Google Translate

sâmbătă, 7 mai 2011

Ştirea este nu doar importantă, e gravă! TeleJustitia din Romania, isi spune din nou cuvantul!

Încă un episod din ceea ce Băsescu şi adepţii săi numesc luptă anticorupţie a făcut un mare, enorm, fâs. De data aceasta a fost rândul arestărilor masive ale vameşilor să facă fâs.
Arestări cu care şeful statului român spera să ducă de nas Uniunea Europeană, după eşecul uriaş al guvernării sale privind aderarea României la Spaţiul Schengen.


Postul de televiziune Antena 3 a transmis o ştire aparent doar importantă:
"Aproape trei sferturi dintre poliţiştii de frontieră arestaţi la Vama Siret pentru luare de mită au fost eliberaţi. Din cei 62 de ofiţeri şi agenţi reţinuţi la începutul lui 2011 pentru corupţie, 45 vor fi judecaţi în libertate, în urma deciziei luate de Instanţa Supremă. Printre aceştia se află şi fostul şef al punctului de Poliţie, Aurel Anea. Judecătorii le-au interzis acestora să părăsească ţara".

Ştirea este nu doar importantă, e gravă! Gravă pentru justiţia de tip stalinist care a început să le fie impusă procurorilor Codruţei Kovesi de Traian Băsescu. Un Traian Băsescu disperat că nu poate acoperi, acum cu această cacealma judiciară, umilirea suferită din partea Uniunii Europene. Uniune care i-a dat peste nas preşedintelui ţării noastre cu realitatea corupţiei de pe malurile Dâmboviţei.


Aşadar, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care până acum a confirmat mai toate mandatele de arestare în cazuri răsunătoare de corupţie, a lăsat în libertate nici mai mult nici mai puţin decât trei sferturi dintre vameşii arestaţi la Siret.

Se vorbeşte tot mai intens de subţirimea probelor de la dosar. Referirea la majoritatea covârşitare a vameşilor lăsaţi în libertate este, totuşi, nedreaptă: şi un singur om dacă era arestat pe nedrept era extrem de grav.


În mod normal, doamna Kovesi trebuie să îşi dea demisia de onoare, în faţa unei înfrângeri de asemenea proporţii în Instanţa Supremă a ţării. Demisia este cu atât mai necesară cu cât cei nedreptăţiţi şi arestaţi pe nedrept vor obţine fără drept de apel şi aproape automat cuvenitele reparaţii din partea Curţii Europene a Drepturilor Omului.


Aşadar, având în vedere că noi toţi românii vom plăti pentru greşelile cu voie, de la stăpânirea politică!, ale procurorilor doameni Kovesi, e necesară plecarea domniei sale.


Vom face astfel economii la buget şi nu vom fi nevoiţi să ne împrumutăm iar printre străini, ca să acoperim ori incompetenţa, ori reaua-voinţă a unor slujbaşi ai Dreptului. Şi prostia unor guvernanţi incompetenţi şi prost crescuţi!
Sursa: Vameşii eliberaţi, încă o factură plătită de români

NU ma pronunt asupra DECIZIEI ICCJ.
Probelor, Politistilor, Procurorilor, Judecatorilor.
NU ma amestec in actul probatoriu sau de Justitie!
Problema mea este de natura etica, morala. De viata si OM normal:
Ce se intampla cu IMAGINEA institutiilor afectate?
Dar a politistilor de frontiera, ca oameni?
Ce spun si cred familiile, copii, prietenii celor fosti incatusati?
Bellum omnium contra omnes ?!?
Qui prodest? Quo vadis, România?
Admin

94 de comentarii:

  1. Stelian P.
    Nu vreau sa supar pe nimeni dar judecarea in stare de arest pentru asemenea fapte nu este obligatorie iar eliberarea lor nu este dovada ca au fost arestati fara probe.
    Se considera de catre instanta ca probele sunt suficiente pentru o judecata corecta iar mentinerea in arest nu mai este necesara si nici folositoare pentru continuarea anchetei.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Stelian P.,
    Atitudinea mea izvoraste din FAPTUL ca stiu FOARTE BINE ce inseamna sa fi incatusat/incarcerat! Am fost si raman IMPOTRIVA hei-rupismului in Justitie! Nu cu TV-urile, mascatii si catusele in "prime time" se face DREPATEA. Arestarea, incatusarea, incarcerarea, sunt FORME MAJORE, deosebite, care nu se pot decide aiurea, dupa un pricipiu idiot: las'ca dovedim apoi, gasim noi probe!
    Un singur NEVINOVAT daca se va adeveri ca EXISTA, si va fi DEOSEBIT DE GRAV ceea ce s-a intamplat! Cine si cum mai indreapata raul facut?

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca exista o zicala inteleapta
    Mai bine sa scape 100 de vinovati decat sa condamni un singur nevinovat
    asta nu exclude judecarea in stare de libertate.nu reprezinta pericol social,dar nu inseamna ca sunt nevinovati-probe exista.sper ca justitia sa stabileasca adevarul cu dreptate si fara partinire si fiecare sa primeasca dupa faptele savarsite
    nu vreau sa dezvolt dar vamesii si politistii au vilisoare frumusele
    pt. salariul lor de 'cetateni in slujba statului'(la care se adauga "accesoriile" de intretinere,masinuta bengoasa,si eventuale conturi sau bani la ciorap
    asta imi aduce aminte de anii '90 cand se trecea vama cu sutele de kg de rulmenti spre turci si se intorceau burdusite cu blugi,aur etc.Pai cam de acolo au ajuns unii mari oameni de afaceri de mai tarziu,iar primele vile bengoase le-am vazut intamplator la Giurgiu prin '93-94 si nu erau nicidecum ale investitorlor straini.Ia ghici ale cui erau ca toti vecinii stiau marele 'secret'

    RăspundețiȘtergere
  4. deci asta-i secretul lui Polichinelle cu radacini vechi in timp,ca doar nu au descoperit ei acum apa calda
    Ce parere aveti domnule admin? ca sunteti mult mai in tema ca profesie.

    RăspundețiȘtergere
  5. @akord75, @Stelian P.,
    Eu nu am luat apararea NIMANUI. Mai mult, akord75 intuieste perfect: stiu prea multe, ca sa pot fi dus cu presul! Repet: pe mine ma REVOLTA cameleonismul PUTERII, in lupta ANTICORUPTIE! Campaniile de ARESTARI cu televiziunile dupa ei, iar apoi ... eliberarile pe sest din variate motive, de regula lipsa proceduri, greseli aiurea si cate altele! Nu am VAZUT inca, macar UN MARE CORUPT, condamnat la ani grei, dar mai ales, CONFISCAREA AVERII! Confiscarea averii ilicite. Asta spune TOTUL! A fost si ramane RUSINOASA EMBLEMA a luptei anti-frauda, anti-coruptie! In rest, noi platim oalele sparte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stelian P.
    @Admin.
    Nimeni nu aproba astazi arestarea cuiva fara probe. Cind cineva se prezinta in fata judecatorului si cere arestarea preventiva pt. 29 de zile fata de zeci de cadre ale MAI, are probe serioase si acel cineva este procuror, specialist care are inainte de orice un sef si care se bazeaza pe munca a zeci (poate mai multi) de ofiteri cu cercetarea penala, agenti sub acoperire, inregistrari cu mijloace tehnice, declaratii etc.
    Justitia "live" nu e corecta dar are si ea rolul ei, cel putin unul preventiv. In cazul de mai sus inregistrarile cu tehnica aparute in mass-media au tocmai rolul de a demonstra ca arestarile nu sunt facute la ordinul cuiva si ca se bazeaza pe probe.
    Am trait si eu perioada cind cercetarea se facea cu bastonul de cauciuc si cu catusele la miini iar procurorii demonstrau cum se bate mai eficient. Sunt sigur ca perioada aia a trecut si nimeni nu risca sa aresteze pe baza de ordin. Dvs. ati face azi asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Stelian P.
    @Admin.
    De acord ca pina in prezent nu am vazut un mare corupt judecat definitiv si cu averea confiscata. Trebuie insa sa va amintesc de minunatele termene (pina la calendele grecesti) cu care lucra justitia noastra. In sfirsit, abia dupa 21 de ani aceste termene au fost drastic scurtate sau eliminate. Va asigur ca urmeaza sa vedem procese mai scurte deoarece acum judecatorii sunt obligati sa se miste mai repede.
    Povestea cu eroarea procedurala a fost si ea drastic limitata asa ca abia acum o sa vedem daca puterea mai poate da dovada de cameleonism. Stind cu legea in mina eu nu mai cred (in sfirsit)

    RăspundețiȘtergere
  8. Corect. Si eu cred ca odata si odata, se va face DREPTATE si in Romania. Deocamdata insa, suntem departe. Mai nou, se moare si de foame! Sa CRED ca actuala PUTERE, ar mai avea nevoie de inca 4-8 ani ca sa fie Justitie si Bine in Romania? Ma indoiesc! Deja au consumat demult TIMPUL de joc!Asta nu inseamna,ca dau un CEC in alb opozitiei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar daca tot suntem la TACLALE,
    reiterez aici, acum, din nou visul meu:
    Am crezut cu tarie intr-o NOUA FORTA in Romania,
    intr-o STRUCTURA CIVICA sau chiar POLITICA, avand ca "radacini, tulpina si increngatura", militarii pensionari, din toate categoriile si specializarile. Nu neaparat ca SEFI, diriguitori. Prezenta lor, in numar cat mai mare, o vedeam eu ca importanta. Am crezut in cinstea, corectitudinea, patriotismul acestora. Ati vazut cu totii, cu ce m-am ales, si eu si voi! Pacat! Si militarii, au avut si au FRIPTURISTII lor! Acum, nu mai cred nimic! Sunt prea sceptic, lovit de rele, sa mai cred in cineva sau ceva! Iar miracolele, sunt ceea ce sunt: miracole!

    RăspundețiȘtergere
  10. Stelian P.
    @Admin.
    Actuala putere poate sa plece. Nimeni nu e batut in cuie la guvernare. Important este faptul ca indiferent cine ii inlocuieste nu mai poate schimba atit de repede legile de baza (Codul penal si Codul de procedura penala, Codul civil si Codul de procedura etc.) asa ca in sfirsit va incepe sa se aplice legea si la noi.(foarte tirziu, dar...) Sa nu uitam si picioarele in fund pe care le primim de la UE si care au si ele termene din ce in ce mai strinse.

    RăspundețiȘtergere
  11. @stelianP@admin
    si daca le inlocuieste/inlocuiesc vor trebui sa faca dovada clara si irevocabila ca le vor inlocui cu ceva mai bun din toate pdv decat ceea ce exista.
    ca exmplu ma intreb cu ce vor inlocui(cei ce vor veni la putere inevitabil la un moment dat,recte USL) actuala legislatie ce reglementeaza pensiile militare,si care sa fie mult mai corecta si mai dreapta decat ce este acum.V-am provocat la o discutie cu argumente si astept bineinteles si ceva anonimi care sa vina si sa strice totul"ca ei sunt ""smecheri""

    RăspundețiȘtergere
  12. Akord tata, noi te stim ca provocator asa ca nu e cazul sa ne-o spui chiar tu cu gurita ta. Vezi Ifom...
    Da de principiul neretroactivitatii legii ai auzit (mai putin aia penala)? Ce ti-e si cu unii priceputi in toate cele...In rezolvarea problemelor nu le lipseste nici sarma nici ciocanul!
    "Tipic romanesc"!

    RăspundețiȘtergere
  13. @akord75,
    Ai ridicat la fileu problema cea mai arzatoare a celor care suntem pe aici: PENSIILE MILITARE. 1. Din start, conceptul, sintagma aceasta, din perspectiva actualei legislatii, NU mai exista! 2. De retinut ca Legile actuale, pe fata sau pe dos (adica prin diverse tertipuri), sunt EXPRESIA vointei PARLAMENTULUI, Putere+Opozitie! 3. In viitor, deoarece ne-o cere si UE, lucrurile tot asa vor ramane, indiferent cine vine la putere sau ce promite in campania electorala! Aici am un ARGUMENT in plus: populatia, a fost INJECTATA cu ura, impotriva pensiilor ocupationale, catalogate pe nedrept ... nesimtite, de actualii guvernanti, in frunte cu Seful Statului.
    Astea toate ... ca AVOCAT AL DIAVOLULUI!
    ______________
    Dar, de vor fi si minuni, sigur, viitorul PARLAMENT poate schimba in bine o parte NEDREAPTA din actuala legislatie, deoarece TREBUIE sa recunoastem ca are si PARTILE EI BUNE, care au indreptat "NEDREPTATILE" facute de predecesori, militarilor. Problema va fi insa, daca vor vrea, daca se vor tine de cuvant, deoarece sunt CONVINS ca de promis, vor PROMITE tunand si fulgerand!

    RăspundețiȘtergere
  14. @admin
    Merci!
    Imi scot palaria!

    RăspundețiȘtergere
  15. @admin
    hai sa fim la momentul adevarului ca am baut si o tzuica
    Am pensie de 1665lei net.In scurta mea cariera de 21 de ani am avut
    7 ani functie de mr
    11ani.........lt.col
    toti 18 in grupa spec..... si konietz filma
    Cat crezi ca ar trebui sa-mi mai scada pensia pentru a fi unii multumiti
    (cei care aveau pantalonii lustruiti in fund de atata stat pe scaun)

    RăspundețiȘtergere
  16. si toti anii la gradatia maxima a functiei,dar fara sporuri si "merite",pt. ca eram mai tot timpul plecat prin tara si alea le imparteau altii intre ei la birou

    RăspundețiȘtergere
  17. @akord75
    Logica si indreptatita suparatrea ta.Numai ca cai ce imparteau"meritele" si aveau sporuri,au trecutin rezerva cu stagiul complect.Pensia lor creste nu scade,cum este posibilsa pateasca pensia ta.

    RăspundețiȘtergere
  18. 1.665lei net,revizuita sau dec.2010 ?

    RăspundețiȘtergere
  19. dec 2010
    reviz. o astept

    RăspundețiȘtergere
  20. @akord75,
    Imi cer scuze!
    Am fost un pic ocupat!
    1.665lei, NU este o PENSIE corecta, pentru un om cu 21 ani vechime ca OFITER. Nici macar un SUBOFITER, NU trebuie sa aiba o asemenea pensie. Va trebui sa CREASCA, cu destul de mult, in opinia/logica mea! Astept un raspuns, la momentul final! Al DECIZIEI!

    RăspundețiȘtergere
  21. @admin
    voi raspunde cu adevarul adevarat

    RăspundețiȘtergere
  22. Va multumesc pentru conversatie, dialog!
    Regret ca nu s-a largit cercul.
    Tin sa multumesc si celor tacuti, de pe margine!
    Si nu au fost putini! Fix 985!
    Poate maine, vom fi mai multi!
    Azi, adica!

    RăspundețiȘtergere
  23. Stelian P.
    Buna dimineata.
    Am o rugaminte:
    -am servit de atitea ori expresia "pensiile militare sunt nesimtite" ca am inceput sa ma uit in oglinda si sa-mi fac autocritica. Am o arhiva cu declaratiile importante dar pe asta nu o gasesc. Am gasit ceva despre UNELE pensii si multe despre cazul Geica in rest pauza.
    Va rog frumos si fara nici un misto sa-mi dati link-ul in care cineva important spune ca TOATE pensiile militare sunt nesimtite.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cautati si un link in care ,,cineva important" spune ca ,,toti" ziaristii sunt tzigani imputiti.Rime,beneficiari,asistati,tzara de mamicutze si bebelus.
    Te-a pocnit in freza pixelul albastru sau asa te-ai nascut ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Akord nu conteaza cat de mare o ai, ci cat timp o mananci! Ma refer la pensie...

    RăspundețiȘtergere
  26. Stelian P.
    @Anonim 8 mai 2011, 10:12
    E si asta un raspuns "edificator". Imi dai link-ul sau doar atita poti ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Stelian P.
    @cine intelege
    Vad ca atunci cind folosesc expresii de neinteles pentru dogarieni("Buna dimineata. Am o rugaminte:,Va rog frumos...") domniile lor inteleg ca ii injur si isi manifesta pe deplin inalta educatie. Ce expresii ar trebui sa folosesc pentru a plonja la nivelul lor ?

    RăspundețiȘtergere
  28. @lasul=anonim 10.31
    inca odata ne "surprinzi" cu gandirea ta profunda.
    Pe bune esti cel mai mare "smecher" in viata,altii ca tine nu se vor naste curand-minunatule!!

    RăspundețiȘtergere
  29. @stelian P
    Nu plonja!!Acolo la ei in hazna pute tare urat,

    RăspundețiȘtergere
  30. "Blogger- Akord;
    Ocupatia- militar (??????????);
    Tara- Romania"
    Mai viteazule esti tu oare mai putin anonim decat mine?
    Dar asa le place unora sa fie bagati in seama...

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna dimineata!
    @Admin-Burcu:NU la Dvs.ma refeream ,ce naiba!La anonimii care nu fac (unii dintre ei,nu toti.sunt cativa anonimi de care chiar imi pare rau ca s-au simtit ofensati si au plecat ex.Pelticul,iubita mea Phiranda,cel care ma alinta cu Garide etc.Sper sa inteleaga ca nu la adresa lor m-am manifestat mai zgomotos)decat sa muste sa jigneasca ....

    RăspundețiȘtergere
  32. @12:03
    Tu nu esti anonim,tu pur si simplu nu existi.
    Nu ma intereseaza cat o ai de mare,dar daca ti-ai mancat-o pe a ta poti s-o mananci si pe a mea,da vezi sa n-ai greturi.Pofta mare!!
    Acum sunt sigur ca iti place!

    RăspundețiȘtergere
  33. Cezare esti amabil "sa traduci" totusi ce ai vrut sa spui? Fii putin mai clar in exprimare!
    Cu multumiri "Anonimul cunoscut"

    RăspundețiȘtergere
  34. @Anonimul cunoscut- te salut.regret ca nu te-am mai intalnit de multa vreme.
    Sa traduc- ce? citeste odata ce-i in paranteze si separat ce nu-i in paranteze(ca la artimetica)
    @Akord-eu garantez ca vei bate' pe la 19.5-20. Daca eram la mine acasa iti raspundeam mai detaliat(glumesc desigur)

    RăspundețiȘtergere
  35. multumesc cezar!
    e subtire dar e mai mult decat nimic deci e bine si la vechimea mea nu pot sa am pretentii,dar mai carpesc cu civilia .
    Si asa pe unii ii putrezeste lacomia pe dinauntru

    RăspundețiȘtergere
  36. ORGASM
    Odata, eram cu nevasta-mea in pat si ma intrebam si eu, asa:
    - O fi avut, n-o fi avut? Pana la urma am zis sa intreb cu voce tare, nu numai in gand, dar mai pe ocolite si i-am zis:
    - Auzi, cum se face ca nu stiu niciodata cand ai orgasm?
    - Pai n-are rost sa te tot sun la serviciu si sa te deranjez pentru atata lucru ...


    POTRIVIRE PERFECTA
    Sotul vine din baie, dezbracat si se urca in pat. Sotia il vede si incepe:
    - Vai, draga, am o durere ingrozitoare de cap!
    - Perfect, spune sotul.
    Tocmai vin din baie, unde mi-am pudrat penisul cu aspirina ... O administrezi pe cale orala sau ca supozitor?l
    v

    BEBELUSUL
    La maternitate, un bebelus tocmai a venit pe lume. A fost livrat cu toate piesele la el, si arata destul de normal.
    Nimic nu parea a fi in neregula cu exceptia faptului ca radea incontinuu. Adica radea de se prapadea, radea si nu se putea opri.
    Toti specialistii, doctorii, asistentele examinau bebelusul, in fata parintilor topiti de ingrijorare ... Dar lui nu-i pasa, radea in hohote, cu pumnii stransi si lacrimile ii curgeau pe obraji. La un moment dat, unul din pediatrii incearca sa ii desfaca pumnisorul strans ...
    Sa vada daca totul este in regula, si ce gaseste? SURPRIZA ... o pilula contraceptiva!

    RăspundețiȘtergere
  37. SURPRIZA DIN BALCON
    Costica vine acasa usor afumat, dar vesel.
    - Pune masa, nevasta, ca mi-e o foame ...
    Sta el la masa, cand aude un zgomot pe balcon. Iese pe balcon si gaseste un ins numai in camasa si chiloti.
    - Ce faci, ma, la mine pe balcon? se infurie Costica.
    - Domnule, fi rezonabil, intervine cel de pe balcon. Nu face scandal, te implor! Am avut si eu o aventura la etajul de ma sus
    A venit barbatul acasa si, ce sa fac ... Am coborat pe balcon la dumneavoastra!
    - Bata-te sa te bata, se inveseleste Costica. Nevasta! Ia adu o pereche de pantaloni de-ai mei sa poata pleca omul acasa!
    Zis si facut, individul pleaca, cei doi soti se culca ...
    Pe la jumatatea noptii sare Costica din pat si isi ia nevasta la bataie.
    - Ce ai omule, ce ti-a venit ?
    - Abia acum mi-am adus aminte ca stam la ultimul etaj ...


    PAGUBA GRAVIDELOR
    Vine primul fiu acasa:
    - Tata, da-mi cinci milioane ca am lasat-o pe una gravida.
    Vine si al doilea fiu:
    - Tata, da-mi sapte milioane ca am lasat-o pe una gravida.
    Vine si fiica:
    - Tata, am ramas gravida.
    Tatal:
    - In sfarsit se mai si incaseaza!


    REACTII NECONTROLATE
    Un tip si-o tipa in pat ... Actiune din greu. Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei!
    Tipul sare din pat, isi ia hainele in brate ... Tipa ii deschide geamul si sare!
    Dupa un timp se aude un ciocanit la usa. Tipa deschide.
    - In usa, tipul cu hainele in brate...
    - Ma nevasta, dar stresati mai suntem!


    UNDE DUCE IGNORANTA
    Un barbat se duce la medic si ii spune:
    - Domnule doctor vreau sa ma castrati !
    - Ma omule, esti sigur? Vad ca esti tanar si puternic?
    - Sigur domnule ...
    - Bine, semneaza aici. Asa, si aici. Nu am timp acum sa discutam mai mult ...
    Dupa operatie, doctorul vine la pacient si-l intreaba:
    - Spune-mi si mie de ce ai facut-o?
    - Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ...
    - Da ma, dar aia e circumcizie!
    - Pai eu cum am zis?


    USOR DE RECUNOSCUT
    Alinuta:
    - Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!
    Mama:
    - Da? Si poti sa-l identifici?
    Alinuta:
    - Sigur ca da, am o ureche de-a lui in ghiozdan ...


    UN SOT AUTORITAR
    O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata:
    - Iesi!
    - Nu ies!
    - Iesi!
    - Nu ies!
    - Iesi!
    - Auzi fa, cine e stapan in casa? Daca am spus ca nu ies, inseamna ca nu ies!


    DORINTA
    Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice:
    - Ba, baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta ...
    Unul din naufragiati, insetat, zice:
    - Transforma oceanul in bere rece!
    Duhul se conformeaza.
    Celalalt naufragiat zice:
    - Boule! Acum trebuie sa ne pisam in barca ...


    FEMEILE RIPOSTAZA
    Toate femeile de pe glob sunt satule de toate nedreptatile de care au parte datorita barbatilor. Acestea aranjeaza o intrunire si hotarasc ca timp de 3 saptamani sa nu mai gateasc, sa faca curat etc Dupa 4 saptamani ...
    Americanca:
    - In prima saptamana nu am vazut nimic. Sotul meu nu a facut nimic. A doua saptamana si-a facut o olmeta. Toata lumea aplauda!
    Germanca:
    - In prima saptamana nu am vazut nimic. A doua saptamana am vazut ca si-a calcat o camasa. Toata lumea aplauda progresul!
    Romanaca:
    - Prima zi nu am vazut nimic. A doua nu am vazut nimic. A treia zi am inceput sa zaresc cu ochiul stang!


    TORTURA SECRETA
    In beciurile Gestapoului 2 agenti torturau cu salbaticie un partizan rus. Ala nu scoatea un sunet. Cand apare mai marele de la Gestapo sa vada rezultatele ... Agentii ii spun ca n-au scos nimic de la partizan prin toate metodele cunoscute de tortura. Unul din ei zice totusi :
    - Sefule, eu propun sa-l imbatam manga cu vodca si cand se trezeste sa nu-i dam nimic sa se dreaga!
    Seful lor se opune oripilat:
    - Mai, dar nici chiar noi nu santem asa de inumani!

    RăspundețiȘtergere
  38. Va promit o surpriza cu adevarat frumoasa peste max.2 ore
    Pe mine m-a incantat sper ca si pe voi.
    dar sa avem un pic de rabdare

    RăspundețiȘtergere
  39. @all,
    O zi buna tuturor!
    @CEZAR, am glumit! Eu am inteles exact,
    dar mi-am permis o "piscatura"! Dar ...
    Privitor la tigri2 ... nu am primit lamuriri!
    @akord75 ,
    Multumesc! Habar nu am de unde le scoti,
    dar sunt ffbb! Rad si citesc, citesc si rad!
    Terapie curata! sanatate garantata!

    RăspundețiȘtergere
  40. @admin
    Eu am sa postez ce am de postat in jurul orei 16
    Am marea RUGAMINTE!
    daca NU iti plac le stergi imediat.
    daca DA te rog sa le stergi ASTAZI PANA LA ORA 22:00
    esti de acord si promiti??

    RăspundețiȘtergere
  41. @akord75,
    De ce sa le sterg?
    Pentru mine, am spus si repet:
    Sunt IMPORTANTE! Sunt cel mai BUN medicament antistres!
    Periodic,le recitesc de prin Arhiva blogului! Imi sunt necesare!

    RăspundețiȘtergere
  42. Si inca ceva!
    Ele au EFECT deoarece sunt presarate printre probleme grave,
    uneori spinoase! Altminteri ... m-as duce la un SITE specializat in Bancuri! Nu-i totuna!

    RăspundețiȘtergere
  43. @admin
    nu e vorba despre bancuri
    e vorba despre cadoul pe care vreau sa il ofer tuturor bloggerilor de pe aici
    citeste ce am scris imediat dupa bancurile postate

    RăspundețiȘtergere
  44. Tatoiu sună la pompieri:
    - Pisica mea nu vrea să coboare din copac. Veniţi, vă rog, s-o daţi jos!
    - Nu vă faceţi griji. Va sta cât va sta, şi va coborî.
    - Dar dacă nu coboară şi moare de foame ?
    - Mătuşică, ai văzut vreodată un schelet de pisică în copac?

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  47. adminule stai asa ca am mici probleme!

    RăspundețiȘtergere
  48. @admin
    ajutati-ma cu o adresa de mail a dvs si va trimit si vedeti ce faceti mai departe.altfel ar deveni prea complicat pt. mine si cititori

    RăspundețiȘtergere
  49. Un proprietar de Trabant opreşte în faţa magazinului de piese auto:
    - Pentru Trabantul meu aş dori două ştergătoare de parbriz.
    Vânzătorul:
    - E-n ordine. Găsesc că e un schimb cinstit...

    RăspundețiȘtergere
  50. @admin
    multumesc deocamdata nu mai e nevoie.O mai amanam ca nu am primit ce ma asteptam ci alte dracovenii,da ii dam noi de cap pana la urma.
    Nu mai am nevoie de adresa dvs
    Inca o data va multumesc si imi cer scuze.Nu am vrut sa va insel,dar s-ar parea ca va trebui sa o iau de la capat

    RăspundețiȘtergere
  51. Stelian P.
    HELP !
    Pe blogul SCMD a aparut un material filmat intitulat “Imagini de la protestul SCMD de la ANAF”
    Poate cineva sa-mi traduca ce spune maresalul ca eu nu inteleg nimic ?
    Cum sa-l critic sau sa-l laud in conditiile astea ? Unde-i specialistul in mass-media col. Pricina ?

    RăspundețiȘtergere
  52. Stelica,
    vezi ca ti-a expirat invoirea.Ori ai o invoiala?

    RăspundețiȘtergere
  53. Pe Stelica l-a saltat "Capra cu trei iezi"! L-au gasit in Gara de Nord in stare de ebrietate.

    RăspundețiȘtergere
  54. @akord75
    Colega,se-ncalzeste berea! Ma tem sa merg la frigider ,sa nu perd inceputul.Cite serii sunt,ca poate-mi trebuie si mincare?

    RăspundețiȘtergere
  55. @puiac
    pare rau deocamdata nu se poate
    Dar ai simtul umorului cu varf si indesat.apreciez asta!!

    RăspundețiȘtergere
  56. Lui Ak i s-a paradit ghiventul de la coclender si nu-i mai functioneaza (spre binele nostru)alternatorul.
    Da va recomand "Vanatoru de cerbi (ursi, bufnite/cucuvele si sarsele) de pe blogul lu CA-E-ZA(E)R.

    RăspundețiȘtergere
  57. Salutare Vasile!
    Kodruta va pleca odata cu el massimo.
    N-am putut sa ma abtin si am citit toate comentariile.
    Sunt fresh acum, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  58. @akordeoane pentru faptul ca erai plecat mai tot timpul prin poligon ai primit grupa, dar in rest erai tot timpul in tabara si faceai jocurile cu arbitrii, nu mai fa pe nasolul.

    RăspundețiȘtergere
  59. Hai ma dapixe da pana sa ajung arbitru crezi ca am fost la pension sau am ajuns pe pile??
    Daca o zici si p'asta chiar ca esti incorect!
    In rest pot sa-ti spun (ca vad esti de meserie)ca pana sa ajung arbitru am avut 11 misiuni in 4 ani in CCCP si pe bune ca nu a fost pe pile ca n-avea cine
    Daca ma crezi bine daca nu,de ce ar trebui sa ma justific??
    eu nu am avut pantalonii lustruiti in fund din cauza muncii de birou si nici macar nu simt nevoia sa ma crezi tu.

    RăspundețiȘtergere
  60. @dapix
    alea au fost aplicatii cu trageri pe supersonice reale telecomandate(MIG21),cu bruiaj de inebuneai si manevre de lupta ca nici un pilot nu ar fi rezistat sa le faca (bineinteles totul se platea de catre RSR de la mig-ul doborat pana la ultima RAA si ultima picatura de motorina apa,paine si tot ce mai vrei tu).Iti spun cu sinceritate ca o "distractie" de asta de cateva zeci de minute te seaca pana in rarunchi

    RăspundețiȘtergere
  61. iar pregatirea dureaza luni si luni de zile ca sa faci acolo imagine frumoasa,adica rezultate ca nu merge pe gargara
    OK considera-ma un laudaros si nu-i nici o suparare

    RăspundețiȘtergere
  62. @akordeoane nu ma supar si eu chiar glumeam cu tine pentru ca, asa cum intuiai, sunt in tema, nu am vrut sa insinuez nimic atunci cand am avut interventia de mai devreme. Am trecut prin perioada de pregatire din unitate alaturi de tine si din poligonul Capu Midia tot alaturi de tine fix din 13.01 pana in 25.09 al anului respectiv si am plecat in CCCP fara tine pana in 25.10 si am tras pe Lau pe Belca si asa mai departe, chestii extraordinare pentru noi luptatorii, dar asta pana in 90, dupa 90 ne-am destrabalat doar pe racheta Dvina lansata de pe mare din largul Navodariului. Meritul tau a fost extraordinar pana la tragerile de lupta, recunosc.

    RăspundețiȘtergere
  63. @dapix
    multumesc dar parca "merit extraordinar" e prea mult!
    da ce zici de ce gasii acusica aiurea in tramvai ca doar mai si radem!

    e de ras e de plans??
    citat din scmd
    "victoria dobândită împotriva nazismului fascist german"
    ce o fi insemnand caprovarza "nazismului fascist"??
    sau
    "in spaţiile maritime şi oceanice limitrofe."
    idem;oceanice limitrofe???
    oare ce analfabeti mai sunt la ziarul respectiv?
    si pt. conformitate:
    http://ziarulscmd.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  64. Apropo, singurul arbitru din Brasov care a venit cu noi in CCCP in ultimii ani dinainte de 90 este Teo si era arbitru la a doua(daca esti din bransa il cunosti), in fiecare an erau doar cate doua iesiri adica in 4 ani nu puteai avea decat 8 misiuni si in ultima instanta, arbitru puteai ajunge la trecerea ta in rezerva. Scuze tu m-ai provocat.

    RăspundețiȘtergere
  65. @stelian P
    am urmarit filmuletul despre care ziceai si e totul F.F. clar
    ca si pana acum spune tot ce a mai spus adica NIMIC!
    cat despre aparatura ?pacat de banii cheltuiti aiurea + alti bani cheltuiti pe niste "specialisti audio video"
    Mai bine inchiriau cu ora o firma de nunti si botezuri si era mai ieftin
    Oare cat le-o mai trebui fraierilor sa-si dea seama ca sunt tepuiti?
    Da apropo ce-a fost pe la Deva si cati "obositi' au fost pe acolo ca s-a facut mare tam-tam da parca e Fasss(oare de ce nu ma mir?)

    RăspundețiȘtergere
  66. @akordeoane discutam adineauri cu Teo la telefon si te invita la Sacele la o tuica si o cascavea de la Comarnic. De ce ti-a picat steagul, hai ca mai si radem..............

    RăspundețiȘtergere
  67. dapix
    Teo imi este prieten si ne-am mai intalnit(da mustata aia de foca tot nu si-a dat-o jos,doar ca i-a albit un pic)).dar dupa cum stii f bine nu aveam treaba cu a doua ci doar cu a intiia. si io care vroiam sa te intreb care dintre OD-ei ai fost!
    Cu alea 11 in patru ani e adevarat pt ca am fost si la 3 receptii de CRAA la fabricantul din Ukraina;da gata ciocu mic ca maine poimiine primim amandoi oferte cine stie pe unde si o sa ne umple aia de parai
    Ptiu drace!
    o seara buna si sa ne mai auzim/vedem(prin sistemul de dirijare prin televiziune ca stii despre ce e vorba)

    RăspundețiȘtergere
  68. @dapix
    steguletul rosu din varful tubului Pittot

    RăspundețiȘtergere
  69. OH @acordeoane, somn usor si la buna vedere, maturoiul lui Teo albeste asa cum albesc tamplele tuturor, in legatura cu ofertele te las pe tine sa negociezi, noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  70. Azi, se pare ca va fi o ZI importanta!
    Cineva va fi NOMBER: 300.000!

    RăspundețiȘtergere
  71. @akord75
    Daca un pilote n-ar fi putut sa le faca,cum putea telecomandata?

    RăspundețiȘtergere
  72. @puiac
    pentru simplul motiv ca un pilot rezista in costumul de zbor de suprasarcina, la suprasarcini de max. 9-10G iar avionul rezista pana la max. 13 G dupa care se rupe
    Aici e smenul
    RAA neavand aripi si nici portanta rezista pana la max. 16G ceea ce-i permite in razele de viraj sa "taie calea vulpii"+viteza mult superioara basca toate sistemele de urmarie activate+pilotul RAA(e drept ca e d'ala automat.Se numeste ca la avioane dar se ocupa cu alte"dracovenii".De asa ceva nu te scaopa nici virajul"in muchie de cutit" cu pierdere de altitudine si nici "capacul" la picaj poate doar un bruiaj super bun combinat cu manevre abrupte cand nici nu mai stii daca ai val rosu sau negru.Vezi d'aia va RESPECT io pe voi
    Daca vrei si pentru ca te/va respect pe voi pilotii iti pot trimite si copie dupa brevetul meu de zbor pe Zlin 526 trener(da a fost de muuult in adolescenta)
    Scuze;m-am lungit cu vorba da stii cum e cand iti aduci aminte de alte vremuri

    RăspundețiȘtergere
  73. @dapix
    In semn de respect cred ca de azi te voi saluta astfel
    Hai..Roiu de aici!stii tu ce inseamna
    OH

    RăspundețiȘtergere
  74. @akord75
    Vorbeam de MiG,nu de rashcheta.Rashcheta poate sa se si lipseasca de aripi si aripioare,dar tot va avea o limita a suprasarcinii de evolutie.Deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  75. Pai da nu are aripi ci doar carme .uita-te la valorile de suprasarcina pe care ti le-am dat si vezi care cum sta.din acest pdv fiinta umana este veriga slaba ca asa ne-a facut Bunul Dumnezeu.doar cum putea sa aiba pilot la bord cand se trage cu raschete????
    hai ca te las ca la 13.30 tb sa fiu la dentist;brrrr atuci sa vezi ce "suprasarcini"imi trage tanti doctor ca ma termina si nu-mi mai arde de nimic,da dupa aia sa vezi cum bag 100 de vodca asa in viteza.tu ce-ai face in locul meu?da-le dracu de raschete Mikoieni si Gurievici

    RăspundețiȘtergere
  76. Stelian P.

    ULTIMUL ALIAT AL LUI DOGARU: DUMNEZEU !
    “Fie in Bucuresti, fie la Bruxelles, Strassbourg sau Luxembourg, vom invinge pentru ca “de partea noastra sunt drepturi si dreptatea, cu noi e cauza cea buna, cu noi e Dumnezeu! ”.
    09.05.2011

    Se mai indoieste cineva de victorie ?

    RăspundețiȘtergere
  77. Va avea mare nevoie de aliati puternici!
    Ar fi bine sa intre in gratiile lui Doamne-Doamne,
    dar dupa "gaurile" date in banii oamenilor/platitori/de/cotizatii,
    mai degraba cred ca'n alte parti isi va gasi ceva "pretini"!
    E-mail: Cazanu'buclucas!

    RăspundețiȘtergere
  78. greu tare de gasit logica in conunicatele conducerii SCMD .

    - se solidarizeaza cu toata lumea , mai putin cu militarii .
    care , am inteles , nu au voie sa participe la miting decat cu legitimatii de membru de sindicat . daca esti militar dar nu membru de sindicat , poti participa la miting ? sau nu ? sau iei bataie , ca la constanta ?

    - SCMD , a facut presiuni pentru acel amendament la og 1/2011 sau este total impotriva recalcularii si revizuirii pensiilor ?

    - guvernul vandut puterilor straine ? care puteri ? un militar , prin excelenta , trebuie sa-si cunoasca inamicul .

    politistii vor sa fie sprijiniti de militari , sau nu ? parca ii tratau cu superioritate ?
    curat murdar .

    in tot acest timp am uitat cu totul de problema noastra : PENSIILE .
    si ne mai miram ca suntem prostiti in continuare de politicienii portocalii . si nu numai ...

    RăspundețiȘtergere
  79. Prietene,
    Paranoia nu are logica.
    Paranoia este o boala. Vezi aici, alaturi,la pagina:
    5. Sanatatea fizica si mintala, inainte de toate! ...

    RăspundețiȘtergere
  80. s-a cam intors roata si adevarul incepe sa apara ca untdelemnul la suprafata apei??? sau mi se pare?
    m-a futut tanti dentista de mi-au sarit capacele da nu cum am vrut eu ci cum a vrut ea.Auuuuuu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  81. Stelian P.

    "Comunicat
    In atentia mass - media si a domnilor parlamentari……"
    09.05.2011

    Dogaru e misogin sau DOAMNELE din parlament nu conteaza ?

    RăspundețiȘtergere
  82. @admin
    scuzati-ma da pot sa zic ca m-a regularizat sau revizuit da nu cum am vrut eu ci cum a vrut ea.Aoleuuuuu!
    Parca ar fi de la PCR+PDL+USL+UDMR-eu+ceva labari de "independenti"

    RăspundețiȘtergere
  83. Stelian P.
    @akord75
    Ar trebui sa te bucuri. Dentistul meu e mascul.

    RăspundețiȘtergere
  84. @akord75,
    Te inteleg!
    Problema se rezolva simplu: nu te mai gandii ... la durere!
    La doctorita ... poate da! Acum... tu stii cel mai bine, din ce pdv!

    RăspundețiȘtergere
  85. @stelian P
    merci!-succes cu masculul tau!stiu ca stii de gluma.
    @admin
    merci!
    nu e de ras e o combinatie de shakira cu jennifer lopez si la fo 30-35 de primaveri(o pustoaica fata de mine) mai e si israelianca(zilberman)-ceva litere se dubleaza in numele ei da sa mor daca stiu care.
    Va respect si va salut!

    RăspundețiȘtergere
  86. @Akord-II deschid un cabinet si la Temesoara Sa-i spui ca-i mai cald ca la Brasov si ...oricum e mai bine pe aici..!!

    RăspundețiȘtergere
  87. Stelian P.
    @akord75
    Pai cu asa doctorita mai vrei sa-ti si plingem de mila ? Laudaros incurabil. Al meu dupa ce ca e mascul mai are si aproape virsta pensionarii (la civili, nu la noi). Unde zici ca are cabinetul ?

    RăspundețiȘtergere
  88. @stelian
    Brasov str Armoniei nr.10
    suna bine nu!

    RăspundețiȘtergere
  89. Stelian P.
    @akord75
    Da e un akord perfect intre numele strazii si descrierea doctoritei. Te asigur de toata invidia mea.

    RăspundețiȘtergere
  90. @Stelica
    Ai grija sa nu moara cind ti-o pune in gura.

    RăspundețiȘtergere
  91. Mai,pune sigurantele la loc,ca sun la 112 si-l chem si pe buleftrician in ajutor.
    Unde sunteti dragilor? E meci pe undeva?

    8

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri