Google Translate

duminică, 10 aprilie 2011

SCMD - USL SAU COMERTUL IMPOSIBIL

Se pare ca domnul Dogaru a dat liber la politica.
Dupa ce sectoarele 2 si 6 din Bucuresti au intrat pe sub pielea PRE si PC, uite ca oltenii se grabira sa ia fata Luncii si sa arate ei ca sunt mai tari decat capitala si daca e sa faca ceva , macar sa faca ceva ca lumea, nu sa se incurce cu activitati culturale si participari la conferinte.

Si dadura olternii iama in politica, si se gandira ei sa o puna de un protocol cu USD, ca tot se unira toate partidele din opozitie ca sa fie siguri ca raman in picioare orice s-ar intampla . Acuma, daca ne gandim bine, pai ce atata tura vura, ca e laie, ca-i balaie, ca era un cenaclu, ca era o conferinta, ce atata pitulusu, cand toata lumea stie ca nu prea se renteaza sa mai stai prin sindicat de cand nu te mai poti lipi de miere, mai ales ca s-au pus presarii si politatii pe sefii de sindicat mai ceva ca americanii pe Bin Laden. Asa ca viitorul sta in politica, nu in sindicat. Acuma, ca unii cocheteaza cu partidele politice mai de mult, la modul individual, nu era oricum un secret, dar daca e bal, bal sa fie si hai cu sindicatul, ca sa stim o treaba nu ? Si daca tot s-a dat verde la politichie, astept sa gasesc la filiala si cereri de adeziune la USD sau eu stiu, vreunul din partdele din Uniune , ca doar daca tot ii sprijinim in alegeri, macar sa o facem cu carnetul de membru in buzunar nu ?

In fine, revenind la oile noastre, parerile mele si opiniiile legate de modul in care sindicatul poate vorbi despre politica- si cand spun sindicat ma refer la sindicat ca organizatie, nu la membrii de sindicat luati individual,- le-am exprimat de acum aproape un an, cand am avut primele semne si semnale ca Sindicatul va fi amestecat in activitati politice http://ziarulscmd.blogspot.com/2010/08/scmd-si-politica-sau-politica-scmd.html.

Tot legat de un eventual amestec al sindicatului in activitati politice o posibila transformare a sindicatului intr-un partid politica sau remorcarea la alte partide, domnul Dogaru se exprima foarte clar

Referitor la posibila transformare a SCMD in partid politic

La sugestia pe care cu obstinatie o avanseaza diferiti domni colonei, mai mult sau mai putin legati de mass media militara de altadata, de a transforma SCMD intr-un partid politic, raspunsul este acelasi dintotdeauna: NU.

In Romania de astazi, perceptia populara asupra partidelor politice se asimileaza cu ideea de gasca, de grupuri de interese total straine intereselor nationale, cu ""baietii smecheri"", cu cei imbogatiti din furtul (devalizarea) in totul sau pe bucati a fostei industrii romanesti sau din speculatii imobiliare cu terenuri ale statului sau ale obstilor locale, cu cei care au adus Romania si pe romani la sapa de lemn.

Deocamdata Armata in ansamblul ei, adica actualii si fostii militari, nu au intrat in constiinta romanilor ca delapidatori si tradatori de tara.

Multumim pentru repetatele sugestii si tendinte de manipulare in acest sens, dar SCMD a fost si va ramane ceea ce s-a anuntat a fi: un sindicat, adica o forta constienta, puternica, de neoprit in apararea drepturilor legitime ale tuturor categoriilor de militari.

In concluzie, nu mai emiteti zvonuri otravite domnilor, este inutil!...
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Militarilor”

Ma vad nevoit sa mai postez odata aceast comunicat , pentru ca asistam la o intoarcere de 180 de grade a pozitiei oficiale a sindicatului fata de acesta comunicat si cineva trebuie sa raspunda la intrebarea DE CE ?.

Pana a intra insa in intrebari, am sa incerc sa vedem ce se urmareste si ce se realizeaza prin acest protocol sau intelegere intre sindicat si USL.

Pai mie mi se pare o afacere din care in nici un caz sindicalistii nu vor castiga . Dar culmea este ca nici USL nu va castiga cine stie ce, poate doar niste „lipitori „ sau cum spunea cineva , baieti care sa lipeasca afise si sa imparta galeti si zahar.

Sa fiu iertat , dar altceva nu vor castiga . De ce spun asta ? Pai hai sa o luam metodic . Sa vedem cu ce se angajeaza filiala fata de USL :

Sprijinirea forţelor politice din USL în campania preelectorală de mediatizare a programelor, măsurilor şi platformelor menite să stopeze declinul economic şi social al societăţii româneşti. Membrii SCMD vor fi putători de mesaje în relaţia cu societatea civilă,instituţiile media şi populaţia judeţului.

Ce sa intelegem de aici, ca ,e,mbrii de sindicat vor face propaganda in sprijinul USL ? Stimati colegi realizati ce spuneti ? Purtatorii caror mesaje vor fi sindicalistii ? Puteti fi mai clari ?

• Sprijinul USL, atât în pregătirea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare şi locale,cât şi în desfăşurarea acesteia, punând la dispoziţie personal calificat în comunicare şi relaţii publice, organizare şi planificare acţiuni, economişti.

Pardon ? Punerea la dispozitie de personal calificat in comunicare si relatii publice ? De unde, daca nu imi este cu banat, ca din cate stiu eu acesti specialisti erau cate unu sau doi pe garnizoana. De unde ii puneti la dispozitie si cum va fi interpretata aceasta actiune , ca actiune sindicala sau sarcina de partid ?

• Pune la dispoziţia USL persoane cu pregătire superioară şi profil etic şi moral care să reprezinte USL în secţiile de votare din municipiul Craiova şi judeţul DOLJ.

Da, aici se repeta promisiunea facuta de domnul Racasan pentru cei ce urmau sa participe la conferinta PC. Aici cred ca va fi inghesuiala, mai ales ca se si platesc serviciile. Atentie mare la inscrieri, primul venit, primul servit.

• Sprijină şi votează candidaţii USL pentru ocuparea posturilor de primar şi consilieri locali şi judeţeni, precum şi candidaţii pentru parlamentul ROMÂNIEI.

Hopaaaaaaa, aici chiar ca intram in abatere. Domnilor colegi, dumneavoastra va angajati prin acest protocol ca sindicatul va vota cu membrii USL? Realizati ca vindeti blana ursului din padure ? Realizati ca incercati sa faceti propaganda in randul sindicatului? Stiti ce mai trebuie acuma ? Sa ii pedepsiti pe cei ce nu vor vota cu USL. Stiti ce puteati promite dragi colegi din BO Craiova ?Pai puteati cel mult sa promiteti ca ii veti indemna pe membrii de sindicat sa isi exercite dreptul de vot pentru a limita fraudele electorale. Si cam atat. In rest, stimati colegi, amgajamentul dumneavaostra este si ilegal si aberant. Pentru ca nu puteti garanta acest angajament. Si cine crede in el, ori e naiv ori se preface.

Dar domnii din USL realizeaza ca isi iau teapa ? Pentru ca:

1. NIMENI nu poate garanta cum vor vota oamenii.

2. Facand acest lucru, sindicatul calca pe cai penale.

3. Este LMC, ca majoritatea populatiei este satula de PDL si DACAvor merge la vot, vor vota cu oricine altcineva numai cu PDL nu. Si atunci, ori USL face o afacere proasta, cumparand ceea ce oricum primea gratis, fara nici un angajament, ori se teme de altcineva si nu de PDL si atunci acest protocol este facut impotriva altor „pretendenti” De cine le e frica ?

Per total, sindicatul, filiala se angajeaza intr-un joc periculos, la limia legalitatatii daca nu cuva cu un picior in suprafata de pedeapsa , pentru ce ? Hai sa vedem ce ofera USL :

USL DOLJ - Prin reprezentanţii săi la nivel local şi central se angajează prin protocolul semnat cu Filiala Craiova a SCMD să acţioneze pentru:

• Redobândirea de către militarii în rezervă şi retragere a demnităţii şi onoarei militare, a prestigiului şi respectului pe care îl merită în societatea românească.

Termen vag, promisiune de conjunctura, care este greu daca nu imposibil de cuantificat.

• Abrogarea tuturor legilor şi prevederilor actelor normative care anulează categoriei socio-profesionale a militarilor drepturile dobândite legal precum şi acelea care îi discriminează în raport cu alte categorii socio-profesionale. În concret, prevederile L.329/2009, L.263/2010, L.119/2010.

Sincer , ma indoiesc ca se va ajunge la acest demers, pentru ca chiar daca ar dori sa faca acest lucru, un viitor guvern , oricat de bine intentionat ar fi, NU VA AVEA POSIBILITATILE FINANCIARE SI ECONOMICE sa puna in aplicare acest lucru .

• Recunoaşterea SCMD ca reprezentant al militarilor în rezervă şi retragere ca apărător al drepturilor acestora, partener de dialog în relaţia cu structurile şi instituţiile statului la nivel central şi local, cu administraţia publică centrală şi locală.

Ar fi corect spus recunoasterea SCMD ca una din asociatiile militarilor in rezerva si in retragere aparatoare a drepturilor acestora(daca vor fi indeplinite conditiile legale). Nimeni nu poate lua dreptul celorlalte asociatii pentru a-l acorda numai SCMD,pentru ca s-ar comite o discriminare asa cum actualii guvernanti comit acuma cu noi.

• Acordarea pentru structura centrală şi filialele locale ale SCMD de sedii în condiţiile legislaţiei în vigoare.

Ei aici, e bine spus, in conditiile legislatiei in vigoare. Cred ca acest punct e legat de cel de mai sus . Si atunci, sa studiem legea sa vedem ce spune legea in vigoare. Sa nu ne facem iluzii ca va incalca cineva legea de dragul nostru.

• Susţinerea şi votarea în Parlament a unei legi ocupaţionale pentru militari care să respecte atât prevederile legislaţiei U.E. şi C.E.D.O., dar şi jurisprudenţa C.C., prin care să fie recunoscute, atât contribuţiile la bugetul de stat pentru plata pensiilor, dar şi compensarea tuturor privaţiunilor, limitărilor de drepturi, interdicţiilor şi constrângerilor pe care cariera militară le impune.

Asta s-ar putea face , mai ales ca exista o prevedere in noua lege a pensiilor care mentioneaza pensiile ocupationale.Dar si asta ar insemna un efort financiar in plus , pe care nu il poate face si mai ales nu imediat.

• Depolitizarea structurilor de conducere din instituţiile sistemului naţional de apărare şi ordine publică şi promovarea în cariera militară exclusiv pe criterii de profesionalism şi competenţă.

Asta e cea mai buna gluma .

Depolitizarea ar trebui tradusa prin dePDLtizarea pentru ca vor fi inlocuiti politrucii PDL cu cei USL si sa imi fie cu iertare dar va fi o bataie pe ciolan ce nu a vazut Romania ce ani buni. La cate partide sunt in USL, vor fi multe cereri, oferta e limitata, se va lasa cu bataturi calcate, coate in coaste, ghionturi, certuri, imbranceli. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce vom asista.

• Redarea elitelor a locului pe care îl merită în societatea românească.

Ale cui elite ? Si sa ne fie cu iertare, daca ne gandim cumva la noi, la armata, cand spunem elite, nu suntem deloc modesti. Dar ca si la primul punct, este ceva frumos, suna bine , da bine la imagine multumeste pe toata lumea, pentru ca toti se simt elite, si doctorii, si profesorii, si judecatorii, si politistii, si cercetatorii, si inginerii, si mai nou si dulgerii, si chelnerii, si cei cu liceul terminat la 34 de ani, si cei fara liceu.

Deci, pana la urma ce ofera USL ? Pai ce ofera toti politicienii, vorbe , promisiuni. Partea proasta este ca noi trebuie sa decartam primii. Asa ca este posibil ca noi sa ne achitam de partea de intelegere, iar ei sa spuna .. mai asteptati, nu este momentul. Este posibil.

Deci acest protocol mi se pare un act inutil. Mai ales ca intre genlemeni nici nu mai era nevoie de o astfel de intelegere . Pana acuma sindicatul a avut relatii bune cu partidele din opozitie si fara sa se angajaze in scris cu ceva, USL putea sa promita si sa ofere cele de mai sus si fara sa implice sindicatul in activitati semilegale fara a-l forta sa verifice interpretarea art 2 din L54/2003 si art 2 si 3 din Statutul SCMD. E un risc inutil.

Iar sindicatul respectiv filialal Dolj, putea merge in continuare pe drumul parcurs pana in prezent, fara a se agaja ca entitate in jocuri politice in propaganda electorala. Dar daca cumva exista alte interese si alte promisiuni dintr-o parte sau alta , sau s-au primit sarcini de partid atunci trebuie ca cei ce le-au primit sa aleaga intre sindicat si partid pentru ca lucrul amestecat, imbie la pacat.

Mai vreau sa adaug faptul ca ar trebui sa fim realisti si sa admitem ca pe langa celealalte sindicate, sindicatul nostru este mititel. Si fata de celelalte sindicate, nu avem nici forta de exprimare nici cea de presiune pentru a reprezenta un partener de care partidele sa tina cont. Ar fi absurd sa credem ca din toate sindicatele si federatiile si confederatiile sindicale, noi am devenit dintr-o data cei mai importanti. E clar ca nu . Atunci este normal sa credem ca astfel de protocoale si promsiuni vor fi facute –daca nu au fost deja – si cu celalalte categorii sociale sau sindicate, cu medicii, cu profesorii, cu sindicatele din transporturi, care chiar reprezinta ceva si pot sa creeze probleme in caz de nerespectare a promisiunilor electorale. Si atunci se pune intrebarea, ar renunta USL la celalalte sindicate pentru a da tot militarilor ? Cine crede asta, e naiv. Dimpotriva , eu cred ca din toate sindicatele , cel mai inofensiv este al nostru, pentru ca nu putem ameninta cu greve , cu bloacarea anului scolar, cu blocarea transporturilor, cu blocarea sstemului sanitar. Deci primii care vor fi lasati la o parte vom fi noi. Si nu neaparat pentru ca nu vor vrea, ci pentru ca nu vor putea sa ne satisfaca toate cerintele. Si mai e un aspect. Au inceput sa vina noile decizii de pensii. Din cele auzite pana acuma . in special la subofiteri, pensiile au crescut. Nu cu cine stie ce , dar au crescut. Vor fi ei de acord sa se revina la vechile decizii ? Bineinteles ca nu . Si atunci ce se va face ? Se va aproba amendamentul domnului Mircoviciu cel atat de hulit de catre conducerea sindicatului acum o luna ? Nu cred. Nu vor exista fonduri. Sa nu uitam ca profesorii asteapta de un an cu majorarea salariilor obtinute prin hotarare judecatoreasca. Si atunci , pe cine sa sature mai intai ? Pe pensionarii militari ? Sa fim seriosi .

Intrebari :
1. Aceste promisiuni ale USL, de unde vin ? Le doreste filiala, sau au fost primite pe surse, de la conducerea USL Dolj ?

2. Daca au fost primite, inseamna ca au fost discutate mai dinainte si intrebarea urmatoarea este , cu a cui aprobare au fost purtate aceste discutii in care adunare generala s-a pus in discutie propunerea de angajare a negocierilor ?

Daca nu s-a discutat in adunare generala de ce , iar daca nu reprezinta punctul de vedere al USL atunci sa se specifice ca acestea sunt cererile noastre , si nu oferta USL.

Legea 54/2003

(2) Organizatiile sindicale sunt independente fata de autoritatile publice, de partidele politice si de patronate.

Art. 2. Sindicatul ”Cadrelor Militare Disponibilizate” este o organizație sindicală, independentă, apolitică, constituită democratic, prin voința exclusivă a membrilor săi, în strictă conformitate cu prevederile Legii 54/2003.

Art. 3. Sindicatul ”Cadrelor Militare Disponibilizate” este independent față de partidele
politice, de organele de stat ale puterii, administrației, justiției, de alte formațiuni ale sistemului instituțional politic precum și de orice alte structuri ale Guvernului României.

Iata de ce cred eu ca acest protocol este o greseala, este inutil si mai ales este o afacere din care nu va castiga nimeni, dar cel mai mult vom pierde noi. In primul rand ca imagine si aici ii dau dreptate domnului Dogaru:

„In Romania de astazi, perceptia populara asupra partidelor politice se asimileaza cu ideea de gasca, de grupuri de interese total straine intereselor nationale, cu ""baietii smecheri"", cu cei imbogatiti din furtul (devalizarea) in totul sau pe bucati a fostei industrii romanesti sau din speculatii imobiliare cu terenuri ale statului sau ale obstilor locale, cu cei care au adus Romania si pe romani la sapa de lemn”

Anexez la cele spuse de domnul Dogaru si proverbul “cine se amesteca cu taratele, il mananca porcii “ sau “ spune-mi cu cine te aduni, ca sa spun cine esti “.

Pentru exemplificarea celor spuse mai sus , postez aici o melodie pe care o dedic colegilor din BO Craiova.
by Marin Neacsu
Mircea Vintila - Comertul imposibil

Asculta mai multe audio diverse

The future looks bright!
Pentru conformitate,
Admin

169 de comentarii:

  1. Stelian P.
    Precizari pentru cei care inteleg greu si uita repede:
    La 23.02.2010 autoavansatul maresal Dogaru decreta:

    „În decembrie 1989 ne-am pierdut și onoarea și patria !”

    Deci dogarienii, oameni fara onoare, se pupa cu cei din USL. Cei ce se aseamana se aduna, nu-i asa ?
    Cine pierde si cine cistiga din mariajul asta ramine sa stabiliti dvs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stelica,ai fi vrut sa va puputi intre voi ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe la tara exista niste strigaturi populare pe la hore. In anumite cercuri, strigaturile de la hore, sunt de genul " strangeti hora, nu fiti hoti, sa ne intre-n c.. la toti". Am puteao numi hora sindicatului sau sa adaptam hora D(a)ogarilor si sa-i atasam strigaturile din hora gaozarilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stelian P.
    @Anonim 08:48
    Eu vorbeam despre pupaturile dintre SCMD si USL respectiv despre subiectul articolului.
    Cu cine ma pup eu sau ne pupam "noi" (?) o sa comentez la articolul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce ziceti pe blogul de mehedinti ca as fi ... sifonata? Ca isi dau cu presupusul unii si altii? Ce competenmte au ei sa ma judece? Din punct de vedere profesional, ce greseli mi se pot imputa? Sunt vinovata ca am parasit C. Director cand am vazut ca sunt sabotata chiar de ai mei? Sunt vinovata ca am plecat pentru ca nu am mai putut sa suport ... multe, foarte multe? Da, am plecat deoarece am crezut ca asa e mai bine pentru mine. De ce as fi ramas? Cui datoram asta?
    Am ajuns si UNPR-ista. Ce idiotenie! Partea si mai proasta e ca unii chiar stiu ca nu sunt, dar ...
    NU POSTEZ SUB ANONIMAT. Mi se pare o chestie ingrozitor de josnica - sa nu ai taria sa iti sustii punctul de vedere. Atunci mai bine nu-l mai ai.
    Daca nu mai aveti subiecte de discutie, lasati-va de sportul acesta, dar nu ma mai bagati pe mine la mijloc. Parca v-ati propus nu de mult sa ma ignorati. De ce nu sunteti consecventi? Uitati ca exist! E viata mea si fac ce vreau cu ea fara sa dau socoteala cuiva.
    Nu merg in Parlament sa lupt impotriva castigurilor voastre, ci pentru ceea ce mi se ia mie. Ce e asa de greu de priceput?
    EC

    RăspundețiȘtergere
  6. @ anonim 11:21/probabil Cobuz Elena,
    Se pare ca tu nu pricepi sau mai binezis refuzi sa intelegi faptul ca NU ti se ia decat ceeace ai primit in plus ...NEMERITAT...,si ai primit DESTUL . Sigur nu esti tu de vina pentru erorile legislative care au generat aceste abuzuri dar ai profitat din plin.Spune frumos ,,sarutmana " si multumeste-te cu faptul ca nu trebuie sa restitui integral tot ceeace ai primt NEMERITAT pe prcursul ultimilor ani. Cand te duci in parlament, vorbeste te rog in numele tau si specifica faptul ca in situatia ta sunt doar 7 - 8% pensionari militari.

    RăspundețiȘtergere
  7. @EC(ano 11.21)
    Cu exceptia faptului ca va dau dreptate in privinta celor ce semneaza sub anonimat,trebuie totusi remarcat faptul ca nu v-a invitat nimeni sa va varsati lacrimile de crocodil aici.Daca postati este OK,dar de ce va plangeti ca postati si primiti si raspunsuri care nu va convin.Asa cum AM MAI SPUS,iarasi vreti sa "impacati"pe toata lumea??(a se citi "a sta cu fundul in mai multe luntri")Ati reusit sa insiruiti o groaza de intrebari retorice si fara rost.Sunt sigur ca nimeni nu are nimic cu dvs
    Cat despre asertiunea dvs
    "E viata mea si fac ce vreau cu ea fara sa dau socoteala cuiva."
    Am mai auzit-o si la alte persoane de sex feminin(pe la TV si ziare de scandal) dar zau ca nu le facea cinste.In alta ordine de idei faceti ce vreti,nu intereseaza pe nimeni,dar de ce va victimizati si va "bagati in seama" si cand nu este cazul??Sunteti narcisista?
    P.S.Pana la urma explicati-mi si mie si poate si lu' plano 10(ca el a devenit absurd de partinic) despre uriasa importanta de nivel mondial a maretei CONFERINTE DE LA MANGALIA care in curand va "eclipsa" conferintele tinute la Geneva,New York,Tokio,Londra,samd(ca de trei zile se vorbeste numai despre acest "maret eveniment" adica vorbesc vre-o 2-3 ametiti
    de remarcat ca participarea primarului din localitate v-a dus automat la concluzia"Si PSD-ul a participat deci e cu noi"Ce mai, e de ras!
    Si dvs acum sunteti in scmd;
    -(membru de rand dupa cum sustineti???! dar trimisa la conferinta??)
    -reprezentant al scmd(cu ce functie??)
    -membru de partid/e??(cel putin Alina Gorghiu are optiuni clare si se stie despre cine si cum e vorba-demna de admirat verticalitatea)La dvs cred ca n-o sa va mai ajunga nici luntrile de pe Amazon.deceptionant!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ano12.24
    Va rog sa renuntati la procentajele astea precise de 7-8%(desi sunt perfect reale)Lasati de la dvs 10% hai sa zicem chiar 15% ca mai deunazi un oarecare era in al 9-lea cer de bucurie ca scosese el procentaj de 15%-total fals(de parca facea pariuri si obtinuse majoritate absoluta)Asa ca oricum situatia nu se schimba cu nimic.Se imbata cu apa rece.
    Cand o sa aiba procent de cel putin 51%(la sfantu' asteapta)atunci sa vorbeasca,dar pana atunci......

    RăspundețiȘtergere
  9. @ EC,
    Scuze,am uitat sa semnez comentariul postat la 12:24.
    NB
    acum e bine?
    @ Akord75,
    De acord cu tine.Mai lasam de la noi vreo 5 procente (fiindca suntem baieti buni). Nu mai mult de atat pentru ca vede paranoicul de dogaru si maine/poimane umfla procentul membrilor de sindicat de la 15 la 30 - 40%.
    O zi buna,

    RăspundețiȘtergere
  10. asa ostasi, faceti ordine! cand nu merge cu vorba buna ,luati..rasKeta!

    RăspundețiȘtergere
  11. ce credeti plano10 a coborat cu picioarele pe pamant sau "drege busuiocul" la ordin de partid??
    Pfuiii ce se mai suceste!!...ca un serpalau.(ca sa fiu elegant)

    Plano10 spunea...
    @All
    Si din comentariile anterioare se vede cat de inechitabila a fost Legea 164/2001. A durat mult, 7-8 ani, pana au fost inlaturate unele dintre ele.
    10 aprilie 2011, 14:12

    RăspundețiȘtergere
  12. E.C. in postarea de la ora 11:21 afirma:
    ,,Nu merg in Parlament sa lupt impotriva castigurilor voastre, ci pentru ceea ce mi se ia mie.''
    Nimic mai inexact. La Mangalia, unde a participat deputatii PNL Alina Ghiorghiu si gl.(r) Dobritoiu, dar si E.C.(membra a PNL), la intrebarea pusa de catre un membru al SCMD Mangalia, ce va face USL in decembrie 2012 cand vor castiga alegerile si implicit majoritatea parlamentara, raspunsul a fost abrogarea in totalitate a legii 119/2010 si revenirea la legea 164.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca USL -prin rep. pe care-i trimite la inaintare,mai spune ASTA sau altele ca ASTA va lua puterea si majoritatea guvernamentala ,,La anu si la multi ani"

    RăspundețiȘtergere
  14. @All
    Comentariul anonim de la ora 11,21, semnat EC, pare a fi o corespondenta cu caracter personal adresata administratorului acestui blog sau unui comentator frecvent al blogului, scrisa cu ceva vreme in urma, pentru ca nu este reacordata la ultimele evenimente aflate la ordinea zilei.
    Daca nu l-a publicat la vremea lui, este o rautate sa-l arunce pe blog acum ...doar pentru a mai inviora discutiile... spre bucuria lui akord si Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pana in 2012 mai este. Eu sa fiu sincer , nu dau viata lunga acestei coalitii contra naturii, cum a fost si cea dintre PDL si PSD. Este o uniune a sperantei si disperarii. Fiecare partid stie ca daca lupta singuri, fiecare pe platforma si alegatorii lui nici unul nu vor reusi sa se impuna . Si sunt atat de disperati, pentru ca nu stiu cine va fi sa ajunga la balotaj in turul 2 . Si atunci , ca sa nu riste ca cei de pe locul 3 sa faca un pact cu contracandidatii, au facut aceasta uniune a disperarii. De fapt, dupa cum am mai spus, nimic nu ii uneste , dar absolut nimic. Cei doi imberbi sefi de partid, sunt imaturi politic, in fata camerelor isi dau mana , si spatele cortinei isi dau suturi.Daca nu le-ar fi teama ca ii calareste Basescu, ar prefera fiecare sa faca alianta cu Basescu, decat cu cel cu care acuma isi dau mana fiecare. In acest viespar se baga SCMD, din dorinta unor sefi din CD sau filiale , de a se vedea pe liste de candidati parlamentari sau primari prin comune cu nume de Buda. Asteptati sa vina alagerile si sa vedem pe cine intalnim pe ele . Atunci vor intelege si sindicalistii de ce au fost tarati aici. Bineinteles ca vor fi o gramada de catei care vor spune bravo, sa ii votam pe ai nostri , ca o sa ne apare drepturile. Numai ca ai nostri ca toti parmanentarii, sunt ca porumbeii. Cat sunt jos, la pamant, iti ciugule din palma. Cand isi iau zborul si ajung sus , se gainateaza in capul tau. Luati-va palarii cu boruri mari sa va acopere umerii.

    RăspundețiȘtergere
  16. @neacsu
    citat din neacsu;"Bineinteles ca vor fi o gramada de catei care vor spune bravo, sa ii votam pe ai nostri , ca o sa ne apare drepturile."
    Pai cateii care spun bravo au si aparut d-nule neacsu!
    ia vezi postarile lui plano 10,ca el nici nu mai are rabdare si deja fura startul la ppuuuupincurisme

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca pana acuma ne-am mai lasat pacaliti ba de partide ,ba de Dogaru,sau de alti mari militari ce bas in cizma,de acum STOP fratilor.pana cand o sa ne prostiti si 'orbiti'e momentul ca poporul sa se trezeasca din letargie si odata cu el si noi pensionarii militari:am fost furati, mintiti ,pacaliti,am primit pensii spoliate timp de 10 anisi acum tot noi sa iesim pe locul doi,cred ca multi responsabili de raul facut Romaniei ar trebui rastigniti pe cruci pe la marile intersectii ca neam de neamul lor sa nu mai faca precum au facut ei.Iar voua NAIVILOR care credeti ca totul vi se cuvine ar trebui sa vi se umple gura cu ceva iar in ratane sa va bage sarme ca la godaci.

    RăspundețiȘtergere
  18. @anonim17:34
    Azi este duminica.Incepe si tu actiunea ,,majoritatii"(sa nu spun bolshevica) de luni!Sau incepi la miezul noptii?

    RăspundețiȘtergere
  19. Legiferarea mentinerii drepturilor cele mai favorabile, castigate atat pe legea 164 cat si pe legea 119, ar detensiona conflictele intre parti si ar orienta “armata de rezerva” , spre aceeasi tinta strategica.
    S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  20. Adica cum ?Cand strigam dupa dreptate suntem bolsevici si comunisti[o spun hotii ca sa fie lasati sa fure in voie],dupa '90 sa format o gasca de smecheri asa zisi revolutionari care au jumulit din avutia tarii pe nedrept si pe langa ei traiesc bine si alti trantori .De ce nu se spune odataadevarul curat ,sa se stopeze cu pomenile ,in sistemul judecatoresc sa lase sa patrunda tineretul ,ca acuma geaba fac facultati ca accesul in magistratura si avocatura este blocat printr-o serie de examene imposibil de trecut ,pe corecte.totul merge anapoda,o mana[slehta] de nenorociti ne conduc si ne fura mai rau ca in sclavagism ,care este progresul,spre ce ne indreptam si cat o sa mai induram?Uneori ma gandesc ca ne meritam pe deplin soarta la cat de prosti suntem.

    RăspundețiȘtergere
  21. @Neacsu
    Spre deosebire de partidele care sunt astazi in majoritatea mafiota de guvernare, cele doua mari partide de opozitie nu sunt partide de lider ca sa se execute dupa cum le dicteaza lideri ca Basescu sau Oprea.Au o structura interna mult mai democrata. Nu vei vedea niciodata ca Antonescu sau Ponta decid ei in locul partidelor.

    Vom trai si vom vedea ca actuala majoritate guvernamentala se va destrama inca din toamna, inainte de alegerile generale.

    Dupa cate spun statisticile, in timpul guvernarilor social-democrate si liberale pensiile militarilor au crescut substantial, dublandu-se sau, unele, triplandu-se. Spre deosebire de pensiile civile.
    @akord
    Nu mai musca, precum un catelus comunitar, pe furis.
    Nu te obliga nimeni sa nu-ti sustii sau sa nu-ti votezi manelistii politicii romanesti, care, pentru binele lor, spun ca reforma consta numai in taieri si amputari de drepturi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna seara si bun lucru!
    Bine v-am gasit si regasit pe toti!
    Acum am citit comentariile voastre. Sunt firbinti. Unele chiar frig!
    Dar ... e de bine! Bine, bine! Trebuie sa ne lamurim, inainte de orice. Sa ne lamurim bine! Unii pe altii, unii cu altii!
    Oricum ... noi cu totii, suntem in ... galeata comuna!
    Aceea care e bagata in seama ... doar o data la 4-5 ani!
    D'aia e bine sa ne lamurim!
    Admin
    P.S.: Iar daca cineva este curios ce am facut eu azi,
    ma explic pe loc: am citit si recitit despre cel mai IMPORTANT COLONEL, al tuturor timpurilor/pamantenilor! Sunt bulversat ...
    Sunt amarat! Viata este nedreapta ...! Asta o stiam eu mai demult! Dar ...
    Imi va trece sigur si voi incerca a scrie o postare aici:
    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.com/
    Va multumesc tuturor!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  23. @ICA STEOISIF-Ne esplici si noua ca cum vine aia cu legiferarea ,drepurilor cele mai favorabile. Adica zmecherii care au mirosit obeala soldatului doar in vise sa umple pe mai departe poznarele burduhanoase si ailalti sa ne uitam cu jindz

    RăspundețiȘtergere
  24. Cititi acest comentariu postat de mos alecu pe blogul lui plano10 si va veti da seama cu usurinta ce grad si functie a avut si a cui interese apara. In ierarhia intocmita de domnia sa, maiorii si lt.coloneii sunt ofiteri cu nivel de pregatire medie /responsabilitate mai deloc / si care datorita faptului ca faceau munca de jos au beneficiat de incadrarea in conditii de munca deosebite de cele normale. Acestora , subofiterilor si maistrilor militari le vor creste cuantumul pensiilor revizuite . Probabil ,dl. General(sau colonel) ignora voit faptul ca daca nu am fi fost noi …,nu prea ar fi avut obiectul muncii…., aleia de mare raspundere. Astept reactia celorlalti ,,amarasteni”.
    Semneaza un,, parlit” de lt.col (r).
    mos alecu spunea…
    Toate discutiile referitoare la 'bunaciunea' introducerii pensionarilor militari in rindul pensionarilor de orice alte feluri ( mai putin magistrati , avocati , cler ) sint interesante si ,in general , bazate pe intelegerea limitata a efectelor in timp a acestei masuri .
    Intr-adevar L.119/2010 produce efecte benefice pentru unii dintre fostii pensionari militari de stat ... mai ales pentru cei care au avut norocul/lipsa de pregatire sa ramina la nivelele minime/medii (subofiteri , MM , ofiteri pina pe la gradul de mr./lt.col.) ale ierarhiei militare . Aici au beneficiat de conditii de munca deosebite de cele normale care le sint favorizante in calcularea/recalcularea/revizuirea pensiei.

    Pentru cei care au avut dorinta/ambitia/hotarirea de a munci mai mult/de a se pregati suplimentar/acceptarea de raspunderi suplimentare (cu eforturile si renuntarile inerente) pentru a urca mai sus in ierarhie , situatia ia o intorsatura interesanta : au ajuns pe functii care nu mai sint categorisite ca avind conditii diferite de cele normale ... situatie in care pensia nu prea mai reflecta evolutia sa in sus... In timp acestia isi vor da seama ca mai bine ramineau undeva jos in ierarhie , si aveau o pensie mai mare ...
    10 aprilie 2011, 17:35

    RăspundețiȘtergere
  25. Postarea lui Mos Alecu este sentimentala. Banuiesc ca face parte din cei ce "s-au pregatit suplimentar" si se simte frustrat. E plina tara de frustrati, armata la fel si la fel si de de filizofi a caror filosofie nu trece de varful nasului( in mod insistent tinut pe sus) care cred ca centrul pamantului se poate schimba , dar tot pe la ei prin curte va trece. Astfel de remarci egocentriste nici nu trebuies luate in seama, asa cum nu trebuie luate in seama nici plangerile unor persoane care in lipsa de bagare in seama dezgroapa subiecte si cata pricina de galceava , doar doar o mai sesiza cineva ca mai respira. Daca doamna EC a postat la 11.21, e semn ca o mananca si nu are cine sa o scarpine . Daca altcineva a facut-o inseamna ca e un porc.
    Oblio

    RăspundețiȘtergere
  26. AKord baga gaz prospat la rasKeta si punele-o in brate sa zica ca-i TomahouK

    RăspundețiȘtergere
  27. pe blogul lui burcu, NU MAI POTI SCOATE P...A DE COMUNISTI!VOI ARUNCATI SAGETI IN TOATE PARTILE ,DAR CUM ATI FOST SLABI TRAGATORI ,O SA RAMANETI (ca de obicei ) ,CU P...a in mana La buna vedere!

    RăspundețiȘtergere
  28. @MOS ALECU@MOS ALECU@MOS ALECU@MOS ALECU
    ai reusit sa demonstrezi ca nu ai fost nu esti si nu vei fi militar in modul de gandire....doar oportunist!!(indiferent ce grad ai avut ai reusit sa demonstrezi cum l-ai obtinut-in nici un caz prin studiu si pregatire asidua-multumeste eventual rubedeniilor politice pe care le-ai avut)

    RăspundețiȘtergere
  29. ano 21.50
    bag sama ca esti onanist si mai stai si cu ea in gura tot timpul

    RăspundețiȘtergere
  30. @HAKORDEON
    Intreba cineva cum ai ajuns la Brasov,ca acolo sunt baieti destepti.Chiar,cum ai ajuns?

    RăspundețiȘtergere
  31. Observ nu fara oarecare uimire ca intotdeauna cei spurcati la gura si degraba slobozitori de vorbe porcoase, fac parte din sustinatorii Comitetului Director. Daca e sa urmarim comunicatele domnului Dogaru si diversele apeluri ale dansului, pot spune ca nimic nu e intamplator. La asa exemplu , asa urmaritori, sau .. urmasi . Vezi anonimul de la 21.50 Cinste lui si cui l-a facut .. asa .

    RăspundețiȘtergere
  32. Un colonel mai 'vechi' ne spunea noua , tinerilor locotenenti : "Ma minjilor ... cind va vor lauda dusmanii sa stiti ce ceva este in neregula ... ati facut ceva gresit !"
    Acum un grup de 'purtatori de mesaje' de pe un blog pe altul ma fac 'praf' peste tot pe unde gasesc usi deschise ... Atita timp cit prostii nu ma lauda ci ma crtitica ... inseamna ca n-am gresit cu cele spuse ... Totusi , cititi cu atentie cele spuse de mine in comentariul incriminat ... incercati sa va puneti la treaba neuronii/neuronul ...

    RăspundețiȘtergere
  33. @Plano 10
    Daca taceai, filosof te numeai, asa nu ramai decat un propagandist de partid(Banicioiu, trebuia sa mai aiba un ,,frate'' in Valcea), care se baga sigur in seama. Ii vorbesti d-lui Neacsu, despre actuala majoritate guvernamentala mafiota, cand cei mai mari mafioti sunt in tabara pe care o ridici in slavi(Nastase, Hrebenciuc, Voicu, Severin etc.).
    Mai afirmi, ca cele doua ,,mari'' partide de opozitie nu sunt partide de lideri, ca au structura democrata. Pai, Iliescu ce a insemnat pentru PSD, dar ce se intampla la Bacau si Bucuresti prin obligarea presedintilor de filiale sa semneze protocolul cum se numeste. Dar amenintarea cu scoaterea din PNL a lui Orban, Saftoiu, Oprea care au criticat alianta, cum se numeste ?. Sau suspendarea lui Geoana ?
    Iar in final faci referire la niste date statistice (mincinoase, deoarece pe timpul guvernarii PSD si PNL s-au dublat sau triplat pensiile civile, cele militare au ramas la fel, din 2006 nu s-a mai dat nici inflatia anuala), dar de fapt, mascat, ne trimeteai mesajul ,,pregatitiva de pomana'',daca venim noi la putere, iar pe blogul d-nei Gorghiu scriai ca gl.Dobritoiu greseste cand angajaza USL, in fata pensionarilor militari ca va abroga L.119.
    Badie, ia in calcul si posibilitatea sa ramai cu falca umflata ca in decembrie 2009.

    @ Neacsu
    Stergeti lacrimile lui Papaiani, si lasati lectiile teoretice despre ,,anusul'' contra naturii ( cum numea Uniunea, Marius Oprea ).
    Acordul cu USL, a fost semnat de Filiala SCMD Craiova, al carui membru sunteti (daca nu ma insel, chiar fondator), iar acum cateva saptamani imi raspundeati pe acest blog ca nu exista nici un pericol in acest sens avand in vedere legaturile apropiate existente intre presedintele filialei si deputatul Voicu. Din materialele postate pe blogul filialei nu rezulta ca aceasta hotarare ar fi fost luata in cadrul unei adunari generale a filialei. Pe blog nu apare decat Hotararea B.O. al S.C.M.D. Craiova din 31.03.2011, care stabileste data de 01.05.2011 in care membrii filialei sa depuna propuneri privind obligatiile SCMD si USL. Daca acest acord a fost semnat fara aprobarea cel putin a 2/3 din numarul total al membrilor filialei, atunci este foarte grav.
    Asteptam amanunte concrete si nu abureli.

    RăspundețiȘtergere
  34. Se vede că sunteţi români! Nu merge frate la voi cu democraţia. Uitaţi-vă cum "unul trage hăis şi altul cea"! Ce mai, românaki nu-i învăţat şi nu ascultă decât de dictatură şi bici. De fapt, cam tot ce s-a făcut în ţara asta s-a făcut sub dictatură: Cuza, CarolII, Antonescu, Ceauşescu...În rest sunteţi precum vrăbiile (mai ales Czar): gureşe!

    RăspundețiȘtergere
  35. Da in timp ce tu esti RAMA sau VERMUSUL!!

    RăspundețiȘtergere
  36. ZBATERE INUTILA!!---VIN DECIZIILE__
    Astazi vecinul meu a primit decizia. Totul complet,detaliata cu tot,tot......O crestere de aprox. 200.00 lei. Sa fie sanatos si pensie luunga caci nu-i prea batran. 50 si un picut Czar
    11 aprilie 2011, 20:04

    RăspundețiȘtergere
  37. PS - Gradul militar este scris mare si ingrosat-asa ca fiti linistiti nu ne-a luat nimeni nici macar gradul militar.

    RăspundețiȘtergere
  38. @CEZAR,
    Multumim pentru vestile bune!
    Multumiri tuturor, si anonimilor sa-i tina Dumnezeu!
    In sfarsit, am incheiat postarea IN MEMORIAM, Yuri GAGARIN!
    Maine ANIVERSAM 50 de ani de iesirea primului OM in cosmos!
    12 aprilie 1961. Yuri Gagarin: 108 minutes that changed the world

    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.com/

    Multumesc celor care vor avea timp! Admin
    P.S.: Sa nu uitam: acest erou al UMANITATII, a murit la 34 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  39. @cezar
    Si ce te bucuri!n-ai nici un merit!"TOTUL" se "datoreaza" lu' dogaru si scmd srl ca doar ei(si avocatii lor) trebe sa mearga pe profit cat timp colegii nostri militari si sindicalisti le pompeaza bani in fund
    Ia sa-i vezi ce-o sa se mai impauneze dar dupa ce termina cu lamurirea fraierilor despre ce e aia si cu ce se mananca 'salariile si pensiile NATO' ca acusi se face 01.01.2012 si o sa-i dea pe toti militarii "banii afara din casa"

    RăspundețiȘtergere
  40. mie mi-a zis plano10 ca USL o rezolva p-aia cu NATO da sa nu spui la nimeni ca e sicret;asa de sicret ca nici ei nu stiu!
    Da trebe votati obligatoriu si plano10 sa fie parlamentar ca altfel
    ne-am lins pe bot de asemenea ghiseft.Cat despre profi,medici si altii e treaba lor;noi avem doua perechi......

    RăspundețiȘtergere
  41. Si tu ai dreptate, foarte multa dreptate,
    @akord75. Multumesc pentru comentarii, prieteni virtuali!

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu am postat eu comentariul din data de 10 aprilie 2011, ora 11.21.
    Partea proasta e ca atunci eram la spital, la perfuzie.
    Repet: nu postez ca anonim, n-are niciun farmec.
    Dar acela care l-a postat in numele meu chiar are o problema ...

    RăspundețiȘtergere
  43. @mos Alecu -asa-i Nikk are dreptate.
    Da pe minte te rog sa nu ma ignori. Noi ne-am distrat al dracului de bine ,pe toate bloagele asa ca esti binevenit si pe Armya-dupa exorcizare bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  44. @ELENA- In poza langa Alina,nu pari sa arati slabita si dupa perfuzii!!
    Aerul de Mare se pare ca ti-a priit.Se zice ca ati facut chiar si valuri.......
    Drege busuiocul dar in alta parte nu pe aici.....ca miroase!!

    RăspundețiȘtergere
  45. Cezare, tataie şi crezi că nu o să ne mai distrăm de acum încolo, mai ales cu tine?

    RăspundețiȘtergere
  46. Daca nu ELENA a postat comentariul de la 10 04,ora 11 21, cel care a facut-o este precum zicea un anonim mai sus.....un cornut.
    @Anonim,09 05
    Cezar, vezi ca nu te pricepi si la Marina... ca sa faci valuri.

    RăspundețiȘtergere
  47. http://www.youtube.com/watch?v=v2nCZI-Uw7U

    RăspundețiȘtergere
  48. Reluind : "Atita timp cit prostii nu ma lauda ci ma crtitica ... inseamna ca n-am gresit cu cele spuse ... " . Intirzierea 'raspunsurilor' celor care s-au simtit vizati nu poate fi pusa decit pe seama greutatilor de prelucrare a noilor informatii ... ce sa-i faci , cind ai un 'hard-disk' cu foarte putina memorie (neuroni) si cu viteza de acces la date la fel de mica , e greu sa te astepti la performante superioare ... Cit despre purtarea acelorasi comentarii pe mai multe bloguri ... si asta arata tot incapacitatea de a 'produce' noutati ...
    Si , special pentru nikk , ... ai avut vreodata impresia ca te-am bagat in seama , de-mi ceri acum sa te ignor ???
    Pentru czar ... tu te bagi oricind si oricum ca musca-n curu' calului... deci este oarecum greu sa nu-ti mai dau peste bot citeodata, desi asta nu inseamna ca nu te ignor ca pertener de discutii cu argumente ...

    Si acum 'portati' acest raspuns si prin acele locuri de unde v-ati adus 'operele' aici ...

    RăspundețiȘtergere
  49. Moş Alecu, pe Cezărel obletele te rugăm să-l laşi că e prieten de-al nostru chiar dacă avem permanent păreri diferite. În rest celorlalţi, apă, paie şi bătaie!

    PS. Oare ce-a făcut garidul de Cezar de nu-i mai putem accesa blogul?

    RăspundețiȘtergere
  50. NIci eu nu mai pot.Don Burcu vrei sa te uiti un pic mai atent? Poate l-or fi mancat fript!!

    RăspundețiȘtergere
  51. Cezare cine ştie ce prostie ai mai făcut iar prin setările de pe blog...
    Băi frate dacă erai "tânăr şi neliniştit" mai înţelegeam dar aşa, la vârsta a 3-a..."când nu-ţi mai ia pistolu foc"...

    RăspundețiȘtergere
  52. Anonime-esti in mare eroare-nu ma simt afi la v3(39+10) iar pistolu e model --Foc automat_ ala cu cremene si fitil il are Mosu-de aia-i si suparat al dracu.Ai vazut acum merge la nepoti sa-i scrie mesajele. Nu mai are ce sa dea cu C/P si gata s-a infundat.

    RăspundețiȘtergere
  53. Ce "foc automat" CeZare? De-abia tragi "pîrţ cu pîrţ"...

    RăspundețiȘtergere
  54. a primit cineva decizia de revizuire a pensiei dintre cei care nu au trimis adeverinte?multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  55. @Anonim -Exista o singura solutie. trimite o nepoata de-a ta la incercare. Pe urma mai vorbim!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  56. Da Cezărele, ţi-o trimit pe Mama Hominida!

    RăspundețiȘtergere
  57. Da înainte, pt. încălzire/gloabală, ia de-acilea:
    http://studentpenet.ro/bancuri/caterinca/cea-mai-urata-femeie-din-lume/
    Poate ţi se mai dezmorţeşte cocoşul flintei...

    RăspundețiȘtergere
  58. apropo de incalzire.nu ma pricep da-i cam nasol in ziua de azi 'sa te dai' cu tancu'.cica dracoveniile alea ar fi cu fosfor
    http://youtu.be/LCXKTTOpJQ4
    http://youtu.be/8ARjuTKdiIk

    RăspundețiȘtergere
  59. Este o NEBUNIE!
    _____
    Senat: 300 euro/zi de detenţie - despăgubire pentru condamnaţii regimului comunist şi descendenţi.
    Comisia juridică a Senatului a dat miercuri cu majoritate de voturi raport favorabil unei propuneri legislative a PNL prin care statul român despăgubeşte condamndaţii regimului comunist cu 300 euro/zi de detenţie.
    Iniţiativa formulată de un grup de deputaţi PNL stabileşte că orice persoană care a suferit condamnări cu caracter poltic în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989 sau care a făcut obiectul unor măsuri administrative cu caracter politic este îndreptăţită la compensaţii băneşti din partea statului român.

    Statul este obligat să acorde persoanelor condamnate politic în regimul comunist sau, după caz, moştenitorilor (soţi sau descendenţi până la gradul al doilea inclusiv) compensaţii băneşti pentru prejudiciile morale, constând într-o sumă egală cu echivalentul a 300 de euro pentru fiecare zi de condamnare, respectiv echivalentul a 200 euro pentru fiecare zi de măsură administrativă.

    Proiectul PNL stabileşte un plafon maxim al acestor compensaţii, care nu pot depăşi 400.000 euro.

    http://www.mediafax.ro/politic/senat-300-euro-zi-de-detentie-despagubire-pentru-condamnatii-regimului-comunist-si-descendenti-8149888/
    _____________________
    Astia ce vor?
    Din care buget? De unde banii? Chiar nu se mai satura?
    Vor fi mii si mii de ... mostenitori pnl-isti !!!!!
    Nu este de gluma! Chiar ne vor pielea pe bat!
    Ce vina AVEM NOI cei care trebuie sa platim acesti bani????

    RăspundețiȘtergere
  60. Suntem vinovaţi că ne-am născut în Românika, asta e!

    RăspundețiȘtergere
  61. Wowwww....
    Felicitari USL, PNL!
    Asa vor castiga ALEGERILE, sunt sigur!
    Romanii abia asteapta sa plateasca zeci/sute de MILIOANE EURO!
    La cati bani de multi au (salarii,pensii), ce mai conteaza ca
    luna de luna se vor diminua si pentru ACESTE PLATI COMPENSATORII!
    Abia astept sa merg la VOT! Ii votez cu ambele maini!
    Traiasca PNL! Felicitari PSD, pentru acest MARIAJ fericit!

    RăspundețiȘtergere
  62. ---EU V-AM MAI ZIS CA ASTIA DAU IN GROPI ZIUA AMIAZA -MARE !!!czar

    RăspundețiȘtergere
  63. Alooo ....
    Ati uitat sa FELICITATI si pe nana MISU, de la OLTENIA,
    CD al SCMD si toti SUSTINATORII, avocatii din oficiu ai PNL!
    Nu-i bai !! Felicitarile mele, domnilor si doamnelor din PNL!
    Aveti sigur, un VOT in plus!
    Tot nu prea stiam eu cu cine sa votez!

    RăspundețiȘtergere
  64. Fiti pe pace avem coalitia noastra maghiaro-romana care ne salveaza! nu l-ati vazut pe Talmacean-ce dans a bagat

    RăspundețiȘtergere
  65. @anonim de azi, de la 9,15
    Poza a fost facuta pe 8, iar postarea falsa de pe acest blog si spitalul (care, din pacate, a fost real) sunt pe 10.
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  66. A 5-a victorie a SCMD!.....
    Catre toti cei interesati, membri sau nu ai SCMD
    Reamintim tuturor celor interesati ca SCMD nu ataca in justitie, la ora actuala, (contrar borsului de partid pe care il mananca indeosebi oficialii MApN) o Hotarare de Guvern (HG 735/2010) lichidata inca de la 28.09.2010, ci consecintele ei: deciziile de pensie recalculata, emise si primite sau nu de dumneavoastra in perioada 20.12.2010-07.01.2011 (unii ati primit o decizie - “”recalculata”” pe baza salariului mediu, altii doua - a doua “”recalculata”” pe “”algoritm””, altii trei - a treia fiind in urma contestarii personale, altii nici una, in special cei de la SRI.)

    Aceste decizii fiind emise ilegal pe perioada de suspendare, sunt nule de drept. Ele insa constituie obiectul “revizuirii” de catre OUG 1/2011. OUG 1 este asadar o noua mare ticalosie a Puterii care incearca sa dea certificat de legalitate unei ilegalitati. Contrar ordinului primit in ziua de 07.02.2011 la Bucuresti, de a solutiona “litigiile “ pe rol… prin ”retinerea lipsei de obiect”, deoarece HG 735 a fost abrogata, multi judecatori dovedesc profesionalism, curaj si constiinta.

    Patru complete de judecata au decis ca avem dreptate, admitand, pe pasul 1a, ca deciziile de pensii recalculate sunt nule de drept. Deci implicit ca OUG 1/2011, pe care hotii de partid si de stat portocalii vor sa o transforme in lege in aceste zile, este fara obiect, pentru ca nu poate sa revizuiasca ceva ce nu exista.

    Cele patru victorii au fost obtinute la Alexandria (2), Turnu Severin (1), Constanta (1).

    Astazi de dimineata s-a pronuntat in favoarea noastra, tot in sensul nulitatii deciziilor pe care gasca Boc vrea sa le revizuiasca, si completul de judecata de la Giurgiu.

    Cand aceste cinci victorii se vor transforma in cincizeci, vom avea cateva intrebari de pus Guvernului, Parlamentului, Presedintelui si forurilor internationale. Pentru ca Romania este o republica europeana, nu o ”Jamahirie”!
    La multi ani de Sfintele Sarbatori de Pasti si la multe victorii!
    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    ____________
    Care victorie/victorii, neamule???
    Chemati nene doftorul!
    Lipsa de clienti, firfirici,
    ii da halucinatii!

    RăspundețiȘtergere
  67. ....
    Aceiasi valoare (zero) vor avea toate hotararile judecatoresti date in acest sens, deciziile emise inainte de 07.01.2011 fiind nule de drept. Sa nu ne imbatam cu apa rece!
    C.A.
    ....
    Iata si un baiat destept!
    Textul integral nu conteaza! Esenta, concluzia este corecta!
    Felicitari, Domnule C.A.

    RăspundețiȘtergere
  68. @mos alecu
    pur si simplu te ignor....ti-ai dat arama pe fata.atat am avut de zis.
    @elena
    Nici eu n-am postat nimic nici o data pe nici un site(nici ce citesi acum nu-i adevarat doar ti se pare) ca eram la perfuzii....cu o blonda
    @plano 10
    N-o mai pupa in fu.d(in luntri)pe elena9da ce ce ma mai mir ca doar sunteti colegi de alianta politica si tb sa va pupati musai pana ajungeti la ciolan si dupa aia o sa va muscati de numa numa.stii f bine ca adminu de aici ne poate spune cine a postat.si chiar daca este IP variabil tot poate determina localitatea,asa ca elena manca bors;minte fata asta cu un tupeuuu!!!
    @nikk
    nu-ti mai bate capul cu 'mos alecu'.E un gargaragiu care s-a impaunat cu meritele lui "trofin" facand calcule cu pixul pe colt de masa.plano 10 il lauda si puteti vedea si acum calculele lui 'savante' si babesti in timp ce cu programul lui trofin rezolvai totul in doi timpi si trei miscsri sigur si precis.Din pacate 'trofin' prea modest s-a retras iar mosu bate campii in continuare.
    Va trebui sa inveti un pic de excell mosule ca altfel ramai tot la creionul chimic

    RăspundețiȘtergere
  69. Bai Hackordioane iar hai aparut pe-aici? Te-au halungat aia de pe INFOM si-acuma hai venit sa ne strici zihua? Ia vezh ca te chauta ghaborii de la Fisc la phamphersi. Dha fhuga sha nu ti-i confhiste ghaborii.

    RăspundețiȘtergere
  70. PRIVAT/patron SAU PRIVATĂ/firmă?

    RăspundețiȘtergere
  71. @kk 18.24(kk=anonim)
    dupa accentul perfect pe care-l etalezi,ia-ti puradeii si da o fuga la mangleala

    RăspundețiȘtergere
  72. si acum pt.barbatii cu bun simt si simtul umorului


    O gaina "produce" un ou de jumatate de kg. Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina:
    - Cum ati reusit performanta?
    - Secret de familie.
    - Planuri de viitor?
    - Sa fac un ou de 1 kg .
    Il iau in blitzuri si pe cocos:
    - Cum ati reusit performanta?
    - Secret de familie.
    - Planuri de viitor?
    - Sa-i sparg fatza strutzului!

    Un urs la farmacie:
    - 50 de prezervative va rog. Doi iepuri in spatele lui radeau de se prapadeau.
    Ursul ii vede, se intoarce suparat la farmacist:
    - 52!

    Un terorist ameninta personalul unui avion cu pistolul:
    Teroristul: "Va-mpusc daca nu duceti avionul la Teheran."
    Personalul: "Stai calm, nu mergem deloc la Teheran. "
    Teroristul: "Va impusc, voi n-auziti?"
    Personalul: "Tu nu intelegi ca acest avion nu are cum sa mearga la Teheran ?"
    Teroristul: "Am un pistol, ce nu e clar? Si acest avion VA MERGE la Teheran !"
    Personalul: "Stai dom'ne calm, in fata este un domn cu o bomba care vrea sa mergem la Beirut ."


    Doi prieteni, Mihai si Cristi se intilnesc pe strada. Mihai il vede pe Cristi ca e cam abatut si-l intreaba :
    -De ce esti asa suparat?
    C: Uite ma : eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul roscat.
    M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina?
    C: Niciodata.
    M: Pe luna?
    C: Da din cap negativ.
    M: Pe an?
    C: Iar da din cap negativ.
    M: Pai vezi, rugina.

    Fraza zilei: " Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

    Un arab intra intr-un bar din America . Se duce la barman si spune:
    - Ahrem bahra mahji Coca Cola !
    La care barmanul foarte nelamurit:
    - Un pahar mare si rece cu ce???

    Doua prietene stateau de vorba.
    -Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
    -Da.
    -Si ce mutra avea?
    -Statea in usa ca prostul!...

    La un interviu:
    - Si acum, daca aveti cumva vreo intrebare despre firma noastra...
    - Pai.... m-ar interesa sa stiu cam cati oameni lucreaza in firma dumneavoastra.
    - In general, cam un sfert...

    Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile:
    - Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu.
    Bruneta: - Ce idioata!
    Roscata: - Ce curajoasa!
    Blonda: - Ce memorie!

    Un tip era pe balta la pescuit. In mana dreapta tinea undita , in stanga o caramida . O tipa trece pe acolo si curioasa vrea sa afle ce face omul cu caramida. Pescarul spune ca ii explica doar daca face sex cu el. Se inteleg amandoi in cele din urma si, dupa partida, relaxat tipul ii spune:
    -La undita n-am prins nimic de azi dimineata, dar la caramida esti a treia...

    Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut .
    - Ce faci, bace?
    - Uite, aice , cu turma...
    - Pot sa vorbesc cu cainele tau ?
    - Cainele nu vorbeste !
    Ziaristul se apleaca la caine:
    - Ce mai faci, Azor?
    - Multzam , fain. (ciobanul ramane cu gura cascata) .
    - Ciobanul te ingrijeste bine?
    - Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam. Ciobanul este stupefiat.
    - Bace ! Pot sa vorbesc cu magarul tau ?
    - Magarul nu vorbeste...
    Ziaristul se apropie de magar :
    - Ce mai faci, magare?
    - Nu ma plang (ciobanul intra in stare de soc) !
    - Ciobanul se comporta bine cu tine?
    - Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea , ma baga in sura ...
    Ciobanul cade pe spate.
    - Bace ! Pot sa vorbesc cu oaia aia de langa tine?
    - Apai bagaboanta aia minte de ingheatza apele !!!

    RăspundețiȘtergere
  73. @CeZar
    Incredibil!Astea-s bancuri pentru oameni inteligenti.Cum au ajuns la tine?
    kk

    RăspundețiȘtergere
  74. Anonim 9.11
    La ora la care vorbeam , aveam incredintarea sefului de filiala ca nu va tara filiala in jocuri politice , chiar daca este consilierul dimnului Voicu. Se pare ca totusi intre timp fie si-a schimbat opinia, fie a primit o oferta de nerefuzat( ca sa nu spun sarcina de partid), cum spunea Becali candva.Oricare ar fi situatia , este a doua oara cand am incredere in cuvantul persoanei in cauza , a treia oara de regula nu mi se intampla sa gresesc. Imi cer scuze celor care au crezut, ca si mine , ca oamenii au cuvant. Prima oara cand am crezut in cuvantul sefului de filiala si am fost incelat, am parasit biroul operativ.De data asta am sa propun domnului presedinte sa aleaga intre activitatile de sindicat si sarcinile de partid. Nu conteaza cum vor vota colegii eu consider ca si-a depsit atributiunile si-a incalcat cuvantul de a nu tara filiala in activitati politice asa ca demisia de onoare mi se pare cea mai potrivita. Am sa o cer in prima adunare generala cu orice risc.

    RăspundețiȘtergere
  75. @kkt 19.54
    " Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

    RăspundețiȘtergere
  76. @akord75 12 aprilie 2011, 18:15 :
    Mergi la adresa : "//www.plano10.com/2010/12/formula-de-recalculare-pensiilor.html" (pune in fata http) si vei gasi :
    FORMULA DE RECALCULARE A PENSIILOR MILITARE, potrivit Legii 119/2010
    Posted on
    duminică, 5 decembrie 2010
    by
    Plano10
    in
    Etichete: pensii speciale
    Formatul apartine lui @mos alecu

    Ai retinut data "05 decembrie 2010" . Acum arata-mi "programul lui trofin" aparut inainte de acea data (pentru stiinta ta , acel 'program'... se numeste 'foaie de calcul'...) . Iar acea foaie de calcul nu face decit ceea ce face , in principiu , Excel-ul ... repeta de un numar (care poate fi destul de mare) de ori niste instructiuni ... in cazul de fata instructiunile prezentate de mine .
    Este posibil ca acel algoritm de calcul sa mai fi fost inteles (formulat) si de alti pensionari militari... inclusiv de fostul meu coleg Trofin . Dar , asa cum eu nu pot spune ca el mi-a furat algoritmul (pentru ca il putea si el stabili ) , tu nu ai dreptul sa spui ca i l-am furat eu lui , atita timp cit eu l-am publicat primul ...

    RăspundețiȘtergere
  77. @neacsu
    care demisie de onoare??? demisie simplu ajunge
    Ca sa-ti dai demisia de onoare trebuie mai intai sa ai onoare

    RăspundețiȘtergere
  78. Gata Mos Alecu, l-ai intaratat pe Hakord! Sa vezi ca de acum si pana maine nu mai putem scapa de el si de sofismele lui.

    RăspundețiȘtergere
  79. @akord75 12 aprilie 2011, 18:15 :
    Acum , ca am rezolvat problema 'E un gargaragiu care s-a impaunat cu meritele lui "trofin"... ' si cu "calculele lui 'savante si babesti' , sa vedem ce este si cu "Va trebui sa inveti un pic de excell mosule ca altfel ramai tot la creionul chimic " ... Prima ar fi ca Excel se scrie cu un singur "L" ... ce sa-i faci asa i-au spus creatorii lui ...

    Pe vremea cind eu intocmeam , si foloseam , foi de calcul Excel tu abia invatai sa folosesti calculatorul pentru Solitaire ( si asta nu din cauza unei eventuale diferente de virsta - chiar asa...de unde sinteti voi atit de siguri ca as fi cu mult mai batrin decit voi ??)...

    Publicind numai algoritmul de calcul a pensiilor am avut in vedere faptul ca unii colegi poate vor dori sa-si intocmeasca propriile foi de calcul sau aplicatii cu alte utilitare ... mergind pe cunoscutul principiu : mai bine-i dai unui om o undita , decit un kg de peste ...

    Si , pentru a ne mai descreti fruntile ... hotaraste-te , ori "facand calcule cu pixul pe colt de masaca" , ori "altfel ramai tot la creionul chimic" .

    RăspundețiȘtergere
  80. @ mos alecu
    Dar esti imposibil!!
    Trofin a postat programul prima data in data de 15 sept 2010(adica cu vre-o patru luni inaintea ta si sunt sigur ca ai avut timp sa te "instruiesti" si sa-l scrii cu creionul chimic.
    Deci cam asta e referitor la cel care a publicat primul;plus ca "programul" tau e doar o roaba fara roti.
    Daca dumneata crezi ca denumirea 'foaie de calcul' este doar ceea ce crezi, te inseli amarnic si-mi confirmi inca o data ca habar nu ai.Nu ar fi nimic de condamnat dar nu te mai ingamfa atat.poti recunoaste simplu si ...asta e..
    Daca ai avea idee cate stie sa faca "foaia de calcul"(e de fapt traducerea bruta din engleza)ai ramane uimit.Sunt sigur ca sunt destui pe aici care te pot lamuri.Pana atunci poti ramane la creionul chimic.
    P.S.Si ca sa-ti aduc dovada de minciunile care le spui ia de aici adresa
    "transfer_07sep-5b89ffaa56e4" si il poti gasi in arhiva Infomondo(07 SEPT 2010 si de atunci au mai aparut inca patru variante) .Deci dupa cum observi a fost chiar mai inainte de 15 sept
    Daca ai fi un pic mai modest poate ne-am intelege,dar nu suport arogantii si mincinosii.Dovada o aveti cu totii.

    mos alecu spunea...@akord75
    Ai retinut data "05 decembrie 2010" . Acum arata-mi "programul lui trofin" aparut inainte de acea data

    citeste ce-am postat mai sus si baga de 1000 de ori la cap ca eu nu vorbesc doar ca sa sune

    RăspundețiȘtergere
  81. @mos alecu
    daca vrei ti-l pot trimite ca sa vezi un program adevarat facut de un "meserias".Imi pare rau ca nu-l cunosc pe acest om.
    Si mai este un program aproape identic.;se numeste "NIKKI" si e tot de prin septembrie si tot pe"foaia de calcul"

    RăspundețiȘtergere
  82. Arde-l la lingurica pe brasovean,ca-i saminta de oltean !

    RăspundețiȘtergere
  83. Gata s-a dus linistea si pacea de pe blog odata cu haparitia hakordeonului! Plec pe Megalitica ca ma hapuca durerea de cap.

    RăspundețiȘtergere
  84. @ anonim 22:32
    Vezi de treaba.Are de lucru pe multe bloguri,ca a pe unde a trecut numai de bine a pus.

    RăspundețiȘtergere
  85. @anonim multiplicat
    esti de fapt unul singur si iti scrii la fel de singur

    RăspundețiȘtergere
  86. Doua chatahlisme chare ne phandesc: ihncalzirea ghlobala si akordu ghlobal.

    RăspundețiȘtergere
  87. @DEZ -akord chiar si cu sine

    Cat de utila a fost "Formula lui @mos alecu" vorbesc cifrele din statistica de astazi a blogului meu:

    FORMULA DE RECALCULARE A PENSIILOR MILITARE, potri...
    05.12.2010, 306 comentarii, 36.919 Afişări de pagină

    De cateva zile este din nou cautata la greu. Oamenii vor ssa verifice acum deciziile de revizuire.
    @mos alecu nu are nevoie de aprecierea ta. Il apreciaza zecile de mii de rezervisti care au lucrat pe acea formula.

    Ti-am mai spus eu tie ca esti precum cersetorul care, dupa ce ii dai 50 de bani, te scuipa pentru ca nu i-ai dat un leu.

    RăspundețiȘtergere
  88. Plano 10
    Dintr-o logica de nespecialist pot spune ca nu poti verifica un sistem de calcul cu un alt sistem de calcul, cu alte date si alte ptincipii, facut la ghici, dupa ureche sau dupa cum crede cineva ca ar trebui sa fie primul sistem . Atata vreme cat nu avem sistemul de calcul al Ministerului, cel oficial, toate incercarile de a "verifica" modul in care a fost recalculata pensia , sunt ca si mersul la mama omida. Tot ce pot demonstra aceste calcule este faptul ca avem foarte multi botanisti prin armata de rezerva , oameni care saracii spera, iar in lipsa unui sprijin real , concret, apeleaza la tot felul de paleative in speranta ca isi mai indulcesc visele sau ca " afla sau se conving de ceva " . Numarul mare de accesari demostreaza nu viabilitatea acelei formule ci numarul mare de disperati. Iar cei care posteaza astfel de formule magice ale retetei fericirii nu sunt cu nimic mai presus de cei ce le iau banii prin proceste inutile cu decizii trase la xerox. Una peste alta , toti se inscriu in Romania noastra , asa cum este expusa mai jos :

    "VAND ROMANIA Stare tehnică: Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună. Istoric: Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile. Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină."

    RăspundețiȘtergere
  89. Adaptindu-ma si eu 'modei' portarii comentariilor de pe un blog pe altul...
    mos alecu spunea...

    Pentru toti cei suparati pe mine pentru cele spuse la 'mos alecu 10 aprilie 2011, 17:35 ' ... cum ca la pensie (in situatia modului de calcul actual) sint favorizati categoric cei de la nivelele minime-medii ale carierei , prezint situatia soldelor (implicit a punctajului de pensie) calculate dupa algoritmul L.138/99 (valabil cel putin in perioadele in care ei au fost in activitate). Sint prezentati coeficientii de ierarhizare care conduc la valoarea soldei (indiferent de valoarea de referinta sectoriala) . Subofiterii (MM) si maiorii sint pe functii cu indemnizatie de comanda (si cu conditii de munca diferite de cele normale ; avind la pensie si o majorare a punctajului de 25 sau 50%) si au si solda de merit ; coloneii au fost 'promovati' in functii fara indemnizatie de comanda (vestitii 'ofiteri cu numar') , deci avind conditii normale de munca (fara majorare la pensie) , si au solda de merit .
    ..........subof.+MM.......mr.........col.....
    Grad.....1,25-1,45.......1,65........1,8.....
    Funct....1,8 -3,2 .....2,4-2,7.....3,5-4,3...
    I.cda...0,72-1,28.....0,96-1,08... nu are ..
    13 aprilie 2011, 08:36

    RăspundețiȘtergere
  90. mos alecu spunea...

    .............subof.+MM.......mr.............col.....
    S.merit..0,36-0,64....0,48-0,54...0,7-0,86..
    Total....4,13-6,57 ..5,49-5,97....6,0-6,96...
    Punctaj de pensie aferent majorat cu...(sau nu):
    cu +25%..5,16-8,21.....6,86-7,26...6,0-6,96...
    cu +50%..6,19-9,86.....8,24-8,96...6,0-6,96...
    Am inclus procentul de majorare a punctajului (datorata conditiilor de munca) in solda (urmind ca aceasta solda sa fie impartita la salariul mediu pe economie) deoarece este acelasi lucru cu majorarea punctajului rezultat din impartirea soldei (nemajorate) la salariul mediu pe economie , urmind ca rezultatul sa fie majorat . La colonei nu s-a majorat deoarece au conditii normale de munca .
    De aici rezulta ca punctajul coloneilor fara indemnizatie de comanda (implicit si fara conditii de munca diferite de cele normale) va fi calculat la solde corespunzatoare coeficientilor de ierarhizare de 6,0-6,96 , pe cind la ceilalti aceste solde vor fi pentru coeficienti mult mai mari ( spre 8,21-9,86 la MM si subof. , si 6,86-8,96 la maiori )...
    13 aprilie 2011, 09:01

    RăspundețiȘtergere
  91. mos alecu spunea...

    In concluzie ... prin comentariul meu nu am criticat/desconsiderat pe nimeni ; am incercat sa prezint un punct de vedere asupra efectelor aplicarii noilor legi ale pensiilor , asupra fostilor pensionari militari de stat ... Situatia mi-a fost sugerata de o reanalizare a tabelelor prezentate de MApN , tabele in care am observat o inserare masiva a subofiterilor , MM si ofiterilor cu grade mai mici printre colonei ... iar un raspuns la intrebarea 'de ce?' ar putea fi cel prezentat ...
    13 aprilie 2011, 09:09

    RăspundețiȘtergere
  92. mos alecu spunea...

    A... si sa nu uit ... si punctajul maiorilor este ceva mai mare decit al coloneilor in discutie (6,86-8,96 fata de 6,0-6,96) ...
    13 aprilie 2011, 09:15

    RăspundețiȘtergere
  93. ...hai sa punem capat, pana nu iau prmele 50 de beri!!
    Mos Alecu-i, de fapt- BABA ALECU si de fapt nu-i nici prea baba. E BUUUUna doar cu profundorul putin latit de cat a frecat scaunul prin directia F.C.se pare A avut si el o misiune-prin toate calculele lui cu abacul, a dorit doar sa ne arate cum o sa ne ia dracul cu noua lege.Deci sa ne faca sa ne punem poalele in cap si sa iesim cu furcile sa aparam l-164. S-a camuflat bine cu mosul,crezand ca va oferi credibilitate si nu va fi contrazis. N-a tinut ,frate-miu a avut informatii in timp real si a folosit munitia adecvata.Lasati-l in plata exorcizatorilor.Pensia ne-o calculeaza NUMAI CASA SECTORIALA tnt-atul

    RăspundețiȘtergere
  94. Băi Cezare da tu eşti alcoolic rău de tot măi baiatule...De câte ori ţi-am zis să nu mai postezi sub numele TNT ai? De la ora asta şi eşti deja sub influienţa trascăului măi oblete?

    RăspundețiȘtergere
  95. @scorpio 13 aprilie 2011, 08:40 :
    Ati primit vreo decizie de pensie calculata dupa noile principii ?
    Daca ati primit-o , ati verificat calculele lor cu una din variantele de calcul propuse pe internet ?
    Daca ati verificat , si daca le aveti cit de cit cu 'martimetica' ar fi trebuit sa observati ca singura deosebire , intre algoritmul lor si celelalte , consta in aranjarea in alt fel a rezultatelor ... altfel spus ei au folosit niste paranteze acolo unde celelalte sisteme nu le pun...

    Iar la cele spuse de dvs. : "toti se inscriu in Romania noastra , asa cum este expusa mai jos : " , referindu-va la 'disperatii' descrisi anterior ... trebuie sa intelegem "toti , mai putin dvs."...bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  96. Cineva cred ca a umblat la tabloul general!!!
    Au disparut avatarurile sustinatorilor,ultimele comentarii pe scurt si nu poti vedea ce se vedea inainte.Verificati si voi pe celelalte ,,bloage,,!

    RăspundețiȘtergere
  97. Mos Alecule, nu o mai scalda . Postarea dumitale , cea pentru care ai cam fost trantit , este clara , nu prea facea referire la calcule ci la cu totul altceva . Nu stiu cum reusesc unii sa vrea sa spuna ceva si de fapt sa spuna altceva. E grele cu exprimarea nu ? Asa ca las-o jos asa cum a cazut nu mai incerca sa o dregi.Daca ai fi spus de la inceput scuze,si ai fi ridicat mana sportiv, era altceva, dar dupa ce dai cu parul si jignesti o parte din rezervisti, apoi vii vu calculele si apoi vii si spui ca de fapt tu ai vrut sa spui cu totul altceva , te discreditezi baiatu. Las-o jos, keep low profile o perioada si data viitoare cand apari, ceva mai grijuliu in exprimare.

    RăspundețiȘtergere
  98. Draghă Muschete, Cezhărel cred cha ciordit avatharurile că uite-l nici bine nu s-a deschis mira că şî umblă pe 7 chărări zîcând că-i Halain Dehlon!

    RăspundețiȘtergere
  99. Chemaţ-îl phe Chuliţî Eleftrichatoru chî vă rezolvhî iel probhlema cu avatharurile. Astha dach-o fi venit din Jhaponia dhe la Fukushima şhî n-o fi iradhiat prea tare!

    RăspundețiȘtergere
  100. Salutare, Vasile!
    Am "scanat" putin comentariile, sa ma binedispun pe ziua dea azi.
    Acum sunt fresh.Ii salut si pe comentatorii tai.
    Sa aveti o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  101. Mos Alecu
    Sa presupunem ca da acelasi rezultat. Care este avantajul ? Tot nu inteleg. Ai pierdut esenta. Mie mi se pare inutil, pierdere de timp, stress,sa te apuci sa"prevezi " ceea ce iti va veni,ca si mersul la ghicitoare, cu atat mai mult cu cat indiferent care este rezultatul, tot cu ce iti vine ramai si daca nu iti convine ce ti-a venit, faci contestatie, sau ceri reverificarea sau dai in judecata , sau faci ce iti doreste inimioara. Pana atunci insa jocul asta de-a ghicitul este o pierdere de timp si asta vine din disperare. Eu aici nu ma incadrez. Credeam ca esti suficient de inzestrat ca sa intelegi ce am spus dar realizez ca un om care are dificultati in a se exprima si a se face inteles (apropo strict la ceea ce ai vrut sa spui si ceea ce ai spus prin comentariul incriminat de majoritatea cititorilor de aici) poate intampina aceleasi greustati si la a intelege ce spun altii.

    RăspundețiȘtergere
  102. @scorpio 13 aprilie 2011, 11:03 :
    Esti sigur ca intr-o neintelegere numai , si numai , emitatorul este de vina ... oare nivelul de intelegere al receptorului nu are nici-un rol intr-o comunicare ?

    RăspundețiȘtergere
  103. @scorpio 13 aprilie 2011, 11:03 :
    Eu , unul , recunosc faptul ca nivelul extrem de elevat al discutiilor care se poarta aici (cu aportul tau foarte insemnat) ma depaseste , si nu inteleg multe ... dar nu sar 'la gitul' nimanui pina cind nu incerc sa ma lamuresc ...

    RăspundețiȘtergere
  104. @Neacsu
    Jura-te ca inainte de a primi decizia de recalculare n-ai dat si tu cu ghiocu` prin formula lui @mos alecu sau prin programul lui @Trofin!
    Din curiozitate, nu din disperare!

    RăspundețiȘtergere
  105. O zi buna tuturor!
    Micile probleme cu aparitia/disparitia unor gadgeturi de pe blog, se datoreaza exclusiv PLATFORMEI BLOGGER.BLOGSPOT.COM. Sunt si ei intr-un proces de IMBUNATATIRI, de ridicare a performantelor! Sa fim intelegatori, mai ales ca noua ne este OFERITA GRATUIT! Mai mult, ca Admin tin sa le multumesc si pe aceasta cale!

    RăspundețiȘtergere
  106. Si inca ceva!
    Ma adresez Admin-bloggeri-lor!
    Nu incercati voi sa faceti ceva!
    Riscati sa distrugeti arhivele blogului!
    Gadgeturile sunt la locul lor, nu sunt pierdute!
    Ex.Avatarurile de la "persoane interesate", "comentariile" etc!
    Vor apare, fiti fara grija! Am verificat, stiu ce vorbesc!

    RăspundețiȘtergere
  107. Admin m-ai dezamăgit...şi io care credeam că-i pui la trântă dreaptă pe Moş Alecu şi pe Scorpio. Tare-aş mai vrea să-i văd luptându-se în Arenele Romane.

    RăspundețiȘtergere
  108. Plano10, mârtanu ca de altfel şi tu sunteţi la fel de juruiţi...

    RăspundețiȘtergere
  109. @plano10
    cat timp doar numeri accesarile pe site-ul tau@mos alecu si nu le compari cu nimic altceva ai rezolvat un mare ZERO.In nici un caz nu esti obiectiv(ca nr. lor iti da tie bine la incasari este cu totul altceva)asta nu inseamna ca mos alecu tocmai a descoperit apa calda
    P.S.cat despre jignirile pe care mi le adresezi pot doar sa consider ca innebunesti de frica sa nu-ti scada nr. de accesari pe blog

    RăspundețiȘtergere
  110. @akord
    Accesarile sunt in folosul cititorilor doritori sa se informeze.
    Numai clikurile pe publicitate sunt in interesul meu. Nu cred ca te intereseaza pe tine produsele pentru care Google face publicitate ca sa dai clik pe ele.
    Multumesc pentru traficul pe care mi-l faci!

    RăspundețiȘtergere
  111. @Plano10 13 aprilie 2011, 00:15 :
    Multumesc !...
    Blogurile , printr-o oarecare specializare , atrag , sau nu comentatorii interesati ... iar comunitatea comentatorilor de aici ne considera/ne trateaza ca pe niste 'paria' , care au marea neobrazare de a incerca sa aiba si idei (altele/proprii) care pot pune in pericol ideile lor preconcepute/comandate ... tratamentul aplicat nefiind contra-argumente/corectarea greselilor , ci denigrarea/insultarea/pumnul in gura ( norocul nostru ca inca nu si-au propus sa ne faca "tranfuzii la creier")

    RăspundețiȘtergere
  112. @mos alecu
    N-as paria ca nu si-au propus,dar nu stiu cum s-o faca.
    1kk

    RăspundețiȘtergere
  113. Anonim 13 aprilie 2011, 16:55 :
    Brrr... Puschea pe limba ta !...

    RăspundețiȘtergere
  114. Stai liniştit Moş Alecu că nu suntem chiar atât de negri pe cît părem...şi-n altă ordine de idei vezi că avem şi noi dulăi care păzesc blogu, dar care mai mult latră decât muşcă.

    RăspundețiȘtergere
  115. @Anonim 13 aprilie 2011, 09:30 :
    Cezarica , Cezarica ... Te plingeai/laudai cu luptele tale seculare , care au durat citiva ani , pentru repararea nedreptatilor facute de L.164/2001 . Din cele spuse de tine se intelegea ca motivul deschiderii luptei au fost 'vecinii' pe care ii aveai pe o scara a pensiilor : erai nemultumit ca unii 'cu merite mai putine' aveau pensii egale/mai mari deci aveai tu ...
    Acum , dupa ce o sa-ti treaca euforia provocata de noile reglemetari , ar trebui sa te interesezi/sa aduni date privind noii 'vecini' pe care ii vei avea pe scara pensiilor (s-ar putea sa ai surprize la fel de mari ca cele anterioare) ...
    Iti sugerez , ca unui vajnic infanter ce esti , sa-ti aduci aminte ca in continutul ordinului de lupta , dupa misiunea imediata , urma si directia ulterioara de ofensiva ... Ar fi cazul ca , macar datele necesare darii dispozitiilor preliminare sa incepi sa le aduni ...

    RăspundețiȘtergere
  116. @Anonim 13 aprilie 2011, 17:18 :
    Asa mai merge... parca mi-a mai venit inima la loc ... ca incepusem sa ma gindesc sa vind calculatorul , sa tai toate cablurile ... numai sa nu ma gaseasca 'binevoitorii' ....

    RăspundețiȘtergere
  117. Moş Halecu, Cezărel hobletele acu îi hocupat cu blogu lui Armya. Cică-l zugrăveşte şi-l spoieşte din nou cu văru-meu Pardaillean. Io zîc să-i faci mata o vizitâ acolo, da săh fii atent să nu-ţ cadâ în cap coşcoveala de pă pereţi câ ăştia hamândoi lucreazâ ieftin, răpidi şî prost.

    RăspundețiȘtergere
  118. O completare Moş Alecu: avem şi mârtani care-l păzesc (blogul)!

    RăspundețiȘtergere
  119. Hai noroc Cezhare ca te iubesc manca-ti-as inmioara si ranza fripta pe carbuhni de vitza de vie. Vreau sha te ihau de bharbat frumosule, Halain Dehlonule, Tharzane ce esti dah nuhmai cu cununie shi sha avem amindhoi machar vreo 7 purandhei chit o hechipa de handbal. Lu cel mai mahre sa-i zhicem Trahian de la safu cel mahre, iar lu hala mic Emil ca ii mai debhil.
    A ta haleasa viitoare shoata/hoata,
    Mama Hominida, vara de-ha-ntailea cu Mama Homida.

    RăspundețiȘtergere
  120. Măi frumuşaţelor lăsaţ-îm pe Cehzărel viitoru barbat în paci câ vă dau de deochi şî n-o sî vă meargâ deloc bine!

    RăspundețiȘtergere
  121. Stelian P.
    CE PROMOVEAZA SCMD ?

    In ziua de 12.04.2011 pe blogul sindicatului au fost postate “Cele 10 strategii de manipulare a maselor” semnate de lingvistul american Noam Chomsky.

    Iata ce scrie Wikipedia despre domnul respectiv:
    „Este considerat drept o persoană cheie în cadrul stângii politice din Statele Unite. Chomsky se descrie ca un socialist libertarian și simpatizant al anarho-sindicalismului.”

    Comentariile sunt de prisos.

    RăspundețiȘtergere
  122. preluare plano10-documentul olograf il gasiti acolo

    Pentru cei care nu au rabdare sa citeasca documentul olograf, rezumat de pe GIP.

    "Potrivit documentelor, Valeriu Stoica a fost secretar UTC în liceu, membru în comisia politico-ideologică a UASCR, propagandist la „Grivița Roșie” și în Centrul Universitar București, coordonator şi îndrumător al muncii politico-ideologice în mai multe facultăți, secretar UTC la Judecătoria Sectorului 5, propagandist la nivelul Comitetului UTC al Sectorului 5, secretar de partid la Judecătoria Sectorului 5, organizator de grupă sindicală la Tribunalului București. Valeriu Stoica a absolvit Universitatea politică de conducere și un curs special de pregătire la Cabinetul politico ideologic de pe lîngă Comitetul de partid al Sectorului 4. Pentru „activitatea politică și obștească” a fost decorat cu medalia „A 40-a aniversare a zilei de 23 August 1944”.

    Practic, cu excepția perioadei în care a fost în armată (1976 – 1977), Valeriu Stoica a fost activist comunist fără întrerupere, încă din perioada liceului.

    Nici una dintre informațiile de mai jos nu apare în vreun CV al lui Valeriu Stoica de după decembrie 1989.

    - 1968 – 1972 : Secretar al organizaţiei UTC la Liceul Gheorghe Lazăr

    - 1972 – 1976: activist într-o brigadă de propagandă juridică în organizațiile UTC din cadrul Întreprinderii „Grivița Roșie”

    - 1972 – 1976: activist într-o brigadă de propagandă electorală în asociaţiile studenţilor comunişti din Centrul Universitar Bucureşti

    - Din aprilie 1974: membru PCR

    - 1974 – 1976: membru în comisia politico-ideologică de pe lîngă consiliul Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din Centrul Universitar Bucureşti

    - 1974 – 1976: coordonator şi îndrumător al muncii politico-ideologice din institutul de Arhitectură „Ion Mincu”, Institutul de arte plastice ”Nicolae Grigorescu” şi Institutul de educaţie Fizică şi Sport Bucureşti.

    - 1980-1981: Secretar al organizaţiei UTC din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti

    - 1980 – 1981: propagandist la nivelul Comitetului UTC al Sectorului 5

    - 1980 – 1981: prezintă lunar informări politice în cadrul adunărilor generale ale organizaţiei de bază PCR.

    - 1981-1985: Secretar al organizației de bază PCR din Judecătoria Sectorului 5.

    - 1981 – 1985: lector la cabinetul politico – ideologic de pe lîngă Comitetul de partid al Sectorului 5

    - iunie 1985: absolvent al Universității politice de conducere (cu media 10)

    - 1985 – 1986: organizator al grupei sindicale din cadrul secției civile a Tribunalului București

    - 1985 – 1986: curs special de pregătire la Cabinetul politico ideologic de pe lîngă Comitetul de partid al Sectorului 4 București

    - Decorat cu medalia „A 40-a aniversare a zilei de 23 August 1944” pentru activitatea profesională şi obştească"
    13 aprilie 2011, 10:49

    RăspundețiȘtergere
  123. Mhăi Stelicâ, io crehd câ ai greşît la postare zău haşa! Dhu-te şî vez dacâ nu chumva îi Ciomu-sky aist dhe-al nostru fhrumosule.

    RăspundețiȘtergere
  124. Fugiti!!!!!!!!!A aparut Akord!

    RăspundețiȘtergere
  125. Mai oameni buni, io am spus sa fugiti da nu asa de repede...

    RăspundețiȘtergere
  126. stie cineva ceva de prelungirea ordinului nr.17 al smg cu inca o luna?multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  127. Stelian P.
    Anonim 13 aprilie 2011, 18:16

    Exclus. Ciomu nu mai profeseaza.
    Multumesc pentru compliment. Am intrat noi in Europa da eu inca prefer femeile.

    RăspundețiȘtergere
  128. Stelicâ da io nu-s ca alţî transhsexhual iubitule io-s mahma Hominidha şî vreu şî io sâ mâ rehcăsătoresc cu un hofiţer ca mata sau ca Cehzărel, cî aveţ parale multi şî încâ cred câ mai mişcaţ la treaba haia...Ori mâ înşăl?

    RăspundețiȘtergere
  129. mos Alecu
    postarea dumitale
    ”mos alecu spunea…
    Toate discutiile referitoare la 'bunaciunea' introducerii pensionarilor militari in rindul pensionarilor de orice alte feluri ( mai putin magistrati , avocati , cler ) sint interesante si ,in general , bazate pe intelegerea limitata a efectelor in timp a acestei masuri .
    Intr-adevar L.119/2010 produce efecte benefice pentru unii dintre fostii pensionari militari de stat ... mai ales pentru cei care au avut norocul/lipsa de pregatire sa ramina la nivelele minime/medii (subofiteri , MM , ofiteri pina pe la gradul de mr./lt.col.) ale ierarhiei militare . Aici au beneficiat de conditii de munca deosebite de cele normale care le sint favorizante in calcularea/recalcularea/revizuirea pensiei.

    Pentru cei care au avut dorinta/ambitia/hotarirea de a munci mai mult/de a se pregati suplimentar/acceptarea de raspunderi suplimentare (cu eforturile si renuntarile inerente) pentru a urca mai sus in ierarhie , situatia ia o intorsatura interesanta : au ajuns pe functii care nu mai sint categorisite ca avind conditii diferite de cele normale ... situatie in care pensia nu prea mai reflecta evolutia sa in sus... In timp acestia isi vor da seama ca mai bine ramineau undeva jos in ierarhie , si aveau o pensie mai mare ...
    10 aprilie 2011, 17:35 ”

    pe langa ca este intoarsa pe dos, si inverseaza realitatea , este jignitoare la dresa gradelor mici, in primul rand prin ironia si apropoul la ”norocul” de a nu fi continuat studiile, apoi prin insinuarea ca ei nu ar fi avut dorinta, ambitia, hotararea de a munci mai mult si de a se pregati suplimentar. Se pare ca ai uitat sau poate ai profitat de modul de selectie al celor ce ”meritau” sa dea la scoli inalte.Asa ca afirmatiiledumitale sunt jignitoare, generalizeaza nisate particularitati, iar faptul ca cei cu grade mici, sau subofiterii, ar fi beneficiat de conditii speciale,pe cand cei cu stusdii nu, hai sa fim seriosi.Cele maimulte sporuri le aveau cei cu grade mari. Si prime, si salarii de merit.Faptul ca acuma acestea nu se mai regasesc in procedura de calcul poate fi contestat, dar nu poate fi pus in spinarea celor nominalizati ironic de dumneata. Asa cum si ei au avut pana acuma bunulsimt sa nu se lege de modulin care multi au ajuns sus prin rezultatele lor si si-au araanjat ultimul an pentru o pensie buna.
    Daca intamplator le creste pensia la cei cu grade mici este pentru simplul motiv ca pana acuma aveau pensiile foarte mici in comparatie cu cei care au avut dorinta sau ambitia sau hotararea de a se pregati suplimentar si de a pride functii mari. Vrem nu vrem trebuie sa recunoastem ca se face o reparatie meritata pentru acesti oameni. Ca simultan sunt defavorizati altii,este alta poveste, dar nu acesti oameni, colegii nostri sunt de vina si nu trebuiesc luati la misto.
    Eu asta iti reprosez, nu felul in care duci furculita la gura, nici cum iti legi sireturile si nimic altceva din tot ceea ce faci dumneata.

    RăspundețiȘtergere
  130. postez si aici @ mos alecu, ca sa fiu sigur ca vede,ca poate pe plano10 are'orbul gainilor 'la ceea ce nu-i convine

    mos alecu spunea.....
    @bazel09 13 aprilie 2011, 19:05 :
    Imi pare rau daca ati inteles ca a vrut cineva sa faca vreo comparatie intre "un MM care a stat la ambarcare" si vreun comandor din Comandamentul flotei sau din Statul Major al Marinei Militare ... Este , cred eu , destul de 'fortata' orice comparatie ... mai ales ca , pina la urma , la pensie , tot o piine maninca pe zi ...

    -----------------------------------------------------
    akord75 spunea...
    @mos alecu
    si tu tot o piine mananci!!de ce nu te saturi??
    Revenind la subiect;Am lucrat 20 si de ani in trupele RAA.Acolo functia de cdt.Dn RAA era de col.PUNCT.Toti cdtii mei au iesit la pensie cu grad si functie de col. si cu toate sporurile aferente inclusiv cond.spec.Cinste lor;au indurat responsabilitatile de cdt.Dn.RAA+toate celelalte servituti ale SLP ca si orice alt cadru din unitate.Au niste pensii mai mult decat decente si sunt foarte multumiti.(din pacate doar 3 mai sunt in viata)Tu despre ce fel de colonei vorbesti???d-aia facuti politic?sau d-aia cu curu' pe scaun si cu unitatea la statia de autobuz?.In acest caz nu vorbi de colonei ca au pierdut la pensie.Doar unii ,cei pe care i-am enumerat mai sus.Toti ceilalti au dus greul si merita rasplata de la MM cls -IV-a pana la col cdt.Dn.Ca tu ai avut alte preocupari e problema ta
    P.S.
    Eu am fost un "amarat" de maior cu peste 20 de ani in SLP(pe undeva prin creierii muntilor)

    RăspundețiȘtergere
  131. Akord acum inteleg de ce ti-a ramas mintea cat o nuca si aia mancata de veverite. Ori poate te-o fi speriat Mos Efreim cand culegeai ciuperci ca Alba ca Zapada si-ai ramas asa intr-o dunga.

    RăspundețiȘtergere
  132. @H akord75
    Da, creierii muntilor!Dar ai tai?

    RăspundețiȘtergere
  133. @"amarat" de maior cu peste 20 de ani in SLP
    Si mai traiesti?Nu ai depsit virsta iN gARD?

    RăspundețiȘtergere
  134. Stelian P.
    @Anonim 13 aprilie 2011, 21:51

    Cu paralele nu stau prea bine. Dictatorul sta cu ochii pe buzunarele mele asa ca s-ar putea sa te dezamagesc. "..la treaba haia.." s-ar putea sa mai misc dar depinde exclusiv de femeie. Sotia mea e de alta parere.

    RăspundețiȘtergere
  135. Don Stehlică, te rog shă n-o bagi pe doamna ta în povestea asta (chiar dacă-i o glumă) că "nu se cadhe". Hai hînţeles frumosule? Hori poati vrei sâ-i trimetem chomentariu tău şî pi veci sâ haleşti sarmale reci ori poate bastonu sâ-l freci?

    RăspundețiȘtergere
  136. Stelian P.

    UN NOU APEL CIVILIZAT AL DOMNULUI DOGARU

    In atentia deputatilor portocalii, rosu-alb-verzi si fara-de-lege

    “Doamnelor si domnilor deputati,
    …..Va pregatiti, cu aceeasi indolenta, lipsa de responsabilitate si de implicare, dovedite si pana acum, sa transformati prin votul dvs respectiva ordonanta in lege….”
    14.04.2011

    Crede cineva ca acest apel va avea un succes mai mare decit cel cu dramul de creier sau cel cu gloatele ?

    RăspundețiȘtergere
  137. Stelica te-ai incalzit pana acum pe INFOM si-acu ai poposit acilea ca corbu pe craca sa te mai racoresti putzin? Hai zi-i lui tetea adevarul gol-golutz ca nu-ti facem nimica numa fii atent sa nu-ti cada din gura cascavalu...

    RăspundețiȘtergere
  138. Se retrage personalul de la Casa de pensii sectoriala, care a introdus datele in baza de date, si se detaseaza altii pentru verificarea pensiilor rezultate, probabil in vederea emiterii noilor decizii.

    Colonelul florea de la Pitesti este un nesimtit arogant, un lacheu portocaliu care crede ca unitatea e mosia lui. Sa ii fie rusine cum trateaza cei 1200 de soldati veniti la recalculare, ca pe sclavi. Pe slugoiul asta cine il mai pune la punct? Vrea sa fie avansat general la exceptional pe spinarea oamenilor ca el recalculeaza pensiile?

    ha , ha …. asta inghititi-o pe asta :de vreo doua luni se lucreaza la pensiile militare la greu , la arhivele militare , lume multa ce sa mai , din toata tara detasati, in misiune, etc. cum ii sade bine militarului, toate bune si frumoase dar …..totdeauna exista un dar …..libere ioc , adica se lucreaza pe doua schimburi ca , de e lume multa, de luni pana luni ? adica o persoana lucreaza de luni pana duminica inclusiv schimbul 1 , si in continuare ca sa nu se plictiseaca de luni pana duminica schimbul 2,fara liber ca de militarul se plictiseste daca are liber, si tot asa mai departe, cica e “orden” de la ministru , si asta nu e tot din cate stie je , adica eu ,lucrul in arhive are “neste” conditii speciale ca pe usile de la intrare e un nene desenat cu o masca pe figura si scrie sub el TOXIC , si dupa unele cunostinte ale mele ar cam trebui sa beneficieze oamenii astia de niste zile libere , sau ore mai putine sau antidoturi lapte , citrice ,sau sporuri nu stiu de ce sa zic , acum vine si intrebarea intrebataoare , ce fac oamenii astia au ceva drepturi ori ba dvs ce ziceti

    RăspundețiȘtergere
  139. Stelian P.
    @Anonim 14 aprilie 2011, 13:59
    Acuma daca m-ai prins ce pot sa fac ? Recunosc. Eu stiam ca daca postezi pe un blog nu ai voie sa postezi si pe altul dar fiind mai destept am crezut ca merge.
    Data viitoare nu ma mai prinzi tu ca imi schimb buletinul.

    RăspundețiȘtergere
  140. wassy_g spunea...

    Astazi am vazut doua decizii de pensii revizuite ,primite in luna martie.Erau substantial mai mari decat cele aflate in plata iar cei in cauza mi-au spus ca, odata cu pensia pe luna asta ,au primit si restantele pe ianuarie februarie si martie.
    14 aprilie 2011, 19:02

    RăspundețiȘtergere
  141. VIN DECIZIILE!!!!!ASTEPTATI POSTASUL IN PRAG CU O BERE IN MANAAAA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  142. "Substanţial mai mari"...Cît de substanţial, aşa cam cât mîneca cojocului, sau "mai substanţial"?

    RăspundețiȘtergere
  143. Hîn haşteptarea hapariţîiei lu Hakord pregăţî-vâ ca la Fokushima. Luaţî-vâ halealâ şî hapâ pentru vreo 2, 3 zîle şî fiţ gata s-o tuliţ!

    RăspundețiȘtergere
  144. DEL´MARE a scris:
    13 Aprilie 2011 la 9:18 pm

    Intalnirea de la Mangalia a fost un fiasco total.Am fost in sala,s-a batut apa in piua de catre toti vorbitorii.Nimic nou sub soare,totul ,propaganda electorala.Singura prezenta agreabila,blonda PNL-ista,in rest,cum spuneam,pierdere de timp.pacat! BA CE MINCINOSI SUNTETI> ZICEATI CA FETELE S_AU DAT LA BARA. uite a plecat omul nesatisfacut-

    RăspundețiȘtergere
  145. @Parosu(tigri2)

    http://www.youtube.com/watch?v=-llrFbl3vO0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  146. Cei care mai mereti si pe .... magalitica ...
    Va rog frumos, azi am fost in zugraveli de primavara!
    Sa-mi ziceti si mie, ce dreak facui ... e de bine, e de rau ???
    Parerea voastra, ... se coase la dosar!
    Cu multumiri, iar la vara cu bere rece,
    Al vost' Admin

    RăspundețiȘtergere
  147. you tube
    http://www.youtube.com/watch?v=-llrFbl3vO0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  148. Hadmin harată bine! Da cine ţ-a zugrăvit aşa frumos, Cezar cumva? Vez câ dacă-l mai chemi sâ te hajute sâ fii atent la tapetu cu cărţile câ ăsta-ţ haleşte cârţîle de pă iel...cică cân iera purandel rodea şî chaietele şî creioanile mai ceva cha un guzgan.

    RăspundețiȘtergere
  149. PS. Şî gumele şî gumele le rodea beleaua. O hînceput cu haleala gumelor di la creihoane şî o terminat cu halitu chauciucelor de la Dacia lu tat-su...

    RăspundețiȘtergere
  150. INTERESANT:
    _____
    PARLAMENTUL ROMÂNIEI
    CAMERA DEPUTAŢILOR
    COMISIA JURIDICĂ,
    DE DISCIPLINĂ ŞI IMUNITĂŢI
    Bucureşti, 12 aprilie 2011

    PL-x 158/2011

    AVIZ
    asupra proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională
    În conformitate cu prevederile art.95 şi 115 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a fost sesizată, spre dezbatere şi avizare, în procedură de urgenţă, cu proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, trimis cu adresa nr. PL-x 158 din 30 martie 2011, înregistrat cu nr.31/265 din 31 martie 2011.

    Proiectul de lege a fost adoptat de Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, în condiţiile articolului 115 alineatul (5) teza a III-a din Constituţia României, republicată.

    Camera Deputaţilor este Cameră decizională, în conformitate cu art. 75 alin. (1) şi (3) din Constituţia României, republicată şi art. 92 alin.(9) pct.1 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările şi completările ulterioare.

    Proiectul de lege are ca obiect de reglementare stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în sensul revizuirii pensiilor recalculate potrivit art.1 lit. a) şi b) din Legea nr.119/2010, conform salariului mediu brut pe economie. Prin iniţiativa legislativă se propune ca obligaţia identificării şi transmiterii actelor necesare să revină instituţiilor din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, până la data de 31 octombrie 2011. Se reglementează, de asemenea, ca pensiile pentru care nu au putut fi identificate veniturile lunare realizate, să fie recalculate prin utilizarea cuantumului soldei de grad şi al soldei de funcţie minime corespunzătoare gradului militar deţinut.

    Potrivit prevederilor art.61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a dezbătut iniţiativa legislativă în şedinţa din 12 aprilie 2011.

    Membrii Comisiei au examinat proiectul de lege supus avizării, expunerea de motive, avizul favorabil, cu observaţii şi propuneri al Consiliului Legislativ, aviz cu nr.107 din 28 ianuarie 2011 şi amendamentele Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, Filiala judeţului Vrancea, înregistrate cu nr.31/265 din 5 aprilie 2011.

    În urma dezbaterilor, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a hotărât, cu majoritate de voturi (2 voturi împotrivă), avizarea favorabilă a proiectului de lege, cu recomandarea ca amendamentele Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, Filiala judeţului Vrancea să fie transmise Comisiei pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor, comisie sesizată în fond cu această iniţiativă legislativă.

    În raport de obiectul şi conţinutul reglementării, iniţiativa legislativă face parte din categoria legilor organice, în conformitate cu art.73 alin.(3) lit. p), fiind incidente prevederile art.76 alin.(1) din Constituţia României, republicată.

    PREŞEDINTE, SECRETAR,
    Daniel Buda Gabriel Andronache
    Consilier parlamentar,
    Rodica Penescu

    RăspundețiȘtergere
  151. pai si dogaru nu a fost consultat???Cum e posibila asemenea marsavie!??precis mai deschide jde mii de procese pe caz de discriminare,ca doar a mai facut-o(bineinteles pe banii altora)
    akord75

    RăspundețiȘtergere
  152. Felicitari colegilor din
    Asociaţia Naţionala a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, Filiala judeţului Vrancea! Oameni care tac si fac! Cinste lor! Admin

    RăspundețiȘtergere
  153. Să vedem finalul, să nu se bucure nimeni încă...

    RăspundețiȘtergere
  154. Finalul, va fi probabil cum vor muschii lor, al politicienilor, al puterii! Eu am felicitat si m-am bucurat pentru colegii din Vrancea, care au avut succes cel putin pana in aceasta faza! Este lucru mare! Asta demonstreaza ca muncesc cu cap!

    RăspundețiȘtergere
  155. Am trecut sa-mi salut prietenii,(ii includ si pe anonimi) si sa le urez un frumos sfarsit de saptamana!
    S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  156. Bai fratilor da pe unde umblati? Haideti ca inca nu-i ora lu Akord, iar Stelica P se batea la greu pe INFOM. Acu sincer...ce sa zic...cred ca o cam lua la basca ca auzeau racnete la greu dinspre partea lui!

    RăspundețiȘtergere
  157. Stelian P.
    Prezent si eu da n-am subiecte.

    RăspundețiȘtergere
  158. Prieteni,
    Am dat drumul la un NOU SUBIECT pentru DEZBATERE PUBLICA!
    Va rog mult, un punct de vedere!
    Este vorba de ... Click pe acest link, din dreapta acestui blog:
    9. NEW: COMUNITATEA BLOGGERILOR MILITARI - PROIECT
    http://mhblogonline.blogspot.com/p/9-new-comunitatea-bloggerilor-militari.html
    Poate a venit vremea ... Marii Uniri!

    RăspundețiȘtergere
  159. Buna seara tuturor! Sunt of. la COAP si il caut pe lt.col. Cezar. Nu stiti cumva pe unde se ascunde? Tipul si-a manifestat dorinta de a urma o scoala de parasutisti la f.f, a semnat un angajament voluntar pt.asta si acum a disparut...Daca-l vedeti spuneti-i sa sune de urgenta la telefonul 0722.222.222 ca e groasa; il dam dezertor.

    RăspundețiȘtergere
  160. ramane in afara JOCULUI in care ni se hotaraste soarta,inseamna ca nu am invatat nimic din ce viata ne-a oferit.Ce au facut OLTENII vor face si cei de la SUCEAVA si sper ca si altii spre disperarea unora.Uneori scopul scuza mijloacele.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri