Google Translate

luni, 30 mai 2011

CD al SCMD, vazut din interior. O analiza la zi, pentru cei interesati. UPDATE


De mult timp nebagat in seama, fara actiuni cu efecte reale, visand la cai verzi pe pereti si provocand furtuni in cesti de cafea, Comitetul Director al SCMD, se mira ce sa mai faca , doar doar ii baga cineva in seama .


- trambiteaza drept victorii rasunatoare, orice buna ziua soptit de portarii de la judecatorii, la trecerea avocatului SCMD prin fata lor. ” CD a atacat in justitie si ICCJ a facut praf HG 735, la 7 ian 2011”.

Reamintesc celor cu memoria scurta , ca SCMD a atacat in justitie, apoi si-a retras actiunea, iar victoria a fost obtinuta de avocatii Iepure la Cluj si Piperea la Bucuresti. Singurul merit al avocatilor SCMD in acest castig, a fost faptul ca s-au gudurat pe langa cei doi avocati.

- Se lauda cu 14 rezolutii in favoarea rezervistilor, din cele cateva mii dosare, aflate in desfasurare, uitand sa mentioneze care este solutia data in celelalte instante si cate filiale sunt nevoite acuma sa isi trimita sindicalistii pe drumuri la Bucuresti, pentru a avea de unde sa se intoarca.

Adevarul, mult mai trist, este - conform situatiei publicate pe pagina juridica, ca dintr-un total de 21753 de actiuni depuse de sindicalisti, numai 618 au avut - deocamdata - castig de cauza, in prima instanta, restul de 21135 au primit solutii defavorabile.
Deci, cu ce ne laudam ?

- Organizeaza pichetari peste pichetari, care mai de care mai penibila si mai inutila, intr-un efort exasperant de a scoate din pusculita spre decontare cat mai multi bani pe materiale si logistica deja existenta. La ultima „Mare Adunare” au participat abia 200-250 de oameni, dupa ce CD speriase jandarmii si primaria cu cateva mii de demonstranti. Si ca o culme a impertinentei, esecul este pus pe nemembrilor de sindicat care nu s-au alaturat actiunii organizate – zic ei – foarte bine de SCMD.

- Face declaratii sforaitoare, demonstratii de magalomanie si lipsa de realism vecine daca nu confundabile cu paranoia. Nu e nevoie sa exemplific aici, oricare comunicat al CD este un exemplu viu.

- Continua sa jigneasca in stanga si in dreapta pe toti cei care nu au inteles ca singura lor salvare este sa cotizeze in conturile SCMD, pentru ca, nu e asa , aici este singurul loc in care iti poti depune banii in liniste, fara nici o teama ca vor fi ... justificati vreodata. Deci pentru toti „fraierii incantati care au primit acuma 100 lei in plus, sa nu uite ca „ca au obtinut cresterea pensiilor datorita SCMD si ca numai SCMD duce astazi lupta, ca aceste pensii sa le ramana asa, marite.”

Aici onoratul CD se contrazice, sau in termeni fotbalistici, isi da cu stangul in dreptul. Cand afirma ca nu s-au marit pensiile si totul e o propaganda ieftina, cand se lauda ca marirea i se datoreaza si prin urmare, toti cei care au primit pensia marita ar trebui sa se inscrie si sa cotizeze suma aceea in conturile SCMD. Cei carora nu li s-a marit , sa nu isi faca iluzii, si ei trebuie sa se inscrie in SCMD, ca sa li se mareasca si lor, pentru ca nu e asa, numai cu SCMD se pot obtine victoriile sub inteleapta conducere a nu spui cui ca mi se basica limba.

- Continua sa faca propaganda unor partide politice care le-au promis ceea ce promit politicienii de fiecare data si a promis si marinelul acuma cativa ani. Ca unor lideri SCMD li s-a promis probabil si un loc pe liste, face parte din bonusul promis de respectivele partide, pentru voturile sindicalistilor. Din toate promisiunile sau dorintele discutate, nici macar una nu va fi realizata. Pentru ca nu exista sprijin financiar pentru nici una din ele.

Ganditi-va la un singur lucru. Sa presupunem ca ceea ce spune acuma in toate comunicatele domnul Dogaru, ar fi adevarat, adica :

- Incepand cu 2012 cadrele militare active vor fi platite cu solde echivalente tarilor NATO, sa zicem 3000 de Euro. Asta ar insemna un efort si un buget al MapN de 8 ori mai mare numai pentru salarizare. Asta va insemna o discrepanta intre soldele militarilor si salariile celorlate categorii de 10 la 1. Asta ar insemna ca guvernul sa faca cu adevarat ca soldele militarilor sa para nesimtite fata de cele ale celorlalte categorii.

- Militarii in rezerva vor fi trecuti din nou capitol aparte in legea pensiilor cu pensii ocupationale, alaturi de cei din justitie, iar pensiile lor vor fi legate din nou de cele ale militarilor activi. Asta inseamna ca si pensiile militarilor in rezerva vor creste in acelasi procent si astfel bugetul MapN va trebui nu sa creasca de 8 ori ci de 20 de ori, pentru ca la ora actuala avem mai multi rezervisti decat activi.

In atare situatie, se pun urmatoarele intrebari :

1. din ce fonduri se vor plati aceste salarii si pensii, cand toata lumea si putere si opozitie e de acord ca nu sunt fonduri si suntem varati in datorii pana peste cap.

2. ce vor face celelalte categorii sociale, vor asista aplaudand cum militarii vor castiga de 10 ori mai mult decat ei ?

As vrea sa raspunda la aceste intrebari si conducerea sindicatului si a filialelor care s-au grait sa semneze protocoale de vanzare cumparare intre sindicat si partide si sefii partidelor care au promis blana ursului din padure.

Cum bani este clar ca nu exista, se trage o concluzie. Suntem aburiti. Intrebarea este cine si de catre cine .

1. Domnul Dogaru de partidele care promit ? Sa fie chiar atat de naiv incat sa nu isi fi facut socoteala cum trebuie si sa nu fi sesizat ca ceea ce i s-a promis e imposibil de dat?

2. Noi sindicalistii ? De catre cine?
Partidele politice ?
Domnul Dogaru ?
De toti ?

Ca un capitol de noutate, sesizat in ultimul comunicat al CD, in care se lupta cu puterea, nu pot sa nu remarc limbajul evoluat al celui ce a scris articolul. Daca inainte nu vedeam decat propaganda pura, acuma au inceput sa fie inserate prin comunicat si cuvinte ca strategie si tactica. Se pare ca domnul Dogaru a invatat mai multe despre armata de cand a trecut in rezerva decat stia ca activ … e adevarat, activ ca propagandist, nu ca militar combatant. E buna la ceva si rezerva nu ?

Apropo, un rand si pentru domnul Rinciog : Domnule Rinciog, nu ati mai terminat de studiat amaratul ala de raport financiar ? Ne-ati amenintat ca il publicati integral si pana acuma nimic. Ati uitat ? Daca da, ce , sa cititi sau sa scrieti ?
Sursa: JOACA DE-A RAZBOIUL
Multumesc autorului.
Comentariile, va apartin.
Acest Blog ramane un blog liber, un blog necenzurat!
Indiferent de presiunile unora sau altora!
P.S.: Constat ca platforma blogger, isi continua activitatile de revizie!
Sa speram ca nu vom fi afectati prea tare!
Admin

_____________
UPDATE

__________________________
"Rog dați mai departe.
Televizorul este o chestie deșteaptă! La fel și internetul!

Poți să înjuri pe oricine chiar din patul tău și să te simți, totodată, foarte activ, implicat și important! Conștiința ta va fi, de aceea, relativ amorțită - nu participi fizic la evenimente, dar ești, oricum, prezent cu tot sufletul, simțirea ta vibrează la unison cu furia băieților din piață. Ești cu ei, dintre ei, pentru ei! Sîntem, astfel, chiar mai mulți, mai puternici, mai vizibili dacă îi contabilizăm și pe cei cu telecomanda în mînă! Păi, să vedem - 300 la miting la Parlament etc., încă 5000 în fața televizorului, 2000 în vacanțe, la țară, taie porcu, seamănă, prășesc etc. Bașca slugile regimului (trădătorii noștri, adică, dar care subminează guvernarea din interior, așa că îi trecem la activ), precum și angajații din rîndurile noastre, care au treabă și ne-au delegat sarcina transmiterii mesajelor. Oho, se adună mulți, și asta numai în București, că sîntem garnizoană mare, care mustește de rezerviști! Sîntem o forță, nu-i așa!!! Nu sîntem noi în Grecia, Italia, Spania etc., dar pentru specificul local, în care lumea protestează mai ales pe după perdele ori de sub plapînă, un 5% din membrii SCMD cotă de participare la o acțiune este un scor fantastic!

Alt avantaj este că nici nu te expui, să te vadă cine știe cine, să te filmeze, s-ajungi prin evidențele organelor, ferit-a Domnul - nici nu îndrăznesc să mă gîndesc - te poți compromite total, tu, uniforma, familia! Chiar și Țara, căci văd oamenii ăia de prin lumea largă în ce hal au ajuns cîțiva, un pîlc, foarte puțini, de fapt, militari/polițiști români...Vai stelele lor, răcnesc, așa, ca apucații, pentru ce, oare?

Ești și puțin bolnav, nu-i așa? Dacă nu, te rog să iei în analiză faptul că ruperea subită a contactului cu televizorul și deplasarea în cîmpul tactic îți pot șubrezi sănătatea - la miting, oricît s-ar strădui organizatorii, este ori prea cald, ori prea frig, iar atmosfera e cam încărcată... Pe bune, chiar nu merită! Gîndești corect - probabil că foștii oșteni/polițiști care se țin de mitinguri, ori nu au ce face pe acasă, ori au avut funcții mai puțin solicitante decît a ta și, deci, pot să-și care, deocamdată, ruginirea de armată pe la șezători. Ori, pur și simplu, să se ducă ei - adică nu tu, ci alții -, că tot nu mai contează, lupta e pierdută. Cu regimul nu te poți pune și o să vedem noi ce-o mai fi. Oricum, au fost domni de am luat și anul acesta pensia întreagă - dacă mai cugetăm puțin, pot fi realeși. Cum o vrea Dumnezeu!

Judecată de slugă proastă, de bou înhămat, dar așa te-ai simțit, de fapt, toată viața. Acum, măcar, nu te mai consumi!!! Ar fi culmea să ai tocmai în acest prezent contemporan răbufniri de orgoliu, care pot produce tensiune, AVC-uri cu sechele etc.

Insist, iar, și iar!!! Îți înțeleg frustrarea, dar nu striga, totuși, prea tare prin casă, pune surdina, bagă-ți capul în pernă, că nisip cît să ți-l cuprindă nu cred că ai. Pereții sînt subțiri și te aud vecinii. Îți compromiți, pe scară, în bloc, pe la butic, imaginea de pensionar de lux. Puțină demnitate, totuși, ai fost și tu cineva, nu se cade să...eee!!!

Poți, totodată, să te lupți cu sistemul stînd și la toaletă, cu ușa deschisă spre sufragerie și, la fel, să îți liniștești părerea de rău că nu participi la evenimente și să-ți, ameliorezi, concomitent, și purgația. Capeți, de asemenea, imaginea de ansamblu asupra evenimentelor. Spre deosebire de proștii care urlă și pentru tine în locuri și între ore bine definite, tu poți urmări evenimentele cînd vrei și pe mai multe posturi TV - vei deveni, astfel, mai informat, mai puternic, și, deci, mai eficace! Discuțiile conspirative, purtate pe alei cu alții asemeni ție, vor fi mult mai pline de substanță.

Pe sticlă poți să-ți revezi și colegii, să te simți aproape de ei, să rememorezi în liniște, cu o bericioaică în mînă, clipele frumoase cînd erai și tu bărbat și aveai, poate, un dram de personalitate...Spre a te încuraja, îți mărturisesc, totodată, sentimentul de euforie, de sublimă împlinire, chiar de mîndrie, simțit cînd primești pe timpul mitingului telefoane de la camarazii care îți spun că tocmai ți-au văzut botul schimonosit de urale la televizor. Este o satisfacție totală - îi simți alături, ești scăldat de energiile lor benefice și asta înseamnă foarte mult, îți dă forța să continui știind că ai în spate dispozitivul atît de ferm al celor care urmăresc atent evenimentele și nu le scapă nimic!!!

Stimați camarazi care stați pe acasă, model „Gînditorul” de la Hamangia, cultura de prund, și așteptați, nu știu ce! Adică bănuiesc, dar nu îmi vine să cred că ați ajuns în halul ăsta!

Nu găsesc vorbe destul de grele pentru voi, deși îmi vine să vă fac vreo cîteva urări neaoșe, soldățești (bonus, carnea aferentă prin frigidere). O să replicați unii, probabil: cu ce drept ne atragi tu de atenție, bă, cine ești tu, mă? Răspunsul meu se dorește deosebit elegant și de respectuos, dar ferm și sintetic - uite d-aia, dă zmecher, zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați, pentru că meritați și voi puțină atenție, dragii mei!

Am sperat ca măcar pericolul să vă trezească pe unii, căci de deșteptat, nici o șansă. Nu mi-am imaginat, vreodată, că există în Patrie atîția militari/polițiști cu instinctul de conservare complet atrofiat, dar lași, totodată, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra.

Atîția foști șefi dintre cei mai extra, super, mega, superiori, care nu-și mai încăpeau prin piei de importanță și te striveau de pereți cu personalitățile lor mirobolante - ne udam și, concomitent, căscam gurile de emoție cînd ni se adresau și, cînd colo, ei, de fapt, au fost și sînt (cu unele excepții notabile) varză, muci, zero. Observ, acum, că, probabil, pe la noi, prin structurile de toate categoriile, a existat cea mai mare densitate de buze atîrnate de cururi, de spinări frînte și șepci plecate pe metru liniar și pe minut sau, mai pe înțelesul tuturor, pe cap de vită furajată și la hectarul de personal. Tot atît de posibilă este, însă, și o altă explicație: pe cînd noi, piticii, ne consumăm energia în demersuri sterile, importanțele lor acționează de pe alte paliere de influență. Că efectele nu se văd este o altă discuție - ei sînt, însă, la posturile de luptă și duc, probabil, greul bătăliei, dar nu știm noi, iar arhivele se descretizează prea tîrziu pentru a le oferi recunoașterea meritată.

Voi, cei ce ați ales calea tăcerii vinovate și a neangajării sînteți, bănuiesc, tranchilizați, încă, de cele cîteva sute de lei primite acum de pomană, dar care o să vă iasă pe nas în scurt timp, ceea ce v-aș dori din tot sufletul, dacă nu aș ști că ne afectează pe toți. Unii, pe modelul românesc consacrat, juisează la gîndul că le scad pensiile și celor care i-au deranjat cândva. Alții, așteaptă valul pe placă, așa cum au navigat prin întreaga carieră. Trist, jenant, penibil...

Cred, de aceea, că Băsescu nici nu a greșit prea tare cînd ne-a aplicat ștampila de pensionari nesimțiți. Știa el ce știa. Într-o oarecare măsură se vede și cu ochiul liber cine sîntem cu adevărat și că nu ne putem depăși condiția, deoarece demnitatea și onoarea nu se asigură din stoc de la depozite, precum alimentele cu termen lung de conservare, ori ca pantofii cu găurele purtați pe la cozi.

În fine, asta-i situația, am înțeles și m-am resemnat la gîndul că puteați fi camarazii alături de care trebuia să merg la luptă. Slavă Domnului, am scăpat, pînă acum, cel puțin!

În liceu am avut un profesor de matematică (dl. Onciulencu). Dumnealui ne spunea foarte inspirat, uneori: „Dormi în pace, Țara ofițer te face!” A greșit, oarecum - unii nu au ajuns niciodată, cu adevărat, ofițeri, deși au dormit mai tot timpul prin bocancii românești. Au fost și vor rămîne simpli funcționari în uniforme, fără minte, fără mîndrie, fără șira spinării, fără demnitate și fără onoare. Dacă pentru perioada cît am fost în activitate au fost de înțeles unele ipostaze de care nu a scăpat nimeni, acum ce apăsare mai aveți?

Cu totală lipsă de respect (și jur că nu am nici o reținere în a jigni lighioanele de tipul celor la care fac referire),

BDM
Notă: Materialul îi vizează pe cei care, în mod constant, își bagă picioarele în ea de camaraderie."

Banuiesc a fi raspunsul, replica la Joaca de-a razboiul ...
Nu cunosc semnatarul!
BDM este anonimul ... cunoscut prin continut/stil/injurii ...
Spre deosebire de altii ...
Eu nu am nimic a-mi reprosa, ascunde ...
Iata, am dat mai departe!
Comentariile, va apartin.
Admin

51 de comentarii:

  1. Era mai interesant daca iapa aia era armasar in calduri.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Avram Iancu,
    Ar fi fost ... pornografie curata!
    Si zau ... nu se cade! Nu este voie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum, fii convins ca si iapa ....
    viseaza la ceva!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ar fi fost armasar, nu era problem. Oricum ESTE pornografie. MORALA bre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stelian P.

    Va recomand cu caldura (da eu fac asta) sa cititi pe blogul sindicatului articolul “Recente ganduri de la un camarad” aparut joi, 26 mai 2011.
    Aveti multe de invatat. Va redau spre trezirea interesului doar citeva pasaje semnificative despre gindirea dogarienilor si cum inteleg ei sa-si atraga simpatizanti:

    „O să replicați unii, probabil: cu ce drept ne atragi tu de atenție, bă, cine ești tu, mă? Răspunsul meu se dorește deosebit elegant și de respectuos, dar ferm și sintetic - uite d-aia, dă zmecher, zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați, pentru că meritați și voi puțină atenție, dragii mei! „
    „ Nu mi-am imaginat, vreodată, că există în Patrie atîția militari/polițiști cu instinctul de conservare complet atrofiat, dar lași, totodată, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra.”

    Ma opresc aici dar va rog cititi-l ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Stelian P.,
    Cele semnalate de tine:
    Recente ganduri de la un camarad
    Televizorul este o chestie deșteaptă! La fel și internetul!
    .....................
    Tocmai pentru ca fac parte dintr-o manipulare si agresiune ordinara, le-am postat adineaori, un pic mai sus, aici, la UPDATE!
    _____________________
    Acest material abject, plin de ura, venin si injuraturi, circula acum pe net, prin e-mail-urile multora! Se considera si apreciaza probabil, ca fiind inca o VICTORIE. Bietii oameni, unde au ajuns!
    La ce se pot preta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Burcu,
    Materialul cu pricina, cel postat aici, pe Plano si pe blogul SCMD , nu este un raspuns la acest material publicat asearade mine , ci la cel dinaintea lui, De ce e de plans .Iar autorul este domnul Rinciog, care nu are cutajul sa semneze cu nume propriu cand injura si jigneste. Confirmarea o ai pe blogul meu in comentariu domnului Rinciog. Acuma e explicabila si virulenta limbajului si ura si atacul la adresa tuturor celor ce nu canta in struna conducerii spuerioare de sindicat. De unde e nici Dumnezeu nu cere .

    RăspundețiȘtergere
  8. Iata comentariul in care se face referire la acest material infect.
    Sindicatul Militarilor spunea...
    Hai, Marine, n-are rost sa ne tot domnim atat, suntem colegi, ce naiba!... Spune-mi Doru, te rog.
    Probabil functioneaza telepatia, caci mai inainte cu cateva zeci de minute de a-mi pune tu intrebarea strategica si obsesiva despre SCMD (raportul financiar, bata-l vina, ca nu si-a atins scopul!...)tocmai iti scrisesem cate ceva.
    Si apoi, postarea anterioara, pe un subiect atat de drag tie - raul Dogaru, raul CD, etc - era bine mestesugita si chiar te rog sa o lasi la vedere, pe pagina, pentru ca vizitatorii care nu stiu sa scormoneasca in arhiva sa se poata delecta cu aceasta creatie si sa se imbarbateze in lupta impotriva SCMD...
    Apoi iti voi spune despre raport.
    Cu simpatie si colegialitate,
    Doru Rinciog

    joi, mai 26, 2011 9:05:00 PM

    RăspundețiȘtergere
  9. Stelian P.
    @Admin.
    Scuze, nu am citit si update.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uauuu ....
    Eu nu mai pot de ras!
    Hai sa revedem ma...materialul al doi-lea!
    Cu ce in...incepem? Pai ... cu...cu nu...numaratoarea ...
    Gata ... iar ma ia va...valul ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Incercarea de .. manipulare este cu atat mai abjecta, cu cat domnul Rinciog o semneaza sub anonimat, vrand sa dea impresia ca si alti tovarati gandesc la fel ca ei si mustesc de ura la adresa celor ce nu iunesc conducerea SCMD. Slaba incercare. Doar 5 persoane pot gandi in acest mod in tot sindicatul .. ceilalti, care inca sustin aceasta conducere compromisa o fac pentru ca le e greu sa faca o schimbare. Se aplica si aici regulile care se aplica in societatea romaneasca de azi. Toata lumea e nemultumita de guvernare, dar nimeni nu face nimic cu adevarat. Sindicatul , ca si Romania , este populat cu 6 personaje :
    TOTI, NICIUNUL,CINEVA, ORICARE, FIECARE,ALTCINEVA.
    Cand este ceva de facut, TOȚI se uita in stanga sau in drapta asteptand ca CINEVA sa se inhame la treaba .Este o treaba pe care ar putea-o face ORICARE, dar nu o face NICIUNUL pentru ca FIECARE asteapta ALTCINEVA sa o faca.
    De acesta situatie profita conducerile de partid, si de sindicat.

    RăspundețiȘtergere
  12. ... mai ales pe după perdele ori de sub plapînă, un 5% din membrii SCMD cotă de participare la o acțiune este un scor fantastic! ...
    =============
    Fantastica prostia, d-le BDM!
    Aruncati definitiv in derizoriu haina militara, cu tot ce tine de ea!
    Atata prostie pe "cm patrat" de "pixeli", nici ca se putea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am scris eu acest pamflet la adresa unor camarazi care prefera televizorul sau alte activitati (casnice) decat lupta cu Puterea care ii batjocoreste continuu!
    Dar il cunosc bine pe colegul BDM, din scoala militara - a fost unul dintre cei mai buni elevi. De aceea il respect.
    Dupa cum scrie isi arata acelasi caracter integru, deschis, transant.
    Marine, de ce-l ponegresti, te simti cu musca pe caciula?!...
    O zi buna!
    Lt. Col. Dumitru Rinciog (Doru, pentru Marin)

    RăspundețiȘtergere
  14. WoW!
    Cine se aseamana, se aduna!
    WoW!
    Ce mult caracter puteti avea!
    Cat de frumos va este, profilul moral!
    Va intreceti la injurat pe "altii"!
    Iar maine, maine va porcaiti unul cu altul!
    Eheee ... doar nu ar fi prima data!
    Aveti atatea exemple ilustre!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si inca ceva, Marine: nu te teme, caci pe tine si pe cei asemeni tie nu va urasc, doar va compatimesc si incerc sa va aduc in randul adevaratilor militari ai Romaniei.
    Doar atat si nimic mai mult.
    Atat deocamdata.
    Va scriu de la pichetarea SCMD de la Monumentul Genistilor Militari din Bucuresti. Va anunt ca printre cei 70 de participanti ai Filialei Sector 4, se afla si doua venerabile batrane in varsta de aproape 80 de ani!
    Toate cele bune!
    Lt Col Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  16. Iar nenea asta, BDM-ul,
    va scrie si vande la fraieri, si ceva carti?
    Ori le achizitioneaza CD prin actiuni da caritate?!
    Merita baiatul, e plin da "talenturi si sucesuri"!
    Bani sa iasa! Are balta peste!

    RăspundețiȘtergere
  17. Stelian P.
    @Lt Col Dumitru Rinciog
    Te asigur ca cu asemenea apeluri de bun simt o sa-i aduci pe toti "in randul adevaratilor militari ai Romaniei."
    Tu si cu Dogaru chiar sunteti militari adevarati. Apropo, de Dogaru stiu, tu ai idee cum arata o scoala de militari adevarati ?

    RăspundețiȘtergere
  18. @Stelian
    Nu sunt ala ... Rinciog.
    Eu, eu, domnule profesor stiu cum arata o scoala precum cea pe care ati absolvit-o dumneavoastra. Precum ferma animalelor ......... in care unii erau sefuti? Porcusorii stiu de ce!

    RăspundețiȘtergere
  19. Uauuuu!
    Este ca multora nu le place cum arata in oglinda pe care le-a pus-o in fata "reporterul" BDM?
    Nu totdeuna e de vina oglinda!
    Auzi expresii: sluga proasta, bou inhamat, AVC-uri cu sechele, bericioaica, cultura de prund, zabauci, vaci proaste, slugoi ratați, bite.....,mirobolante, spinari frante,juiseaza, lighioane........
    Multa frustrare a strans acest rezervist care stie sa manuiasca slova!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Plano10 ,
    Iti raspundem la ce te preocupa, dar mai intai ne spune TU noua, in care dintre caracterizarile citate cu atata placere te regasesti?
    Atat de jos ai putut ajunge?

    RăspundețiȘtergere
  21. In mod sigur daca aveam talent la scris scriam si eu "identic si la fel"
    cum a fost scris in prima parte a articolului de mai sus.Nu am talent dar gandesc exact la fel,incercand in acelasi timp sa fiu obiectiv si sa nu "dau apa la moara" nici uneia dintre parti
    Pentru cei/cel mai prost crescuti si in acelasi timp neamuri proaste(fara ghilimele)tin sa-i lamuresc pe deplin;
    1-Desi am baut ,nu m-am imbatat niciodata in viata mea si nici n-o voi face
    2-Betia trece....prostia niciodata!(aviz amatorilor din Iasi)
    3-(ca o gluma) chiar eram curios sa intreb si eu de mult laudatul audit financiar,ale carui rezultate trebuiau sa apara prin,ian,feb,mart....uite ca s-or "pierdut" da' de un set de "caucioace" moca as fi interesat!!Cunoasteti cum as putea sa ma "lipesc".Sunt dispus sa platesc 120lei/an/set caucioace(dar numai dupa livrarea marfii)

    RăspundețiȘtergere
  22. @plano10
    intai priveste-te in oglinda....sluga preaplecata ce esti!!
    asta ne desparte; tu esti sluga,eu n-am fost si nu voi fi niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  23. @akord
    Tu esti slugarnic base-n boc.
    E problema ta daca-ti place hidosenia pe care o vezi in oglinda!

    RăspundețiȘtergere
  24. @plano10
    Toate,absolut toate,ti se potrivesc perfect!!
    citez din plano;

    "sluga proasta, bou inhamat, AVC-uri cu sechele, bericioaica, cultura de prund, zabauci, vaci proaste, slugoi ratați, bite.....,mirobolante, spinari frante,juiseaza, lighioane........"

    RăspundețiȘtergere
  25. Insist si va rog frumos!
    Renuntati la atacurile la persoana!
    Nu aruncati cu laturile unora, in capul altora!
    Nu fac cinste si bine nimanui!
    Avem atatea altele de comentat!
    Va multumesc pentru intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  26. @plano10
    Nu vreau sa ne injuram,dar chiar nu iti dai seama cat de jos ai ajuns pentru o functie politica/administrativa oarecare,chiar asa nevertebrat poti fii chiar asa "fomist"?;nu iti este rusine sa postezi pe blogul tau ceea ce postezi despre militari??
    Ti-as putea spune cu usurinta "civilule!!" daca nu mi-ar fi rusine de concetatenii mei pe care-i respect si-i iubesc ca romani.
    Din pacate nu te pot numi decat "sluga" si asta nu are echivalent cu nimic altceva

    RăspundețiȘtergere
  27. Prefer un banc bun, o gluma inteligenta!
    Caruta de injuraturi si birjarii acesteia,
    nu fac parte din preferintele noastre!

    RăspundețiȘtergere
  28. @admin
    ce am scris mai sus sunt citate din iubitii lu' plano.Pentru restul imi asum raspunderea si sa stii ca eu nu am un partid in spate pe care sa-l apar
    P.S Din pacate "tragerea ta de atentie" a aparut in timp ce eu postam,deci nu am avut posibilitatea sa o vad(vezi ora postarilor)altfel m-as fi abtinut(oare??)

    RăspundețiȘtergere
  29. @akord75,
    Si eu sunt foarte necajit!
    De luni si luni de zile, am asistat la aceasta mereu coborataoare stare de spirit, plina la refuz de injurii, calomnii si atacuri la persoana! Am incercat deseori sa fac apel la intelegere, unitate!
    M-au interpretat in felul lor caracteristic! Ca vreau, si vreau si iar vreau ... M-am plictisit sa TOT aflu de la altii, ce vreau eu!
    M-am saturat sa vorbesc/scriu una, iar altii sa interpreteze cum vor ei! Asa, nu vom ajunge niciodata la nimic bun! Sunt amarat. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  30. Stelian P.
    @Admin.
    Un coleg care invata la mine tainele computerului ma roaga sa te intreb daca doamna aia cu calul are un numar de telefon.

    RăspundețiȘtergere
  31. Maaa ........
    la ce va ganditi voi ? ....
    Acusica pun mana pe ... Sf.Nicolai!
    Ori voi ... nu-l cunoasteti?!

    RăspundețiȘtergere
  32. @admin
    chiar aveam niste bancuri buune si la subiect,ca sa va mai descretesc fruntile,dar s-ar parea ca unii sunt chiar berbeci(fara ghilimele)deci cum s-ar zice;nu se merita
    @stelian p
    mai bine da-i nr. de tel. al calului?!
    o seara buna sa aveti toti!!

    RăspundețiȘtergere
  33. @akord75,
    Sf.Nicolai ... nu face diferenta ....!
    Hai macar acum, la ceas de seara,
    sa ne mai descretim fruntile si cu ceva ..... altceva!

    RăspundețiȘtergere
  34. Stelian P.
    @Akord75
    Nu vreau sa-mi laud colegul dar inca are aspect de dulap cu 4 usi. Calul ar avea mari probleme.
    Eu zic sa treci la bancuri ca te pricepi. Asteptam (daca ne mai lasa vodka).

    RăspundețiȘtergere
  35. @shteclutza cu vitriol
    ,,Calul ar avea mari probleme,, ,dar tu n-ai avut ?

    popouviciu

    RăspundețiȘtergere
  36. URGENT, ATENTIE;
    Nu este gluma: goliti, aruncati din frigider CASTRAVETII de import!
    __________
    Avertizare in UE: E.Coli provine din castraveti!
    __________
    Comisia Europeana, prin intermediul Sistemului de alerta rapida pentru alimente si alimentatie (RASFF), a notificat cele 27 de state membre cu privire la sursele responsabile pentru contaminarea cu STEC, toxina care produce infectia cu bacteria E.Coli, dupa ce Germania si intr-o masura mai mica alte patru state membre au fost afectate de aceasta.

    Autoritatile germane au informat Comisia ca au identificat drept una din sursele contaminarii castraveti organici importati din doua provincii spaniole - Almeria si Malaga. In prezent au loc investigatii pentru a identifica alte surse potentiale, in timp ce un transport de castraveti avand ca origine Olanda si vanduti in Germania este de asemenea verificat de autoritatile germane.

    Izbucnirea epidemiei de infectie cu E. Coli, boala caracterizata de simptome de enterocolita acuta, a dus deja la decesul a trei persoane, dintr-un total de 214 cazuri inregistrate in Germania, din care 68% sunt femei. Alte 10 cazuri s-au inregistrat in Suedia, 4 in Danemarca, 3 in Marea Britanie si unul in Olanda. Cele mai multe cazuri s-au inregistrat in zona orasului Hamburg, in timp ce majoritatea cazurilor inregistrate in afara tarii privesc fie cetateni germani din celelalte patru tari afectate, fie straini care au vizitat Germania.
    http://www.agenda.ro/news/news/42852/avertizare-in-ue-ecoli-provine-din-castraveti.html

    RăspundețiȘtergere
  37. Domnilor, nu realizati tragedia ? Va injurati aici unii pe altii, va balacariti atribuinduva calificative magulitoare, dar uitati cu desavarsire esenta . Aici se consuma una din dramele cele mai mari ale luptei sindicale.
    Domnul Rinciog, sindicalist de frunte, sta mumos pe scaunel in fata statuii cu lei si intre doua beri, doua lozinci doua zaruri, cand o incalta la table si e scos afara neavand unde sa intre pentru ca usa pe care voia sa intre i-a spart buza,(prietenii stiu cine a impins-o), ii scrie scrisori de amor lui Neacsu, asistat de doua batranele, aceleasi care acuma doua saptamâni i se confesau domnului Pietrareanu, suparate tare pe bucurestenii care nu venisera cu mic, cu bere sa se uneasca in cuget si simtiri cu SCMD. Deci , asistam la o drama mai ceva ca in telenovele.Indragostitul Rinciog, scrie carte lui Neacsu cel de departe, Neacsu nu il baga in seama , Rinciog ii zice de mama . Batranele ii sterg lacrimile si mucii lui Rinciog si toata lumea il injura pe Neacsu cel rau ca nu vrea sa ii spuna lui Rinciog “Dorele …si era mare sobolanul ?”
    Care aveti o batista ?
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  38. Aloooooo.......
    Atentie la castraveti!
    Atentie la ce vremuri au venit!
    P.S.: Admin, multumesc! Facut-am curat in frigider!
    Dar... era s-o "fur" de la nevasta-mea! Nu stia ce ma apuca!

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim spunea...Sper ca parosuldela3stiulei a mincat deja suficienti...
    Ca noua au tot incercat sa ne vinda .Si verzi si murati.

    popouVICIU

    RăspundețiȘtergere
  40. ,,Michael si Larry s-au casatorit in California. Nu-si puteau permite o luna de miere, asa ca s-au suit in avion si au aterizat la casa parinteasca a lui Michael din Calgary.Dimineata, Johnny, fratele cel mic a lui Michael se trezeste si o intreaba pe maica-sa daca Michael si Larry nu s-au sculat inca.Ea raspunde:"Nu." Zice Johnny:"Stii, ce cered eu?".Maica-sa:"Nu vreau sa stiu. Mananca repede si du-te, ca intarzii la scoala!" In pauza de pranz, Johnny vine sa manance acasa. O intraba pe maica-sa:"Michael si Larry nu s-au nu s-au trezit inca?". Maica-sa:"Nu.""Stii ce cred eu?" "Nu vreu sa aud ce crezi tu... Mars inapoi, la scoala" Dupa scoala, Johnny se intoarce acasa si o intreaba din nou:"Michael si Larry n-au coborat inca?"Maica-sa, nervoasa:"Nu.""Stii, ce cred eu?" "Of!... Hai, spune in fine, ce crezi tu?..." Pustiul zice:"Noaptea trecuta, Michael a venit la mine in camera dupa niste vaselina si... cred ca i-am dat cleiul meu pentru avioane." ,,

    popouVICIU

    RăspundețiȘtergere
  41. Se pare ca unele persoane care se dau rotunde, unele posesoare de bloguri "cu staif", se injura pe aici cu scopul nedeclarat de a discredita acest blog si a goni lumea serioasa. Eu zic sa isi planuiasca si sa isi acordeze instrumentele in alta parte, eventual pe blogurile proprii si sa lase mitocaniile pe acest blog. Nu sunt toti veniti cu pluta pe net. Domnule Burcu, puteti verifica daca nu cumva e vorba de aceeasi sursa ? Nu m-ar mira. Eu nu comentez prea des , dar citesc aproape zilnic. Eu zic sa va puneti in aplicare cele scrise deasupra rubricii comentarii si sa scapati de cei care nu se spala pe dinti si nu se sterg pe picioare cand intra aici.Nu veti pierde nimic, va garantez.
    Oblio

    RăspundețiȘtergere
  42. JURNALUL UNEI NEVESTE:


    Ziua 0:
    Puturosul iar stă înfipt în fotoliu la televizor cu telecomanda în mână, aşteptând ca eu să fac totul în casă.


    Ziua 1:
    Azi am sărbatorit 25 de ani de căsătorie…şi nu prea a fost prea mult de sărbătorit. Când a venit momentul să
    retrăim noaptea nunţii, el s-a închis în baie şi a plâns.


    Ziua 2:
    Azi el mi-a zis ca are să-mi zică un secret. Mi-a zis că e impotent şi doreşte ca eu să fiu prima care află acest lucru.
    De fapt nu mi-a zis nimic ceea ce nu ştiam! De fapt el crede că nu am remarcat încă acest lucru.


    Ziua 3:
    Căsătoria noastră e pusă în dificultate. O femeie are dorinţe.
    Ieri am văzut un film erotic şi am izbucnit în plâns.


    Ziua 4:
    S-a întâmplat o minune! Pe piaţă există un nou medicament care îi va rezolva “problema”…se numeşte Viagra.
    I-am zis că dacă va lua Viagra, totul va fi ca în noaptea nunţii. Cred că asta va avea un efect pozitiv.
    I-am înlocuit calmantele cu această Viagra, în speranţa că îi va creşte şi altceva decât pofta de mâncare.


    Ziua 5:
    Ce fericire!!!


    Ziua 6:
    Ce fumoasă e viaţa!!! Dar e totuşi dificil să scrii când faci asta.

    Ziua 7:
    Cred ca Viagra asta i se ridică la cap. Ieri am fost la McDonald's şi vânzatorul m-a întrebat daca vreau un Big Mac.
    El a crezut că e vorba de el. E totuşi drăguţ. Nu cred că am fost mai fericită vreodată.


    Ziua 8:
    Cred ca a luat prea multe pastile în week-end. Ieri în loc să tundă gazonul a scos morcovii din grădină…folosindu-şi
    noul lui prieten.Pe mine mă doare un pic locul ăla.


    Ziua 9:
    Nu am vreme să mai scriu. S-ar putea să mă prindă.


    Ziua 10:
    Bine, trebuie să recunosc: mă ascund de el! Vreau să spun că nici o femeie nu ar putea mai mult decât atât. Cred că
    lucrurile se înrăutăţesc.El îşi ia acum pastilele cu coniac. Ce să mă mai fac? Mă simt ca înţepată de cuie pe tot
    corpul.


    Ziua 11:
    Mă simt de parcă aş fi ameţită. E ca şi cum ai trăi împreună cu o maşină de găurit. Azi dimineaţă m-am trezit lipită
    de pat. Mă dor până şi subţiorile. El e un porc.


    Ziua 12:
    Azi îmi doresc ca el să fi fost homosexual. Am încetat să mă mai machiez, să mă mai spăl pe dinţi… el e tot timpul
    în urma mea.Pâna şi căscatul a devenit periculos…


    Ziua 13:
    De câte ori închid ochii urmează un atac prin surprindere. E ca şi cum ai dormi cu un crucişător în pat. Am
    probleme la mers şi, dacă el mai încearcă o dată treaba aia, o să-l ucid cu mâinile mele.


    Ziua 14:
    Aş face orice să-l pot opri. Nimic nu mai funcţionează. Am început să mă îmbrac ca o călugăriţă numai spre a-l opri,
    dar asta îl aţâţă şi mai tare. Ajutooor!…


    Ziua 15:
    Cred că totuşi o să-l omor. Mă înţeapă orice lucru pe care mă aşez. Pisica şi câinele nu se mai apropie de el. Nici
    prietenii nu ne mai vizitează. Noaptea trecută i-am zis sa se fu*ă singur… şi a făcut-o…


    Ziua 16:
    Nemernicul a început să se plângă de dureri de cap. Azi îmi doresc să-i explodeze scula. Cred că o să-i propun să
    treacă din nou la calmantele lui.


    Ziua 17:
    A încetat să mai ia Viagra dar nu-şi face efectul. Doamne! iar vine înspre mine!…


    Ziua 18:
    A trecut din nou pe calmante. Puturosul iar stă înfipt în fotoliu la televizor cu telecomanda în mâna, aşteptând ca eu
    să fac totul în casă.
    Ce fericire absolută !!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Stelian P.
    @Cititorul
    Imi place textul tau. Mai ai ?

    RăspundețiȘtergere
  44. citat din dogaru(cu 'd' mic)
    "Intrucat exista multa comoditate, lasitate, egocentrism sau incapacitate de intelegere in randul rezervistilor si cadrelor in retragere, care nu fac parte din SCMD, ne simtim obligati........."

    uite de asta nu-mi place!!
    NU sunt membru scmd si in consecinta automat am devenit:
    1 comod(lenes)
    2 las (oare??)
    3 egocentric (deja sunt ingrijorat)
    4 incapabil de intelegere(de a dreptul prost)
    Mai ca-mi vine sa imi pun latu' de gat dar am o consolare.TOTI cei ce nu sunt in scmd sunt la fel cu mine,ca asa zice dOGARU.Macar nu am ramas numai eu incarcat cu atatea "calitati"

    RăspundețiȘtergere
  45. Iata la ce se preteaza "prietenii", colegii.
    Redau aici un atac abject la persoana mea si raspunsul meu.
    Regret ca Plano10 a devenit platforma de abjectii a unor neica nimeni, care improsca cu ura, venin si laturi pe toti cei care au alte opinii! Curat murdar, coane Plano10!
    _______
    Anonim spunea...
    Salut din nou tuturor,
    Va spun eu cine este Admin! Este un comisar din Drobeta Turnu Severin, fost primul presedinte al Filialei SCMD din localitatea respectiva. Cind era presedintele filialei gindea ca noi TOTI membrii SCMD. Acum ca nu mai este presedinte intrucit fiind dibuit ca este membru al UNPR si vroind sa inregimenteze filiala la acest partid fantoma compus numai din tradatori(cine se aseamana se aduna), a fost nevoit sa isidea demisia. Dupa demisie Admin a atacat constant SCMD si conducerea acestuia atit pe blogul sau personal cit si pe alte bloguri iar gindirea sa s-a schimbat radical fiind dor in INTERESUL SAU PERSONAL. Probabil ca lui i-a crescut substantial pensia dupa revizuire, a fos avansat la EXCEPTIONAL pentru merite deosebite ca rezervist de seful sau unpr-ist OPRICA(a reusit sa convinga pe unii memebrii sa se retraga din sindicat si chiar sa-l submineze prin actiuni de defaimare, minciuna si manipulare- deh comisarul se pricepea, deformatie profesionala) iar acum vizeaza si o cariera politica de DREAPTA care va aduce bunastare, prosperitate si fericire, chiar multa....fericire poporului roman si implicit militarilir activi si rezervisti de toate gradele iar lui Admin alias(BURCU- se recunoaste stilul acestuia)multa recunostinta si multe foloase materiale astfel incit sa dea si la stapinii sai si la partidul la acre a aderat din ,,PURA CONVINGERE MILITIENEASCA "
    28 mai 2011, 15:35

    Admin spunea...
    @Anonim 28 mai 2011, 15:35 ;
    Doresc sa stii ca ti-am citit RAUTATILE si MIZERIILE la adresa mea! Sunt obisnuit! Altii, cu ceva ani in urma, mai mari ca tine, imi spuneau ca o sa-mi ia gatul, jugulara! In rest, fiecare are puterea si capacitatea de a verifica, distinge ADEVARUL! Eu, spre deosebire de tine, de ani de zile sunt persoana publica pe net, cu nume si prenume! Si inca ceva: nu am obtinut in viata mea favoruri! Pensia de mizerie, este aceeasi si azi! Politica nu mai fac de peste un an! Niciodata nu am cautat, ca altii, sa atrag Filiala MH in troaca politicii romanesti! Suficient ca ma amestecasem eu timp de cateva luni, cu ganduri si intentii bune, curate, discutate public cu toate partile implicate, inclusiv Presedintele Dogaru! In opinia mea, nu ar fi fost rau DIALOGUL, constructia, cu ajutor politic indiferent de culoare! M-am lamurit si scarbit de toti! In rest, constat inca o data: cat de usor este sa improstii cu noroi, sa dai cu pietre de dupa colt!
    28 mai 2011, 16:47
    _____________
    http://www.plano10.com/2011/05/dormi-in-pace-tara-ofiter-te-face.html

    RăspundețiȘtergere
  46. Se apropie noile alegeri!
    _____
    Constat ca virulenta unora, este si in scopul eliminarii sau compromiterii celor care pot avea si alte opinii!
    Prin urmare, asa cum ma sfatuia si OBLIO cred, un pic mai sus,
    va invit sa COMENTATI doar daca aveti ceva, cu adevarat de spus!
    Va rog sa manifestati seriozitate, aplecare spre subiectele zilei sau care sunt de interes general! In rest, mergeti in alta parte!
    Nu voi face politia blogului, dar cred sincer in capacitatea si discernamantul celor care isi mai doresc Blogurile Admin Burcu.

    RăspundețiȘtergere
  47. Pana la urma ce vrea acest presedintwe al SCMD,rasturnarea guvernului si a presedintelui?S-o faca dar sa nu ne implice pe toti,cu ce drept vorbeste si in numele meu ,m-a intrebat cumva?Daca vorbeste in numele sindicalistilor sa spuna raspicat noi membrii SCMD nu "noi pensionarii militari" si apoi sa nu ne faca lasi ,profitori ai ultimelor legi ca nu noi am beneficiat de o pensie "modificata genetic"in urma L164 ci dansul,acuma nu-i convine ca noi [si el]o sa luam pensia meritata nu "fardata".tigri2

    RăspundețiȘtergere
  48. Comentariu - TEST:
    _______
    Am impins dracului mai incolo ... postarea cu pricina!
    Acum.... sa vedem..... merg comentariile?????

    RăspundețiȘtergere
  49. Hopaaaaa...........
    Se pare ca da!
    Ia incercati si voi!
    Sau ... doar asa, pe moment! .....
    Am tot postat prin pacalire 4-5 comentarii!
    Plano10, Multumesc de ajutor! Setarile erau corecte!
    Acum insa, am schimbat data la cateva! Am pus data de azi!
    Ma gandesc ca poate asa.... deblochez comentariile!

    RăspundețiȘtergere
  50. Buuunnnnn!
    Ia sa vedem acum ... ca Anonimus ... merge?

    RăspundețiȘtergere
  51. Merge fratilor!
    Cred ca nu vor mai fi probleme!
    Sa o ia dracului de platforma, cu apucaturile ei cu tot!
    Iar daca nu mai merge, se blocheaza iar, sa-mi ziceti pe e-mail!
    Multumesc special, DD! Stii tu, de ce!
    Admin

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri