Google Translate

miercuri, 9 februarie 2011

Scrisoare deschisa, tuturor membrilor SCMD! UPDATE !

Sent: Wed, February 9, 2011 9:34:11 AM
Subject: In ce directie merge SCMD ?


Dragi camarazi,

Iata ca intervalul de liniste si cugetare propus de mine inainte de sarbatorile iernii a luat sfarsit. Din pacate, n-a fost de natura sa aduca linistea in cadrul Sindicatului, in ciuda unor evolutii notabile pertrecute intre timp. Cele mai relevante dintre evenimentele pe care le am in vedere sunt, fara indoiala, manifestatia de strada din 24 Ianuarie si incheierea controlului, redactarea raportului de audit si prezentarea acestuia in sedinta CD al SCMD din 25 ianuarie - cand au fost adoptate o serie de masuri vizand indepartarea lipsurilor constatate si intrarea in normalitate. Ce era imperios necesar sa se mai intample - pentru ca SCMD sa devina cu adevarat, dintr-o "structura romantica", "forta care lipseste Romaniei de 22 de ani" - cum plastic se exprima presedintele Mircea Dogaru in recentul sau comunicat catre filiale (v. attach) - era convocarea Consiliului National al Reprezentantilor, aprobarea ROF, a bugetului de venituri si cheltuieli, strategiei si planului de actiune pe anul in curs, precum si dezbaterea raportului comisiei de audit. Numai asa vom putea considera ca SCMD a intrat deplin in legalitate, are o strategie competent elaborata, un plan de actiune si un buget judicios intocmite, sarcini si atributii pertinent repartizate, astfel incat sa aiba toate atributele "fortei" sociale la care face trimitere Dl. Dogaru. Toti ati comandat unitati sau ati condus compartimente, si veti fi in masura sa apreciati. Fara atributele la care ma refer, SCMD va ramane o "structura" nici macar romantica, ci una clasica in peisajul nostru politico-social. Asa procedeaza guvernantii cu gestiunea treburilor tarii, asa procedeaza partidele politice in lupta pentru putere, asa procedeaza, din pacate, si conducerile celorlalte sindicate din Romania; totul "dupa ureche", de forma, cu accent inadmisibil pe interesele personale, de grup, clica etc.

Ce este in momentul de fata SCMD, daca nu o comunitate de peste 12.000 de persoane actionand inca destul de crispat, fara orizont, la dispozitia unui "lider maxim" criticat mai ales de o parte din membrii sindicatului si mai putin deranjat de reprezentantii puterii pe care, in numele sindicalistilor, o ameninta cu un ultimatul mai enigmatic decat contractele marilor privatizari postdecembriste. Ce argumente avem sa consideram ca suntem altceva, altcumva? Marele nostru tel, pe anul tracut, a fost ca pe cale juridica sa impiedicam guvernul sa puna in aplicare planul diabolic de "ciuruire" a rezervistilor prin dezonorarea nostra ca militari si taierea discretionara a pensiilor. SCMD a ajuns intr-o fundatura, in timp ce un alt grup, la Cluj, a reusit.

***** Are sau nu dreptate Dl. Gl. Zapor cand reproseaza acest esec, punandu-l pe o administrare dezastruoasa a crizei pensiilor?  
***** Aveam, eu, sau nu aveam dreptate, acum mai bine de trei luni, cand reprosam acelasi lucru ?  Faptele vorbesc de la sine . 
***** Are dreptate camaradul Zapor, acuzand folosirea discretionara a cardului bancar, cheltuielile neeconomicoase si inoportune cu transportul (benzina, reparatii si dotari la autoturisme personale), protocolul etc? Are sau nu dreptate cand se refera la aceia dintre sindicalisti care probabil ca au "adulmecat osul" si ne ataca pe noi - cei ce criticam gestiunea defectuoasa a patrimoniului comun - mentionand abundenta meselor festive decontate in unele filiale? 
******  Din pacate, domnul general Zapor are dreptate, raportul de audit este zdrobitor - l-am parcurs eu insumi, la sediu, joi seara. Chiar constient ca scrisoarea camaradului nostru nemtean v-a parvenit, o atasez si eu, spre a va usura redeschiderea ei, in caz ca intelegeti gravitatea situatiei si vreti sa luati atitudine.

Camarazi,
Eu insumi semnalam anul trecut aceste neajunsuri, sesizate dintr-o analiza sumara a cheltuielilor pe primul semestru. Puteti constata, acum, ca semnalul meu de alarma n-a fost luat in considerare, eu am fost infierat ca "infiltrat" si, conform zicalei "cainii latra...", ursul si-a continuat nestingherit drumul. Este oare numai vina "ursului"? Daca au latrat cainii iar locatarii nu s-au sinchisit sa iasa, sa vada ce se intampla, s-ar zice ca vina este si a lor. Iata motivul pentru care n-am pornit razboi si am sustinut ca nici macar nu vreau inlocuirea camaradului Dogaru din functie. I-am recunoscut meritele, dar meritele nu acopera si eventualele lipsuri. Liderul nostru "maxim" - citez din replica domniei sale la scrisoarea camaradului Zapor: "Col(r) Mircea Dogaru, cercetator stiintific si publicist militar, este nu general ci maresal!.." - ameninta cu justitia, cu solicitarea la filiale a excluderii noastre. Poate ca intreprinde ceva spre a se debarasa de noi; ramanerea in functii - a sa si a celorlalti cativa din jur - pare a le fi la fel de vitala precum ramanerea la guvernare pentru Basescu si alaiului sau portocaliu. Asta nu va spune nimic? Domnia sa nu vrea sa recunoasca faptul ca a gresit, nu vrea sa dea socoteala, nu vrea sa convoace CNR-ul - infiereaza in continuare infiltrati si tradatori imaginari, cu acel limbaj care seamana intrutotul cu limbajul metalic al guvernantilor de azi si de acum cinci-sase decenii. Da, le da guvernantilor un ultimatul, in sensul ca va pune SCMD in miscare...

Incotro, SCMD?
Se invoca, s-ar parea, principiul conspirativitatii; din cate stiu, "conspirativitate" inseamna sa nu afle altii ce decizi, nu sa nu decizi, ca sa nu afle altii ce ai de gand. Daca la alte filiale decat cele puse la indexul sindical-prezidential se stie despre ce este vorba, nu-i nici o problema. Nu am nici un indiciu, insa, ca manifestatia anuntata pentru inceputul lui martie ar fi componenta a unui plan adecvat.

Sincer, nu cred ca afirmatiile scrise sau verbale ale principalilor nostri lideri (indeosebi camaradul Pricina) privind actiuni de intimidare ale organelor statului la adresa lor au acoperire in relitate. Eu, plasmuitor al evocatului plan "Radu cel Frumos 2" si acuzator (cu un intreg volum publicat si frecvent prezentat public) al puterii, nu am perceput astfel de actiuni la adresa mea; e adevarat, cei ce ar face-o sunt profesionisti, nu se dau in spectacol asa usor. De asemenea, nu cred ca astfel de motive sa fi stat la baza retragerii din sindicat a atator camarazi de valoare - Winzer, Cobuz, Neacsu, Iancu, Burcu, Harabor, Pricopi sau, in ultima instanta, Zapor. Tare as fi vrut ca SCMD sa functioneze asa cum a functionat Filiala Bacau condusa de camaradul Pricopi. Iata, de exemplu, ce ne propuneau camarazii bacauani acum un an - cand cele mai multe din filiale nici macar nu se infiintasera (vezi attach nr.4)

Deocamdata, insa, nu putem constata decat ca Sindicatul se vrea politizat; autointitulatul nostru "Maresal", Dl. Dogaru, ati vazut, sustine ca Sindicatul "nu este un regiment de pifani, teatrul de operatii este politic" si ca domnia sa este mandru pentru "actiunile intreprinse in favoarea Armatei, impotriva unor presedinti unor ministri ai apararii si unor lichele politice". Daca cu actiunile in favoarea Armatei nu pot decat sa fiu de acord, eu nu inteleg ce are SCMD cu ceilalti presedinti, in afara de "ciuruitorul", cu ceilalti ministri ai Apararii, in afara de Oprea. Maine-poimaine poate sa strige pe strazi, in numele nostru, "jos comunismul!", cand pe noi ne dor atat de crunt "ciuroza" asta la pensii si decaderea din rangul social meritat cu prisosinta.

"Centrul" nostru pare paralizat, nu vrea sa tina o "dare de seama", neaga cu subtilitati ieftine invinuirile ce i se aduc. Indirect, insa, a trebuit sa le recunoasca. Daca mai aveti indoieli privnd veridicitatea alegatiilor din scrisoarea camaradului Zapor, parcurgeti, va rog, masurile adoptate in sedinta CD in care acesta a fost dezbatut (v. procesul-verbal, in attach)!

Sa le recapitulam:
- anularea dreptului de semnatura pentru Col(r) Catalin Apostol si D-na Perianu,
- crearea postului de gestionar al patrimoniului sindicatului,
- deschiderea de subconturi pentru toate filialele,
- reglementarea decontarilor cu cheltuielile de transport (benzina, reparatii si dotari auto) si diurna,
- reglementari privind plata cotizatiilor,
- reglemntarea acordarii avansurilor si justificarii cheltuielilor,
- plata cotizatiilor in contul bancar al SCMD, nu prin incasare la sedii,
- stabilirea celor trei gestiuni (gestiune obiecte, materiale consumabile si active fixe),
- contabilitatea in partida dubla etc.

Va puteti imagina, daca documentele justificative pentru 2010 nu ajunsesera la sediul central pana in ianuarie 2011, inseamna ca nimeni n-a dat doi bani pe justificarea cheltuielilor. Eu personal depun marturie ca prin sediul central inca circula sloganul "Ce dom'le, iar ne intoarcem la vremurile alea ... cu TRD-uri ?!" Ne va spune cineva care a fost situatia cu cei 2000 de membri neluati in evidenta - nici ei si nici cotizatiile platite?

Ati vazut, "liderul maxim" a decretat ca "orice explicatie va fi data de Gl.mr.(r) Constantin Nastase. De unde a aparut, asa, deodata, domnul general? Nu am a-i reprosa nimic, dar nu pricep ce explicatii va putea da, cata vreme in perioada incriminata nu avea nici o legatura cu activitatea financiara si cu gestiunea patrimoniului SCMD. Explicatiile trebuie sa ni le dea in primul rand camarazii Apostol si Ranciog, apoi ceilalti membri ai CD - inclusiv demisele (!) camarade vicepresedinte - in prezenta membrilor comisiei de audit, in plenul CNR. Daca ne respectam - pe noi insine si pe camarazii care ne-au investit cu increderea lor la conducerea filialelor - trebuie sa procedam la o astfel de analiza, inainte de orice alta actiune a Sindicatului. SCMD nici macar nu functioneaza in deplina legalitate, cata vreme este condus de un CD doar autopropus, nu si aprobat, cata vreme schimbarile la nivelul conducerii centrale se fac dupa bunul-plac al liderilor inca nealesi democratic.

Stimati camarazi,
Ne aflam intr-un impas, peste care actuala conducere si-a propus sa treaca cu acea cunoscuta nonsalanta care pana cum nu adus decat un considerabil succes mediatic pentru "el lider maximo" si alti cativa vice-lideri, tot maximi, de la centru sau din filiale. Nu avem nici o garantie ca lucrurile vor intra de la sine pe fagasul normal. Trebuie revizuit de urgenta ROF-ul (chiar si in varianta noua) si convocat CNR-ul, care sa-l dezbata si sa-l adopte, sa confirme persoanele din conducerea centrala, sa adopte o strategie si tacticile pentru transpunerea ei in practica, sa aprobe un buget de venituri si cheltuieli (inclusiv retributiile pe functii) etc. Numai asa SCMD va putea deveni cu adevarat o forta motrice a societatii. Inseamna oare asta scindare? Nu; despartirea de cativa camarazi - care, de altfel, pot ramane membri - nu inseamna scindare. Dupa cum nici despartirea altor camarazi de SCMD, cum sunt eu sau cei deja enumerati nu inseamna scindare. Nici situatia ca una sau mai multe filiale isi restrictioneaza relatia cu "centrul", pe motive intemeiate, nu inseamna scindare a sindicatului. Importante sunt sentimentul si convingerea afilierii, concordanta obiectivelor vizate in cadrul sindical. Daca numai speranta ca apartenenta la SCMD ne scapa de urgia recalcularii pensiilor (si intregul context in care acesta are loc) ne-a determinat sa ne inscriem, atunci poate interveni teama; nu cumva procedand contrar voinetei conducerii dispare aceasta speranta? Raspunsul meu este NU! SCMD traieste si cu, dar si fara actuala conducere - pentru ca Sindicatul nu inseamna o mana de oameni care sa conduca (vai, si ati vazut cum!) spre un orizont incert, ci suma tuturor membrilor sai, cu intregul sistem de relatii interindividuale, dintre toate filialele, nivelurile, planurile si directiile de actiune.

Ar mai fi o intrebare: se compromite manifestatia ultimativa? Cata vreme nu intelegem sensul ultimatumului, nu se poate pune problema asa. Dar, mai mult, nimic si nimeni nu ne impiedica sa tinem CNR-ul inainte de 1 Martie (?!), iar data respectiva sa ne prinda in cea mai grozava forma, gata de actiune. Bunaoara, va propun zilele de 19-20 februarie si repet oferta privind locatia din jud Buzau. Stiu, iarasi voi fi apostrofat, dar sper ca spiritul de raspundere si cel de dreptate al majoritatii liderilor de filiale sa prevaleze. Sper totodata ca prin prezenta scrisoare am clarificat pozitia mea si a camarazilor "dizidenti" aflati inca in randurile membrilor sau demisionat deja din SCMD. Retineti, va rog, si amanuntul ca majoritatea suntem din randul liderilor din provincie, acolo unde a-i privi in ochi pe camarazi este o oportunitate frecventa, aducatoare de bucurie ori datatoare de frisoane.

In asteptarea opiniilor voastre,
Va imbratisez camaradereste,
Col(r) Marian Ilie
Vicepresedinte
Filiala Ramnicu Sarat
Comentariile va apartin!
Spre stiinta si buna dumneavoastra informare,
stiu ca acest document a fost transmis spre publicare tuturor!
Nu cunosc daca a mai fost sau nu publicat!
Admin, V.Burcu
P.S.: Nu am mai postat documentele la care se face trimitere in scrisoarea deschisa, deoarece sunt publicate integral, pe acest Blog!
Admin
Domnule Colonel Neacsu,
Vad ca blogul d-voastra ma indeamna la noi precizari in legatura cu persoana si familia mea. Imi asum intreaga responsabilitate asupra faptelor mele, bune sau rele, chiar daca unele din cele bune sunt folosite acum de catre “ANONIMI “ impotriva mea. Voi face din nou cateva precizari punctuale, pe care va rog sa le atasati celor anterioare:
1. Nu sunt foarte bun prieten ,nu am fost si nu sunt coleg cu d-l gl. Pinta. Ne-am intalnit sporadic in diverse situatii , inclusiv la Parlament, relatiile noastre sunt pur camaraderesti si, zic eu, de respect reciproc. Nu i-am inmanat nici o legitimatie de membru SCMD, fapt ce poate fi dovedit in evidenta sindicatului.
2. Nu am adus niciodata acuze de frauda la adresa conducerii SCMD, conducere din care fac si eu parte,dar am insistat mereu pe respectarea legalitatii si , totodata, am insistat pe constituirea comisiei de verificare financiar-contabila, formata din specialisti,propusi de filiale, prezentand Comitetului Director document scris in acest sens.
3. Nu am nici o relatie de prietenie cu d-na Winzer, mi-a fost prezentata ca membru al C.Director de catre d-l Dogaru, dupa constituirea sindicatului, iar pe d-l Grozea l-am cunoscut dupa alegera sa ca presedinte al Fil. S 5. Pozitia mea in sindicat m-a obligat sa fiu receptiv la sesizarile domniei sale care , din pacate s-au confirmat.
4. Contractul de inchiriere la care se face referire nu a fost semnat nicicum de mine (se poate arata) iar explicatiile referitoare la chirie ,consider ca au fost date foarte clar de catre subsemnatul.Fiica mea nu a solicitat nici o alta majorare de chirie dar nici nu a mai fost de accord cu pelerinajul prin casa care ajunsese la sute de persoane zilnic.
5. Membrii comisiei de control pot sa raspunda daca au fost incitati.
6. Nu am nici un contract de asistenta juridica cu avocatul Piperea, iar daca as avea nu vad care este problema.
7. Doresc sa ma contacteze persoana de la Tulcea careia i-am solicitat respingerea avocatului, avocat cu care am fost total de accord,pentru competenta caruia, atat eu cat si d-na Cobuz avem confirmarea Prof.Al. Atanasiu care ii este conducator de doctorat.Totodata , personal, impreuna cu d-na Cobuz si d-l Abraham am lucrat intens alaturi de d-l avocat Galca la stabilirea strategiei juridice a sindicatului.
8. Repet, nu am nici o relatie amicala cu d-l Oprea si nu am avut impreuna nici o discutie “intre patru ochi”.
9. Nu cunosc nici o persoana cu numele Monac in SIE, este posibil sa fie, si chiar nu inteleg ce are SIE si aceasta persoana , daca exista , cu “dosarele “ unor membri ai C.Director. 10. Invidia acestor “ANONIMI” ca sunt ocolit este total falsa. Dupa cum se vede am parte de la ei din plin de atacuri si acuze josnice, mizerabile,pe care le detest total si la nivelul carora nu ma voi cobori niciodata , dar cu demnitate si decenta le voi demonta de fiecare data.
11. Iar despe ce am facut si ceea ce nu am putut face pentru sindicat voi raporta, dupa cum am mai spus, in fata Consiliului National al Reprezentantilor. Dar pana atunci consider ca este absolute necesar ca fiecare membru de sindicat interest de modul in care i-a fost administrata cotizatia are dreptul sa cunoasca integral continutul Raportului comisiei de verificare, asa cum noi membri C. Director am promis prin comunicat official.
Col.(r) Dr. C. MONAC
- Am primit pe e-mail, am postat pentru dumneavoastra! -
Admin, V.Burcu

100 de comentarii:

  1. Dupa cum spunea cineva pe blogul lui Neacsu , ce mai conteaza ca sunt cativa oameni corecti care vor sa se afle adevarul ? Ceilalti sunt multi, prosti dar multi . Si ca si in cazul Basescu, ei voteaza.

    " Vedeti cumva vreo legatura intre existenta unei persoane cu numele Monac in cadrul SIE si faptul ca la aceasta institutie se pregatesc “dosare” presedintelui si vicepresedintelui Valeriu Pricina? Noi, nu!
    Vedeti cumva vreo legatura, etc, etc, etc,… Tare prosti mai suntem, Doamne! Prosti, da multi!"

    Bine ca macar recunosc. Inseamna ca nu au ajuns la faza " prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul" Prost prost, dar isi cunoaste limitele . Bun baiat.

    RăspundețiȘtergere
  2. hush hush
    Se pare ca domnul general Nastase, groparul pensionarilor a fost numit trezorier sef al SCM, drept recompensa pentru ceea ce a facut pentru pensionari ca sef al directiei financiare. La mai mare domnule general. Cum va simtiti langa Apostol ? Faceti treaba buna impreuna? Poate il reevaluati. Va fi valabila si reciproca.
    Citez din binefacerile domnului Nastase asa cum le prezinta un cunoscator in materie:
    1.Taierea gradatiilor conform gradului si nu vechimii in activitate - pierderi pentru toti pensionarii militari intre 6% - 18 %din cuantumul pensiei.
    2.Neaplicarea OG 77/ 2007 Care era 10% pe 9 luni de zile la toti pensionarii militari .
    3. Nerecunoasterea conditiilor de lucru pierderi de 2-4 % pentru 70 % din pensionari
    4. Neacordarea pensiei suplimentare pentru 50% din pensionari 2004- 2010
    5. Refuzul de a acorda Clasificarile recunoscute de legea 138 /1999 ca facand parte din pensie.
    Un cunoscator

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata , s-a lamurit cine este cel care a lansat zvonul ca monac ar fi curscul lui Zapor si tot ce mai aparea prin fecalele alea . Este domnul Pricina , vidanjorul sef al SCMD . Cel care toata viata a mancat si acuma nu se poate abtine sa faca acelasi lucru. Desi domnul Zapor nu are copii, vidanjorul sef i se adreseaza tot cu cuscre. Asa a fost setat, asa spune , nu conteaza ca nu e adevarat.

    " Nu-i asa - mult stimate si mult iubite “cuscre” Zapor - ca, acum, dupa ce s-a ridicat si dupa ce s-a dovedit a fi, spre surprinderea “curtii” si a clientelei acesteia, neasteptat de puternic, Sindicatul nostru este o teribila tentatie, in special pentru nesatuii devoratori ai cadavrului propriei lor constiinte? Ce zici !?!
    In ceea ce ma priveste – mult stimate si mult iubite “cuscre “ Zapor – nici nu merita sa dau vreo replica. Aceia care au vazut macar o singura emisiune “PRO PATRIA”, in intervalul ’90-’97, sau care mi-au citit o singura carte, sau macar un singur articol in “OBSERVATORUL MILITAR”, stiu exact cate parale face ceea ce afirmi si inteleg exact unde doare si unde pute.
    Valeriu Pricina – Vicepresedinte SCMDRR. "

    Si culmea culmilor, se lauda in continuare cu abjectiile pe care le facea cand era in salujba comunistilor. De atunci, nu a mai produs nimic, dar nu conteaza , el se vede inca mare realizator Pro Patria de pe vremea cand prime ordine pe cine sa laude si pe cine sa desfiinteze.
    Bleah, scarbos vierme .
    Materialul nu merita vazut pe blogul SCMD. Contine numai fecale. Atata stie, atata face .

    RăspundețiȘtergere
  4. Problemele sunt grave, ele exista!
    Confirma Col(r) Marian Ilie, Vicepresedinte al Filialei SCMD Ramnicu Sarat, care a precizat: "domnul general Zapor are dreptate, raportul de audit este zdrobitor - l-am parcurs eu insumi, la sediu, joi seara!" Este REALITATEA in fata careia orice om intreg la minte, trebuie sa ia atitudine! Gargara tip D&P, ori fitilele marca Ranciog, sunt jignitoare, chiar si pentru talibanii sustinatori!
    Secretarul General al SCMD, Col.(r) Dr. C. MONAC, presat de un membru SCMD, recunoaste in egala masura "gunoiul, arbitrariul" instalat la varful SCMD! Judecand la rece, fara patima, se impune o singura concluzie: cei vinovati, trebuie sa dea socoteala!
    Mai tarziu, va fi cu mult mai dramatic! Zic si eu, nu dau cu parul!

    RăspundețiȘtergere
  5. NU asa se rezolva problema! fiecare spera ca altul se va implica si va face ceva --fals.. Lasati concursul de anonime! cine cunoaste si are singe in instalatie sa mearga la turnul de fildes. Daca sunt fraude chemati parchetul ce tot o lalaiti atata 1

    RăspundețiȘtergere
  6. Are dreptate A09:59! Ne văităm ca babele pe marginea şanţului!
    Pisica trebuie ruptă odată şi-odată, altfel dovedim că nu suntem altceva decât nişte fraieri! Cine-a greşit să plătească!

    RăspundețiȘtergere
  7. SE STRANGE LATUL. INCET,INCET o sa va arate lumea cu degetul. Se vede de la o posta in solda cui lucreaza neacsu,burcu,zapor,marian,monac. Am scris cu litere mici. Asa sunt ,tare mici. Mai discutam peste vreo luna jumate cand vor incepe sa se schimbe lucrurile ,DAR NU CU VOI. DE CE NU MAI ZICETI NIMIC DE SEFUL VOSTRU OPREA. V-ATI DAT LA FUND IMPREUNA CU EL.VA LAS SA VA BALACARITI. ATATA STITI. NU PUTETI SA VA AROGATI DREPTUL CA NUMAI VOI SUNTETI DESTEPTI SI CEILALTI 10000 SUNT PROSTI. LAUDA DE SINE NU MIROASE A BINE. AVETI O METODA SIMPLA DE A REZOLVA LUCRURILE; PUNETI MANA PE PIX(sau pixel) si faceti o plangere la parchet. In 2 zile va incepe ahcheta si-l aresteaza pe Dogaru. aAi curaj neacsule? Te tot plangi ca de urlat nu poti pentru ca bojocii tai sunt de gaina. LA BUNA VEDERE CU CEI CARE AU VERTICALITATE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Măi Interesantule de la 10;36, mai lasă-ne cu Oprea ăla al tău! Mă doare fix în paişpe de acest personaj la fel cum mă doare şi de ceilalţi politicieni indiferent de culoarea lor.
    Mă doare în schimb de colegii care au ajuns bătaia de joc a 2-3 cimpanzei ajunşi "vremelnic"-că tot vă place să folosiţi acest cuvânt-la conducerea Sindicatului. Gata, ajunge! Aţi dovedit că nu sunteţi în stare de nimic (de fapt sunteţi capabili de cheltuirea nejustificată a banilor oamenilor) şi pentru asta trebuie să răspundeţi...chiar şi în faţa legii. Şi-n concluzie că tot vorbeşti de "verticalitate", puneţi mâna şi publicaţi pe NET acel raport de audit dacă aveţi un pic de şorici, dacă nu rămâneţi ceea ce sunteţi adică...
    Gerilă care-ţi plânge de milă
    PS La viaţa mea am văzut mulţi "ca conducătorii" actuali ai SCMD, adică LEI CU CAP DE MUSCĂ!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ano 10.36
    in conceptia dvs spuneti ca doar cativa pe sitele lu burcu se cred 'destepti' si oare cum sant ceilalti 10.000???din sindicat
    in aceeasi logica(gresita) a lucrurilor eu va intreb cum sant ceilalti fo'140.000

    RăspundețiȘtergere
  10. Iata, o alta problema la fel de grava, precum FRAUDELE puse pe tapet!
    Aceea ca citez: " neacsu, burcu, zapor, marian, monac. Am scris cu litere mici. Asa sunt ,tare mici.", ar fi VINOVATII!
    Mai neica-nimeni, Anonim 10:36, stii ca m-am saturat eu de "voi"???Eu sunt vinovat ca ma chinui pe banii, timpul si sanatate mea sa informez in timp util, o multime de oameni cu probleme de interes pentru ei, sa le dau posibilitatea sa le analizeze, discute liber, ori voi care ati furat ca'n codru? Ati inselat SI pacalit oamenii?
    OK! Atunci, "CEI CARE AU VERTICALITATE", in cursul zilei de AZI, sa DECIDA, sa spuna AICI, ca EU sunt VINOVATUL, iar DISEARA, la orele 22, acest Blog, isi inceteaza DEFINITIV EXISTENTA! Comentariile dumneavoastra, vor face Legea! Functie de ce va rezulta, voi lua DECIZIA care se impune! Poate ca a venit vremea, sa ne despartim! Poate DA, poate NU! Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  11. @Admin
    Se pare ca se urmareste ,,spulberarea''comunitatii,iar interesul nu cred ca este al celor din SCMD.Sper sa treceti si peste acest moment (previzibil cam de la sfirsitul lui ianuarie ,dupa cresterea numarului de comentarii exagerat de,,nervoase'' ale anonimilor si nu numai ale lor). Este nevoie sa votam ? Atunci ar fi cazul sa hotarasca doar cei care sustin blogul ,cei interesati !

    RăspundețiȘtergere
  12. @Puiac, iti multumesc!
    Nu trebuie votat, trebuie doar comentat!
    Nenorocitii astia, m-au facut zi de zi arsice!
    M-au facut in fel si chip! Problema devine serioasa:
    Dar daca totusi EU sunt VINOVATUL? Asta trebuie DECIS azi!
    Daca se apreciaza ca eu si acest Blog, am facut raul cel mai rau, doar prin punerea in dezbatere publica a unor INFORMATII, care in timp, cu greutate s-au DOVEDIT A FI REALE, asta e! Inseamna ca ASCUNDEREA SUB PRES, acest SPORT atat de DRAG unora, e bun!
    Benefic si SCMD! Rostul meu, in aceasta SITUATIE, este fara sens!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce să se-nchidă? Nu se-nchide nimic! Mai bine închidem triscoteca lui Cezar! Cui nu-i convine să-şi ia trotineta de pe blog şi să plece unde-o vedea cu ochii, sau unde-i lui mai cald şi bine. Cred că ne facem prea multe procese de conştiinţă şi dăm prea mare importanţă unor lătrăi. Să se publice odată raportul ăla al revizorilor şi să nu ne mai aburească atât! Dacă-i sindicat sau ce dracu este şi chipurile "este condus democratic", să se convoace şi CNR-ul. Odată şi-odată trebuie să se despartă apele!
    Admin, toţi de pe-acilea ştim cam ce înseamnă „să ţii activ un blogg”, câtă muncă şi de ce nu câtă responsabilitate implică acest lucru; toată stima şi tot respectul pentru ceea ce faci şi nu este prima dată când îţi spun acest lucru...
    Sunt convins că subiectele interesante supuse dezbaterilor, „atmosfera amicală şi decentă” de pe blogg, precum şi posibilitatea postării sub anonimat a comentariilor (necenzurate) a stârnit, stârneşte şi va stârni destulă invidie atât în lumea reală cât şi în cea virtuală!
    Mergem înainte-la propriu (nu deviza racului pe care-o aplică „vârful” Sindicatului)!
    Cu stimă şi respect Admin şi prietenilor de aici!
    Gerilă ce le plânge celor din CD de milă!

    RăspundețiȘtergere
  14. PS: Admin te rog mai lasă-mă să votez odată la tapet că n-ar fi niciun bai! Doar este o practică curentă la noi în politică unde se practică turizmu electoral!
    Gerilă

    RăspundețiȘtergere
  15. @admin
    1.Nu mai bagati in seama toate kkt-urile
    2.calmati-va
    3.fiecare pasare pe limba ei piere.rabdare si tutun ca in viata totul se plateste.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Admin
    E ca vaca de clar ca la virful SCMD ceva nu-i in regula cu evidentele de tot felul ,pentru ca in atita timp s-ar fi raspuns ,,oficial'' tuturor ,,SESIZARILOR'' din teritoriu.Unii au fost neglijenti ,altii creduli ,unii au profitat ...Dar imi mentin parerea ca SCMD trebuie sa-si continue treaba in slujba celor din filiale si simultan sa clarifice fara restante intreaga activitate financiara .Si eu cred ca sfirsitul lui martie este un termen exagerat ,dar pot sa le stiu eu pe toate ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Gerila, ai un tonus ... ridicat precum racheta lui Akord75!
    Totusi, nu este de neglijat ce cred si gandesc, sutele de oameni care trec zi de zi, prin acest spatiu virtual fara a spune nimic!
    Ar fi UTIL tuturor, sa aflam ei ce parere au! Sigur, si tacerea este un raspuns, dar ... inselator! Fiecare, poate crede ce vrea, ce-i convine! Din acest punct de vedere, regretabila lipsa de reactie!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  18. @AK75
    ,,rabdare si tutun'',doar atit? De baut nimic ,un mitilic ,un cocirt ,un samagon ,o duda?
    ,,Ce tineri si ce frumosi eram !''

    RăspundețiȘtergere
  19. Problema în sine nu o constituie Sindicatul ci actuala conducere. Acolo trebuie făcută ordine şi cine s-o facă dacă nu membrii acestuia.
    "Din acest punct de vedere, regretabila lipsa de reactie!": Păi nu suntem cumva români? Nu suntem oare noi cei ce fac "să explodeze mămăliga" numai după ce ni se învârte cuţitul înplântat în carne? Facem prea multă filozofie şi ne aplecăm prea mult asupra unora care nu merită. Când va avea loc în România cu adevărat o revoluţie morală deabia atunci vor mai fi speranţe şi cu celelalte...
    Şi ca o concluzie care de fapt nu-mi aparţine: Ca societatea umană să progreseze, trebuie schimbate: apa, aerul şi fraierul!
    Unii dintre noi cred că ne regăsim (sigur)în cea de-a 3-a categorie...
    Gerilă

    RăspundețiȘtergere
  20. Stelian P.
    D-le Burcu,
    Eu zic sa continuati. Daca va opriti faceti exact ceeace vor ei, faceti exact ceeace au facut ei pe blogurile lor: au oprit exprimarea libera, au oprit criticile care in dor tare de tot.

    Imi permit sa repet aici un punct de vedere pe care l-am postat acum citeva zile si care cred ca explica atitudinea lor.

    “Urlati, urlati, urlati !”
    fratele lu Lenin

    Urletele voastre imi demonstreaza ca am ochit bine. Ma bucur.
    Mai intii va sugerez sa va spalati pe fund inainte de a latra cu coada sus in numele tuturor pensionarilor militari.
    Sunteti strins uniti intr-o pubela care nu reprezinta nici 10% dintre noi asa ca nu aveti dreptul sa injurati si sa amenintati in numele nostru. In plus, ati atras in mizeria voastra un mare numar de creduli care dupa ce si-au investit banii in FNI, Caritas, Delfinul……, au descoperit acum un nou idol care le promite pensii NATO. Sunt banii lor si fac ce vor cu ei dar eu sper sa nu-i vad peste citeva luni cu pantalonii pe vine, aratindu-si fesele grase spre un tribunal.
    Daca vreti sa va turnati oala de noapte in cap faceti-o, dar numai in numele vostru. Noi va ajutam doar sa o umpleti.

    RăspundețiȘtergere
  21. @Admin
    Consider corecta activitatea dv.O informatie de interes general e normal a fi prezentata chiar daca mesajul ei deranjeaza sau nu pe cineva.
    Specialistii spun; "pt o mica parte a cititorilor un articol este considerat a fi bun,in situatia in care,mesajul transmis este pe frecventa modului de a gandi al acestora.De regula aceasta categorie se rezuma la a citi doar titlul tragand instantaneu concluzia:prost.Restul trece prin filtru propriu informatia primita si daca-i posibil se angajeaza intr-o desbatere pe tema..."
    Nu stiu daca parerea mea conteaza.Eu cred ca trebue sa continuati... asigurati destul spatiu pt a posta o parere,indiferent de ce parte a"baricadei"se pozitioneaza.
    In alta ordine de idei:sunt convins ca in momentul in care ati deschis blogul stiati ca circula"microbul"scenaritei...nu stiu daca cei"infestati"sunt vinovati pt ca s-au "inbolnavit"in contextul in care se cultiva acest fenomen.
    Am constatat ca aveti capacitatea sa discarneti intre pareri pentru sau impotriva,enuntate sincer,de bun simt si atacuri la persoana.In concluzie totul este OK in ceea ce va priveste.Mergeti mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  22. Stelian P.


    Din colectia „Limbi alese”:

    „Col.(r) Mircea Dogaru -…..s-a dovedit a fi prin constiinta, prin curaj, prin actiune, un ofiter deplin al Armatei Romane, cu mult mai presus de “comandantii”, de “onorabilii” si de “venerabilii” pe care-i invoci pentru ceea ce ar fi putut sa faca,…”

    Valeriu Pricina – Vicepresedinte SCMDRR. (asa-i ca va gindeati la Vadim sau Paunescu ?)

    RăspundețiȘtergere
  23. Apropo de carcotasi, invidie, manipulare!
    Am primit e-mail-uri, au fost postate comentarii injurioase,
    urate si la adresa ... TAPETULUI acestui Blog! Chiar am crezut ca sunt multi care si-ar dori sa fie schimbat, mai ales ca cei care imi trimiteau e-mail-uri, faceau aple la coarda sensibila, varsta, ochii!
    Iata, ca SONDAJUL pus, mai sunt 3(trei) zile pentru VOT, arata cu totul altceva! Mai mult de 50%, prefera VECHIUL tapet!
    Hmmm! Sunt bune si SONDAJELE, la ceva!
    Dar ... fara masluiala!
    Aici, sunt curate!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  24. AAAA,doar trei cuvinte. Continuati dar, in opinia mea Obligatoriu faceti urmatoarea chestie- O solicitare catre toate filialele sa raspunda public daca sustin sau nu demersul . daca Da sa stabileasca ziua cand se intalnesc la Bucuresti-verifica gestiunea , schimba sau nu conducerea ,cheama sau nu Parchetul. daca Maj. nu raspund sau sunt impotriva Demersul dvs. trebuie oprit. Nu inchis blogul,mai sunt si alte teme(bancurile lui Akord si glumele lui Neacsu de exemplu) au fost trei...nu? Tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  25. Da TNT-ule, da" Admin nu poate de capu" lui să lanseze "chemarea la luptă" pt.că-i NEUTRU/Arbitru! Aceasta trebe făcută de un sindicalist cunoscut, cu măslinele mari al cărui răcnet să fie băgat în seamă! Nici domn Neacşu nu cred c-ar putea (şi nu din cauza măslinelor)mai ales că acum se apără şi el de atacurile rozătoarelor! Apelu" da, cred că poa să fie lansat de aici de pe blog!
    Gogu ologu
    Da apropoz unde e domn Neacşu, pe unde bântuie? La fel Cezăriciu...

    RăspundețiȘtergere
  26. Neacsu, va spui eu!
    Il vazui trecand la taranoaia lui!
    Crec ca diseara vine! Era destul de catranit si el!
    O luat la injuraturi, de numa - numa!
    El asteapta sa fie Judecat in BOB!!!
    Ordin de la stapani!
    Un oltean de prin Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  27. Don Stelică sunt numa pe juma de-Akord cu mata, cu prima. A doua nu prea are căutare pe-acilea -mă refer la liba folosită nu la ce-ai vrut să zici. Mai bine pune o poantă la a 2-a. Ştii mata, aici e mulţi oameni simpli, cu 4 clase, din popor: eleftricieni, mobrişti, tilifonişti, fitilişti şi fripturişti, da" tăţi cu frica în Ăl de Sus.
    Gogu ologu

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca Dl Neacsu isi schimba tapetu' de pe blog!Sint convins ca va alege o alta culoare.Poate in tenta optimista...

    RăspundețiȘtergere
  29. Si unde mai pui ca i-au furat si tilifonul!Neacsu fara tilifon-e sfarsitulPamantului

    RăspundețiȘtergere
  30. Domn Administartor, şăfu" pot vota şi io la tapaet? Io vreu să votez cu ăla vechiu că era mai frumos! Da" ce mă fac că-s olog şî n-am mânuri s-apăs pe ţumburucu ăla roş. Pot să-l apăs cu sfârla? Şi tare te mai rog să faci pe blog planu ăla înclinat ca la magazâne să pot urca şi io cu căruţa de handicapat (îi făcută din roţîle de la Mobra cu CZar). Rampa îi bună şi la altele că Akord poa să lanseze racheţile, Puiac aeroplanu şî Cezărel să se dea cu fundu pe el...
    De la Gogu Ologu pt. tăţi:
    Speranţă şi credinţă cân sînteţi în suferinţă!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce mă ce vreţi să ziceţi, că domnu Neacşu are tilifon de ăla cu miros de căpşuni?

    RăspundețiȘtergere
  32. OSKKAR SPUNEA:------ransportul (benzina, reparatii si dotari la autoturisme personale), protocolul etc? Are sau nu dreptate cand se refera la aceia dintre sindicalisti care probabil ca au “adulmecat osul” si ne ataca pe noi – cei ce criticam gestiunea defectuoasa a patrimoniului comun – mentionand abundenta meselor festive decontate in unele filiale? Din pacate, domnul general Zapor are dreptate, raportul de audit este zdrobitor – l-am parcurs eu insumi, la sediu, joi seara. Chiar constient ca scrisoarea camaradului nostru nemtean v-a parvenit, o atasez si eu, spre a va usura redeschiderea ei, in caz ca intelegeti gravitatea situatiei si vreti sa luati atitudine. CINE_I OSSKAR-se pare ca-i apropierea SCMD De ce nu iese la inaintare daca ,cunoaste..???

    RăspundețiȘtergere
  33. Stelian P.

    @Gogu ologu

    Multumesc de aprecieri mai ales ca nu sunt obisnuit. Pe alt blog sunt laudat de imi dau lacrimile.
    Am si poante, chiar multe, dar astept momentul potrivit. Nu vreau sa fiu off..tipic....sau cum naiba ii spune.

    RăspundețiȘtergere
  34. baaaa!!...fratilor
    mai lasati akordu in pace ca el nu vrea sa se bage in seama,ca nu-i tb. nici PR nici marketing ca-i vai de c..u lui.io da azi zisei sa ma fac ANONIM cu seria 00001..........99999 ca e mai rentabil.asa ca voi sa-mi spuneti ce vreti sa scrieti,io scriu(da va iau banutu'-va dau si nr.de cont,ca e cu banii inainte ca la curve)) si asa ii bagam pe toti in ceata
    semnat
    anonim 00001

    RăspundețiȘtergere
  35. ...ba Ologule ,vezi ca-nsuferinta esti.Te-ai imbolnavit la picioare si se pare ca te doare...Capul

    RăspundețiȘtergere
  36. Stelian P.
    @akord75

    Eu zic sa pui si cu virgula (de ex. 0001,0001) ca e si mai rentabil.
    "Curve" ?. Nu-mi amintesc de cuvintul asta. Trebuie sa dau ceasul inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  37. @stelian P
    daca vreti sa va mai dea lacrimile(da' de ras) cautati-l pe traficantu' ala de gourkha
    anonim 00002

    RăspundețiȘtergere
  38. 15:22
    Nu "ba Ologule" ci "bă Nea Gogu Ologu" te rog...Păi ce facem aici? Vezi că-s tare-n cârje. Le-am primit de la MS şi mă pricep să fac măsurători cu ele la domiciliu clientului!
    Gogu Ologu

    RăspundețiȘtergere
  39. Stelian P.

    @akord75

    Tocmai a aparut pe ecran si le explica credulilor ca vreo 80.000 de euro e un mizilic pe linga ce au cheltuit altii. Ce spune el e de ris in hohote, dar faptul ca sunt unii care il cred e de plins.

    RăspundețiȘtergere
  40. Marian Ilie, sa-ti fie rusine ca lovesti pe la spate un om care ti-a acordat increderea. Poetul lui peste! Te crezi mare talent, dar rad si curcile, alea un pic mai evoluate, si care stiu ce inseamna valoare literara, de poeziile tale de doi bani gauriti!
    Vad ca folosesti blogul de Rm Sarat ca pe propria gazeta de perete. De activitati in folosul militarilor nu sufli o vorbulita.
    Bai, nene, mari jigodii mai sunteti.
    Plecati din organizatie, daca nu va convine.
    Stiu, nu vreti sa plecati, vreti sa ajungeti in frunte, sa furati munca altora! Pai voi, in viata voastra, ati mai stiu si altceva decat buzunarul si burta proprie? Oamenii au muncit zi si noapte un an de zile iar rezultatul muncii lor este cu mult peste ce s-a vazut pana acum in Romania.
    Dar si Dogaru asta e prost, frate!
    De ce n-o fi publicand raportul ala, nu inteleg.
    Ca de furat, in afara de gainariile lui Monac, nu s-a furat nimic.
    Cum dracu au angajat astia niste cozi de topor, adica pe membrii din comisia de control,pe bani bunicei, nu inteleg! Mai ales ca mosii aia decrepiti nu stiu sa foloseasca un calculator, au facut tot controlul babeste, de-aia le-a si luat atata timp.
    Sau poate au vrut saracii sa arate ca nu au nimic de ascuns, nu s-au gandit, in naivitatea lor, ca lumea militarilor e chiar atat de infecta si ca unii din camarazi cu o mana iti strang mana si cu cealalta te injunghie pe la spate... Vorba ceia: si tu, Brutus!

    Eu sper ca Dogaru are un plan si ca va va chema in judecata pentru toate acuzatiile astea fara acoperire. Cand va avea timp insa, ca acum altele ard.

    Hai, Mareane, baga-te la munca si organizeaza marsul de la 1 Martie.
    Cati participa de la filiala ta?

    Du-te la Bucuresti, inhama-te la munca, daca ai valoare! Arata ce poti!
    Si in general, toti cei care dati din gura pe aici, aratati de ce sunteit in stare!
    Care-i contributia voastra la SCMD pana acum?

    Ba, voi nu realizati ca 'lipitanii' aia de la Bucuresti si de la filialele din tara au facut intr-un an ce n-au facut altii in 20?

    Pe cine vreti sa cred eu: pe uniii care improsca cu venin pe la colturi, sau pe unii care au cu ce se lauda?

    Din cauza unora ca voi am ajuns aici, ba, neispravitilor!
    Stit sa furati munca altora, sa trageti sfori si sa demolati, ca de construit nu sunteti in stare sa construiti nimic!

    Macar Burcu are ceva greutate, 140 de kile nu-i de ici de colea, a facut ceva in viata, dar voi celalti?

    Marian Ilie, prima data n-ai reusit sa rupi sindicatul in doua.

    Crezi ca acum o sa-ti iasa?

    Ptiu, las ca trec eu prin Rm Sarat o data, si te provoc la un meci, sa am ocazia sa-ti trag, la propriu, una-n botul ala de mongol!

    RăspundețiȘtergere
  41. parca intreba cineva de Czar? Ia uite pe unde umbla:

    Din Baxul meu cu tigari fine
    Am hranit un om(electificatul) si-n cane,
    Canele de urati m-a aparat,
    Omul(electrificatul) pe la spate m-a tradat....
    sa-ti faci singur scaunul,sa te asezi pe el frumos si sa ma anunti la telalbastru-696969...Riviera Franceza (ai remarcat ca nu eram acasa) sa vin sa apas butonul Rosu. Adios si te-am pupat cu destu pe frunte!!! CZar

    RăspundețiȘtergere
  42. Anonim spunea...
    Da" ascultă şi răspunsu":
    "Aha tâlharule, fumezi de contrabandă! La-s că te saltă ei mascaţii, nefiscalizatule!
    ......
    Cezare, imperatore noi te iubim,
    Pe soclul statuii lui Lenin să te-nalţi dorim!
    Aferim!
    Anonimul cunosct, Cezare hai noroc şi te salut!"

    RăspundețiȘtergere
  43. Ce zîceţi fraţilor îi răspundem lu ăla de 15:42 sau îl lăsăm în plata Domnului? Dacă vreţ io-i pot trage o cârjă! Îi dau un bonus, o fac gratis şi-i ofer şi garanţie mai ceva ca la CICLOP! Deh, cum zîceţi şi voi...
    Gogu Ologu

    RăspundețiȘtergere
  44. @stelian P
    tu faci mishto!!Nu te cred....dau si io o fuga sa vad minunea
    servus1

    RăspundețiȘtergere
  45. @adminuleeee!!
    vino-ncoa sa te distrezi.Ia si citeste ce e mai sus!!
    @neacsu
    ti-or placut bancurile sau deja faceai nani
    anonim 000xx ca le-am pierdut sirul ....hac hac

    RăspundețiȘtergere
  46. Stelian P.
    @akord75

    De data asta nu fac misto dar in loc de ecran trebuia sa spun monitor. Sunt sigur ca ai inteles bine.

    RăspundețiȘtergere
  47. Un singur ban daca dispare din"buzunarul",indiferent cui,se numeste furt!
    De ce domnul Marian Ilie nu publica raportul de audit ?

    RăspundețiȘtergere
  48. Ora 16:54;
    De la ultimul comentariu, acum am intrat si "cetit" ce ati scris voi! Dincolo de "asta", care ne pune la punct, va rog, credeti pe cuvant de onoare: imi curg lacrimile pe obraji! Rad de cred ca o sa dau dracului ortu'popii! CONCLUZIA: e clar, d'aia Blogu' mere inainte! Pentru voi, voi prietenii mei!
    In alta ordine de idei, ma puteti pe buna dreptate intreba: dar tu, ba adminu', pe unde dreak umblii? Corecta intrebarea! Raspund pi loc:
    Va pregatesc o surpriza de proportii!
    Am descoperit ... RECENT ceva!
    Cei care veti dori, si alte cele,
    in curand [azi], va voi lansa o Invitatie!
    Drept multumire, pentru prietenia pe care mi-o akordati!
    Ptiu ... acordati!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  49. @stelian P
    fusei,vazui,citii(c-asa a zis si cezar)
    io prima data rasei ...da dupa aia chiar mi se facu mila!Saracu' de el!!

    RăspundețiȘtergere
  50. @admin
    pe bune pe mine chiar ma dureau ochii de la tapetu' ala turbat,desi nu am spus nimanui.Da acu cand vad scoru' vad ca n-am incotro si o sa suport si pa albastru.asta-i votu,ma supun
    da nu cumva sa faci peste fo 2 saptamani sorcova daia ca a lu neacsu ca chiar ma supar.
    Ca tot veni vorba;baga si mie o pila la neacsu sa ma scoata da pa blog ca io nu ma inscrisei la el neam si aparui acolo fara de voia mea .oti fi voi doi pretini da' nici chiar asa.Fara gluma ;vorbesc serios

    RăspundețiȘtergere
  51. Ia fugiţi repede pe A3 că-ncepe circul de pureci!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  52. Hopaaaaaaa. elemente de noutate. Acuma au inceput sa dea si in comisia de control, babalacii aia care habar nu au sa foloseasca computerul . Ai auzit domnule ICLEANU ? Domnii din CD care nu inghit faptul ca ati facut un control echidistant si nu ati acceptat masluirea datelor, au inceput sa ca faca "reclama" acuma si trec la discreditarea comisiei . Se pregateste pasul doi. Pasul trei va fi o alta comisie care va nega tot ce scos comisia 2 la iveala si va da dreptate raportului intocmit de Paul . Tineti-va bine . Circul se largeste. Vin noi numere , dresura de comisie !

    RăspundețiȘtergere
  53. Wow!
    Ati fost cuminti! Ati facut nanica!
    OK! Iata ce am promis, va ofer in dar:
    MOTTO:
    __________
    "Ai visat in copilarie sa ajungi cosmonaut?
    Ai visat vreodata sa poti sa vezi, in timp real,
    Pamantul din Cosmos?
    Iata, acum ai aceasta posibilitate!"
    __________
    Vino aici, acum:
    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.com/2011/02/iss-gardianul-din-spatiu-inca-vegheaza.html
    Salveaza aceasta adresa!
    Poti oricand, sa fii ... cosmonaut!
    Sa vezi pamantul, in timp real!
    Un pic de rabdare, doar! Eheee, cercetarea nu se face asa ...
    pe fuga, ca iepurii ...
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  54. Domn Neacşu pe unde-ai umblat jupâne?

    RăspundețiȘtergere
  55. Păi da Admin unii au tras un soi că la noapte e la schimbu 3 cu mata. Ce ne facem dacă cade serverul sau se arde siguranţă ai? Cine repară, cine schimbă? Vo spui:
    Io Eleftricianu de serv.

    RăspundețiȘtergere
  56. @Eleftricianu de serv.,
    Te salut si toata pretuirea mea!
    Aduna-i si pe rataciti! Vezi si pe unu', mai nou:
    Gogu Ologu!!! Durrrrerrreeee, nana!
    Atat am putut rade, incat zau, ma mir ca mai ezist!
    Adminu

    RăspundețiȘtergere
  57. Akord asta este: Vox populi, Vox Dei! Va trebui să-ţi pui ochelarii ăia pafnoramici să vezi şi s-auzi 3D. Da" treaba cu tapetu vechiu era bună ca la un simulator, că te făcea să beleşti ochii cât cepele! Erai pregătit/antrenat pt. viaţa de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  58. @Admin
    ,,Daca ti-e bine ,nu fi ingrijorat ,iti va trece !''

    RăspundețiȘtergere
  59. Vine primavara , s-a incalzit vremea , incep lucrarile de primavara . Asa ca o sa apar mai rar . Dar stati linistiti, nu va uit frumosilor. Cum sa imi las eu prietenii a greu ?

    RăspundețiȘtergere
  60. Măi fraţilor v-aţi pus vreodată întrebarea că suntem cu adevărat o asociaţie virtuală de prieteni (asociaţia nu prietenia)? Lăsând laoparte unele divergenţe de opinii care sunt normale într-o adevărată democraţie ce ne-am face oare dacă Unul şi numai Unul dintre noi, indiferent care ar lipsi la apel?

    RăspundețiȘtergere
  61. Domn Neacşu nu uita să iei cu mata pe acolo pe unde umbli tilifonul cu aromă de căpşună că poate avem nevoie urjentă de mata!

    RăspundețiȘtergere
  62. Wow!
    Buna ideea!
    Asociatia "Prietenii veseli"!
    De nu ma credeti, cititi comentariile de azi!
    Daca o tinem asa, va fi si blogul multora, care-si cauta
    si de sanatate, nu numai banutii, penzia! Adminu

    RăspundețiȘtergere
  63. Hait,Neacsu se da lovit in aripa. Cica se apuca de agricultura,nu mai are treaba cu CD.Oare ce sa fie ?ce sa fie ?

    RăspundețiȘtergere
  64. ..SAU mai bine sa-l lipesti cu un gumilastric(de ala scos de la izmana) la ureche sa ai mainile libere sa tiI coarnele plugului,in brazda. Brazda adanca don Neacsu,brazda adanca

    RăspundețiȘtergere
  65. Da" daca-l leagă cu gumă nu bălăngăne prea tare?
    Dacă-i cald afară hai să lăsăm omu să pregătească via din care va face zăibărelu la toamnă. Cine ştie poate ne lipim şi noi de vreo kilă. Ştiţi aşa s-a lăudat şi CZar zgârcotanu" când a deschis discoteca, că dă şi el o palincă. Şi-a tot dat...a dat din coadă ca Grivei!

    RăspundețiȘtergere
  66. ,,..SAU mai bine sa-l lipesti cu un gumilastric(de ala scos de la izmana) la ureche sa ai mainile libere sa tiI coarnele plugului,in brazda. ''
    Igsista dimult,ii brevetati si si numesti,,minuri libri ''

    RăspundețiȘtergere
  67. Stai linitit. Si pe tine te omoara grija de mine ? Sigur nu o sa mori de alergatura nici tu.Faceti o asociatie domnilor din CD .Si puneti-i numele "IM-PRICINATII "

    RăspundețiȘtergere
  68. BUNA SEARAAAAA! De pe Riviera Franceza va salut (si pe tradatori) Nu pot sta prea mult stiti probleme de ..serviciu. pt. curiosi ..pe aici e...bine,frumos Etc Vaz ca va mere bine si aveti si noutati Noi.
    Cea mai tare e ca Neacsu se retrage la tara ,se ocupa cu agricultura. FF bine mai ales acu cu bretonarea pensiilor ,nu strica acolo o barabula in plus .Surpriza-i ca tocmai acum cand nu-i mai deturneaza nimeni lupta cu CD. Ma rog ordine superioare ..probabil! Recomand leg. cu PKM are niste scule de scarmanat glia ,o minune. acum va las ,aud nist masini carefac bit,bit sau mi se pare! o seara super ! CZar

    RăspundețiȘtergere
  69. PS.daca vreti sa-mi screti sa nu uitati acolo la THE COUNTRY-sa puneti cat mai clar Cuba,va pup aspru!CZar

    RăspundețiȘtergere
  70. Fraţilor ştiţi cum suntem noi acu aşteptând să fie publicat raportu cu bănuţii noştri din sindicat? Cum sunt egipţienii ăia de aşteaptă-n piaţă ca Mubarak să-şi dea demisia!

    RăspundețiȘtergere
  71. Alo,domn Admin,cum sa inchizi dle blogul ?!Pai,unde se mai poate face neacsu de cacao ,vanzand gogosi la pulimea revolutionara ?!

    RăspundețiȘtergere
  72. Cezare vezi că vine iarna pe rivieră, ne-a spus-o Gerilă. Nu uita izmenele ale din blană de oaie c-o să ai probleme cu curentu la burlane! Atenţie la graniţă acu cu vânzoleala asta! Pt. izmenele alea-ţi trebuie certificat veterinar, microcip şi avizul protecţiei consumatorului de izmene. Să ne trimiţi o vedere când ajungi acolo!
    Anonimu cunoscut, Cezare hai noroc şi te salut!
    PS Ce-ai făcut cu MoBra, nu ne-o laşi nouă?

    RăspundețiȘtergere
  73. Na că trebuia unu să dea cu mucii în fasole! Măi frate (20:32)dă-te o ţâră mai în colo că văz că ai gripă! Uite arzi tot, ai febră mare! Scoateţi-l pe săracu om din priză că se chinuie fără rost.

    RăspundețiȘtergere
  74. S-a intors pricina de la tv si acuma a trecut la injuraturi aici . Pazea.

    RăspundețiȘtergere
  75. cezare
    daca auzi bit bit...nu sunt masini,e in capula tine bit bit

    RăspundețiȘtergere
  76. Cum CZar aude în creieri bit,bit,bit? E grav măi băieţi e foarte grav! Are tensiunea mare pe fire! Am fugit la intervenţie...Musai tre să-i schimb siguranţa de la 2A la 200A. Numa că n-am siguranţă aşa de mare de 200A, da o să pun un cui să ţină. Staţi să-mi iau traista cu scule. Aşa: ciocan este, sârmă zincată de 2 este, pilă este, cuie este,bomfaier este! Gata am plecat la urgenţă!
    Ştiţi voi...la Cezar mai e o problemă: Nu lucrează pe 50HZ, lucrează pe 400HZ. Altă belea cu convertizoru, da să vedem!
    Eleftricianu de serviciu
    PS1 oare să iau şi scara cu mine?
    PS2 şi mai vrea să facă plajă la becu negru a lu Puiac...

    RăspundețiȘtergere
  77. Domnu cu rajcheta erectila mi-o zas Czar sa-ti spun ca as fac masinile cu mascatiI in Cuba(Girofaru ba, nu in capula tine)Tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  78. a aparut si la plano.....da el a furat-o mai intaii si pe el sa-l dea you tube in judecata ca fura mai rau ca mine....da' el a scris www.plano 10 cica e autor.Uite ca nu e.
    mai jos e falsu'
    http://www.plano10.com/2011/02/coada-la-farmacie.html

    si mai jos originalu'
    ce faci nea plano mai faci gat!!!sau credeai ca ne aburesti cum vrei mataluta
    http://www.youtube.com/watch?v=Xip-lpyV-Do

    RăspundețiȘtergere
  79. oricum filmuletu e dragutz,da nu asa se atrag cititorii pe blog,ca iau si io juma de you tube si-l vars aici...si ce-am rezolvat??niica!!

    RăspundețiȘtergere
  80. Electrificatule m-a sunat si pentru tine. Cica:
    1 se zice cuie sunt nu este(daca-i peste 50buc)
    2 ai grija sa termini scaunul ala cu buton rosu si sa-l suni la nr. afisat pe site la guv. Cica nu mai este cazul sa mai muncesti ca oricum nu o sa te mai bucuri de rezultate,te prajeste tradatorule(din baxul lui cu tigari fine te-a hranit pe tine si un cane)tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  81. Na că-i păcăli Mubarak pe egipţieni cum ne păcăli CD pe noi! Vai de mama noastră...

    RăspundețiȘtergere
  82. Da, a plecat Mubarak din Egipt cum a plecat si Elena din SCMD. Fuga din Egipt. Propun sa ii spunem lui Elena , doamna Mubarak .

    RăspundețiȘtergere
  83. TNT-ule n-am timp să-ţi răspund acuma că-i fac re-SUS-CI-TARE lu frac-tu. E grav da scapă el nu-ţi fă griji. E înfăşurat tot în sârme de-alea moldoveneşti şi-i băgat în priză să-şi reîncarce acumulatorii. Da ştii ce-i interesant la el? Văz că atrage tot ce-i din Oţel parc-ar fi solenoid. Hm...şi mai apare un fenomen ciudat: când dă din scurmace luminează tot mai ceva ca becu negru-a lui Puiac! O fi efectul Corona cumva, adică are prin gură niscaiva coroane dentare în plus că de la sârme nu văd? Io zic să-l înpământăm niţel să nu se supracapaciteze cu sarcini violete negative de-alea lui Manolea şi să vedem mai departe cum reacţionează la tratament...
    Eleftricianu

    RăspundețiȘtergere
  84. Ep I.:
    ______
    From: Icleanu Dragos
    Subject: afirmatii fara temei
    To: secretariatscmd@yahoo.com
    Date: Wednesday, February 9, 2011, 4:13 AM

    Buna dimineata Dl Ranciog.
    1.In comentariile Dvs oferite Dl Gl Zapor faceti o afirmatie prin care, pe mine personal si pe membrii echipei de verificare probabil, (nu i-am intrebat) ne jigniti si ne aduceti prejudicii de imagine: Ati afirmat urmatoarele:
    ”Acestea sunt TOATE ”faradelegile”, cu exceptia a doua-trei pe care eu, lt. col.Ranciog, le stiu, dar spre surprinderea mea nu au aparut aici. Deduc ca Dl. Zapor sau echipa de control economico financiar au avut si au oarecare motive de a le trece sub tacere. Eu nu am de gand sa trec nimic sub tacere si promit tuturor sindicalistilor militari ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu referitor la SCMD. Si mai promit ca imi voi rupe (cu parere de rau) din timpul dedicat muncii in Secretariat pentru a afla tot ceea ce se petrece in cadrul SCMD central si la filiale. Abia astept sa citesc si eu raportul echipei de verificare economico-financiara”.
    a.Care sunt cele doua-trei faradelegi pe care noi le-am trecut sub tacere.Va rog sa le publicati pe site-uri sau daca vreti, puteti sa ni -le aduceti al cunostiinta. Spre stiinta Dvs.,echipa nu a trecut nimic cu vederea si nici nu a exagerat nimic. Daca Dvs, si ceilalti membrii ai Cd si secretariatului, care ati fost chestionati, nu ati vrut sa puneti la dispozitia echipei de verificare (verbal sau inscris) toate datele pe care le cunoasteti, potrivit legii (va rog sa o cautati), sunteti vinovat/ vinovati.
    b.Va aduc la cunostiinta ca voi proceda perfect statutar.In primul rand ma voi adresa presedintelui de filiala si-i voi aduce la cunostiinta jignirile aduse de Dvs.Presedintelui de filiala ii voi solicita sa aduca la cunostiinta membrilor de sindicat raportul intocmit de echipa. Ma voi adresa in scris Presdintelui sindicatului pentru ai prezenta cele afirmate de Dvs.
    c.Va aduc la cunostiinta ca am contactat avocatul si in functie de postarile Dvs pe site-uri, in calitatea oficiala pe care o aveti cat si ca persoana fizica, pregatim actiunile premergatoare a va da in judecata, atat ca oficial al sindicatului cat si ca persoana fizica.

    2.Dupa cum am vazut, ati trecut printr-un mod marsav, de a ataca echipa de verificare. Pe grupul de Discutii ”Sindicatul cadrelor militare, pe care l-ati deschis pe pagina principala a SCMD-ului, Dl Marinescu Ion (stiu ca sunteti Dvs sub aceasta identificare) prezinta o situatie legata de Monac. Murdaria existenta intre Dvs, membrii fondatori, nu ma intereseaza. Dvs,membrii fondatori ati infiintat sindicatul si tot Dvs il veti desfiinta daca va comportati asa.Pe mine ma intereseaza, ca imi aduceti prejuducii de imagine prin afirmatiile pe care le induceti sindicalistilor. Dl.Ranciog, se vede ca nu a-ti citit raportul. Ceea ce Dl.Marinescu (pseudonumul Dvs probabil) relateza este constatat in Raport, iar propunerea echipei de verificare facuta, cum prea bine stiti ca erati de fata, a fost de recuperare a prejudiciului. Inca ceva Dl Ranciog, nici Dl.Marinescu nu prezinta corect valoarea prejudiciului, probabil pentru ca nu a citit raportul. Valoarea este mai mare.Va ofer posibilitatea de a avea satisfactia de a conatata cest amanunt .Acest e-mail il voi trimite inregii echipe de verificare spre stiinta.
    3.Sunt inca deschis la dialog, fara a se afisa murdariile din interiorul CD al SCMD, pe site-uri. Nu sunt pentu a ne spala rufele in public. Cu stima Dragos Icleanu .
    P.S. Aveti acordul meu de a prezenta acet e-mail Presedintelui sindicatului.Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  85. Ep.II:
    _______
    From: Sindicatul Militarilor Secretariat
    To: Icleanu Dragos
    Sent: Thu, February 10, 2011 12:14:11 AM
    Subject: Re: afirmatii fara temei

    Buna seara domnule Icleanu,
    M-a lasat perplex mesajul dumneavoastra! Este o vorba romaneasca - unde dai si unde crapa!
    Asa cum m-ati citat mai jos, cu exactitate, rezulta in mod indubitabil ca eu nu va acuz pe dvs sau pe Comisia de control economico financiar. Am facut o deductie logica, in conditiile in care am declarat si confirm inca odata ca inca nu am citit Raportul comisiei:

    •Ori dl Zapor, care afirma in mod repetat ca este in posesia raportului comisiei de control, a omis cu buna stiinta unele nereguli comise;
    •Ori Comisia de control nu a consemnat toate neregulile.
    Asta, domnule Icleanu, nu este acuzatie la adresa comisiei.
    Dupa ce voi citi constatarile comisiei de control, le voi face publice.
    Nu stiu la ce va referiti cand spuneti ca, citez: ""ma voi adresa presedintelui de filiala si-i voi aduce la cunostiinta jignirile aduse de Dvs.Presedintelui de filiala ii voi solicita sa aduca la cunostiinta membrilor de sindicat raportul intocmit de echipa..."". Care presedinte? Ce jigniri?
    ""Va aduc la cunostiinta ca am contactat avocatul si in functie de postarile Dvs pe site-uri, in calitatea oficiala pe care o aveti cat si ca persoana fizica, pregatim actiunile premergatoare a va da in judecata, atat ca oficial al sindicatului cat si ca persoana fizica.""
    Iar n-am inteles cine sunteti cei care preagatiti actionarea mea in justitie si pentru care fapta.
    N-am nici o legatura cu dl Marinescu si, din cate am vazut, nici domnia sa nu are nimic sa va reproseze.
    Astept lamuriri.
    Toate bune!
    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
    Secretariat
    Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
    Telefon: 0725 562 223
    Fax: 0318177371
    Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr.4, Sector 1
    E-mail: secretariatscmd@yahoo.com
    Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  86. Ep.III.:
    ________
    From: Icleanu Dragos
    Subject: Fw: afirmatii fara temei
    To: secretariatscmd@yahoo.com
    Date: Thursday, February 10, 2011, 7:44 AM

    Buna dimineata, Dl.Ranciog.
    1.Dvs, cunosteati cu exactitate ca Dl.Zapor nu are nici un document al echipei de verificare/Dvs. cunoasteati pozitia Gl Cristian, si insusita de toata echipa, aceea de a nu discuta absolut nimic despre raport pana cand CD il va face pubilc.Cunoscand acestea trebuia sa-i ”RETEZEATI” acestiu general, elanul muradar, nu sa induceti cititorilor ideea ca echipa a acuns ceva. A-ti fost in sala in seara de de 25.11.2009, cand CD a aprobat componenta echipei de verificare si am spus tare si raspicat ca eu ”.........nu sunt omul lui Monac. Eu sunt platitorul de cotizatie care vrea sa stie ce s-a facut cu banii mei„. Dar ATENTIE !!!,informatiile se scurg din sediul SCMD central, pentru ca aveti intre Dvs., cei ce lucrati zilnic aclolo o persoana sau mai multe,care transmit intentionat, deformat si exagerat toate inforamtiile, si bune si rele, celor din afara sindicatului. Mai mult, chiar mint cu renusinare. Acestea sunt motivele care m-au facut sa inteleg in acest mod exprimarea Dvs;
    2.Conform statutului si asa cum a hotarat CD, nu Dvs hotarati cand si cum faceti public acest Documet.Este a nu stiu cata oara cand Dvs. va depasiti atributiunile conferite de fisa postului, si asta indreptateste pe toti membrii sa nu va vada ”cu ochi buni”.
    3.Am adus la cunostiinta BO sect6, insinuarile din comentariul Dvs, referitoare la faptul ca echipa a acoperit ceva. Aducandu-mi prejudicii de imagine prin postarile Dvs.va voi chema in fata instantei.
    4.Presedintele Filialei sector 6, jignirile,insinuarile: ”Deduc ca Dl. Zapor sau echipa de control economico financiar au avut si au oarecare motive de a le trece sub tacere”. Expuneti pe site sau aduceti la cunostiinta echipei, in fata CD, motivele si documentele pe care le- am acoperit.
    5.Eu si avoctul meu.
    6.Nu aveti nici o legatura cu Dl Marinescu? De unde cunoaste Dl Marinescu cele afirmate in articol. De la Dvs, de la noi echipa de verificare (ceea ce pentru mine este excus), si de la D-na si Domnul Monac, care nu cred ca ei ar fi fost capabili sa scrie despre ei, asa ceva pe site.
    Tot ce a aparut pana acum legat de fonduri, a aparut din vina Dvs, a mambrilor fondatori, si in special a economistului, DlApostol.
    In nume personal va sugerez urmatoarele: sunteti, printe fondatorii acestei deosebite asociatii, unice in Europa (stiu cu siguranta acest lucru), dar va rog, pentu ca Dvs fondatorii sa nu o distrugeti in interior, de urgenta clarificati in Comitetul Director:
    -cine dintre Dvs doreste sa transforme sindicatul in partid?
    -incetati mancatoria intre Dvs membrii Cd si ai secretariatului,
    -renuntati la orgoliile si frustrarile personale capatate ani buni cat ati fost sefi in armata;
    -dovediti transparenta, comunicare, organizare si respect fata de filialele din teritoriu. Filialele din teritoriu, nu va vad cu ”ochi buni” pentru ca nu le ascultati si nu le ajutati,
    -procedati legal in tot ceea ce faceti pentru ca toate structurile statului sunt impotriva sindicatului, si asteapta momentul potrivit pentru a distruge aeasta asociatie;
    -feritiva de persoane care vor sa va ”ia” ceea ce Dvs.ati cladit. Se invart foarte multi profitori cu grade mari in jurul Cd,
    -acceptati consilierea, si lasati ”orgoliul de atotstiutori”, pentru ca aveti oameni deosebit de pregatiti in toate domeniile;
    Ma opresc aici.Cu respect Dragos Icleanu.

    RăspundețiȘtergere
  87. Ep.IV.:
    _______
    [roarmy230] Afirmatii fara temei !!!!
    Friday, February 11, 2011 12:43 AM
    From: "Sindicatul Militarilor Secretariat"
    To: "Icleanu Dragos"
    Cc: sindicatul-militarilor@googlegroups.com, roarmy230@yahoogroups.com

    Buna seara domnule Icleanu,
    Putem continua acest dialog al surzilor la infinit, dar cred ca sunteti de acord cu mine ca mai bine ne-am folosi acest timp pentru dezvoltarea SCMD-ului.

    Eu ma supun hotararilor Comitetului Director, asa cum am facut si pana acum. Asta insa nu inseamna ca nu am dreptul la opinie personala. Iar opinia mea declarata, pe care o sustin in mod public si pentru care ma voi bate ca CD sa si-o insuseasca, este ca raportul echipei de verificare economico financiara trebuie sa fie facut public, ad literam, adica trimisa o copie la fiecare filiala a SCMD, evident in situatia in care CD constata ca acest raport a fost intocmit in mod profesionist, este corect si este complet.

    Consider ca nici in problema folosirii banilor, Comitetul Director si Birourile Operative ale filialelor nu au de ce sa se rusineze. Dimpotriva. Cu bani putini si multa munca, am realizat o organizatie la nivel national, o organizatie puternica, cu filiale puternice, pe care ne putem baza. Daca in aceste zile primiti pensia completa, acest lucru se datoreaza numai SCMD-ului.

    Declar, inca odata, si este evident pentru oricine citeste cu atentie comentariile mele pe marginea scrisorii Gl. Zapor, ca nu am calomniat membrii echipei de control. Vreau doar sa studiez si eu acest raport, din scoarta in scoarta. Apoi, imi voi spune parerea despre raport si despre membrii comisiei de control.
    Consider ca am aceste drepturi, ca oricare sindicalist, de altfel.
    Cu stima,
    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
    Secretariat
    Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
    Telefon: 0725 562 223
    Fax: 0318177371
    Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr.4, Sector 1
    E-mail: secretariatscmd@yahoo.com
    Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/
    ___________________
    Ati remarcat magaria?
    Corespondenta dintre d-l Icleanu si ofiterul Ranciog, este facuta publica de acest neantrecut "fitilist", pe numele sau de mic, Rinciog Dumitru, alias SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE,
    Secretariat. Cata mizerie ... Cata ordinarie ...

    RăspundețiȘtergere
  88. Şi totuşi...Nu se găseşte nimeni să-i trag-un şut în c..acestui rozător de la Secretariatul Tehnic a lu Peşte? Sunt convins că hârciogu" nu face toate astea de capu" lui, îl "sfătuieşte" vreun binevoitor CD-ist. După cum merge treaba la vârf e clar: haules baules cu SCMD!
    Eleftricianu

    RăspundețiȘtergere
  89. @Eleftricianu,
    Te salut! Sunt si eu aici! Am citit si nu-mi vine a crede!
    Pregateste pentru dimineata echipa de meseriasi, deoarece, iata, nu putem ramane indiferenti! Aceasta ultima mizerie, din lungul sir al mizeriilor aparute in ultima vreme, o voi transfera in prima pagina! Este incredibil! Ma intreb pana unde merge gradul de suportabilitate, al membrilor SCMD, al celor care platesc pana la urma! Admin

    RăspundețiȘtergere
  90. Observ c-am pierdut pe drum un blog partener...No comment!

    RăspundețiȘtergere
  91. Aşa cum ai sesizat Admin şi ai postat la 13:11: "Din acest punct de vedere, regretabilă lipsa de reacţie!" Ce să mai vorbim...unora dintre noi le place să se complacă în această situaţie gris, nici laie nici bălaie. Tipic românesc!
    Cu stimă Eleftricianu

    RăspundețiȘtergere
  92. @Anonim,01:51 ; citez:
    "Observ c-am pierdut pe drum un blog partener...No comment!"
    Regretul este si al meu!
    Am oferit posibilitatea, timp de mai bine 24h, lui Plano 10 sa revina asupra deciziei sale belicoase! Nu a binevoit! Prin urmare, am si eu demnitatea, verticalitatea mea! Nu este vorba de orgolii. Este vorba de principii! A incercat sa-mi forteze mana, de cateva ori, sa actionez pe acest Blog, in DIRECTII dorite de el! Am refuzat politicos, am explicat si de ce NU! Eu sunt un om de dialog! Dar ... Nu am acceptat nimanui niciodata sa-mi impuna ceva, doar ca asa vrea el! Inca o data, eu regret incidentul,imi pare rau!
    Oricand, il voi primi inapoi, cu aceeasi prietenie!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  93. Scuze, eu Eleftricianu am fost la 01:51. Am uitat să "semnez"...

    RăspundețiȘtergere
  94. Gata am plecat să execut programul de somn. Noapte bună tuturor...să fim odihniţi şi pregătiţi pt. mâime/azi!
    Eleftricianu

    RăspundețiȘtergere
  95. Mai zic ca sunt electricieni...
    Pleaca ,dar lasa lumina tot aprinsa!...
    Rusine...domnule, Patriciu!

    RăspundețiȘtergere
  96. [roarmy230] Re: Fw: In ce directie merge SCMD ?
    Friday, February 11, 2011 2:01 AM
    From: "Sindicatul Militarilor Secretariat"
    To: ......................

    Chiar ma intrebam cand o sa iasa din nou la rampa, prietenul nostru, devotat tuturor sindicalistilor, dl. Marian Ilie...

    A iesit si iarasi ne avertizeaza ca suntem pe un drum gresit. Deplange finantele sindicatului, cheltuielile, jaful, etc. Conducere proasta, fara orizont. Nu ne astepta nimic bun cu actualul Comitet Director. Conducere ilegala. Gestionare dezastruoasa a crizei pensiilor. Consiliu National, acum, repede, pana la 1 Martie (ciudat indemn de la un om a carui grija de capatai este gestiunea finantelor SCMD, cheltuirea cu FOLOS a fiecarui leu al cotizantilor...).

    Daca priviti spre orizont, dle Marian Ilie, si faceti putina aritmetica, veti vedea ca aceasta conducere a reusit, cu bani foarte putini (dar cu multa munca) sa construiasca o organizatie de anvergura nationala in numai un an de zile. Altii nu au reusit sa faca atata lucru cu bugete de zeci sau sute de ori mai mari, in decenii intregi de activitate.

    Echipa de conducere nu se agata de putere, vrea doar sa-si duca mandatul la bun sfarsit. Ca peste tot in lumea civilizata, un mandat este, de regula, de 4 ani.

    Chiar nu a facut nimic bun SCMD? Dar faptul ca in aceste zile va primiti pensia intreaga, nu se datoreaza SCMD? Credeti ca dadeau inapoi guvernantii numai in fata grupului de la Cluj?

    Vreti in fruntea SCMD, impreuna cu prietenii dvs? Este OK, nu este nimic rau in asta. Numai ca, pentru asta, trebuie sa puneti, cu totii, ""osul"" la treaba, sa transpirati din greu, sa realizati ceva in SCMD, prin care sa convingeti sindicalistii ca le vreti binele si ca sunteti apti sa preluati sefia.

    De critici suntem satui. La critica se pricep toti!

    Indemnati-va prietenii la munca, domnule Marian Ilie, veniti cu proiecte, cu strategii, cu proceduri, initiative, dovediti ca sunteti un mare organizator si atunci veti avea toate sansele sa fiti alesi in conducerea SCMD

    Toate cele bune!
    Al dumneavoastra,
    Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog
    ________________
    Ba ....
    E de comina baiatu asta!
    Mamaaaa .... de la colonel la general ....
    Mamaaaa .... ce-i mai trozneste!
    Hai Mitica, da-i Mitica! Nu te lasa Mitica ...

    RăspundețiȘtergere
  97. Buna seara,
    De dragul adevarului, trebuie sa va spun ca dl Col Marian Ilie, a "studiat" raportul comisiei de verificare pret de 3-4 minute (probabil ca a reusit sa citeasca 1-2 pagini din 240 de file cat contine intregul raport. Stiu aceasta pentru ca am fost de fata(eu i-am pus la dispozitie acest document, am si martori).
    Acum, fiecare poate sa-si inchipuie daca, dupa acest studiu indelungat, dl Marian Ilie ar avea dreptul sa-si dea cu parerea despre prapadul si coruptiunea care a cuprins mica dar nelinistita noastra organizatie sindicala, inca de la chinurile facerii!...
    As vrea sa va informez ca am propus domnului presedinte Dogaru cat si vicepresedintilor SCMD, dar si unor presedinti de filiale, sa fie de acord cu scanarea integrala a acestui document si postarea sa pe un blog special dedicat, unde sa poata avea acces, cu parola, oricare membru al SCMD. S-au sa copiem raportul la xerox, in 90 de exemplare, cate unul pentru fiecare filiala. Personal prefer prima varianta pentru ca este mult mai ieftina si documentul poate fi studiat mai rapid de o masa mare de oameni.
    Personal, nu voi avea liniste pana cand acest document nu va fi publicat, ad literam.

    Cu stima si urari de sanatate,
    Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG

    PS: Ciudata si hazlie recomandarea comisiei de audit financiar, retinuta de bravul nostru camarad, traducator din 4 limbi, diplomat militar, etc, etc, ca, printre altii, personalul angajat al Secretariatului - nominalizati Rinciog, Stefan - sa fie ""disponibilizat"". Nu de alta, dar noi nu ne-am ocupat si nu ne ocupam cu finantele SCMD.
    Probabil ca memoria va joaca feste, domnule Col. Marian Ilie.

    RăspundețiȘtergere
  98. Breaking news! Cu stima si urari de sanatate, si din partea noastra,
    D-lui Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG!
    In primul rand, dupa o absenta indelungata a domniei voastre pe acest blog, acum pot sa va salut si eu prieteneste! Sincer, ma bucur enorm! Iata, se poate discuta si civilizat! D-le col, am si eu o PROPUNERE, care vine in sprijinul celor dorite de dumneavoastra: cu un aparat PHOTO digital, in mai putin de 60 MINUTE, puteti executa 240 de JPG-uri de 1Mb; Va rezulta un fisier de 240 Mb, care poate fi incarcat rapid pe Blogurile SCMD CENTRAL, iar ulterior, oricine doreste sa-l studieze integral, sau in partile ce-i privesc, o pot face fara probleme! COSTURI = ZERO! Rezultate = MAXIME!
    _______________________________
    Indiferent de solutia gasita, oricum eu va multumesc si va astept in continuare pe acest blog! Niciodata nu este prea tarziu!
    Cu prietenie, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri