Google Translate

luni, 28 februarie 2011

Despre pensiile si pensionarii militari, in opinia d-lui Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential UPDATE! Miting SCMD!

"Vreau sa va anunt inca o data ca acest proces nu are legatura cu justitia. Este doar consecinta luptei mele directe cu regimul lui Traian Basescu. Vreau sa va comunic ca incepand de azi si eu am decis sa deschid o vanatoare crunta impotriva domniei sale si a tuturor celor care il sprijina", Sorin Ovidiu Vintu, patron Realitatea TV.
Aceasta declaratie este doar o deconspirare disperata a unui program mediatic de desfiintare a statului. "Intariti-va statul, domnilor!", ne soma, cu alta ocazie, dl. Vintu, pentru a legitima orice metoda prin care oamenii de afaceri spoliaza bugetul. Cand statul incepu in sfarsit sa se intareasca, se deschise oficial si sezonul jocurilor cinegetice pe sticla.
O avalansa de emisiuni cu haitasi platiti sa aduca in bataia pustii colegilor domnului Nastase si socrului domnului Ponta (vanatori cu acte) institutiile statului si politicienii de la Putere se pravali peste grila de programe conceputa in laboratoarele mogulilor.

Executii sumare in fata plutoanelor de cameramani, "pamflete" prezentate ca stiri sau material documentar, declaratii pe care nu le-a facut nimeni pe banda de breaking news, titluri tendentioase, intrebari dirijate, decupaje apocaliptice in direct, analisti si comentatori cu punctaje scrise in buzunar, imagini de arhiva in background pentru ilustrarea "actualitatii" temelor.
Iata ce gasim in rastelul diversificat al trusturilor inarmate pana in dinti pentru concursul "marea haituiala". Echipa de zgomote isterice isi plateste constiincios amenzile catre CNA, nu inainte de a se victimiza si a trage cateva rafale scurte si asupra institutiei care ar trebui sa sanctioneze braconajul si pescuitul cu trinitrotoluen in iazuri.

Cum amenzile reprezinta probabil 1% din incasarile de publicitate, noaptea urmatoare, vanatorii si haitasii isi instaleaza din nou katiusele pentru a dobori mistreti si iepuri si a rascoli tufisurile cu veverite.

Acest spectacol agresiv si trist pe care il urmarim zi de zi este menit sa demoralizeze populatia si sa slabeasca institutiile pentru ca, intr-un final, politicieni si profitori ai tranzitiei sa-si injecteze anticorpii imunitatii in fata Justitiei.
Cum s-ar explica altfel ca, in vreme ce 80% din pensiile militare au crescut, pe micile ecrane avem doar pensionari cu grade nemultumiti de scaderea pensiilor. Sau ca aparatul de stat obez, infierat de capitalistii Vintu si Voiculescu, este reprezentat in studiouri de functionari de la finante si vamesi oropsiti care isi plang de mila.

Cum s-ar explica faptul ca magistratii care dau sentinte de arestare si condamnare sunt "slugile regimului", iar cei care dau NUP sunt eroi ai zilei. Fireste, asta se aplica doar pentru oamenii PSD si PNL. Cand vine vorba de PD-L, etichetele se schimba intre ele.

Vanatoarea are si ea regulile ei. Si, o vreme, mogulii presei au facut eforturi sa pastreze aparenta impartialitatii. Cand insa au simtit ca se apropie funia de par si statul incepe sa functioneze, si-au dat jos manusile, si-au aruncat bandulierele si au incediat padurea.
Un spatiu mediatic impartial in zona virtuala
Distorsionarea comunicarii si falsificarea democratiei pot avea efecte grave si pe termen lung. Reglementarea prin lege a functionarii presei ar fi solutia cea mai proasta pentru a te apara de obuzele vanatorilor disperati si de nefericitii lor haitasi. Traim totusi in secolul XXI si epoca Internetului este in plina ascensiune.

Solutia simpla pentru a lasa vanatoarea fara obiect este de a crea un spatiu mediatic impartial in zona virtuala. Institutiile si politicienii vanati, ale caror mesaje sunt desfigurate zi de zi pe televizor, pot "curata" fluxurile de comunicare de reziduurile urii si deformarii, amenajandu-si comunicarea oficiala in online.
Accesul la Internet in Romania a crescut exponential in ultimii ani. Nu suntem la nivelul altor tari europene, dar suntem pe locul al patrulea la viteza.
Site-uri dinamice, cu imagini si video, cu interviuri si declaratii de presa pot sa se constituie ca principala sursa de informare pentru cetatenii satui de revarsari de ura si isterie pe ecrane.
Televiziunea publica, in conditiile in care poate ramane echidistanta si decenta, poate acoperi restul populatiei fara acces la Internet. Daca mogulii s-au decis sa incendieze padurea, atunci ar trebui sa stie ca mai sunt si alte paduri in care se poate convietui civilizat.
Imi amintesc de un episod din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009. Aceeasi atmosfera irespirabila pe RTV si Antena3. La un moment dat, site-ul oficial al candidatului Traian Basescu a transmis live (dar pe "mute") o sedinta de campanie. Televiziunile au preluat imediat in direct, dupa care au luat foc.
In redactii s-a declansat o adevarata isterie. Pentru ca mogulii si haitasii au realizat dezastrul. Li s-a lasat pusca, dar li s-a umezit pulberea.
Sebastian Lazaroiu
Doresc sa raman impartial, echidistant!
Oricum, merita a fi comentat!
Admin, V.Burcu
_________________________
UPDATE! Miting SCMD!
01 martie 2011
_________________________________
No comment!

72 de comentarii:

  1. De parcă e unul mai breaz decât celălalt...Toţi "politicienii", fără excepţie" indiferent de culoarea politică au pus umărul "la dărâmarea" acestei ţări,iar noi acest popor suntem victimele colaterale ale bătăliei purtate între aceşti mafioţi pentru ceea ce a mai rămas din cadavrul Ro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stelian P.
    @Anonim 16:59

    Complet de acord. As fi totusi curios sa vad o statistica despre numarul pensiilor militare care au crescut vis-a-vis de cele scazute. Stiu ca inca nu este momentul dar sper ca in citeva luni sa o vad.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai nea vasile , nu eram noi destul de stresati i-ai mai pus si poza astuia pe aici sa avem cosmaruri .
    Ptiu, piei satana !

    RăspundețiȘtergere
  4. Merineeee,
    Spre aducere aminte si DVADA certa, cu privire la ce spune!
    Atentie, este persoana oficiala, platita din bani publici!
    Cred ca este foarte bine documentat!
    In caz contrar ....
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce s-o mai sucim şi s-o învârtim atât: de când basecu a ajuns preşedinte numai în scandaluri şi prostii o ţinem. Ne râd toţi dinafară şi ne-arată dosul...
    Vai de ţara asta care a încăput pe mâna unor derbedei...vezi "ţigancă împuţită", "păsărică", "Bercea Mundialu", "băut cu Becali şi după aia la volan", "muie"-la TVR în direct în 89 ş.a.
    Chiar mi se face greaţă...când văd unde-am ajuns!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si inca ceva!
    Dupa ACEASTA ZICERE, ce crezi ca vor dzice "otoritatile",
    mass-media, opinia publica in ANSAMBLUL ei despre ...
    meeting-ul si mitingistii lu' nea Mircea ???
    Punem un pariu ???

    RăspundețiȘtergere
  7. Putina cultura nu strica .Serviti de la TNT-atul rabdau stefan a scris:
    28 Februarie 2011 la 6:53 pm

    Portofelul meu din piele este gol de patru ani
    M-a pensionat armata si-am ramas cu putini bani
    Adio, Boc,ramai cu bine ! Eu ma duc prin suicid
    Iti las dreptul meu la paine si carnetul de partid
    Iti mai las centura stransa ,pensia recalculata
    Iti las cucul de la sapca si nodul de la cravata
    Iti las cismele din piele si vestonul meu din doc
    Si de-aveam Kalasnicovul, tie ti l-as fi dat Boc!
    Dar nu-i arma pentru tine ca n-ai ce sa faci cu ea
    Una e sa tragi la tinta,alta-i sa tragi la masea

    RăspundețiȘtergere
  8. Lume, lume!
    __________
    Stimati colegi, am primit raspunsul la contestatie de la MApN.
    Pe scurt:

    DECIZIA ; ... DIN .....
    Comisia de contestatii pensii din cadrul MApN, examinand contestatia domnului .... inregistrata la nr.... din data de ..., constata urmatoarele:
    1.Susnumitul contesta Decizia de recalculare a pensiei nr..... din data de .... emisa de Serviciul pensii militare.
    2. Analizand contestatia, Comisia de contestatii pensii retine urmatoarele:
    Decizia de recalculare a pensiei susmentionata a fost emisa ca urmare a aplicarii prevederilor art.5 alin (4) din Legea 119/2010.
    Insa, in conformitate cu dispozitiile "OUG nr.1/2011", pensia recalculata este supusa revizuirii din oficiu, pana cel tarziu la data de 31.12.2010, pe baza actelor doveditoare ale veniturilor realizate.
    Pana la momentul revizuirii pensiei recalculate, plata pensiei se va face cu respectarea dispozitiilor art. 6 din OUG nr.1/2011.
    Pentru aceste motive, in unanimitate de voturi, Comisia de contestatii pensii.
    DECIDE
    Respinge contestatia domnului .................. intrucat aceasta a ramas fara obiect prin intrarea in vigoare a OUG. nr.1/2011.

    Prezenta decizie poate fi atacata in instanta potrivit prevederilor legale in domeniu.
    PRESEDINTE ; MEMBRII ; SECRETAR
    Sunt doar semnaturile, fara grad, nume si prenume - stampila comisiei este peste semnatura presedintelui.
    _______________
    Uauuuuuuuuuu.......
    Ce noutate ..... i-au / le-au respins contestatiile!
    " Au ramas fara obect! " ; Alooooo ....
    Noi ce va/le spuneam pe aici ???? Ehee ....
    Grea stiinta asta de carte! Iar unii .... e grei si de cap!

    RăspundețiȘtergere
  9. ....................................
    Iti las cismele din piele si vestonul meu din doc
    Si de-aveam Kalasnicovul, tie ti l-as fi dat Boc!
    Dar nu aşa ci POC,POC!
    ...........................
    Adăugită şi REVIZUITĂ-nu pensia...

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 20:52
    Cred ca esti singur caz din MApN căruia tzi s-a respins conteztatziunea...

    RăspundețiȘtergere
  11. PS. totusi asta din poza zice ca pensiile au crescut in procent de 80%.daca-i asa, ce sa facem ?sa-l mai injuram?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ghiaure Czar de ce arzî narghileaua pe aici şi nu duci tu să-m scrii ceva pe plogul ală al tău. Ce-ţi place să pierzi timpul...
    Aladin

    RăspundețiȘtergere
  13. Cititi raspunsul la contestatie si invatati-l pe de rost. La fel va fi si cel din instante. Litera cu litera. Numai ca ala a costat cateva milioane fata de asta care a costat 5 paini .

    RăspundețiȘtergere
  14. Hic.Face omul cu banii lui ce vrea.Chiar nu,hic,pricepi.Telemeaua lui Becali,hic !Am gustat 500,00 gr.,sa vad daca merge pentru de prinz in pta. Victoriei,miine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ia sa facem o incercare sa vedem cine ghiceste . Cti oameni o se ghioceze maine ? eu zic cam 3 mii . Da cineva mai mult ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Io dau una juma max. Tu văz că joci la "dublu sau nimic"!
    Ia aduceţi-vă aminte de ce zicea Culiţă că "de 1 martie o să fie un polei de-o să-ngheţe rânza-n ei"...şi-am auzit că Czar n-a terminat de scos tot macadamul contractat cu D...Cam problematică chestia, cam problematică...

    RăspundețiȘtergere
  17. hai sa adunam trei mii cu una juma impartim la doi bagam marja +/- 3% si ne-am scos si ramanem si prieteni

    RăspundețiȘtergere
  18. ca de ghiocei in cap are doar unu' fara marja de eroare

    RăspundețiȘtergere
  19. Si ia sa mai vedem cate autocare derapeaza si intarzie la intalnire ? Sau cate autocare nu mai pleaca din baza din cauta vremii sau pleaca cu intarziere ? eu zic 5

    RăspundețiȘtergere
  20. Las că vin cu monoraiu de la Caracala!

    RăspundețiȘtergere
  21. bai frate ce mishto e sa scrii ca anonim....acu vazui....nu te doare capu'... si daca te injura zici ca l-a injurat pe anonimu' alalaltu'.Mishto ce mai!!
    akord75

    P.S. gata,da acu sunt anonim

    RăspundețiȘtergere
  22. Safule(admin)
    da poza aia a lu lazaroiu parca e facuta ca pe vremuri la directorii da la textila doar ca aia nu stateau cu destu' pa mouse ci pa pix si nu aveau tastatura ci o agenda da tot privire fixa si tampa ca p-aia n-o schimba nimeni
    a.o.d75
    regie de proasta calitate,chiar baietii astia nu au imaginatie.priviti poza cu atentie;ce dreak ii trebuia pozitia aia de "mircea fa-te ca lucrezi"

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa fii anonim da sa te semnezi ca nu-i frumos!
    Anonimul cunoscut
    PS De ce nu ne zice Czar ca strange grenade la subsol. Auzi la el gredade în Piata Unirii din TM. Le-o fi gasit cand escava după pietrele lu Dog.

    RăspundețiȘtergere
  24. Da costumu, costumu i-al lui sau ii inchriat de la pompe funebre. Prea seamana a tzoparlan-cred ca si este. Cine stie pe la ce Spiru Haharet si-o fi terminat si asta 12 clase...

    RăspundețiȘtergere
  25. cu scuze
    stiu de la fiu-meu ca se zice Spritzu Haret
    anonimu'75

    RăspundețiȘtergere
  26. acu stiu da ce zicea ano mai inainte '5'
    pai nu vazurati ca are 5 nasturi la butoniera??(e de prost gust)
    jumate din 75

    RăspundețiȘtergere
  27. uite-asa ma injumatatesc precum -stiti voi ce-pana raman anonim cu drepturi depline
    asta e ;imi place sa fiu cinstit pana la capat
    jumatate din 37,5

    RăspundețiȘtergere
  28. Incepand cu orele 11.00, purtatorul de cuvand al SCMD, domnul Col. (r) Valeriu Pricina, va prezenta manifestatia in direct, la REALITATEA TV [ COMUNICAT CD-ACMD ] !!!
    ____________
    Hopaaaa......
    La ce post TV???
    Ce si despre cine ce vorbeste Lazaroiu???
    Mai ai dreak ... cum se leaga toate!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Cu aceasta ocazie festiva se cuvine sa multumin din rarunchi UDMR care ne da stabilitate si un guvern sigur pana in 2012. Se cuvine sa felicitam si toate fortele pulitice care cu caciula in mana cu purcel si catel au fost prezenti si au dat onorul UDMR pe imn MAGHIAR in INCA Romania-tnt

    RăspundețiȘtergere
  30. Nişti jăgoş tăţ!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Bai vere Pricina s-a aranjat si de data asta. El ii la tv irealit.si face ce stie.Minte !cu cata nerusinare MINTE !!auzi una:cica L119 – a facut niste tertipuri pentru a mari pensia subofiterilor si celor de la mijlocul piramidei- va vine sa credeti asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  32. Zic unii ca din 10.000 programati sa vina la meeting,
    s-ar fi adunat fro ... 2000! Altii, doar ... 1500!!!!
    Unde or fi ramas restul???

    RăspundețiȘtergere
  33. Muzica, nu vad muzica!!!!
    D'aia nu venira la protiest!
    Pai ... fara tambur major??

    RăspundețiȘtergere
  34. Cata disperare la astia de la Realitatea TV!
    O sa-i dea vantu pe geam afara!
    In lipsa de mitingisti.... bagara OUG 1, la inaintare!
    Cate eforturi au facut, de pomana dracului....
    Cat se straduie, dar.... la fel de pomana ....

    RăspundețiȘtergere
  35. cata Rusinnnnnne! Ce Jeeeeenant! auzi ca i-a scos foamea in strada!!

    RăspundețiȘtergere
  36. I_A numarat Irealitatea TV. -au depasit cu putin faaaaantastica cifra de ..1500 asta cu cei din USL cu tot

    RăspundețiȘtergere
  37. tnt.
    Ai dreptate. Si nici un post tv , nici o personalitate politica nu a intrebat de ce s-a cantat imnul Ungariei . Ziarele tac, doar pe ziua veche a aparut un articol al lui Neacsu, daca e tot asta de aici bravo lui. In rest linsite . Lingaii dracului ii pupa in cur pe UNDMR ca sa vina langa ei . Rusine sa le fie .

    RăspundețiȘtergere
  38. unde sunt milioanele lui Dogaru ? Milioanele de oameni , nu de lei. Vai de capul lui cu laudele si impaunarea lui s-a facut de kkt . Lipsit de realitate.Rupt total de realitate domnul Dogaru . Gargaragiu de birt.

    RăspundețiȘtergere
  39. Feriti-va 10000 de sindicalisti militari vor rupe inima targului. Pai cum deak sa fie 10000 cand Dogaru nu le-a dat voie sa vina decat la cei aflati la cel mult 4 ore distanta de Bucuresti, ceilalti fiind obligati sa vina pe banii lor ? Pe cine conta Dogaru , pe civili_? Omul asta e prost rau . Pai civilii il injurau daca veneau .

    RăspundețiȘtergere
  40. Lasa ,ca nici voi nu sunteti mai de soi.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ziua buna nea Vasile . Am pierdut, ai avut dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  42. gata au dat jos guvernul?

    RăspundețiȘtergere
  43. Pricina, in colindat pe la televiziuni!
    Asta o cauta cu lumanarea!
    Incita efectiv, lumea impotriva pensionarilor militari!
    O tine langa , cu aceleasi idiotenii!

    RăspundețiȘtergere
  44. fratilooor!!
    care aveti lamaie ca mi-e o greataaaaa!!(apropo de pricina0
    aveti grija 'lamaie' nu altceva
    anonim 18.75/2

    RăspundețiȘtergere
  45. Si uite asa Voiculescu, zis si ,,motanul Felix'' a folosit SCMD in jocurile lui politice. Acum isi asteapta sentinta definitiva pe 03 martie, ca a facut politie politica. S-au scremut sa faca un ,,munte'' dar a iesit unul ,,mic".

    RăspundețiȘtergere
  46. io-te ca le vine mintea la cap

    VasilicaI a scris:
    Cam asa e- televiziunile cele mai active antiputere nu au dat 2 bani pe marea demonstratie a SCMD…inseamna ca intradevar Dogaru si Pricina nu au convins.Ca membru al scmd le cer DEMISIA pana la apus de soare.Ii astept pe camarazii mei din Cluj sa-mi povesteasca cum au tremurat prin vant,ploaie si ninsoare cu incordarea maxima a fortelor fizice si morale,pentru a aduna cateva zeci de mii de bucuresteni pentru a da jos guvernul nesimtit…pacat ca vor sosii la noapte,si nemancati,nebauti,nu stiu daca si nebatuti si cu coada intre picioare…
    anonim 9.375/2

    RăspundețiȘtergere
  47. Vere NEACSU-detaliaza subectu sa stim si noi cu ce te-a castigat Adminu si ce-ai pierdut matale!!!!Coool..

    RăspundețiȘtergere
  48. scuza-ti post-ul de mai sus este preluare info...o
    anonim 4.6875/2

    RăspundețiȘtergere
  49. Primele impresii de pe roarmy230, de la un fan infocat a lui Dogaru...
    Sunt din Bucuresti si am participat la marsul de protest si mitingul din Pta. Victoriei.

    Primele impresii ...

    - dupa o slaba mobilizare "rezultatele" erau de asteptat si de altfel sunt vizibile printr-o
    - slaba participare; si
    - anemica manifestare;

    S-a dorit mai mult sa se marcheze "evenimentul" - anuntat in pripa pe 24 ian., fara consultarea filialelor (?!). Povestea se va repeta pe 15 aprilie.

    "El Lider Maximo" a dat-o din nou in bara; probabil ca va gasi vinovatii pentru aceasta penibila organizare in randul "infiltratilor", "napoleonilor" si "diversionistilor"! Sa va fie jena domnilor lideri de sindicat! Inainte de a cere altora, trebuie sa fiti voi insiva reprezentativi prin tot ceea ce faceti. Iar daca ati obosit sau ati devenit santajabili, lasati-va de meseria asta, chiar daca uneori am senzatia ca si noi, simplii membri, avem doar rolul de figuranti intr-o piesa de doi bani.

    SR

    RăspundețiȘtergere
  50. a se citi ;'scuzati'
    anonim 2.34375/2

    RăspundețiȘtergere
  51. ce akord75?? ce-i prostia aia?? cine-i tampitu'??

    anonim 1.171875/2

    RăspundețiȘtergere
  52. Fiasco . Nu s-au mai ars poze , nu mai are ce sa arate televiziunea. Intrebarea este urmatoarea : daca din provincie au venit in jur de 31 de autocare (27 autocare si 7 microbuze) deci cam 1300 de sindicalisti si cu totul au fost cam 1500-1600 cati au fost din Bucuresti ?
    Si inca o intrebare , cea mai grea intrebare din armata : de ce ?
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  53. anonim
    1.Eu am crezut ca se vor aduna cam la 5000 de sindicalisti.Ce s afac , optimist incurabil
    Nea vasile a dat cifra iezacta 1500. Am sa-i dau o ceva , ce o cere el .
    2. Nu e de mirare ca televiziunile nu prezinta nimic. Au prezentat stirea, e suficient. Manifestatia nu se putea ridica la mai mult de "stire" . Asta e. Era previzibil, nu trebuie sa fim suparati. Pacat de banii cheltuiti. Ce chiolhan se tragea cu banii pe fanfara mama mama. Cred ca cel mai mult regreta Dogaru, si-a rupt de la gura sa faca manifestatia asta si nu l-a bagat nimeni in seama. Eu insa ma intreb unde sunt celelalte sindicate pe care le-a anuntat domnul Dogaru ca participante, colegii din invatamant, politie, si alte sindicate. Oare cand or sa priceapa sindicalistii ca se imbata cu apa rece si ca nu pot pune baza in promisiunile lui Dogaru ?

    RăspundețiȘtergere
  54. roarmy230,
    Are dreptate! Dupa un asemenea fiasco,
    se impune cu neceitate ASUMAREA RASPUNDERII!
    Cineva trebuie sa plateasca pentru miile de injurii,
    pe care AZI LE-AM LUAT GRATIS!
    DOAR CA ASA AU VRUT MUSCHII LOR!
    CITITI CE SE COMENTEAZA acum online, oriunde vreti!

    RăspundețiȘtergere
  55. Şi CuLiţă a mai avut odată dreptate...şi polei şi 1500 de sărmani...
    Da asta nu-nseamnă că CucuLiţă vă dă întotdeauna dreptate unora de pe aici care postaţi în doru lelii....doar să fie ei deosebiţi, împotriva curentului.
    PS Salutări lu naşu că văd că ş-a revenit şi nu mai este rebegit...

    RăspundețiȘtergere
  56. Iete-te ce-am găsit pe blogu lu Czar (unde el este asociat-are acţiuni):"Blogul vecinilor psihopaţi din blocuri"...
    Mahmoud Ryad

    RăspundețiȘtergere
  57. Intra si citeste .Te vei distra pe cinste.Ceva, care peste comicul situatiilor si limbajul folosit ,scoate in evidenta tragicul grotesc din blocurile noastre. Baiatul are Talent(din punctul meu de vedere, cu carul)

    RăspundețiȘtergere
  58. Si totusi cati fusara pana la urma ?Ca poate imi recuperez visinata . Ce zici nea Vasile, daca mai stam o sa ajugem la 3000, cam asta e suma vehiculata acuma . Eu cred totusi ca au fost mai putini decat data trecuta .

    RăspundețiȘtergere
  59. Stelian P.
    Daca beti visinata s-ar putea pina la fundul sticlei sa iasa chiar 3000 (da greu de tot)

    RăspundețiȘtergere
  60. Nici vorba, i-a numarat Irealitatea Tv bob cu bob -=1500 cu Uslasi cu tot
    Pe de alta, parte asa cum spune domnul Stelica, nr. poate fi relativ in functie de coniacul servit

    RăspundețiȘtergere
  61. Pai nea stelica , la ce ii mai numaram dupa ce bem visinata ?
    eu incercam sa o salvez ..
    Acuma apucai sa zic ca o dau , o dau . Dar o scot eu de la Dogaru ca m-a pacalit ca vin 100 de sindicalisti, si inca 6 milioane de civili .

    RăspundețiȘtergere
  62. Una ... tare, tare:
    S-au gasit vinovatii, pentru ziua de azi:
    bucurestenii, REZERVISTII din Bucuresti:
    Incapabili, delasatori, lenesi si nepasatori!
    ____
    From:"Dumitru Rinciog"
    To: sindicatul-cadrelor-militare@googlegroups.com
    Cu tot respectul, desi este loc intotdeauna de mai bine, astazi nu organizarea a fost deficitara ci PARTICIPAREA INDIVIDUALA A MEMBRILOR DE SINDICAT DIN BUCURESTI la miting.
    In Bucuresti avem aproape 7000 de membri de sindicat. Au fost prezenti cu putin peste 1500!...

    Este greu de crezut, dar este a doua oara cand se intampla acest lucru: rezervistii bucuresteni nu sunt capabili de un efort de cateva ore, in conditiile in care rezervistii din provincie sunt gata sa-si sacrifice si buzunarul, platind un drum incomparabil mai greu si mai obositor.
    Incep sa cred ca delasarea, lenea, nepasarea - sunt inamici mult mai periculosi pentru SCMD si pentru poporul roman, decat guvernele Boc si presedintiile succesive ale lui Traian Basescu!...

    Cu toata stima si recunostinta pentru participantii la mitingul SCMD,
    Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG
    LMDC, Breaza, 1978
    Scoala Militara de Ofiteri Activi Nicolae Balcescu, Sibiu, 1981
    Telefon : 0725562223
    Site-urile mele:
    http://sindicatulcmd.blogspot.com/
    http://reteleapa.blogspot.com/
    ____________
    Analiza si Comunicat, marca Ranciog!
    Nu se stie inca, ce zic/cred stapanii!

    RăspundețiȘtergere
  63. Băi frate da ce aţ rămas înţăpeniţ? V-a rămas gâtu strâmb uitându-vă după miliţianca lu Czar? Hai, "La comentarii fuga marş"!...Sau, ehe...e chestia aia de aţ fost de 1 Martie cuminţ ş-acu trageţ friptura prin dinţ. Aha înţăleg...da să nu dureze mult. Mâncaţ mai repede că ne grăbim. Nu vă mai moşmondiţ atâta de parcă unii dintre voi ar avea peste 50 de primăveri!
    CuLiţă fin de-a lu nea Mărin

    RăspundețiȘtergere
  64. Mulţămim, Bogdaprosti Admin pentru potpuriul pe care ni-l oferă şi-i musai să recunosc că io mai tre să mai trec din când în când pe la Atheneu da nu ca să schimb siguranţîli...şi musai cân o să am bani.
    Iar celor care postează aici le recomand cu căldură să cetească şi România Megalitică să-ş mai destupi nu trompa ci sufletili. Şî ca sî închei: Măi fraţîlor nu vă mai duceţ în concedii la mama dracu prin ţări străine...vedeţ-o mai întâi pe-a voastră. V-o spune unu de-o umblat cu cortu în spate şî cu rubzacu aproapi pisti tăt locu da nu ca sî schimb siguranţîli, aşa că ni-o plăcut nie! Ş-o sî vă povesteascî mandea ş-o călătorie pi apili patriei ce mai lungâ la vremea ceaia...
    CuLiţî
    PS. Mai lungî c-a lu basescu...călătoria pi aapi de aiasta vorbem!

    RăspundețiȘtergere
  65. Aflam de pe pagina filialelor ca SCMD incepe sa se implice si in alte activitati alaturi de partide care ne dau tarcoale . Daca declaratia de dragoste a domnluiui Stroe de acuma doua saptamani a creat furori , iara ca SCMD -ul nu se lasa mai prejos si raspunde la pupaturi cu pupaturi . Domnul Geo Stroe, primeste sprijinul SCMD, nu numai prin prezenta unui Vicepresedintel la lucrarile stiintifice ale partidului Romieniei Europene , ci si a unui material care implica SCMDin actiuni politice. Axuma mai ramane sa vedem cat de departe vor merge . Cei care vor fi in data de s12 in Bucuresti pot vedea cat de departe isi propune SCMD sa se implice in astfel de actiuni " cultural politice " . Ia uitati ca SCMD se angajeaza plenar in :

    "manifestarea culturală excepţională cu tema "România, Europa, încotro ?" organizată de preşedintele Fundaţiei Academiei Daco-Romane, dl. col.(r) prof.univ. dr. Stroe Gheorghe, în data de 12.03.2011, orele 11.00-13.30, la sala Dalles. Intre invitaţii de marcă, preşedintele şi vicepreşedintele SCMD Filiala Sector 6, d-nii col.(r) Tudor Marian şi Gălăţeanu Costel vor susţine expunerea cu tema "SCMD - o solutie posibila". Detalii veţi afla de pe site-ul filialei noastre;"
    http://scmdsector6.blogspot.com/

    Intrebare de baraj: O SOLUTIE POSIBILA LA CE? CE SO0LUTIE POSIBILA POATE OFERI UN SINDICAT ? POLITICA ? DE CAND ? Au cei doi acordul SCMD sa discute astfel de probleme care implica sindicatul? Daca da , din partea cui ?
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  66. @Admin esti f.f. naiv! Sincer, nu ma asteptam...
    Cum poti sa crezi ca 80% din pensiile speciale, mai exact ale militarilor s-au majorat?! Scopul lor declarat, era sa micsoreze pensiile speciale, cu exceptia celor ale magistratilor- care nu-s nesimtite!? Daca tot sunteti sinceri si corecti trmiteti adrese la MAI, MApN,SRI etc. si solicitati un aspuns oficial privind recalcularea pensiilor. O sa va umple plansul...daca mai aveti putina demnitate in voi. In rest, propaganda tipic portocalie!
    Florin T

    RăspundețiȘtergere
  67. Daca tot sunteti sinceri si corecti trmiteti adrese la MAI, MApN,SRI etc. si solicitati un aspuns oficial privind recalcularea pensiilor.
    _________
    Noi le avem cu scrisu'pe bloguri, nu pe la institutii.
    Doar reclamagii de profesie, avocatii pe banii fraierilor, frustratii de una de alta, reclama si intreaba toata ziua, la toate portile, ce nu inteleg "logic", din interpretarea normelor legale!

    RăspundețiȘtergere
  68. Privatiunile regimului militar sunt cunoscute doar de noi, cei care in permanenta am respectat juramantul militar, pentru a servi tara , in calitate de cadre militare.
    Privita din afara, armata este usoara.
    Sa stai in permanenta " LA ORDIN ", sa executi intocmai si la timp sarcinile , nu este asa usor.
    In cariera de ofiter, am participat la toate activitatile organizate de M. Ap. N, incepand cu aplicatiile in poligoanele tarii si terminand cu activitatile in economia nationala sau muncile agricole, activitati ce le executam prin ordin de zi. Nu se comentau.

    Cate nopti nu a dormit langa sotie si copii, datorita serviciului ?
    . Civilii nu vor sti niciodata cum e viata de militar, cu toate privatiunile ei. Le amintesc contrariatilor ca nu aveam voie nici macar sa purtam sacose in alte vremuri. Nu vorbesc de adevaratele privatiuni, ca n-are rost, oricum nu vor intelege nimic. Suntem indemnati sa facem cerere de recalculare tocmai pentru a nu-i putea actiona in judecata mai tarziu. Nu mai poti avea pretentia sa iti recupereze pensia din moment ce ai cerut cu manuta ta recalcularea dupa noua lege. Iar noua lege nu se poate aplica retroactiv, celor care au iesit cu vechea pensie . Parcă acum, mai mult ca altădată, trebuie să ne aducem aminte, că, dacă tot românul civil îşi vinde angajatorului ,prin contractul său de muncă doar "forţa sa de muncă" zilnică pentru opt ore, românul militar îşi "vinde" angajatorului său - POPORUL, prin intermediul Statului şi a Armatei lui ,"VIAŢA", printr-o punere la dispoziţie 24 din 24 de ore zilnic, săptămânal, lunar, anual până cand o poate face. Da, pentru că militarul nu primeşte (încă) pensia din bugetul asigurărilor de stat, ci din bugetul de apărare a Patriei, nu i s-a cerut să contribuie la constituirea "fondului de pensii" şi nu este vina lui ci, eventual, a statului... Fraţilor, staţi strâmb şi judecaţi drept; nu vă pripiţi! Nu aruncaţi cu noroi în cei cărora, Doamne fereşte, la o nevoie , sa nu strigati ... UNDE ESTE ARMATA?!... Va iert , dar nu va uit... INVIDIA SI STUPIDITATEA NE FAC VIATA AMARA ....AMARA....

    RăspundețiȘtergere
  69. Acest pehlivan euforic a reusit sa ne invrajbeasca pe unii impotriva celorlalti, sa rupa si bruma de solidaritate care mai era intre noi. Ne bucuram cand se taie de la cei cu bani mai multi dar nu ne gandim, ca poate, intr-o zi vom ajunge in locul lor.
    La aceasta situatie a pus umarul si presa cand ani la rand a dat in mediul de afaceri in loc sa ii purece pe frumosii nostri alesi locali , care se imbogatesc de la o zi la alta din banul public. Menirea mediului de afaceri e sa faca plus valoare cu alte cuvinte sa creeze bogatie, iar menirea guvernului e sa creeze mijloacele prin care o masa cat mai mare din populatie sa acceada la posibilitatea de a se imbogati, de a trai cat mai decent, nu sa taie de peste tot, fara discernamant , fara un studiu de impact.
    In perioadele de criza sunt de acord ca trebuie si austeritate, as putea sa inteleg si taierile, dar vreau sa vad un rezultat, vreau sa stiu cat s-a adunat si vreau sa stiu unde s-au investit acei bani Daca toti va dati cu parerea despre militari,de ce nu va faceti si voi - sa vedeti cum este.Daca credeti ca toti suntem egali , propun ca membrii Guvernului in frunte cu Boc si Basescu - sa fie dusi in Afganistan si sa fie lasati o saptamana - sa se descurce singuri - sa vedem mai santem egali ?... sau speciali ? INVIDIA SI STUPIDITATEA NE FAC VIATA AMARA....AMARA....

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri