Google Translate

duminică, 13 februarie 2011

SCMD, ziua si scandalul! Si actualul CD al SCMD, provoaca, sfideaza! Un nou CD, aceleasi apucaturi! UPDATE: 14.02.; 20.02 a.c.!

[roarmy230] Vedeti, din nou, cumva, vreo legatura?
Saturday, February 12, 2011 5:36 PM
From: "Marinescu Ion" ionmarinescu75@yahoo.com
Vedeti, din nou, cumva, vreo legatura?
- Nedumeririle lui “stupid people” (II) –

Si abia tacu Talmaceanul, ce mai freamat, ce mai zbucium,
Net-ul clocoti de arme si de zgomot si de bucium!...

Nu ne-am asteptat ca demersul nostru, adica simplele intrebari pe care ni le-am pus cu glas tare, intru restabilirea adevarului, sa provoace atatea amintiri. Multi au ajuns la concluzia ca stiau de fapt, chiar mai multe decat noi. Am primit pe circuit, “n” informatii, care, marturisim, ne-au lasat masca. Unele le-am putut verifica, altele nu. De pilda, in actiunea: “Toate firele duc la dl. Monac si la Augusta dna Natalia”, se adauga legitima intrebare: Au vreo legatura atacurile la adresa SCMD cu faptul ca eminenta cenusie a Basescului in Guvern, domnul Ion Ariton, ministrul Economiei si un dur luptator impotriva drepturilor militarilor este cumnatul dl Monac? Noi nu credem!

Are vreo legatura faptul ca sotul dnei Winzer, apropiata d-lui Monac, a fost coleg si este bun prieten cu dl ministru Gabriel Oprea, care l-a scapat recent de un scandal cauzat de propriul sau exces de zel portocaliu, cu faptul ca dna in cauza acuza conducerea SCMD cu expresiile si pe linia indicata de dna Natalia? Noi nu credem!

Are vreo legatura faptul ca un anumit general, prieten din copilarie al d-lui Monac ar fi fost trimis, potrivit zvonurilor, de Nicolae Militaru, in ultimul lot de ofiteri romani (12 la numar) sa fie pregatiti la Moscova in defuncta URSS, in perioada 1990-1992, cu atacurile de tip stalinist ale numitului la adresa SCMD? Noi nu credem, ca doar nu este posibil sa se teama marele GRU de SCMD ca-i lezeaza interesele in Romania! Ar fi insa o pista buna pentru americani, sa investigheze cazul, ca tot se intreaba ei de doua decenii, de ce ofiterii pregatiti pe banii lor peste Atlantic, cum s-au intors acasa, cum au fost pusi pe liber, inclusiv presedintele SCMD-ului, in timp ce capitanii si maiorii trimisi la Moscova, au fost facuti la intoarcere sefi de servicii, directii si generali!

Vedeti cumva vreo legatura intre atacurile domnului ”Merin” Neacsu si faptul ca dl Monac ne-a raspuns pe blogul personal al acestuia si nu pe acela al SCMD, al carui secretar de partid, pardon, general este? Noi nu, ca-l cunoastem bine pe “Merin”! Ne-a fost candva subordonat. Asta se crede ziua Antonescu si noaptea se zvarcoleste-n somn si tipa, visand-o pe autoritara sa mama ca inca ii suceste urechile si-I da la cur cu mestecaul! Bietul om simte si el o nevoie … sa fie bagat in seama. Vorba olteanului – E cum e, dar e d-al nostru! Cat despre fostul comisar sef Burcu … el a intemeiat la Severin filialele tuturor partidelor. De care s-a dezis ulterior si le-a balacarit cum i-a venit la gura. A intemeiat si filiala SCMD pe care a tradat-o, trecand la UNPR. Dupa care, injurandu-i si p-astia, ca nu i-au recunoscut meritele ”foarte exceptionale”, nemaiavand ce intemeia si unde se duce, s-a intors in sanii SCMD, ca aici poate injura in voie, fiindca oricum, in afara membrilor filierei Natalia-Anisoara-Costica, nu-l baga nimeni in seama. E de inteles, saracul! La un kintal si jumatate cat are plus toate bolile pamantului, abia se taraie intre pat si birou, intregul lui univers restrangandu-se la net. Aici poate fi si Fat Frumos si Stalin si Beria si maresalul Jukov! Da-i inainte nea Burcule, EBA iti va fi recunoscatoare! Patria in nici un caz!

Alta este insa situatia domnului Marian Ilie. Sa fie oare vreo legatura intre atacurile d-niei sale pe filiera Natalia-Anisoara-Costica si faptul ca a fost racolat din portul Constanta, unde l-a cunoscut pe Basescu, de un serviciu al Armatei, constrans astazi de Oprea sa loveasca in sindicat? Noi nu credem! Mai curand ar fi vorba de invidia ”poietului” Ilie, pe poetul consacrat Valeriu Pricina, care-l injura periodic pe net! Dar nici p-asta n-o credem! Inclinam sa credem ca ar fi vorba despre disperarea Puterii ca nu poate opri, desfiinta sau lua sub control SCMD, singura forta independenta din Romania, care i-a dat pana acum la gioale.

A promis procese? … A blocat deja tribunalele! I-a promis Basescului serenade sub balcon si in toata tara pe 25 Octombrie 2010? S-a tinut de cuvant!

I-a promis Basescului, pentru insultele nemeritate aduse militarilor o riposta pe masura pe 24 ianuarie 2011? S-a tinut de cuvant! A promis Guvernului, prin somatia din 24 Ianuarie, ca se va intoarce pe 1 Martie? Se va tine de cuvant, indiferent de cum vor iesi cu fundul la drum haznalele de presa ale Puterii, indiferent de ce si cum vor chelalai burcii, neacsii, marinii, anisoarele, nataliile, costicii, etc.
”Unde esti tu, Tepes, Doamne?”…Aici…Da, vedem legatura!
Pe curand,
TOMA NECREDINCIOSU
Vedeti, din nou, cumva, vreo legatura?
[roarmy230] Vedeti, cumva, vreo legatura?
Saturday, February 12, 2011 5:38 PM
From: "Marinescu Ion" ionmarinescu75@yahoo.com

- Nedumeririle lui “stupid people” –

Un oarecare domn Pinta ataca la baioneta in cuvinte insultatoare conducerea SCMD. Nu pe toata. Doar anumite persoane, deranjante pentru Putere. Este un fost general care tocmai a multumit “din inima partidului” ca l-a lasat fara statutul de militar in rezerva si i-a “recalculat” pensia de care este foarte multumit. Care pensie? Domnul civil Pinta nu are pensie ci salariu fiind consilier la Camera Deputatilor, al deputatului PDL de Braila, domnul fost general Eugen Badalan. Domnul Pinta mai este si foarte bun prieten, fost coleg si actual coleg la Parlament cu domnul Constantin Monac, secretar general al SCMD. Domnul Pinta are si o legitimatie de mebru SCMD data de domnul Monac, dar nu are documentele necesare dosarului si nu a platit niciodata cotizatia, deci nu este membru. In schimb ataca membrii deranjanti ai Comitetului Director si aduce osanale Puterii. Vedeti cumva vreo legatura? Noi nu!

In ceea ce-l priveste pe dl. deputat Mircovici a carui prestatie in favoarea rezervistilor am apreciat-o cu totii si pe care presedintele SCMD l-a dat exemplu tuturor filialelor, brusca delatiune a domniei sale ne uimeste. Sa fi fost manipulat, dl deputat de prietenul din tinerete al d-sale, cel care a avut o contributie decisiva la votarea dsale ca deputat, dl Constantin Monac? Noi nu credem! Dvs. vedeti vreo legatura?

Aproape toate filialele au fost intemeiate de presedintele SCMD si vicepresedintele Catalin Apostol sau de presedinte si presedintele Filialei 1 Calarasi, ulterior si de Col. Adrian Stefan, membru fondator, toate persoane atacate. Au fost si trei exceptii: Filialele 2 Sector 5 Bucuresti, 1 Bacau si 1 Piatra Neamt, intemeiate de dl Constantin Monac, singur. De aici au pornit “nedumeririle”, “ingrijorarile”, apoi acuzele de frauda, hotie, etc la adresa conducerii SCMD, in cuvinte identice cu cele utilizate de dna Natalia Monac, in fata cui voia si cui nu voia sa o asculte, din momentul in care conducerea SCMD si-a mutat punctul de lucru din str. Dakar, nr. 30, in Bd. Poligrafiei, nr. 4. Vedeti cumva vreo legatura? Noi nu!

Conducerea Filialei 2 Sector 5, prin domnul Col. Grozea a atacat dur conducerea SCMD, declansand un val de isterie pe bloguri, cu aprobarea dnei Anisoara Winzer, membru al Comitetului Director, cerand CONVOCAREA Consiliului National al Reprezentantilor, pentru a bloca pregatirile pentru manifestarea SCMD din 25 Octombrie. Dna Winzer este prietena de familie cu dl Constantin Monac, dar prietena de gratare si mici in weekend-uri, iar dl Groza prieten si fost coleg cu dna Natalia Monac. Vedeti cumva vreo legatura? Noi nu, desi acuzele celor doi, ca si invectivele diversilor anonimi semanau izbitor cu replicile dnei Natalia Monac, in scandalurile zilnice cu membrii Secretariatului sau in cele care il vizau pe vicepresedintele Valeriu Pricina. Povestea s-a incheiat cu schimbarea de catre Filiala 2 Sector 5 a conducerii, din proprie intiativa, dupa ce dl Grozea si-a anuntat demisia si cu suspendarea pe un an a dnei Winzer dupa ce si-a anuntat o demisie care nu a fost acceptata. De asemenea cu crearea unei comisii de audit intern la solicitarea in scris a dlui Constantin Monac, cel care a prezentat necesitatea solutionarii cererilor fostului presedinte al Filialei 2 Sector 5 Bucuresti si ale presedintilor Filialei 1 Bacau si 1 Piatra Neamt, care amenintau cu demisia, demisii inaintate si acceptate intre timp. Vedeti cumva vreo legatura? Noi nu!

Ca punct de lucru, pentru SCMD, dl vicepresedinte Pricina a propus locuinta domniei sale din Bragadiru, GRATIS. Obiectand ca este prea departe, dl Constantin Monac a oferit contra chirie locuinta fiicei sale din str. Dakar, nr 30. S-a opus, pe motiv ca nu este bine, presedintele si vicepresedintele Valeriu Pricina. Fara stirea celor doi, contractul de inchiriere s-a incheiat intre dl Monac si vicepresedintele Apostol, ca trezorier al sindicatului. Si astfel SCMD a functionat la adresa respectiva, langa casa din Bucuresti a dl. Zapor, fost coleg si bun prieten cu dl Monac. Nu credem in zvonurile de incuscrire dintre cei doi, nici in cele potrivit carora apartamentul Zapor este cumparat tot de dl Monac pe numele lui Zapor, dar ne mira faptul ca aceasta frumoasa si veche prietenie a avut drept rezultat final atacul imund al fostului general la adresa presedintelui SCMD si a vicepresedintelui Valeriu Pricina. Chiria a fost stabilita la inceput in suma de 300 euro, plus un bonus constand in angajarea, in ciuda impotrivirii Presedintelui si a doi dintre vicepresedinti, a dnei Natalia Monac, cu program intermitent de 5 ore pe zi si un salariu de 1000 lei/luna , la Secretariat. Luand in calcul achizitiile pentru respectiva locuinta cerute de dna Natalia, de la jaluzele la aer conditionat, decontarile de telefoane, benzina, service si altele, in conditiile in care SCMD utiliza numai masina domnului Apostol, rezulta ca cea mai mare parte a cotizatiilor SCMD, putin numeros la acea data, se duceau pe familia Monac. Dupa 3 luni, dl Monac a solicitat 700 de euro pe luna chirie, cerere care, alaturi de atmosfera de teroare construita de dna Natalia, a provocat revolta secretariatului. Acesta a gasit o locatie, casa intreaga si curte cu numai 250 de euro/luna, langa Directia Topografica Militara. S-a impotrivit insa dl Monac, micsorandu-si pretentiile, pentru moment, la 500 euro/luna (2000 lei/luna). Din acel moment au inceput atacurile pe bloguri la adresa membrilor Secretariatului, a presedintelui si a vicepresedintelui Valeriu Pricina. Atacuri la care a participat cu placere dna Winzer. Presedintele si vicepresedintii, in conditiile in care dl Monac a inceput sa vorbeasca de 900 euro/luna, au gasit solutia mutarii punctului de lucru in ciuda crizei de furie a dnei Natalia, in Bd. Poligrafiei , nr.4, in luna sept 2010. Dl Monac a pretins si a impus numai pentru o luna, nu pana la sfarsitul anului, plata in continuare a chiriei in str. Dakar. Dar scandalul s-a dezlantuit. Spre surprinderea generala, presedintele si vicepresedintii au propus si au votat, la cererea d-lui Apostol, o comisie de control intern care sa fie formata cu predilectie din persoane desemnate de filialele cele mai virulente. Pe toata durata verificarilor dna Monac i-a incitat atat pe membrii comisiei cat si pe sutele de rezervisti care veneau sa se inscrie in sindicat, cu acuze de hotie, deturnari de fonduri si insulte la adresa membrilor ramasi ai Comitetului director, cu exceptia Secretarului General. Cuvintele dnei au fost preluate de toti anonimii prieteni, pe bloguri, ca si de nebunii de serviciu si de infiltrati, care exista in orice structura organizatorica romaneasca. A fost atrasa in dialoguri si d-na vicepresedinte Cobuz Elena, de asemenea prietena de familie cu sotii Monac. Aceasta insa si-a declinat cu mult bun simt participarea la campania impotriva Presedintelui si vicepresedintilor Apostol si Pricina. Sub presiune, s-a retras in Filiala 2 Sector 5, continuand sa sprijine cu toate fortele Comitetul Director pe probleme juridice fara a mai uza insa de calitatea de vicepresedinte. Vedeti cumva vreo legatura intre toate acestea si faptul ca, in actualele actiuni in justitie, dl Monac nu merge cu sindicatul ci, individual cu casa Piperea? Noi nu! Vedeti cumva vreo legatura intre toate acestea si faptul ca la unele filiale, cum ar fi Filiala 1 Tulcea se primesc telefoane de la dl Monac si de la dna Winzer sa fie respinsi avocatii sindicatuli? Noi nu!

Vedeti vreo legatura intre cele de mai sus si faptul ca dl. Monac este singurul membru al Comitetului Director care a avut mai multe discutii intre patru ochi cu d-l ministru Oprea? Noi nu!

Vedeti cumva vreo legatura intre toate acestea si faptul ca toate sarcinile pe care, prin statut, le are d-l Monac (responsabilitatea organizarii circuitului financiar, a efectuarii bilantului, a stabilirii normelor pentru angajati, a realizarii documentelor-apel ale SCMD catre exterior, a participarii la campaniile stradale sau mediatice ale SCMD) au fost lasate in sarcina altora? Noi nu!

Vedeti vreo legatura intre tot ceea ce se intampla sindicatului si faptul ca atacurile si acuzele, una mai mizera decat cealalta, ii lovesc pe toti cei ce incearca sa faca ceva pentru SCMD dar il ocolesc cu mare grija pe dl Monac? Noi nu!

Vedeti cumva vreo legatura intre existenta unei persoane cu numele Monac in cadrul SIE si faptul ca la aceasta institutie se pregatesc “dosare” presedintelui si vicepresedintelui Valeriu Pricina? Noi, nu!

Vedeti cumva vreo legatura, etc, etc, etc,… Tare prosti mai suntem, Doamne! Prosti, da multi! Si nu va fi pre voia Basescului si a celor care pun interesul personal deasupra celui general!
TOMA NECREDINCIOSU
Se impun cateva clarificari.
Cele doua mesaje,  au fost postate azi,  la pachet,  pe grupul de discutii roarmy230.
Cel care le posteaza, un anume "Marinescu Ion", identificat de d-l col.r. Icleanu Dragos  a fi una si aceeasi persoana cu d-l Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog, nu stiu, dar nu este exclus, sa fie si ... alias TOMA NECREDINCIOSU.
Ca Admin al Blogului,
desi persoana mea, imaginea publica si starea de sanatate, sunt tendentios comentate, pentru a pastra ECHILIBRUL necesar unei COMUNICARI corecte,
nu voi face COMENTARII.
Admin, V.Burcu
UPDATE
Fwd: Fw: [roarmy230]
Re: Fw: In ce directie merge SCMD ?
Monday, February 14, 2011 8:22 PM
From: "Marian Ilie" marian1950@gmail.com

Stimati camarazi,

Acum mai bine de o saptamana v-am facut cunoscut punctul meu de vedere referitor la scrisoarea camaradului Zapor si la replicile membrilor conducerii centrale. Am primit si raspunsuri, din care rezulta ca inca sunt camarazi care nu cred ce afirma Dl. Zapor si sustin eu. Este normal sa nu creada, dar nu inteleg de ce ii cer camaradului Zapor sa vina cu probe, cata vreme probele sunt in mana celor carora li se aduc reprosurile; ei poseda raportul de audit - lor sa le cereti sa faca public continutul raportului, mai ales ca au aceasta obligatie legal-statutara!

In ce ma priveste, ma hotarasem sa pun capat acestei dispute, care pentru unii pare a nu fi de interes. Intentia mea s-a izbit de indarjirea unuia din cei vizati de sesizarile noastre de a nu se da batut, de a-si duce la capat planul ce se pare ca i l-am putea dejuca. Altfel nu-mi explic cerbicia si stilul lipsit de respect fata de noi toti cu care ataca in tromba acest Toma Necredinciosul, pe blogul . Daca i-ati citit lamentatiile, cred ati inteles ca este membru al Comitetului Director. Daca acest amanunt nu v-a frapat, va invit sa recititi mesajele sale. Ca sa va usurez efortul, postez in attach1 interventia lui de pe blogul .

Concluzia de capatai ce se desprinde din rautacioasa sa lamentatie este dezordinea totala, vraistea de nedescris in care s-a derulat actul conducerii la nivelul Comitetului Director. Timp de mai bine de un an s-au tinut sedinte ale CD, fara ca discutiile si hotararile sa se consemneze in vreun proces-verbal, desi in tot acest timp s-au luat decizii deosebit de importante. Cu ce argumente ataca Toma? Ca cineva este ruda sau prieten cu altcineva. Scrie undeva in ROF-ul SCMD ca se interzice prietenia ca relatie in cadrul Sindicatului? Vrea sa ne dea de inteles, cumva, ca Dogaru si Pricina n-ar fi prieteni? Apostol, oare este dusman cu Ranciog? Pana de curand eu insumi eram considerat prieten de catre Val Pricina, care chiar a realizat cu mine doua emisiuni TV. Acest argument, zic eu, este de un fals grosolan. Mai ales ca, de exemplu, D-na avocat Barla, care a reprezentat SCMD in toate actiunile in justitie de pana la inceputul acestui an - toate trei soldate cu esec - chiar este prietena de familie cu Val Pricina; deosebirea de situatii este ca doamna avocat s-a ales cu ceva bani din prietenia aceea, in timp ce Pinta, Mircovici, Grozea, Monac s-au ales cu balacareli ieftine si nerecunostinta.

Intelegeti, cred, din multitudine de detalii furnizate, ca Toma Necredinciosul este unul din membrii CD si ca scopul vizat de el este discreditarea camaradului Monac, cum de altfel ne avertiza doamna Winzer inca de anul trecut. Toma insusi ne si explica de ce: pentru ca "pe Monac nu l-a criticat nimeni, niciodata", in conditiile in care "toate sarcinile pe care, prin statut, le are ... au fost lasate in sarcina altora". Trebuie sa credem, deci, ca ceilalti au acceptat cu forta sarcinile camaradului Monac, ca acesta si-a impus garsoniera ca sediu (cand Val Pricina se opunea), sau ca Monac nu a acceptat sediul din vecinatatea Directiei Topografice Militare (pe care presedintele si ceilalti il voiau). Adica noi ne-am inselat crezand orbeste in forta ce ne-o inspira camarazii Dogaru si Pricina?  Monac a fost Tartor acolo, pe el sa-l tragem la raspundere pentru cele constatate de audit?  Putem sa credem, doar ca nimic din toate astea nu este consemnat nicaieri. Oameni buni, asa ceva nu e posibil nici macar in cadrul asociatiilor de locatari/proprietari; pana si acolo, totul se dezbate si se voteaza in comitet, cu proces-verbal.

Cat despre cheltuielile cu jaluzalele, benzina si celelalte, raportul de audit detaliaza toate aspectele - iar daca CD le tine sub cheie inseamna ca-l apara pe Monac?

Vai, dar iar am adus vorba de blestematul ala de raport - in care eu am citit (da, am fost la sediu, l-am cerut si l-am examinat) ca "toate documentele de cheltuieli nu indeplinesc conditiile legale" si ca " personalul angajat" de pana la data respectiva (v.camarazii Ranciog, Stefan, D-na Perianu) sa fie "disponibilizat". Cand se va pune in aplicare aceasta masura, Necredinciosule?

Este clar, in CD al SCMD este de mult timp "scandal" - cum afirma insusi Toma. Din chiar relatarile lui rezulta ca s-au tot certat ca la usa cortului, fara ca noi sa stim. Asa s-a derulat actul conducerii - nu sedinte civilizate ale CD, ci tiganeli de cea mai joasa speta. In fond, sedintele acelea furtunoase ale CD au determinat demisia camaradelor Winzer si Cobuz; sper ca actuala balacareala in public sa nu-l determine si pe Dl. Monac sa-si dea demisia.

Nu aceasta este solutia. Sper ca toti camarazii sindicalisti sa-si dea seama ca asa nu ajungem nicaieri. Indiferent cat de dure ar fi, discutiile trebuie purtate organizat, cu decenta si responsabilitate, iar in situatia care ne macina acum pe noi, cu raportul de audit pe masa, cu comisia de audit si Consiliul Director parti active in dezbateri. Este cu atat mai trist cu cat, iata, probleme importante de rezolvat sunt aduse "la piata" tocmai de unu-doi membri ai CD, care ar trebui sa raspunda pentru neregulile constate, ca si pentru aceasta maniera stupida in care au inteles sa-si apere pozitia. Ce spera ei sa obtina? Constatam atatea demisii in lant ale unor lideri de filiale si modificari in structura Comitetului Director (demisii, suspendari, noi numiri pe functii), fara ca structura organizatorica, persoanele in functii si chiar ROF-ul sa fi fost aprobate, conform statutului. Domnul Rancig, in scrisoarea adresata mie (in attach 2), vorbeste de un mandat de 4 ani, care - musai - trebuie dus la capat. Nu e obligatoriu, domnule - mai ales cata vreme mandatul exercitat de mai bine de un an al tuturor nu indeplineste conditia legala de baza: sa fi fost aprobat de CNR. Nici macar un sindicat aflat in plina ascensiune nu se conduce pe langa lege. Minte cu seninatate Dl. Ranciog, cand - chipurile - imi cere sa vin cu cu proiecte, cu strategii, cu initiative; am venit, in nenumarate randuri - si nu numai eu - doar ca propunerile vizau intrarea in normalitate si intarirea spiritului de echipa pe linie de organizare si conducere - ori nu asta ii intereseaza pe dumnealor.

Am primit suficient feed-back la scrisoarea mea catre filiale. Au fost si atitudini mai dure la adresa gestului meu, dar am raspuns tuturor intr-o maniera civilizata, cu intelegere, cu argumente. Am si evidentiat, in raspunsurilemele, progresele facute de Sindicat in ultimul timp, cum sunt intrarea in normalitate a activitatii de asistenta juridica si a activitatii financiar-contabile si de gestiune, ca si inceperea informarii membrilor prin publicarea pe blog a proceselor-verbale ale sedintelor CD. Am remarcat in cateva cazuri chiar si atitudinea mai echilibrata din ultima vreme a presedintelui Dogaru. Toate acestea sunt lucruri palpabile, si se datoreaza mai ales insistentelor noastre - "dizidentii" - in a arata neajunsurile si a cere masuri pentru indepartarea lor. Eu chiar speram ca lucrurile vor lua un curs normal, ca raporturile dintre noi si conducerea centrala vor capata nota dorita de camaraderie si respect reciproc.

Numai ca Toma Necredinciosul (membru al CD), nu are astampar. Vine cu o a doua lamentatie (in attach 3) si, folosind un limbaj chiar mai veninos decat in prima, isi continua atacul imund la adresa familiei Monac, iar pe mine ma trece si pe lista cunoscutilor lui Basescu de prin portul Constanta, racolat - chipurile - de servicii ale Armatei etc. Ce are omul asta cu persoana mea - de ma obliga sa va spun cine sunt eu? Da, am activat 11 ani in garnizoana Constanta, insa fara sa-l fi cunoscut pe Basescu. Si daca l-as fi cunoscut, nu m-as fi suit in barca lui - nici atunci, cand era rosie, cu atat mai putin acum, cand e portocalie. Sunt in barca cu pricina atati derbedei (ne)pricopsiti, incat pentru unul ca mine nu e loc. Daca stam sa ne gandim bine, prin atmosfera intretinuta in CD, prin lipsa de respect manifestata fata de banul si bunul comun, dar si prin stilul mincinos si trivial cu care intelege sa-si trateze adversarii, Toma Necredinciosul chiar este tipul de om potrivit pentru barca basesciana - sau macar pentru salupa lui Oprea.

Nu-s inregimentat, nu posed decat apartamentul de la margine de Bucuresti repartizat in 1986 si o Skoda-Fabia luata prin programul "Rabla". Daca Toma (ascuns, intr-un prim asalt pe adresa mea de e-mail, sub pseudonimul Mihai Ule) nu inceteaza cu idioteniile in limbaj tipic stalinist (pentru ca el este stalinist, fie si numai prin limbaj si modul de a trata problematica), pot da o fuga la Bragadiru, sa pozez proprietati. Eu sunt sarac, pentru ca asa ma simt bine printre semeni. Cat despre racolare, daca era sa accept sa fiu racolat, asta ar fi avut loc inca de pe bancile facultatii si s-ar fi soldat cu ramanerea mea in Bucuresti - ca doar as fi meritat un asa pret. Nefiind racolat, m-am ales cu un "exil" de 12 ani la Constanta (eu fiind brailean) - initial la Graniceri, apoi la Marina. Sunt, totusi, traducator autorizat pentru 4 limbi straine, asa se face ca m-am putut muta la Sectia Legaturi Externe din MStM/Directia Informatii, unde - cu exceptia perioadei de 2 ani si jumatate ca atasat militar la Ankara - am activat pana la disponibilizare (la cerere, cu primul val, in 1998). N-am avut "merite" in decembrie '89, n-am fost avansat in consecinta, n-am fost numit la post in strainatate decat in '94, prin concurs, si m-am disponibilizat la cerere, cand puteam sa mai prind inca doua mandate in atasatura. Sa fi fost in barca basesciana - ehehei - nu plecamin civilie cu acel "Ultim salut ostasesc" pe care unii deja il stiti, din volum sau de pe Internet. Scriu poezie inca din studentie, cand am debutat in presa literara. La Constanta am condus timp de 8 ani un cenaclu literar important. In 1986 am fost inclus in planul Editurii Militare cu volumul de poezie "Contopit cu Tara" - respins din spalt pe motivul ca poezia, desi patriotica, era "subversiva". Spre a-mi duce la bun sfarsit cariera, am rupt legaturile cu lumea literara; le-am reluat numai in 2007, cand am publicat primul volum, al doilea iesind de sub tipar anul trecut. N-am motive sa-l invidiez pe Toma Necredinciosul, care are ambele mele volume, si stie ca au fost bine primite de critica literara, dupa cum stie foarte bine ca volumul  "A doua Scrisoarea III"  este un protest de o deosebita virulenta la adresa clasei noastre politice, indeosebi impotriva lui Basescu si tagmei sale vopsite in portocaliu.

Scriu despre mine toate acestea fortat fiind de marlaniile la care se preteaza camaradul Toma. Ar fi de dorit sa inteleaga odata si el ca disputele civilizate si constructive sunt cele care se poarta deschis,cu cartile pe fata, nu sub acoperirea anonimatului. Chestia asta tine de buna cuviinta, buna crestere si respectul fata de cei carora te adresezi. Nu mie mi se adreseaza el, ci dumneavoastra - in incercarea disperata de a nu va pierde simpatia si mai ales ingaduinta cu care inca mai priviti catre niste corifei falsi, cum este el.

Nu vreau sefia Sindicatului - ma simt bine aici, in provincie. Detest modul in care unii tin cu dintii de niste functii, iar pentru asta sunt in stare sa calce pe cadavre. Sunt inca viu, si ii cer lui Toma Necredinciosul sa se linisteasca si sa se dedice pregatirii viitoarelor actiuni. Chiar daca se ascunde in anonimat, ca membru in CD poarta pe umeri raspunderea deciziilor adoptate de Comitet.

As vrea din tot sufletul sa-mi furnizeze prilejul de a-l felicita chiar dupa maniefestatia din martie, convins fiind ca timpul scoate la iveala adevarul si vindeca ranile.
Cu respect si condescendenta,
Col(r) Marian Ilie
Pentru aceia dintre voi care nu sunteti la curent cu evolutiile mai recente in "Scandalul" (da, este termenul folosit de un membru de baza al CD al SCMD - Toma Necredinciosul), blogul Filialei Mehedinti (link-ul de mai jos) va ofera detalii chiar picante. Rog gazda blogului sa posteze si comentariul de mai jos...
Nu vreau sa scindez Sindicatul, doar ma zbat pentru indepartarea din organul sau de conducere a elementelor nocive. Rog onoratul juriu ce-l constituiti acum, ad-hoc, sa consemneze ca intr-unul din comentariile de pe acest blog Dl. Ranciog depune marturie scrisa ca eu am examinat raportul; fiti convinsi, examinarea a durat mult mai mult decat spune domnia sa. Atunci am avut si discutia din care am mentionat replica sa "Ce, dom'le, iar ne intoarcem la vremurile alea ... cu TRD-uri!"

In fond, una din marile greseli pe care le face domnul presedinte Dogaru este ca tine in continuare pe langa dansul astfel de personaje; Dl. Ranciog este si retribuit (2.300 lei, daca nu ma insel), iar multe din lipsurile constatate de comisia de auditi i se datoreaza tocmai lui. Desigur, de la incheierea auditului si pana acum s-au mai pus la punct multe din lipsuri, situatia celor 2000 de membri neluati in evidenta se va reglementa, pana la comunicarea raportului de audit - numai ca astea erau chestiuni ce se impuneau rezolvate inca de anul trecut, cand Dl. Ranciog se evidentia mai ales prin replicile lipsite de tact si eleganta la criticile noastre. Cum sa nu te indignezi, cand vezi ca peste 52 de cotizatii anuale la SCMD s-au platit numai pentru asigurarea de viata a dumnealui - 30.06.2010, BRDE, cont card, suma de 6.314 lei)?!...

Chiar sa vreau eu, spunand acestea nu voi determina retragerea oamenilor din sindicat, dar sper sa-i determin sa ceara ei, la randu-le, indepartarea din CD a unor asemenea elemente - inutile si costisitoare...
Col(r) Marian Ilie
Sunday, February 20, 2011

24 de comentarii:

  1. Nici nu stiu ce mai e de comentat la asemenea mod de a aborda problema procesului vervbal, caci acest proces verbal a declansat tot scandalul.
    Voi face doar referire la lasajul care spune:
    "Vedeti cumva vreo legatura intre atacurile domnului ”Merin” Neacsu si faptul ca dl Monac ne-a raspuns pe blogul personal al acestuia si nu pe acela al SCMD, al carui secretar de partid, pardon, general este?"
    Ei bine domnule , nu stiu din ce pricina nu ai inteles dumneata ca acel raspuns era un raspuns la un mail prin care eu il intrebam pe domnul Monac daca era adevarat tot ce aparuse despre dansul intr-un material anterior. Si este normal ca din moment ce eu am intrebat, mie sa imi raspunda , la fel cum normal mi s-a parut sa il intreb si apoi cu aprobarea dansului sa postez raspunsul pe blog, ca un drept la replica. Dar Toma Pricinosu nu intelege aceste lucruri, el vede si face legaturi si conexiuni de iti sta mintea in loc.

    Ceea ce este de neinteles este si faptul ca desi domnul Monac nu a facut nicaieri nici o declaratie impotriva Comitetului Director, nici chiar in mailurile trimise mie, colegii dansului, cei atat de bine informati cu tot ce se intampla in CD de la infiintare pana in prezent, cei care contabilizeaza de zor cine si ce filiale a infiintat , de parca ar fi fost concur, ii dau la ficat cu o indarjire demna de o cauza mai buna . Ca acest Toma sau stupid people asa cum isi spune , este un membru fondator, nu mai incape nici o indoiala. Din ce pricina este atat de pornit impotriva domnului Monac ? Este destul de clar. Este singurul greu al CD care are coloana vertebrala in ceea ce priveste respectarea statutului. Ceilalti iau pozitia ghiocelului cand domnul Dogaru da cu pumnul in masa. E adevarat , a au mai facut si altii un pic de scandal, atunci cand domnul Dogaru a indraznit sa mearga la niste intruniri fara sa ii anunte , dar din orgoliu, nu din principiu. Ar fi vrut si dansii sa pape din bunatatile puse la discretie de domnul Oprea la Haiducului, dar nu au aflat decat dupa eveniment si tare s-au suparat ca nu au apucat si dansii o maslina, o scobitoare ceva. Aceste aspecte, bineinteles nu le spune nimeni, pentru ca nu dau bine la imaginea celor doua "guri" parca guru e neutru nu, un guru, doua guri. In fine nu cele doua guri erau subiectul acuma ci atitudinea total ilogica a ceor din CD care isi taie singuri craca de sub picioare. "SCMD ,noi te-am facut, noi te distrugem , " pare sa fie deviza"

    RăspundețiȘtergere
  2. Re: [roarmy230] Vedeti, cumva, vreo legatura?
    Sunday, February 13, 2011 11:31 AMF
    rom: "Dan Poinar"
    To: roarmy230@yahoogroups.com

    Stimate domn Marinescu,
    ceea ce ati postat dumneavoastra pe grup circula de cel putin o saptamana. Daca nu indicati si sursa (numele si eventual mail-ul celui care v-a trimis acest mesaj) riscati sa ramaneti un simplu colportor. (ca si altii). Nu cred ca e nici barbateste, nici ostaseste.
    Dan N. Poinar
    ______________
    Reactia Admin Grup de discutii roarmy230 este corecta!
    Surprinzatoare ramane doar naivitatea domniei sale!!!
    Partea I, da, e veche! Dar Marinescu Ion, a venit si cu
    Partea a II-a. Postarea la pachet, e deja o practica!
    A se revede cazul e-mail-urilor d-lui Icleanu Dragos!
    D-l Dan N. Poinar, va asigur totusi, de respectul meu!
    Ati comentat o postare, la care toti se uita ...
    Toti ... "tace", ca e mai multi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnu” Neacşu-aş vrea, să-mi fii dumneata
    După câte văz naşu de botez.
    Io nu-s supărat şi am acceptat
    Să mă ţii mata în braţe colea când popa-o cânta
    Şi-n cristelniţă m-o scufunda.
    Nume tu mi-ai dat în liţe-ncurcat.
    Nu e-n calendar da mulţi n-au habar.
    Nu m-oi supăra şi de-mi zici CuLiţă (nu de-a lui Tărâţă)
    Că io nu fac fiţă,
    Da de Paşti să-mi dai cum e obiceiu un mieluţ bălai,
    Iară dacă nu ai...merge şi-un purcel, da” mai măricel că e bun şi el.
    Şi când s-o-nplini anu” după obiceiu,
    Finu” vine la mata în braţe cu curcanu”.
    Da” până atuncea fiindcă io-s băiat „salon”
    O să vin mai des şi o să-ţi postez pe blog!
    ......................
    De la fin CuLiţă, naşu multă sănătate!
    Că aşa cum ştii: e cea mai bună dintre toate.

    Eleftricianu CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai Neacsule, tot cu......! Mai scoate si tu ceva nou. Nu te-ai plictisit SAU SEFII TAI NU AU GASIT CEVA MAI PICANT? TE-AI FACUT DE CACAO . DE FAPT TOATA VIATA TA AI FOST UL LIMBRIC FITILIST.

    RăspundețiȘtergere
  5. Masina de facut zgomote, intoxicari si manipulari ordinare,sustinere a CD-ului si inflacarare a TALIBANILOR, iata ce mai scoate parrraind:
    _____________
    SINDICATUL PENSIONARILOR – MILITARI, TRĂDAT DE „CAI TROIENI”
    Surse din Serviciile Secrete ne-au relatat că, prin ofiţeri ai acestora, se acţionează puternic în direcţia destabilizării şi divizării membrilor Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate în Rezervă şi în Retragere. Sînt avuţi în vedere preşedinţii filialelor judeţene care, prin metode stimulative, vor fi determinaţi să întreprindă acţiuni de demobilizare a massei de ofiţeri în rezervă din filialele respective. Astfel, pentru „băieţii buni”, care vor accepta să nu se implice în acţiuni de protest la adresa guvernanţilor, vor fi aplicate, la recalculare, alte formule, astfel încît acestora le vor creşte pensiile. Menţionăm că nimeni nu are controlul asupra modalităţilor în care se recalculează pensiile ofiţerilor în rezervă, acesta fiind temeiul pe care se bazează în principal în acţiunea destabilizatoare.

    Un exemplu în acest sens este cel al colonelului în rezervă Nicolae Istrate, şef al Filialei Arad a SCMD, care a fost, efectiv, recrutat de apropiaţii primarului Gh. Falcă! El şi-a îndeplinit misiunea, astfel că la acţiunea din 24 ianuarie a.c. şi-a demobilizat filiala, iar manifestarea sindicatului din judeţul Arad a fost nulă. Totodată, acestuia i s-a promis şi gradul de general. Tot un exemplu în acest sens îl reprezintă şi cei din comanda Asociaţiei de Ofiţeri în Rezervă din SRI. Aceştia nu au acordat, pînă în prezent, nici un fel de sprijin ofiţerilor rezervişti din asociaţia respectivă, atunci cînd pensiile primite pe luna ianuarie au fost reduse drastic.
    _____________
    Mare e gradina ta Doamne!
    Pacat! Oricum, cine se aseamana, se aduna!
    Pregatiti fratilor, rudotelul!

    http://groups.yahoo.com/group/roarmy230/message/12475
    http://tricolorul.wordpress.com/2011/02/10/sindicatul-pensionarilor-militari-tradat-de-%e2%80%9ecai-troieni%e2%80%9d/

    RăspundețiȘtergere
  6. Paranoia. Asta scrie pe Dogaru. Iti sta ceasul ce abeartii mai scoate , Dusmani, conspiratii, cumparari. Maine o sa spuna ca si progcesul verbal a fost intocmit tot la ordinul lui Falca si ca cei din comisie sunt vanduti lui Oprea, ca au fost militari activi, deci subordonati ai ministrului Apararii. Si doamne cati prosti se uita in gura lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. adica ei vrea sa zica-(ca e cativa)-ca se asteapta sa iasa un mare kkt cu 1 martie(ca oamenii s-au desteptat si nu mai pun botu') asa ca isi iau masuri de precautie din timp.Scuza a si aparut mai sus;
    tot 'serviciile si agenturili' e de vina ca SCMD este un mare faassss!!
    Mai oameni buni prea e alba atza
    citez;
    Surse din Serviciile Secrete ne-au relatat că, prin ofiţeri ai acestora, se acţionează puternic în direcţia destabilizării şi divizării membrilor Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate în Rezervă şi în Retragere


    deci si pe mine m-au anuntat niste 'surse' ca ceva 'surse' au aflat de la alte surse care sunt de fapt primele surse ca ma duc la carciuma sa beau o bere si ma intorc un piculet mai incolo.Dar in mod sigur veti fi informati si dvs de catre sursele... surselor

    RăspundețiȘtergere
  8. mai ,dar multi betivi aveti pe blog.cum nu mai au replici merg la carciuma.dar nu-i puteti lua pe toti ?ar fi un pic mai multa liniste.
    zburataceste-i nene Burcu.iti fac un imens deserviciu.
    DE CREDEI CA PRESEDINTII DE FILIALA VA IGNORA?DAR MAJORITATEA MEMBRILOR?In fond sunteti fro zece ar zice domnul neacsu!
    sa nu incepeti cu gramatica...

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonim 19:44;
    Dar ce treaba am eu cu: "PRESEDINTII DE FILIALA VA IGNORA?
    DAR MAJORITATEA MEMBRILOR?" ??!! - ce treaba am eu cu dansii?
    Acest Blog este deschis unei comunitati de prieteni, liberi sa discute, comenteze tot ce doresc! inclusiv sa glumeasca, sa se harjoneasca de au chef! Noi aici nu facem si nu suntem la militarie!
    Dupa cum vezi, este loc si pentru unul ca tine! Chiar daca da cu pietre! Admin

    RăspundețiȘtergere
  10. @ ano 19.44
    Nenea!!...fi linistit nu incepem cu gramatica pt. ca oricum la varsta asta n-o mai pricepi.Ramai asa cum esti...si Dumnezeu cu mila!!
    Am o rugaminte;chiar daca esti 'presedinte de filiala' lasa-ne ca noi nu suntem nici macar presedinti de asociatie de 'apropitari' si nu e necesar sa scrii cu majuscule,CA SA VEDEM CE MARE ESTI IN 'FONCTIE'
    Du-te mataluta si rezolva-ti problemele la filiala,iar pt. gramatica vino la mandea sa te invat de clasa a 4-a ca am tarife mici pt.d-alde mata

    RăspundețiȘtergere
  11. bre ala de la 19.44 e dus cu capu'??
    semnat
    PRESEDINTE SEF DE SCARA
    akord75

    RăspundețiȘtergere
  12. ,GeorgeASCA la birou:
    - Fetelor, aseara am pus mana pe testiculele lui barbatul meu, erau reci ca gheata...
    A doua zi IoneASCA si ea:
    - Fetelor si barbatul meu are testiculele reci ca gheata ...
    A treia zi apare====E.PETREASCA===== batuta mar, cu ochii vineti.
    - Ce-ai patit draga ?
    - Pai am pus si eu mana pe testiculele lui barbatul meu: erau fierbinti, fierbinti.
    Atunci am zis:
    - Draga ce testicule fierbinti ai, ale lui Georgescu si ale lui Ionescu sunt reci ca gheata ...
    13 februarie 2011, 18:11

    RăspundețiȘtergere
  13. S-a oprit curentul? Sari CuLITA !

    RăspundețiȘtergere
  14. Greu la deal cu boii mici mai ales cân" tre" să-npingi!
    Eleftricianu CuLiţă, fin de-a lu" nea Mărin!

    PS Aşteptaţi, aşteptaţi ca alţii să vă facă treaba dugleşilor!
    Eu am un piculeţ de treabă, revin mai târziu da" vreau să vă văz cum evoluaţi la paralele inegale şi mai ales pe CeZar cum face şpagata (nu şpagheti)

    RăspundețiȘtergere
  15. PS: 3) http://www.youtube.com/watch?v=Pi_ser2_Xm4
    Ală cu barbă mai mare sunt eu:
    CuLiţă eleftricianu,
    Fin...de-a lu" nea Mărin!

    RăspundețiȘtergere
  16. unchiu akord,sunt linistit,oricum n-ai inteles nimic.iar dupa cum scrii , e clar ca liceul militar l-ai sarit pe ici pe colo.

    RăspundețiȘtergere
  17. @ano 18.10
    stiu ca esti 'linistit'(sarac cu duhul)....In privinta ta.....'Dumnezeu cu mila' doar ti-am mai spus, de ce ma faci sa repet(a da e clar, nu poti pricepe din prima)
    Da confirm si la LMDC am mai sarit....doar gardul,ca altceva nu era posibil

    Miine plec la Pitesti cateva zile asa ca ai timp sa inveti si regulile elementare de gramatica.Ma intorc si te verific!

    RăspundețiȘtergere
  18. Cine este totusi TOMA NECREDINCIOSU??
    Col(r) Marian Ilie, printr-un e-mail revine in forta!
    Revine cu cateva aspecte de maxim interes! scandalul continua!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna seara,
    De dragul adevarului, trebuie sa va spun ca dl Col Marian Ilie, a "studiat" raportul comisiei de verificare pret de 3-4 minute (probabil ca a reusit sa citeasca 1-2 pagini din 240 de file cat contine intregul raport. Stiu aceasta pentru ca am fost de fata(eu i-am pus la dispozitie acest document, am si martori).
    Acum, fiecare poate sa-si inchipuie daca, dupa acest studiu indelungat, dl Marian Ilie ar avea dreptul sa-si dea cu parerea despre prapadul si coruptiunea care a cuprins mica dar nelinistita noastra organizatie sindicala, inca de la chinurile facerii!...
    As vrea sa va informez ca am propus domnului presedinte Dogaru cat si vicepresedintilor SCMD, dar si unor presedinti de filiale, sa fie de acord cu scanarea integrala a acestui document si postarea sa pe un blog special dedicat, unde sa poata avea acces, cu parola, oricare membru al SCMD. S-au sa copiem raportul la xerox, in 90 de exemplare, cate unul pentru fiecare filiala. Personal prefer prima varianta pentru ca este mult mai ieftina si documentul poate fi studiat mai rapid de o masa mare de oameni.
    Personal, nu voi avea liniste pana cand acest document nu va fi publicat, ad literam.

    Cu stima si urari de sanatate,
    Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG

    PS: Ciudata si hazlie recomandarea comisiei de audit financiar, retinuta de bravul nostru camarad, traducator din 4 limbi, diplomat militar, etc, etc, ca, printre altii, personalul angajat al Secretariatului - nominalizati Rinciog, Stefan - sa fie ""disponibilizat"". Nu de alta, dar noi nu ne-am ocupat si nu ne ocupam cu finantele SCMD.
    Probabil ca memoria va joaca feste, domnule Col. Marian Ilie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cu stima si urari de sanatate, si
    D-lui Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG!
    In primul rand, iata, dupa o absenta indelungata, pot sa va salut prieteneste! Sincer, ma bucur enorm! Iata, se poate discuta si civilizat! D-le col, am si eu o PROPUNERE, care vine in sprijinul celor dorite: cu un aparat PHOTO digital, in mai putin de 60 MINUTE, puteti executa 240 de JPG-uri de 1Mb; Va rezulta un fisier de 240 Mb, care poate fi preluat de pe Blogurile SCMD CENTRAL, de oricine doreste sa-l studieze integral, sau in partile ce-i privesc!
    COSTURI=ZERO! Rezultate=MAXIME!
    _______________________________
    Indiferent de solutia gasita, oricum eu va multumesc si va astept in continuare pe acest blog! Niciodata nu este prea tarziu!
    Cu prietenie, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  21. Erata la postarea anterioara:
    Va rog sa cititi "Sau sa copiem raportul..." in loc de "S-au sa copiem...".
    Scuze pentru aceasta siluire, involuntara, a gramaticii limbii romane!...
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  22. COMUNICARE:
    Luand cunostinta de continutul mesajului publicat pe roarmy230 sub denumirea de - Nedumeririle lui “stupid people”- SCMD Filiala 1 Tulcea se vede indreptatita sa dea urmatoarea comunicare:

    - Avocatul pentru reprezentarea in instanta a pensionarilor militari din Filiala 1 Tulcea a fost numit de catre Comitetul Director al SCMD Bucuresti;

    - Doamna Lt.col(r)Winzer Anisoara nu are nicio implicare in delegarea avocatului nominalizat pentru a reprezenta pensionarii militari din S.C.M.D. Filiala 1 Tulcea.

    Pana la aceasta data niciun membru din Biroul Operativ al Filialei 1 Tulcea nu a fost contactat telefonic de susnumita pentru a infuienta B.O. Filiala 1 Tulcea in respingerea avocatului nominalizat de C.D. al SCMD Bucuresti;

    - S.C.M.D. Filiala 1 Tulcea dezavueaza actiunea de denigrare intreprinsa la adresa unor membrii din C.D. al S.C.M.D. de care persoane care nu au curajul sa se indentifice si sa aiba simtul raspunderii celor afirmate;

    - In consecinta consider ca mesajul aparut pe internet si semnat sub pseudonimul “Toma necredinciosu” nu ne reprezinta si nu ne implica.
    Presedintele Filialei 1 Tulcea
    Col(r) Eogen STROE
    Thursday, February 17, 2011 8:18 PM

    RăspundețiȘtergere
  23. @Col(r) Marian Ilie,
    Va multumesc pentru incredere!
    Am postat e-mail-ul domniei voastre,
    pentru informarea prompta si corecta a membrilor SCMD!
    Cu deosebita consideratie si prietenie,
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri