Google Translate

vineri, 25 februarie 2011

SCMD, ziua si scandalul! Razboiul e-mail-urilor! Aici sunt banii dumneavoastra!

From: Marian Ilie marian1950@gmail.com
Sent: Thu, February 24, 2011 5:38:54 PM  Subject: Fwd:

Informare catre Comitetul Director al SCMD

Domnule presedinte Dogaru,
Sper ca cineva sa va aduca la cunostinta continutul acestui mesaj. Daca chiar nu se va gasi cineva, vom intelege cu totii ca pur si simplu SCMD are capul rupt complet de trup. Stiu, nu detineti tainele computerului, si asta va aduce un mare deserviciu. Va marturisesc ca, pentru a nu depinde de fiul meu sau de altii, din acest punct de vedere, eu am urmat un curs de PC la varsta de 56 de ani.

Dumneavoastra, in calitatea de presedinte al Sindicatului, a trebuit sa va bazati pe Secretariatul Tehnic. Din cate imi dau seama, o buna parte din reprosurile ce vi le-am adus, atat eu cat si alti camarazi, nici macar nu le meritati, si constat ca concluzia comisiei de audit referitoare la necesitatea indepartarii din functii a personalului retribuit este intrutotul justificata; cum isi permite Dl. Ranciog sa taxeze drept aberatie cerinta ca plata cotizatiilor sa se faca personal de catre membri, in contul central? Nu asa a fost stabilit de la bun inceput? Faptul ca o initiativa de genul relaxarii sustinute de dansul a dat nastere situatiei ambigue cu cei 2.000 de membri neluati in evidenta oare nu i-a fost suficient, ca lectie? Dumneavoastra, personal, doriti sa se perpetueze astfel de situatii?

Apoi, cu ce drept isi permite dansul sa sustina ideea eliminarii penalitatilor pentru intarzierile in justificarea avansurilor? Chiar vrea, sau vreti sa instituiti legi proprii privind contabilitatea si gestiunea? Cum isi permite sa minta sfruntat afirmand ca ar fi filiale care reclama activitatea "defectuoasa" a noii echipe financiar-contabile? Din contra, principiile de lucru - in totala conformitate cu legile - instituite de noua echipa confera filialelor o nota de personalitate benefica pentru bunul mers al activitatii intregii structuri, si tocmai acestea elimina arbitrarul si bunul plac - de care pana nu demult Dl. Ranciog a uzat din plin; 52 de cotizatii anuale la SCMD le-a cheltuit numai pentru asigurarea sa de viata - asta, da, arbitrar si bun-plac, exemplu de folosire discretionara a cardului sindical!

Sigur ca nu-i convin restrictiile inpuse de noile raglementari, cum ar fi incetarea vechilor contracte de telefonie odata cu intrarea in aplicare a celor noi; invitati-l, va rog, sa-si caute un alt loc de munca. Pana si adresa Filialei Satu Mare, prin care el exemplifica nemultumirile filialelor, este tot un semn ca lucrurile intra in normal. Omul asta chiar nu e in stare sa se puna in situatia noastra - cei din conducerile filialelor - care de un an folosim abonamentele telefonice proprii in tot ceea ce facem pentru sindicat.

Eu, personal, am efectuat o sumedenie de deplasari la Bucuresti, in interes personal, prilejuri cu care am rezolvat si chestiuni sindicale, fara sa decontez vreun ban pentru benzina; as fi putut proceda si invers, efectuand deplasarile cu decontarea benzinei, fie si pentru simplul fapt ca am trecut pe la sediul central si am adus ori al preluat materiale...

Stiu foarte bine ca, de la o vreme, nemultumite de vechea maniera de gestiune, unele filiale n-au mai trimis, fie si partial, cotizatiile la Centru; ce urmareste Dl. Ranciog punand acest aspect in carca noii echipe financiar-contabile? El se plange de aroganta? Erati de fata, i-ati vazut aroganta cand a refuzat sa completeze o nota de distributie materiale pentru filiala ce o reprezentam. Ce cauta in Secretariatul SCMD un astfel de om? Angajati, domnule, o secretara destoinica, si rezultatele se vor vedea!

Sunt convins ca multe din neregulile puse in responsabilitatea vicepresedintelui Catalin Apostol au fost inraurite de Dl. Ranciog - ca, de altfel, si multe din cele ce vi le reprosam dumneavoastra. Inteleg, propunandu-va transmiterea la filiale a raportului de audit, Dl. Ranciog conteaza pe faptul ca n-o veti face. Asumati-va riscul, faceti-o, iar filialele vor intelege circumstantele si cauzalitatile reiesite din raport. Cred ca prin modul cum au reactionat pana acum la criticile ce vi s-au adus, filialele au dovedit un deosebit spirit de intelegere. Contati si pe acest dat si puneti capat provizoratului. Cu cat veti intarzia mai mult in aplicarea unei astfel de corecturi, cu atat mai dificila va fi indreptarea ulterioara a lucrurilor.

Cred in competenta si bunele intentii ale noilor membri cooptati in CD, si fac apel si la domniile lor sa va sprijine in acest sens. Va reamintesc si cu acest prilej ca integritatea SCMD, ca structura, este data in primul rand de integritatea morala a membrilor, si ca o eventuala scindare nu poate fi generata decat de atitudinea la nivelul conducerii centrale. Eventuala continuare a atacurilor nesabuite la adresa D-lui Monac sau a membrilor comisiei de audit va fi pentru filiale un semna ca "acolo" inca se petrece "ceva", ceea ce le va pune in situatia de a cauta sa inteleaga ce se petrece si a opta pentru una sau alta din orientari, ori poate chiar pentru iesirea din Sindicat. De dumneavoastra si Consiliul Director depinde unitatea si taria SCMD, nu de laudele ori criticile aduse - argumentat sau nu - de unii membri.
Va asigur de toata consideratia mea,
Col(r) Marian Ilie
Filiala Ramnicu Sarat
Domnului Lt. Col. Chelu,
Întrucât nu doresc să mă milogesc pentru cei 310,70 lei pe care i-am cheltuit pentru bunul mers al filialei din care fac parte şi pe care cu multă trudă am reuşit să o înfiintez, si lupt în continuare să o menţin în viaţă , vă înaintez documente justificative pentru această sumă. Oricum vă aduc la cunoştiinţă că această sumă este pe cardul filialei noastre , eu nu mi-am permis să mă ating de ea până nu primeam avizul dumneavoastră.

Eu nu puteam să folosesc facturile personale întrucât telefonul meu este trecut pe numele fiului meu. Dacă ar fi să fiu cinstit ar trebui să vă spun că cheltuielile mele pe telefoane, atît în cadrul filialei , cît şi cu centru s-ar ridica undeva la 550 - 600 lei.

Nu este nici o supărare, am înţeles că este nevoie de documente justificative, însă la întrebarea mea către centru, de prin luna septembrie, ce facem cu comunicaţiile, Întrucât cheltuim mulţi bani din veniturile proprii, mi s-a răspuns să procedăm astfel.

Doresc să închei acest capitol pe un ton prietenesc cu toţi cel care au contribuit la acest mic incident. Doresc ca totul să fie perfect pentru toţi cei care facem parte din acest sindicat. Vă doresc tot binele din lume, succes în munca greoaie pe care o desfăşuraţi şi pe care v-aţi asumat-o. Doresc de asemenea să avem în continuare o colaborare foarte bună.
Cu mult respect,
Blidar Vasile Satu Mare

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Secretariatul Tehnic
Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr. 4, Sector 1, cod postal 013705
E-mail secretariatscmd@yahoo.com
Site http://sindicatulcmd.blogspot.com/
Telefon : 0725562223, Fax : 0318177371
Nr. 116/23.02.2011
Catre,
1. PRESEDINTELE SCMD
2. COMPARTIMENTUL FINANCIAR CONTABIL AL SCMD

Subiect: Deconturi cheltuieli aferente lunii ianuarie a.c. si stabilirea in sarcina unei persoane din cadrul Compartimentului Financiar Contabil, prin fisa postului, a atributiilor de achizitonare

1. Va prezint alaturat 3 deconturi ale Secretariatului Tehnic pe luna ianuarie a.c., inregistrate la nr. 113, 114 si 115 din 23.02.2011. De peste o luna de zile, documentele justificative ale cheltuielilor fac naveta intre Compartimentul financiar contabil si Secretariatul Tehnic, pe motive puerile (de ex. ca trebuie reasezate documentele, ca trebuie anumite inscrieri pe bonuri sau pe facturile fiscale, etc). De fiecare data cand am prezentat decontul, s-a gasit cate „ceva in neregula”, desi toate au fost intocmite, la rugamintea mea, de catre casier, plt adj (r) Perianu Traian, om cu o lunga practica in domeniu si care nu poate fi acuzat ca nu stie sa faca un decont. Dl. Chelu, neuitandu-se peste documentele prezentate, decalara tutror ca avem de restituit o suma de 799,99 lei, cand din acte rezulta ca trebuie restituita suma de 172,89 lei. Am solicitat sa platesc aceasta suma la casierie dar am fost refuzat, pe motiv ca mai intai trebuie acordul dlui Chelu.

2. Desi domnul presedinte Dogaru a predat personal la Compartimentul financiar un alt decont, aferent tot lunii ianuarie, pe numele dlui Alexandru Oancea, administrator al Primariei Sector 1 si colaborator al SCMD, reprezentand reincarcarea, in regim de urgenta, a 4 cartuse pentru imprimantele aflate in dotarea SCMD (2 tip CANON si 2 tip HP Laser Jet), dl Chelu amana tot de aproape o luna plata sumei de 480 lei, tot pe motive neserioase – ba ca dl. Oancea nu este membru SCMD, ba ca Secretariatul tehnic trebuie sa-i plateasca banii, din avansurile anterioare, etc.

3. In aceste conditii, rog desemnati o persoana din cadrul Compartimentului financiar contabil care sa indeplineasca, prin fisa postului, rolul de achizitor pentru necesitatile punctului central de lucru si pentru actiunile organizate la nivel central de catre SCMD pentru ca personalul Secretariatului tehnic nu doreste sa fie batjocorit de catre dl. Chelu. Anexez alaturat raportul privind cheltuielile estimate pentru manifestarea de la 1 Martie, raport aprobat in sedinta Comitetului Director din 22.02.2010.
COORDONATOR SECRETARIAT SCMD,
Lt. Col. DUMITRU RINCIOG
STIRI, ULTIMA ORA
Cititi ultimul comunicat al domnului Dogaru si intelegeti ce doriti. Este ultimul strigat in materie de apeluri ale domnului Dogaru, dupa cel in care ii indemna pe toti cei fara nici un gram de creier sa se alature manifestarii din 1Martie . Acuma dansul face apel la toti cei care vor sa actioneze statul in instanta, si nu apeleaza la avocatii domnului Dogaru. Ramai interzis , nu altceva .  Continuarea, Click aici !


"joi, 24 februarie 2011
Nu mai aruncati banii pe fereastra
Catre toti cei interesati
La fiecare etapa a bataliei juridice, dupa ce SCMD a initiat si castigat ceva, au aparut voitorii de bine gata sa o ia de la inceput, pe sume piperate, ca sa se obtina ceea ce era deja obtinut.

Cei care se dau de ceasul mortii acuzandu-ne, din ordin basescian, de delapidari si fraude, in conditiile in care cotizatia lunara, de valoarea unui pachet de tigari, este utilizata in proportie de 90% pe procese si actiuni, au dat cu multa larghete sume reprezentand cotizatia pe 10 - 60 de ani ca sa obtina vant.

Va informam prin prezenta ca, in ceea ce priveste Legea 119/2010, pe 18 martie vom fi la a treia infatisare pe fond, alaturi de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

In ceea ce priveste OUG 1/2011, dl. avocat Costel Galca garanteaza ca Guvernul nu mai are nici o sansa deoarece a mers din incalcare in incalcare a legilor pana la blocare totala. Procesele vor continua in tara si vom castiga in tara.

Referitor la Curtea Europeana de Justitie de la Luxemburg, dl avocat Costel Galca este singurul roman care a lucrat vreodata acolo. Vom actiona si acolo, in grup foarte restrans, dar in numele intregului sindicat, pe discriminare, deoarece in momentul in care ai introdus actiunea la Luxemburg toate procesele din tara se suspenda.

In acesta situatie, la Luxemburg vor actiona cateva persoane in numele SCMD suspendandu-si actiunile personale in instanta. Va atragem insa atentia ca in afara transferului de pensie dintr-o tara in alta, legislatia europeana privind pensiile, datorita marilor diferente de la tara la tara, inca nu este reglementata.

In concluzie, chiar daca vom fi injurati, ca de obicei, atragem atentia celor interesati ca, daca declanseaza actiuni personale, risca sa nu castige nimic la Luxemburg si sa piarda totul in tara.

Sindicatul va actiona si la Luxemburg si in tara si garanteaza victoria, chiar si intr-o tara anormala ca Romania, in care Guvernul a introdus dementa juridica.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru"

Discutiile sunt libere!
Comentariile, va apartin!
Admin, V.Burcu

169 de comentarii:

  1. Stelian P.

    Briliante din gindirea dogariana:

    “Sindicatul va actiona si la Luxemburg si in tara si garanteaza victoria.”
    24.02.2011
    Cu toate ca ordinea normala este exact pe dos, adica mai intii in tara si apoi la Luxemburg, se pune urmatoarea intrebare:
    - Daca victoria in tara este garantata ce rost mai are actiunea la Luxemburg, sau fuhrer-ului militar ii plac excusiile pe banii sindicalistilor ?


    „- 1 Martie 2011 - Marsul SCMD asupra Guvernului Romaniei, urmat de miting in Piata Victoriei -
    Ii asteptam pe militarii in rezerva si in retragere. Cei care se simt "beneficiari" pot sa ramana acasa!
    Alaturi de noi vor fi pensionarii civili, profesorii, pilotii, functionarii publici, politistii, politistii de frontiera, vamesii, lucratorii din penitenciare, etc.”
    24.02.2011

    Oare citi o sa ramina acasa si de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim spunea...

    DezAkordu, bai cal-mucule de unde nu-i n-ai ce cere-în cazul tau minte. Poate ai tu capul mare si implicit creierul de te trage pe-o parte cand umbli, dar nu-i suficient. мальчик trebuie să mai ai şi ceva circumvoluţiuni pe el nu aşa cum ai tu-asta ca veni vorba de jigniri. De cand ai aparut pe aici, constat ca ai adus aceeasi foiala si frustrare, a celor de pe infomondo pe unde ai luat suturi in c.r la greu bagandu-te in seama ca „perot-ul lui Cezar”.
    Hai zau asa incearca sa te controlezi putin...Unde ai vazut tu ca eu am zis ca era mai bine cu 164 sau 119? Eu ti-am spus ceva iar tu ai inceput s-o iei pe langa aratura... Daca ai astfel de probleme trateaza-le! Esti chiar interesant..poate ar trebui să te studieze urmaşii lui Pavlov! Sau poate ti-a ramas vreun releu „intzepenit” intersantule...
    Eu am spus de lege ocupationala si de reparatii materiale celor îndreptatiti nu de bazaconiile pe care le ai tu pe nuca: sindicat, Dogaru s.a. de care sincer ma doare undeva. Bani ca la americani? Visezi draga...Ai o imaginatie bogata, dar nu incerca s-o transpui si altora mai ales. Hai ca deja m-ai plictisit.
    Poate unora merge sa le vinzi sugiete si pampersi dar eu iti recomand sa incerci sa vinzi bikini.
    Aliosa
    PS. Chestia cu doc. justificative la decizia de pensie s-o vedem. Nu prea merge „pe surse”...Sa traim si sa vedem. Parca asa le-a zis si basescul unora mai fraieri de pe aici...De fapt nu ma mira: dogaru, basescu, boc si multi, multi...papagali!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim spunea...

    Akord da parcă rusnacu îţi puse următoarea întrebare:
    "pe unde pe această planetă denumită Pământ cei din sistemele naţionale de apărare "beneficiază" de o lege similară cu cea dată de handicapaţii noştri de guvernanţi"?
    Hai băi frate că aşteptăm un răspuns...ca să vă departajez (pe tine faţa de Halim-oşa). Să ştiu şi io cu cine votez în 2012. Cu Ochiu şi timpanu, cu 3 sau 1 cacadâri sau cu coasa şi ciocanu? Ori poate cu vulturu de mare cu peştele în ghiare?
    666

    RăspundețiȘtergere
  4. Comitetul Director nu inceteaza sa ne uimeasca. Si totusi unii inca mai cred ca "domnul Dogaru" nu stie nimic si ii trimit scrisori (pe care nici macar nu le vede , pentru ca nu stie sa se uite pe un computer decat daca e film la el " in speranta ca le va citi si va lua masurile necsare.
    Domnule Ilie Marian, sunteti naiv daca chiar credeti in ceea ce ati spus, si anume ca FCMD va tine cont de recomandarile dumneavaostra sau ca macar le va vedea . Pai dansul nu are nici adresa de mail si tot ce se primeste pe adresa dansului, ajunge la domnul Rinciog. Stiti cum se va desfasura doalogul de informare ? Hai sa facem un exericitiu de imaginatie:
    R: sa traiti sefu
    D: Noroc! E gata cafeaua ?
    R:da sefu!
    D: imbunatatita ?
    R: ca de obicei sefu!
    D: bine , noutati ?
    R: ei, nimic deosebit sefu, stiti , v-a trimis un mail stiti dvs, Ilie Marian.
    D: care mai, ala de la Bacau, sau care?
    R: nu sefu, de la Ramnicu Sarat .
    D: Aha , si ce vrea? Nu s-a mai potolit ?
    R: ce sa vrea sefu, prostii, ca de obicei, ca de ce nu vorbiti cu oamenii, ca sunteti mintit de mine stiti dvs.
    D: Da bine . Raspunde-i tu ceva acolo, sa nu zica ca nu l-am bagat in seama. Da-i peste bot, sa se invete minte sa nu ma mai deranjeze .
    R: Asa am si facut sefu .
    D: Bravo, bravo, de aia imi place mie de tine, stii intotdeauna ce vreau eu.

    E posibil sa fi gresit o virgula doua. Deci, cam asa trateza conducerea scrisorile sindicalistilor care ridica probleme. Daca cineva isi inchipuie ca domnul Dogaru nu stie cine ii face cafeaua si cine in tine la curent cu noutatile, sa intrebe.Si atunci ce ii cere domnul Ilie Marian , ar fi exact sa isi taie mana dreapta , aia cu care se scarpina. Pai cine ar face asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pisoias, nu's'de ce, dar imi vine sa te cred!
    Iar fraierii, asteapta de la FCMD comunicare, democratie ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Scorpio si cand unii cu multa vreme in urma ziceau/presupuneau ca asa se va intampla cu acest sindicat daca nu vor exista metode de control al CD, tu miorlaiai pe acilea si spuneai ca nu si nu. Uite acu! Mata blanda a zgariat si chiar rau de tot!

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia stept sa vad la tv defilarea de 1Martie, cu fanfara si toti burtosii in frunte cu Dogaru, batand pas de defilare, iar Pricina strigand prin statie "stangul pe toba , stangul pe toba Mircea ". OOOOOOOOO, nu Mircea , nu da cu stangul in toba ca o spargi, tine cadenta cu stangul cand bate toba . Ooooffffff , bai care ai fost comandant de pluton, treci si il invata de domnul Dogaru sa bata pas de defilare, ca acuma vin astia de la Antena 3 a tovarasului Felix si ne facem de bacanie. Si eu am spus sa facem antrenament inainte da nu m-a ascultat nimeni .Mama ei de treaba cu demostratiile astea. Nu era mai bine sa filmam undeva si dupa aia sa dam pe post si sa spunem ca am demonstrat ? Ce stiau prostii astia de sindicalisti unde s-a filmat ? Au filmat americanii aia aselenizarea intr-un hangar, ce noi cu camera noastra nu puteam sa mimam un mars pe o straduta in Poligrafiei si sa o dam apoi pe post ? Pai la ce am dat 30000 RON pe atata echipament, doara sa ca sa filmam nunti si botezuri ? Aoleo , sper sa nu avem vreuna programata pe 1 Martie ca trebuie sa dam arvuna inapoi si Chelu asta nu mai da un sfant.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 19.13.
    Unde unde? Cand eu tunam pe aici si ma certam cu CD, tu erai capac de pipa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei şefu! Pai nu-ti spuse don Neacsu ca aia alergara la Formula 1 a lu Newton? De filmat trebuia sa filmam la Caru cu Bere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Care formula ? Formula As ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce nu inteleg eu de aici este pe ce se mai duc 10 milioane pentru filmari, daca camera este a SCMD , operatorul al SCMD si au toate sculele cumparate pentru studio? Se platesc singuri ca sa filmeze actiunile SCMD ? Acuma inteleg eu de ce se face demostratia asta . Ca sa se mai scoata un ban ba cu filmare , ba cu o fanfara , ba cu o vuvuzea , ca doar bonuri se obtin si de la tutungeria din colt. Frumoasa miscare , si departamentul financiar deconteaza.Uite asa se obtin banii cinstit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dupa demonstratie vuvuzelele si vestele si sepcutele se strang, dar se raporteaza ca au ramas la demonstranti. Data viitoare , se scot bani ca sa se cumpere altele , dar se scot tot astea. Bonul se obtine de la aceeasi firma prietena, cu un mic comision pentru doamna Geta, si uite asa se mai face rost de un ban si la demostratia viitoare . Cine a zis ca nu e bine in sindicat ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Materiale consumabile ca si unii de prin CD/scmd şi ANMCR.
    666

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi cer scuze ca ocup spatiul colegilor dar trebuie sa postez din nou.Motivul e simplu;domnul de mai jos e greu de cap

    @aliosa
    va raspund punctual;
    1.tu furi rata din cotet,dupa cum dovedesti cu fiecare postare(da' nu esti si istet)
    2.am deja documente justificative si vor aparea si ca anexe la decizie(in acest caz esti dezinformat sau p..st)
    3.Cu mana intinsa vei sta tu,pt. ca nu o sa ai salariu/pensie NATO incepand cu 01.01.2012 dupa cum te fraieresc dogarienii(iti faci iluzii)
    cum e posibil cand in Romania;salariile bugetarilor scad,pensiile ingheata,iar mataluta o sa ai pensie cf.grad/functie=cu a unui militar american(vezi doamne-esti militar/pensionar NATO)as putea sa te consider naiv dar de fapt esti mult mai mult decat atat
    -am iesit la pensie in 2001 si de atunci tot asta aud;dar de fapt e arma lu'dogaru pt. anesteziat prosti.De fapt la 80.ooo de rezervisti m.ap.n 600-1000-3000de prosti e un procentaj F.rezonabil daca adaugam si procentul de sclerozati corespunzator
    4.cu legea ocupationala sunt de acord sau cu capitol separat in L263(dar de fapt prevederile sunt aceleasi si nu se va schimba nimic esential)este un alt mod de a pune bete'n roate(roti)
    5.daca ai vedea cresterile de punct de pensie fata de cresterile soldelor militare(de care eram legati) iti vei schimba sigur parerea.Stiu,vei zice pct. pensie a crescut din cauza alegerilor:Si ce daca!Ce nu vor mai fi alegeri?!
    6.Daca ai avea un pic de creier in tartacuta ai observa ca maj. civililor au 1,5-2,5 pcte,ceea ce va duce la o presiune constanta asupra ORICARUI GUVERN pt. majorari ale pct.pensie.Noi avem chiar si cei disponibilizati,lejerescu de la 3 pcte in sus.mai departe te las sa gandesti si te rog nu mai pune botu la informatii inainte de a le trece prin propria logica,ca asa isi iau unii banii de la prosti

    P.S.si nu ma lua cu demnitatea si onoarea bla bla bla....ca stiu stilul.Toate textele incep in primele 2 fraze cu bla bla bla si dupa aia 2 pagini se vorbeste numai despre bani,bani,bani"Hai ca e jenant!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. @aliosa
    da' am fost cdt.pluton si am prins si functia asta in uuuuuultima luna dar nu am primit ca tine spooooruri si indemnizaaaaatiiii pe baza de pupat sefi in fund.
    Si ca sa fii linistit am fost mai intai cdt.grupa doar in primii 21 de ani.Acum stiu cat pricepi si ti-am raspuns pe gustul tau
    semnez
    un coleg care te compatimeste
    P.S. faptul ca-ti schimbi nick-ul la fiecare site pe care postezi sa stii ca nu te ajuta cu nimic.Dovedeste doar lasitate si lipsa de caracter.Nu vreau sa te jignesc,e doar parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  16. @scorpio
    da al dreak mai sunteti!(al dreak-cu sens admirativ);postarea(aia prima pe care ati facut-o)nu e imaginatie e realism curat

    RăspundețiȘtergere
  17. Akord-ionule hai că m-ai plictisit deja; ţi-am mai spus-o. Tratează-te şi după aia mai vorbim. Vezi că ai un comportament psihologic deviaţional. Freud şi Pavlov cred că te-ar fi studiat cu mare interes. Rîmâi la ceea ce poţi. Când te vei ridica la alt nivel spiritual poate meriţi o discuţie în amănunt. Păcat, ţi-am mai spus-o şi la subiectul anterior, că venirea ta pe aici a adus şi trichiniloză/bruceloză. Eşti ca un cotei care ba muşcă pe cei de infom, ba pe Neacşu ba pe cine ţi se nimereşte în cale. Omule chiar s-ar putea să ai nevoie de tratament...suferi probabil de dedublare de personalitate...
    Alioşa.

    RăspundețiȘtergere
  18. eu am citit si m-am crucit am dat in plans si acu rad de ma doare burta......da daca vad si altii ce destepti sunt militarii...ca civilii astia ne baga pe toti in aceeasi oala


    http://neacsum.blogspot.com/2011/02/ajutati-un-om-sarman-sa-si-ia-vila-si.html?RIN+NEACSU)

    RăspundețiȘtergere
  19. @aliosa 'om de stiinta'si 'psiholog'
    se spune ;deviant nu deviational(invata lb.romana),nu porcariile scrise de tine si de care ai aflat probabil din tabloide.
    E a 3-a oara cand ii pomenesti pe Freud si Pavlov
    In primul rand s-au ocupat de ramuri ale stiintei total diferite
    In al doilea rand se pune problema;
    -sau ai o fixatie(si deja e grav)
    -sau la atat se reduce bruma de cultura pe care o ai(cel mai probabil,plecand de la premiza ca esti inca sanatos la cap)Sper ca nu erai tocmai tu ala cu umbreluta rosie pe sfecla la 'marea' manifestatie din 24.01.Daca da fuguta la antrenamentul pasului de defilare ca acusi se face 01.03.Ghiocei iti aduc eu si tu ii vanzi la bucale,sa-ti mai iasa banu'de o cotizatie

    RăspundețiȘtergere
  20. Bai frate da suparati mai sunteti şi Alioşa şi Akord! Las ca va trece...În final amândoi o veţi lua în mână (mai puţin Cezărel bineînţeles care oricum nu ştie cu cine votează)...
    ...Dar nu aţi raspuns: (pe bune) mai ezista un astfel de sistem de pensii pe globu Mercator cum vrea boc+base sa-l experimenteze în Rumunika?
    666

    RăspundețiȘtergere
  21. Eşti prea ciumpa-nzeu acordeonistule! Vai de mama ta...Vezi de sugiucele şi pamperşii pe care-i vinzi la tejghea. Fii şi tu ceva productiv ce dracu! Doar n-ai fost cdt.pluton la GAZ, sau după numărul de striuri pe care-l ai pe nucă şi pe care-l exersezi pe unde "te produci" oi fi fost!
    Best regards from Alioşa, Akordule!

    RăspundețiȘtergere
  22. Oooleu,ce-i mirosul asta de pucioasa ?
    Aha,ati luat-o dela capat cu ,,banisorii,, ,vorba pretinului cu ligheanu.Mai,listiniti-va,ca miine-i ziua ! Mosii,adicatelea ziua mortilor.
    Ia,grija la purtare ,ca va tai alocatia !
    8

    RăspundețiȘtergere
  23. @all
    Cine imi explica asta??
    fanfara 20pers X 200lei= 4000lei
    1.fara fanfara nu se poate??
    2.nu exista sindicalisti(subof.in rezerva) care sa cante gratis(pentru 'binele'comun)???
    3.pai pt.tarifu'asta la 15-30min cantat mai bine luau niste tzigani ca ieseau mai ieftin
    4.cred ca va fi deliciul stirilor in sens negativ.Tare mi-e teama de ridicol si ca mai ajungem naibii si pe la Divertis;poate sunt sceptic dar vom trai si vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  24. PS. Acordeonule nu mai citi cărţi SF pe care oricum tu nu le înţelegi...Şi-aşa te-ai lăudat peste tot ca-i făcut LM-ul...da, dar poate la ff. A paşte caprele pe lângă o instalaţie de lansare rachete AA este o mare diferenţă cu aţi suge tu metacarpienele. Ce ai cu săracii grăniceri maimuţoiule? Săracii au fost mutaţi şi foiţi de la MApN la MI de nu ştiu câte ori şi au suferit pt. asta. Hai să-ţi spun...(te-aş numi cu propriile tale epitete, aşa cum ai postat pe aici, adică "bou", "prost" ş.a.)că am lucrat la propriu şi cu Mocanu şi cu Zaharia tâlharu şi cu Nicolaie Marinel-Dumnezeu să-l iarte, iar primul meu şef de stat major acolo unde am ajuns ca lt. a fost Spânu dacă ai auzit cumva de el. Nu mai vorbesc de Suvalcu ing.-ul şi alţii că-ţi încarc prea mult memoria şi trebuie să ai resursă să poţi ajunge la culcare.
    SA FIU IERTAT DE ADMNIN...accept dialogul în limite rezonabile, nu în limitele oricărui mocofan care-şi dă şi el cu părerea dar...pe lângă subiect!
    Alioşa

    RăspundețiȘtergere
  25. 8-tule, gata aruncă prosopu în ring că ete e terminaţi şi Alioşa şi Acordu! Dă-le o haraşpincă la amâ2 şi-or continua ei la anu la Iediţia de tinere spentze
    666

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu Alioşa fac pace cu Akord după testamentul lui PetruI!

    RăspundețiȘtergere
  27. As vrea sa stie tata lumea!
    Fara fanfara si fara ala cu umbreluta, eu
    nu ma duc la protiest! Sa mearga altu!
    Eu vreu fanfara, vreu omu cu umbreluta!
    De akord cu mine? vreu sa protiestam si noi!

    RăspundețiȘtergere
  28. @666(nr fiarei-ptiu) da tu ai mai auzit pe undeva sa se calculeze ca dupa Defuncta,Moarta,Disparuta ,Abrogata Nenorocita,Aberanta etc.L164? atentie la raspuns sa nu spui prostiiCzar

    RăspundețiȘtergere
  29. De Akord da cine-i la buhai?

    RăspundețiȘtergere
  30. Or sa rada si curcile de protestul lui Dogaru, si de fanfara cu tamburul lor major . Stau si ma intreb daca or sti pinguinul. Ia incercati sa vi-l imaginati pe dogaru jucand pinguinul in fata academiei pe sunetele fanfarei in timp ce pricina il filmeaza cu camera aia desteapta de mii de euroi in timp ce rinciog le da tuica fiarta sa nu degere iar apostol vinde gogosi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Czar stai cuminte că ajungi "inginer la noi"! Nu mai pune întrebări aiurea că noi toţi te iubim şi-n final vei fi de-al nostru! Îţi dăm grad de cavaler încornorat! He, he...oţule!
    666

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Aliosa -Russki celavek,cata fum scoti cu amaratele alea de Teuri. Te laudai ca ai euro6. arzi motorina degeaba,mai bine trage-o pe gat Czar

    RăspundețiȘtergere
  33. Bai ,cine afurat butelia cui?
    Care-i treaba ? Deja s-au dat pensiile dublate si pe mine m-au sarit ? Ori sunteti voi...Aa ? Hai,lasati prostiile si veniti la o tzuica fiarta.Hai,ca-i moca.Izopropilic *******!
    8

    RăspundețiȘtergere
  34. Băi frate atâta prostie cum am văzut la ăştia din CD/SCMD n-am văzut nici la boc!
    Alioşa!

    RăspundețiȘtergere
  35. Alioşa, tovarăşe hai ia o pauză de somn da nu de alta da ne doare burta...
    666

    RăspundețiȘtergere
  36. @CeZar
    Sa se ce dupa defuncta ? Cred ,,ca curentatu',, ti-a uitat stinsa lumina-n beci s-ai incucat damigenele.Ce-ai baut era expirat.Bea o zama de varza,poate-ti revii.Da eu nu cred !Intoxicatiile astea ...
    8

    RăspundețiȘtergere
  37. Ce-ZAR până şi Papa se roagă pt.164 ţi-o spun io încornoratu
    Şi se mai roagă Komeiny aşa că ţine/te bine!
    666

    RăspundețiȘtergere
  38. @all-de pe surse:cica singurii care-si vor pastra STATUTUL DE MILITARI vor fi cei di CD/scmd. vor fi prinsi in lucrarile de mob.si in cel mai scurt timp vor fi concentrati-sa faca si ei acum ce nu au facut in activitate.sa incalte boconcii de militar ,vesta antidegeaba si casca pe teasta!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  39. @666 -Moarta ,defuncta,jegoasa,nenorocita ,arbitrara aberanta ..nici dracu calare pe un8(optar) nu o mai invie Czar

    RăspundețiȘtergere
  40. IO stau si cuget!
    Cu o fanfara de daua-zaci (adicatelea 20) di oamini,
    nea Mircica face rivolutie! zau ase! Can o canta aia ...
    Sa rascoala tat Bucuresciu! Apai sunt daua-zaci ...!
    Dobe, suflatori, clarinete, torogoate, saxofoane ...
    cate si mai cate ... ca nici nu le stiu pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  41. ,,Oshicite,, sticle as goli nu pot intelege chestia ,,cu contributivitatea,, in sistemele militare !Poate lua ochii acum,dar pentru viitorul armatei dezastrul este garantat !DOAR DACA S-AR ELIMINA DE ACUM INAINTE TOATE SPORURILE, PRIMELE,...,ADICA TOATE ALEA CARE DENATUREAZA ADEVARUL !
    Nu va fie frica, nu scoate nimica !
    8

    RăspundețiȘtergere
  42. Hai la noi Cezare, te rugăm...Frumos eşti numa că eşti cam alopecios, şcoală ai cât cuprinde, de vorbit vorbeşti elegant ca un domn de pe rivieră cu o o păpădie la butonieră. Ce mai, te facem "inginer" la noi la subsol pe cazanul ciordit al scmd. Grăbeşte-te oferta-i limitată...

    RăspundețiȘtergere
  43. Mai,nu fiti rai, lasati oamenii sa-si cheltuie banii cum vor.Ia ,luati aminte colea


    http://www.youtube.com/watch?v=Vp_KT4y7HZg&feature=related

    8

    RăspundețiȘtergere
  44. Fanfara din 10 Prăjîni ştie şî îţ spune şî ţîie!
    666

    RăspundețiȘtergere
  45. Măi fraţilor îmi cer scuze în faţa voastră (şi vă aştept şuturile în dos) pt. că m-am luat cu Akord la trânte. Îmi pare rău pt.asta şi pentru vorbele grele pe care i le-am spus, dar vreau să-l văd din nou printre noi comentatorii de pe acest blog. Nu vreau să fie supărat pe toţi, iar dacă este supărat să fie numai pe mine!
    Alioşa!

    RăspundețiȘtergere
  46. Frumos cu fanfara,nu? Vine si al cu umbreluta,poate facem s-un mic, ne filmeaza HD...Aveti si voi o amintire pentru nepotele, ca barbatii sunt pe cale de disparitie.

    http://www.youtube.com/watch?v=JbABgA1iUh4&NR=1

    8

    RăspundețiȘtergere
  47. Bravo ALIOSHA !Hai cu sticla ceia-ncoce, sa punem in ventuze.Pai se putea sa ne suparam din nimic ...
    8imistu'

    RăspundețiȘtergere
  48. Apropiati-va,hai la povestit,nu fiti timizi !

    http://www.youtube.com/watch?v=GQAe9Vwo-JU

    8imistu'

    RăspundețiȘtergere
  49. De la Arctika după cum simţiţi, de la şeful meu Putin (Putină de-a lui Cantemir) o sărutare de gheaţă (acolo unde vreţi voi)!
    Vă pupă Alioşa pe toţi человек-lor şi vă doreşte să petreceţi vacanţa de vară la Vladivostok!

    RăspundețiȘtergere
  50. @ akord 75,
    Excelent comentariul de la ora 20:54.Subscriu fara nici-un fel de rezerve.
    @ cezar,
    Nu am nici-o retinere in a cataloga ca JIGODII,indivizi de genul celor ce posteaza sub pseudonimele : 666 / 8 /aliosa /si alti cativa pe care nu-i mai mentionez fiindca i-am amintit intr-o postare acum cateva zile.
    In nici-un caz n-am vrut sa-ti stric ,,relatia "cu cei doi.Pur si simplu am crezut ca suntem de aceasi parte a baricadei.
    Nikk,
    p.s.cand am de-a face cu jigodiile nu sunt de loc un domn.

    RăspundețiȘtergere
  51. Nikk dă-te cu praf de pureci un pikK!

    RăspundețiȘtergere
  52. @Nikk
    Ia uitate-n spate,nu-ti vezi cEVA ?
    8imistu'

    RăspundețiȘtergere
  53. Ei acum ar cam trebui ca apele să se despartă... Nikk jegule fă un pas înapoi, mârlane! Probabil că tu ai fost cel de aseară care ai postat "prima înjurătură de pe acest blog"!
    Bine băiete a la "Alabama" "rămâne cum am stabilit" că tot îţi place!
    666

    RăspundețiȘtergere
  54. vedeti si voi ce poa sa faca aliosha in russia

    http://www.youtube.com/watch?v=9gBbUi8qCDg

    RăspundețiȘtergere
  55. Akord te rugăm ca prin intermediul ambasadei Rusiei să primeşti scuzele de rigoare de la tovarăşul nostru Alioşa.
    p. Secretarul CCCP
    Ivan Ivanovich Birlicovich

    Nu fi supărat că nici noi mama Rusie nu suntem...

    RăspundețiȘtergere
  56. http://www.descopera.ro/dnews/8011598-peru-takanakuy-batai-reale-in-cadru-festiv-fotovideo
    Akord versus Aliosha

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu vezi că e la cuibare/culcare toţi? Ehe...să vezi tu mâine ce vioi e ei...că cică Moş Ene le-a dat în vis ultimili noutăţi despre pensii!
    666
    NB

    RăspundețiȘtergere
  58. Baaaa,
    ai dreak sunteti tati!
    Si nu stabiliram nika!
    IO vreu fanfara me', si atat!
    Iar dak' nu cer prea mult, si omu cu umbreluta!
    Fara aistea, IO nu merg la rivolutie!
    Las pe nea Mircica doar cu Val(ica) si Mitica(R)!

    RăspundețiȘtergere
  59. IO, salut la tine Puiac!
    IO, multam ca ai gasit chipiu!
    Acu... ajuta si tu .... avem o treaba....
    Nu-i dam de cap! Treaba cu fanfara, si omu cu umbrela!
    Este unii... care ar vrea sa nu fie si ei la rivolutie!
    Pai rivolutie fara fanfara, se poa'? Spune tu, Puiac!

    RăspundețiȘtergere
  60. Ce păcat Akord că nu erau unii dintre noi în cutia ai postală...

    RăspundețiȘtergere
  61. Ba io ma pregatesc.Ipod-u,carbuni, gratar ,pasta di mici,nisti scarita,baterii la tilifon.CU FANFARA ,UMBRELUTA poati vini tanti nUta !Mai intilnesc un multumit,un nemultumit,poati ni inviti la 3ciUcaLai chiriasu la o tzuica...Ca cini stie daca urmatoarea pensie mai vine.Poate ne chiama in spatel prefecturilor, sa ne-o dea...in sufertas !
    8

    RăspundețiȘtergere
  62. Gata la culcare şi cuibare ne-bunilor! Mai lasaţi şi pe mâine ceva îm stecla aia a lu Aladin!

    RăspundețiȘtergere
  63. Stelian P.
    Buna dimineata tuturor !

    O intrebare pentru dogarieni:
    - este adevarat ca d-l Dogaru nu pune mina pe calculator deoarece a auzit din surse sigure ca obiectul ala e plin de virusi si el vrea sa ramina un om sanatos ?

    RăspundețiȘtergere
  64. ,,- Ia povesteste, Gheo, cum o fo' cu accidentul de masina?
    - Apoi, o fost ase: noi am mars pa drum tat 'nainte si cand drumu' o luat-o spre stanga, noi tat 'nainte... ,,
    8

    RăspundețiȘtergere
  65. l-am trimis ca model si la scmd pt. executarea antrenamentelor in timpul scurt ramas
    http://www.youtube.com/watch?v=U6j0myFovHA

    dupa care puteti urmari in reluare(sau pt. cei care aseara deja dormeau)
    http://www.youtube.com/watch?v=9gBbUi8qCDg

    RăspundețiȘtergere
  66. politia in actiune;preluare BBC

    http://www.youtube.com/watch?v=og5AQ8aqmDI

    RăspundețiȘtergere
  67. @stelian P
    Eu am auzit ca are degetele formate dupa pahar si e imposibil sa tasteze.O solutie ar fi cumpararea unui PC cu comenzi vocale.E drept sunt scumpe si nu tocmai precise(adica tb. sa pronunti f clar deci nu tine sa ai whiskeane la bord+plus ca tb. sa stii engleza aia cu pronuntie oxfordiana,dar cu banutii ramasi si un decont pe masura cred ca se poate rezolva;sa fim optimisti sau(8imisti), nu-i asa ?!
    reactii???

    RăspundețiȘtergere
  68. ,,- Domnule doctor, stiti, am o mare problema!... Nu mai pot sa urinez!...
    - Dar cati ani aveti dumneavoastra, domnule?
    - Saptezeci si noua, taica!
    - Auzi, ia du-te mata acasa, ca ai urinat destul!... ,,

    RăspundețiȘtergere
  69. Stelian P.
    @akord75

    Banii nu sunt o problema pt. ei asa ca pot cumpara tot ce vor, iar in legatura cu pronuntia se gasesc ele si secretare cu engleza la zi, pe masura unui col. dr. pres. etc., etc.

    RăspundețiȘtergere
  70. @stelian P
    da dar picioarele,bustul,mijlocelul....disponibilitatea????
    vedeti cum apar din ce in ce mai multe conditii????
    apropo:

    directorul se adreseaza secretarei;
    -Va rog sa veniti la mine in birou,sa discutam despre majorarea de salariu!!
    -Da' de ce dom' director ca deja m-ai f...t de 5 ori pe tema asta ?!

    RăspundețiȘtergere
  71. Stelian P.
    @akord75

    Secretara e posibil sa fie disponibila dar fuhrer-ul...? (in fond si Viagra e pe bani si sindicatul are)

    RăspundețiȘtergere
  72. @Nikk-evident ca suntem in aceeasi barca. La cati suntem de multi (80-80%)putem spun ca suntem in acelasi Transatlantic(iese din discutie Titanic -desigur) Dar totusi cred ca-i bine sa ne mentinem Fair play-ul si sa primeze totusi Lupta de Idei. Inteleg ca frustrarea este mare si eu o simt la fel,inteleg ca atitudinea unora ne-a lasat un gust amar ,dar ce-i mai misto decat ca ,,inamicul" sa recunosca razand in lacrimi ,,mai facut firai al dracului" iar noi sa-i raspundem simplu (razand desigur) :Nu ,am avut doar dreptate,! asta-i tot.

    RăspundețiȘtergere
  73. Cam ia apa barca aia a ta CZare de zici ca-i strecuratoare. S-a molipsit de la cariile tale dentare. Uita-te la "Tehnici esenţiale de supravietuire" poate inveti sa scapi cumva din beleaua asta dar nu ştiu zau cum vei face cu Marele Alb....

    RăspundețiȘtergere
  74. @Anonim -asta in visele tale erotice! Trezeste-te,da-ti cu apa rece pe ochisori,uita-te in oglinda si daca-ti place ce vezi pune mana pe tastatura si scrie..daca nu ..NU.Czar

    RăspundețiȘtergere
  75. @ Cezar,
    Pentru aducere aminte,
    Anonim spunea...
    Zice şi Cezar că e de acord cu Akordu doar aşa ca să încerce şi el să se p..şe împotriva vântului, deşi ştie dinainte că se va stropi pe mâini. Dar, atenţie: nu se va stropi pe mâini din cauza vântului ci fiindcă îi tremură mâinile!
    666
    25 februarie 2011, 11:41
    Daca tu consideri ca acest comentariu cu referire directa la tine este fair play, atunci eu nu mai am ce comenta.
    Exemple in genul celui de sus sunt foarte multe pe acest blog.In ceea ce ma priveste, eu nu o sa stau niciodata la masa (fie si virtual) la un pahar de ce vreti voi,cu astfel de indivizi. A se retine faptul ca nu folosesc apelative gen ,,marlan" /,,jeg" .
    Regret faptul ca i-am facut Jigodii.Ar fi trebuit pur si simplu sa-i ignor.
    Nikk

    RăspundețiȘtergere
  76. Ce te iubesc eu pe tine CZare...nici nu stii nebunaticule! Iti mai aduci aminte de prima noastra intalnire cand ne sarutam prin boschetii de la Primarie. Ce vremuri, ce vremuri...dar te astept prietene, te astept. Sper ca nu ti-ai schimbat preferintele ca ar fi pacat...
    Cu dragoste Mohamed

    RăspundețiȘtergere
  77. @Anonim14.04- Bai JIGODIE nenorocita vezi ca faci confuzii!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  78. @Nikk-ai vazut eu l-am Ignorat si i-a trecut!

    RăspundețiȘtergere
  79. Eu iubesc tare la tine Czar. De ce nu vrei sa recunosti ca si tu iubesti tare la mine?
    Mohamed

    RăspundețiȘtergere
  80. Czar doar sti ca iubirea mea e mai tare si de aia ti-a placut!
    Mohamed

    RăspundețiȘtergere
  81. roarmy230] Ceata lui PitigoiSaturday, February 26, 2011 12:40 PM

    From: "Aviation Commander" Add sender to ContactsTo: "Ro ARMY"

    RăspundețiȘtergere
  82. Aveti grija ca se supara 8-tu si va pune la frigare pitzigoilor...

    RăspundețiȘtergere
  83. Alah sa fie cu tine amaratule1 EU iubesc la Mustafa -bei ca are harem cu 40 cadane!!! Czar

    RăspundețiȘtergere
  84. Ei vezi de aia iubim noi la tine Czar-e ca tu estem glumetz...
    Mohamad Ammar Reza Pahlavi Aryamehr

    RăspundețiȘtergere
  85. De ce trebuie hotarire politica pentru a lupta contra coruptiei? Trebuie sa inteleg ca toti confirma controlul politic asupra procurorilor ?

    RăspundețiȘtergere
  86. Pt. că Ro este un "stat" pseudodemocratic în care totul este de vânzare şi în care sărăcia a ajuns cronică, iar traiul de zi cu zi o necunoscută. Îndobitocirea plebei este la ordinea zilei...numai uită-te pe aici ce specimene. Nu mai există o ierarhie adevărată a valorilor. Unul că de ce să-i scadă, altuia că de ce să-i crească...altul înjură şi după aia tot el o face pe-a filozoful "la un pahar" servindu-ne lecţii de comportament, că vezi doamne el e elevat în gândirea lui de muscă ş.a. Toţi românii e "deştepţi" şi unii dintre cei de pe aici întăresc cu brio nu excepţia ci regula. Uite eu mă încadrez în categoria proştilor că zisese nu ştiu cine- parcă acord alt...
    Pt.cei întotdeauna „deştepţi” vă sărută cu drag pe ţeasta lată:
    PROSTU

    RăspundețiȘtergere
  87. Mai PROSTU
    E pe bune sau te prefaci ?

    RăspundețiȘtergere
  88. Cuculica,schimba meniul zilnic.Renunta sa consumi numai lamii.

    RăspundețiȘtergere
  89. Ei uite de aia lugojanule am ajuns ca tine fiindcă ţi-am urmat „tratamentul”...
    Prostu

    RăspundețiȘtergere
  90. Ba Prostule, chiar esti de-adevaratele sau mimezi.Daca Da ,esti specie rara,ca recunosti. Ceilalti 99,696969 nu ar recunoaste nici..daca le-ai mari pensia.Uita-te la mine bunaoara...Tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  91. TNT-atul eu recunosc că sunt de-adevăratelea cum bănuiesc că şi tu eşti real! Da... tu te încadezi în ăia "deştepţi".
    Prostu

    RăspundețiȘtergere
  92. http://www.authorstream.com/Presentation/aSGuest54986-441071-noi-1/

    RăspundețiȘtergere
  93. ,, VERSIUNEA ROMANEASCA

    Furnica munceşte din greu toată vara în arşiţă.

    Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă.

    Greierele crede că furnica e proastă, râde, dansează şi se joacă.

    Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine…

    Greierele tremurând de frig organizează o conferinţă de presă şi întreabă de ce furnica are dreptul să stea la căldură şi să mănânce bine în timp ce alţii, mai puţin norocoşi decât ea, suferă de frig şi foame.

    Televiziunea realizează emisiuni în direct care arată greierele tremurând de frig şi difuzează extrase video cu furnica stând frumos la căldură într-o casă confortabilă, cu o masă plină de provizii.

    Românii sunt şocaţi de faptul că, într-o ţară atât de bogată, bietul greiere e lăsat să sufere în timp ce alţii trăiesc în huzur.

    Ziariştii fac interviuri în care întreabă de ce furnica s-a îmbogăţit pe spinarea greierului şi interpelează guvernul pentru a mări impozitele furnicii, astfel încât aceasta să plătească „cât se cuvine”.

    Se organizează manifestaţii în faţa casei furnicii.

    Funcţionarii publici decid să facă grevă de solidaritate 59 de minute pe zi pe o perioadă nelimitată.

    Un filosof la modă scrie o carte care demonstrează legăturile furnicii cu torţionarii de la Auschwitz.

    Ca răspuns la sondaje, guvernul emite o lege privind egalitatea economică şi o lege (aplicată retroactiv asupra perioadei de vară) anti-discriminare.

    Impozitele furnicii sunt mărite şi furnica primeşte o amendă pentru că nu l-a angajat pe greiere ca asistent.

    Casa furnicii este confiscată de autorităţi pentru că furnica nu are destui bani ca să-şi plătească şi amenda şi impozitele.

    Furnica pleacă din România şi se instalează în Elveţia unde contribuie la bogăţia economică.

    Televiziunea face un reportaj despre greiere care de acum s-a îngrăşat.

    Acesta este pe cale să termine proviziile furnicii, chiar dacă primăvara e încă departe. În casa furnicii se ţin în mod regulat întruniri ale artiştilor şi scriitorilor de stânga.

    Cântăreţul Ickxsulescu compune cântecul „Furnică, opreşte-te!”

    Fosta casă a furnicii, devenită locuinţă socială pentru greiere, se deteriorează pentru că acesta nu face nimic pentru a o întreţine.

    Guvernului îi este reproşată lipsa mijloacelor.

    Este înfiinţată o comisie de anchetă ce va costa 50 milioane de euro.

    Greierele moare de supradoză cu etnobotanice.

    Ziarele şi televiziunile comentează eşecul guvernului de a redresa cum trebuie problema inechităţii sociale.

    Casa este invadată de o bandă de gândaci tuciurii, emigranţi.

    Gândacii organizează cămatăria, prostitutia, taxele de protectie, traficul de droguri şi terorizează comunitatea.

    Guvernul se felicită pentru diversitatea multiculturală a României. ,,

    RăspundețiȘtergere
  94. http://www.youtube.com/watch?v=ZYL3j27sSH8

    RăspundețiȘtergere
  95. interesant :
    http://www.authorstream.com/Presentation/aSGuest54986-441071-noi-1/
    merită vizionat!

    RăspundețiȘtergere
  96. Dancing at the Movies - Music Video
    Frumos, frumos...să ne mai gândim din când în când şi la suflet!

    RăspundețiȘtergere
  97. http://www.youtube.com/watch?v=y9zw_79tlgM&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  98. "Săracu" greieraş şi el tot un românaş...

    RăspundețiȘtergere
  99. Şi pistolaru ăla fioros şi mustăcios era Czar?

    RăspundețiȘtergere
  100. Fioros, fioros da io văz că n-are dinţii de jos!
    Mohamed

    RăspundețiȘtergere
  101. http://www.youtube.com/watch?v=LeuxCvhUKhI&feature=related

    8

    RăspundețiȘtergere
  102. 8-tarule vezi ca link-ul e greşit.
    http://www.youtube.com/watch?v=LeuxCvhUKhI&feature=related-nu ezistă

    RăspundețiȘtergere
  103. Aveti putina intelegere:probabil s-a trezit putin si..a gresit.doar stiti ca starea lui naturala-i bine anesteziat -33

    RăspundețiȘtergere
  104. Anonim 16.25
    Nu stiu de unde asi luat povestea , daca iti apartine , felicitari ai talent. Daca ai adus-o din alta parte, felicitari, ai simtul umoriului. Mai vino pe aici .

    RăspundețiȘtergere
  105. ,, Oare nu-ţi mai aminteşti,
    Vorba din bătrâni lăsată?
    Din beţie te trezeşti,
    Din prostie niciodată. ,,

    :)

    RăspundețiȘtergere
  106. @Nea
    Nu cred ca am pus ceva in locul in care sa primesc invitatii de revenire dela dvs. si daca deschideti ochii o sa vedeti o frumoasa pereche de ,,ghiulumele,, ! Voi transmite autorului aprecierile dvs.
    Cu deosebita stima,
    8

    RăspundețiȘtergere
  107. @Neacsu
    Va rog sa scuzati eventualele formulari nepotrivite.
    Cu deosebita stima,
    acelasi 8 (DACA ERAM 9 SAU 10...,alta poveste !)

    RăspundețiȘtergere
  108. Intrati aici si retraiti .
    http://neacsum.blogspot.com/p/de-pe-bloguri-adunate.html

    RăspundețiȘtergere
  109. 8-imistule,
    Indiferent cine a scis-o merita felicitari, si si cel care a postat-o.

    RăspundețiȘtergere
  110. @Neacsu
    OK,sa mergem mai departe cu ...8imism.Sunt pe lume si chiar pe aici lucruri mai importante asupra carora sa ne aplecam.
    8

    RăspundețiȘtergere
  111. @all
    Ce volum ocupa 1.000.000.000 de ,,ieuro,, in bilete de cite 100 ?Care este volumul raportat la zi saptamina si luna ? Porniti la 3!
    8


    1 ,2 ,

    RăspundețiȘtergere
  112. Inteleg ca nu vreti sa cooperati in determinarea taxelor de transport a sumelor din fraudarea vamilor in domeniul tigaretelor.
    Voi calcula singur.
    8

    RăspundețiȘtergere
  113. Rugati-l pe Neuronul Singuratec sa va calculeze,asta inainte de a va injura pe toti ,,indivizii de pe aici"-Tortouette

    RăspundețiȘtergere
  114. Tortouette ????
    Este o greseala ... o substituire ????
    Tortouette mai citeste acest Blog????
    Woowwww .... nu-mi vine a crede!

    RăspundețiȘtergere
  115. Mda,nu-i pace pe pamint.
    Tuturor ,noapte buna !
    8

    RăspundețiȘtergere
  116. I s-a facut dor de suturi .

    RăspundețiȘtergere
  117. Şi aşa s-a încheiat ziua de azi...
    Oare am devenit mai buni sau mai răi?
    Vom mai vedea....

    RăspundețiȘtergere
  118. pentru indragostitii de muzica,de toate genurile de pe tot mapamondul
    o adevarata arhiva

    http://www.lyricstube.net

    sa aveti o duminica frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  119. ...am uitat sa mentionez

    CU VIDEO

    RăspundețiȘtergere
  120. Aloooo,
    Voi ati vazut ce scrie aici adminu????
    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.com/
    Mamaaaaa .... vine gramada NIBIRU!
    Se rastoarna polii, se cutremura .... vulcanii...
    Ia vedeti si cam stati pe acasa, pe langa si impreuna
    cu familia, copii ... mai ales aia micii ....
    Nu uitati: ziua preconizata de SPECIALISTI, e aproape:
    15 martie 2011 ! Urmeaza apoi altele, si o tot tinem asa ...
    pana la 21 decembrie 2012! GLUMA .... se ingroasa !!!!!!!
    Un om de bne

    RăspundețiȘtergere
  121. am vaz't Nibiru si e cam nashpa(adica e rau de tot),da poate ne salveaza EI

    http://humansarefree.com/2011/02/ufo-over-jerusalem-january-28th-2011-4.html

    RăspundețiȘtergere
  122. Nu mai este nimic de rasturnat...

    RăspundețiȘtergere
  123. Abureala,va spune unul priceput la..hac,chestii de astea. NASA-este in restructurare -gen armya noastra.ca sa mai primeasca ceva fonduri cu taraita au inceput sa descopere fel de fel. Amintiti-va de .gaura neagra aproape de noi la 80mil. ani lumina. mai vorbim peste un an tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  124. Hopa!
    tnt-atul , te-am prins!
    Gresesti!!!!! NASA a vrut, inca de anul TRECUT, sa ne spuna ....
    adu-ti aminte de -conferintele de presa- anuntate cu surle si trambite, de timpii in care ne-a atinut cu sufletul la gura, iar apoi... fassss... cu gaurica neagra....! Ai idee de ce?????
    Pai....de asta, de acum..... ca nici acum, NU vor sa vorbeasca, sa se stie, sau ... NU LI SE PERMITE! DE CINE OARE??? DE CE OARE????Chiar Google, mai ascunde cate ceva!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  125. Baaaa,
    Va spui IO de ce !!!
    De invidie fratilor!
    Planeta/comeata .... a fost descoperita de un RUS!
    ELENIN! Mai are si un nume, de ... nume!
    Pai ... sa faca EI 'publicitate" la rus? ...
    Zic si IO, nu dau cu paru'!

    RăspundețiȘtergere
  126. Mi-a zis frte-miu Czar sa va zac ca, asta cumu-i zice criza globala i-a mai adus si pe americani cu picerele pe pamant.Nu isi mai permit sa bage cu trenu la bani in niste superinstitutii care nu produc absolut nimic de aproape 50ani. Par examplu progr. SETI! ce instalatii ce doctori in stiinte care mai de care ce bani aruncati ca sa faca ce? sa capteze semnale de la ET . De 50 de ani asculta simfonia galaxiilor si nimic.Ba dupa unele descop. au ajuns la concluzia sugubata ca nici nu-i posibil ca intr-o generatie sa ajunga un semnal la antenele lor chiar daca ar exista. Razboiul rece nu mai este (nu mai au nevoie sa vada chiloteiilu Natasa pe sarma si atunci-- restructurarea cu compensatii,pensie etc ca la noi .Sa nu ma contrariati-contraziceti ca facsi schema !Uf nu am mai muncit de mult atata !tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  127. QED

    Conform unor postari pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de profund incat profesorul l-a impartasit colegilor sai, iar astfel am ajuns si noi sa avem placerea de a-l cunoaste.

    Intrebare suplimentara:
    Este iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)?
    Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar.
    Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele:
    “ In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa iadului in timp.
    Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele intra in iad comparativ cu rata celor care pleaca din iad.

    Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din iad.

    In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume.
    Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in iad.
    Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in iad.
    Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din iad creste exponential.

    Acum trebuie sa ne uitam la volumul iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in iad sa ramana constanta , volumul iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra,

    Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati:
    (1) Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el,
    atunci temperatura si presiunea in iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe pamant.

    (2) Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete iadul. Asadar, care din ele este?

    Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa inghete iadul inainte sa ma culc cu tine" si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta.
    Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a inghetat deja.
    Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut...ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare dovedeste existenta unei fiinte divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga:
    "Dumnezeule!".

    Acest student e singurul care a luat nota 10.

    .....cei care se gandesc la mitingul SCMD nu trebuie sa citeasca aceste prostii,desi au facut-o deja hi hi hi!!

    RăspundețiȘtergere
  128. Pt. ca ati fost de gasca si nu m-ati contrazis,va mai zac cateva. astea sunt de la mine ,ca ma pricep. Czar oricum e cu coafeza si buleftrficatul
    Cred io,ca directia principala pro Cosmos(adica descop. de viata sau planete locuibile la o adicalea) s-a schimbat. asta si din cauza costurilor enorme dar si -a impasului in care s-a ajuns dupa debarcarea omului in hangarul51,pardon pe Luna. S-a inteles ca la catui de babana magaoaia(cosmosul) nu se mai poate realiza nimic fara un mijloc de transport care sa se apropie de v. luminii si implicit desoperirea unui ,,combustibil" adecvat.aceasta noua motorina, nu va putea fi bauta de Aliosa sau Puiac pt. ca ar trebui sa fie ,,antimateria"sau energia neagra. Acum efortul se pare ca pe aceasta directie este canalizat daca ma gandesc La CERN si la cateva institute cu aceiasi preocupare din USA. Deci cine are antimateria are combustibilul suprem ,Arma suprema si se poate gandi la depasirea limitelor galaxiei noastre.Ce ziceti? ma puteti contrazice ca altfel ma plicti--Tnt-atul PS. era sa uit sa trag concluzia :NASA se pare ca ca iese din joc si de aici.... descoperirile ciudate din ultima vreme

    RăspundețiȘtergere
  129. Super woman needed in Ro ... How to put on a bra كيفة لبس الستيانة [1 Attachment]Sunday, February 27, 2011 5:57 PM

    Flag this message[roarmy230] Fw: Super woman needed in Ro ... How to put on a bra كيفة لبس الستيانة [1 Attachment]Sunday, February 27, 2011 5:57 PMFrom: "Sandu Tudor" Add sender to ContactsCc: sanduoradea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  130. aprobati sa postez niste bancuri???
    nu conteaza cine aproba,da macar impartim injuraturile la 2

    RăspundețiȘtergere
  131. Alo, omul cu urechi electronice-baga nene,poate-i mai desmortim-tnt-atl

    RăspundețiȘtergere
  132. OK,
    IO, d'Akord!
    1/2 .... la mine!
    IO, place mie bancuri, glume, ziceri de duh sau spirit!
    Spiritul... n-are a face nici cu spirtul, nici cu spritzul!

    RăspundețiȘtergere
  133. Luati d-aci fratilor si sper sa va placa

    bancuri 'medicale'

    La psihiatru:
    - Povesteste-mi totul in ordine cronologica. Ce-ai facut prima data?
    - La inceput am creat cerul si pamintul... Pe urma am inceput sa am necazuri...


    - Dom' doctor, sa stiti ca barbatul meu ma inseala!
    - De unde stiti?
    - Am patru copii si nici unul nu seamana cu mine...


    - Dom' doctor, de cite ori imi scot sutienul, mi se ridica sinii si mi se intaresc sfircurile.
    - Ia sa vedem!
    Femeia scoate bluza, apoi sutienul si sinii, zvic!
    - Fantastic, se minuna doctorul.
    - E grav, domnule doctor?
    - Grav nu e, dar e molipsitor...


    - Suferiti cumva de vise erotice? intreaba doctorul un pacient.
    - Nu sufar, domnule doctor. Chiar imi fac placere!


    - Doctore, nu i-ati putea admininstra sotului meu un medicament pentru a visa noaptea peste?
    - De ce? E cumva pescar?
    - Nu, dar de vreo doua luni viseaza noapte de noapte vrabii.
    - Si ce va deranjeaza, pesti sau vrabii, nu e totuna?
    - Nu, ca daca ar visa pesti, nu ar mai ciripi.


    - Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva.
    - Si ce scria?
    - Impinge!


    Medicul iese transpirat din sala de operatii. Se intilneste cu un alt medic care il intreaba ce s-a intimplat. La care acesta raspunde:
    - Am avut o operatie foarte grea. Pacientul, un politist, nu prezenta activitate cerebrala. I-am deschis calota craniana si nu imi venea sa cred ochilor. Era goala. Doar un fir de ata. Timp de 4 ore, m-am gindit daca sa tai ata sau nu.
    Pina la urma, am taiat-o. Si ce crezi ca s-a intimplat?
    - Ce s-a intimplat?
    - I-au cazut urechile.


    Un tip merge la doctor si spune atingind diferite parti ale corpului:
    - Doctore, cind imi apas bratul ma doare. Cind ating gitul ma doare. Cind imi ating stomacul ma doare. Am o boala rara?
    - Nu, ai degetul fracturat.


    Medicul sef al serviciului de cardiologie intra in goana la morga strigand:
    - Scoate-l repede pe nr.3 din sertar! Nu pulsul lui s-a oprit, ci ceasul meu!


    O prostituata se duce sa o consulte un ginecolog.
    - Pierdeti mult la ciclu? o intreaba doctorul.
    - Foarte mult! Cel putin un milion pe noapte…


    - Domnule doctor, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
    - N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.


    La ginecolog se prezinta o tinara.
    - Va ascult, domnisoara, zice doctorul.
    - Dom' doctor, am o problema la pasarica.
    - Stati putin, domnisoara, sa inchid geamul, ca fac pizdele astea din copac un zgomot teribil!

    RăspundețiȘtergere
  134. 15 februarie 2011.
    Avem probleme mult mai grave, oameni!
    Attack of the Sun ! ....
    _________________
    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.com/
    _________________

    RăspundețiȘtergere
  135. Oare o fi terminat Czărel de scos tot macadamul pe care îl are contractat cu "D"? Că "a mai rămas doar un pic până la marele nimic"-de mâine!

    RăspundețiȘtergere
  136. Băi frate da-şi schimbă şi Akord icon-ul din 2 în 2 ore...ba-i prea înălţată, ba-i prea bleagă şi nu se vede din fundalul cu pădurea, ba-i de RL...Nehotărât tare băiatul ăsta.

    RăspundețiȘtergere
  137. Azi, Cineva va face ... Cick.... 250.000!!!!
    Wowwww .... un sfert de milion de click-uri!
    Cineva ...Sa scoata cazanul,Sa scoata tuica!
    Sa sarbatorim cum se cuvine!
    Un banc, o gluma!
    Toate cele bune!
    P.S.: Al de sus, ne vede!
    Ne vede... BINE!

    RăspundețiȘtergere
  138. Ba ce liniste,nefireasca pe aici. Ce faceti vere,ca doar nu v-ati pus cu totii pe tren spre Bucale? tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  139. Ba da...am tăiat-o toţi la gară-unii şi la airport! Fugim, fugim, fugim! Ăştia de ne conduc de 21 ani sunt mai ceva ca lăcustele, turcii şi ruşii launloc. Nu se mai poate băi frate, nu se mai poate...
    I-am văzut şi pe Cezar şi Alioşa şi pe Puiac...
    Cezar cică ia OrientExpresul până la Viena şi de-acolo o mai vedea el săracu...tocma la mama dracu-poate la căpşuni în Asturia.
    Alioşa zicea c-o taie la Puftin tocma la Murmansk, cică a primit o ofertă să fie cioban şef peste reni, iar Puiac este cel mai câştigat c-are avion particular şi-a obţinut viza pt. USA.
    Iar io cred c-o s-o-ntind în Africa de Sud...fac mentenanţa gardurilor eleftricate din rezervaţia Kruger!
    CuLiţă...
    PS. Scapă cine poate...şi ca să nu uit: Ultimu să stingă lumina!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  140. GATA DAŢ PARAUA 250.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  141. Deci, pleaca toti !
    Pe Dogaru il inteleg , merge sa dea cu cascheta de pamint si sa-i ia clopul lui Boc sau sa se aleaga cu vreo sepcuta de marinar (pentru ca ärde in flacari"..)
    Dar cei ce mai au "un dram de minte" ce obiectiv au?
    Banii, statutul sau garantarea victoriei(?),-la Luxemburg si in tara-, de catre sindicat?
    Anonim a

    RăspundețiȘtergere
  142. AM CASTIGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CooLIŢĂ

    RăspundețiȘtergere
  143. Hai faceţ chetă că Adminu n-are bani! Daţi câte un leu ca pentru Atheneu, că dacă v-aş cere câte-un pol aţ rămâne-n c...u gol!
    CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  144. Bă frate de zgârie brânză mai sunteţ. Numa ex-şăfu CZar îş mai mânca aşa de sub unghii...
    CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  145. Anonim CuLiţă,
    Azi 28 februarie 2011, orele 15:50,
    ai fost "Click 250.000" ! Ai castigat Marele Premiu:
    1. Membru de Onoare al Comunitatii noastre,
    TITLU ONORIFIC, ce se acorda incepand de azi,
    cu mare si deosebita grija! Primul TITLU, il dau eu,
    ca Admin, dar urmatoarele vor fi acordate DEMOCRATIC,
    prin VOT public! Propuneri va rog, ce si cum sa fie!
    2.CuLiţă,
    daca vrei, te AJUT gratuit si cat va fi nevoie, sa
    ajungi UN BLOGGER de CALIBRU! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  146. Mulţumesc, mulţumesc Admin şi Magister al acestui blog
    Da eu mi-s cam bătrân şi olog
    Ştii, io nu pre am talent
    Şi-ntr-a 3-a am rămas şi repetent...din cauza unei pene de curent...
    Însă-s tare în sârme şi-n patent.
    Da io-ţ propun ceva:
    Pe Cezar de l-ai ajuta
    Că îl chinuie talentu şi nu-ş găseşte nici subiectu nici argumentu...
    Iar cu cei ce aicea comentaţ io vă propun să rămânem fraţ şi să nu fim supăraţ
    Musai să fim împăcaţ.
    Că au alţii „grijă de noi” să ne umple de nevoi...
    CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  147. SA MAI SI RADEM-CU COLEGII Tnt-atul!Contest premiul.asta a bagat o lita si a dat ceasul peste cap 28. .ROMMEL a scris:
    28 Februarie 2011 la 4:28 pm

    NEWS de NEWS- din surse sigure –Cica li s-a cerut participantilor sa-si puna in piept cuponul marit la A4 cel putin dar, numai aia care in ian. au primit peste 50.000.000.- asta ca sa-i faca de ras in ochii populatiei pe min. Oprea si restul de guvernanti. SE spera ca -n acest fel doar,doar s-or rascula cele 2milioane +600000 care deja marsaluiesc si au ajuns pe la Videle. Doamne ajuta ,revolutia continua- va anuntam cand iese din Videle
    29. voinea a scris:
    28 Februarie 2011 la 4:38 pm

    Sarie 2011 la 4:39 pm

    Col(r)ing.Voinea Ion in Armata Romaniei.
    Excelenta, am onoarea sa Va informez ca ati omis din greseala cele mai importante canale de comunicare:
    - porumbeii calatori si rotocoalele de fum.
    Luati legatura urgent cu dl. dr. col. rez…..Dogaru care face ca toti dracii:
    - de unde numai 1200 de provinciali cind el a ordonat sa vina toti ?
    31. robert a scris:
    28 Februarie 2011 la 4:43 pm

    @ ROMMELE!!!!! Ti-ai tras n

    Vulpea desertului -te saluta.Nu uita cuponul marit la A4 si cu suma minimum 50.000.000- sa-i facem de ras -raidracului de nenorociti!!
    33. .ROMMEL a scris:
    28 Februarie 2011 la 5:13 pm

    NEWS-NOI,NOI, -stati linistiti e tot la Videle. Se prefigureaza o Wictorie mareata. Woinea deja a ocupat toate canalele…de surgere.Revolutia continua…e tot la Videle. Tineti aproape,le aratam noi raidracului de nenorociti- Liberte,Fraternite,Egali…Adica toti de la 50.000.000 in sus -pomporul e cu noi(oare?)
    34. Sandu a scris:
    28 Februarie 2011 la 5:27 pm

    TOVARASI
    Stalinica P
    Vulpe de Romanica
    Ulei cu 1000 de ochi
    Ne ataca capitalisti ce nu vor sa munceasca;ce vor doar mitinguri,mitinguri!
    Ne ataca fdortele raului ce nu pun botul la glumele noastre bune!
    Ce-i de facut tov-ilor?
    Sa raspundem plini de avant revolutionar:Stalinica P incepe tu ca le ai pastea cu news-rile.
    Vulpita tu mai asteapta ca te-npiedici in poate.
    Ulei baga tata si tu ca ne-nconjurara manifestantii.
    35. Stelian P. a scris:
    28 Februarie 2011 la 5:38 pm

    Sandu
    Te ataCA CApitalisti ?
    Te inteleg.
    36. Stelian P. a scris:
    28 Februarie 2011 la 5:40 pm

    NEWS: Surse sigure din serviciile secrete ( si mult mai sigure din PRM) ne-au informat ca avionul prezidential a solicitat culoar de zbor pt. miine pe ruta Bucuresti – Paris – Havana (sau Caracas, zice centralista) dar nu a solicitat culoar pentru intoarcere. Va dati seama care-i chestia ?
    Traiasca noul presedinte !
    Sus PATRIA, jos mafia, medicamente la liber !
    37. .ROMMEL a scris:
    28 Februarie 2011 la 5:41 pm

    E nasoala– Jandarmeria comunica” Pe motiv ca li s-a interzis baietilor cu spraiul si pulanul la purtator sa stranute si chiar sa respire in directia manifestantilor dezlantuiti-doamne fereste sa nu cada vreunul si sa zica apoi ca l-au batut ,acestia isi dau demisia pe capete. Cica nu vor sa fie linsati! Nasoala treaba ,se pare ca nu o sa avem partener de dans. nu-i nimic revolutia contina..e tot acolo,tineti aproape…..

    Comentati

    Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

    Nume (solicitat)

    E-mail (nu va fi publicat) (solicitat)

    Website



    Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor.

    RăspundețiȘtergere
  148. TNT măi frate, ceasul era aftomic şi nu mergea scurtcircuitat cu sîrme!
    CooLiţă!

    RăspundețiȘtergere
  149. Am jis:contestatie,sa vina o comisie.Cand au fost subecte stiintifice nu te bagasi .stai dupa colt si pac Cu Lita ca sa inhati premiul. Va stiu io pe asia cu fire strambe tnt

    RăspundețiȘtergere
  150. ullltimele informatii...ca voi vb. prostii 'News in sus si news' in jos,ce-or(bea) mai fi si alea.Va spui io ca si mie imi spuse un vecin care afla de la altu' ca aia fusera la videle da acu' se dusera la caracal(io nu stiu d'o fi 'nainte sau 'napoi ca nu stiu geogra da imi spusera toti ca se apropie....da nu stiu unde,asa ca concluzia care este fu clara Se apropie Baaaaaaa!!

    nea ,domnu care zisasi ca e cabinuta de Rd.Lc. cu supunere va informez ca e de RAA get-beget si o sa va spui si cum se cheama dansa care intra-n-transa da'numai dupa rivolutia de miini ca altfel ma aresteza astia de azi

    RăspundețiȘtergere
  151. Hi nooo.... acu sigur, da sigur ma vezi mai bini!!

    RăspundețiȘtergere
  152. Akord slab di tăt! Mai bini pune-o pi miliţianca aia di pi blogu lu Czar. Aia di-i tăt chică ciubotili....

    RăspundețiȘtergere
  153. Ia vezi aici: http://www.youtube.com/watch?v=qpTCtxh7z74&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  154. asa ,asa, -da sa NU va atingeti de militianca lu frate-miu ca- vai de voi11--tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  155. BASESTI,MIROSI,URLATI.Nu stiu daca la dus ori la intors !

    RăspundețiȘtergere
  156. Putina cultura nu strica .Serviti de la TNT-atul rabdau stefan a scris:
    28 Februarie 2011 la 6:53 pm

    Portofelul meu din piele este gol de patru ani
    M-a pensionat armata si-am ramas cu putini bani
    Adio, Boc,ramai cu bine ! Eu ma duc prin suicid
    Iti las dreptul meu la paine si carnetul de partid
    Iti mai las centura stransa ,pensia recalculata
    Iti las cucul de la sapca si nodul de la cravata
    Iti las cismele din piele si vestonul meu din doc
    Si de-aveam Kalasnicovul, tie ti l-as fi dat Boc!
    Dar nu-i arma pentru tine ca n-ai ce sa faci cu ea
    Una e sa tragi la tinta,alta-i sa tragi la masea

    RăspundețiȘtergere
  157. TNT bună da io-ţ propun să trecem pe pagina ailaltă că Adminu are bufet de la suiedej şî coc-tailuri de la Molotov de-alea deţ plac ţîie!
    CuLiţî

    RăspundețiȘtergere
  158. @akord75
    Pune poza cabinei cu "numele" tau! Parca nu mai este atit de interesanta ca ER-ul/rampa de lansare/MTI-ul!
    Nici "ID-ul", nici"K"-ul nu e frumos/interesant pe afara!
    Z.S.A.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri