Google Translate

marți, 25 ianuarie 2011

SCMD, 24 Ianuarie 2010! Efectul pervers al unui asa zis succes! Efectul de bumerang! Trist dar adevarat ...... cruda realitate! UPDATE!

Reportaj dintre protestatari
de Victor Cozmei HotNews.ro
Luni, 24 ianuarie 2011
15262 vizualizări
188 comentarii
Cateva mii de pensionari militari au protestat luni, in Capitala si au cerut Guvernului sa opreasca recalcularea pensiilor si sa respecte hotararea ICCJ privind suspendarea aplicarii HG 735/2010. Aproape 3.000 de protestatari conform Jandarmeriei (7.000 conform liderilor de sindicat), inarmati cu fel de fel de pancarte pe care erau caricaturizati Traian Basescu, Emil Boc, Gabriel Oprea sau chiar si Jeffrey Franks, au strabatut in mars Bucurestiul si au scandat "Jos Basescu!", "Demisia!", "Demnitate!", dar si deja celebrul "Iesi afara, Javra ordinara!".


Ora 10:15. Bucuresti. Piata George Enescu. In timp ce presedintele Traian Basescu era huiduit la Iasi, cateva sute de pensionari militari s-au adunat in Capitala in ciuda ninsorii de afara si s-au pregatit sa protesteze impotriva Guvernului si impotriva recalcularii pensiilor.

"Jos Basescu! Jos Basescu!", incepe sa strige un pensionar, dar isi pierde rapid elanul cand vede ca nimeni nu i se alatura. "Ce vrei? Nu vezi ca abia se aduna lumea? Lasa ca vin mai multi, mai tipa aia la microfon si apoi sa vezi cum urla toti", ii spune un coleg.

Printre protestatari, un barbat cu un ghiozdan plin de tot felul de hartii, imparte coli albe cu mesaje impotriva puterii. De cealalta parte a multimii, dintr-o masina a liderilor de sindicat, se imparteau stegulete cu insemne ale organizatiei sindicale.

Ora 11:00 Numarul celor adunati la protest a ajuns undeva pe la 1.500. Liderii sindicali anunta la microfon ca o delegatie s-a dus sa depuna un memoriu la Ministerul de Interne. Multimea raspunde cu aplauze, insotite imediat de un cord de huiduieli si fluieraturi.

Printre manifestanti se plimba un barbat care scandeaza numele lui Adrian Sobaru, tehnicianul TVR care s-a aruncat de la balcon in Parlament in decembrie anul trecut. "Tot respectul pentru domnul Sobaru! Ala da cetatean roman! Demnitate si onoare, dom'le!", ne spune barbatul.

Ora 11:30 Pe acorduri de "Treceti batalioane, romane", multimea se porneste pe Calea Victoriei si scandeaza "Demisia!", "Jos Guvernul", "Oprea mafiotul!", "Basescu si cu ai lui, sa se duca dracului" sau "Demnitate!". "Bai Igas, iesi afara si vezi cata lume te iubeste!", striga un pensionar cand sirul de protestatari trece prin fata sediului MAI.

Ora 11:45 Mitingul se opreste pentru un moment solemn in fata Cercului Militar National. Se intoneaza imnul. Toti stau drept si cu mana pe inima. Unul dintre liderii sindicali fuge printre oameni si straga: "Jos cu caciulile, dati-le jos!".

Multimea isi continua drumul pe Calea Victoriei. Pe trotuare si la geamurile cladirilor s-au adunat o multime de persoane curioase. "De ce stati si va uitati? Haideti cu noi", spune un protestatar. "Ia uite la tinerii astia, vai de capu lor. Nu inteleg nimic din ce se intampla", spune altul.

La un geam, cineva scoate un tricolor si incepe sa-l fluture. Multimea de manifestanti incepe sa aplaude si sa faca din mana inapoi. "Macar atat. Sa se vada ca ne sustine toata tara!", spune un pensionar.

Ora 12:20 Marsul se apropie de Palatul Parlamentului. Liderii de sindicat se lauda "Suntem 7 - 8.000 de oameni. Nu vedeti? Am zis ca venim 1.000 si uite cati am venit… Asta inseamna unitate". De cealalta parte, reprezentantii jandarmeriei raspund sec: 2.500 de persoane.

Numarul scandarilor s-a marit: "Mafiotii!", "Romani veniti cu noi, armata e cu voi!" sau "Iesi afar' din tara, Javra ordinara!".

Ora 12:30 "Nu se poate dom'le, auzi ce spun nenorocotii", se lamenteaza unul dintre liderii de sindicat. "Spun ca suntem doar 3.000 mii… Pai asta e dezinformare, e manipulare. Si voi cei din presa, voi sunteti cei care ii ajutati". De cealalta parte, intrebati din nou, reprezentantii Jandarmeriei explica: "La ultima estimare erau 2.700. O parte s-au mai alaturat pe drum. Dar sunt maxim 3.000 de oameni".

Ora 12:45 Se striga: "Moarte tiranului", "Jos cu chioru'", "Jos cu piratul", "Basescu, Basescu, te cheama Ceausescu"

Ora 13:00 Multimea ajunge in Piata Arsenalului si se opreste cat timp o delegatie duce un memoriu si la Ministerul Apararii. "Oprea tradatorul", striga o parte dintre protestatari. Altii, uitandu-se spre Ministerul Apararii, scandeaza: "Iesi afara, Javra ordinara!".

Ora 13:30 Marsul se indreapta spre Academia Militara. Pe Soseaua Panduri, un taximestrist injura si gesticuleaza de pe un trotuar. "Da exact pe aici v-ati gasit voi sa treceti? Eu pe unde naiba mai ies? Ce fac, astept jumate de ora sa treceti voi?".

"Nu va fie frica, Si Basescu pica", striga un domn. "Nu pica dom'le, nu singur. Asta trebuie impuscat!", ii raspunde o voce din multime.

Ora 14:00 Multimea ajunge in piata din fata Academiei Militare. Liderii sindicali se urca la o tribuna si isi incep discursurile. Nu inainte de a cere un moment de reculegere si de a asculta inca o data imnul national.

"Noi nu cerem, noi suntem armata, suntem politia, suntem serviciile… Noi nu cerem, noi somam. Noi va somam domnule presedinte sa va indepliniti atributiile", striga la microfon unul dintre liderii sindicali.

"Nu mai vrem niciun pic, Un betiv si un pitic", scandeaza un alt lider de la tribuna, indemnand multimea sa scandeze cu el.

Se scandeaza: "Demnitate si onoare!", "Jos Guvernul", "Asasinii", dar si "Afara FMI".

Ora 14:30 Mitingul se incheie. Liderii sindicali anunta ca o echipa va merge sa depuna un memoriu la Guvern si le multumeste oamenilor pentru participare la protest. O parte din multime incepe sa huiduie. "Nu plecam! Stam aici cat e nevoie! Mergem la Cotroceni. Ii scoatem afara!", striga cineva. Dupa cateva minute insa, piata era aproape goala.
Sursa: HotNews.ro  
Efectul de bumerang!
Cu alte cuvinte orice gest al tău, se întoarce mai devreme sau mai târziu
cu o forţă cel puţin egală, cu cea iniţială.
De ce imi era teama, iata, nu am scapat!
Cititi si comentatati atitudinea, a peste 100 puncte de vedere, postate pe HotNews.ro si nu numai!
Efectul pervers al acestui asa zis succes, va avea efecte greu de apreciat la ora aceasta!
Oricum, de retinut este ca vom avea toti de suferit!
Unii mai mult, altii mai putin!
Doamne iartă-, unde o ajungem. Iar dacă se întâmplă să mă înşel retrag definitiv, înlăuntrul meu ...
Să dea Bunul Dumnezeu, să supraviețuim!
Admin
______________________
UPDATE
comentariu important
___________________________
Admin spunea...
__________
Vad ca cei de la Casa de Pensii a MAI, sunt foarte cooperabili, deschisi dialogului civilizat! Vorbesc periodic la telefon cu dumnealor! Mi-au comunicat de pilda AZI, urmatoarele:
_________
- NU este nevoie de contestatii;
- In februarie, cei cu situatia in "ceata", adica fara recalcularea pensiei in baza TUTUROR ADEVERINTELOR CORECTE, insusite de beneficiar, vom PRIMI pensia din decembrie 2010, la care se adauga diferenta retinuta;
- Pe masura ce vom trimite ADEVERINTELE, iar dumnealor (au marit echipa de specialisti, cu oameni competenti!), vor reusi sa le proceseze, vom primi si noi RECALCULAREA PENSIEI, DECIZIA de recalculare!
- Abia atunci, daca NU ne va CONVENI cuantumul stabilit, si daca vom avea temei legal, putem sa facem CONTESTATIE, direct la ei, la Casa de pensii!
- Termenul se prelungeste pana la finele anului!
- Termenul general, ramane de 3 ani!
- In rest, ce sa spun eu! Fiecare poate sa faca ce vrea, sa dea bani cui vrea! Eu GARANTEZ cele spuse, si un MOD de actiune, fara bani si nervi ca bonus! Admin, V.Burcu

223 de comentarii:

  1. Domnul Dogaru are numai idei carliontate ca zulufii care ii impodobesc acoperisul gatului. Auzi idee , sa trimita toti militarii scrisori catre NATO. Asta vrea sa blocheze alianta cum a blocat judecatoriile cu 6000 de dosare. La el nu conteaZa calitatea, doar cantitatea conteaza. In loc sa faca un proces bun face 10000 de procese de kkT, poate poate unul din ele va avea succes sia stfel va avea cu ce sa se laude . Trage cu alice dupa urs, doar doar o alica va nimeri ursul si va putea sa se laude ca " a impuscat ursul mortal " Omul asta este IMPOTENT INTELECTUAL

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te contrazic in ce spui, dar intreb inca o data:
    Ce ne facem cu sutele, miile de COMENTARII injurioase, tendentioase la adresa TUTUROR pensionarilor militari, ARMATEI si militarilor in general! Ce ne facem cu acest PREJUDICIU de imagine, generat de D&P in numele unora, care in mintea lor "plina de zulufi", ii reprezinta pe TOTI cei care au purtat si poarta o haina militara! Grav, ff grav!

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplu- pe toate canalele de comunicatii trebuie aratat fara echivoc CINE SUNT SI PE CINE REPREZINTA

    RăspundețiȘtergere
  4. .... canalele de comunicatii ...
    Sunt comerciale, manipulatorii ...
    Nu vor decat scandal, sau samanta de scandal!
    NU vor prezenta ADEVARUL! NEVER!
    Adevarul nu face rating! Nu serveste mogulilor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul va iesi ca de obicei la iveala. Stai sa se treaca peste hopul asta cu recalcularea,sa se repare ce-i de reparat si sa vina noile decizii. Vom mai vorbi atunci!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @All
    Nu trageti in pianist!
    Dogaru si SCMD au facut puterea portocalie sa se teama! Altfel, toti militarii aveau pensia recalculata dupa proiectul Seitan: stagiu complet de cotizare 33 ani si fara Or MM.
    Basescu ii baga in seama la TV doar pe cei de care se teme!
    Restul militarilor au prostul obicei de a respecta comandantul suprem prin sluji!
    S-ar putea ca disponibilizatii sa piarda, in final, dar trebuie respectati ca s-au batut pentru drepturile multimii mute de militari.
    Poti sa acorzi cuiva respect daca el nu te respecta?

    RăspundețiȘtergere
  7. @Plano 10
    Ai dreptate, cand il vede marinelul pe Dogaru ii cad izmenele de frica. Terminati cu propaganda asta absurda. Mai trebuie sa ne imbarligi si tu cu intrebarile MARELUI LICURICI, cum facea un destept ieri pe la A3.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Plano10,
    Cu mult regret, esti in eroare!
    Puterea nu a dat si nu da doi bani pe SCMD/D&P!
    Puterea este, a fost si va fi in GRAFICUL Planurilor lor!
    Eheee ... dar din PACATE, nimeni inca, nu a reusit sa le devoaleze in toata "splendoarea si nemernicia lor"! Mai vorbim! Sa stai aproape! Inca mai astept ... niste baieti destepti!

    RăspundețiȘtergere
  9. pensionarii militari au uitat de BOR si de impozitarea averilor facute cu statul ... deci replierea ...

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce nu a-ti facut voi "CHIBITII" ,altceva mai MARET? sunteti buni de comentarii DE DUPA PERDELE. Nu-i DOGARU sfant sau cel mai bun, dar ceva s-a miscat. Cu manipulare ,cu diversiune, ca fra asta NU SE POATE IN TARA LUI BASELU,oamenii au inceput sa afle si altceva decat au stiut. V_A INNEBUNIT NEACSU. DACA sunteti asa buni ,toti postacii....FACETI O ORGANIZATIE;O LIGA; O....ALTCEVA PROFESIONAL ,MAI BUN SI ATUNCI SIGUR O SA VENIM TOTI LA VOI. FARA DISCUTII.

    RăspundețiȘtergere
  11. Băi frate hotârâţi-vă odată! Unii vor recalcularea, unii nu o vor, unii vor să fie subofiţeri când au fost ofiţeri şi viceversa vorba lui "Conu" Iancu", unii vor sindicat alţii nu! Hai daţi soluţii şi la obiect cu argumente pro şi contra nu din astea de bătut apa-n piuă. Constat pe zi ce trece, că la orice subiect mai impotant care se postează (lăsând laoparte glumele şi bancurile de care mai avem din când în când nevoie), o luăm aşa pe lângă...pe arătură ca în maxima aia cu "Bună dimineaţa! Bat pari."

    RăspundețiȘtergere
  12. @PLANO-NU extrapolati meritul lui OPREA in gradina lu Dogaru. N-are nici in clin nici in maneca.Oprea in schimb are!

    RăspundețiȘtergere
  13. Prietene 13:57;
    Nu fi suparat pe noi! Stiu ca te doare!
    Stiu ca incepi si tu sa pricepi!
    Nu noi, cei de pe aici, suntem/vom fi marii VINOVATI!
    Stiu eu, stii tu, stim toti: e greu de indreptat prostia!
    E cam tarziu, dar ... it's never too late!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Anonim 12:06;
    Si tu esti in eroare!
    Noi astia pe aici, mai URMARIM si ce spun miile de romani!
    Ne mai uitam si prin gradina altora, nu doar pe feuda lui D&P!
    Iar tu, tu mai gandeste-te! Ia vezi tu ce se comenteaza despre noi toti, bagati in aceeasi oala, de niste talibani cu mintea carlionti!

    RăspundețiȘtergere
  15. @plano- Comandantul suprem-TREBUIE respectat atata timp cat este pe functie. Daca nu ,miroase a un pic de tradare ,oricand si in fata oricui da cativa banuti in plus. Fa un bilant >ce s-a obtinut in plus prin actiunile Scmd .Nimic. Oricum D&P si scmd nu sunt multumiti pt. ca nu au reusit restaurarea L164. in orice ala situatie ei pierd, Pe noi in schimb ne injura tot poporulsi ne intreaba ca nu ne ajunge 40-50 mi lei pe luna? sa le explici tu ca de fapt 90% nu avem nici oe jumatate..

    RăspundețiȘtergere
  16. @Anonim 14:04;
    Mesajul de la 14:12, era pentru tine, nu pt A 12:06!
    SCUZE!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cu scuzele de rigoare pt specialistii acestui spatiu virtual:
    1.Plano10 are dreptate
    2.parerea civililor permanent a fost negativa la adresa armatei:au salarii mari si nu fac nimic,iar x muceste in fabrica si ia jumatate(formula de manipulare folosita pana in '89,dar si acum).
    3.noutate(tot la capitolul manipulare)actiunea armatei in Revolutie
    PS daca dv acceptati e treaba dv.Eu nu!

    RăspundețiȘtergere
  18. Cu scuzele de rigoare pt specialistii acestui spatiu virtual:
    Teoretic(artimetic)pensia mea creste cu 250lei(de la 2955/net sare la 3205/net)
    Nu ma incalzeste(depinde de valoarea punctului de pensie nu de eventualul salt al valorii gradului,functiei celor activi).

    RăspundețiȘtergere
  19. Prietene, pacat!
    Daca nu intelegi ca noi cei de pe aici suntem tot pensionari militari, ca noi nu avem vina a ce spun si gandesc "civilii", cum spui tu, e pacat de tine! NU conteaza ce vrei tu sau noi! Conteaza ce spun ei, cei fff multi, "civilii"! Asta nu pricep nici talibanii lui D&P! Nu pricep ca ei prin tot ce au facut si continua sa faca, adancesc FALIA dintre pensionarii militari si restul romanilor/lumii! Nu e greu de inteles, dar trebuie sa vrei sa gandesti! Sau macar sa citesti miile de injurii la adresa noastra, a tuturor! Cand vei intelege totusi aceasta, starea de spirit potrivnica la adresa noastra, s-ar putea sa fie realmente ... prea tarziu! Dar ... ce-si face omul cu mana lui ...

    RăspundețiȘtergere
  20. intreaba-i si pe activi ce zic de chestia asta ..suprainteligenta

    RăspundețiȘtergere
  21. Activii, au treaba lor!
    Nu te lua dupa instigatori sau derbedei in ale netului! Oricum, sa-i lasam in pace! Sa nu le facem si lor rau!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ha,ha,ha ce simplu e pt.unii dar nu gândesc la faptul că au fost deconectaţi de activi, deci nu va mai exista o eventuală creştere a pensiilor rezerviştilor în concordanţă cu creşterea soldelor. Mă uit la unii de pe-aici care comentează în numele "onoarei" cum le creşte sau scade pensia. Domnilor nu vă mai puneţi pe buze cuvinte care nu au avut sau nu au nicio valoare pentru voi.
    Anonimule de la 14:15 bagă-ţi undeva scuzele. Altădată fii atent la ceea ce scrii şi la "adrisant".
    A:12:06

    RăspundețiȘtergere
  23. akord75@cineva mai informat
    am primit decizia...aia nashpa(fara adev.desi le-am depus in timp util)
    am constatat ca la aliniatul'contrib.pensie suplim.=15ani'sdesi sunt lejer mai multi,pina in 01.04.2001.am constatat acest lucru si pe alte numeroase decizii(peste tot 15 ani)
    am scapat eu din vedere vre-o prevedere legislativa sau e vorba de comoditatea recalculatoristilor.stiti cumva de ce nu apare perioada completa,sau aveti o cat de mica explicatie??

    RăspundețiȘtergere
  24. Cand e o problema mai complicata de comentat, observ ca obisnuitii comentatori ai blogului se ascund in spatele anonimatului.
    Asta va deosebeste pe dvs de curajul nebunesc, as zice, al conducerii sindicatului de a-i hartui, pe fata, pe portocalii, in frunte cu Basescu,Boc si Oprea.
    Celor care contestati rolul SCMD in actiunea profesionista de a-i face pe guvernanti sa se teama de PROTESTUL MILITARILOR va promit ca pun linkul cu proiectul lui Seitan de recalculare a pensiilor militare ca sa vedeti ce a fost inainte si dupa aparitia sindicatului.

    RăspundețiȘtergere
  25. Toate lipsurile, neajunsurile, vor fi corectate! Stai bland!
    Un adevar ramane, din mai multe, inca nespuse: pensia este "rupta" de salariile celor din activitate! DA, este o mare pierdere, ca idee! Oricum, nimeni de la Guvernarea de ieri sau de azi, NU au tinut cont de aceasta HIMERA, buna de adormit fraierii! Ce conteaza? Ce imi intra luna de luna pe card!

    RăspundețiȘtergere
  26. Plano 10,
    Iti multumim tie pentru curaj!
    Cu nume si prenume, stie dracu cine esti, cui servesti!

    RăspundețiȘtergere
  27. @plano -fiti linistit, cunoastem. Doar cei din scmd se fac ca nu stiu.Cel care a Ridicat Stacheta in fav. noastra este Min. Ap. Nat.Oprea . Nu va este clar -ma surprinde - ca D&P +asazisul sindicat au un singur obiectiv?-REVENIREA LA L164. Atat. In rest nu prea pricep ce s-a intamplat. ati trecut cu arme si bagaje la ..prieteni? la aia curajosii vreau sa zic!!

    RăspundețiȘtergere
  28. @Plano 10,
    Citez: "... curajul nebunesc, as zice, al conducerii sindicatului de a-i hartui, pe fata, pe portocalii, in frunte cu Basescu,Boc si Oprea."
    Din nou in EROARE! Stii ce face diferenta? Starea de sanatate mintala! Noi suntem sanatosi la cap, ei ... sa se mai caute! Iar cu marea hartuiala, fii cuminte: circ, balci; circ, balci! Terfelirea onoarei si demnitatii militare, de catre "apucati/dusi cu capul" + ceva interese financiare, inclusiv mult colorate politic!

    RăspundețiȘtergere
  29. Si pentru ca "Conteaza ce spun ei, cei fff multi, "civilii"! "eu trebue sa tac?Sau sa incerc sa explic?-evident NEfolosind retorica lui D&P(ata-i unul din motivele pt care nu fac parte din sindicat)
    In alta ordine de idei:am privit din balcon coloana de manifestanti(locuesc la ultimul etaj al unui bloc de langa posta).Latura de V a"Casei Poporului"are 1425m(reprezinta portiunea dreapta cu rampa a circuitului de automobilism...daca scadem 25m lungimea sicanei da 1400m).Capul coloanei erea la semaforul din dreptul postei.Ultimul rand al coloanei mai avea aprox 200mpana la semaforul de jos.Oamenii ocupau trei benzi de circulatie.Liniile ereau dispuse la aprox 1m.Pe o linie reau cel putin 5 oameni.Concluzie :cel putin 7500 participanti.

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu sunt tare dezorientat!
    Daca legea 164, legea 19, legea 119 (datorita suspendarii HG735) nu sint in vigoare(nu se aplica) , iar Legea 263 nu se refera la noi atunci noi dupa ce lege sintem platiti in ianuarie, februarie, etc...
    Daca deciziile acelea , calculate la nivelul salariului mediu, nu sint valabile, ce s-a atacat in justitie, in miile de procese intentate de membri de sindicat,de s-au "blocat" judecatoriile si tribunalele.
    Inflamarea existenta nu da pe afara, oare?!
    In legatura cu gradul din rezerva si retragere:s-a abrogat Legea Statutului cadrelor militare?!
    Cred ca e un razboi intr-un pahar cu apa!
    Ne-am bagat in seama si am trezit sentimentele "anti" a 99% din populatie!Asta ar putea sa ne coste cindva!
    Nu cred ca asta a fost obiectivul SCMD!

    RăspundețiȘtergere
  31. 7500 participanti !!!!!
    Inclusiv vorba unora, adusi cu autobuzul!
    La sutele de mii doar ai BUCURESTIULUI (ei si familiile lor, spunea si D&P), ce pot insemna 7500? Ia gandeste un pic te rog! Pacat de ei! Vezi videoclipul! Am ras cu lacrimi! Nenea care batea pas de defilare in fata orchestrei, nenea cu vuvuzela, nenea sau tanti(scuze, greu descifrabil sexul) cu umbreluta rosie ... mai mare dragul! ... Personaje antologice! Mai baieti ... aveti curaj! Radeti si voi ... sanatos! Am ajuns, din pacate, rasul lumii! Multumim D&P!

    RăspundețiȘtergere
  32. @Cezar
    Nu se va reveni la Legea 164, dar i-au speriat un picut pe base-n boci.Era bine sa va alegeti si cu pensia micsorata dupa proiectul Seitan si cu ea rupta de soldele civililor?
    Din pacate pentru ei, au realizat mai multe in favoarea celor care au tacut, in special pentru cei din asociatiile militare obediente fata de regimul Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  33. De cine sa rad?
    De cei ce s-au exprimat...in felel lor sau de mine ce i-am privit de la balcon si ma ascund in spatele unei tastaturi?

    RăspundețiȘtergere
  34. @Plano 10,
    Curaj sa ne spui CINE esti, vad ca nu ai!
    Dar ... ce parere ai: noi, cei de pe aici, oare nu crezi ca am facut si CEVA bun?? Daca faci o analiza CORECTA, te absolvim de identitate!
    Te declaram MEMEBRU DE ONOARE al nostru, celor multi si anonimi!
    Counter site: 213.815 ! Meriti, nu-i asa? Hai sa te vedem!
    Stii ca tinem la tine, te apreciem!

    RăspundețiȘtergere
  35. @ Anonim PLANO 10
    Cezar mare adevar grai.
    Ai dreptate si tu cu proiectul lui Seitan. Dar cel care s-a luptat pentru noi a fost Oprea. Daca ai ramane numai la sfaturile jueidice competente si nu ai mai baga si strambe politice(apropo esti patlagica sau lamaie), nu ai mai creia atata suspiciune.

    RăspundețiȘtergere
  36. @plano-nu a fost in obiectivul lor ,,sperietura' de care pomeniti. Obiectivul lor este unul pe care-l repet pana la obstinatie. vedeti iesirile pe tv. vedeti pozitia lor in orice situatie. L164 si atat +treaba cu cotizatiile(nu_I treaba mea) Si apoi daca ar fi sa se teama cineva,cred ca adevarata forta e de alta parte.Ps. Oare de ce vecinii mei de cartier ,bloc, ma evita si trec pe partea ailalta? Nici in 89 cand eram cu p.m. atarnat de gat nu mi s-a intamplat!

    RăspundețiȘtergere
  37. Corect!
    Oprea, cu toate pacatele lui,
    Va trebui repus in drepturi! Merita! Vom mai discuta!

    RăspundețiȘtergere
  38. @Anonimi
    Daca vreti sa stiti cine sunt ca identitate virtuala, intrati pe blogul meu unde am sustinut aceleasi probleme.Unii si cititi, deja.
    Cand a fost de criticat i-am criticat pe argumente juridice pe cei din SCMD.
    Dar, a cam venit timpul bilantului si este cazul sa recunoastem fiecaruia meritele.
    Chiar credeti ca este atat de usor sa tii doua televiziuni nationale in priza si sa toace zi de zi regimul Basescu pe problema pensiilor militare? Credeti ca acest lucru se realizeaza numai pe ochi frumosi sau pentru ca asaaa... i-a apucat grija de militari pe mogulii presei!

    RăspundețiȘtergere
  39. @Cezar
    Nici in 89 nu ai avut habar de manuirea PM-ului cum nu ai nici acum, numai ca atunci lumea radea de tine pt.ca stia ca degeaba il porti. Acum lumea te ocoleste pt. ca stie ca ai o pensie marita de seful mafiei personale a lui Nastase.

    RăspundețiȘtergere
  40. @Plano 10,
    Ai trei incercari!
    Prima, din pacate, ai ratat-o!
    Oricum, sa nu intelegi ca asteptam sa ne lauzi!
    Nu ai spus nimic, nimic nou! Nu ne subestima!

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu loviti in Cezar!
    E mai curajos si cinstit decat ... ff multi bagatori de seama!
    Eu cred in constatea lui! O veti simtii foarte multi, pe pielea voastra! Poate unii, mai mult decat meritat! Multi insa, nevinovati!
    Despre avocatii din oficiu, nu discut! M-as descalfica!

    RăspundețiȘtergere
  42. constatarea lui ... scuze!

    RăspundețiȘtergere
  43. @ Plano 10
    Pe Voiculescu si Vantu i-a apucat grija de ei nu de noi. Ambii vor sa conduca si Romania dar vor sa scape si de puscarie. Vezi Hotararea CCR in legatura cu CSM. D&P, au latrat la cele doua televiziuni ca poate le iese si lor ceva functii politice si pe banii prostilor (inclusiv ai mei).

    RăspundețiȘtergere
  44. @Plano de la ora 13.29

    Cele doua "succesuri" considerate a fi ale D&P, nu sint ale acestora.
    Sint ale ANCMRR si chiar ale lui Oprea!
    Acestia au fost "pianistii"!
    Nu trageti in ei!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ambitii de copii . Am fost 7500, au fost 2500. Puteau fi 500000, ceea ce conteaya este numai mesajul si rezultatul.
    1. Mesajul a fost cel pe care televiziunile au vrut sa-l scoata . Toate intrebarile reporterilor incepeau cu " cat ati avut pensia , cat aveti pensia " si toti intervievatii au raspuuns constiincios facand astfel jocul celor ce ii intrebau.
    2. Singurul castig este la ora actuala promsiunea ca se va renunta la calculul pe baza salariului mediu, pana la recalculare.
    Ce urmeaza:
    1. Recalcularea merge mai departe .
    2 LEGEA 629 CARE ANULEAZA LEGILE OCUPATIONALE RAMANE IN PICIOARE.
    3. Se face intr-un fel dreptate prin o oarecare marire a pensiilor celor ce nu au beneficiat de legea 164, cei care aveau pensiile mici desi lucrasera si ei in armata ca toti ceilalti . Acesta e cel mai mare castig. Ma bucur pentru ei.
    5. Se incalca niste drepturi castigate si niste principii constitutionale, europene si drept umanitar international vizavi de cei care aveau pensii mai mari . Este un adevar si indiferent din care categorie facem parte, trebuie sa il recunoastem.
    6. Se loveste -si asta s-a urmarit in definitiv- in toti cei disponibilizati indiferent de situatie, de voie, de nevoie, cu salarii de merit sau fara , cu miliarde sau cateva zeci sau sute de milioane. De ce ? Pentru ca sunt cam 60000 de militari trecuti in rezerva pentru ca armatata trebuia sa se reduca. Guvernul va fi nevoit in viitorul apropiat sa mareasca soldele militarilor la insistentele NATO. O marire a soldelor lor ar fi insemnat o marire a soldelor rezervistilor fapt pe care guvernul nu il vrea si economia nu il poate suporta. Si atunci s-a recurs la scoaterea rezervistilor de sub aripa armatei pentru a nu fi nevoiti sa creasca astfel mereu salariile tuturor rezervistilor "in coordonanta" cu soldele activilor. Si asta chiar cu riscul unor lungi procese cu cei loviti de aceasta lege. Si pentru a atenua impactul au marit pensiile pentru ca oricum ar lua-o erau foarte multi care aveau pensiile calculate necorespunzator si in discordanta cu ceea ce trebuiau sa primeasca. Si astfel, au reusit sa imparta armata din rezerva in doua sau mai mute parti, in functie de efectele legii. DAR MAREA MAJORITATE UITA CA ADEVARATA EFECTUL ADEVARAT AL LEGII ESTE PE PERMEN LUNG PENTRU NOI CHIAR DACA UNII ACUMA CASTIGA LA PENSIE SI ALTII PIERD.La un calcul rece vom vedea ca cei care castiga sunt 10-20 de mii care vor castiga cate 3-400 le lei la pensie foarte multi, cam 50000 vor pierde cate 600-1000 si una peste alta castiga guvernul niste bani si pe termen scurt si pe termen lung . NOI INSA TOTI, NE-AM PIERDUT STATUTUL DE MILITARI REZERVISTI SI LEGATURA CU ARMATA SUB ORICE FORMA AI LUA-O.
    Astea sunt adevaruri. Cine nu le vede sa se mai uite odata.
    SI ACUMA , NU AVETI DECAT SA VA BATETI CA CHIORII SA VA INJURATI, SA VA SPURCATI SA PLANGETI SAU SA VA BUCURATI, NIMIC NU VA SCHIMBA ASTA DECAT ANULAREA LEGII SI REVENIREA LA O LEGE OCUPATIONALA . Dar sa asteptam macar sa le recalculeze pensiile la toti cei care le aveau calculate in sistemul vechi, sa ii ridice si pe ei cat de cat la un 2000 si apoi sa ne luptam pentru anularea legii cu pastrarea insa a dreptului castigat pentru cei carora li s-a marit pensia. Asta trebuie sa fie de acuma strategia Sindicatului, nu L735 care oricum va fi inlocuita cu alta care poate va fi si mai rea. Legea 523 isi face efectele, acuma trebuie atacata. Pana ajunge in faza finala, pana la CEDO, o sa fie timp suficient sa le creasca pensiile si celor ce le au acuma de 1300-1400.

    RăspundețiȘtergere
  46. continuare
    Intre timp, sa nu uitam pe cei ce ne mint din interior.

    Si mai sunt unele aspecte. Oare nu s-au grabit rezervistii sa semneze niste tabele fara sa stie ce semneaza_ Oare nu cumva atacarea unor articole in instnata este in defavoarea unei parti din dsindicalisti ? Ce vor spune acestia cand vor vedea ca au semnat niste tabele in alb si conform acelor tabele si proprieti semnaturi iai contesta marirea pensiei ? Eu cred ca nu trebuie decshisa nici o actiune pana nu sunt consultati oamenii si nu li se da posibilitatea sa stie ce au semnat. Macar atat merita. Domnul Abraham are datoria ca sef departament Juridic sa informeze sindicalistii cu situatia proceselor SCMD PREZENTE SI VIITOARE. Nu cumva aplica si dansul tactica Omerta ?Doamne fereste.

    RăspundețiȘtergere
  47. Mai ...
    Ia stati un pic. Pauza de-o tigara!
    Ce aveti cu Anonimii? Aici, s-a mai spus: ideile conteaza, nu identitatile! Vreti politie politica? Vreti identitati? Mergeti la aia, care va cer si ... numarul de la pantofi! iar dupa aia, si ce daca! Va dau cu usa'n cap! Inchid definitiv portile! Va vreau doar ... banutii/firfiricele ... bune, ale dracului de bune!

    RăspundețiȘtergere
  48. @Anonim- te invit in ..poligonul de trageri.arma o alegi tu.de la TT la ..rach. aa.portabile. fi linistit tragem in tinte de carton,ce naiba.Ps.
    eu inca mai port arma..interes de serviciu!

    RăspundețiȘtergere
  49. ANCMRR, corect si cu voi!
    Tot respectul, si al meu!
    Cum procedam sa venim la voi?

    RăspundețiȘtergere
  50. Neacsu, bine ai venit!
    O analiza ff buna! Baieti, luati notite!

    RăspundețiȘtergere
  51. AFERIM(sau cum s-o zice) -Domnul(colegul) Neacsu are dreptate de data asta,cel putin din punctul meu de vedere

    RăspundețiȘtergere
  52. akord75
    daca e sa-i repunem in drepturi pe unii sau altii tb. sa recunoastem ca G.O rezolvase deja problemele(create de dobitocu'de seitan) referitoare la stgiu complet (20ani) si ord MM cand D&P nici macar nu se gandeau la asta iar CD al SCMD umbla inca prin librarii sa cumpere birotica si papetarie.De abia mult mai tarziu s-au trezit.
    referitor la cele doua TV,acestea nu au absolut nici olegatura cuD&P.Ele folosesc absolut TOT ce pot impotriva lu'Base,Boc,etc,inclusiv pe D&P.Nu D&P au tinut TV in priza.Nu uitati ca mai acu un an Cretuleasca facea spume vorbind despre salariile nesimtite.Acu patronu i-a schimbat orientarea;si mai ales ca cele doua TV nu sunt numai COMERCIALE dar sunt si POLITICE pe fata si singurul scop e ca cei care le conduc sa ajunga la putere.Un scop dealtfel normal in orice democratie.problema se pune de mijloacele de folosit pt.atingerea scopului

    RăspundețiȘtergere
  53. Cezar,
    Neacsu intotdeauna are dreptate!
    Poti sa dai un singur exemplu din care vedem ca nu-i asa?
    Eu citesc demult ce scrie si aici, dar si pe Blogul lui!

    RăspundețiȘtergere
  54. @CZar
    n-am inteles prea bine porti pistol de carton, de apa sau de lipit? Cat despre cat de bine stii sa tragi(la masea) vedem si noi ca vrei sa impusti francu (dat de oprea, mergea, continua, udrea s.a.)

    RăspundețiȘtergere
  55. akord75,
    Perfect punctat! Ca la box!
    Ori in tenis, (fara violenta, nu-i asa), AS!

    RăspundețiȘtergere
  56. @all,
    Am o idee:
    Trimiteti acest articol pe e-mail la toti prietenii vostrii, si cereti o opinie, un punct de vedere! Subliniez, la prieteni, rude! Apoi sa spuneti ce raspuns primiti! Asa vom stabili daca Cezar a CONSTATAT corect, reactia vecinilor, ori aia aveau orbul gainilor!

    RăspundețiȘtergere
  57. @anonim 16,38-ei nici chiar asa.si chiar daca ar fi mai trebuie temperat sa nu ise suie la ..telefon...ce zici? cZar

    RăspundețiȘtergere
  58. @armashul spunea... 25 ianuarie 2011, 16:14
    Ptiu , drace ... Chiar te-ai dilit Doboserule ...

    RăspundețiȘtergere
  59. NO!
    Neacsu e un om modest!
    Un om de onoare, un om cu principii! Poate prea dur, inflexibil in anumite imprejurari! Oricum, merita respect, si o buna cunoastere!

    RăspundețiȘtergere
  60. @Anonim 16:57;
    Adevarul doare? Ehee ... chiar frige!
    D-l Doboseru, ca si D-l Neacsu, oameni de mare calibru!

    RăspundețiȘtergere
  61. http://e-juridic.manager.ro/index.php?pag=a&id=130&s=Constitutia Romaniei&aid=1201
    ,,Art. 92: Atributii in domeniul apararii

    (1) Presedintele Romaniei este comandantul fortelor armate si indeplineste functia de presedinte al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. ''

    Consiliului SUPREM de Aparare a Tarii. Deci numai consiliul este suprem ,comandantul fiid ...ordinar !
    Si nu-i mai dati inainte cu ,,seful statului '' ,CA A INCEPUT DEJA SA CREADA !

    RăspundețiȘtergere
  62. Mai Puiac ...
    Un'e mama dreak umblii ????

    RăspundețiȘtergere
  63. akord75

    Pe de alta parte ma gandii io ca in tara asta sunt fo 5 bulioane de pensionari cu noi proaspat veniti si nu cred ca cineva isi va permite sa reduca punctul de pensie la val.de 15lei dupa cum spunea nea dogaru(exagera si el un pic ca sa-i creasca ratingu'(citeste cotizantii)
    Pe de alta parte sa presupunem ca (virgula) creste punctul de pensie cu 50lei de exemplu.Pai daca ai 3 pcte te-ai scos d-un bulion juma brut dintr-un foc.50 lei inseamna?? ....aaaaaa stai sa calc....cam fo6-7% din punctul actual ceea ce nu-i mult

    RăspundețiȘtergere
  64. @Akord- hac,hac,da frate asa este. clara analiza precum margeaua din .motorina hac hac. da nu vezi ca ei plange ca este civili acuma ??tu nu pricepi ca ei au iesitala la pensie ca sa fie dorobant? D&P abia astepta o concentrare sa incalte si ei odata bacancu si sa puna casca pe testa. cata au fostara militauri ,nu avura ocaziunea . de asta facura demonstratiune ca-s suparati si au mare dreptate-tnt-Atul

    RăspundețiȘtergere
  65. Mai lasati-l pe Neacsu si sa vedem ce facem. Stiu ca am dreptate, altfel nu scriam. Si akord are dreptate. Cine se increde in poiticieni si presa e un visator. Am mai spus eu candva , politicienii sunt ca porumbeii din San Marco cat sunt jos, iti ciugulesc din mana , cand sunt sus , se gainateaza in capul tau si asta daca nu cumva te uiti la ei cu gura cascata de uimire.

    RăspundețiȘtergere
  66. Ce a facut comandantul de pluton chelneri din Rg Garda?Mi-a dat 250lei la pensie si mi-a rupt legatura cu gradul,functia celor activi!!!
    TARE...OMUL VOSTRU !
    A rezolvat problema Seitan ?
    Evident...depind de punctul de pensie!
    EL ESTE "SALVATORUL"!EL SI ANCM...

    RăspundețiȘtergere
  67. @Neacsu&akord75:
    Stiti ce va aseamana?
    Analiza lucida, talentul + umorul!
    Va citesc cu placere! Cu interes si deosebita placere!
    Uite asa, sa moara carcotasii!

    RăspundețiȘtergere
  68. >>>> si mi-a rupt legatura cu gradul,functia celor activi!!!
    ______
    Vezi? Daca in tartacuta ta ai numai spuse, auzite si citite doar D&P?
    Altminteri, ai fi aflat in timp util acest adevar! Oricum, nu ne servea la nimic! Stii, in ultimii ani, vre-o aliniere a pensiilor la salariile celor activi? Eu nu cunosc! Iar dupa moartea mea, nu ma intereseaza dobitocii care vor mai pune botul la HIMERE! Pe mine ma intereseaza cat o sa-mi intre in card! Acum, in timpul vietii mele!

    RăspundețiȘtergere
  69. @ 17:37
    Faci spume ca o bere calda....daca ti-ai propus sa traesti putin e treaba ta.Luna asta puctul este 732.8,luna viitoare pote sa fie ...mai mic.
    Lasa-ma cu vrajala ieftina(de cat timp nu a mai crescut in armata valoarea gradului si al functiei?).

    RăspundețiȘtergere
  70. Problema este alta!
    Si nu cred ca este bine, sa cobori nivelul discutiei!
    Eu traiesc greu, din venituri strict legale!
    Ca mine, milioane de romani, inclusiv militari!
    Nu am conturi, nici vanzari anterioare!
    Pensia ma intereseaza!
    Nu cai verzi pe pereti!
    Nu paranoia D&P!

    RăspundețiȘtergere
  71. @17.04
    Mort ! Da si cind ,, ma voi şi ridica din boala aceasta '' !!
    Vad pe multi cu febra . Comprese ,comprese reci pe cap !

    RăspundețiȘtergere
  72. In alta ordine de idei!
    Azi, personal am decis sa nu mai "vad" o lunga perioada de timp emisiunile informative si de asa zisa "analiza", de la Antena 3 + Realitatea TV! Astia ne-au nenorocit! Ne-au manipulat intr-un hal, fara de hal! Ei isi fac treaba, castiga ENORM, din nenorocirea noastra! Este doar decizia mea, spusa si voua! Nu va indemn la nimic!
    Fiecare, dupa cat il duce capul! Capul face, capul trage!

    RăspundețiȘtergere
  73. Puiac, m-am linistit!
    Insanatosire grabnica! Vremuri grele!

    RăspundețiȘtergere
  74. @Anonim 18:04
    ,,personal am decis sa nu mai "vad" o lunga perioada de timp emisiunile informative si de asa zisa "analiza", de la Antena 3 + Realitatea TV! Astia ne-au nenorocit! Ne-au manipulat intr-un hal, fara de hal! Ei isi fac treaba ''
    Bine ,bine ,dar tii minte cite ceva pina la... alegeri ?

    RăspundețiȘtergere
  75. @18.09
    Si-ntr-un cot si tot ,,ii invinetesc ochiul lu' cAcaNacheu ''.Auzi ,comisia de aparare !

    RăspundețiȘtergere
  76. Voi citi si reciti acest Bolg!
    Sutele de postari, miile de comentarii!
    O ARHIVA care va insemna mult, chiar si in timp!
    Nu vor regreta nici cei care au scris/comentat, nici
    cei care spre aducere aminte ... o mai iau si de la capat!
    Iar cand ma gandesc ca nu am aniversat nici macar ANUL ...
    imi dau seama cat am putut imbatrani, cat m-am consumat!
    Cu rost, si fara rost!

    RăspundețiȘtergere
  77. "Doamne , ce iti e si cu neamurile astea. Unele iti produc bucurii, unele motive de ingrijorare. Daca Tuşa Tamara a fost mana cereasca pentru domnul Nastase, Tuşa Adriana da batai de cap nepotilor Boc si Oprea. Ia uitati-va si dumneavoastra ce i-a dat prin cap Tusei Adriana sa le faca cadou domnuilor sus amintiti"
    Cititi surpriza aici:
    http://neacsum.blogspot.com/p/informatii-utile.html
    imi e rusine de mine , dar trebuie sa recunosc ca imi place cum suna " faptuitorii Boc Emil si Gabriel Oprea. Doamne ce frumos suna .

    RăspundețiȘtergere
  78. akord75
    fratiiloor!!pana acu am butonat telecomanda de i-a sarit mustaru'...Fratiloor nimic la TV despre D&P,rezervisti,pensii...nimic,nimic parca nici n-au fost vreodata.S-a intepenit,s-ainmuiat,s-a blegit:Ce-o fi oare?? ghici ghicitoarea mea??

    RăspundețiȘtergere
  79. akord75@neacsu
    Va rog s-o lasati in pace pe braileanca,ca are o calitate...e bunaaa

    RăspundețiȘtergere
  80. @akord75, Simplu:
    Maurul si-a facut datoria ...
    maurul poate sa dispara ...
    Asta spuneam si noi pe aici, de ceva timp!
    Oalele sparte, vor fi decontate de cei multi!
    Maurii, o vor duce bine! Isi vor primi rasplata!
    Toate, la timpul lor!

    RăspundețiȘtergere
  81. @ 18.23
    Nasol mosule .Uite ,vIdeanu .N-a fumat ,n-a baut ,nu s-a risipit in speranta . Si ce citai monumentu' de marmora o sa aiba !

    RăspundețiȘtergere
  82. Merineee...,
    Politicienii spun lucruri traznite!
    Ca si televiziunile mogulilor, abereaza, abereaza ...
    Doar, doar ... 'or mai lua si ei cateva voturi!

    RăspundețiȘtergere
  83. akord75@A 18:38

    Multumesc si recunostinta vesnica pentru postare.Daca nu ma luminati domnia voastra ramaneam prost
    @puiac
    din cacanacheu sa-mi lasi si mie ceva.... cat de putin sa-i rup capu'
    P.S Sa va bag niste bancuri sau v-am plictisit deja?

    RăspundețiȘtergere
  84. @all-great performance
    we no speak americano
    http://www.youtube.com/watch?v=iANRO3I30nM

    mie mi-a placut

    RăspundețiȘtergere
  85. @TNT-Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina.
    Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!
    a75

    RăspundețiȘtergere
  86. 85% CHIAR VOR CRESTE !RESTUL VOR RAMINE ...CUM AU FOST.
    https://mail.google.com/mail/?hl=ro&shva=1#sent/128a6f364e7a65c4

    RăspundețiȘtergere
  87. Straniu!
    In discutia interesanta despre pianist, moderatorul n-a scos o vorbulita!
    Pai se poate domn @ADMIN sa ne lasi sa ne scoatem ochii sau sa ne descalificam fara sa ne arbitrezi?
    Aftfel ma faceti sa cred ca trageti altfel sforile!

    RăspundețiȘtergere
  88. Plano10 din când în când, aşa pentru atmosferă se mai aruncă câte o pisică în mijlocul haitei de câini! Oricum ne-am plictisit de prestaţia lui Cezar care a jucat până acum rolul mârtanului! Deja are bernevecii hărtăniţi şi nu ne mai excitează.

    RăspundețiȘtergere
  89. In Romania se fabrica un nou model de avion de bombardament.
    La primul zbor de proba, avionul se prabuseste, cutiile negre sunt furate de tigani, nimeni nu poate trage nici o concluzie asupra catastrofei.
    Comisie de la Ministerului Apararii. Singurul martor ocular e badea Ion, cioban analfabet, privire tampa.
    - Spune baciule, il intreaba un colonel ce-ai observat?
    - Apai, domnie draga o harabaie sbura, cand numa' ce o palalaie s-o aprins, no si unde nu s-o tipat harabaia in gios...
    - Baciule, nu inteleg nimic ce-mi povestesti, fii te rog mai clar!
    - Pai bine, domne draga, de ce nu spui asa? Ieri, la orele 14 p.m. un bombardier gresind unghiul de nutatie cu cel de precesie, o intrat intr-o vrie greu controlabila, a pierdut in acel context regretabil altitudine, astfel incat s-a produs acest regretabil eveniment.
    - Baciule, m-ai spart, spune colonelu' de unde stii termenii acestia?
    - Ha! Ha! D-apai cand io ieream comandant de escadrila, matale erai cioban, ca mine!

    RăspundețiȘtergere
  90. @Plano 10,
    Buna seara, Bine v-am gasit pe toti!
    M-am enervat citind 145 de comentarii pe HotNews!
    Apoi, nu mi-a fost prea bine! Am bolit la pat!
    Mda ... vad ... discutii, idei, atitudini, opinii personale!
    Cateva, in derapaj! Bine ca sunt putine!
    E clar, avem ceva probleme! Se impun clarificari!
    Identicarea corecta a problemelor si strategii de abordare!
    Dar si UNIREA fortelor!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  91. Pilotul il intreaba pe co-pilot:
    - motorul dreapta merge?
    - MERGEEEEE!
    - motorul stanga merge?
    - MERGEEE SI MAI TARE, ACU NE DEPASESTEEEE....

    RăspundețiȘtergere
  92. @Plano10 spunea... 25 ianuarie 2011, 20:30
    Erau , unii , nelamuriti de ce nu isi arata bucuria si cei la care au crescut pensiile ...
    Se vede treaba ca au aparut pe aici multi dintre astia ...
    Dupa cum vorbesc , adica scriu , si daca mai sint si cei mai multi dintre fostii militari( asa cum zicea domnul presedinte , ca la cei mai multi creste pensia) , atunci e bine ce ne face guvernarea ... Nu am crezut niciodata ca majoritatea militarilor este de o astfel de (sub)calitate intelectuala , dar se vede treaba ca altfel stateau lucrurile . Daca atit ne duce mintea cind gindim la situatia si viitorul nostru , atunci asa ne trebuie !

    RăspundețiȘtergere
  93. @Sanatate domn @admin! Pai, se poate?
    Constat ca unul dintre anonimi, pe langa ca e f.combativ, este si uneperist-oprist.
    Sa vezi duel politic armat daca si Dogaru isi face partid!

    RăspundețiȘtergere
  94. Dedicatie pentru Cezar pe care-l iubim din toţi rărunchii:
    Ministrul apararii se plimba prin Bucuresti:
    Intra intr-o florarie, iar patronul il saluta:
    "Am onoarea sa va salut Dom'Ministru!".
    Acesta mirat il intreaba;
    - De unde ma cunosti?
    - Am fost cadru militar si am iesit la pensie "cu ordonanta", iar din banii primiti mi-am deschis aceasta afacere.
    - O, asta-i foarte bine! Vezi, ministerul te-a ajutat sa te integrezi in societate.
    Mai intra in alt butique si ... istoria se repeta.
    La un moment dat vrea sa calatoreasca cu metroul si la intrare, un cersetor il saluta "am onoarea sa va salut Domnule Ministru!".
    Ministrul intreaba:
    - Tot militar pensionat "cu ordonanta"?
    - Nu! Eu sunt cadru activ!

    RăspundețiȘtergere
  95. @ Anonim 21:25
    ,,Nu am crezut niciodata ca majoritatea militarilor este de o astfel de (sub)calitate intelectuala , dar se vede treaba ca altfel stateau lucrurile .'' Prietene stai foarte rau cu gramatica. Pune urgent mana pe carte si mai citeste.

    RăspundețiȘtergere
  96. @Anonim
    M-ai facut curios! N-am gasit vreo greseala gramaticala in fraza citata, apartinand altui anonim.

    RăspundețiȘtergere
  97. @Anonim 21:25;
    Stai ca nu te inteleg!
    De ce jignesti otova pe unii dintre comentatori?
    Ce legatura are cresterea pensiilor unor fosti militari cu ...
    "(sub) calitatea intelectuala" - concept avansat de dumneata???
    Stii cum se cheama asta? IPOCRIZIE, domnul meu!
    Adica vrei sa spui, ca oamenii acestia, din ura fata de Guvernanti, ar trebui sa-si refuze pensiile primite??? Domnule, chiar asa???

    RăspundețiȘtergere
  98. @Plano 10,
    Vad, din statisticile oferite cu generozitate de Platforma Blogger, ca azi "luptele" pe aici s-au purtat de bucuresteni, cu cativa de prin provincie! Alti cativa, au venit, lovit si plecat! Precum maidanezii! Pacat! Este loc de toti sub soare! Nu trebuie sa continuam dezbinarea! Nu trebuie sa purtam razboie fratricide! Nici macar daca sunt colorate politic! Cu atat mai mult, daca unii dintre noi sunt inscrisi in diversele asociatii ale pensionarilor militari!

    RăspundețiȘtergere
  99. akord75@plano10
    am primit 'decizia'aia nashpa(desiam trimis adev.in timp util,inclusiv cu contestatie la adev.)
    pe decizie la rubrica;contrib.supl.scrie=15ani.eu am mai multi ani decat 15.
    intrebare;mi-a scapat mie ceva din legislatie sau e vorba de comoditatea'recalculatorilor'intrucat multe decizii sunt tot cu 15 ani.ce parere aveti
    mentionez ca m-am referit la contrib.pana la data de 01.04.2001 dupa care nu a mai fost luata in calcul

    RăspundețiȘtergere
  100. akord75@plano10
    cu risculde a va supara tin sa remarc faptul ca atata timp cat aveti blogul dvs propriu si personal este cel putin deplasat sa faceti obs.@admin al acestui blog.
    parerea mea!!

    RăspundețiȘtergere
  101. @Neacsu excelenta analiza, asta este adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  102. @Anonim 22:21;
    Desi ar trebui sa-ti multumesc pentru incercarea de a-mi lua apararea, iarta-ma, dar te cert! Aici sunt bineveniti TOTI! Mai mult, @akord75 si @plano10 imi sunt vechi prieteni! Combatem impreuna de ceva vreme! Ei nu-mi fac observatii jignitoare! Nici altii! Au doar opinii, puncte de vedere personale, extrem de coerente! Chiar daca uneori, nu suntem in totalitate de acord!
    Aici e spre folosul nostru! Contradictia, unitatea si lupta contrariilor, invatam candva, ar fi izvorul de forta al miscarii!
    Oricum, iti multumesc pentru protectie si grija!
    Ma simt protejat! Ma simt mai bine!
    Gandul ca am prieteni, imi da putere!
    Gratie, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  103. Biserica singura nu poate face aproape nimic. Unirea eforturilor armatei de rezerva cu fortele bisericii, ar pune capat situatiei din acest moment. Nu vorbesc de fetele bisericesti vandute si nici de generalii activi sau in rezerva ca in intreaga lor cariera nu au invatat decat sa lanseze sau sa coordoneze stergatoare de cizme politice...Vorbesc de oamenii adevarati, care trebuie sa se trezeasca , sa nu se mai lase calcati in picioare de orice tamplar, cizmar sau matelot...

    RăspundețiȘtergere
  104. Hopa a apărut Micuţul! Pe unde ai umblat măi frate, unde te-ai pitit atâta timp?

    RăspundețiȘtergere
  105. Nu-l intrebati pe micutu unde a fost pana acuma ca se supara . Am glumit micutule, dar uite ca se adevereste ce am spus eu, ai lipsit mult . Bine ai revenit .

    RăspundețiȘtergere
  106. pt admin
    EU SUNT NEMERNICUL DE LA 22;21 si ma luam de sufletu' lu'plano10 care de altfel e un tip foarte OK.eu iti "lustruiesc papucii" domnu @admin
    si ma adresam ____akord75@plano10_____adica eu catre el
    adica ca ca s-am produs o mica confuzie(va rog sa remarcati eleganta exprimarii)
    deci ca anonim ma mai semnez o data akord75(oricum multumesc pt.aprecieri chiar daca au fost involuntare dar cu atat mai sincere)
    O seara buna sa aveti toti de pe acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  107. akord75@micutzu@neacsu
    Pai pana acum a ars-o la greu pe infomondomil

    RăspundețiȘtergere
  108. Mai, gasca de anonimi pupincuristi. Cum va permiteti mai derbedeilor sa vorbiti de mitinguri si de Dogaru cand voi ati stat acasa langa poalele nevestelor? Ce ati facut voi? Sunteti bagatori de seama? Cine va pus? Dati cu presupusul pa un sait de cacat. Rusine sa va fie.
    Un alt Anonim, anonim si nu comisar

    RăspundețiȘtergere
  109. akord75
    @anonim 08.28

    va pus;se scrie dezlegat
    'pa un';se scrie'pe un'
    sait;se scrie 'site'
    Dar mai intai de toate fuguta la; "primafarmaciecaseterminarudotelu'
    Insanatosire grabnica va doresc

    RăspundețiȘtergere
  110. @ano...21.25 jegos nenorocit ! Tu cat bagi in buzunar luna de luna ?

    RăspundețiȘtergere
  111. Neacsu spunea...

    Mai lasati-l pe Neacsu si sa vedem ce facem. Stiu ca am dreptate, .....

    RăspundețiȘtergere
  112. Un Anonim catre anonim 08.28: SICTIR!

    RăspundețiȘtergere
  113. Pentru Iosipescu Zambra, Contele Draculea de la ora 08:28!
    Ambulanţa frate, ambulanţa!Ni-no,Ni-no,Ni-no...........! Hai sui-te în ea şi nu mai fă scandal!

    RăspundețiȘtergere
  114. Anonim 08.28.
    Dar tu unde ai fost dragutza ? Dar vino cu dovezi, nu asa din vorbe .

    RăspundețiȘtergere
  115. @Anonim 08.28.
    Regretele tale, vad ca te macina, dar sunt tardive!
    Nu noi suntem vinovati de ratacirea ta!
    Nu ai aflat inca? Prostia costa, prostia se plateste!
    Mergi de injura la alte porti! Oricum, o faci pe banii tai!

    RăspundețiȘtergere
  116. @A 08:28

    Derbedeu sa o( sa îl) faci .......pe ai tai

    am un prieten ce are o remarca potrivita la acest caz.....
    'Ba pe a ma-tii'

    RăspundețiȘtergere
  117. cred ca viteazul A 08;28 este ori cel cu umbreluta pe sfecla(militar adevarat??) ori cel ce se chinuia sa bata pas de defilare in civil(ridicol!)

    RăspundețiȘtergere
  118. Am avut dreptate!
    Contra-ofensiva impotriva pensionarilor militari, din toate structurile de ordine publica si siguranta nationala, a inceput in forta! Ne-am facut-o cu mana noastra! Sa vedem cine va plati oalele sparte, cine va raspunde pentru ce va mai urma!
    _____________
    ZF a încercat vreme de doi ani să afle care este numărul pensionarilor din Armată, Ministerul de Interne şi serviciile secrete. Şi care sunt pensiile care sunt plătite în aceste domenii. Nu a aflat, oficial, decât odată cu bugetul de stat din 2011, primul care plăteşte pensiile speciale din bugetul asigurărilor şi nu prin intermediul ministerelor de resort. Televiziunile oferă un spectacol nou: maiori şi colonei cu pensii de 9.000 de lei care plâng că li se reduce pensia şi cer ca onoarea să le fie reparată.
    http://www.zf.ro/opinii/opinie-iulian-anghel-de-ce-sunt-unii-mai-speciali-decat-altii-la-pensie-7913078/
    ____________
    Si nu e singurul! Si televiziunile mogulilor, nu mai au pe agenda lor, "pensionarii lu'Dogaru"! Vremuri nenorocite ne asteapta!

    RăspundețiȘtergere
  119. Wow!...
    ZF a încercat vreme de doi ani să afle care este numărul pensionarilor din Armată, Ministerul de Interne şi serviciile secrete. Şi care sunt pensiile care sunt plătite în aceste domenii.
    Iar Dogaru si gasca,
    le-a rezolvat problema una-doua!!! Cu acte doveditoare! Ohooo...! Acum sa te tii, nenicule! Incepe tocatul pe ... returns!

    RăspundețiȘtergere
  120. las ca-i bine si la vara cald .Pensiile peste 2000 impozitate progresiv cu 30,40,50% sa va saturati!!

    RăspundețiȘtergere
  121. o mica corectie (Marţi, 25 ianuarie 2011, 21:17)

    draqulea [anonim] i-a raspuns lui adrian
    nu este taiata nici o pensie, doar ca se recalculeaza in baza unor principii ,ult mai corecte, acela al contributivitatii. Sa stii ca s intre militari sunt discutii de ce toti trebuiesc sa ia aceeasi pensie, pentru vechime egala si grade egale. Unii au fost aviatori sau scafandri si au avut salariile mai mari pentru ca au riscat mai mult decat cei de la uscat iar la pensie nu se ia in calcul nimic din actvitatea cu risc adica sporurile, se au gradu, functia, vechimea, dispozitivul si inca cateva sporuri pe care le au toti militarii. Diferenta o face salariul de merit si indenizatia de comanda. Daca tie ti se pare corect, mie NU. Vechea lege a pensionarilor militare H.247/1977 nu avea atatea beneficii, se calcula la fel ca la civili si se iesea la pensie la 55 de ani ca si civilii, asa ca de unde prostia unora ca ei au facut contract cu statul pe o lege si acum este incalcata??? Legea 164/2001 nu are nici 10 ani vechime, asa ca despre acele contracte si sperante pot vorbi cei care au intrat in sistem in ultimii 10 ani si care vor iesi la pensie abia peste 20-30 de ani.
    Actualii pensionari au contract cu H.247/1977 care stailea pensia din ultimile 5 salari cele mai mari din ultimii 10 ani de activitate.
    Stiu ce spun pentru ca sunt militar dar nu unt sunt ipocrit si mincinos. Eu chiar imi respect uniforma militara.
    raspunde trimite

    RăspundețiȘtergere
  122. Anonimule de la 12:07
    Ce să-ţi trimitem noi? Noi suntem băieţi de salon. Las" că-ţi trimite chiorpecu şi cu oprea! Da aşa cum spui era mai bine pe vemea dacilor poate chiar în comuna primitivă. De ce? Fiindcă avea fiecare ce apuca! Chiar se observă că ţara asta merge după deviza racului, adică "tot înainte"!

    RăspundețiȘtergere
  123. Comisare, nu ti-e rusine sa vorbesti de unire cand tu facusi dezbinarea. Ia-ti saitul si stergete la fund cu el. Nu de alta dar albastrul tau are nuante portocalii.
    Un anonim mai anonim ca unii comisari

    RăspundețiȘtergere
  124. @ Anonim 14:02
    Auzi mai GRIVCO, te stergi pe urma la gura cu el?

    RăspundețiȘtergere
  125. @Anonim 14:02;
    ________
    Doar o vorba am a-ti spune! Citez:
    26.01.11 14:23:57
    Cancelaria primului ministru Romania
    85.120.75.140 Explorer 8 Windows XP
    ________
    Daca vrei, iti dau si PHOTO!
    Acum, pentru tartacuta dumitale, sa traduc un pic!
    Ce scriem NOI, eu si COMENTATORII mei,
    am spus si repet: este citit si de cine trebuie!
    Mesajele ajung la DESTINATAR!
    Ca vor tine CONT de ele, vom trai si vom vedea!
    Asa ca te rog, pe viitor, sa nu mai jignesti aiurea!
    Stim noi mai bine ce TREBUIE si CUM trebuie facut!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  126. Anonim spunea...

    D-le esoel,
    ,, (....).......Este gresit sa blamam m.m. si sub. pt.ca legea nu le creaza nici un avantaj aprioric ci trebuie sa realizam ca in realitate,contributia lor ,desi mai mica ,este constanta pe intreaga cariera si nu inegala in timp ca a ofiterilor care mereu urca in cariera si se creaza impresia falsa ca ultimul nivel al soldei il au de cand lumea!
    SCMD la ora actuala ,in loc sa incerce ca pensiile celor ce pierd sa fie mentinute la nivelul dinainte,bate campii pe la tv injurand guvernul si pe Basescu de parca nu ar avea cine s-o faca angajandu-ne in politica.
    La ora actuala SCMD duce o actiune contrara intereselor majoritatii pens. din sist.nat.de aparare."
    Perfect adevarat, in loc ca SCMD sa marjeze pe art. 180 / legea 19, bat campii, de ce daca lor le-a scazut, de ce sa nu moara si capra celor la care le-a crescut. Dogarule, 80 nu este egal cu 20.
    26 ianuarie 2011, 14:21 ---,,TRAIASCA" scmd

    RăspundețiȘtergere
  127. ++++++CONCURS MAREEEE+++++++
    Cum credeti ca va arata noua O.U.G- si ce vom avea de pierdut in urma acesteia ?De castigat putin probabil!!

    RăspundețiȘtergere
  128. Dragi comentatori ai acestui spaţiu virtual luaţi şi citiţi două reportaje interesante din gazeta "Cotidianul" de azi:
    1. http://www.cotidianul.ro/135769-Adeverinte-de-recalculare-a-pensiilor-completate-cu-date-fictive-la-Politia-Timis;
    2. http://www.cotidianul.ro/135766-Scrisoare-deschisa-adresata-presedintelui-Romaniei.
    "Orice asemănarea cu realitatea este pur întâmplătoare"!

    RăspundețiȘtergere
  129. @12.07
    In armata sunt functii diferite pt grade identice(cuantumuri valorice diferite).
    In armata sunt specialitati diferite(grad de dificultate diferit,deci sporuri-gr munca-diferite).
    In armata sunt grade diferite(cuantumuri valorice diferite)
    Pensionarii militari au stagii diferite de activitate.
    Etc.
    E normal sa fie pensii diferite;
    E corect la unii sa creasca pensia,
    Anormal este ca pensia sa fie legata de punctul de pensie(ce oscileaza dpdv valoare - putin probabil in sus).Corect este ca pensia sa fie raportata la valoarea gradului si functiei celor activi(iar voi fi atentionat ca acum aflu...nu...spun asta de 5 luni)
    PS
    Sistemul de calcul(recalcularea) nu aduce economie la buget.
    Economia la buget este adusa de neindexarea pensiilor militare cu procentul cresterii gradului si functiei celor activi(in conjunctura actuala a Aliantei...suntem tara cu cele mai mici solde - obligatoriu soldele celor activi vor creste;nu pt ca vrea Guvernul ci pt ca flacaii din Alianta o cer imperativ).
    In conditiile date cresterea punctului de pensie este un vis frumos.
    400-500 posibila si corecta crestere a unor pensii prin recalculare e teoretic nesemnificativa,dar definitiva...in comparatie cu cresterea progresiva a gradului si functiei celor activi(automat si a pensiei militare)...repet (fortez:impusa) de Alianta...

    RăspundețiȘtergere
  130. Alianta.... NATO !
    Fiti blanzi, cuminti la cap!
    NATO, NU are atributiuni, nu se "baga" in probleme de o asemenea bucatarie interna! Am vazut niste indemnuri, de copii handicapati, care s-au luat dupa alt paranoic: Hai sa scriem la NATO! Sa scriem, mii si mii de scrisori !!! [ Unde nu e ... Nici Dumnezeu nu cere!]

    RăspundețiȘtergere
  131. @ano 15;08
    incerc sa va raspund punctual
    -L263 prevede;incepand cu 2012 cresterea pct.pensie se va face cu 50%din cresterea sal.mediu brut pe econ. si cu 100%di rata inflatiei(l164 prevedea;cresterea pensiilor militare se va face NUMAI cand inflatia depaseste 10%,daca era 9% insemna PAUZA(dincolo de legarea de soldele activilor,este totusi un element important
    -nu cred ca pct.pensie va scadea vreodata,tot timpul a crescut si eventual ramane inghetat cum de altfel este si acum
    -ati spus la un moment dat 400-500...nesemnificativa;(poate pt dvs)pt.mine ar fi foarte semnificativa desi nu visez la cai verzi pe peretoi
    -iar aia cu NATO care obliga salarii...bla,bla o tot aud din 2001 de cand am iesit din sistem.Hai sa ne uitam mai atent la ce este si ce se obliga sa faca NATO.eu m-am uitat si nu exista nici o prevedere referitoare la salarii.NATO nu este organizatie financiara si nici armata salvarii.Lucreaza cu totul cu alte principii.Haideti sa nu ne imbatam cu apa rece ca asta cu NATO e fumata de mult.Si sa admitem ca aveti dreptae si NATO face gat.Va primi un raspuns scurt de la guv.RO (oricare ar fi acesta)cum ar fi
    'nu avem posibilitati financiare'Credeti ca din acest motiv vom fi dati afara din NATO.Eu zic sa ne pastram pragmatismul
    cu stima

    RăspundețiȘtergere
  132. si dupa L164 putea sa fie inflatia 9% fo 5ani la rand ca militauru lua tot o p...a
    mai nou am aflat ca nu sant 5 bulioane de pensionari in RO ci fo 5.5 bulioane bagati in aceeasi oala.Ce ar fi sa scada pct pensie pt.5.5 mil.pensionari???ATUNCI SA VEZI VOTURI LA ALEGERI=sinucidere politica GARANTATA
    acu ma duc sa ma TNT-atul(scuzati TNT-ez)

    RăspundețiȘtergere
  133. adica sa inteleg ca ala e IP-ul de unde zisasi??
    Merci l-am salvat
    Admin spunea...
    @Anonim 14:02;
    ________
    Doar o vorba am a-ti spune! Citez:
    26.01.11 14:23:57
    Cancelaria primului ministru Romania
    85.120.75.140 Explorer 8 Windows XP

    RăspundețiȘtergere
  134. ce-o sa se mai bucure nea Boc cand o vedea cu ce se ocupa subordonatii lui in timpul programului si pe banii nostri.Hi Hi Hi

    RăspundețiȘtergere
  135. @akord_75,
    aici gresesti! Asta nu e un site de filme ori muzica!
    Aici vin in timpul serviciului, sa se informeze!
    Mai sunt si alte institutii, care ne viziteaza cu regularitate!
    Blogul a capatat de ceva vreme, credibilitatea necesara!
    Atat prin ... cantitate ... dar si prin ... calitate!
    Multumesc mult celor care contribuie ca noi aici, sa fim o FORTA!
    Este veche, arhaica metoda! Nu au descoperit ei apa calda!
    Important ar fi pentru noi TOTI, sa emitem judecati de valoare,
    propuneri pertinente, care sa faca obiectul ... unor NOTE DE INFORMARE, catre cine trebuie! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  136. DE LA COPPERNICK
    poate va e de folos-o mai bibiliti voi pe ici pe colo




    CATRE,
    Casa Sectoriala de Pensii din MApN
    Comisia de solutionare a contestatiilor
    Bucuresti, str. Drumul Taberei, nr. 7-9, Sector 6, Cod postal 061416

    DOMNULE PREŞEDINTE

    Subsemnatul ______________, domiciat in ______________________, posesor al actului de identitate seria_____nt______, eliberat de _________ la data de _________,______________, cu dosar de pensie nr. ____________ si decizie de pensionare nr. ___________, depun prezenta
    CONTESTAŢIE
    la decizia de recalculare a pensiei cu nr. ______ din _______, primita pe data de ___________ (________________ data postei de pe plic) ce mi-a fost eliberata de Casa de Pensii Sectoriala a Ministerului Apararii Nationale (MApN), prin care solicit:
    1.Anularea deciziei nr.___________ de recalculare a pensiei ca netemeinica si nelegala.
    2.Recalcularea pensiei in baza adeverintelor de venit, cu completarea perioadelor lipsa din activitate prin grija MapN.

    CONTEST decizia de recalculare ________________ pentru următoarele
    MOTIVE

    1.Decizia de pensionare este nelegala deoarece este denumita pensie de serviciu, denumire inexistenta in Legea 119/2010 si Legea 263/2010 si in consecinta inaplicabila pensiilor calculate conform acestora.
    2.Casa de Pensii Sectoriala a MapN mi-a recalculat pensia la salariul mediu brut pe economie, in intregul sau, desi a avut la dispozitie documentele doveditoare ale veniturilor realizate in intreaga activitate militara. Adeverintele de venit au fost depuse in termenul legal la sediul Casei de Pensii cu nr. ________________________ impreuna cu cererea aferenta precizata in lege. Precizez ca atat Legea 119 cat si suspendata HG 735/2010 prevad ca recalcularea pe baza salariului mediu se face numai in cazul lipsei sau neidentificarii documentelor doveditoare nu si in cazul in care Casa de Pensii nu are timpul fizic necesar recalcularii in termenul prevazut de lege.
    3.Decizia de pensionare nr __________ face referiri, in continutul si la data intocmirii acesteia, la un act normativ suspendat la acea data, respectiv HG 735/2010, prin Sentinta civila pronuntata de catre Curtea de Apel Cluj in dosarul 1371/33/2010, confirmata si ramasa definitiva si irevocabila prin Decizia nr.38/07.01.2011 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
    4.Calculul punctajului este eronat ca forma si ilegal ca modalitate. Modalitatea de calcul folosita pentru recalcularea pensiei expusa in decizia cu nr. ___________, nu este prevazuta, in forma rezultata din continutul deciziei de pensie, nici in Legea 119/2011 nici in HG 735/2010. Astfel conform deciziei anterioare de pensie nr. _____________, durata contributiei la pensia suplimentara este de___ ani, ____ luni si ___ zile, nu de ____ ani cum este specificat in decizia _____________.
    Anexez copia deciziei de pensionare nr.___________.
    Data Semnatura

    RăspundețiȘtergere
  137. akord75 si akord_75 ,
    sunteti una si aceeasi persoana?
    Intreb, doar pentru a sti cu cine discut!

    RăspundețiȘtergere
  138. @admin
    pai io zic cu mintea mea proasta sa-l schimbe prima data p'ala cu IP-ul ca asa ceva nu se face din birou.Sa eczista internet caffe-uri,IP-uri ascunse ,daca se da ordin la provider,IP-uri variabile si calculatoare pana la urma sunt pe toate drumurile;de ce tb.neaparat din minister si la vedere????.De ce tb sa posteze ceva cand e de ajuns sa urmareasca ce se discuta si sa traga concluziile care se impunNimeni nu poate fi atat de PROST.
    eu zic ca era vre-o fufa care se plictisea

    RăspundețiȘtergere
  139. SIMONA ELLA FICA a scris:
    26 Ianuarie 2011 la 4:30 pm

    Intrati pe EXPLOZIZ-NEWS si va cruciti

    RăspundețiȘtergere
  140. @admin
    akord75=akord_75
    scuze!! este numai vina mea pt confuzia creata din greseala si viteza cu care am facut contul,ca tocmai atunci s-or apucat sa sune tel.

    RăspundețiȘtergere
  141. Apropo de CONTESTATII:
    __________
    Vad ca cei de la Casa de Pensii a MAI, sunt foarte cooperabili, deschisi dialogului civilizat! Vorbesc periodic la telefon cu dumnealor! Mi-au comunicat de pilda AZI, urmatoarele:
    _________
    - NU este nevoie de contestatii;
    - In februarie, cei cu situatia in "ceata", adica fara recalcularea pensiei in baza TUTUROR ADEVERINTELOR CORECTE, insusite de beneficiar, vom PRIMI pensia din decembrie 2010;
    - Pe masura ce vom trimite ADEVERINTELE, iar dumnealor (au marit echipa de specialisti, cu oameni competenti!), vor reusi sa le proceseze, vom primi si noi RECALCULAREA PENSIEI, DECIZIA!
    - Abia atunci, daca NU ne va CONVENI cuantumul stabilit, si daca vom avea temei legal, putem sa facem CONTESTATIE, direct la ei!
    - Termenul se prelungeste pana la finele anului!
    - Termenul general, ramane de 3 ani!
    - In rest, ce sa spun eu! Fiecare poate sa faca ce vrea, sa dea bani cui vrea! Eu GARANTEZ cele spuse, si un MOD de actiune, fara bani si nervi ca bonus! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  142. Asa ca haideti sa-i grabim sa aplice legea, dupa care cei care le creste sa se bucure de ea, iar daca totusi va scadea la unii sa dea in judecata pentru nerectroactivitate si nerespectarea prevederilor L 19 si sigur vor castica plus daune morale. Oricum acest guvern v-a pierde bani si nu va face.
    In plus si eu sunt de parere ca pentru viitor ne avantajeaza legea. Si va dau un exemplu - cum se va mari sau indexa pensia:
    1. In cadreul L 164 ramanem fara reglementari si ni se va da ceva, inainte de alegeri cand isi aduc aminte.
    2. Intrand in sistemul unic national pensia doar va creste (conform Legii unice a pensiilor) in fiecare an in functie de cresterea punctului de pensie. Pentru acest punct nu trebuie sa bata 180.000 de pensionari militari, ci peste 5.000.000 pensionari. In acest caz si partidele politice vor fi mai atente nu cu 0,9% din electorat ci cu 30% din el, respectiv cu aproximativ 50% din cei care merg la vot.
    Privitor la pseudo avocatii care cica ne ajuta, eu m-am lamurit din toamna: una spune legea alta spun ei.

    RăspundețiȘtergere
  143. @akord_75,
    Acum te inteleg!..... Imi cer eu scuze!
    Nu cel cu IP de la Cancelarie a postat idiotenia aceea!
    A fost un ... bucurestean cel cu postarea!!!
    Eu TOCMAI ATRAGEAM ATENTIA , "pretinului" din bucuresti, sa ia aminte ca cele scrise pe aici, sunt citite si de inalte fete domnesti! Ii spuneam doar asa, ca o vorba! Deoarece la tartacuta lui, sunt convins ca il doare in cot ca si mizeriile lui sunt citite!

    RăspundețiȘtergere
  144. TaBOCurta se chiama tartcuta guvernamentala .

    RăspundețiȘtergere
  145. @akord_75,
    Daca vei citi cu atentie , vei observa ca postarea "pretinului" este la 14:02; iar "citirea" s-a facut la 14:23:57.
    _________
    Ca de obicei, au "citit" fara sa posteze!
    Probabil ca nu le intra in fisa postului!
    Ei vin doar sa se informeze! Candva, sper sa primim si raspunsuri OFICIALE! Doar de noi si FORTA noastra, depinde asta! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  146. @admin-pare rau ca va bat la cap
    sunt perfect de parerea dvs(sa nu zic de acord)referitoare la contestatii,este perfect logic si normal sa se intample ceea ce v-au comunicat cei de la MAI,dar tinand cont ca pe decizie scrie....cu termen de contestatie in...bla bla eu zic ca e buna de facut o contestatie asa la OHA preventiv ca nu s-o face gaura in cer pt.banutii dati pe un plic cu confirmare de primire(ca-n oala acoperita nu cad gunoaie).Cat despre avocati din pdv al meu nici nu intra in discutie
    Asa ca n-o face prea bine contestatia asta dar rau nu face sigur.

    RăspundețiȘtergere
  147. referitor la avocati si la bancul trimis mai deunazi si care v-a placut puteti observa ca de-abia la -80grade(minus optzeci)_avocatii baga mainile in PROPRIILE buzunare

    RăspundețiȘtergere
  148. Iar dupa ....
    Ne gandim pe cine urcam in avionul acela ...
    unde pilotul spune ceva de motoare ...
    EXCELENTE! Ambele!

    RăspundețiȘtergere
  149. @admin
    Daaa!! Asa e aveti dreptate.Odata ce pensiile revin la valoarea din dec. si raman asa pana la decizia de pensie,contestatia pe decizia asta maimutarita(SMBE)devine inutila.
    cu stima

    RăspundețiȘtergere
  150. @admin
    Ia intrati un pic pe SCMD sa vedeti ca aia o tin langa langa,azi a aparut o postare noua

    RăspundețiȘtergere
  151. Se revine la situatia din dec. 2010 ? Unde scrie ? ,,eram beat probabil !''

    RăspundețiȘtergere
  152. ,, "Probabil eram sub influenţa băuturilor alcoolice", a replicat Băsescu, ironic, după care a râs. ''

    RăspundețiȘtergere
  153. Cinismul lui Băsescu: Eram sub influenţa băuturilor alcoolice când ... - "Când vorbeam de pensia minim-garantată de 500 de lei, probabil că eram sub influenţa băuturilor alcoolice", i-a spus preşedintele Băsescu ...

    RăspundețiȘtergere
  154. @Puiac,
    Te-am mintit eu vreodata?
    Ai vazut undeva, ceva scris de mana mea, care sa fi fost ulterior o miciuna? Dupa cum lesne se poate constata, eu imi asum responsabilitatea cu nume si prenume! In toate situatiile si imprejurarile! Inclusiv cand critic dur PUTEREA! Stiu si ce spun, si la ce ma expun, fii fara grija! Dar ... cineva trebuie s-o faca si pe asta!Asa ca te rog, cu prietenie, acorda-mi credit! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  155. Nu-i cred nici daca spun ca au demisionat toti ,daca-i vad cu catuse ,perfuzii sau la dializa !

    RăspundețiȘtergere
  156. @Puiac,
    Tu poti sa crezi ce vrei!
    Important este ca oamenii,
    sa decida in cunostinta de cauza!
    In baza unor informatii utile, pertinente!
    Multi o duc greu, nu au bani de dat aiurea!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  157. @Admin

    Cu deosebita stima va raportez ca sucila este mai imprevizibil ca pisatul boului.
    Cum era bancul cu mesajul scris pe zapada ,in fata la tReicoceni ?

    RăspundețiȘtergere
  158. @Puiac,
    Aici ai dreptate!
    Acum insa, au invatat ceva!
    Nu-si va mai permite nimeni sa greseasca!

    @akord_75,
    Nu mai citesc demult Blogurile CD_SCMD!
    Prea m-au terfelit, mai mult sau mai putin voalat!
    Merg pe picioarele mele, cu mintea mea, la care adaug
    in fiecare zi ce mai aflu si de la voi, prietenii mei!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  159. @Admin
    Am intilnit azi ,la CMJ ,un subofiter de tancuri ,iesit in 1998 la 54 de ani.Mi-au dat lacrimile si am iesit.

    RăspundețiȘtergere
  160. Nici deplasarea la CMJ-uri nu este obligatorie!
    Se poate rezolva totul prin corespondenta, sau
    imputernicire legala, daca ai ceva mai multi banuti!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  161. Un pastor isi mana turma de oi pe o mioritica pasune cand, dintr-un nor de praf, se intrupa un Jeep Cherokee nou-nout langa el.
    Soferul, un tip tanar intr-un costum Hugo Boss, pantofi Gucci, ochelari de soare Ray Ban si o cravata YSL, scoate capul pe fereastra si zice:
    - Mai Bade, daca iti spun exact cate oi ai in turma imi dai una?
    Pastorul se uita la tanar, se uita la turma si calm raspunde:
    - Iti dau.
    Tanarul parcheaza masina, scoate laptopul, il conecteaza la telefonul mobil, accesează NASA prin Internet, apoi satelitul GPS, scaneaza aria, deschide baza de date si cateva pagini de EXCEL 60 pline de formule, apoi tipăreste cu ultima generatie de printer portabil un raport de 150 de pagini si ii spune pastorului:
    - Ai exact 1586 oi!
    - Dreptu-i. A'ca poti sa iei o oaie.
    Se uita senin la tanarul care-si alege oaia si o cara la masina, apoi zice:
    - Daca io iti spun un'e meri la slujba, imi dai oaia inapoi?
    - Da, de ce nu?
    - Esti consoltant la govern..
    - Asa este, dar cum ai ghicit??
    - Pai uite, raspunde pastorul, te-ai abatut pe aici fara ca nimeni sa te cheme, ai cerut sa fii platit pentru o întrebare pe care eu nu ti-am pus-o si mi-ai dat o informatie pe care eu o aveam! Pa deasupra, habar nu ai pe ce lume traiesti !
    - Cum ai ajuns la concluzia asta?
    - Pai, din tate oile, tu ai ales cainele..

    RăspundețiȘtergere
  162. Bravo, Puiac!
    FOARTE BUN! Nota 10 + o bere, bonus de la Guvern!

    RăspundețiȘtergere
  163. Intrebari pentru serviciile secrete ale lumii

    1.Care este cel mai mare neam din lume ?
    2. Cate matusi a avut Eba?
    3. Cat au trait matusile lui Eba?
    4. Cum au murit matusile lui Eba?
    5.Cum le-a chemat pe matusile lui Eba?


    RASPUNSURI :
    1. Neamul lui Eba.
    2. 900.Si toate i-au lasat mostenire cate 1000000 de Euro, sa –si poata cumpara vila de la Paris .
    3.Pana au strans cate un milion de Euro fiecare.
    4.Ali Baba Cuhoticutot

    RăspundețiȘtergere
  164. RASPUNSURI :
    1. Neamul lui Eba.
    2. 900.Si toate i-au lasat mostenire cate 1000000 de Euro, sa –si poata cumpara vila de la Paris .
    3.Pana au strans cate un milion de Euro fiecare.
    4. Cu ranjetul pe buze
    5. Alibabacuhoticutotpanala 900.

    RăspundețiȘtergere
  165. Pisoias, dragalas!
    Pe unde dreak umblii?
    Fii bine venit! Spor la treaba, ca e "multe" de facut!

    RăspundețiȘtergere
  166. @ Neacsu ne poate spune ceva:
    ,,Armata romana, cu ceea ce a avut ea mai valoros ca si resurse umane, a fost decimata, pana si la nivel de Sindicate, fie ca ele se numesc FMR, fie SCMD, la comanda dusmanilor acestei tari, de catre doua lichele: pe de o parte masonul non-regular si iredentist Francisc TOBA, iar pe de alta parte, Mircea DOGARU, un parlit de “istoric” militar, fost activist de partid, ce n-a tinut in viata lui o arma in mana, dar s-a autococotat in fruntea SCMD, aducand dupa sine si punand in fruntea filialelor judetene ale SCMD tot felul de derbedei certati cu legea. Un exemplu: in conducerea Filialei Dolj a Sindicatului, am gasit doua specimene ce nu mai au nevoie de nicio prezentare: - gen.(r) Dumitru ILIESCU, nimeni altul decat protectorul puscariabilului Catalin VOICU si col.(r) Ioan Misu NAON, posesor de un stufos dosar penal la DNA inca de pe vremea cand conducea o unitate militara (de unde a fost dat afara in urma unui scandal monstru ce s-a finalizat cu… desfiintarea unitatii in cauza). CITESTE MAI MULT:

    Daca mai adaugam ca ILIESCU, fost sef al SPP-ului pe vremea verisorului sau Ion Ilici Iliescu, tocmai a fost acuzat, recent, de catre SRI, ca, sub umbrela unei firme de protectie si paza pe care si-a infiintat-o in Mehedinti, aduce atingere Sigurantei Nationale, iar NAON este incompatibil cu functia de PRESEDINTE al SCMD Dolj deoarece el indeplineste si o functie de conducere intr-un partid politic, ba mai este si consilier al lui Mihai VOICU, vicepresedinte al PNL, atunci ne intrebam ce mai asteapta bravii colonei si generali in rezerva din SCMD ca sa le dea un sut unde trebuie celor doi, iar pe DOGARU sa-l trimita unde-i e locul: langa spioana unguroaica de la STS, recte BODISZ-TOBA! VOM REVENI!''
    Publicat in EXPLOZIV-NEWS

    RăspundețiȘtergere
  167. Cine spunea de exploziv?Te refereai la prostiile despre SCMD?JUMATE DIN CE SPUNE ACOLO SUNT PROSTII. Crede-ma stiu ce spun . Treaba cu filiala Craiova , cu Iliescu este o simpla confuzie , coincidenta de nume pe care doamna Fica o speculeaza pentru a-si sustine teoriile. Lipsa de profesionalism.Daca asa sunt toate materialele, bazate pe confuzii si coincidente de nume , sau date neverificate, va sfatuiesc sa nu mai puneti botul.

    RăspundețiȘtergere
  168. Anonim,
    Lasa-ne te rog frumos cu ... EXPLOZIV-NEWS!
    Avem noi destule stiri! Zau, nu invenina cu prostii Blogul!

    RăspundețiȘtergere
  169. Nu eu l-am inveninat, a venit altul cu stirea . eu am spus doar ca scrie prostii.

    RăspundețiȘtergere
  170. Alo,alo! Ce faceţi măi frate? Vă asumaţi cumva paternitatea celor 2 bancuri de mai sus cu avioanele ? Ia vedeţi voi nu vă jucaţi cu focul... nu de alta dar cele 2 bancuri sunt înregistrate de mine ca mărci la OSIM! Ce credeaţi că numai Udroaia şi-a înregistrat frunza?
    Bun...A 2-a problemă:
    Având în vedere faptul că în ultima vreme au apărut pe-aici unii anonimi de rea credinţă pe care nu-i pot găbji nici cu becul cu lumină neagră al lui Puiac şi cărora doresc să le trag un şut în fund, vă adresez respectuos rugămintea de a vă dota cu NRZ-uri sau IFF-uri, musai MOD5, nu de alta dar când trag şutul nu vreau să fac victime colaterale.”Nţeles? Pentru detalii tehnice: legătura-Puiac şi specialiştii de AA+RL;
    Bun...A 3-a problemă:
    Bine măi Cezare cine dracu te-a pus să ieşi din nou în seara asta la TV pe Realitatea? N-ai văzut ce ţi-a tras-o guşogenu”? De ce nu eşti cuminte? Stai liniştit şi nu te mai hilizi pe la tv-uri că ne faci de cacao. Ai spus că rezolvi problema „riciu” ai rezolvat-o sau nu? Mai ales acum când spuneai că ţi-a mărit-o oprea...Mai dezamăgit pistolarule cu letcon...Să nu vii şi să ne spui că „ai îmbătrânit şi nu mai pot şi nu mai ia pistolu” foc” că nu ţine! Hai rezolvă odată treaba cu „riciu”!

    RăspundețiȘtergere
  171. Cezar chiar umbla pe la Tv-uri?
    Hai ca nu te cred!

    RăspundețiȘtergere
  172. http://us.mc1211.mail.yahoo.com/mc/showMessage?sMid=1&&filterBy=&.rand=798743727&midIndex=1&mid=1_2775621_AFFXimIAASskTUBu7Ag8hBQYfz4&fromId=inistor@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  173. riciu merge si cu si fara rugol !!!

    RăspundețiȘtergere
  174. Astea vi le dau fără marcă!
    Un inginer german ii spune colegului sau italian:
    - Da-mi fier si otel si iti construiesc un portavion!
    La care italianul:
    - Da-mi-o pe sora-ta si iti fac si echipajul!...


    Întrebare la Radio Erevan:
    -Ce este KGB-ul?
    -Inima partidului... care bate, bate, bate ...

    RăspundețiȘtergere
  175. In avion: un domn si o fetita.
    Domnul zice: Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand .
    - Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim?
    - Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica nu crezi? si surade superior.
    - De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru - iarba, dar oaia excreta niste bilute, vaca o placinta, iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul?
    - Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei.
    - Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica daca nici despre ca...cat nu stiti nimic???

    RăspundețiȘtergere
  176. Si o chestie serioasa. Cred ca este absolut necesar sa facem contestatii la deciziile primite (macar cei carora li s-a calculat din oficiu cu S.Md.Brut). In februarie pe ce baza o sa primim pensia si diferenta? Nu rezulta ca trebuie anulata actuala decizie? Intreb si eu, nu dau cu parul.
    Tuturor, cu stima

    RăspundețiȘtergere
  177. MUSAI trebuie să facem contestaţii, URGENT! Am primit fiţuica aia de decizie emisă pe data 31.12.2010 în 24.01.2011. Este o vorbă românească pe care trebuie s-o cunoaşteţi: "Omul cât trăieşte se acoperă cu hârtii, iar când moare cu pământ". Vă recomand prieteneşte cum spunea şi Akord să trimiteţi contestaţiile în termenul de 30 de zile de la emiterea acestora. Nu vă costă prin PRIORIPOST, cu confirmare de primire decât 8 RON!

    RăspundețiȘtergere
  178. Mai daţi-o în ... măsii pe Simona Fica precum şi porcăria aia de blog. Păi această japiţă i-a dat anul trecut "pentru merite deosebite", premiul de excelenţă lui Băsecu după ce l-a bălăcărit ca o ţigancă tot anul şi l-a acuzat de trafic cu armament!
    Alo, domnu Neacşu ce faceţi acolo la Craiova, chiar vişan şi fica îşi fac de cap? Parcă era vorba de o întâlnire cu unul vişan pentru lămuriri suplimentare...Dumneata nimic, Cezar cu "riciu" nimic, ce dracu !

    RăspundețiȘtergere
  179. Mai baieti, mai baieti....
    Contestatiile voastre vor fi ... lipsite de obiect!
    Asta inseamna ca le faceti de-a prosta ...
    Nu aveti incredere in ce spune Admin-ul vost'?
    Ce dati daca pierdeti????
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  180. Nu intra in discutia aceasta, cei cu DECIZIE definitiva,
    corect calculata! Doar ei trebuie sa-si revada TEMEINIC,
    legalitatea unei eventuale CONTESTATII! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  181. LLEGALITATEA = TEMEINICIA,
    dovezile si argumentele pe care inteleg sa le foloseasca!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  182. Eu nu sunt prieten cu Visan. Mi-ar fi cred imposibil sa stau in fata unui astfel de om , fara sa cad in pacat.

    RăspundețiȘtergere
  183. @PKM
    conform legii'de la comunicare" nu de la 'emitere'.In concluzie este timp,nu tb.panica
    De la comunicare- se refera la data postei la destinatar.Termenul invers(spre comisia de contestatii)curge de la data expedierii(stampila postei la expeditor).deci tb.sa aiba stampila cu data expedierii in limita celor 30 de zile-de la comunicare- ca cand ajunge(vai cata eleganta!!) etreaba altora.Pe bune am un prieten avocat fost militar si in aceeasi situatie cu noi ceilalti...Blagoi il cheama promotie'81 la art AAPoate are si prieteni pe aici

    RăspundețiȘtergere
  184. A 20:58
    In ce luntre ne asezam cu c...l .Ori IFF ori NRZ sau mai bine o luam in buna traditie romaneasca....o luam peste tot!

    RăspundețiȘtergere
  185. Io am prito in plic din cel cu borta ,la cari destinataru si vedi prin ceolofan .Cum dovedesc ca-i plicu cu deciziunea?

    RăspundețiȘtergere
  186. Nu-mi place sa ma repet da asta e...
    akord_75 spunea...
    @admin
    Daaa!! Asa e aveti dreptate.Odata ce pensiile revin la valoarea din dec. si raman asa pana la decizia de pensie,contestatia pe decizia asta maimutarita(SMBE)devine inutila.
    cu stima

    26 ianuarie 2011, 19:11

    RăspundețiȘtergere
  187. La Radio Erevan, un ascultator intreaba: - Se poate pune baza pe Basescu si Boc? Radio Erevan raspunde: - Se poate, dar va recomandam acidul!

    RăspundețiȘtergere
  188. Gaşca „rezerviştilor“ lui Dogaru & Vadim a batjocorit Imnul de Stat. Scris de George Roncea

    http://www.curentul.ro/2011/index.php/Actualitate/Gasca-rezervistilor-lui-Dogaru-Vadim-a-batjocorit-Imnul-de-Stat/Page-2.html
    ___________
    DURERE!!!!!!!!!!!.............

    RăspundețiȘtergere
  189. Băi frate văd că n-aveţi bani nici de NRZ-uri nici de IFF-uri nici măcar de sode, că doar aţi luat pensia nu-i aşa? Bine măi pensionarilor da" bani de ţigări aveţi sau fumaţi pe datorie? Atunci cântaţi "Noi suntem mândria ţării" ca să nu vă confund cu inamicul că altfel nu vă garantez nimic. Ştiţi voi: "ceva pierderi colaterale" acolo. "Nţeles? Bine, acum executareaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
  190. @23.12
    ?? Trec pe aproximativ ,ori precis ?
    Tonu'?

    RăspundețiȘtergere
  191. Eu voi face contestaţie din 2 motive:
    1. Nu se poate „descifra” data expediţiei pe plicul în carea mi-a fost trimisă porcăria aia de decizie;
    2. Sunt păţit cu „deciziile” de pensionare. În 2008 când am trecut în rezervă m-am trezit cu o pensie mai mică (cum era de aşteptat întotdeuna se greşeşte „în minus”) cu 400 RON, bineînţeles şi cu decizia aferentă acesteia- lipseau 16 ani de grupă de muncă. Am vorbit la DFC cu Dragoş Lucanu (lt.col. pe vremea aceea cu care colaboram pe probleme de serviciu eu lucrând într-o altă Direcţie), tipul ăla gras care stătea la dreapta madamei Lupu pe timpul celebrei conferinţe cu pensiile, rugându-l să rezolve problema. După cum ştiţi majoritatea dintre voi, finanţiştii ăştia ai noştri (MapN) „e ciudaţi rău de tot”, mai bine-şi taie o mână decât să rezolve o problemă ce ţine de drepturi băneşti. Tromboane, tromboane...să fac contestaţie la „comisia lu” peşte” şi alte porcării...Am făcut contestaţia, dar nu la comisie ci direct la ministru! Să-i fi văzut cum mă căutau pe acasă cu telefonele cei de la DFC rugându-mă să-mi retrag plângerea (în textul documentului făceam referire la o iminentă acţionarea în instanţă a ministerului în cazul în care nu mi s-ar fi recalculat pensia). În fine, mi-au recalculat-o, mi-au dat retroactiv drepturile băneşti/4 luni, am primit din ian. 2009 şi până în dec.2010 banii şi talonul de pensie aferent, dar n-am mai primit noua decizie (o am tot pe aia greşită din 2008). Vă informez că am solicitat în scris DFC de 2 ori (ultima dată la începutul lunii dec. 2010) să-mi fie trimisă decizia de pensie recalculată şi....
    Aşa că dragi prieteni eu unul sunt păţit şi nu vreau să risc nimic cu ăştia...

    RăspundețiȘtergere
  192. Plicul cu decizia este cu ,,fereastra '' sau din cele ,,vechi ''?

    RăspundețiȘtergere
  193. Puiac, tu bagă forţajul, bagă gaz. Cu tine nu-i bai a te confunda cu duşmanul că dai lumină la greu atât cu flacăra ajutajului cât şi cu becul negru cu care-i "luminezi" pe "illuminati". Da fii atent cum te mişti cu coada să nu ne pârleşti prea tare (mai ales pe Cezar că el e mai sensibil la ten şi-a mai fost pârlit odată de oprea). În rest SODA şi Wisiki,cu Dumnezeu înainte şi cu dracu-n coadă!

    RăspundețiȘtergere
  194. MoBra cu gusatu' ? Astept sa vad reluarea tv ,ca tot trebuie sa ma sune aia dela RDS &.E ceva neclar cu netul meu de aproape 6 luni .

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri