Google Translate

joi, 10 martie 2011

19 martie 2011. Luna va declanşa cutremure şi erupţii vulcanice ?! Vom trai si vom vedea.

Avertismentele apocaliptice legate de mişcarea Lunii care ar putea declanşa valuri tsunami, erupţii vulcanice sau chiar cutremure, săptămâna viitoare, au invadat Internetul, conform publicaţiei Daily Mail.

Teoreticienii conspiraţiei susţin că pe 19 martie, luna va fi în cel mai apropiat punct de Pământ, din 1992 încoace şi că atracţia gravitaţională va aduce haos pe Terra.
Oamenii de ştiinţă, însă, susţin că acest eveniment nu va avea impact asupra planetei noastre.
Pete Wheeler, de la Centrul internaţional de radio şi astronomie, priveşte cu scepticism avertismentele apărute.
"Nu va fi niciun cutremur. Şi nici erupţii vulcanice. Aceste fenomen pot avea loc, însă nu există nicio legătură cu mişcarea Lunii",
 a declarat Wheeler, potrivit Daily Mail.

Astronomul australian David Reneke este şi el de aceeaşi părere:
"Dacă te străduieşti puţin, poţi asocia fiecare dezastru natural cu planetele, soarele sau cometele".
__________________________
La numai câteva zile, adică pe 15 martie 2011, Saturn, Elenin, Pământul, Soarele, Jupiter şi Uranus se vor alinia într-o primă conjuncţie cu urmări nefaste pentru sistemul nostru solar. Pe Pământ în data de 15 martie 2011, vor avea loc fenomene naturale de o intensitate ieşită din comun. Pământul o să fie influenţat de magnetismul planetei misterioase şi se va produce o explozie gravitaţională de o intensitate foarte mare care nu doar va perturba câmpul magnetic al Pământului forţând mişcarea polilor magnetici...
________________________
NO COMMENT
Admin

5 comentarii:

  1. da astept ziua de maine sa vad daca e adevarat daca nu acum vorbesc pentru ultima oara:)maine va fii 19-3-2011 iar azi e vineri si suntem in 18-3-2011 in fine lume daca va veni sfarsitul lumii numai DUMNEZEU ztie cat despre astea nustiu
    dar daca va fii va spun ramas bun si sa va pretuiti viata iar daca nu dau maine eu mesaj sa va spun ca totul a fost ok.ceau si pace si vreau sa ecologizati planeta sa fie mai proaspata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfarsitul Lumii,
    stai linistit. Nu va fi!
    Poate altceva ... un razboi cu consecinte incalculabile, poate mai tremura un pic planeta, cine mai poate stii?! Oricum, va mai fi ... de trait!

    RăspundețiȘtergere
  3. traim uuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere
  4. uite ca a trecut si 19 .o3.2o11 si a fost bine.....da noi toti am stat cu frica .........

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri