Google Translate

marți, 19 aprilie 2011

Domnule, e de plans ori de ras? Vai noua, pe mainile cui a ajuns tara!

Candidatul la şefia PDL Theodor Paleologu a declarat luni la Constanţa, înainte de a-şi prezenta moţiunea "Privind spre viitor" în faţa Colegiului Director Judeţean al organizaţiei democrat-liberale, că dacă Vasile Blaga a fost numit caporal de către Traian Băsescu, el este "copil de trupă".

Theodor Paleologu a spus că nu se consideră nedreptăţit de faptul că preşedintele Traian Băsescu are un favorit în cursa pentru şefia PDL şi că nu are de ce să se revolte în faţa acestei situaţii.


"Nu mă deranjează acest lucru. Nu mă consider nedreptăţit. Dacă vreţi un răspuns pe tema asta, fiind şi eu unul dintre candidaţi, ar putea exista ideea că mă revolt împotriva unei asemenea situaţii, dar nu e cazul deloc", a afirmat Theodor Paleologu.

Paleologu a precizat că priveşte cu umor toată situaţia, opinând că dacă Vasile Blaga este considerat caporal, atunci el este "copil de trupă".

"O privesc cu umor. Dacă dânsul (n.r. - Vasile Blaga) este caporal, eu sunt copil de trupă", a declarat Paleologu.

Preşedintele Traian Băsescu l-a atacat dur, duminică, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunând că PDL "nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte".

Întrebat dacă îşi menţine decizia de a-l suţine pe Emil Boc la şefia PDL, Traian Băsescu a spus: "Bineînţeles, nu mi-am schimbat opţiunea şi nu am motive să-mi schimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc".

Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu au depus, în 11 aprilie, la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale din 14 mai, cereri de candidatură, însoţite de moţiuni şi de semnături ale susţinătorilor.
Surasa : Mediafax.ro
Am mai spus-o, dar repet:
Vai noua biet popor roman!
Iata pe mainile cui au ajuns destinele tarii,
ale familiilor noastre, ale fiecaruia in parte!
Mi-am pus deseori si intrebarea: cat de sanatosi or fi la cap?
Admin

Un comentariu:

  1. Daca ar fi ajuns numai pe mana astora, mai era cum mai era! Zicala asta romaneasca, potrivit careia, pestele de la cap se-mpute, nu-mi da pace de vreo 6 ani!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri