Google Translate

miercuri, 1 iunie 2011

Azi, in atentia membrilor SCMD, un punct de vedere! Intrebari, nedumeriri ... UPDATE. Video

From: Dorel Pietrareanu .......@yahoo.com
Subject: Relatare de la Conferinta de presa a SCMD 23mai2011
To: .......@yahoo.com
Date: Wednesday, May 25, 2011, 5:04 AM
La Gil n-a fost ca la… Senat…
(reportaj de Dorel Pietrăreanu)
Luni mă aflam prin zona Aeroportului Băneasa cu oarece treabă (era să zic “business”, dar pensionar militar fiind, acest cuvânt nu intră, din păcate, în... vocabularul meu cotidian! ). Mă îndreptam spre staţia de autobuz. La semafor, a trecut pe lângă mine ca o tornadă sau mai repede decât s-ar număra voturi în Parlament (ştim noi de către cine, dar nu spunem că suntem băieţi galanţi...) un vechi şi bun amic de-al meu (şi el pensionar... kaki), în vechea şi mult prea-reparata sa maşină Dacia 1310. După câteva secunde, telefonul meu suna. Cin’să fie, cin’să fie?! Soţia, Poliţia, pompierii, ambulanţa?! Ei bine, nu! Era amicul de care spuneam şi care în goana lui nebună de a ajunge la nu-ştiu-ce piaţă cu sarcini precise din partea soţiei, parcă mă zărise şi pe mine prin habitat. M-a atacat direct: “Ce faci, Coane, pe aici pe la noi prin Nord? Ai venit la conferinţa de presă a SCMD, de la Gil? Dacă rezolv problemele date de nevastă-mea, vin şi eu! Hai să trăieşti!” Şi te-ai dus, dulce minune...

Mă uitam la telefonul mobil ca... la o poartă nouă... Şi totuşi, aşa ca un gând răzleţ, mi-a surâs ideea de a participa la o conferinţă de presă, aşa pe... nemâncate (era apropare ora 11 şi tocmai treceam pe lângă un local cu miros puternic de...”mici cocoşaţi”) şi pe... nepusă masă (eu nu sunt jurnalist, deci nu primisem invitaţie). Nu ascund faptul că nu am rezistat tentaţiei şi curiozităţii de a-i “vedea pe viu şi de-aproape” (cum ar zice un vecin de-al meu, Piticu, bun prieten şi fost colonel SRI) pe domnii Dogaru şi Pricină.

Am ajuns la faţa locului, la restaurantul “La Gil” unde, la intrare am dat peste domnii colonei Dogaru şi Rinciog. Le-am spus motivul prezenţei mele insolite acolo şi am fost acceptat cu drag. În sală, până la începerea conferinţei am discutat cu domnul colonel Pricină, cu persoane din conducerea Sindicatului şi am făcut cunoştinţă cu juriştii şi avocaţii membrilor SCMD.

Cine vrea să afle detalii oficiale şi tehnice despre conferinţa de presă este rugat să se oprească acum din lectura acestor rânduri şi să intre pe site-ul SCMD (Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere). Eu vorbesc despre conferinţa de presă aşa cum am văzut-o eu, Dorel al lu’nea Costică Pietrăreanu de la Vulcana-Pandele, judeţul Dâmboviţa, peron dreapta!

Şi s-a pornit urgia, uraganul!!! Asta pe româneşte, în traducere liberă şi neoficială, înseamnă că a început să vorbească domnul Mircea Dogaru, preşedintele SCMD. Fiecare afirmaţie făcuă era susţinută, argumentată cu documente. Adică, “vorbitorul” lucra cu materialul clienţilor de la putere, sau de la ministerele apărării şi de interne sau de la SRI (structurile de unde proveneau pensionarii militari membrii ai SCMD).

Vorbitorul arăta că “trăim o perioadă de împliniri măreţe” deoarece cam acesta a fost sloganul sub care s-au defăşurat lucrările Convenţiei PDL; cel puţin asta a rezultat din “cuvântarea de o inestimabilă valoare teoretică şi practică a comandantului suprem al PDL”, domnul preşedinte Băsescu, când spunea că “PDL a făcut numai bine ţării de când este la guvernare, mărind inclusiv pensiile militare”.

În context, a fost reliefat “războiul de imagine dezgustător” declanşat de putere împotriva SCMD, din cauza căruia guvernanţii au trebuit să dea înapoi pensiile militarilor, mai ales sub presiunea marşului şi mitingului din 24 ianuarie 2011. Se pare că din motive tactice, guvernanţii se prefac că uită cei aproape doi ani de zile cînd îi făceau nesimţiţi pe militarii în rezervă, spunând că au pensii nesimţite.

Acum adoptă o tactică veche de când lumea: dezbină şi stăpâneşte!

Ei nu mai provoacă o confruntare nefirească şi ticăloasă între pensionarii militari şi pensionarii şi salariaţii civili. Nu! Ei vor să provoace dezbinare între pensionarii militari, mărind în mod aleatoriu (şi ca persoane şi ca sume) pensiile unora fără nicio bază legală, fără a face transparente criteriile utilizate. Ca să nu mai vorbim despre Casele de Pensii Sectoriale care sunt, dar nu sunt, deci deciziile de pensii recalculate şi revizuite sunt nule de drept (era să zic “de drepţi”).

În fiecare lună ai altă pensie! În ultimile două-trei luni au fost trimise numai deciziile pensiilor revizuite care au fost mărite! Deciziile care vizează pensiile revizuite în sensul micşorării lor vor fi trimise “beneficiarilor” în lunile de vară, când lumea politică este în vacanţă. Se scontează şi pe faptul că în lunile respective (iulie-august) cei mai mulţi dintre pensionarii vizaţi se vor afla la ţară, la munte, la mare şi în orice-împrejurare, adică nu vor fi pe-acasă iar până la întoarcerea lor acasă timpul va trece şi se va ajunge astfel la limita depunerii contestaţiilor şi declanşării noilor procese!!! Nu-i prost valahu’!!! Ticălos, da!

“Joc de glezne şi nebăgare de seamă”, ăsta da principiu original, mioritic pur sânge de a conduce şi rezolva problemele cetăţenilor ţării!!! Atenţie, deci, dragi colegi, la… neatenţie!!! Altfel veţi plânge recalculat şi revizuit, cu TVA pe prostie, inclus!

Se grăbesc guvernanţii să rezolve problema pensiilor militare pentru că peste 2-3 ani salariile militarilor activi vor trebui să fie aliniate după salariile militarilor ţărilor NATO. La fel va trebui să se procedeze şi cu pensiile rezerviştilor. Şi care e problema?! vor spune unii care acum îşi văd pensiile mărite artifical. Păi este, şi e una mare de tot, pentru că “nu vrem să ajungem cerşetori la porţile NATO”, cum spunea preşedintele SCMD! Pentru a putea face faţă acestui obiectiv convenit cu Alianţa Nord-Atlantică, vor avea loc mari reduceri sau disponibilizări din rândul militarilor şi poliţiştilor, iar pensiile rezerviştilor vor trebui să fie decuplate de evoluţia salariilor celor activi (adică alinierea să fie doar pentru cei rămaşi în activitate!).

Aceste acţiuni perfide sunt duse concomitent cu sprijinul unora din justiţie, în sensul că procesele în instanţă ale rezerviştilor au fost şi sunt programate cât mai târziu. Până iese lumea din sistem pe cale naturală şi îi cheamă Doamne-Doamne la mobilizare... Capisci? E un fel de “joacă-de-a-justiţia” care a creat şi crează monştri, ca oameni şi documente! Au început să-i sperie pe guvernanţi succesele dobândite în unle instanţe din ţară unde magistraţii au curaj, nu sunt şantajabili, au coloană vertebrală şi au înţeles despre ce este vorba. Cum spunea o doamnă avocată de la conferinţă “este o panică nebună în structurile de justiţie generată de rezervişti şi de teama că ei vor avea câştig de cauză în problema pensiilor lor”! În prezent sunt pe rol 21.753 procese ale pensionarilor militari!!!

În acest context trebuie să amintesc de faptul (menţionat la conferinţă) că este în plin proces de pregătire şi finalizare o mare campanie de sesizare a instituţiilor şi structurilor europene de justiţie despre faptul că “în România nu se respectă problema pensiilor militare, că nu se respectă drepturile omului!”

Pe lângă aceste fapte aberante şi grave, cei care se ocupă nemijlocit de pensiile noastre fac şi prostii, gafe care ar putea fi considerate drept amuzante (până la un punct!) dacă n-ar fi penibile, jenante ilustrând lipsa de profesionalism a celor ce se ocupă de destinele noastre. Câteva exemple, fără a da nume, pentru ca suntem bine crescuţi (chiar şi graşi!).

Au fost trimise decizii de pensii recalculate/revizuite pentru unele persoane, dar calculul pensiilor (dovedit prin adeverinţele de venituri anexate) s-a făcut pe baza veniturilor altor persoane.

Unele persoane care au primit deciziile năzdrăvane (adică recalculate şi revizuite) au găsit în plicul lor şi deciziile de pensii pentru alte persoane, care locuiesc în alte zone ale ţării. Conducerea Sindicatului a ajutat la găsirea desinatarilor...

Recent, la interne, o doamnă comisar şef de 55 de ani a fost trecută în rezervă, după 34 de ani vechime. În loc de pensie a primit asigurarea că pensia o va primi la împlinirea vârstei de... 63 de ani, conform prevederilor legii noi! Pensionari fără pensii, abandonaţi de un stat pe care l-au apărat şi care ar fi trebuit, la rându-i, să-i apere! Doar la noi se putea întâmpla! Cine o va mai angaja pe doamna respectivă la această vârstă?

Întreb pentru că şi eu de câte ori am fost la vreun interviu, când vedeau că am deja 54 de ani, îmi spuneau “Pa!” Este adevărat, era un “Pa!” elegant, politicos, dar tot “Pa!” era. Nimeni nu vrea să vorbească despre ce sentimente te încearcă atunci când ţi se spune “Nu!” (“Pa!”). Înnebuneşti, te simţi umilit, inútil, un paria! Atunci, după refuzul de la interviú, îţi vine să pleci direct la Cimitirul Ghencea 3, să eficientizezi transportul, să nu mai iroseşti timpul şi vieţile celor din jur, celor dragi ţie!!! Aveţi curajul să recunpaşteţi? Eu tocmai am făcut-o, indiferent de comentariile care vor fi făcute! Din ce va trăi doamna respectivă până la 63 de ani? Nu sunt patetic dar, pe bune, puteţi răspunde sincer şi practic la astfel de întrebări?!

Staţi să vedeţi ce se va întâmpla când vor avea loc dispnibilizările de care vorbeam. Să-i vedeţi pe actualii “activi” ce vor veni să îngroşe rândurile SCMD. Exact cum s-a ântâmplat în decembrie-ianuarie când s-au redus pensiile. Erau cozi la intrarea în Sindicat. Acum, unii dintre cei care au primit pensia mărită au uitat deja de Sindicat. Ăştia sunt oamenii, cu ăştia defilăm! Probabil îşi vor aduce aminte din nou de Sindicat şi vor reveni când se vor resimţi efectele preconizatei legi a lustraţiei cînd vor vedea (şi simţi!) că pensiile unora se vor reduce cu cel puţin 15 procente. Mai discutăm! Noi tot aici suntem !

De-aia spuneam eu că la Gil nu a fost ca la şedinţa aceea de la Senat (despre care am relatat) la care am avut şansa (sau neşansa!) să particip. Aici, la conferinţa de presă, s-au prezentat probleme serioase de către oameni serioşi din conducerea SCMD şi de către jurişti şi avocaţi ai Sindicatului. Să ne înţelegem: Nu le fac propagandă!

Cum era de aşteptat, prietenul meu n-a mai venit. Au fost mai importante sarcinile date de soţie. Ştie el ce ştie… Evită să fie trecut la hrană rece...

Eu cam atât am avut de spus. Aşa am văzut eu conferinţa aceasta de presă. Comentariile vă aparţin.
Toate urările de bine (că de trăit bine...),
Dorel Pietrăreanu
Fwd: Fw: [roarmy230]
Fw: Relatare de la Conferinta de presa a SCMD 23mai2011Wednesday,
June 1, 2011
From: "Marian Ilie" ........@gmail.com
Si totusi, ............, de ce SCMD n-a publicat pe site-ul sau o relatare despre conferinta de presa imortalizata de pana lui Dorel - care, iata, risca sa fie taxat si el drept un "intrus", de vreme ce-si baga nasul prin finetzuri sindicaliste pe care, in conceptia conducerii centrale,
noi nu meritam sau nu trebuie sa le stim ?!?!

Din cele relatate de Dorel rezulta ca ziaristii n-au pus intrebari - cum ii stim noi ca fac deobicei cu politicienii - ceea ce imi lasa impresia lucrului facut pe jumatate; parca s-ar fi "servit un mic si-o bere la Cocosatu", pentru care ziaristii au luat doar nota de punctele de vedere ale conducerii sindicatului. Oare asa s-o intampla si la "mesele de lucru" oferite de Oprea celor cu care are de transat anumite chestiuni arzatoare?
___________________
Azi am primit, azi va informez!
Admin
____________________
UPDATE. Video
__________________________________
_________________
Multumesc mult pentru idee, link!
Admin

61 de comentarii:

  1. Un comentariu ... anonim merge?

    RăspundețiȘtergere
  2. Merge!
    Dar Logat?
    Daca merge si Logat, restul discutiilor pe aceasta tema,
    sunt simple povesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Constat ca s-a intrat in normal!
    Cine doreste sa comenteze, e clar ca poate s-o faca!

    RăspundețiȘtergere
  4. CINE-A ZIS CA MERGE ?
    8

    Chiar merge. Mergeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-a fost la Gil ii ca saminta dela duda.
    Ia bagati voi la capatina ce zice omul ala care doarme la 3stiuleti si vedeti ce semne sunt.
    Hai,ca suntem pe drumul cel bun!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un tip intra intr-un wc public in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
    Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc, din reflex, stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator.
    Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, speriat ca naiba, raspunde:
    - 'tu-i mama ma-sii, am crezut ca mi-au sarit ochii!





    Totusi,aprinde careva lumina ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Prieteni,
    Cred ca am dezlegat enigma!
    Vechiul SABLON a avut doi administratori candva!
    Platforma Blogger, nu are de unde sa stie cum a evoluat amaratul asta de Blog! Cred ca de aici plecau necazurile, dupa marea revizie!
    Ma gandesc ca acum, cu un SABLON nou, nout, va fi bine, nu vom mai avea probleme! Multumesc tuturor celor care ati patimit alaturi de mine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cumva s-a indeplinit dorinta mea ? E doliu national ? Cum a fost ? Sinucidere?

    RăspundețiȘtergere
  9. DA,
    Am convingerea ca a fost o problema pur tehnica!
    Stiti bancul acela cu hotul si pagubasul?
    Cine si cate pacate are? Eu, pagubasul, am pacatuit, deoarece mi-au trecut prin cap tot felul de scenarii, unul mai apocaliptic decat altul! E bine cand totul, se termina cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dom comisar,te rog, pune sigurantele la loc,ca-n bezna asta ma salta si nu observa nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  11. @huoajdea,
    Ce dor mi-a fost de voi, mai fratilor!
    Habar nu aveti ce nervi mi-am facut!
    Este clar ca lumina zilei! Comunitatea merge inainte! Iar mai incolo, dupa ce trece "recesamantul" Platformei Blogger si vede ca totul este OK, vom reveni la ce sablon/culori vreti voi! Acum sa lasam unul "oficial", nezugravit prea mult!
    Ufffff.... ma simt deja mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Atunci ma bag sub acoperire ,ca ploua afara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stelian P.
    A doua zi dupa conferinta a aparut pe blogul sindicatului o iregistrare video care acum nu exista. Pe durata a 8- 9 min. apare Dogaru timp de citeva secunde in timp ce se ridica si pleaca undeva. In restul timpului au vorbit doi avocati care i-au asigurat pe cei prezenti de succesul actiunilor in justitie dupa care KONET FILMA.
    Faptul ca ziaristii nu au pus intrebari este din cauza ca erau sublimi, admirabili, dar....
    Daca va amintiti, niciun post TV nu a dat nici macar o stire despre conferinta iar a doua zi presa a procedat la fel.
    Motivele ramine sa le deduceti singuri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stelian P.
    Vad ca merge postarea asa ca mai trec citeva rinduri.
    Povestea cu doamna comisar-sef trecuta in rezerva dupa 34 de ani de munca (pe ce baza ?) si care urmeaza sa astepte 8 ani pina primeste pensia mi-a umplut tastatura de lacrimi amare. Il rog pe domnul Pietrareanu sa ne dea mai multe detalii, eventual si ceva probe. Sper ca SCMD sa ia atitudine si sa o ajute pe biata victima.
    Eu astept probele dar banuiesc ca domnul Pietrareanu a scris povestea dupa mai multe beri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buuuuna seara! Ei casa noua ,casa noua, s-o stapaniti sanatos Admin

    RăspundețiȘtergere
  16. UN NECAZ NU VINE NICIODATA SINGUR.
    Tocmai pleca Shteclutza cu vitriol...

    1 iunie 2011, 19:49

    8

    RăspundețiȘtergere
  17. Stelian P.
    Am gasit inregitrarea pe YOUTUBE:

    http://www.youtube.com/watch?v=bqqX7K0Jtrc

    RăspundețiȘtergere
  18. Numai pentru uzul
    SHTECLUTZEICUVITRIOL

    http://www.youtube.com/watch?v=UgPfdr9aWco

    O am dela un preten

    8-imstu'

    RăspundețiȘtergere
  19. pENTRU CA IAR NU MERE

    http://www.youtube.com/watch?v=eaqp7Mdd47Q&NR=1

    RăspundețiȘtergere
  20. ,,HAI SA DAM MINA CU MINA..."

    DACA NU SUSTINEM MACAR ANUL CARAGIALE,despre ce vorbim ?!

    http://www.ionpetrescu.ro/2011/06/01/proiectul-cultural-in-aer-liber-al-lui-nicolae-ionita/

    8-imistu'

    RăspundețiȘtergere
  21. Hai câ-i mai frumos pi întuneric numa sâ mergeţ cu mânurili la spati (mai ales Cezar şî Steliclâ). Mamâ, mamâ ci di parali o sâ facâ Puiac cu becu negru. O sâ vâ rugaţ di iel sâ vâ luminezî oleacâ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Danila,ce mai faci vecine ? Tini luminarea mai sus ,sa ne vedem la fata,ca mult o trecut dela ultima intilnire.Sanatos? Magarul,Traienel ,ii bini si el? Greu cu bloagele estea betegi.
    Nu ma vez ? Is io,optimistu' !

    RăspundețiȘtergere
  23. Previzualizaţi
    Editaţi

    Anonim spunea...O VINIT CURENTU ?

    1 iunie 2011, 21:48
    ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Apropo de unii bloggeri, mai bloggeri decat altii, dar cu publicitate mascata: se stie ca este o CUTUMA in promovarea blogurilor, aceea legata de schimbul reciproc de linkuri. Ei bine, unii se cred atat de mari VIP-uri, cu greutate adica, incat ... nu se preteaza domniile lor la asa ceva! OK! Din punctul meu de vedere,le respect strategia. Sa le fie de bine! Dar ... si eu ma dreptul, sa nu ma "INFATOSEZ" la vizitatorii mei, cu ... acesti "pretini" virtuali, atat de plini de ei! Nu am orgolii, dar imi place sa fiu drept, sa am coloana verticala. Admin
    P.S.: Regula este ca aceste schimburi de link-uri sau bannere, sa se faca in baza unor comunicari pe email, sau direct, la rubrica COMENTARII. Altminteri .... de unde sa stii ce se intampla in imensitatea net-ului? Ce vrea sau gandeste fiecare?

    RăspundețiȘtergere
  25. Mergi... opu
    DACI MAI VINI CEALA CU FATA CA CHIRPICU SI ZICI CI N-AM SETAT NU-SH CI ---,spunetii voi c-am zis io si si uiti iel in fundu blogeer-ulu;si la iel si la mini.Mai mult la mini!
    8

    RăspundețiȘtergere
  26. @Admin
    Daca-i vorba de ,,Anul Caragiale",Eu sunt singurul vinovat si nu am gindit o secunda ca sunt interese ascunse.Sunt?
    huoajdea

    RăspundețiȘtergere
  27. Iesti bre Cezăreli c-am figurâ di telectual? Ci numa tu sâ ai "şcoli înalti-sîc"? Ci crez tu câ la păscut cârlanii, caprili şî giuncili nu-ţ trebă oleacâ di şcoalâ? Da ia zî ai mai dat di mâncari la purcica ceia ş-ai muls-o, ori "o murit în coteţ"?
    PîSî (da nu în ultimu rând).
    Multi, multi salutări băitanului di mai nainte, lu 8, cela ci stă saracu pi întuneric! Aveţ voi noroc cu iel câ vă ţîni lumina aprinsâ. Io în locu lui aş ţîne unora dintri voi feştila ceia cu cari ni tot chinuiem sâ pornim iarna teknika, sub coadâ!

    RăspundețiȘtergere
  28. Bre băieţ ia fugiţ răpidi la Cezar pi blog! Ista sî însoarâ cât di curînd şî nu ni zîci şî nouâ ninica coţcariu!
    Ia videţ cu ci cucoanâ, mamâ, mamâ...Şî ari şî link (cucoana) şî nişti buzoaie di ti înghiti cu tătu cân ti pupâ!

    O cheamâ NELANELYKA

    RăspundețiȘtergere
  29. Previzualizaţi
    Editaţi

    Anonim spunea...Bun gasit,daca imprejurarile credeti voi ca-s bune.Buna sa va fie inima !
    Piriie,scirtiie,pocneste si cu greu se blogareste.
    No,hai sa auzim. Ce-i nou ?

    1 iunie 2011, 22:28
    Verificare cuvânt

    RăspundețiȘtergere
  30. @huoajdea,
    NU, nu sunt!
    Eu sunt necajit pe lipsa de unitate!
    Pe apucaturile unora, cu nasul pe sus!
    Si pentru a fi mai clar, ma uit la OAMENII POLITICI, parlamentari si de tot felul, care efectiv cersesc la maratii de bloggeri link-uri, dar NICIODATA la ei pe Blog, nu vei gasi un ... Oarecare! Asta e tot!

    RăspundețiȘtergere
  31. Apai mai fratilor, ce sa fie ce sa fie, a trecut acceleratul .Din acest material am dedus urmatoarele :
    1. Domnul Pietrareanu si-a regasit oarecum talentul scriitoricesc si nu mai face gafele din ultima prezentare. Sa fie intr-un ceas bun .
    2.Domnul Pietrareanu are lipici la gagici. Data trecuta la cele doua babute devenite mascota Comitetului Director, acuma la doamna comisar sef. Si in ambele cazuri persoanele au avut noroc cu domnul Pietrareanu .
    3. Domnul Pietrareanu, habar nu are de actiunile sindicatului, dar "nimereste"si dansul prin zona iezact cand trebe. De trailo baftalo ochiosule !
    4. Domnul Pietrareanu este salvarea SCMD ,pentru ca fara dansul, nu ar mai sti nimeni ce se mai intampla prin SCMD -treptele superioare. Posturile TV care alta data se imbulzeau sa isi faca rating cu injuraturile domnului Pricina , clabucii domnului Dogaru si coafurile doamnei Stan parca , sotie de general, acuma nici macar in banda nu mai prezinta ceva despre SCMD dar sa mai si participe la conferinta de presa.

    Daca ne uitam un pic si incepem sa numaram microfoanele din fata oficialilor, vom vedea ca erau precum cei 4 evanghelisti, Luca si Matei. Doua microfoane, mari si late, unul al SCMD si altul al cine stie carui baiat de colonel corespondent la cine stie ce tv locala, care a venit si el mai mult tras de taica-sau decat impins de sef.
    Asta fiind situatia de unde mai voiati si intrebari nu stiu. Singura intrebare care s-a pus a fost : " seful micii sa fie cu mustar sau checiap ?"La bautura se stiau preferintele .
    Si uite asa, CD a mai bifat o actiune de rasunet(apropo, sonorizarea a lasat de dorit. Cred ca e nevoie sa fie cumparat un alt studio . Domnul Pricina, incercati la alt sector, ca sectorul 5 nu mai vrea!). S-au mai cheltuit niste bani, s-a mai mancat pe banii sindicatului , s-au mai decontat niste bani la Protocol. Traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  32. PS De ce trag clopotele Mitica ? Pardon , de ce se stramba ala mic nea Vasile ? Nu i-a placut conferinta ? Sau a fost vinul acru?

    RăspundețiȘtergere
  33. Ete sanchi la lamiie...S-or fi copt strugurii!

    RăspundețiȘtergere
  34. Nea Mărine se strâmbă şi el săracu că-n seara asta-l văzu pe Czar care semăna cu Dracu! Da ia spune-ne, ce vă mai face purcica aia de-o ai în comun tu şi Czar?

    RăspundețiȘtergere
  35. mei, mei ....
    n-ati priceput ce-o vrut sa spuna adminu ....
    Ori poate ca nici el habar n-are!
    ala "micu" care se stramba....stiti voi cine-i?
    Am intrebat la ... 112si-o tara! Raspuns prompt:
    Marian Ilie, sub acoperire!

    RăspundețiȘtergere
  36. @aluzie la blogu'lu' admin(cine o fi curva?)

    La un coafor, patronul a instalat un papagal colorat la intrarea în salonul lui.
    De fiecare dată cand Roxie trece prin faţa salonului de coafură, papagalul îi strigă:- Ei, Curvă! Ei, Curvă!
    Intr-o zi, săturată de pasăre, fata intră în salon şi se plânge patronului. Pentru a-l pedepsi, patronul decide să vopsească papagalul în negru.
    Câteva zile mai tarziu, Roxie trece din nou prin faţa salonului de coafură şi papagalul rămane mut.
    Mirată, tânara se opreste şi-i spune:- Hei!! Acum nu mai spui nimic?? Nu mai faci pe şmecherul?!Papagalul îi răspunde cu calm

    - Când sunt în smoking, nu vorbesc cu curvele!

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna dimineata!
    @Admin-daca o luati pe ocolite nu pricepe lumea!Spuneti clar care-i treaba.
    @ Danila -Bai ci moaca ai si ti mai iei si de iubirea
    mea!ai griji sa nu-ti pierzi magarusul Trainel!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna dimineata!
    Akord75, nu-i smoking nana, e d'astea ... mana a-2-a! D'alea ieftine, gratis!
    _____________
    P.S.: Sa va zic una buna, de azi nopate:
    Pe adresa de e-mail a unei rude, primesc o PHOTO exe. (adica...executabila; EXE este extensia comună pentru fișierele ce reprezintă un executabil (un program), folosită în sistemele de operare DOS, OpenVMS, Microsoft Windows, ...). Atent si... Stan Patitu', il intreb inainte de a o opera... ce-i cu POZA! Hopa.... nu-i apartinea! Era un VIRUS! Firesc, l-am tratat ca atare! In rest, comentati voi, dar ATENTIE LA CE PRIMITI PE E-MAIL. Multe parole sunt sparte! De 3*ATENTIE!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ne-a spart.Pe toti,nu numai parolele.
    ,,Mama lor de hoti..."

    8

    RăspundețiȘtergere
  40. Bre videţ dacâ tătâ zîua vâ foiţ di pi-un blog pi altu? Na câ i-aţ adus ghietului om purici, păduchi şî tăt feliu di goangi di nu ştii cum sâ mai scăchi di eli...
    Domnu Admin, şăfuli io zîc sâ bagi oleacâ di carantinâ cînd or vre iştia sâ intri la neta pi blog. Sâ sî speli pi mânuri şî pi ţurloai cu sopon di cela di casâ, făcut din unturâ di purcel (mergi şî din unturâ di purcicâ-mai ales din a lu Cezar&NeaCşu) şî din zodâ causticâ. Io îţ spun câ sigur goanga ceia o adus-o Cezărel, câ pi la iel pi blog întâlneşti tăt feliu di lighioani: tigri, peşti, mîţî, cîni...
    Uiti cre câ şî io ni-am înbolnăvit ghietu magari-pi Trăinel dupâ ci l-am vizitat pi Cezar pi blog. Sâ videţ voi ci figurâ tristâ îmi aruncâ saracu şî ci ochi beleşti la mini, di zîci câ amu, amu dă ortu popii.
    Şî fii atent Admin, dupâ ci sâ spalâ mosafirii io zîc sâ-i presari aşa pentru siguranţâ şî c-un praf di purici ori cu DDT.

    RăspundețiȘtergere
  41. TOP GUN

    AKORDICA,
    Pitestean adevarat,mama ce tuica faina aveti,o nebunie,imi simt gatul uscat si acum........
    Hai ca avem umor la greu,nu-i mai misto asa ,decat sa ne ninga sau ploua mereu.....!!!!!
    Sincer,nu e la sto,imi pare rau de Stelica,pacat
    ca lui vesnic ii tuna si fulgera pe cineva,in alte conditii ar fi un tip excelent ,mistocut ,cu un simt al umorului ok.as sta sa-l ascult cum povesteste non stop,doamne prin ce-a trecut si omul asta.......Pacat.....sincer,ma induioseaza suferinta lui,deh,latura mea mai sensibiloasa!!!!!
    O ZI EXCELENTA TUTUROR,SALUTARI DOMNULE BURCU!!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. @Danila-ba da ci moaca ai,bre.cre ca Trainel s-o spariat di moaca matale canda te-ai sculat cu paru nitasalat. Admin pi Danila sa-l dai cu albastru di Paris bri ca asta toata zaulica pi coclauri cu caprilii,can sufletul mieu sa se mai si deratizeze

    RăspundețiȘtergere
  43. Te-i spalat pi mînuri Cezari? Câ di desculţat nu-i cazu câ ni trebui mascâ di gazî. Şăz cuminti şî nu ma supara, câ îndatâ ti dau cu verdi di Paris, cu albastru di metil şî-ţ potrivesc sub coadâ un calup di trotil (cu cel mai scurt fitil)!

    RăspundețiȘtergere
  44. TOP GUN,
    Stimate Danila tine-o tot asa ,e super tot ce tastati domnia voastra,rad ,rad si ma tot minunez de cat de hatru sunteti,cat de suparat as fi ,dar cand va citesc ma tot gandesc cum sa va iau acasa,sa rada si odraslele mele ....Ironic si hazliu in acelasi timp,ferice de d-na dvs,ras la greu,va tine in puf,sper..........????
    Ptr.d-l Anonim cu ''stecluta cu vitriol 'adica Stelica,sa stiti ca Stelica e esenta pura,vie,si esentele sunt tinute in flacoane mici........ Nu e vitriol,e GIVENCHY ,SAU PACO RABANNE!!!!!
    In rest cred ca-i de gasca si Stelica,mereu ne asigura ca in '89,nu si-a pierdut nici onoarea,nici tara,nici gradul,deci eu chiar dorm linistit..........Dar .si -a pierdut sufletul si inima,cam' adiabatic ' Steaua,STELUTA , noastra,tu STELICA,fii pe pace,esti cel mai tare din parcare,de pe forum ,de la orizontala si pan' pe verticala,pan'la soare nu-i altul mai mandru si mai destept........!!!!
    Stelica,vorba lui Cezarica,ce daca suntem in tabere diferite,doar nu ne-om da in cap nu,tu ce zici???? Mai bine ti le spun in fata si tot asa.......!!!!
    HAI,PA,SA FII IUBIT!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. @topgun
    te rog nu-l mai lauda asa de mult pe DANILA PER BERBELEACU' ca poate se excita cu excitatoru' excitatiei si mai intram naibii in fo dandana!

    RăspundețiȘtergere
  46. Dragu nieu Top Gun îţ tari mulţămesc pintru vorbili tali buni da tre sâ-ţ spun că amu la ciasu ista baba me nu-i acasâ, îi la ficioru-niu la Capitalâ. Aşa câ asta ni-i scaparia încâ vreo 2-3 zîli, câ dupa asta "o înţarcat balana". Cân o vini acasâ nu cre câ o sâ mai nişc în front (văi di mama me)...ci voi nu ştiţ cini-i şăfu acasâ? Mai tre sâ vă zîc?
    Da ca sâ revin...măi băieţ, tăţ, da chiar tăţ îmi sînteţ prieteni şî poati unii dintri voi chiar fraţ (cum îi talhariu cela di Cezar, mânca-l-ar sâ-l mânânci căpuşîli di pi oili şî caprili niele)! Io nu pre am aşa di mult timp la dispozîţîie di comentat pi bloagi câ-s tătă zîua pi coclauri cu oili şî caprili, da az, c-o plouat tari di tăt tătă noaptia am zîs sâ rămîn sâ vă mai auz cu ci vă mai lăudaţ...
    Uiti pintru voi pretinii mei o sâ vă dau olecuţâ di brînzâ pi gratis, fărâ parali, da pentru fraţ o sâ li cer bani câ vorba ceia : "frati frati, da brînza-i pi bani"!
    Şî mai am o ofertă di muncâ pintru Cezar cu giumati di normâ (trecutâ pi caiet ca-n nou cod di muncâ): dacâ vini la mini la stînâ şî-mi paşti animălurili timp di trii luni îi dau tătă brînza di la oili şî caprili nele. Îl las sâ li şî mulgâ. Cu oili şî cu caprili o sâ-i fie uşor da cân o sâ-l mulgâ pi Stelicâ ţapu nieu o sâ fie olecuţâ mai greu...Da, da, pi ţapu di la stînâ îl chiamâ Stelicâ da nu-i aista al nostru câ ştiţ voi cum sâ zîci câ: "orici asemănari cu realitatea iesti pur întâmplătoari".
    Ci zîci Cezari vii la tîrlâ sau nu? Îi frumos tari di tăt...pi munti, apus di soari, air curat...ci mai aşa cum zîce şî răposatu A. Păunescu. Şî parcî tot el zîce câ atuncea cân vini câte-o ploai îţ cam bagi ceva în oai! Ti aştept voiniculi!
    PS Sâ nu-l iei caricumva cu tini pi Stelicâ câ ni-i fricâ sâ nu s-ânmpungâ cu celâlat, bărbosu!

    RăspundețiȘtergere
  47. TOP GUN
    STELICA,
    Sa nu fii suparat pe noi,te 'IUBIM 'pana te 'OMORAM'...asa,......DIN DRAGOSTE!!!!!
    O ZI BUNA TUTUROR SI DACA DRAGOSTE NU E, ATUNCI NIMIC NU E!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. ..bini bre Danila ca lu fraitu ii dai branza pi bani si la toti aia streienezii li dai pi gratis-asa dupe capu tau dastept nici ca ma mai mira!!
    Mai vrei sa viu si la munca la conacu tau format din tri tarusi si cu al patruli sa ti aperi di cainii vicinilor. na uiti ca viu dar eu am si ceva conditii ,ca nu viu ase ca tolomacu sa lucrez la munca grii!
    Io viu cu Laptopu ba-nu-i oala aia in care tapu tau sa usureaza di laptii-e scula americana(as tot pros o sa inteleaga) iti bag tata turma cu Trainel in frunte ,ti bag si pi tini ba in laptop. Pi urma io urmaresc din birau special, tat procesu di productie.iti repartizez fiecare mioara pi cm2 di iarba pi care sa pasca. sa vezi tu randament si branza cacalau! hai ti salut ba ca mai am si pi altii. A era sa uit:
    Da ci moaca ai bre Danila! cum crez ca o sa promovez branza cu moaca asti a ta. aduc io si un manechin ba...

    RăspundețiȘtergere
  49. @admin,tu nu observi ca @plano10.loveste in tot ce este militar sau structura militara de cate ori are acazia?De ce nu-l "disciplinezi "putin,de cateva ori am vazut ca te-a atacat discret,[cred ca pe fata nu are curajul] si nu i-ai dat replica,te-ai facut ca nu observi.Citeste-i articolul cu privire la Ord.50,cu privire la norma de hrana ,si-mi vei da dreptate.Apoi ce loveste cu atata "ura capitalista "in drepturile date de comunisti -armatei?Numai noi stim ce a insemnat viata de militar si cate privatiuni ne-au stat in drum noua si familiilor noastre ,acum il doare cand priveste reglarea pensiilor noastre sau ce?Oricum ,pe mine ,acest om cu atitudinile lui m-a facut sa nu mai scriu pe aceste bloguri.De multwe ori in "anonimi"ii regasesc cuvintele si stilul.Cred ca ar fi cazul sa-si ceara scuze fata de mine si de alti fosti militari [daca tot este printre militari].tigri2

    RăspundețiȘtergere
  50. Da aveti mare grija ca DANILA PER BERBELEACU' nu a zis de unde va da branza.Cezare vezi ca-ti da branza d-aia....
    Ce dracu' ai si pus botu' la asa capcana simpla

    RăspundețiȘtergere
  51. @avram iancu@admin
    cu privire la p...o 10 abia acum incepeti sa va prindeti??Pai eu cand ma luptam cu civilu'(scuze ceilalti civili!!) asta care s-a bagat sluga la politicieni voi nici nu bagati de seama.Nu e decat o sluga de partid cu sperante la o functie dupa alegeri si atata tot.Un neica nimeni vandut pe 30 de arginti si asa VA RAMANE!.
    DIXIT!!

    RăspundețiȘtergere
  52. Mei Cezare ce moaca de scrob ai, he,he,he! O fi facuta din alea 2 oua si-un caltabosh pe care Adminu le-a pus sus in poza?
    Faramitza Lahmbru

    RăspundețiȘtergere
  53. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  54. @Vasile
    Explica-le provocatorilor care nu stiu sa citeasca, nici aici si nici pe blogul meu, ca in problema reciprocitatii nu te-ai referit la Plano10.

    RăspundețiȘtergere
  55. @huoajdea
    pai ori scrii ori nu mai scrii.esti instabil psihic??ca gluga KKK vad ca ai,dar iti acopera doar gatul
    si pentru ca nici macar nu stii iti spun eu;explicatiile tale date acum 3-4 saptamani despre KKK au fost de tot rahatul
    KKK=ku klux klan reproduce de fapt sunetul scos de inchizatorul unei arme cu repetitie(de la acea vreme-valabil si azi)la reincarcare;de aici a venit si denumirea organizatiei care avea un singur scop;moarte negrilor!!
    tu in schimb esti de tot rasul cu replicile tale un moldovean care stie sa spuna in engleza "gheata,ceai,picior";ia zi-i cum se zice in engleza moldoveneasca

    RăspundețiȘtergere
  56. @p...o 10
    du-te si te culca!!...pe blogul tau "patroane"

    RăspundețiȘtergere
  57. @p...o 10
    ai limbaj si mentalitate specifica anilor '50
    Tovarase explica-le "provocatorilor"
    da sa traiti toarsu' iliescu!!
    "provocatorule"!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri