Google Translate

marți, 5 aprilie 2011

SCMD in fibrilatie Politică. Propunerile Biroului Operativ al Filialei 1 Craiova. UPDATE. CD al SCMD face dezvaluiri ...

luni, 4 aprilie 2011.
Propunerile Biroului Operativ al Filialei 1 Craiova.

În şedinţa din data de 31 martie 2011 a hotărât ca în perioada următoare, până la 01 mai, membrii filialei să depună la sediul filialei din strada Carol I nr.84, propuneri pentru protocolul de colaborare cu USL DOLJ.


Propunerile vor face referire la obligaţiile filialei SCMD Craiova în relaţia cu USL, cât şi obligaţiile USL Dolj de sprijinire a SCMD pentru îndeplinirea obiectivelor şi scopurilor pentru care fiinţează.

Forma finală a protocolului propus a se încheia cu USL DOLJ va fi supusă aprobării adunării generale convocată în mod statutar.

Propunerile se pot face în scris la sediul filialei sau pe pagina filialei (e-mail).

Alăturat anexăm scrisoarea apel a Filialei Craiova către partidele care compun USL DOLJ.


A) Filiala Craiova a SCMD - Se angajează prin protocolul semnat cu USL DOLJ pentru:

• Sprijinirea forţelor politice din USL în campania preelectorală de mediatizare a programelor, măsurilor şi platformelor menite să stopeze declinul economic şi social al societăţii româneşti. Membrii SCMD vor fi putători de mesaje în relaţia cu societatea civilă,instituţiile media şi populaţia judeţului.
• Sprijinul USL, atât în pregătirea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare şi locale,cât şi în desfăşurarea acesteia, punând la dispoziţie personal calificat în comunicare şi relaţii publice, organizare şi planificare acţiuni, economişti.
• Pune la dispoziţia USL persoane cu pregătire superioară şi profil etic şi moral care să reprezinte USL în secţiile de votare din municipiul Craiova şi judeţul DOLJ.
• Sprijină şi votează candidaţii USL pentru ocuparea posturilor de primar şi consilieri locali şi judeţeni, precum şi candidaţii pentru parlamentul ROMÂNIEI.


B) USL DOLJ - Prin reprezentanţii săi la nivel local şi central se angajează prin protocolul semnat cu Filiala Craiova a SCMD să acţioneze pentru:

• Redobândirea de către militarii în rezervă şi retragere a demnităţii şi onoarei militare, a prestigiului şi respectului pe care îl merită în societatea românească.
• Abrogarea tuturor legilor şi prevederilor actelor normative care anulează categoriei socio-profesionale a militarilor drepturile dobândite legal precum şi acelea care îi discriminează în raport cu alte categorii socio-profesionale. În concret, prevederile L.329/2009, L.263/2010, L.119/2010.
• Recunoaşterea SCMD ca reprezentant al militarilor în rezervă şi retragere ca apărător al drepturilor acestora, partener de dialog în relaţia cu structurile şi instituţiile statului la nivel central şi local, cu administraţia publică centrală şi locală.
• Acordarea pentru structura centrală şi filialele locale ale SCMD de sedii în condiţiile legislaţiei în vigoare.
• Susţinerea şi votarea în Parlament a unei legi ocupaţionale pentru militari care să respecte atât prevederile legislaţiei U.E. şi C.E.D.O., dar şi jurisprudenţa C.C., prin care să fie recunoscute, atât contribuţiile la bugetul de stat pentru plata pensiilor, dar şi compensarea tuturor privaţiunilor, limitărilor de drepturi, interdicţiilor şi constrângerilor pe care cariera militară le impune.
• Depolitizarea structurilor de conducere din instituţiile sistemului naţional de apărare şi ordine publică şi promovarea în cariera militară exclusiv pe criterii de profesionalism şi competenţă.
• Redarea elitelor a locului pe care îl merită în societatea românească.

Biroul Operativ al Filialei 1 CRAIOVA
Publicat de Filiala SCMD Dolj

Acum un an, incercam sa spun ca doar FACTORUL POLITIC ne decide destinele!
Incercam sa PROPUN in acest sens, o STRATEGIE de abordare!
S-au suparat toti! De sus in jos si invers.
Azi, vad ca TEMA este de ACTUALITATE!
Draga tuturor!
Acum insa, nu mai cred eu!
Sunt mult mai bine lamurit, documentat!
Asta nu inseamna ca nu le doresc din inima succes, impliniri, realizari!
Admin
UPDATE
 CD al SCMD face dezvaluiri ...
___________________________________
06.04.2011
In atentia Birourilor Operative ale filialelor noastre
Va prezint strategia adversarilor nostri pentru anul in curs:

Intrucat SCMD a rezistat atat acuzelor imbecile aduse tuturor celor care la Bucuresti sau in filialele din teritoriu s-au ilustrat in apararea obiectivelor sale, santajelor si persuasiunii (la ce mai luptati pentru ca ati obtinut pensiile inapoi si procesele voastre sunt fara obiect!...), mai mult, a ajuns temut de Putere, curtat de partide si de federatiile sindicale, puterea politica a adoptat urmatoarea strategie:

• Pe 07.02.2011, toti judecatorii au fost chemati la CSM si li s-a pus in vedere ca pana la schimbarea totala a jurisprudentei impotriva acelei surprinzatoare decizii erga omnes data de ICCJ, ce verdicte sa dea in litigiile cu noi: “”actiune fara obiect””. Va reamintim ca obiectul nostru este nu HG 735/2010, suspendata executoriu inca din sept. 2010, ci deciziile de pensii, nule de drept, emanate intre 20.12.2010-07.01.2011 ilegal si care fac obiectul OUG 1/2011. Daca acestea sunt declarate nule de tribunale (vezi victoriile de la Alexandria si Drobeta Turnu Severin), OUG 1 nu mai are ce sa revizuiasca, deci ramane ea insasi “”fara obiect””. Cu alte cuvinte ne aflam in fata unui clar caz de hot (Basescu, Boc, Oprea, Igas, Maior, etc) care striga hotii!

• In perioada urmatoare vor continua santajele (amenintari la adresa copiilor si altor rude apropiate care lucreaza in sistemul militar) pentru demobilizarea membrilor Birourilor Operative, Comitetului Director si coordonatorilor Departamentelor SCMD.

• Vor continua promisiunile de reactivare a membrilor din conducerea Birourilor Operative (cazul Fotache – Pitesti) acestea extinzandu-se asupra subofiterilor si maistrilor militari sub 50 de ani. Persoane multe, bani putini si pe termen scurt. Deasemenea, promisiuni de angajare ca civili la primarii, consilii locale, firmele dependente de Udrea. Dupa obtinerea rezultatului (bulversarea activitatii SCMD inainte de alegeri) vor fi dati din nou afara.

• O importanta masa de membri PDL si UNPR, fosti militari, vor invada, din ordin, SCMD, ascuzandu-si cu grija apartenenta politica. Vor fi cat se poate de utili filialelor si de revolutionari, pana la atingerea scopului – infiltrarea in Birourile Operative.

• OPSNAJ furnizeaza, la ordin, date despre retetele compensatorii, adica despre afectiunile de care sufera membrii cu greutate ai SCMD din filiale si CD. In ce scop? Putem doar sa banuim.

• S-au cerut si se cer in continuare date despre trecutul, prezentul si mai ales proprietatile pe care le au membrii SCMD sau familiile lor.

• Se cer date despre firmele pe care le au membrii SCMD si familiile lor.

• S-a cerut reluarea de catre infiltrati a atacurilor mizand discreditarea tuturor celor care, actinand practic in detrimentul propriilor familii, dezinteresat, zi lumina, in interesul SCMD, au obligat si obliga Puterea sa-si schimbe in permanenta planul privind distrugerea categoriei socio-profesionale a militarilor, mergandu-se pana la preluarea teatrala a unor obiective ale SCMD. De exemplu, nu SCMD in toamna lui 2010 ci noi, Oprea, in februarie 2011, am desfiintat HG 735/2010 sau ordinul M 101 (in speranta ca suntem atat de prosti incat sa nu ne punem intrebarea – la ce le-ati mai inventat daca le-ati abrogat?). Nu SCMD ci noi, Basescu, Oprea, am impus reluarea in februarie a pensiilor din decembrie si pastrarea celor crescute aleatoriu. Nu noi ci SCMD minte, nu SCMD ci noi va vrem binele, etc.
Important este faptul ca le este intr-atat frica de SCMD incat, daca ne pastram coeziunea, vor merge pana la a retracta si ideea pierderii statutului nostru de militari in rezerva. Va reiesi ca, nu riposta SCMD ci bunavointa dl. Oprea ne va reda statutul. Evident, se spera ca vom fi din nou atat de prosti incat nu ne vom pune intrebarile: dar cine ne-a luat statutul? Cine ne-a facut mai intai “”asistati””, apoi “”beneficiari proveniti din …”” si, mai nou, “”foste cadre militare””? Este adevarat, avem multi disperati intrati in randurile SCMD doar de frica pierderii cuantumului pensiei. Dar majoritatea membrilor SCMD si-au pastrat intacta onoarea si demnitatea de militar si lupta de frica pierderii iremediabile a Romaniei!

Concluzia noastra este ca aceasta putere a bolsevicilor portocalii, care va dezlantui in luna mai in Parlament, impotriva noastra, seria legilor “”lustratiei””, luandu-ne din nou drepturile, inclusiv de pensie, pentru ca am servit in institutii care au sprijinit regimul proclamat de ultimul comunist Traian Basescu (declarat ca atare in alegerile din 2004) –“” ilegitim si criminal””, trebuie sa cada nu maine, nu poimane ci … alaltaieri, pentru ca altfel nu va mai ramane nimic in 2012, nici din noi, nici din Tara!

Vom continua asadar sa ne batem in justitie, in Parlament, in strada, inauntru si in afara tarii, pentru ca nu exista alta solutie decat victoria noastra deplina, urmata de pedepsirea initiatorilor genocidului la care suntem supusi.

”Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”

Honor et Patria! Vae victis!
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Militarilor
NO COMMENT
Admin

80 de comentarii:

  1. Ma vad obligat sa adaug ceva la propria-mi opinie!
    Raman credincios ideii ca FACTORUL POLITIC, este SINGURUL in masura sa ne diriguiasca viata, sa ne decida destinele! Altele sunt insa DEZAMAGIRILE mele ... Si nu putine! Admin

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa mai zic.'Alea jactea est' sau 'QED'chiar daca la nivel local.oricum aprobarile au venit de 'sus'......urmeaza si altii!!
    pe de o parte e mare dezamagire (pt mine;-speram sa5ramana sindicat in intelesul deplin al cuvantului si sa NU urmeze calea altor sindicate).pe de alta parte ma bucur ca nu m-am amestecat in asa rahat.sa vedeti ce o sa puta in curand.
    cu stima
    PS Mai bine ma duc si ma inscriu direct la USL(nu conteaza daca-i PSD sau PNL sau PC) si de maine le devin si sef pe linie politica la aia din SCMD
    Cel putin la PC o sa ma faca sef din prima si o sa ma puna sa-i dresez
    Da de audit... gata s-a rezolvat?? s-au scos din belea!?

    RăspundețiȘtergere
  3. @admin
    Care realizari?????Si mai ales pentru cine????

    RăspundețiȘtergere
  4. USL- ar trebui sa caste bine ochii.Probabil Scmd le-a promis ca ei vin cu caruta plina,adica toate cadrele militare in rezerva. de fapt vin cu cativa speriati, care spera sa primeasca ceva . In modul cum pun problema tare ma tem ca grosul peste 85% sa treaca PE CEALALTA STRADA-tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  5. @tnt,
    s-a mai spus/comentat pe aici!
    Reactia celor multi (85% - mai mult sau mai putin), din cauza de CD, este fff posibil sa fie precum spui si tu! Sa-i oblige efectiv, sa treaca .... strada! Chiar daca nu-si doresc asta, din motive variate.
    Interesul fiecaruia, este mai presus decat a oferi trambulina politica unora ca D&P, altora de teapa lor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hopaaaa .....
    Iata ca ce se zvonea prin targul din Craiova, se adevereste!
    Relatia personala de prietenie a Presedintelui SCMD NaoM, cu parlamentarul PNL Voicu, arhicunoscuta, intra intr-o noua etapa!
    Cea veche, de angajat ca expert consilier al d-lui Voicu, inca nu-i dovedita cu acte in regula. Dar ... nu iese fum, fara un pic de foc!
    Ehee .... interesu' poarta fesu'!
    Cine ne lamureste?

    RăspundețiȘtergere
  7. Lasati pe MISU in pace!
    In SCMD, fiecare se crede STAPANUL!
    Fiecare SEF, face ce vrea cu filiala lui! Asa au fost invatati!
    Daca nu ma credeti, daca ati uitat, luati aminte ce spune TATAL:
    __________
    SCMD s-a nascut ca “”fiu”” al meu, ma simt obligat, in calitate de “”parinte””, .....

    http://mhblogonline.blogspot.com/2011/03/cd-scmd-incredibil-ce-se-intampla-de.html

    RăspundețiȘtergere
  8. da io m-am 'prins'TNT-atule.Cred ca in perspectiva viitoarelor alegeri si a campaniei electorale e nevoie de muuuulti lipitori de afise;si unde mai gasesti atatia oameni cu timp la dispozitie ,entuziasti,organizati si disciplinati ca pensionarii militari.
    Ma intreb doar cum o sa-i organizeze?:pe grupe cu col. cdt.grupa cu servant 1-purtator galeata cu aracet
    2- servant cu 2 galeti aracet rezerva
    3-purtator de afise electorale
    4-servant cu bidinea si pensule
    5-observator(cercetas) sa nu-i prinda concurenta si sa-i cotonogeasca, sau politia daca lipesc afise de-am...lea
    ....si modul de organizare ar putea continua in mai multe variante
    6- responsabil cu ruperea afiselor concurente
    7- rezerva si purtator de scara aluminiu pt lipirea afiselor pe stalpi la inaltimi de peste 2,5 metri(anti concurenta electorala)

    Deplasarea se va executa in coloana iar servantul 5 va merge cu spatele pt a asigura ariergarda(avand in fata ochilor servantii 6 si 7)

    RăspundețiȘtergere
  9. @akord75,
    al dreak mai esti nana! as mai scrie, dar rasu' nu ma lasaaaa ...
    Eu chiar ii vad pe astia ... fix asa ..... !
    Muicaaaaaa, .... vino muica sa ne vezi ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Te intereseaza? Citeste aici:
    ________
    Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.80/1995 privind statutul cadrelor militare. Procedura de urgenta: da.
    Initiator: Guvern.
    Expunerea de motive.
    Forma iniţiatorului.
    Avizul Consiliului Legislativ
    Hotărârea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării
    ____________

    http://mhblogonline.blogspot.com/2011/02/noul-statut-al-cadrelor-militare.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce scrie pe benerul celorde la Craiova , ca nu vad bine fara ochelari Jos, ultimul text scrie cumva HOROR ET PARIA? Daca scrie asa, e corect, nu stiu de ce va mai mira. Conducerile sindicatului si ale filialelor sunt niste paria,fripturisti gata sa faca orice a trai ei bine, inclusiv sa lipeasca afise alaturi de tinerii membri de partid. Rau a ajuns natiunea romana , rau au ajuns militarii. Ghioceii de ieri, pupincuristii de maine. Imi e greata, domnul Naom consilierul domnului Voicu, taraste filiala in obtinerea gradului de general in rezerva. Rusine domnule Naom, izmenar ai fost, izmenar ai ramas.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stelian P.

    "Recunoaşterea SCMD ca reprezentant al militarilor în rezervă şi retragere..."

    Al caror militari in rezerva si retragere, al tuturor ? Totusi domnii nu inteleg ca reprezinta o minoritate ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Stelian P.

    "Recunoaşterea SCMD ca reprezentant al militarilor în rezervă şi retragere..."

    Care MILITARI ? Nu sindicalistii pling ca niste babe ca li s-a furat gradul si statutul ? Fara grad si statut mai se lauda ca sunt militari sau mint de ingheata apele ?
    Pe cine mai pacalesc ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Pensiile militare care după recalculare au un cuantum mai mic rămân neschimbate. 05 apr 2011, 20:33 | Actualizat (acum o oră). NewsIn.

    Comisia de apărare din Camera Deputaţilor a dat raport pozitiv, marţi, OUG 1/2011 privind recalcularea pensiilor militare, fiind adoptate şi două amendamente, dintre care unul prevede că, dacă după recalculare pensia va avea un cuantum mai mic decât cel iniţial, atunci va rămâne neschimbată.

    Amendament prevede introducerea unui nou alineat la articolul 4 din OUG 1/2011, potrivit căruia căruia "dacă rezultă în cuantum mai mic, pensia să rămână cea avută în plată înaintea recalculării", a declarat pentru NewsIn deputatul George Scutaru, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare.

    Potrivit acestuia, al doilea în timp ce al doilea amendament a vizat modificarea art 1 alineat 4 din OUG 1, deputaţii dorind să coreleze punctul mediu de pensie atât cu solda de grad, cât şi cu cea de funcţie.
    Cele două amendamente au fost propuse de deputatul de la minorităţi Niculae Mircovici şi au fost susţinute de opoziţie, în timp ce reprezentanţii puterii s-au abţinut de la vot, mai puţin Eugen Bădălan, care a votat pentru adoptarea amendamentelor, potrivit lui Scutaru.
    http://www.realitatea.net/pensiile-militare-care-dupa-recalculare-au-un-cuantum-mai-mic-raman-neschimbate_821777.html

    RăspundețiȘtergere
  15. ,,Omul rau e ca un carbune, daca nu te arde, te innegreste."
    vertebrosul

    RăspundețiȘtergere
  16. Romanica ,dupa o operatie ca a lui Ciomu nu poate fi decit traumatizata si mutilata !
    Nenorocirea este ca cei care actioneaza contra interesului STATULUI (ADICA A INTERESELOR POPULATIEI,ca cetatenii...)o fac constient,incalcind fara teama legile,inclusiv SUPREMA,cu rinjetul pe buze,bazindu-se pe certitudinea ca justitia este plecata in Spania,la cules capsuni.
    vertebrosul
    5 aprilie 2011, 10:33

    RăspundețiȘtergere
  17. ,,Inteleg ca daca ai o parere(atitudine) referitoare la ,,intimplarile" din ROmAnica ,,ai intrat in politica" si atunci se aplica ,,ciocul mic,ca acum noi suntem la putere!"?
    PS-misto zugraveala.
    Ps2.daca tot va cunoasteti,vorbiti si voi la telefon!
    vertebrosul

    5 aprilie 2011, 22:58 "

    RăspundețiȘtergere
  18. Cezarini mare TNTalau mai esti! Ramai "pe Czar" ca ma "inervez" pe tine si-ti halesc guvizii din borcan.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu E VINA MEA. la ora aia cineva_i beat!

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu ii felicit pe cei de la SCMD Craiova pentru incheierea acelui acord de colaborare cu USL.
    Poate ar fi bine ca si Dogaru sa mai lase din orgoliu si sa incheie un protocol similar la nivel national.
    Colaborarea dintre sindicate si partidele cu orientare politica de stanga este o obisnuita in democratiile occidentale.

    RăspundețiȘtergere
  21. @ 6 aprilie 2011, 08:07
    Nu-i hali guvizii din borcan lui Cezar.Jur ca-i nevinovat!

    vertebrosul

    RăspundețiȘtergere
  22. Apropo de ....
    Aceeasi comedie ca la Senat: isi arata muschii in comisii iar in plen
    iese ...solutia catedrei! Cu toate protestele de fatada ale opozitiei, deja ridicole si fara vlaga.
    Dupa care pleaca toti, prieteni buni, la ...o bere mica!

    RăspundețiȘtergere
  23. Participarea militarilor la misiuni în străinătate devine obligatorie.
    Senatorii au aprobat, în şedinţa de plen de luni, modificarea legii privind statutul cadrelor militare în sensul instituirii obligativităţii participării acestora la misiuni în afara teritoriului statului român. Până în prezent, participarea se făcea pe bază de voluntariat.
    Proiectul, iniţiat de Guvern, şi aprobat de Senat cu 112 de voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere, prevede şi unele excepţii la această obligativitate: militarii care sunt întreţinători unici ai familiei, ai copilului, fratelui sau părintelui, militarii care au unul sau ambii părinţi invalizi de gradul I sau II şi care nu au fraţi sau surori majori, apţi de muncă, precum şi militarii care au soţul grav bolnav, încadrat în gradul I sau II de invaliditate. Totodată se exceptează cazurile în care ambii soţi sau fraţi urmează să participe la misiune în acelaşi timp.

    De asemenea, senatorii au adoptat şi raportul favorabil cu amendamente întocmit de Comisia pentru apărare din Senat cu 115 de voturi pentru şi un vot împotrivă.

    Printre amendamentele Comisiei admise de plenul Senatului se numără şi cel referitor la faptul că militarii nu vor mai putea fi trecuţi în rezervă ca urmare a demisiei pe timpul executării misiunilor în afara statului român.

    De asemenea, este prevăzută majorarea limitelor de vârstă în grad, în vederea corelării Legii nr.80/1995 cu prevederile legii privind sistemul unitar de pensii.

    Un alt amendament adoptat prevede faptul că, pe parcursul întregii cariere militare, cadrele militare în activitate pot beneficia de cel mult două înaintări în grad înainte de termen sau/şi în mod excepţional.

    Cadrele militare – femei şi bărbaţi – au dreptul, potrivit proiectului legislativ adoptat de Senat, la concediu şi indemnizaţie pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi, în cazul copilului cu handicap, până la 7 ani şi nu la 3 ani cum prevedea legea până la acest moment.

    De asemenea, prin proiect se instituie posibilitatea acordării concediului fără plată, pe durata a cel mult patru ani, cadrelor militare care îşi urmează soţul pe timpul îndeplinirii unor misiuni permanente în străinătate şi în alte situaţii.

    Proiectul de lege mai vizează crearea unor dispoziţii clare privind suspendarea şi punerea la dispoziţie a cadrelor militare atunci când sunt urmărite penal sau trimise în judecată, precum şi repunerea în drepturi.

    Camera Deputaţilor, care a fost prima Cameră sesizată în acest caz, a respins proiectul de lege în luna martie a acestui an.

    Legea este organică, iar Senatul este Cameră decizională. AGERPRES

    RăspundețiȘtergere
  24. Noul Cod al Muncii va intra in vigoare la 1 mai, fiind publicat in Monitorul Oficial nr. 0225 din 31 Martie 2011.
    Principalele modificari/reformulari introduse sunt:

    * Contractul de munca se incheie in forma scrisa anterior inceperii activitatii salariale prin grija angajatorului. Contractul se inregistreaza in registrul salariatilor si se transmite la ITM.

    * Perioada de proba este de maxim 90 zile pentru functiile de executie si 120 zile pentru functiile de conducere.

    * Primele 6 luni de la debutul in profesie sunt considerate STAGIATURA pentru absolventii de invatamant superior. La sfarsitul perioadei, angajatorul va elibera salariatului o adeverinta vizata de ITM. Efectuarea stagiului se va reglementa prin lege speciala.

    * Daca in desfasurarea activitatii salariatul trebuie sa detina un aviz/autorizatie ce se reinnoieste, iar acesta nu respecta acest fapt, contractul de munca inceteaza de drept dupa 6 luni de la data la care trebuia efectuata reinnoirea.

    * In cazul reducerii temporare a activitatii pentru motive economice, tehnologice angajatorul poate reduce programul de lucru de la 5 zile la 4 zile pe saptamana, cu diminuarea salariului.

    * Pe durata reducerii sau intreruperii temporare a activitatii, salariatii ce nu desfasoara o activitate, primesc o indemnizatie de minimum 75% din salariul de baza.

    * Perioada de preaviz este de 20 zile lucratoare, in cazul concedierii pentru motive ce nu tin de vina salariatului (necorespunzator profesional, inapt medical dovedit prin expertize).

    * Termenul de preaviz in cazul demisiei este de maxim 20 zile lucratoare pentru salariatii cu functie de executie si 45 de zile pentru salariatii cu functie de conducere sau conform clauzelor din contractul de munca daca s-a semnat in alt fel.

    * Contractul de munca cu perioada determinata este de maxim 36 de luni. Daca ulterior, in 3 luni de la incetarea primului contract se semneaza un alt contract cu perioada determinata, acesta este considerat succesiv primului, iar perioada nu poate depasi 12 luni.

    * Durata maxima a timpului de munca nu poate depasi 48 de ore pe saptamana, inclusiv orele suplimentare.

    * Prin exceptie, durata de 48 ore/saptamana inclusiv orele suplimentare, poate fi prelungita, insa media pentru o perioada de referinta de 4 luni sa nu depaseasca 48 ore/saptamana.

    * Pentru anumite profesii sau activitati, stabilite prin contractul colectiv de munca, perioada de referinta se poate stabili pana la 6 luni.

    * In plus, sub rezerva legalitatii reglementarilor privind protectia sanatatii, din motive tehnice si de organizarea a muncii, perioada de referinta poate fi de maxim 12 luni.

    * Munca suplimentara se compenseaza prin ore libere platite in termen de 60 zile calendaristice dupa efectuarea acesteia.

    * In perioada de reducere a activitatii se pot acorda zile libere platite pentru orele suplimentare in urmatoarele 12 luni.

    * Salariatii ce desfasoara munca de noapte beneficiaza fie de reducerea cu o ora a duratei muncii, fie de un spor de 25% pentru munca prestata noaptea.

    * In cazul in care programarea concediului de odihna se face fractionat, angajatorul are obligatia ca cel putin o perioada intr-un an sa fie de cel putin 10 zile lucratoare de concediu neintrerupt.

    RăspundețiȘtergere
  25. @Plano 10
    Care sunt partidele politice cu orientare de stanga ? Ponta, Nastase, Dragnea, Hrebenciuc, Vanghelie, Voicu, Mazare, Constantinescu sunt oameni de stanga ?
    In ce stat din occident sunt la conducere partide politice cu orientare social democrata ?. Exceptie face Spania si Grecia, unde guvernele de stanga sunt nevoite sa ia masuri de dreapta pentru remedierea situatiei economice.

    RăspundețiȘtergere
  26. Feliciteza-i" Plano-dar spune-le si ca fac o mare prostie! Care anume? Te las sa vad cum stai cu analiza si sinteza!!

    RăspundețiȘtergere
  27. @ VERTEBRA-ONE- multumesc!.Eram mai mult decat convins ca vei sari sa ma scoti din..mlastina

    RăspundețiȘtergere
  28. Legi date in RO? Vai de mama lor de legi...Vedeţi ca astia va pregatesc o lege neplacuta celor care prin recalculare/revizuire va ies creitari mai multi. Ai uzit Cezare?
    Ca sa nu uit Cezare: da-o-n branza masii de treaba si nu mai umbla in stare de "iebrietate" pe bloguri ca te papa Draculea vampiru!

    RăspundețiȘtergere
  29. PS. VERT.-ONE-pentru orice eventualitate vezi ca am ascuns guvizii. Cu fripturistii astia nu se stie niciodata. Te acuza de ceva ,iti halesc bibanii si apoi cica-s cer scuze!! Le-am pus apa de la Fukusima-numai asa putem scapa de pradatori!!

    RăspundețiȘtergere
  30. @plano 10
    citez plano 10;"Eu ii felicit pe cei de la SCMD Craiova pentru incheierea acelui acord de colaborare cu USL.
    Poate ar fi bine ca si Dogaru sa mai lase din orgoliu si sa incheie un protocol similar la nivel national"
    Si de ce va scarpinati d-nule plano 10 prin caciula??.
    Pur si simplu dogaru transforma SCMD in partid (ca sa stie si fraierii platitori de cotizatii despre ce e vorba) dupa care pasul urmator se aliaza ,eventual fuzioneaza cu USL prin absorbtie si totul e gata simplu corect si transparent.Pentru ce atatea protocoale si intelegeri??Nu cumva din prea multa "corectitudine" +incasare cotizatii.De ce au cerut cotizatia in avans pt.anul 2011 inca din dec 2010??.Vedeti ca felicitati pe cine nu trebuie din interese meschine de partid
    Oricum dupa legea de infiintare a sindicatelor(cititi-o cu atentie)SCMD nu este sindicat in adevaratul sens al cuvantului si nici nu indeplineste criteriile unui sindicat dpdv legal.Cum a obtinut decizia judecatoreasca de infiintare e deja o alta discutie

    RăspundețiȘtergere
  31. @plano 10
    Deci SCMD se aliaza cu USL.OK dupa cum doresti si tu si ei
    USL ajunge la putere(mai devreme sau mai tarziu va ajunge cu siguranta)Ia luminati-ne si pe noi ce va face DUPA aceea SCMD
    Ca dvs acum ganditi pe termen scurt prin prisma intereselor PROPRII de partid,e de inteles dar pe noi ceilati multi(dar nu atat de prosti pe cat credeti)CU CE NE AJUTA.Haideti ca de abia astept sa aud niste promisiuni frumos poleite ca doar ne-am antrenat in domeniu fo' 20 de ani

    RăspundețiȘtergere
  32. AAAAA hac...Akord nene ,cred ca va trebui sa mai...astepti!! Ia 1-2-50 de halbe aproape...hacc ---ca cum zice un modovean destupat si mare la SCULArie cred c-o sa astepti degeaba. asa ca impinge si la mandea fo 2 hac..si-o sa-ti spui eu ce si cumu-i figura. O sa ne promita de toate mai ales pensii de alea ERECTILE cum era rascheta ta mai veche ,da din cauza ca astia au praduit tot da tot si au lasat o gaura neagraaaaa o sa dea canci-panimaiesi Te pupa pe proteza tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  33. @ Acord 75
    SCMD va trebui sa explice membrilor sai, ce se va intampla cand PSD-ul va ajunge la guvernare, si va renunta la cota unica de impozitare de 16% si va trece la impozitarea graduala a veniturilor castigate. In aceasta situatie toate pensiile vor scadea intre 5 si 15 %(poate si mai mult).
    Probabil dl. Neacsu ne va da mai multe informatii de la sursa.

    RăspundețiȘtergere
  34. Hic ! Da,dac se baga progresivul,hic,nu scade si venitul profesorului universitar,boah,BOC,hic?
    Tnt-atule,dai si tu o,hic,bere la galeata?Hic!
    ,,Eu cu cine votez ?" Hic!

    RăspundețiȘtergere
  35. @TNT-atul
    da??? unde te TNT-asi TNT-atule ca esti TNT-at rau de tot,si sa stii ca n-am proteza hâc... TNT-atule...hâc,in afara de faptul ca mai bine te pup eu pe portofel ca pe proteza suna ca dracu ...hâc,hâc
    Sa te pup pe portofel cu respect

    RăspundețiȘtergere
  36. ..asa-i vorba!nu o lua adliteram--brrr ne apropiem dea 50-a si nu mai veni raspunsul! D'amu putem sa mergem si noi la treaba,ca asteptam degeaba-hac..Akord tu pe care strada o iei ca eu vaz ..FoorTnt

    RăspundețiȘtergere
  37. Stelian P.

    NOU KOMUNIKAT DOGARIAN (cu mici nelamuriri si precizari personale)
    06.04.2011

    -“SCMD …., a ajuns temut de Putere, curtat de partide si de federatiile sindicale,”
    -“Pe 07.02.2011, toti judecatorii au fost chemati la CSM si li s-a pus in vedere ca pana la schimbarea totala a jurisprudentei….”
    (Ii rog pe cei care au idee ce este jurisprudenta sa ne explice cum se poate schimba ea)
    -“…bulversarea activitatii SCMD inainte de alegeri…”
    (din nou rog explicatii de la specialisti: ce are SCMD cu alegerile ?)
    -“O importanta masa de membri PDL si UNPR, fosti militari, vor invada, din ordin, SCMD …”
    (Dogaru se umple de bani iar cei care se inscriu de azi inainte e clar ca sunt spioni. Asa se explica noile reguli de pastrare a secretului in SCMD)
    -“S-au cerut si se cer in continuare date despre trecutul, prezentul si mai ales proprietatile pe care le au membrii SCMD”
    (proprietatile vor fi invadate cu soareci si gindaci de bucatarie lansati din elicopterele MAI)
    -“Se cer date despre firmele pe care le au membrii SCMD si familiile lor.”
    (slugoii portocalii vor primi ordine stricte de boicotare si sabotare a firmelor)
    -“Concluzia noastra este ca aceasta putere a bolsevicilor portocalii….trebuie sa cada nu maine, nu poimane ci … alaltaieri, pentru ca altfel nu va mai ramane nimic in 2012, nici din noi, nici din Tara!”
    ( Alo, ambulanta ?)

    RăspundețiȘtergere
  38. Alo, ambulanta ? Stelian P. are nevoie de ingrijiri!

    RăspundețiȘtergere
  39. @ ano...20:38,
    Trimite-o mai intai la dogaru,...ambulanta bineinteles....,ca de dus stiu baietii unde sa-l duca,...se vede de la o posta ca-i de 9.

    RăspundețiȘtergere
  40. Pur si simplu pare teatru absurd.Chiar asa nemultumita?!
    Uraaa si haideti la tv-uri sa vedeti 'reportaje'
    Poate va mai trece de politica

    http://www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc&feature=player_embedded#at=17

    RăspundețiȘtergere
  41. Dogaru ca Dogaru dar ce ne facem ca nu este loc in spital pentru cei care il urmeaza pe Dogaru ca oile magaru.
    Pentru Plano10 poate tosusi sar gasi un loc undeva in spatele lui Dogaru sa fie pe faza cand se apleaca. Felicitari lui Plano10 pnetru sustineraea tuturor tampeniilor.

    RăspundețiȘtergere
  42. @stelian P
    pai dupa cum zici(fara adnotari)e paranoia in ultimul stadiu.Oare se mai poate agrava?Mai are de unde?
    Da aia de langa el ce pazesc?Dorm in post sau sunt bagati pana in gat?Da cu auditu' ce se mai aude?mamaaaa ce de intrebari(retorice) am pus!

    RăspundețiȘtergere
  43. Alo,provenitul din beneficiarii asistentei pentru ...,vezi ca Plano10 ii frate-miu!Clar?Timpenii,hic,sustii tu.Si te crezi treaz?Breaz?

    RăspundețiȘtergere
  44. acum am citit si eu minunatia de pe blogul scmd.
    deci victoria e asigurata.Deja se stie 'strategia adversarului'ca doar e scrisa in titlu si inca pe un an inainte(astia da 'cercetasi'). Dupa care m-am 'delectat' cu ultimele oferte de cursuri.Piparate tarife si pentru ce...??Ptiu drace ca ma gandii la Piperea

    RăspundețiȘtergere
  45. Sa -ti traiasca frati-tu si tot familionu'!!

    RăspundețiȘtergere
  46. @ano 21.34
    Plano10 are 2 obiective
    1- sustine interese de partid NECONDITIONAT(a se intelege platit indiferent sub ce forma ca nu doar bani sunt pe lumea asta)
    2- cine indrazneste sa nu fie de aceeasi parere este 'pus la punct'.Pana la urma se va uita in oglinda si se va pune singur la punct.Ca el ia bani din ce posteaza noi nu.Deci el are obligatii pt.banii incasati noi suntem liberi si asta il duce la 'turbaciune'

    RăspundețiȘtergere
  47. Stelian P.
    @akord75

    Nu am pregatire de specialitate dar cred ca e paranoia in plina dezvoltare. Cea in ultimul stadiu se manifesta la spital. Stiu ca e boala dictatorilor (Ceausescu era un exemplu tipic) iar principalii vinovati sunt cei din jurul bolnavului care ii alimenteaza boala. Motivele lor se numesc interese personale si au fost enuntate chiar de fuhrer: cumparaturi pe banii sindicalistilor, angajari de rude, inchirieri de spatii pt. sindicat etc., etc.
    Iata mai jos un citat edificator dintr-un lingau vinovat de agravarea bolii:

    „Col.(r) Mircea Dogaru -…..s-a dovedit a fi prin constiinta, prin curaj, prin actiune, un ofiter deplin al Armatei Romane, cu mult mai presus de “comandantii”, de “onorabilii” si de “venerabilii” pe care-i invoci pentru ceea ce ar fi putut sa faca,…”
    Valeriu Pricina – Vicepresedinte SCMDRR.
    10.02.2011

    RăspundețiȘtergere
  48. Daca nu va pocaiti il chem pe viSan,camLacheu si bouReanu!

    RăspundețiȘtergere
  49. Nici nu trebuie pregatire de specialitae.E arhisuficient bunul simt
    Oare ce mai face gourkha ca si asta e un caz patologic.

    RăspundețiȘtergere
  50. a primit cineva decizia de revizuire dintre cei care nu au trimis adeverinte?multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  51. ATENTIE: Mare mare atentie.!!!!!.
    Am fost la BRD pentru a face o donatie si dupa ce am depus banii, pe langa cartea de identitate si chitanta care atesta suma depusa, mi s-a cerut sa semnez digital pe un dispozitiv electronic amplasat pe ghiseu. Am cerut explicatii functionarei, mi s-a spus ca acea semnatura se cere o singura data si va fi ulterior folosita in tranzactiile efectuate de acelasi client si, cel mai grav, CA INLOCUIESTE CARTEA DE IDENTITATE si ca astfel, ei nu vor mai face de fiecare data o copie xerox a cartii de identitate a clientului.
    Au o practica foarte suspecta – te iau repede prin surprindere, nu ai timp sa te gandesti sau sa refuzi tranzactia pentru ca ei deja au inceput sa proceseze datele de pe C.I.
    Am semnat si ulterior am sunat la telverde (relatii clienti) pentru a cere informatii suplimentare. Mi s-a spus ca, daca vroiam, puteam refuza semnarea electronica si ca acea semnatura ramane stocata in baza lor de date. Mi s-a spus ca, daca vreau, pot face o cerere prin care sa solicit bancii ca nu doresc ca semnatura mea sa ramana stocata in format electronic in baza lor de date.
    Merg la banca, vreau sa fac cererea, mi se spune ca nu se poate, ca o data ce am semnat, nu mai pot reveni asupra deciziei mele. Surpriza lor a fost insa ca mi-am facut lectiile inainte, am citit legea 677/2001 de protectie a datelor cu caracter personal, precum si conditiile generale de utilizare a serviciilor bancii : invoc drepturile mele din conditiile generale de utilizare, conform carora am dreptul de interventie asupra datelor personale, aici fiind incluse colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea, modificarea, reactualizarea, blocarea, stergerea, distrugerea.
    Astfel, daca omul nu merge la banca pregatit, i se spun tot felul de vrute si nevrute, i se invoca motive nejustificate si daca nu se face apel la lege sau la clauzele bancare, conform carora clientul are dreptul de interventie asupra datelor, de stergere, blocare, reactualizare, functionarul ii va spune clientului neinformat ca o data ce a semnat, acea actiune e ireversibila si clientul nu are cum sa intervina.
    Este foarte grav ce se intampla, lumea semneaza in necunostinta de cauza, si astfel, te poti trezi ca ai un credit facut pe numele tau, fara ca tu sa stii, sau alte actiuni prin care libertatea clientului este ingradita. Cine are acces la semnatura clientului poate efectua in numele acestuia diverse operatiuni, (retragere de numerar, creedite, etc), deoarece semnatura electronica inlocuieste prezenta buletinului.

    Faceti cunoscuta practica de la BRD, ii rog si pe altii care s-au confruntat cu situatii similare sa expuna cazul sau.

    Cu vigilanta,
    ...........

    RăspundețiȘtergere
  52. Cine-ti poate folosi semnatura electronica are acces si la copia cartii de identitate !! Hic.

    RăspundețiȘtergere
  53. @ano 18:02;
    Razi tu razi, Harap Alb ....
    Dar nu ti-as dori un pocinog cu banditii din Romanica ...
    Indiferent de unde ar fi ei: dambovita, banci, clanuri locale ...

    RăspundețiȘtergere
  54. @Razi tu razi, Harap Alb
    Nici macar nu misc coltul gurii.Adevarat ,banditi ca in RO mai greu de gasit in legislativul si guvernul altei tari.Revenind la oile lui Becali,intr-un sediu de banca este mult mai greu de folosit amprenta decit un rahat de copie dupa copia copiei cartii tale de identitate.Aprofundeaza succesiunea actiunilor !

    RăspundețiȘtergere
  55. Liderii sindicali naţionali vor pierde obiectul muncii.
    Contractul colectiv de muncă la nivel naţional îşi încetează existenţa prin Codul Social, iar salarii mai mari decât salariul minim garantat în plată aprobat de Guvern vor putea fi negociate la nivel de unitate, liderii sindicali naţionali pierzând astfel "obiectul muncii",a afirmat ministrul Muncii.

    "Contractul colectiv de muncă la nivel naţional îşi încetează existenţa (...) Va fi un salariu minim brut, prin hotărâre de guvern, şi peste acest salariu se va negocia la nivel de unitate salarii care pot fi cu mult sau cu puţin mai mari decât salariul minim garantat în plată. Va fi un avantaj imediat, care se va vedea în următoarele luni, faptul că unele sectoare îşi vor permite salarii mai consistente, mai mari. În aceste condiţii, cred că este un principiu corect acela pe care l-am promovat, ca în viitor să avem contracte colective de muncă semnate la nivel sectorial", a spus ministrul Muncii, Ioan Botiş, într-o conferinţă de presă susţinută la Guvern.

    El a arătat totodată că astfel vor fi slăbite poziţiile liderilor de rang naţional, care pierd "obiectul muncii" legat de semnarea contractului colectiv la nivel naţional, dar liderii sectoriali, "de linia a doua şi a treia" vor avea de câştigat şi îşi vor întări foarte mult poziţiile, fiind mai apropiaţi de membrii de sindicat.

    http://www.mediafax.ro/social/botis-contractul-colectiv-de-munca-dispare-liderii-sindicali-nationali-vor-pierde-obiectul-muncii-8138311/

    RăspundețiȘtergere
  56. UNII NU VAD PADUREA DE COPACI...

    RăspundețiȘtergere
  57. Poate ca ar fi bine ca SCMD sa nu se implice mai mult! Protocoalele sunt un fel de contracte si ar trebui sa fie valabile atat pentru putere, cat si pentru opozitie. Din ele sa castigam noi!Adica, daca am o intelegere cu opozitia ca, in cazul in care preia puterea politica, sa-mi satisfaca anumite revendicari,ale majoritatii rezervistilor, aceleasi revendicari sa fie solicitate si puterii momentului. (indiferent de culoare).Daca puterea refuza semnarea protocolului,implicit satisfacerea revendicarilor, lupta impotriva acesteia devine absolut legitima. Acum, suntem intr-o asemenea situatie!

    RăspundețiȘtergere
  58. PLANO iar are probleme cu deschiderea blogului. Sa cheme electricianu de serviciu sa rezolve problema!

    RăspundețiȘtergere
  59. Operatorul de Internet Romtelecom a blocat accesul la pagina de site http://www.plano10.com/.
    Blogul poate fi deschis de pe alti operatori, precum RDS-RCS.

    RăspundețiȘtergere
  60. Vezi PLANO dacă nu ţi-ai plătit factura ROMTELECOM? Acum te execută grecoteii...

    RăspundețiȘtergere
  61. 25. PLANO10 a scris:
    8 Aprilie 2011 la 12:36 pm

    Felicit organizatia SCMD din Mangalia pentru actiunea aflata in plina desfasurare.
    Vad ca unii, care se dau apolitici, se impacienteaza ca ar fi vorba de o actiune politica de sorginte liberala.
    Este o prostie sa ai retineri in a colabora cu forte politice dispuse sa sprijine miscarea sindicala a rezervistilor.
    Cand cei de la PSD, PC sau chiar de la PDL vor fi dispusi sa participe la astfel de actiuni organizatiile sindicale nu ar trebui sa se codeasca in a-i invita.
    Ii suspectez de partizanat politic tocmai pe cei care se formalizeaza de asa zisul statut apolitic al SCMD.

    A trecut la lupta cu armele la vedere-ATENTIE

    RăspundețiȘtergere
  62. Cititi cea mai proaspata idiotenie in stiinta dreptului:
    Catre toti cei interesati, membri sau nu ai SCMD
    _____
    Reamintim tuturor celor interesati ca SCMD nu ataca in justitie, la ora actuala, (contrar borsului de partid pe care il mananca indeosebi oficialii MApN) o Hotarare de Guvern (HG 735/2010) lichidata inca de la 28.09.2010, ci consecintele ei: deciziile de pensie recalculata, emise si primite sau nu de dumneavoastra in perioada 20.12.2010-07.01.2011 (unii ati primit o decizie - “”recalculata”” pe baza salariului mediu, altii doua - a doua “”recalculata”” pe “”algoritm””, altii trei - a treia fiind in urma contestarii personale, altii nici una, in special cei de la SRI.)

    Aceste decizii fiind emise ilegal pe perioada de suspendare, sunt nule de drept. Ele insa constituie obiectul “revizuirii” de catre OUG 1/2011. OUG 1 este asadar o noua mare ticalosie a Puterii care incearca sa dea certificat de legalitate unei ilegalitati. Contrar ordinului primit in ziua de 07.02.2011 la Bucuresti, de a solutiona “litigiile “ pe rol… prin ”retinerea lipsei de obiect”, deoarece HG 735 a fost abrogata, multi judecatori dovedesc profesionalism, curaj si constiinta.

    Patru complete de judecata au decis ca avem dreptate, admitand, pe pasul 1a, ca deciziile de pensii recalculate sunt nule de drept. Deci implicit ca OUG 1/2011, pe care hotii de partid si de stat portocalii vor sa o transforme in lege in aceste zile, este fara obiect, pentru ca nu poate sa revizuiasca ceva ce nu exista.

    Cele patru victorii au fost obtinute la Alexandria (2), Turnu Severin (1), Constanta (1).

    Astazi de dimineata s-a pronuntat in favoarea noastra, tot in sensul nulitatii deciziilor pe care gasca Boc vrea sa le revizuiasca, si completul de judecata de la Giurgiu.

    Cand aceste cinci victorii se vor transforma in cincizeci, vom avea cateva intrebari de pus Guvernului, Parlamentului, Presedintelui si forurilor internationale. Pentru ca Romania este o republica europeana, nu o ”Jamahirie”!

    La multi ani de Sfintele Sarbatori de Pasti si la multe victorii!

    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  63. @anonim in misiune
    Se vede de la distanta ca ai avut meseria de a purta vorba de la unul la altul...precum tatele de la scara blocului, cum scrie pe blogul sau o distinsa profesoara, pentru ca, in cele din urma, sa ajunga in teschereaua CI-stului.
    Crezi ca de pe Infomondo nu ajungea comentariul meu unde trebuie? E mai supravegheat blogul lui Burcu?
    Si atunci semnai tot anonim?
    Daca eu consideram ca trebuie... crezi ca nu comentam si aci?

    RăspundețiȘtergere
  64. @Plano10,
    Si eu in ultimele zile am probleme cu Romtelecomul!
    Chiar stau si ma gandesc bine, daca dupa o viata petrecuta cu ei, nu a venit timpul sa ne despartim! Ceva se intampla in aceste zile in Romtelecom. Probabil ... bucatarie interna defectuoasa! Admin

    RăspundețiȘtergere
  65. @plano 10
    vorba aia;Du-te si te culca!!
    Atentie;Nu sunt la 'tine acasa'!!.Da' acu' iti iei aere de stapan si pe aici??.cred ca PE ALTE BLOGURI este bine si corect sa te comporti ca si ceilalti postaci si sa lasi deoparte aerele de impartitor al dreptatii.Asa ceva sa faci pe blogul tau!,Sau acolo sunt panze de paianjen??

    RăspundețiȘtergere
  66. @admin
    Nea Burcule.Unii colegi(administratori de blog) cam fac mishto de tine si tu le dai "saru'mana".Ia du-te si tu si comenteaza la plano 10 ca asta ITI FURA clientii "en-gros" si mataluta o arzi aiurea cu corectitudinea.
    plano 10 mai are si tupeul sa raspunda unor postaci AICI,postaci care nu-l baga in seama ACOLO(asta e chiar nesimtire-vezi postarea de la ora 14.47)

    RăspundețiȘtergere
  67. @admin
    ....si pe tine te doare de romtelecom??!!

    RăspundețiȘtergere
  68. PLANO10 a scris:
    8 Aprilie 2011 la 12:36 pm
    Felicit organizatia SCMD din Mangalia pentru actiunea aflata in plina desfasurare.
    Vad ca unii, care se dau apolitici, se impacienteaza ca ar fi vorba de o actiune politica de sorginte liberala.
    Este o prostie sa ai retineri in a colabora cu forte politice dispuse sa sprijine miscarea sindicala a rezervistilor.
    Cand cei de la PSD, PC sau chiar de la PDL vor fi dispusi sa participe la astfel de actiuni organizatiile sindicale nu ar trebui sa se codeasca in a-i invita.
    Ii suspectez de partizanat politic tocmai pe cei care se formalizeaza de asa zisul statut apolitic al SCMD.

    akord75 a scris:
    8 Aprilie 2011 la 6:12 pm
    @plano10
    ….este o prostie sa-ti pierzi simtul masurii si sa faci propaganda desantata

    RăspundețiȘtergere
  69. Akord esti culmea! Ai ajuns sa dai si sfaturi administratorilor pe a caror blog comentezi...Ia incearca si la Neacsu poate el e mai receptiv!

    RăspundețiȘtergere
  70. Măi, măi ce linişte pe-acilea...Unde-or fi oare toţi gorobeţii?
    Ca să vezi: Admin îi primeşte, îi cinsteşte, îi lasă să-şi spună păsul pe blogul lui iar apoi nerecunăscătorii pleacă fără să spună măcar "bună ziua"...
    Păcat că unii au obrazul gros...

    RăspundețiȘtergere
  71. @akord
    Ii stiam pe brasoveni ca sunt baieti mai destepti! Tu de unde ai ajuns acolo?
    Deci tu erai in misiunea de raspandac :) :)

    RăspundețiȘtergere
  72. minarea nedreptatilor comise de actuala guvernare impotriva rezervistilor militari. Au fost identificate si cateva actiuni imediate de sprijin privind modul de actiune in privinta OUG1 care se discuta zilele acestea la Camera. Multumesc pe aceasta cale Drei Alina Gorghiu si Dnei Cobuz pentru eforturile care le fac in sprijinul cauzei rezervistilor militari, spre deosebire de multi altii, inclusiv militarii activi care nu au nici o reactie privind viitorul lor.

    RăspundețiȘtergere
  73. Cam tarziu dar uitaţi-vă pe A3 la Dan Puric (emisiunea lui Ciutacu)...F.interesant!

    RăspundețiȘtergere
  74. "George Brăiloiu, managerul companiei KDF Energy: Românul care l-a repatriat pe Emil Cioran ".
    http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/George_Brailoiu-managerul_companiei_KDF_Energy-_Romanul_care_l-a_repatriat_pe_Emil_Cioran

    RăspundețiȘtergere
  75. A fost o zi de vis la Mangalia. Programul celor doua tinere, Gorghiu si Cobuz, a fost fabulos. Dar meritul principal ii apartine Filialei SCMD, pentru instalarea unei bare unde au evoluat cele doua. Asigurarea aparatului a fost facuta de un general.
    In final participantii au fost super mobilizati, cand au primit ,,felicitarile'' de la Plano 10, propagandist sef al PSD, USL,PNL, SCMD,etc.

    RăspundețiȘtergere
  76. BRAVO CRAIOVA,macar voi incercati ceva.Sper sa ne trezim si noi cei multi care stam in afara JOCULUI si asteptam ca altii sa faca ceeace si noi dodim.Un protocol nu e un ANGAJAMENT FERM dar e mai mult decat NIMIC,in rest totul e barfa si raurate chiar invidie.Cainii latra lupul merge.

    RăspundețiȘtergere
  77. Hei voi cei sceptici.....ati vazut SCRISOAREA APEL de la DOLJ? Ce spuneti de cei de la putere care TAC MALC?Oltenii chiar fac cate ceva asa ca CICUL MIC.

    RăspundețiȘtergere
  78. @anonim de mai sus
    Pai trezeste-te!!! ca oricum vorbesti singur
    se spune corect;cainii latra ursul trece
    akord75

    RăspundețiȘtergere
  79. Vazut si iata ce cred.
    O scrisoare politicianista, ca alte mii+amendamentele PNL.
    Adica fara valoare. Pe cei de la putere ii doare undeva.
    Si de scrisoarea pe care nu o citesc decat unii ca noi,
    dar si de amendamentele PNL. Stiu cei de la putere foarte bine ceva:
    La vot, va iesi exact cum vor muschii lor, ca ceilalti,opozitia, se vor da loviti de dambla sau alte bombe. Asa ca ... rahat&apa rece.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri