Google Translate

vineri, 7 ianuarie 2011

Vremuri Apocaliptice! Am citit, va informez! Coincidente stranii! Guvernantii, confirma profetiile biblice!

Cardul de sănătate
Cseke Attila, ministrul sănătăţii, a făcut public pentru prima dată modelul cardului de sănătate, document care va fi distribuit în partea a acestui an. Imprimeria Naţionala va începe efectiv producerea acestora în ianuarie. Costurile totale cu producerea cardului se ridica la 40 mil. euro.

Producţia cardurilor naţionale de sănătate începe la sfârşitul lunii ianuarie dar acest lucru nu înseamnă şi începerea distribuirii lor, întrucât capacitatea Imprimeriei Naţionale este de aproximativ un milion de carduri pe lună, a declarat, joi, la prezentarea bilanţului MS, ministrul Cseke Attila citat de Mediafax Business.

Ministrul Sănătăţii a precizat că în total trebuie emise aproximativ 15 milioane de carduri, iar acest document va deveni obligatoriu pentru fiecare asigurat care doreşte să acceseze servicii medicale în unităţile sanitare din reţeaua publică, dar şi pentru medicii din sistem care vor primi, la rândul lor, un card medical profesional.

"Implementarea cardului naţional de sănătate reprezintă o necesitate pentru eficientizarea sistemului sanitar. Acest proiect reprezintă de fapt primul pas spre informatizarea sistemului medical care va conduce la disciplină financiară şi medicală", a mai spus ministrul.
Răspunsuri la cele mai frecvente 10 întrebări legate de cardul de sănătate

• La ce foloseşte acest card?
Cardul va fi solicitat de către medicii de familie sau din spitale, atunci când o persoană are nevoie de servicii medicale.

• Ce se întâmplă dacă o persoană nu are card?
Dacă o persoană nu are card va fi obligată să plătească pentru servicii medicale. Excepţie fac urgenţele.

• Poate fi folosit şi la clinicile private?
Cardul poate fi folosit la clinicile private care au contracte cu casele de asigurări de sănătate.

• Poate fi folosit în străinătate?
Pentru serviciile din străinătate se utilizează deja cardul european. Acesta se obţine printr-o cerere formultată către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi asigură serviciile de urgenţă.

• Când va fi distribuit?
Începând din semestrul doi din 2011, şi va fi distribuit prin Poştă la adresa asiguratului.

• Ce informaţii conţine?
Cardul va conţine datele de identitate şi codul numeric personal ale asiguratului, codul unic de identificare în sistemul de asigurări sociale de sănătate, numărul de identificare al cardului naţional de asigurări sociale de sănătate, diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice, grupa sanguină şi Rh, informaţii legate de medicul de familie.

• Cine va avea acest card?
Orice persoană care este asigurată.

• Când intră în vigoare?
Data intrării în vigoare urmează să fie stabilită. Probabil că va fi 1 ianuarie 2012.

• Cât costă?
Costul estimat de Ministerul Sănătăţii este de 2 euro (8,4 lei)

• Ce stipulează cardul în legătură cu donarea de organe?
Pe card vor exista informaţii în legătură cu donarea de organe dacă posesorul s-a înscris în registrul donatorilor sau dacă a fost încheita la notariat un act în acest card.

Informatii culese din Ziarul Financiar
http://www.zf.ro/
Amprenta electronica pentru romani

Stirea vorbeste de la sine! In prima faza se vrea folosirea acestei amprente in cazul firmelor dar apoi si in cazul oricarui om.

Este bine sa stim vremurile …. costurile ....

Intram in era digitala odata cu obligatia inregistrarii semnaturii electronice, care se va face contra cost pentru fiecare persoana. Este vorba de un program initiat prin serviciul eRomania, care va costa 500 de milioane de euro.

Obligatorie incepand cu 2011, semnatura electronica va fi necesara, de exemplu, la inscrierea copilului la scoala sau la inmatricularea masinii.

Astfel, pentru a crea o semnatura electronica, fiecare cetatean va trebui sa inregistreze pe internet datele din buletin. Totul se va face contracost, insa guvernantii spun ca va fi vorba de o suma simbolica, intre 5 si 7 euro.

Cat despre cei care nu au folosit in viata lor un calculator, autoritatile spun ca in fiecare oficiu postal vor fi specialisti care le vor da o mana de ajutor. Un ajutor care ulterior floseste tot autoritatilor, pentru identificarea fiecarei tranzactii efectuate, cu ora, data si suma, relateaza Antena3.

Teoretic, programul ar urma sa intre in vigoare dupa 30 septembrie, initial in cazul firmelor, iar ulterior pentru toti romanii.
Laicatul roman adreseaza prin intermediul Grupului Areopag o Scrisoare Deschisa catre Sfantul Sinod in Scandalul Cipurilor Biometrice 666
În atenţia Preafericitului Părinte Daniel – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Preafericite Părinte Patriarh,
Vă scriem această scrisoare având nădejdea că frământările şi problemele noastre îşi vor găsi ecou în sufletele păstorilor noştri. Problema introducerii în România a actelor biometrice – deocamdată paşapoarte şi carnete de conducere, dar în viitor şi a buletinelor – este o problemă foarte gravă.

Este nevoie de o cercetare a problemei micro-cip-urilor din triplă perspectivă - teologică, socială dar şi ştiinţifică. Au existat voci care au susţinut că problema aceasta nu este o problemă religioasă. Considerăm că, deşi actele biometrice nu sunt „pecetea fiarei” la care se face referire în cartea Apocalipsei, ele sunt o etapă premergătoare. Rezistenţa populaţiei la implantarea micro-cip-urilor ar fi mult mai susţinută dacă oamenii nu ar fi obişnuiţi mai întâi cu micro-cip-urile de pe actele biometrice. Precum se ştie, în America se fac eforturi pentru convingerea populaţiei să înlocuiască mulţimea de acte – certificate de naştere, cărţi de muncă, carnete de conducere, carnete de sănătate etc. – cu un singur act, care să conţină un microcip. Aceasta va fi treapta a doua a acestui proces de înrobire a oamenilor, proces căruia va fi la fel de greu să i se observe componenta spirituală.
Abia în a treia fază, când se va trece la implantarea microcipurilor respective în corpul uman – pe frunte sau pe mână –, se va vădi conotaţia religioasă a implantărilor. E adevărat că nu s-au împlinit toate semnele vremurilor, şi de aceea unii nu văd consecinţa duhovnicească a implantării micro-cip-urilor. Dar, în timp, lucrurile vor fi mult mai uşor de înţeles.

Aşteptăm de la Sfântul Sinod o reacţie fermă, aşa cum au avut în probleme similare Biserica Ortodoxă din Grecia şi din Serbia. Era de dorit ca o astfel de reacţie să fi avut loc cu câteva luni mai devreme, înainte ca primii creştini ortodocşi din ţara noastră să primească carnete de conducere sau paşapoarte biometrice fără să fie conştienţi de implicaţiile duhovniceşti ale problemei micro-cip-urilor. Dar, măcar acum, după ce problema aceasta a afectat în mod direct o parte din fiii Bisericii, e nevoie de o reacţie clară.


Nu vă trimitem această scrisoare ca şi cum am fi un grup izolat care caută sprijin. Mii de creştini şi-au arătat în aceste zile, în diferite forme, îngrijorarea faţă de ceea ce se întâmplă în ţara noastră şi în întreaga lume privitor la schimbarea actelor de identitate. De altfel, deciziile privitoare la această schimbare au fost urmate de alte decizii şi legi care calcă în picioare libertatea umană, deschizând drumul unei noi forme de dictatură. Este nevoie deci ca problema micro-cip-urilor să nu fie tratată separat, ci să fie analizată situaţia în ansamblu.

E foarte importantă desemnarea unei comisii – ierarhi, preoţi, teologi, sociologi, jurişti, specialişti IT, ziarişti – care să analizeze tema actelor biometrice şi să ofere o perspectivă ortodoxă. Apoi trebuie să se întocmească o strategie optimă de comunicare a datelor obţinute în diferitele medii sociale. Fără această strategie, este posibil ca rezultatele să fie receptate în mod deformat. Până în prezent, mass-media nu a tratat obiectiv acest subiect. Şi, dacă problema este într-adevăr gravă, e de înţeles de ce nici în viitor nu va avea o atitudine echidistantă. Oricum, Biserica luptă cu alte arme, nu foloseşte o strategie mulată după înţelepciunea acestei lumi. Cuvintele pline de putere rostite din faţa sfintelor altare au mai mult impact în sufletele credincioşilor decât curentele promovate de mass-media.

Avem nădejde în faptul că veţi analiza acest subiect cu multă atenţie şi că veţi lua decizii prin care veţi arăta purtarea de grijă faţă de poporul credincios.
Cu fiiască supunere,
Grupul Areopag
21 ianuarie 2009, pomenirea Sfântului Maxim Mărturisitorul
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/laicatul-roman-adreseaza-prin.html
666, CNP-ul si cipul – diversiune pentru a ascunde adevarata problema

Introducerea pasapoartelor cu microcip a determinat un numar de clerici, calugari si laici sa protesteze, sustinand ca instalarea unui microcip in pasapoarte, in cartile de identitate si in permisele auto ar contine cifra 666, care in Apocalipsa lui Ioan este prezentata drept numarul numelui fiarei sau antichristului. Subiectul a starnit interesul presei si a fost dezbatut pe larg.

Ce este cipul ?
Denumirea tehnica a cipului este Dispozitiv de Identificare prin Frecvente Radio (R.F.I.D. – Radio Frequency Identification Device) si este folosit pentru identificarea persoanelor.

Carl Sanders, un inginer care a lucrat in Statele Unite pentru General Electric si apoi pentru CIA la conceperea a noua microcipuri implantabile si care a avut o contributie importanta in inventarea acestei tehnologii, declara in cadrul unui interviu acordat pentru Radio Vocea Evangheliei ca ultimul microcip, la realizarea caruia a lucrat, este de grosimea unui sfert de bob de orez (0.7 mm pe 7 milimetri), avand integrate 250.000 de componente ; are o baterie cu litiu si antena de emisie-receptie.

El a spus ca in urma unui studiu au descoperit, cu mult inainte de a sti despre ce scrie in Apocalipsa, ca sunt doua locuri ideale pentru acest microcip : pe frunte, la radacina parului, sau pe exteriorul palmei mainii drepte. Aceasta pentru ca bateria are un circuit minuscul de incarcare cu o termocupla care face ca, la variatiile de temperatura, curentul sa circule intr-o directie sau alta, producand astfel incarcarea bateriei. Fruntea este ideala pentru instalarea microcipului, pentru ca in acest loc temperatura creste si din cauze emotionale, iar mana dreapta pentru ca la ea apar variatii de temperatura mai multe, deoarece este folosita mai mult.

Se pare ca in SUA numai anul trecut au primit, de bunavoie, sa le fie implantat cipul, cam 450.000 de persoane. Exista deja firme care comercializeaza astfel de cipuri. Ele sunt folosite pentru identificare si supraveghere din motive de securitate, dar si in loc de carduri de plata.

Legislatia cu privire la Device-urile de Identificare prin Frecvente Radio

Uniunea Europeana a stabilit, inca din 2004, recomandari si detalii tehnice privind elementele de securitate si elementele biometrice, precum si specificarile tehnice aferente dispozitivelor de securitate si elementelor biometrice care urmeaza sa fie integrate obligatoriu in pasapoarte si in documente de calatorie. Odata cu aderarea la Uniunea Europeana, Romania s-a angajat sa aplice aceste recomandari.

Numerotarea populatiei in sensul acordarii unui numar de identitate, cod numeric personal sub forma unei insiruiri de cifre sau a unui cod de bare, utilizarea tehnicilor moderne pentru urmarirea si monitorizarea cetatenilor prin R.F.I.D. ofera unele avantaje, dar prezinta si dezavantajul ca in politicile publice oamenii tind sa fie perceputi ca niste numere si cantitati. Identitatea numerica ofera posibilitatea ca oricine sa fie usor controlat cu privire la tot parcursul sau prin viata, iar folosirea microcipurilor ofera posibilitatea ca oricine sa fie identificat, oriunde s-ar gasi, sau sa fie citite informatii particulare de aproape sau de la distanta. Aparent, oamenii cinstiti nu au de ce sa se teama de un astfel de control, cata vreme nu au nimic de ascuns. Problemele apar atunci cand viata intima este invadata fara stirea sau fara permisiunea celui vizat, fie pentru ca s-a gresit numarul cautat, fie pentru ca trebuie gasit un infractor real sau inventat, fie pentru ca, “din motive de securitate”, oricine trebuie verificat. Problema se agraveaza daca luam in consideratie vulnerabilitatea bazelor de date care pot fi accesate usor de persoane, institutii sau alti interesati. De fapt, odata cu stocarea datelor personale ale cetatenilor, cu identitatea lor numerica, cu introducerea cipurilor biometrice si cu inregistrarea numarului de identitate in toate documentele si tranzactiile in care cetateanul este implicat, cred ca societatea globala trebuie sa se intrebe in mod serios daca dreptul la respectarea vietii private si de familie isi mai justifica locul in lista Drepturilor fundamentale ale omului.

In ceea ce priveste libertatea religioasa, este incurajator ca identitatea religioasa nu se afla, cel putin in prezent, inregistrata in bazele de date personale solicitate.

In ceea ce priveste asocierea codului numeric personal (CNP), a codului de bare sau a cipului biometric cu semnul fiarei este adevarat ca, intr-o zi, unii cetateni ar putea constata ca, din motive religioase, CNP-urile lor au fost trecute pe o “lista neagra” si, ca urmare a acestui fapt, codurile lor de identificare nu mai sunt acceptate pentru niciun fel de tranzactii. O alta posibilitate este ca, in viitor, codul numeric sau cipul sa contina si date referitoare la religie sau la anumite comportamente bazate pe religie. In aceasta situatie, aparatele de citire a codului sau a cipului pot fi setate in asa fel incat, atunci cand in codul de identificare personala citesc o cifra care releva un anumit tip de comportament motivat religios, sa blocheze continuarea operatiunilor. Acestea sunt doua scenarii posibile pentru cei care ar trebui sa fie marginalizati, stigmatizati si lipsiti de dreptul de a cumpara sau a vinde (Apoc. 13,16.17) fara a avea, in mod necesar, numarul 666. Dupa parerea mea, identificarea CNP-ului sau a cipului cu semnul fiarei, din Apocalipsa 13, sau numarul numelui ei nu poate fi in totul corecta. Ba mai mult, o astfel de interpretare este periculoasa si risca sa distraga atentia de la adevarata problema ridicata de capitolul 13 din Apocalipsa.

Avand in vedere cele de mai sus, cred ca este important ca mai intai sa intelegem ce spune Biblia despre semnul fiarei si despre numarul 666, si numai dupa aceea sa incercam sa analizam o posibila legatura intre acesta si codul numeric personal, codul de bare sau cipul cu identificare prin frecvente radio.

Pecetea Dumnezeului celui viu si semnul fiarei

Preocuparea crestinilor, de-a lungul tuturor timpurilor, de a cunoaste in ce consta semnul fiarei pare justificata atata vreme cat de purtarea lui, aparent, va depinde viata tuturor locuitorilor, nimeni neputand sa vanda sau sa cumpere daca nu are acest semn. Este important pentru crestin sa inteleaga ce este semnul fiarei si sa stie cum pot oamenii sa evite avertizarea infricosatoare a lui Dumnezeu.

Legat de 666, care este numit numarul numelui fiarei, trebuie observat ca singurele semnificatii pe care textul biblic i le acorda se refera la faptul ca acest numar este una dintre cheile de identificare a fiarei – “Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un nume de om. Si numarul este sase sute sase zeci si sase” (Apoc. 13,18) – si ca acest semn/numar are legatura cu inchinarea, aratand ca cel care poarta acest semn este loial fata de puterea reprezentata de fiara. (Apoc. 13,15-17)

Incepand cu Irineu care, spre sfarsitul secolului al II-lea, elaborase o interpretare rationala a semnului fiarei folosind gematria (acordarea de valori numerice literelor unui nume), multi comentatori ai Bibliei au atribuit acest numar unor personaje istorice. Faptul ca, folosind gematria, numarul este aplicabil mai multor personaje, evidentiaza ca sunt necesare alte indicii pentru a stabili in ce consta semnul fiarei.

In legatura cu semnul fiarei, trebuie luate in considerare cateva remarci :

1. Semnul are legatura cu inchinarea. In incercarea sa de a face ca toti locuitorii pamantului sa se inchine fiarei dintai (vers.8), a doua fiara emite o lege conform careia “sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei” (v.15) si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde (v.16.17). Astfel, indiferent in ce ar consta semnul care va fi purtat pe mana dreapta sau pe frunte, acesta nu va fi semnul fiarei atata timp cat nu este asociat cu inchinarea, cu supunerea voita fata de puterea reprezentata prin semn.

2. Capitolul 13 anunta mania fiarei asupra celor care nu au primit semnul sau, semnul care este reamintit in mod repetat in capitolele urmatoare (14,9.11; 16,2; 19,20) pentru a arata pedeapsa lui Dumnezeu asupra celor care vor primi semnul, iar capitolul 20,4 arata ca aceia care nu se vor inchina fiarei si nu vor primi semnul ei pe frunte si pe mana vor invia si vor imparati o mie de ani impreuna cu Hristos. Sentinta fiarei care ii condamna la moarte pe toti cei care nu i se inchina si nu au acceptat semnul ei este rasturnata prin sentinta lui Dumnezeu care ii pedepseste pe cei ce au primit semnul si ii indreptateste pe cei care l-au respins.

3. Semnul fiarei este in opozitie cu pecetea lui Dumnezeu. Aceasta este mentionata pentru prima data in paranteza care uneste pecetea a sasea de a saptea, in capitolul 7,3.4, si mai este amintita o data in cadrul trambitei a cincea pentru a descrie relele care au sa vina peste cei care nu au primit-o (9,4). Facand o comparatie intre semnul fiarei si pecetea/semnul lui Dumnezeu, constatam ca cele doua sunt in opozitie, ca fiecare semn dovedeste apartenenta, alegerea unei anumite autoritati. Cine nu primeste semnul lui Dumnezeu, primeste, in consecinta, semnul fiarei. Cele doua se exclud unul pe celalalt. Din acest motiv, cea mai sigura modalitate de a nu primi semnul fiarei consta in a primi pecetea lui Dumnezeu.

4. Semnul are legatura cu numele si caracterul. In Apocalipsa 7, cei care poarta pecetea lui Dumnezeu pe fruntea lor sunt identificati ca fiind un grup care numara o suta patruzeci si patru de mii. Acelasi grup, de o suta patruzeci si patru de mii, este vazut in Apocalipsa 14 ca fiind alcatuit din persoane care aveau scris pe frunte Numele Mielului (Numele lui Isus) si Numele Tatalui Sau. Este usor de sesizat identitatea dintre pecetea lui Dumnezeu si Numele care sunt scrise pe fruntile celor o suta patruzeci si patru de mii. Tot astfel, semnul fiarei este identificat in Apocalipsa 13,17 cu numele fiarei.

Multi comentatori biblici iau in consideratie faptul ca in Biblie numele se refera la caracter si ca, in consecinta, semnul lui Dumnezeu se refera la carcater, sugerand ca aceia care primesc pecetea Sa au un caracter dupa voia Sa, asemanator caracterului Sau. Aceasta interpretare este sustinuta de contextul capitolului 14, care insista asupra caracterului pe care il au cei care au pecetea Sa. De altfel, si purtatorii semnului fiarei sunt prezentati ca unii care au un caracter asemanator cu al acesteia. In acest context, pare normal sa intelegem ca semnul fiarei are legatura cu inchinarea si caracterul celor ce fac voia fiarei, in timp ce pecetea lui Dumnezeu are legatura cu inchinarea ceruta de El si cu caracterul pe care-l aproba El.

Concluzie
Semnul fiarei ar putea avea si aspect fizic, vizibil, dar semnificatia lui este profund spirituala. Faptul ca este purtat pe mana sau pe frunte sugereaza ca cei care se inchina fiarei, ascultand de ea, o fac fie numai din cauza presiunilor la care sunt supusi, fie din convingere (semnul este purtat sugestiv pe mana dreapta sau pe frunte), dar, in ambele situatii, supunerea fata de fiara este constienta si acceptata, chiar daca in multe cazuri este acceptata in mod fortat.
Daca 666 se gaseste in codul de bare, aceasta ar putea fi o sugestie cu privire la operabilitatea teoriilor conspiratiei si la intentiile necurate care ar putea sa se afle in spatele acestui program. Potrivit acestor teorii, unul sau mai multe grupuri “invizibile” controleaza evolutiile lumii in toate domeniile vietii, construind atat relatiile internationale, cat si relatiile sociale in cadrul societatilor nationale si regionale, in asa fel incat intentii si planuri ascunse sa poata fi realizate. Nu trebuie sa uitam totusi ca teoriile constructivismului social si cele ale conspiratiei, desi actuale, funtioneaza numai partial, deoarece lupta pentru suprematie dintre cele trei modele de globalizare (american, european si asiatic), grupurile de interese, surprizele economice si mai ales jocul democratic, care inca functioneaza, fac ca initiatorii diferitelor programme sa controleze declansarea unor fenomene fara a putea controla evolutiile ulterioare.

Avand in vedere cele de mai sus, desi dezbaterea cu privire la pasapoartele cu cip este necesara si poate contine mult adevar, ea ar putea fi generatoare de confuzie si ar putea distrage atentia de la adevarata semnificatie a semnului. In gandirea biblica, semnul fiarei nu este semnificativ decat in masura in care este pus in contrast cu semnul lui Dumnezeu. Textul lasa sa se inteleaga ca fiara poate fi identificata ; dar chiar daca unii nu ar putea sa o identifice, pierderea nu ar fi foarte mare, deoarece credinciosii trebuie sa fie mai preocupati cu privire la ce au de facut pentru a primi pecetea lui Dumnezeu decat de a nu primi semnul fiarei. Primirea semnului lui Dumnezeu ii va scuti sa primeasca semnul fiarei.

Daca cele scrise in Biblie se vor intampla, atunci doua lucruri trebuie sa aiba loc pentru a fi posibila implinirea acestei profetii. In primul rand ar trebui sa se formuleze niste standarde clare de comportament generat de motive religioase, inacceptabile de catre societatea globala, care sa fie interzise. O astfel de abordare ne duce cu gandul la limitarea libertatii religioase. Din acest punct de vedere, orice limitare nelegitima a libertatii de manifestare si exprimare a religiei ar urma sa fie suspectata ca ar putea constitui un pas catre un moment de criza universala in materie de morala si de religie. Este lesne de inteles ca suporterii acestei abordari vor face tot ce le sta in putinta pentru a amana cat mai mult acest moment si s-ar opune oricarei incercari de limitare a libertatii de credinta. In al doilea rand, modalitatile si mijloacele de urmarire a cetatenilor si de penetrare in spatiul lor intim ar putea fi interpretate ca etape in pregatirea unei mari persecutii.

Din textul biblic este evident ca profetiile biblice ne ofera o vedere de ansamblu asupra viitorului, dar nimeni nu poate cunoaste detaliile implinirii lor. Mai mult, rolul profetiei biblice nu este de a-i face pe oameni capabili sa prezica viitorul, ci mai degraba sa ii ajute sa inteleaga filosofia istoriei si modul lui Dumnezeu de a lucra cu oamenii, sa ii faca sa inteleaga planurile Sale cu scopul de a nu fi luati prin surprindere si sa se pregateasca pentru implinirea fagaduintelor lui Dumnezeu.
Viorel Dima
http://bibliavorbeste.ro/page.php?id=244
In tinerete, pe "sub mana", am citit BIBLIA.
Am citit mult si destul de multe. Retin ATENTIA doar cu ce m-a frapat de-a lungul anilor: desi propaganda politica a PCR, iar dupa 2000 multi, foarte multi, surprinzator de multi, au atacat si continua sa "atace la baioneta"  BIBLIA, profetiile biblice,
iata ca ... nu prea au dreptate!
Semnele sfarsitului timpului,
sunt evidente!
Admin, V.Burcu
P.S.: In asteptarea stim noi caror SEMNE, va rog cititi si comentati pe acestea!

207 comentarii:

  1. Cred ca Fiara din Apocalipsa dupa Ioan pt.romani este Chioru...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stelian P.
    M-am frecat la ochi si am decis mai repede decit la ultimul meu comentariu sa-mi spun parerea:
    1) atita timp cit in Romania sunt 27.000.000 de asigurati in sistemul de sanatate atunci cardul este binevenit (nu, nu sunt ungur, ca domnul ministru ci roman care a vazut asa ceva in toate tarile civilizate). Am vazut pe o autostrada din Germania un om care multumita cardului a fost salvat. El le-a "spus" medicilor ce grupa sanguina are. Militarii ar fi trebuit sa-l ceara de mult.
    2) in legatura cu 666 am citeva propuneri (dupa ce imi fac crucile de rigoare):
    - cei care nu doresc pasapoarte biometrice pot cere papirusuri cu peceti din ceara si cu semnaturi cu pana de gisca. Atunci cind ajung in alte tari decit cele din jungla ecuatoriala urmeaza sa-i convinga singuri pe politistii inculti de acolo ca noi romanii suntem mult mai avansati decit ei.
    - cei care au telefoane mobile trebuie sa le arunce de urgenta deoarece si blestematiile astea au cip-uri pline cu 666 iar serviciile secrete pot sa le localizeze cu usurinta.
    - cei care mai au calculatoare sunt complet la cheremul serviciilor din cauza ca uneltele astea sunt pline cu mii si mii de cip-uri iar dictatura ii depisteaza foarte usor pe pensionarii care isi cumpara Rolls Royce-uri pe internet. Atentie, cind va consultati conturile bancare folositi serviciile porumbeilor calatori si rotocoalele de fum ca astea INCA nu au cip-uri.
    - in loc de calculator puteti folosi abac-ul (e rusesc, daca nu ma insel si nu are cip-uri).
    - il rog pe domnul admin. sa ne dea link-uri catre site-urile vrajitoarelor (sunt autorizate acum) si numai ele ne mai pot scapa de pacostea asta.
    Multa sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am onoarea sa va salut!
    Intrebare: Care este diferenta dintre CNP(CUI/CIF/nr. asigurari sanatate..etc) si numerele date detinutilor/prizonierilor din puscarii(lagarele de trista amintire)?
    A devenit lumea in care traim un lagar/ puscarie universal(a)?
    Cred ca raspunsul este unul singur: DA!
    Tituror, cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a respins recursul guvernului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ___AAAA in legatura cu abacul-vedeti ca este unul care-l foloseste intens..isi zice mos Alecu.il foloseste mai ales la calc. pensiilor si da rezult. dupa cum ii comanda mosu .TNT_ATUL

    RăspundețiȘtergere
  6. Râdeţi voi râdeţi dar când vi se termină bateriile (unora le-a stat clock-ul intern de multă vreme şi-şi mai dau cu părerea pe ici pe colo, poate o ţine) vă uitaţi ca curca-n lemne şi deschideţi uşile si ferestrele "să aveţi curent". Până la urmă unii tot la amânar, cremene şi iască or să ajungă suflând în balega uscată de vacă şi ăştia sunt cei care acum acum binecuvânteză "binefacerile" E-urilor, cipurilor precum şi alte prostii umane inutile...
    În fine, un lucru este clar: Dintre toate fiinţele create de Cel de Sus, omul este cel mai nefericit experiment...

    RăspundețiȘtergere
  7. ... omul este cel mai nefericit experiment...
    Urata afacere, dar strict autentica!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oameni buni, s-a respins recursul Guvernului in HG 735/2010 la ICCJ !!!!!
    Traiti intr-o lume paralela?
    14:11

    RăspundețiȘtergere
  9. Si?
    Ce ar trebui sa facem?
    Chiar credeti ca inseamna ff mult? Este doar .... inca o faza ... inca o amanare ... inca ... hai sa ne imbatam cu apa rece si sa discutam pana lesinam! Prefer sa mai citesc si altceva, decat sa ma las manipulat psihic de ... faze intermediare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar pana la DECIZIA FINALA stii mata anonimule ce inseamna? Inseamna ca v-ati epuizat energiile cu SUROGATE de doi lei, si incasat luni de zile o pensie CIURUITA in draci! Strategia adoptata in conlucrare si SPRIJIN COINTERESAT de cei de la PUTERE + cei cu SLARII/PENSII/CU REGIM SPECIAL, da roade si adoarme fraierii! Oricum, deja vad si eu ca pe alte locuri deja se cade pe spate, bubuie sampaniile etc. Vom mai vorbi pe aceasta tema! Sa nu uitati subiectul, sau sa ne acuzati ca am AVUT DREPTATE!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fiecare cu ce-l doare!........
    14:11

    RăspundețiȘtergere
  12. @ANONIM-14,33-dupa mintea ta super odihnita si roata a fost inutila,si energia electrica si motorul si avionul---muta-te nene la confort sporit ,la pestera" TNT_atul

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai cand e DECIZIA FINALA? Crezi ca se vor ducew la CEDO?
    14:11

    RăspundețiȘtergere
  14. AUZITI ca s-a respin recursul guvernului! SI CE DACA? L-119-merge in pas vioi INAINTE

    RăspundețiȘtergere
  15. Prietene ... DECIZIA FINALA este formularea mea asupra unei CAUZE, care ni se vantura pe aici de tipul SMS! Deci, DECIZIA FINALA este aceea in care voi VEDEA SENTINTA data/pronuntata, in ce consta si ce inseamna pentru noi, cei de pe margine! In rest? Ce sa fac? Sa-mi dau cu parerea la ce? Despre ce? Pentru a ma convinge, te rog sa vii cu ARGUMENTE serioase, nu EXCLAMATII de retardati in ale dreptului!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Anonim 15:29,
    Cata si PERFECTA dreptate ai! Acesta este marele si durerosul ADEVAR, pe care unii il ineaca in surogate de doi bani! Am spus doi bani! Doi lei, deja era prea mult!

    RăspundețiȘtergere
  17. Comunicat M.A.I.din 04.01.2011:
    ,,Pentru pensionarii M.A.I. care au obţinut hotărâri ale instanţelor de judecată referitoare la suspendarea/anularea Hotărârii Guvernului nr. 735/2010, procesul de recalculare s-a efectuat în conformitate cu prevederile Legii nr. 119/2010 şi ale Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca, după soluţionarea aspectelor juridice legate de incidenţa exclusivă a hotărârii de Guvern menţionate în procesul de recalculare, să fie dispuse măsuri de regularizare a pensiilor astfel recalculate, începând cu 01.01.2011.''

    RăspundețiȘtergere
  18. Ha, ha, ha ...
    De rasul curcilor! Iata ca ne certam de pomana dracului! Stiu ei ce ne vor face! Ca d'aia Guverneaza!

    RăspundețiȘtergere
  19. Azi au facut cerere de interventie in proces, zice un SMS, si "sindicatul" si ANCMRR si cica, cererea de interventie a fost acceptata. Zau fritzI? Chiar credeti asta? Ar fi interesant, dar ma indoiesc! S-ar da dracu'stiinta dreptului peste cap, sau cei care scriu aceste SMS-uri, nu stiu ce scriu! Se ... gresesc in exprimare!

    RăspundețiȘtergere
  20. Circula acum pe net:
    _______________________
    Domnule colonel

    Acum am vorbit cu cei din Directia financiara-pensii militare. Am intrebat daca pensia pe ianuarie se trimite la timp ? Raspunsul - DA. Apoi am intrebat daca este calculata si daca da, cuantumul ei ? Raspunsul - DA, apoi mi-a cerut numarul de dosar, l-am dat, am asteptat. Raspunsul sec, net 1700. Pensia , decizia s-a facut, luindu-se in calcul punctul de pensie si salariul pe economie. Adeverinta de venituri ,(contestata de altfel la CMJ si care mi-au trimis ieri raspunsul ca au inaintat-o la randul lor Registrului Istoric al M.Ap.), nu a fost luata in calcul fiind trimisa tarziu. Recalcularea se reface conform ei iar banii (daca rezulta) sunt dati cu pensiile urmatoare. Am banguit ceva ( vocea mi-a inghetat la aflarea pensiei), legat de contestatia adeverintei de venit. Raspunsul a fost ; NE PARE RAU !
    Mentionez ca sunt colonel medic,am fost in M.U. ale Armatei medic sef, cu stagiu total in M.Ap. de 32 ani plus 5 ani, am iesit in pensie in sep. 2008, iar pensia a fost de 3000 lei.
    Asta-i adevarul !

    Cu sinceritate
    Col.dr.
    __________________
    Bietul om ... sanatate bietului doctor ...

    RăspundețiȘtergere
  21. Circula ACUM pe net:
    _____________________
    Am auzit si am citit pe acest forum despre decizia ICCJ privind HG 735.
    Am tot respectul pentru toti cei care comenteaza pe acest forum.
    De aceea am si intervenit cu acest mesaj.
    Mesajul meu nu este tendentios, nu vrea sa stirneasca polemici, confuzie, nu vrea sa discrediteze SCMD.
    Sunt pur si simplu nedumeririle mele. Punct.

    Intrebarea mea este: Stie cineva sa “traduca” pe romaneste ce inseamna aceasta decizie? Adica, ne vor (mai) micsora sau nu pensile? Ce pensie vom primi in ianuarie, dar in februarie?

    SCMD va continua procesele?
    Aud ca un nou grup de pensionari militari se inscrie la av. Piperea.
    Printre ei si nume grele din SCMD.

    Oamenii nu (mai) au incredere in SCMD?
    La DFC / MapN se va continua procesul de recalculare ca si cind nimic nu s-a intimplat? Am zis o intrebare dar sunt mai multe!!! Ca romanul...

    De ce intreb? Si pe mine ma framinta si ma intereseaza problemele din mesajele colorate prezentate de mine mai jos, mesaje pe care le-am primit de la prieteni.

    Sunt problemele lor, dar sigur sunt si problemele noastre.
    Deci: stie cineva concret ce inseamna si ce implicatii/repercusiuni are aceasta decizie?

    M-am uitat si pe pagina SCMD dar nu am vazut niciun comentariu.
    Cu stima,
    ____________________
    Alt om necajit ... vrea amanunte, explicatii!
    Bine, bine, dar nu gen ... SMS-uri aiuritoare!

    RăspundețiȘtergere
  22. Transferul a fost facut de pe ... roarmy230!
    Asta pentru carcotasi! Nu vrem discutii sau confuzii belicoase!

    RăspundețiȘtergere
  23. Oare stie cineva ,ceva de OMUL NEGRU?unde-o fi de nu a mai aparut?

    RăspundețiȘtergere
  24. Au dreptul sa faca cerere de interventie, dar nu vor fi parte in proces. SCMD neavand calitatea de parte parte in proces, fiind doar tert, nu va beneficia de suspendarea efectelor HG 735/2010, efectele se produc numai asupra partilor din proces. Asa ca este ca o frectie la un picior de lemn.

    RăspundețiȘtergere
  25. CONCLUZIA!
    ___________
    Stiti care este CONCLUZIA?
    In urmatoarele luni, Guvernul a facut o ECONOMIE pe buzunarul nostru!
    Au reusit, ce si-au propus! Sa ne DIJMUIASCA incredibil pensiile!
    Sa ne desfiinteze definitiv! Suntem fii ploii!
    Iar noi, noi sarbatorim!

    RăspundețiȘtergere
  26. @Anonim, 16:22;
    Ce spui tu acolo ???
    "SCMD neavand calitatea de parte parte in proces, fiind doar tert, nu va beneficia de suspendarea efectelor HG 735/2010, efectele se produc numai asupra partilor din proces. Asa ca este ca o frectie la un picior de lemn." ???
    __________
    Pai vrei sa moara mamitica?
    Cum, vrei tu sa nu mai sarbatorim si noi?
    Pai ce dreak o sa le mai spuna talibanilor din scmd?
    Cum o sa-i mai dribleze sa plateasca la urgenta - in AVANS - pe tot anul, deja mult discutata, comentata, analizata COTIZATIE? Sa nu mai aiba ei si armata aia de AVOCATI cu duiumul ??? Vai, vai, vai ....

    RăspundețiȘtergere
  27. Vedeţi cât ne costă prostia şi aroganţa unora, adică a celor din CD/SCMD? Mai mult ca sigur că va ieşi un scandal monstru (bătaie cu strigături), nefiind exclusă posibilitatea autodizolvării sindicatului...Şi cum bine zicea un antevorbitor, mai au şi tupeul să ceară cotizaţia în avans, pe un an de zile! Pentru ce? Cumva pentru rezultate deosebite în reprezentarea sindicaliştilor, sau iar pentru cazane, studiouri de cinema, agape şi chiolhanuri?

    RăspundețiȘtergere
  28. Stelian P.
    Nu asta e subiectul articolului dar daca e abordat pun si eu trei intrebari:
    1. Guvernul are dreptul sa emita hotariri de guvern ?
    2. Guvernul are dreptul sa modifice sau sa retraga hotaririle emise deja ?
    3. Guvernul are dreptul sa emita o alta hotarire in locul celei atacate in justitite ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Partea proastă este că L119 este lege organică iar suspendarea/ anularea HG-ului nu va face altceva decât să conducă la jocul "de-a şoarecele şi pisica" între noi şi Guvern.

    RăspundețiȘtergere
  30. Chiar sunteti jalnici stimabililor... Tot ce se intampla, daca nu pleaca sau vine de la voi e de rasul curcilor si culmea e ca de vina e numai si numai CD SCMD!!! Nu va bucurati, nu acceptati ca se mai face un pas, nu vine de la gura voastra, nu are blagoslovenia voastra e naspa, pute, emana, e de rahat etc etc...
    A tunat si v-a adunat...
    Va freaca grija banilor si a cotizatiei stranse... chiar sunteti calici si "intelepti"!
    Mai normali tovarasi... mai normali... ca dati in icter negru si acum e cu coplata si acolo...

    RăspundețiȘtergere
  31. Stelian P.
    ATENTIE MARE PE CINE CRITICATI !!!!!!

    "Ii avertizez pe toti “”napoleonii”” de Calmatui, Ciorogarla sau de Bahlui, pe toate slugile Guvernului, ca din acest moment, orice atac la adresa SCMD va primi o riposta pe masura, pentru ca razboiul a inceput.
    Honor et Patria! Vae victis!
    Presedintele SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

    RăspundețiȘtergere
  32. Guvernul ar trebui sa emita alta HG. Articolele care au fost anulate la Cluj erau cele care instituiau obligatia pensionarului de a depune adeverinte.Ministerul prin CMJ ti le dadea, dar tu in momentul in care le depuneai, certificai faptul ca esti de acord cu ce este inscris in ele, urmand ca dupa aceea sa faci rost de perioadele lipsa si sa ceri din nou recalcularea. Acum recalcularea se face fara sa mai ceri tu.Batalia se va duce in continuare probabil, dar datele se vor schimba.Ramane sa vedem solutia ICCJ.In mod normal ar trebui sa fie un lucru imbucurator. Am mai fi castigat timp in recalculare, HG fiind suspendata in perioada asta.Am crezut ca sunt unii mai priceputi in drept si pot da ceva relatii.Eu am inteles ca HG e suspendata pentru cei ce sunt parte in proces doar pana la hotararea ICCJ, CAND EA VA FI OBLIGATORIE PENTRU TOTI.Daca astia spun ca trebuie anulate articolele alea, fiind instanta suprema, HG NU POATE FUNCTIONA PENTRU UNII INTR-UN FEL SI PENTRU ALTII IN ALT FEL.Dar la noi e posibil orice!
    Dar cu guvernul asta SE POATE INTAMPLA ORICE!
    14:11

    RăspundețiȘtergere
  33. Mamaaaaaaaaaaa......
    Ce m-am speriat! A inceput razboiul! Mumaaaaaaaa ......
    Nici acum nu-mi revin! Ce ti-e si cu astia care ....urla foamea'n ei!
    Nanaaaa...... spuneti-le sa vomite inapoi litera "a" de la "CONSTITUTI", sa invete sa vorbeasca - exprime civilizat, sa renunte la jigniri si amenintari otova, iar apoi ... mai discutam!
    Pana una alta, noi aicea suntem ceea ce suntem: niste oameni liberi, responsabili, cinstiti cu noi insine si cu oricine altcineva! Altii, inca isi mai cauta justificarile! Daca ar mai putea fi ceva de justificat! Caci bani de papat la ... viitor .... mai va!
    P.S.: Nana Burcule, ai grija! Vezi ca a inceput rezbelu! Mata raspunzi, mata dai socoteala! Vezi ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  34. Na, ce ziceam mai inainte: va dati in petec la 2-3 postari, vezi mostra cu:
    "... noi aicea suntem ceea ce suntem: niste oameni liberi, responsabili, cinstiti cu noi insine si cu oricine altcineva..."...
    Ete unde imi era tovarasul, cinstitul, preacuratul, liberul schimbist, incoruptibilul etc... etc...
    ... Si da si lupta... si da si lupta...
    Chiar te simti vizat de "rezbel" de chirai ca o cioara in pragul foametei?... Esti tu, impreuna cu cei asemeni tie, vre-un Napoleon, Nelson, Alexandru Machidon scapat de la "9", Socola, Zam, Voila sau alte stabilimente de profil si te ia cu pantecaraie?...
    Pana una-alta botu' pe labe si la cotet!

    RăspundețiȘtergere
  35. ??????????
    !!!!!!!!!!
    ___________
    ?!.

    RăspundețiȘtergere
  36. Astazi, 07.01.2011,
    la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat recursurile Guvernului si al MAI. Acestea au fost respinse prin Decizia nr. 38/07.01.2011. SCMD si grupul de cadre militare in rezerva de la Cluj au fost reprezentati in proces de catre domnul avocat Dediu Gheorghe - avocatul SCMD.
    Rod al colaborarii avocatilor militari, acest succes ar trebui sa duca la stoparea imediata a recalcularilor de pensii foste militare, conform Legii 119/2010 si a Legii sistemului unitar de pensii si, in acelasi timp, ar trebui sa duca la stoparea comunicatelor de presa si declaratiilor aberante ale MAI si MapN pe aceasta tema.
    Batalia decisiva se va da la recursul pe Hotararea de anulare a HG 735/2010, pronuntata de Curtea de Apel Cluj, recurs care nu a fost inca cerut de Guvern, drept pentru care nu stim cand se va judeca – poate in mai, poate in iunie.
    Pana atunci, ne vom continua batalia juridica:
    1. Vom face plangeri penale impotriva tuturor emitentilor de adeverinte de venit, pe care ii vom acuza de fals, uz de fals, uzurpare de calitate si abuz in serviciu;
    2. Vom face plangeri penale impotriva tuturor semnatarilor de decizii de pensii recalculate, daca vor avea nesimtirea sa incalce din nou legea si sa le emita;
    3. Vom face plangeri penale impotriva celor doi ministri pentru incalcarea a doua hotarari judecatoresti.
    4. In situatia in care urletele la betie se vor dovedi mai tari in ochii guvernantilor decat legea, Constituti, legislatia UE, vom proceda conform ,,GHIDULUI CU DEMERSURILE MEMBRILOR ŞI ACTIVITĂŢILE FILIALELOR SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE PENTRU CONTESTAREA DECIZIILOR DE RECALCULARE A PENSIILOR”.Ii avertizez pe toti “”napoleonii”” de Calmatui, Ciorogarla sau de Bahlui, pe toate slugile Guvernului, ca din acest moment, orice atac la adresa SCMD va primi o riposta pe masura, pentru ca razboiul a inceput. Cui ii convine sa nu mai fie militar ci ASISTAT este treaba lui, poate sa pupe in continuare bombeul cizmei stapanului care-l loveste, dar sa nu mai indrazneasca sa ne dea noua lectii despre demnitate si onoare militara.
    Vom continua stangerea de semnaturi pe tabele pentru viitoarele procese, pentru toti noii membri de sindicat, acestea urmand a fi anexate la tabelele trimise deja de catre filialele SCMD.

    Honor et Patria! Vae victis!
    Presedintele SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    ________________
    Razbel pe dracu!
    FCMD, precum mai stim noi cine ...
    Repede, sa-i de careava .... rudotelu'!

    RăspundețiȘtergere
  37. Băi vere carele eşti bă din Călmăţui, Ciorogârla şi Bahlui? Ieşiţi în faţă bandiţi sovietici ce sunteţi, un pas înainte! Care-i furaşi mă napoleonii lu Şefu din puşculiţa sindicatului? Care-i furaşi mă de la gura omului sticla de napoleon? Aduceţi repede cocoşeii lu Şefu şi sticlele de 5 stele c-aţi încurcat-o!
    "Înainte de al pierde pe om, Dumnezeu îi ia mai întâi minţile"....

    RăspundețiȘtergere
  38. Gata de la 01.01.2011 s-a terminat AMR-ul de 7 zile suntem civili....
    ma gandesc noi gand eram activi ce ziceam de civili?........
    va mai aduceti aminte de gluma cu imaginea armatei ca o caruta in care soldatii erau sus, ofiterii trageau, subofiterii () impingeau, iar civili stateau pe margini si se (uitau) la noi.....
    in fine...suntem pe nicaieri, suntem ai nimanui, nici civili nici militari, naiba stie, dar.....
    Dragi colegi de (civilie)
    1.
    HG a fost si este suspendata, dar recalcularea pensiilor s-a facut in conformitate cu L.119 art. 4 ali.1 (a) unde spune de la data intrarii in vigoarea a HG in termen de 5 luni, ce daca HG a fost suspendata ulterior, casele de pensii au avut termenul limita.
    2
    Interpretarea art 5, alin.4 cum au vrut "muschi lor" sau cum s-a ordonat este o alta ecuatie din care noi am lipsit, Vezi sila fata de pensionari si lege in comunicatul MAI,
    3
    Guvernul are ilegal niste bani pentru portocalii lui, basca si un termen de gratie dat de o procedura administrativa obligatorie,45 zile, plus termenle de judecata de cel putin 2-3 luni, iar noua ne va ramane probabil toata gama de injuraturi, care cel putin sunt pe gratis, ca rabdare va costa.
    4
    Concluzie iar am luat-o.....

    bafta
    ....si astia vor 7 euro pt cardul sanatate.... stam bine.....

    RăspundețiȘtergere
  39. @FILIP-mai inceteaza domnule cu aberatiile!din momentul in care ti-a venit decizie de pensie esti-PENSIONAR SI atat. La fel ca ing. medicul profesorul soferul,tinichigiuletc. pe de alta parte si tu ca si cei de mai sus enumerati sunteti rezervisti ,la nevoie fiecare pe treapta lui de pregatire militara.mai terminati cu aberatiile cava faceti dracului de ras!

    RăspundețiȘtergere
  40. La ce va asteptati ? Si din partea cui ? Din partea lui Boc ? Dar a ramas vreun drept sau o lege neincalcata ?
    In eea ce priveste comunicatul lui dogaru, este in nota obisnuita. Omul e paranoic .Un om bolnav, care confunda visele lui cu realitatea. Nici nu ai ce sa comentezi. Rupt total de realitate, face promisiuni neacoperite, ameninta ursul cu pusca de jucarie. Inconstient si iresponsabil. Acest om conduce destinele unui sindicat de fraieri si lasi care ii inghit toate porcariile pentru ca le e lene sa gadeasca .
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  41. Dacă vă e dor de domnul Pricină uitaţi-vă acum pe REALITATEA!

    RăspundețiȘtergere
  42. Cititorule, ai dreptate in toate. Mai ales in privinta lui Dogaru. In loc sa se lupte cu fiarele din Cotroceni si Victoria el ameninta ca va putrta razboi cu cei din Ciorogarla, Calmatui sau Bahlui. Nu ar fi exclus sa ne trezim maine ca tabelele pe care le-a cerut vor fi folosite pentru a deschide proces impotriva celor care nu sunt de acord cu el La mintea lui te poti astepta la orice . Vorba cuiva de mai sus, care i-o fi furat sticla ne Napoleon , dai-o inapoi frate ca face urat rau.

    RăspundețiȘtergere
  43. Ce i-o fi provocat domnului Presedinte Dogaru supararea asta mare ?Faptul ca in curand oamenii vor vedea ca pierd pe cartea Dogaru ? Faptul ca in curand sindicalistii militari vor vedea ca faceau mai bine daca isi luau destinul in maini decat sa se lase condusi ineficient si neprofesionist de un lider mai mult civil decat militar ? Faptul ca in curand oamenii vor afla si ca rezulatele proceselor castigate de altii la Cluj nu ii scapa de recalculare si se vor intoarce cu manie asupra celor ce le-au spus altceva ?Faptul ca desi se inscriu oameni noi in sindicat (datorita politicii si faptelor guvernului, cum bine spunea chiar domnul Dogaru, nu datorita meritelor SCMD ) cei vechi s-au lamurit cu ce au de a face si isi iau destinul in propriile maini ?
    Faptul ca oameni apropiati CD au purces deja la actiuni in instanta pe cont propiu deoarece vad cel mai bine si mai de aparoape ca sindicatul nu are nici o victorie la activ, laudandu-se numai cu ceea ce au facut altii , in grupuri mici? Faptul ca a ramas deja fara doi membri ai Comitetului Director si va trebui sa convoace CNR pentru completare si ar fi posibil ca atunci sa se ceara alegeri si sa nu se mai vada inscaunat ? Nu stiu, sunt prea multe si prea cu clabuci comunicatul, ca sa nu fie toate acestea la un loc . Dupa virulenta atacului si mitocania limbajului, ai crede ca au dat hunii peste proprietatile domnului Dogaru si i-au ars recoltele. Eu stau si ma intreb , chiar asa de jos au ajuns ofiterii romani sa se lase condusi de un om care foloseste un asemenea limbaj ? Natie Romana , daca astia sunt oamenii care te conduc si tu ii lasi sa te faca pres, nu mai privi inapoi la stramosii tai. Nu meriti nici sa te gandesti la ei.Cum spunea domnul Rinciog, la asa presedinte de stat , asa presedinte de sindicat .
    Nu pot sa nu rad totusi , la amenintarea pe care domnul Dogaru o adreseaza guvernului , in sensul ca " va apela la ghid" stitu dumneavaostra care . Asta mi-a amintit de bancul cu cowboy-ul ala care ameninta ca face ce a facut taica-sau. Nici o diferenta intre banc si amenintarea domnului Dofgaru. In schimb cand e vorba sa isi atace colegii d esindicat care nu ii sorb cuvintele, amenintarea este clara si la obiect " ”.Ii avertizez pe toti “”napoleonii”” de Calmatui, Ciorogarla sau de Bahlui, pe toate slugile Guvernului, ca din acest moment, orice atac la adresa SCMD va primi o riposta pe masura, pentru ca razboiul a inceput".Cu cine ati inceput razboiul domnule Dogaru ? Cu cei din Comitetul Director care nu au fost de acord cu aberatiile si fantasmroriile dumneavaostra ? Cu membrii de sindicat care nu va pupa mana ? Cu sefii de filiale care au pararei proprii si cer lamuriri ? Cu filialele care refuza sa va mai plateasca cotizatia pana nu li se explica pe ce li s-au dus banii ? DOMNULE DOGARU, REORIENTATI-VA POZITIA . DUSMANII NU SUNT IN SINDICAT. AS UTEA SPUNE CA VA SUNTETI PROPIUL DUSMAN DACA GANDITI IN MODUL ACESTA . ALATURATI-VA SINDICALISTILOR, NU II AMENINTATI, CACI PRIN EI RESPIRATI.NU CREDETI CA E MOMENTUL SA FIE CONVOCAT CNR SI SA DE SOCOTEALA ? CAND BINEVOITI SA VA LASATI ANALIZAT DE MASE DOMNULE CONDUCATOR AUTOALES ?

    RăspundețiȘtergere
  44. V-a placut interventia din partea MApN pe Realitatea ?
    Mie da.Stiiam eu ca trebuie sa zbor cu Mig-ul pina la 55 de ani ,da ei nu si nu.Acuma trebuie sa fac cerere sa-mi completez anii lipsa pe F-16 SH ,fara motor si scaun de catapultare.Prietenii stiu de ce !

    RăspundețiȘtergere
  45. Cineva spunea mai devreme un lucru cert: DOGARU sufera de paranoia!
    Comunicatul de azi ca si toate comunicatele lui caci toate ii apartin sunt pline de ura, de inersunare, vulgaritate. Omul asta este bolnav pentru ca in loc sa fim canalizati pe procese in instanta el este preocupat de strangerea cotizatiilor, ROF - prin care schimba totalmente Statutul, de atragerea in CD a unor oameni compromisi si buni de pahar care sa-i tina hangul si razbunarea pe cei care nu sunt de acord cu el. Sindicatul cu el in frunte este pe duca. Astia trebuie dati jos si pusi altii care au condus in viata lor o unitate militara, care au avut in subordine oameni si care are calitati de lider si sa aiba si diplomatie. Cand dai cu barda in stanga si in dreapta fara sa gandesti nu iese nimic bun. Acest individ nu a condus in viata lui macar o grupa de oameni si habar nu are pe ce lume traieste. Prin comunicatul de azi iarasi ne abureste, vorbeste ca nebunul de recursuri peste recursuri pentru ca este disperat.
    Nu au castigat nici un proces, nu au un avocat bun si banii i-au papat.El vorbeste de napoleoni pai, e obisnuit omul cu acest sprit si de aceea e familiarizat cu termenul.
    M-am saturat de sindcat, nu mai vreau sa aud de ei, duca-se pe pustii cu doaga lor cu tot ,cu tot neamul pricinilor si alde ranciogilor.

    RăspundețiȘtergere
  46. Da şi de mare ajutor a fost şi domnul Coarnă: scurt şi la obiect!
    ..........
    Lasă Puiac nu fi trisct că pentru tine strângem mână de la mână de la cei de pe forum şi-ţi luăm un Wilga, iar dacă nu ajung banii...un deltaplan.

    RăspundețiȘtergere
  47. doamne ce s-au inmultit anonimii pe aici,
    devine interesant blogul MEHEDINTI
    Pt. Anonim de la ora 18.43,
    imi pare rau sunt in retragere asa ca te las pe domnia ta probabil rezervistul model sa raspunzi la nevoile patriei,
    eu cu pensia injumatatita, nu prea ma mai simnt militar bun de actiune, am devenit civil, pentru ca acuma, probabil eram tot civil daca nu credeam ca prostul minciunile statului de drept.
    Deci, anonimule, (scuza-ma nu stiu cum te cheama) m-ai pierdut de client la mobilizare, eu raman pe marginea drumului si iti doresc succes la tragerea carutei..... bafta

    RăspundețiȘtergere
  48. @20.11
    Naaa ,ce Wilga.F-16 SH , ,,PENTRU CA ASA AU CERUT PILOTII''.Fara motor ,pentru ca tarisoara-i in criza.Si fara scaun de catapultare ca sa fie siguri ca ramine ,,contributivitatea'' la buget , bip bip...

    RăspundețiȘtergere
  49. SALUT omu negru ai aparut? am crezut c-ai fost la spalat ,adica la albit!! ce zici un J_20 ti-ar placea i-ai da o cheie sa faci o tura?TNT_atul

    RăspundețiȘtergere
  50. @FILIP -imi cer scuze,nu am vrut sa va supar .am crezut ca sunteti din astia mai verzi cu 12-15ani vechime.dar trecand peste varsta imi spuneti daca am sau nu dreptate? cu stima ,o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  51. @TNT atu'
    1 E naturala ,nu iese la spalat
    2 F-16 SH ,fara comentarii

    RăspundețiȘtergere
  52. TNT-ule unde ţi-e geamănul (ştii tu care)?

    RăspundețiȘtergere
  53. @TNT atu'
    Faci cinste cu una mica ,pina vine...

    RăspundețiȘtergere
  54. @OMU NEGRU-numai daca primesti si un J_20--TNT_atul

    RăspundețiȘtergere
  55. @ANONIM 20.42-cu treburi prin targ ,dar apare acu acu..

    RăspundețiȘtergere
  56. DOGARU LA Antena3.........

    RăspundețiȘtergere
  57. OMU NEGRU- intra pe AVIATIE J-20. daca nu-ti place mai vorbim

    RăspundețiȘtergere
  58. akord75

    Din Romania;

    propuneri de imn national:
    - Descurcă-te, române.
    - De-as mai duce-o pân-la toamnă.
    ———————-

    Care este deosebirea dintre vânt si Politie ?
    Politia bate mai tare.
    ——–
    Traian Basescu zis OZN:
    Omul care a Zăpăcit o Natiune!
    ——-
    Culmea îndrăznelii: să inviti pe cineva la masă.
    Culmea tupeului: să accepte.
    —————-

    Dilema lui Bulă: să mor acum de frig, să mor la vară de foame…
    ——–
    Lumea se plânge că s-au scumpit toate.
    Nu-i adevărat, s-a ieftinit salariul!
    ——–
    Care este flora României?
    22 de milioane de lăcrămioare, un ochiul boului si o mătrăgună.
    ———————–

    Pesimistul spune: Mai rău nu se poate!
    Optimistul spune: Ba se poate!
    ————
    - Ce faci, bătrâne, cum îti merge?
    - Ce să fac, încerc si eu să supravietuiesc…
    - O să regreti amarnic….

    RăspundețiȘtergere
  59. @TNT atu'
    Nu stiu daca apuc prelungirea de resursa la LanceR ,apai sa apara chinezaria la vinzare.Nici macar SU 50T.

    RăspundețiȘtergere
  60. @ anonim 20:35,
    Nu-ti mai cere atatea scuze . SCUZE trebuie sa-si ceara cei doi ,, circari” participanti la emisiunea de pe Realitatea . Pricina pentru prestatia jalnica (in nota obisnuita ) iar purtatorul de cuvant al MApN pentru faptul ca era ,,paralel “cu problemele in discutie. Interventia telefonica a acestui individ (purtatorul de cuvat) nu a facut nimic altceva decat sa ne bage si mai mult in ceata si sa mareasca suspansul pana la…primirea noilor decizii………
    Un alt Anonim… ca tot se poarta………

    RăspundețiȘtergere
  61. akord75

    @all
    Pe cuvant de onoare ,nu fac parte din nici o org.,asoc.,partid,asa cum am mai spus de cateva ori,dar l-am urmarit pe d-nul Dogaru aproape in fiecare emisiune la Ant.3 din simplul motiv ca m-ar fi tentat al dracului de mult sa ma inscriu in sindicat.Ei bine mi-a trecut si nu de azi de ieri,ci de cand l-am vazut in primele aparitii TV,cum era plin de importanta,intrerupea convorbitorii,pana si pe cei de aceeasi parte a baricadei(ex.madam Minca-part.conservator-fost director al loteriei (nu part.consv.ci madam Minca,nici asta nu-i cu toti boii acasa)
    dar sa revin;va spun sigur 2 chestii
    1-nu e sanatos la cap
    2-a fost militar cam cat am facut eu LMDC+sc.of,ca in rest a fost ziarist la “Scanteia”si in ultima perioada PAC,grad colonel si sef redactie la “Viata Armatei”,oficios al PCR si al Scanteia
    3-Idem pt tov.Pricina,redactor sef la emisiunea tv.cu acelasi nume(am martori arhivele ziarului si ale TVR,pt ambii tovarasi
    4-Chiar va laudati ca sunteti condusi de militari adevarati.Oare asa sa fie???
    5-Ce au comandat(condus)cei doi inafara de ceva protocoale cu activu”de partid
    6-D-na Elena Cobuz chiar incearca sa va deschida ochii cu delicatetea caracteristica,dar unii sunt obtuzi
    7-Dogaru sa vb. despre PATRIE siONOARE unde vrea el nu in privinta mea ca am mai multa demnitate si onoare decat to9t neamu”lui la un loc(Aadica chiar m-a jignit si-l bag in……scurt pe doi
    P.S.Pai la vechimea lui in armata fara gr.munca si alea alea ce pensie va avea???cand 20 de ani a fost ziarist civil.Acu poate va lamuriti de ce a fost inventat sindicatu lu peste,ca doar interesu poarta fesu(nu s-a mai gasit un militar adevarat sa infiinteze un sindicat.Apropo nu-mi amintiti de Iliescu de la ACMRR sau cum dreacu ii zice ca iar ma enervez.Si asta un alt l***giu

    RăspundețiȘtergere
  62. Greutatea avionului fara scaun si motor = MBJJU... O informatie vitala pentru pilot , ca daca zboara in varianta asta se mareste distanta maxima de zbor. Gargarea sme !

    RăspundețiȘtergere
  63. Puiac, păi atunci să zboare cu UAV-ul sau să-l dresăm pe Boc (ca pe Laica) să piloteze, dar cu bilet numai dus!

    RăspundețiȘtergere
  64. Laika a murit ,dar a fost in spatiu.Boc n-a murit ,dar e in aer.

    RăspundețiȘtergere
  65. Cititi si va minunati. Doamna Barla cere alte babele . Asa o sa ajungem sa ne intalnim intre noi sindicalistii si o sa ne intrebam , " tu pe ce tabel esti ? tot pe barla ? "

    Acuma se cer alte tabele . Cu celelalte ce au facut ? doamne e penurie mare de hartie igienica la Bucuresti .

    vineri, 7 ianuarie 2011
    In atentia tuturor membrilor SCMD - pregatiri pentru procesele pe Legea 329/2009
    In urma discutiilor purtate cu Cab. dnei av. Barla, va rugam sa ne transmiteti pentru fiecare dosar in parte tabele care sa cuprinda numele, prenumele, domiciliul, CNP pecum si semnatura fiecarui membru de sindicat avand in vedere faptul ca, pentru fiecare dosar in parte exista un alt numar de membri, asta raportat la data introducerii fiecarei actiuni.

    1. Pentru dosarul nr. 2756/2/2010 (Curtea de apel Bucuresti - Contencios Administrativ si Fiscal) membrii din tabel trebuie sa fie numai cei care au aderat la acest sindicat pana in data de 10.03.2010. E vorba de dosarul in care ii chemam in judecata pe dnii Seitan si Boc

    Tabelul va purta titlul
    "Tabel nominal cu membrii SCMD care il imputernicesc pe dl. presedinte, col. (r) dr. Mircea Dogaru sa ii reprezinte in Dosarul nr. 2756/2/2010, la Curtea de Apel Bucuresti, avand ca obiect "Refuz solutionare cerere"

    Dosarul are termen la data de 08.02.2011.
    Tabelele vor ajunge la Secretariat pana la data de 04.02.2011.


    2. Pentru dosarul nr.6965/2/2010 (Curtea de Apel Bucuresti) cu termen de judecata la data de 21.01.2011 tabelul trebuie sa cuprinda membrii inscrisi pana la data de 31.07.2010. E vorba de dosarul cu discriminarea.

    Tabelul va purta titlul
    "Tabel nominal cu membrii SCMD care il imputernicesc pe dl. presedinte, col. (r) dr. Mircea Dogaru sa ii reprezinte in Dosarul nr. 6965/2/2010, la Curtea de Apel Bucuresti, avand ca obiect "obligare emitere act administrativ".

    Dosarul are termen la data de 21.01.2011.
    Tabelele vor ajunge la Secretariat pana la data de 19.01.2011.


    3. Pentru dosarul nr.10866/3/2010 (Tribunalul Bucuresti - Sectia litigii de munca) cu termen de judecata la data de 21.01.2011 tabelul trebuie sa cuprinda membrii inscrisi pana la data de 16.12.2009

    Tabelul va purta titlul
    "Tabel nominal cu membrii SCMD care il imputernicesc pe dl. presedinte, col. (r) dr. Mircea Dogaru sa ii reprezinte in Dosarul nr. 10866/3/2010, la Tribunalul Bucuresti, avand ca obiect "actiune in constatare - constatarea neconformitatii Cap. IV din Legea 329/2009 cu legislatia comunitara".

    Dosarul are termen la data de 21.01.2011.
    Tabelele vor ajunge la Secretariat pana la data de 19.01.2011."



    Cabinetul de avocatura Barla, prin consilierul nostru juridic Col. (r) Pielmus Emilian, ne asigura ca absolut toti membrii SCMD afectati de aceasta lege stramba, vor beneficia de rezultatele acestor procese, chiar daca, deocamdata, ni se cer semnaturi doar pentru o parte dintre membrii inscrisi.
    Detalii tehnice pe acest subiect puteti primi de la Dl Col Pielmus.

    RăspundețiȘtergere
  66. Iara s-a dat cu praf de liniste .

    RăspundețiȘtergere
  67. http://militar.infomondo.ro/actualitate/noi-modificari-ale-statutului-cadrelor-militare.html
    7 Ianuarie 2011 la 11:40 pm
    Toti antepostacii mei au sesizat excelent “subtilitatile” modificarilor la L80…ar mai fi si altele, de exemplu cea cu filiera indirecta,…filiera care a dat si da “mari valori” in pantaloni dar mai ales in fuste Armatei Romaniei!!! Se da liber la promovari si “activari” fara numar cum ar spune amatorii de manele!!!
    Nu uitati ca tot raul creat pana in prezent de 2 ani incoace deopotriva militarilor activi si rezervisti, vine din interiorul armatei si nu din afara ei!!!
    Exista cateva personaje sinistro-malefice din zona resurselor umane si financiar-contabila impanata cu “elemente” din zona structurii juridice de la nivel central care au dus “la bun sfarsit” procesul de “modernizare” prin care trece tara si implicit organismul militar, nu-i asa???
    Deja, “gluma” guvernarii actuale s-a ingrosat nepermis de mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  68. Salut ,,omu Negru"- se pare ca ai dat-o pe filozofie si se pare ca ai si dreptate. PS. apropo de tabelele cu semnaturi -Dogaru v-a aratat aseara la TV. ce vrea sa faca cu ele.L-ati mandatat pt. o atare chestie? Continua sa vorbeasca in numele a tuturor pensionarilor militari. Cine i-o fi dat mandat pentru asa ceva? TNT_ATUL

    RăspundețiȘtergere
  69. @ametitu'
    Care-i treaba cu Dogaru siSCMD-ul?
    Stiu eu ce-ai facut la ...furie ?!

    RăspundețiȘtergere
  70. 1. Puiac ai dreptate. Filiera indirect a scos şi va scoate "ofiţeri de nădejde şi mare valoare-gen Onţanu" pt. Armata română. Cele mai bune exemple însă le găsim tocmai în vârful Sindicatului şi asta se datorează cum bine ai spus politicii de cadre a DMRU, precum şi a tuturor şefilor care s-au perindat pe la această structură împreună cu găştile politice care au condus ministerul;
    2. TNT-ule sper să nu ai dreptate în ceea ce ai afirmat mai devreme, că atunci chiar că "e groasă rău de tot"!

    RăspundețiȘtergere
  71. Puiac, Puiac! Tabelele pe care le-a arătat aseară la A3 omul cu o doagă lipsă şi care chipurile ar servi la referendumul de suspendare a ciclopului, precum şi de desfiinţare a CC...

    RăspundețiȘtergere
  72. @PKM
    Am copiat din http://militar.infomondo.ro/actualitate/noi-modificari-ale-statutului-cadrelor-militare.html
    7 Ianuarie 2011 la 11:40 pm
    Comentariul este semnat ,,Indisciplinatul''

    RăspundețiȘtergere
  73. suspendare ?Unde sa semnez ,ca mai
    fac rost de citiva doritori?

    RăspundețiȘtergere
  74. Ia auziţi voi de pe blogul domnului I.Petrescu
    "L.R.A.D.M.
    Stimate Domnule colonel,
    Vă trimitem ataşat un comunicat de presă pe care, dacă apreciaţi că prezintă interes, vă rugăm să-l publicaţi.
    Cu stimă,
    Comitetul de Iniţiativă
    COMUNICAT DE PRESĂ
    Liga Română pentru Apărarea Drepturilor Militarilor anunţă toate persoanele interesate :
    1. Liga este o structură cu un scop şi obiective deosebite faţă de tot ceea ce există până acum. Din ligă pot face parte, ca membri cu drepturi depline, pensionarii militari şi familiile lor, ca membri simpatizanţi toti militarii activi sau in rezervă, care respectă statutul, iar ca membri de onoare toţi cei care ne sprijină material, financiar sau moral;
    2. Membru cu drepturi depline poate fi orice pensionar militar, indiferent dacă este sau nu membru al altor structuri asociative – ANVRR, ANCMRR, FMR, SCMD, ANCMR (MAI, SRI,SIE,SPP) cu EXCEPŢIA CELOR CARE SUNT DEJA MEMBRI AI ALTEI STRUCTURI DE PENSIONARI INFIINŢATĂ IN BAZA LEGII 502/ 2004.
    3. Comitetul de iniţiativă pentru infiinţarea ligii a intocmit toate documentele juridice de inregistrare a acesteia, in conformitate cu prevederile Legii 502 / 2004, ale căror facilităţi vor fi folosite la maximum.
    4. Liga are ca principal obiectiv apărarea drepturilor membrilor săi impotriva oricăror incercări de limitare, ingrădire sau diminuare a acestora.
    5. Liga are o strânsă colaborare cu o casă de avocatură specializată in legislaţia civilă şi contencios administrativ, care ne va apăra interesele, in condiţii deosebit de avantajoase.
    6. În perioada 24-28.01.2011 se vor depune actele de inregistrare juridică a ligii.
    7. În vederea definitivării actelor juridice, respectiv stabilirea filialelor din ţară, toţi cei interesaţi, să comunicaţi urgent, in vederea stabilirii acestor filiale, gradul (in rezervă/retragere) numele şi prenumele, cu iniţiala tatălui, a fondatorului filialei.
    8. Se vor comunica urgent la fax: 021.367.10.96 următoarele date de identificare ale membrilor filialei: nume, prenume cu iniţiala tatălui, cod numeric personal, numărul talonului de pensie, copie de pe CI/BI şi de pe talonul de pensie.
    9. Liga are deja stabilite toate documentele şi etapele de apărare a pensiilor militare; după aprobarea filialei de către Comitetul de Iniţiativă, aceste documente vor fi trimise reprezentantului filialei respective, impreună cu instrucţiunile de urmat.
    10. Pentru detalii şi precizări trimiteţi solicitările la E-mail : nickleresteanu@yahoo.com sau la faxul amintit mai sus.
    COMITETUL DE INIŢIATIVĂ"

    RăspundețiȘtergere
  75. Ce-o fi cu linistea asta ,de parca toti ar fi plecati la prasit de kiwi ?!

    RăspundețiȘtergere
  76. URGENT, ATENTIE:
    _____________
    Doriti sau nu doriti sa va EXPUN opinia mea cu ce ar trebui facut in periada imediat urmatoare? [ Termen:30 zile! ] ! Va spun insa, de pe acum: nefacand parte din categoria celor care se imbata cu apa rece, surogate sau vanzator de gogosi, am gandit un PROIECT viabil, in BAZA LEGILOR IN VIGOARE! Deci, atentie: nu este un PROIECT AIUREA, cu ce as vrea eu cu sufletul sau altii dintre voi, prietenii mei! Este deci un PROIECT realist, in baza Legii, iar Legea este facuta de Guvernanti, nu de unii ca mine sau ca voi! In concluzie: functie de VOINTA VOASTRA, voi expune sau nu acest proiect! PROIECTUL poate fi realizabil, in 30 de zile: local, regional si national!
    Depinde de voi, ce si cum! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  77. @Admin
    ,,Vreau sa stiu''.(anii 60 ,radio Rominia)
    ,,un PROIECT viabil, in BAZA LEGILOR IN VIGOARE!'' ,deci eu accept ideia.Sa vedem daca ceilalti lasa ,,prasitul''

    RăspundețiȘtergere
  78. Joi am primit o alerta Google ,cum ca mi-a fost accesat contul mail din USA.Am schimbat pa rola !Amai fost cineva in aceasta situatie? Un prieten are contul Yahoo mail suspendat din aceiasi perioada si nu-l poate accesa pentru schimbarea setarilor !

    RăspundețiȘtergere
  79. Hei, Cezare, TNT-ule, Filip, Neacşu şi ceilalţi membri ai clubului fiţi atenţi! Lăsaţi dracului odată plasmele alea şi treceţi pe NET!

    RăspundețiȘtergere
  80. Puiac, multumesc!
    Pentru tine, sa auda tot pensionarul! Eu am gandit UN proiect, dar sa fie CLAR ca TREBUIE OBLIGATORIU, oameni hotarati, responsabili, de buna credinta, care sa se implice in realizarea lui! Ce mai rezulta din aceasta subliniere? BURCU nu va fi in realizarea acestui proiect nimic altceva, decat ce este si azi: un blogger ... oarecare!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  81. Puiac, unchiul SAM veghează...nimic nu-i pe gratis în lumea asta!

    RăspundețiȘtergere
  82. @Admin
    Fiecare si-o face cu mina lui si raspunde pentr el.Raspunde si pentru cei pe care-i convinge cu propria reputatie ! Pina aici totul este corect. Si nu cred ca mai departe poate fi altfel.Ce se intimpla la abandonul pe ...traseu ?

    RăspundețiȘtergere
  83. @Anonim,
    ".... ...nimic nu-i pe gratis în lumea asta!"
    E clar de unde vii tu! De la cei invatati cu luatul! Lasa-ne, nene!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  84. Si eu cred ca daca mai sunt solutii in afara contestarii,trebuie spuse.Sunt multi colegii dezorientati care chiar nu stiu incotro s-o apuce!
    Poate ar trebui ca pentru o perioada sa lasam la o parte glumitele.nu suntem vesnici trotilati,si sa incercam macar acum sa actionam unitar.
    Ghidul sindicatului este o varianta.Daca sunt altele ,de ce nu le-am asculta?
    Nu am nimic cu nimeni de pe blogul acesta.Sunt probabil printre putinii presedinti demisionari,intorsi inapoi de colegi etc,care au demnitatea de-a se autentifica si nu se ascund sub tot felul de dracovenii.
    Nu cu tancuri si avioane imaginare ne sfatuim colegii.Daca acum tratam lucrurile ca infanteristii-cu cuie-na ca ma ia vorba pe dinainte-sa nu ne imaginam ca cineva chiar ne crede.
    Eu cred ca oricine are solutii adevarate merita sa le expuna,iar cine le vede merita sa aiba posibilitatea de-a alege.Mura-n gura mai putin probabil.

    RăspundețiȘtergere
  85. @gh.stramb ,
    __________
    Subliniez apasat! Aveti DREPTATE!
    Eu deja am pornit numaratoarea!
    La un anumit numar, ma voi opri!
    Cu DECIZIA in mana, nu ca altii!
    Care se fac doar ... ca ne-o trimit!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  86. Eu nu am auzit, chiar a prezentat Dogaru niste tabele pentru schimbarea presedintelui si CC ? Cine VAZUT ASTA ? SAU LA CE EMISIUNE A FOST SA O CAUT PE NET . E GRAVA DACA E ASA. S-a folosit de tabelele cerute pentru procese , ca sa le vanture si sa spuna ca are semnaturi pentru schimbarea presedintelui ? NU SE POATE ASA CEVA .
    VASILE, SPUNE ODATA CE E CU PROIECTUL ALA .

    RăspundețiȘtergere
  87. Aseara la SUBIECTIV/A3 a fluturat prin fata camerelor de luat vederi tabelele.........

    RăspundețiȘtergere
  88. From: "ujica ionel"
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    .....
    ...s-a stabilit ca plata pensiilor militare sa se faca de la bugetul de stat/bugetul apararii si nu de la bugeul asigurarilor sociale de stat.
    Acum suntem introdusi intr-un sistem, declarat nesustenabil, la care noi nu am contribuit niciodata.
    Explicati-mi cum pluteste un vapo,r care din cauza greutatii a depasit linia de plutire, prin adugarea de lest?
    Contributia militarilor activi la sitemul public de pensii (regelementata prin legea salrizarii) este cu mult mai mica decat pensiile ce trebuie sa ni se plateasca. Consecinta: daca pana acum sistemul era nesustenabil, el va deveni catastrofal.
    Si din punct de vedere economic masura este aberanta pentru ca impovareaza un sistem si asa nefunctional.
    Cineva doreste totala subjugare economica a tarii. Aceste masuri numai masuri de relansare nu sunt.
    Ionel Ujica
    _________________
    Felicitari, D-le Ujica!
    Un punct de vedere corect!
    Un adevar imbatabil!
    De retinut!

    RăspundețiȘtergere
  89. Dom' com SEf Burcu, iar aplici chestia cu "cresterea ratingului" la blogul matale? Parca esti angajatul OTV-ului... Am un Proiect, vreti sa-l dezvalui DA/NU? Apara disparuta pana la boboteaza DA/NU?
    Tot smecher de Dunare ai ramas mestere... Iar gusterii de la MApN freamata ca niste fecioare acum: vine Sefu cu un proiect!... vine proiectu... trebuie sa ne mobilizam... vine proiectul...
    MAI-ul mereu a fost mai istet, mai smecher, mai iute de "figura" fata de militari. Astia mai bolovanosi, mai oblojiti la minte, gata sa puna botu' la tot ce zice istetul dom' comisar SEF...
    Da au un defect: sunt carcotasi dom'le si spurcati la gura de nu iti vine sa-i pui la treaba de sila ca nu se mai opresc din cirovaiala...
    Mai pune dom' com' SEf ceva lemne pe foc, creste presiunea la caldarina, da-le un os de molfait, da-le dom'le ceva ca fierb astia in suc propriu si se apuca de se mananca intre ei si ramai fara cenaclu...

    RăspundețiȘtergere
  90. From: "Sorin Rabaea"
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    Domnule Ujica,

    Ieri, avocatul ANCMRR a incercat sa aduca in discutie - cu ocazia sustinerii cererii de interventie - aplicarea principiului "erga omnes". In acelasi timp, avocatul MAI (in calitate de recurent - intervenient si avocat al recurentului - parat / Guvernului Romaniei) a incercat sa dea acelasi raspuns pe care dna. Maria Lupu la primit de la SGG prin adresa nr. 20/26432 din 9 decembrie 2010, in sensul ca "suspendarea opereaza doar pentru reclamantii din proces". Presedintele completului de judecata, dna. judecator Eugenia Marin, a infrant orice discutie pe acest subiect spunand ca nu are legatura cu cauza de fata.

    Tot avocatul paratului "ne-a atentionat" ca prin suspendarea HG735 si aplicarea doar a L119 vom pierde foarte mult la recalculare - care se va face oricum. Aceasta afirmatie a produs in sala de sedinte o reactie de hilaritate tinuta "sub control" prin interventia eleganta, dar in acelasi timp hotarata, a presedintelui de sedinta. Personal am calificat atitudinea domnului avocat ca fiind asemanatoare cu cea a avocatului - aparator din oficiu - in procesul din 25 dec 1989 care, pledand cauza "impuscatului", acesta s-a transformat in acuzator (procuror).

    Acesta a fost motivul pentru care am afirmat, la putin timp dupa pronuntarea hotararii ICCJ - Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal, ca am obtinut mai mult o victorie de MORAL (in sala eram in jur de 12-15 persoane, dintre care 2 asteptau pronuntarea intr-o cauza asemanatoare cu a noastra, insa sustinuta print-o actiune individuala). Imi mentin si astazi aprecierea, avand in vedere diversitatea opiniilor - atat din partea colegilor nostri cu pregatire juridica, dar si a noastra, a celorlalti, mai mult sau mai putini interesati de viitorul apropiat (atat din pdv al statutului social, dar si financiar).

    Pentru noi - cei mai multi - apartinand "celorlati", parerea dumneavoastra conteaza intr-o buna masura!

    De aceea, va rog sa-i determinati (a se intelege rugati si ... convinge) pe colegii juristi, membri sau nu ai vreunei organizatii a pensionarilor din structurile de aparare, ordine publica si siguranta nationala, sa-si spuna parerea. Personal, decizia finala o voi lua singur, iar in caz de esec am sa mi-l asum integral (sigur ca nu am cum sa-mi dau demisia - din motive lesne de inteles). In cazul in care reusesc sa supravietuiesc acestor incercari am sa va multumesc toturor indiferent de opinie.

    Nota: Un motiv de reflectie este si cresterea exploziva a numarului de membrii SCMD, in special in Bucuresti. La filiala din care fac parte, in doar o luna de zile, numarul membrilor s-a triplat. Majoritatea sunt pensionari din MAI, SRI si alte structuri ale sistemului national de aparare. Nu am reusit sa am o explicatie clara a acestui "exod" insa, pornind de la prezumtia de incredere, cred ca un motiv serios este ceva legat de imaginea pe care si-a creat-o sindicatul in exterior, evenimentele cotidiene in derulare, dar si presiunea timpului (nu discut de incertitudinile si problemele in discutie din interiorul sindicatului - inerente unei astfel de structuri, mai ales ca, inainte de toate, trebuie sa ne lamurim / impacam cu noi insine)

    Cu stima,
    Sorin Rabaea

    RăspundețiȘtergere
  91. ALO, Domnu Necsu?... Ai prins smenu? DOGARU foloseste semnaturile matale acolo unde vrea muschii lui si nu unde veri matale!!! Aprinde-te, da-ti foc ca ai avut dreptate in presupunerile sumbre, umede si baloase pe care le-ai emis...
    Dar poate nu e asa, ca nu ai "vazut" in direct faza... poate cineva te manipuleaza se joaca cu fecioria si intelighentia negativa pe care le posezi...
    Sezi si cujeta... apoi la lupta pana iti rupi falcile si faci scurta la buricele degetelor tastand panseuri si gandiri rebele, de bun simt si moraliceste corecte, pe blogul amicului com' SEF Burcu si pe al matale...
    INAINTEE, cornutule!

    RăspundețiȘtergere
  92. Vă propun totuşi să păstrăm discuţiile într-un interval civilizat, mărginit atât la stânga cât şi la dreapta. Să nu depăşim limitele bunului simţ...Să rămânem la nivelul unor poante sau glume "sărate" şi să demonstrăm (chiar sub anonimat) vorba aia românească "respectă-mă ca să te respect".
    Nu ştiu cu-i foloseşte dintre noi dacă sărim coarda...
    Cu stimă tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  93. @PKM,
    Lasa-i in durerea lor!
    Dincolo de foamea de bani, nu vezi?
    Nu le ajunge ca se lauda cu dublatul, triplatul!
    Acum sunt invidiosi, in prostia lor, pe ratingul Blogului!
    Lovesc in Admin, lovesc in Neacsu, ne jignesc pe toti!
    Asta e! Unde nu este, nici Al de sus nu cere!

    RăspundețiȘtergere
  94. Cu cine mergeti mai departe este decizia fiecaruia
    E vremea contestatiilor.....
    Contestatiile, ca procedura administrativa obligatorie introdus de legea 263/2010, devine un alt obstacol de timp care impreuna cu sesizarea primei instante se inscriu in aceeasi politica de umilire continua a noastra.
    Este posibil sa mai avem si calea sesizarii instantelor militare daca noile decizii de recalculare sunt din 2010,
    Pentru contestatii si pentru sesizarea instantelor analizati:
    - regimul juridic al pensiilor militare, in vigoare pana la 31.12.2010..
    - art. 70 din legea 164/2001.
    - legea 119/2010 nu abroga nici un articol din legea 80/1995 si legea 164/2001,
    - legea 80/1995 este lege organica,
    - legea 164/2001 este lege speciala,
    - legea 119/2010 este lege ordinara
    Rezulta ca se poate contesta anularea unei decizii ( decizia de pensie) bazata pe o lege organica si pe o lege speciala de catre o lege ordinara
    De fapt anularea deciziei de pensie o face legea 119/2010.
    Poate gresesc, cei care sunt juristi pot comenta avizat ce posibilitati am avea.

    RăspundețiȘtergere
  95. “Fundamentalismul trăieşte din ceea ce detestă.
    Pe de altă parte, ar vrea ca lumea să nu existe, lumea e prea rea pentru cât de înalte sunt ideile fundamentalismului. Lumea e greşită, lumea este plină de vicioşi, de păcătoşi, de deviaţi, de oameni care nu sunt bine poziţionaţi în raport cu zeul suprem şi atunci, în general, lumea trebuie lichidată. Asta este ideologia subiacentă a oricărui fundamentalist şi practica lui. Fundamentalistul trăieşte după un principiu care este sinucigaş: <>, invers decât ni se cere.”
    ------------------
    Stati bland! Nu o spun eu! Cititi:
    Despre fundamentalism, cu Andrei Pleşu
    __________________
    Legat de subiect, eu ...
    Doar o vorba sa va spun:
    Aha! Ati inteles! OK! Nu mai este nevoie!
    Ati realizat unde ii gasim si noi ...
    pe fundamentalistii, talibanii nostri!
    Echipa de zgomote si injurii, zisa de PROTECTIE!
    Protectia ... Zeului suprem!

    RăspundețiȘtergere
  96. Aha, pricep! Mai greu, da'pricep!
    D'aia ne-au mancat firfirecele!
    Pen'ca ... ne detesta! Doar firfiricele sunt bune!
    Mama ei de randuiala. Aia hoti, astia hoti, Mama lor la toti.
    Sa ne traiesti bine, Zeus!

    RăspundețiȘtergere
  97. NICU ARDEAL -Cu durere va spun ,ca accesam cu placere blogul acesta ,dar dupa discutiile ca la piAta ,PARCA A-TI FII LA O BODEGA' ,M-AU FACUT SA CRED CA VA INTERESEAZA MAI MULT SA VA ACOPERITI TIMPUL LIBER CU BASCALISME,CUVINTE DE DUH SI ATACURI GROSOLANE LA PERSOANA. AM FOST COLEGI CU NEACSU SI DE CEVA VREME MAI BINE VORBESC PRIN TELEFON CU EL .IN LOC SA VENIM CU IDEI CLARE II CRITICAM PE CEI CARE VREAU SA FACA CEVA.E USOR DE LA TASTATURA SA FII VITEAZ. LOCUL NOSTRU E AFARA . AM RABDAT ATATA FRIG SI CALDURA DE SUNTEM PREA AMORTITI. POATE NICI NOI CEI DE LA CLUJ NU AM AVUT INCREDERE DEPLINA DAR AM ACTIONAT SI IN PARALEL CU SINDICATUL CENTRAL. VICTORIA E IN PARTE SI A SINDICATULUI CENTRAL DAR NU-I PUTEM ACUZA IN FIECARE ZI CA NU FAC NIMIC. SA STITI CA UNEORI ARE DREPTATE SI DOGARU. DIN EXPERIENTA NOASTRA ,TOT CE SE SCRIE DESPRE NOI ESTE CITI SI ANALIZAT. APOI PORTOCALII FAC PASII URMATORI. STIM DIN SURSE SIGURE ,CA SUNT CONSTIENTI CA AU FACUT GAFE SI ACUM CAUTA SA-SI ACOPERE CA...UL PRIN ACTIUNILE NOASTRE PROPRII. MI-A SPUS UN PDL-IST ; TU CREZI CA NOI NU STIM CA NU VA INTELEGETI? CA ACTIONATI FIECARE CUM VA TAIE CAPUL? ORICE ACTIUNE DESFASURATA IN MOD ORGANIZAT ESTE MAI BUNA DECAT PE PARTI. EU ZIC SA LASAM ORGOLIILE SI SA TRECEM LA TREABA PRIN ACTIUNI CONCRETE ATAT PE PLAN LOCAL CAT SI NATIONAL ACUM CAND PRESA VORBESTE DE NOI SI A INCEPUT SA NE DEA DREPTATE, TREBUIE INTRETINUL FOCUL,ASA CUM SPUNEA HALAGIAN"FOCUL LA EI!"

    RăspundețiȘtergere
  98. NICU ARDEAL, si ce propui cumetre?
    Vad ca in afara de GICA CONTRA la Blog si noi, APARAREA Zeului ... nu zici mare lucru! Ia sa te ajut: vrei sa facem taraboi sa se inchida Blogul? ai vazut - se supara una doua, si gata! PA! Crezi ca Blogul asta va este dusmanul? Piedica in calea realizarilor marete?
    Ia spune tu, asa, molcom, ardeleneste! Apoi, NO, cum ramane?

    RăspundețiȘtergere
  99. Să trăieşti bre Nea Nicu! Hai că m-ai pus sub masă! Dacă nu ştiai, în SCMD sunt "înregimentaţi" rezervişti, membri sau simpatizanţi din toate partidele politice, aşa că ce se discută pe-aici n-are legătură cu ce zici matale. Dacă sunt pe bune gurişti portocalii nu e musai să se fi adunat toţi aici. Ţi-o spune unu în ţinută mozaic. Dar, fiindcă te văd amator de acţiune, ce-ai zice daca-ţi face un raid la Cluj atunci când vine muc cel mic în permisie de la Bucale? Ia zi, poate îl convingeţi cu binişorul, aşa calm, ardeleneşte şi-şi bagă minţile-n cap....

    RăspundețiȘtergere
  100. Domnule Nicu, domnule, aşa cum spunea domnul Dogaru de pe/din "sticlă", duşmanii e înăuntru nu înafară. Că aia dinafară e clar, e identificaţi, mai greu e cu ăia dinăuntru domnule.

    RăspundețiȘtergere
  101. Impartasesc ideile domnului Nicu Ardeal.Ne arde rau la spate si noi vorbim "discutii".Cred ca indiferent cu ce structura mergem mai departe, ar trebui sa ne impartasim ideile unii altora,poate nu direct pe bloguri, ci prin alte moduri.
    Noi nu suntem dusmani unii altora.Acum altul este dusmanul.

    RăspundețiȘtergere
  102. Neneaca de la 20:32,
    Mai bine sa : vorbim "discutii", pe blogurile feudei!
    Hai fratilor, intr'a'colo! Ce dreak catam acilea!

    RăspundețiȘtergere
  103. NICU ARDEAL-DRAGI COLEGI ,NICI PRIN MINTE NU MI-A TRECUT SA VA JIGNESC. Imi pare rau ca m-ati inteles gresit. Libertatea cuvantului(cat mai este ) ne da dreptul sa ne spuem opiniile. Unii nu a-ti fost atenti.EXACT PE GENUL ACESTA DE BALACARELI MIZEAZA PORTOCALII. STIU CA SUNT MULTI CARE "VORBESC' PE AICI CARE SUNT PRIN PARTIDE ,DAR EU CONSIDER CA INAINTE DE A FI MEMBRU UNuI PARTID AM FOST MILITARI. NU LE FAC REVERENTE LUI PRICINA SI DOGARU. DEALTFEL LE-AM SCRIS PERSONAL CA SUNT NEPREGATITI CAND MERG LA EMISIUNI ,PARCA AR URMARII ALTE SCOPURI. CU BOC,POT SA-TI SPUN CA NU MAI ARE CURAJUL SA SE PLIMBE SINGUR PRIN CLUJ. NOI L-AM HUIDUIT. VOI CE A-TI FACUT. NOI LE SPUNEM PERMANENT CLUJENILOR CA AU GRESIT SI CA TREBUIE SA SE SCUTURE DE PRAF. CHEIA CEA MAI SIMPLA A LUPTEI NOASTRE SUNT:UNGURII. NE PLACE ,NU NE PLACE ACESTIA SUNT PUNTEA CEA MAI SCURTA IN REZOLVAREA PROBLEMELOR NOASTRE. DACA ASTIA IASA DE LA GUVERNARE SE...STRICA CARUTA SI APOI PUTEM MAI USOR SA FORTAM ANULAREA LEGILOR TEMBELE ALE LUI BOC SI SEITAN.IN REST CU SCUZELE DE "ARDELEAN "MOLCOM MA RETRAG. MAI CUGETATI LA CELE SPUSE.

    RăspundețiȘtergere
  104. Ohooo ...
    Stati putin si nu manati!
    Ca ... la PORTI va adunati!
    Portile Raiului, cel plin de promisiuni ... una si una!
    Sa spuna Zeus! De nu-i asa! Ba Puiak, nu mai vinis? Invoire;pan'la 19! acu ... ce drek faci! Tu stii ce ora e? te trec absent!

    RăspundețiȘtergere
  105. Nea NICU din ARDEAL,
    Aici, de ceva vreme, au patruns "nu" DUSMANII, partidele, portocalii!
    Avem dovezi, probe concrete, din pacate! Sunt celebra/promisa ECHIPA (deocamdata), pana s-or mai strange cativa iubitori de arginti, sa faca deja anuntatul DEPARTAMENT ZERO al cd/scmd! S-au pus pe lucru!
    Ia mai ia matale la mana comentariile! Ia mai citestele o data!
    Sa vezi care pe care injura, jigneste, ameninta!

    RăspundețiȘtergere
  106. Pe Puiac cred că l-a prins Capra cu 3 iezi şi e la ţambal la garnizoană acum; cred că ştiu şi de ce: umbla iarna prin garnizoană în ţinută de vară, cu capelă în loc de căciulă!

    RăspundețiȘtergere
  107. s@ Se fac inscrieri la antrenamente pentru DANSUL PINGUINULUI. rog sa nu lipsiti trebuie sa fiti in forma!!

    RăspundețiȘtergere
  108. ...ori s-o fi-ntâlnit cu TNT-ul la o cinzeacă?

    RăspundețiȘtergere
  109. Ba fratilor,
    De la anonim la anonim, ca aici se poate!
    Eu vreau sa va spui ceva! sa va spui de ce m-am lipit de voi!
    Sa spui de ce tin la voi! Ba, fin'ca sunteti OAMENI!
    Cand e de munca, e de munca! Voi nu va faceti ca munciti!
    Nu va zdreliti aiurea'n figuri! In rest, o gluma, o sueta!
    Cu simt si bun simt! D'aia ma lipii eu de voi!

    RăspundețiȘtergere
  110. Si ar mai fi ceva:
    Cate a facut ori cat a facut Blogu'aista pentru sindicat, nu vrea sa vada, zica, auda ... nimeni! Ba fratilor .... a facut mult in sus, nu in jos! Sa spuna si Nea Nicu din Ardeal! E asa, ori ... NO! Burcu si Neacsu de n-ar fi fost .... greu, greu cu adunatul oamenilor! Apoi ... nu vreu sa ne laudam chiar pe noi, Anonimii!
    Daca ne dau in judecata?!! ... Ei cine ... Si zau, mi-e tare frica!

    RăspundețiȘtergere
  111. ...da,da! O să ne ia caii de la bicicletă!

    RăspundețiȘtergere
  112. Salut vere
    Ce facusi maica , sarisi sa ma aperi si sarira pretinii pe tine ? Stati linistiti garantez pentru Nicu din ardeal Are dreptate sa fie suparat ca nu facem altceva decat sa ne certam aici. Cei care ne injure , nu au decat. Nu asta este problema ca ne injura vreun prost crescut. Asta stie, asta face . Vasile , are dreptate si cel care spunea ca ne tii cam mult pe gol. Daca ai ceva de spus , spune , daca nu , o sa continue cearta. Apropo, si Nicu ardeleanul vrea acelasi lucru ca si tine , doar ca vorbeste de peste munti si poate nu se intelege bine. NU CEI CARE FAC APEL LA CALM SI RATIUNE NE SUNT DUSMANII DACA TOT VORBIM DE DUSMANI. Nici colegii de suferinta iindiferent de oras. As vrea s acred ca nici Dogaru sau Pricina , as vrea s acred ca sunt numai dezorientati.
    Domnule Rabaea , daca intri pe acest blog, atunci raspunsul la intrebarea dumitale ti-o pot da chiar cei care spui ca s-au inregimentat acuma de curand in sindicat. TEAMA CA RAMAN SINGURI SI NU ARE CINE SA II APERE DE RECALCULARE, LIPSA BANILOR PENTRU A LUPTA CU SISTEMUL. ISI FAC SI EI SOCOTEALA CA MAI BINE DAU UN MILION PE AN SI LUPTA SINDICATUL, DECAT SA DEA 50-100 SI SA SE TARAIE PRIN TRIBUNALE. ASTA II ADUCE ACUMA IN SINDICAT. Nu intra si nu a intrat nici unul pentru a fece ceva pentru sindicat,(decat foarte putini nebuni si sunt si prin Bucuresti si pe la CD din astia) marea majoritate , au intrat pentru a sta linistiti si a avea cui sa ceara sa lupte pentru ei. Din pacate unii din cei care au intrat cu ganduri bune , din putinii care au intrat sa si faca ceva , au prins alte guturi si si-au reorientat interesele si intentiile .

    RăspundețiȘtergere
  113. Interesant comunicatul de presa , Nu il comenteaza nimeni ?
    Uite ca s-au mai trezit unii sa speculeze teama pensionarului si sa ii promita marea cu sarea . Altul care deja a intocmit planuri mrete, are coliba de avocatura, stie ce are de facut , e deja organizat , filialele sunt gata infiintate, ii lipsesc doar banii. A uitat sa spuna cat e cotizatia si pe cati ani trebuie platita. Doamne, si cand ma gandesc ca vor fi destui care se vor duce si acolo. Doar doar or prinde loccuri in fata , de presedinti sau secretari, care nu au mai prins la sindicat. Tine-i doamne .......... departe de mine .

    RăspundețiȘtergere
  114. @anonim 19:50-pt.textul postat
    Am primit cumva o invitatie de inscriere in SCMD si nu m-am prins????
    aveti de asteptat.
    akord75

    RăspundețiȘtergere
  115. Hâc...hâc, ce să mai comentăm comunicatul, căăăă l-am băut pe Napoleon, nu mai este comunicat în sticlă, hâc. Altul decât TNT-ul..hâc.

    RăspundețiȘtergere
  116. Interesant comunicatul de presa , Nu il comenteaza nimeni ?
    _______
    care comunicat nana?
    pai ... nema comunicat,
    nema ... comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  117. Mă mir – că REVOLTA DIN SUFLETELE A 140.000 de cetăţeni români îi lasă rece, evident la figurat, pe cei trei foşti şefi de stat în viaţă, Regele Mihai I, preşedinţii Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.

    Constat – că liderii opoziţiei parlamentare se joacă de-a domnişoarele de onoare şi nu rostesc un cuvânt despre evenimentul lunii ianuarie 2011, reducerea aberantă a pensiilor militare.

    Şi deduc – ca simplu jurnalist, că societatea românească este atât de anesteziată de decăderea politică, socială, economică şi instituţională, din ultimii şase ani, încât soarta pensionarilor militari a fost trecută la capitolul:“Bine le face!”

    Ofiţeri şi generali în rezervă, cu care am discutat în ultimele zile, oameni cu capul pe umeri, nu piţigoi pe micul ecran, aşteaptă, momentan resemnaţi, primul talon de pensie redusă, pe 2011.

    Şi nu rosteşte nimeni, ceea ce fiecare are în gând…
    _______________
    PLUTONUL LUI OPREA,

    http://www.ionpetrescu.ro/2011/01/08/plutonul-lui-oprea/
    _________________
    Un articol de exceptie!
    Recomand cu caldura!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  118. Mamaa ,ce facurati acilea fratilor ?Ce-i asta ,praf ori fum ,ca-s racit ,,si nu miros''.V-ATI BATUT ORI V-ATI IMPUSCAT INTRE VOI ?
    Stati sa-mi pun ceva cu piine ,ca-s rupt. Si inghetat ,ca pe vremuri la serviciu.Revin.

    RăspundețiȘtergere
  119. atentie la omul negru.....

    RăspundețiȘtergere
  120. Va multumesc celor 4-5 colegi interesati de ce as fi avut eu de PROPUS! Constat ca nu a prezentat interes!!! Oamenii au convingerea ca ALEGEREA facuta, e calea cea buna, scurtatura care ii poate scoate la liman! OK! Mai mult, constat ca au mai aparut si alti SALVATORI! Si lor, succes! Banul, nu are miros!
    Nu vreau sa DESTABILIZEZ pe nimeni! Asa sa fie!
    Cum crede, si vrea poporul!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  121. @admin
    mirare mai mica o tarica
    MihaiI-depasit de evenimente si atat
    Iliescu-PCR-il doare la basca
    Constantinescu-secretar BOB universitate-idem iliescu referitor la basca
    Pt.toti trei-apararea militerolor nu le aduce capital electoral lor sau partidelor lor
    2 Liderii opozitiei-Pai de unde se iau voturile de la militari sau pu...e.Nea adminule zi si mie sa nu mor prost;Eu sunt pensionar de 9 ani.Pe tine cati civili te-au felicitat pt pensia pe care o ai si cati te-au injurat.Haa??Pe mine o groaza NU m-au felicitat;si atunci de unde vrei sprijin de la civili sau partide??Obisnuieste-te cu ideea.E ca idiotenia aia catre popor"SA SALVAM ARMATA".
    chiar ca o tragi prea tare cu ratingu'si ai mai avut acu fo luna de zile niste excese>Paaa!!Am plecat dupa TNT-atul ca mai bine cu el
    Akord75

    RăspundețiȘtergere
  122. ,,Bine ca sunteti voi destepti .''

    RăspundețiȘtergere
  123. Puiac unde-ai umblat măi frate? Unii ziceau că te-a săltat capra cu 3 iezi şi eşti la ţambal la garnizoană...cică umblai prin târg în ţinută de vară, cu capelă acum iarna...unii că eşti la una mică cu TNT-ul...

    RăspundețiȘtergere
  124. @admin
    Gata nu va mai deranjez
    NU CREZI TOTUSI CA SUNTEM MAJORI SI VACCINATI.Am trecut totussi de etapa baby sitter

    RăspundețiȘtergere
  125. Stimati colegi, pentru cei care doresc sa-i transmita "urari" purtatorului de cuvant/papagalului MApN.

    Tiberiu Fratila

    E-mail: tiberiu62@yahoo.com
    Str. Teiul Doamnei nr.17, Bl. 38, ap. 13, sector 2, cod 722461, Bucuresti ,

    - Telefon de contact: 0722-229.829

    Cu stima, Danut Chiriac Braila

    RăspundețiȘtergere
  126. Eh ,o mica problema.Tehnica.Cu implicatii morale.
    Auzi: morala !Fleasc ,sa nu spun rahat. Romanul SOBARU este pe cale de disparitie. Se pregateste dominatia Cacanacheu.Mare BRINZA?Nu ,Whilliams !

    RăspundețiȘtergere
  127. @22.47
    Ia bagativa-va minturile-n cap ,ca pina-n primavara or sa fie multi in tinuta de vara.Nudisti ,ca-n curu' gol.

    RăspundețiȘtergere
  128. Lăsaţi-l încolo pe Frăţilă, "nu trageţi în pianist că cântă şi el cum poate". Problema este cu dirijorul/dirijorii, ăştia sunt dilii. Să vedem calea pe care noi va trebui s-o urmăm de aici încolo şi nu Frăţilă!

    RăspundețiȘtergere
  129. Ehee,
    Sa nu uitati: cu luni in urma, pe Blogul acesta, se propunea ca o posibila SOLUTIE, infiintarea unui PARTID (P.C.R.)! Atunci,... comunicate, injuratori, icneli de icneli! Mai spre toamna-iarna, multi se razgandisera, veneau ei cu solutia-partid! Mda ... nu venise din prima, de la cine trebuia! BUN! Acum, din nou, (are dreptate si Admin, nu se poate face de ras cu niste propuneri la care subscriu doar 4-5 oameni), nu este exclus, sa se fi trecut pe langa o alta posibila SOLUTIE, alta decat PARTID! Din pacate, comentariile nu au cerut asta! mai mult, Admin a fost jignit aiurea!
    Imi amintesc ca de la "neispravit" facut atiunci, a ajuns azi ... "smecheras de la Dunare"! .... astia sunt oamenii, cu astia defilam! Vox Populi, Vox Dei!

    RăspundețiȘtergere
  130. Partidului Contribuabililor Romani - (PROPUNERE)
    http://partidulcontribuabililorromani.blogspot.com/
    _________
    Pentru a se evita carcotelile!

    RăspundețiȘtergere
  131. 14.07.2010
    Referitor la posibila transformare a SCMD in partid politic
    La sugestia pe care cu obstinatie o avanseaza diferiti domni colonei, mai mult sau mai putin legati de mass media militara de altadata, de a transforma SCMD intr-un partid politic, raspunsul este acelasi dintotdeauna: NU.

    In Romania de astazi, perceptia populara asupra partidelor politice se asimileaza cu ideea de gasca, de grupuri de interese total straine intereselor nationale, cu ""baietii smecheri"", cu cei imbogatiti din furtul (devalizarea) in totul sau pe bucati a fostei industrii romanesti sau din speculatii imobiliare cu terenuri ale statului sau ale obstilor locale, cu cei care au adus Romania si pe romani la sapa de lemn.

    Deocamdata Armata in ansamblul ei, adica actualii si fostii militari, nu au intrat in constiinta romanilor ca delapidatori si tradatori de tara.

    Multumim pentru repetatele sugestii si tendinte de manipulare in acest sens, dar SCMD a fost si va ramane ceea ce s-a anuntat a fi: un sindicat, adica o forta constienta, puternica, de neoprit in apararea drepturilor legitime ale tuturor categoriilor de militari.

    In concluzie, nu mai emiteti zvonuri otravite domnilor, este inutil!...

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    Publicat de Sindicatul Militarilor

    RăspundețiȘtergere
  132. marți, 10 august 2010;
    Acum inteleg! De ce mi-a fost frica, nu scapam!
    Am urmarit ATENT evolutia evenimentelor din tara, interventiile politicienilor de toate culorile, masurile propuse, luate si preconizate de catre cei aflati la PUTERE! Se desprinde o singura CONCLUZIE:

    INCOMPETENTA, hotia si meschinaria, sunt la ele acasa! Este vadit ca ACTUALA PUTERE, nu are SOLUTII de scoatere a tarii din criza, ca masurile luate si cele preconizate a se lua in viitorul apropiat, vor adanci si mai mult raul facut, incomensurabil la ora aceasta!

    Partidele din OPOZITIE, nici in parte, nici impreuna, desi dornice de PUTERE, nu sunt pregatite, nu vor sa se inhame la o tara facuta franjuri, furata la greu in cei peste 20 de ani, si de unii si de altii, unii si aceeasi, doar alternand la putere!

    Economia este distrusa, agricultura nu exista, serviciile sunt la pamant, totul este blocat! Traim din imprumuturi! Pe zi ce trece, e tot mai rau! Oamenii sunt disperati! Vine iarna ... !
    Trebuie facut ceva!
    Ceva cu cap, ceva care sa evite haosul!
    Trebuie gasita o solutie!
    V.Burcu
    http://partidulcontribuabililorromani.blogspot.com/2010/08/acum-inteleg-de-ce-mi-fost-frica-nu.html

    RăspundețiȘtergere
  133. Am citit un comentariu pe Plano 10 un comentariu la care ...am comentat.Pentru ca astazi ,aici ,uneori lucrurile nu au fost cinstit judecate ,il reproduc.
    Educatia este indispensabila ,indiferent de perioada istorica a unei societati.Daca pregatirea militarilor ar fi inclus cursuri de comportament social(incepind cu modul de a minca in societate ,sporturi de echipa ,conversatie ,dans...)nu am fi ajuns sa alergam a cere grabnic recalcularea pensiilor.Nu este vorba numai despre demnitatea noastra ,este vorba despre demnitatea unei natiuni siluite prin abuzuri legislative ,iar noi ,care ar fi trebuit sa fim oricind si aici in prima linie...mincam seminte !
    Si pentru ca nu era suficient complectam virful armatei ,pe filiera indirecta ,cu ...,,manelisti politici''
    Cu deosebit respect ,celor ramasi in picioare

    PS : Din genunchi nu se saluta !

    RăspundețiȘtergere
  134. DA,
    Va invit la un Remember!
    Ce ciudatenie! Cat de defazati putem fi in vointa, gandire!
    Poate ca dupa primele Pensii ciuruite, poate spre Primavara, dupa alte si alte nenorociri vizibile la ORIZONT, vom intelege ca ACUM, am fi fost deja departe! Admin

    RăspundețiȘtergere
  135. A mai aparut un articol bun , pe punct ochit punct lovit. Ce o fi cu ei s-au pus pe scris .

    RăspundețiȘtergere
  136. N-am prin stirea dela Cluj in legatura cu HG 735.Ce-au hotarit?

    RăspundețiȘtergere
  137. Wooooow, mi s epare mie sau domnul Dogaru a dat un comunicat aici ? Citeste domnul dogaru blogul lui Burcu ?A stat treaz pana la ora asta ca sa citeasca ce scrie lumea pe aici ? S-a apucat sa ii scrie lui Burcu ? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
    1. Raspunsul nu e scris de domnul Dogaru ci de cel care ii duce mapa .
    2. de ce nu da raspunsul vizavi de fondurile SCMD ?Acolo nu are nimic de spus ?
    3 . Informatia cu infiintarea unui partid pe spatele SCMD nu a plecat de aici, ci din gurita dumnealui. Intrebati-l si pe domnul Petrescu daca nu e asa sau pe Paul. In mod sigur vor confirma.
    4 Nu noi facem propaganda aici acestui demers sau ideii macar, cu prietenul dansului, seful filialei Brasov, pe pagina SCMD.
    Acolo de ce nu ati ripostat domnule Dogaru ? Ia sa auzim . de ce nu ati combatut acea idee facuta publica pe blogul SCMD ?

    RăspundețiȘtergere
  138. Admin, vezi ce se intampla cand nu pui ghilimele de rigoare?

    RăspundețiȘtergere
  139. Sa ne mai spuna domnul Dogaru daca tot e pe aici si cum e cu tabelele alea de le-a prezentat pe la tv . Cu ce semnaturi erau ?

    RăspundețiȘtergere
  140. Ei şi tu de colea, erau tabelele cu primele date de CD!

    RăspundețiȘtergere
  141. NO!
    Totul e OK!
    Merin, grabit, nu a vazut ... de la inceput:
    14.07.2010
    Referitor la posibila transformare a SCMD in partid politic
    Deci, e clar: Comunicatul este din ... 14.07.2010

    RăspundețiȘtergere
  142. Dar cu protocoalele cum e ? Eu stiam ca avocatii sunt mai scumpi decat istoricii, dar se pare ca mam inselat . Avocatii au mancat mai putin decat domnul Dogaru. Cu cine vati protocolit domnule Dogaru ?

    RăspundețiȘtergere
  143. @anonim 00.25
    E cam tirziu ,dar daca e musai ,sunati-l.
    Contact Comitet Director al SCMD
    Presedinte: Col. (r) dr. Dogaru Mircea, tel. 0728118094, 0722131655

    RăspundețiȘtergere
  144. Da , nu am vazut . Ma si miram sa stea domnul Dogaru pe aici . Dar stafia lu sta .Vegheste . Si uite ca dupa mine s-au mai pacalit si altii. Asta e .. ce bine ne-ar fi prins insa niste raspunsuri .

    RăspundețiȘtergere
  145. Puiac,
    Te salut si bine ai venit!
    Apropo de sunat! Stii bancul acela ...
    cu studentii care saracii in sesiune, trageau din greu si noaptea...
    iar don'Profesor se trezeste spre dimineata fff devreme cu un telefon: Ce faci Don'Profesor? Iar el de colo: Dorm, ce dreak sa fac!

    RăspundețiȘtergere
  146. Voi, e destepti!
    Stiti ce i-a spus la randul lui, si don'Student!
    Asta ... ca sa nu scrim prostii p'aici! Sa ne bage G. la ... spam!

    RăspundețiȘtergere
  147. Înfiinţarea unui partid cu preponderenţă ex-militară ar reprezenta o soluţie pe termen mediu şi lung-cel puţin pt. noi. Am avea poate posibilitatea de a mai îndrepta anumite lucruri (ca în Turcia şi Israel). Momentul ar fi propice având în vedere faptul că se apropie 2012, în ţară sărăcia este generalizată, iar simpatia faţă de noi n-a scăzut prea mult. În concluzie, cred că am găsi destui adepţi ai aceastei forme de „asociere”, constituită nu numai din neamurile noastre…Cred că n-ar fi foarte complicat..că doar unii au înfiinţat şi sindicate (ştiu, sunt rău cu unii şi-mi cer scuze în acest sens).
    Lăsând laoparte chestiile astea de constituire-care după mine ar fi cele mai uşoare probleme de rezolvat, se ridică însă o serie de întrebări cărora trebuie să li se găsească răspunsuri sincere şi serioase/fără echivoc. Enumăr aici doar câteva, atât cât mă mai duce mintea la această oră din noapte.
    Acest partid:
    1. Are suficienţi specialişti capabili de a manageria situaţia complexă a unei societăţi?
    2. Este capabil de o radiografie şi analiză amănunţită a “stării naţiunii” în acest moment?
    3. Are o strategie de dezvoltare economico-socială, la timpul prezent şi viitor coerentă şi clară?
    4. Este capabil să „pună în operă” deciziile pe care le ia în situaţia ajungerii la guvernare?
    5. Poate să „ţină acum ţara pe linia de plutire”, în acestă situaţie economică delicată (perioadă care cu certitudine va depăşi anul 2012)?
    6. Poate să lichideze corupţia?
    7. Poate să redea sentimentul de mândrie şi unitate naţională cetăţenilor?
    8. Poate să ducă o politică externă echilibrată, în avantajul tuturor românilor?
    ..............................
    Şi-ar mai fi poate zeci de întrebări cărora ar trebui să li se afle răspunsul (măcar prin simulare). Închei aici dragii mei prieteni subiectul cu partidul care după părerea mea trebuie să rămână deschis ca alternativă, lasându-mă lapidat de voi. Fiţi însă atenţi că Cel de Sus vă vede...şi ştiţi vorba aia din Scriptură: „Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintâi cu piatra...?”
    Măcar apreciaţi faptul că n-am postat anonim!

    RăspundețiȘtergere
  148. PKM, Felicitari!
    30 ca tine in fiecare Judet + fiecare Sector al Capitalei, si ....
    GARANTAT, avem in 2012 PARTID PARLAMENTAR! Nu poate fi UDMR mai tare ca noi, la o adica! Poporul merge gramezi spre PP-DDD, daramite spre un partid de OAMENI caliti, responsabili, cu pregatire solida, polivalenta, de mare profesionalism, cu onoare si demnitate pe masura! Hmmm.... De analizat in profunzime si pe intreg teritoriul!

    RăspundețiȘtergere
  149. @PKM
    Daca reusim sa punem pe picioare o UDMR/Ro am putea deveni brusc foarte cautati. Adevarata problema este daca reprezentantii nostri vor putea sa-si mentina pozitia verticala.Fata de Romani in primul rind ,caci nebunia ignotarii constitutiei ,a legilor(nu a legilor ...guvernului,cum spunea incrucisatoru') ,NE AFECTEAZA PE TOTI ,FARA EXCEPTIE.Cunosti suficienti oameni in care sa ai incredere ?

    RăspundețiȘtergere
  150. Da, am încredere în voi toţi, în toţi cei care au servit ţara sub drapel, precum şi în poporul ăsta amărât şi chinuit care, ca un făcut nu se poate ridica pe propriile picioare din cauza celor care-l conduc şi chipurile îl reprezintă! Ar fi un vis frumos pentru noi toţi...
    PS Sunt apolitic şi nu "simpatizez" cu nimeni ceea ce de altfel am mai spus-o dar, după umila mea părere un sindicat (şi n-am nimic împotriva SCMD mai ales la momentul actual când trebuie să joace un rol decisiv în lupta cu "reacţiunea") nu poate acţiona decât în mod limitat,conform statutului acestuia, fără a putea determina în vreun fel "mersul lucrurilor".
    Cu stimă tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  151. Puiac,
    Este ata de simplu! Pentru respectarea Legilor, de la Vladica la Opinca, am eu solutia! Mi-au spus-o si mie altii, undeva in spatiul VEST, unde am vazut ORDINEA si DISCIPLINA, la ea acasa! Curios, stiind debandada de la noi, am intrebat: CUM asa? Mi s-a dat raspuns!
    Incredibil de usor si simplu de aplicat! Rezultate garantate!

    RăspundețiȘtergere
  152. @PKM
    SCMD are treaba lui.A fost infiintat cu un scop pentru care trebuie sa continue a face tot ce se poate in instante.Sa-si duca crucea.
    Ideia era infiintarea unei structuri de partid fara legatura cu sindicatul. O structura mica initial,la care sa poata sa adere numai oameni pentru care putem garanta fara sa clipim.

    RăspundețiȘtergere
  153. Da, bine punctat. Chestia pe care-o afirmi este cu "dus şi întors" şi trebuie analizată f.bine. Un sindicat poate funcţiona cu membri de partid de orice culoare, pe când un partid nu poate funcţiona decât cu proprii lui membri.

    RăspundețiȘtergere
  154. Ma, cu mine nu vreti sa voroviti?
    Zic si eu una atunci: puneti voi doi, in noaptea asta de un PARTID, si garantez ca veti intra in istorie, cel putin, prin ceva de genul:
    ___________
    Era in noaptea de 8 spre 9 ianuarie 2011, an premergator alegerilor din 2012, cand doi necunoscuti, dar prieteni de suferinta pe un Blog, au gandit si pus temelia ACESTUI mare si puternic PARTD, care in urmatorii 4 ani, a scos Romania din prapastia in care o aruncasera in 20 de ani unii, de cea mai trista amintire etc.etc.! Mamaaa...., ar fi ceva!

    RăspundețiȘtergere
  155. RIMA MERGE SA DOARMA.
    Noapte buna ,rimelor!

    RăspundețiȘtergere
  156. Ceea ce sugerezi domnia ta cu nucleul cred că s-ar putea realiza la nivelul unor filiale sindicale existente. Chiar dacă unii sunt "înregimentaţi" în actualele partide politice, nu cred că acest aspect are vreo relevanţă. În plus, acest lucru ar avea un dublu avantaj:
    1. Ar exista deja o "grupare" din care să se constituie acel nucleu;
    2. "Exemplul" ar putea fi urmat şi în alte filiale.
    Partea cea mai delicată rămâne însă "cine face primul pas" şi cine gândeşte "platforma program a partidului"!
    Cu stimă!

    RăspundețiȘtergere
  157. Măcar la taifasuri să stăm şi noi că astea nu costă nimic "e pe gratis"...
    Noapte bună tuturor!
    Ne mai vedem şi-auzim mâine/azi atunci când se trezesc (mă feresc să spun-se deşteaptă) aruncătorii de pietre fără praştie. Cred că pe blog, pe subiectul ăsta va fi ca în stupul de albine...

    RăspundețiȘtergere
  158. Draci!
    Romanul este anesteziat din fire! Suntem unici pe planeta: nicaieri nu s-a mai taiat total ... vita de vie! Doar aici! Daca nu are vinul, berea, merge la primul colt! Trascaul e pe toate drumurile!
    N-ai vazut ce cumpara? Intai si intai ... cazanul! N-ai aflat inca?

    RăspundețiȘtergere
  159. Ideea crearii unui partid nou, nu este rea. Lumea s-a saturat de cei ce fac parte din partidele aflate in parlament.Politicianul de astazi, in cea mai mare parte, nu se reprezinta decat pe el, interesul lui imediat si viitor. Ma ingrozeste ideea ca ar trebui sa aleg tot pe unul care a plecat de la portocala la lamaie sau mai stiu eu ce pom putred.. Dar daca vreti sa va apucati de asa ceva, gasiti omul potrivit la locul potrivit. Liderul va trebui sa fie un om frumos la suflet si chip. Sa fie imaginea poporului asta.
    E greu de gasit un al 2 lea Ion Antonescu sub aspectul dragostei de tara, al moralitatii, al respectului purtat de parteneri externi, al mintii sclipitoare. O fi facut si greseli, dar e greu de spus ce ar fi facut altul in conditiile date. Vad ca unii politicieni internationali au idei asemanatoare cu cele din perioada lui Antonescu si nu sunt nici macar inchisi.
    Gasiti liderul. Sa aiba prestanta, sa emane incredere si seriozitate. Sa nu il intereseze partea materiala. Cei care sunt bogati, isi doresc si mai mult, nu se mai satura.
    Oamenii nu mai vor asa ceva. Faptul ca au ajuns sa regrete epoca Ceausescu arata lucrul asta. Oamenii destepti si cu bun simt nu se baga in politica, un fel de mocirla, in care daca intri , fie ajungi la fel cu ei, fie iesi repede sa nu te imputi prea tare. Avem inteligenta cu carul in tara asta.Inteligenta e data la o parte, pentru ca oamenii destepti nu prea sunt usor de supus.Trebuie gasiti. Fara sa li se promita averi, cum se face astazi in politica.
    Este atata de munca in tara asta.Iar starea de spirit e cam aceeasi cu aceea de dupa razboi. Cred ca s-ar putea infiinta si santiere de munca patriotica.Lumea ar veni la treaba pentru o mancare si un pat unde sa doarma. Si nu ar mai fi atat de singuri in suferinta lor.Cine ne-ar impiedica? Bechtelul sau cum s-or mai chema?
    Oameni buni, purcedeti la drum si sigur veti reusi daca aveti inima si gandul curate.
    un oarecare

    RăspundețiȘtergere
  160. PKM
    Ideea in sine nu e rea. Dar comporta mai mult decat vointa.
    Implica:
    1.oamenii care sa fie pusi in fruntea partidului. Sincer l-as propune pe senatorul de timisoara , cel de la miniritatile sarbe, imi scapa numele acuma, cel care a luat mereu apararea armatei. Este fost militar, are experienta politica, este trup si suflet cu armata , a dovedit-o.
    2. strangerea de semnaturi, se poate face prin noi, cei care discutam pe aici, dar trebuia ca inainte de a strange semnaturi sa avem deja la nivel de accept informal ce pune in fata tabelului, sa spunem oamenilor carora le cerem sa semneze, pe cine ne putem baza si cine ar putea conduce partidul.
    3 sustinere financiara. Aici e buba mare. Un partid nu inseamna numai oameni, inseamna si bani. Banii din cotizatii nu ajung nici pentru un tur de campanie. Pe langa banii pe care i-ar da gtvenul ca fiecarui partid, e nevoie de bani multi pentru propaganda, de afise electorale, campanii , presa, tv, etc si nici un post tv nu te baga in seama fara bani, pentru ca toate au candidatul si sponsorul lor.
    4.un program de guvernare, specialisti adevarati pentru posturile de conducere, o strategie de dezvoltare, lucruri care nu se fac pe genunchi cum s-a facut statutul nostru . Toate astea trebuiesc facuta macar in mare in momentul cand ai iesit in media si anunti ca faci un partid.
    5 Nu mai vorbsc de sedii, puncte de lucru care normal, vor fi stabilite pe ici pe colo ana cand partidul devine partid si are dreptul la sedii de la consiliile locale, dar si atunci are de umblat, de alergat, de sensibilizat si NICI UNUL DIN PARTIDELE ACTUALE nu va fi fericit sa ne sprijine cu ceva , pentru ca nu mai suntem un amarat de sindicat de care sa se foloseasca si pe care sa il abureasca cu niste mese si firfirei, ci un partid concurent, care vrea sa le ia locurile in parlamment. Lupta va fi grea, si inegala. Nu o spun din teama de lupta ci pentru a sti toti cei care vor sa se inhame, la ce se inhama.
    Cea mai importanta problema este a celor ce vor sta in fruntea acestui partid si a finantarii. Poate vor aparaea si sponsori, dar nu dezinteresati si toate sponsorizarile se fac cu ceva la schimb, iar asta se va transforma in clientela.

    RăspundețiȘtergere
  161. Nu am putea pune un roman? Si nu doresc formarea partidului prin transformarea sindicatului, care pune semne de intrebare, chiar daca adevarate sau nu sub aspectul corectitudinii.Nu trebuie sa fie exclusiv format din fosti militari.Trebuie oameni modesti, destepti si meseriasi in ceea ce fac. Nu doctori docenti facuti la facultati fara credibilitate.
    Propaganda? internetul e cea mai iefina modalitate de propaganda.Acolo unde este. Afise electorale? Nu inseamna mare lucru pentru lume.Nici nu se uita la ele.Ba tin sa cred ca sunt bani aruncati degeaba.
    Da, trebuie program fara doar si poate. Aici e mai dificil.
    Nu e usor.Dar nici imposibil.Trebuie dat drumul la infrastructura.Sa inceapa rotita sa se invarta.
    Fac alergie la cuvantul sponsor.Il asimilez cu ulii care stau la panda sa atace hoitul.
    Ideea e o utopie la momentul asta.Dar repet, nu imposibil de realizat.
    Iar cei ce incep ar trebui sa nu isi doreasca nici un fel de functie de conducere. Altfel se va interpreta ca vor putere si avere.
    Un oarecare

    RăspundețiȘtergere
  162. Prieteni,
    Subiectul, ideea infiintari unui nou PARTID este, repet la infinit, singura SOLUTIE rapida, viabila si durabila pentru salvarea noastra, a tuturor romanilor, a tarii din HAOSUL in care ne-au aruncat in 20 de ani tradatorii, hotii de neam si tara!
    Problema banilor, este si nu prea este!
    Chintesenta consta in FACTORUL UMAN implicat, in motivarea acestuia!
    Va propun, sa ne mutam pe Blogul, care abia asteapta sa fie REVITALIZAT, si sa incercam acolo CLARIFICARILE, daca o facem sau nu!
    Va promit ca voi sta la POST, zi si noapte! Nu va cer nimanui, nimic!
    O fac cu CREDINTA ca am putea da definitiv, de pamant cu ei!
    Poporul, 85% , abia asteapta!
    Admin, V.Burcu
    P.S.: O alta PROBLEMA majora este TIMPUL! Viteza noastra de reactie!
    De gandire, de actiune si mai ales, de unitate, responsabilitate!

    RăspundețiȘtergere
  163. Domnule Neacsu, o parere, fara suparare! Schimba poza aia cu telefonul!Oamenii care vorbesc tot timpul la telefon au in general un anumit profil moral, adicatelea isi cam dau importanta.Si poate nu e cazul.
    un oarecare

    RăspundețiȘtergere
  164. Si costumul si costumul....

    RăspundețiȘtergere
  165. Anonimule de la 12:43;
    Vai mama ta! Tara arde, iar tu te piepteni!
    Idioti ca tine, ne-au adus unde am ajuns!
    Lasa ura handicapatule mintal! Intelege si tu ceva din ce se intampla, macar in jurul tau! Dar daca esti cu FRICA in oase, te inteleg! Sobolanii, cat de curand, deja o fac, parasesc corabia!

    RăspundețiȘtergere
  166. Astept parerea ,,CELUI DE SUS" pentru a putea polemiza la un mod impersonal-adica taman cu ,,DIVINITATEA"

    RăspundețiȘtergere
  167. Lasati-l in pace pe cel cu telefonul si costumul El atata vede . Nici nu merita raspuns . Pletele lui Dogaru nu le vede si nu vede impresia pe care o face un astfel de " militar" asupra civililor, cu latele alea de oaie turcana. Un Benny Hill Vadimizat.

    RăspundețiȘtergere
  168. @ADMIN-pana isi arunca C.D.S. ochii pe aici si pentru ca sunteti asa grabit cu un nou partid fiti amabil cu cateva clarificari:1 cam pe unde il vedeti pe esicherul politic? 2. cam ce ideologie si pe ce aderenti mizati? numai pensionarii militari beneficiari de L164 nu sunt suficienti, iar treaba cu poporul de 85%nu tine! 3. Cam cum vedeti abordata problema pensiilor militare si-a pensiilor civile in programul viitorului partid?4.care ar fi pozitia asupra proprietatii?

    RăspundețiȘtergere
  169. @CeZar
    Da grila de salarizare n-o vrei?

    RăspundețiȘtergere
  170. Cel de Sus:
    Fii mei fiţi cuminţi şi nu vă mai certaţi atâta pe lucruri mărunte...
    Primo: Aţi fost azi la Sfânta Biserică sau măcar aţi aprins o lumină şi aţi făcut o Sfântă Cruce păcătoşilor? Să ştiţi că asta vă ajută să mai scăpaţi din tenebrele sufletelor voastre!
    Secundo: Aşa cum bine ştiţi deja Eu vă dau dar nu vă bag şi-n traistă! Nu v-aţi săturat oare să staţi cu mâna-ntinsă la tot felul de Antihrişti care v-au condus şi au adus această ţărişoară în Iad? Ori poate vreţi ca voi şi urmaşii voştri să rămână căpşunari pe vecie! Puneţi mână de la mână şi faceţi ceva ordine şi curăţenie în frumoasa voastră ţară.
    În aceste clipe numai voi mai puteţi urni înainte căruţa...Fiţi uniţi şi aveţi credinţa că ceea ce veţi face este atât înspre binele vostru cât şi al copiilor voştri!
    Terţo: Cezare fiul meu acum este nevoie mai mult ca oricând de fapte şi nu de vorbe! Timpul, aşa cum s-a văzut lucrează în defavoarea voastră. Nu rataţi această şansă că s-ar putea să n-o mai prindeţi şi-o să rămâneţi cu degetul în gură pentru totdeauna !

    RăspundețiȘtergere
  171. Cel de Sus:
    Cezare mă superi rău fiule şi chiar în zi de odihnă după lege, zău aşa şi-ţi promit un loc "călduţ" în sala cazanelor cu smoală(aia de la subsol-ştii tu a cui e...)Păi bine măi copile tu nu-nţelegi că aceşti dreptcredincioşi n-au ajuns încă la legile alea ale tale? Dacă vrei să-ţi iert din păcate şi să n-ajungi drept în cazanul lui Dogaru et.Pricină, pune mâna şi buchiseşte ceea ce comentatorii de bună credinţă şi păstorul vostru virtual Admin. tot se chinuie să vă arate...adică calea spre lumină şi nu spre întuneric cum trag unii dintre voi!

    RăspundețiȘtergere
  172. @Cel de Sus
    Mai iarta Doamne din pacatele lui Dogaru ,ca azi ,in zi de odihnă după lege a stricat tihna dusmanilor nostri ,necredinciosi si facatori de rele !

    RăspundețiȘtergere
  173. Cel de Sus:
    Puiac fiule, cei din CD vor fi iertaţi de păcate atunci când vi se vor adresa vouă cu smerenie, înţelepciune şi supuşenie aşa cum le stă bine unor căpetenii de oşti şi când vor da socoteală în faţa voastră asupra felului în care au aruncat pe apa Sâmbetei crăiţarii strânşi cu chin şi sudoare de la poporul dreptcredincios. Nu se poate fiule ca unii să fie "cu gândul la Maica Domnului şi cu mâna-n traista omului"!

    RăspundețiȘtergere
  174. @Celde SUS(alias PKM-nu stie nimeni doar eu)Ce sa fac Maria Ta daca oitele tale au purces in zi de odihna(prima ZI din sapt.-ai inceput si Tu Doamne muncile cu o Pauza?) la treburi diavolesti? Si daca vor sa ne arate lumina (cum cu pacat zic)nu ar fi cazul sa aprinda mai intai Un Bec? nu unul cu lumina neagra ,de asta se ocupa Puiac! Nu ar fi cazul sa strige cu gura mare sa auda toti pacatosii(oitele tale ) ca ce si cum vor sa faca? Sau in vechea si necrestineasca obisnuinta mergem pe ideea -las c-o sa vedeti voi ce-o sa fie,deocamdata veniti in turma si semnati,ca Lupul o sa aibe grija de voi!!???

    RăspundețiȘtergere
  175. @CeZar
    Nu strica rinduiala ,ca si noi stim cine-i Mos Craciun !

    RăspundețiȘtergere
  176. @CeZar
    Pai daca vrem sa punem si noi de-o miuta trebuie sa stie toti boschetii ?

    RăspundețiȘtergere
  177. Cel de Sus:
    Fii mei aşa este, mi-aţi confiscat ziua de sâmbătă şi-aţi schimbat-o cu cea de duminică, dar pentru asta v-am iertat.
    Cezare copile "nu încerca să-nţelegi aceste legi" pentru că mă blasfemezi! Cum poţi tu să-mi asociezi Numele cu al unui păcătos, ai? Lăsaţi-l şi pe necredinciosul ăla de PKM că are şi el păcate de nu poate să le ducă! Nu mai păcătuiţi cu vorba, gândul sau cu fapta că la cazan ajungeţi!
    Cezare observ că te grăbeşti ca "fecioara la măritiş" aşa e fariseule?
    Ai răbdare, treci pe http://partidulcontribuabililorromani.blogspot.com/ , roagă-te şi comentează acolo. Fii liniştit că „cei din urmă vor fi cei dintâi” şi n-ai pierdut încă locul la tribuna oficială! Eu sunt Calea, Adevărul şi Lumina” şi vă aştept cu braţele dechise păcătoşilor!

    RăspundețiȘtergere
  178. @PUIAC_ ai dreptate, daca punem de un ..viol nu trebuie sa stie decat doamna sau domnisoara pe care-o convingem,dar daca vrei sa pui de un partid,eu am convingerea ca trebuie sa stie tot poporul. Inamicii ? nici-o problema le rupi gura cu ARGUMENTE-daca ai ,daca nu mergi mai bine si te culci!!

    RăspundețiȘtergere
  179. @CeZar
    Vrei neaparat carnetul cu nr.1?
    Pai daca nu,sezi blind ,ca ce vrem noi(,,putiniam fost multi am ramas'' nu ne aranjeaza)e cu cheltuiala ,nu cu oarece cistig.Si nu-i pentru noi ,ci pentru trecut si viitor !Fa zona de asteptare si daca poti fi rabdator. Nu ma pricep ,dar cred ca ne trebuie cel putin 7 zile ,ca n-om fi PDL-isti.

    RăspundețiȘtergere
  180. Păi bine măi Cezare cum crezi tu că poţi înfiinţa un partid după Lege fără să ştie poporul? Doar nu s-ar înfiinţa unul în ilegalitate! Bravos, prietene...

    RăspundețiȘtergere
  181. @Cezar,
    Calm! Dupa cum vezi, nu sunt nici 24 de ore de cand pentru PRIMA DATA, mai multi OAMENI RESPONSABILI, au luat in serios un POTENTIAL PROIECT! Nimic nu este GATA! Totul este in CONSTRUCTIE, mai mult decat transparenta!Cred ca suntem UNICAT in ISTORIA PARTIDELOR DE PE MAPOND,dar si a bloggerilor! Vino dincolo, unde trebuie, la VEDERE!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  182. MULTUMESC LUI PLANO SI SPERSA NU SE SUPERE Recalcularea pensiilor militare dupa suspendarea irevocabila de ICCJ a HG 735/2010.
    # Posted on duminică, 9 ianuarie 2011
    # by Plano10
    # in Etichete: pensii speciale
    -Recalcularile efectuate de Casele Sectoriale de Pensii, incepand cu 01 ianuarie, in baza Legii 119/2010, daca in calcul au fost luate veniturile reale ale militarilor, indiferent daca acestia au depus sau nu cerere de recalculare, sunt legale si dupa suspendarea sau anularea partiala a HG 735/2010. O astfel de recalculare evita aplicarea dispozitiilor anulate de instante din HG 735. Spun legale, daca ne raportam la dispozitiile legii 119.
    -Recalcularile efectuate numai in baza art. 5 alin (4), care, in fapt, o exceptie de la regula de recalculare stabilita in alineatele precedente ale art. 5, sunt abuzive si dau dreptul pensionarilor sa conteste decizia, daca le-a fost comunicata, sau sa se planga direct la Tribunal, conform art 153 lit g) din Legea 263/2010.
    -Casele de pensii ar fi trebuit ca sa mentina cuantumul pensiei din luna decembrie 2010 pana intrau in posesia datelor cu veniturile reale si numai dupa aceea sa emita Decizia de recalculare, data platii pensiei recalculate, incepand pentru toti pensionarii la 01 01 2011, cu regularizari de plus sau minus in lunile urmatoare, pana la implinirea termenului de prescriptie.
    -Cei care au perioade lipsa in Adeverintele de venituri trebuie sa-si puna problema reconstituirii lor pe cale judecatoreasca daca autoritatile evita sa reglementeze prin lege o situatie devenita aproape generalizata, pentru majoritatea pensionarilor militari. Aplicarea extinsa a art.5 alin (4) nu e o solutie. Ar fi o sanctiune pentru o situatie fata de care pensionarii militari nu sunt vinovati.
    Publicat de Plano10 on duminică, 9 ianuarie 2011 la 12:37

    RăspundețiȘtergere
  183. Dom Şăf Admn şi colegi, io îl propun pe Cezar ca Secretar General al....PCUS, că no, văd tulai că-i grăbit a mere repede...

    RăspundețiȘtergere
  184. Poporul, 85% , abia asteapta!
    ____________________________________________________________________Admin, V.Burcu
    P.S.: O alta PROBLEMA majora este TIMPUL! Viteza noastra de reactie!______________________________________________________________
    De gandire, de actiune si mai ales, de unitate, responsabilitate!
    9 ianuarie 2011, 11:48 -----APROPO de GRABA.
    Pe de alta parte vreau sa linistesc toti anonimii:Din 1989-nu am mai facut parte din nici-un partid si nici nu ma tenteaza. asa ca fiti linistiti voi ramane _capul limpede care o sa va critice. mama ce am sa va critic.PS> am postat un material cu informatii mult mai importante. a aparut si a disparut fara urma , care-i miscarea?

    RăspundețiȘtergere
  185. Măi Gorby, măi frumosule de Temeşoara, tu n-ai aflat încă de activitatea GRU-ului lui Dogaru, faimosul Departament 000? I-a vezi că "materialele tale" s-ar putea să fi ajuns deja la el în fişet.

    RăspundețiȘtergere
  186. Cezare dacă tot o să umbli la toartă cu TNT-ul nu prea văd cum o să ai capul limpede şi nu tulburel!

    RăspundețiȘtergere
  187. TNT-atul-este fratele meu bun, dupa cum am mai spus.constat ca-i mai limpede decat multi netrotilati.PS. cu regret observ disparitia unor nume" cu care-mi facea placere sa incrucisez spada:Dapix, Nikk, Stelian,Acord75.oare ce i-o fi determinat sa dispara fara explicatii? eu ii astept macar c-o explicatie...

    RăspundețiȘtergere
  188. Bai voi astia care tot va luati de frate-miu,hacc,hacc..nu va e bine? vreti sa va taie ca pe nodul ala gorbi...gorvi gordian firar al dracului.daca mai faceti un partid eu cu cine votez...?..ai tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  189. CEZAR,
    Inca nu ai aflat?
    Unii sunt plecati cu treaba (absenti motivat), iar altii ...
    Cu musca pe caciula ... Departamentul 00!
    Dar ... fara grija! Sunt tot aici, precum ET!
    Sunt printre noi! Cameleonici! Naravul din fire ...
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  190. @ADMIN-multumesc a aparut si mat. de care vorbeam. Sper sa fie asa cum ziceti ! dep. 00..e fix 0 Se tem doar cei care se simt cu musca pe caciula. Si pe vremuri vorbeam fara teama la telefon !

    RăspundețiȘtergere
  191. virusverbalis spunea...mai bagati si un pic de literatura

    Haoarde,ca e cu noi,
    Ca si Mircea,Base doi..
    Puneti,vere,la protap,
    Frigeti,mielu’,ca va fac…

    Pa o data vine-aici,
    Vreau sa fie totu’ brici…
    Puneta-va ghiulurile,
    Aprindeti lulelele…

    Fah,pirandooo,Mercedesa,
    Trage-ti haine de printesa…
    Pardailane, ando mui,
    Ce te uiti la mine sui?

    Baga, mah, in in ceasca ness-uri,
    Vine aia cu succesuri…
    Fah,Zorzoano,toarna sucuri
    Si pune-ti pa haine ciucuri…

    Nu ma faceti da ocara,
    Ca-i eur-parlamentara…
    Ce conteaza, cat e costu’,
    Ca e fata lu’ al nostu’…
    9 ianuarie 2011, 16:44

    RăspundețiȘtergere
  192. Na că eu am făcut al 200-lea comentariu, dar oare prietenii de CD ce-or zice oare de iniţiativă? Sunt sigur că GRU-ul a dat de mult raportul...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri