Google Translate

miercuri, 4 mai 2011

Generalul Oprea si UNPR, văd pericolul sau pisica?!? Q Magazine versus Generalul Oprea. Ce ți-e și cu ziariștii... Azi te ridica, maine te ingroapa! UPDATE. SCMD, vesti triste!

Şantajul din armată!
Petrică Toma, 2 Mai 2011
 Sub protecţia câtorva stele de general, achiziţionate de pe tarabele României depravate, are loc un şantaj penibil al unor auxiliari inculţi. Ei trafichează nu doar grade, ci şi demnităţi naţionale. Totul în numele unei coaliţii impotente.
Dintr-o formaţiune cvasianonimă şi ilară, UNPR tinde să devină un fel de partid politic bazat doar pe obedienţa militarilor în rezervă şi pe oportunismul politic reinventat. Traficând şmechereşte simbolurile apărării naţionale, neavând la dispoziţie nici doctrină şi nici încredere în marea masă a electorilor, speculând încrederea masivă a poporului în Armată, UNPR se foloseşte de singura armă care îi este la dispoziţie, şi anume şantajul gregar, fie cu avansarea în grad, fie cu căderea Guvernului, prin „ţinerea la respect" a câtorva parlamentari prea slabi de înger pentru a-şi încălţa propriile cizme electorale.

„M-au îngrozit discursurile comuniste", declara Valerian Sălăvăstru în mai 2010, explicând demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al UNPR Iaşi.

Nu vrem acum să facem referire la moralitatea domnului Sălăvăstru, trecut, de altfel, prin alte două-trei partide, ci tocmai la oroarea domniei sale faţă de organizarea şi acţiunile „partidului generalilor". Tipic comunist: discurs populist, organizare de tip militar, un preşedinte şi vreo 13 vicepreşedinţi, dar şi un prim-vicepreşedinte la fiecare comună din judeţ! Fiecare din UNPR vrea o funcţie, iar problema funcţiilor a fost constant pe agenda acestei Uniuni!
Uniforma militară - subiect de troc şi uzurpare politică!
Epoletul este arma favorită a lui Gabriel Oprea. Aceeaşi armă - avansările în grad ale obedienţilor politici - i-a adus şi lui însuşi ascensiunea pe eşichierul politic. De fapt, această metodă nu e nouă, dar, după 1990, tot grupul de prieteni ai lui Gabriel Oprea a şlefuit acest fenomen. Primul dintre ei a fost Cătălin Zisu, cel mai tânăr general al Armatei Române, la doar 36 de ani (!), şi asta, după cum spunea şi preşedintele Băsescu, fără să fi trecut prin vreun teatru de operaţiuni, ci doar pe la comanda diverselor hoteluri militare înşiruite pe întreg teritoriul operativ al României. Costinel Petrache descria sugestiv această avansare: „Este expresia celei mai fulminante ascensiuni în grade militare, dar şi în grade de tot felul, în general. Doar gradele Celsius îl mai întrec...". Artizan al noii generaţii fanariote din Armată, generalul Zisu reprezintă, cred, vârful de lance al acestei doctrine amorale a avansărilor pentru obţinerea de susţinere politică. Susţinere pe care Gabriel Oprea n-o poate obţine decât prin traficul jenant cu simbolurile Armatei Române, dar şi prin reactivarea vechilor secretari de partid din Armată şi a subofiţerilor rezervişti pentru consolidarea filialelor UNPR din judeţe. La prima trecere în revistă a corpurilor reunite ale Moldovei şi Ţării Româneşti, în 1862, domnitorul Cuza îl întreba pe ministrul de Război: „Cum se face că spatele trupei (intendenţii) este mai bine echipat decât trupa (infanteriştii)"? La fel cum nu a reuşit generalul Florescu să-i răspundă atunci, nici acum nu ştie cineva de ce „spatele" a ajuns să dicteze condiţiile democraţiei în România!

Regimentul de carton al lui Gabriel Oprea
Având la îndemână instrumentul decizional al avansărilor, Gabriel Oprea s-a folosit la maximum de această onoare, a ministrului Apărării, de a vorbi în numele ţării şi de a avansa, doar pentru merite deosebite, diverşi ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri. Din nefericire, ultimele avansări din Armată arată mai mult „politic" decât militar.

Cu foarte puţine excepţii, toţi liderii Uniunii au fost avansaţi în grad de către ministrul Oprea, şeful lor pe linie de partid: senatorul Chivu-Serioja - colonel, senatorul Ovidius Mărcuţianu - maior, doctorul Tudor Ciuhodaru - locotenent-colonel (între timp, dezertor la PC), senatorul Liviu Câmpanu - locotenent-colonel (şi el un pic dezertor pentru votarea unei moţiuni, nu ştim a câta!), deputatul Ion Tabugan - maior, deputatul Neculai Rebenciuc - locotenent-colonel, Eugen Nicolicea - locotenent-colonel. Nu mai vorbim despre liderul partidului, Cristian Diaconescu, acesta pomenindu-se colonel de „justiţie militară", şi nici despre primarul Onţanu, care, nu ştim de ce, a ajuns general-maior (cu două stele). Despre Anghel Iordănescu şi primarul din Voluntari, Florentin Pandele nu are rost să mai discutăm, prea apar ei, în uniformă militară, alături de Gabriel Oprea, în campaniile electorale pe afişele din Ilfov (probabil că nu o fi interzis de lege!). Se apropie timpuri grele şi perioade electorale dure pentru partidul generalului de intendenţă, aşa că un pic de fidelizare a administraţiei locale nu strică. Aşa se face că şeful Direcţiei de Relaţii Publice şi Comunicare cu Mass-Media şi, în acelaşi timp, secretar executiv al UNPR Bucureşti, Mariana Georgescu, a fost avansat la gradul de colonel. Tot locotenenţi-colonei au ajuns şi directorul de la Relaţii Comunitare, Elena Scurtu, directorul ADP Sector 2, Cristian Lemnaru, arhitectul-şef al sectorului 2, Bogdan Pârvanu, directorul Centrului Cultural „Mihai Eminescu", Viorel Ioviţu, şi şeful Direcţiei Investiţii şi Servicii Publice, Corneliu Drug.

De serviciile politico-militare ale ministrului Oprea a beneficiat până şi tatăl ministrului Anca Boagiu, care a primit şi el o stea pe umăr, probabil pentru consolidarea cooperării dintre PD-L şi UNPR. Comicul situaţiei nu se opreşte aici, penibile fiind situaţiile în care unii subofiţeri s-au trezit, peste noapte, avansaţi colonei: liderul filialei locale UNPR Constanţa are gradul de colonel, deşi, până mai acum câţiva ani, era doar maistru militar de marină.

Parcă pentru a-şi consolida figura tristă de traficant cu simbolistica militară, domnul Oprea a reinventat şi o plachetă denumită pompos „Onoarea Armatei", pe care o împrăştie cu dărnicie, în stânga şi în dreapta, tuturor decidenţilor politici, în speranţa că va mai apuca încă un mandat la guvernare.

Ceea ce uită însă ministrul Gabriel Oprea este că o tresă e un motiv de mândrie, iar onoarea nu se face cadou potentaţilor zilei, ci se câştigă. Dar, pentru domnia sa, e doar un argument pentru o funcţie politică, o răsplată pentru trădările politice. Pentru Gabriel Oprea, onoarea Armatei este doar un instrument de parvenire şi de promovare a propriilor interese în politica dâmboviţeană!
Sursa: Q-magazine
GABRIEL OPREA: „Mi-au dat stele toţi preşedinţii!”
Despre Gabriel Oprea s-a spus că este prea tânăr pentru a fi general cu patru stele, că le-a obţinut fără merite, că îi făcea jocurile lui Traian Băsescu în PSD, motiv pentru care a decis să devină independent şi să i le facă transparent, la lumina zilei. Despre stele, aroganţă, partidul pe care îl va fonda până în vară, Adrian Năstase, ziua în care a plâns şi scutul antirachetă, într-un interviu pe care l-am făcut în biroul de la Ministerul Apărării Naţionale, până la miezul nopţii. Eu am plecat, ministrul a rămas. La comandă. 
Generalul şi doctoratul
QMagazine: Multă lume vă contestă stelele de general şi modul în care le-aţi dobândit. Consideraţi că le-aţi meritat?

Gabriel Oprea: Este foarte greu să vorbeşti despre tine, dar vreau să vă uitaţi peste CV-ul meu şi să vedeţi ce funcţii am îndeplinit de-a lungul timpului. Am fost Secretar de Stat, Preşedinte al Administraţiei Naţionale a Rezervelor Statului - chiar dacă este o funcţie civilă, este şi-o funcţie de general de 3 stele. Am fost promovat prefect al Capitalei. Dacă există memorie colectivă, s-a apreciat că am încercat să fiu cât mai profesionist, punând comunitatea pe primul loc. Am lucrat foarte bine cu toţi primarii, inclusiv cu primarul general, normal, cu frecuşurile inerente. Când eram ministrul Administraţiei, am fost avansat în grad. Am primit ambele stele de la preşedintele Iliescu. În 2000, am primit Steaua României de la Emil Constantinescu, pentru contribuţia adusă la întărirea capacităţii de apărare a ţării. Stelele nu le-am luat de pe stradă. Două le-am luat de la Iliescu când eram încă activ. Am avut două mandate de parlamentar, în comisia pentru controlul SRI şi în cea de apărare şi siguranţă naţională. În ambele, împreună cu ceilalţi colegi din sectorul politic, ne-am adus contribuţia şi‑am ajutat sectorul militar. În 2008 am fost propus de Asociaţia cadrelor militare în rezervă la gradul de general cu trei stele, şi‑am primit cea de-a treia stea de la Băsescu la 1 decembrie 2008 (ceea ce înseamnă onoare şi respect, nu alte avantaje).
Q: Si-a patra stea?
G.O.: Am câştigat competiţia în partid pentru Ministerul de Interne. În 13 ianuarie am demisionat, pentru că unii din partid mi-au impus să numesc în funcţii pe linia structurilor informative, respectiv, şeful DGIPI şi secretarul de stat, cel care gestiona ordinea şi siguranţa publică oameni care sunt, potrivit instituţiilor abilitate din statul român, bănuiţi de crimă organizată. Am fost ameninţat că voi fi terminat politic. Nu am cedat şi mi-am dat demisia. Mi s-a cerut imediat retragerea sprijinului politic şi excluderea din partid de către Hrebenciuc şi Marian Vanghelie. Puteam să rămân în funcţie dacă acceptam, era simplu, dar nu mai eram eu. Dacă tot vorbesc de interesul naţional, acesta este peste cel personal, de grup sau de partid. A patra stea mi-a dat-o Traian Băsescu, fiind în rezervă, pentru că n-a mai întâlnit un ministru care demisionează pentru că refuză numirea în funcţii a unor oameni compromişi, impuşi de partid.

Q: Sunt mulţi oameni publici care au obţinut doctoratul fraudulos. Vă număraţi printre aceştia? În ce publicaţii aţi scris, aşa cum cere doctoratul şi care a fost lucrarea dvs.?

G.O.: Mi-am făcut doctoratul în Drept cu unul dintre corifeii dreptului românesc, cel mai exigent om, Ioan Neagu, în 5 ani bătuţi pe muchie. Teza s-a numit „Plângerea prealabilă". Găsiţi în CV-ul meu în ce publicaţii am scris. Nu comentez cum obţin alţii doctoratul, eu ştiu că l-am obţinut corect.

Q: Deţineţi, potrivit declaraţiei de avere, terenuri, trei case de locuit, două apartamente, două case de vacanţă, un spaţiu comercial, două autoturisme şi sume importante în conturi bancare. Nu e cam puţin?

G.O.: Înţeleg ironia. În 2002, când am devenit prefectul Capitalei, am fost primul demnitar român, fără ca legea să prevadă acest lucru, care şi-a făcut declaraţia de avere publică la Mediafax, deoarece nu aveam nimic de ascuns. Revoluţia din '89 mi-a permis ca din '92 să fac investiţii imobiliare, aşa că în 2001, când am ajuns demnitar, mi-am permis să declar transparent toată averea mea, plătind tot timpul taxe şi impozite la stat. Nu ştiu dacă e mult sau e puţin, ştiu doar că nu am dobândit niciun leu ilegal.

Q: Aţi renunţat la pensia de general, rămânând numai cu salariul de ministru?

G.O.: Am din ce să trăiesc şi, oricum, nu am venit la minister pentru salariu. Iubesc armata şi chiar vreau să fac ceva pentru armata română.

Q: Unele persoane, urmaşi ai celor decedaţi, mi-au declarat sub protecţia anonimatului, că le-aţi donat lunar salariul dvs. Este adevărat?

G.O.: Da.

Q: Colegii mei de breaslă vă percep ca fiind foarte arogant. V-a fost exemplu Adrian Năstase sau este un scut de apărare?

G.O.: Adrian Năstase a fost unul dintre cei mai buni prim-miniştri ai României, este omul care m-a promovat în politică, având încredere în mine. Este unul dintre cei mai buni manageri, un om extrem de bine organizat. Mi-a fost greu să mă ridic la înălţimea standardelor sale, dar am făcut tot ce-am putut să nu-l dezamăgesc. Având o educaţie militară, este adevărat că sunt poate mai rigid, ceea ce, în opinia unora, pare aroganţă. Cei care mă cunosc cu adevărat ştiu că nu sunt deloc aşa şi că sunt un prieten bun.

„Până în vară voi avea partidul meu"
Q: Sunteţi ministrul Apărării. Este suficient pentru ţelurile dvs. politice sau este doar o etapă?

G.O.: Ca să fiu sincer, am visat să ajung general, ca orice militar. Mi-am depăşit de mult aşteptările şi totul este în plus. Chiar cred în ţara asta şi vreau să fiu bun acolo unde sunt. Nu am niciun fel de ambiţie.
Q: Este adevărat că v-aţi dorit să fiţi ministru de Interne mai mult decât al Apărării?

G.O.: Da, sunt sincer până la capăt şi vă spun că aşa este.

Q: Grupul independenţilor din Parlament pe care îl conduceţi este privit ca o masă de manevră care votează după cum zice PD-L-ul sau dictează interesele Preşedintelui Băsescu. V-aţi putea schimba preferinţele, într-o zi?

G.O.: Eu l-am sprijinit total pe Traian Băsescu, deschis, pe faţă şi-acest grup de independenţi l-a sprijinit şi înainte de 6 decembrie, fiindcă este un adevărat bărbat de stat, şi-l sprijinim şi-acum total. Suntem în alianţă cu PD-L-ul pentru o bună guvernare, ca să depăşim această situaţie de criză, dar, de exemplu, eu nu voi pleca niciodată la PD-L şi la niciun alt partid. Și ca mine gândesc şi alţi colegi independenţi. Îl respect pe Emil Boc, este un om de bună-credinţă, am prieteni în PD-L, cum ar fi Vasile Blaga, dar, categoric, nu suntem anticamera PD-L şi vom demonstra acest lucru pe parcurs.

Q: Ce vă desparte de PD-L? De ce nu intraţi oficial în acest partid?

G.O.: Nu sunt traseist politic, de aceea sunt independent. Când voi pleca la alt partid, nu voi mai fi Gabriel Oprea şi înseamnă că am minţit, înseamnă că nu mai am onoare.

Q: Care este obiectivul acestui grup de independenţi? Ce vreţi să schimbaţi în politică şi nu puteaţi în partidele din care făceaţi parte?

G.O.: Nu am plecat din partid pentru că am vrut eu. Nu puteau să mă excludă din organizaţia Ilfov, şi pentru că riscam dizolvarea organizaţiei, am preferat bărbăteşte să demisionez pentru a-mi proteja echipa cu care câştigasem şi pierdusem bătălii politice pentru PSD. Aşa procedează un om de onoare, potrivit sistemului meu de valori. 2000 de oameni au demonstrat pentru mine, fără să-i rog, în faţa sediului PSD din Kiseleff. Când am demisionat, nu aveam niciun alt aranjament politic. Am devenit primul independent din Parlamentul României. Am fost onorat că generalul Iordănescu, omul care a venit cu mine în partid, la acea vreme fiind antrenorul echipei naţionale de fotbal, a venit la mine atunci şi mi-a spus: „Gabi, am intrat împreună în PSD, plecăm împreună!" Consider c-a fost un gest de mare onoare şi de prietenie la greu. Tot ceea ce a urmat mi-a adus viaţa, şi nu calculele politice. Am polarizat în jurul meu persoane şi din stânga şi din dreapta politică, care fie au demisionat, fie au fost excluşi din partidele lor. Obiectivul meu şi al celor de lângă mine este interesul naţional. Poate sună pompos, dar nu-mi faceţi procese de intenţie.

Q: De ce pleacă doar parlamentari din PSD şi PNL la dvs., dar niciunul de la PD-L nu vine?
G.O.: Este foarte simplu. Obiectivul fiecărui om politic este să fie la putere, la guvernare. PD-L, acum, şi datorită preşedintelui Traian Băsescu, este în culmea gloriei, deci oamenii n-au niciun motiv să plece de la PD-L. În altă situaţie poate ar fi fost altfel. Dar poate veţi avea şi surprize.
Q: Vă simţiţi ameninţat de PD-L care, iată, vă ia oamenii?

G.O.: Nu. Oamenii pleacă din grupul nostru la PD-L deoarece chiar sunt independenţi. Dar nu va mai pleca nimeni. Este un grup care s-a cristalizat, îşi cunoaşte potenţialul şi se va transforma într-un partid politic cu doctrina interesului naţio-nal, construit, într-adevăr anacronic, de sus în jos. Suntem la guvernare, avem parlamentari şi avem şi componenta administrativă, prin primarul Onţanu.

Q: Când se va materializa proiectul partid?

G.O.: Până în vară. Avem totul stabilit, nume, doctrină, statut, membri. E făcut milităreşte, ca să glumesc!

Q: Se poate crea un alt grup de independenţi, dar care să fie în siajul PSD şi PNL?
G.O.: Orice este posibil în politică.

Q: V-aţi impus omul la prefectura Ilfov, cu scandal, ce-i drept. Premierul Boc v-a oferit la schimb cinci judeţe. Câte afaceri imobiliare aveţi în Ilfov şi de ce este aşa o miză acest judeţ?

G.O.: Este o glumă sau o dezinformare. Nu mi s-a oferit ceva la schimb, în plus. Noi avem doar două posturi de prefect în Ilfov şi în Constanţa. La Ilfov a fost, exclusiv, un obiectiv simbolic personal, pentru că sunt deputat de Ilfov, am muncit aici şi ţin foarte mult la acest judeţ, în sensul politic. I-am sugerat actualului prefect să-i sune personal şi să-i invite, la investitură, pe toţi cei 40 de primari ai judeţului şi pe preşedintele consiliului judeţean. Toţi au fost prezenţi. Iar eu am mers împreună cu toţi parlamentarii independenţi, într-un gest de reconciliere şi de reconstrucţie politică în Ilfov. Nu am afaceri în Ilfov, de niciun fel.

Q: Ce părere aveţi despre onoare în politică?

G.O.: În politică, onoarea şi respectarea cuvântului dat, pe termen scurt şi mediu, este naivitate politică. Pe termen lung, reprezintă capital politic. În afară de alte defecte pe care le am, îmi respect întotdeauna cuvântul dat.

Q: Cine sau ce anume vă împiedică să reveniţi în PSD, un partid în care aţi fost peste opt ani?
G.O.: Cea mai grea zi din viaţa mea, în care am plâns pentru prima oară, recunosc, de când sunt om politic, nu a fost când mi-am dat demisia din funcţia de ministru de Interne, nici de şef al Departamentului de Securitate Naţională al PSD, nici de preşedinte de organizaţie a PSD. A fost când am demisionat din calitatea de membru de partid. Îi respect pe toţi cei care au avut încredere în mine în PSD, niciodată nu am vorbit urât despre foştii mei colegi şi n-o voi face niciodată. Deşi în politică e o vorbă, never say never, nu mă voi mai întoarce niciodată în PSD. Am un alt proiect politic şi nu vreau să-mi dezamăgesc noii colegi şi noua echipă. Cel mai greu moment al acestui grup a fost perioada dintre turul întâi şi doi de la prezidenţiale, când, inclusiv şefi de partide, le cereau să revină în partid. Niciunul nu a plecat de lângă mine, chiar când nimeni nu ne mai dădea nicio şansă. În trei luni de zile am făcut istorie cu acest grup în politica românească, pe logica juridică a faptului că reprezentăm 25 de voturi în Parlament. Am fost chemaţi la Cotroceni, la consultări şi-am generat, într-un moment greu pentru România, stabilitatea unui guvern şi-a unei ţări.

Q: „Acest personaj, în urmă cu câţiva ani de zile, a vrut să îl aresteze pe Traian Băsescu. Mie mi se pare incredibil faptul că Traian Băsescu poate şi acceptă acest compromis de a sta la masă şi de a discuta cu acest personaj foarte sinistru şi foarte complicat", a declarat cândva Marian Vanghelie, personajul fiind dvs. Este adevărat? Aţi vrut să-l arestaţi pe Traian Băsescu? Asta ne schimbă complet percepţia despre faptul c-ar fi un om răzbunător...

G.O.: Nu vreau să comentez ce spune Vanghelie şi nu am comentat niciodată ce spune acest personaj. Dar, aşa, pentru ignoranţi, precizez că în România nu arestează decât judecătorul printr-un mandat. Restul sunt mizerii politice.

Sub Scut
Q: Este o victorie faptul că scutul antirachetă va fi în România?
G.O.: Ziua de 11 septembrie 2001, care a schimbat lumea, este şi ziua care a schimbat destinul României. SUA au avut nevoie de două baze militare în zona noastră geo-politică, au ales România şi Polonia, dar mai ales România, pentru că suntem singura ţară din lume care, conform sondajelor, indiferent de regimul politic, dorim să vină americanii - e sindromul bunicilor. Intrarea în NATO a generat intrarea în UE , un proiect normal. Într-o alianţă, gen NATO, ai şi simpatii şi antipatii. La actualele vulnerabilităţi şi posibilele ameninţări la adresa securităţii naţionale a României sau a Europei, astăzi, acest scut reprezintă indubitabil un plus de securitate, atât al întregului teritoriu naţional cât şi al Europei de sud-est. Discutăm doar de interceptori tereştri, defensivi, operaţionali din 2015, capabili să distrugă rachete cu rază scurtă şi medie până la 5.000 de kilometri.

Q: Unde vor fi amplasate elementele scutului? Admiteţi costurile de 3-4 miliarde de euro pe care le-au avansat analiştii militari, în dreptul României?
G.O.: Acum nu putem vorbi de locaţii sau costuri, urmând negocieri între specialiştii diplomaţi şi militari. Această ofertă a fost făcută României în baza parteneriatului strategic dintre România şi SUA şi este o consecinţă a excepţionalei colaborări din teatrele de operaţii, a militarilor americani şi români.

Q: Ştiau ţările Uniunii Europene despre amplasare sau au aflat ulterior?
G.O.: Este un contract între două părţi, urmând ca ţările UE să fie informate punctual pe parcurs. Acest proiect din România va reprezenta, la final, contribuţia SUA la arhitectura finală a proiectului de scut antirachetă NATO. Şi, practic, vor fi protejate şi ţările NATO.

Q: Va putea negocia România acum cu Rusia de pe poziţii de superioritate, fiind apărată de acest scut?
G.O.: SUA şi Rusia sunt foarte aproape să semneze acordul SALT II, în care este inclus şi acest scut antirachetă amplasat pe teritoriul României. România îşi doreşte relaţii de bună vecinătate, şi economice şi politice, cu Rusia.

Q: Aţi declarat că anul acesta, în bugetul MApN nu sunt prevăzute cheltuieli pentru modernizare...
G.O.: Am declarat la investitură că faţă de bugetul de 2,38 din PIB asumat de România la intrarea în NATO, acesta este acelaşi buget din 2009, de 1,31 din PIB, care acoperă salariile, pensiile, în proporţie de 75 % din buget, dar printr-o bună organizare predictibilă, MApN îşi va îndeplini misiunile atât interne cât şi externe.

Q: Totuşi, cu contractul pentru avioanele multirol ce se mai aude?
G.O.: Decizia privind modelul de avion va fi luată de forţele aeriene, şi va fi trecută, conform legilor în vigoare, prin CSAT, prin comisiile de resort ale Parlamentului şi prin plenul Parlamentului, fiind o decizie strategică la nivelul securităţii naţionale a României. Tocmai pentru că este o chestiune delicată, nu vreau să se interpreteze ca fiind interesul unui om, fie el şi ministrul Apărării.

Nu pledez pentru firmele străine, ci pentru industria de apărare naţională

Q: De ce revine mereu numele de Mircea Băsescu în scandalurile cu armament? Nu iese fum fără foc, nu? Aţi avut vreo discuţie, vreodată, cu domnul Băsescu despre asocierea sa cu traficul de arme? Nu afectează imaginea armatei?

G.O.: Nu-l cunosc personal şi cred că acestea sunt, fără să fiu subiectiv, atacuri la adresa Preşedintelui Băsescu. N-am avut nici o discuţie cu Mircea Băsescu.

Q: Am văzut că la unele licitaţii organizate de ministerul pe care îl conduceţi, câştigă firme străine, în condiţiile în care aceleaşi componente pot fi furnizate şi de producători români. Nu înseamnă asta subminarea industriei de apărare româneşti?

G.O.: Este foarte important să existe o corelaţie între nevoile de înzestrare ale armatei, în calitate de beneficiar, şi industria de apărare a României. Nu cred că este cazul să cumpărăm muniţie din Brazilia în condiţiile în care noi producem şi chiar exportăm această muniţie. Este nevoie, pentru economia României, şi, implicit, pentru industria de apărare românească, să avem planul de înzestrare naţională a armatei române. Avem în depozite mii de tone de muniţie care poate reprezenta un pericol social şi care trebuie să fie delaborată. Va fi o resursă importantă pentru industria de apărare şi poate păstra locuri de muncă. Am discutat cu domnul ministru Videanu şi-am stabilit punctual o strategie de colaborare între ministerul Economiei (pentru industria de apărare) şi MApN, cu obiective clare, care are sprijinul prim ministrului Boc. Eu am venit aici şi pentru a încuraja industria noastră producătoare, nu pledez pentru interesele financiare ale firmelor străine.
Sursa: Q-magazine
Floriana Jucan, directorul general al Q Magazine
Interesant.
Ma intreb: dupa Vantu ... ce urmeaza?
Divortul de UNPR-Oprea oare?
Intotdeauna, Floriana Jucan a stiut cu mult mai mult, decat a scris!
Inexplicabil pentru unii, desi au aparut MATERIALE INCENDIARE in Q-magazine,
"impricinatii" nu le-au contestat/combatut! Asta spune ceva, nu-i asa?
Deci, in concluzie:
Fie este groasa, fie li se arata pisica!
Admin
__________________________
 UPDATE. SCMD, vesti triste!
S-a rupt sirul/numaratoarea victoriilor, in Vrancea!
Contestatii la Deciziile de pensii, promovate prin SCMD,
respinse de instante prin admiterea exceptiei lipsei de interes ...
____________________
Nu sunt nici rau, nici bucuros!
Am mai spus: era ceva previzibil!
Cel putin, asa sustine stiinta de carte a dreptului!
Admin

67 de comentarii:

  1. Oprea? Un derbedeu politic, un fripturist, un nenorocit care a intinat onoarea militara! De altfel nu este singurul...
    Oare ar trebui sa-mi cer scuze "unuia" caruia m-as oferi sa-i comand plutonul de executie? Nu cred.
    7-ic

    RăspundețiȘtergere
  2. hoooOprea?
    **** ?
    onoare ?
    ,, Este un grup care s-a cristalizat, îşi cunoaşte potenţialul şi se va transforma într-un partid politic cu doctrina interesului naţio-nal, construit, într-adevăr anacronic, de sus în jos. Suntem la guvernare, avem parlamentari şi avem şi componenta administrativă, prin primarul Onţanu .

    Q: Când se va materializa proiectul partid?

    G.O.: Până în vară. Avem totul stabilit, nume, doctrină, statut, membri. E făcut milităreşte, ca să glumesc!''

    =========,,Până în vară. Avem totul stabilit, nume, doctrină, statut, membri. E făcut milităreşte, ca să glumesc!''======

    Cum sa glumim? Camarazii va adora .Primind deciziile de revizuire 80%(parca) doresc sa va pupe pe undeva ,sa va aduca flori ,sau va doresc viata cit de lunga(parte care nu va pupa si anume -- --- ...,va doreste multa insulina si dializa).

    8-imistu'

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,Q: Aţi renunţat la pensia de general, rămânând numai cu salariul de ministru?

    G.O.: Am din ce să trăiesc şi, oricum, nu am venit la minister pentru salariu. Iubesc armata şi chiar vreau să fac ceva pentru armata română. ''

    Mor de ris.De opt ore sunt schingiuit de criza de hohote.Iar hoooPrrea nici nu clipeste. Cu cine a facut scoala gluma asta mascata ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact ceea ce spuneam ieri, gradele militare, fie ele si in rezerva, sunt acordate pe cu totul alte criterii decat cele meritocratice. Vorbeam de un caz pe care din nefericire il cunosc, cel al "locotenent-colonelului in rezerva" Eugen Nicolicea care are meritul de a fi participat la depuneri de coroane la monumentele militarilor cazuti in lupta in delegatiile diferitelor partide prin care a "navigat". Nu stiu cati vor fi de acord cu mine, dar opinia mea este ca aceste grade se castiga pe campul de batalie atunci cand,doamne fereste, armata este chemata sa apere natiunea, sau in poligoanele de instructie si la posturile de veghe in rest. Nu stiu cum nu le crapa obrazul acestor "ofiteri in rezerva" atunci cand ajung sa priveasca in ochi un ofiter in rezerva cu zeci de ani de activitate si truda in armata, despre veteranii de razboi nu mai vorbim pentru ca acestia, dupa ce si-au facut datoria pe campul de lupta, au fost avansati la gradul urmator si nu la urmatoarele 20 de grade.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari @admin pentru subiect. Putini au curajul sa-l abordeze. Nu cred ca Romania a mai cunoscut o asemenea situatie in care caporalul devine colonel, sergentul devine general si tamplarul devine ministru. Armata este calcata in picioare fara rusine de politic, armata nu are cum sa reactioneze pentru ca nu are mijloace iar sefii militari sunt clienti politici, vezi seful Statului major general care are o cariera militara la comanda aproape egala cu a domnului "Lt.col.(r)Nicolicea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Merita analizata si schimbarea de optica a revistei Q-Magazine!
    Oare, chiar sa fie un semnal ca UNPR / Oprea au cazut in dizgratie?
    Sau... asa se intampla acum, in ograda PUTERII, premergator alegerilor din marele, inegalabilul, atobiruitorul in tate alegerile trecute si viitoare, stanca de granit, piscul Carpatilor etc.etc. scris in acte: BOC/BASESCU/ P.D.L.! Dizgratie ori ... Pisica ???
    Ar fi interesant sa ne dam cu parerea! Viitorul suna bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Shi tu, tot pi SICA ?!
    Buna rau Sica asta.

    Ba ZIL

    RăspundețiȘtergere
  8. Baaa da' ce buna e!!!...asta.. Q-magazin

    RăspundețiȘtergere
  9. ZIL x URAL X KAMAZ X MOLOTOV?
    IT-ic si-un pic

    RăspundețiȘtergere
  10. al dreak Pul8ac-nu vrea sa ne spuna cu cat i-a crescut instalatia de ..stropit

    RăspundețiȘtergere
  11. @ curIosu
    Nu am inaintat cerere de re,am declarat ca nu sut de acord cu zmindeala,in continuare cred ca este o nebunie care omoara oameni si distruge stabilitatea statului. Cred ca banii in plus,daca-i va primi careva,vor fi recuperati cu virf si indesat.
    ,,Cu cit" a crescut sau a scazut ...aia...,ce ne mai dau astia,este treaba mea !

    RăspundețiȘtergere
  12. Vedeti nu vrea sa spuna! de fapt i-a crescut si acum are constiinta murata ,ca l-a injurat degeaba pe hoooOprea!
    PS . zi si tu ca ala .. ba am fost un tampit ..si gata colegii te iarta.ba poti sa si injuri incontinuuu

    RăspundețiȘtergere
  13. I.L. Caragiale

    --------------------------------------------------------------------------------
    Căldură mare ,, Amice, eşti... idiot!''

    RăspundețiȘtergere
  14. DAR TI_A CRESCUT <NU_I ASA??-PAPAGALULE-FILFAITOR

    RăspundețiȘtergere
  15. I.L. Caragiale

    --------------------------------------------------------------------------------
    Căldură mare ,, Eşti un prost!... Înainte, birjar! ''

    RăspundețiȘtergere
  16. DAR TI_A CRESCUT NU_I ASA??-PAPAGALULE-FILFAITOR

    RăspundețiȘtergere
  17. 13,35
    Hamstere chiar vrei sa te calce MOLO-TOVU pe deget? Vezi sa nu-l uiti cumva in nas. Vorbesc de degetul de la mana nu de la picior "INTEL-ule"!
    IT-ic

    RăspundețiȘtergere
  18. Prieteni, de ce va certati?
    Cresterea cuantumului PENSIEI trebuia demult sa fie!
    Asa ca ... nu vad de ce ar aduce acum atat vrajba, invidie!
    Foarte bine ca a crescut! Un MOTIV temeinic sa avem grija sa nu ne-o reduca prin cine stie ce masinatiuni politico-juridice!
    Fara dubii, si SCMD lupta pentru IDEALURI similare: mentinere/crestere cuantum pensie, dar mijloacele si metodele de lupta sunt discutabile. Dovada: insuccesurile in lant! Lipsa vadita a DIALOGULUI cu cei de la PUTERE, conduce efectiv la imposibilitatea PARTICIPARII la luarea unor DECIZII de comun acord. A cui e vina?...
    Practic, nu cunosc un SUCCES remarcabil propriu, curat! Mereu CD al SCMD s-a laudat prin "insusirea in nume propriu", a altor CAUZE, cu alti avocati. Gresesc cu ceva?

    RăspundețiȘtergere
  19. O POZITIE CORECTA -si de bun simt.aferim!

    RăspundețiȘtergere
  20. da ,dar falfaitorul tot n-a recunoscut!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Stelian P.
    @Anonim 5 mai 2011, 14:55

    SCMD nu lupta pentru "pentru IDEALURI similare: mentinere/crestere cuantum pensie..."
    Iata ce semna la 01.04.a.c. maresalul:

    „…țintele noastre sunt și rămân:
    …………………………………………………………………
    -Recâștigarea cuantumului pensiei vechi;”

    Tot el declara ca SCMD doreste prorogarea Legii 164/2001 adica prelungirea termenului ei de aplicare ceeace inseamna ca cei care au primit ceva in plus cf. Legii 119/2010 pot ramine fara banii respectivi.
    Ai uitat sfatul sau ca cei care primesc ceva in plus sa nu se atinga de bani deoarece o sa trebuiasca sa-i dea inapoi ?

    RăspundețiȘtergere
  22. 15,12
    Chigrule las-o mai moale asa cum de altfel o ai.

    RăspundețiȘtergere
  23. @Stelian P.
    Ai dreptate si tu, mai ales ca ARGUMENTEZI cu materialul clientului.
    Aici insa NU sunt vinovati membrii-scmd-de-rand. Vina apartine MODULUI DEFECTUOS de exprimare, celor din varf. Dovezi, cu caru'!
    Nu pot uita injuriile, invectivele, anatema aruncata asupra celorlalti colegi pensionari, din afara SCMD! Ca la usa cortului!
    Nu asa te faci inteles! Nu asa atragi noi membrii!

    RăspundețiȘtergere
  24. @all,
    Am vizionat recent, materialul SCMD (video+pozele), de la depunerea de coroane la Monumentul Infanteriei, sambata, 30 aprilie 2011.
    M-au impresionat colegii din SCMD, prezenti la aceasta solemnitate!
    Oameni seriosi, patrunsi de adanca simtire fata de eroii neamului!
    Nu pot insa a trece, peste amaraciunea resimtita cu privire la NUMARUL celor prezenti. Putini! Prea putini. Foarte putini!
    Va puteti explica DE CE?
    Din care cauze si motive?
    Nu cumva FANFARONADA liderilor?
    Trambitatul cu surle si dobe de aiurea?
    Nu ar fi fost mai bine o CHEMARE DECENTA, SCURTA dar SOLEMNA?
    Imi cer iertare, dar ma dor si pe mine ESECURILE colegilor!
    Tristetea unor neampliniri, ridicate apoi apoteotic la rang de VICTORII NATIONALE! Mai multa MATURITATE, nu ar strica nimanui!

    RăspundețiȘtergere
  25. Stelian P.
    @Anonim 5 mai 2011, 15:47
    Perfect de acord. De altfel in postarile mele de peste un an de zile ii critic pe cei care "conduc" sindicatul din groapa in groapa si mai putin pe unii sindicalisti care in loc de argumente aduc injuraturi.
    Ma bucur sa vad ca nu sunt singurul si tot mai multi se delimiteaza de argoul folosit de duetul D&P.

    RăspundețiȘtergere
  26. Interesante amandoua articolele dar ce sa stie doamna mai mult ca nu a venit cu nimic in plus. Despre avansari s-a mai scris in presa, asa ca ... fiecare vine cu interpretarea lui ...

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi aduc aminte si de emblema data lui Boc, era in perioada in care se lua Boc de pensii nesimtite, sau ceva de genu. Oprea a venit cu emblema iar Boc a inghitit galusca pana azi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Prietene,
    lasa dreak gradele, avansarile unora si altora!
    Cheia primului ARTICOL, nu sta in grade si avansari!
    Mai vezi matale si PROBLEMELE DE NUANTA, de ATITUDINE a revistei
    Q Magazine fata de .... UNPR, fata de prietenul cu un car de stele Oprea, care acorda interviuri la miez de noapte si ceas de taina...
    Eheee ... cand vom avea noi rabdare sa ne uitam atent ... pe unde mergem, la ce vedem si chiar ... auzi! Pacat de graba care ne macina timpul, viata! D'aia poate pricepem greu, sau chiar deloc! Nu este o jignire! Este o constatare. Toti, din pacate, suntem FOARTE GRABITI!
    Inclusiv eu. Si nu-mi este indiferent! Dar... lupt sa ma schimb!

    RăspundețiȘtergere
  29. Oameni buni cine-l gaseste pe Neacsu? imi este dor de alui tilifon +analizele lui superdocte! cine i-o fi furat tastatura?

    RăspundețiȘtergere
  30. Nenea NEACSU ,nenea NEACSU !
    Suntem un grup de doi ,ingrijorat de lipsa stirilor. Speram ca sunteti bine,sanatos si ca aveti semnal in zona.
    Numai bine si sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  31. puiac
    asa de multi!! uite ca acu' suntem trei,deci am infrant.URAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  32. Gata treaba-i lamurita! pe14 scmd nu mai lupta doar pt. pensii ci lupta pentru TARA_a spus maresalul acu la A3

    RăspundețiȘtergere
  33. @akord75
    Sunt suparat pe tine.Mos Alecu pare a fi suficient de competent pentru a fi respectat.Gluma e gluma,dar vorbesc serios.Iar absenta lui NeaCisu chiar ma nelinisteste.Nu mai avem toti 40 de ani.
    Zimbeste,miine vei fi ca noi.

    RăspundețiȘtergere
  34. Cap de pluta,nu ai treaba la tencuiala? Ori te pregatesti de avansare.Umbla vorba ca vor sa te faca maior.

    RăspundețiȘtergere
  35. @barba roasa
    este competent mos alecu dar in acelasi timp nu suporta alte pareri si pe desupra are si o mare doza de sarcasm,care ii anuleaza eventualele calitati.
    Fa un exercutiu de imaginatie si compara "trofin" cu "mos alecu" si vei vedea imediat diferenta intre eleganta desavarsita si aroganta autosuficienta
    te salut!

    RăspundețiȘtergere
  36. Nea Marineeeeeeeeee!!!!!!!!Pe unde-mi umbli vericule?
    Vorba lu Barba Roasa: ai cumva probleme? Daca da ridica 2 degete si-l trimitem pe Chigr2 cu halicopteru, da asta dupa ce termina de povestit cum a fost el la vanatoare de...mushte.

    RăspundețiȘtergere
  37. @akord75
    Si noi suntem niste ingeri.Mai ales eu.

    BARBA ROASA

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna seara!
    Multumesc celor ce au intrebat de mine , sunt bine sanatos, doar ceva mai ocupat cu treaba pe la mosie. Vin pe acasa doar sa vad daca nu cumva mi-a fugit nevasta cu butelia. In rest, stau la gradina , sunt intarziat cu rasadurile, si acolo unde sunt nu prea am conexiune. Deci, nu va ingrijorati, inca mai respir. Oricum multumesc celor ce s-au ingrijorat , fie si in gluma.
    In ceea ce privste intrebarea anonimului privitor la oamenii putini de la depunerea coroanelor nu vad de ce se mira. Probabil e mai nou pe aici prin cartier si nu stie ca datorita politicii dezastruoase a conducerii SCMD a intrat o greatza in sindicalisti de te ia durerea de cap. Si in plus, CD nu e in stare sa organizeze o actiune daca nu o trambiteaza pe toate posturile, ca un viitor mare succes , pentru ca apoi sa spuna ca de fapt au fost mai multi dar s-au retras pe drum si nu au facut fata drumului lung si ritmului impus de cei din fata , adica din conducere. Obicei prost, ramas de pe vremea propagandei anilor 60 cand au invatat meserie cei doi corifei din fruntea plutonului, rect(e)Mircea si Valeriu. La asa conducere , asa rezultate deci no questions. Oricum modestia nu face parte din calitatile unui leader mondial,generalissim, asa ca nu mai puneti intrebari retorice. Ce este deranjant totusi este incapatanarea cu care domnul Dogaru continua sa se afiseye peste tot drept reprezentantul armatei, fara a realiza ca aduce un mare deserviciu celor pe care sustine ca ii reprezinta. Si oamenii care il vad habar nu are ca nici macar sindicalistii nu il mai agreaza. Cand ma gandesc ca oamenii ne vad pe toti si ne judeca prin imaginea creata de Dogaru, imi vine sa ma ascund in gaura de cartita.

    RăspundețiȘtergere
  39. scuzati dezacordul de la penultima propozitie. graba

    RăspundețiȘtergere
  40. @akord75 5 mai 2011, 22:13 :
    Fa si tu un exercitiu de imaginatie si compara raspunsurile date de mine unor oameni seriosi , care puneau in discutie probleme serioase , si raspunsurile date unor oameni pusi numai pe siciiala si iritare fara nici un motiv (aici trebuie sa recunosti ca sinteti putini cei din aceasta categorie ...de neinteles , pentru mine , este atitudinea ta mult diferita in prezent fata de cea de la primele noastre 'intilniri'...precum de neinteles este si 'neintelegerea' de catre tine a faptului ca 'ciondanelile' mele cu Cezar sint , pina la urma' destul de 'amicale'...)
    Asa ca ... particip cu seriozitate (atit cit ma duce mintea) la discutii serioase , dar folosesc acelasi stil de exprimare si cobor la acelasi nivel de intelegere la discutiile 'fara cap si fara coada'

    RăspundețiȘtergere
  41. Dezinformare cu avansarea lui Boangiu senior. Fituica Florianei JUCAN Q Magazine deja a dezmintit stirea si-si cere scuze public pentru galusca inghitita.

    RăspundețiȘtergere
  42. Am observat ca ,asta...... Q-magazin e bunaciune,dar ca ziarist de fituica se vinde si ea cum poate.Am ajuns sa aflu si eu acum despre marele Q-magazin cu "tiraje imense" si cumparat pe 5 continente.Der Spiegel ,New York Times,Le Monde inclusiv CNN,ar trebui sa ia masuri urgente impotriva unui asemenea "ziar" ca-i baga Floriana in faliment,vai de viata lor.Da de Buna e Buna...mi-ar fi placut s-o vad mai mult prin Click si Can-Can(ca de play-boy n-are moaca) eventual prezentand vremea(aia calduroasa)
    @mos alecu
    Constat din postarea ta anterioara ca ai ajuns la principiul;
    "Lauda-ma gura" sau ti-au mai "murit" din laudatori si ai ramas doar cu plano10 cu care ai interese comune.Chiar ne crezi copii??
    Raman la parerea anterioara.Trofin si altii pur si simplu te surclaseaza,diferenta fiind aceea ca ei sunt modesti si se exprima doar cand au certitudini
    iti raspund doar pentru faptul ca mi te-ai adresat si sunt politicos(dar nu se va mai repeta).
    postarea mea era un schimb de idei cu/pentru Barba Roasa dar din nou 'te bagi in seama' neinvitat

    RăspundețiȘtergere
  43. Subscriu la parerea lui Mos Alecu privind schimbarea lui Akord.
    Fara rautate, chiar stau si ma intreb care ii e adevarata fata . Oricum sunt circumspect. Dar sunt de acord si cu Akord, ca uneori Mos Alecu se supara pe cei care nu gandesc la fel ca el. Nu este insa un pacat prea mare, toti avem aceasta tendinta, intra in mostenirea genetica de la Cain si Abel.Totusi e dramatic cand unii oameni din cei ce nu suporta de loc sa fie contrazisi, ajung sa conduca destinele unei tari si dau legi prin care lumea e obligata sa creada ce vor ei. Iar unii tampiti , senili, corupti si impotenti, pun parafa curtii constitutionale pe toate aberatiile si ilegalitatile unor limbrici ai societatii.

    RăspundețiȘtergere
  44. @scorpio
    adevarata mea fatza este ca incerc sa fiu obiectiv intre atatea pareri(ma refer la cele politice)si in acest caz nu prea am prieteni.Fiecare te-ar vrea prieten si daca le arati ca nu sunt fara de pata(partidele pe care le ridica in slavi) incep sa critice si automat le devii dusman,pt ca pur si simplu nu ii sustii.
    Pe de alta parte nu cred ca trebuia sa te erijezi in arbitru in postarea anterioara.Nu te indreptateste nimic!Eu ma abtin de la astfel de gesturi
    crede-ma sunt sincer si fara rautate.

    RăspundețiȘtergere
  45. Ostasi fiti atenti la mine-asta nu-i NeaCisu. Nu are telfon si nic costum de tobosar!
    Comentariul lui ar fii trebuit ,in mod normal sa inceapa cam asa....aveti tupeul sa intrebati de mine ,voi niste mucosi care.....
    Auzi gluma se ocupa cu rosiile el care facea poze cu S.ACIF si manca pe paine numai scmd
    Concluzie- NeaCisu e retinut impotriva vointei sale.cineva incearca sa ne abureasca. Anuntati FBI,mascatii etc

    6 mai 2011, 16:16

    RăspundețiȘtergere
  46. @all
    am gasit acest paragraf si il redau mai jos(eu nu mai zic nimic)
    sa zica altii !!
    si mai jos aveti si link-ul
    În partea a doua pensionarii militari constănţeni au ridicat următoarele probleme:
    - premierul Emil Boc este dator să ceară scuze tuturor pensionarilor militari, pentru sintagma „pensii nesimtite” şi să-şi ceară public scuze poporului român pentru măsura aberantă de recalculare a pensiilor rezerviştilor din sistemul de aparare şi de a creşte aceste pensii la 80% dintre rezervişti în aceste timpuri de criză economică;
    - pensionarii militari nu acceptă recalcularea, obiectivul principal al SCMD constituindu-l anularea ilegalei Legii nr.119/2010 şi revenirea la o lege ocupaţională dupa modelul UE;

    http://scmdfiliala1constanta.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  47. @elena
    din prezidiu a facut parte si d-na gorghiu.
    Ma intreb; erati si dvs printre celelalte d-ne ca eu nu am avut onoarea sa va cunosc

    RăspundețiȘtergere
  48. deci acum cresterea pensiilor la 80% din pensionari a devenit aberanta!!
    Bai cat pot fi unii de neoameni!!

    RăspundețiȘtergere
  49. Hakoarde, baiatule tu chiar ai lipsa ceva bile la rulment? Iti aduci aminte de epi-zodul "Basescu +Parliamentul maresc lefurile profesorilor"? Bai omule daca nu esti membru al vreunui partid de rahat din tara asta, atunci sigur esti naiv...sau poate mai "trebuiesti" sa fii uns.
    Sandokan zpaima chigrilor

    RăspundețiȘtergere
  50. ATENTIE ,cad pietre !
    ATENTIE ,cad multe pietre !
    ATENTIE ,cad foarte multe pietre !

    RăspundețiȘtergere
  51. Ploua cu meteoriti ????
    Wowwww! De cand astept asa ceva!
    Spectcol de gala, de-o fi sa fie ce spui!

    RăspundețiȘtergere
  52. N-am spus ,,CA CAD STELELE''.Am spus ca sunt multi ,,bolovani '' care stau sa cada.

    RăspundețiȘtergere
  53. @anonim 18:14=ciumete
    ce e nu mai ai aer??
    Vezi ca reteta incercata la cezar e fumata si nu mai tine.Degeaba te zvarcolesti ca un sarpe cu capul in lat.nu mai ai nici o sansa cu propozitiile tale insailate din prostie si ura.Acest blog a fost ,este si va fi indiferent cat ai de gand sa ne desparti;esti doar jalnic.
    Si nu trebuie sa postezi de 3-4 ori texte diferite ca sa te multiplici ca anonim.gradul tau de prostie nu are legatura nici cu gradul militar nici cu cel de inteligenta;deci mori prost!

    RăspundețiȘtergere
  54. Ti-ai uitat cumva halatul Akord? Iti mai aduci aminte unde?

    RăspundețiȘtergere
  55. Fratilor , cumnatilor , lume , lume ...
    Mergeti repede la Armya si uitati-va la marele spectacol de lins in ...
    Sint cei trei arhangheli ai dreptatii : cezarus , akordel si motanel care se ling unul pe calalalt ... Dar sa nu indrazniti sa spuneti ceva , ca va sterge imediat postarea ...

    RăspundețiȘtergere
  56. Fac terapie de grup. Ca la Alcoolicii anonimi sau Prietenii pixelului albastru.

    RăspundețiȘtergere
  57. Da slănina o au cu ei? Că aia-i musai...Staţi să vedeţi episoade cu extra-terestri, amintiri din copilarie când era bunica fată...Bodega aia a lu Czar e un fel de club exclusivist al halitorilor de clisă şi greu, greu de tot eşti acceptat ca membru. Cezar taie, spânzură şi rade moaţe la greu în birtu lui...başca că nu-i mai ajungi nici cu prăjina la trompă. Vedeţi dacă ne-am jucat cu focu? Noi l-am creat! Este produsu nostru fraţilor! Acu ne-aşteaptă la cotitură să ne dea în cap şi să ne bea...

    RăspundețiȘtergere
  58. Bucura-te ca,,romanii are talent" si ,,noapte buna copii".

    RăspundețiȘtergere
  59. Stelian P.
    Citind cu atentie concluziile intilnirii de la Constanta aflam cu claritate

    PENTRU CE LUPTA SCMD ?
    1. Pensiile nesimtite sunt „dreptul cistigat” al smecherilor de a fenta legea si trebuie sa ramina neatinse.
    2. Boc trebuie sa-si ceara scuze ca i-a facut de ris, piticul dreaq !
    3. Nu toate pensiile militare sunt nesimtite ci doar pensiile dogarienilor adica mai putin de 7%.
    4. Celelalte pensii nu trebuie sa creasca in detrimentul pensiilor nesimtite si Boc trebuie sa-si ceara scuze poporului roman ca a gindit o asemenea ticalosie.
    5. Boc si stapinul sau trebuie demisi de urgenta ca nu se stie ce alte smecherii mai pot sa descopere.

    MOARTE FMI ! HONOR ET PATRIA ? VAE MEMBRIS

    RăspundețiȘtergere
  60. Steli pe ,
    Se perfectioneaza producatorii textelor care ti se dau pentru postari !!!... Pina nu cu mult timp in urma , se copiau textele criticabile pentru portocalii ... acum sint prelucrate incit sa fie mai socante pentru populime ... Degeaba face efort : populimea , alegatoare a sefilor tai , tot nu aveti capacitatea de a face vreo diferenta intre cele doua feluri de prezentare ...

    RăspundețiȘtergere
  61. Stelian P.
    @7 mai 2011, 09:15

    Stiu ca v-ar place sa aflati ca un serviciu special, plin cu generali bine platiti, se ocupa de combaterea voastra. Asta ar arata cit de importanti sunteti.
    E jignitor pentru voi dar nu imi da nimeni textele ci le fac eu singur.
    Nu le fac pentru populimea alegatoare a "sefilor" mei ci pentru dogarieni.

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna dimineata!
    Cand ,,dusmanii" te baga in seama ,de fapt e ..de bine! Multumesc,pentru reclama si pentru a nu ramane dator v-am dedicat si eu o balada. Cu toata dragostea ,desigur!

    RăspundețiȘtergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  64. De fapt aceasta balada, "Balada lui Czar pe cand culegea el castravetzi" suna cam asa in ultima parte:
    "...
    Dar-ar Domnezeu sa dea
    Sa-mi creasca si mie mintea
    C-a ramas precum iasca..."

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna ziua, as dori sa stiu daca v-ar interesa un schimb de link-uri.

    Astept raspuns la office@pyads.info.

    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  66. @anunturi online,
    MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing,
    nu vande, nu cumpara! Este doar un Blog de atitudine!
    De ATITUDINE, intr-o tara, cu o GUVERNARE bezmetica!
    Multumesc pentru salut, vizita, pentru bunele intentii!

    RăspundețiȘtergere
  67. Vot negativ pentru „figuranta 0,00000000001 de la Q Magazine. A se vedea povestile ei de calatorie scrise din statiuni exclusiviste. De unde atatia bani? Din vanzarea publicatiei? Sau din paparatzeala santajista.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri