Google Translate

marți, 24 mai 2011

Joaca de-a "hoţii şi vardiştii" continua, sau s-a schimbat ceva !?!

Pe vremea cand politicienii Puterii aveau imunitate totala in fata legii si procurorii nu indrazneau sa treaca nici macar pe acelasi trotuar cu ei, ne plangeam ca justitia nu functioneaza si nici nu speram sa vedem ziua cand un secretar general in Ministerul de Interne sa fie luat de DNA de sub nasul sefului sau, un ministru de Interne alb ca varul, impreuna cu un senator fara de care majoritatea risca sa devina minoritate in acea camera parlamentara.
Iata ca ziua aceea a venit si eu sunt foarte multumita ca lucruri care in timpul lui Adrian Nastase erau imposibile au devenit astazi fapt implinit. Si cred ca actiunea DNA, tot mai intensa in ultima vreme, culminand cu episodul de astazi, si concretizata in mai bine de 100 de trimiteri in judecata in ultima vreme doar, este un lucru foarte bun.

Sigur ca mai e mult pana departe, adica pana cand si celelalte etaje ale justitiei vor fi independente si decise, pana cand si instantele isi vor face treaba, iar sistemul mafiot se va destrama, dar activitatea DNA trebuie salutata si sustinuta si din interior asa cum este de la Bruxelles.

Daca Puterea a parut paralizata de lovitura, Opozitia si presa afiliata ei au inghitit greu aceasta galusca si motivele sunt lesne de de inteles. Cat timp sunt saltati cu aceeasi voiosie si reprezentantii PD-L, e greu sa mai invoci dosare poltice atunci cand sunt legati ai tai. Asa ca hotii prefera sa fie aliati transpartinic, avand impreuna un dusman de moarte.

Asadar, Victor Ponta a invocat ce stie el mai bine si cum stie el de la Adrian Nastase ca functioneaza Parchetul: la comanda politica. Adica actiunea DNA este o actiune de intimidare la adresa parlamentarilor PD-L inainte de o motiune simpla impotriva ministrului de Externe. Adevarul e ca o motiune simpla este si foarte importanta, nimic de zis, si ar justifica o asemenea desfasurare de forte. Atat de importanta incat niciun ministru nu a fost niciodata demis in urma ei.
Televiziunile au marit miza: ar fi o comanda a aripii Boc impotriva aripii Blaga, caci senatorul Banias este un sustinator al invinsului de la conventie. Voiculescu vesteste plecarea iminenta a unor parlamentari ai Puterii care ar fi trebuit opriti cu un exemplu teribil.

Dupa operatiunea din vamile cu Serbia si Ucraina, nu exista uselist si analist afiliat USL care sa nu se fi intrebat ironic de ce nu se vede asa ceva si in portul Constanta unde evaziunea e cat casa. Acum cand DNA a lovit naprasnic si acolo, nu e bine, ca e politic. Si cum ar fi bine, daca nu sunt indiscreta?
Apoi nu vad ce mare castig are aripa Boc din povestea asta, cat timp ministrul Traian Igas, mana lunga a lui Gheorghe Falca, a primit o lovitura in plex care, in mod normal, ar trebui sa se lase cu demisie si demitere. Adica omul propus cu gura lui si numit cu mana premierului in functia de ditamai secretar general al Ministerului de Interne, ministerul politiei adica, se dovedeste capul unei retele infractionale de proportii, despre care DGIPI ori nu stia nimic desi cercetarile incepusera demult, ori nu i-a zis nimic ministrului.

Dar si fara interventia DGIPI, daca dl. Igas arunca un ochi pe impresionanta declaratie de avere a lui Laurentiu Mironescu - 5 terenuri, un apartament si 4 case, conturi bancare, actiuni la 6 firme - ar fi trebuit sa-l puna pe ganduri. E drept ca atunci cand ai de-a face cu Falca asa ceva nu conteaza.
Una peste alta, Traian Igas ori stia ce invarte Laurentiu Mironescu, si atunci e manjit, ori nu stia si atunci e incompetent si penibil. Oricum ar fi, nu mai are ce cauta in fruntea unui minister de importanta Internelor. E un lucru pe care ar trebui sa-l inteleaga si Emil Boc, indiferent cat de mare este presiunea de la Arad.
Ma tem insa ca Traian Igas va ramane unde este, iar Emil Boc si PD-L isi vor mai arata o data slabiciunea. Ce mare victorie o fi aceasta?
Marti, 24 Mai 2011, ora 06:25
Sursa: Ziare.com. Autor: Ioana Ene
... Sigur ca mai e mult pana departe! ...
Am vazut multi, prea multi retinuti, arestati, dar foarte putini condamnati.
De la un anumit nivel ... unii nu suporta detentia!
Iar despre confiscarea averii, dobandite ilicit, nici macar un caz!
Admin

sau ... stiu dansii ce spun:
Vom trai si vom vedea!
Din nou joaca de-a hoţii şi vardiştii, sau s-a schimbat ceva!?!
Admin

26 de comentarii:

  1. Anul şcolar 2011-2012 va avea mai puţine vacanţe, dispărând aceea dintre semestre, în schimb vacanţa de iarnă va avea trei săptămâni în loc de două, iar cea de primăvară două în loc de una, a anunţat, astăzi, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

    "Semestrul întâi al anului şcolar 2011-2012 începe luni, 12 septembrie, şi se finalizează în 23 decembrie 2011. În acest interval va fi o vacanţă pentru ciclul primar în intervalul 22 - 30 octombrie. Vacanţa de iarnă începe în 24 decembrie 2011 şi se încheie în 15 ianuarie 2012, având astfel trei săptămâni", a explicat Funeriu, potrivit Mediafax.

    Semestrul al II-lea începe, luni, 16 ianuarie 2012 şi se încheie în 22 iunie. Vacanţa de primăvară va fi în intervalul 7 - 22 aprilie, după care semestrul continuă până în 22 iunie. Vacanţa de vară durează din 23 iunie până în 9 septembrie.

    Potrivit ministrului Educaţiei, anul şcolar 2011 - 2012 are un număr egal de zile ca şi anul şcolar în curs. Decizia privind modificarea structurii anului şcolar a fost luată împreună cu partenerii de dialog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu unul o sa cred in actiunile DNA , in justitie , in procuratura, atunci cand astia vor sta in cazarmi, cu familiile, paziti cu tunuri si avioane, cand ministrii sau chiar un presedinte vor fi luati pe sus si inchisi pentru tradare , pentru actiuni mafiote....etc. Atunci , da !

    RăspundețiȘtergere
  3. From:<.....@yahoo.com>
    To: .....
    Sent: Tue, May 24, 2011 ... PM
    Subject: Re:Fw: ordinea da zi

    Astazi, 24 mai, se continua dezbaterile pe aprobarea OUG nr.1/2011. Din partea SCMD sunt prezente doamnele Cobuz Elena si Caloianu Monica. MApN e reprezentat de secretarul de stat Ozunu si gl. Lupu, care sustin amendamentele Comisiei pt. aparare. Asteptam solutia comisiei. Fericire !
    ____________
    S-a terminat dezbaterea proiectului, iar dl.Ozunu a intors-o brusc, dupa ce a primit un telefon. Acesta, impreuna cu dl. Gherghina au determinat pe membrii Comisiei pt. munca sa respinga amendamentele noastre. A ramas cum au vrut pdl-ii. Fericire !
    ___________

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu Gheorghi Gherghina, securist di frunti cu grad di gl.bg. nemuritor mai ceva ca ăla highlanderu din film, oltean (bă nu vă suparaţ câ-i di-a vostru şî nu di-a nieu) bun amic cu sosîia lu Tuth (faraonu)-adicâ Stholojan...pi funcţîie la Finanţî/subsăcretar sau ci aia mamii lui, di pi vremea lu P. Roman altu cu maţîli fripti!
    Ie, dacâ vâ uitaţ mai atent la ANCMR...Dracu s-o ie, o sâ-l videţ pi Ghiorghi Gherghi-Găina întri cei ce-o înfiinţat AN...la SRI. Videţ aici în dreapta câ v-o dat comisaru şăf murâ-n gurâ numa sî cetiţ! Na c-am obosât...

    RăspundețiȘtergere
  5. Don comisr şăf ci ghini i-ar sta pretinului nieu Cezărel cu o părăchi di brăţări di celea cum ai pozat neta mai sus. Nu mult...numa o zî, două, trii la Bistriţa...aşe sâ-ş mai complectezî şcoala post-licealâ.

    RăspundețiȘtergere
  6. @DĂNILÂ PER PE LEACU,
    Bine ca mai venisi nana si pe la mene!
    Dar spune rogu-te, cu ce te supara pe talica asa tare Cezărel?
    Eu fui ocupat zilele acestea cu ceva documentare "din preistoria Romaniei megalitice pana la U.S." de azi, apoi trecui fuga-fuga la un EVENIMENT MAJOR din 11 mai a.c., cica "bombarda" o comeata soarele, (spune tu, mare nerozie, nu-i asa?), apoi ... aflai ca Mr. Obama se pregateste anul asta sa "dea in fapt" extraterestrii ...
    Eheee ... grea viata avui! Numai blogger sa nu fii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si inca ceva ... asta maine, acu vad ca te lua somnul!
    Ce zici nana, odoarele alea scumpe, duse pe la Roma,
    une crezi c-or fi azi? Or mai fi venitara in Romanica?
    Nu stii nica? Vad ca toti e ca ... pestii lu'Cezarica!
    Misca in draci, iau salarii luna de luna, dar nu cuvanta!
    Hmmm ... talica ce crezi?
    P.Scriptum vreau sa zic:
    Nana, dar pe ailalti nu-i vazusi?
    Une plecara nene?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Şăfu nu mâ luă somnu da cetii bazaconiile di pi blogu lu Cezar şî căzui pi gînduri ca prostu! Na câ noi l-am ouat pi Cezar (ca-n Ucenicu Vrăjîtor) ş-amu stucheşti-n tăti părţîli mai ceva ca tizu nieu motanu Dănilâ! Văi di mama noastrâ...La Icâ-i închisâ prăvălia câ-i certat cu Cezar, la Nicuţu iar apari Cezar, la Plano iar Cezar...noroc câ NeaCîşu îi plecat cu treburi la moşîie şî i-o lasat purcica-n custodie! Eu zîcem câ pintru Cezar îs suficienti brăţărili di inox-câ doarâ n-o sâ strîcăm brăţărili din aur ali dacilor. Cre câ tre sâ-l trimitim pi Cezar aşa cam vreo 2-3 stămâni la Bistriţa la batalionu ăla di "belli arti"-las câ ştie cioflingariu dispri ci-i vorba...
    Cu povestea cealatâ a netale mai lasâ-mâ sâ cercetez oleacâ....

    RăspundețiȘtergere
  9. Neaţa bunâ! Cic-o revenit (auru) cum zîci o cucoanâ pi blogu ei:
    http://bloguri.piatza.net/aurul-dacilor

    RăspundețiȘtergere
  10. ,,Un pacient slab / palid merge la medicul care l-a operat de curand cu rezultatul analizelor de laborator .

    Doctorul studiaza si zice:

    -Domnule, am doua vesti pentru dumneata: una buna si una rea.

    Pe care vrei sa ti-o spun prima?

    -Pai....p-aia rea, doctore.

    -Cazul dumitale e foarte grav. Practic mai ai de trait cateva zile.

    -Si vestea buna?

    -Ai venit la timp ! De maine spitalul se transforma in azil .......... ,,

    8

    RăspundețiȘtergere
  11. TOP GUN
    DANILA PERPELEACU,
    Mi-ai inseninat ziua,esti tare OMULE,am ras la greu,ce-mi plase cum scrii mataluta in dulsele grai moldovinesc,nu reusesc sa vorbesc moldoveneste,dar macar ma stradui!!!!!
    O ZI EXCELENTA TUTUROR SI FARA ANIMOZITATI,PROMITETI BAIETI????!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Stelian P.

    "După mai bine de 16 ore de audieri, Curtea de Casație și Justiție a decis arestarea pentru 29 de zile a celor 28 de reţinuţi în cazul corupţiei din Portul Constanţa. Avocații acestora au făcut deja recurs. Printre ei se numără și fostul secretar al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Laurenţiu Mironescu."
    Evz.

    De aici mingea e in terenul justitiei. Sa speram ca meciul se joaca fara intreruperi.

    RăspundețiȘtergere
  13. TOP GUN
    Mai 'STELICA P'?????,pai nu ti-e clar, ca fac ei ce fac si 'portocalii' ies basma curata!!!!
    Si-apoi,MIRONESCU -I de la LIGA NAVALA,cum te stiu un fervent sustinator,bietul LAUR NU MAI E BALAUR!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stelian P.
    Mai TOP GUN,
    Nu stiu cum ies sau nu portocalii dar stiu altceva in mod sigur:
    - cineva a impins bulgarele la vale si acum viitorii guvernanti nu mai au niciun motiv sa fie "domni" si sa-l intrebe pe Adrian Nastase daca pot da drumul la dosarul "Flota" sau la alte dosare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Stelian P.
    Mai TOP GUN,
    Pune tu un i in plus la portocalii ca eu mereu am ceva cu ei si ii lipsesc de drepturile lor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Danila dechideti nene un blog, ca tot lasa ala, Ica, spatiu in blogosfera! La cum li zisi matale, sigur fasi ricord di audenta!

    RăspundețiȘtergere
  17. TOP GUN

    Mai 'STELICA P''

    Ce frumos taxezi si vanezi tu,cum le graiesti tu ca un om mare,cum debordezi si debitezi tu iubire portocalie,ce rai suntem noi ceilalti ,cum ne este noua bine cu ei si noi mafioti ce suntem nerecunoscatori ,cum avem noi ,salarii de mii de euro ,vila ,jeep si o amanta asortata la tupeul si nesim tirea noastra ,vai cum ar trebui sa fim noi pusi la zidul infamiei!!! Vai,daca ar depinde de tine un masacru la adresa noastra,ce ne-ai mai matrasi tu de la 'vedete la figuratie',ce tortura ne-ai pregati tu inainte de capitulare,scenariu apocaliptic.....Ne si vedem toti strigand:
    INDURARE,' STELICA',FIE-TI MILA,HAI CA NU MAI FACEM,NU MAI ZICEM DE RAU,FII BUN,TU ESTI IDOLUL NOSTRU,CRUTA-NE VIATA!!!!!
    Visuri spulberate!!!! Asa-i ca ne-ai killeri pe toti,dar vrem si noi sa apucam 2012 ,apocalipsa live.....dupa BE MY GUEST!!!
    Hai,zambeste MARINICA,PARDON 'STELICA P''''????? Lasa ranchiuna,stiu ca-i dulce razbunarea ,dar faci diabet,tinem la tine,chiar daca tu ai ganduri ciudatele!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Informatii utile pensionari
    Incepând cu data de 21.03.2011 programul de lucru cu publicul al Casei de Pensii a M.A.I., stabilit în temeiul prevederilor Ordinului ministrului administratiri si internelor nr. 703/2009, va fi următorul:

    depuneri de cereri şi documente – zilnic, orele 10.00-13.00;
    pentru situaţii de deces ale pensionarilor:
    - primiri documente – zilnic, orele 10.00-11.30
    - plati - zilnic, orele 12.00 - 13.00 -
    cu menţiunea că plata ajutorului de deces se efectuează în ziua următoare celei în care au fost depuse documentele.
    În cazul decesului pensionarului sau al unui membru de familie al acestuia, cu domiciliul în afara municipiului Bucureşti, persoana îndreptăţită, potrivit legii, va solicita Inspectoratului de Poliţie Judeţean, de pe raza căruia se află localitatea de domiciliu a persoanei decedate, acordarea ajutorului de deces prevăzut de lege, pe baza documentelor justificative înaintate în acest sens, urmând ca inspectoratul respectiv să achite ajutorul de deces, în termen de 24 de ore de la solicitare.

    Documentele justificative sunt următoarele:

    cerere pentru acordarea ajutorului de deces (anexată în copie – model);
    certificat de deces în original şi în copie;
    actul de identitate al solicitantului în original şi copie;
    acte de stare civilă ale solicitantului, din care să rezulte gradul de rudenie cu decedatul, sau după caz, actul care atestă calitatea de moştenitor, tutore, curator, în original şi copie;
    acte din care să rezulte că s-au suportat cheltuieli ocazionate de deces;
    ultimul talon de pensie M.A.I., în original şi în copie.
    În cazul decesului pensionarului sau al unui membru de familie al acestuia, cu domiciliul în municipiul Bucureşti, persoana îndreptăţită, potrivit legii, va solicita Casei de Pensii a M.A.I. acordarea ajutorului de deces prevăzut de lege, pe baza documentelor justificative prevăzute la pct. 1 înaintate în acest sens, urmând ca structura respectivă să achite ajutorul de deces, în termen de 24 de ore de la solicitare.

    Macabru pentru pagina M.A.I
    stramb

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Stelian P.
    Vezi ca TopGun este pe ,,invers'' si a facut pasiune pentru tine. Cand iti spune ,,iubitel''(pe Infom), la Cezar pe blog iti spune ,,scumpete'', vrea sa te ,,guduri'' ca sa-i provoci ..placere''. Pe Dogaru a spus ca-l simpatizeaza.
    Iti dau un sfat: apara spatele.

    RăspundețiȘtergere
  20. Stelian P.
    @Anonim 25 mai 2011, 15:51
    Stiu ca e pe invers. In legatura cu Dogaru a facut alte afirmatii. Le redau mai jos impreuna cu raspunsul meu:

    TOPGUN a scris:
    23 Mai 2011 la 5:18 pm
    Dogaru e misto,e doctor, e crancen, ce sa fac, te pui cu iubirea si pasiunea!!!!!
    Am si eu o iubire,,pe Doggy,DACA ARE O PRIVIRE ASA ALBASTRA!!!!

    Stelian P. a scris:
    23 Mai 2011 la 5:38 pm
    TOPGUN
    Va doresc sa aveti “casa de piatra” si sa folositi anticonceptionale. Mai discutam cind o sa te intereseze femeile.

    RăspundețiȘtergere
  21. Wednesday, May 25, 2011
    [roarmy230] OUG 1/2011
    From: "Cobuz Lenuta"
    To: roarmy230@yahoogroups.com

    Stimati camarazi, disponibilizati sau nu,
    1. Va multumesc din suflet tuturor pentru urarile transmise de ziua numelui meu si imi cer scuze ca nu am raspuns, dar am niste momente mai putin placute in familie (mama foarte bolnava) care mi-au "consumat" aproape tot timpul.

    2. Totusi, am ajuns ieri la Comisia de Munca din Camera. A fost o zi foarte urata. Prezenta deputatilor a fost de 100%. Invitati - aproape mai multi decat deputati. S-a dat cuvantul secretarilor de stat de la cele 2 ministere - aparare, care a sustinut INITIAL amendamentele Comisiei de aparare si Finante, care a cerut respingerea lor. Deci, 2 ministere ale aceluiasi guvern aveau pozitii diferite. Au inceput discutii... cat cuprinde! Secretarului de stat de la aparare i-a sunat telefonul. A raspuns sec: AM INTELES! A cerut apoi cuvantul si a declarat ca ministerul apararii nationale, deoarece majoritatea pensiilor cresc, nu mai sustine amendamentele comisiei de aparare, implicit pe acela ca daca din recalculare rezulta un cuantum ami mic, sa se plateasca cuantumul mai avantajos. N-am inteles de niciun fel explicatia retragerii sprijinului, dar eu sunt prea mica pentru niste probleme atat de complexe!
    Am (re)luat cuvantul, i-am rugat pe domnii votanti sa se gandeasca, inainte de a trece la vot, la ce se va intampla cu disponibilizatii ale caror pensii, deloc nesimtite si substantial penalizate, se vor reduce si mai mult. Ce se va intampla cu aceia care au rate la banci, care vor pierde casa, masina, afacerea, vor trebui sa isi retraga, poate, copii de la scoala... Nu am mai avut nevoie de microfon, doar ma tineam de un scaun sa nu pic, Monica (care venise cu situatia zecilor de mii de procese in sinteza) incerca sa ma calmeze, dar riscam sa imi pierd controlul. Pentru prima data de cand ma tot "plimb" pe la comisiile parlamentare. Si am ceva vreme! Cum s-a votat, ati aflat. Amendamentele au picat. Niciunul dintre cei care v-au/ne-au promis sprijinul nu ni l-au si acordat. Am plecat tristi, dezamagiti - Monica, dl. Monac si eu. Nu mi-am revenit inca. Nici nu mai am putere sa comentez. Va las pe voi sa accesati site-ul Camerei deputatilor si sa descoperiti care sunt cei ce v-au/ne-au semnat sentinta...
    Dumnezeu sa ne dea puterea de a nu innebuni de tot, de a ramane si sanatosi fizic si .... "bucurosi" le-om duce toate!

    Elena

    PS 1 Daca Dorel accepta invitatia de a veni la Comisie, ar fi stiut sa va prezinte mult mai bine situatia. Eu atat am putut.
    PS 2 Credeti ca la votul in plen ni s-ar putea intampla ceva similar cu ceea ce s-a intamplat ieri la politisti? Eu nu cred, dar sper!
    =============
    Asa poate mai aflam si noi, ceilalti,
    ce se mai intampla in lumea buna, in lumea luminatilor.

    RăspundețiȘtergere
  22. ANONIM,
    I-A SARIT MUSTARUL LUI STELICA CAND I-AM SPUS MARINICA,A INCEPUT CU SCENARITA LUI DE DOI BANI,CE MISTO FACE EL DE TOTI,CUM SE DA PRIETEN CU DOREL,CU MARIAN ILIE,CU O GRAMADA,CUM PE BLOGUL LUI,LE MULTUMESTE PTR.CARTI,SI AICI DA CU EI DE TOTI PERETII!!!! MARINICA , A FOST 'PRES' LA LIGA,EI, NAVALA NORMAL!!!!!
    DACA, NU REUSESTE SA NE ANIHILEZE,NE DISCREDITEAZA.SUPER TARE,SUPER MISTO,CERT ESTE CA N-AVETI DECAT SA CREDETI CE VRETI VOI,NU MA SUPAR,MA AMUZ!!!!!
    IN REST CARACTER DUPLICITAR,INSTABIL EMOTIONAL, UN MIZERABIL !!!!
    Nu-i nevoie sa-ti pazesti 'SPATELE',NU MAI ESTI COMPETITIV CU FEMEILE ,LA 65 DE ANI,FII REALIST SI LASA PROSTIILE!!!!!
    Ai vrea tu,dar vrabia saraca,ce sa viseze!!!!!!! Ai vrea tu sa-ti arunc eu un oscior!!!! sau o bucatica de zahar,dupa dresaj,cand mai slabesc LESA!!!!!!
    O SEARA BUNA BAIETI SAU DRAGALASILOR,VAD CA ATI FACUT O PASIUNE PTR.CUVINTELE DRAGASTOASE!!!!!
    Marinica,d-na PUSA SI GABITA,TE-AU ALINTAT AZI?????

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim spunea...

    Stelian P.
    @TOPGUN
    Hai sa-ti explic:
    - am auzit de regizorul ala dar eu vorbesc aici despre ROMANI (probabil ca nu ai vazut cu ce incepe textul meu si inca cu litere de tipar, cum iti place tie)
    - ma leg de numele rusesc al lui Vadim deoarece am invatat chiar de la domnia-sa ca fiecare "client" ochit de el in pix este mai intii luat la misto pe tema numelui pe care il poarta si a etniei pe care o reprezinta acel nume (am exemple cite vrei, ma mir ca tu le uiti. Acum ai prins ideea ?)
    - de ce incep cu Vadim ? Deoarece trebuie sa incep cu cineva si am ales pentru asta pe cel mai cinstit si corect roman de pe planeta, pe cel mai reprezentativ dintre noi (il citez din memorie). Scrie undeva ca trebuie musai sa-i injur pe cei de la conducere si sa-i pup pe domnii care saliveaza pe margine ?
    Miine am zi libera asa ca te las pe tine sa faci incursiunea respectiva, dragalasule....
    25 mai 2011, 14:02

    P.S.Constat ca mai e unu'pe invers aici si don stelica, tot cu' dragalasule' se exprima,hai top gun c-ai facut victime!

    RăspundețiȘtergere
  24. Stelian P.
    @Anonim 25 mai 2011, 17:49
    Constati tu dar constati gresit. Expresia e copiata din postarea lui TOP GUN de la ora 11:45 dar recunosc ca am uitat sa pun ghilimelele de rigoare. Asta e stilul meu, lucrez cu materialul clientului.Iata-l mai jos:

    "Cat despre Vadim ,este foarte destept,lasand la o parte show-ul pe care il face ,este doxa ,erudit......,te eclipseaza,dragalasule.... "

    RăspundețiȘtergere
  25. @Stelian P.
    Bine, dragalasule!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri