Google Translate

joi, 31 martie 2011

In atentia SCMD. Pisica si smantana – pamflet

Pisica si smantana – pamflet
Undeva, candva , prin primavara anului 2010 , intr-o emisiune tv, un pisoi, sef de sindicat se exprima vizavi de posibila transformare „la nevoie” a sindicatului intr-o adevarata forta politica, partid care sa schimbe fata pisicimii. Cineva, un fost coleg , vazand emisiunea, de buna credinta, s-a grabit sa intampine declaratia cu niste vorbe scrise, spunânadu-si punctul de vedere vizavi de aceasta perspectiva. Mare greseala.

Au urmat doua gheruţe din doua parţi, de nu mai stia saracul daca nu cumva a prins coada pisicii la usa. Intre timp apele s-au mai linistit, cei care au vazut momentul s-au ferit sa mai intrebe pisica daca mai are de gand sa umble la borcanul cu smantana, de teama sa nu fie zgariati poate, asa ca toata lumea a crezut ca smantana a fost doar o iluzie. A trecut un an, timp in care borcanul cu smantana a mai fost amintit pe ici pe colo, dar nimeni nu a bagat de seama . Intre timp pisica s-a dedulcit la miere, a fost prinsa cu gheruţa la stup, au sarit ceva albine sa o intepe, si de atunci tot spune ca nu e adevarat, ca sa verifice albinele bine stupul, e toata mierea acolo, deci ea nu a papat nimic. Si cum la miere nu prea mai are acces, pisica noastra nu a uitat gustul smantanii si si-a trimis puisorii sa verifice putineiul. Ca de, dupa ce a meiunat atata ca nu ii place smantana, era culmea sa fie prinsa pe langa putinei. Si uite asa, pisiceii au inceput sa testeze gustul smantanii si reactia paznicilor. Smantana e buna si promitatoare, si ingrasa mai bine decat mierea, asa ca matisorii, au purces la degustari in timp ce paznicul stand cu ochii pe pisica, nu vede cum pisoiasii ii trec printre picioare si fac carare intre pisica si putinei. Normal, pisica dupa ce i se intorc puisorii de la putinei ii spala constiincioasa si mai tine contactul cu smantana, fara sa stie paznicul. Si uite asa, pisica sta cu botul pe labe, cu un ochi la paznic si cu unul la putineiul cu smantana, intrebandu-se ce sa faca daca paznicul o sa prinda pisoiasii la miere.? Sa spuna ca nu sunt ai ei ? Sa spuna ca sunt copii si nu stiu ce fac? Sa spuna ca ea nu stie nimic, nici smantana nu a mancat si nici mierea nu-i mai place ? Sau sa sara la gatul lui si sa spuna ca traim in democratie si fiecare face ce vrea? Smantana e tentanta, si daca ajunge la ea, mananca 4 ani de acolo, poate chiar mai multi, ca intre timp poate schimba putineiul. Mierea azi e, maine nu e, si nu ingrasa ca smantana unde mai pui ca la stup sunt mai multi paznici si inţeapă al dracu. Ce sa faca pisica, sa mearga pe smantana sau sa ramana la miere? Si ce sa faca cu pisoii care s-au dedulcit la smantana sa se faca ca nu stie nimic, sau sa ii lase sa continue plimbarea si sa batatoreasca cararea?
Aceasta a fost povestea pisicii prinsa la putineiul cu smantana. Voi ce spuneti stimati cititori ? Ce va face pisica ?
Dar noi ce facem ? Ramanem sindicalisti pana la moarte, sau ne transformam in remorca la cate un partid? Cum care partid ? Conteaza ? Partid sa fie, si daca e posibil, sau obligatoriu, din cele care au sanse la procentaj de reprezentare in parlament, sa prindem si noi locuri eligibile pe lista nu ?

Cum nu avem voie? Cum adica nu ne da voie legea ? Pai legea ne da voie sa ne inscriem in orice partid si sa candidam pe orice liste vrea muschii nostri. Ce nu stiati ? A , independent, nu cu sindicatul !? Cum nu ? Nu avem voie sa facem propaganda partidelor politice in cadrul sindicatului ? Cine a spus ? Fugiti domnilor de aici. Ce au spus domnul Dogaru si domnul Pricina ? Ia sa vedem :

“Referitor la posibila transformare a SCMD in partid politic

La sugestia pe care cu obstinatie o avanseaza diferiti domni colonei, mai mult sau mai putin legati de mass media militara de altadata, de a transforma SCMD intr-un partid politic, raspunsul este acelasi dintotdeauna: NU.

In Romania de astazi, perceptia populara asupra partidelor politice se asimileaza cu ideea de gasca, de grupuri de interese total straine intereselor nationale, cu ""baietii smecheri"", cu cei imbogatiti din furtul (devalizarea) in totul sau pe bucati a fostei industrii romanesti sau din speculatii imobiliare cu terenuri ale statului sau ale obstilor locale, cu cei care au adus Romania si pe romani la sapa de lemn.

Deocamdata Armata in ansamblul ei, adica actualii si fostii militari, nu au intrat in constiinta romanilor ca delapidatori si tradatori de tara.

Multumim pentru repetatele sugestii si tendinte de manipulare in acest sens, dar SCMD a fost si va ramane ceea ce s-a anuntat a fi: un sindicat, adica o forta constienta, puternica, de neoprit in apararea drepturilor legitime ale tuturor categoriilor de militari.
In concluzie, nu mai emiteti zvonuri otravite domnilor, este inutil!...
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Militarilor”

Si a doua gheruţă :
“14.07.2010
Unde si cand?
Unde si cand, Eu, Valeriu Pricina, am facut vreo afirmatie privitoare la transformarea Sindicatului in partid politic, sau la eventuala lui asezare la remorca vreunuia?

Ceea ce mi se pune in seama are aspect penal pentru acela care o face. Vom examina in Comitetul Director aceasta chestiune si vom hotari. Nu neg faptul ca am avut in ultimii 20 de ani si am si in prezent oferte mai mult decat tentante - sincere sau impingatoare catre compromitere.

Ma mandresc, insa, cu faptul ca toata prestatia mea ofitereasca, publicistica si scriitoriceasca s-a aflat sub lumina luceafarului absolut al unei constiinte curate, de patriot roman autentic. Cele bune si cele mai putin bune infaptuite de mine s-au asezat firesc sub izvorul fara zoaie si fara vopsele contrafacute al acestei lumini si aici nu voi schimba niciodata nimic, indiferent de riscuri si pierderi.

Numai intregul Sindicatului, consultat si invitat sa hotarasca democratic, ar putea modifica natura luptei comune in altceva decat este ea astazi, dar eu nu voi adera nici atunci la aceasta schimbare. Daca vreodata - fapt putin probabil - se va ivi in Romania o formatiune politica de o alta factura decat toate cele de azi si eu ma voi hotari sa ader la programul ei, atunci acest lucru se va produce printr-o marturisire imediat publica si prin retragerea din Sindicatul la care tin atat de mult.

Totul la vedere, nimic pe ascuns, intotdeauna raspicat si in fata camarazilor de actiune si de idei. Sa lasam javrele sa latre. Oamenii de bun simt stiu sa deosebeasca mieunatul nocturn de ecoul vocii leului in savana.
Am onoarea sa va salut!
Valeriu Pricina
Publicat de Sindicatul Militarilor”

Da, asa e, bine zgariat -pardon- spus, bine combatut coane Fanica . Care va sa zica, „Deocamdata Armata in ansamblul ei, adica actualii si fostii militari, nu au intrat in constiinta romanilor ca delapidatori si tradatori de tara.”

Bines pus, superb, asta era valabil cam prin 2010. O mai fi valabil si acuma ?
“Multumim pentru repetatele sugestii si tendinte de manipulare in acest sens, dar SCMD a fost si va ramane ceea ce s-a anuntat a fi: un sindicat, adica o forta constienta, puternica, de neoprit in apararea drepturilor legitime ale tuturor categoriilor de militari.”
Asta era o banuiala sau o promisiune, domnule Dogaru ? Dar cum vedeti sindicatul ca remorca a unui partid ? Dar ideea propagandei de partid printre sindicalisti ?

De ce intreb, pentru ca iata ce apare pe ici pe colo, pe conexiunile virtuale , dar al dracu de reale - reale:

Pasul 1. primul pupic. PRE pupa SCMD :
“Conducerea Partidului României Europene – P.R.E., partid de unitate, cu doctrină naţională şi concepţie europeană, de centru-dreapta,

d. Conştientă că numai o Gardă Naţională, drept Oastea cea Mare, constituită din foste cadre de rezervă ar putea descuraja orice dictat contra statului naţional român sau contra valorilor noastre tradiţionale, şi că Oastea cea mare ar fi o forţa mai mare decat armata activă care este dezarmată, umilită şi demoralizată prin punerea ei la cheremul intereselor extranaţionale, la pace şi la război,
………………………………………………………………………………………………
este împuternicită să declare următoarele:

1 . Declară că susţine SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE –S.C.M.D. care va organiza mitingul şi marşul de protest pe data de 1 martie 2011 din Bucuresti, precum şi Ultimatum-ul (somaţia) şi Scrisoarea deschisă (2) adresata Preşedintelui României.

2. Propune şi susţine necesitatea constituirii Gărzii Naţionale constituită din foştii militari, actualmente disponibilizaţi, prin transformarea SCMD şi al celorlalte organizaţiile ale cadrelor de rezervă în GARDA NAŢIONALĂ, la prima reuniune statutară
………………………………………………………………………………………………
5. De aceea, P.R.E. cheamă la unitate şi protest toate forţele naţionale sanatoase, la declanşarea grevei generale la 8 martie 2011, instaurarea unui guvern de uniune naţională care să aplice un program politic de salvare naţională şi să asigure alegeri generale anticipate, libere şi corecte.

6. S.C.M.D., din perspective transformării sale în Garda Naţională, are vocaţia să devină singura garantă reală a restaurării statului de drept şi a reconstrucţiei societăţii democratice româneşti, pentru ieşirea din criză şi revenirea la valorile asumate de România ca membră a U.E. şi a N.A.T.O.
………………………………………………………………………………………………
8. Partidul României Europene –P.R.E. cheamă cadrele militare active şi, îndeosebi pe cele din serviciile secrete (S.R.I., S.I.E.) şi, în special, din S.P.P., să respecte prevederile Constituţiei României şi legile ţării şi să nu se implice în jocuri politice, de poliţie politică, de dezinformare şi intimidare a cadrelor de rezervă, întrucât actualul regim va intra în istorie ca fiind cel mai abuziv şi dictatorial din istoria recentă a României.”

BRRRRRRRRRRRRRR, TE IA CU FIORI..

Cuvinte mari domnule Dogaru, cuvinte istorice , cu rezonanta in istoria Romaniei. Cuvântul Garda, indemurile lansate de acest istoric, ma fac sa ma gandesc la alte vremuri, la alte inceputuri , ale altei Garzi. Cunosteati aceste chemari domnule Presedinte ? Daca da , de ce nu ati sarit si acuma ca ars, sa intrebati pe domnul Geo, cu ce drept amesteca sindicatul in propaganda partidului sau ? De ce acuma nu mai sariti la beregata dansului sa ii spuneti ca sindicatul va ramane sindicat ?

Apropo, unde am mai auzit eu de Oastea cea mare? Parca mai vorbea cineva prin niste communicate. Ciudata coincidenta !

De ce domnul Pricina acuma nu mai spune :
“Totul la vedere, nimic pe ascuns, intotdeauna raspicat si in fata camarazilor de actiune si de idei. Sa lasam javrele sa latre. Oamenii de bun simt stiu sa deosebeasca mieunatul nocturn de ecoul vocii leului in savanna”.
Domnule Pricina, ce spuneti acuma , nu mai sunteti revoltat?

Sa nu spuneti ca nu stiati sau ca nu sunteti raspunzatori de ceea ce afirma acest domn Geo, pentru ca dumneavoastra ca reprezentant, respectiv purtător de cuvant al sindicatulu , trebuia sa iesiti imediat cu o dezmintire, sau cu o declaratie de –eu zic-delimitare vizavi de acest indemn si sa spuneti ca sindicatul nu are nici un amestec si nu e angajat cu nimic fata de acest partid. Nu ati facut-o domnilor, desi erati nu numai indreptatiti ci chiar obligaţi prin natura functiei pe care o detineti in sindicat . Cu aceasta ocazie va invinuiesc de nerespectarea obligatiilor ce va revin privind reprezentarea sindicatului .
Uite insa ca totusi cineva a dat o replica „pe masura” acestui comunicat, cineva din conducerea Comitetului Director un vicepresedinte :

Pasul 2, al doilea pupic . SCMD pupa PRE.
„miercuri, 9 martie 2011
INVITATIE.INTRAREA LIBERA!
FUNDAŢIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ
în cooperare cu:
Mişcarea Europeană, F.A.P.T.E. şi alte ong-uri, sindicate, asociaţii profesionale, cultural - ştiinţifice, personalităţi ale vieţii social-politice, economice şi cultural-ştiinţifice

Organizează în Bucureşti, la Sala Universităţii Populare Ioan I. Dalles
de lângă Hotelul Intercontinental, la data de 12 martie 2011, între orele 11.oo şi 13.3o, Conferinţa publică urmată de întrebări şi dezbateri pe tema:

ROMÂNIA, EUROPA, ÎNCOTRO?
(Starea actuală a României europene, perspective de viitor)
Moderator: Dr. Geo Stroe, preşedinte fondator al Fundaţiei Academia DacoRomână
Prezintă puncte de vedere:
- dr. Geo Stroe – Unele consideraţii privind starea actuală a României sub aspect politico-statal, social-economic şi cultural- educativ
…………………………………………………………………………………
- col. (r.) Tudor Marian, col. (r.) Costel Gălăţeanu - Sindicatul militarilor - o soluţie
O sinteză a comunicărilor, dezbaterilor şi intervenţiilor publice în redactarea moderatorului se va publica într-o broşură cu acelaşi titlu la Editura Dacoromână. Acţiunea se va inregistra audio şi video. Pentru a stimula schimbul de idei fiecare va comunca în maxim 8-10 minute, iar materialul scris va fi publicat complet in brosura. Cei care nu mai pot ajunge la timp vor trimite materiale spre publicare. Broşura se va expedia unor instituţii competente spre cunoaştere şi cooperare de către Fundaţia Academia Dacoromână.
Data limită pentru înscrieri: 9 martie 2011, orele 21.”

Ei ce spuneti domnule Dogaru de acest indemn postat pe Blogul SCMD ? Nu e asa ca este o chstiune de onoare pentru SCMD sa participle la activitatti cultural istorice ? Mai ales cand domnul Geo, ne-a sustinut atat de frumos cauza si a indemnat populatia , in numele partidului sau , sa participle la actiunile SCMD din datele de 1 si 8 martie .
“De aceea, P.R.E. cheamă la unitate şi protest toate forţele naţionale sanatoase, la declanşarea grevei generale la 8 martie 2011, instaurarea unui guvern de uniune naţională care să aplice un program politic de salvare naţională şi să asigure alegeri generale anticipate, libere şi corecte”.
Frumos din partea lor, dar nici noi nu am ramas datori nu ? Si noi am indemnat sindicalistii sa participle la actiunile domnului Geo. Asa era fair play nu ?

Pasul 3, al treilea pupic - SCMD pupă PC:
Ce ar spune insa colegii din PRE cand o sa afle, ca un alt vicepresedinte de sindicat (na, ca erea sa spun alt pisoi ) face o curte indracita altui partid, e adevarat, nu pe blogul sindicatului. Si uite ce indemnuri lanseaza , D-l vicepresedinte CD, proaspat uns, care vrea sa se afirme. Sa fie o coincidenta faptul ca militeaza pentru Felix despre care mai razbatusera candva niste semne de intrebare ? In numele cui trimite aceste apeluri domnul Racasan ? Cui se adreseaza cu apelativul dragi camarazi ? Prietenilor de familie, rudelor sau colegilor sindicalisti ?
_______
From: Stefan Racasan
To: ....
Sent: Tue, March 29, 2011 12:12:08 PM
Subject:
Dragi camarazi, Partidul Conservator va invita duminica 03.04.2011, la Congresul organizat la Sala Palatului.

Intalnirea cu organizatorii va avea loc in Parcul Cismigiu la orele 11.00 in zona drapelelor -intrarea principala situata in fata Primariei Capitalei, de unde vom pleca spre Sala Palatului.
Cei care doresc sa participe , rog sa confirme pe aceasta cale pana cel tarziu joi 31.04.2011, orele 1600, sau telefonic la 0722644795 indicand numele pronumele si nr. de telefon.
Inainte de Congres cat si in timpul acestuia veti afla pozitia fata de legile care ne ingradesc dreptul la statutul de militari, dreptul la munca, la pensie etc.

De asemenea, cei care doresc sa participe in calitate de membrii ai comisiilor electorale cu ocazia alegerilor de anul viitor, au prilejul de asi manifesta aceasta optiune cu ocazia intilnirii cu organizatorii evenimentului.
Cu multa stima,
Stefan Racasan
_____________
Este incredibil !!! Un vicepresedinte al Sindicatului , invita “camarazii” (constat cu surprindere ca acelasi termen este folosit si de domnul Pricina , si nu pot sa nu ma intreb daca or fi colegi de scoala , sau viitori colegi in GARDA NATIONALA ?) sa participe la o activitate a Partidului Conservator . Pai cum sta treaba , ca nu am inteles, am renuntat la camaradul Geo Stroe ? Nu mai renteaza PRE? Sau se lucreaza pe sectoare, Sectorul 6 - PRE, sectorul 2 - CD ?
Si doamne , cat de transparenta este oferta ciolanasului pentru cei ce vor veni la actiune:
“De asemenea, cei care doresc sa participe in calitate de membrii ai comisiilor electorale cu ocazia alegerilor de anul viitor, au prilejul de asi manifesta aceasta optiune cu ocazia intilnirii cu organizatorii evenimentului.”
Induiosatoare tentatie la ciolan, frumoasa recompensa, subtil strecurata.
Iata insa si parerea domnului Rinciog, eminenta cenusie a sindicatului, cel care stie tot ce se intampla in sindicat sip e bloguri, vizavi de remorcarea sindicatului la un partid politic, opinie exprimata cu ocazia unei declaratii “ ciudate “ a nu spui cui:
“26.09.2009
Raspuns catre un membru de sindicat : Sindicatul CMD nu face politica
-- Olteanu Marian schrieb am Sa, 26.9.2009:
Von: Olteanu Marian
Betreff: Fara politica.
An: "Sindicatul CMRz"
Datum: Samstag, 26. September 2009, 8:22
"Sa ne gandim ca, prin vointa noastra, am putea introduce in Parlamentul Romaniei un partid care se afla sub limita numerica de voturi necesara ..............."
Sa fie vorba cumva de Partidul Conservator ?
Daca incepem sa "simpatizam" cu un partid sau altul ne vom pierde credibilitatea.
O simpla parere !
Marian Olteanu.
STIMATE DOMNULE OLTEANU,
In mod categoric, nu suntem adeptii unui partid politic si nu vom fi nici in viitor.
Este sugestiv ca nici unul din cei 20 de membri fondatori ai Sindicatului CMD nu sunt membri de partid.
Sindicatul este apolitic, prin lege, dar daca doreste sa schimbe si sa construiasca ceva in aceasta tara, trebuie sa fie capabil sa influenteze deciziile politice.
Daca un partid, o organizatie, o asociatie, o institutie - oricare ar fi acestea, oricare ar fi marimea si infuenta lor in societatea romaneasca - lupta pentru aceleasi idei, acelasi sistem de valori, aceleasi transformari pe care le dorim si noi, atunci este de datoria noastra sa le sprijinim din toate puterile, sa le facem mai influente in societate.
Acest lucru dorea sa exprime pasajul citat de catre dumneavoastra.

Va multumim pentru opinia exprimata si nu ezitati sa ne contactati de fiecare data cand constatati o problema care ar putea prejudicia imaginea publica a Sindicatului CMD.
Publicat de Sindicatul Militarilor”


Deci desi domnii Dogaru si Pricina spunca nu si nu, uite ca domnul Rinciog ii pune la punct si spune ca se poate , dar asa mai pe ocolite. Cu alte cuvinte , domnul Rinciog intoarce legea sindicatelor si statutul asa cum ii convine dansului si da verde la sprijinirea pe fata a partidelor politice de catre sindicat. Frumos, in sfarsit unul care spune lucrurilor pe nume .

Domnule Dogaru, domnule Pricina , ca reprezentanti de frunte ai acestui sindicat, lamuriti-ne si pe noi, NOI CU CINE SA VOTAM ? Ca uite, se apropie alegerile acuma si inca nu stim la care putinei sa ne repezim si noi . Ce spuneti ?

Eu zica ca v-ati facut de kko cu Comitetul Director cu tot. Nu mai aduceti si alti vicepresedinti, cate unul pentru fiecare partid, sa stim o treaba , sau sunt deja ocupate locurile ?

” NU MAI EMITETI ZVONURI OTRAVITE DOMNILOR “, spunea un clasic in viata .

O sa se spuna pe ici pe colo, ca este vorba de activitatea personala a celor doi vicepresedinti si nu are nici o legatura cu sindicatul . Dar ei au ? Cu atat mai mult cu cat unul lanseaza apeluri pe blogul sindicatului, iar celalalt momeste sindicalistii cu ipotetica remunerare ca “membri ai comisiilor electorale “ . Nu cumva se da si un avans?

Domnilor, suntem jalnici! Domnilor vicepresedinti, stabiliti-va prioritatile. Partidul sau sindicatul !? Nu le amestecati ca miroase. Domnule Dogaru, ce paziti? Sau …. sunteti cu ochii la paznic ? In ce activitati si actiuni sunt tarati sindicalistii ? Cu al cui gir ? Cu a cui consultare ? Parca domnul Pricina spunea ca asa ceva se face numai dupa consultarea masei largi a sindicalistilor(sic!). SUNTETI RASPUNZATORI PENTRU ACTIVITATEA MEMBRILOR COMITETULUI DIRECTOR DOMNULE DOGARU, DUMNEAVOASTRA O COORDONATI IAR DOMNUL PRICINA DE IMAGINEA SINDICATULUI. Nu puteti spune ca nu ati stiut nimic, asa cum afirma domnul Dogaru despre aspectele financiare.
by Marin Neacsu
Pamphlet. Well now. Nobody can dispute a rumor from a talking cat that has the ability to travel through time. From the future. In space. Meow.
Admin

43 de comentarii:

  1. @ admin adevarul este ca nu trebuie sa luam de buna nimic din ceea ce spun cei din conducerea SCMD pentru ca nu au facut nimic pentru membrii de sindicat. Nu stiu daca doresc sa transforme sindicatul in partid sau sa-l afilieze unui partid dar cert este un lucru si anume ca liderii SCMD isi fac propaganda (se fac cunoscuti) pe toate canalele media. Pentru ce? Vom vedea probabil la anul. Pentru sindicat in nici un caz, faptele vorbesc de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Para malaiata, pentru natafletii cotizanti:
    Vor si ei (Liderii), ceva locuri,
    pe ceva liste, cu ceva promisiuni de eligibilitate!
    D'aia se gudura fiecare, pe la care porti/usi poate/gaseste!
    Asta e marea gaselnita! in rest ... ii doare fix in cot!
    Personal, le doresc (urez) multe succesuri!
    Tuturor! Fara discriminari!

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,Super tare! ati vazut Bulgarii? Erau aici aproape. nu a putut sa-i intrebe nimeni? "
    Are parul ud.De ce?
    L-a scos din acvariu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu la ce sa mai uit mai intai, la pamflet, la prostiile si minciunile debitate de domnii din conducerea SCMD sau la minunatele pisicute? Felicitari autorilor, superba postare, frumoasa combinatie de umor, satira si frumusete. Tineti-o tot asa si o sa o duceti mai mult decat Dogaru si sindicatul. Peste un an de zile , Dogaru nu va mai avea cotizatii nici sa-si cumpere siretui. Si este atat de fraier incat nu isi da seamana ca Voiculescu il abureste si nu vrea decat sa pprimeasca voturile lui si ale prostilor care ca si el cred in ppromisiunile politicienilor, mai ales fosti securisti. De fapt nici Dogaru nu e departe de Voiculescu. Si dansul a fost angajat pe la urecheaa si timpanul, asa a fost activat, pe la propagande speciale, fineturi. Ca sa fiu in ton cu pamfletul, ce naste din pisica soareci mananca, iar Dogaru umbla dupa bani si putere. Ca tot romanul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Obtiunea lui Dogaru, si a membrilor CD este USL(a se avea in vedere ca marea majoritate a membrilor CD sun fie angajati in Parlament si sunt consilierii unor parlamentari de o anumita coloratura politica, fie sunt membrii unui partid ex: Winzer PSD, Cobuz PNL etc). Dar obtiunea lui Dogaru este Felix.
    Voiculescu conducand un partid de buzunar cu o slaba priza la populatie, isi doreste sa aiba in spate o masa de manevra mult mai mare, bine organizata si disciplinata, care alaturi de antene ii vor creste "greutatea" in cadru USL. Dovada sunt aparitiile la antene ale lui Dogaru, executarea unor mitinguri la date apropiate de judecare la ICCJ a dosarului de informator a lui Felix, preluarea unor lozinci ale USL gen jos Basescu, jos FMI, huiduirea DNA-ului etc.
    Cu toate ca interesul pensionarilor militari este in scadere fata de problema recalcularii pensiei, din pacate se vede si pe acest blog, acestia indreptandu-se spre alte bloguri care dezbat ,,amintiri din armata,, gen ARMYIA.
    Pe blogurile care dezbateau problematica pensiilor militare au ramas propagandistii de partid gen Plano10, sau fosti militari care considera ca au talent literar si asa cum ne-au influentat viata inainte de '89, vor sa o faca si acum. Si aici se poate spune ca ,,gaselnita'' cu salariile NATO nu a prins la oameni.
    Interesant va fi de observat in 2012, daca USL va castiga alegerile, si va reintroduce impozitarii progresive a veniturilor, ce va face Dogaru si ce le va spune membrilor SCMD cand pensiile militare vor scade cu 15 - 20%.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca il iei ca o licenta poetica, este placut de citit si chiar de apreciat pentru umorul cu care se exprima autorul !Dar pana la a emite aprecieri cu trimitere directa, mai e multa cale de parcurs !
    Am citit si comentariile de mai sus. Concluzia ? E clara !!
    La razboi mai va ! Acum hai la placintele !!Chiar nu avem voie, noi pensionarii militari, sa intram intr-un partid ? Ramanem mereu "MAREA MUTA" ? Ce legatura are o preferinta politica cu activitatea specifica sindicatului ? Adica , un sindicat pentru a-si atinge scopurile trebuie sa mearga numai pe linia grevelor si mitingurilor , dar nu-si poate folosi influenta in viata politica ?Doamne !! Ce ingust privim !!Cum vedem o idee cu tenta politica, gata sarim ca "arsi" si ne ducem cu gandul spre altceva ! De fapt , acest lucru il datoram balcanismului care ne caracterizeaza in tot ceea ce facem. La urma urmei, adevarul sta in dorinta , perpetua, de a denigra, de a vedea mereu numai lucruri rele, de a dori " sa moara si capra vecinului ", de a lua , cumva, locul celui din fata !
    Nu puteti domnilor sa-mi luati dreptul democratic sa sustin o formatiune politica, sau sa fiu membrul al uneia,chiar daca sunt membru de sindicat sau si in organele de conducere al acestuia (sindicat), atat timp cat acest fapt aduce servicii intereselor sindicalistilor !!!Si mai e un talent al nostru , al romanilor, in special celor care se ocupa cu scrisul. Rastalmacim cuvintele oponentilor, le prezentam trunchiat, doar doar sa iasa cum ne convine noua !
    Si alta concluzie ! Domnilor, asa cum este prevazut in "Statutul SCMD" daca suntem nemultumiti cu activitatea celor din fruntea lui, avem dreptul democratic sa-i schimbam ! Care e problema atunci ? Ce va framanta de fapt?Ca nu vin mai repede aceste alegeri si poate va prezentati candidaturile ? Oricum , va urez "succesuri". Na!! Am inceput sa o citam (EBA) ca pa clasici !?

    RăspundețiȘtergere
  7. @ano, 14:12;
    Nu prezinta interes ce vrea si cu cine vrea fiecare!
    Dreptul de optiune politica este garantat constitutional!
    Problema este alta: FOLOSIREA SCMD, CA TRAMBULINA pentru Lideri!
    Chiar asa: platim cotizatii ca Liderii sa ajunga parlamentari?
    Crede cineva ca odata ajunsi ACOLO, vor face altceva decat VREA PUTEREA? Iar noua PUTERE, trebuie sa fim naivi sa credem ca ne va face mai bine! De multa vreme, Romania este la cheremul altora! Si inca va mai fi! Efectiv, cititi si documentati-va!
    Vedeti cine/ce dicteaza in tarisoara asta, inca numita Romania!
    * Tradare, tradare, dar sa stim/vrem si noi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumos posteaza Elena sub anonimat! Pacat cele spuse de EA vor intra in analele politichi fara .autor

    RăspundețiȘtergere
  9. @anonim 14.28
    Daca nu vrei sa o citezi pe EBA, atunci foloseste o onomatopee a la Daciana Sarbu Ponta sau fa un lobby pentru Rosa Montana a la Adriana Valeanu Antonescu. Toate trei au ajuns in Belgia pe pile.
    Cat priveste activitatea politica citeste din nou anonimul de la ora 14:28 si poate intelegi ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonimul(a) de la 14.28 se contrazice singur prin frazele scrise. Citez:-"Nu prezinta interes ce vrea si cu cine vrea fiecare " !( Nu prea am inteles, dar sa continui..);
    -" Dreptul de optiune politica este garantat constitutional !" ( si atunci ce s-a spus mai sus ?);
    -"Folosirea SCMD ca trambulina.."( unde s-a petrecut asta?);
    - " ...platim cotizatia ca liderii...( ce legatura are una cu alta ..?- cotizatia are alte folosinte si le vedem, apropo de procesele in derulare etc...);
    -"...de cat vrea puterea...;-sa fim naivi ca puterea ne vrea binele...;- ...tradare, tradare (ca la Caragiale )
    Ma opresc aici. Vedeti vreo legatura logica intre aceste citate ? Mocnesc de nemultumire, efort ce ar putea fi folosit pentru o cauza mai buna ! Dupa domnia sa , ar trebui sa ne punem singuri gatul in juvat , ca tot e tradare peste tot si nu mai avem ce face .
    Atunci de ce sa ma mai necajesc pe uni si alti, ca fac ce fac, ca ..... si gata . Va salut cu respect!
    Anonimul de la ora 14.12

    RăspundețiȘtergere
  11. Elena dupa cum am mai spus isi doreste sa stea cu fundul in cat mai multe luntri(barci)asiguratoare pt. bunastarea ei.Din punct de vedere al interesului personal si fara scrupule e de admirat energia cu care isi urmareste scopurile.Din punct de vedere moral si al manipularii fraierilor care 'pun botul' ar fi multe de discutat si de dezaprobat.
    Dar vorba aia;unii calca si pe cadavre pentru a-si atinge scopul!!
    Nu-i asa stimata si super corecta d-na Elena??
    PS Nu va mai necajiti 'purtandu-ne de grija'.Ne vom descurca si singuri.cale batuta!!
    semnat
    anonim!

    RăspundețiȘtergere
  12. @elena
    Vi s-au promis functii la partid(nu spun care) pt. propaganda dusa??.Si daca da .....se merita macar sa va dati cinstea pe rusine??
    la fel de 'anonim' ca si dvs

    RăspundețiȘtergere
  13. @Domnilor rezervisti!
    Cine v-a speriat ca nu trebuie sa faceti politica? Ati uitat ca nu mai sunteti activi?
    Daca nu intrati in PDL, Basescu va vrea in afara politicii!
    Soarta voastra, ca pensionari militari, n-a fost decisa de politicieni? Atunci de ce nu doriti sa va luptati cu ei tot cu mijloace politice?
    Si Dogaru a mers o perioada pe aceasta falsa pista a neimplicarii in politica, indepartand opozitia de toate mitingurile pe care le-a organizat.
    Se pare ca numai dupa ce a vazut cum merg treburile in Parlament si-a reconsiderat pozitia.
    Mai cugetati!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Plano10
    Dupa mintea ta ne vrea Antonescu si Ponta. Hai fa propaganda la alta masa. Esti mult mai simpatic si apreciat cand abordezi teme juridice.

    RăspundețiȘtergere
  15. @PLANO-politica pot face linistiti TOTI!! Nu au decat sa se inscrie intr-un partid si gata. A incerca sa duci turma cu totul caine ,cal magar si berbeci intr-o anumita directie e cu totul altceva!!??

    RăspundețiȘtergere
  16. Stelian P.
    @Plano10

    Nu ne-a speriat nimeni ca nu avem voie sa facem politica. Din pacate tocmai opiniile politice ne dezbina.
    Daca sindicatul se limita la dorintele specifice militarilor fara niciun fel de doleante politice (am hard-ul plin cu opiniile politice ale lui Dogaru inca de la infiintarea sindicatului), daca ar fi facut aliante cu celelalte sindicate (fara chemari de genul "daca mai aveti un dram de creier"), daca ar fi dovedit ca este total in afara influentelor politice atunci probabil ca ar fi fost vazut altfel si ar fi fost el curtat de partide.
    In plus fata de articol eu am si alte probe care atesta o iubire intensa intre sindicat si PRM si din pacate discursul lui Dogaru seamana teribil cu discursul celuilalt doctor, mare patriot roman dar cu nume rusesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. @plano10
    citez din plano 10 ora 16:16
    "Si Dogaru a mers o perioada pe aceasta falsa pista a neimplicarii in politica, indepartand opozitia de toate mitingurile pe care le-a organizat.
    Se pare ca numai dupa ce a vazut cum merg treburile in Parlament si-a reconsiderat pozitia."

    dupa spusele dvs. sa inteleg ca abia acum Dogaru a abandonat 'pista falsa'si a gasit calea cea dreapta prin implicarea in politica cu sindicatul la remorca???
    Crunta deziluzie tocmai ati confirmat!!

    PS si cand opozitia va ajunge la putere el se va schimba 'vitza-vercea' sau va ramane la putere ca e bine de tot acolo.Cred ca raspunsul e de la sineinteles

    RăspundețiȘtergere
  18. @all,
    Stati linistiti!
    Elena nu posteaza pe acest Blog nici asa, nici asa!
    E suparata foc, nu stiati?? De ce? Pai ... un pic de arhiva/blog si veti gasi oaresce explicatiuni! Ca doar ... aici i s-a demonstrat duplicitatea, inconsecventa si chiar ... incompetenta!!!!
    Asa ca ... fuge ca dracu' de tamaie!
    P.S.: Din cand in gand, mai face si unele exceptii, dar vine in nume propriu, otarata foc, ne cearta si pleaca! Slabuta saracuta, si la propriu, si la figurat! Mergeti si cautati in alta parte, ceva mai de soi! De Elena s-au lammurit si pretinii! Chestia cu...luntrile.

    RăspundețiȘtergere
  19. Unde si cand am spus eu ca noi ca sindicalisti, reyervisti nu avem voie sa facem politica? Libeeeeeer, fiecare dupa cum ii e voia. Dar liderii de sindicat sa se ocupe de problemele sindicale si sa lase politica si propaganda politica pentru casa , sau sa o faca in familie , nu pe blogurul SCMD, iar cei mari presedintele si vicepresedintii, pentru a nu da nastere la discutii privind manipularea sindicatului ar trebui sa se fere3asca si sa treaca pe aceeasi strada cu politica. Cam asa este coșer.Nu sa dai declaratii ca urasti politicienii pentru ca sunt hoti dar sa te vezi pe sest cu unul si cu altul, sa sustii mai mult sau mai putin straveziu unele partide, sau sa declari cumdeclara domnul Rinciog, ca daca vreun partid ni se pare ok, si ne impartaseste idealurile,putem sa ii sprijinim la alegeri. Tin sa-l informey pe aceasta cale ca in preajma alegerilor, toate partidele ne vor impartasi idealurile,si ne vor promite dublarea pensiilor.Sa se uite la profesori. Ce au obtinut. Iar intre alegeri, intotdeauna partidele la putere ne vor lovi iar opozitia ne va faulta, indiferent ce partide sunt in opozitie sau la putere.
    In ceea ce o priveste pe Elena, pararea mea este ca nici nu mai trebuie mentionat subiectul. Este prea limpede pentru a mai naste discutii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Erata: sa se fereasca SA TREACA PE ACEEASI STRADA CU POILICA.

    RăspundețiȘtergere
  21. Plano10,
    Oare sa fii chiar atat de straveziu incat sa nu fi se3sizat obiectul si subiectul articolului? Sincer, ma indoiesc. Atunci cum se explica interventia dumitale ? Exista o singura explicatie, incercarea de a lua apararea liderilor SCMD, recte Dogaru.Nu e prima oara cand bagi mana dupa castane. Ma intreb daca nu cumva esti pe tabelul acelasecret cu sindicalisti despre care nu trebuie sa stie niimeni. Vorba lui neneea Iancu tradare sa fie coane Plano .
    Stelian P.
    De acord cu dumneata !

    RăspundețiȘtergere
  22. @Neacsu
    Am intrat pt ca multi care comenteaza aci se dau fete virgine intr-ale politicii, dar critica cat cuprinde opozitia, ascunzand ca simpatizeaza cu partidele din arcul guvernamental, asa cum este stimabilul Stelian P.
    N-am facut niciun secret ca sunt simpatizant al social-democratiei, dar nu activez in vreun partid, nici macar in PSD.Nu-i stigmatizez pe cei care sunt membri de partid, chiar daca sunt in PDL sau in UNPR, dar sa spuna ca sa stim cu cine discutam.
    De pe aceasta pozitie sunt un critic acerb a tot ce tine de politica manelista, stil Basescu.
    Voiam sa spun ca nu este o vina sa faci politica, fie militanta, fie ca simpatizant.
    Cel mai demobilizator indemn care poate fi transmis acum este cel de a sta pasiv, contemplativ si neimplicat in fenomenul politic actual.
    Parca il criticam mai sus pe Dogaru, care s-a izolat si de politica si de restul sindicatelor din Romania...
    Cum sa fiu in sindicatul lui Dogaru daca nu sunt militar pensionar?

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnul Dogaru a raspuns.
    Uite ca a gasit solutia de iesire din clinci. Recunosc, este o iesire, dar este pe usa din dos.Chestiunea cu echidistanta, ar sta in picioare, daca ar fi invitat sindicalistii sa particvipe la congresele tuturor partidelor, dar asa, miroase . Imi e teama ca gaselnita ii face mai mult un deserviciu.
    Ia uitati ce putem gasi pe blogul SCMD, ca raspuns la acest material:


    01.04.2011
    INFORMARE

    IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR SCMD

    Duminica, 03.04.2011, se desfasoara, concomitent, in Capitala, congresele Partidului Conservator si Partidului Poporului.

    Credincios principiului echidistantei reale fata de partidele politice, SCMD a dat curs ambelor invitatii de participare, in scopul de a face cunoscute tuturor fortelor politice obiectivele noastre majore.

    La Congresul P.C. va participa o delegatie condusa de Presedintele SCMD iar la Congresul P.P. va participa o delegatie condusa de d-ul Vicepresedinte gl.mr. (r.) dr. Constantin NASTASE.

    De asemenea Presedintele SCMD a salutat infiintarea la Targu Mures pe 28.03. a.c. a unei noi formatiuni politice - P.U.M.N.
    Pune cineva botul la explicatia cu echidistanta ?Probabil ca acuma se platesc datoriile aparitiilor tv. Domnul Dogaru insa este neinformat. Nu stie ca PP nu exista? Curtea Suprema tocmai a afirmat ca PP nu exista. La ce congres merge domnul Nastase ? Cum poti sa participi la congresul unui partid care nu exista?


    Acuma se maipune o intrebare. Cand s-a petrecut aceasta schimbare de strategie a SCMD? Acuma partidele politice nu mai sunt pline de hoti ? Sau nu cumva doamne fereste ne-am adaptat noi la sistemul lor ? Acuma i-am reevaluat domnule Dogaru ?

    RăspundețiȘtergere
  24. E normal ca Dogaru sa mearga la PC, ciripitorul la ciripitor trage. Ce o sa se faca Dogaru cand Felix ca fi scos din viata publica datorita activitatii sale dinainte de 89? Va mai merge cu el la baute ?Ii va mai calca pragul ?Deocamdata si-au facut promisiuni de sprijin recirpoc. Cat va tine ?
    Un om informat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Prietene Neacsu,
    Nu realizezi ca mister Dogaru a fost prins cu mata'n sac ???
    Nu vrei sa vezi/crezi ca vazand p'aici date'n vileag furaciunile ba la miere, ba la smantana, acum crede ca face o mutare desteapta?
    Slabut, slabut! Sahul este pentru baieti destepti! Nu e cazul lui!
    Iara daca micutul popor SCMD accepta, e strict problema lor!
    Vor avea maine / poimaine, pe cine sa injure!
    Concret si la obiect!
    Abia atunci!
    Acum, cade greu fisa!
    Iar unora, cu tartacuta goala, niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  26. @Tartacuta
    ,,Concret si la obiect!..
    Esti timpit sau tedroghezi?

    RăspundețiȘtergere
  27. Atentie! Azi e 1 Aprilie. Sa nu fie pacaleala .
    Dar daca nu e , felicitari domnilor Neacsu si Burcu. De unde ati stiut, ca sunt sigur acuma ca ati stiut de intelegerea si angajamentele lui Dogaru fata de PC.
    Fiindca tot se vorbeste pe aici de pisici, faza imi aminteste de secventa cu Tom si Jerry, cand se pune reflectorul pe Jerry si il prinde in ofsaid .Cam asa l-ati pus voi acuma pe Dogaru si l-ati fortat sa iasa la rampa . Este clar acuma ca apelul domnului Racasan nu este intamplator,si era facut cu stiinta sau chiar la ordinul domnului Dogaru, dar pe sest, sa nu se prinda paznicul, cum spunea neacsu aici. Pentru mine e clar ca Dogaru incearca sa se dea bine pe langa partide ca sa prinda un loc prin parlament. Faca ce o vrea, e treaba lui, dar sa lase sindicalistii in pace , nu sa ii cheme sa il sustina pe el si hotii care il platesc pe el sa le faca propaganda . Rusine Dogarule !

    RăspundețiȘtergere
  28. Well now. Nobody can dispute a rumor from a talking cat that has the ability to travel through time. From the future. In space. Meow.
    Mai tine-ti minte? "Viitorul incepe azi" (!!!). ( Early edition ) ??
    Mascota noastra: Spaceman Cat!
    Un serial care va continua!
    Promitem noi episoade!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  29. Numai un prost pune botul la raspunsul lui Dogaru. Neacsule esti dat dracu. Facusi tu cum facusi oltene si il scosasi pe Dogaru de dupa usa, din spatele vicepresedintilor, si il obligasi sa recunoasca ca e pe bune cu Voiculescu. Bravo, mai pana acuma nu prea te credeam, dar acuma m-ai convins. Dogarule, daca vrei sa ajungi senator, du-te baiete si pupa-l in dos pe Voiculescu, e treaba ta, locul tau e langa hotii din politica , nu langa militari. Bravo Neacsu, Bravo Burcu, acuma stie tot sindicalistul cine e Dogaru.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa mori tu in chinuri,vorba lui Badea,ca este asa?

    RăspundețiȘtergere
  31. Stelian P.
    @Plano10

    As mai vrea eu sa ma dau si fata si virgina (in politica, evident) dar statutul de pensionar si virsta nu mai imi permit. Pentru tine faptul ca sustin proiectul de recalculare a pensiilor (cu toate ca nu sunt sigur daca am sa cistig sau am sa pierd) inseamna ca simpatizez cu partidele din arcul guvernamental, inseamna ca sunt portocaliu, asa cum ma vopsesti tu ?
    Daca iti spun (si iti demonstrez) ca am multe sa-i reprosez lui Basescu, altii care judeca tot asa ca tine o sa-mi spuna ca sunt social-democrat ?
    Pentru tine cei care nu gindesc ca voi sunt obligatoriu dusmani care trebuie sa dispara de pe scena politica ? (dorinta iti apartine). Daca alti exaltati ar cere disparitia social-democratilor cum ai reactiona tu ? Pregatirea ta juridica iti permite sa ai asemenea dorinte ?
    "Bruma" mea de pregatire nu-mi permite.

    RăspundețiȘtergere
  32. 1. O mica corectura adusa unui coment facut de un anonim: Elena este UNPR-ista si nu PN-Lista; de aia se si explica avansarea ei in grad de acum cateva luni.
    2. Foarte putini de pe acilea stiu ce vor cu adevarat si-si dau cu parerea asa aiurea in tramvai. Era clar inca de la inceput (LMC) ca un sindicat indiferent de care ar fi el nu va putea influienta cu nimic soarta noastra (activi+rezervisti). Acum catva timp pe acest blog s-a facut o propunere in acest sens, dar....dar noi suntem romanaki-parizaki-infantis. Stau si ma intreb, oare s-ar fi putut infiinta un partid al ex-militarilor? Privind la ceea ce-si doreste fiecare de pe aici (de fapt putini sunt cei care stiu si isi doredsc cu adevarat ceva)-cu siguranta NU!
    3. Domnule Neacsu si cei care aveti dovezi in acest sens sezizati domnule Procuratura cu privire la fraudele si neregulile de la varful SCMD! Sa se termine odata cu tot acest balamuc...M-am saturat sa-l ascult si pe Dogaru dar si pe dumneata pe acest subiect. Rupeti odata pisica-ca tot e subiectul cu pisica si sa incheiem acest circ!

    RăspundețiȘtergere
  33. 09.11.
    Sunt tentat sa iti dau dreptate in ceea ce priveste un partid al militarilor. Nu ar diferi cu nimic de un sindicat al militarilor.Si daca e condus de acelasi cuplu, sau acelasi gen de oameni, chiar nu ar fi nici o diferenta. In plus, un partid inseamna casmpanie electorala , campania inseamna bani , finantare, finantarea inseamna sponsori, sponsorii inseamna compromisuri si promisiuni de contracte.E cam greu sa fii si popa si hot , mai ales in Romania. Daca printr-un noroc extraordinar s-ar gasi o sursa de finantare curata, si o conducere curata, nu stiu cat ar dura pana sa se reevalueze asa cum vad ca s-a reevaluat si sindicatul acuma, dand liber la propaganda pro PC si PP, sub masca echidistantei reale. Sa indemni sindicalistii sa participe la activitatile unui lider de partid, care in numele partidului a facut propaganda sindicatului, nu mai este echidistanta reala si politica reala, oricate societati culturale ar infiinta acel presedinte de partid. Sa indemni oamenii sa participe la congresul unui partid, ca vicepresedinte de sindicat, promitand ca vor face parte din comisiile electorale (remunerate)inseamna propaganda facuta acelui partid.Si sa vii ca presedinte de partid sa sustii actiunile celor doi pretinzand ca o faci in numele echidistantei reale , mi se pare o incercare jalnica de a acoperi acest amestec al conducerii sindicale in activitati de propaganda politica. Eu asa vad problemele. Acestea sunt faptele.
    Vizavi de apartenenta unui sindicalist sau altul la un partid sau altul , oricare ar fi el, nu mi se pare nimic rau, atata timp cat nu amesteca sindicatul cu politica si nu isi manifesta simpatiile politice in randul colegilor de sindicat. Faptul ca isi ascund simpatiile polticice sau mint in privinta lor, este o chestiune de caracter. Deci daca informatia dumitale fata de o anumita persoana este reala, nu ma intereseaza nu e nimic rau, doar imaginea are de suferit, dar si asa se pare din comentariile de pe aici ca e destul de sifonata.
    Referitor la parchet, s-ar putea sa ti se indeplineasca dorinta. Pe 1 Aprilie a expirat termenul dat de comisa de audit Comitetului Director. Sa vedem ce se intampla. Nu vreau sa le iu meritul devoalarii .
    PS.Personal ma surprinde amestecul domnului Galateanu . Il vad un tip talentat, cu scaun la cap, care prectic tine sectorul 6 la un standard ridicat, nu inteleg cum de s-a lasat amestecat. Probabil sentimentul de loialitate fata de sindicat l-a impins.

    RăspundețiȘtergere
  34. SE tot vorbeste de un partid al exmilitarilor.DIN punctul meu de vedere este o Aberatie. Unde ati mai vazut asa ceva? Poate un partid dintre cele actuale cu militari in conducere ,care sa imprime rigoarea si pragmatismul militar-asta ar fi cu totul altceva. Pentru asta insa este nevoie de oameni care sa se impuna prin calitati personale ,societatii civile-AVEM ASEMENEA OAMENI(militari)

    RăspundețiȘtergere
  35. Cezare de ce vrei sa te jignesc?

    RăspundețiȘtergere
  36. Ps. ati observat ce buze si-a tras si ALINA? mai s-o intreaca pe EBA. Oare chir crede ca este nevoie? Intr-o seara la Tv de toata coma- nu putea vorbi din cauza buzelor supradimensionate!am vrut sa-mi spun parerea pe blogul ei dar nu-i place E-mailL-ul pe care il am in folosiinta

    RăspundețiȘtergere
  37. Daca ai motiv ,faua fara retinere.Sa te astepti si la raspuns insa chiar daca te camuflezi bine,bine

    RăspundețiȘtergere
  38. pentru a fi mai bine inteles si a nu da loc la interpretari aiurea.voi da ex. SUA. Au cativa expresedinti cadre militare. Si-au facut acestia un partid al exmilitarilor-NU/? Au activat in p. liberal,cons. sau democrat au candidat ,au castigat si au condus America in sit. dificile

    RăspundețiȘtergere
  39. @Cititor
    Am sa-ti jumulesc ratele de pe garla Valcului daca ma musti de spate, pe ascuns, sub diverse nume.
    Te stiam un domn care are curajul sa-si sustina opiniile!

    RăspundețiȘtergere
  40. Plano 10: mai omule las-o si tu mai moale ca nu esti buricu, buricului, buricului...
    Nu sunt nici unul dintre anonimii care au postat anterior da" si tu esti unu de se tine de ata...Asa ca fii baiat salon si pastreaza-te pe competenta pe care zici ca o ai.
    ..........
    Prima data a inceput Hirciog cu nr. de la pantofi, dupa aia tu cu cel de la ciorapi si-n final am ajuns la Neacsu cu nr. prezervativului. Hai, zau asa...sunteti deja penibili...

    RăspundețiȘtergere
  41. Cezare n-am observat ce biuze si-a tras Alina dar am obs. ce trompa ti-ai tras tu!
    PS: Ai noroc ca te iubeste Mama Homida ca altfel te-as toca pintrinjelule si te-as pune la zupa!

    RăspundețiȘtergere
  42. Spanac daca ai ceva de spus spune,sa ne lamurim si poate lamurim si lumeaCzar

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri