Google Translate

luni, 27 iunie 2011

Elena Cobuz , detasata de noi -CD al SCMD- intr-un domeniu special si extrem de important pentru SCMD, transmite ...

From: Cobuz Lenuta ecobuz@yahoo.com

Subject: [roarmy230] Fw: col.Moraru de la Iasi
To: roarmy230@yahoogroups.com
Date: Monday, June 27, 2011, 2:06 PM

Stimati camarazi,

Am acceptul dlui gl. Mircovici sa transmit atat catre grup, cat si catre alte persoane care m-au intrebat (ale caror adrese sunt in BCC) si nu numai, raspunsul Domniei-sale la intrebarile legate de votul de saptamana trecuta din Camera Deputatilor.

EC
----- Forwarded Message ----
From: MIRCOVICI NICULAE niculae_mircovici@yahoo.com

 To: ecobuz@yahoo.com
Sent: Mon, June 27, 2011 12:03:13 PM
Subject: Fw: col.Moraru de la Iasi

Draga Dane, la intrebarile tale seci, un raspuns franc:

Cu respectul cuvenit si scuze pentru lipsa de timp,
D-ei Elena Cobuz, Colegilor Ilie Matra, Eugen Lazar,

1. Votul la O.G.1 se compune din doua elemente; cel de la amendamente, unde a fost in favoarea acestora (la cele facute de mine) si votul final. Pentru ca ai fost colegul meu iti explic ca aveam de ales intre a defavoriza majoritatea de 90% si a favoriza pe mult mai putini. Ceea ce nu stiu colegii, si unii si altii, este ca exista dorinta ca ordonanta sa se intoarca la Comisia de munca, pentru a fi diminuate castigurile celor multi si nu pentru a nu se scadea o parte din pensii. Niciodata un chirurg nu va fi iubit cand taie o mana, chiar daca prin asta salveaza o viata. Eu nu am avut vecini care sa aibe capre si sa fiu invidios pe el. Acesta este si motivul pentru care sunt bucuros ca s-a corectat macar o nedreptate care exista in privinta aviatorilor, a marinarilor, scafandrilor, parasutistilor, precum si a celor multi care au fost ani destui pe santiere.

Treaba cu salariile N.A.T.O. pe care le vor avea activii este o gogorita lansata de cineva care doreste sa-si faca din durerea celor care pierd o platforma politica. Sa fim seriosi daca economia ar permite credeti ca militarii, desi merita, ar fi primii la solde mari? Am votat motiunea de cenzura pentru ca nu eram de acord cu legea unica a pensionarii, la ce a folosit. Am votat impotriva (unul din cele doua voturi contra) la adoptarea (prin frauda, este adevarat) a legii pensiilor si nu am fost intrebat ce am impotriva puterii. Pentru detalii intrati pe site-ul C D la sedinta de pen cand s-a discutat O.G. 1 si veti avea detaliile si nuantele pozitiei mele. Si daca tot trebuie sa spun lucruri care nu ar trebui spuse sa stiti ca ajutorul pe legea pensiilor a venit de la ministrul Oprea, care a fost de acord si a sprijinit cu UNPR-ul impartirea la 20 de ani si nu la 30, precum si luarea in calcul a Ordinelor MM ca altfel beleam .... lui Seitan.

2. Sunt intr-un grup parlamentar in care am un singur vot si nu pot decide.

3. Nu m-a avut si nu ma are la mana nimeni, nici macar pentru votul lui, daca prin asta as face rau la mai multi. Cu aceeasi simpatie colegiala, Mirco

Comentaiile va apartin!
Admin

58 de comentarii:

  1. @Admin
    Sunt de acord sa postati/reluati/transmiteti orice doriti din ce scriu eu pe roarmy230, dar lasati-ma-n durerea mea cu detasarea, ca poate ... vorba unui coleg, ma calca avionul pe trecerea de pietoni si eu nu am habar de ce!
    Ce Dumnezeu, va cred om zdravan la minte! Sau ... ma insel?!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ELENA ,
    In sfarsit, ma bucur sa te "vad"! Ma dezamgeste reactia ta! Nu eu sunt VINOVAT pentru ETICHETA pusa! Nu ma intreba pe mine daca sunt sau nu "zdravan la minte"! Chiar nu stii adevarul? Cine si unde a facut aceasta formulare? Sau ... doar pe mine ma poti INTERPELA in acesti termeni!? Sa inteleg ca AUTORUL ETICHETEI, din punctul tau de vedere, este absolvit de orice vina, poate sa spuna orice, nu te lezeaza!
    __________
    Pentru clarificari vis-a-vis de ETICHETA pusa, te rog citeste cu atentie postarea de pe acest blog, unde chiar am subliniat nefericita FORMULARE, deorece mi s-a parut extrem de deplasata. As fi dorit sa vezi "aceasta" la timp, si sa-ti exprimi un punct de vedere! Nu ai facut-o !!! Pacat!!! Oricum, eu nu cred ca merit sa fiu jignit! Nu am nicio contributie! Am redat exact, ce a aparut sub semnatura d-lui Dogaru.
    __________
    "Presedintele SCMD Mircea DOGARU, jigneste inca o data, fara numar, pe toti cei care nu-i cotizeaza. De la Presedintele Basescu, la ultimul plutonier, nimeni nu scapa"

    http://mhblogonline.blogspot.com/2011/06/presedintele-scmd-mircea-dogaru.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Uauu...
    Fatuca asta, sireaca, sufera ca si Dogaru, El Lidero Maximo! In paranoia lor se cred VIP-uri nationale! Se vad persecutati, urmariti, amenintati! Aiurea! Sunt doar bantuiti saracii, au vedenii cat cuprinde! Recomandare: nu va mai agitati de pomana! Voi aveti o singura problema, vizibila de la 10 km: nici dracu nu va baga-n seama! Da, asta stiu ca doare! Al dracului de tare! Iar atunci, produceti! Produceti prostii cu caru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca este asa cum spune Mircovici, chiar nu putea mai mult! Are dreptate cand spune ca a ales intre doua rele. Argumentarea domniei sale este logica si de bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Admin
    Imi cer scuze, departe gandul de a va jigni! Doamne fereste!
    In ultima luna am cam avut probleme neplacute in familie, a trebuit sa fac naveta Bucuresti-Botosani si de aceea a trebuit sa reduc si din timpul dedicat blogurilor.
    Nu cred ca poza pe care ati postat-o ma reprezinta. Dar pot sa va trimit una!

    @Anonim de la 03.44 (de fapt, stim amandoi ca nu suntem ... atat de anonimi)
    Inteleg ora tarzie la care postati, dar asta nu va scuza! Nu sunt "fatuca asta", chiar daca oi fi cu vreo ... cativa ani mai tanara decat Domnia-voastra. Nu sufar de mania persecutiei si nici nu ma simt urmarita, spionata etc. Am redat doar ceea ce mi-a zis un bun prieten dupa publicarea mesajului dlui presedinte Dogaru. Cat despre bagatul in seama, fiti linistit in ceea ce ma priveste. Nu mi-am dorit niciodata sa ies in fata, iar la comisiile de specialitate unde am sustinut amendamentele Comisiei de Aparare am mers, in primul rand, pentru ... cei 10% care sut, la fel ca mine, disponibilizati. Deocamdata atat!

    @Anonim de la 07.55
    Il respect foarte mult pe dl. gl. Mircovici si de aceea, CU ACCEPTUL DOMNIEI-SALE, am postat pe grupul roarmy230 mesajul pe care mi l-a trimis si mie in care explica votul din plenul Camerei. Stiu ca acest lucru nu place multora, dar adevarul trebuie stiut. DA, atat a putut ACUM - din 2 rele sa aleaga pe cea mai putin rea. Si ca sa nu existe vreo suspiciune ca "am fost cumparata" de putere, informez ca pensia mea, conform datelor din tabel, imi va scadea cu vreo 37%. Deci, sunt in cei cca 10% cu diminuari considerabile. Asta nu inseamna ca trebuie sa devin irationala, sa fac nu stiu ce lucruri necugetate etc. Voi incerca recuperarea sumei in justitie, imi voi valorifica anii lucrati dupa pensionare in care, zic eu, am acumulat ceva puncte si, evident, voi ajuta pe toti cei care imi solicita ajutorul.
    Revenind la dl. gl. Mircovici - cel putin despre ultimii 2 ani pot spune cu certitudine ca omul acesta CHIAR A LUPTAT PENTRU CAUZA MILITARILOR. Asta nu din "povesti", ci din ceea ce am vazut personal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si cand ziceam eu -luptati pentru imbuatatirea L119 voi Batman ,batman-doar 164 aveati pe limba.
    Bulgarul a votat CORECT!

    RăspundețiȘtergere
  7. PS ""a ministrul Oprea, care a fost de acord si a sprijinit cu UNPR-ul impartirea la 20 de ani si nu la 30, precum si luarea in calcul a Ordinelor MM ca altfel beleam .... lui Seitan.""
    Asta asa este. Faceti un calcul fara si veti observa ce tare l-am fi...satisfacut pe Seitan

    RăspundețiȘtergere
  8. @cezar
    Nu crezi ca Sindicatul l-a speriat pe Oprea...tocmai cand colegul sau de Cabinet, Seitan, era pe cale sa ajunga in culmea satisfactiei?

    RăspundețiȘtergere
  9. TOP GUN
    D-na Elenush,cred ca nu stie ce vrea,cand isi da demisia,cand mai primeste ceva pe mail,sau ne mai abureste cu oaresce,de prin Parlament!!!!
    Elenush.nici tu nu stii ce vrei,e un fel de adio, dar raman cu tine . !!!!Da,da,iscusite moldovencele la facut poale-n brau,alivenci,tocinei si alte delicatese!!!!

    Elenush,draga esti un fel de remake local,dar cineva te astepta de peste 8 zile la dialog,stimabilului Stelian P. I-AI DAT PAS!!!!
    Distinsul ,era pregatit si era salon venea cu flori,se poate Elenush,sa nu te tii de cuvant???


    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @PLANO-NU,NU,NU-Sindicatul daca a hamait pe undeva ,a facut- o doar pt. L164! Lor li se poate imputa lipsa de reactie fata de imbunatatirea L119 in asa fel incat cei iesiti cu Og-7 sa nu piarda prea mult,cei cu vechime masurata in ani lumina sa nu castige exagerat de mult iar bugetul (de care va doare sufletul in ultimul timp) sa ramana echilibrat. Era atat de simplu!
    Nu am intrat in UNPER,sunt liber de partid dar unele persoane (Oprea) merita gratitudinea noastra-fie si pentru faptul ca au fost intr-o postura din care puteau impune punctul de vedere!

    RăspundețiȘtergere
  11. @TOP GUN
    1. Demisia din CD al SCMD mi-am dat-o in 29 dec 2010, e definitiva si irevocabila.
    2. Nu eu am postat pe blog ceea ce am primit pe mail de la dl. gl. Mircovici, ci Admin, dar nu m-a deranjat. In fond, trebuie sa cunoasca cat mai multi cum si de ce a votat. Si, oricum, i-am cerut telefonic permisiunea inainte de a raspunde celor de pe roarmy230.
    3. Nu revin la iubirile parasite!!!!! E un principiu de la care nu abdic. Dar asta nu inseamna ca arunc cu noroi in ceea ce am lasat in urma... Din contra!

    @ STELIAN P
    Imi cer scuze, putem relua discutia, dar cu conditia sa imi "cereti socoteala" despre ceea ce zic/fac eu, nu alte persoane. Eu nu sunt purtator de cuvant al nimanui, nu sunt datoare sa raspund pentru luarile de pozitie ale nimanui. Acestea sunt conditiile pe care va rog sa le respectati. In caz contrar, orice dialog intre noi este absolut imposibil. Vorba cantecului: o iubire imposibila...

    @CEZAR
    De ce nu esti corect in totalitate? Ca de dat cafeaua aia pe care ai promis-o anul trecut, pe 29 iunie, nici acum nu ai dat-o! Zgarcitule! Si ti-a crescut pensia. Da, cand nu se stiau CONCRET anumite date, SCMD a respins in totalitate OUG 1. Apoi a sustinut amendamentele Comisiei de Aparare. Daca nu crezi, cauta stenogramele de la comisiile din C. Deputatilor. SINDICATUL NU A ACTIONAT IMPOTRIVA INTERESELOR MEMBRILOR SAI. Caci sunt destui membri carora le-a crescut pensia!

    @all
    Indiferent de noul cuantum al pensiei, pentru militari TREBUIE lege ocupationala.

    RăspundețiȘtergere
  12. @CeZar
    Care-i treaba,ai discoteca inundata, ai falimentat-o si mori de urit acasa?
    vertebrosul

    RăspundețiȘtergere
  13. Stelian P.
    @ELENA
    Reiau intrebarea mea:
    - mai sustineti amendamentul privin mentinerea in plata a sumei celei mai avantajoase avind in vedere ca sindicatul (pentru care vad ca lucrati in continuare chiar daca dintr-o pozitie mai mica) sustine ca cresterea pensiilor duce la dezmembrarea Romaniei, prabusirea economiei...(citez din memorie) ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Admin-haleste comentariile. vedeti daca am ceva in spam

    RăspundețiȘtergere
  15. @ELENA, este OK!
    Astept poza! O schiumb imediat, ce primesc UNA!
    @CEZAR,
    Nu este nimic in SPAM! Cred ca a avut alti draci!
    In ultima vreme.... se intampla lucruri ciudate!
    Nici nu stiu ce sa mai cred, pe cine sa dau vina!

    RăspundețiȘtergere
  16. Stelian P.
    Mai nou pe pagina sindicatului apar blesteme:

    "....Ma uit in tabel si vad ca gen. Badalan, Mircovici ,etc.,au uitat cu totul de cei pe care ei i-au trimis acasa. Ce conteaza? Lor le-au crescut pensiile, de ce sa riste sa piarda ciolanul?
    Mai ieri , cand nu erau nici ei siguri de ce o sa li se intample erau agitati, azi stau linistiti si isi condamna cu seninatate pe cei care i-au slujit.

    AȘA SĂ LE AJUTE DUMNEZEU LOR SI URMAȘILOR LOR IN VECII VECILOR!!!!!....."

    Publicat de Costel Galateanu la 11:28

    RăspundețiȘtergere
  17. @Elena- Bine ca ma zici la toaaaata lumea dar...incomplet!
    Eu cafeaua as fii dat-o dar ,cred ca m-a nemultumit ce puneai tu langa(hi,hi,hi) Eu ma refer la L119 nu la Og-1 de care v-ati agatat pana in ultima clipa!! La cei care le-a crescut dar, activeaza in sindicat ......marunt marunt din buze si de urgenta un control la etajele superioare!!! o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  18. @vertebrosul- (ba ce urat suna!) mergi si vezi dar,vorba unuia ,,rasat"sa nu ,,excrementezi"pe unde nu trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  19. TOP GUN

    Felicitari lui Admin,ptr.poza,HALLE BARRY,cu pistolul,uau,Elenush,ar muri de invidie Nutisor,daca vede c-o eclipsezi,sa-i multumesti mult de tot lui Admin,e un gentleman,nu reveniti la iubiri parasite,? da,da interesanta optiune,depinde de miza,e variabila,nu ziceti nu,pana la proba contrarie!!Cine zice: ia-mi Doamne???? Sa nu trimiteti alta poza,lasati-o pe asta,ca face furori printre macho-men si sunteti in avantaj,eclipstati pe multe!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA STIMATA ELENUSH!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. La ce era acolo, mai conteaza ?
    vertebrosul

    RăspundețiȘtergere
  21. CEZAR spunea...
    @vertebrosul- (ba ce urat suna!) mergi si vezi dar,vorba unuia ,,rasat"sa nu ,,excrementezi"pe unde nu trebuie!

    28 iunie 2011, 13:33

    @CEZAR
    La ce era acolo, mai conteaza ?
    vertebrosul

    28 iunie 2011, 13:56

    RăspundețiȘtergere
  22. Vertebrosu = NP astept sa vad ca faci tu ceva mai bun!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnilor se minte la TV[closet],se minte in presa ,dogariciu minte cu nerusinare,doar doar o intoarce pensiile inapoi,cei 10% dintre pensionari carora le-au inghetat sau scazut pensiile [dar nu li s-au cerut banii retroactiv din 2001]sunt mai rai ca cei 7% dintre maghiarii care vor autonomie .Sa demonstrat si lumea s-a lamurit ca acele voturi "la doua maini nu au fost pe OUG1 ci pe alte legi dar vad ca toti tac precum "ala in iarba"si o lasa sa se inteleaga precum a fost initial.Doamne ce parsivi,ce marsavi,acuma ne indeamna sa refuzam pensiile si sa ne gamdim "vezi doamne"la situatia dezastruoasa a tarii.Oare ne cred prosti sau se prefac ca nu-i vedem?Nu exista legi care sa pedepseasca minciuna si raspindirea de informatii si indemnuri false?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  24. @tigri2
    Vezi de sanatatea ta,nu te incorda prea tare,ca afecteaza.
    Iar de intors pensiile,nu zi de doua ori,ca are cine sa se ocupe !
    mitzablinda2

    RăspundețiȘtergere
  25. "Fereste-ma doamne de pr'eteni ca de dusmani ma feresc eu"sau "Cainele moare de batran si..."pe care s-o aplic?This is the question.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  26. Motanel ... Shakespeare - To be, or not to be: that is the question ...
    "That" nu "this" ...

    RăspundețiȘtergere
  27. @tigri2
    Am o singura intrebare, adevarat, fara legatura cu subiectul. Ai fost pilot militar?

    RăspundețiȘtergere
  28. Tu ce crezi?Eu ,spre deosebire de, altii[ex.tu] mi-am dat toate datele in clar,asa ca...informeaza-te si spunem si mie.ok?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  29. Ok,"that"spun romanii[intrebare=feminin]dar ungurii spun "this"[adica intrebariu aista]intelegi?Eu sunt putin"corcitura",tata a fost maghiar.Multumit"anonimule",de ce nu-ti dezvalui.cat de cat,identitatea ?Ai ceva de ascuns sau ti-e frica de "bau-bau".tigri2

    RăspundețiȘtergere
  30. @tigri2
    Suparat pe toata lumea,nevricos,suspicios,belicos,ofticos,mofturos,falos.Clar,ai intrat in andropauza !
    mitzablinda1

    RăspundețiȘtergere
  31. @tigri2

    http://muzicapentrucopii.blogspot.com/2009/10/miruna-oprea-nu-mi-e-frica-de-baubau.html

    mitzablinda1

    RăspundețiȘtergere
  32. @mitzablinda1,nu vreau sa folosesc un limbaj trivial,dar nici nu pot sa-ti aprob toate idioteniile .1.in legatura cu andropauza ,daca esti asa de sigur pe ce spui,te invit sa aduci pe cine ti-e mai draga sa facem 'proba"
    2.Nu sunt suparat pe nimeni ,iar pe tine nu am de ce sa ma supar ,esti prea prost si nedemn de a fi luat in seama
    3.Sa dea Domnul sa te insanatosesti la capul ala sec,pe care-l porti cam degeaba
    4.Nu vreau sa aflu cine esti dar as vrea sa aflu ce anume ai cu mine ?Scrie si tu ceva interesant inafara de a arunca cu gunoi verbal si a te ascunde in spatele anonimatului,vad ca tu nu ai apucaturi de om ,esti o CARPA CU CHIP DE OM[un nimeni].
    tigri2

    RăspundețiȘtergere
  33. @Admin,vezi ce gen de oameni au "votat"si au dorit sa scrie tot felul de ineptii ,sa deranjeze tot ce e scris cu gand curat?Alde "ng",'ng",care nu stiu lega doua cuvinte si nici sustine un dialog,niste frustrati ai sortii ,care toata viata au fost marginalizati si cu care nimeni nu a vrut sa aiba contacte,de aceea au ramas anonimi-daca ar fi descoperiti ar fugi toti ca de ciuma-da chiar, asta sunt acesti nemernici-ciume .tigri2

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai am ceva de spus si inchei,mai care iti spui matza blanda 1 ,tu esti un frustrat al scrisului ,scrii mult si prost pe aici iar din invidie [fiindca nimeni nu te baga in seama] te iei de unul si de altul.
    ma intrebai daca am fost pilot si-ti raspund -da,iar ca dovada iti spun ca te-am cam identificat pe urmatoarele coordonate geografice:45grade si 39 minute latitudine nordica si 25 de grade si 36 minute longitudine estica.Acuma ce zici sunt sau nu un adevarat pilot?Calmeaza-te ca la intoarcerea in tara iti voi da un telefon si vei putea sa ma injuri in direct,acum inteleg de ce in scoala militara aveai acea porecla-ti se potriveste,esti josnic colega.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  35. @Stelian P
    DA, sustin ceea ce am sustinut si in comisii: e firesc si legal ca, daca din recalculare rezulta un cuantum mai mic, sa se plateasca cuantumul mai favorabil pensionarului. De ce? Am vreo cateva hectare de argumente furnizate de CCR.
    DECIZIA nr. 278 / 2006 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 346 din 17/04/2006: “ ...De asemenea, Curtea consideră că nu pot fi reţinute nici susţinerile autorilor excepţiei potrivit cărora art. 78 şi 80 din Legea nr. 164/2001 au efecte retroactive. Într-adevăr, drepturile de pensie stabilite anterior intrării în vigoare a acestor reglementări legale nu sunt atinse, iar actualizarea, recalcularea şi recorelarea acelor pensii se pot face numai în favoarea beneficiarilor...”.
    - DECIZIA Nr. 120 / 2007, Monitorul Oficial nr. 204 din 26.03.2007: „..Conform noilor principii ale sistemului public de pensii, ordonanţa criticată prevede recalcularea pensiilor provenite din fostul sistem al asigurărilor sociale de stat prin luarea în calcul a întregii vechimi în muncă considerate stagiu de cotizare la asigurările sociale şi a tuturor veniturilor salariale cu caracter permanent realizate în această perioadă.
    Operaţiunea de recalculare priveşte în mod inevitabil trecutul, pentru că stagiul de cotizare a fost realizat în trecut, dar se efectuează doar după data intrării în vigoare a ordonanţei şi are efecte numai pentru viitor, pensia recalculată intrând în plată numai de la data emiterii deciziei. În cazurile în care din recalculare rezultă un cuantum mai mare al pensiei, se va plăti acesta, iar dacă noul cuantum rezultat este mai mic, se va acorda în continuare pensia anterior stabilită şi aflată în plată, fără a se aduce vreo atingere drepturilor legal câştigate anterior...”
    - DECIZIA nr. 278 / 2006, Monitorul Oficial, Partea I nr. 346 din 17/04/2006: „ ... De asemenea, Curtea consideră că nu pot fi reţinute nici susţinerile autorilor excepţiei potrivit cărora art. 78 şi 80 din Legea nr. 164/2001 au efecte retroactive. Într-adevăr, drepturile de pensie stabilite anterior intrării în vigoare a acestor reglementări legale nu sunt atinse, iar actualizarea, recalcularea şi recorelarea acelor pensii se pot face numai în favoarea beneficiarilor...”

    RăspundețiȘtergere
  36. Mai admin, Iara ne stresezi cu Elena ? Parca scapasem de ea. Nu s-a jurat ea ca pleaca de aici cum s-a jurat ca pleaca si din sindicat ? Avea dreptate cineva mai sus , femeia asta nu stie sa renunte. O mananca daca nu e bagata in seama , se cauta singura sa vada daca e acasa. Si-a dar demisia din CD si Sindicat, dar merge la chefuri cu sefu. Ce dracu, pe cine prosteste crede ca suntem toti sanitari? Toamna Elena, nu mai vorbi despre matale cand te referi la militari. Nu stii ce e aia.Ciocu mic si joc de glezne .

    RăspundețiȘtergere
  37. Doamna ELENA,
    Mai suntem si din cei care iti multumim!
    Asta este democratia: unii te injura, altii te adora! Ce vreau sa spun: bine faci ca scrii acum si pe acest blog, nu numai pe la altii! E bine asa, deoarece suntem multi care am vrea sa stim ce spui matale! Asa ca nu tine cont de cate unul mai tare in clont sau pus pe cearta! Vezi cazul colegului tigri2 ce pateste cu unul care se tine scai de el! Si ce daca! E plina lumea de idioti!
    Felicitari pentru tigri2! Noi contam, nu ala care te injura, hartuieste de-a proasta!

    RăspundețiȘtergere
  38. Stelian P.
    @ELENA
    Va inteleg opiniile si le respect. Va rog sa tineti cont de faptul ca Deciziile la care faceti trimitere se refera la alte legi iar noi suferim acum de efectele Legii 119/2010 care este declarata constitutionala. Deciziile CC nu pot fi intotdeauna folosite ca izvor de drept cu caracter general si exemplul il aveti cu legea enuntata de mine.
    Ca fapt divers va amintesc ca se discuta despre stagiul de cotizare care la noi este teoretic (cu exceptia contributiei pentru pensia suplimentara) si face trimitere la perioada muncita nu la sumele achitate ca si contributie la fondul de pensii.
    Deciziile la care va referiti vorbesc despre civili si despre contributiile lor reale, nu teoretice.
    Faptul ca sunteti in totala contradictie cu opiniile sindicatului ma face sa va intreb daca mai sunteti membru si daca mai aveti obligatii fata de sindicat ?
    Personal nu ma afecteaza raspunsul la intrebarea asta dar cred ca cei care va citesc ar fi interesati.

    RăspundețiȘtergere
  39. @Stelian P.,
    Nu fi necajit! Asta este ELENA!
    Mereu le-a amestecat, in draci!
    A spus si repetat de nenumarate ori ce face, cat face, cum si unde face! Ea mereu ... face!
    Se zbate in nestire, toata ziulica!
    Problema ei, doar una: sa fie băgată-n seamă!

    RăspundețiȘtergere
  40. @Admin
    Chiar cred ca aveti pb cu blogul, ca eu incerc de ceva vreme sa raspund si nu pot posta.

    @Stelian P
    1.In Ro, jurisprudenta nu este izvor de drept.
    2. Imi vorbiti de constitutionalitatea Legii 119/2010? Inseamna ca ati gresit adresa.
    2.a. Cititi opinia separata a dnei Aspazia Cojocaru.
    2.b. Luati in calcul si faptul ca nenumarate instante din Ro au ignorat ilustra decizie a CCR pe legea 119 si au aplicat dr. comunitar. Astfel, au desfiintat deciziile de recalculare ale altor "speciali", dand prioritate dr. comunitar si ... facand ceva cu decizia pe care dumneavoastra mi-o invocati.
    2.c. Tot in minunata lege 119 se face trimitere la metodologia din lg 19 in care se spune ca, daca din recalculare rezulta un cuantum ami mic, se pastreaza cuantumul mai avantajos. Asadar, unde e greseala mea?
    3. Chiar nu puteti dormi ca nu stiti care e relatia mea cu sindicatul? Daca va raspund, ma repet. Asadar, revedeti alte raspunsuri ale mele pe aceasta tema.

    @anonimii vesnic purtatori de grija materno-paternala
    E o chestie emanata de niste minti "prea odihnite" ideea ce simt nevoia sa fiu bagata in seama. Intrebati-l pe ADMIN de ce a postat raspunsul meu de pe roarmy230 pe acest blog.
    In alta ordine de idei, lupta comuna de altadata a adevenit ACUM lupta mea personala cu sistemul, ca fac parte din minunatul procent de 9-10% cu diminuari considerabile. In concluzie, puteti sa ziceti absolut tot ce vreti, in acord sau dezacord unii cu altii, ca nu-mi pasa. E vorba ca am fost pacalita acum 6 ani....

    RăspundețiȘtergere
  41. Stelian P.
    @ELENA
    Daca am gresit adresa imi cer scuze si astept sa va linistiti. Eu asa am citit in MO ca Legea 119/2010 este constitutionala.
    "Opinia separata a dnei Aspazia Cojocaru" este exact ceeace spuneti si dvs.: O OPINIE SEPARATA. Conteaza majoritatea opiniilor.
    Va vad foarte iritata asa ca astept sa aveti momente mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  42. Doamna Elena ori nu stie ce inseamna o lege contiturionala, ori nu stie. Pana la alte reglementari o lege contitutionala este cea DECLARATA CONSTITUTIONALA DE CURTEA CONSTITUTIONALA.Ca ne place sau nu, ca ne convine sau nu, deocamdata asta e situatia. Doamna Elena insa confunda marfa cu ambalajul. Are impresia ca legilew se aplica dupa cum vrea ea sau cum am vrea noi. Trista iluzie pentru cineva care se crede avocat. Doamna Elena, nu mai stati langa Dogaru ca se molipseste si crede ca este judecatorul suprem sau maine poimaine si se crede si el CC.
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  43. @Stelian P si ultimul anonim
    1. Ati citit o decizie a CCR intr-un MO. Cu/fara aceasta decizie, iata ce practica judiciara se contureaza in Romania:
    ".... 3.4. Referitor la dreptul de acces la justitie. Tribunalul a statuat anterior asupra incalcarilor despre care s-a facut vorbire, chiar daca prin decizia 871/2010 Curtea Constitutionala a decis ca dispozitiile Legii privind stabilirea unor masuri in domeniu pensiilor sunt constitutionale in raport cu criticile formulate, din urmatoarele considerente:
    - Curtea Constitutionala nu face parte din puterea judecatoreasca in acceptiunea Legii 304/2004;
    - Curtea Constitutionala nu poate fi calificata strict ca fiind un tribunal impartial si independent, datorita modalitatii de desemnare a judecatorilor.
    De altfel, aceasta institutie a primit in doctrina juridica definitia de :autoritate publica politico-jurisdictionala” (Drept constitutional si institutii politice, Editia 13, autori Ioan Muraru si Elena Simina Tanasescu, pag. 261).
    Chiar daca s-a aratat ca un judecator constitutional provenit din randurile unui partid politic, va cauta sa rupa orice legatura cu acesta, in realitate, va exista mereu suspiciunea ca acesta va incearca sa multumeasca intr-un fel, pe cel care l-a propus.
    Exigenta se refera in special la imprejurarea ca judecatorul trebuie sa ofere suficiente garantii, spre a exclude in persoana lui orice banuiala legitima.
    In aceasta materie chiar si aparentele au un rol deosebit deoarece intr-o societate democratica tribunalele trebuie sa inspire justitiabililor deplina incredere, or, sub acest aspect, Curtea Constitutionala nu este la adapost de orice suspiciuni.
    Astfel, in cauza Grieves c. Regatului Unit al Marii Britanii, s-a retinut: „Curtea reaminteste ca, pentru a stabili daca un tribunal poate fi considerat independent trebuie sa fie avut in vedere printre altele, modul de numire a membrilor sai si daca organismul prezinta o aparenta de independenta”.
    Tot asa, este de neconceput a pretinde necompetenta judecatorilor de fond, invocandu-se art. 144 din Constitutia revizuita, in a statua asupra existentei unor incalcarii cu privire la drepturi ocrotite de Conventia Europeana a Drepturilor Omului, judecatorul fondului fiind primul judecator al Conventiei.
    Daca ar fi asa, ar inseamna ca in realitate justitiabilii nu ar mai avea dreptul dreptul ca o instanta impartiala si independenta sa hotarasca asupra incalcarilor drepturilor si obligatiilor lor civile, pe considerentul ca aceasta s-a infaptuit deja de Curtea Constitutionala.
    In concret, aceasta ar constitui pe buna deptate o bariera in calea justitiabilului, care, astfel ar fi pus in situatia de a nu-si vedea substanta litigiului sau transata de catre jurisdictia competenta...."
    Sunt extrem de linistita si va informez ca citesc zilnic zeci/sute de pagini pentru a fi la curent cu tot ce e nou in domeniul proceselor pe MULTPREACONSTITUTIONALA Lege 119!

    2. Ce legatura o fi avand (in opinia unora) dl. Dogaru cu chestiile astea, nu stiu. Stiu insa ca instantele din Romania incep sa aiba deschiderea multdorita catre CEDO, catre practica acesteia. Ceea ce e de bine.

    3. Stelian, nu va stiu adresa de mail (asta nu inseamna ca nu as putea s-o aflu, da' n-am chef!), ca as putea sa va trimit cateva SUTE DE PAGINI de HJ pronuntate de instante din toata tara care .... fac ceva pe Legea 119! Scuze, m-a luat valul! Le am in format PDF si nu stiu sa le transform in Word.

    RăspundețiȘtergere
  44. @Cititorul
    Scuze, ati reaparut, eu, in nemernicia mea, v-am tratat ca anonim. Credeam ca sunteti in State.
    Stimate domn, mai studiati, mai studiati si ... nu numai ceea ce e in MO!

    RăspundețiȘtergere
  45. Stelian P.
    @ELENA
    Sincer, ma cutremur pina unde se poate ajunge cu interpretarile. Daca distrugem si increderea in CC ce urmeaza ? Ma tem ca abia de aici inainte putem vorbi de dictatura.
    Transformarea PDF i Word se face prin Fisier/Salvare ca/Text....
    Le astept.

    RăspundețiȘtergere
  46. @stelian P(ai vrut sa fi politicos!-ai cu cine?)

    Si ce daca le trimitea in PDF,jpeg,sau,mpeg,sau mother fucker!.Tanti are habar de calculatoare sau se da "ocupata"sau prea "obosita" sau "stresata"sau fierbe oua de pasti cate 3(trei zile) ca asa se vaita la acea vreme.E DOAR OPORTUNISTA!.Cat timp va trebuie sa va dati seama?????
    @admin
    si blogu' lu'admin merge FFB.Da cand vrei sa fii parsiv cauti motive puerile.Si admin: NU SCHIMBA POZAAAAAAA!!Habar nu ai ce-o sa primesti in schimb.Poza aia e bunaaaa!O s-o cooptez eu in echipa "mia ragazzi"
    @elena
    despre tine doar atat:
    fundu'n luntrii,luntrii,cat mai multe luntrii
    In rest ce postezi??
    exemplu:BLA;BLA;BLA si tot asa

    RăspundețiȘtergere
  47. @elena
    Bine ai zis;"eu, in nemernicia mea...."
    sunt propriile-ti cuvinte;
    toata viata am fost sunt si voi fi deosebit de politicos cu femeile CU TOATE FEMEILE, dar dincolo de egoismul feroce ce te caracterizeaza a mai ramas ceva din dumneata?

    RăspundețiȘtergere
  48. @stelian P
    Vezi ca tocmai ai primit o "amenintare"
    elena spune;
    "3. Stelian, nu va stiu adresa de mail (asta nu inseamna ca nu as putea s-o aflu, da' n-am chef!),
    Etete ce smecheri ne-am facut!!
    ADICA N-ARE CHEF!!
    iti dau eu adresa de mail a lui stelian P
    stelianp@whatevermail.scmd.elena

    RăspundețiȘtergere
  49. Stelian P.
    @Don Corleone
    Cu femeile, mai ales cu cele mult mai tinere decit mine, sunt de moda veche, adica politicos.
    Cind eram mai "activ" cistigam mult cu sarut mina la femei, am prins chiar si o promovare.
    "Amenintarea" imi da ocazia sa vad ce puteri are si nu ma deranjeaza. Ma tem insa ca nu o sa se finalizeze.

    RăspundețiȘtergere
  50. @Stelian P
    Nu sunt interpretarile mele ci ale multor magistrati de la Tribunale (complete specializate pe dr. muncii) si Curti de Apel din Romania. V-am spus ca am adunat cam toate hotararile judecatoresti favorabile petentilor pe Legea 119/2010.
    @Don Corleone
    1. Daca nu-i stiu adresa dlui Stelian P, unde sa i le trimit? Si apoi, poate nu-l intereseaza, de ce sa ii incarc Inbox-ul degeaba. Am vrut doar sa ii demonstrez faptul ca instantele din Romania au luat act de pronuntarea CCR si atat.
    2. Cat despre ceea ce i-am scris Cititorului ... de ce va bagati? De fapt, de ce va bagati in discutiile dintre mine si Stelian P sau dintre mine si Cititor? Adica ... cine simte nevoia sa fie bagat in seama? Pana la preluarea lui Admin de pe roarmy, care a fost optiunea Dumnealui...

    RăspundețiȘtergere
  51. @Stelian P
    Nu cred ca imi stiti varsta! Sau e trecuta in Fisa informativa pe care mi-ati creat-o sau v-a fost predata/inmanata?!Glumesc, evident.

    RăspundețiȘtergere
  52. Stelian P.
    @ELENA
    Virsta exacta nu o cunosc dar judecind dupa datele pe care le-am citit in Adevarul si unele afirmatii facute de dvs. presupun ca inca nu ati schimbat prefixul la 5 (sper sa nu gresesc prea mult) si la virsta asta femeile se prezinta foarte bine.
    Imi pare rau sa va dezamagesc dar Fisa au la mine doar prietenii mei D&P. din tot sindicatul.

    RăspundețiȘtergere
  53. @stelian P
    Sunteti in continuare de o politete desavarsita!
    Va admir!

    RăspundețiȘtergere
  54. @elena
    daca doriti sa discutati in particular stiti foarte bine ca s-a inventat tel. inclusiv ala "fara fir"+ e-mail-ul
    postarea pe blog este "PUBLICA"
    De ce faceti chiar si acum pe "mironosita"??
    Ce naiba doamna!Un pic de decenta,chiar daca ati trecut prin armata ca "gasca prin apa"

    RăspundețiȘtergere
  55. @Don Corleone
    Nu sunteti in masura sa caracterzati activitatea mea de cadru militar! Va pot asigura ca stiu si ce e aia unitate operativa cu aplicatii, poligoane, munci agricole, dar si CCI si Inspectoratul MApN.

    Imi cer scuze tuturor daca am discutat “in particular” cu Stelian P. intr-un “loc public” si prin asta am creat un oarecare gard de disconfort. Am crezut ca practica ce se contureaza in instante pe legea 119 intereseaza pe mai multi. Promit sa nu mai fac!

    RăspundețiȘtergere
  56. Stelian P.
    @Don Corleone
    Daca doamna ma cauta la numarul primit de la sindicat o sa auda robotelul care ii spune:
    - "Ati sunat la serviciul secret anti-D&P. Pentru domnul general cu patru stele Stelian P. apasati tasta 666."
    Iti dai seama ce surpriza ar fi ?

    @ELENA
    Nu e cazul de scuze si nici nu trebuie sa puneti la suflet.

    RăspundețiȘtergere
  57. @Stelian P
    1. De pus la suflet pun, ca asa sunt eu si la varsta mea e mai greu sa incerc sa ma schimb, dar nu imposibil.
    2. Desi e imposibil de crezut (mai ales pentru Don Corleone si altii ca dumnealui), cu exceptia amendamentelor pe OUG 1/2011, in ultimele luni alt subiect de discutie cu domnii de la Sindicat nu am avut. Si nici nu cred ca figurati in baza de date a SCMD!

    RăspundețiȘtergere
  58. Felicitari celor care au re-descoperit AZI, aceasta postare! Inca mai sunt ... prin arhiva!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri