Google Translate

joi, 17 februarie 2011

CD-SCMD, pregateste o actiune de protest, în data de 01 martie 2011! Din categoria: "EFECTUL DE BUMERANG"! UPDATE: 18 februarie a.c.

luni, 14 februarie 2011
Comunicat Departament Organizare, nr 3 din 14.02.2011
luni, 14 februarie 2011
Conform calendarului stabilit şi aprobat de Comitetul Director al SCMD, în data de 01 martie 2011,în Bucureşti va avea loc o acţiune de protest, acţiune organizată, condusă şi desfăşurată de către membrii SCMD, iar in teritoriu adunari publice, in fata prefecturilor.
În acest sens, vă transmitem „INSTRUCŢIUNI PRELIMINARE” în vederea organizării şi desfăşurării acţiunii, după cum urmează:
1. Acţiunea se va desfăşura în data de 01 martie 2011, în Bucureşti, în intervalul de timp 10.00 – 17.00.
2. Acţiunea cuprinde două manifestări distincte, respectiv un marş de protest şi un miting de protest.
2.1. Marşul de protest se va desfăşura pe itinerarul Universitatea Naţională de Apărare (fosta Academie Militară) – Piaţa Victoriei (sediul Guvernului României). Timp preconizat pentru marş, 3 – 3,5 ore (interval de timp 11.00 -14.00/14.30.)
2.2. Concomitent cu afluirea participanţilor la locul de constituire a dispozitivului de marş (pe platoul din faţa Universităţii Naţionale de Apărare) o delegaţie a SCMD se va deplasa la Palatul Cotroceni, pentru a depune o PETIŢIE, din partea membrilor noştri de sindicat.

3. Mitingul de protest se va desfăşura în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului României. Timp preconizat pentru miting, 2,5 – 3 ore. (interval de timp 14./14.30 – 17.00).
3.1. Concomitent cu desfăşurarea mitingului, o delegaţie a SCMD se va deplasa la sediul Guvernului României, pentru a depune o PETIŢIE, din partea membrilor noştri de sindicat.

4. Alte detalii privind desfăşurarea marşului (itinerar complet de deplasare, organizarea coloanei, măsuri de ordine pe timpul deplasării etc) şi a mitingului vor fi anunţate tuturor filialelor, imediat după obţinerea aprobărilor legale de desfăşurare a acţiunii.
5. Pe timpul manifestarilor de la prefecturi va fi inaintata o petitie cu lista de revendicari a SCMD. Continutul petitiei va fi transmis in timp util.

6. Având în vedere importanţa acţiunii noastre adresăm rugămintea ca la activitatea din Bucureşti să participe un număr cât mai mare de membrii ai SCMD din ţară şi din Municipiul Bucureşti şi Ilfov.
6.1. Urmare a şedinţei Comitetului Director din luna februarie a.c. s-a decis ca la activitate să participe toate filialele care se pot încadra în termenul de afluire către Bucureşti de 4 – 4,5 ore.Transportul pentru aceste filiale va fi suportat de SCMD. În acest sens au fost stabilite filialele din următoarele judeţe: Mehedinţi, Gorj, Dolj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Olt, Argeş, Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, filialele din Municipiul Bucureşti şi Ilfov.
6.2. Filialele din teritoriu, altele decât cele nominalizate, şi ai căror membri doresc să participe la acţiunea din 01 martie, din Bucureşti, o pt face , dar cu suportarea cheltuielilor de transport.

7. Până la 17.02.2011, filialele sunt rugate să transmită Secretariatului Tehnic al SCMD numărul de persoane cu care intenţionează să facă deplasarea la Bucureşti, precum şi numărul de mijloace auto necesar deplasării acestora (autocare, microbuze). ATENŢIE: Pentru Filialele care nu transmit până la data stabilită datele solicitate, nu se mai poate asigura contravaloarea transportului.
8. Până la 25.02.2011, filialele sunt rugate să transmită Secretariatului Tehnic al SCMD tabelele nominale cu participanţii, împuternicitul desemnat de filială care va conduce grupul de persoane: nume, prenume, telefon mobil, e-mail.
9. De buna organizare şi desfăşurare a afluirii şi defluirii participanţilor precum şi de organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de protest răspund Departamentul Organizare al SCMD şi Birourile Operative ale filialelor participante.
10. Detalii privind sosirea mijloacelor de transport din teritoriu, în Capitală, respectiv:
Ora limită de sosire.
Punctul de intrare în Capitală şi ora de constituire a coloanelor auto pentru deplasarea spre locul de debarcare (în apropierea Universităţii Naţionale de Apărare).
Delegaţii desemnaţi de Departamentul Organizare pentru întâmpinarea coloanelor auto (mijloacelor de transport).
Punctul de îmbarcare al participanţilor din teritoriu în mijloacele de transport cu care au făcut deplasarea.
Mijloace de identificare pe mijloacele auto de transport, s.a. vor fi comunicate în timp operativ.
11. Modul de virare al banilor necesari achitării transportului va fi stabilit cu fiecare filială participantă, imediat după centralizarea datelor solicitate. (20.02.2011)
12. Fiecare filială participantă este răspunzătoare de semnele distinctive pe care le vor purta participanţii (veste albastre, şepcuţe) şi îşi vor confecţiona propriile benere. În funcţie de numărul de participanţi şi posibilităţile de confecţionare în Bucureşti a altor materiale (steguleţe, postere s.a) vor fi distribuite participanţilor la locul de constituire a coloanei de marş.
13. Preşedinţii de filiale vor stabili persoanele care doresc (şi sunt hotărâţi) să ia cuvântul la mitingul din Piaţa Victoriei. Adresăm rugămintea ca , cel târziu până pe data de 25.02.2011, aceste persoane să fie comunicate Secretariatului Tehnic al SCMD.
14. Participanţilor la acţiunea din 01 martie 2011, le este interzis portul uniformei militare.
15.Alte elemente referitoare la desfăşurarea acţiunii din 01 martie 2011, precum şi măsuri organizatorice de detaliu vor fi comunicate imediat după obţinerea aprobărilor legale.
ŞEFUL DEPARTAMENTULUI ORGANIZARE AL SCMD
Col. (r) Tudor Marian
Publicat de Sindicatul Militarilor 3
Despre Efectul de bumerang al actiunilor SCMD, am mai scris!
marți, 25 ianuarie 2011
La solicitarea unor colegi, azi va supun spre dezbatere publica,
cu argumente PRO sau CONTRA ,
aceasta preconizata actiune!
Admin, V.Burcu
____________________________
UPDATE
18 februarie a.c.
___________________________________
Incep sa apara .... documente!
Despre ce este vorba? Cititi AICI.
Admin, V.Burcu

111 comentarii:

  1. Hai adunarea la subiectu ăsta că vă tai lumina în camera de dincolo aţ auzî sau nu? Nu mă nervozaţ că v-ascud şî sîguranţa şî bujia!
    CuLiţă, fin...de-a lu Nea Marin!
    Nasuu vino-ncoa că te punem în capu mesei la comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Baaaai,tatu' pin' la bujii !
    8

    RăspundețiȘtergere
  3. Si acum...aproape serios :,, ori toti sa traim...ori toti sa muriti!''
    Ce trebuie sa nu facem ,,casaneFUKei '' ?
    Sa ne rugam in grup timp de doua mandate ?
    8

    RăspundețiȘtergere
  4. 8,
    Astia e plecati la discroteca cu CZar, TNT, si care-o mai fi!
    Ailalti, s-au akordat la somn! Incarca bateriile, pun bujii etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Măi, măi nu-ş ce-o să mă mai fac cu voi, parc-aţ fi de 80 de ani! Numa o ţâră să se schimbe vremea, că pe unu îl doare junghiu, pe altu îl apucă tusea şi fugiţ tăţ la cuibare...
    CuLiţă fin de-a lu Nea Mărin

    RăspundețiȘtergere
  6. @Hai adunarea la subiectu ăsta ...
    CuLiţă, fin...de-a lu Nea Marin!,
    Ia trage-le mata un coment, la "subiectu ăsta"!!!
    Ori le sare somnu', ori le sar bujiile!
    IO sunt ala cu rasu! Abia astept... un nou epizod!

    RăspundețiȘtergere
  7. Io o să fiu scurt:
    - 1 Martie le va aduce celor care stau ca oamenii pe la casele lor o cheltuială-n plus da care va fi recompensată cu cel puţân o "mângăiere" de la neveste -poate şi cu altele-depinde de valoarea mărţişorului...
    Mărţişoru mic, mângâiat nimic sau poate pe creştet un pic. Mărţişoru mare, bucurie tare, oale cu sarmale şi-alte baclavale!
    - Celor care nu-s cu minţ ş-o să huiduie prin dinţ pentru ei io am o veste: supărare pe neveste, că acasă nu au stat şi cadou ei nu au luat. Şi o să le plâng de milă că vorbii io cu Gerilă, că cică de mărţişor o să ningă cu mult spor. Şi-o să fie şi polei de-o să-ngheţe rânza-n ei. Ş-o să râdă tăţ civilii cum dau din coadă ca cânii.
    .....................
    I-o cinstit m-am săturat de-acest cinstit sindicat care prost a măsurat şi strâmb tare a tăiat!
    CuLiţă cel supărat (şi că naşu l-a lăsat...poate este ofticat!)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iote-te la ei iar au adormit! Mamă, mamă şi ce horcăie mai ales Cezar- zici că-i tractoru lu pkm. Hei Czare mai calcă ambreiaju frate! Şi are şi degetele de la picioare dezvelite...să-l acopăr puţin cu pătura să nu răcească, aşa...
    Da văz că pătura-i ridicată la nijloc.Hopa ce să fie? Cred că visează frumos băiatu da cu sughiţuri. Bine că-i dezvelit numa la unghii că dacă era până la glezene era rău, răcea tăt şî răcit rămânea...
    CuLiţă, fin...de-a lu Nea Marin
    PS Vă stîng becu de servici au ba?

    RăspundețiȘtergere
  9. Stelian P.
    01.03.2011 va intra in istoria PATRIEI si a OMENIRII. Dupa revolutia tinerilor Romania declanseaza revolutia pensionarilor. Mai intii revolutia incepe cu o revolutie in gramatica:

    “Pe (?!) data de 1 martie am solicitat sprijinul sindicatelor aliate, Federatiei sindicatelor si ONG-urilor pensionarilor civili.”
    03.02.2011

    Urmeaza revolutia propriu zisa la care sunt convocati 6 milioane de pensionari civili plus cei 90% dintre nemultumitii Romaniei, care trebuie sa incapa in piata Victoriei:

    “Manifestarile noastre din ziua de 24 Ianuarie au fost un avertisment in acest sens.
    Punem Guvernului intrebarea: la semnalul pe care il vom da, de strangere a tuturor nemultumitilor in Piata Victoriei, pe data de 1 martie a.c., oare cati din cei 6 milioane vor raspunde?
    Ori abrogarea legilor mentionate, ori lupta pana la capat!”

    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,
    MIRCEA DOGARU
    28.01.2011

    Chiar asa: citi vor raspunde ?

    RăspundețiȘtergere
  10. De acord, NU se face economie,....se face in schimb putina DREPTATE pentru majoritatea pensionarilor militari..... desi NU asta era solutia cea mai buna in rezolvarea problemei pensiilor militare.
    Nikk -----------------Vrei sa ne Explici Nikk cam care ERA SOLUTIA IN VIZIUNEA TA(desi e cam tarziu) si sa ne lamuresti si pe noi in care barca esti de fapt!! R.Cojex
    16 februarie 2011, 11:37
    Anonim spunea...

    Ce viziune? Stai s-o consulte mai întâi pe Mama Omida pălamida să-i dea în cap de mătreaţă, în ochi de albeaţă, în gât de gâlci şi în fund de brânci!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vizavi de efectul de bumerang, iata si un astfel de efect.
    Iata un raspuns la magariile lui Toma-stupid people. Nu m-ar mira ca in curand sa auzim ca si semnatarul acestui comunicat este unul din "infiltratii " inventati de CD. Cat de departe pot merge cu minciunile ?

    "COMUNICARE
    Luand cunostinta de continutul mesajului publicat pe roarmy230 sub denumirea de - Nedumeririle lui “stupid people”- SCMD Filiala 1 Tulcea se vede indreptatita sa dea urmatoarea comunicare:
    - Avocatul pentru reprezentarea in instanta a pensionarilor militari din Filiala 1 Tulcea a fost numit de catre Comitetul Director al SCMD Bucuresti;
    - Doamna Lt.col(r)Winzer Anisoara nu are nicio implicare in delegarea avocatului nominalizat pentru a reprezenta pensionarii militari din S.C.M.D. Filiala 1 Tulcea.
    Pana la aceasta data niciun membru din Biroul Operativ al Filialei 1 Tulcea nu a fost contactat telefonic de susnumita pentru a influenta B.O. Filiala 1 Tulcea in respingerea avocatului nominalizat de C.D. al SCMD Bucuresti;
    - S.C.M.D. Filiala 1 Tulcea dezavueaza actiunea de denigrare intreprinsa la adresa unor membri din C.D. al S.C.M.D. de catre persoane care nu au curajul sa se indentifice si sa aiba simtul raspunderii celor afirmate;
    - In consecinta consider ca mesajul aparut pe internet si semnat sub pseudonimul “Toma necredinciosu” nu ne reprezinta si nu ne implica.

    Presedintele Filialei 1 Tulcea
    Col(r) Eogen STROE"

    RăspundețiȘtergere
  12. Săru mâna naşu, naşu zîs conaşu
    Bine-ai revenit!
    Toţ de-acile am sîmţât că ceva rău ai păţît,
    Că de CD ai fost răpit sau de hîrciogu-afurisit!
    Da acuma c-ai venit mă sîmţîi mai liniştit.
    Ia mata tauru de coarne, că uite Cezar doarme!
    Doarme chiar buştean parcă nu ar fi dormit de-un an.
    Cu respecte multe a matale fin de aleasă spiţă...
    Mai zîs şi CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai frate ce ti-e cu romanul poet,numa in versuri o tine.
    Czar nu doarme,va saluta de pe Riv.France ,v-am mai spus tnt-atul
    Au .au Mos Alecu au, au
    Ce ma doare,o masea
    Au au
    Imi crescu penzia pe ea au,au!!Tnt

    RăspundețiȘtergere
  14. ATENTIE!!
    A aparut ,,ORDINUL S.M.G. Nr.17/10.02.2011-revizuirea pensiilor in M.Ap.N.

    RăspundețiȘtergere
  15. 1 MARTIE
    1.Inca o zi de cheltuiala, cati bani, de unde, normal ca din cotizatiile fraierilor, doar nu din banii harciogilor.
    2. Li se falfaie celorlalte sindicate si mai ales celor care acum se plimba pe la ANI de sindicatul MARESALULUI!
    3. Asa cum zicea cineva, filialele dorm si inghit momelili.
    4 Ce va fi, un nou 25 octombrie, un terfelit de 24 ianuarie, un 1 martie calcat in picioare si ma intreb: oare ce zile importante mai are Romania pe care D&P sa nu o terfeleasca. Halal istoric, de 3 parale si 2 izmene! Ce n-au facut ca bieti civili, ca militari vopsiti nici atat caci au plecat din Armata amandoi cu coada intre picioare, acum s-au vazut in fruntea sindoicatului de prosti si ii calca pe toti pe bombeu.
    5. In loc sa stati acasa sa dati nevestelor martisoare umblati prin capitala dupa cai verzi pe pereti si cu traisa in protap. Efectul va fi NULLLLLLLLLL!
    6. Urmatorii de la ANI sunt D&P...
    VASILE

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu -ti fa iluzii.ANI -nu are treaba cu sindicatul fraierilor. Nu sunt implicati bani publici. aici doar fraierii au un cuvant de spus,dar cum sunt fraieri..va mai trece. un fraier

    RăspundețiȘtergere
  17. Vezi ca habar nu ai!
    Sunt cei 2 % dati de cumularzi si din pensii! Asupra lor are control CURTEA DE CONTURI A ROMANIEI.
    Daca faci o sesizare scrisa la CC automat astia vin si verifica!
    Vezi ca nu stii! Esti pe de-alaturea taica!

    RăspundețiȘtergere
  18. Cine a vizionat emisiunea de la TVR 1 din seara zilei de 27.01.2011, moderată de Dna Rodica CULCER, a avut posibilitatea să-şi dea seama ce deservicii imense ne-au adus nouă, militarilor, manifestaţiile de stradă organizate şi desfăşurate in cursul anilor 2010 - 2011 de către S.C.M.D., precum si emisiunile televizate la diferite posturi private. Toate s-au intors impotriva noastră, a celor care am slujit cu credinţă DRAPELUL ŢĂRII, ca un bumerang, astfel că în aceste zile, vedem cu toţii că unele categorii socio-profesionale sunt impotriva militarilor. Sigur, că mulţi nu-şi dau seama de specificul vieţii noastre, că noi am servit ţara permanent, nebeneficiind de multe avantaje pe care alţii le-au avut sau le au, că noi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, am fost sub imperiul ORDINULUI ŢĂRII, noi raspunzând PREZENT totodată la cerinţele ei.
    De aceea, Biroul Permanent Central nu a fost de acord cu manifestări care ne-ar „scoate in faţă”, care atrag atenţia asupra ARMATEI. Viaţa şi evenimentele din aceste zile ne-au dat dreptate: „Metodele de luptă” care atrag atenţia, manifestările vocale, au reuşit să ne interpună unor categorii socio-profesionale şi, dacă acestea mai sunt şi manipulate inteligent, efectul negativ este şi mai mare.
    Biroul Permanent Central a ales să ne manifestăm nemulţumirile create de către cei care ne conduc, numai pe cale LEGALĂ ÎN JUSTIŢIE, singura prin care ne respectăm pe noi inşine, prin care ne repesctăm ONOAREA ŞI DEMNITATEA!
    Recomandăm tuturor membrilor noştri să nu se alăture metodelor radicale folosite de către unii, să meargă pe calea justă a judecăţii în instanţă. Ştim că sunt mari nemulţumiri şi noi suntem nemulţumiţi că nu se respectă legile ţării, dar, dacă am ales singuri şi nesiliţi de nimeni să ne apărăm ŢARA, in calitate de MILITARI, să ne comportăm DEMN si cu ONOARE!
    ŢARA ESTE CU OCHII PE NOI!
    BIROUL PERMANENT CENTRAL
    Pentru CONFORMITATE
    Secretar general
    Gl.bg.(r) Radu-Şerban DAN
    http://www.ancmrr.ro/comunicate/Comunicat%2028.01.11.pdf

    RăspundețiȘtergere
  19. Am impresia ca, liderii SCMD D&P(?) se excita la adierea vintului "revolutionar" african:de aceea incita pe altii sa defileze fara nici un scop imediat vizibil,tropaind pe macadanele capitalei si cu ghioceii in banduliera...
    Ce sa zic? Misto momentul - nasoala coliva, sau invers!...
    :)) ((:

    RăspundețiȘtergere
  20. @Anonim 18 februarie 2011, 12:36 :
    Pai , daca dupa cresterea cezareana (nu cezarIana) , iti ajunge de pus pe o masea ... e bine ... putea fi si mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  21. @Anonim 16.29- care cumularzi, care 2%-- esti varza a la Cluj

    RăspundețiȘtergere
  22. O scena suprarealista:
    Un pers. cu barbita si cornite ii sopteste lu Mos Alecu la ureche:
    Creste,creste la subofiteri,creste si la ofiterii care nu au avut..pacate
    Mos Alecu- tipa ca din gura de sarpe,tavalindu-se pe jos:
    Nu, nu , nu se poate E dracu,e dracu,Abacu meu imi spune ca....Nuuuuuu
    Aici intervine calugarul de la Tanacu si incepe exorcizarea....tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  23. La art 1 din Ord 17 al SSMG scrie clar ca rolul ordinului este finalizarea revizuirii pensiilor militare pana la 15.03.2011.

    RăspundețiȘtergere
  24. @Anonim 18 februarie 2011, 18:05 :
    Subtirel , subtirel tare cezare ... Dar ... de unde nu-i nici dumnezeu nu cere ... minte . De ce as avea eu pretentii de la tine ??

    RăspundețiȘtergere
  25. @Anonim17.57
    ,,@Anonim 16.29- care cumularzi, care 2%-- esti varza a la
    Cluj '' Dau o tuica!
    Varza a la bOc !

    RăspundețiȘtergere
  26. Lasă moş Alecu nu te supăra n-auzîş mata,
    Cum că Cezărel săracu e fugit la mama dracu?
    ...pe Riviera franceză...
    Şî-i fugit c-o cuafeză ca să-l mângăie pe freză,
    Cuafeză din Focşani n-are 20 de ani...

    CuLiţă,fin...de-a lu Nea Mărin

    RăspundețiȘtergere
  27. Stelian P.

    “Doamnelor si domnilor,

    Daca mai aveti un dram de creier, un strop de virtute romana, si daca va mai intereseaza soarta copiilor vostri, a Romaniei ca stat si a natiunii romane, va asteptam alaturi de noi, marti, 1 Martie, la orele 14.00, cand vom ajunge in mars la Piata Victoriei. Atunci vom transmite noul ultimatum (somatie) Guvernului.

    HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!

    PRESEDINTELE SCMD,
    COL. (r) DR. MIRCEA DOGARU”
    18.02.2011

    Daca nu aveti dramul ala de creier……..

    RăspundețiȘtergere
  28. Hopa, hopa, Penelopa că apăru şi nebunul pe tabla de şah că tot se poartă-n zilele astea!

    RăspundețiȘtergere
  29. Al cicilea cavaler al apocalipsei , Dogaru calare pe fraierii care i-au platit cotizatia .

    RăspundețiȘtergere
  30. Uauuuu....
    Dublu click pe poza 2 cheltuieli! Pt.marire,fratilor!
    Te iei cu mainile de cap ... cati bani si pe ce ...
    art.protocol au putut cheltui ... intre altele!

    RăspundețiȘtergere
  31. Da flămânz şî bolnavi e săracii dar-ar în c...ru lor tăţ dracii!
    CuLiţă cel nervos pupa-ne-ar tâlharii-n dos!

    RăspundețiȘtergere
  32. AJUTATI_MAA si pe mineee cu o suta de euro sa-mi iau un 4ORI4

    RăspundețiȘtergere
  33. L-am sunat pe Czar,cica si pe RIVERFrance-e tat cam pe acolo cu preturile,sa nu va nacajiti
    Czar cica vrea sa le traga clapa la frantuzi s-o stearga si sa lase adresa sindicatului,pt plata.

    RăspundețiȘtergere
  34. Om sărman, om sărman...offf vrei şî tu un ban!
    Păi de ce nu ziseşi măi c-ai nevoie di o sută di-euroi
    Las că vorbesc io cu Nea Gogu Ologu care-i la cerşât şî l-agonisât la produs cinstit
    Tocma pe Riviera franceză, unde Cezar îi fugit cu-a lui cuafeză.
    CuLiţă fin...de-a lu Nea Mărin

    RăspundețiȘtergere
  35. Care are paduchi lati sa se scarpine doar pe el!

    RăspundețiȘtergere
  36. Umbla zvoane prin soproane ca la alba e cazane
    si ca prin sopronul perla, cucul intalneste mierla.
    Ghici ce e ?

    RăspundețiȘtergere
  37. ,,Adam e singur în Rai şi se plictiseşte. Se duce la Dumnezeu, să-i ofere o soluţie.
    - Doamne, sunt singur. Ai putea, rogu-Te, să-mi faci o pereche?
    - Sigur, zice Dumnezeu. O să-ţi fac o femeie care o să te iubească mereu, n-o să fie cicălitoare niciodată şi care o să facă doar ce vrei tu. Asta o să te coste o mână şi-un picior.
    Stă Adam şi se gândeşte.
    - Doamne, dar pentru o coastă ce-mi poţi oferi?''
    Uite asa ne-am procopsit cu cei care cred ca fara ei am muri ,ca niste ...prosti.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ba nea Culita ,nu mai inteles . am nevoie di 100 euroi per membru de sindicat,primesc si
    50 da dureaza mai mult pana iau gipanu

    RăspundețiȘtergere
  39. @21.33
    Daca mai lucra la BV aia de autocamioane comandai un Buce-ag(Bucegi) bej deschis tare ,de-ntepenea de invidie s-alu' Cucos ,cea cu piept...generos si SCUT CHELIOS.

    RăspundețiȘtergere
  40. Care esti pe faza? Ori inainte ,ori inapoi ,ca numai cu nulul nu-i curent in retea !
    8imistu'

    RăspundețiȘtergere
  41. O sî vinâ o să vinâ şî-ndatî o s-aveţ lumină da amu îs la latrină.
    Da sâ vă spun ce păţâi: gata mi-am pus pofta-n cui
    Asarâ îmî luai un peşte-mămăliga prăpădeşte
    Şî-l făcui io la cuptior, un peşte de-un kilişor
    Pusei zarzavaturi buni şî-l ornai cu 5 masline de râdea sufletu-n mine
    Ca sî nu am nicio greaţî pusei şî nişti verdeaţî
    Şî pusei şî bulion aşa de-un degit pe ton ş-acu stau şî zac pe tron...
    Peştili sî svârcoleşte maţîli îmi clocoteşte, tot stomagu-mi borfăieşte.
    ....Iera bun un căzănel să fac un ceai în el...da a dispărut şî el.
    Văleleu şî vai di mini nici clanţa n-o nimeresc bini...
    Pentru ce s-o întâmplat o sî cer certificat,
    Certificat medical ca sî fiu şi io legal.
    CuLiţă..................

    RăspundețiȘtergere
  42. Eheee.....
    D'aia facura ranciogii asigurari de viata... de zaci de milioane!

    RăspundețiȘtergere
  43. @PiOlita
    Nu stiu zau ce-i fi mincat si nu stiu ce-i fi patit, da nu-i greu de explicat daca vorba-i de kkt!
    8

    RăspundețiȘtergere
  44. Despre ...relativitate
    ,,Durata unei secunde este proportionala cu partea usii dela WC fata de care esti.'' ?
    8

    RăspundețiȘtergere
  45. De partea în care eşti şi fuguţa te grăbăbeşti, ba poţi să n-o nimereşti!

    RăspundețiȘtergere
  46. Amu sper să-mi fie bine că-nghiţii şi 3 măsline
    ...e frică mare pe mine să n-adorm cu brăcinarii-n vine...

    RăspundețiȘtergere
  47. Politia blogului, va da "cartonas galben"!
    Omu' de paza!

    RăspundețiȘtergere
  48. şăfu' are oarece treaba, cu oarece bolovani!
    Mi-a dat sarcina ispre: sa vegezu IO, sa nu vina pocinogu p'aici!

    RăspundețiȘtergere
  49. Cautind ceva remedii pentu bracinarii tai,il gasii pitit ,pe vine ,pe amiculPastorel
    ,,Din Banat până la Iaşi
    Se resimte lipsa sării,
    Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi
    Au ajuns la cârma ţării.''
    8

    RăspundețiȘtergere
  50. Hă, hă, hă! Poliţia îi cu Loganu, da io umblu cu Merţanu şi-o să fiu prins tocma la anu! Da o să-l bag în garaj să nu m-acuz de ultraj...

    RăspundețiȘtergere
  51. Era bun nea Păstorel, da-i mai bun un muşeţel..

    RăspundețiȘtergere
  52. Musetelu-i bun,tataie,sa ...te speli cu el ___
    Cind e vorba despre ___,trebuie ceva mai dur !

    RăspundețiȘtergere
  53. ,,Nişte consilieri dela 3coceni mergeau prin Apuseni. La un moment dat, văd chiar în mijlocul drumului un c***t. Se opresc şi încep să se certe – dacă e de bărbat sau de femeie. Trece pe acolo un cioban. Îl opresc şi îi cer să medieze conflictul. Ciobanul stă, se uită atent la c***t, îl inconjoară, după care zice: “Apăi îi de bărbat !” “Dom’ne, dar cum poţi fi atît de sigur?” zic consilierii. “Apăi, 1: femeile sînt mai ruşinoase, nu s-ar căca chiar în mijlocul drumului, s-ar duce într-un tufiş; 2: după distanţa dintre c***t şi urma de pişat, e limpede că e de bărbat; şi 3: apăi eu l-am făcut !”

    RăspundețiȘtergere
  54. Mai cu perdea băieţi, mai cu perdea şi mult mai răsfiraţ să nu călcăm noi înşine-n ...ţ, iar literar se zice "dânsu", dacă nu ştiaţ!

    RăspundețiȘtergere
  55. "dânsu" = formula de politete referitoare la kkna?keu si multi alti kk L.

    RăspundețiȘtergere
  56. Rau a ajuns blogul lui Burcu . S-a umplut de comentarii de doi bani cu rime desperecheate si idei de balegar. doi trei bascaliosi il tin cu ochii in computer facand rime de doi bani depre ce fac ei la wc si Burcu ii supravegheaza . Unde sunt zapezile de alta data ? Unde sunt comentariile cu seva ?

    RăspundețiȘtergere
  57. Voi glume si glume, tata ziua!
    Iar altii ... lupta si dai, si dai si lupta!
    Iata doar, cum incearca un domn de bun simt,
    sa lamureasca niste talibani:
    ________
    Chiar ca nu inteleg de ce dvs.personal ati iesi la strigat lozinci lesinate si a tropai pensionareste pe caldarimul Bucurestiilor?
    Pensie aveti si veti avea (mai mare, mai mult ca sigur), nu v-a luat nimeni gradul de colonel si titlul de inginer si o duceti mult mai bine decit 99% din populatia acestei tari!
    Numai pentru satisfactia puerila ca va poate da pe sticla "PROTV" -ului , a mai trai un pic periculos si a avea senzatii tari ?
    Pentru ce?
    Ca sa va injure gratuit, procentul populatiei (99%) care nu intelege de ce dvs, cu 40-50.000.000 de lei pensie (nu salariu), iesiti si va prostituati in public , urlind din rarunchi ca o duceti tare greu?
    S-ar putea ca populatia sa constientizeze ca e o mare discrepanta intre ea si noi!
    Si atunci, e posibil sa fim fugariti, asa cum sint fugariti pietonii de pe zebra!
    Nu stiu unde ne vom ascunde atunci si pe unde vom scoate camasa!
    Dvs. vreti sa va distrati sub comanda unui napoleon inchipuit , iar eu si alti ca mine sa suportam ostaseste consecintele nefaste ale acestei paranoia !
    Nu e echitabil si nici loial!
    _________________
    ce spun talibanii, nu va spui,ca primesc drept carton rosu!

    RăspundețiȘtergere
  58. ,,Unde sunt zapezile de alta data ?''Pai ,incalzirea globulara...Si daca vrei seva ,intra pe blogul Academiei oamenilor de stiinta.Vezi ca trebuie sa vina acolo si EBA!

    RăspundețiȘtergere
  59. @ano 00:34 ,
    Te roade INVIDIA, sau ... te f. GRIJA ??!!??
    Stai bland, aici e viata, nu cai verzi pe pareti!
    Discutam, glumim, totul ... OK! Si GRATIS pe deasupra!
    Sau ... daca nu COTIZAM un' trebuie, e ca si: de ce ezistam??
    Fratello, meri tu la ai tai, si lasa la noi in PACE!

    RăspundețiȘtergere
  60. Legea lui Evans

    " Daca tu poti fi calm când toti din jurul tau se enerveaza, inseamna ca nu intelegi problema."

    RăspundețiȘtergere
  61. Saturday, February 19, 2011 12:00 AM
    From: "Plutonierul Obosit"
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    Dixit:
    __________
    .... Vezi pe la burcu si pe la neacsu ca au loc, berechet...
    __________
    Mai baieti, can' "vedeti" pe analfabetu',
    ia sa-l invatati cum se scrie: Burcu, Neacsu!
    D'aia le zic IO talibani, e si prosti facuti gramada!
    Apoi dac' asa stau lucrurilii ... ne mai miram de ce dau COTIZATII?
    De ce marsaluiec cu fanfara si umbreluta rosie prin Bucuresti??
    Eheee ... un'e nu e, nici Domnul, nu cere!

    RăspundețiȘtergere
  62. " Este imposibil de construit sisteme antiprost (protejate fata de manevre gresite din partea celor care nu se pricep) deoarece idiotii sunt uneori de-a dreptul geniali."

    RăspundețiȘtergere
  63. Stelian P.

    Din ordinul maresalului rezulta clar ca cei care au doar un dram de creier merg la manifestatie. Cei care au mai mult isi vad de treburile lor.

    Sus patria, jos mafia, medicamente la liber !

    RăspundețiȘtergere
  64. De acord, NU se face economie,....se face in schimb putina DREPTATE pentru majoritatea pensionarilor militari..... desi NU asta era solutia cea mai buna in rezolvarea problemei pensiilor militare.
    Nikk -----------------Vrei sa ne Explici Nikk cam care ERA SOLUTIA IN VIZIUNEA TA(desi e cam tarziu) si sa ne lamuresti si pe noi in care barca esti de fapt!! R.Cojex

    Anonim spunea...

    Ce viziune? Stai s-o consulte mai întâi pe Mama Omida pălamida să-i dea în cap de mătreaţă, în ochi de albeaţă, în gât de gâlci şi în fund de brânci!

    RăspundețiȘtergere
  65. Se zice ca lu Neacsu i-a cazut tilifonul de la ureche din doua motive
    1,Cand a vazut cate mese a putut sa-si traga Dogaru pe banii fraierilor
    2 din cauza furtunilor solare
    -Nu se stie care-i motivul determinant-voi ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  66. Ba mai lasa-l in pace pe Nikk-daca nu vrea sa esplice nu vrea si gata!

    RăspundețiȘtergere
  67. ni s-a limitatat dreptul la munca prin Legea 329/2009, desi reconversia noastra a fost o conditie a integrarii in NATO. Si noua, ca si dumneavoastra, ni s-a calcat cu totul in picioare dreptul la munca, prin Legea 263/2010, pana la varsta de 65 de ani, cand se presupune ca vom fi avut deja bunul simt sa parasim pe cale naturala sistemul. Deci si noua ni s-a nationalizat proprietatea prin legi cu caracter retroactiv, prin incalcarea art. 1, 6 si 14 din Protocolul 1 la Conventia pentru drepturile omului, potrivit careia pensia in plata este “drept patrimonial”, “drept castigat”, orice “diminuare” (prin “recalculare” sau “revizuire”) constituind un caz clar de discriminare.
    Citam din avertismentul dat de AIJD de la Bruxelles, la 4 iunie 2010, Guvernului Romaniei, sa nu indrazneasca sa reduca salariile cu 25% si pensiile cu 15%: “orice recalculare a unor pensii acordate legal si aflate in plata, inclusiv a celor de serviciu ale magistratilor, inseamna o incalcare de catre stat a propriei legislatii, ceea ce ar avea repercusiuni grave asupra stabilitatii juridice si asupra caracterului de stat de drept. Modificarea retroactiva a unor drepturi civile deja castigate (in cazul de fata pensiile), nu este posibila decat prin incalcarea principiilor fundamentale de drept.”
    Noua ne-au fost incalcate drepturile, in pofida Art. 15, al. 2 din Constitutia Romaniei si a legislatiei comunitare europene, Pilonul II, Directiva 86/378/CEE si Directiva nr. 96/97/CEE care ne confirma dreptul la legi ocupationale distincte. Legile noastre (164/2001 si 179/2004) care au garantat integrarea Romaniei in NATO si UE au fost desfiintate, abuziv si retroactiv, ca si legile pilotilor, diplomatilor, functionarilor publici din Parlament, Curtea de Conturi si Justitie sau deputatilor si senatorilor prin Legea 119/2010 cu aplicare retroactiva, iar noi am fost supusi insultelor publice si unui razboi de imagine declansat de Guvern si Presedinte si menit sa va inoculeze dumneavoastra ura impotriva ----BA CAT POATE SA MINTA PAPAGALUL ASTA

    RăspundețiȘtergere
  68. http://www.youtube.com/watch?v=6YuLwJPhvYA&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  69. Neaţa bună măi copii mă bucur că sunteţ zglobii!
    Vă gândirăţ oare la mine că dormii numa pe vine?
    Ştiu că sunteţ bandiţ numa la voi vă gândiţ...
    Nu vă luaţ de naşu că vă sting lămpaşu!
    Tilifonu l-o scăpat şi acumulutoru-o crăpat
    Io l-am dus la reparat...
    Şi-ar fi mare păcat cică este unicat, la ROMTELECOM pe comandă-i fabricat
    Şî l-am dus la Buzdugan cică o să-l ţină un an
    Şî mi-a zâs el mie că-i dă pe hârtie 2 ani garanţie
    Mamă, mamă ş-o să miroasă a iasomie da fără baterie.
    Asară m-am supărat că Poliţia m-a-mendat şi 3 puncte mi-o luat
    Aşa c-am fost nevoit...la garaj să plec grăbit.
    Ş-am mai fost i-o supărat pe domnu ală bine-nbrăcat care la 00:34 ne-o vizitat,
    Ce mai! Academician deghizat!
    În mână avea baston, iar pe cap purta melon, un adevărat Alain Delon.
    Domnu avea nostalgii de zăpezi şi pârtii,
    Când el tânăr era lui pârtia nu-i lipsea
    Şi aşa a tot schiat domnu cel bine-nbrăcat până beţele i s-o-nmuiat,
    Vai Doamne ce păcat, că nu mai e ca altădat!
    Da să revin la probleme şi să las io alte scheme:
    Văz că aveţ curent...Voi când aveţ de gând să plătiţ abonament?
    Haideţ spuneţ iute că mandea are ş-un patent ...
    Adminu îmi zâse mie când e deschis la casierie
    Şi că l-a pus casier pe unu fără cazier,
    Pe 8-TM-istu c-are mână de fier.
    Ş-a mai zâs omu,
    Atunci când părăsâţ blogu,
    Cu mătura voi să daţ,
    Chiştoace şi sticle goale în urmă să nu lăsaţ.
    Ştiţ că nu avem menajeră că-i plecată pe Rivieră
    Şi pe urmă-n Baleare
    Să stea cu catargu la soare.
    Da domnu Admin care e-un băiat salon,
    Hotărâ ca luna asta el să nu vă taie bon.
    Fiindcă el cam ştie că unii e pârliţi şi e prăpădiţi
    Că au cotizat
    Bani la Guvernoiu şi la Sindicat!

    RăspundețiȘtergere
  70. ,,Merg 100 de negri prin desert si mergand ei asa gasesc lampa lui aladin . O freaca ei acolo si iasa duhu lampi si zice ca le indeplineste la fiecare o dorinta .Primu sa fiu alb al doilea sa fiu alb ,si tot asa pana la al 99 -lea . Al 100-lea sta se gandeste si zice sa fie toti negri.''

    RăspundețiȘtergere
  71. @ano 12.31
    Eu cred ca bancu' de mai sus ar trebui sa aiba si un titlu;
    "tactica si strategia SCMD srl"
    Ce zici anonimule se potriveste??

    RăspundețiȘtergere
  72. Bună poanta...ţ-o zâce CuLiţă, da io cred ultimu era român nu negru!

    RăspundețiȘtergere
  73. era un roman negru ba ..istetule!!

    RăspundețiȘtergere
  74. Negru ca tine aşa, sau ca Evanghel?

    RăspundețiȘtergere
  75. Întrebarea corectă pusă de A:14:11 către B:14:00 ar fi fost:
    "Negru sau isteţ aşa ca tine?"

    RăspundețiȘtergere
  76. http://www.youtube.com/watch?v=izIClWYKK1o&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  77. 14:31 MIG 25...NOTA 10! Din câte ştiu io cu airplanu ista o fugit prin "80 un rus tocma la jap"s! A căzut tăt NATO în ...r când o văzut că 90% din aparataju sculei era pi lămpi şî nu pi tranz. Cică nu-i afectat (aparataju) de impulsu eleftromagnetic al boambei aftomice! Şî dupâ aia şî-n ceriu ce-o mai zburat tot cu lămpi fu echipat!
    CuLiţă băiet fin de-a lu Nea Mărin şî anonim

    RăspundețiȘtergere
  78. http://www.youtube.com/watch?v=rKkRzKKAyI0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  79. http://www.youtube.com/watch?v=RmPrp0Rg9aw&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  80. A:14,53
    Mulţam că mi-ai confirmat şi date concrete-ai dat!
    CuLiţă acelaş bun băiat

    RăspundețiȘtergere
  81. Restul de 10% care nu erau lambi, erau...relee

    RăspundețiȘtergere
  82. http://www.youtube.com/watch?v=up82mrrqswI&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  83. A:15,17
    Interesant materialu demn numa de cel a lu Bacalu!

    RăspundețiȘtergere
  84. http://www.youtube.com/watch?v=VbUtRDjdjo0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  85. Reflecţiile unei Maimuţe Anecdotice
    _____
    Odata, o maimuta din neamul Anecdotic,
    Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic,
    A zis: Atentiune! Sunt foarte afectata!
    Tot circula o vorba, deloc adevarata
    Ca omul ar descinde din buna noastra rasa.
    Ba chiar ideea asta îmi pare odioasa!
    Si, zau, savantul Darwin , tot neamul ni-l jigneste
    Când spune cum ca omul cu noi se înrudeste!
    Ati pomenit vreodata divorturi printre noi?
    Copii lasati pe drumuri sau arme de razboi?
    Am inventat, noi, cipuri si alte dracarii?
    Insemne sataniste, otravuri, smecherii?
    Vazut-ati pe vreunul, retras în jungla deasa,
    Ca sa scorneasca arma distrugerii în masa?
    Tot ce lasam în urma, când mai sarbatorim,
    E biodegradabil. Natura o-ngrijim.

    Iar omul otraveste, în fiecare zi,
    Paduri, câmpii, si ape, si zarile-azurii...
    N-avem starlete porno sau dive-travestiti,
    Si, orisice s-ar zice, nu suntem trogloditi!
    Cine-a vazut în hoarda la noi bolnavi mintali,
    Drogati, lacomi de sânge sau homosexuali,
    Escroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie?

    În neamul nostru nobil nu vezi asa prostie!
    Noi n-avem mafii crude în stirpea noastra-aleasa,
    Nici teroristi, nici dogme, nici luptele de clasa..
    Cât am batut eu jungla, scuzati, n-am observat
    În obstea maimuteasca vreun cocotier privat.
    Urmând calea cea buna si, evident, corecta,
    Adolescentii nostri parintii si-i respecta.
    În ierarhia noastra, cum e firesc si drept,
    Devine sef acela viteaz, agil, destept,
    Capabil viata obstei s-o tina, s-o pazeasca,
    De rele si primejdii turma sa si-o fereasca..

    Adesea seful nostru îsi risca mândra blana,
    Ca turmei sa-i gaseasca loc de dormit si hrana.
    Pe când, priviti ! La oameni, fereasca Domnul sfânt,
    Sefi sunt cei fara suflet si fara de cuvânt,
    Corupti, vicleni, jigodii, cu gura cât mai mare,
    Nebuni dupa putere si dupa bunastare!
    De turma lor n-au grija nici cât un bob de mei,
    Conteaza doar averea si înmultirea ei.

    Nu veti vedea vreodata, cât soarele si luna,
    O minte de maimuta dospind în ea minciuna.
    La om, tot ce înseamna minciuna, intrigi, ura
    Sunt legi de referinta, a doua lui natura.
    Chiar dac-as fi silita de vreun laborator,
    N-as deveni vreun Iuda ori vreun informator...

    Si iata înc-un lucru din lumea mea, frumos:
    La noi nu se întâmpla razboi religios,
    Nici sfinte inchizitii, nici libertati în lanturi,
    Nici chefuri dupa care sa ne culcam prin santuri,
    Nici ordine mondiala, si nici nationalism,
    Si nici vreo îndoiala ce-aduce a ateism...

    E-adevarat ca omul, acest biped gunoi,
    Arata ca maimuta, dar n-a descins din noi!
    _______________
    Excelenta! De pus in rama!

    RăspundețiȘtergere
  86. Maimuţa aia e mai tare ca mine, băi frate că bine zâse...
    CuLiţă fin, după Darwin fin de-a lu Nea Mărin!

    RăspundețiȘtergere
  87. http://www.youtube.com/watch?v=nCrLkIC9_3w&NR=1&feature=fvwp

    RăspundețiȘtergere
  88. ,,Raspuns anonim:
    Nu-mi explic cum se face că poezia mea circulă în variante populare, modificată şi publicată pe multe bloguri, fără autor, sau uneori şi sub un alt nume. Verificaţi, vă rog, la http://tornafratre.blogspot.com . MULŢUMESC. ''

    RăspundețiȘtergere
  89. Preluare
    ===================================
    Frumoasa poezie si plina de morala,
    O fabula ce are sclipiri de amareala,
    Ca omul pare a fi, un maimutoi parlit,
    Cu doruri si metehne de mare troglodit.

    Ii dau dreptate celui maimutoi,
    Ca ne condamna rasa culeasa din noroi,
    Dar dragilor, maimuta este acum geloasa,
    Ca este comparata cu rasa omeneasca.

    Nu sutem noi lideri in comportament,
    Si sigur ca avem scapari pentru moment,
    Ce trec si se indreapta spre Pronia Cereasca,
    Ca sa gaseasca sprijin in rasa omeneasca.

    Eu cred ca Darwin s-a ratacit putin,
    Crezand ca omul vine din senin,
    Pica din pomul cunoasterii si vrea,
    S-aduca "lumea buna", pe planeta mea.

    "Omul maimuta" cand s-a inventat,
    Cu totii au sperat ca e brevatat,
    S-aduca-n lume frumusetea,
    Dar ne-am trezit doar cu tristetea,
    C-a poluat pamantul nostru sfant,
    (Ce pentru noi e trainic legamant)
    Cu "maimutoi", lipsiti de indrazneala,
    Si ne-am trezit ca-i mare pricopseala,
    Sa crezi, sa stii ca vrei sa depasesti,
    Un stadiu de "maimuta", inscrisa in povesti.

    Avem Planeta noastra, minunata,
    Dar e "pacat" ca este "populata",
    Cu oameni ce-ncalca statutul omenesc,
    Iar maimutele, usor il depasesc.

    Sunt sigura ca omul din stele a cazut,
    Ca a avut cu el, Statutul de-nceput,
    Dar el l-a ratacit , in negura de vremi,
    Si de-i zici "maimuta", ii pare ca il chemi.

    Maimute suparate si maimutoi de rand,
    Cer, cu ardoare, omului un gand,
    Ce va aduce-n lume bucuria
    Si va preamari marinimia.

    De te-ai gandit ca esti un "dedicat",
    Incepi sa lupti ca un "apucat",
    S-aduci in lume omenia
    Sa cureti toata murdaria,
    Sa treci din nou, de faza de-nceput,
    Sa ajungi un "OM", asa cum ai fost conceput,
    Maimutele sa te-ndrageasca,
    Sa fii, din nou, mandria stramoseasca.

    Omule, de crezi ca poti, sa te ridici putin,
    S-aduci in lume pace si senin,
    Te sprijin eu, umilul "trecator",
    Ca sa devii cumva "nemuritor".

    =========================================



    http://www.tpu.ro/stiinta-si-filosofie/originea-omului-odata-o-maimuta-din-neamul-anecdotic-venind-la-sfat-pe-o-creanga-de-arbore-exotic-a-zis/

    RăspundețiȘtergere
  90. http://www.youtube.com/watch?v=nCrLkIC9_3w&NR=1&feature=fvwp

    RăspundețiȘtergere
  91. OK,
    Am inteles, multumim autorului, sunt fff frumoase!
    Ne cerem scuze, din pacate au circulat fara autor, fara link!
    Am vazut si blogul, este deosebit! Va asteptam in continuare si aici!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  92. Da, da noi pe domnu de la 16;42 cu poezii îl aşteptăm
    Şi dânsu să ne scuze că unii dintre noi
    Vor ca din maimuţe în zei să evoluăm!

    RăspundețiȘtergere
  93. @all,
    ATENTIE, urmeaza un SUBIECT interesant, chiar fierbinte.
    Azi, Partea I - a. Admin

    RăspundețiȘtergere
  94. Sper sa fie ceva de vacanta, ca de lucrat n-or lucra tocmai pensionarii!
    8

    RăspundețiȘtergere
  95. S-a dovedit ca lipsesc bomboanele la vreo coliva?
    8imistu'

    RăspundețiȘtergere
  96. Mulţămim,Bogdaproste Admin da nu ne ţîne prea încărcaţ că se duce dracu de suflet buleftrica şî siguranţîli că doar ştii că ăştia nu plătiră curentu...Şăfu nu ştii mata, nu ţ-a zîs casieru că în cont nu mai avem un cent şî sântem aproape-n faliment? Lasă-i pe băieţ că sunt tari gorobeţ. De vor să vază live Evenimentu...să plăteascî şî curentu!
    CuLiţă eleftrician angajat cu carte de muncă pe timp de-un an
    Da-s şî gardian ş-am Doamne în dotare, chiar pe inventar un very big P...lan!
    Atenţîie! Nu mă supăraţ, pe bec nu călcaţ că ridichea o să vă frec şî pe cârcă-o luaţ!
    CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  97. Re: Re: [roarmy230] Apelul SCMD pentru "Ziua Femeii"

    Domnule Ujica,

    Pe dvs. va inteleg!
    Aveti gradul de lt.col. , probabil ca ati iesit la pensie cu o functie de lt.col., cu solda de merit si indemnizatie de comanda. Deasemeni cred ca ati lucrat in UM cu conditii speciale(deosebite).
    Pensia dvs in baza L164 a fost mult mai mare si probabil v-a mai taiat-o L119.
    Aveti un scop personal si va inteleg!
    Va inteleg pentru ca si eu sint in situatia asta!
    Insa noi sintem 10-30% , nu avem majoritatea...
    Oare majoritatea pensionarilor kakii sint de acord cu "dictatura" minoritatii?
    E adevarat ca nu mor eu de grija altora...dar orsicit!

    RăspundețiȘtergere
  98. Ultimu dă parola/link-ul dacă nu vrei ca pe cârcă s-o iei!

    RăspundețiȘtergere
  99. From: Petru Doboseru
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    Sent: Fri, February 18, 2011 11:16:13 PM
    Subject: Re: Re: [roarmy230] Apelul SCMD pentru "Ziua Femeii"



    Domnule HENKE,

    Chiar ca nu inteleg de ce dvs.personal ati iesi la strigat lozinci lesinate si a tropai pensionareste pe caldarimul Bucurestiilor?
    Pensie aveti si veti avea (mai mare, mai mult ca sigur), nu v-a luat nimeni gradul de colonel si titlul de inginer si o duceti mult mai bine decit 99% din populatia acestei tari!
    Numai pentru satisfactia puerila ca va poate da pe sticla "PROTV" -ului , a mai trai un pic periculos si a avea senzatii tari ?
    Pentru ce?
    Ca sa va injure gratuit, procentul populatiei (99%) care nu intelege de ce dvs, cu 40-50.000.000 de lei pensie (nu salariu), iesiti si va prostituati in public , urlind din rarunchi ca o duceti tare greu?
    S-ar putea ca populatia sa constientizeze ca e o mare discrepanta intre ea si noi!
    Si atunci, e posibil sa fim fugariti, asa cum sint fugariti pietonii de pe zebra!
    Nu stiu unde ne vom ascunde atunci si pe unde vom scoate camasa!
    Dvs. vreti sa va distrati sub comanda unui napoleon inchipuit , iar eu si alti ca mine sa suportam ostaseste consecintele nefaste ale acestei paranoia !
    Nu e echitabil si nici loial!

    RăspundețiȘtergere
  100. Ce_i vorba maimutei de mai sus--esti analfabet?
    Nu vezi ca scrie mare sus roarmy 230....

    RăspundețiȘtergere
  101. Dupa logica asta ,daca scrie pe usa,,Prim ministru''....

    RăspundețiȘtergere
  102. Nu-s analfabet da io gândesc mai încet!

    RăspundețiȘtergere
  103. CIND MAI UMBLATI LA VECHITURILE DIN ARHIVA ALTORA,UMBLATI CU GRIJA,CA SE FACE PRAF!

    RăspundețiȘtergere
  104. Ete cum iese adevarul la iveala!!!! ca uleiul de masline in apa tulbure

    RăspundețiȘtergere
  105. Şi doar e băieţ isteţ toţ de pe-acilea...Io nu ştiu de ce umblă prin gunoaiele altora dacă nu e a lor!

    RăspundețiȘtergere
  106. VENITI CU LUCRURI VERIFICATE !
    http://www.you-tube.ro/sweden-got-talent---talang-sverige--four-guys-dancing-naked--hq--subtitles-v281869.html

    8imistu'

    RăspundețiȘtergere
  107. @ano 22:00,
    Hai sa-ti spun sicretu: prostia ne distreaza!
    Noi radem p'aici , pan' ne ia dreak!
    Acolo, la voi, nu va vede/aude nime!
    Aici, fr-o 1500-2000/zi!
    Ai aflat di ce?
    sa raza lumea!!

    RăspundețiȘtergere
  108. Ha ! Lasa, ca de luni vedem noi veselie.
    8imistu'

    RăspundețiȘtergere
  109. Anonim 22.20
    Ca bine le-ai mai zis-o frate! Sa vada lumea si sa rada!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri