Google Translate

sâmbătă, 5 februarie 2011

SCRISOARE DESCHISA Excelenţei sale, Domnului Prim Ministru Emil Boc

SCRISOARE DESCHISA
Excelenţei sale, Domnului Prim Ministru Emil Boc
Excelenta, in calitatea mea de Admin al

MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing ,

reprezentant al unei comunitati miltare, in marea lor majoritate fosti pensionari militari, iata, azi, o prima incercare de DIALOG public:

Anonim spunea ...
Pentru a "legitima" cât de cât recalcularea pensiilor conform OUG1/2011, instituţiile parte ale acestui proces ar trebui să ataşeze noilor decizii de pensionare, datele complete privind veniturile în baza cărora s-a efectuat recalcularea, altfel iar va ieşi scandal...
Gerilă

Domnule Prim Ministru,
Imi cer scuze pentru felul insolit al acestui mesaj!
Am convingerea ca veti dispune masurile ce se impun, catre autoritatile indrituite legal sa ne rezolve problemele, sa linisteasca apele! In speranta ca PROPUNEREA facuta de unul din cei peste 226.000 de vizitatori ai acestui blog, postata in unul din cele aproape 8.000 de comentarii, va multumim anticipat! Totodata, va asigur ca un EVENTUAL RASPUNS la aceasta PROPUNERE, va fi postat si primi cum se cuvine!
Militarii, fostii militari, nu inseamna doar cei care injura, huiduie!
Admin, V.Burcu
p.s.: Multumesc comentatorului Gerila!
Este la aceasta ora, cea mai buna, utila, pertinenta propunere!
Sper ca prin COMENTARIILE domniilor voastre, sa confirmam ca suntem ce ne-am propus!
O comunitate virtuala, preponderent militara,
deschisa unui dialog civilizat,
constructiv!
Admin

101 comentarii:

  1. @Antiignorantu'
    Iti multumesc!
    Postarea ta, PRIMA, deschizatoare de drumuri si poteci,
    sper sa ne poarte ... pe DRUMUL cel bun!
    Sper sa mai si construim!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. @nabuco,
    Si tu s-ar putea sa ai dreptate!
    Dar ... poate ca acum, in ceasul al 12-lea,
    Cancelaria Primului Ministru, cititor "ocazional"
    al acestui Blog, va reactiona ... diferit!
    Ma gandesc in egala masura, si la alti VIP-VIZITATORI!
    Si noi, vedem AZI, diferit lucrurile!
    Intelegem ca doar prin PROPUNERI CONSTRUCTIVE,
    DIALOG CIVILIZAT ... putem razbi!
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo, iata,
    un prim VIP - vizitator:
    Ministry of administration and interior!
    In rest ... promit CONFIDENTIALITE!
    Rezultatul ... ne intereseaza!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,Daca pina acuma aveam posibilitatea de a vedea din adeverinte ce solde se iau in calcul acuma multumita SCMD nu mai avem aceasta posibilitate (doar prin mila celor de la DFC daca ne trimit si noua adeverintele). Traiasca SCMD si cei care gindesc “altfel”".---------- aceste cuvinte ii apartin lui STELIAN P.- Buna sau rea ideea (eu o consider buna) desi ma indoiesc ca ne vor lua in seama -paternitatea trebuie sa-i apartina in egala masura si d. StelianP.-CZar

    RăspundețiȘtergere
  5. Magister, Magister, de ce vrei să mă desconspirezi? Lasă-mă mai întâi să-i termin de reparat MoBra lui CZar ca să aibă cu merge diseară la Disco!
    Gerilă

    RăspundețiȘtergere
  6. FELICITARI, Gerila!
    Abia ACUM, am CERTITUDINEA paternitatii comentariului!
    Personal, banuiam ceva! Te felicit, inca o data!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  7. .

    Stelian P. a scris:
    5 Februarie 2011 la 10:37 am



    Ca iti permiti se vede, dar gresesti (e “normal” daca gindesti altfel). Fa efortul intelectual (nu doare) sa citesti noua OUG 1 si ai sa descoperi ca e mai proasta pentru noi decit HG 735, cu exceptia favorului de a nu mai merge dupa adeverinte. Chestia cu plata ulterioara a banilor primiti in plus iti place ? E meritul EXCLUSIV AL SCMD asa-i ?
    Daca pina acuma aveam posibilitatea de a vedea din adeverinte ce solde se iau in calcul acuma multumita SCMD nu mai avem aceasta posibilitate (doar prin mila celor de la DFC daca ne trimit si noua adeverintele). Traiasca SCMD si cei care gindesc “altfel”.----------SI aici aveti maaaare dreptate.Am cerut eu ergo omnis? Nu eu am cerut sa se aplic intocmai HG 735. Cand s-a aplicat L164 au cam uitat de ergo omnis-papagalii!!! Soimaru
    5 februarie 2011, 11:24


    Anonim spunea...

    Nu se ştie, nu se ştie...O să fie-o porcărie!
    Pt. a "legitima" cât de cât recalcularea pensiilor conform OUG1/2011, instituţiile parte ale acestui proces ar trebui să ataşeze noilor decizii de pensionare, datele complete privind veniturile în baza cărora s-a efectuat recalcularea, altfel iar va ieşi scandal...Şi uite aşa:
    Gerila

    RăspundețiȘtergere
  8. OK,
    Iata CUM DIALOGUL dintre COMENTATORI,
    a condus la o PROPUNERE VIABILA, INTELEAPTA!
    Am spus si repet: unde-i unul, nu-i putere!
    Iata ca impreuna, incet dar sigur, intram pe un fagas normal!
    Un nou ORIZONT ne asteapta! Cu cat mai multi, cu atat mai repede!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  9. Mos Gerila -parca erai specialist in sanii?-tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  10. Măi, măi, măi! Iar mă îngânaţi! De ce nu sunteţi cuminţi ai? Poate mă supăr şi strănut pe voi o promoroacă de-aia groasă de-o palmă de-o să vă-ngheţe apa în calorifere şi radiatoare. Atunci să vă văd dârdâind ca varga şi dansând "dansul caloriferului rece"! Nici cu tot trietilen-glicolul TNT-ului şi nici cu izmenele alea minune din blană de oaie n-o s-o rezolvaţi cu căldura până la primăvară. Hai acu" lăsaţi-mă c-am treabă la MoBra lu" Cezar!
    Gerilă

    RăspundețiȘtergere
  11. o propunere normala, de bun simt,logica, care-ar fi trebuit sa fie de la sine inteleasa si aplicata de catre guvernanti
    subscriu 100%

    RăspundețiȘtergere
  12. Pt.TNT-ul
    Am fost odată. Acu" sunt specializat în snowmobile, mobre, mig-uri, volhoave...
    Gerilă
    P.S. Vezi TNT-ule să nu faci confuzie cu "săniuţa" sau "polarul" de pe etichetele ştii tu cui...grijă mare, grijă mare...

    RăspundețiȘtergere
  13. Confuzie nu fac mosule ,ca le-am aranjat in formatie. Da ce te-ai modernizat Mosule!acum zici ca trimiti cadourile cu volhoavele? Mai, mai! Auzi Mosule ,da te intreba un beneficiar-de cadou- de ce te plimbi matale in crucea iernii in izmane pe ulite? N-ai dat raspuns si ne facusi si pe noi curiosi! tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  14. mii de scuze pt.intrerupere dar va rog sa urmariti link-ul urmator
    e scurt si are MoBra

    @puiac-dedicatie
    N-am vazut pilotul!La mansa o fi puiac??

    THE BEST AIR RACE PILOT EVER!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=XRCbkBfdBrQ

    RăspundețiȘtergere
  15. TNT-ule a zburat puiu" cu aţa! Ce cadouri, ca volhoave? Puneţi-vă poftele-n cui...La anu şi la mulţi ani cu ele! Iar cu plimbatu" dragu" meu, cu încălzirea asta globală nu mai poci dormi noaptea aşa că fac şi io jogging iarna pe uliţă, în izmene ca ruşii să mă mai răcoresc o ţâră!
    Gerilă

    RăspundețiȘtergere
  16. Tare faza cu avionul+pilotul, tare de tot! Da io rămân la părerea că Puiac al nost" s-ar fi descurcat mai bine...Unde mai pui că e mână-n mână şi cu Cel de Sus...

    RăspundețiȘtergere
  17. Puiak -sa ne spuna daca e posibil sa iesi din vrie cu o singura aripa si sa mai si aterizezi(fiind si la mica inaltime_) Daca nu care-i miscarea?tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  18. Se zice ca dupa cuvantul de la Alba Iulia primul ministru ar fi fugit direct la Perla Muresului unde domnul Dogaru era in direct cu blogul vostru,rugandu-l sa-i permita intrarea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cica a imprumutat moBra de la CZar. Gerila i-a dat-o pe sestache . daca afla frate-miu ce v-o trage fara vaselina

    RăspundețiȘtergere
  20. Da" nu-ngheaţă pe MoBră aşa desculţ şi-n izmene de la TM la Perla M?

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.youtube.com/watch?v=pZNBFOnOAe8

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai laso dracului Neacsule!Numai gura ta se aude pe toate blogurile.Vezi,ca "BAIETII DE LA PRESA",nu-ti mai aproba aparitia articolelor in "ziarele pro".Ti-au contabilizat comentariile si "AU ZIS CA NU TI-AI FACUT PLANUL SI CA TREBUIE SA MAI LATRI".NU E DE AJUNS NEACSULE. UN SFAT; TOT CE SCRII TU ...TREBUIE SUSTINUT SI DEMONSTRAT. NU AI DEMONSTRAT NIMIC.ESTI UN MARE FITILIST,CARE LE DAI DE LUCRU LA CAMARAZI. CRED CA ESTI PUTIN MASOCHIST. AM OBSERVAT CA ITI PLAC INJURATURILE.Cat de curand "ACTIUNEA TA VA FI UN FIIAASSCCOO!MAI PE ROMANESTE UN MARE FIIISSSS.O sa revin cat de curand.OLTENII,PE CARE II RESPECT ,TREBUIE SA STIE CU CINE ESTI INHAITAT. (nu e de mirare ca te-ai lipit de drogata aia de FICA)

    RăspundețiȘtergere
  23. Tii, da nazbatiosi mai sunteti, nepotii mosului!
    Era cat p-acilea sa ma pacaliti! No, nu-I bai, ca-ntre timp aflai niste lucrusoare interesante.
    Si despre Zapor, da’ si despre altii, recte Monac, cuscrul lui Zapor.
    Ce, nu stiati ca Monac are-o fata maritata c-un baiat al lui Zapor? Sau o fi un baiat insurat..no, ca gradele astea de rudenie, mereu le-am incurcat.
    Eeee, acu’ pricepurati cari-i miza?
    Neacsu cazu de fazaaan !
    Ce sa mai zic de general? Nu zic nimic, ca doara facura astia de la putere harcea-parcea din gradul de general, il tavalira prin toata mizeria politica, ca nu mai vezi stelele adevarate de cele calpe!
    A dracului soldovean, ce scoala are-n el!
    No, alta era situatiunea daca sindicatul nu pleca din vila lu’ Monac! Da’ sa lacomise, vere, monacul, rau di tat, cerea 2000 de Euro chirie lunar, s-astia-au plecat, da’ n-au dat pa goarna, sa nu-l faca da rusine! Da’ Monac tot a ramas cu aerele conditionate si cu alte investii pe care le-a facut acolo, la vila lui (vrui sa zac una din vilele lui, facute cu sudoarea fruntaii si dan solda da militar), pa banii Sindicatului. Nu i-o fo de-ajuns, acu vra sa puie curu pa tot, trage sfori in draci, si botolanii, de, usor da prins in schema!
    S-o sa vina Monac p’un cal alb, si ce-o sa va mai ploconiti, ca deh, va fi salvatara sindicatul si va fi primit si plata, vreo fonctie da senator au da deputat, ca cu’ palgiatura da lucrare da doctorat, nu fu d’ajuns.

    Ba, fratalor, ba olteni cu sange iute, mai cautati si voi, mai cererti referinte, ba, despre caracteriul omului, nu vindeti arama drept aur curat, si u uitati ca minciuna are picioare scurte!

    Acu viu da pa situl MAPN-ul si vazui ca stapanu' vostru' Izmenariul!
    Pfui, stuchiv-ar matele, ca facurati camarazii da rusane!

    RăspundețiȘtergere
  24. Bre, bre tataie de la 22,33, da" de cazan n-aflaşi nimic? Pe unde-l pitiră?

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce uita sa zica Zapor? Uita sa dazvaleasca cevasilea tare rau mirositor: cuscra, recte doamna Monac, ii o fimeie da treaba, ea asa, si-i la varsta a doua, s-o fost angajata cu program da lauza de sotu-I la Sindicat, o fost varata cu forta in schema, pa post da vechil. Sireaca da ea, n-are nicio vina c-o fost ajuns coloneleasa, da' nu stie sa faca nimicuta, afar' da tras sfori, ca si barbat'su (s-o tras, c-o adus in comisia da audit pa o prietina. Si mai ales cu calculatoru’, nu stie sa-l foloseasca neam. Asa ca sta acasa, da’ sta pa bani! De la Sindicat. Nici asta n-o stiati? Ei, haiditi, nu mai faciti pi naivii!

    Deci: Zapor ii neam cu Monac, Monac ii prietin cu Neacsu, Neacsu ii prietin cu Oprea (pai nu va spusai ca pa situl MApN-ului aparu materialu’)…No, ghiciti care-i scenariul? Si sa va mai spui una? No, o las pa alt’dat’!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mammmaaaaa ....
    Durrreerrreee ....
    Da bre si matale un link, ceva ...
    Altminteri, io cred ca ... gata ... il terminati si pe Monac!

    RăspundețiȘtergere
  27. Stai aproape, vere! Mai ai s'altele de'ntrebat? Nu fi sfios, intreaba, ca-ti spune taica tot ce vrei sa stii!

    RăspundețiȘtergere
  28. Oameni buni, nebunie curata!
    Azi incercam si noi o zi fara "scandaluri" marca scmd,
    Dar ei, nu si nu! Vad ca pun de un alt scandal de scandal!
    Aloooo ... oameni buni! Sariti, opritii pe nebuni!

    RăspundețiȘtergere
  29. Am onoarea sa va salut!
    In legatura cu tabelele atasate Deciziei de pensionare recalculata/revizuita nu trebuie decit sa respecte L19/2000. Fiecare dintre noi are un pensionar civil in familie. La deciziile lor sint atasate sub forma de tabel file cu punctajul mediu anual rezultat.din veniturile lunare, grupele de munca, pensie suplimentara, etc. Ei nu trebuie decit sa respecte legea! Referitor la completarea perioadelor lipsa pe baza soldei de grad si a functiei minime a gradului, eu o consider o MAGARIE pentru ca DACA vor, pot reface EXACT veniturile fiecarui cadru militar pe baza O.Z.U. Ce se intimpla daca atunci cind eram in activitate "disparea/se pierdea/ distrugea" un document cu caracter "secret de serviciu"? Nu eu am initiat aceasta recalculare. Daca tot au impus - o, sa se dea peste cap si sa scoata din pamint din iarba verde datele corecte. Pot sa inteleg (dar nu sa accept ) ca pina in 1965-1970 erau state scrise cu cerneala sau creion chimic. Dupa aceasta perioada nu exista scuza! Ca sa nu mai vorbim de perioada de dupa 1990!
    O idee sugerata de un amic mai constiincios si mai grijuliu decit mine: dupa 2000 au fost distribuite Fisele Fiscale 1, cu veniturile NETE impozabile (Vbrut - CPS - C.A.S.Sanatate) raportate la Fisc de catre angajatori, in speta serviciile financiare din U.M. Cred ca pot fi utile (pentru .cei care le mai au).
    Vorba cuiva de pe aici: "m - am "inervat" rau de tot!
    Tuturor, cu stima

    RăspundețiȘtergere
  30. http://www.youtube.com/watch?v=aNQV45Wichw&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  31. Varule, sunt io, cu intrebarile!
    Mai ai bre? Daca da, promit sa stau de veghe!
    Fac planton la lamba, becu ala negru, lumanare, nu conteaza!
    Baga mare vere! Lumea de la tara, abia asteapta!
    Noi nici tilifon nu avem. Io vini la oras, la un nepot!
    Si asta micu, zice: ba, mai ai ceva din penze?
    Daca dai si mie, iti arat asta!
    Asa ajunsai sa va vad si eu azi, aici!
    Vere, nu te lasa! Nu uita, te astept si io!

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu-i link, fartate,nu-i inca, da veni vremea sa sa cearna neghina da graul curat si sa se mai limpezeasca olecuta apele. Da' voi judecati cu mintea voastra, ca o aveti din belsug. Cand s-o adunat vericii sa faca sindicatu, fiecare o avut ceva in cap, ce-o tinut doara pentru el. Unu-i mai idealist - sa vede asta si dupa stransura, ca-i cam sufla vantu pan buzunare, n'are vila, n'are masina, da-i toba da carte si da idealuri marete. Altu' o dus-o bine mereu, o s-o dat doctoratu pa lucrare plagiata, o stat mereu la umbra, n-o iesit in fata, da o manipulat si manipuleaza prin altii, o lucrat ascuns. Omu vrea s-ajunga si mai sus, sa poata pune la picioarele lui Oprea sau la ale cui s-o nimeri la Putere, la moment, o organizatie de forta cum poate sa ajunga Sindicatul, si sa obtina in schimb un mandat...de care-o fi, ca daca nu pica, curge. Om trai s-om vedea...
    Cert ii c-o intervenit in joc o variabila pi care el n-o luat-o in seama, unu cari nu s'arata-a fi mare destept, da'i brici, si i-o dat toati planurili peste cap. Pan'acu!

    RăspundețiȘtergere
  33. Vere, sunt io!
    IO te cred! Matale e clar, stie ce vorbesti!
    Acu i-acu! Spune, ca io te ascult! Incep chiar sa pricep!
    Ca zau, io ceti, tot ceti pe acilea, da ce spui mata e nou-nout!
    Ca hainele pe vremuri de pasti, la tara! Zau bre, io nu mintesc!

    RăspundețiȘtergere
  34. Lucreaza , lucreza echipa de zgomote si lumini. Acuma o sa ma haseasca si pe mine cumnat cu Oprea.Inseamna ca e groasa si frica e mare. Continuati bieti, sapati si vedeti unde ajungeti. Da asa este , se stia de mult ca doamna Monac a lucrat ca si contabil la SCMD, pana a plecat Ana Winzer si a iesit scandalul. Atunci au trimis-o acasa, ca sa nu afle ce se intampla pe acolo. Acuma insa intorc lucrurile baietii. A mai incercat odata Rinciog sa dea in Monac, tot atunci cand cu scandalul cu Wizer. Acuma insa le ard rau talpile daca au iesit asa cu amenintari si insailari. Dati-i bataie baieti, sapati-va groapa .

    RăspundețiȘtergere
  35. Si coliva. Dupa cum spuneam candva , dogaru l-a infiintat, dogaru il desfiinteaza. Chiar mai devreme decat spera .

    RăspundețiȘtergere
  36. Decat sa scoata raportul pe piata mai bine da foc sindicatului. Si culmea ca sunt destui care vin si aduc benzina . Or fi premiantii ?
    .

    RăspundețiȘtergere
  37. Cred ca urmeaza Noaptea cutitelor lungi!
    Sunati, dati desteptarea!

    RăspundețiȘtergere
  38. Am pregatit Ambulanta, Politia, ISU ...
    Mai trebe ceva?

    RăspundețiȘtergere
  39. Ete-te la ei se treziră ca huhurezii la miezu nopţii! Băi fraţilor voi veniţi de la Discoteca cu lambă roşie a lu " CeZar? Sunteţi cam veseli şi nu faceţi a bună...Ia ziceţi, traserăţi pe trompă ceva prafuri din duşumelele nespălate sau dădurăţi pe goarnă niscaiva carcaleţi?

    RăspundețiȘtergere
  40. z
    Noi prin curte,cu ale noastre.El:,,BATMAN,BATMAN!'Si tot vorbea singur!

    RăspundețiȘtergere
  41. Tilifon? Ce tilifon?
    Io astept pe varu, zisa ca vine si ne mai spune!
    Io mi-s de la tara! Io cred ca varu nu ma minteste!

    RăspundețiȘtergere
  42. Vă păcăli domn Neacşu că n-are baterie la tilifon. Îl ţine aşa de formă ca să nu-i cadă urechea stângă când merge.

    RăspundețiȘtergere
  43. Stelian P.
    Excelenta miscarea dvs. d-le Burcu, o salut cu entuziasm.
    Rautatea mea, recunoscuta deja, ma obliga sa va pun o intrebare:
    - de ce abia acum "...iata, azi, o prima incercare de DIALOG public....:"
    Nu va critic, va felicit din nou.
    Oare nu era mai bine daca incepeam asa inca de la inceputul anului trecut ? Credeti ca tonul dvs. civilizat nu o sa primeasca un raspuns ?
    Eu nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  44. BAAA CATUI CACATUL DE MARE SI IMPUTIT!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. @stelian P
    agamitza dandanache
    desigur ca de ce abia acum...?
    bai frate ca nimic nu iti convine.Cand e... de ce abia acum... cand nu e... de ce nu e?
    uite aiti raspund eu.DE AIA!!

    RăspundețiȘtergere
  46. @ Anonim 22.33 si 23.13

    Familia Zapor nu are copii.
    Informatia d-voastra este falsa.
    Probabil este in scopul intoxicarii .Intrebarea este:in ce scop e lansata si de la ce "nivel"?

    RăspundețiȘtergere
  47. sergentul bula spunea...

    prosti sunt care dau-nu care cer.fraeri sunt cei care cred-nu cei care spun.bunastarea unora e din paguba altora.bogatii intotdeauna au trait pe seama saracilor.leu cu leu faci milionul-cu cit prostimea e mai numerica,cu atit averea creste si nevasta infloreste.concluzii:
    --nu puneti botul la tot netotul
    --nu da banu la golanu
    --pune tu leu pe leu si nu hranii un derbedeu
    --cind cel de linga tine i ti face capul mare-vezi ce minte are
    -lasa fraerii sa dea -ai grije de munca ta
    mai sunt multe -completati,bani din buzunar sa nu mai dati
    6 februarie 2011, 12:38

    RăspundețiȘtergere
  48. Ineresant ce spune CD . Prosti nu sunt cei ce fura din banii sindicatului, ci cei ce platesc cotizatia . ASA VA TREBUIE FRAIERILOR. Si vinovati nu sunt cei ce au furat ci cei ce vor sa se faca lumina . Logica SCMD .

    RăspundețiȘtergere
  49. Anonim 22.33
    Ia spune matale sursa informata, cu cine e insurat baiatuzl lui Zapor ? Si cum il Cheama pe fericitul ginerica? Dar pe tine , fraierica ? Din evidentele populatiei ale sectiei unde localizeaza domnul Zapor nu reiese ca sus numitul poseda copii. I-a facut cumva cu mamica ta un prost si el nu stie ? Ia spune matale baiat din flori esti cumva copilul lui Zapor ? Eu il cunosc pe Zapor si stiu ca nu are copii, doar daca cine stie , mamaica ta te-a mintit ca te-a facut cu un general.

    RăspundețiȘtergere
  50. Cred ca a fost depasita limita glumei.Va rog ,apelati la decenta !

    RăspundețiȘtergere
  51. @PUIAK te-am rugat sa vezi video. .ala de mai sus si sa ne spui daca-i posibil sa iesi din vrie cu o aripa. daca ti-a dep. competentele zi ca sa cautam in alta parte.Tnt-Atul

    RăspundețiȘtergere
  52. Vazut!Posibil,avioane acrobat,putre/greutate>>1.Aproape helicopter.Dar sa faci asa ceva de buna voie...

    http://www.youtube.com/watch?v=pZNBFOnOAe8

    RăspundețiȘtergere
  53. Deci iata !
    http://www.youtube.com/watch?v=hOBB_-gZFNo

    RăspundețiȘtergere
  54. Iata si o posibila varianta ce explica cum poti sa nu sari calul !
    http://www.youtube.com/watch?v=bzMXjlBXJeo&NR=1

    RăspundețiȘtergere
  55. la asta ultima ma refeream. imi este greu sa cred,mai ales ca-n vrie dispare din imagine!!dar daca tu zici,atunci pilotul e dat dracu!-multam

    RăspundețiȘtergere
  56. catana batrana,fost membru pdl a scris:
    6 Februarie 2011 la 3:12 pm

    pentru cine are curiozitatea sa studieze anexa cu cuantumul soldelor de grad si de functie minime corespunzator gradelor militare retinute va observa ca plutonierul major avea mai mult decat locotenentul-major iar plutonierul-adjutant avea mai mult decat maiorul.intrebare.ministerul apararii s-a facut un minister de tampiti?asta este halul la care am ajuns in incompetenta?functia de maior era minim a loctiitorului comandant de batalion.am ajuns maior dupa 14 ani de activitate.plutonierul-adjutant era fie sef de depozit ,furier sau plutonier de companie.nu ca astia in tampenia lor au pus caruta inaintea carului. cine poate sa-i spuna lui oprea .asta sigur nu stie de asemenea anoma

    RăspundețiȘtergere
  57. Cu ce seamana manevra aceasta?
    http://www.youtube.com/watch?v=N3lA-8yR62M&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  58. http://www.youtube.com/watch?v=n3la

    RăspundețiȘtergere
  59. Seamana cu o cobra!Dar nu-i o manevra ci o ratare-Nu>?tnt

    RăspundețiȘtergere
  60. Un coleg a scris ceva despre discrepante uluitoare intre solde de grad si functie intre ofiteri si subofiteri in aprecierea unor pensii.
    Onor colegii povestesc de avioanele din capul lor.Halal,bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
  61. Păi şi pensiile noastre sunt tot un fel de aeroplane...au zburat! Lasă-i că se pregătesc de Marele Şlem...

    RăspundețiȘtergere
  62. @TNT-atu
    Eu ziceam ca seamana cu recalcularea!
    IAK/U

    RăspundețiȘtergere
  63. despre avocati

    Unu' trecea pe lângă o piatră funerară pe care scria:
    "Aici se odihneşte un avocat, un om cu un suflet bun, un om onorabil"
    - Doamne Sfinte! îşi face cruce tipul. Astia au bagat trei
    oameni în acelaşi mormânt!

    RăspundețiȘtergere
  64. Intr-un sat de munte e mare agitatie in fata primariei. Iese primarul
    si intreaba:
    - Ce s-a intamplat?
    - Apai dom' primar s-o pripasit un negru pe la noi prin sat si ne
    reguleaza toate femeile.
    - Si....N-ati luat masuri?
    - Apai, am luat la toata lumea, dar tot a lui e cea mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  65. A reaparut akord 75 cu bancurile . Doua zile stati acasa . Admin, introdu te rog o rubrica bancuri, sa poata si akord sa se exprime plenar,altfel iara deviaza.

    RăspundețiȘtergere
  66. @Neacsu, akord75 este doar un imitator, nu este o arma reala, imita armele reale Volhov si Dvina.

    RăspundețiȘtergere
  67. @all
    http://www.youtube.com/watch?v=tKg5-asGRHY

    RăspundețiȘtergere
  68. @Ano 19.30Te lasam pe tine sa faci o analiza completa daca te tin puterile adica dovleacul-tnt-atl

    RăspundețiȘtergere
  69. Akord -parca era vorba ca faci ceva cu unghiul de inclinare-daca nu ma obligi la comparatii tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  70. @neacsu
    doar no-i vrea sa acultam doar platitudinile tale
    @tnt-ul
    scuze ma conformez

    RăspundețiȘtergere
  71. @TNT
    http://wn.com/Harrier_Damaged_by_Taliban_crashes_in_Kandahar

    RăspundețiȘtergere
  72. Lăsţi-l pe băiat în pace (Akord)!
    E bine ca printre comentariile noastre la obiect să mai strecurăm şi câte-o poantă/glumă: face bine la "pisic". Dacă nu mai şi glumim ce să facem, să plângem? Au avut alţii grijă de asta dacă n-aţi observat cumva...
    Uitaţi-vă la alte bloguri! Când intri pe ele parcă intri la priveghi şi nu lipseşte decât ca administratorul acestora să-ţi întindă o lumânare aprinsă...
    Apropos, CeZare unde eşti ascuns? Ţi-ai găsit MoBra?

    RăspundețiȘtergere
  73. @all
    A convertit cineva anexa grad/functie in Excel?

    RăspundețiȘtergere
  74. Ba mai akord, sunt bune si glumele , dar mai baga si ceva printre ele . Nu le baga doar ca sa schimbi subiectul. Stii sum se face switzerul, adica cascavalul ala cu gauri in el ..

    RăspundețiȘtergere
  75. @all
    http://www.altfel.info/la-gura-humorului/in-gura-leului/1311-umile-contribuii-la-dezvoltarea-gandirii-militare-romaneti-actuale.html

    RăspundețiȘtergere
  76. Acordul României cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), Uniunea Europeană (UE) şi Banca Mondială (BM), pe doi ani, s-a încheiat cu succes, economia a fost stabilizată şi s-au luat măsurile necesare pentru ieşirea din criză, a declarat, duminică seară, preşedintele Traian Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  77. @ 22.33
    Si um leu va fi 3 ,,ieuro'' !

    RăspundețiȘtergere
  78. http://www.antena3.ro/romania/guvernul-nu-vrea-ca-seful-statului-si-parlamentarii-sa-fie-examinati-psihiatric-118111.html

    RăspundețiȘtergere
  79. Măi,măi...vă culcaţi odată cu găinile şi vă treziţi la aniază, nu ştiu ce-o să mă mai fac cu voi dugleşilor! Hai deşteptarea (în ambele sensuri) şi la muncă, că doar ştiţi că asta (munca) la creat pe biped din maimucă...

    RăspundețiȘtergere
  80. ..Da nici odihna n-a omorat pe nimeni.tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  81. Neacsule,ti-a cam pierit graiul. Nu ai vrut sa raspunzi.Tocamai tu MARELE JUSTITIAR , VAD CA INCET ,INCET TE DAI LA FUND. TI-AU MAI SPUS UNI CA ESTI COADA DE TOPOR. NEACSULE ....NU AI FATA DE GENERAL . ASA CA OPREA O SA TE FACA...IN GENERAL. Rusine! Ti-ai dat arama pe fata. Pai ,mai chelule din pruncie,spune tu ...CINE POATE SA-SI PUBLICE VORBELE PRIN PRESA MILITARA ? NUMAI UNUL CA TINE. TE ASCUNZI SUB FOTOGRAFIA ACELEI FEMEI CURAJOASE. CREZI CA O SA-TI MAI TINA MULT ACTIUNEA? TI-AM SPUS CA TOATE GRADELE DE GENERAL ...S-AU DAT. Mai bine te-ai ocupa cu altceva. Poate cu stransul PETURILOR,CA E LA MODA SI POATE ECOLOGISTII ITI MAI DAU O SANSA. SPALA-TE PE GURA CA A INCEPUT SA MIROASE RAU . DAR RAU DE TOT.

    RăspundețiȘtergere
  82. Dau o palinca cui ma lumineaza si pe mine:Cum dracu de a intors-o S.Fica asa la 180 Grade. E acelasi blog sau l=au clonat?!

    RăspundețiȘtergere
  83. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  84. ,,Dau o palinca cui ma lumineaza si pe mine:Cum dracu de a intors-o S.Fica asa la 180 Grade. E acelasi blog sau l=au clonat?! ''

    Care blog ,un link ,ceva acolo ?
    Puiac

    RăspundețiȘtergere
  85. ,,Dau o palinca cui ma lumineaza si pe mine:Cum dracu de a intors-o S.Fica asa la 180 Grade. E acelasi blog sau l=au clonat?! ''

    Buna intrebare! Dar cine si ce ne raspunde?

    RăspundețiȘtergere
  86. habar n-aveam de respectiva Fica(am intrat alaltaiei,ca am gasit un link)
    Habar n-am cine este,dar pare documentata "beton" in domeniul militar,mult mai documentata decat grade mari de pe aici care incep invariabil cu "Baaa tu stii cine am fost eu?"
    Felicitari @valentin vasilescu la art. referitor la RAA art aa, si Rd.Lc in care a demonstrat ca cine stie,stie.Corect art si dpdv tehnic cat si tactic ref la razboiul radio electronic

    RăspundețiȘtergere
  87. ...insemneaza ca ai goluri in....culura generala !
    Vezi ca intrebarea ai perplexa de mai sus ...imi apartine!!Czar

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri