Google Translate

sâmbătă, 5 martie 2011

CD-SCMD, invitat sa raspunda unor intrebari! Membrii SCMD, alte persoane interesate, sa analizeze, sa dezbata public!

Anonim spunea...
JURISTUL a scris:
5 Martie 2011 la 9:15 am
Cu voia dumneavoastra am sa incep postare cu cateva prevederi din
Legea 54 din 24 ianuarie 2003 sindicatelor:

Art. 1. – (1) Sindicatele, denumite în continuare organizaţii sindicale, sunt constituite în scopul apărării drepturilor prevăzute în legislaţia naţională, în pactele, tratatele şi convenţiile internaţionale la care România este parte, precum şi în contractele colective de muncă şi promovării intereselor profesionale, economice, sociale, culturale şi sportive ale membrilor acestora.

(2) Organizaţiile sindicale sunt independente faţă de autorităţile publice, de partidele politice şi de patronate.

Art. 2. – (1) Persoanele încadrate în muncă şi funcţionarii publici au dreptul să constituie organizaţii sindicale şi să adere la acestea. Persoanele care exercită potrivit legii o meserie sau o profesiune în mod independent, membrii cooperatori, agricultorii, precum şi persoanele în curs de calificare au dreptul, fără nici o îngrădire sau autorizare prealabilă, să adere la o organizaţie sindicală.

(2) Pentru constituirea unei organizaţii sindicale este necesar un număr de cel puţin 15 persoane din aceeaşi ramură sau profesiune, chiar dacă îşi desfăşoară activitatea la angajatori diferiţi.

(3) Nici o persoană nu poate fi constrânsă să facă sau să nu facă parte, să se retragă sau nu dintr-o organizaţie sindicală.

(4) O persoană poate face parte în acelaşi timp numai dintr-o singură organizaţie sindicală.

INTREBARI PENTRU PRESEDINTELE SCMD SI ACOLITII SAI:

1. Domnilor membri fondatori este adevarat ca sindicatul a fost “clocit” in birourile parlamentare ale domnilor Hrebenciuc, Voicu si sub directa “indrumare” a lui Mitica Iliescu?

2. De ce folositi, prin frauda, in denumire CADRE MILITARE DISPONIBILIZATE? Cand ati fost disponibilizati si de unde ?

3. Cu cine aveati contract colectiv de munca – art.1(1) – in momentul disponibilizarii?

4. Este adevarat ca ati plecat din Armata – marea majoritate – atrasi de banii pe care i-ati luat ca plati compensatorii dar si de salariile umflate pe care continuati sa le luati in “calitate” de functionari publici parlamentari?

5. Care este ramura sau profesia comuna pe care o aveti? In concptia voastra Militar si Politist = aceeasi ramura sau profesie? Atunci de ce este nevoie de statute diferiute?

6. De ce ati constrans pe cei (cele) care lucrau in parlament sa se inscrie in sindicat daca vor sa-si pastreze functiile?

7. Domnule Abraham, nu cumva faceti parte si din sindicatul politistilor ?

8. Domnilor “fondatori” in birourile caror parlamentari ati “clocit” sindicatul, cand si cu ce scop REAL?!?

9. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti diferiti, PRIN CINSTE SI CORECTITUDINE” fata de cei pe care ii injurati zilnic spuneti-le “subordonatilor” ce functii aveati si unde in momentul constituirii SCMD.

10. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti diferiti, PRIN CINSTE SI CORECTITUDINE” fata de cei pe care ii injurati zilnic spuneti-ne si noua daca a fost legal constituit sindicatul sau daca nu cumva falsul a fost si este firul calauzitor al actiunilor de atunci ca si al celor de acum?
ASTEPT AICI SI IN ACELEEASI CONDITII UN RASPUNS PERTINENT AL CONDUCERII SCMD. ASTA CA SA ARATATI CA NU MANIPULATI!
Admin aici trebuie facuta o analiza serioasa. Din ce stiu eu aproape toti din CD al SCMD, au lucrat sau mai lucreaza in Parlament (Dogaru, Monac, Cobuz, Winzer,etc). Bine ar fi ca CD al SCMD precum si conducerea filialelor sa declare in ce partide politice sunt inscrisi. Doar Winzer cand a afirmat la inaintarea demisiei ca este membru PSD. Cred ca este cazul sa analizam amanuntit fiecare membru al CD al SCMD (cine sunt, ce functii au avut, ce interese materiale si politice au), care sau cocotat in fuctii iar acum influenteaza masele.
Eu personal am ramas uimit citind postarea referitoare la Elena Cobuz.
Pentru conformitate, Admin!
Multumesc pentru idee, propunere!
Asteptam raspunsuri, puncte de vedere!

105 comentarii:

  1. Stelian P.

    Mai adaug si eu (in repetare) doua intrebari:


    In ziua de 25.10.2010 in numele TUTUROR CATEGORIILOR DE MILITARI IN REZERVA SI RETRAGERE ,sindicalistii militari au depus in public, sub inalta conducere a lui Dogaru, un alt juramint prin care isi anulau cu gurita lor Juramintul militar.
    Dupa ce “statut” mai bocesc ei acum ?
    Cine le permite sa jure in numele nostru, al tuturor ?
    Gasiti inregistrarea video a “juramintului” pe blogul SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  2. SCMD(cadrelor militare disponibilizate) si-a tras si sintagma"in rezerva si in retragere", pentru a atrage cit mai multi platitori de cotizatii(120 RON) si de "önorarii"pentru avocatii agreeati!
    In Legea sindicatelor se specifica necesitatea ca membrii sa aiba un contract de munca sau sa exercite o meserie!Deasemeni un membru nu poate face parte din doua sindicate,
    Intrebare:citi dintre membri care se dau membri indeplinesc aceste conditii, in acest sindicat?
    De ce se "impauneaza" SCMD cu nobila sarcina de a "face bine"si celor care nu impartasesc obiectivele acestora?
    Eu zic ca SCMD trebuie sa se rezume in a apara interesele cadrelor militare disponibilizate, care au acum contract de munca sau exercita o meserie!
    Ei zic ca apara interesele tuturor, insa pina acum nici un interes al cadrelor militare disponibilizate nu l-au aparat!A se vedea ce prevedea OUG 230(ulterior legea rezultata) unde ei au avut un cimp de actiune si l-au parasit pentru alte interese mai vizibile!
    S-au agatat si ei de HG735, cind se judeca la ICJ si au defilat cu rezultatul de suspendare, care de fapt nu le apartinea...
    Acum sint contrari a 70-80% din pensionarii militari care o sa aiba pensia marita si n-o sa le ia nimeni nici gradul din documente!
    Mentionez ca nu fac parte din cei 70-80%, insa nu pot sa impartasesc comportarea lor "nedemocratica" si cu urmari care nu se vor sterge curind!

    RăspundețiȘtergere
  3. observator a scris:
    4 Martie 2011 la 10:05 am

    @ Elena,
    Cat credeai ca o sa mai tragi armata in piept ?.
    Ai fost asistenta medicala, subofiter, si in timp ce alti militari se chinuiau prin poligoane sau aplicatii tu ai facut facultatea la seral sau la FF, ai ajuns ofiter jurist iar la 41 de ani cu gradul de maior ai umplut ,,porthartul” cu solde compensatorii (din care 28 de solde compensatorii numai pentru cei 14 ani pe care ii mai aveai pana la implinirea varstei de pensionare).
    Cu pensia si soldele compensatorii in buzunar, si cu un salariu bun (ca doar ai facut facultatea pe banii armatei), cu un grad militar sau chiar doua luate la pensie(ca doar ala de lt. col. asa a fost luat), cand implineai varsta de pensionare cereai recalcularea pensiei, si pe baza ,,contractului” pe care il invoci mai sus, o ,,puneai” iar.
    Acum te dai lt.col. de justitie (chiar daca nu ai fost magistrat militar), lovita in aripa si mare luptatoare. Chiar credeai ca o sa mananci banii statului numai dand boabe gascanului la infinit.
    Si ca tine mai sunt si altii, inclusiv Dogaru care a realizat o afacere numita SCMD, iar acum toaca banii credulilor si tampitilor (inclusiv ai mei).
    Dar ca ori ce mare smecher care se descurca in viata, esti si tu acolo

    Postare aparuta pe InfoMondoMilitar. Din cate am inteles Lenuta dupa esirea la pensie lucreaza ca functionar public in Parlament. In situatia asta imi pun urmatoarele intrebari zic eu pertinente:
    1) Cam cat castiga lunar cumuland pensia si salariul?.
    2) Ce fapte de vitejie a facut de a fost avansata la gradul de lt. col.la pensie.
    3) La implinirea varstei legale de pensionare, la recalulare la ce pensie ajungea daca se aplica L.164 ?.
    4) Din ce partid politic face parte sau sub a carui influenta se afla (la ce birou parlamentar lucreaza) ?.
    5) Cam cate lipitori care sug bani de la stat suporta bugetul ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Incet, incet va dati arama pe fata si toti pot sa vada cine sunteti cu adevarat: niste nemernici pusi in slujba celor de la putere!
    Incepand cu Admin, vajnic si fatarnic "luptator" pentru adevar, continuand cu Neacsu (alt specimen de vipera otravita) si alti postaci de serviciu, nu va roade decat ceea ce ati invatat in tinerete si aplicati acum in beneficiul stapanilor de la palate: delatiunea, intrebarile si insinuarile securisto-inchizitoriale si alte metode de aceeasi sorginte!
    Calomnia, insultele si interesele materiale va conduc si va domina in tot ce faceti.
    Nu sunteti cu nimic mai buni decat cei pe care ii slujiti si nu meritati decat ura si ostracizare perpetua!
    Norocul este ca v-ati adunat pe 1-2 bloguri si va stie lumea, ocolindu-va sau folosindu-va drept prilej de purgatie si voma!
    De atata ura si prostie nu va mai deosebiti de celalti nemernici decat prin faptul ca excelati in tradare si calomnie...
    Nu ati ales bine momentul "intrebarilor" dar daca asta este "ordinul"... cu placere...

    RăspundețiȘtergere
  5. @ANO NESIMTIT 17.18
    Alooo...mai usor cu injuraturile.Nr. de injuraturi afisate de tine este direct proportional cu gradul de prostie cu care esti dotat(si e multa slava domnului)
    Ceva argumente AI pt. ce ai postat mai sus???Daca NU intoarce-te in propria cocina si cand vei invata sa vorbesti civilizat si cu argumente te poti intoarce aici.Pana atunci du-te si mesteca-ti singur URA care-ti intuneca mintea.Asta-i "ordinul" pe care l-am primit din parte propriei constiinte,sa ti-l transmit

    RăspundețiȘtergere
  6. Incredibil,
    Iata, in loc de RASPUNSURI la intrebari LEGITIME si de BUN SIMT,
    anonim 17:18 intelege sa ne injure, calomnieze, improste cu ura si venin! Incredibil, este putin spus! Dar ... nu-mi pot permite altceva! Este opinia lui, si a celor pe care ii reprezinta!
    Miile de cititori ai acestui Blog, vor citi, analiza si judeca singuri pentru a stabili care si unde este adevarul! Admin

    RăspundețiȘtergere
  7. @Admin
    Intrucit nu pot sa cred ca existenta SCMD tocmai a fost descoperita,ca si noua lege din 2003,iar stilul ,,juristului'' nu este nici macar in prima jumatate a preferintelor mele,pina la stabilirea clara a noii dumneavoasra pozitii va doresc multa sanatate !
    unfost8

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca stam stramb si judecam drept, atunci trebuie sa recunoastem ca si atacul la adresa Elenei este nedrept , ca si cel al anonimului de la 17.18. Si cel ce s-a luat de serviciul si pensia sau gradul Elenei greseste, ca si cel ce se leaga de altii, doar pentru ca au alte puncte de vedere sau critica conducerea SCMD. Asa ca astept luari de atitudine si impotriva anonimului de pe info mondo militar. Chiar daca nici eu nu prea sunt de acord cu unele lucruri in activitatea Elenei( si i-am spus-o personal ) mi se pare nedemn si total deplasat sa te legi se scolile sau pregatirea ei, de gradul ei, de salariul sau pensia ei. Nu asta conteaza in relatiile cu colegii, ci cum te comporti fata de ei.
    Parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci, asa dar si prin urmare ....
    Iata, cand in sfarsit se pun pe TAPET probleme cu adevarat se pare foarte importante, ne suparam, ne luam jucariile si plecam!
    Fratilor, in calitatea mea de Admin, nu am facut altceva decat sa permit TUTUROR sa discute, sa spuna ce gandesc, ce-i doare!
    Eu NU fac AGENDA POLITICA sau PERSONALA a NIMANUI!
    Nu-mi cereti sa BAG SUB PRES, anumite OPINII!
    Iar daca cineva pleaca, e si aceasta o optiune!
    Pacat, eu regret ca doar atat putem unii, intelege altii!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  10. da unde-i ano de pe info?.dati si dvs un link

    RăspundețiȘtergere
  11. apel de urgenta
    sa vina eleftricianu cu ceva Lita,da'dupa ce se TNT-eaza

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonm X
    Acum 3-4 luni, un apropiat al dvs.(din oras) , d-le Burcu, ma certa pe mine, la modul foarte serios, pentru ca politistii tocmai bombardasera cu caschete palatul cunoscut, in ''acordurile''unor scandari devenite celebre. Acel apropiat al dvs.(care pretinde ca v-a ''crescut'')m-a determinat sa-i dau , respectuos dar ferm, o replica pe masura.
    Acum, pentru ca aveti atita grija de prostii care au intrat in sindicat, lasindu-se jecmaniti de acesta, va dau si dvs. urmatoarea replica: Ce aveti domnule cu noi daca asa ne place? O facem pe banii dvs.? Se supara dl. Stanisoara, sau militianul de taica-su ? Sau Nicolicea si toti tradatorii care ne fac de rusine orasul ? Lasati-ne, domnule, in pace , sa murim pe limba noastra !

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonm X,
    Multumesc pentru TOT ce ai facut pentru mine! Dar,
    Cu batranul Stanisoara, de peste 10, ani nu am schimbat o vorba!
    Cu Politicianul Stanisoara, de peste 3-4 ani! Nici nu tin minte!
    Cu restul Politicienilor, de peste 1 an!
    Am parasit orice idee de partid, politica!
    M-am retras in UNIVERSUL meu, la cartile si subiectele mele preferate! Stii ca sunt un OM de onoare, ca nu mint!
    Iar aici, am creat un spatiu virtual de comunicare LIBER!
    Am gasit multi OAMENI, care au nevoie de asta!
    Atat, si nimic mai mult!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim x
    Iubire scumpa , e dreptul tau sa faci ce vrei. Daca vrei sa dai banii tai cuiva , da-i cui vrei tu . Nu inteleg insa ce te supara ca altii nu vor ? Avem aceleasi drepturi ca si talica sa dorim ca si sa ne exprimam . Care este supararea dumitale pana la urma , ca nu am inteles.
    Anonim y

    RăspundețiȘtergere
  15. Stelian P.

    akord75
    Mesajul de pe info a fost sters la citeva minute dupa postare.

    RăspundețiȘtergere
  16. @stelian P
    merci pt. informatie!

    RăspundețiȘtergere
  17. Problema ridicata aici acopera sau descopera mai multe aspecte sensibile . Incepand de la obiectul scindicatului, trecand prin legislatia in vigoare momentul infiintarii si terminand cu respectarea legislatiei dupa constituire.
    Asa cum am mai spus mai de multe ori, SCMD se afla in stare de semilegalitate, si acest lucru a fost confirmat si de conducerea Sindicatului care amana modificarea statutului si refuza contributia de 2% din impozit a celor ce lucreaza, in contul sindicatului, pentru ca asta ar insemna verificarea financiara a sindicatului de catre organe ale statului si apelarea la un alt judecator pentru a consemna modificarile statutare , ceea ce ar putea duce la revizuirea dreptului de fiintare al sindicatului. Aceste aspecte au fost explicate de domnul Apostol si domnul Dogaru, la Alba Iulia.

    Ce spune legea ?
    Cateva articole sunt specificate in acest material, dar legea in privinta aceasta vizavi de cine are dreptul sa infiinteze un sindicat, este totusi ambigua .
    Pentru cei care sustin ca sindicatul fiind infiintat de persoane care nu erau angajate cu contract colectiv de munca sau chair neincadrate, le spun ca :
    1.Legea nu prevede in mod expres ca NU POTI INFIINTA UN SINDICAT DACA NU AI UN CONTRACT COLECTIV DE MUNCA . Deci nu se incalca legea .
    2. O parte din membrii fondatori erau totusi incadrati la data infiintarii sindicatului, deci puteau infiinta un sindicat.
    3. Sindicatul s-a infiintat in scopul atacarii L329 care lovea in drepturile unei categorii de angajati care nu aveau nici un alt sindicat care sa le apere drepturile, deci acest sindicat isi avea obiectul muncii pentru ca se crease o discriminare intre militarii care aveau dreptul la munca si cei carora li se refuza.
    Articolul 1 este clar in ceea ce priveste scopul sindicatelor, iar despre contractul colectiv de munca se face referire in partea a doua a articolului, ca varianta, nu ca si conditie “sine qva non” . Deci argumentul ca nu se respecta conditia privind contractul colectiv de munca nu se sustine.

    4. Articolul 2 spune ca persoanele incadrate au dreptul sa infiinteze sindicate , dar nu se specifica nicaieri ca persoanele neincadrate”temporar” sau cele care si-au pierdut serviciul in baza unui act unilateral al angajatorului, (si e care il ataca in instanta ) nu au dreptul sa infiinteze un sindicat. Conform unui principiu de drept roman –din cate stiu eu- ceea ce nu este interzis in mod expres de lege, este permis. Asa e domnilor avocati ?

    Articolul 2 face si niste precizari privind cine are dreptul sa infiinteze sindicate dar nu specifica cine nu(sau mai clar nu specifica faptul ca cei ce nu sunt incadrati nu au dreptul). Ba mai mult la punctul 2 se spune :” Pentru constituirea unei organizaţii sindicale este necesar un număr de cel puţin 15 persoane din aceeaşi ramură sau profesiune, chiar dacă îşi desfăşoară activitatea la angajatori diferiţi.”
    Acest articol si pasaj da dreptul celor care au aceeasi profesie sa se organizeze in sindicat chiar daca lucreaza la angajatori diferiti.Era cazul celor cu profesia de militari care lucrau in puncte diferite . Vedeti unii ar spune : “bine dar nu lucrau ca militari “ dar atii ar replica “ da , dar nu se specifica nicaieri ca asa ar trebui” Legea este ambigua da dreptul la interpretare.
    Se mai pune intrebarea care este ramura sau profesiunea comuna si de aici intram in ceata. Este clara ca buna ziua ca ramura comuna sau profesiunea comuna este cea militara . Mai ales ca presedintele sindicatului a strigat sus si tare ca apara drepturile tuturor militarilor activi sau in rezerva , e specificat si in statut si ca lupta pentru pastrarea STATUTULUI DE MILITARI IN REZERVA. NOI NU SUNTEM PENSIONARI MILITARI, NOI SUNTEM MILITARI IN REZERVA , AVEM CONTRACT CU STATUL SI OBLIGATIUNI CA REZERVISTI MILITARI, NE CONSIDERAM MILITARI .
    - va continua -
    Col(r) Marin Neacsu

    RăspundețiȘtergere
  18. Ei aici dragilor, lucrurile incep sa prinda iz de ilegalitate. De ce? Pentru ca articolul 4 al legii sindicatelor spune : “
    Art. 4
    Persoanele care detin functii de conducere, functii de demnitate publica, conform legii, magistratii, personalul militar din aparatul Ministerului Apararii Nationale si Ministerului de Interne, Ministerului Justitiei, Serviciului Român de Informatii, Serviciului de Protectie si Paza, Serviciului de Informatii Externe si Serviciului de Telecomunicatii Speciale, precum si din unitatile aflate in subordinea acestora nu pot constitui organizatii sindicale.

    Pai daca cei care au infiintat sindicatul , la momentul infiintarii se considerau militari cu obligatii fata de MApN, asa cum sustin acuma , si aveau aceleasi ganduri si simtiri, si intentionau sa isi apere drepturile ca militari( lucru specificat in statut) NU AVEAU DREPTUL SA INFIINTEZE SINDICATUL, asta conform legii. Ca acest aspect poate sau nu poate fi punct de discutie si se poate invoca dreptul militarilor de a se organiza in sindicate este o cu totul alta poveste si cred ca aici ar trebui sa pedaleze sindicatul cat inca mai exista.
    Si atunci se mai pune intrebarea daca judecatorul care a cititi statutul cunostea legislatia in vigoare si daca o cunostea cum a acceptat infiintarea unui sindicat al militarilor ?

    La ora actuala, conform legislatiei in vigoare, daca esti militar ( activ sau in rezerva pentru ca in articolul 4 nu se specifica daca se refera la militarii activi sau in rezerva) nu prea ai voie sa constitui un sindicat. Si atunci se pune intrebarea : “IN CE CALITATE A INFIINTAT DOMNUL DOGARU SINDICATUL ? CA MILITAR SAU CA CIVIL ?
    Daca l-a infiintat ca militar nu avea voie, daca l-a infiintat ca civil, ce cauta denumirea, scopul si obiectivele sindicatului sa se refere la militarii rezervisti si activi ?

    Si se mai pune intrebarea daca REZERVISTII FAC PARTE DIN PERSONALUL MILITAR DIN APARATUL MINISTERULUI APARARII NATIONALE ?
    Daca e sa ne luam dupa ceea ce cerem ca sindicalisti, si anume respectarea si pastrarea statutului nostru de militari, care au obligatii fata de tara si armata, si pretentii de la acestia in acelasi sens, atunci suntem si daca da, sindicatul este ilegal.

    Dar daca nu suntem personal militar din aparatul MApN , atunci ce cauta titulatura actuala in denumirea sindicatului, pentru ca nu avem dreptul sa o purtam , deci sindicatul trebuie sa isi schimbe nu numai titulatura dar si scopurile si obiectivele.
    Cine descurca itele ?
    Mai sunt si alte aspecte legate de acest subiect dar deocamdata ma opresc aici .
    Col.(r) Marin Neacsu

    RăspundețiȘtergere
  19. ;Cred ca prin aceasta lege se face o reevaluare corecta a pensiei ceeace inseama ca in sfarsit se ia in calcul toata perioada de activitate,pentru stabilirea pensiei si nu numai ;beneficiile ; din ultima luna., fost.Vechea lege a fost injusta,vitregindu-i pe unii, de drepturile reale cuvenite . Cine a facut-o, a vazut interesul unui grup restrans si nu intregul interes al tuturor. Numai sa ramana asa sa nu se schimbe din nou in interesul altora



    In sfarsit ,unii sunt siliti a recunoaste ca L164 era incorecta .Intr-adevar ia avantajat pe unii [din 2001-2011] 10 ani .Timp in care ,concret ,cazul meu :pilot militar ,iesit la pensie in 1998[20 ani de zburator]-deci legal,am avut o pensie cu 69% mai mica decat corespondentul meu [beneficiar al L164]Incepanad cu 01.01.2008 sa mai fc o corectie de 28%[corectie ordonata de dl.Basescu cu ocazia SUMMITuluiNATO din 2007-ii era teama de amenintarile unor "grupari"din zonele Timisoara,Alba Iulia,TG.Jiu etc.dar tot a mai ramas vreo 41% ,diferenta care in urma recalcularii / revizuirii va dispare si se va face "dreptate" in cazul unor categorii precum pilotii deoarece cuantumul orelor de zbor nu era prevazut in pensie.Si cam la 1000 de ore ar creste pensia cu 1000 lei,abia acum s-ar diferentia izmanarii lui Oprea de ...altii.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  20. Hopa...a aparut "tigri2"! Pe unde ai umblat vericule? Ai fost cumva in tarile calde si acu odata cu venirea zburatoarelor migratoare te-ai reintors la prima dragoste, aia de nu se uita niciodata? Vezi ca de maine se schimba iar vremea. Vine iar zapada. Piteste-te pe undeva sa nu ingheti ca un graure prins de lapovita.

    RăspundețiȘtergere
  21. Akord, catelul acela avea 2 picioare si avea titlu de Lord Pointer!

    RăspundețiȘtergere
  22. Incredibil da adevarat! Unde ai fost nene?m-ai lasat fara aviatie!
    Asta sa fie motivul ca a decolat Puiak-omul negru- 8 imist?

    RăspundețiȘtergere
  23. IO nu pricep ceva!
    De unde atata suparare la unii?
    Care este sicretul? Mecanismul?

    RăspundețiȘtergere
  24. unii oameni nu au plecat niciodata de aici. Doar si-au schimbat id-urile. Cum se satura de unul, reapar cu altul. Se supara pe un id, revin pe altul. Nimic nou sub soare

    RăspundețiȘtergere
  25. NU, garantez pentru aviatori ,sunt 2.total diferiti
    1-musulman de rit 164
    1-protestant si aspirant la 119

    RăspundețiȘtergere
  26. @ano 21.18
    Zau!!Te rog sa nu-i judeci pe toti dupa tine,ca de fapt nici nu trebuie sa-ti schimbi ID de anonim cu alt....anonim.De fapt ce faci??esti lupul moralist??

    RăspundețiȘtergere
  27. A:21,18 ca sa vezi ce ipoteza...mai cauta, mai cauta..
    Cezare, fir-ar a dracului de treaba nu mai foi atat subiectele pe blogul ala al tau ca nu mai stim ce citim. Ba apar, ba dispar...
    Hai trage o fuga pe blugul lui Neacsu si adu-l pe Puiac incoace...ca parca nu ma simt bine fara el...si fara lumina de la becu negru!

    RăspundețiȘtergere
  28. Te-ai simtit vizat acordeoane ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Bai vere am facut toate verificarile. totul functioneaza normal ,ce naiba. Deruleaza de sus in jos si este oK Lasa-l ca il aduce Tigrii2

    RăspundețiȘtergere
  30. Intrebare pentru Puiac:
    Avand in vedere prea scurta ta explicatie,
    totusi, noi cei de pe acest Blog, cu ce oare te-am suparat?
    Ce s-a intamplat AZI si AICI, atat de GRAV?
    Cu ce anume ai fost TU afectat, la prezent ori viitor?
    Hmmm ... prieteneste, ma doare si nu inteleg!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  31. Pai cum crezi tu ca un AN2 poate tracta un MIG-21L? Crezi că-i ca MoBra-ul tau?
    Unde este videoclipu cu politistu?
    Subiectul afisat nu corespunde cu ordinea casetei din dreapta a blogului...vezi ce-i mai faci!
    PS:
    Te temi cumva ca ti-o trage Neacsu pe carca? Hai fii barbat si recunoaste! Intra la el pe blog, da parola, da-i seara buna omului, du-i o cutie de bomboane si un buchet de flori sotiei si gata! Simplu, nu?

    RăspundețiȘtergere
  32. Ei...s-o fi suparat dar cred ca nu mult. Poate-i si trece in seara asta. Sper sa revina ca Cezar aduce numai tristete pe blog cand incepe vaicareala cu 119 si ma face sa plang de trebuie sa pun in functiune toate batistele pe care le am, ba chiar si ciorapii (sunt curati-stati linistiti).

    RăspundețiȘtergere
  33. Similar cu Puiac,
    am mai pierdut un prieten virtual ... Plano 10!
    Si el mi-a cerut imperios, sa schimb macazul!
    Hmmm..... Cereri, pe care niciodata, nu le pot accepta!
    Blogul nu este al meu! Este al nostru, al TUTUROR!
    Indiferent ce opinii/culoare sau culoare/de zbor au!
    Conditiile sunt minime, deja insusite, respectate!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  34. Admin sper sa nu fie asa. Plano (parere personala) avea/are un blog f. bun dar niste principii prea rigide, principii care de altfel le-am mai vazut si pe alte bloguri-nu-i cazul sa intru in detalii.

    RăspundețiȘtergere
  35. @admin
    Pare rau plecatPlano....eu plecat de la el demuuuult.Plano=ok da' la el pa blog daca tragi un partz scoate imediat 3art. de lege 3paragrafe si 3 alineate cu care sa te contrazica....chiar daca le baga in fortaj de-i sare motorul din fuselaj,dupa care intra in viraj de lupta(muchie de cutit)uita sa dea gaz si sa compenseze din eleroane,cade de bot in limita de viteza si dupa aia se mira ca de ce n-a avut portanta destula
    si daca nu-i dai dreptate...isi da singur foc la avion
    Poate v-am suparat da' sper sa citeasca Puiac si sa se intoarca aici sa ma contrazica c-am gresit ca stiu sigur ca asa e;da se intoarce el si o sa faca si un 'capac'la final de picaj.
    Ce zici puiac,te bagi?

    RăspundețiȘtergere
  36. @all
    ce-mi recomanda medicul meu de familie

    Doctorul meu ...
    Dr. Paulo Ubiratan - Porto Alegre , Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le-a dat ...

    Întrebare: exerciţiile cardiovasculare prelungesc viaţa ?
    Răspuns: inima ta a fost făcută pentru a bate un număr de ori ... Nu-ţi irosi bătăile cu exerciţii. Totul în cele din urmă se uzează. Accelerarea inimii nu vă va face să trăiţi mai mult. Asta e ca şi cum ai spune ca se poate extinde durata vieţii maşinii , dacă o faceţi sa meargă mai repede. Vrei să trăieşti mai mult? Ia un pui de somn!

    Î: Ar trebui să mă opresc cu consumul de carne roşie şi să mănânc mai multe fructe şi legume?
    R: Tu trebuie să înţelegi logistica eficienţei ... . Vaca ce mănâncă? Iarbă şi porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptură nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastră . Vrei sa mănânci boabe? Mănâncă pui.

    Î: Ar trebui să reduc consumul de alcool?
    R: Categoric nu. Vinul se face pe bază de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnă că acesta trage apa din fructe, astfel încât să profite din plin de ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteţi lua!

    Î: Care sunt avantajele unui program regulat de exerciţii fizice?
    R: Filosofia mea este: Dacă nu aveţi nicio durere ... sunteţi bine!

    Î: Fripturile sunt dăunătoare?
    R: Nu m-ai ascultat! ... Astăzi alimentele sunt prăjite în ulei vegetal. Adevărul este că acestea rămân impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante să fie dăunător pentru tine?

    Î: Flexiunile ajuta la reducerea grăsimii?
    R: Categoric nu! Exercitarea unui muşchi doar îl face să crească în dimensiune.

    Î: Ciocolata face rău?
    R: Eşti nebun? ! E cacao! O altă legumă! Este o mâncare bună pentru a fi fericit!


    Şi ţine minte: viata, nu ar trebui să fie o călătorie până la mormânt, cu intenţia de a ajunge sănătos acolo, cu un corp atractiv şi un organism bine conservat. Mai bine ia celalalt drum - bere într-o mână - chips de cartofi în cealaltă - mult sex şi un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând că .....

    A MERITAT SĂ FACI CĂLĂTORIA! ! !!!!

    Dacă a umbla înseamnă a fi sănătos, poştaşul ar fi nemuritor .....!
    Balena înoată toată ziua, mănâncă doar peşte şi bea apă şi totuşi e TARE GRASĂ.....!

    REMEMBER:

    Un iepure aleargă, sare toata viaţa şi trăieşte 15 ani, broasca ţestoasă nu aleargă NICIODATĂ şi trăieşte 450 de ani.

    totul e să nu exagerăm

    RăspundețiȘtergere
  37. @all
    si cateva vorbe de "duh"
    BARBATUL a descoperit sticla si a inventat PAHARUL.
    FEMEIA a luat sticla si a inventat OGLINDA .

    BARBATUL a descoperit ZARUL si a inventat jocul.
    FEMEIA a luat ZARUL si a inventat VRAJITORIA.

    BARBATUL a descoperit CUVANTUL si a inventat CONVERSATIA.
    FEMEIA a luat CUVANTUL si a inventat BARFA.

    BARBATUL a descoperit BANUL si a inventat COMERTUL.
    FEMEIA a luat BANUL si a inventat CREDITUL.

    BARBATUL a descoperit TRANZACTIILE si a inventat CARTEA DE CREDIT.
    FEMEIA a luat CARTEA DE CREDIT si BARBATUL a dat de dracu....

    BARBATUL a descoperit MUNCA si a inventat SALARIUL.
    FEMEIA a luat SALARIUL si iar a dat de dracu BARBATUL.

    BARBATUL a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL.
    FEMEIA a descoperit SEXUL si a inventat ... CASATORIA.

    DUPA ASTA, BARBATUL S-A SUPARAT SI NU A MAI INVENTAT NIMIC.....CE NAIBA, PANA CAND SA TOT CADA DE PROST....????

    RăspundețiȘtergere
  38. Sfântu Duh, duhul din lampa lui Aladin sau duhul negru din cea a lui Puiac?

    RăspundețiȘtergere
  39. Mama, mama ce plictiseala...Puiac, Cezare veniţi incoa odata! Degeaba stati la Biscoteca lui Cezar ca Culita v-a speriat sigurantele de la panou!

    RăspundețiȘtergere
  40. @admin anonimii de la CD al SCMD te au rau de tot la stomac ( unul e sigur cel de la 17.18)

    RăspundețiȘtergere
  41. Haidiţ băi frati tăţ aicea câ fac cinsti cu-n borş di barabuli cu smântînâ. Ş-ari şî un chic di sfeclâ roşâ, morcovi, ţelinâ (faci bini câ întăreşti cablurili), leuştean şî chipăruş. Voi aduceţ rachiu şî ieu mâ ocup di restu. Hai n-aşteptaţ sî vî rog atâta...Borşu îi di putinâ, di tărîţî di grîu cu oleacâ di făinâ di păpuşoi cum sî faci pi la noi...şî cini vre îi dau şî usturoi!

    RăspundețiȘtergere
  42. Stelian P.

    Ca unii din SCMD il au la stomac pe admin. nu e o noutate. Priviti ce reprezentanti virili are sindicatul la info...Nu i-as face reclama derbedeului ca nu merita dar vreau sa ma asigur ca postind si aici "mesajul" nu o sa dispara.
    Asa lupta SCMD:

    Covăsneanu a scris:
    5 Martie 2011 la 10:11 pm

    Ce cloacă pedechelistă am văzut astăzi la tv.! Ce pupincurişti portocalii mişună pe aici! Ce de mestecători de vorbe şi articole de legi! Telul e unul singur: păstrarea sistemului pensiilor militare! Calea? Măcelul clicii portocalii şi toroapelor lui Oprea! Lăsaţi tentele pe mai târziu…

    Da, MACEL, ati vazut bine. Postarea in care cineva spunea ceva despre ELENA a disparut in citeva minute. Postarea de mai sus rezista de 12 ore.

    RăspundețiȘtergere
  43. Daca sindicalistii, au ajuns sa propage macelul stam bine . Traiasca ura de clasa . Traiasca indemnurile la razboi civil . Traiasca lupta oarba pentru atingerea telurilor.Vai de noi .

    RăspundețiȘtergere
  44. Frustrarea celor care au citit aceasta postare, este de inteles.
    Acum, pentru prima data, cineva sistematizeaza pe puncte ADEVARUL.
    Acum, in toata goliciunea ei, a iesit la iveala marea SMECHERIE,
    INVARTEALA in folos propriu, si interes politic a unor POLITRUCI.
    Cum dracu sa nu te superi, cand constati pe PUNCTE, cat de fraier ai putut fi, cand pe banii tai, ai permis unora sa PROSPERE. Asta e!
    Suparat, sunt Doamne, suparat ...

    RăspundețiȘtergere
  45. EI, daca luati aminte la zicerile lu CEZAR.de acum un an de zile. Ati preferat sa-l injurati,unii mai tare si mai apasat altii e drept mai finut. asta e!!

    RăspundețiȘtergere
  46. @ D-le Neacsu,
    Va urmaresc si in acelasi timp va respect pentru indarjirea si tenacitatea de care dati dovada in demascarea abuzurilor facute de catre conducerea sindicatului in cheltuirea fondurilor rezultate in urma achitarii cotizatiei de catre fiecare membru. In postarea de la ora 18.40, referitor la cumulul pensiei si al salariului de catre d-na Cobuz, consider ca de data asta ati stat drept si ati judecat stramb. De ce consider asa?. Foarte simplu, militarul este un om de onoare, si cine isi alege o astfel de cariera este un om de onoare la randul sau care daruieste tarii atat trupul cat si sufletul sau. Oamenii care isi fac calcule meschine cum sa parvina pe functii si sa castige material si financiar nu-si au locul in institutie. ori d-na Cobuz asta a facut, iar acum comenteaza pe toate blogurile ca nu vrea sa-si piarda statut militar. Cat se poate de fals. Relatiile mele cu institutia armatei sun legiferate prin Statut si RMG. Cat priveste sfaturile si actiunile ,,juridice'' date sub titulatura de ofiter magistrat (inca un fals), ne-au adus in pragul disperarii. Ati calculat consecintele sfsturilor ,,profeniste'' date membrilor de sindicat de a nu se prezenta la CMJ pentru a cere adeverintele de venit ?. Sau puteti sa-mi spuneti ce actiuni in instanta a avut SCMD-ul pe linia suspendarii OG 735. Nici una. Dar acolo unde o doare (cumulul pensiei cu salariul), s-a actionat.
    dar sa o lasam pe d-na Cobuz in plata ei si satrecem la problema mai importanta.Sincer sa fiu ma asteptam sa comentati intrebarea 1 pusa presedintelui SCMD si a acolitilor lui. Si pentru a va ajuta in a analiza aceasta intrebare va rog sa-mi permiteti sa va pun cateva intrebari.
    1-Cunoasteti cati membrii fondatori ai SCMD au lucrat sau lucreaza in Parlament, si pe ce functii sau cabinete parlamentare ? S-au inscris cumva in partide politice ?. Din stiinta mea doar d-na Winzer a anuntat ca este membra PSD.
    2-Acum o intrebare despre o persoana draga dumneavoastra, dl. Rinciog, a lucrat la Primaria sect. 1 condusa de dl. Chiliman, si a primit de la acesta o locuinta ?.
    3-Cunoasteti apartenenta politica a conducerii filialelor?. Din datele pe care le detin chiar in conducerea filialei din care faceti parte, exista un personaj marcant (presedinte sau vicepresedinte)membru PNL si care lucreaza la cabinetul parlamentar al dl. Voicu.
    4-Ati auzit cumva de punerea la dispozitie gratuit, de anumiti primari care fac parte din partide politice, a mijloacelor de transport pentru deplasarea la Bucuresti la mitingurile din 25.10.2010 si 01.03.2011 ?
    5-Ati incercat sa va explicati huiduelile si lozincile scandate cand a ajuns coloana in dreptul DNA ?. Ori huiduiau cladirea care canva era sediul MStM-ul, sau sindicatul era trompeta unui anumit partid politic care se manifesta in acelasi mod acum cateva saptamani la Pitesti.
    Intrebari se mai pot pune, dar nu vreau sa credeti ca am ceva cu dumneavoastra. V-am pus aceste intrebari nu pentru a va aduce un repros, dimpotriva, fata de noi marea majoritate a postacilor, sunteti mai bine informat, fie ca aveti contact cu ziaristi la Ziua veche unde publicati, fie ati fost la Alba Iulia si ati cunoscut si discutat cu conducerea sindicatului dar si cu filialele.
    Sincer din partea conducerii sindicatului as fi dorit o atitudine gen Burcu care de la inceput a informat oamenii despre ,,tentativele'' sale politice, si libertatea de postare.
    Cu stima, C.Ion

    RăspundețiȘtergere
  47. C.Ion ai dreptate, dar acum ce-ai vrea sa-i eutanasiem pe toti care sunt membri sau au fost simpatizanti ai vreunui partid politic? Acesta intrebare ti-o pune Hingerul care este apolitic, apatrid, anarhist, a,a,a,a...stim cu totii cum s-au format acestea-partidele si din ce specimene sunt constituite....

    RăspundețiȘtergere
  48. Wowww ....
    Ce liniste cu subînţelesuri s-a lasat....
    Anonimul JURIST, va ramane sigur, in analele Blogului!
    Felicitarile mele, si ale tuturor -chiar putini de-om fi-!
    Felicitari comentatorilor, la un subiect asa de greu-sensibil!
    Felicitari si d-lui Burcu, pentru curajul de a pune in pagina!
    Felicitari, domnilor!

    RăspundețiȘtergere
  49. C.Ion .
    Dupa cum spuneam mai de mult armata face parte din societate, nu e nici mai buna nici mai rea decat societatea. Poate aflata undeva la nivelul mediu, sub toate aspectele , dar cu reprezentanti in toate directiile si treptele .Asa ca e inutil sa mai judecam pe cineva . Dar sunt de acord ca atunci cand actiunile lor de acuma influenteaza viata sau activitatea sau viitorul altora , trebuie punctat unde greseste . In acest sens , asa fi acceptat sa spuneti despre Elena ceea ce ati spus acuma , referitor la activitatea ei sindicala ,(ca punct de vedere)dar nu era de bun gust sa amintim ce scoli a terminat , cu ce medie , etc . Si cu asta sper ca suntem amandoi de acord .
    In ceea ce priveste intrebarile sa le luam pe rand:
    1. Din cate stiu eu, 5 au lucrat, 3 inca mai lucreaza, dar asta chiar nu are importanta pentru mine . Pentru mine conteaza ce fac acolo unde lucreaza pentru cauza comuna . Daca pot face . Daca nu, parlamentul e un loc de munca , ca oricare .
    2.Nu stiam si nici asta , sincer nu ma intereseaza . Trebuia sa primeasca si el o locuinta de undeva nu ? Partea dureroasa este ca se fac alte incercari prin sectorul 2 din cate aud eu, de justificare a unor materiale .
    3. Nu am cum sa cunosc apartenenta politica a liderilor filialelor, si iarasi nu e importanta,atata vreme cat se traseaza o linie clara intre sindicat si partid.Ar fi insa regretabil sa incerce cineva sa inhame sindicatul la caruta vreunul partid.
    si ar fi si imposibil, pentru ca nu fac toti parte din acelasi parti chiar daca acuma s-au semnat niste aliante . Mi s-ar parea insa normal ca liderii de filiale si membrii biroourilor sa isi declare apartenenta de la inceput , sau din momentul cand au primit-o din spirit de fair play. Vizavi de seful filialei Dolj, stiu ca este consilier al domnului Voicu. Si ? Cand voi constata ca acest aspect se intersecteaza cu activitatea sindicala si ii aduce atingere , voi lua atitudine . Deocamdata nu am urmarit si nici nu voi incerca sa vad daca are serviciu acolo, daca are e ok, trebuie sa traiasca nu ?
    Din cate stiu eu a fost prezent la filiala ori de cate ori a fost nevoie, activitatea sindicala a filialei nu sufera asa ca nu vad nici o problema .
    4.Nu am auzit, dar ar fi posibil. Nu m-ar mira .
    5.Nu stiu, nici macar nu le-am urmarit, sau auzit. E posibil sa fi existat, e posibil sa fi foat "comandate " dar ..nu cred ca toti articipantii au sarjat la indemn.
    Informatiile mele nu vin de la Ziarul Ziua Veche , nici de la alt ziar. Singura legatura cu ziarele este mailul prin care eu trimit articolele mele si atat . Nu am semnat contracte , nu primesc bani, nu ofer sau primesc nimic in afara de acele articole, indiferent la care ziar.
    Am fost la alba iulia si am cunoscut o parte din sefii de filiale . intre timp s-au mai schimbat .

    RăspundețiȘtergere
  50. 1. ADMIN, daca incercati sa fiti "cel mai drept, cel mai...., cel mai .... " de ce nu ati copiat si raspunsul meu de pe Infomondo? O voi face eu.
    ELENA a scris:
    5 Martie 2011 la 11:06 pm
    @Observator
    Imi cer scuze ca va raspund asa de tarziu, daca nu imi atrageau atentia cativa prieteni de pe blog, cred ca nici nu va raspundeam (recunosc ca am fost mai atenta la replicile lui Stelian P care, desi e total impotriva mea, stie sa poarte un dialog civilizat).
    De regula, nu vorbesc despre mine, dar acum m-ati fortat. Nu imi e deloc rusine cu faptul ca am fost primii ani subofiter sanitar (cred ca stiti ca in primii ani de scoala la Focsani concurenta era de … 25/loc), dar nu am avut deloc o viata calduta. Adica nu am ratat poligoane, aplicatii, inspectii si controale etc. Facultatea nu am facut-o pe banii nimanui, ca pe vremea aia nu se facea cu bani. Ba chiar ma mandresc ca am intrat “din prima”, desi pe lista am fost a doua (am facut o copie mai tarziu, ca sa o am cand imi voi scrie memoriile). Istoria si Romana au fost marile mele pasiuni. Imi pare rau sa va spun ca nu aveti habar de specialitati si arme. DA, balanta aia pe care am purtat-o pe umar inseamna justitie militara. Si e valabila si azi la toti colegii mei consilieri juridici ofiteri, chiar daca nu sunt magistrati militari.
    Va informez ca am trecut in rezerva pe 30 august si pe 1 sept. eram déjà angajata. Nu stau acasa “sa dau boabe gascanului”, desi am o gospodarie cu care ma mandresc (adica stau la tara, nu in Bucuresti). Mai castig si din diverse colaborari (nu cu securitatea!) si, uneori, din ceea ce public. Mai mult decat sufficient pentru o viata decenta. Nu am avut niciun avantaj financiar din partea SCMD. Acum, dupa demise, nici atat.
    Nu eu i-am cerut dlui Oprea gradul. Ce-ar fi trebuit sa fac? Dvs. Ce-ati fi facut?
    @Stelian P
    Si eu si dl. Dogaru avem aceleasi scopuri. Dar intelegem cam diferit modul in care se pot atinge.
    Am vazut ce i-ati raspuns lui Plano si vreau sa va intreb: ce faceti, concret, ca sa va aparati drepturile (exceptand faptul ca aveti opinii contrare SCMD)?
    De ce va intereseaza parerile altora despre mine? Daca aveti dvs. una, spuneti-o, ca avem libertatea cuvantului, nu-i asa?
    @Plictisitul
    Cu sau fara dl. Dogaru, cu sau fara SCMD, in situatia in care mi se diminueaza pensia nu voi sta nepasatoare. Nu am nicio legatura cu cotizatiile sindicatului. Mi-am deschis propriul proces pentru a ataca prima decizie – aia pe baza salariului mediu.
    @juristul
    Este pentru prima data in trei luni de zile cand simt ce inseamna sa nu mai fii membru al C. Director. V-as raspunde la fiecare punct in parte. Cu liniute. Cu argumente. Dar daca am acceptat sa plec, acum nu mai pot vorbi in numele unei structuri careia nu-i mai apartin. Desi mi-ar luneca degetele pe tastatura… Va dau, totusi, un subiect de analiza: in Romania exista de multi ani, poate vreo 20, sindicatul pensionarilor. Si nu l-a contestat nimeni niciodata.
    @din nou, Observator
    Sper sa apara reactia, sa vi se dea replica. Cunosc prea bine faptul ca nimeni nu are nimic de ascuns…
    @Vasilica I
    Cunosc foarte multi oameni de isprava din ANCMRR (ma rog, nu din conducere!). Stiu ca nici dumnealor nu stau degeaba. Cu unii m-am intalnit pe 7 ian. 2011 la Inalta Curte! Si ne-am pupat, nu ne-am scuipat!

    va urma

    RăspundețiȘtergere
  51. 2. Neacsu,
    Multumesc pentru sustinere, dar am facut o facultate la Universitatea Bucuresti, postuniversitare si master tot la stat si ORICAND as veni cu draga inima sa-mi postez diplomele + foaia matricola. Asadar nu am de ce sa stau cu capul plecat.

    3. all
    NICIODATA dupa ce am iesit din sistemul militar nu am avut vreo functie in Parlamentul Romaniei. Ceea ce se incearca pe diverse bloguri e intoxicare, maniplulare si, oricum, chestie de prost gust.
    Mai trist e ca unii de pe aici CHIAR STIU lucrul acesta (si chiar cu detalii) dar, de dragul barfei se fac ca nu stiu. Nu ma deranjeaza, asta e. Fiecare cat poate.

    4. De pe Infomondo nu a disparut nicio postare in care eu am fost "forfecata", asa ca fiti linistiti.

    5. Pe acest blog, pana la motivarea deciziei ICCJ (stiti, chestia aia cu erga omnes) am fost facuta in toate felurile posibile. Ca nu stiu carte, ca se aplica numai celor care sunt parte in proces, si ce daca e act normativ etc. Ma bucur ca v-ati linistit. Acum, ca am plecat din C. Director (nu stiu care zcea pe aici ca am revenit. Un tampit!) sper sa fiti si mai linistiti.

    6. Din punct de vedere financiar, ORICAND pot sa spun cu fruntea sus ca nu am de ce sa ma tem. Cei care va laudati cu texte ca as beneficia alturi de dl. Dogaru de nu stiu ce avantaje o faceti doar ca sa aveti ... trafic pe blog/uri.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  52. @ELENA,
    MULTUMESC!
    Un singur amendament: eu, niciodata nu am copiat materiale de pe infomondo! De luni de zile, nu mai citesc ce scrie acolo! Nu-mi plac injuriile, atacurile organizate in haita! Una este sa ai o opine "neconforma", si alta este sa ti se impuna cu forta "opinii"!
    In rest, esti bine-venita oricand!
    Cu prietenie, Admin

    RăspundețiȘtergere
  53. Si inca ceva:
    Aici discutiile sunt libere, comentariile idem!
    Nimeni nu face POLITIE, toti discuta/comenteaza LIBER!
    Cine are OPINII altele decat cele postate, vine cu pdv-ul sau!
    Nimeni nu are secretare si nici bodyguarzi!
    Nu se aplica sanctiuni! Totul, pe baza unor principii minime!
    Cred ca nici tie, nu ti-ar cade "galoanele", daca ai participa cel putin atunci cand este cazul, direct la discutii! Ar fi si corect, dar mai ales colegial! Nimeni nu dusmaneste pe nimeni! Admin

    RăspundețiȘtergere
  54. Ghid mondial de evitat România
    http://www.adevarul.ro/international/Ghid_mondial_de_evitat_Romania_0_439156403.html

    RăspundețiȘtergere
  55. Elena, nu ai pentru ce, nu te-am aparat pe dumneata, am aparat sau sustinut niste principii.Nu stiu care e problema cu diplomele , de ce ai simtit nevoia sa scoti ghearele ? Eu ce am avut de spus am spus. Ultimul meu mail catre dumneata a fost lamuritor, nu cred ca e cazul sa ma repet. Daca iti e dor de discutii, le astept pe mail,odata cu explicatiile promise candva. Pana atunci, e mai bine sa nu ne intersectam. Din politete.

    RăspundețiȘtergere
  56. http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Reportaj-romanii-Serbiei-M-am-declarat_0_439156333.html
    Mai lăsaţi-o dracului de politeţe, de principii şi de rahaturi! Nu vedeţi că suntem morţi ca stat şi nu numai....

    RăspundețiȘtergere
  57. ilie de la scularie7 martie 2011 la 08:41

    Stau eu , si tare ma minunez de cele multe lucruri care se tot
    spun pe-aici-sa ...
    Si care-mai-de-care mai 'iute varsatoriu de singe' la cele zise de 'Juristul" ...
    Numa' ca eu , ca cum s-ar zice ... cu mai putina glagorie , si mai incetisor in pricepere ... stau si zic : oare cine este si cu ce se indeletniceste acela de-si zice 'Juristul' ...

    RăspundețiȘtergere
  58. ... eu , ca cum s-ar zice ... cu mai putina glagorie , si mai incetisor in pricepere ...
    _____
    Nu fi suparat ilie ...
    Dupa cum vezi, cei "ca cum" zici tu, sunt majoritari!
    Asta e, si apoi, ne miram de ce suntem cum suntem, de ce am ajuns unde am ajuns .... Apai ... ce mai conteaza? Astia suntem!
    Ne desteptam din 50 in 50 de ani! Pana la urmatorul ciclu ... mai va!

    RăspundețiȘtergere
  59. Apropo de Pensii NATO,
    de aberatiile paranoice ale cuplului iubitoriu de firfirici:
    ______
    Re: [roarmy230] Fw: MApN reactiveaza clientela politica pentru a primi pensii de mii de euro Puterea - cotidian online
    Monday, March 7, 2011 9:40 AM
    From: "George Manu"
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    E buna povestea pentru tinut cititorii in priza si imbarligat guvernul dar chestia asta cu pensii NATO e puerila. Nu exista o pensie NATO. NATO nu are nici cea mai mica tangenta cu salariile, pensiile, diurnele si orice alte sume care se cuvin personalului celor 28 de tari membre. Singura pensie NATO e pensia pentru civilii angajati individual. Si aia e in functie de o schema de contributie, nu inseamna ca daca ai contribuit 3 ani ai tras potul cel mare.

    Iar ca sa faci pensii ca ale armatei americane (care nu inseamna NATO ci SUA) iti trebuie si o economie ca a americanilor.
    Cat am fi noi de frumosi si de viteji, tot nu poti sa faci salariul unui ofiter 5.000 euro si al unui profesor sa-l lasi 800 de lei. Asta e greu de facut si intr-o tara bananiera.
    George
    ______
    Iata, mai sunt inca, e drept cam putini, si din cei care gandesc repede si bine! Felicitari domnule George, dar nu te vad bine! Ai postat fix unde nu trebuia! Acu' sa vezi injuraturi, ca la mama acasa!

    RăspundețiȘtergere
  60. Şi a scăpat? (Georgică)

    RăspundețiȘtergere
  61. Pt.Georgica:
    Daca afacerile lui basecu si a celorlalti politicieni merge bine de ce sa nu faca penzia ca la USA? Da mai bine ca la China ca astia e tari si e pe val acum!

    RăspundețiȘtergere
  62. Daca a scapat?
    Pai talibanii cei mari, inca dorm!
    Atacul la noi se face in haita si la comanda!
    Ceva mai incolo, o sa vedem ce se va intampla. Va tin la curent!
    Talibanu' de veghe

    RăspundețiȘtergere
  63. Nu inteleg de ce trebuie haituit george ? Si-a spus parerea si are partea lui de dreptate. Asa e , nu exista pensie NATO, si nimeni nu poate forta o rata sa maraesaca salariile sau pesiile unei categorii sociale cand nu exista resurse, decat daca da el banii. Cum i-au dat americanii, ca sa micsoreze efectivele armatei romane. Ca se pot sugera indicatii, , sfaturi sau directii e cu totul altceva. Chestia cu salariile NATO este preluata propagandistic de catre D&P ca sa mai faca prozeliti si sa intarate lumea. Este adevarat ca acesta a fost un motiv pentru scoaterea pensiilor ocupationale, asta este corect, dar cresterea salariilor militarilor activi deocamdata este la nivel de necesitate , nimic palpabil in perioada imediat urmatoare, asa cum sustine de ceva timp conducerea sindicatului incercand sa-si incarce armele.

    RăspundețiȘtergere
  64. @Neacsu ,,nimeni nu poate forta o rata sa maraesaca salariile sau pesiile unei categorii sociale cand nu exista resurse, decat daca da el banii. " De cand ratele maresc pensiile si salariile nene??!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Ie vedeţ câ vine comeata: http://www.youtube.com/watch?v=ydTiwd0UT68
    CuLiţâ

    RăspundețiȘtergere
  66. @george
    Va 'contrazic' si va 'haituiesc'.Ceva de genul asta am postat si eu mai de multisor.Azi,adineauri,acusica aflai si Io ca tara-i rupta-n,c.r,foametea e mare,pensia medie e pe undeva pe la 400 lei,sal. mediu pe la 800(ala real si net,nu din statisticile INS),salariile sunt taiate,pensiile sunt inghetate,economia e la pamant,contrabanda e in floare,incasari la buget CANCI, ce mai beleaua e cat CASA.Dar nu mai conteaza,nu ma intereseaza,toti o sa avem pensii NATO cu o medie de 2000 de euro.EU deja mi-am calculat dupa sistemul lu dogaru echivalentul pensiei cf functie/grad cu un ofiter americanesc si tb.sa primesc fo 3500 de euroi net/luna.Mi s-a si comunicat ca daca ies la miting cu SCMD in prima zi de PASTI o sa primesc penzzzia maritaaaaa.Asa ca io ma duc....vii si tu???

    RăspundețiȘtergere
  67. Stelian P.
    @akord75
    Ai uitat ca amaritii aia de americani mai au pe linga pensie si o casuta decenta ?(dupa standardele USA)
    De casuta nu ne spune sindicatul nimic ?

    RăspundețiȘtergere
  68. @ano 13.33
    Daca te faci ca nu intelegi ce a vrut sa zica Neacsu e tb.ta
    Se vede ca nu poti deosebi o simpla greseala de tastare de un adevarat agramat.Sau doar te faci...ca sa te dai mare "dăştept"
    practic te-ai luat de Neacsu degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  69. @stelian P
    Pai dvs cam aveti pretentii!!
    Cum sa dea... si alea si alea...ei cu ce mai raman??.E drept ca de promis s-ar putea s-o faca,ca nu-i doare gura si sunt sigur c-o sa gaseasca si d-aia care 'pun botu'

    RăspundețiȘtergere
  70. @AKord-Nai umor,n-ai umor n-ai umor! dar nu-i bai caci nici Neacsu n-are!!

    RăspundețiȘtergere
  71. Stelian P.
    @akord75
    Mda, e adevarat ca am pretentii dar daca ma uit in oglinda imi mai trec. Ma gindesc totusi sa mai reduc din ele. De exemplu pentru "MAREA MANIFESTATIE" din 1 Mai ar putea promite macar apartamente NATO. Ce spuneti de idee ? Pentru un apartament NATO ies si eu.

    RăspundețiȘtergere
  72. Anonim 13.33.
    Mii de scuze , am vrut sa scriu ţara , si nu m-am verificat la sfarsit . Mea culpa . Mai sunt cateva greseli tot de editare.Imi cer scuze si pentru ele sper ca nu te-au supus la eforturi deosebite sa le dezlegi. Daca asta e tot , iti multumesc foarte mult ca pe fond imi dai dreptate. Asta este mai important decat ce fac raţele.

    RăspundețiȘtergere
  73. @ NEACSU-Ma gandeam ca dac ratele dau pensii si salarii .poate ii dadeau si lu don Stelica un apartament NATU-tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  74. Stelian P.
    Fisssssss. Daca era vorba de sindicat sau macar de rate speram si eu dar daca e vorba de tara........

    RăspundețiȘtergere
  75. Mai oameni buni, dupa cum vedeti ne-am intors (si eu si TNT-ul care este angajat la firma mea de constructii: "2 chinezi"). De ce nu spuneti ca doriti cate o casuta? Va rezolvam imediat! Vreti apartamente ca la amerloci? Se rezolva! Imediat!!!!!!!!Din RIGIPS e bine? Va facem si biblioteca si canapelele din acelasi material...tot, tot. Ieftin, rapid si ecologic!
    PS Cu asemenea vile nu veti avea treaba cu cutremurelor...

    RăspundețiȘtergere
  76. Stelian P.
    M-ar interesa o vila din asta da am o intrebare: montati si scari sau de la etaj cobor direct prin podea ?

    RăspundețiȘtergere
  77. Singura problema e cu vintul! Cum bate unul asa mai tare, cum ramaneti dezgoliti pe buda. dar asa-i la americani ,doar ati vazut cu totii tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  78. Bai ce mare se da CEZAR frate-miu ,de cand are musafiri la discoteca.N-a avut de lucru Admin,i-a bagat in cap ,vezi doamne ca-i Blogher si nu te mai cunoaste bai. Umbla tantos si cica-i mintea numai la foiletoane. Ce facusi Admin? il pacalisi si asta o lua de buna . Ba mor de ras nu alta Tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  79. Don Stelică facem si scari de care vreti: interior, exterior, incendiu dar mai ales scara matzei si scara magarului! Totu ieftin si bun!
    "2 chinezi CO.Ltd"
    PS Dar trebuie sa va gasiti electrician. Noi vi-l recomandam pe CuLita ca-i bun meserias.
    Da Cezar de cand culege rosii si castraveti pe blog nu ne mai cunoaste...cica vrea sa-si deschida aprozar. Macar de-ar avea preturi pentru punga noastra...

    RăspundețiȘtergere
  80. Da, domnu diriginte de santier TNT-ul are dreptate. Atentie la vânturi!!! (nu alea exterioare)
    2 Chinezi Co.Ltd

    RăspundețiȘtergere
  81. @Tnt-atul,
    NO! CEZAR este ceva, ce nu suntem niciunul dintre noi!
    Inca nu am vazut un blogger militar, care sa scrie precum CEZAR!
    Problema mea este alta: cat poate duce??? cat il tin curelele?
    Daca face/trece ANUL, ... e clar!
    Noi am "mosit/nasit", un BLOGGER adevarat, plin de talent!
    Vom trai si vom vedea!
    Admin
    P.S.1.: Acum, un secret:
    Nu ne aude/vede nimeni, nici macar CEZAR!
    Trebuie sa-i fim ZILNIC alaturi!
    Mai o lopata de carbuni,
    mai o lauda, o smetie cand e cazul,
    oricum, sa fim mereu alaturi!
    Nu trebuie scapat din mana/palme!
    Acelasi
    P.S.2: Cand ajunge MARE,
    ne da el o tuica de ... cirese!

    RăspundețiȘtergere
  82. Da trebuie sa bage carbuni ca fochistu ala din "ZZ Top - Doubleback " de pe blogu lui PKM. Las c-avem noi grija...mai ales ca s-a laudat c-a fost la mina s-aduca lumina!

    RăspundețiȘtergere
  83. Domn Stelică, domnule te-ai lăudat c-ai fost de curând în China nu-i aşa? Te rugăm şi noi când mai călătoreşti pe acolo să ne faci un comision (contra cost bineînţeles): Să-l aduci acilea şi pe fratele nostru cel mai mic "Ciung" (încapeîn geamantan) ca să putem mări compania la "3 chineji -Ciung-Yen-Laie Co.Ltd)!
    Mulţumim anticipat

    RăspundețiȘtergere
  84. Sa ma ierte cei ce-o stiu deja

    BALADA AGATATULUI PE NET

    Va spun un lucru strict secret,
    M-am abonat la internet.
    In prima zi de stat pe chat,
    9 gagici am agatat
    Si le-am chemat la 7 fix,
    La ...barul din cartierul X.
    Cand le-am zarit pe toate 9,
    Doamne, parc-am intrat la ZOO.

    Prima-i bruneta, cu par drept,
    Pe maini, pe fata si pe piept,
    Si m-a privit zambind usor,
    Trantita intr-un carucior.

    A doua insa m-a uimit
    Cu nasul ei cel ascutit.
    Putea sa taie castraveti
    Din Tulcea pana in Perieti.

    A treia mi-a ranjit cuminte,
    Cu gura fara nici un dinte.
    C-un jet de stropi s-a prezentat:
    "Salut, sunt Silvia Scarlat".

    A patra tipa cred c-avea
    Vreo 4 tone si ceva.
    Din fusta-i stramta de nailon,
    Faceai trei huse de camion.

    Pe-a cincea n-o vedeam de loc;
    Doua grisine-n virf c-un smoc.
    Spre mine cand s-a indreptat,
    De la efort a lesinat.

    A sasea-i buna, ma incita,
    Insa de-a saptea e lipita.
    Vai ce mirifice fapturi !
    Trei maini, un ochi si doua guri.

    A opta, arata beton.
    Proptita-n carja si-n baston,
    La 83 de ani si-un pic,
    Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic.

    A noua tipa, dragii mei,
    Te dizolvai in ochii ei.
    "Eu sunt Marina" mi-a soptit,
    O noapte-ntreaga ne-am iubit.


    Acuma daca vreti sa stiti
    De ce am ochii obositi
    Si merg mai cracanat putin;
    Marina mea era... Marin !

    RăspundețiȘtergere
  85. Băi frati da nici o nişcari? Uiti dacâ-s plecat cu treburi cum vâ faceţ di cap. Vă certaţ tătă zîua. Amu-i cam greu cu mini câ lucrez la chinejî ăia 2 pi şantier ca eleftrician şî tre sî merg şî pi la PKM pi blog sî li fac lumina. Da om vide noi cum ne-om descurca...

    RăspundețiȘtergere
  86. Bunâ, bunâ Akord! Mai zî-le una sî-i mai dezmorţăşti pi iştia cî uiti cum li plouâ în gurâ di suparari...şî nici macar nu le-o vinit pensiile..

    RăspundețiȘtergere
  87. Băi băieti da cu ci vitezâ posteazâ Cezărel că numai apucăm sâ comentăm difel. Di la castraveciori şî pătlageli o sărit drept la maneli. Cezăreli măi băietu ti rog ieu sâ postez mai încetu...

    RăspundețiȘtergere
  88. Măi, măi da nu nişcâ niciunul parc-aţ fi morţ tăţ!

    RăspundețiȘtergere
  89. S-o-nţăpinit tari di tăt subiectu ista! Cari mai vini sâ-i de un brânci, ai?

    RăspundețiȘtergere
  90. Pai io zic ca daca tot e perioada procestelor deschise de scmd,as putea sa bag cateva exemple de procese din USA(un fel de top)da-mi tb aprobarea cel putin a unui postac ca io sunt "disciplinat"(poate se baga si avocatii lor ca sunt destui)
    Procestili sunt autentice!

    RăspundețiȘtergere
  91. Aţ auzît? Gata cre că-i saltâ pi şăfii di la PROLEX. Văi di mini şî di mini, da dacâ sî duc băieţî la CD oari ci-o sâ iasâ, hm?
    CuLiţâ

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna seara tuturor!
    Pentru ele, ale noastre, de ziua lor:
    http://www.citatepedia.ro/citat.php?id=22792
    Tuturor cu stima!

    RăspundețiȘtergere
  93. Filmul este facut de un roman care lucreaza la Microsoft, Seattle
    Rog sa-l vedeti cu totii,merita!!

    http://video.google.com/videoplay?docid=3248980463358300047&=q=&hl=en

    RăspundețiȘtergere
  94. Da cini ieşti neta stimabili?

    RăspundețiȘtergere
  95. Gata s-o urnit bolohanu câ rămăsăsî înţâpinit la 91! Mama lui di chietroi!

    RăspundețiȘtergere
  96. Bun poiet...Saracu Dumnezău Sâ-L Ierti, da nie ni-o plăcut mai mult la iel, poiezîia ceia cu "Sapa"...

    RăspundețiȘtergere
  97. http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/investigatii/perchezitie-acasa-la-seful-sindicatului-pro-lex-23700.html

    "UPDATE 15.10: “Procurori ai Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări în cauza având ca obiect comiterea infracţiunilor de delapidare cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată şi fals intelectual faţă de trei învinuiţi. Urmărirea penală a fost începută în cauză faţă de învinuiţii Lincu Vasile şi Vîlnei Florin Ilie şi Negoiţă Voinea, în cauză fiind efectuate acte de cercetare penală şi fiind administrate probe pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Astfel, s-a reţinut în fapt că în calitate de lideri sindicali în cadrul Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor „Pro Lex”, Lincu Vasile şi Vîlnei Florin Ilie şi-au însuşit şi au folosit diferite sume de bani, fără aprobarea organelor de conducere şi fără descărcare de gestiune. Din cercetări a rezultat că învinuitul Negoiţă Voinea a acceptat înregistrarea în contabilitate a operaţiunilor fictive şi a denaturat veniturile şi cheltuielile sindicatului Pro Lex. Cercetările efectuate până în acest moment procesual au mai relevat că au fost încheiate de către liderii sindicali contracte în numele Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor „Pro Lex” şi a fost consemnată recepţia unor bunuri fără justificare în documentele contabile şi fără descărcare de gestiune."
    Exact aceleasi fapte de care se fac vinovata si conducerea SCMD . Se aude ca ar urma la rand .

    RăspundețiȘtergere
  98. http://www.youtube.com/watch?v=XpipHJTXz-o&NR=1
    si urmatoarele.
    Fara cuvinte. Un vis intr - o lume nebuna, nebuna!
    Tuturor, cu stima .

    RăspundețiȘtergere
  99. http://www.moftulroman.ro/bancul-zilei
    O femeie cauta o carte in bibloteca.
    Sotul o intreaba:
    - Ce cauti, draga?
    - Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani"?
    - Da, tocmai am aruncat-o…
    - De ce?
    - Incepuse ma-ta s-o citeasca!

    Acelasi

    RăspundețiȘtergere
  100. Se simte cineva??!

    Patru insi unu de 30,unu de 40,unu de 50 si unu 60 de ani se duc la pescuit.La un momenta dat pe malul celalalt al raului apar patru fete superbe care se desbraca si se intind la plaja.
    Cel de 30 de ani:
    -Baieti eu am ternminat cu pescuitul,ma duc la fete.Si sare in apa si inoata la malul celalalt.
    Cel de 40 de ani:
    -Ma,daca as avea o barca, mai ca m-as duce si eu pe malu celalalt la fete.
    Cel de 50 de ani:
    -Mai da oare nu or veni ele incoace?
    Cel de 60 de ani:
    -Da ce va agitati atat mai,nu le vedeti si de aici?

    RăspundețiȘtergere
  101. Io am 25...da pi-un chicior!

    RăspundețiȘtergere
  102. incepe sa se supere lumea si pe bune!!

    preluare blog plano10
    Anonim spunea...
    ASTEPT CU NERABDARE REVIZUIREA PENSIEI .
    LA FEL CA CELOR PESTE 60.000 DE PENSIONARI MI SE VA MARI CU 5-600 LEI.
    DECE DOMNILOR MINORITARI DORITI SA FIM PREJUDITIATI DE PENSIILE CALCULATE PE MUNCA ,PE DREPT NU ARBITRAR CA DUPA FOSTA LEGE 164/2001 UNDE AU FOST CALCULATE CONFORM ULTIMIEI SOLDE ARANJATE DIN TIMP CU SPORURI DE CONDUCERE SI MERIT ARANJATE . AU APARUT DECIZII DEFINITIVE CU CRESTERI , CE SE VA INTAMPLA DACA PRIN ABSURD PACALITI PE ANUMITI POLITICIENI SI ANULEAZA LEGEA119/2011? LE LUATI PENSIILE SI DATI LEGI CARE CONVIN UNEI MINORITATI DE MAX. 10% . DECE NU CERETI IN NUMELE VOSTRU ANULAREA REVIZIILOR SI DORITI CU O CRUZIME DEVASTATOARE CA SI CEI INDREPTATITI SA NU PRIMEASCA MARIRI DE PENSII.
    AU SEMNAT 7000 , ,NU VA AUTONUMITI REPREZENTANTII A 80 000 DE PENSIONARI . SUNTETI SI DUSMANOSI SI EGOISTI . ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU.
    8 martie 2011, 21:54

    RăspundețiȘtergere
  103. Reprezentativitatea e ciudata .
    Sunt -dupa afirmatiile conducerii SCMD cam la 12-14000 de sindicalisti care afirma ca reprezinta interesele a 200000 de pensionari. Deci cam 7%.Bun . Dar nu toti pensiobnarii sunt intrebati de sanatate. Multi habar nu au ce face sindicatul , ce afirma si ce doreste. Ei stiu ca isi platesc cotizatiile si asteapta ca sindicatul sa le apere interesele deci pensiile, lasandu-si soarta in mainile celor care conduc filialele, deci la nivel total sindicat 60 X sa zicem 10, asta inseamna 600 de oameni care iau decizii in numele celor 14000 care reprezinta 200000.Deci cam 0.003%. Pana aici este inca democratic cu ghilimele de rigoare. Dar politica sindicatului si procesele care se deschid, le stabileste fara a consulta pe nimeni , un grup de 3-4 oameni din Comitetul Director, dupa cum se plangea lumea pe aici . Intalnirea avocatilor de la Alba Iulia nu a fost organizata pentru consultare ci pentru transmiterea de directive si impunerea punctului de vedere al celor din Comitetul Director. Lucru recunoscut de avocatii care au fost prezenti la intalnire. Si atunci, iata cum soarta a 200000 de pensionari este decisa unilateral, fara nici un consult , fara a fi votat, fara a fi macar informati de catre un grup de 3-4 oameni . Mai mira pe cineva ? Nu inteleg ce voia domnul de pe blogul lui Plano10.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri