Google Translate

marți, 4 ianuarie 2011

A patra Scrisoare deschisa, tuturor colegilor pensionari, fosti militari!

OFICIAL!
Avem un PRIM punct de vedere!
Multumim!
Pacat ca alte institutii, ne trateaza cu indiferenta, sinonima dispretului!
Admin, V.Burcu

Procesul de recalculare a pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale poliţiştilor şi ale funcţionarilor publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciarelor, aflate în plată la Casa de Pensii a Ministerului Administraţiei şi Internelor, s-a desfăşurat în conformitate cu prevederile Legii nr. 119/2010 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor, ale Hotărârii Guvernului nr. 735/2010, precum şi ale Instrucţiunilor ministrului administraţiei şi internelor nr. 191/2010.

Termenul de recalculare a fost stabilit pe o perioadă de 5 luni de la data intrării în vigoare a Hotărârii Guvernului nr. 735/2010, respectiv 28.07.2010-28.12.2010, fapt pentru care, începând cu 01.01.2011, vor fi puse în plată pensiile recalculate.

La data de 31.12.2010 la Casa de Pensii a M.A.I. erau în plată un număr de 66.528 de beneficiari de pensii şi indemnizaţii, din care 66.450 au făcut obiectul recalculării pensiilor, diferenţa de 78 fiind cei care au dreptul la indemnizaţii, potrivit legii.

În perioada 28.07.2010-22.11.2010 au fost eliberate pensionarilor 5.294 de adeverinţe privind veniturile lunare individuale realizate necesare stabilirii punctajelor medii anuale, dintre acestea 856 fiind depuse până la 22.11.2010 la Casa de Pensii a M.A.I. însoţite de solicitări scrise de recalculare a pensiilor.

Având în vedere că pentru operaţiunile de stabilire şi plată a pensiilor pentru luna ianuarie 2011 erau necesare peste 30 de zile, după data de 22.11.2010 a început procesul de recalculare efectivă a pensiilor aflate în plată la Casa de Pensii a M.A.I. pentru cele 856 de solicitări scrise depuse până la această dată, pentru cele 113 dosare noi de pensionare, repunere şi suspendare precum şi pentru 65.481 de beneficiari pentru care pensiile s-au recalculat potrivit art. 5 alin. (4) din Legea nr. 119/2010.

Activitatea respectivă a constat în principal în următoarele:

- adaptarea aplicaţiei informatice preluate de la Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale;

- introducerea datelor în aplicaţia informatică de recalculare pensii;

- calculul efectiv al pensiilor prin stabilirea punctajului mediu anual;

- verificarea modului de introducere a datelor şi al calculului efectiv;

- emiterea celor 66.450 decizii pentru pensiile recalculate şi a buletinelor de calcul aferente acestora.

În perioada 22.11.2010-22.12.2010, au fost înregistrate la Casa de Pensii a M.A.I. un număr de 6.957 de solicitări scrise de recalculare a pensiilor, însoţite de adeverinţele privind veniturile lunare individuale realizate necesare stabilirii punctajelor medii anuale, activitate care continuă şi în prezent.

În intervalul 22.12.2010-31.12.2010 s-au efectuat operaţiunile necesare depunerii şi expedierii celor 66.450 decizii de recalculare precum şi pentru emiterea mandatelor de pensie aferente lunii ianuarie 2011.

Din recalcularea pensiilor a rezultat faptul că din cele 969 (856 + 113) de pensii recalculate pe baza adeverinţelor privind veniturile lunare individuale realizate necesare stabilirii punctajelor medii anuale, nu s-au înregistrat diminuări, în medie, a pensiilor pentru limită de vârstă sub 3.000 de lei.

Pentru anul 2011, Casa de Pensii a M.A.I., potrivit articolului 10 din Hotărârea Guvernului nr. 735/2010, va proceda la modificarea pensiilor recalculate, în ordinea depunerii documentelor, în cazul celor care au depus sau vor depune solicitări scrise de recalculare, însoţite de adeverinţele privind veniturile lunare individuale realizate necesare stabilirii punctajelor medii anuale, în termenul general de prescripţie (3 ani), regularizarea drepturilor de pensie urmând a se efectua începând cu 01.01.2011.

Pentru pensionarii M.A.I. care au obţinut hotărâri ale instanţelor de judecată referitoare la suspendarea/anularea Hotărârii Guvernului nr. 735/2010, procesul de recalculare s-a efectuat în conformitate cu prevederile Legii nr. 119/2010 şi ale Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca, după soluţionarea aspectelor juridice legate de incidenţa exclusivă a hotărârii de Guvern menţionate în procesul de recalculare, să fie dispuse măsuri de regularizare a pensiilor astfel recalculate, începând cu 01.01.2011.

Având în vedere volumul mare al activităţilor ce revin Casei de Pensii a M.A.I. pentru recalcularea pensiilor după data de 01.01.2011 şi ţinând cont de prevederile art. 15 din Hotărârea Guvernului nr. 735/2010 şi ale art. 11 din Instrucţiunile ministrului administraţiei şi internelor nr. 191/2010, adresăm rugămintea ca pensionarii M.A.I. specializaţi în domeniul pensiilor care doresc să desfăşoare activităţi în acest sens, în baza convenţiilor civile, să se adreseze Casei de Pensii a M.A.I. cu sediul în mun. Bucureşti, str. George Georgescu, nr. 3, sector 4, tel. 021/303.70.80, interior 12.673.

Postat la ora 09:36, marţi, 04 ianuarie 2011

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Administraţiei şi Internelor

http://www.comunicare.mai.gov.ro/stiri.php?subaction=showfull&id=1294126582&archive=

Comentariile va apartin!
Va pot asigura ca nu sunt gratuite!
Ajung si unde trebuie!
Admin

50 de comentarii:

  1. Buna ziua!
    In comunicat nu este scris explicit daca deciziile emise/expediate (cele 66000) sunt recalculate pe venitul mediu, minim din adeverintele de venituri...
    Stie cineva ceva concret, nu presupuneri sau "logica"?
    Cu stima!

    PS: va bucurati ca ati "cobit" la greu si acum "se intampla"?...

    RăspundețiȘtergere
  2. In comunicat, este precizat: tel. 021/303.70.80 ! Aveti posibilitatea sa sunati la acest numar, sa cereti centralei sa va dea legatura la interior: "pensii jud ****", sau pentru Bucuresti, "pensii sector ****" ori "responsabil pensii ANP - pentru penitenciare", etc. etc. etc. Ce aflati, ar fi util sa ne spuneti si noua! In rest, aveti dreptate! Orice discutie ... de dat cu presupusul, este inoportuna! Nu serveste nimanui! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. In alta ordine de idei: Cine se bucura Domnule? Pacat de asemenea atitudini! Logica si cunoasterea, nu sunt de natura a fi imputate cuiva! Iar asemenea aprecieri tendetioase, chiar nu ne fac bine! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  4. In ce fel ne-au linistit?
    Vorba:nu va para asa bine/ si voua randul va vine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimati colegi, ...
    Va implor: incercati sa nu ne mai acuzam noi pe noi! NOI nu avem vina! Nici eu ca incerc sa va COMUNIC stiri pe masura ce le aflu, nici alti comentatori care din cauza tensiunii, nervozitatii explicabile, pot sa mai si greseasca in unele exprimari! Am spus si repet: incercati sa fim uniti, sa identificam corect prietenii si neprietenii! Incercati sa nu rasuciti cutitul in rana, gratuit!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  6. ,,nu s-au înregistrat diminuări, IN MEDIE, a pensiilor pentru limită de vârstă sub 3.000 de lei.''?!
    ,,856 de solicitări scrise ''PENTRU RECALCULARE !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci totul pluteste, fiecare interpreteaza legea cum vrea, stiind ca in acest regim nu i se poate intampla nimic atat timp cat este pupincurist baseboc in structurile guvernului, ma refer la cazul de fata la imputernicit director general al Directiei Generale Financiare a MAI, comisar sef de politie Opritescu Ion-Valentin, si directorul Casei de Pensii a MAI, ( nu am inca nume)... care vor semna probabil deciziile de pensii recalculate.
    Asteptam si de le MapN un comunicat asemanator, tot in scarba fata de respectarea legii si fata militarii pensionari(fosti).
    Nu am inteles tamtamul si discursul eclectic a lui Dogarul peste tot in spatiul public, fara o finalitate, precum nu am inteles cedarea , retragerea din proces, a SCMD-ului
    Deci Neacsu avea dreptate cand cerea explicatii juristilor SCMD.
    Dragi colegi pregatiti "sabiile" trebuie sa incepem contraatacul, (e mai dulce cand simti cum sabia taie mana pupincuristului baseboc, il vezi de aproape, decat sa fie lovit de glont la distanta.)
    Cat despre justitie si dreptate.... nu cred ca exista semnul egal intre cele doua notiuni, asa ca un avocat bun si rabdare, rabdare... cred ca va fi cel mai greu exercitiu.... de resurse nu mai pomenesc
    sigura problema in aceasta situatie este cum o vom face individual, pe grupuri mici sau in haita sau ma rog grup organizat.
    si aici cred ca spre rusinea noastra stam cam prost, ma refer la grup organizat, ca sa fiu sincer eu as prefera cat mai multe actiuni.

    Pentru Anonim 13.37
    Citez din comunicat:
    "pentru 65.481 de beneficiari pentru care pensiile s-au recalculat potrivit art. 5 alin. (4) din Legea nr. 119/2010."
    art.5(4) In cazul pensiilor prevazute la alin. (1), pentru perioadele care constituie stagiu de cotizare si pentru care nu pot fi dovedite venituri de natura salariala, la determinarea punctajului mediu anual se utilizeaza salariul mediu brut pe economie din perioadele respective.
    O alta imbecilitate, o interpretare tampita a legii 119 de catre pupincuristii baseboc
    Deci toata lumea la salariul mediu
    "of suparat sunt doamne" na ca m-am racorit putin.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Tatelu ,cind va veni comunicatul MApN sa vezi exclamatii !Ca la ce s-o auzi nu vreau sa ma gindesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu pot comenta
    mereu primesc
    Request-URI Too Large

    The requested URL /2011/01/patra-scrisoare-deschisa-tuturor.html... is too large to process.

    RăspundețiȘtergere
  10. @D-l Filip,
    Comentariul trebuie sa fie mai scurt! Impartiti in Ep.1,2,3,... Nu se admit decat .... cca 4000 de caractere .... Deci ... mai scurte!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  11. "În perioada 22.11.2010-22.12.2010, au fost înregistrate la Casa de Pensii a M.A.I. un număr de 6.957 de solicitări scrise de recalculare a pensiilor, însoţite de adeverinţele privind veniturile lunare individuale realizate necesare stabilirii punctajelor medii anuale, activitate care continuă şi în prezent."
    Ce vor face cu aceasta categorie de persoane care au respectat legea si care in ianuarie vor primi pensia recalculata la nivelul salariului mediu brut?

    RăspundețiȘtergere
  12. @all,
    Va rog atunci cand aveti postari identice in continut, sa stergeti ce este in plus! Un comentariu, cu acelasi continut, este suficient! Daca doriti, puteti REFORMULA IDEEA! Asa, va apare un nou si interesant comentariu! Admin, V.Burcu
    P.S.: Reamintesc: comentariile sa fie mai scurte! Asa nu vor mai fi probleme la postare, si nici goagalul ... nu le mai trece la...spam!

    RăspundețiȘtergere
  13. Scuze pentru repetare, probleme tehnice, nu am baut dar vestea cu 60% pensie m a zapacit
    rog pe Admin sa stearga ce este in plus, Filip 14.29 si Filip 14.36
    dar ramane valabil sfarsitul

    "Of suparat sunt doamne"
    Na ca m-am racorit putin....

    multam

    RăspundețiȘtergere
  14. OK, D-le Filip! Asa voi face, cu APROBAREA domniei vostre! Oricui i se poate intampla! Iar cu privire la ce este in suflet ... va inteleg perfect! Toti suntem nauci de modul cum fac si aplica analfabetii de la Guvernare legile! Ex: In 2(doi) ani, 12 Legi declarate anticonstitutionale! Asta ca sa nu mai zica cineva ... ca va instig, atrag in actiuni .... doamne fereste! Nu am nimic cu nimeni! Dar nu SUPORT: prostia, rautatea, hotia etc. etc. de acest fel si categorii! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  15. Stelian P.
    D-le Burcu,
    Cum se sterge un comentariu in plus ? Si eu am patit treaba asta, am postat ceva, figura ca aparut apoi cind am intrat din nou pe blog comentariul nu exista. L-am postat din nou si problema se repeta. Dupa citeva ore vad ca mi-au aparut toate.

    RăspundețiȘtergere
  16. @D-le Stelian P.,
    Pentru a sterge un comentariu: mai intai trebuie sa va logati la Blog! Dupa logare, intrati in sectiunea COMENTARII! In josul fiecarui comentariu al dv., este trecuta data (ex: 4 ianuarie 2011, 15:25), iar alaturi, o sa vedeti: un cosulet cu capac! Este suficient sa apasati pe cosulet cu mouse-ul, si gata ... ati scapat definitiv de acel comentariu! Ramane doar un anunt: ca personal, ati sters comentariul! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru cei interesati: Salariul minim brut pe tara de la 01.01.2011!... HG 1193/2010 publicata in MO 823/09.12.2010 la art. 1 prevede ca “Incepand cu data de 1 ianuarie 2011, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 670 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 170 de ore in medie pe luna in anul 2011 reprezentand 3,94 lei/ora. “
    Textul celorlalte articlole este:
    “Art. 2
    Pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata prevazut la art. 1.
    Art. 3
    (1) Stabilirea, pentru personalul incadrat prin incheierea unui contract individual de munca, de salarii de baza sub nivelul celui prevazut la art. 1 si 2 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 2.000 lei.
    (2) Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac de catre personalul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin inspectoratele teritoriale de munca judetene si al municipiului Bucuresti, imputernicit, dupa caz, prin ordin al ministrului muncii, familiei si protectiei sociale.
    (3) Prevederile alin. (1) si (2) se completeaza cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 4
    La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, Hotararea Guvernului nr. 1.051/2008 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 649 din 12 septembrie 2008, se abroga.”

    RăspundețiȘtergere
  18. Au avut grija baietii sa scada si slariul minim brut, ca sa loveasca si mai bine . Cati se vor mai scula si cati se vor rascula ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Nici o reactie oficiala a SCMD-ului!

    RăspundețiȘtergere
  20. Este interesant ca am postat mai devreme un mesaj de Atentie (preluat de altfel de pe roarmy) cu privire la aparitia unui virus "Windows Live" si nu a fost postat!

    RăspundețiȘtergere
  21. @PKM,
    Mai bine fii ATENT la acest mesaj, mult mai UTIL:
    Singurul scop al acestui tip de mail este de a se propaga la cat mai multi destinatari (ca si celebrele mail-uri cu tenta religioasa: trimite-le la minim "x" persoane si o sa castigi o suma fabuloasa de bani; daca nu o faci, o s-o patesti; doneaza bani pt copii bolnavi de leucemie, internati - etc). Folosind naivitatea oamenilor se reuseste colectarea unui numar mare de adrese de mail (dupa cum se vede si mai jos in acest mail). Ulterior, cei din lista vor primi tot felul de virusuri, spam-uri si asa-zise oferte, de fapt "tzepe" ordinare.

    Pericolul este ca nu sunt numai virusi care defecteaza computerele si sterg informatiile existente, ci sunt si virusi capabili sa se instaleze in computerele personale, sa identifice diferite parole (ca de exemplu detaliile cartilor de credit, coduri CVV, parole de acces pentru internet banking) pe care ulterior le transmit spre utilizare catre hacker-ii care au creat acesti virusi. Apoi, cu ajutorul parolelor obtinute astfel, se transfera banii din conturile noastre in conturile hacker-ilor domiciliate in paradisuri fiscale, facand astfel imposibila identificarea celor vinovati. Acestea se numesc fraude informatice si rezultatul este acelasi ca la furturile din buzunar de exemplu, doar ca dimensiunea pagubei este mult mai mare si infractorul ramane nevazut.

    Pentru siguranta ta si a prietenilor tai va sugerez sa nu mai dati curs unor astfel de "alarme". Asta cu "actualizarea Windows live" e veche de cativa ani, cred c-am mai primit-o de 10 ori pana acum, inclusiv de la "Ministerul de Interne" - ha-ha-ha.
    De asemenea, la retransmiterea mail-urilor primite este de dorit sa se stearga toate adresele de mail precedente.

    Stergerea imediata a unui astfel de mail primit contribuie la asigurarea unei sigurante sporite a activitatii noastre pe internet.

    Va multumesc,
    Cristian Bordei

    RăspundețiȘtergere
  22. Don" neacsu -da Oscaru unde-i Oscaru-zmeurica de aur nene ?sau daca nu ti-a iesit protejatul ,ai dat-o pe uitare. vaz ca nici haine noi nu mai ai si nici material angro nu mai bagi. sa fie de vina vulcanul din Italia cu care speriI-dezinformezi lumea..?tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  23. Pastrind ritmul actual (969 pensii / luna) mai au nevoie de vreo 67 luni (peste 5 ani si jumatate) pentru a termina recalcularea …
    La M.Ap.N. – daca se ajunge la acelasi ritm de recalculare – vor trebui vreo 87 luni (adica vreo 7 ani si 3 luni) … Trai neneaca ! Multi vor ‘iesi din sistem’ in aceasta perioada …
    Asa ca , cei mai in virsta , nu va mai faceti probleme privind legalitatea ... corectitudinea ... procesului de recalculare ; nu mai aveti timp sa rezolvati problema ... Cei mai 'in putere' mai aveti speranta ca , eventual , nepotii sa primesca posibile rezolvari ale zbaterilor dvs. pe tema racalcularii ...

    RăspundețiȘtergere
  24. @TNTatul
    N-am auzit de tuica din zmeura ,fie ea si de aur.Da' duda ,duda-i duda! Duda de aur e bona?

    RăspundețiȘtergere
  25. @mos alecu,
    CORECT! Aveti dreptate! Actualii guvernanti asta au urmarit inca de la inceput! Au premeditat totul! In vara cand am atras ATENTIA tuturor spre ce inseamna si cum va fi cu LEGEA 119, multi, foarte multi mi-au sarit in cap! Isi inchipuiau ca Boc&Co, vor tine cont de ce spun unii sau altii! Mai mult, am fost pacaliti periodic de toti politicienii, de toate culorile, care au promis marea cu sarea, dar la VOT, s-au dat loviti, suparati, plecati din sala! Strategii de doua parale! Cu totii, au stiut si urmarit: sa faca ECONOMII pe spatele pensionarilor, salariatilor, etc.etc. Doar de DREPTURILE si PRIVILEGIILE, lor nu s-au atins! Mai mult, le-au sporit averile, conturile sunt doldora! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  26. Pentru cei care primesc noile decizii...
    ATENTIE: Daca nu contestati decizia primita, in termen de 30 de zile, ea ramane DEFINITIVA si muriti cu ea in brate!!!
    Daca primiti mai multi bani decat inainte... aferim si sa fie primiti, taceti si mergeti pe burta, ca pana la urma o sa gaseasca aia un mijloc sa ii ia inapoi inzecit...

    Domnu Burcu: Bun blogu dar plin de frustati si carcotasi la adresa SCMD CD. Daca nu va convine faceti domnule un sindicat ori ONG care sa fie idealul vostru! Gradina e mare, cararile sunt multe, taiati domnule o "autostrada" a voastra: democrata, libera, mandra, cinstita, universala, nationala, ideala, incoruptibila, intransigenta... de neuitat si nemaivazuta, ca aveti musterii cu duiumu: neacsuri, tauni, cezari, strambi, mitraliere... un balamuc intreg... basca anonimii ca mine...
    Sincer sa fiu cred ca va place la nebunie sa aveti un "acvariu" cu atatea ciudatenii si figuri, "prizonieri" in blogul dumneavoastra in care se expun ca sa se admire unii pe altii cat sunt de frumosi, destepti si anti SCMD...

    RăspundețiȘtergere
  27. @Prietene Anonim 21:02:
    Te rog sa crezi: nu am, nu mai am putere sa ma LUPT si cu rautatea din sufletul domniei tale! SCMD al CD, nu ma intereseaza deloc, deloc! Am demisionat din aceasta structura paramilitara in dorinta sefilor ei, sau struto-camila ce o mai fi, oricum SINDICAT "nu"! Prin urmare, personal va rog, acest subiect, sa-l duceti unde vreti!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu mai suntem pensionari militari, practic nu mai suntem nimic, pentru ca noile comandamente portocalii de lupta pentru binele comun al patriei, ne transforma in ceva altoit pe o supra peticita lege a pensiilor civile, ceva stramb in final, ca un copil nedorit de nimeni si parasit intr-un azil de copii tembeli…
    Ne pierdem în detaliul amintirilor noastre despre vremuri aşa-zis "mai bune". Timpul trece pe lângă noi şi ne îndreptăm fix spre dezastru.
    Si asa o lege are si o hotarare de aplicare are si niste ordine de aplicare, de nu mai sti ce se excuta, drept care onor papagalii din MAI si MApN spun - pe noi nu ne intereseaza, noi am dat instructiuni privind aplicarea legii 119, in rest ca hotararea s-a suspendat sau au fost anulate unele articole nu ne priveste, mergem inainte din prostie in prostie.
    Scmd-ul parca a fost neam de FNI, ceva cu dormi linistit noi actionam….. si au actionat…..
    Iar noi inca nu ne-am trezit………

    "Of suparat sunt doamne"

    RăspundețiȘtergere
  29. Domnu Burcu, nu va luptati cu nici o rautate ca nu a mai ramas si pentru matale, e numai fiere...
    Am zis serios sa va faceti ceva pe sufletul celor de pe blogul asta, multi - putini dar rai... de gura si pix...
    Sindicatul are alte reguli, in general vorbind. Cei multi se "lasa" pe mana catorva, putini si mai putin isteti dar cu initiativa (buna-rea nu conteaza) gura mare si cu tupeu, in speranta in care le va "pica" si lor ceva si cu ideea ca la "sindicat" ii pot schimba pe sefi cum vor...
    Atat... toti asteapta "pleasca" asa cum o faci si dumneata si musterii matale... sa rezolve altii treaba si sa "raspunda" in fata voastra...
    Fara suparare: asta e esenta! - restul sunt vorbe...

    RăspundețiȘtergere
  30. @anonim 21.02
    ,,DA-N BAIE-I BAIA !'' In spiram ,ex piram.In mod repetat ,pina la linistirea ritmului cardiac.
    CE-AI FRATE ,TI-A DISPARUT BUTELIA ?

    RăspundețiȘtergere
  31. @anonim 21.02
    Apropo de...DEFINITIVA !Da decizia de pensionare initiala nu era definitiva ? DEFINITIVA PE DRACU !Nici macar rahatul in care suntem bagati nu e definitiv.Va fi mult mai mare !

    RăspundețiȘtergere
  32. Era DEFINITIVA pana a venit CHIORUL si banda lui... Ia incearca sa contesti matale decizia dupa termenul legal si o sa primesti un raspuns de mergi pe pereti si strigi la luna, ca lupul... ca atunci o sa vezi ca LEGE se respecta de cei care o impun...
    Mai stiu eu un personaj ce zicea ca legile sunt facute de oameni si se schimba tot de oameni... dar NOI nu suntem OAMENI...

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonimule de la 21:02, bine ai venit in acvariu! Cred ca tocmai tu lipseai...
    Cu stima,
    Ionescu "de la 9" (stii tu stabilimentul ala unde se trateaza glumetii. Poate vrei sa-mi faci o vizita-ti-am facut rezervare).

    RăspundețiȘtergere
  34. Nea Burcule ,
    Ce ii facusi frate lu ala de plange pe aici, ca nu inteleg .Vorba lui Puiac se trezi ca olteanu in autobuz ca sta cu mana indoita de nu putea sa treaca lumea pe langa el. Si cand ii zice unu " nene , tine si mata mana pe langa corp , ce o tii asa indoita, ca si asa nu avem loc " olteanu sa uita sub bratul indoit si zice cu obida " ptiuuu, care dracu imi furasi ba lubenita ? "
    Asa si cu nenea ala 21.02 cred io ca ramasa fara lubeninta, fara lubenita ramasa , zau !

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna seara,
    O ultima informatie - roarmy (domnul Burcu a primit-o si dansul)
    "Incepind cu luna Ianuarie 2011, toti pensionarii militari vor primi pensia calculata dupa salariul mediu pe economie, in valoare de aproximativ 1400 de lei, pina la data cind vor primi decizia privind noul cuantum rezultat prin recalculare, in functie de veniturile realizate.
    Diferenta de bani dintre suma de 1400 de lei si noul cuantum al pensiei rezultat prin recalculare, pe baza veniturilor realizate, se va plati pensionarilor, ulterior, dupa emiterea deciziilor.
    Aceasta este informatia furnizata de un pensionar militar cu gradul de general.
    Se pare ca varianta raspindita inainte de sarbatori, potrivit careia pensionarii militari ar fi urmat sa beneficieze de vechiul cuantum timp de inca sase luni, a fost ceva de genul ,,semnalizam stinga si facem la dreapta'' . Terminat informatia.
    Intrebare: un pensionar care are acum 1100 (cu posibilitatea de a nu creste la recalculare) lei va primi 1400??? Ca dupa cateva luni sa-i dea inapoi?!
    Cu stima, Danut Chiriac Braila

    RăspundețiȘtergere
  36. Domnu Neacsu cred ca "trezitul" de la 21.02 il vazui pe la matale, pe langa niste pietre, erau doi acolo dar acu nu stiu care este, ca cine la pus sa strige cam banui. Cat despre acvariu,eu stiu de care parte a sticlei suntem, numai nenea asta cu lubenita pierduta crede ca si la noi este apa. Se poate bre, sticla te face sa vezi ciudatenii si figuri, ia-o mai incet, dar ai grija sa nu dai cu capul de geam sau sa iesi din apa.

    RăspundețiȘtergere
  37. @anonim21.02
    Cinili moari di drum lung...
    @anonim21.30
    Sa n-ajunem sa mergem pe luna si sa urlam la pereti
    @Admin
    Asta-i cind lucrezi in spitalul cu nebuni...Folositi SUPER CRISTAL ,face dintii ca de cal !

    RăspundețiȘtergere
  38. Presupun ca nenorocirea de program de recalculare ar trebui sa aiba deja numele(DATELE DE IDENTFICARE ALE...NESIMTITULUI),anul,luna,ziua intrarii in sistem,anul,luna,ziua iesirii in sistem,grupa de munca pe ani ,OMM la data iesirii, fiind in asteptarea introducerii veniturilor din panaramele alea de adeverinte(care au fost eliberate aiurea in metrou,fara a respecta prevederile legale in vigoare).
    Deci ,la vechimi efective diferite ,perioade istorice diferite ,OMM diferite si grupe diferite ,nu este posibil ca ...aia...ce ne-or mai da ...astia,sa fie egale pentru nesimtitii care nu au facut cerere ,ori nu au inca adeverintele ,ori nu le au pe toate.
    Da' parca poti sa stii ...

    RăspundețiȘtergere
  39. 1. Puiac dragul meu, in MApN nimic nu este sigur. Sigure sunt afaceriele si jongleriile financiare ale conducerii(civile+militare din Armata+celelalte componente ale Sistemului N de Aparare)! Pe vremea mea, se tot pompau bani (prin Departamentul pt. Armamente+Directia Comunicatii si Informatica/J6, ASIM, DFC etc.)in tot felul de sisteme si rahaturi (gen SISAM, SISOM) bineinteles cu dedicatie, care au ramas ca vai de mama lor nefinalizate.Vezi vestitul INTRAMAN. De exemplu, la DFC (Directia Financiar Contabila), in anul 2008, cel mai bun computer era creionul si guma (nu aia de la izmene). Asa ca...trageti voi concluziile! Nu ma provocati ca sunt suparat. Mi-am reinstalat Windows XP si nu pot "vedea" placa de sunet. Poate doar cu lampa aia cu bec negru sa mai fie o sansa!
    2. Anonimule din acvariu, tu stii sa-noti?
    3. Plinius, pt.ca tot "am dat in bobi" timp de 1 an de zile cu privire la L119, te rog (si nu e o acuza) sa-mi spui, unde in lege scrie "chestia cu salariul net", sau este iar o chestie de genul ca in ianuarie a.c. luam pensiile anterioare?

    RăspundețiȘtergere
  40. VINOOOO DOAMNE .ca sa vezi ..pe Pamant- ce-a mai ramas din ..OAMENI!!!!TNT-atul

    RăspundețiȘtergere
  41. Miercuri, 05 Ianuarie 2011. 991 vizualizări, 17 comentarii, 0 voturi
    Două funcţii într-o lună pentru un jandarm "cu spate"

    Autor: Georgeta Ghidovăț

    Unul dintre cei trei civili angajaţi în urma concursului falsificat de la Jandarmerie a fost mai întâi şef al Direcţiei Financiare, apoi a condus Serviciul --va suna cunoscut? urma apoi sa se pensioneze dupa L164(263)

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai stiti ceva de SCMD?? ca mi s-a intepenit?!
    De fo' 2 sapt. n-a mai aparut niiic,niiic,doar dalea,ca se infiinteaza,ca va lua nastere......,filiale dupa filiale
    Daca astia de la scmd fac craciunul si revelionul si pe stil vechi...pe noi cui ne lasaaaaaa.....
    akord75

    RăspundețiȘtergere
  43. Trotil-atule
    Te rog raspunde-mi tu in stilul caracteristic,c-as mai trage o portie de ras pe praful asta
    akord75

    RăspundețiȘtergere
  44. @akord75,
    Esti paranormal? Esti spy prin al meu PC? Tocmai ma pregatesc, provocat de un neica-nimeni ieri, sa va dau "ultimele" STIRI despre CD al SCMD! Tine-ti aproape! Merita! Voi demonstra cata/cate/ce preocupari au cei din CD/SCMD , pentru a-si onora existenta, pe banii celor care cotizeaza! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  46. @Anonim 10:23,
    Cu instigari la infractiuni, sa nu mai vii pe aici! Ramai acolo unde esti! In rest, daca pricepi, e loc si pentru tine! Admin

    RăspundețiȘtergere
  47. Domnuuuuuuu Admin...
    Daca eram paranormal,acu eram bogat sanatos si frumos ceea ce nu e cazu'
    In schimb logica spune ca scmd a oprit motoarele,a scos cheia din contact si si-au taiat singuri cauciucurile....ca benzina sigur au vandut-o pe scumpetea asta
    Oricum acolo citesc 3 tipuri de postari
    1.indemnuri la revolta si amenintari
    2.plangacioasele....
    2.nelipsitele infiintari de toate cele
    3.Acuzatiile la adr. d-nei Cobuz si Icleanu cu bonus D-na Winzer(ca le tb. tapi ispasitori
    M-am incadrat fix in 3 pcte
    akord75

    RăspundețiȘtergere
  48. La orizont se intrevad contestatii si plangeri penale.
    Toti pensionarii militari trebuie sa faca plangere penala impotriva celor care semneaza tabelele cu venituri si deciziile de pensionare. Cititi legea 164/2001 (in vigoare la data semnarii deciziilor de pensie recalculata)Art. 70 si vedeti ca nu pot stabili pensiile cum vor ei. Este vorba de infractiune: fals intelectual. acelasi lucru-l precizeaza legea 19/2000 si 263/2010.
    Penalul suspenda civilul.
    Daca emit decizii de pensie fara cerere sau cu data din 2011 s-au ras.
    Nu va fie frica si basescu pica.

    RăspundețiȘtergere
  49. Prietene, fa distinctie intre DECIZIA DE PENSIE, si decizia de recalculare a pensiei! nu sunt otova!

    RăspundețiȘtergere
  50. OFICIAL! Avem un PRIM punct de vedere!
    .....................
    Interesant de revzut. De reamintit ce s-a intamplat dupa aceasta postare, inclusiv comentariile. Cine si cata dreptate a avut!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri