Google Translate

duminică, 20 martie 2011

SCMD se transforma in Garda Nationala? Problema se discuta pe net, in cercuri restranse! Voi stiti? Ce parere aveti?

---------- Forwarded message ----------
From: ................
Date: 2011/3/19
Subject: propunere Garda Nationala
In statul vecin Ungaria a luat fiinta acum cativa ani Garda Maghiara care, datorita programului educational si de pregatire de tip nazist, a fost interzisa. Aceasta organizatie a reprezentat aripa militara a partidului nationalist radical Jobbik ce avea ca obiectiv restaurarea Ungariei medievale, care s-a bucurat de un imens numar de adepti in randul cetatenilor maghiari din Ungaria si de pretutindeni. Liderul Jobbik, Gabor Vana fondatorul Garzii Maghiare a refuzat sa mai colaboreze cu organizatia atat timp cat a fost transformata in Garda Nationala Ungara si la conducerea careia a fost numit Jozsef Inancsi.

Cotidianul Magyar Nemzet arata ca partidul Jobbik a abandonat organizatia in urma amenzilor ridicate pe care aceasta le-a primit si a problemelor etnice grave aparute in jurul acestei structuri. Asa sa fie oare? Se presupune ca numarul membrilor a scazut de la peste o mie anul trecut, la cateva sute in prezent. Ganditi-va ca acestia sunt instructorii profesionisti. Cu ce s-or ocupa oare cei care chipurile nu mai activeaza? ..... Din acest motiv cred ca propunerea de infiintare a Garzii Nationale Romane este salutara dar cu modificarea numeluii si a atributilor, pentru a nu crea impresia unei structuri ca replica la organizatia ungara . Acest lucru nu ar produce decat o escaladare a tensiunilor deja create intre cele doua etnii fara o finalitate benefica pentru nici una. Oricine are propuneri referitoare la o noua denumire precum si la rolul si obligatiile unei astfel de structuri sa le trimita pe adresele de mail .......; .......
_______________________
Fwd: propunere Garda Nationala
Sunday, March 20, 2011 4:30 PM

Renuntarea - de la bun inceput - la denumirea de "Garda" ar fi justificata, intr-adevar, in primul rand datorita rezonantei militariste a termenului; duce cu gandul la hulita "Garda de Fier", dar si la o noua "lovilutie" - demers istoric de care romanii s-au cam lamurit.
In al doilea rand, "garda" exista: este insusi SCMD, al carui lider, Mircea Dogaru, s-a pronuntat in mai multe randuri in acest sens. Noi trebuie sa decidem daca vrem sa construim ceva in care SCMD sa fie parte componenta ("aripa paramilitara"?), sau sa coagulam alte forte din randul populatiei civile in jurul SCMD - demers inutil, cata vreme Sindicatul isi are propriile sale laturi definitorii: loc, rol, specificitate. Cred in onestitatea D-lui Stroe - ca sa ma indoiesc de alegatiile unui corespondent al meu, care considera ca Dogaru ar fi cel de la care a emanat ideea constituirii "Garzii Nationale" - asa explicandu-si amicul tacerea de pana acum a liderului sindical.

In al treilea rand, denumirea propusa presupune in mod categoric girul autoritatii Statului, care in cazul de fata este imposibil de conceput. Cine sustine in continuare ideea "garzii" trebuie sa aiba in vedere si suspiciunile ca structura conceputa in aceste circumstante ar fi una aservita guvernarii basiste.

In al patrulea rand, revin la intrebarile puse anterior: cine suntem (noi, cei ce se implica)? In ce scop vrem sa ne unim? In jurul a ce sa ne unim? In ce mod ne unim? In ce vor consta actiunile noastre, odata uniti? s.a. Hai sa zicem ca vrem sa constituim UNIUNEA DEMOCRATA A ROMANILOR DE PRETUTINDENI, astfel incat sa putem fi acceptati la viata politica alaturi de partidele existente si de UDMR. Va trebui sa concepem un Statut, un cod de norme si principii de functionare (ROF), un Program social-politic, o Srategie si tacticile de actiune adecvate. Uniunea - daca termenul va fi agreat de toti - va trebui sa grupeze, sub acelasi stindard (caruia va trebui sa-i concepem un simbol grafic sugestiv), cat mai multe din uniunile, asociatiile, ligile, forumurile, asociatiile, ONG-urile, sindicatele si chiar partidele politice mici ce activeaza deja in Romania si in strainatate - care adera la Program. Indraznesc sa sper ca vom putea sa avem alaturi de noi inclusiv personalitati independente de mare notorietate, si poate chiar societati de mass-media.

Demersurile de constituire a structurii trebuie sa se deruleze gradat, intr-o decurgere cat mai flexibila, astfel incat sa genereze un cadru cat mai larg pentru schimbul permanent de idei si fixarea de convingeri. " Samburele" ce se va sadi in societatea romaneasca trebuie sa fie SCOPUL vizat - definit clar, succint, dar cuprinzator, gen "redresarea/ revigorarea /redesteptarea...natiunii si alinierea/ inscrierea/ implicarea (sa) nemijlocita... la/in.....". "Stratul" in care se sadeste acest "sambure" il constituie definirea liniilor de forta ale Programului preconizat, cum ar fi:

- Romania - stat national, suveran, aderent pe baza de principii democratice la UE;

- modelul de stat: stat social, care incurajeaza liberalismul spre a-i valorifica pe deplin valentele in beneficiul societatii;

- forma de guvernare: republica parlamentara cu sistem bicameral

- scopul structurii propuse (vezi mai sus) si obiectivele vizate pe plan politic, social, economic, cultural, spiritual, international etc.; intre scopurile vizate, un loc im portant se impune a reveni constientizarii politice a maselor, promovarii de candidati pentru a fi alesi ca lideri la toate nivelurile, incurajarii si promovarii dialogului social, ca si indreptarii erorilor istorice, mai ales din ultimele doua decenii;

- cai si modalitati de actiune in vederea atingerii obiectivelor: actiuni social-culturale, militantism comunitar si mediatic, participarea nemijlocita la activitatea politica, inclusiv la alegeri;

- altele ...

In fond, un prim pas pentru iesirea din marasmul actual au fost obligate sa-l faca deja partidele parlamentare ce au constituit ASL - doar ca ele au facut-o sub o umbrela partinica si nu vizeaza decat partial nevoile si aspitatiile natiunii, asa cum le concepem noi. Sa nu uitam, la temelia tuturor demersurilor noastre trebuie sa stea principiul dialogului, al schimbului de idei si negocierii constructive.

In nici un caz, sa nu uitam impactul pe plan international al scopului si obiectivelor ce ni le propunem, in care sens avem de slefuit la cuvinte ...
In numele "principiului dialogului, al schimbului de idei si negocierii constructive" , clamat mai sus, am luat DECIZIA, de a INFORMA PE TOATA LUMEA, cu ce se mai pune la cale, discuta la nivelul SEFILOR SCMD, inclusiv celor din teritoriu. Sau cel putin "unora", dintre acestia. Nu stiu daca sunt sau nu, cei premiati! 
Nu cunosc daca sunt sau nu dezbateri publice, sau doar simple schimburi de opinii!
Oricum, se pare ca ar vrea sa vanda blana ursului din padure!
Tacerea Presedintelui SCMD, o subliniez si eu!
Tacerea celor care au primit aceste e-mail-uri, este si aceasta o problema!
Ramane de vazut abia acum, dupa ce au luat cunoştinţă, care va fi opinia, punctul de vedere al celor multi, al membrilor SCMD de rand.
[ Pentru carcotasi, detin e-mail-urile in original.]
Multumesc celor care mi le-au trimis si mie!
Admin

49 de comentarii:

 1. Pohta ce-am pohtit! Usor usor se va ajunge la transformare. Bineinteles ca brosura tiparita probabil cu ajutorul firmei domnului Geo nu are nici o legatura cu SCMD, nici declaratiile de dragoste ale domnului Geo vizavi de SCMD si nici participarea SCMD prin doi reprezentanti SCMD din care unul "VICEPRESEDINTE" la activitati ale organizatiei domnului Geo, intamplator fruntas al partidului europenilor. Amestecul sindicatului in activitati mai mult sau mai putin politizate este mai mult decat evidenta, dar bineinteles, nimeni nu va recunoaste ce se intentioneaza.Ca si in cazul controlului financiar se va pastra tacerea si se va actiona pe esaloanele 2-3 pana se coc prunele si se plictisesc "carcotasii" de comentat. Tactica cunoscuta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai bine corpul de rezervă al pompierilor!

  RăspundețiȘtergere
 3. Teatrul Balsoi cauta balerini . Mai bine acolo

  RăspundețiȘtergere
 4. radem radem,da asa a zis si 'ghitlera' cand a dizolvat partidele in '33 si altii precum frantujii si ienglejii radeau ca de, erau 'mari puteri'
  citez;"In fond, un prim pas pentru iesirea din marasmul actual au fost obligate sa-l faca deja partidele parlamentare ce au constituit ASL - doar ca ele au facut-o sub o umbrela partinica si nu vizeaza decat partial nevoile si aspitatiile natiunii, asa cum le concepem noi".
  deci doar partial!!asta inseamna ca rezolva ei total 'aspiratiili'
  Istoria e plina de asemenea exemple
  Uff!! ar mai fi multe de spus,dar asa se intampla in statele slabe,atat economic cat si politic,cu populatie pauperizata,fara un orizont previzibil de crestere economica.Intotdeauna asemenea ciuperci otravitoare au aparut pe fondul descris mai sus.
  daca imi puteti da exemple contrarii as fi fericit sa le ascult
  @admin
  da io's mai prost si n-am inteles titlul,cum adica;'in cerc restrins pe NET'Mi se pare o contradictie in termeni

  RăspundețiȘtergere
 5. Akord,
  In cerc restrans pe net inseamna pe mail. Se discuta la nivel initiati .. Pan se obtine un consens s se formeaza un punct de vedere comun . Deocamdata mailul se trimite doar la cei ce reprezinta un oarecare interes , sau din actiuni, luari de pozitii si atitudini prezinta interes sau incredere. Am primit si eu maiul printr-o terta persoana si citind lista de destinatari am realizat ca sunt membrii marcanti ai unor filiale supuse padisahului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cum adica ... isi permit sa creada ca ar putea-o lua inaintea //partidulcontribuabililorromani.blogspot.com/ ??!!
  Ai dracului nesimtiti ...!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu stiu, insa acolo nu era vorba de transformarea unui sindicat in remorca unui partid .

  RăspundețiȘtergere
 8. @ano21.59
  pricepusem deja dar voiam sa ma iau de admin pt.ca 'mail Nu=net'.Daca pt.unii mail=net problema lor.Pt. mine e mare diferenta
  da' si pe mail e o secretizareee mama,mama
  Ia mai bine sa facem un pic de 'literatura'

  Pe drumul de costişă ce duce către NATO,
  În gândul lui, sergentul zicea c-a-mbulinat-o,
  De-o fi să sune goarna, să plece la război,
  Că-i sunt dotaţi colegii, cu puşti, din doi în doi,
  Aceşti pifani destoinici, mărşăluind cuminţi,
  Precum, odinioară, părinţii de părinţi.
  În salopete rupte, de să le plângi de milă,
  Tanchiştii, trei la număr, târăsc de o şenilă
  Ce-o descălţase tancul departe de cazarmă,
  La nicio oră după ieşirea la alarmă,
  Artileriştii-înjură în timp ce, la fălcele,
  Se-nhamă, să urnească un tun din alea grele,
  Din urmă, două MIG-uri tractate-s la teren,
  Că-n rezervor, se pare, n-au strop de kerosen,
  Pe fluviu, în amonte de Giurgiu, abia trec
  Trei torpiloare trase spre NATO, la edec,
  De marinarii care n-au mai ieşit în larg
  De când avea şi stemă drapelul, pe catarg,
  Fanfara, încropită dintr-un tambur major
  Şi-un trompetist, dă semnul s-o ia mai la picior,
  Căci, într-un punct strategic (ce doar pe hărţi există!),
  Vrea premierul Oastea s-o treacă în revistă.

  Apare premierul, semeţ ca un pandur,
  Privind spre militarii de foame rupţi în cur
  Şi inima în pieptu-i bătea, mai să i-l spargă,
  Văzând pe Gabi Oprea pe o mârţoagă şargă
  Şi mult se minunează şi nici că-i vine-a crede
  Când stele, cu toptanul, pe umerii lui vede,
  Cascheta-i era spartă, tunica descusută
  Şi-avea mai scurţi nădragii cu douăşcinci la sută,
  Lăsând în văzul lumii o gheată scâlciată,
  Dar fruntea lui teşită părea încoronată
  Cu străluciri de stele primite de pomană,
  În scurta-i carieră, de-acest distins Izmană,
  Căci bietul om, slab, palid, abia mai poate duce
  Opt stele ce, pe umeri, ca soarele străluce.
  Se miră Cabinetul, iar premierul, bravul,
  Se-nclină la ministru (precum îi e năravul)
  Şi-i zice cu blândeţe: „De unde vii, Găbiţă?”
  „Vin tocmai de la Şefu`.” „Şi cum e dânsul? „Criţă.”
  „Dar aste stele multe, cum, cine ţi le-a dat?”
  „Chiar şeful dumitale, doar nu le-oi fi furat.”
  „Şi pentru care fapte?” „Ştiu eu... Cică drept plată
  Că am trădat partidul, dar asta prima dată,
  Şi am venit la dânsul, cu trădători, cu tot.”
  „Dar ce rang ai, Găbiţă?” „Am rang de... mafiot!”

  ... Discursul de rigoare sfârşindu-l, premierul
  Dă încă o dovadă că nu-i lipseşte flerul,
  Făcând el spre miniştri un semn cât mai discret,
  De-o parte-i şi de alta, întregul Cabinet
  Zâmbeşte, la comandă, şi dau toţi cu piciorul
  În Oastea umilită, precum întreg poporul...

  Peneş cu arcanul
  Pentru conformitate,
  Colonel (r.) Ilie Bâtcă

  RăspundețiȘtergere
 9. Mulţumim Akord pt. postarea poeziei...

  RăspundețiȘtergere
 10. Istoricul M Dogaru nu a scris acel text. El n-ar fi facut greseala cu "restaurarea Ungariei medievale" . Se stie ce tragedie a patit Ungaria la Mohacs in 1526, cand si-a pierdut independenta si nu si-a mai dobandit-o pana in 1918, fiind, fie pasalac turcesc, fie provincie a Imperiului habsburgic..

  RăspundețiȘtergere
 11. Da, da...sigur "gânditorul ăla de la Hamangia" care stă cu fundu pe bec e Czar! Da stau şi mă întreb oare nu i se coc ouăle de la fierbinţeala aia?...Ori poate e bec cu lumină rece...

  RăspundețiȘtergere
 12. @Anonimus 02:08;
  Esti cel mai tare, nana!
  Mai vino si ziua pe la noi!
  Observatia facuta de tine, adus mult ras la mine!
  Sa ne spuna si sa videm ce ... Czar! Abia astept!

  RăspundețiȘtergere
 13. Czar un guvide de apă dulce care se culcă odată cu găinile şi se trezeşte la aniază....

  RăspundețiȘtergere
 14. 1.Război în Libia;
  2.Din reactorul 3 al centralei nucleare de la Fukushima iese fum. Personalul a fost evacuat.....

  The End?

  RăspundețiȘtergere
 15. 3 RON/kg cartofi de sămânţă!!!!!!!!! Mai ceva ca portocalele!

  RăspundețiȘtergere
 16. Istoricul de talie mondiala Dogaru ar scrie orice pentru bani si ar face intelegeri cu orice partid ii ofera ocazia sa prinda o functie politica. Asa ca Plano10 , ia o pauza de gandire inainte de a te exprima .

  RăspundețiȘtergere
 17. Se pare ca s-a lipit si el(Plano-10) via Elena cu oaresce interese. Deci fiti mai intelegatori,nu mai aveti pretentia de a fi drept si impartial cum a fost in tinerete!!!????

  RăspundețiȘtergere
 18. Pai da ba guvide ,ca-i importam din Argentina. Bananele si protocalelw le cultivam aici si mai si exportam.Nepriceputule. mai bine mei la Cezar si ia de la Sabrinaaa

  RăspundețiȘtergere
 19. Nu că guvidele de Czar i-a cules toţi castrveţii Sardinei! Şi-apoi zicea garidul că mere la Bucale să picheteze Senatul că cică azi se votează OUG1 şi are mare trebuinţă de asta...

  RăspundețiȘtergere
 20. Hopaaaa!!Ia uite unde era guvidele si barzaunele,si voi puneti barabule

  Presedintele francez Nicolas Sarkozy nu are nimic personal cu Basescu, nici cu
  tiganii care au invadat Franta, ci el uraste intregul popor roman.
  Numele adevarat al lui Nicolas Sarkozy este Miklós Pál István Sárközy de
  Nagy-Bócsa.
  Nicolas Sarkozy este fiul lui Pál István Ernő Sárközy de Nagy-Bócsa si al lui
  Andrée Jeanne "Dadu" Mallah.
  Tatal lui Nicolas Sarkozy s-a nascut in 1928 la Budapesta intr-o familie de
  nobili maghiari. In 1944 cand Armata Rosie a invadat Ungaria acesta a fugit in
  Germania, toate bunurile fiindu-i confiscate. Acesta s-a inrolat in legiunea
  straina, a facut stagiul de pregatire la Sidi Bel Abbes in Algeria dupa care
  trebuia sa fie trimis pe front in Indochina (regiune vietnameza) dar cu ajutorul
  unui medic care era tot maghiar a scapat de la o moarte sigura si s-a intors in
  1948 la viata civila. A locuit in Marsilia si a obtinut cetatenia franceza abia
  in 1970. In 1949 a cunoscut-o pe Andrée Jeanne "Dadu" Mallah, mama lui Nicolas
  Sarkozy.
  Andree Mallah mama lui Nicolas Sarkozy a fost fiica lui Benedict Mallah medic
  chirurg din Paris care initial il chema Aaron Mallah. Acesta s-a nascut in 1890
  intr-o comunitate de evrei sefarzi in Grecia la Tesalonic (pe vremea aceea sub
  ocupatie otomana).
  In 1955 s-a nascut Nicolas Sarkozy si a mai avut inca doi frati. In 1959 tatal
  lui Nicolas Sarkozy paraseste familia pentru a se recasatori cu alta.
  Deci pe scurt Nicolas Sarkozy este de nationalitate mixta: maghiar, evreu,
  francez... si probabil ca de aici se trage toata ura pe care o poarta poporului
  roman.
  Mai multe detalii gasiti pe pagina in engleza a lui Nicolas Sarkozy de pe
  "Sarkozy" redirects here. For the surname, see Sárközi (surname).
  Nicolas Sarkozy


  ________________________________

  23rd President of France
  Incumbent
  Assumed office
  16 May 2007
  Prime MinisterFrançois Fillon
  Preceded byJacques Chirac

  ________________________________

  Co-Prince of Andorra
  Incumbent
  Assumed office
  16 May 2007
  Serving with Joan Enric Vives Sicília
  Governor GeneralPhilippe Massoni
  Emmanuelle Mignon
  Christian Frémont
  Prime MinisterAlbert Pintat
  Jaume Bartumeu
  Preceded byJacques Chirac

  ________________________________

  Minister of the Interior
  In office
  2 June 2005 – 26 March 2007
  Prime MinisterDominique de Villepin
  Preceded byDominique de Villepin
  Succeeded byFrançois Baroin
  In office
  7 May 2002 – 30 March 2004
  Prime MinisterJean-Pierre Raffarin
  Preceded byDaniel Vaillant
  Succeeded byDominique de Villepin

  ________________________________

  Minister of Finance

  RăspundețiȘtergere
 21. In office
  31 March 2004 – 29 November 2004
  Prime MinisterJean-Pierre Raffarin
  Preceded byFrancis Mer
  Succeeded byHervé Gaymard

  ________________________________

  Minister of the Budget
  In office
  30 March 1993 – 11 May 1995
  Prime MinisterEdouard Balladur
  Preceded byMichel Charasse
  Succeeded byFrançois d'Aubert

  ________________________________

  Mayor of Neuilly-sur-Seine
  In office
  14 April 1983 – 7 May 2002
  Preceded byAchille Peretti
  Succeeded byLouis-Charles Bary

  ________________________________

  Born28 January 1955 (1955-01-28) (age 56)
  Paris, France
  Political partyUnion for a Popular Movement (2002–present)
  Other political
  affiliationsRally for the Republic (1976–2002)
  Spouse(s)Marie-Dominique Culioli (1982–1996)
  Cécilia Ciganer-Albéniz (1996–2007)
  Carla Bruni (2008–present)
  RelationsGuillaume Sarkozy (brother)
  Olivier Sarkozy (half-brother)
  ChildrenPierre (by Culioli)
  Jean (by Culioli)
  Louis (by Ciganer-Albéniz)
  ResidenceÉlysée Palace
  Alma materParis West University Nanterre La Défense
  ProfessionLawyer
  ReligionRoman Catholicism
  Signature
  Websitesarkozy.fr
  Styles of
  Nicolas Sarkozy
  Reference styleSon Excellence (Monsieur)
  Spoken styleMonsieur le Président
  Nicolas Sarkozy (pronounced [nikɔla saʁkɔzi] ( listen), born Nicolas Paul
  Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa on 28 January 1955) is the 23rd and current
  President of the French Republic and ex officio Co-Prince of Andorra. He assumed
  the office on 16 May 2007 after defeating the Socialist Party candidate Ségolène
  Royal 10 days earlier.
  Before his presidency, he was leader of the Union for a Popular Movement (UMP).
  Under Jacques Chirac's presidency he served as Minister of the Interior in
  Jean-Pierre Raffarin's (UMP) first two governments (from May 2002 to March
  2004), then was appointed Minister of Finances in Raffarin's last government
  (March 2004 to May 2005) and again Minister of the Interior in Dominique de
  Villepin's government (2005–2007).
  Sarkozy was also president of the General council of the Hauts-de-Seine
  department from 2004 to 2007 and mayor of Neuilly-sur-Seine, one of the
  wealthiest communes of France from 1983 to 2002. He was Minister of the Budget
  in the government of Édouard Balladur (RPR, predecessor of the UMP) during
  François Mitterrand's last term.
  Sarkozy is known for wanting to revitalize the French economy.[1][2][3] He has
  pledged to revive the work ethic, promote new initiatives and fight
  intolerance.[1] In foreign affairs he has promised a strengthening of the
  entente cordiale with the United Kingdom[4] and closer cooperation with the
  United States.[5] He married singer-songwriter Carla Bruni on 2 February 2008 at
  the Élysée Palace in Paris.

  RăspundețiȘtergere
 22. Excelent,akord75 !
  FFFF interesante, informatiile oferite!
  Avem a multumi! Habar nu aveam!

  RăspundețiȘtergere
 23. http://www.youtube.com/watch?v=tSmwO5jgYBU&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 24. Si-acu ce vreti ba sa nu mai pun barabule. Le-o trage la fratuzi -i-a bagat in rahat -apoi are grija si de noi. No ca-i bineee

  RăspundețiȘtergere
 25. Si totusi de ce uraste Sarkozy romanii? Pentru ca e maghiar, pentru ca e evreu, pentru ca ca e francez, sau de ce ? Din tot articolul am inteles ca e din parinti maghiario si evrei. Bun si legatura -ura cu romanii unde este?Nu toti maghiarii si nici toti evreii nu urasc romanii.Ar insemna ca 80% din romani sunt maghiari, pentru ca il urasc pe Basescu. Nu se potriveste.Nici eu nu il iubesc pe Basescu, dar nu am nimic cu romanii, nimic impotriva lor, si nici nu sunt maghiar sau evreu.Datele din biografia lui Sarkozy nu raspund la intrebare.

  RăspundețiȘtergere
 26. Dar hai sa incercam sa raspundem la alte intrebari, puse aici. Se doreste transformarea sau remorcarea sindicatului la un partid politic ? Sau doar orientarea simpatiilor sindicalistilor catre un partid anume ? Daca da, de catre cine ? Daca da , de ce nu se spune lucrurilor pe nume ? Daca da, care este pretul si cine il va plati ?
  Ce ne facem atunci cu legislatia si prevederile legii 54 sau cu statutul sindicatului ?

  RăspundețiȘtergere
 27. @ pt anonimii... nu numai in virtual.
  Istoricul M. Dogaru ar fi zis refacerea Ungariei "Sfintei Coroane" a regelui Stefan"(997-1006)

  RăspundețiȘtergere
 28. @neacsu
  Am postat cele de mai sus pt.informare
  Daca incepi sa faci analize pe text si sa cauti argumente n-aveti decat sa-l intrebati personal pe Sarkozy>Sigur va va raspunde ceea ce va raspunde oricine si n-ar recunoaste nici macar in vis ca uraste sau dusmaneste pe cineva.Toti vor binele,fericirea si bunastarea,bla,bla,bla,inclusiv dvs.si inclusiv SCMD.Contestati??Spre deosebire de conexiunile alambicate pe care le faceti eu doar am postat materialul care mi s-a parut interesant.
  cu stima
  S.D.
  P.S.Nu pot vorbi numai si numai si numai despre ce va obsedeaza pe dvs,chiar daca deturnati discutia spre acelasi subiect permanent

  RăspundețiȘtergere
 29. Akord,
  1.Nu voiam sa deturnez discutia nicaieri. Acesta este subiectul materialului. Ceea ce am dorit eu era o intoarcere la subiect, nu o deturnare a subiectului.
  2, Legat de Sarkozy , nu am tinut sa spun decat ca personal nu vad cum se divedeste prin ceea ce ai spus ca Sarkozy ii uraste pe romani. Pur si simplu nu exista nimic acolo care sa te faca sau sa ma faca sa trag concluzia respectiva. Si am intrebat care sunt acele date pentru ca era posibil sa-mi fi scapat mie .
  "Presedintele francez Nicolas Sarkozy nu are nimic personal cu Basescu, nici cu tiganii care au invadat Franta, ci el uraste intregul popor roman."
  Ma asteptam ca dupa aceasta afirmatie , sa urmeze o demonstratie care sa justifice enuntul si cum nu am gasit nimic, am intrebat. Fara rautate, fara nici o alta intentie . Dar daca te deranjeaza intrebarile , nu mai intreb .

  RăspundețiȘtergere
 30. @neacsu
  Si eu repet ca nu stiu ce gandeste respectivul dar informatiile primite le stiai??
  Si el a primit din frageda pruncie o educatie de la parintii lui (ca fiecare dintre noidealtfel).Oare ne putem inchipui ce gandea tatal si posibil cum si-a educat fiul??Retine am spus'posibil'si nicidecum 'probabil'
  @all
  Cum au aparut "Cele 10 porunci"

  > Moise umbla pe pamant sa-si aleaga poporul.
  > Se duce la tigani:
  > "Vreti sa fiti poporul ales?"
  > "Vrem, mosule"
  > "Dar trebuie sa va dau o porunca..."
  > "Da-ne-o, mosule"
  > "Sa nu mai furati."
  > "Mersi, mosule, nu ne intereseaza"
  > Se duce la italieni:
  > "Vreti sa fiti poporul ales?"
  > "Vrem."
  > "Dar trebuie sa va dau o porunca..."
  > "Da-ne-o."
  > "Sa o lasati mai moale cu femeile."
  > "A, nu, multumim, nu ne mai intereseaza"
  > Se duce la evrei:
  > "Vreti sa fiti poporul ales?"
  > "Da."
  > "Dar trebuie sa va dau o porunca..."
  > "Cat costa?"
  > "?!?!. Pai nu costa nimic...."
  > "Da-ne 10."

  RăspundețiȘtergere
 31. Akord,
  Din prezentarea ta nu rezulta ca enuntul respectiv apartine altuia. Cand dai citate din altcineva , specifica sursa. Eu ma refer la afirmatia vizavi de Sarkozy, nu la datele biografice .
  Nu cunosteam datele , sunt binevenite, dar nu inteleg ce legatura au cu ceea ce ai scris deasupra lor. Toti ungurii primesc educatie de la parintii lor ca toti oamenii, dar asta nu inseamna ca toti sunt invatati de mici sa urasca romanii. Eu cam asa vad lucrurile.

  RăspundețiȘtergere
 32. Măi frate ăştia chiar doarme toţi...

  RăspundețiȘtergere
 33. @neacsu
  Ai multa dreptate cind spui :"asta nu inseamna ca toti sunt invatati de mici sa urasca romanii" ; ceilalti sint invatati atunci cind sint mai marisori ...

  RăspundețiȘtergere
 34. @neacsu
  Domnule!! Da'... ma lasi?? ca mi-ai pus creierii pe bigudiuri.Ce dreak' l-am primit pe mail de la un prieten.Daca-ti convine bine daca nu ramane nu.Intreaba-l pe Sarkozy!!
  Acum din pacate trebe sa plec.Sa aveti o zi buna toti cei care 'haladuiti' pe aici

  RăspundețiȘtergere
 35. Se pare ca s-a lipit si el(Plano-10) via Elena cu oaresce interese. Deci fiti mai intelegatori,nu mai aveti pretentia de a fi drept si impartial cum a fost in tinerete!!!????

  RăspundețiȘtergere
 36. Ptr. TOTI, in cunostinta de cauza:
  -- pensiile cresc, pentru aproape 80-85 % dintre militari.
  Cine a avut grupe de munca , i-a bani in plus.
  Concret , adunand punctajul anual realizat de-a lungul carierei si procentele de la pensia suplimentara imi iesea aceasi pensie ca pe 164. Ce bani luam acum in plus, sunt anii de conditii speciale, deosebite.Asa cum, acum se platesc grupele de munca la civili, si la noi aceasi chestie.Pensia suplimentara se plateste pana in 01.04. 2001.
  Logic, cei mai in varsta, vor avea si aici castig de cauza.
  ,, Decizia de revizuire", care se primeste acum:
  -- In primul rand ii spune Decizie de revizuire
  In baza OUG 1/2011, nu HG 735/2010
  La lunile lipsa, nu se mai trece salariu mediu pe economie, ci figureaza o suma.
  Sunt unii care vor primi 3 decizii:
  - una in baza salariului mediu (celebra)
  - in urma scandalului unii au primit Decizii de recalculare.(la perioadele lipsa trecut salariu mediu).
  - acum cu OUG 1/2011, vor primi si decizie de revizuire.
  Sumand, cine a spus mai multi ani SA TRAITI va avea castig de cauza.
  Cine a iesit la 39 ani cu OUG 7 va pierde.
  Nu mi se parea normal, ca un maior iesit la 45 ani cu OUG 7, sa aiba aceasi pensie cu un ,,maior" iesit la 55 ani. A mai spus inca 10 ani SA TRAITI.
  Toti cei, care inca mai demonstreaza, sunt cei care au iesit cu OUG 7.Ei au iesit, colegii(de acelasi leat si grad) au mai stat inca 10 ani, si aveau aceasi pensie. Nu era normal.
  E o supozitie, dar REALA zic eu.
  Toti cei care au primit decizii de recalculare, vor primi si decizii de revizuire.Cea de recalculare, scria in cuprinsul ei.......in baza HG 735........care a fost anulata si vor primi decizii de revizuire in baza OUG 1/ 2011.
  Fiti optimisti, totul va fi bine!Pentru majoritatea. Normal ca in orice , exista si nemultumiti .

  RăspundețiȘtergere
 37. Păi bine măi frate-miu, maior la 55 ani? O fi de ăla de cursă lungă ca pe vremea lui Ceauşescu?

  RăspundețiȘtergere
 38. Anonimule , dar la anul , cind o sa se tripleze soldele activilor , ce te faci ?

  RăspundețiȘtergere
 39. Anonim a(l)tul
  Pentru unii anonimi, nu ptr. TOTI și TOT în cunoștință de cauză (deși nu avem o cauză comună, în ciuda faptului că suntem toți niște anonimi):
  Nu vă faceți probleme cei 15-20 % dacă vă scade pensia. Angajați-vă cu contract de colaborator (pardon, de colaborare) pe post de postaci așa cum fac unii anonimi și mai puteți completa și diminua astfel pierderile suferite la pensie sau salariu. Și mai ales nu fiți invidioși. Oricum, prin inflație și prin alte măsuri și metode specifice, toți vor ajunge să trăiască la fel de prost și de anonim, așa că aveți doar puțintică răbdare. Despre cum vor trăi urmașii nu spun nimic pentru că nu interesează pe nimeni. Aproape TOTI anonimii vor deveni și mai anonimi așa că nu vă faceți probleme. Fiți optimiști, mâine totul va fi mai bine ca poimâine! Nu pentru TOȚI, desigur.
  ”Totul va fi bine! Normal ca in orice , exista si MULTUMITI.” Citat aproape % anonim, vreau să spun corect.

  RăspundețiȘtergere
 40. Posibil sa se tripleze salariul dar numai la aia pe filiera indirecta. Deci stati linistiti ca la noi nu face obectul. de 10 ani se tot tripleaza, mai nou cu -25%. ti-a scazut pensia cu 25%.?Nu? pai cumu-i miscarea?

  RăspundețiȘtergere
 41. Libertate, egalitate (nu mai zic fraternitate) pe Blogul lui Neacsu!!!! Jos cenzura de pe acest blog!!!!! LIBER LA EXPRIMARE! IF NOT A NEW REVOLUTION LIKE IN LIBYA!!!!! It is possible NEACSU = GHADAFI?

  RăspundețiȘtergere
 42. Ptiu drace!''' asta de mai jos le are cu logica

  Anonim spunea...
  Posibil sa se tripleze salariul dar numai la aia pe filiera indirecta. Deci stati linistiti ca la noi nu face obectul. de 10 ani se tot tripleaza, mai nou cu -25%. ti-a scazut pensia cu 25%.?Nu? pai cumu-i miscarea?

  RăspundețiȘtergere
 43. Hai incruntatilor ca m-a pus dom' burcu sa va distrez.A vrut mai intii sa-mi dea ordin da' io de maine imi fac sindicat asa cacare-i problema??


  Culmea casniciei: la a treia nevasta sa ai aceeasi amanta...

  Doi prieteni stau de vorba la carciuma:
  - De ce sa-mi cumpar masina daca toti prietenii mei au si ma pot servi?
  - Asta i-am spus si eu sotiei tale cand m-a intrebat de ce nu ma insor..

  Bula se duce la doctor si i se plinge:
  - Doctore, sunt homosexual.
  - Vai de mine... Si eu nici macar nu m-am pieptanat.

  O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav.
  Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta
  catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba:
  - Si dumneavoastra sunteti ranit?
  - Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...

  O blonda da telefon la Pompieri si incepe sa urle :
  - Arde, arde! Veniti repede!
  - Si cum ajungem la locul incendiului?
  - Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii?


  Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune:
  - Nu va deranjati, continuati!
  Amantul ideal e cel care mai poate sa continue...

  RăspundețiȘtergere
 44. Akord ia fă un dans din buric...poate-i trezeşti interesu lu Czar.

  RăspundețiȘtergere
 45. Ia luaţi de-acilea că tot e la modă:
  http://www.youtube.com/watch?v=9WruLtvayLo&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 46. Auziţi-l pe Czar motoristu când l-a oprit Poliţia: http://www.youtube.com/watch?v=j26MqKALFX8

  RăspundețiȘtergere
 47. Iar dormiţi măi frate? Pe lumea ailaltă tot o să dormiţi...Hai să-i fac o vizită de lucru garidului de Cezar...poate mă aleg cu un ciortan la grătar.

  RăspundețiȘtergere
 48. Brrr-ce umbla bampirii si pe aiciUsturoi de la Pkm-astia cred ca-s vorbiti Czar

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite