Google Translate

miercuri, 2 martie 2011

SCMD. 1 Martie, zi de proteste! O scurta revista a presei

de Victor Cozmei HotNews.ro
Marţi, 1 martie 2011, 19:33 Actualitate Esenţial
Cateva mii de pensionari militari au protestat marti, de 1 martie, in Capitala si au cerut Guvernului sa opreasca recalcularea pensiilor si sa respecte hotararea ICCJ privind suspendarea aplicarii HG 735/2010. La protest au participat aproape 2.500 de persoane, conform Jandarmeriei, insa liderii de sindicat au sustinut ca la manifestare au fost aproximativ 8.000 de pensionari militari din Capitala si din mai multe judete. Pensionarii au marsaluit pe strazile din Bucuresti inarmati cu fel de fel de pancarte pe care erau caricaturizati Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea sau Gabriel Oprea, au strabatut in mars Bucurestiul si au scandat "Jos Basescu!", "Demisia!", "Demnitate!", "Afara, afara! Javra ordinara!", precum si ”Basescu, Basescu, Te cheama Ceausescu!”.

Ora 10:30 Aproximativ 2.000 de pensionari militari s-au adunat in fata Academiei Militare din Bucuresti. Inarmati cu pancarte, dar si cu buchete de flori pentru doamnele de pe strada, protestatarii asteptau ora 11:00 cand era programat un mars de protest pana in Piata Victoriei in fata cladirii Guvernului. Liderii de sindicat anunta in portavoce: "Camarazi, astazi vom fi 10.000 de oameni. Sa mergem la ei si sa le aratam ca noi suntem armata si ca nu se pot juca cu drepturile noastre!".

Ora 11:00 Multimea de oameni se pune in miscare. Politia opreste traficul, fanfara incepe sa cante si primele scandari, desi mai timide, incep sa se faca auzite: "Jos Basescu!", "Jos Guvernul", "Demisia!"

"Am primit o pensie diminuata cu 60% in ianuarie. Am primit banii retroactiv, insa aceste nedreptati nu se termina aici", spune nemultumit unul dintre protestatari. Cineva din multime incepe sa strige "Javra Ordinara!", insa unul dintre liderii de sindicat ii face repede semn sa taca.

Pe langa steaguri si bannere, protestatarii au fost dotati si cu diverse caricaturi cu Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea si Gabriel Oprea.

"Suntem peste 7.000 de persoane. Si ne mai asteapta cateva mii in Piata Victoriei. Suntem mai multi ca data trecuta", ne spune unul dintre liderii de sindicat. De cealalta parte, reprezentantii Jandarmeriei spun sec: "De la Academie au plecat 2.000 de persoane. La Victoriei nu este nimeni acum". "Pai cei de la jandarmerie mereu subestimeaza. Le e frica sa spuna cati suntem cu adevarat", raspunde din nou liderul de sindicat.

Ora 11:45 Incet-incet, coloana inainteaza si se apropie de Calea Victoriei. Se scandeaza: "Cinste lor, cinste lor, cinste politistilor", "Fara bani si-aproape goi si jandarmii sunt cu noi", "Afara, afara cu mafia din tara", "Jos dictatorul", "Nu va fie frica, si Basescu pica", dar si "Basescu, Basescu, Te cheama Ceausescu".

Coloana trece prin fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Se scandeaza "DNA, Nu uita, Va veni si vremea ta!" si se huiduie copios.

Ora 12:00 Coloana de protestatari se opreste la intrarea pe bulevardul Magheru si asteapta ca politia sa dirijeze traficul. Pe trotuare, zeci de curiosi stau si se uita. "Da' ce ati venit cu fanfara, a murit ala (n.r. Traian Basescu)?", intreaba razand o florareasa. "Nu inca, dar lasa ca il linistim noi", raspunde cineva din multime.

O parte dintre protestatari ofera flori doamnelor si fetitelor de pe margine. O parte dintre "spectatori" ii aplauda, altii le fac cu mana, dar sunt si cativa care ii injura si comenteaza nemultumiti. "Pai da, sigur, aveti pensii de zeci, sute de milioane, si tot iesiti in strada sa faceti scandal". "Ce stii tu, domnule, cat de bine sau cat de greu o ducem noi? Eu am o pensie de 13 milioane. Vi se pare mult?", raspunde un pensionar.

Se intoneaza "Treceti batalioane romane Carpatii" si "Marsul funebru".

Ora 12:30 Marsul trece prin Piata Romana si da peste cap traficul din intersectie. Pe langa scandarile si fluierele protestatarilor, se aud zeci de claxoane de la soferii nemultumiti. De la masina care conducea coloana se scandeaza "Afara, afara! Cu javrele din tara!", insa in spate scandarea s-a transformat in "Afara, afara! Javra Ordinara!".

"Nu e normal sa mi se ia statutul de militar. Cum sa devin eu acum civil? Eu am lucrat si am servit patria zeci de ani", se plange un pensionar. "Mie nu-mi gasesc ani intregi de vechime, de parca eu nu am slujit tara, ci am stat degeaba", spune altul.

Ora 13:00 In Piata Victoriei, 20-30 de persoane asteapta in frig ca multimea de protestatari sa ajunga. Pe acordurile marsului funebru, coloana incepe sa patrunda in piata. In fata Palatului Victoria, la o tribuna improvizata in spatele unei camionete, liderii de sindicat fac probe de sunet si dirijeaza multimea cum sa se aseze in piata. Scandarile au mai incetat, lumea asteapta ca mitingul sa inceapa, iar liderii de sindicat sa-si tina alocutiunile de la tribuna.

Ora 13:40 Fanfara incepe sa intoneze Imnul de stat, in timp ce unii pensionari, cu caciulile date jos de pe cap, stau fie in pozitie de salut, fie cu mana in dreptul inimii. De la tribuna se anunta startul mitingului. Rand pe rand, liderii de sindicat isi tin discursurile si se opresc din cand in cand si lasa multimea sa scandeze "Demisia", "Jos Guvernul" sau "Hotii!".

Ora 14:30 Jandarmeria: "Au plecat 2.000 de la Academie. Acum sunt maxim 2.500 de persoane aici in Piata". Liderii de sindicat la tribuna: "La televizor se spune ca suntem manipulati politic si ca suntem doar 2.000. Rusine! Suntem peste 8.000 de oameni aici! Sa tipam sa ne auda bine!". Lumea huiduie si scandeaza impotriva premierului si a ministrului Oprea. "Sa iasa afara Chioru' si Piticu'", striga cineva din spate. "Nu au curajul. Le e frica la toti!", raspunde alta voce.

Protestatarii au anuntat ca vor participa la actiunile confederatiilor sindicale organizate in ziua asumarii raspunderii Guvernului pe Codul Muncii.

Se scandeaza "Demnitate si Onoare!", "Suntem militari, nu beneficiari!", "Armata inseamna ordine si disciplina", dar si "Afara, afara, cu javrele din tara!".

Ora 15:00 Mitingul de la sediul Guvernului se incheie fara incidente, cu o ora mai devreme decat era stabilit. Liderii de sindicat le multumesc oamenilor pentru efort si le amintesc ca vor iesi din nou in strada daca Guvernul nu se conformeaza. Din multime, cineva canta: "Noi de-aicea nu plecam…", insa multimea se risipeste in cateva minute in timp ce din boxe se aude "Doamne, ocroteste-i pe romani!".
La ora acestei postari: 01:30; 2956 vizualizări + 52 comentarii
Mitingul pensionarilor militari de la sediul Guvernului, la care au participat 2.500 de oameni, s-a încheiat cu o oră mai devreme decât era stabilit, protestatarii anunţând că vor participa la acţiunile confederaţiilor sindicale organizate în ziua asumării răspunderii Guvernului pe Codul Muncii.

Protestatarii au plecat în marş la ora 11.00, din faţa sediului Academiei Militare, pe traseul Bulevardul Eroilor - strada Ştirbei Vodă - Calea Victoriei - strada Rosetti - Bulevardul Magheru - Piaţa Victoriei.
La scurt timp după ce primele coloane de manifestanţi au plecat din Piaţa Eroilor, reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate au anunţat că membrii Comisiei juridice a Senatului au propus respingerea proiectului de lege pentru aprobarea OUG 1/2011. Anunţul a fost primit cu urale de către manifestanţi.

Pe traseul marşului, manifestanţii au strigat "Cinste lor, cinste lor, cinste poliţiştilor", "Fără bani şi-aproape goi şi jandarmii sunt cu noi", "Afară, afară cu mafia din ţară", "Jos dictatorul", "Nu vă fie frica, şi Băsescu pică".

Participanţii la marş au avut pancarte pe care scria "De la Cuza e Unirea, de la Băse nesimţirea/ de la Carol un regat, de la Băse un diktat/ De la Ceaşcă, tot ce-avem, de la Băse doar blestem/ De la Ilici sinergia, de la Băse perfidia/ Asta este România".

Potrivit jandarmilor, la protestul din Capitală au participat aproximativ 2.500 de persoane. Reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate susţin însă că la protest au fost prezenţi aproximativ 6.000-7.000 de pensionari militari din Capitală şi din mai multe judeţe.

Primele coloane de manifestanţi au ajuns în Piaţa Victoriei în jurul orei 13.00, unde au participat la un miting de protest până în jurul orei 16.00.
Pensionarii militari afiliaţi Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate sunt nemulţumiţi de recalcularea pensiilor şi de modificările aduse Codului Muncii.

La protestul organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate au participat pensionari militari din Capitală şi din mai multe judeţe.

Reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate susţin că Guvernul Boc a impus în ultimii doi ani legi care limitează drastic drepturile a milioane de cetăţeni. Aceştia îi cer preşedintelui Traian Băsescu să intervină în favoarea puterii judecătoreşti şi a Legislativului, împotriva Executivului.

Pensionarii militari au protestat şi în 24 ianuarie în Capitală, dar şi la prefecturile din ţară. Atunci, aproximativ o mie de pensionari militari au participat la un marş de protest, cerând Guvernului, MAI, MApN şi SRI să oprească recalcularea pensiilor lor. Unii pensionari militari din MapN şi din SRI anunţau atunci că se desolidarizează de acţiunile SCMD şi nu participă la protestele organizate de acest sindicat.

Guvernul a aprobat, la finalul lunii ianuarie, OUG 1/2011 care reglementează metodologia de recalculare a pensiilor militare, care stabileşte că procesul de recalculare a pensiilor calculate pe baza salariului mediu brut pe economie, nu pe baza veniturilor individuale, va fi prelungit până la sfârşitul acestui an şi că instituţiile din sistemul de apărare vor fi cele obligate ca, până cel târziu la 31 octombrie 2011, să identifice şi transmită către casele de pensii adeverinţele privind veniturile obţinute de militari.

Decizia de a emite ordonanţa a fost luată după ce Curtea Constituţională a declarat ca neconstituţională hotărârea privind recalcularea tuturor pensiilor din apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, peste 600 de pensionari militari au depus la Curtea de Apel Bucureşti o acţiune de suspendare a OUG 1/2011 privind pensiile din sistemul de apărare, termenul fixat de instanţă fiind 23 martie.
Mediafax.ro


Potrivit jandarmilor, la protestul din Capitala organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate participa aproximativ 2.000 de persoane. In jurul orei 11.00, acestia au plecat in mars de la Academia Militara spre sediul Guvernului, nemultumiti de recalcularea pensiilor lor si de modificarile aduse Codului Muncii.

Ei au parcurs urmatorul traseu: Bulevardul Eroilor - strada Stirbei Voda - Calea Victoriei - strada Rosetti - Bulevardul Magheru - Piata Victoriei. Marsul este urmat de un miting in Piata Victoriei, intre orele 13.30 si 16.00.

Circulatia in Capitala va fi restrictionata in timpul marsului pensionarilor militari, pe traseul pe care vor merge acestia, respectiv Bulevardul Eroilor, strada Stirbei Voda, Calea Victoriei, strada Rosetti, Bulevardul Magheru, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, pe soseaua Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, dar si pe strazile ce se intersecteaza cu traseul de deplasare al manifestantilor. Si in Piata Victoriei va fi restrictionat traficul, in timpul mitingului pensionarilor militari.

Conform Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), la aceste actiuni sunt asteptati sa participe militarii in rezerva si in retragere, dar si " pensionarii civili, profesorii, pilotii sau functionarii publici".
"Dumneavoastra faceti ce vreti, dar noi iesim pe 1 Martie in mars impotriva Guvernului, pe care il vom picheta intre orele 14.00 – 17.00. Ii vom soma pe reprezentantii Puterii sa proroge (sa prelungeasca durata de functionare) legile noastre ocupationale 164/2001 si 179/2004, pana la sfarsitul anului, fara de care, orice indreptare ne-au facut in februarie, la somatia noastra in privinta cuantumului pensiilor, nu rezista ",
 sustin organizatorii acestor actiuni de protest.
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate mai cere premierului Emil Boc si prorogarea 19/2000, deoarece aceasta masura va lasa pensiile si salariile PFA neatinse de CAS.

Fostii militari mai vor abrogarea urmatoarelor legi:
- Legea 329/2009 -► Legea cumulului pensiei cu salariul
- Legea 119/2010 -► de desfiintare retroactiva a legilor ocupationale
- Legea 263/2010 -► a sistemului unitar de pensii
- Legea 1/2011     -► Legea educatiei
Guvernul a aprobat la sfarsitul lunii ianuarie OUG 1/2011, care reglementeaza metodologia de recalculare a pensiilor militare. Aceasta stabileste ca procesul de recalculare a pensiilor calculate pe baza salariului mediu brut pe economie, nu pe baza veniturilor individuale, va fi prelungit pana la sfarsitul acestui an.
DE asemenea, ordonanta prevede ca institutiile din sistemul de aparare vor fi cele obligate ca, pana cel tarziu la 31 octombrie 2011, sa identifice si transmita catre casele de pensii adeverintele privind veniturile obtinute de militari.
Decizia de a emite ordonanta a fost luata dupa ce Curtea Constitutionala a declarat ca neconstitutionala hotararea privind recalcularea tuturor pensiilor din aparare, ordine publica si siguranta nationala.
In urma cu aproximativ doua saptamani, peste 600 de pensionari militari au depus la Curtea de Apel Bucuresti o actiune de suspendare a OUG 1/2011 privind pensiile din sistemul de aparare. Termenul fixat de instanta este 23 martie.
Stirile ProTv
SUPARAT, SUPARAT SUNT DOAMNE ASTAZI, SUPARAT....
Domnul Rinciog e suparat.
Nu i-a iesit pasenta, sindicalistii nu au sarjat pe indemnurile stangace si propaganda facuta de domnul Dogaru inainte de intalnirea de Martisor.
„From: "Dumitru Rinciog"
To:       sindicatul-cadrelor-militare@googlegroups.com

Cu tot respectul, desi este loc intotdeauna de mai bine, astazi nu organizarea a fost deficitara ci PARTICIPAREA INDIVIDUALA A MEMBRILOR DE SINDICAT DIN BUCURESTI la miting. In Bucuresti avem aproape 7000 de membri de sindicat. Au fost prezenti cu putin peste 1500!...

Este greu de crezut, dar este a doua oara cand se intampla acest lucru: rezervistii bucuresteni nu sunt capabili de un efort de cateva ore, in conditiile in care rezervistii din provincie sunt gata sa-si sacrifice si buzunarul, platind un drum incomparabil mai greu si mai obositor.

Incep sa cred ca delasarea, lenea, nepasarea - sunt inamici mult mai periculosi pentru SCMD si pentru poporul roman, decat guvernele Boc si presedintiile succesive ale lui Traian Basescu! ...
Cu toata stima si recunostinta pentru participantii la mitingul SCMD,
Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG
LMDC, Breaza, 1978
Scoala Militara de Ofiteri Activi Nicolae Balcescu, Sibiu, 1981
Telefon : 0725562223
Site-urile mele:
http://sindicatulcmd.blogspot.com/
http://reteleapa.blogspot.com/

Ei bine , ce sa spun ? Si eu am crezut ca vor fi mai multi, raportat la numarul total de membri, dar daca ne raportam la indemnurile domnului Dogaru nu ma mira .

Care sunt cauzele ?
1. Cu indemnuri si jgniri la adresa celor pe care ii chemi langa tine , sa fii multumit ca nu ai mers singur pe strada domnule Dogaru.
“Ii asteptam pe militarii in rezerva si in retragere. Cei care se simt "beneficiari" pot sa ramana acasa!
. Daca domnul Dogaru credea ca facand misto de rezervisti ii va determina sa i se alture uite ca s-a inselat .

2. „Doamnelor si domnilor,
Daca mai aveti un dram de creier, un strop de virtute romana, si daca va mai intereseaza soarta copiilor vostri, a Romaniei ca stat si a natiunii romane, va asteptam alaturi de noi, marti, 1 Martie, la orele 14.00, cand vom ajunge in mars la Piata Victoriei. Atunci vom transmite noul ultimatum (somatie) Guvernului.

Dumneavoastra faceti ce doriti, noi ne facem datoria de aparatori ai democratiei constitutionale in baza Art. 118, al. 1 din Constitutia Romaniei, fiind din ce in ce mai convinsi ca este de preferat “”un sfarsit cu groaza, unei groaze fara de sfarsit””.

Daca domnul Dogaru credea ca asa va ingrosa randurile rezervistilor facand apel la dramul de creier din capul civililor, iarasi s-a inselat

Si attunci ma intreb eu, de ce se mai mira si supara domnul Rinciog ? Acestea sunt efectele apelurilor domnului Dogaru. Daca nici acuma nu se trag concluziile de reigoare, si se continua cu propaganda jignitoare, lipsita de baze reale, infatuare, dispret si lipsa de respect, data viitoare domnul Dogaru va defila singur, eventual cu fanfara , daca va mai avea bani sa o plateasca.

3.Ce spuneti domnule Rinciog ?
„Incep sa cred ca delasarea, lenea, nepasarea - sunt inamici mult mai periculosi pentru SCMD si pentru poporul roman, decat guvernele Boc si presedintiile succesive ale lui Traian Basescu!...”
Va anunt domnule Rinciog ca toti cei care s-au inscris in sindicat s-au inscris – si spun asta de luni de zile- ca sa fie protejati, aparati si respectati. Este adevarat , cei mai multi cred ca pentru aceasta este suficient sa isi plateasca cotizatia si trebuie sa recunoasteti ca dupa modul cum v-ati comportat fata de ei dupa modul in care ati raspuns la intrebarile lor, dupa interesul pe care l-ati aratat sindicalistilor, (in fapt cotizatiilor lor) asta este concluzia la care au ajuns , si anume ca VA MULTUMITI SA LE LUATI COTIZATIILE SI ATAT. Deci raspunsul pe care vi l-au dat este exact cel care se putea da. Bani ati vrut, defilati cu banii. Asta e un aspect.

4. Sindicalistii au inceput sa inteleaga ca gargara face parte din armele domnului Dogaru si nu mai sunt dispusi sa cumpere ceea ce vinde dansul. Nu mai crede nimeni in promisiunile si aberatiile cu care incearca mereu sa-i imbrobodeasca :
“Alaturi de noi vor fi pensionarii civili, profesorii, pilotii, functionarii publici, politistii, politistii de frontiera, vamesii, lucratorii din penitenciare, etc”
UNDE AU FOST SUSNUMITII ? Nu cumva au venit cu o zi mai devreme, ca sa nu piarda evenimentul, au fost gazduiti de sindicalistii din Bucuresti si s-au trezit mai tarziu?

5. Va intrebati de ce au venit asa putini sindicalisti din Bucuresti ?
Si nu stiti raspunsul? As fi tentat sa va dau o saptamana domnule Rinciog sa il gasiti si tot nu il veti gasi , sau nu il veti recunoaste. Hai sa vi-l spun eu .

Pentru ca ati facut imensa greseala sa strangeti toate filialele la un loc cu sediul central, din dorinta de a va simti ca intr-o unitate militara in care dumneavaostra sunteti statul major iar ceilalti subunitatile. Visul de o viata al unor civili ajunsi miltari. V-ati organizat ofiteri de serviciu, prin departamente, ca sa simta si domnii Dogaru si Pricina „mirosul cazarmii”. Ei bine aceasta ambitie acest orgoliu prostesc ii costa. II costa mai mult decat au castigat.

a)Pentru ca stand acolo, toata lumea impreuna, au toti ocazia sa auda injuraturile si urletele domnului Dogaru cand vine cate cineva de prin Buzau si citeste raportul Comisiei de audit. Ca si convorbirile telefonice. Unii asa din spirit cetatenesc mai si inregistreaza. Ca altfel nu i-ar crede nimeni ce au auzit pe acolo. Traiasca telefoanele mobile.
b)Pentru ca stand acolo impreuna, ce stie unul stiu toti si daca unul a vazut si citit raportul comisiei de audit, pana a doua zi stiu toti ce scrie in el. Si uite asa, informatia circula. Ei bine, domnule Rinciog, bucurestenii, mai bine decat cei din provincie stiu pe cine au in fruntea lor si se pare ca nu prea mai doresc sa ii stea alaturi nici macar pe strada.

Cam astea sunt cauzele domnule Rinciog.
Ati citit pe blogul lui Burcu raspunsul dat de comisia de contestatii a DFC la o contestatie a deciziei din ianuarie ? Cititi-l si puneti-l in rama . In curand vor urma raspunsuri identice si la procesele intentate pe banii sindicalistilor pe aceleasi decizii, cu acelasi continut. Atunci o sa va intrebati de ce vin sindicalistii militari din Bucuresti peste dumneavoastra. Nu va fi culmea ironiei ?

Hai sa va dau un pont. Vreti sa deschideti o actiune in instanta, originala, corecta si fara sa riscati sa fiti luati peste picior de judecator? Incercati cu problema opririi CAS pe toata pensia si nu asa cum spune legea doar ceea ce depaseste 700 lei. Ce ziceti ? Castigul va fi mai mic, dar sigur si ne vom putea in sfarsit lauda si noi cu o actiune castigata in instanta de SCMD, fara a ne lega de grupul din Cluj, sau de grupul celor cu avocati „piperati”. Si nu va fi nevoie sa mearga „un grup restrans „ la Luxemburg, veti putea deschide actiunea in numele tuturor sindicalistilor, nu doar in numele rudelor apropiate.

Ce spuneti ? Apropo, sa ma anuntati si pe mine cand ati publicat raportul ala integral , fara adaugiri si adnotari din partea casei.

Dar cu domnul Chelu cum a ramas ? L-ati convins sa plece ? Ca din cate am auzit eu, e mai rau ca Bodu. Interesant joc de cuvinte :Bodu e chel, Chelu e ca Bodu.

Si ca sa ii treaca supararea la domnu Rinciog , mâncalaş , din partea mea , la ii dedica sa traiasca famelia lui un cantec frumos ca cardul de la BRD. FARA NUMAR FARA NUMAR AFARA NUMAAAAAAAAAAAAAR. Autor, Col (r) Marin Neacsu

115 comentarii:

  1. Regretabil!
    Absolut regretabil, lipsa de profesionalism!
    Stirista de la ProTv, dixit: " ... si au URLAT apoi nemultumirile in fata Guvernului ...". Pacat! O exprimare absolut CONDAMNABILA!
    Admin, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  2. Stelian P.

    Doamnelor si domnilor sindicalisti,
    “Daca mai aveti un dram de creier” alegeti-va alti reprezentanti mai inteligenti decit voi ca actualii v-au (si ne-au) facut de risul curcilor.
    “Marea Manifestatie” le-a demonstrat deplina suficienta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate acuma , incet incet vor pricepe sindicalistii ce valori au in fruntea lor. Penibili . Sa minti cu atata nerusinare , sa ii anunti pe oameni ca mai vin nu stiu cate sindicate , dande-le impresia ca ai vorbit cu ei, ca exista cooperare si promisiuni din partea altor sindicate - ca in bancul ala , "da veniti ca am vorbit cu oamenii "- ca apoi sa se trezeasca ca sunt singuri sau sa minti ca sunt 7-8 mii, incercand sa ii convingi ca ceea ce vad nu e adevarat, este o mare porcarie . Rusine domnule Dogaru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stelian P.


    “Pentru demnitate si onoare, astazi ca si ieri se moare !” tuna ieri fuhrer-ul sindical.
    Poate cineva sa-mi spuna la ce ONOARE se referea Dogaru ?
    Nu el spunea la 23.02.2010: “În decembrie 1989 ne-am pierdut și onoarea și patria !”…….?

    RăspundețiȘtergere
  5. roarmy230 Ontanu - membru marcant ANCMRRTuesday, March 1, 2011 7:18 PM

    ,,STIMATE DOMNULE Gl.mr.(r) dr.ing. NECULAI ONŢANU Primar al Sectorului 2 şi membru marcant A.N.C.M.R.R. Prea cucernice părinte Protoiereu Ion RĂDULESCU Domnilor Generali şi ofiţeri Onorată asistenţă
    Vă rog să-mi îngăduiţi, ca în nume personal, al conducerii centrale a ANCMRR „ Al.I.Cuza” şi al tuturor camarazilor mei prezenţi la această întâlnire de lucru, să exprim cu sinceritate bucuria şi onoarea ce le avem de a ne reîntâlni cu Excelenţa Voastră Domnule PRIMAR, cu reprezentanţii de elită ai Primăriei Sectorului 2 şi vă rugăm să primiţi respectosul nostru salut ostăşesc însoţit de cele mai alese sentimente de preţuire şi recunoştinţă camaradereşti. ,,

    RăspundețiȘtergere
  6. Stelian P.
    Anonim 2 martie 2011, 09:52

    Articolul se numeste
    "SCMD. 1 Martie, zi de proteste! O scurta revista a presei"
    Tu la ce comentezi ?

    RăspundețiȘtergere
  7. roarmy230 Ontanu - membru marcant ANCMRRTuesday, March 1, 2011 7:18 PM

    ,, În acest context se impune să aducem în atenţie unele activităţi, acţiuni şi demersuri de amploare şi cu mare încărcătură benefică pentru ANCMRR, organizate sau realizate cu sprijinul sau susţinerea directă a Primăriei Sectorului 2 şi anume :

    - Aniversarea a 85 ani de atestare istorică şi legitimitate juridică a ANCMRR ....................
    - Instituirea Zilei Rezervistului Militar ;

    - Prelungirea concensionării de către Consiliul Judeţean Neamţ către Ministerul Apărării Naţionale a folosirii Complexului balneo-medical pentru încă o perioadă de 40 ani ;

    - Confecţionarea a câte un costum militar pentru toţi membrii
    Consiliului Director ;

    - Realizarea SITE-ului pe internet a Asociaţiei şi întreţinerea acestuia ;

    - Susţinerea logistică a tuturor activităţilor importante organizate de Biroul Permanent Central în locaţiile : Cercului Militar Naţional şi Complexul militar „HAIDUCUL” ;

    - Mijlocirea unor demersuri către Ministerul Apărării Naţionale referitoare la pensiile militare.

    - Reprezentanţii conducerii Centrale au participat la toate manifestările organizate de Primăria Sectorului 2 cu prilejul tuturor evenimentelor comemorative ale istoriei poporului român şi ale armatei sale, precum şi a celor U.E. ,,

    RăspundețiȘtergere
  8. Luptam pe mai multe fronturi.Ehe,adversarul e covirsit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Suze pt. tasta apasata gresit. Reiau: NEACSULE, ESTI UN BOU!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu este Neacsu in ,,pagina,,.Si cere-ti scuze pentru formulare !

    Sau este ? Oricum ,limbajul nu este civilizat.

    RăspundețiȘtergere
  11. @anonim 10:47
    Va rog sa ma scuzati!Este atitit de inghesuit intre ,,ca cardul de la BRD. FARA NUMAR FARA NUMAR AFARA NUMAAAAAAAAAAAAAR ,, si cazan incit a scapat nedescoperit.La el nu-l citea nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce iti e si cu democratia asta . Neacsu ii face dedicatii muzicale lui Rinciog si ii ureaza de bine , iar Rinciog il face bou. De la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa nevoi, sau de unde nu e , nici dDumnezeu nu cere. Mai Rinciogule mai, mai mascat, mai mascat ce dracu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru dânsul de la 10,47
    Băi amice chiar trebuia să faci chestia asta? Uită-te şi tu pe-acilea prin prejurul tău şi-o să vezi că noi nu folosim apelative de astea care cred că te definesc cel mai bine pe tine!
    Dacă ai un pic de glagorie încearcă să respecţi şi alte păreri chiar dacă ele sunt bune, rele, sau nu-ţi convin. Poţi să-ţi manifeşti dezacordul faţă de conţinutul postărilor unuia sau altuia şi altfel. Hai scuză-te pentru prostia pe care ai spus-o şi să mergem mai departe aşa cum trebuie...
    CuLiţă fin de-a lu nea Marin
    PS: vezi că te-ai luat de naşu şi nu-i bine...de tine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce urari mai colega , ce urari, ca il incondeiaza neacsu mai ceva ca pe oul de pasti. Si dupa cum reactioneaza Rinciog, ii cam dau dreptate. Lui Neacsu. Rinciog daca se preteaza la chestii de astea merita suturi in spate, nu pamflete.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dacă-i domnu Rînciog autorul, io îi recomand cu căldură să-şi deschidă pe site-ul SCMD o rubrică de înjurături şi şuşanele poate aşa vor avea şi ei ceva audienţă.
    CuLiţă sindicalistu (că deh unde-aţi mai văzut voi meseriaşi care să nu fie sindicalişti?)

    RăspundețiȘtergere
  16. Da ar cam trebui ca naşu să-i mai slăbească un pic pe ăia c-am auzit că Naşu ăla mare sicilianu din vârfu CD i-a pus gând rău!
    Şi-ar mai trebui ca naşu să ridice cenzura de pe blogu lui că aşa-i frumos şi chiar sănătos...
    CuLiţă finu

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba Fratilor Stiti cumva S-a terminat mitingul ala(mi-e rusine sa-i zac pe nume). Ziceti ca s-a terminat inainte de a..incepe.Oaaa Ba ce rusine m-am ascuns sa nu ma vada vecinii ,da acu ca s-a terminat pot sa ies sa le spun ca a fost asa o gluma de primavara. Proasta gluma ,mare rusine-tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu sunt Rinciog. Sunt un om satul de mizeriile voastre, Ca discutati intre voi, nu-i nici o problema, nu ma deranjeaza. Dar ca aruncati tot felul de mizerii fara acoperire e de-a dreptul penal. Nu faceti bine nimanui dintre pensionarii militari. Poate doar voua... mai stii... poate v-au uns portocalii. Adevarul va iesi odata si odata la iveala. Chiar daca nu voi mai trai pe vremea aceea, o sa va bantui... Iar despre sindicalistii bucuresteni... niciodata nu au fost in stare sa apartina unui grup. O stiu si o stiti toti care ati facut academia.
    Anonimul de la 10.47

    RăspundețiȘtergere
  19. @Ametitu
    Mai sezi ascuns ,ca-i frig,iar vecinii,dac-or mai trai,nu cred sa fie ingrijorati .Or crede ca-i sedinta la cazanul de ,,dedesubtul lui Neacsu,,.

    RăspundețiȘtergere
  20. Grav, deosebit de grav!
    Ce stiti despre aceasta???
    Sa fie UNUL din marele SECRETE ?
    _________
    România va renaşte în Uniunea Europeană prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!
    Sediul legal: Bucureşti, Drumul Taberei nr. 26, Bloc T-1, apart. 119, sect. 6 (Favorit), cod 061335, Tel/fax: 0214138434, 0722972522, Of. poştal 66,
    ghişeul nr.1, C.P. 58-14, CIF 22085130, Cod IBAN RO08CECEB60443RON1879199, CEC Bank Dr.Taberei, S. M. Bucureşti; Dosar nr. 19007/3/2006,
    TMB Secţia a III-a civilă, Dec. civ. nr.2 din 22.01.2007, def. şi irevoc., înregistrat în Registrul partidelor politice la 27.06.2007.
    www.partidulromanieieuropene.ro, geostroe@gmail.com
    Bucureşti, nr.1 din 27 februarie 2011
    COMUNICAT
    Conducerea Partidului României Europene – P.R.E., partid de unitate, cu doctrină naţională şi concepţie europeană, de centru-dreapta, este împuternicită să declare următoarele:
    a. Ingrijorată de permanentele şi neîncetatele violări ale Constituţiei României, precum şi de manifestările tot mai violente de încalcare a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor României de către actualul regim politic cu tendinţe din ce în ce mai fascistoide,
    b. Constatând că prin manopere neconstituţionale şi ilegale Statutul cadrelor militare a fost abrogat de către actuala putere portocalie, astfel încât România a rămas fără cadre de rezervă cu obligaţii la război şi fără pensionari militari,
    c. Luând în consideraţie faptul că în aceste vremuri tulburi, într-o lume instabilă, bântuită de crize şi războaie, când statul naţional unitar român, independent şi suveran, al cărui teritoriu este inalienabil şi indivizibil, în derivă, este ameninţat în esenţa sa chiar din interior de către puterea vremelnică, aservită făţiş unor interese private externe, de către o clasă politică aproape majoritar coruptă şi compromisă definitiv,
    d. Conştientă că numai o Gardă Naţională, drept Oastea cea Mare, constituită din foste cadre de rezervă ar putea descuraja orice dictat contra statului naţional român sau contra valorilor noastre tradiţionale, şi că Oastea cea mare ar fi o forţa mai mare decat armata activă care este dezarmată, umilită şi demoralizată prin punerea ei la cheremul intereselor extranaţionale, la pace şi la război,
    e. Solidarizându-se cu pensionarii militari patrioţi din toate sindicatele si organizaţiile de rezervisti legal constituite,
    1 . Declară că susţine SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE –S.C.M.D. care va organiza mitingul şi marşul de protest pe data de 1 martie 2011 din Bucuresti, precum şi Ultimatum-ul (somaţia) şi Scrisoarea deschisă (2) adresata Preşedintelui României.
    2. Propune şi susţine necesitatea constituirii Gărzii Naţionale constituită din foştii militari, actualmente disponibilizaţi, prin transformarea SCMD şi al celorlalte organizaţiile ale cadrelor de rezervă în GARDA NAŢIONALĂ, la prima reuniune statutară.
    3. Din acest moment, Partidul României Europene PRE, este hotărât să sprijine toate mişcarile, manifestaţiile, grevele si alte actiuni de protest ale sindicatelor şi ale societăţii civile din România, contribuind prin conştientizarea şi activizarea cadrelor de rezervă şi nu numai la misiunea de aparatori ai democratiei constitutionale în conformitate cu art. 118, alin. 1 din Constitutia Romaniei care prevede: ”Armata este subordonată exclusiv voinței poporului pentru garantarea suveranității, a independenței și a unității statului, a integrității teritoriale a țării și a democrației constituționale. În condițiile legii și ale tratatelor internaționale la care România este parte, armata contribuie la apărarea colectivă în sistemele de alianța militară și participă la acțiuni privind menţinerea sau restabilirea păcii.”
    - va continua -

    RăspundețiȘtergere
  21. Ep.2: Grav, deosebit de grav!
    Ce stiti despre aceasta???
    Sa fie UNUL din marele SECRETE ?
    __________
    4. Ieşirea din această situaţie periculoasă pentru naţiunea şi statul nostru, se face, în mod democratic, numai prin declanşarea alegerilor generale anticipate şi nu prin lovitură de stat preconizată de forţele negre care induc starea de necesitate in România pentru a desfiinţa statul român de drept european prin asumarea puterii dictatoriale, discreţionare, lichidarea statului naţional, risipirea naţiunii noastre şi predarea teritoriului altor forţe străine.
    5. De aceea, P.R.E. cheamă la unitate şi protest toate forţele naţionale sanatoase, la declanşarea grevei generale la 8 martie 2011, instaurarea unui guvern de uniune naţională care să aplice un program politic de salvare naţională şi să asigure alegeri generale anticipate, libere şi corecte.
    6. S.C.M.D., din perspective transformării sale în Garda Naţională, are vocaţia să devină singura garantă reală a restaurării statului de drept şi a reconstrucţiei societăţii democratice româneşti, pentru ieşirea din criză şi revenirea la valorile asumate de România ca membră a U.E. şi a N.A.T.O.
    7. În aceste momente, nu există nici o altă prioritate strategică mai importantă decât apărarea democrației constituționale în România.
    Armata României, din care trebuie să facă parte şi pensionarii militari, este singura instituție loaială statului de drept, capabilă să impună respectarea Constituției, chiar şi unor aşa-zişi şi cu de la sine putere, preşedinţi jucători, a altor demnitari care încalcă în mod repetat jurământul depus faţă de naţiune.
    8. Partidul României Europene –P.R.E. cheamă cadrele militare active şi, îndeosebi pe cele din serviciile secrete (S.R.I., S.I.E.) şi, în special, din S.P.P., să respecte prevederile Constituţiei României şi legile ţării şi să nu se implice în jocuri politice, de poliţie politică, de dezinformare şi intimidare a cadrelor de rezervă, întrucât actualul regim va intra în istorie ca fiind cel mai abuziv şi dictatorial din istoria recentă a României.
    9. Armata este coloana vertebrală a oricărei naţiuni şi scutul statalităţii naţionale. Naţiunea Română şi Statul ei Naţional Unitar, suveran şi independent, pe lângă Armata României, are nevoie, in actuala conjunctură internă şi internaţională şi de ”Garda Naţională” pentru a-şi apăra valorile naţionale ameninţate atât din interiorul, cât şi din afara ţării, în faţa oricărui agresor, de oriunde ar veni acesta.
    P.R.E. cheamă toate forţele politice, sindicale, toate organizaţiile profesionale responsabile, oamenii de cultură, oamenii de ştiinţă şi artă, pe toţi cercetătorii, toate organizaţiile nonguvernamentale, tineretul şi studenţii, pe toţi rezerviştii militari să susţină consolidarea forţelor armate şi a drepturile celor care au depus jurământ militar pe viaţă pentru ţară, pentru apărarea democraţiei constituţionale, a patriei noastre comune, România!
    ”România va renaşte în Uniunea Europeană prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!”

    dr. Geo Stroe,
    preşedinte fondator al Partidului României Europene – P.R.E.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai sa fie!
    INCREDIBIL!
    Care pe care copiaza?
    Din "formulari si exprimari",
    parca ar fi "unii si aceeasi"!
    Ptiu drace! Ce stiti domnilor scmd-isti?
    Unde va duce D&P, de-a GRAMADA ORGANIZATA ???

    RăspundețiȘtergere
  23. eu a scris:
    2 Martie 2011 la 12:16 pm

    DOGARU !? Un latrator comunist, care a pupat bine de tot fundurile epocii trecute, apoi le-a pupat pe cele, multe, actuale, pana a fost fugarit din functia pe care o cumula cu salariul. In acel moment totul s-a transformat in razboiul lui personal, iar daca a gasit si papagalii care sa contribuie lunar la bunastarea lui financiara, cu atat mai bine… Un om fara scrupule, fara onoare, fara coloana vertebrala si dezbracat de caracter. Se zice ca i s-a promis un post caldut ( poate cel de ministru al apararii ) numai sa latre pe la televiziuni. Sindicatul si lupta sindicala nu se pot manifesta identic cu un partid politic, asa cum se da asta in stamba. Numai ca, de va veni antoponta la guvernare ( ceea ce este posibil ), sunt multi altii pe listele de asteptare pentru functiile mari. El va primi tot un birou in care sa scrie ode mai departe. Dar ce nu face omul pentru 30 de arginti. Care onoare de militar la Dogaru ?! Asta a fost vreodata militar ?!

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca si pacientii din H 9 reactioneaza astfel inseamna ca este ...grav. Partidului României Mondiale (H7)inca nu a comunicat nimic?

    RăspundețiȘtergere
  25. Un alt istoric care se vrea sef. Domnule , s-a umplut tara de iubitori de cotizatii. Coleg de breasla cu Dogaru, nu m-ar mira sa fie un alis veris iintre cei doi. Dragostea pentru Oastea cea mare de care vorbea si domnul Dogaru candva , este comnuna. Asa ca inainte ostenii mei! Sa nu va treziti ca sunt una si aceeasi marie dar cu alta palarie .

    RăspundețiȘtergere
  26. @Neacsu
    Daca ma scapa de jucator si boc cii votez si cu arheologii!

    RăspundețiȘtergere
  27. Dragul meu, si eu as vota cu arheologii. Aia macar cauta adevarul Istoricii il distorsioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  28. pentru detalii vizavi de partidul istoricilor , intrati pe adresa
    http://www.tmb.ro/files/1280989521.doc

    RăspundețiȘtergere
  29. Vezi ca se prinde?
    Uauuuu ... cine salveaza Romania!!!
    ano 12:35, mai ai frati/surori?
    Eheee, d'aia mama unora, e mereu gravida!

    RăspundețiȘtergere
  30. Adevarul este de unde te uiti.AM VAZUT :2006
    Acum verific daca Spitalul Socola mai exista.

    RăspundețiȘtergere
  31. "Anonim spunea...
    @Ametitu
    Mai sezi ascuns ,ca-i frig,iar vecinii,dac-or mai trai,nu cred sa fie ingrijorati .Or crede ca-i sedinta la cazanul de ,,dedesubtul lui Neacsu,,.
    2 martie 2011, 12:00"
    Da ce pe Neacşu vor să-l fiarbă la cazan? Nu cred, că-i bătrân, trebuie să fierbi mult la el, iar ciorba nu ar avea un gust bun. Cred că mai bine îl fac pe cărbuni, fazendat şi şniţeluit un pic înainte.

    RăspundețiȘtergere
  32. CONFORM O. SMG-maine 05.03.2011-se incheie procesul de REVIZUIRE. INTRE 05-15.03-se vor primi noile decizii. VA SALUT

    RăspundețiȘtergere
  33. @anonim 12:51
    Frate draga,doar pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  34. Am intrat IO,
    iata ce rezulta:Ep.1.:
    ______
    13.06.2007 PARTIDUL ROMÂNIEI EUROPENE (PRE)

    Sentinţa civilă nr.2/22.01.2007 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă în dosarul nr.19007/3/2006: Admite cererea formulată de petenţii Geo (Gheorghe) Stroe, Mihail M. Pîrlog, Laurenţiu Munteanu, Florin Ghimpu şi Mircea Vîlcu având domiciliul ales în Bucureşti, str. Drumul Taberei nr.26, bl. T1, sc. 1, et. 9, ap. 119, sector 6. Acordă personalitate juridică Partidului României Europene, având semnul electoral „PRE” şi cu sediul ales în Bucureşti, str. Drumul Taberei nr.26, bl. T1, sc. 1, et. 9, ap. 119, sector 6. Constată că semnul permanent al partidului este format dintr-un inel albastru pe care sunt grefate nouă stele aurii, în interiorul inelului aflându-se profilul Sfinxului din Bucegi, iar deasupra inelului figurând steagul dacilor reprezentat de un corp de lup, tricolor, iar sub el este scris „PRE”. Dispune înscrierea partidului în Registrul special al partidelor politice aflat la Grefa Tribunalului Bucureşti. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la comunicare la Curtea de Apel Bucureşti.
    Decizia civilă nr.789/02.05.2007 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a Civilă şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie în dosar nr.19007/3/2006 (984/2007): Anulează ca netimbrată contestaţia formulată de contestatorul PARTIDUL SOLIDARITĂŢII DEMOCRATICE PENTRU ŞANSE EGALE ŞI O SOCIETATE MAI BUNĂ împotriva deciziei civile nr.2/22.01.2007 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a civilă în dosarul nr.19007/3/2006, în contradictoriu cu intimaţii Stroe Geo (Gheorghe), Mihail M. Pîrlog, Munteanu Laurenţiu, Ghimpu Florin şi Vîlcu Mircea şi PARTIDUL ROMÂNIEI EUROPENE. Irevocabilă.
    Preşedinte fondator: Geo Stroe
    Preşedinte executiv: Mihail M. Pîrlog
    Secretar general: Laurenţiu Munteanu
    Secretar executiv: Florin Ghimpu
    Consilier: Mircea Vâlcu.
    - La data de 20.02.2008 PARTIDUL ROMÂNIEI EUROPENE a depus documentele care atestă desfăşurarea şedinţei PARTIDULUI ROMÂNIEI EUROPENE din data de 24.01.2008, pentru a se înscrie în Registrul Partidelor Politice, conf. art.24 din Legea nr.14/2003.
    - va urma -

    RăspundețiȘtergere
  35. Eheee.... Ep.2.:
    Aici se pare ca ... e buba:
    ________
    Modificări (21.07.2010) – Decizia civilă nr. 1 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III a Civilă în dosar nr. 26785/3/2009, în şedinţa publică din data de 08.01.2010:
    Admite cererea principală formulată de petentul
    Anulează cererea formulată de petentul PARTIDUL ROMÂNIEI EUROPENE , cu sediul în Bucureşti, sector 6, str. Dr. Taberei nr. 26, bl. T1, ap.119
    Anulează cererea de intervenţie formulată de PARTIDUL SOLIDARITĂŢII DEMOCRATICE PENTRU ŞANSE EGALE ŞI O SOCIETATE MAI BUNĂ, cu sediul în Bucureşti B-dul Regina Maria nr. 1, bl. P5B, sc. 2, ap.36, în Bucureşti, str. Ioviţa nr. 10, bl. P13 et. 6 ap. 26 şi 27, sector 5, în str. 11 Iunie nr. 30A, sector 4, ca netimbrată.
    Dispune înregistrarea modificărilor statutului şi programului politic ale petentului Partidul României Europene în Registrul Partidelor Politice.
    Cu drept de contestaţie în 5 zile de la comunicare.
    Pronunţată în şedinţă publică, la data de 08.01.2010

    Extras din Statut
    […]
    Capitolul 2 art. 32 alin. 4 „Toate hotărârile şi deciziile Congresului se iau cu votul a cel puţin 50% plus 1 din numărul membrilor prezenţi la şedinţă. Şedinţele se desfăşoară legal dacă sunt prezenţi cel puţin 2/3 două treimi din membrii Congresului”
    [….]
    Conform Procesului Verbal nr. 53/2009 din 12.06.2009 încheiat în şedinţa Partidului României Europene – PRE s-a dezbătut şi s-a aprobat atât noul statut cât şi programul PRE - filele 17-35, 45-76 aflate în dosarul 26785/3/2009

    RăspundețiȘtergere
  36. mai cititi si
    http://www.cuvantul-liber.ro/articol.asp?ID=36419
    http://www.ziare.com/tg-mures/institutii/partidul-de-uniune-nationala-in-formare-la-targu-mures-417752
    http://www.citynews.ro/bistrita-nasaud/politica-13/vatra-romaneasca-si-noua-dreapta-se-unesc-intr-un-partid-102756/
    Acuma aveti radacinile . Cautati crengile .

    RăspundețiȘtergere
  37. "CONFORM O. SMG-maine 05.03.2011-se incheie procesul de REVIZUIRE. INTRE 05-15.03-se vor primi noile decizii. VA SALUT"

    A: 12,53 tu eşti pe vechi sau pe nou? Vezi că mâine va fi 3 martie şi nu 5!

    RăspundețiȘtergere
  38. Cauze cu Minori şi de Familie în dosar nr.19007/3/2006 (984/2007): Anulează ca netimbrată contestaţia formulată de contestatorul PARTIDUL SOLIDARITĂŢII DEMOCRATICE PENTRU ŞANSE EGALE ŞI O SOCIETATE MAI BUNĂ

    RăspundețiȘtergere
  39. Pe când şi-un partid al lui Berciu Mundialu?

    RăspundețiȘtergere
  40. Nea Neacşule ce crengi să mai căutăm când ăştia au defrişat tot iar rădăcinile e bine ascunse în pământ?

    RăspundețiȘtergere
  41. "CONFORM O. SMG-Incepand cu 05.03.2011-se incheie procesul de REVIZUIRE. INTRE 05-15.03-se vor primi noile decizii. Din aprilie se intra in plata pe noile decizii pentru toata lumea VA SALUT" scuze ,graba -nu sunt pensionar cu timp nelimitat la purtator!!

    RăspundețiȘtergere
  42. A:13,12
    Dar pentru ceilalţi care nu sunt sub SMG şi sub Dănilă Prepeleac când se încheie? Ai ceva info în acest sens?

    RăspundețiȘtergere
  43. Smechere de la 13:12;
    Lasa-ne frate! Meri une ai treaba!
    Nu ne intereseaza IDIOTENIILE tale!
    Nu vezi ce se discuta la ORDINEA ZILEI?
    Ori ai ceva INTERESE, sa ne duci prin maracini!

    RăspundețiȘtergere
  44. ,, Timp nelimitat la purtator ,, .Cum era bancul?
    Pensionarii care pot misca sunt mai ocupati decit cei cu serviciu la altii.

    RăspundețiȘtergere
  45. Am onoarea sa va salut!
    Cu riscul de a deranja si a supara, imi permit sa scriu:
    1. In legatura cu mitingul= FIASCO!;
    2. In legatura cu Anonim 02.03 2011 10.47٨11.59 : Dezvolta "academicianule" - ca sa inteleg daca sint de acord cu tine sau iti spun SICTIR!
    3. http://mhblogonline.blogspot.com/2011/02/scmd-ziua-si-scandalul-razboiul-e-mail.html?utm_source=BP_recent :22.41.De ce ti-era dor ai avut parte!
    4. In legatura cu ANCMRR - regret ca presedintele este de aceeasi arma/specialitate cu akord75;
    In rest, numai de bine tuturor cititorilor/comentatorilor!
    Felicitari Admin.!
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  46. Iote-te la ei frumoşii, cum dădu niţel soarele afară deveniră mai zglobii pe blog! Ca muştele primăvara...Aşa vă vreau! Continuaţi, continuaţi...

    RăspundețiȘtergere
  47. Fraţilor uitaţi-l pe Czar al nostru în ultima poză. Cel care cântă la cobză de zici că-i Barbă Lautariu!

    RăspundețiȘtergere
  48. Ha, ha, ha ....
    Am gasit frate! merci!
    Hai s-o spunem la tata lumea:
    __________
    As vrea sa stie tata lumea!
    Fara fanfara si fara ala cu umbreluta, eu
    nu ma duc la protiest! Sa mearga altu!
    Eu vreu fanfara, vreu omu cu umbreluta!
    De akord cu mine? vreu sa protiestam si noi!
    25 februarie 2011, 22:41
    _____________
    EXTRA! Lovitura de .... Nostradamus!

    RăspundețiȘtergere
  49. Fanfara din Şăpti Prăjîni şî umbreluţa în pahar?

    RăspundețiȘtergere
  50. .... umbreluţa în pahar?
    _______
    NO ma, la ala in cap!
    Uita-te si tu la video-ul de mai sus! Primul!
    Ala di care nu stii, dac' e ala sau ... e aia ....
    Pantaloni poarta tata lumea! Iar inauntru, nu videm ce-i!

    RăspundețiȘtergere
  51. Anonim spunea...

    "CONFORM O. SMG-Incepand cu 05.03.2011-se incheie procesul de REVIZUIRE. INTRE 05-15.03-se vor primi noile decizii. Din aprilie se intra in plata pe noile decizii pentru toata lumea VA SALUT" scuze ,graba -nu sunt pensionar cu timp nelimitat la purtator!!
    2 martie 2011, 13:12

    RăspundețiȘtergere
  52. ano 13:12 ,
    Tu ai un fix!
    Ia meri si te cata aici:
    5. Sanatatea fizica si mintala, inainte de toate! UPDATE.
    http://mhblogonline.blogspot.com/p/5-sanatatea-fizica-si-mintala-inainte.html

    RăspundețiȘtergere
  53. Băi oameni buni ăla de-o tot trage cu SMG-ul o fi Frăţilă suptordonat de-a lu Dănilă! Hai duceţi-vă unu de-l scoateţi din priză că i se arde tubu şi n-avem piese de schimb.

    RăspundețiȘtergere
  54. http://www.descopera.ro/dnews/8024310-el-este-ursul-kung-fu-video

    RăspundețiȘtergere
  55. Nu-i tub,e tulumba.Ca-i de meserie.Tulumba giu

    RăspundețiȘtergere
  56. Apropos,
    de ce se mai scria amu, p'aici:
    111 comenturi ... croite/citite si rascitite!
    Loati d'aici:
    http://mhblogonline.blogspot.com/2011/02/cd-scmd-pregateste-o-actiune-de-protest.html
    ________
    Ba, ai dreak mai sunteti voi, astia de p'aici!
    Comenturi, de pus in rama!
    Si de uns la rana!
    Scris de unu, care rade de-l doare burta!

    RăspundețiȘtergere
  57. http://sindicatulcmd.blogspot.com/ (&5)
    Ce are DNA cu col. Trosca? Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace! Sint de acord ca Chioru` e orice, numai roman nu! El face ce i se "ordona"! Dar cine da ordinele?????

    RăspundețiȘtergere
  58. Chiar chestia aia pe care vrea să le-o facă postmortem chioru col.Trosca şi celorlaţi camarazi de-ai lui omorâţi în faţa MApN în 89 este o mare mârlănie. Da te pui cu chioru?
    Vedea-l-aş cu dric la poartă şi cai mascaţi...

    RăspundețiȘtergere
  59. Mârlănia, e comisa de imbecilii din CNSAS,
    aia care au SALARII si privilegii de ministrii!
    Cu secretara, masina si sofer la scara, cei care fac
    si desfac "cum vor muschii lor", prin HOTARARI judecatoresti!
    Toate NEMERNICIILE, pe FOARTE MULTI BANII publici!
    Impotriva ACESTEI monstruoase creaturi, care DISTRUGE oameni, VIETI, CARIERE, si, iata, nici pe MORTI nu-i lasa in pace,TREBUIE sa PROTESTAM toti, cu tarie!
    Sa cerem efectiv, DESFIINTAREA acestui MONSTRU, care colac peste pupaza,inghite PENSIILE si AJUTOARELE SOCIALE a ZECI DE MII DE ROMANI! Eheeee ... dar pentru a intelege, trebuie sa cunosti!
    Basescu a pus in executare o HOTARARE JUDECATOREASCA, izvorata din tenebrele CNSAS! Jos, afara din bugetul public, cu aceste jigodii, cu acesti NEMERNICI! Asta NU TREBUIE UITAT!

    RăspundețiȘtergere
  60. "Preşedintele Traian Băsescu a decis retragerea titlului de Erou-Martir al Revoluţiei pentru fostul şef al Unităţii Speciale de Luptă Antiteroristă (USLA). Verdict: poliţie politică. Pe numele colonelului Gheorghe Trosca există un raport emis de către CNSAS. Decizia Consiliului este susţinută de o sentinţă definitivă a instanţei."
    sursa:
    http://www.adevarul.ro/actualitate/Uslasul_Trosca_nu_mai_e_erou_0_436157050.html#commentsPage-1

    RăspundețiȘtergere
  61. Ce rahaţi măi fraţilor, ce rahaţi de oameni...Păi ăştia ar trebui executaţi preventiv. Am ajuns mai ceva ca în Evul Mediu! România ţara tenebrelor, a lui Dracula şi-a flăcării violet.

    RăspundețiȘtergere
  62. http://2.bp.blogspot.com/-yJSbUFM9P1w/TWLiXWKemyI/AAAAAAAAAfU/bYlG8ovRbcI/s1600/ghid.png
    (SHIFT+Enter)
    Ce parere aveti de art. 4 al.(4)? Se deschid toate caile pentru a deveni militar orice neavenit, dar cu pile zdravene. Oare cit o costa?

    RăspundețiȘtergere
  63. De Martisor
    Sa citim, sa judecam si sa spunem-chiar daca nu sintem convinsi noi, barbatii-ca nu este adevarat:
    http://www.altfel.info/la-gura-humorului/de-la-lume-adunate/1350-despre-femei-sau-despre-barbai.html
    http://www.apropo.ro/apropouri/ce-este-femeia-7963685

    RăspundețiȘtergere
  64. Anonimul 1047 zice ca nu e Rinciog dar si el e suparat pe bucuresteni si zice ca aia nu e in stare de sa se adune . Se aude prin sectoare ? Pai daca domnu Dogaru ar fi facut scoala militara ar fi stiut cum sa-i adune , ar fi strigat " toata lumea pe sectoareeeeeeeeeeeeee" dar daca nu a stiut, uite ca nu au iesit bucurestenii pe sectoare. Anonimule -Rinciog te-ai dat de gol tata cu ultima remarca, aia in care zici ca bucurestenii niciodata nu au fost in stare sa apartina unui grup, pentru ca nu te-ai putut abtine mei Rinciogule mei, sa nu ii articulezi iara pe Bucuresteni ca nu v-au raspuns la apel si uite asa te-ai dat de gol fraiere.

    RăspundețiȘtergere
  65. Pai ce sa faca mai si el, nu e numai fraier, mai e si las, ca nu recunoaste macar. Da mai, eu sunt, care e problema. Cand are de dat cate un comunicat isi trece si numarul de la pantof sa vada lumea ce de functii are el si ce destept este, dar cand injura se ascunde dupa deget si zice ca nu l-a mancat el da ii pute guraaaaaaaaaa de la o posta .

    RăspundețiȘtergere
  66. Pregati-ti-va toti.Trosca?Ha!Urmeaza toti comunistii.Rimele se uita la OTV.

    ,, În 1961, un film francez intitulat „Who Are You, Mr. Sorge?" a devenit popular în Uniunea Sovietică. Liderul sovietic Nikita Hruşciov a văzut filmul şi a întrebat KGB-ul dacă povestea era adevărată. După ce KGB-ul a confirmat povestea spionului rus, Hruşciov i-a acordat lui Sorge titlul de Erou al Uniunii Sovietice, cea mai înaltă distincţie. Ultima soţie a lui Sorge, Iishi, care a murit în anul 2000 la vârsta de 89 de ani, a primit o pensie din partea Rusiei. ,,

    RăspundețiȘtergere
  67. Cica Ministerul de interne da in judecata SCMD mai precis pe reprezentantul sau Mircea Dogaru, pentru dezinformare si faptul ca i-au facut sa disponibilizeze 5000 de jandarmi ca sa pazeasca 2000 de disponibilizati militari in loc de 10000 cati promisese SCMD.Vor cere in instanta plata salariilor jandarmilor scosi de la alte sarcini pentru a avea grija de cativa rezervisti rataciti prin Bucuresti si despagubiri pentru blocarea traficului cu subunitatile de jandarmi.
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  68. Felicitări băieţilor/poliţiştilor, uite că se poate! S-o ia însă cu aceleaşi metode şi printre politicienii RO. Un pic de curăţenie de primăvară trebuie făcut...
    http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/barbat-suspectat-de-furt-impuscat-in-cap-de-politisti-570319.html

    RăspundețiȘtergere
  69. Mei,mei unde estem Czar că dor tare la mine pentru el. Vreţ mergem facel la el vizită? Luaţ de colea:
    http://cezar-armyia.blogspot.com/
    Să-l încuraranjăm un pic la blog.
    Aladin

    RăspundețiȘtergere
  70. Domnul Dogaru il contrazice pe Rinciog ca si presa . In conceptia dansului la manifestatie au participat circa 8000 de sindicalisti. din care :
    - 2000 veniti cu autobuzele de la filiale de pe teritoriu.
    - o parte )cati(?) veniti pe cont propriu
    - sindicalistii militari din Bucuresti (cati? )
    - sindicalisti de la alte sindicate (fara numar si sindicatele si sindicalistii) care si-au manifestat intentia de a realiza un protocol cu SCMD.
    TOTAL 8000.
    Este ceva aberant aici . P e de o parte , domnul Rinciog, la cald ii cearta pe cei din Bucuresti si spune ca nu sunt in stare sa se adune , sa se mobilizeze, pe de alta parte , daca ne luam dupa cifrele domnului Dogaru, provincialii au reprezentat numai 25% din totalul particpantilor, ceilalti, (adica 75% din cei 8000) au fost Bucurestenii. Sa nu imi spuna ei mie acuma ca Sindicalistii buucuresteni au fost 1000, iar ceilalti 5000 pana la 8000 au fost cei veniti pe cont propriu, si cei din alte sindicate , ca inseamna ca sindicatul s-a facut cu adevarat de ras . Sa vina la o demoanstratie organizata de CD sub numarul simpatizantilor ar fi rasul lumii. Deci pe undeva , cineva , ne minte iara cu nerusinare. Cine sa fie? Cum e posibil ca toate ziarele si jandarmii sa dea o cifra apropiata, care justifica supararea domnului Rinciog, iar domnul Dogaru sa vina cu gogorita asta ca au fost 8000 de oameni, din care 2000 de la filialele din provincie . Domnule Dogaru, cand va opriti din visat si mintit ? Si auziti ce schema" Parte din participanti nu au rezistat la intregul traseu de 7,4 km, la ger si la ritm, fiind insa inlocuiti cu grupuri care au intrat in randurile noastre pe parcurs" Domnule , iti vine sa lesini de ras. Doamne cata organizare , a fost de fapt o proba de stafeta 4X2000. Cu patru echpe .. provincialii, bucurestenii, voluntarii si simpatizantii. Doamne , oare cat de prosti crede domnul Dogaru ca sunt cititorii ?
    Aszeptati sa vedeti inregistrarile filmate. Vor face deliciul publicului. Vreau sa vad si eu momentul schimbarii stafetelor.

    RăspundețiȘtergere
  71. Nea Neacşu păi dacă Dog poartă +3,5X dioptrii cum să vadă altfel prin lentilele alea ca sticla de la sifon?

    RăspundețiȘtergere
  72. Stati linistiti, asta-i fratele mai mare a Girafei care numara in parlament. Periculosi oameni .Sa minti atat de senin cand o tara intreaga vede. cum or minti cand nu-i vad decat 2-3/?de examplu atunci cand consuma bugetul pe Mese servite,mese servite,mese servite,mese servite mse servite si cauciucuri la masini-doamne fereste

    RăspundețiȘtergere
  73. Neacsule vezi ca nu stii fraiere ? Pai cifra de 80000 este pentru sectia financiara baiatu, pentru decont. S-au luat sepcute si stegulete si banere si veste pentru 8000 de oameni, care s-au evaporat pe parcurs, cu materiale cu tot. Si uite asa mai deconteza baietii niste bani, ca se apropie scadenta. Vezi ca te-a pacalit dogaru ? Si te mai dai destept .

    RăspundețiȘtergere
  74. Uite ce-mi trimise Czar cu rugămintea de a informa şi pe voi:http://www.youtube.com/watch?v=eHRdtJjU4H8...Cică el este şefu bandei.

    RăspundețiȘtergere
  75. Anonim20.11
    Da , recunosc e o ipoteza demna de luat in seama . Ce sa fac, nimeni nu le stie pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  76. ba termina ,ca te caftesc, Czar

    RăspundețiȘtergere
  77. http://www.youtube.com/watch?v=eHRdtJjU4H8...Cică el este şefu bandei.

    Cine-i ala zgaibarat pe stilp ? O fi cool LITA ?
    8

    RăspundețiȘtergere
  78. Io-s ăla di beleşti ochii la Czar sâ-l văd pi şăfu cum sî antreneazâ la tromblon pentru Buhaiu di Aur!
    CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  79. acu am vinit acas' si citii pe fuga commenturili si scrisoarea komunicatu sau ce dreak o fi.Daaa.. io stiu ca fuse rece la bucale pe 01.03 da chiar asa!!- citez;
    'La Bucuresti, pe un ger naprasnic, au venit circa 2000 de delegati din'.....
    Baaa dati-o dracului de treaba chiar asa GER NAPRASNIC!!!!!
    pur si simplu dogaru nu are proprietatea si simtul cuvintelor
    Pai daca ala a fost GER NAPRASNIC e clar ca dogaru a facut armata in birou la +26 celsius ceea ce oricum stie toata lumea,da io tot ma mir cum naiba poti sa zici GER NAPRASNIC????
    din brasov cu salutari al 75-lea anonim

    RăspundețiȘtergere
  80. Pe vremile astea tre să-l trimetem pe toaş Dogaru un pic la antrenament în HARCOV!

    RăspundețiȘtergere
  81. si eu am crezut ca e o greseala da chestia cu gerul se repeta si mai jos
    deci de la minciuni mici se ajunge la marile manipulari
    acelasi al 75-lea

    RăspundețiȘtergere
  82. Uitaţi dragi pretini un film cu Cezar când era tânăr şi în activitate:
    http://www.youtube.com/watch?v=0lUQFT4zVWk&feature=related
    PS cel mai mic dintre camarazi e Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  83. Daca sunteti pasionati de studiul reptilelor sau daca vreti sa stiti de ce nu coboara CuLita de pe stilp,

    http://www.metacafe.com/watch/3664846/cobra_hidden_camera/

    8

    RăspundețiȘtergere
  84. Neacsule ,ce faci tata? Pai ce facusi bre?Vazui ca nimeni nu prea mai vrea sa comenteze pe blogul tau. In parte ai avut dreptate. Dogaru si-a cam dat cu stangul in dreptul DAR NICI COLEGII NOSTRI NU AU FOST MAI BREJI. Cei care au primit ceva la pensie au preferat sa stea la televizor. A REUSIT MARINARUL SA NE "DIVIDA"aCUM NE IA LA TOCAT PE PARTI. IN CEEA CE-L PRIVESTE PE TROSCA....PACAT. AM FOST ACOLO IN ACEA SEARA "FATIDICA" A TERMINAT ACADEMIA LA GRUPA COLONELULUI GHEORGHE. GHEORGHE SPUNEA CA TROSCA A FOST "MESERIAS" L-AM PRIVIT 2 ZILE IN FATA MAPN CUM CIVILII IL SCUIPAU. MI-E RUSINE ACUM CA AM AVUT O ALTA PARERE ATUNCI. Daca nu ne vom uni sa ne aparam telurile comune ,ATUNCI VOM AVEA SOARTA LUI TROSCA. COZILE DE TOPOR SI TRADATORII SUNT LA TOT PASUL. Apusenii sunt plini de aur si ROMANII ..VAI DE MAMA LOR. NE-AU VANDUT CU TARA CU TOT.Azi maine o sa inceapa MULTINATIONALELE SA SAPE IN APUSENI. DEE...EI CU AURUL,URANIUL,WOLFRAMUL ETC IAR NOI CU P....A IN MANA.

    RăspundețiȘtergere
  85. Costul intregii actiuni pe Bucuresti, constand in cheltuieli de transport filiale (51.000 lei), achizitii (statie amplificare – 4700 lei, veste, sepci si bannere noi – 10.000 lei, flori pentru bucurestence – 500 lei, materiale filmare relucrare film – 700 lei) , si inchirieri (fanfara – 20 persoane , 4000 lei, camioneta platforma – 450 lei) a fost de 71.350 lei.
    _____________
    Iata esenta KOMUNIKATULUI de "multumire"!
    In rest ... bla, bla, bla ...
    Ne vedem/revedem si la ... alte KELTUIELI!
    P.S.: Dar ... cat "%" din trei-sfert-din-miliard KELTUIT,
    o fi, vorba lui MB ... "parandaratul"??
    Hmmm ... Dar ... ce ma "aia" pe mine grija !!??!!

    RăspundețiȘtergere
  86. @anonino22:07
    Da chiar,ce ?

    RăspundețiȘtergere
  87. 8
    Unde vrei sî cobor? Ci-s nebun? Vrei sî-mi mînîci păsărica?
    CuLiţî

    RăspundețiȘtergere
  88. Aloooo,
    Nenea cu Link-urile ......
    Mai pastreaza bre si pentru maine, poimaine ....
    Facusi aicilea un matalau .... de nu stie omu ce vrei....
    Da si matale alo 2-3-4 , na 5 ... dar da-l dreak, 100 e prea multe!

    RăspundețiȘtergere
  89. Nu ,fereasca Al de Sus.Sezi acolo pe stilp,ca la noapte-i senin sticla.O sa cazi tu, cind te-i dezgheta,prin aprilie.

    8

    RăspundețiȘtergere
  90. @22.16
    De aia or recalculat aia aia,ca te speriai ca-i pin la moarte.Acu ...Te-a amenintat careva sa le inveti pina-ti vine revizuirea ?Vrei ,te uiti,nu vrei...

    8

    RăspundețiȘtergere
  91. Nu chic c-am izmenili din chieli di oai a lu Czar, şubâ, rubaşcâ şî ghiari di mâţâ! Iete şăd şî io ca cioara-n par invidioşîlor..Vreţ sî rămâneţ fărî curent, ai? Zîciţ răpidi c-auzâi lupchii cum urlî şî de-aiştea chiar ni-i fricâ!
    CuLiţă

    RăspundețiȘtergere
  92. Cu lupii poate-o scoti la capat,da' l-am scapat din ochi pe vIsan si asta-i mai rau.Treba ta,eu t-am zis si ti dai jos pi lumina,da tu:
    -Batman ,Batman!
    Acu sazi ca ciara-n par si zi mersi ca nu stai ca proasta...
    8

    RăspundețiȘtergere
  93. Văleu c-o vinit şî am mâncat şî slănina...

    RăspundețiȘtergere
  94. @CoolLita

    http://www.dailymotion.com/video/xaob6l_coana-chirita-si-culita_fun

    8

    RăspundețiȘtergere
  95. Ce facusi CuLita, te cur entasi ? Ca-mi pari tapan pe stilp,sau ai incercat unul dintre efectele ...curentului electric si te-a afectat?
    8

    RăspundețiȘtergere
  96. Iesti câ-s băiet di salon? Da aistora di pi aici....n-ai ci sâ li zîci că văd câ unii îs suparaţ rău di tăt!
    CuLiţî

    RăspundețiȘtergere
  97. Bag sama ca sunteti gramada pe blogul CeZar-ului. Sau pe-a lui...?
    Nooou,nu cred!
    Ba ,voua de discoteca va arde ?
    8

    RăspundețiȘtergere
  98. Ie un chic m-o curentat când în c..r m-am scărchinat
    C-am uitat câ di sîrme-s agaţat.
    CuLiţî

    RăspundețiȘtergere
  99. Ba comisare, ce diaree de anonimi pe saitul tau. Doar doi rahati tantosi, motati si tepeni - Admin si Neacsu... Ai audienta, comisare! Sa fii sanatos! Dar de ce nu-l chemati si pe Geo Stroe sa va explice ce-i cu RomaniaEuropeana si cu Istoria DacoRomana... Poate mai puneti si voi de-o fundatie cu malaies portocaliu.
    Ariciul, animal folositor

    RăspundețiȘtergere
  100. Daca tot mai esti acolo,ia-ntinde gitlejul si vezi de Setila, Fomila si mai ales de ZmaulZmailor.Is bine,sanatosi,ori s-or oprit la vreo poveste ?
    8

    RăspundețiȘtergere
  101. Măi băieţ cari vreţ cari puteţ haidiţ cu tăţ
    Pi blogu lu Cezărel ca sâ-l ajutăm niţel.
    http://cezar-armyia.blogspot.com/
    Domnu Admin ş-o oferit deja serviciile da băitanu (Czar) îi îndărătnic ca racu şî cu mini poa sâ deie di dracu...saracu!
    PS Îi tari pacat sâ sî piardâ aşa talent...zău aşa.

    RăspundețiȘtergere
  102. Băi Mogorogea de 23,41, tu nu hibernezi fratele meu! Hai luminează-ţi faţa ca să nu ne-apuce greaţa!

    RăspundețiȘtergere
  103. 8-tarule, asta-i place cel mai tare lui Cezărel că e de la el de la Banat:
    http://www.youtube.com/watch?v=Thh0ntPbvWA

    RăspundețiȘtergere
  104. Dedicatie de la nasu catre finu TNT:
    http://www.youtube.com/watch?v=vwyyo2C7qWY&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  105. http://www.youtube.com/watch?v=3B50gGThyQ0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  106. Tine tu becu,ca io tre sa ma culc sa dorm,ca-s lat.Vezi la puricosul ala de ...arici, sa nu se ...pe-aici.
    8

    RăspundețiȘtergere
  107. Anonim 22.04
    Si care e problema cu comentariile ? Nu ma dau in vant dupa ele. E suficient ca se citeste. Comentariile aici.Singurii care regreta ca nu mai pot comenta acolo sunt cei care nu stiau decat sa injure, ca si cel care aici a scris ce a scris, tot de necz ca nu o mai poate face acolo.Cine tine neaparat sa comenteze o poate face cu o adresa de blog, cinstit, macar cu un pseudonim .Nu e asa vere ?
    Da. este o tragedie ce i s-a intamplat lui Trosca, si atunci, dar mai ales acuma. Poate sindicatul ar trebui sa protesteze in toata tara pentru memoria acestui om. Sa stie toata lumea ca indiferent ce face Basescu si ce hotarasc comisiile vandute puterii, Noi militarii ne respectam colegii. Pentru asta merita sa iesim in strada. Ce s-a intamplat atunci a fost o facatura , o razbunare si o crima pentru care numele lui Militaru va fi in veci pronuntat cu scarba. Poate Sinduicatul ar trebui sa comande o statuie a lui Trosca pe care sa o plaseze in fata academiei . sau chiar in academie, ca lectie pentru toate promotiile ce vor absolvi academia .
    Il felicit pe Dogaru pentru luarea de pozitie. Poate ar trebui sa il declare(bineinteles dupa ce consulta filialele ) membru de onoare post mortem al sindicatului si sa instituie o renta pentru sotia lui ca semn de respect si recompensare a nedreptatii ce i se face prin gestul lui Basescu, renta care sa fie cel putin egala cu ceea ce pierde prin retragerea titlului(daca beneficia de scutire de impozit sau alte avantaje materiale). Sunt trei variante , 3 propuneri pentru domnul Dogaru, pentru toti colegii vizavi de aceasta nedreptate. Se pot realiza taote, sau macar o parte din ele .

    RăspundețiȘtergere
  108. Bai fratilor, Dogaru asta e bolnav. Acuma arunca strigate de lupta peste tot . Am citit ultimele comunicate ale lui si te sperii. Numai strigate de lupta la el. Nu or fi strigate de durere? Oameni buni, daca doctorii s-au inselat si prostia doare ? Ce ziceti ? De ce striga Dogaru ? E bolnav rau de tot tipul . Cine ii arata unde spitalul 9 ?

    RăspundețiȘtergere
  109. Socola, Bălăceanca ş.a.

    RăspundețiȘtergere
  110. ..BUNA DIMINEATA..baieti si fete-de tinut minte:

    "CONFORM O. SMG-Incepand cu 05.03.2011-se incheie procesul de REVIZUIRE. INTRE 05-15.03-se vor primi noile decizii. Din aprilie se intra in plata pe noile decizii pentru toata lumea VA SALUT" scuze ,graba -nu sunt pensionar cu timp nelimitat la purtator!!

    RăspundețiȘtergere
  111. Bei Frăţilă şi tu ai nevoie de niscaiva tratamente!

    RăspundețiȘtergere
  112. VIDEO Ce nu s-a vazut la televizor la protestul pensionarilor militari - "Demnitate si onoare!", "Basescu, te-asteapta Ceausescu", "Afara cu Ciclopul" - de Victor Cozmei HotNews.ro
    _________
    Articol citit de cca 10.000 de oameni, cu peste 100 comentarii.
    Majoritatea INJURIOASE la adresa militarilor pensionari! Iata ce am castigat cu marele miting al paranoicului Dogaru! Inuraturi cat cuprinde! Biciuriea in piata publica a tuturora, din cauza dorintei cuplului paranoic D&P de a avea bani gramada la buzunar. Rusine!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri