Google Translate

miercuri, 2 februarie 2011

SCMD, scandal dupa scandal! Dupa scandalul nefinalizat al chelturii banilor stransi din cotizatii, apare scandalul Avocatului Galca! Care Galca? UPDATE: Din nou despre OUG nr. 1/2011, publicata in M. Of.

Sindicatele pensionarilor militari, manipulate de serviciile secrete ale MApN?
Câteva mişcări de-a dreptul haotice şi de neînţeles desfăşurate în ultima vreme de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate par să indice faptul că serviciile secrete ale Armatei, aflate sub conducerea lui Moş Teacă, ministrul Apărării Naţionale, lucrează intens la anihilarea acestui sindicat, perceput ca vector de ameninţare pentru Traian Băsescu şi pentru guvernul Boc.
Cea mai recentă mişcare de sabotare a demersului sindicatului în justiţie a venit, în mod surprinzător, dintr-o idee lansată prin răstălmacirea afirmaţiilor unui avocat, făcute într-o emisiune a lui Radu Moraru - cântăreţul preferat al lui Băsescu - de la aproape inexistenta televiziune 10 TV. La emisiunea cu pricina, avocatul Bogdan Gâlcă ar fi afirmat că va cere tribunalului disjungerea acţiunii grupului de pensionari pentru ca fiecare persoană să se constituie într-un caz aparte, la instanţa de la locul de domiciliu. Câteva ore mai târziu, avocatul Gâlcă s-a declarat surprins de dezinformarea în care ar fi fost implicat fără voia sa şi a negat vehement că ar fi adeptul unei astfel de soluţii. Bogdan Gâlcă s-a speriat probabil de urmările lăudăroşeniilor sale din studioul lui Radu Moraru. Avocatul chiar se bătuse cu pumnii în piept, la 10 TV, spunând că el a reuşit să blocheze tribunalul cu cererile sale individuale, peste 6.000, conform propriilor declaraţii.

Numai că avocatul Gâlcă minte sau pur şi simplu s-a răzgândit de teamă. Cel mai probabil, Bogdan Gâlcă minte, întrucât ideea disjungerii, atribuită respectivului, a fost deja îmbrăţişată în procesele aviatorilor, diplomaţilor, grefierilor, împotriva recalculării pensiilor în baza HG 737 /2010. Chiar la termenul din 31.01.2011, judecătoarea, din proprie iniţiativă, fără o cerere a vreuneia dintre părţi, a dispus disjungerea din grupul constituit şi trimiterea dosarelor spre Galaţi, Vâlcea... Mehedinţi, respectiv la instanţele de la locurile de domiciliu ale reclamanţilor. Mai mult, ideea convine de minune şi Tribunalului Municipiului Bucureşti, pentru motivarea cerererii de suplimentare cu 240 de judecători şi grefieri, invocând numărul mare de dosare. Susţinătorii acestei idei în frunte cu avocatul Bogdan Gâlcă spun că, în acest mod se vor bloca tribunalele cu zeci de mii de dosare. Însă orice om de bun-simţ se poate întreba de când blocarea justiţiei a devenit un fapt pozitiv?


Oricine judecă logic realizează că, în fapt, o asemenea decizie este doar pe placul guvernului Boc, făcând astfel jocul celor de la putere, pentru ca în acest mod se va ajunge o tergiversare şi prelungire a termenelor la instanţele din toată ţara, chestiune care este doar în dezavantajul părţilor reclamante. Să ne imaginăm ce ar însemna ca fiecare pensionar reclamant să aibă propria acţiune, propriul avocat şi ce costuri, câte eforturi sunt implicate, atât pentru reclamanţi, cât şi pentru avocaţii acestora.


În încercarea de a afla ce s-a întâmplat cu acţiunile Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate şi ce stă în spatele acţiunilor avocatului Bogdan Gâlcă, cotidianul.ro l-a contactat pe avocatul Gheorghe Piperea, specializat în procese colective.

Iată ce ne-a declarat prof. dr. Gheorghe Piperea: "Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, secţia litigii de muncă, pare că au decis, în mod individual (dar repetat la mai toţi judecătorii sectiei) sau la nivel de secţie, să nu mai permită la Bucureşti înregistrarea sau derularea de procese colective în materie de contestare a deciziilor de reducere a pensiilor şi, în general, să nu mai permită procese colective în toate materiile, ci doar procese individuale. În mod evident, dacă este o decizie şi nu doar o idee a unuia sau mai multor judecători, este o decizie ilegală cel puţin din două motive - încalca art. 48 Cpr.civ., care permite co-participarea procesuală, şi încalcă principiul independenţei şi imparţialităţii judecătorului, care ne spune că judecătorul se supune numai legii şi conştiinţei sale! Decizia este nu doar ilegală, ci şi imorală, pentru că înşişi judecătorii, unii dintre ei membri ai acestei secţii, au dat statul în judecată, în trecutul apropiat, pentru drepturi salariale şi sociale. În plus, pentru cazurile în care reclamanţii nu au domiciliul în Bucureşti, «surpriza» pregătită este trimiterea dosarului la tribunalul de domiciliu, pe motiv că legea pensiilor stabileşte că este competent şi tribunalul de la domiciliul reclamantului.


Aşadar, oamenii se asociază în procese pentru a plăti avocaţi buni din Bucureşti, dar cu costuri incomparabil mai reduse faţă de ipoteza unui proces individual (un onorariu de 5000 euro, să zicem, perceput de la 200 de persoane, înseamnă 25 de euro per persoană), pentru a avea şanse mai mari de a câştiga contra autorităţilor care abuzează de puterea încredinţată de cetăţeni, pentru a obţine reparaţia în timp util, eventual înainte de a deceda (să nu uitam totuşi că reclamanţii sunt pensionari). Iar justiţia română ce face? Îi trimite pe aceşti oameni la ei acasă, pentru a mai pierde nişte ani de zile, şi le indică să îşi pună fiecare avocat, în procese individuale. Alt avocat decât cel ales împreună cu grupul de pensionari, alegere făcută după multe analize, şedinţe, timp şi cotizaţii plătite sindicatelor. Adică să plătească de cel puţin 20 de ori mai mult (niciun avocat serios nu va accepta un dosar atât de complicat pentru mai puţin de 500 euro pe cap de reclamant).


Ce s-a întâmplat ieri în procesul pe care îl am pentru un număr de 192 pensionari aviatori (plus asociaţia lor, care nu este un sindicat, ci un ONG): cu o incredibilă ostilate şi cu o destul de preocupantă lipsă de maturitate, judecătorul a început să împartă reclamanţii pe tribunal, dictând grefierei numele fiecărui reclamant care trebuie să fie trimis la instanţa sa de domiciliu. Implicit, aceşti reclamanţi sunt obligaţi să îşi continue procesele în mod individual, şi nu în Bucureşti (unde se află sediul reclamantului principal, asociaţia pensionarilor, şi sediul pârâţilor principali, Ministerul Muncii şi Casa Naţională de Pensii), ci la ei acasă. Există desigur şanse mari ca instanţele lor de domiciliu să îşi decline competenţa la Tribunalul Bucureşti, ceea ce înseamnă nu luni de zile, ci ani de suspendare în fapt a procesului acestor oameni. Evident că dreptul lor de acces la o justiţie efectivă şi nu iluzorie va fi, practic, aneantizat. Revenind la procedură, măsurile dispuse de judecător erau evident luate deja, pentru că le citea de pe o listă. Ca să nu mai vorbim că, în mod ironic, după ce luase deja aceste două decizii, judecătorul m-a întrebat şi pe mine, în treacăt, că tot eram acolo, dacă sunt de acord cu disjungerea. Desigur că, dat fiind pericolul pierderii strategiei iniţiale, precum şi pentru faptul că, ostil fiind, judecătorul s-a mai şi antepronunţat, în sensul că a apucat deja să dicteze grefierei declinarea de competenţă şi disjungerea (separarea cauzelor), am fost nevoit să recuz judecătorul, ceea ce nu fac decât foarte, foarte rar. Pentru că eu cred că singura autoritate în stat la care mai poţi apela atunci când deţinătorii puterii politice sau economice abuzează de această putere este judecătorul. Dacă şi judecătorul se manifestă atât de ostil şi se derobează (în sensul propriu al cuvântului, de dezînvestire, de dezbrăcare de robă) de cauză, atunci unde să ne mai plângem?


în orice caz, toată lumea s-ar putea întreba de ce judecătorii unei secţii (foarte aglomerate deja cu litigii de muncă, litigii care sunt, la propriu, pe viaţă şi pe moarte) ar dori să aibă, în loc de două-trei procese colective, câteva mii de procesele individuale, separate? Adică, la numărul şi aşa mare de cauze aflate pe rol, să se adauge încă câteva mii, dacă nu cumva zeci de mii?".
Coroborând declaraţia profesorului de drept Gheorghe Piperea cu ciudatele întâmplări de luni,  în centrul cărora s-a situat avocatul (al cui???) Bogdan Gâlcă,  inevitabil apar câteva întrebări. 
* Cine şi în ce interes foloseşte straniul personaj Gâlcă Bogdan?!
* Gâlcă a fost într-adevăr răstălmăcit, aşa cum susţine, sau domnia sa ştie foarte bine al cui şi ce joc face, şi că tot acest joc al său are ca scop final manipularea pensionarilor militari pe un drum fals care să ducă de fapt la o victorie guvernui Boc împotriva acestor categorii sociale cărora puterea actuală le-a tăiat abuziv din venituri?!


Precizăm că, până la finalizarea acestui articol, cotidianul.ro a încercat de mai multe ori să ia legătura cu avocatul Bogdan Gâlcă, însă acesta nu a răspuns la niciunul din apelurile noastre telefonice.
Articol preluat integral din :
Cotidianul.ro
NO COMMENT!
Admin
___________________
Se impune o CLARIFICARE:
Cotidianul.ro scrie despre avocatul Bogdan Gâlcă , ca fiind 
avocatul SCMD. CD-SCMD, ne spune ca avocatul este  Costel  Gâlcă!
Cotidianul face confuzie de nume sau persoana?
Am gasit pe internet CV+poza, avocatului Costel Gâlcă , cel care se pare ca ar reprezenta oficial SCMD!  "Încurcate sunt căile Domnului şi judecăţile lui sunt greu de pătruns, de aceea te rugăm Doamne să ne luminezi minţile". ...
 Al de sus, te rugam!
Admin, V.Burcu
P.S.: Al de sus, este unul dintre comentatorii de forta ai blogului!
________________________________
RECOMAND CITIREA ACESTUI ARTICOL
___________________________________
OUG nr. 1/2011, publicata in M. Of.
1 Februarie 2011 Autor, Ioana Vlad
Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala vor revizui din oficiu pensiile militare pentru care, la determinarea punctajului mediu anual, s-a utilizat salariul mediu brut pe economie, conform unei OUG publicate in Monitorul Oficial. Astfel, pana la data de 31 martie 2012 se va efectua regularizarea acestora, urmand ca sumele de plata sa se achite pana cel tarziu la data de 31 decembrie 2012, iar sumele de recuperat se retin din drepturile de pensie.

In OUG nr. 1/2011 se precizeaza ca pensiile prevazute la art. 1 lit. a) si b) din Legea nr. 119/2010 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor, pentru care la determinarea punctajului mediu anual s-a utilizat salariul mediu brut pe economie, potrivit art. 5 alin. (4) din aceeasi lege, sa se revizuiasca, din oficiu, cel mai tarziu pana la data de 31 decembrie 2011, pe baza actelor doveditoare ale veniturilor realizate lunar de beneficiari, obligatia identificarii si transmiterii la casele de pensii sectoriale a veniturilor realizate lunar de catre fiecare beneficiar, revenind institutiilor din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala in cadrul carora beneficiarul si-a desfasurat activitatea.

Potrivit noii OUG, pensiile recalculate pe baza documentelor care atesta veniturile realizate si a salariului mediu brut pe economie sau exclusiv pe baza salariului mediu brut pe economie pentru perioadele care constituie stagiu de cotizare si ale caror cuantumuri sunt mai mari decat cele aflate in plata in luna decembrie 2010 se mentin in plata in cuantumurile rezultate in urma recalcularii pana la data emiterii deciziei de revizuire. Actul normativ prevede, de asemenea, ca pensiile recalculate pe baza documentelor care atesta veniturile realizate si a salariului mediu brut pe economie sau exclusiv pe baza salariului mediu brut pe economie pentru perioadele care constituie stagiu de cotizare si ale caror cuantumuri sunt mai mici decat cele aflate in plata in luna decembrie 2010 sa fie mentinute in plata in cuantumurile avute in luna decembrie 2010, incepand cu luna ianuarie 2011 pana la data emiterii deciziei de revizuire. Diferentele aferente lunii ianuarie 2011 se vor achita pana la sfarsitul lunii februarie 2011.

Astfel, pana la data de 31 martie 2012, se va efectua regularizarea acestora, prin stabilirea sumelor de plata sau de recuperat, dupa caz, in functie de cuantumurile rezultate dupa luarea in considerare a tuturor documentelor care atesta veniturile realizate pe intreaga durata a stagiului de cotizare sau dupa aplicarea grilei.

Potrivit noilor prevederi, sumele de plata se vor achita pana cel tarziu la data de 31 decembrie 2012, iar sumele de recuperat se retin din drepturile de pensie, in conditiile legii.

In acest sens, trebuie transmise institutiilor abilitate toate documentele doveditoare ale cuantumurilor veniturilor realizate lunar, pe baza carora se determina punctajele medii anuale. In acelasi timp, se precizeaza ca, in situatiile in care, din documentatia de pensionare, rezulta perioade de vechime in munca exprimate in saptamani de cotizare, ca urmare a achitarii contributiei catre fostele case de asigurari sociale, aceste perioade se vor transforma in stagiu de cotizare exprimat in ani si luni de cotizare.

Cuantumul pensiei revizuite se determina prin inmultirea punctajului mediu anual realizat cu valoarea unui punct de pensie, acesta fiind de 732,80 lei, stabilita prin Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2010 nr. 12/2010.
La determinarea cuantumului pensiei, fractiunile de leu se intregesc la un leu in favoarea pensionarului.

Cum se vor recalcula pensiile?
Conform OUG nr. 1/2011 va constitui stagiu de cotizare vechimea in serviciu si, dupa caz, vechimea in munca valorificata in ultima decizie de pensie pana la data incheierii procesului de recalculare, respectiv perioadele in care beneficiarul:

a) a avut calitatea de cadru militar in activitate;
b) a avut calitatea de functionar public cu statut special in institutiile de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, precum si in sistemul administratiei penitenciare;
c) a indeplinit serviciul militar ca militar in termen, militar cu termen redus, elev sau student al unei institutii militare de invatamant pentru formarea cadrelor militare, respectiv elev sau student al unei institutii de invatamant pentru formarea cadrelor militare/politistilor sau functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare;
d) a fost concentrat sau mobilizat ca rezervist;
e) a fost in captivitate;
f) a realizat vechime in munca recunoscuta in conditiile legii, pana la data intrarii in vigoare a Legii nr. 164/2001 privind pensiile militare de stat, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
g) a realizat perioade asimilate vechimii in munca, conform legii, pana la data intrarii in vigoare a Legii nr. 164/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
h) a realizat perioade de vechime in munca recunoscute in baza Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri, republicat;
i) a realizat vechime in munca, ca timp util, in fostele unitati agricole cooperatiste, calculat potrivit Legii nr. 80/1992 privind pensiile si alte drepturi de asigurari sociale ale agricultorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
j) a urmat, anterior datei intrarii in vigoare a Legii nr. 164/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cursurile de zi ale invatamantului superior, organizat potrivit legii, pe durata normala a studiilor respective, cu conditia absolvirii acestora, potrivit legii.

Totodata, va constitui stagiu de cotizare si perioada suplimentara la vechimea in munca sau la vechimea in serviciu acordata in baza legislatiei anterioare datei de 1 aprilie 2001 pentru perioadele realizate in grupa I si a II-a de munca, respectiv in conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii.

In acelasi timp, OUG nr. 1/2011 prevede ca pentru perioadele ulterioare datei de 1 aprilie 2001 care reprezinta, potrivit legii, stagiu de cotizare realizat in conditii deosebite, conditii speciale sau alte conditii de munca sa se acorde perioade suplimentare la vechimea in munca sau la vechimea in serviciu, care constituie stagii de cotizare in conditii normale, dupa cum urmeaza:
a) 3 luni pentru fiecare an lucrat in conditii deosebite de munca;
b) 6 luni pentru fiecare an lucrat in conditii speciale de munca;
c) 12 luni pentru fiecare an lucrat in alte conditii de munca, asa cum sunt reglementate in domeniul apararii nationale, ordinii publice si sigurantei nationale, pe baza criteriilor si metodologiei de incadrare prevazute, pana la 31 decembrie 2010, de Hotararea Guvernului nr. 1.294/2001 privind stabilirea locurilor de munca si activitatilor cu conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice pentru cadrele militare in activitate, cu modificarile ulterioare, si de Hotararea Guvernului nr. 1.822/2004 privind stabilirea locurilor de munca si activitatilor cu conditii deosebite, speciale si alte conditii, specifice pentru politisti, cu modificarile ulterioare.

Pentru perioade anterioare datei de 1 aprilie 2001 in care persoanele nu au avut calitatea de cadru militar in activitate, politist sau functionar public cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor, in cazul in care in carnetul de munca sau in oricare alt act prevazut de lege au fost inregistrate salarii pe ora ori salarii pe zi, salariile lunare se vor calcula prin inmultirea salariilor orare sau, dupa caz, zilnice cu numarul mediu de ore pe luna, respectiv cu numarul mediu de zile lucratoare pe luna din perioadele respective, astfel:

a) 25,5 zile (204 ore) pe luna, pentru perioadele anterioare datei de 1 ianuarie 1978;
b) 24,5 zile (196 ore) pe luna, pentru perioada 1 ianuarie 1978—1 martie 1990;
c) 23,6 zile (189 ore) pe luna, pentru perioada 1 martie 1990—30 septembrie 1990;
d) 21,25 zile (170 ore) pe luna, pentru perioada 1 octombrie 1990—1 ianuarie 1997;
e) 21,16 zile (169,33 ore) pe luna, pentru anul 1997;
f) 21,25 zile (170 ore) pe luna, pentru anul 1998;
g) 21,50 zile (172 ore) pe luna, pentru anul 1999;
h) 21,67 zile (173,36 ore) pe luna, pentru anul 2000;
i) 21,42 zile (171,36 ore) pe luna, pentru anul 2001.

In acelasi timp, la determinarea punctajelor lunare, pentru perioadele anterioare datei de 1 aprilie 2001, se vor utiliza salariile/soldele brute sau nete, urmand a se avea in vedere si sporurile cu caracter permanent care, dupa data de 1 aprilie 1992, au facut parte din baza de calcul a pensiilor conform legislatiei anterioare si care sunt inscrise in carnetul de munca sau sunt dovedite cuadeverinte eliberate de unitati, conform legislatiei in vigoare. Astfel, calculul se va realiza pe baza:
a) salariilor/soldelor brute, pana la data de 1 iulie 1977;
b) salariilor/soldelor nete, de la data de 1 iulie 1977 pana la data de 1 ianuarie 1991;
c) salariilor/soldelor brute, de la data de 1 ianuarie 1991.

Sporul de vechime in munca care este urmatorul:
a) perioada 1 martie 1970—1 septembrie 1983:
— 3% pentru o vechime in munca totala cuprinsa intre 5—10 ani;
— 5% pentru o vechime in munca totala cuprinsa intre 10—15 ani;
— 7% pentru o vechime in munca totala cuprinsa intre 15—20 ani;
— 10% pentru o vechime in munca totala de peste 20 de ani;
b) perioada 1 septembrie 1983—1 aprilie 1992:
— 3% pentru o vechime in munca totala cuprinsa intre 3—5ani;
— 6% pentru o vechime in munca totala cuprinsa intre 5—10 ani;
— 9% pentru o vechime in munca totala cuprinsa intre 10—15 ani;
— 12% pentru o vechime in munca totala cuprinsa intre 15—20 ani;
— 15% pentru o vechime in munca totala de peste 20 de ani.

Pentru perioadele de dupa 1 aprilie 1992, sporul de vechime utilizat la stabilirea punctajelor lunare este cel inscris in carnetul de munca sau in alte acte doveditoare.

Recalcularea pensiei de urmas
Pensia de urmas se stabileste procentual din pensia la care ar fi avut dreptul sustinatorul decedat, cu exceptia celor stabilite conform prevederilor Legii nr. 80/1995, cu modificarile si completarile ulterioare. Astfel, se va calcula din pensia pentru limita de varsta sau din pensia de invaliditate gradul I, revizuita, la care ar fi avut dreptul sustinatorul decedat. OUG nr. 1/2011 cuantumul pensiei de urmas se stabileste prin aplicarea unui procent asupra punctajului mediu anual realizat de sustinator, aferent pensiei, in functie de numarul urmasilor indreptatiti, astfel:
a) pentru un singur urmas — 50%;
b) pentru 2 urmasi — 75%;
c) pentru 3 sau mai multi urmasi — 100%.

Va prezentam in fisiere atasate cuantumul soldelor de grad si soldelor de functie minime corespunzatoare gradelor militare si tabelul cu salariul mediu anual.
1. Anexa - cuantumul soldelor de grad si soldelor de functie minime corespunzatoare gradelor militare
2. Anexa - Salariu Mediu Anual
http://www.avocatnet.ro/

91 de comentarii:

  1. C.pc.civ
    Capitolul II - Persoanele care sunt impreuna reclamante sau parate


    Art. 47
    Mai multe persoane pot fi impreuna reclamante sau parate daca obiectul pricinii este un drept sau o obligatiune comuna ori daca drepturile sau obligatiile lor au aceeasi cauza.

    Art. 48
    "Actele de procedura, apararile si concluziile unuia dintre reclamanti sau parati nu pot folosi nici pagubi celorlalti. Cu toate acestea, daca prin natura raportului juridic sau in temeiul unei dispozitii a legii, efectele hotararii se intind asupra tuturor reclamantilor sau paratilor, actele de procedura indeplinite numai de unii din ei sau termenele incuviintate numai unora din ei pentru indeplinirea actelor de procedura folosesc si celorlalti. Cand actele de procedura ale unora sunt potrivnice celor facute de ceilalti, se va tine seama de actele cele mai favorabile. Reclamantii sau paratii care nu s-au infatisat sau nu au indeplinit un act de procedura in termen vor continua totusi sa fie citati."

    In litigiile de munca actiunile sunt indreptate, de regula, impotriva unor decizii individuale referitoare la raporturile de munca.
    In cazul pensiilor se contesta deciziile de recalculare care, de asemenea, sunt individuale.Contestatorii au situatii militare diferite,decizii emise de case sectoriale diferite, motive diverse de contestare, domicilii diferite.Este adevarat ca toti sunt afectati de Legea 119.
    Dupa logica d-lui Pipera ar trebui ca toti concediatii sa introduca o actiune comuna pentru ca, nu-i asa? concedierea este reglementata de Codul Muncii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cotidianul.ro,
    _______
    are ACUM O PROBLEMA de imagine, de profesionalism jurnalistic!
    Urgent, trebuie sa CLARIFICE despre cine a scris!!??
    Este "una si aceeasi persoana" cu AVOCATUL SCMD, ori NU!
    Altminteri, avem o uriasa MANIPULARE, o DEZINFORMARE ordinara!
    Mai ales ca POSTACII de SERVICIU, au inceput "atacul"!
    Eheee, nu de pomana am scris despre "acordul fin al manipularii"!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. Fraţilor am greşit şi vă rog să mă iertaţi-"mea culpa". Eu, electricianul de serviciu sunt cel care jucându-mă cu firele am scăpat traducerea în engleză a poantei lui Akord. Sunt vinovat şi-o recunosc. A fost fără intenţie. N-am avut la mine MAVO-ul să măsor curentul, o clipă de neatenţie, o joacă şi zbîîîr a plecat traducerea pe NET. Degeaba am încercat s-o şterg că nu merge de la Anonim, numai de pe blogul ADMIN. Asta e..curiozitatea. Să mi se taie capul ca lu" Băsecu. N-a zis şi el aşa? Dacă l-aş fi avut pe şeful meu Czar lângă mine i-aş fi dat să ţină în fiecare mână câte-un fir şi după coafura lui mi-aş fi dat seama care-i faza şi care-i nulul, că de codul culorilor la fire, electricienii ăştia mai tinerei n-au auzit.
    Electricianul

    RăspundețiȘtergere
  4. @electricianul de serviciu ,
    Vezi? Acum stii de ce nu am sters eu acea postare?
    Intuitia mi-a spus ca a fost facuta, de un OM bun!
    De un OM care si el poate gresi cateodata, ca noi toti!
    Stii ce urmeaza acum ??? Sa-mi cer eu scuze!
    Imi cer scuze, pentru TONUL folosit, un pic nepotrivit!
    D'aia tin eu la voi! Sunteti deosebiti!
    Calitate superioara!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  5. Stelian P.
    "Sindicatele pensionarilor militari, manipulate de serviciile secrete ale MApN?"

    Scenariul, ca si intrebarea, mi se par evadate direct din Salonul PRM. Ca SCMD are mari probleme este vizibil si nu serviciile secrete sunt vinovate ci politrucii care conduc sindicatul din groapa in groapa spre victoria finala: pubela istoriei.
    Am lucrat cu totii in institutii de forta ale statului si stim foarte bine cum am fi reactionat la un asemenea ordin ilegal.(celor care nu ma cred le recomand sa citeasca legile de infiintare ale serviciilor secrete, principiile elementare de drept si legile internationale pe baza carora Romania a fost evaluata si admisa in NATO si UE). Sa nu uitam ca doi sefi ai serviciilor secrete provin din partide aflate in opozitie si care nu ar accepta ca serviciile sa fie folosite in folosul unor conducatori vremelnici. Voi ati accepta asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Revin aici ca sa nu se uite: ideea celor 6000 de dosare care vor bloca tribunalele si a nu stiu cate mii de dosare individuale care vor bloca lumea , a plecat de la domnul Dogaru. Avocatul nu a facut altceva decat sa spuna ce i s-a indicat. Acuma probabil si-a dat seama unde s-a bagat si regreta ca s-a lasat condus pe acest drum in care nu avocatul stabileste strategia ,ci Dogaru.

    RăspundețiȘtergere
  7. @electricianu'
    Esti Ohm cu mine,sunt si eu Ohm cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. ELECTRIFICATULE-lasa-te nene de meserie ,caci se pare ca-i prea complexa pt. tine.!Si doar te-am invatat sa tii firul rosu intre dinti in partea dreapta a gurii iar cu al verde sa faci ,,masa".nu mai da vina pe mine -Czar

    RăspundețiȘtergere
  9. @admin &comp
    Stie cineva ceva mai mult despre cele de mai jos??

    fragment interviu boc-tvr1(02.02.2011)

    Şi, tot din februarie, 1.541.000 de pensionari, beneficiarii grupelor de muncă I şi II, vor primi pensiile mărite. Majorarea, asigură primul-ministru, va fi permanentă.

    "Prin noua Lege a pensiilor, pe care am aprobat-o la sfârşitul lui 2010, beneficiarii grupelor de muncă 1 şi 2, încadraţi în această activitate până la 1 aprilie 2001, deci cei care au lucrat în condiţii de muncă dificile, vor primi un sprijin financiar prin aplicarea acestor grupe de muncă la pensie", a spus premierul Emil Boc, la postul public de televiziune.

    Potrivit premierului, pensia acestei categorii de pensionari va creşte, în medie, cu 93 de lei.

    "E vorba de 1.541.000 de pensionari care intră în această categorie. Acest lucru este posibil ca efort pe care l-am făcut anul trecut de adoptare a noii legi a pensiilor, care a impus principiul contributivităţii, şi ne-a permis să avem o lege corectă cu 22 de milioane de români. Să eliminăm acele pensii speciale care n-aveau la bază principiul contributivităţii, să-i răsplătim pe cei care au lucrat în grupe de muncă speciale, adică în condiţii grele, dificile, şi să aibă un bonus la pensie. Şi azi, începând cu 2010, pentru că în februarie se vor da banii inclusiv pentru ianuarie, 1.541.000 de pensionari din grupele I şi II vor avea acest spor la pensie, care va fi permanent. Media este de 93 de lei. Sunt şi creşteri de 158-160, şi de 80, în funcţie de locul în care au lucrat. Dacă cu raţionalitate, răbdare şi cu lucrul bine făcut, mergem pe această direcţie, ne vom consolida fiscal, iar România va fi ferită pe viitor să mai aibă probleme aşa cum a avut în 2009 şi 2010", a spus premierul.

    RăspundețiȘtergere
  10. ,,Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata.
    Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede de treaba.
    Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii, etc. Anchetatorul il intreaba pe taran:
    -Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
    -Apoi unii dintre ei ziceau ca sunt, dar parca poti sa-i crezi pe astia?! ''

    RăspundețiȘtergere
  11. Am onoarea sa va salut!
    Pentru curiosii care nu au vizionat "Pro Patria" 29.01.2011.
    http://www.mapn.ro/armatatv/categoria_21_pe_2010.php
    Eventualele injuraturi le primesc miine!
    Tuturor, cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bre nea CaiZăre numa" cine nu munceşte nu greşeşte, ce ca "neata care te conduci după devizele:
    1. "Cine-i fraier şi munceşte ori e prost ori nu gândeşte";
    2. "Cine-i harnic şi munceşte are tot ce vrea. Cine-i leneş şi chiuleşte are tot aşa".
    Ei uite de-aia trebuie să-mi dai măcar un spor de pericol acolo, fiindcă-ţi lucrez zi lumină la discotecă cu toţi etnobotanicii care se foiesc pe-acolo, fără carte de muncă şi fără ca măcar să fi dat palinca pe care ai promis-o când ai deschis stabilimentul. Ţie-ţi convine: stai toată ziua în pat ca o cloşcă pe oauă şi-ţi numeri precum Hagi Tudose marafeţii pe care ţi-i dădu Oprea.
    Ca să nu uit: ţi-a trecut opăreala? Nu întrerupe tratamentul cu vaselină şi seu de oaie că nu-şi mai face efectul...
    Electricianul

    RăspundețiȘtergere
  13. @a10.11
    Pot incepe de astazi?

    RăspundețiȘtergere
  14. @AKORD -Valeu muica ce limbarnita ai. asta de cand ti-ai tras racheta stanga sus! Dac nu esti membru (scmd) de ce te omori atata cu subictul? Lasa-le frate placerea cotizantilor voluntari-ca doar au platit nu? tnt-atul
    3 februarie 2011, 09:14

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonimule de la 10:11
    Aveam o părere mai bună despre gl.Pinţă ca de altfel şi despre Bădălan. Lui Pinţă chiar i-am fost direct subordonat şi am lucrat bine cu acesta. Păcat...Asta dovedeşte încă odată dacă mai era ceva de dovedit că "interesul poartă fesul"...În fiecare dintre noi (mai ales la români) zace în stare latentă acel demon al egoismului şi al invidiei care ne face atât de mărunţi d.p.v. al caracterului. Următorul dintre cei intervievaţi în reportaj, Radu Movileanu mi-a fost coleg de liceu 1 an, părinţii noştri fiind chiar vecini. Ăstuia n-ai ce-i cere, aşa la făcut bunul Dumnezeu.
    Revin cu primul personaj din fotografia preluată de Admin din "Cotidianul.ro"- gl-ul Nicolaie Dohotariu-primul din stânga (mi-a fost şi ăsta şef de direcţie). Băiat isteţ însă cu o fire şovăielnică fiind înclinat mai degrabă a lua în seamă bârfele şi cancanurile puse pe seama subordonaţilor decât performanţele profesionale ale acestora. Actualmente "încă" comandant al Diviziei "Dacica"-de pe Antiaeriană (Buc.) dacă nu greşesc. Implicat împreună cu alţii şi cercetat de Procuratura Militară în scandalul de spionaj "Floricel Achim" parcă.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bre nea CaiZăre numa" cine nu munceşte nu greşeşte, ce ca "neata care te conduci după devizele:
    1. "Cine-i fraier şi munceşte ori e prost ori nu gândeşte";
    2. "Cine-i harnic şi munceşte are tot ce vrea. Cine-i leneş şi chiuleşte are tot aşa". Sau chiar mai mult!!!!
    3. Munca-i pt. tractoare si ..negrii
    4.Adevarat ai grait -Electrificatule.De aia te tin eu angajat de nadejde la disco-tu te faci ca muncesti Io ma fac ca te platesc si treaba merge
    5.Daca opareala=ofticareala sa stii ca nici gand sa treaca se amplifica. de cand astia cu ergo omnis sunt basicat rau. Ca sa vezi ,cand a intrat in vig. l164 nu s-a gandit nimeni la ERGO OMNIS--Czar

    RăspundețiȘtergere
  17. tnt-ule
    mi-am pus lacat la gura
    spune-mi ce parere ai despre ce am postat la ora 09.24(ca fapt divers)

    RăspundețiȘtergere
  18. Akord fratele meu, ţie nu ţi-e clar că Bouc ia de la unii şi dă chipurile altora? În cadrul bugetului de asigurări sociale care teoretic ar trebui să fie o constantă, ceea ce se ia de la "speciali" se dă la "nespeciali". Başca că se-apropie alegerile din 2012, iar sondajele politice nu-i avantajează pe tâlharii portocalii. Praf în ochi...

    RăspundețiȘtergere
  19. @AK75
    Turbatul a rasucit harponul in rana!

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim de la 10:11
    Multam pt emisiunea cu papagali. Unde i-o fi gasit redactia "ProPatria"? sau erau pe lista cu sifonarii din MApN si au raspuns la apel.
    Te cuprinde sila, ne-au fost comandantii si colegi unii, am ajuns ca vai de noi daca astia reprezinta rezervistii, nite neica nimeni, care se gudura pe langa alt neica nimeni vremelnic ministru.

    Mai uitati-va si la nume si asa veti vedea cine dadea pe goarna...
    Multam

    RăspundețiȘtergere
  21. @tnt
    uite ti-am facut placerea

    RăspundețiȘtergere
  22. @ano11.24
    Cata vreme sacul numit buget de asigurari sociale e tot ala(ca bine zici;o constanta) la fel de ciuruit,nu pot sa-ti spun decat ca iti dau dreptate da eu am lucrat in grI si uite ca primesc o mica SPAGA ca sa votez cu cine tb.Da eu chiar o sa votez cu cine TREBUIE

    RăspundețiȘtergere
  23. @AK75
    Eu stiu ce NU O SA VOTEZ!Deocamdata imi este imposibil sa ochesc in careva.

    RăspundețiȘtergere
  24. Comisare, eroarea e evidenta - avocatul SCMD se numeste COSTEL GILCA. Mai este un reporter la Can Can - BOGDAN GALCA si un blogger care incearca sa faca valuri, ca tine, Bogdan GALCA (http://bogdangalca.wordpress.com/2009/02/13/nu-sunt-bogdan-galca-de-la-cancan/) Documentare linistita si spor la valuri.
    PS - manipulatorii sunt gasca ta si cacaciosii de pe noul ROARMY (http://roarmy.ro/eveniment/author/roarmy/)

    RăspundețiȘtergere
  25. @AKORD75-sper sa nu te superi ca m-am legat de..racheta ta.dac o aveai pe Pamela sigur ma legam de sanii ei(astept sa vad cu ce esi pe piata). Sincer nu stiu ce sa zic ref. la postarea ta .ar fi pozitiv daca ni s-ar aplica si noua .nu am idee,sa mai sapam PS. de BV ma leaga amintiri super.cea mai buna prietena a mea Rodica ,facea toate vacantele liceu ,facult.in comuna mea-ce vremuri frumoase.totul trece!! O zi buna Tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  26. @anonim12:00
    INTELEG CA AI O ZI PROASTA ,DAR DE CE TRINTESTI USA?!

    RăspundețiȘtergere
  27. COMUNICAT DE PRESA:
    Bogdan Galca - jurnalist la Ringier Romania.
    Domeniile in care scrie:
    Administratie publica , Arta & Entertainment , Auto , Afaceri , Educatie / Cultura , Monden / Lifestyle , Media / Publicitate , Politic , Religie , Sanatate , Social , Sport , Stiinta / Cercetare , Tehnologie , Turism
    Tipul de media in care lucreaza Bogdan Galca:
    presa online-Orasul in care lucreaza Bogdan Galca:
    BUCURESTI - http://www.comunicatedepresa.ro/bogdan-galca/
    ______________
    IATA DOVADA!
    COTIDIANUL a gresit doar ... prenumele!
    Avocatul este indubitabil: Costel Gâlcă!
    Prin urmare, nu manipuleaza NIMENI!
    D-l NEACSU are dreptate: Avocatul a spus
    ce i-a DICTAT stapanul, cel care-l plateste!
    Oricum, asta nu-i scuteste sa-si "repare" GRESEALA!

    RăspundețiȘtergere
  28. @Anonim 12:00;
    Lasa tafnosenia marca Ranciog!
    Pana la urma, continutul articolului ne intereseaza, nu eroare cu privire la PRENUME! Cotidianul.ro este clar in acest sens: vorbeste de avocatul Galca, de SCMD, de derapajele acestui asa zis sindicat!
    In alta ordine de idei, si AVOCATUL PLATIT DE CD/SCMD e la fel de blogger, ca multi altii: COSTEL GALCA,
    http://costelgilca.wordpress.com/all-about-me/
    P.S.: In loc de proferarea unor INJURII si aprecieri suburbane, mai bine v-ati OCUPA de ce trebuie, pentru ce incasati BANI de la oameni?

    RăspundețiȘtergere
  29. @Tnt
    ca sa vezi cat te iubesc
    ia de aici ia de la ......

    http://www.google.ro/images?hl=ro&q=pamela+anderson&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=u4FKTeCqO8THswbS87CwDw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&sqi=2&ved=0CEYQsAQwAw&biw=963&bih=858

    RăspundețiȘtergere
  30. # ANONIMUS a scris:
    17 Ianuarie 2011 la 2:49 pm

    RECVIEM

    Ne moare acum armata in picioare,
    Si ciorile-n guverne cuib isi fac,
    Istoria se stinge-n felinare,
    Trompetele de alta data – tac!

    Patrunde-n ziduri rece umezeala,
    Iar tara e-mpanzita-n toti scaetii,
    Se simte-n suflet truda, oboseala,
    - Ce trista-i adunarea diminetii ! -

    S-a transformat o viata in ruine,
    [ …Acesta-i pretul ce-l platim mereu ?…]
    Si tot astept pe seful ce nu vine
    Ca sa primeasca si onorul meu.

    Sus pe cladire , in catarg, sub vanturi,
    A mai ramas drapelul. De ce oare?
    Nu mai rasuna muzici, ode, canturi,
    Ne moare in surdina armata in picioare,

    Raman statui pe socluri dezgolite,
    E rolul lor istoric, inutil,
    Depozitele toate –au fost golite,
    De hrana, imbracaminte si trotil .

    Iar peste-aceasta oarba Liturghie,
    Nestingherit se-ntinde fara glas,
    Un murmur ce se vrea “paranghelie”,
    Care-i de fapt un ultim parastas!

    Pe valuri dusmanoase de inceput de drum,
    Trezeste-te trompeta din visare !
    Miroase-a pulbere si lovituri de tun ,
    Ne moare-ncet si sigur armata in picioare !

    Anonimus / Cronica mileniului 3
    TNT-atul

    RăspundețiȘtergere
  31. @Akord75 ba vere da mi-ai dat pe saturate! multam-tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  32. Akord ce făcuşi băi vere? Îi dăduşi TNT-ului link-ul ăla lung? Păi el de-abia se mai ţine pe picioare şi tu mai vrei să tasteze chestiile alea corect...
    ...Şi pentru ăla de la 12 trecute fix: copilu mai spală-te că miroşi urât şi nu-i de tine acilea!

    RăspundețiȘtergere
  33. @ano 13.35
    aplica si tu vorba aia pt 12 trecute fix
    CU INDIFERENTA OMORI PROSTU'

    RăspundețiȘtergere
  34. @13.35
    Link-ul ăla lung?Copy,mergi in borta Google ,ori ce motOr folosesti ,paste si ENTER!

    RăspundețiȘtergere
  35. @ano 13.57
    Fii sigur ca stia da e mistocar.pacat ca nu te-ai prins
    E plin blogu' de baieti de cartier

    RăspundețiȘtergere
  36. Akord, sarmalele reci din banda lu" CaiZar MoBristu" ,ăla cu "retroprogresiv TM"!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mai copii, pe cine prostiti voi?
    A cui cauza-CAZAN serviti?
    De ce postati aiureli, deviind premeditat
    de la subiectele fierbinti ale zilei?
    Chiar asa? Vreti sa dispara repede comentariile
    serioase, ingropate in "prostioarele" voastre?
    Admin, fa-ti DATORIA! Elimina balastul~!
    Compromiti calitatea mesajelor, dand LIBER prostiei!

    RăspundețiȘtergere
  38. @anonim f cunoscut 14.25
    Da ce-ar fi sa-ti faci un blog sa-ti(tie iti ti) scrii si sa te citesti singur si sa ne lasi in durerea noastra

    RăspundețiȘtergere
  39. Comisare ,sase ,a trecut caporalul !

    RăspundețiȘtergere
  40. Sindicatul Cadrelor Militare .
    Nu puteţi să vizualizaţi conţinutul grupului sau să participaţi la acest grup, deoarece nu sunteţi un membru în momentul de faţă. Membrii trebuie să fie aprobaţi înainte de înscriere
    Trebuie să fiţi membru al acestui grup pentru a-i citi arhiva.

    Solicitaţi calitatea de membru sau ...
    contactaţi proprietarul.
    http://groups.google.com/group/sindicatul-cadrelor-militare?hl=ro&pli=1
    _________
    Ha, ha, ha ....
    Acolo sa vezi discutii de discutii!
    Ei de ei, doar ... cei PLACUTI STAPANULUI!

    RăspundețiȘtergere
  41. @AKORD -ai vazut cum sar pretinii sa te ajute la nacaz.Eu m-am referit la continut nu la link,dar ei nici ca pricepura. Ce sa faci scoala fratilor scoala..tnt_atul

    RăspundețiȘtergere
  42. Microscopica de Geoge Topârceanu

    Când pleca odata la razboi un om,
    I-a strigat o cioara dintr-un vârf de pom:
    - Du-te la bataie, pentru tara mori,
    Si-ti va da nevasta un copil din flori.
    Omul,
    Auzind acestea, n-a mai vrut sa plece,
    Deci a fost la urma, fiindc-a dezertat,
    Condamnat la moarte si executat.

    Cine crede tot ce-i spui
    Este vai de capul lui."

    Auzişi CeZane?

    RăspundețiȘtergere
  43. Am gasit de pe net;
    Am primit decizia de pensie, recalculata in baza salariului mediu brut pe economie, in data de 20 ianuarie. La 21 ianuarie am inaintat contestatia, prioripost, cu confirmare de primire. Desi pe data de 25 ianuarie, delegatul MApN a ridicat corespondenta, acesta a refuzat sa expedieze confirmarea de primire. Am incercat sa transmit contestatia si pe adresele de mail, afisate pe site-ul oficial al MApN. Mesajul meu a fost respins de pe toate cele 4 adrese (cabinetministru@mapn.ro, drp@mapn.ro, brp@mapn.ro, secretariat_general@mapn.ro ). Doresc sa stiu daca s-a mai intalnit cineva cu asemenea situatie si ce se poate face in acest caz.
    __________
    Sincer recunosc!
    Asemenea tampiti, greu de gasit!
    Mai prostovanilor, faceti cadrele armatei, de rasul lumii!!!!
    E bine totusi, ca sunt relativ putini cei care va citesc gugumaniile!

    RăspundețiȘtergere
  44. Prostie,lovitura de stat,inconstienta sau paranoia?
    Posted on February 3, 2011 by roarmy
    Printr-o scrisoare adresata de SCMD presedintelui Romaniei , acest sindicat demonstreaza ca nu mai stie care este scopul constituirii sale. In loc sa se axeze pe procesele impotriva guvernului, pe sprijinirea pensionarilor militari, acesta continua sa joace pe scena politica, de data aceasta proferand amenintari la adresa………… presedintelui Romaniei. Atentie stimati domni in ce ape va scaldati. Presedentia Romaniei este o institutie a poporului roman. Presedintele Basescu este doar un trecator………

    Iată textul întreg al scrisorii deschise adresată președintelui Băsescu:

    Domnule Presedinte,
    In conformitate cu Legile antieuropene si contrare oricaror principii de drept international 119 si 263/2010, statutul nostru de militari in rezerva, pensiile noastre militare si, prin urmare, gradele si obligatiile noastre de rezervisti au fost desfiintate prin nationalizare. In noua situatie de „asistati”, ne adresam dumneavoastra, fostul nostru comandant, doar in calitate de Presedinte, anuntandu-va ca in Romania s-a produs un grav dezechilibru al puterilor statului.
    ...............

    http://roarmy.ro/eveniment/2011/02/prostielovitura-de-stat-sau-inconstienta/
    ...............
    De retinut ca avem "doua roarmy":
    - roarmy230 = Pro CD/scmd!
    - roarmy.ro = mai greu de definit!

    RăspundețiȘtergere
  45. rugaminte - precizari:
    Thursday, February 3, 2011 9:03 AM

    Domnule colonel / comisar / admin Burcu,
    Pentru a le (a-i) lamuri pe doamnele / domnii care posteaza pe blogul Dvs., va transmit mai jos urmatoarele (inclusiv mail-ul din 29 decembrie 2010):
    Pe data de 29 decembrie 2010, cu 12 min. inainte de ora 12, am trimis catre cei pe care ii vedeti mai jos demisia mea. M-a durut sufletul ca a trebuit sa o fac, dar am facut ceea ce am crezut ca este mai bine - si pentru mine, si pentru altii. Nu am revenit asupra acesteia, iar motivul participarii mele la sedinta de bilant se poate deduce chiar din continutul mail-ului transmis in decembrie.
    Acum ma doare sufletul ca imi scriu contestatia la prima decizie, aia pe salariul mediu. Vreau maine sa o trimit la Comisia de Contestatii, iar luni sa deschid 2 procese la Tribunalul Bucuresti - ordonanta presedintiala pe suspendare (mergand pe regulile de la administrativ) si actiune in anulare (ATENTIE!! actiune in realizarea dreptului) a deciziei. La fel voi face si cu cea de-a doua decizie. In total, 4 procese / persoana fizica. Si mai urmeaza, dar ...
    Sa aveti o zi buna,
    Elena
    __________
    Sent: Wed, December 29, 2010 11:49:48 AM
    Subject: DEMISIE

    Stimate Doamne,
    Stimati Domni,
    Va rog sa luati act de demisia mea din functia de vicepresedinte coordonator pe probleme juridice a SCMD, incepand de astazi, 29.12.2010, ora 12.00.
    Motivele demisiei: personale.
    Va multumesc pentru colaborarea de pana acum, imi cer scuze daca am fost, de multe ori, sub nivelul asteptarilor Dumneavoastra (pesemne ca lipsa de experienta in domeniul luptei sindicale si faptul ca am indeplinit numai functii de executie, nu si de comanda si-au spus cuvantul).
    Rog sa fiu chemata cand isi va prezenta raportul final comisia care face verificarile din punct de vedere financiar. Solicit aceasta intrucat e vorba de perioada cand si eu, alaturi de ceilalti membri din Comitetul Director, raspundeam de utilizarea banilor sindicatului.
    De asemenea, va dresez rugamintea de a mi se sterge IMEDIAT numele de pe pagina principala a SCMD.
    Cu deosebit respect,
    Elena Cobuz
    _________
    ELENA, m-am conformat!
    Multumesc pentru precizari!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  46. „Quod erat demonstrandum”!

    RăspundețiȘtergere
  47. SCANDAL in blogosfera:
    ______
    : http://roarmy.ro/eveniment/
    > Stie cineva mai multe despre cine administreaza acest site?
    ______
    Pai nu-i clar?
    Site-ul este pentru contracararea noastra, cei de aici si de pe blogul sindicatului!
    Si cine poate fi mai interesat? MAPN si UNPR in primul rand!!!
    _____
    Domnilor,
    Acel site si acest grup de discutii au acelas proprietar!
    P.D.
    _____
    De retinut ca avem "doua roarmy":
    - roarmy230 = Pro CD/scmd!
    - roarmy.ro = mai greu de definit!
    _____
    Chiar asa ???????
    STAPANUL "grupului" si "site" este acelasi ???
    Adica ... "omuletul" ... joaca la DOUA capete ??
    Stiam ca d-l drd Poinar este OM serios!
    Ptiu, drace! Fa te rog lumina!
    Incredibil! Incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  48. DEZMINTIRI!
    _____
    Domnule Doboseru,
    Asta-i gogonata rau! Din respect pentru varsta dumneavoastra m-am abtinut sa intervin in urma postarilor dumneavoastra, desi as fi facut-o de mai multe ori cand ati exagerat. Va asigur ca intre initiatorul acestui grup si site-ul roarmy nu exista nici o legatura. Am rugamintea sa nu faceti afirmatii decat atunci cand sunteti sigur de ceea ce spuneti. Revizuind postarile dumneavoastra veti descoprei si singur cate afirmatii de ale dumneavoastra nu s-au dovedit reale. Verificand I.P.-ul site-ului veti vedea ca nu este localizat in aceeasi localitate cu cel al grupului nostru.
    Dan N. Poinar
    _____________
    Domnule POINAR,
    Scuze! Am vrut sa spun ca proprietarul (in sensul de beneficiar) este "PENSIONARUL MILITAR", indiferent ca face sau nu face parte din SCMD ori ANCMRR ...
    D.P.
    ____________
    Circ fara bani!
    E bine cand e bine! Ce gluma ... brr ...
    Stiam eu ca d-l Poinar este OM serios!
    D-l Doboseru, la cate mizerii a suportat,
    a tras si dansul UNA! Una buna rau!

    RăspundețiȘtergere
  49. @elena
    Dupa precizarile dvs.retrag si-mi cer scuze pt.tot ce-am postat aseara dupa ora 20
    d-na elena sper sa le acceptati!
    @tnt-ul
    pot sa-mi bag racheta inapoi de unde-am scos-o?(da iti promit ca-i micsorez unghiul de inclinare)

    RăspundețiȘtergere
  50. http://roarmy.ro/ ;
    About,
    Intrucat mandria de a fi militar, corectitudinea si verticalitatea militarului au ajuns sa fie calcate in picioare de politicieni,de o parte a opiniei publice , de mass-media , am initiat acest proiect cu scopul clar de a aduce in atentia opiniei publice faptul ca armata romana a existat, exista si va exista, faptul ca este in masura sa raporteze oricand, indiferent de conditii,

    MISIUNE INDEPLINITA!
    Trebuie specificat ca proiectul roarmy.ro nu are legaturi de nici-o natura cu institutia Ministerul Apărării Nationale , nu s-a substituit si nu se va substitui niciodata acesteia. Acesta este un proiect personal fara nici-o legatura cu institutia amintita.
    Va dorim navigare usoara si lectura placuta.
    Adresa de contact: contact @ roarmy . ro
    __________
    Proprietarul, ANONIM!
    Data nasterii proiectului,
    - iulie 2010 -
    ___________
    Am venit cu aceasta clarificare + o rugaminte:
    GATA! Rog sa punem punct, acestui gen de postari!
    Este loc pe NET, si pentru unii, si pentru altii!
    Asta ne mai lipseste! Sa ne paruim intre noi!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  51. @elena
    credeti ca mai este necesara contestatia odata ce a aparut OUG 1/2011 iar pensiile revin la nivelul dec 2010 pana la revizuire.Nu contest faptul ca trebuie trimise ca sa zic asa 'preventiv',dar ca utilitate legala, serios vorbind are rost(folos)??.daca puteti argumentati cu paragrafe de lege

    RăspundețiȘtergere
  52. Infomondo Militar:
    ___________
    Ilie de la scularie 30 ianuarie 2011 la 06.00 pm:
    "Bre , oameni buni , stie careva dintre domniile voastre al cui o fi fiind http://roarmy.ro/presa/ … ca tare se vede portocaliu pe acolo … Se zvonise cindva ca ar fi fiind al unora de-si ziceau Federatia Militarilor din Romania … condusi de domnia sa domnul ghinarar Degeratu …"

    Roarmy 31 ianuarie 2011 la 12.44 am:
    "Domnule Ilie, care scularesti in scularie, site-ul roarmy.ro este un proiect privat ,fara nici-o legatura cu vre-o organizatie. Zvonul pe care l-ati auzit vine probabil de la prea multe scule in scularie. Cat despre portocaliu cred ca ar fi bine sa va puneti niste ochelari pentru ultraviolete. Si ca sa revin la lucruri normale si sa va lamuresc: site-ul roarmy este un site personal exact asa cum este si cel al d-lui Rinciog :site-ul SCMD. Fiind un site personal, scriu si pun pe el ce-mi doreste inimioara ca doar eu il platesc. Nu e moca….
    Acest site a sustinut SCMD-ul atata timp cat aceasta organizatie a sustinut pensionarii militari (se poate verifica). Asa cum am spus-o si pe site, nu vom mai sustine acest sindicat atata vreme cat isi bate joc de sarbatorile nationale, de onoarea si demnitatea militara pe care o aclamati tot timpul. Vom sustine in schimb pensionarii militari cu ceea ce putem (veti ramane surprins sa stiti cati pensionari am indrumat catre SCMD).
    Deci domnule Ilie, lasati teoria conspiratiei deoparte si luati lucrurile asa cum sunt:este site-ul meu personal, eu, un pensionar militar care nu are ce face ziua si isi face de lucru. Daca mai doriti si alte detalii va astept cu un e-mail, sa nu perturbam zona de comentarii."

    RăspundețiȘtergere
  53. foame mare de bani si jaf in buzunarele sindicatilstilor. Mai nou, ca sa te reprezinte avicatii in judecata , trebuie sa latesti integral cotizatia pe 2011. Altfel nici nu se uita la tine. Sa mor eu, asa scrie pe blogul Craiovei.Astia nu mai au bun simt . Ii pun pe oameni sa plateasca 1 milion taxa de avocat si inca un milion 200 cotizatia pe tot anul altfel nu le ia dosarele . Asta in conditiile in care toti sindicalistii se plang ca le-au micsorat pensiile . Ce diferenta este intre Boc si Dogaru ? Unul ne ia pensiile si alalat ce a mai ramas din pensie .

    RăspundețiȘtergere
  54. @Anonim1702-tu esti un mare mincinos
    1. Boc nu ti-a luat nici-o pensie
    2.Dogaru nu ti-a luat nimic .i-ai dat tu! DECI cine-i prostu?

    RăspundețiȘtergere
  55. M-AM TINUT DE PROMISIUNE.

    RăspundețiȘtergere
  56. pe ici pe colo o fi ceva de invatat

    preluare plano 10
    In stilul populist- heirupist, specific guvernului Boc, de a lua masuri negandite in diverse domenii economico sociale, a fost emisa ordonanta guvernului 50/2010 prin care s-a dorit limitarea dreptului bancilor de a stabili unilateral dobanzi si comisioane pentru creditele de consum acordate populatiei.
    In scurt timp, bancile au fost obligate sa aplice retroactiv ordonanta guvernului pentru toate contractele de credit. Au fost nevoite, cu cheltuieli suplimentare, sa intocmeasca acte aditionale la contractele de credit prin care sa ajusteze comisioanele percepute in limitele impuse de guvern. Si asta ...inainte ca ordonanta sa treaca prin parlament. Clientii care au contractat imprumuturi s-au trezit cu invitatii scrise sau telefonice sa treaca pe la sediile bancilor pentru a semna actele aditionale.
    Oficiul de Protectia Consumatorilor s-a lansat intr-o sustinuta campanie mediatica de amenintare a bancilor ca vor suporta amenzi usturatoare daca nu incheie la termen procedurile de semnare a Actelor aditionale.
    Intre timp, bancile internationale care au filiale in Romania au asmutit UE impotriva Guvernului, in special pentru aplicarea retroactiva a ordonantei. Comisia Europeana a avertizat guvernul Boc ca prin ordonanta incalca angajamentele de aderare la UE.
    Dupa finalizarea actiunii de semnare a Actelor aditionale a ajuns, in sfarsit, si Ordonanta in Parlament. Aici a fost periata de toate dispozitiile contrare normelor economiei de piata si angajamentelor de aderare la UE.
    Raul fusese facut!
    Bancile au efectuat cheltuieli inutile, clientii care au contractat credite au fost purtati pe drumuri.
    Actiunea s-a conjugat si cu imprejurarea ca salariile bugetarilor au scazut cu 25% , fapt de natura sa conduca la cresterea provizioanelor bancilor, in conditiile in care debitorii nu mai aveau bani sa plateasca ratele scadente.
    Aici s-au interpus cateva case de avocatura care au dat sperante contractantilor de credite ca au motive temeinice ca pe cale judecatoreasca sa oblige bancile sa reesaloneze creditele.
    Pe Internet a inceput o alta campanie de formare de grupuri de debitori care, pe sume modice, imputerniceau acele Case de avocatura sa intenteze actiuni colective impotriva celor mai cunoscute banci din Romania.
    Un astfel de grup de contractanti de credite, 88 la numar, pe langa ca s-a trezit cu actiunea respinsa de instanta, s-a ales si cu obligatia de a despagubi banca cu 100 000 lei, suma solicitata de banca pentru cheltuieli de judecata si daune pentru afectarea imaginii.Cam 1100 lei de caciula!
    Alte procese sunt pe rol.

    RăspundețiȘtergere
  57. @neacsu
    bre io citii da ne aburesti cu literatura.asa ceva poa' sa scrie oricine
    documentele si cifrele conteaza,pricepusi mata??
    ce a scris dom general mr.r.Ioan Zapor nu zic ca n-o fi adevarat,da nici nu te astepta s-o inghitim asa pe nemestecate ca nu santem rate,noi gandim NU muncim
    intreaba si pe TNT-ul,care mai are si-un frate la fel de destept ca el

    RăspundețiȘtergere
  58. Akord75, cand vor iesi docomentele adevarate, ce faci iti ceri scuze? Practic pui la indoiala cuvantului domnului General Zapor?Sau ai cumva impresia ca datele sunt inventate? Daca e asa , sa il actioneze in instanta dar mai intai sa dezminta. Au termen 24 de ore. Sa vedem cum reactioneaza CD.

    RăspundețiȘtergere
  59. Alea cu băngile şi cu roarmy000 e vechi. Da" să vă zic una bună: toată ziua azi s-au foit cu girofare pe E85 dube cu mascaţi. Veneau de la Siret Duane încărcate cu vameşi! Îmi zâse unu de-a lor că săptămâna viitoare îl calcă pe CZar la Stamora Moraviţa. Cică acolea e mai grav se trafichează gaz.
    Dragi suporteri şi comentatori staţi cuminţi aici pe acest bolg şi nu mai umblaţi lelea pe altele că doamne fereşte nu se ştie ce vi se mai întâmplă şi nu garantez că vă scot din ghearele mascaţilor (vezi tunisienii, egipţienii şi yemeniţienii)!
    .......
    Măi Akord, alea de le puseşi ce e ele: Volhoave sau Dvine? Poţi să le laşi liniştit că li s-a epuizat resursa de mult. De-aia zboară Puiac cu aeroplanul pe deasupra ta fără probleme şi-ţi aruncă în cap cu pârjoale, că ştie el ce ştie...îl doare la bască.
    Uite mai bine vorbeşte cu Oprea să-ţi împrumute nişte gioarse de HAWK-uri de-ale MIM-uri...luate de la olandeji şi care zac prin depozite. Nu-ţi zic unde că odată mă trezesc cu oamenii ăia răi şi negri şi mă saltă din cuibar.
    1RL39

    RăspundețiȘtergere
  60. Oare pe unde-o umbla prietenul Puiac? S-a dus să-şi repare MIG-ul?

    RăspundețiȘtergere
  61. @ano 18.48
    cu tot respectul va informez ca in buna traditie a achizitiilor militare din ro. Hawk este generatie cu dvina, ca volhov e mai nou(inclusiv cu urmarire si lansare in sistem TV-ca imbunatatire pe langa altele)si bine inteles hawk are jumatate din capacitatea de lupta a lui volhov si pretul dublu.daca doriti putem detalia oricatde mult.si hawku' dupa ce sta prin depozite tb sa recunoastem ca mai iese la cate-o defilare
    oricum per total general e ca si chestia cu fregatele si ma pricep la astea parol(nu la fregate)

    RăspundețiȘtergere
  62. @neacsu
    NU am sa-mi cer scuze ca nu am de ce.Nici nu am zis ca n-am incredere(desi la cate patim pot pune la indoiala cuvantul oricarui general,doar avem suficiente precedente ,NU??)Nici nu am impresia ca datele sunt inventate.am spus doar ca este literatura si cine citeste poa' sa vada cu proprii ochisori(ptiu ca-ti facui reclama)Pana la 'docomente' dupa cum zici restu'sunt simple acuze nefondate si nimic mai mult

    akord75 spunea
    @neacsu
    bre io citii da ne aburesti cu literatura.asa ceva poa' sa scrie oricine
    documentele si cifrele conteaza,pricepusi mata??
    ce a scris dom general mr.r.Ioan Zapor nu zic ca n-o fi adevarat,da nici nu te astepta s-o inghitim asa pe nemestecate ca nu santem rate,noi gandim NU muncim
    intreaba si pe TNT-ul,care mai are si-un frate la fel de destept ca el

    3 februarie 2011, 18:14

    neacsu spunea

    Akord75, cand vor iesi docomentele adevarate, ce faci iti ceri scuze? Practic pui la indoiala cuvantului domnului General Zapor?Sau ai cumva impresia ca datele sunt inventate? Daca e asa , sa il actioneze in instanta dar mai intai sa dezminta. Au termen 24 de ore. Sa vedem cum reactioneaza CD.

    RăspundețiȘtergere
  63. Vesti noi din partea SCMD
    La Craiova de exemplu, conform celor aparute pe blogul filialei, oamnilor , ca sa li se primeasca dosarele pentru avocet, li se cere sa plateasca integral cotizatia pe anul 2011 , desi s-a convenit ca se poate plati trimestrial, mai ales in conditiile in care in luna ianuarie toti au primit soldele injumatatite cel putin. Deci cine vrea process, scoate din buzunar 2 milioane frumoase din cele 25 pe care le-a primt ca pensie. Cine nu-I mai are , se imprumuta , ca daca nu , trece termenul de 45 de zile cand avea dreptul sa faca contestatie si ramane cu pensia pe veci calculate in baza salariului mediu pe economie . Diabolica socoteala. Si mai vorbeam ca guvernul ne-a obligat sa semnam singuri cererea , ca ne-a fortat mana . Uite acuma sindicatul forteaza mana sindicalistilor sa le bage banii in cont. Din ce le-a ramas de la Boc , le mai ia si Sindicatul doua milioane , cam tot fortat, altfel raman cu pensia injumatatita toata viata.
    Daca facem o socoteala simpla, se duce poate 1 milion la avocat dar se mai duce un milion si la sindicat, respectiv cotizatia pe anul 2011. Si uite asa domnul Dogaru isi asigura banii si anul asta in avans , iar in octombrie se vine iara controlul financiar si iarasi gaseste o gaura de cateva miliarde , dar de data asta mai multe , ca sunt mai multi fraieri care credeau ca sparg avioane cu sindicatul . Iar domnii din fruntea sindicatului, vor mai organiza niste proteste si iarasi vor face cate o demonstratie ca sa uite oamenii de bani . Iar sefii de filiale si birourile operative se vor face ca nu stiu nimic, pentru ca domnul Dogaru le va iarasi prime asa cum le da acuma , ca sa ii recompenseze ca au fost copii cuminti, au strans cotizatii si nu au facut scandal, nu au cerut socoteala pentru banii cheltuiti in 2010. Se lucreaza , se lucreaza, ca la guvern . Cum vin perioadele nasoale sau alegerile , cum se dau galeti si zahar, sau prime . Cum trece vartejul, cum incepe sarbatoarea la varf. Culmea este ca oamenii se bucura de aceste prime pe care le primesc , fara sa realizeze ca de fapt primesc o parte din banii pe care tot iei i-au dat, nu sunt veniti dintr-un buget strain . Iar la anu cand se vor trezi ca lipsesc iarasi nu stiu cate miliarde din fond , si vor indrazni sa intrebe ceva , Dogaru va zice: " cum unde sunt banii ? Dar nu v-am dat prime ? " Nu avem bani de avocati dar avem bani de prime . Cat de orb trebuie sa fii sa nu iti dai seama care este rolul acestor prime ? Nu sunt bani sa se intalneasca la Alba iulia presedintii de filiale , impreuna cu avocatii, dar sunt bani de prime . Mai bine se dadeau banii pentru organizarea cu ocazia asta a CNR dar domnului Dogaru ii e teama ca nu se stie cine pune intrebari. Se teme ca va fi intrebat de raportul comisiei de control si .. nu are cum sa scoata camasa. Cam asta este problema .Ce spune sindicatul ?

    RăspundețiȘtergere
  64. Uraaaaaa!! salarii ca in NATO(da' americanesti sau cipriote???) ca de 10 ani aud refrenul asta
    intii scuze dupa care copy/paste/vadim(cu limbajul de rigoare)


    In primul rand, imi cer scuze, domnilor colegi, pentru toate disfunctiile intervenite in sistemul de transmitere a sumelor de bani cheltuite de dvs. pentru actiunea din 24 Ianuarie! A fost o sincopa datorata trecerii la un nou sistem de contabilitate, in urma recomandarilor echipei de control intern. Toate sumele restante vor fi trimise rapid si, in urma deschiderii subconturilor de filiale, pe viitor nu vor mai fi disfunctii.

    S-au luat deja toate masurile care se impuneau transformarii SCMD dintr-o structura romantica intr-o institutie care ne va permite apararea conditiei noastre de militari si implinirea sperantelor pe care romanii si le pun in militari pentru supravietuirea Romaniei si apararea democratiei constitutionale. Si se vor lua in continuare masuri, astazi si in zilele urmatoare, mai ales in conditiile in care s-a decis ”accidentarea” mea si a altor lideri ai sindicatului.

    SCMD trebuie sa devina forta care lipseste Romaniei de 22 de ani.

    Va atragem atentia ca actuala Putere a incalcat brutal din nou Constitutia, a anihilat puterea judecatoreasca, nerespectand pe fond Hotararea ICCJ prin introducerea tuturor punctelor defunctei HG 735/2010 cu ajutorul recentei OUG nr 1/2011, direct in blocata Lege 119/2010. In aceste conditii statutul nostru de militari in rezerva este inmormantat si indiferent de cate milioane ne-ar da in plus (ceea ce nu este cazul, ca o fac doar demonstrativ, ca investitie in imagine, atragand caracterele slabe sau pe cei fara de caracter, sa dea declaratii de loialitate) vom fi pe viitor civili – ‘’beneficiari” ai unei pomeni de stat. Iar ceea ce dau unora in plus astazi vor recupera cu varf si indesat, dovada ca au introdus in noul lor limbaj juridic expresii gen ”reglementare”, ”regularizare”, etc. Iar cand punctul de pensie va scadea, vom canta “Hora Unirii’’, uitandu-ne de pe marginea santului la militarii activi detinatori ai fostelor noastre functii, care vor avea salarii NATO, in timp ce in locul nostru vor aparea ca ”rezervisti” generalii si coloneii inventati peste noapte (alde Ontanu, Talmaceanu, Diaconescu, etc.).

    Luptam in continuare pentru restabilirea statutului nostru de militari in rezerva si a legilor noastre ocupationale 164/2001 si 179/2004 fara prorogarea carora nu este posibila revenirea la pensiile din decembrie. Si, in ciuda promisiunilor, nici nu intentioneaza sa o faca, devreme ce au dat drumul la al doilea val de decizii datate intre 31.12.2010 - 07.01.2011. Luptam in continuare pentru abrogarea OUG 1/2011, a Legii 119/2010 si, in interesul tuturor pensionarilor civili sau militari, a legilor staliniste ale genocidului si subminarii economiei nationale, care ne interzic tuturor dreptul la munca, la viata, la sanatate, la batranete linistita: 329/2009 si 263/2010.

    RăspundețiȘtergere
  65. partea II-a

    Vom avertiza din nou Puterea sa respecte democratia constitutionala, manifestand in Capitala pe data de 1 martie a.c. Ne-am asigurat sprijinul opozitiei in ceea ce priveste abrogarea legilor mentionate si respingerea OUG 1/2011 ramanand deschisi si persoanelor din arcul Puterii pe tema dialogului in acest sens.

    Pe data de 1 martie am solicitat sprijinul sindicatelor aliate, Federatiei sindicatelor si ONG-urilor pensionarilor civili.

    In ceea ce priveste filialele SCMD, solicitam deplasarea spre Bucuresti a tuturor membrilor disponibili de la filialele care se pot incadra intr-un interval de afluire-defluire de 4,5 ore. Cheltuielile de deplasare vor fi suportate de catre SCMD. Rugam ca pana la 20.02.2011, BO ale Filialelor sa ne transmita numarul de participanti.

    Pana la data desfasurarii mitingului, atragem atentia ca Puterea si-a activat toate dejectiile de presa, vizand prin cele mai bizare si dementiale scenarii, compromiterea liderilor si in special a avocatilor SCMD. Acestea sunt preluate rapid de “”napoleonii”” si infiltratii nostri, care le mesteca si le scuipa de pe marginea santului. Sa nu-i bagam in seama!...

    In ceea ce priveste masurile extreme luate de betivii nationali, in situatia in care vreunul din membrii SCMD implicati in organizarea manifestatiei de la 1 martie, de la subsemnatul la gornist, pateste ceva, ii acuz de pe acum, anticipat, de incitare la omor calificat si crima cu premeditare.
    Ori isi baga mintile in cap si respecta Constitutia, ori vom atrage atentia factorilor decizionali din UE si NATO ca au luat-o rau de tot pe urmele lui Ceausescu!

    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. DOGARU MIRCEA


    vezi neacsule ca ti-au rasouns mai repede de 48 de ore
    da tu ce credeai ca se joaca bambilici?.iti spun eu se joaca bau-bau

    RăspundețiȘtergere
  66. @admin
    Ete-te te facura astia 'napoleon'.Sper ca esti de cinci stele??(pe eticheta nu pe umar)

    RăspundețiȘtergere
  67. Cotizati fra(ier)tilor ca sa se poata da prime. Ca la noi, la nimeni

    RăspundețiȘtergere
  68. auzi bre n-au omorat pe nimeni da deja sunt acuzati de crima cu premeditare si omor calificat??!!
    ma duc sa-mi iau o doza dubla de rudotel+bere,ca boala asta o fi contagioasa mai stii??hâc..Hâc

    RăspundețiȘtergere
  69. @20.41
    Am dispersat...MiG-ul pe cimpuri.In caz ca va fi cumva cutremur sa nu-mi cada pe scula vreun balot cu miliarde si sa-mi indoie tava la tun.SOD,SRZO,IFF decuplate.

    RăspundețiȘtergere
  70. bai da-mi place aia cu 'disfunctiile' si cu 'accidentarea'
    sa mor io ca aci chiar il cred-adresa site trilulilu

    RăspundețiȘtergere
  71. @AK75
    Dupa rudotel si bere sa nu te rezemi in butoane sa tzusneaca ,,Pamela''ta pe cerul patriei,ca acolo nu-i nimeni vinovat!

    RăspundețiȘtergere
  72. IFF lasa-l cuplat ca o sa ai nevoie

    RăspundețiȘtergere
  73. Nooo ca pamela are capac de siguranta pt. fraieri ca mine9un fel de centura de castitate

    RăspundețiȘtergere
  74. CLIPIRI SCURTE CU LUMINILE DE NAVIGATIE !,,Nu trage dom' Semaca,sunt eu,Lascarica!''

    RăspundețiȘtergere
  75. ,,CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. La sfarsit, ramân 3 finalisti: 2 barbati si o femeie.
    Testul final: primul barbat este dus lânga o usa , i se da un pistol si i se spune ca dincolo de aceasta usa , pe un scaun, se afla sotia lui.
    --- Ucide-o!
    --- Glumiti!? Nu-mi pot ucide nevasta!
    --- Atunci nu este o slujba pentru tine!
    Al doilea barbat primeste aceleasi instructiuni, intra în camera si dupa 5 min de liniste, iese afara plangand:
    --- Am încercat, dar mi-e imposibil...
    Vine rândul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul. Ia pistolul, intra în camera si se aud mai multe împuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri în pereti. Dupa 10 min, se face liniste, iese femeia obosita si transpirata:
    --- Pistolul avea gloante oarbe, a trebuit sa-l omor cu scaunul! ''

    RăspundețiȘtergere
  76. @tnt-ul a doua oara cand cer aprobare
    pot sa-mi bag racheta inapoi de unde-am scos-o?(da iti promit ca-i micsorez unghiul de inclinare)

    RăspundețiȘtergere
  77. @banc
    Ha Haq Ha bun de tot

    RăspundețiȘtergere
  78. http://wikileaks-ro.blogspot.com/

    Asadar, din rezerva BNR de circa 37 de miliarde de euro:
    7% – rezervele de aur
    20% – depozitele de valuta
    73% – hartii de valoare

    RăspundețiȘtergere
  79. ,, Deci cine vrea process, scoate din buzunar 200 MILIOANE frumoase din cele 2500 pe care le-a primt ca pensie. Cine nu-I mai are , se imprumuta , ca daca nu , trece termenul de 45 de zile cand avea dreptul sa faca contestatie si ramane cu pensia pe veci calculate in baza salariului mediu pe economie . Diabolica socoteala.'' Am modificat sumele in bani...vechi(UN LEU=UNA SUTA BANI)!

    RăspundețiȘtergere
  80. 1. In autobuz, Alabama. Se rascoala negrii, ca vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandal, tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul. -Ba, ia gata cu galagia! Ete smecheria dracului, la mine in autobuz v-ati gasit... Ba pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti ALBASTRII. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate!

    2. In prima zi, D-zeu a creat ciinele si i-a zis:
    "In fiecare zi sa stai in usa casei si sa latri la oricine intra in casa sau trece prin fata ei . Pentru asta iti dau 20 de ani de viata."
    Ciinele a raspuns :"E prea mult timp pentru a sta si latra.
    Ce-ar fi sa-mi dai doar zece ani si sa-i pastrezi pe
    ceilalti zece?" Si D-zeu a fost de acord.
    A doua zi, D-zeu a creat maimuta si i-a zis:
    "Inveseleste-i pe oameni cu maimutarelile tale si fa-i
    sa rida. Pentru asta iti dau o viata de 20 de ani." Maimuta a zis:"Sa ma maimutaresc 20 de ani?
    Asta-i destul de mult !
    Ce-ar fi sa-ti dau 10 ani inapoi cum a facut si ciinele?"
    Si D-zeu a fost de acord.
    A treia zi, D-zeu a creat vita si i-a zis:
    "Tu sa mergi toata ziua pe cimp cu taranul, sa stai in arsita soarelui, sa muncesti de dimineata pana seara, sa ai vitei si sa dai lapte sa poti intretine
    familia taranului. Pentru asta iti dau 60 de ani de viata."
    Vita a raspuns:" Asta e o viata destul de grea ,si tu
    vrei ca eu sa traiesc 60 de ani?
    Ce-ar fi sa pastrez 20 si sa-ti inapoiez 40?"
    Si D-zeu a acceptat si de aceasta data.
    In ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om si i-a zis:
    "Maninca, dormi,casatoreste-te si bucurate de viata.
    Pentru asta iti dau 20 de ani."
    Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ?
    Este posibil sa-mi dai mie cei 20 de ani ai mei ,
    cei 40 pe care ti i-a inapoiat vita, cei 10 de la maimuta si 10 de la ciine, pentru a avea o viata de 80 de ani ?"
    " Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o!"
    " Acesta este deci motivul pentru care in primii 20 de ani mincam , dormim, ne jucam si ne distram.
    Urmatorii 40 de ani muncim ca sclavii in soare ca sa ne intretinem familiile.
    Dupa care ne maimutarim timp 10 ani ca sa ne bucuram nepotii.
    Iar ultimii 10 ani ii petrecem pe prispa casei latrind la
    toata lumea !!!

    RăspundețiȘtergere
  81. @Akord
    Am sa te sanctionez daca mai cari articolele, in intregime, de pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  82. Ce sa faca si el , posteaza orice si oricat, nu conteaza de unde , numai sa abata atentia . Are sarcina de partid, ce te bagi. Brasovul a dat numai militari cuminti, ascultatori si iubitori de CD.

    RăspundețiȘtergere
  83. @plano10
    sanctiunea poate sa mi-o dea SCMD. oricine poate sa vada kommunikatul acolo,si deci ei sunt sursa si autorul.Da dvs de unde l-ati luat ca poate va sanctioneaza??

    RăspundețiȘtergere
  84. @acord
    Ma refer la materialul cu bancile.
    Eu am dat doar un citat din materialul pe care si-l asuma dl Zapor.

    RăspundețiȘtergere
  85. @plano10

    ma voi retrage,cred ca voi reusi sa supravietuiesc asa cum am facut-o si pana acum fara blogul plano10
    Deasemenea va rog sa-mi blocati IP-ul pe blog.
    Intrebare;datele mele si poza le-am postat NUMAI pe mhblog.CUM AU AJUNS PE PLANO 10???VA ROG; RASPUNS URGENT!!daca nu, va voi explica eu

    RăspundețiȘtergere
  86. @plano10
    dvs veti fi cel sanctionat

    RăspundețiȘtergere
  87. Comisare, vezi ca se fac razii in zona. Ai grija sa nu patesti ceva. Ai grija si de anonimi...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri