Google Translate

joi, 9 iunie 2011

Gabriel Oprea: Recalcularea pensiilor, definitivată. Nici o pensie sub 3.000 de lei nu a scăzut! VIDEO, integral.

Ministrul Apărării Gabriel Oprea a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că recalcularea pensiilor a fost definitivată şi că nici o pensie sub 3.000 de lei nu a scăzut. Oprea a mai precizat că, în urma revizuirii, mai mult de 90% din pensiil au crescut.

"Vă informez ca ministerul Apărării a definitivat la 1 iunie procesul de revizuire a celor 76.885 de pensii ale cadrelor militare care au iesit la pensie din armata. (..) Deciziile de revizuire se vor emite în intervalul 1 noiembrie - 31 decembrie 2011, astfel încât, la 1 ianuarie 2012, toţi pensionarii militari să primească pensiile revizuite”,
a declarat ministrul Apărării.
"Nicio pensie militară mai mică de 3.000 de lei nu a fost diminuată. Pentru 96% din pensionarii cu o carieră incompletă şi pensii sub 3.000 de lei, pensiile au crescut. (...) Sunt şi pensii al căror cuantum s-a păstrat"
 a adăugat ministrul.

La finalul lunii ianuarie, Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă care reglementează metodologia de recalculare a pensiilor militare şi stabileşte că procesul de recalculare a pensiilor calculate pe baza salariului mediu brut pe economie, nu pe baza veniturilor individuale, va fi prelungit până la sfârşitul acestui an.
Sursa Antena 3

Click aici:
Ministerul Apararii Nationale - Armata TV
Titlu: Declaraţie de presă pe tema revizuirii pensiilor militare

Autor: Studioul Radio TV M-100
Descriere: Declaraţie de presă pe tema revizuirii pensiilor militare susţinută de ministrul apărării naţionale, domnul Gabriel Oprea.
Data: 09-06-2011


Va invit sa vedeti integral :
~ 18'33'' ~
VIDEO - Declaraţia de presă susţinută de ministrul apărării naţionale,
domnul Gabriel Oprea.
Admin

__________________________


_________________________________________
Instructiuni pentru vizualizare/identificare individuala
_________________
1. Click pe Linkul de mai sus.

2. Salvati PDF-ul pe computer - este mic, 3,91MB, dar totusi: 1479 pagini:
Fara cautarea automata, extrem de dificil! Deci:


3. Cu Adobe Acrobat 5.0 and later, deschideti PDF-ul, care trebuie sa arate asa:


4. In stanga, veti pune/click mousul pe EDIT, apoi in jos, pe Find. Advanced Search. Faceti Click. Imediat, se va deschide AUTOMAT, in partea din dreapta sus (vedeti si aici pe imagine), o casetuta de cautare. Introduceti in aceasta "caseta" .... de acum stiti dumneavoastra ce anume! Asta este tot!
Daca sunt alte intrebari, va rog!
Buna dimineata!
Admin
P.S.1.: Pentru cine are nevoie de o mai buna vizualizare, marire a imaginilor de mai sus, click pe ele! 
Pentru cine nu are inca, de aici poate sa descarce Adobe Reader, versiune X (10.0.1) (58.57 MB)
___________________
NEW:
De la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa nevoi!

________________

CUM SE DETERMINĂ ŞI CARE VA FI EVOLUŢIA VALORII PUNCTULUI DE PENSIE?

Valoarea punctului de pensie se stabileşte prin legea pensiilor; în conformitate cu prevederile Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, la data intrării în vigoare a legii valoarea punctului de pensie este de 732,8 lei.

Începând cu 1 ianuarie 2012, valoarea punctului de pensie va fi indexată anual cu 100% din rata inflaţiei, la care se adaugă 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut, înregistrate în anul precedent.

De exemplu, dacă în anul 2011 se va înregistra o rată a inflaţiei de 5.3% şi o creştere a câştigului salarial brut de 0.4%, valoarea punctului de pensie de 732,8 lei va fi indexată cu 5.3% ( 100% rata inflaţiei), la care se adaugă 0.2 % (50% x 0,4%), adică cu 5.5%, rezultând o valoare a punctului de pensie de 773,1 lei.

În situaţia în care unul dintre aceşti indicatori înregistrează valori negative, la stabilirea valorii punctului de pensie se utilizează indicatorul cu valoare pozitivă, iar în situaţia în care ambii indicatori au valori negative, se păstrează ultima valoare a punctului de pensie. În acest fel, conform acestei formule de indexare, valoarea punctului de pensie nu va scădea.

Începând cu anul 2021, valoarea punctului de pensie urmează a se indexa anual cu 100% rata inflaţiei, la care se va adăuga 45% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut, înregistrate în anul precedent. Procentul din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut, luat în considerare la indexarea anuală a valorii punctului de pensie, urmează a se reduce, gradual, cu câte 5 % în fiecare an.

Începând cu anul 2030, potrivit legii, valoarea punctului de pensie urmează a se indexa cu 100% rata inflaţiei înregistrată în anul precedent.

De asemenea, pentru persoanele care se vor înscrie la pensie începând cu 1 ianuarie 2012, la punctajul mediu anual determinat se va aplica un indice de corecţie, calculat ca raport între 43,3% din câştigul salarial mediu brut realizat pe anul precedent şi valoarea unui punct de pensie în vigoare la acea dată. Indicele de corecţie menţionat se aplică o singură dată, la înscrierea iniţială la pensie. Acest lucru va face ca, la momentul pensionării, să existe o legătură strânsă între câştigul salarial avut şi pensia obţinută de noul pensionar.

Având în vedere că într-un orizont mediu de timp nici creşterile salariale nu vor mai înregistra creşteri semnificative, situaţie care se regăseşte şi la nivelul altor state, apreciem că decuplarea valorii punctului de pensie de câştigul salarial mediu brut, începând din anul 2030, nu va avea efecte negative asupra cuantumului pensiilor.
_________
Primit pe e-mail!
Multumesc frumos!
Admin
P.S.: Predictiile actualei PUTERI pe zeci de ani de-acum incolo, ar trebui sa dea de gandit celor care viseaza altceva!
A nu se uita: puterea + opozitia = actualul sistem de pensii!

138 de comentarii:

  1. EI cum este? Nu mai injura nimeni.....?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da.Pe care o vrei ?
    Halba ca Zapada

    RăspundețiȘtergere
  3. URGENT: Rugaminte pentru pensionarii de la interne: a primit macar UNUL vre-o decizie de revizuire?
    ____
    Mie mi s-a COMUNICAT AZI, ca NIMENI DE LA INTERNE nu va primi anul acesta noile DECIZII, deoarece NU AU PERSONAL! Mi s-a precizat ca DECIZIILE vor curge de la 01.12.2012, cu plata retroactiva (acolo unde va fi cazul), pe anul 2011! Este JALE, daca asa stau lucrurile!
    ____
    Rog cine are alte informatii, sa le posteze si aici, ori sa mi le trimita pe e-mail! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cezarusule vezi ca ai uitat unde esti ... Aici sinteti cei care injurati SCMD ... adica sinteti cei care dati dreptate ministrului la care te referi ... cine dracu sa injure cind i se da 'apa la moara' ??

    RăspundețiȘtergere
  5. cu exceptai a 685 de pensii ( nu se stie ale cui ) , MAI nu a recalculat nicio pensie pe baza veniturilor reale . toate pensiile au fost recalculate pe baza salariului mediu pe economie .
    procesul de revizuire al pensiilor nici nu a inceput .
    Casa de pensii a MAI , se afla in posesia veniturilor reale ale pensionarilor inca din luna noiembrie 2010 .
    un numar de 7800 de pensionari MAI au depus documentele doveditoare si au cerut recalcularea pensiilor , conform HG 735/2010 . nici macar ei nu au primit pensiile recalculate sau revizuite ( corect).
    MAI refuza orice dialog cu pensionarii ignorand chiar documentele emise de instantele de judecata .
    am inteles ca se bazeaza pe faptul ca majoritatea pensionarilor , nu au contestat deciziile emise
    ( recalculate in baza salariului mediu ) .
    in general , documentele emise de casa de pensii MAI , sunt fie nesemnate , fie semnatate dar fara a fi trecute numele , gradul si functia celui care semneaza , fie semneaza cineva "pentru" directorul casei de pensii MAI .
    nu mai reiau postarile mele anterioare , atrag atentia supra articolului 18 din og 1/2011 .

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  6. Prietene Anonim!
    Aici nu injura nimeni SCMD!
    Unde ai vazut asta? Arata-mi un singur exemplu! Nu confunda SCMD, cu clika din frunte!
    Nu confunda niste oameni nevinovati, cu unii care au CHELTUIT DISCRETIONAR miliarde, pe care nici in ziua de azi nu au reusit sa le justifice! Deci.... te rog, fara afirmatii gratuite, doar ca sa te aflii in treaba!

    RăspundețiȘtergere
  7. traiasca membrii scmd ( sunt camarazii mei)!!!
    la groapa cu conducerea plina de hoti si vanduti politicienilor.Sa le fie rusine e prea putin spus!!

    RăspundețiȘtergere
  8. akord75,
    Te salut si sunt de acord cu tine!
    SCMD-istii sunt buni colegi cu noi!
    Dar noi cei multi, nu ne confundam cu tagma hotilor de neam si tara, cu iubitorii de arginti si vanzatori de semeni!

    RăspundețiȘtergere
  9. intrati pe adresa asta
    http://www.mapn.ro/evenimente/uploads/pdf/20110609_184741_5e9bd94a63a322604aede7730bb0027f.pdf

    Scrieti nr de dosar la cautare si va veti afla pensia veche si cea revizuita.
    A mea scade cu 30%. Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  10. Prieteni de pe acest bolg,Anonimi sau Identificati!!!!Baieti e groasa rau!!!.Urmariti trimiterea Dl Neacsu Marin pe site-ul www.mapn.ro.Eu m-am gasit si e groasa rau.Dragos Icleanu-scmdsector6,

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai cum asa Marine????
    Dupa ce te-au injurat si calomniat atata ca esti/suntem unpr-isti, acum sa constam ca asa a "avut" grija Oprea de oamenii lui???
    Tie iti scade cu 30%, iar mie din "amarata" pe care o aveam, mi-a luat un milion, iar de dat, azi mi-au comunicat .... niet .... poate la anul, daca sunt .... cuminte! Sigur, am adaugat de la mine..... chestia cu datul! Asa ca ....
    Unor habarnisti: mai usor cu injuratul!
    Nu aruncati cu pietre, de-a proasta!
    Nu calomniati, de dragul calomniei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Te salut Dragos!
    Pe unde mi-ai umblat, nana????

    RăspundețiȘtergere
  13. @neacsu
    am intrat pe adresa dar nu am gasit "cautare"Imi poti explica mai mult??Eu am vazut doar un .pdf

    RăspundețiȘtergere
  14. imi cer scuze Era normal sa incep cu un; buna seara!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara Domnule Burcu. Aici am fost. Citesc tot ce postati Dvs. pe Blog, mai ales pe Romania megalitica.Deosebita!!!!O pagina foarte buna.Un blog excelent.Dar...............nu citesc comentariile anonimilor si nici nu comentez pe blog deoarece in afara de Dvs si Dl Marin Neacsu, ceilalti.......numai anomimi.Si parca nu ar fi de ajuns.Mai si injura,ataca persoana, fac misto(imi plac glumele si tin la ele) etc. Raman acelasi cititor al blogului si voi comenta atunci cand se va putea discuta fara jigniri, injurii, atac la persoana, misto etc. Cu stima,Dragos Icleanu.

    RăspundețiȘtergere
  16. @neacsu
    multumesc.m-am lamurit cu ctrl+F

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna dimineata!
    Tabelul de la adresa de mai sus nu este complet.
    Cel putin doua dosare de pensie nu sint trecute!
    Toate cele bune tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Stelian P.

    CINE SPUNE ADEVARUL ?

    “• 91% din pensiile militarilor scad cu pana la 50% prin “”revizuire””;
    • 9% raman la fel sau cresc propagandistic, intrucat s-a investit in imagine. Aceste cresteri vor fi date inapoi de la 1 ian. 2012, prin “”regularizare””.
    25.05.2011

    Honor et patria! Vae victis!
    Presedintele SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  19. @Admin
    Pentru a vedea cum se vor revizui pensiile la MAI, recititi ordinul nr. 74/ 12 aprilie 2011
    Il gasiti aici:
    http://www.plano10.com/2011/04/ordinul-mai-7412-04-2011-in-atentia.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Oare stie cineva semnificatia codului cupon/dosar ?

    8-imistu'

    RăspundețiȘtergere
  21. TOP GUN
    Stimate Dragos Icleanu,
    S-a votat ca toate comment-urile sa nu fie cenzurate,Admin, a avut o idee buna,ce se voteaza, se respecta!!!!!! E optiunea fiecaruia si tine de cei 7 ani de acasa, cum vorbeste,cum se comporta!!!!!! Sunteti de acord cu mine?
    In ceea ce priveste chiar putin misto,niste glume in limita bunului simt ,cred ca nu deranjeaza pe nimeni si nu suntem pudibonzi, sa punem mainile la urechi!!!!!
    Nu v-ati saturat de cenzura,austeritate,ordine,comenzi, rigiditate sefilor,un ton mai haios,chiar nu e deranjant!!!!!
    WEEKEND EXCELENT TUTUROR!

    RăspundețiȘtergere
  22. astia sint niste mincuinosi au spus ca verifica si pensiile de boala acolo se dau bani degeaba sint multi care sint foarte sanatosi si iau pensi degeaba acei bani sa se dea celor care au muncit...... .......sa auzim numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  23. Apar tot felul de zvonuri ,precum ca vor scadea pensiile de la 01.01.2012 [unii spun ca va fi sfarsitul lumii]eu o sa dezmint aceste zvonuri [argumentat] veniti pe blogul lui Cezar"ARMYIA".Multumim domnului GENERAL[R]OPREA ministrulapararii pentru efortul facut in sprijinul pensionarilor militari.AScest om nu s-a zbatut pentru preamarirea personala si nici pentru alte smecherii ci pentru aducerea la normalitate a pensiilor militare si a onoarei de militar .Ce-i curat si drept si lui Dumnezeu ii place.Va astept cu o multime de adevaruri si curiozitati pe "ARMYIA".Asta daca fostul meu coleg de LM Burcu nu o va anula[sterge].tigri2

    RăspundețiȘtergere
  24. Nicu s. Cred ca e si o MARE DIVERSIUNE.M-AM UITAT PE TABELUL LUI OPREA. NU CORESPUNDE DE NICI O CULOARE. AM PE CUPONUL DE PENSIE (LUNA MAI 2011),2760 RON brut(dupa Leg. 164). Pe tabelul lui Oprea apare 2389 brut. Sunt sigur ca s-au 'calculat " si din "burta". Si mai e ceva: NU S-AU REVIZUIT CU PERIOADELE LUCRATE IN "CIVILIE",DUPA IESIREA LA PENSIE.Mai are cineva si alte informatii? .

    RăspundețiȘtergere
  25. @admin,am o nelamurire ,data editarii la toti care scriu pe acest blog este cu verde numai a mea cu rosu.Cum se "tarduce">>>persona non grata?
    @anonim 13.00.Ce s-a lucrat dupa iesirea la pensie se vor introduce dupa 01.11.2011[la revizuirea finala].

    RăspundețiȘtergere
  26. Iar ai aparut mai "paguba".Poti spune ce vrei m-am imunizat,poti sa si injuri iar daca nu-ti ajunge [sau nu-ti permite dictionarul personal]te pot ajuta dar nu in direct ci la telefon .Sa ai o zi buna si sa dea Domnul sa-ti revii.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  27. @Avram Iancu ,
    Te inseli!! E cu verde, nana!
    La tine e doar cu rosu, dar asta din cauza ta!
    Ai ceva ... pe la setari! Cum are si Plano10, caruia i-a inghetat ... "feed"-ul!

    RăspundețiȘtergere
  28. @==NELANELYKA== ,
    Bine ai revenit! Multumesc!
    Gata, am facut pace!

    RăspundețiȘtergere
  29. @Nicu c
    Poate ti-a adaugat la cuantumul din decembrie cresterea pt grupele de munca.
    Recalcularea pt stagiile ulterioare n-are nicio legatura cu recalcularea/revizuirea conf L 119 si Oug nr.1.
    Se face numai la cerere, conf art 99 si 107 din L 263/2010.

    RăspundețiȘtergere
  30. TOP GUN
    TIGRISOR2,
    La mine,apare cu negru numele,asta inseamna ca sunt pe lista cea mai neagra alui Admin,LALEAUA NEAGRA SI ZORRO,erau mici copii,eu sunt capul rautatilor,de pe acest blog,ce sa fac daca nu m-au omorat ai mei cand eram mic,m-au rasfatat. Asa ca tu TIGRISOR2,esti cu rosu ptr,ca (rosu=love),fostul tau coleg e impartial,ADMIN,eosu,u vreau sa-m i pui numele cu verde sau rosu ,please!!1

    RăspundețiȘtergere
  31. multumesc plano10. Te 'citesc' in fiecare zi. Iti multumesc pentru MULTELE informatii. Ai dreptate ,am primit ceva diferente pentru grupele de munca dar tot nu inteleg.Nu e normal ca PENSIA REALA DUPA LEG 164 SA FIE CEA DE 2760RON NU 2380 RON, deoarece si grupele trebuiau calculate din 2007?. oricum am trimis documentele cu activitatile din civile. sper sa-mi recuperez "TAIETURILE' LUI OPREA.(ce parere AI?

    RăspundețiȘtergere
  32. ,,daca fostul meu coleg de LM Burcu ,,...
    Ai fost coleg si cu Ceausescua ala micu.Cu Basescu nu ai fost ?

    laluleauaneagara

    RăspundețiȘtergere
  33. @curiosul,ei ca sa vezi in anul 1972 am fost in tabara la mare [trimisi de LM]si am fost cazati la Institutul de Marina din Constanta ,Basescu era anul IV,asa ca o luna am mancat impreuna.SIC!Multumit zburlitule!?

    RăspundețiȘtergere
  34. @TOP GUN,
    Esti in TOP. Stilul tau glumet, face bine la sanatate! Au mai fost unii pe aici care aveau grija de buna-noastra-dispozitie, dar au plecat in alte zari!
    Multumesc!
    Apropo de culori si alte dracii de pe "cum apare" pe blog: nu va impacientati! Isi revine singur, daca nu ati facut voi "ceva miscari" prin setari! Si inca ceva: la modul cum "apare" mai contribuie enorm de mult browserul folosit de fiecare, softurile instalate. Recomand sa aveti in paralel (cum am si eu, 2-3 browsere), cu care navig alternativ sau in paralel (functie de nevoi). Descarcati neaparat, adobe flash player! Multe aplicatii, gadgeturi nu pot merge/nu pot fi vazute fara acest soft!

    RăspundețiȘtergere
  35. TOP GUN
    Multumesc Admin,sunt multi care nu gusta umorul meu, zbanghiu,adesea iesit din tipare,dar asa-s eu si consoarta, imi zice ca-s cam traznit, dar acu'ca s-a procopsit cu mine,altu' mama nu mai face,am pacalit-o ,ramane cu mine!!!!
    Tigrisor2,daca stiai c-o sa ajunga Base,peste cativa ani, 'PRES'ii puneai ceva' bun' in ciorbica si-n fripturica si la desert ,ca sa fim siguri ca nu ratezi!!!!!! TIGRISOR2 ,E O GLUMA,NU MA BATI, CAND MA PRINZI??? AM FACUT PACE, PE TIMP DE RAZBOI!!!!! HAI MERSI ADMIN,BINE CA M-AI ELUCIDAT ,CA ERAM INTR-O DILEMA SI MAI AVEA PUTIN SI DEVENEA TRILEMA!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. @TG-nu fii atat de sigur inceea ce-o priveste pe doamna!Mai indicat ar fii sa nu mai faci pe prostul-prea tare Te pup !JveK G.

    RăspundețiȘtergere
  37. TOP GUN
    JG,
    Nu inteleg ce vrei sa-mi spui,nu fac pe prostu" ,serios, in Romanica inca nu s-a votat legea,asa ca ,casatoria intre persoane de acelasi sex e interzisa!!!!
    Recapitulatie:
    Sunt casatorit cu o persoana de sex OPUS!!!!!
    In rest ,daca ai tu alta varianta, e problema ta!!!!
    PAI,SE TE PUP SI EU,SA FIU IN TON CU PUPICUL TAU DE LA 16.44!!!!
    WEEKEND EXCELENT JVEK G. SI NU TE MAI FRAMANTA,ALTELE SUNT MAI IMPORTANTE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. @Avram Iancu
    ,,o luna am mancat impreuna" ,cu Bashescu(probabil).
    Nu-ti fa griji,ca vad cum continuati relatia.Cred ca si Oprea maninca acelasi lucru !

    laluleauaneagara

    RăspundețiȘtergere
  39. Tulip, da ce mînca Chigru2 cu încrucișătoru națiunii?
    7-ic

    RăspundețiȘtergere
  40. Stelian P.

    "Dragi romani,

    Va invitam sa studiati cu atentie tabelul oficial de mai jos si declaratia de presa a ministrului Apararii Nationale, sa puneti cap la cap toate actiunile din ultimii doi ani ale actualei puteri politice si sa concluzionati daca aceasta urmareste interesul public al romanilor sau doar perpetuarea la conducerea Tarii, cu pretul pauperizarii populatiei si chiar al dezintegrarii teritoriale a Romaniei (vedeti intentia reorganizarii pe regiuni).

    Asteptam cu interes comentariile si sugestiile dumneavoastra!"

    Eu as face comentarii dar e voie pe blogul sindicatului ?

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu stiu sa folosesc caractere...turcesti !

    laluleauaneagara

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai cum de lui idiotul asta de anonim,ultimul cu trei interventii,lui analfabetul asta ii accepta interventiile si noua nu?

    RăspundețiȘtergere
  43. Uite ca merge.Mai golane ,tie ti s-a terminat aurolacul din punga si vii aici sa incurci lumea ?Care este scopul tau?Ce anume doresti?

    RăspundețiȘtergere
  44. As dori sa citesc ceva interesant sau coerent scris de tine si o sa ma inclin in fata ta ,dar esti in stare ca vad ca te iei cam de toti dar scrii numai ineptii,cateva incercari de a jigni fara nici o noima si cam atat.Hotarat o spun ,esti idiot !tigri2

    RăspundețiȘtergere
  45. @draga domnule admin
    nu am fost nicicum plecat nicaieri.V-am urmarit blogul cu atentie si cu placere indiferent de numarul nesimtitilor(hac-scuze)dar lasand gargara deoparte va invit sa-i dati vre-o doua peste bot lu' corleone de pe infom ca tot eu o sa mi le iau
    Da' voi stiti cum se iau examenele de ziariste,prezentatoare TV & PR????(cred ca toata lumea stie)

    http://www.happyfish.ro/prosti/cum_ajungi_directoare/
    va rog sa urmariti:

    RăspundețiȘtergere
  46. Star Trek
    Data stelara: 19...
    Capitan: Jan Luis Tigri2

    ”Explicatia ,concluzia finala ne-a fost comunicata pilotilor [de la lt.c-dor in sus]si a fost urmatoarea:..........”
    Atzi visat urit si atzi cazut din pat!
    Bosniacu

    RăspundețiȘtergere
  47. Tigri 2, Avram Iancu, Cezar, cate id-uri ti-ai face prostia da pe dinafara si te da de gol.

    RăspundețiȘtergere
  48. @ano 22.49
    sa fiu scuzat dar esti prost de trei ori prost!!!!
    Tigrii 2 si-a lasat nr. de tel pe blog eu l-am vazut ,l-am sunat si deja ne cunoastem binisor,chiar m-a sunat de mai multe ori si am mai impartasit idei dincolo de idioteniile dumitale
    Oricum trbuie sa-ti spun ca T2 sau avram iancu este un tip de toata isprava ceea ce dumneata nu vei fi nici in viata asta nici intr-o viata viitoare
    Fara respect
    akord75
    P.S.
    nu este nici o legatura intre T2 si personajele cu care il identifici.ESTI TEMBEL!!
    p.s.2 @ADMIN
    POTI SA MA BANEZI DAR UNII SUNT IN STARE DE ATATA RAUTATE SI PROSTIE CA NU-MI VINE SA CRED CA AM LUCRAT IN ACEEASI ARMATA.
    Nu poti pleca la lupta cu asemenea gunoaie si sa ai incredere in ei.Sinucidere curata!!

    RăspundețiȘtergere
  49. AICI laluleauaneagara
    Transmit un mesaj pentru cei cu scaun neregulat !
    Nu ma bagati in .... seama.
    Eu sunt vesniC in lacul...
    PIIR FISSS SFIR POC CRACK PAK

    RăspundețiȘtergere
  50. @...fisss pirrr sfirrr hirrr ....offsss
    ti gridoi....
    Noi am venit pe aceasta planeta sa marim pensiile prostilor care pot fi prostiti,dar vom mari si pensiile celor cara TREBUIE sa le marim. Banii vor fi luati dela absolut toti ,,vietuitorii vii,, ,chiar si dela cei timpiti timpiti,pentru ca din banii nostrii va vom da fix...(nu se poate...).

    ...LEacul lobodelor

    RăspundețiȘtergere
  51. Adica sa intelegem ca adj. de timpiti vine de la unii care e jmecheri pe aici prin zona shi vietzuiesc sub Tîmpa?

    RăspundețiȘtergere
  52. fis... cir...zir...uuuffo
    timpestitu

    ..c.. ...od....r

    RăspundețiȘtergere
  53. Recomand urgent GLET FATADA ( perioada CeZa riana) si un insecticid viguros(Flit).
    Cetatea sta sa se cada .
    (aceasta este o traducere automata din ...d alacul l...obodelor)

    RăspundețiȘtergere
  54. Imi doresc tare mult sa va fac sa zambiti si sa uitam chiar si pentru scurt timp de necazuri si animozitati
    cu repect
    corleone

    Un scotian insurat se duce la spovedanie si-i spune preotului:
    - Parinte, aproape ca am avut o aventura cu o alta femeie!
    - Cum adica, "aproape"? intreaba preotul.
    - Pai, ne-am dezbracat, ne-am frecat bine unul de altul, dar apoi ne-am oprit. Preotul este revoltat:
    - A te freca unul de altul este ca si cum ai fi bagat-o inauntru! Nu trebuie sa te mai vezi cu femeia aceea. Ca penitenta, trebuie sa spui 5 rugaciuni si 50 de lire sterline in cutia milei.
    Scotianul iese, spune rugaciunile si apoi se duce la cutia milei. Sta putin langa ea si da sa plece.
    Preotul, care-l urmarea cu privirea, fuge dupa el si-l avertizeaza:
    -Te-am vazut! N-ai pus banii in cutie!
    Scotianul raspunde, uimit:
    - Da, parinte, dar am frecat banii de cutia milei si e ca si cum i-as fi bagat inauntru, nu?

    Un barbat ajunge acasa si isi gaseste sotia facandu-si bagajele.
    - Ce faci, draga? Unde pleci?
    - La Las Vegas ! Am aflat ca acolo sunt barbati care m-ar plati cu 400$ ca sa le fac ce tie iti fac pe gratis!
    Omul sta putin pe ganduri, apoi incepe si el sa-si faca bagajele.
    - Dar tu ce faci acolo? intreaba sotia.
    - Merg si eu la Las Vegas... sunt curios sa vad cum te descurci cu 800$ pe an!

    Cica 10 barbati se arata in fata portii raiului inaintea lui Sfantu Petru. Sfantu Petru le zice la barbati: toti care si-o inselat nevasta sa faca un pas in fata. 6 oameni pasesc, la care Sfantul Petru spune:
    - Voi 6 veniti cu mine in rai, restul de 4 ramaneti aici. cei 4 protesteaza iar Sfantul Petru le spune ca pacatul se iarta dar prostia nu. 10 femei se prezinta la portile raiului:
    - Toate care v-ati inselat sotul sa faca un pas in fata. 9 femei fac un pas in fata.
    Sfantul Petru zice:
    - Voi 9 urmati-ma si luati-o si pe surda aia cu voi.

    Un tip i se adreseaza unei tipe:
    - Vrei sa jucam Magic?
    - Ce joc mai e si acesta?
    - Mergem la mine acasa, facem sex si apoi dispari....
    De ce sunt politistii uzi de la genunchi in jos? Dupa ce arunca tigara in WC, o sting si cu piciorul.

    Daca este sa ne ghidam dupa reclame, in Romania populatia are trei mari probleme: matreata, cariile la dinti si menstruatiile...
    Indiferent de viteza pe care o ai cind mergi cu masina, cei care merg mai incet - dorm la volan, iar cei care merg mai repede - sunt sinucigasi.

    In SUA poti sa faci orice ce nu este interzis de lege. In China poti sa faci doar ce este permis de lege. In Cuba este interzis sa faci chiar si ceea ce este permis de lege. In Romania poti sa faci orice chiar daca este interzis de lege.
    Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazine alimentar. Una dintre ele o intreaba pe cealalta:
    - Ce-ai zice de niste bere?
    - N-ar strica, dar mi-e rusine sa cumpar asa ceva. - Nici o problema, rezolv eu. Iau ele o cutie cu 6 sticle cu bere si se duc la casa. Casierul se uita mirat la ele. Calugarita zice: - Asta-i ca sa ne spalam parul. Casierul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune o punga de covrigei linga bere:
    - Sa nu va uitati bigudiurile.

    Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecinul lui, Marin, care isi batea temeinic nevasta. - Marine, ce faci, ma? - Iote, imi repar masina de spalat!
    Intr-o zi, vine Bubulina de la cinematograf plingind in hohote: - A fost ingrozitor mama, se plange Bubulina. A trebuit sa-mi schimb locul de patru ori la cinematograf. - De ce, draga? S-a legat vreun barbat de tine? - Pana la urma... da.

    Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi, am fi fost in Paradis si in ziua de astazi pentru ca ei ar fi ignorat marul si ar fi mancat sarpele.

    RăspundețiȘtergere
  55. Militarii executa programul de somn.

    RăspundețiȘtergere
  56. @Stelian P
    Am mai spus-o si pe alte bloguri, o repet si aici - exista o diferenta enorma intre ce s-a dorit si ce s-a obtinut cu legea asta (a se vedea expunerea de motive). Dar mi se umple inima de bucurie cand ma uit la tabelele in care vad cum au crescut foarte multe cuantumuri, unele de-aiurea, da' n-are importanta, ca doar nu dau eu banii (de fapt, indirect, ii dau si eu)! Mie imi va scadea, dar daca imi valorific acum anii lucrati dupa, imi creste peste dec. 2010.
    Insa in incapatanarea dvs. si ura fata de anumite persoane, refuzati sa vedeti adevarata fata a realitatii.

    @all
    Celor carora le-a crescut pensia, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu ani cat mai multi sa va bucurati de ea.
    Celor carora le-a scazut, curaj si ... ne-adunam in instanta. Din fericire, pe legea 119 se creaza o jurisprudenta favorabila petentilor (ma refer la procesele care au vizat atacul deciziilor de recalculare, adica la cele tipice, pe dr. muncii, nu la altele pe care ... nici nu stiu cum/unde sa le incadrez).
    Sa speram ca in recursul in interesul legii despre care se tot vorbeste tot mai mult in ultima vreme, Inalta Curte va da o solutie care sa ne ajute.

    RăspundețiȘtergere
  57. Stelian P.
    @ELENA
    Am citit expunerea de motive si va dau dreptate. Inteleg acum ca sindicatul (chiar in prezenta dvs. la Mangalia, daca nu ma insel) a schimbat macazul si acuza guvernantii ca dau prea multi bani din bugetul patriei (care patrie, aia pe care ati pierdut-o in 1989 ?) pentru cresterea pensiilor asistatilor ca militari nu mai avem voie sa spunem,asa-i ?
    Pe blogul sindicatului vad ca se vorbeste despre pauperizare populatiei, cumpararea cadrelor cu pensii mai mari, dezintegrarea Romaniei....
    In aceste conditii va mai mentineti propunerea de mentinere in plata a pensiei celei mai avantajoase adica pensiile celor cumparati sa ramina marite?
    Va asumati raspunderea in fata patriei pentru o asemenea risipa ?

    RăspundețiȘtergere
  58. @shteclutza cu vitriol
    Cind te doare locul cu care gindesti,unde te doare ?

    laluleaua nea

    RăspundețiȘtergere
  59. Este regretabil ca nici macar in ultimul ceas Elena Nu intelege realitatea!
    Daca la asa multi(eu prognozam 85%) le-a crescut pensia in urma unui principiu corect si valabil pentru toti militarii-REZULTA CA ASA MULTI AU FOST FURATI PE L164-este atat de simplu!
    A veni acum si a ataca guvernul pentru asta este o marlanie uriasa-ataci direct 90% dintre pensionarii militari!!
    Ps. se excepteaza cazurile de manarie(daca exista) cu adeverintele de venituri!!

    RăspundețiȘtergere
  60. Citez:
    Pe blogul sindicatului vad ca se vorbeste despre pauperizare populatiei, cumpararea cadrelor cu pensii mai mari,....
    Cine poate fi DOBITOCUL care a putut scrie asta?
    Cum este posibil sa JIGNESTI mii si mii de pensionari fosti militari?
    Cum este posibil sa ramana NETAXATE asemenea derapaje PUBLICE care arunca cu cel mai abject NOROI in toata tagma militarilor activi si de rezerva?
    Asemenea alegatii ordinare, care trezesc URA populatiei civile impotriva "cadelor cumparate",
    NU TREBUIE TRECUTE CU VEDEREA!

    RăspundețiȘtergere
  61. @Anonim 20:31,
    Te inseli! Nu este deloc DOBITOC!
    Este, ma conving pe zi ce trece, CALUL TROIAN al USL; este fara indoiala, facatura cea mai ordinara de pe mai noul eşichier politic, care va impinge mii si mii de votanti, catre ACTUALA PUTERE PORTOCALIE! Nu exclud chiar o intelegere subterana, in scopuri bine determinate! Asta EXPLICA si DEVOALEAZA de ce AUTORITATILE LEGITIME ale statului, colorat portocaliu, nu iau MASURILE ce se impun fata de cei care comit frecvent ABERATII vanturate public si vadit cu caracter deseori penal! Punem pariu ca ar putea fi asa? Cine pariaza, pe CALUL TROIAN?

    RăspundețiȘtergere
  62. @cezar
    Cu respect va atrag atentia ca Elena intelege FOARTE BINE situatia,in schimb INTERESELE PERSONALE o fac sa nu mai tina cont de nimic altceva.Asa este Elena dpdv caracterial si nimic nu o va schimba.Asta-i situatia, ar vinde si iadul si raiul daca ii iese "un ce profit"
    salutari de la corleone
    P.S.Punem pariu ca daca interesele ii dicteaza maine o"vinde" si pe madam Gorghiu??ca doar nu degeaba am zis cu multe luni in urma ca sta cu fundul in mai multe luntrii,(in cat mai multe luntrii posibil)Se numeste OPORTUNISM!!

    RăspundețiȘtergere
  63. @elena
    Deci ati citit expunerea de motive a L119 si sunteti foarte revoltata ca nu se respecta!!
    Bineee!!as putea sa va spun in felul urmator;
    Cinste lor,cinste lor,minerilor!!
    sunteti cumva geamana cu maria lingurar,ca in rest ganditi ca elena din troia sau chiar mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  64. @cezare "sunt de partea ta" pentru ca mie nu mi-au dat, dar nici nu mi-au luat, dupa lista.
    Nu iteleg cum poate sa fie pensia mea asa de bine calculata pe ambele legi, astfel incat sa dea la fel. Daca pot alege intre cele doua legi, in consecinta, aleg sa raman militar in rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  65. @dapix
    ,,aleg sa raman militar in rezerva,,
    DAR TE-A INTREBAT CINEVA CE VREI SA ALEGI ?
    fraieruldintei

    RăspundețiȘtergere
  66. @dapix
    si daca ai fi fost intrebat daca vrei sau nu sa ramai militar in rezerva dupa cum zici,logic reiese ca decizia ta ar fi fost in functie de cuantumul mai mare al uneia dintre pensii.Ambele pensii fiind egale iti convine sa ramai in rezerva.Dar daca nu erau ce alegeai??
    cam atat despre mult trambitata demnitate si onoare....

    RăspundețiȘtergere
  67. pt cei ce sunt interesati si nu cunosc site-ul va rog sa folositi link-ul de mai jos(dincolo de el mai gasiti si multe alte inf.)
    Sper sa va fie de folos.
    O zi buna va doresc!!


    http://www.lapensie.com/calculul-impozitare-pensie.php

    RăspundețiȘtergere
  68. stimati pensionari va doresc calatorie placuta!

    http://www.220.ro/funny/Naked-And-Funny-E01-Partea-2/TwVcGy8msT/

    RăspundețiȘtergere
  69. Domnilor,
    Ce va tot luati de Elena ? Este un simplu membru SCMD, nu mai are nici o functie oficiala , merge la adunari din constiinta si de dragul sindicalistilor. In ceea ce priveste politica conducerii, aceasta va sustine orice , va face orice pentru a primi cotizatii. In rest, ce mai conteaza ce sustinea ieri ?Cineva spunea ceva de Calul Troian .Care cal domnule ca e o martoaga rapciugoasa. Fefeleaga !
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  70. @ano:12:53
    citez
    "Elena merge la adunari din constiinta si de dragul sindicalistilor"
    Oare asa sa fie?.Va accept opinia si v-o respect dar .....!
    opinia mea este ca merge din interes personal si mandatata de sefime pt. ca altfel n-ar avea acces;
    De cand simplul membru participa la intalniri la "nivel inalt" ca sa zic asa?(vezi C-ta)
    de ce intotdeauna acelasi "simplu membru" si nu si altii la fel de simpli?A ramas singurul simplu membru?
    De ce intotdeauna doar acest "simplu membru" se afla la discutii in parlament in comisiile de munca bineinteles inconjurata de sefimea din scmd??in aceste conditii ma fac si eu simplu membru
    D-na Elena ca "simplu membru" este de fapt un factotum?
    sunt doar cateva lucruri la care m-am gandit dar daca rememoram istoricul vom vedea adevarata fata a lucrurilor.Nu-i nimic stimate domn,viitorul ne va arata cine se inseala.
    Cu respect,o zi buna sa aveti!
    P.S.Ati aflat ca i s-a diminuat pensia semnificativ?
    Desigur numai si munai din "dragoste" de sindicalisti actioneaza asa
    Oo!.. sfanta naivitate!

    RăspundețiȘtergere
  71. @ano:12:53
    daca doriti pe viitor putem detalia "chirurgical" aceste aspecte si multe altele;deocamdata am postat doar asa "modo grosso"

    RăspundețiȘtergere
  72. grosso modo-adica vitzavercea

    RăspundețiȘtergere
  73. @AKORD-aveti mare dreptate! Asta-i situatia.

    RăspundețiȘtergere
  74. Stelian P.
    Iata de ce am apelat-o pe doamna Elena:


    „ În ziua de 8 aprilie 2011, la Sala de protocol a Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 17.00-19.00, s-a desfăşurat întîlnirea membrilor SCMD-Filiala Constanţa cu gen.lt.Corneliu Dobriţoiu (fost secretar de stat la M.Ap.N.), dra. deputat Alina Gorghiu (secretar al comisiei juridice a Camerei Deputaţilor) şi consilierul juridic lt.col(r) Elena Cobuz.
    ………………………………………………….
    În partea a doua pensionarii militari constănţeni au ridicat următoarele probleme:
    - premierul Emil Boc este dator să ceară scuze tuturor pensionarilor militari, pentru sintagma „pensii nesimtite” şi să-şi ceară public scuze poporului român pentru măsura aberantă de recalculare a pensiilor rezerviştilor din sistemul de aparare şi de a creşte aceste pensii la 80% dintre rezervişti în aceste timpuri de criză economică;"

    RăspundețiȘtergere
  75. buna ziua
    eu sunt lamurit pe deplin
    pentru altii ...problema lor ca sunt "majori si vaccinati"

    RăspundețiȘtergere
  76. Stelian P.
    In acest moment pozitia SCMD-ului e clara. Doresc revenirea la Legea 164/2001 cu consecintele de rigoare:
    - anularea in interesul patriei a cresterii pensiilor celor 90% pensionari cumparati de putere;
    - mentinerea pensiilor dogarienilor la nivelul din dec. 1989.
    Personal ii inteleg dar vreau sa stiu daca mai au tupeul sa vorbeasca in numele TUTUROR pensionarilor militari.
    Din cauza asta am apelat-o pe ELENA care vorbeste in numele sindicatului si lupta pentru noi toti.
    Eu vreu sa lupte doar pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
  77. Usor ,usor ne transformam intr-o tara de perversi.Referitor la ce spun unii memrbi ai SCMD,cei din frunte,o fac pentru ca ei au beneficiat de toate matrapazlacurile L164 si acuma incearca pe toate caile sa o intoarca,chiar sugereaza ca noi sa refuzam cresterile de pensii cu toate ca ale noastre sunt corecte si ale lor au fost "masluite"Pai daca ar fi sa dam banii inapoi cum suge...reaza atunci sa o faca si ei incepand cu 2001 ,si apoi cat reprezinta ei din pensionarii militari ?=Sub 10 %.Doar ca au gura mare ,si atat.

    RăspundețiȘtergere
  78. Stelian P.
    ERATA cu scuzele de rigoare:
    - mentinerea pensiilor dogarienilor la nivelul din dec. 2010.

    RăspundețiȘtergere
  79. Akord,
    Nu uita ca doamna Elena este avocat. Poti dovedi ca nu face totul din dragoste fata de sindicalisti ?Poti demonstra ca nu e dedicata trup si suflet cauzei celor nevoiasi ? Poti dovedi ca Nu altruismul o tine in preajma conducerii sindicatului ? Nu . Atunci .. nu ai dreptate. Este cuvantul dumitale impotriva cuvantului ei . Si doamnele au intaietate. Si la pupat maini .. ale sefilor. Ciudat insa ca domnul Cezar, alta data sustinatorul neconditionat al Elenei, pupilul ei acuma e de acord cu dumneata . Mare e gradina celor fara coloana .
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  80. ,,Ciudat insa ca domnul Cezar, alta data sustinatorul neconditionat al Elenei, pupilul ei acuma e de acord cu dumneata . Mare e gradina celor fara coloana ."
    Cititorul
    HA.HA.HA.H.IHI.HI.....CITITORULE,se vede treaba ca pana acum ai citit cartile de tabinet,septica ,si mai ales popa-prostu.Sub nici-o forma nu ai citit ce s-a scris incepand cu un an in urma pe acest blog ,sau pe Plano.sau pe info. Te rog ai arhiva la dispozitie. hi.hi.hi...

    RăspundețiȘtergere
  81. Aceiasi TAMPITI PORTOCALII,posteaza si pe blogul acesta. TI-E SI SCARBA SA-L MAI DESCHIZI.PACAT DOMNULE BURCU. LA UN MOMENT DAT CITEAM CU INTERES NU NUMAI PENTRU INFORMARE DAR IMI MAI DESCRETEAM FRUNTEA LA 'POVESTILE ' UNOR CAMARAZI. Acum PUTE CAND APAR CEI CARE-I STITI CA LUCREAZA LA COMANDA PORTOCALIE. V-AM MIROSIT NESIMTITILOR PENTRU CA VA STIU MODUL DE ACTIUNE ,PENTRU CA AM FOST ALATURI DE EI INAINTEA VOASTRA DAR M-AM RETRAS LA TIMP. LA TROACA DE PORCI A ISTORIEI TREBUIESC ARUNCATI ASA-ZISII DEONTOLOGI POSTACI AI BLOGURILOR. Pacat ! Rad civilii DE NOI . In loc sa discutam serios INCOTRO VOR NENOROCITII ASTIA SA DUCA TARA STAM SA CITIM INEPTIILE UNORA CA STELIAN ETC. Luati pulsul camarazilor din Ardeal si vedeti starea de spirit si realitatea. ARDELENII INCEP DIN CE IN CE MAI MULT SA-I ACUZE PE "MITICI' DE TRADARE SI VANZARE DE TARA. VOI REVENI CAND BLOGUL VA DEVENI SERIOS NU TROACA DE PORCI A POSTACILOR PORTOCALII.RESPECTELE MELE ,IN CONTINUARE CAMARADE BURCU. NU ETI DE VINA. IN IDEEA DE A FII LIBERTATE DE EXPRIMARE ,BLOGUL ISI PIERDE DIN CALITATE. NICU.

    RăspundețiȘtergere
  82. Nicule ai dreptate cu privire la unii "postaci" dar...aşa-i în "DEMOCRAŢIA ROMÂNEASCĂ". Trebuie să ne suportăm unii pe alţii! Uite la prietenul meu Czar! Câte-odată, când postează prostii (de altfel cum a postat şi azi), mă apucă uite aşa o mâncărime a palmelor de îmi vine să le scarpim de cocoaşa garide-ului!
    7-ic

    RăspundețiȘtergere
  83. @anonimii de la 21.17 si 21.28[cred ca acelasi],mai baieti voi numai atata stiti sa injurati,vi s-a terminat geografia?Sau cand faceati orele de romana mai aduceati vreo 2-3 puncte de acasa ca sa va iasa de un 4.Voi,in viata,numai pe culori ganditi ,nu aveti conceptii proprii despre ce se intampla in tara?Nu luati "pulsul"tarii.Cine nu e rosu sau albastru este ,neaparat,portocaliu?Sa va spun eu cum gandesc,da portocalii sunt la putere ,sunt hoti ,talhari,incapabili de a scoate tara din criza =mafioti,dar PSDistii cine sunt ,cine au fost,nu ei sunt "stramosii mafiei romanesti"?Ori ati uitat?Dupa mine asd aduna toti politihotii actuali intr-o sala, i-as imbarca pe o nava cu d-l capitan in frunte si pana in ANTARCTIDA sa nu se mai opreasca.

    RăspundețiȘtergere
  84. Ce faci domnule Nicu ?
    Vii pe aici de la crasma probabil, suparat ca prietenii tai pe care i-ai vortat ti-au taiat pensia si te dai la nu spui cine , dar esti foarte sucarit ca lumea se injura pe aici . Injuri si tu un pic si pleci bombanind fleasca de suparare. Nu mannebuni, la litru ?Pai tu ce ai facut acuma nu la fel ca cei ce injura ? Si care sunt portocalii de aici dupa umila ta parere nea Nicule ?

    RăspundețiȘtergere
  85. @nicu
    Ce-ai patit? Esti turbat??
    atata ura inca nu am vazut la nimeni.
    Dumnezeu sa te ajute!
    Si nu are rost sa te ingrijorezi de soarta blogului.Ocupa-te de problemele tale ca altii au grija de ale lor

    RăspundețiȘtergere
  86. @nicu
    da ai dreptate blogul isi pierde din calitate datorita chiar tie

    RăspundețiȘtergere
  87. @fraieredintei nu era nevoie sa-mi dai tu voie ce sa aleg.
    @akord75 nu cred ca este cazul sa vorbesti despre demnitate si onoare, cauta pozitia mea in legatura cu legile respective in arhiva blogului. Poti sa mergi si in arhiva de dinaintea aparitiei tale pe aici si vei vedea ca opinia mea a ramas aceeasi si anume ca problema echitatii putea fi rezolvata in interiorul unei legi a pensiilor ocupationale. Si inca o data, faptul ca nu am parerea ta nu inseamna ca poti sa-mi dai ora exacta.

    RăspundețiȘtergere
  88. @dapix
    nu am zis sa ai parerea mea,eu iti respect opiniile dar in schimb nu ar trebui sa fi duplicitar.Nu e corect si cinstit si dispretuiesc parsivii.Sa-ti aduc aminte;
    dapix spunea...
    @cezare "sunt de partea ta" pentru ca mie nu mi-au dat, dar nici nu mi-au luat, dupa lista.
    Nu iteleg cum poate sa fie pensia mea asa de bine calculata pe ambele legi, astfel incat sa dea la fel. Daca pot alege intre cele doua legi, in consecinta, aleg sa raman militar in rezerva.

    Anonim spunea...
    @dapix
    ,,aleg sa raman militar in rezerva,,
    DAR TE-A INTREBAT CINEVA CE VREI SA ALEGI ?
    fraieruldintei

    akord75 spunea..
    @dapix
    si daca ai fi fost intrebat daca vrei sau nu sa ramai militar in rezerva dupa cum zici,logic reiese ca decizia ta ar fi fost in functie de cuantumul mai mare al uneia dintre pensii.Ambele pensii fiind egale iti convine sa ramai in rezerva.Dar daca nu erau ce alegeai??
    cam atat despre mult trambitata demnitate si onoare....

    RăspundețiȘtergere
  89. @akord75 nu vreau sa fac polemica cu tine, nu ar fi cinstit pentru ceilalti camarazi de pe blog. Eu am discutat pe marginea acestor legi la aparitia noii legi, iar Cezar se mentine adeptul acesteia inca de atunci in opozitie cu mine. Daca observi @cezare "sunt de partea ta" poarta ghilimelele de rigoare, mesajul era strict pentru Cezer, caruia ii respect opinia dar nu o impartasesc si nu cred ca aveam nevoie de un arbitru.
    Despre duplicitate si parsivenie nu iti permit sa vorbesti atunci cand vorbesti despre mine si cu mine atata timp cat nu ma cunosti.

    RăspundețiȘtergere
  90. @dapix
    ,,aleg sa raman militar in rezerva,,
    DAR TE-A INTREBAT CINEVA CE VREI SA ALEGI ?
    fraieruldintei ,,

    ,,dapix spunea...
    @fraieredintei nu era nevoie sa-mi dai tu voie ce sa aleg. ,,

    In afara neintelegerii,nu exista nicaieri optiunea...OPTIUNII !

    laluleaua...

    RăspundețiȘtergere
  91. intra-adevar nu te cunosc dar din ceea ce spui cam reiese modul de gandire.OK sa zicem ca m-am inselat ca doar n-ar fi prima oara
    mai avem pe aici si tot felul de "simpli membri scmd" si "usi de biserica"(cinstea intruchipata,dar cu viloaie din sal de bugetar ) din PCTF-uri,samd
    asa ca poate imi explici cum e posibila o pensie revizuita de peste 95 mii lei(de vre-o 12 ori mai mare ca a presedintelui si ce grad si functie o fi avut respectivul.Poate pe undeva prin zona crepusculara ca pe aici nexam

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna dimineata!
    Chiar nimeni, nimeni?
    Inca se mai doarme?! Dar purcica, ce face purcica?

    RăspundețiȘtergere
  93. @All
    Dintre cei pe care ii stiu din virtual, @Cezar a fost printre putinii care a inteles, inca de anul trecut, ca L 119 este reparatorie, pentru multi pensionari militari.
    Nu stiu de ce nu intelege acum ca nu se mai poate reveni la L 164 si ca disponibilizatii, conform Ordonantei 7/1998, nu imbuibatii care si-au tras pensii marete, au dreptul sa lupte pentru pastrarea cuantumului pensiei cu care au fost amagiti sa treaca in rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  94. @all,
    Din pacate, CONSTAT o greseala FUNDAMENTALA:
    in loc sa ne indreptam NEMULTUMIRILE catre cei care ne-au NENOROCIT intr-un fel sau altul, noi ne "altoim" cu nadejde intre noi! PACAT!
    Nu aceasta este solutia! De vina nu este CEZAR, NEACSU, BURCU, AKORD75, STELIAN P. etc.etc....
    NU. Noi nu avem nicio vina! De vina sunt GUVERNANTII de ieri si de azi, cei care au avut SI AU "puterea". DIN VARIATE MOTIVE, indeosebi incompetenta si dorinta de inavutire proprie, au tradat ELECTORATUL, au uitat ce au promis in campaniile electorale, punand mai presus interesele personale si de partid!
    Ce ar trebui facut? Se mai poate face ceva?
    SIGUR CA DA! Sunt SOLUTII! Dar acestea nu se pot realiza individual sau pe grupuri mici! Trebuie sa ne trezim cu totii la realitate! Sa intelegem ca doar IMPREUNA am putea razbi!
    P.S.: Si inca ceva:
    Am o premonitie: daca nu vom realiza aceasta UNITATE, indiferent de cine va fi la PUTERE, noua ne va fi din ce in ce mai rau! Cred ca BRUMA DE BINE fluturata doar AZI, este iluzorie!
    Mai mult, atrag ATENTIA tuturor: nu va puneti sperante in JUSTITIE, sau mai nou, zic unii, in CEDO! Draci! Corb la corb, nu-si scoate ochii!
    CEDO de "azi", dupa integrarea in UE, nu mai este acelasi cu cel dinainte! Studiati bine problema, cei care va amagiti cheltuindu-va bruma de bani, cu avocati mai mult sau mai putin celebrii! Eu asa cred, asa vad situatia!

    RăspundețiȘtergere
  95. @admin
    conform articolului de pe plano 10,ar trebui sa mergem cu totii in pas alergator catre SCMD sau (fuga mars!)
    cate osanale sunt ridicate acolo e ceva mai rar,si desi stiam ca plano 10 este USL-ist pana in maduva oaselor (deci ZERO) obiectivitate,acum odata cu aparitia articolului este clar inca odata ce va face scmd
    Plano 10 a primit ordin;
    Baaa!! baga ba un articol tare bun despre scmd ca se duc astia de rapa si de'...s-ar zice ca suntem "aliati"
    Nici macar pe site-ul SCMD nu a aparut asemenea gretzosenie de articol.
    Pun pariu cu oricine ca din episodul doi va incepe si cultu' personalitatii lui dogarelu
    Pana aici a fost doar introducerea.Urmeaza celelalte 4-500 de episoade

    RăspundețiȘtergere
  96. unele mai bune altele nu prea.


    Noaptea târziu. Soțul beat vine acasă, fata plina de ruj și fond de ten...
    În prag soția furioasa.
    - Dragă, n-o sa ma crezi! M-am bătut cu un clovn!


    - Nu stii unde mi-e creionul? il intreaba un functionar pe colegul sau.
    - Ba da, după ureche.
    - Omule, nu-mi complica viata. După care ureche?


    Matrimoniale:
    Șurub decent dorește cunostință cu o piuliță elegantă.
    Se poate și cu mai multe. Lungimea imi permite!


    Cum îți dai seama dacă o țestoasă e mascul sau femelă?
    O gâdili pe burtă… Dacă e bucuros, e mascul. Dacă e bucuroasă, e femelă.



    Pacientu': D-le doctor, cât mai am de trăit ?
    Doctoru': 10 !
    Pacientu': 10 ce? Săptămâni, luni, ani ?
    Doctoru': 5...4...3...



    Omul din Neanderthal o întreabă pe femeia lui:
    - Te culci cu mine?
    - Nu!
    - De ce?
    - Nu am chef!
    Ia omul paru' și ii da una zdravănă peste cap.
    - Acuma te culci cu mine?
    - Nu!
    - De ce nu!?!
    - Am o migrena.



    Diferența dintre un OZN și o soacră de treabă: OZN-uri s-au mai văzut!


    Cade unu' de la etajul 10.
    După un timp cade și un smoc de păr.
    Folosea o loțiune pentru încetinirea căderii părului!...


    Un terorist intra într-un petshop si striga:
    -Am o bomba, în 30 de secunde sa fiți toți afara!
    Din fundul magazinului, o broasca țestoasă:
    -Să mori tu!


    Care este asemănarea dintre un preot și un "peste"?
    Ambii spun : Te duci cu domnul...

    O săptămână obișnuită din viata de musulman:

    Luni:
    -Ma bligdizezg.
    ...Marţi:
    -A venid baiadu vecinului la mine în gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu.
    Miercuri:
    -Am omorad eu baiadu.
    Joi:
    -A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare.
    Vineri:
    -I-am omorad eu be dodzi.
    Sambata:
    -S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad.
    Duminica:
    -Am omorad eu dod zadul.
    Luni:
    -Iar ma bligdizezg...


    Un tip ii spune prietenei:
    - Draga mea, haide sa mergem sa privim stelele!
    - Fără prezervativ nici nu ma gândesc!

    RăspundețiȘtergere
  97. S-au adunat intr-un loc trei francezi. Au baut sampanie, cognac, etc. Au fumat un
    trabuc, au mai baut o cafea. Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat
    acasa in liniste.
    S-au adunat intr-un loc trei rusi. Au baut vodka si alcool dublu rafinat. S-au
    luat la bataie, dupa care s-au dus fiecare la casele lor. Intr-un cuvant, s-au
    relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste.
    S-au adunat intr-un loc trei arabi. Au aruncat in aer o masina, un hotel si-un
    supermarket, au deturnat un avion, l-au ciocnit de un zgarie-nori, au detonat 3.000 kg TNT, etc... total 3.458 victime...
    Ce face omu' cand n-are voie sa bea !

    RăspundețiȘtergere
  98. @Akord-norocul tau amice ca ai de baut caci altfel ..si cu rasketele alea la indemana...hai sa traiesti!!

    RăspundețiȘtergere
  99. Unul isi facea treaba in cimitir,cu una.vine prietenul lui ,mai ce banatate da-mi-o si mie .Dar ia naibii lopata de colea si dezgroapa-ti si tu una!

    RăspundețiȘtergere
  100. Revizuirea pensiilor militare , pe linga incalcarea art.15(2) din Constitutie , incalca principiile Legii 164/2001 , conform careia nici un militar nu poate cumula mai mult decit 100% din solda de baza fara sporuri. Exceptie face doar Meritul militar cl.1, 2 sau 3.Scaderi fabuloase de pensii si cresteri ciudate:
    Nr.mandat pensie Cuantum dupa Cuantum dupa
    L.164 OG1/2011
    51557372 /26.985 /11.756
    52554056 /10.765/ 2.796
    30553902 /7.012/ 2.185
    52553101 /3.466/ 410
    52555500 /9.812 /1.432
    24553613 /1.986 /841
    56561303 /5.633 /1.037
    56556968 /48 /4.980
    36554255 /3.072 /95.675
    53556004 /4.576 /53.675
    04553171 /3.072 /12.299
    17555417 /3.072 /3.072
    51553834 /3.470/ 9.021
    52553301 /3.220 /9.700
    51555100 /4.491 /11.384
    52552044 /3.072/ 8.168
    La asa cap de conducator asa armata de mercenari cu generali avansati la apelul bocancilor si revizuiri de pensii tot la apelul bocancilor.Totul este putred in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  101. @akord75 este OK din partea mea ai tot respectul si consideratia.
    Admin incearca de mai bine de un an si jumatate sa ne determine sa actionam uniti, la inceput din interiorul SCMD si acum solitar, si la fel ca el sunt multi, dar se pare ca politicienii folosesc foarte bine arma dezbinarii. Daca noi fostii militari nu reusim sa actionam unitar, sa ne aparam drepturile (nu neaparat pensiile) atunci ce pretentii sa mai avem.

    RăspundețiȘtergere
  102. @dapix
    Intotdeauna te-am respectat si te respect in comtinuare,dar (si acum ma refer strict la admin ca poate il enervez o tarica)
    admin administreaza blogul MH cam asa:
    itic si strul se cearta si se duc la rabin la judecata
    itic isi expune problema si rabin spune;
    -tu ai dreptate!
    strul nemultumit isi expune si el problema la care rabinul spune;
    -Da si tu ai dreptate!
    In usa apare bula(adica eu) care spune
    -rabine nu se poate ca amandoi sa aiba dreptate!!
    Rabinul conchide scurt;
    -si tu bula ai dreptate!!

    RăspundețiȘtergere
  103. @akord75
    TOATA LUMEA ARE DREPTATE !
    Sa-l frigem !!
    ,,ZuRu"

    RăspundețiȘtergere
  104. @ano 17:11
    frige tu pe cine vrei.eu vreau sa fiu corect.
    du-te si te plimba!!

    RăspundețiȘtergere
  105. Sti ciniva pi undi umbla tilileu Danila?
    Ultima dati l-am vazut ca mirgea la targu Iesilor sa vanda prapaditul Di tap .Cic nu mai dedea lapti cat era norma stabilita. Avea cu iel si purcica ceia di cari tot facea vorbiri domnia sa!!

    RăspundețiȘtergere
  106. Nu-i tapu di vini.Iel da tot cit dadie,numa ci noaptia-l sug moroii tat...
    Zici lumia ca saracu strelicla ii palid rau saracu.Si stiaua din frunti ii palidi...
    Tzapulia

    RăspundețiȘtergere
  107. Da magariu?
    Ce mai face magariu? Traienel, pe numele lui di botez! Danila, ia vini tu, si ni spunii noua!
    Cum ii bre?

    RăspundețiȘtergere
  108. Parci voi nu videtzi ci faci magariu la tilivizor.Magariu magariilor vreu si zic .
    Tzapulia

    RăspundețiȘtergere
  109. Pasionatilor de STATISTICI le ofer urmatoarele, fara a putea preciza sursa sau seriozitatea:
    ______
    Cel cu pensia de 53000 lei e din sectorul 3. Celalalt, cu 95000, o fi Pacepa?

    rila a scris:
    12 Iunie 2011 la 6:57 pm
    Am pus tabelul postat de MApN in Excel, se lucreaza mai usor) si am constatat urmatoarele:
    din totalul de aproape 77.000 de pensii sunt ( dupa revizuire-recalculare )
    pensii pana la 3000 lei = 59.400
    pensii intre 3001 4000 lei = 11.080
    pensii intre 4001 5000 lei = 4.672
    pensii intre 5001 6000 lei = 1.160
    pensii intre 6001 7000 lei = 327
    pensii intre 7001 8000 lei = 108
    pensii intre 8001 9000 lei = 41
    pensii intre 9001 10.000 lei = 12
    pensii intre 10001 20.000 lei = 8 ( mai precis intre 10 si 13.000)
    pensii intre 20001 30.000 lei = 1 ( 28.000 lei )
    pensii peste 30001 = 2 ( 53.675, respectiv 95.952 )
    Din 64.700 pensii SUB 3.000 lei inainte de revizuire 2.300 au scazut,
    5.800 AU RAMAS LA FEL
    si 56.565 au crescut ( chiar si cu 1 leu )
    Din totalul pensiilor peste 6.000 lei inainte de revizuire ( 120 la numar ), doar 7 au crescut, restul scazand drastic ( in medie cu 50 % !!!! )
    Cele mai mari cresteri:
    nr mandat inainte dupa crestere
    56556968 48 4.980 DE 103 ORI
    36554255 3.072 95.952 DE 31 ORI, ESTE CEA MAI MARE PENSIE DIN TABELUL RESPECTIV
    53556004 4576 53.675 DE 12 ORI, ESTE A 2a PENSIE CA VALOARE DIN TABELUL RESPECTIV
    Cele mai mari scaderi
    52553101 3466 410 DE APROAPE 9 ORI
    52555500 13235 3204 DE APROAPE 4 ORI
    54555626 9812 1432 DE APROAPE 8 ORI
    “Economia” bugetara dupa revizuire este de -28.191.000 lei lunar
    ( totalul sumei de plata pentru pensii a crescut de la 149.454.000 la 177.645.000 lei lunar ), deci cam 80 milioane euro anual sau aproape 20%
    Precizez ca sunt unul din cei aproape 6.000 carora pensia, in mod ciudat si inexplicabil, pensia le-a ramas la fel. Mai precizez ca sunt membru SCMD, ca NU impartasesc in totalitate ideile si comportamentul sefului, ca m-am inscris numai pentru a-mi apara in instanta dreptul castigat legal si ma numar printre cei care au actionat MApN in instanta in sensul mentionat.
    Nu comentez in niciun fel datele de mai sus, pot pune la dispozitie celor interesati tabelele respective, se pot trage concluzii cel putin interesante din aranjarea lor dupa diverse criterii.
    ______
    Cine stie mai multe, rog comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  110. ,, pensii intre 9001 10.000 lei = 12
    pensii intre 10001 20.000 lei = 8 ( mai precis intre 10 si 13.000)
    pensii intre 20001 30.000 lei = 1 ( 28.000 lei )
    pensii peste 30001 = 2 ( 53.675, respectiv 95.952 ) ,,
    Presupunem ca toate cele 12 pensii intre 9.001,00 si 10.000,00 sunt de 10.000,00 lei.Rezulta ca sunt 23 de pensii cu cinci cifre pe cupon. Intrebarea este citi dintre ,, fericiti " sunt fostii colegi ai unui cunoscut povestitor...de basme ?
    JuDx

    RăspundețiȘtergere
  111. Vedeti daca Danila umbla tilileu?
    II fura ala Tapu! Asa o sa-i fure si magariu!

    RăspundețiȘtergere
  112. o veste buna!!(pentru multi de pe aici)
    akord 75 a murit
    Uraaaaaa!!

    RăspundețiȘtergere
  113. Bati campii,Don Corleone!
    Cum sa vii cu asemenea vesti? Pe cine sa bucure?
    Moartea, a muri, nu poate bucura pe nimeni!
    Ce ti-a facut akord 75 ? De unde atata ura?

    RăspundețiȘtergere
  114. Admin cre ca-i mort de beat! N-o mai lua chiar asa in tragic...Iar daca s-a dezacordat il acordam la loc cu...tzambalu, ce mare lucru.
    Faramitza Lahmbru
    PS Merge si cu cobza lui Barbu!

    RăspundețiȘtergere
  115. hi hi!!


    - Alo!
    - Da.
    - Vino până la noi!
    - De ce?
    - Nu mai merge imprimanta!
    - Ce nu face?
    - Nu mai are curent!
    - Cum?!
    - Da, nu mai are curent!!
    - Cum aţi observat că nu are curent?
    - Imi apare pe calculator…
    - Ce??!!
    - Imi apare pe calculator mesajul: “current printer is unavailable”
    ---------------------
    Ma uit la luna, luna-i sus,
    Ma uit pe lunca, boii nu-s,
    Ma uit la punga, punga-i goala,
    Ma uit la p..., nu se scoala ...
    Asta da criza globala.
    ………………………….
    -Voi, barbatii, sunteti foarte brutali! Voi vreti numai sex! Noi, fetele, dorimatentie....
    - Atentie !!! Acuşi o sa facem sex!
    …………………………………
    Adam e singur în Rai şi se plictiseşte. Se duce la Dumnezeu, să-i ofere o soluţie.
    - Doamne, sunt singur. Ai putea, rogu-Te, să-mi faci o pereche?
    - Sigur, zice Dumnezeu. O să-ţi fac o femeie care o să te iubească mereu, n-osă fie cicălitoare niciodată şi care o să facă doar ce vrei tu. Asta o să te coste o mână şi-un picior.
    Stă Adam şi se gândeşte.
    - Doamne, dar pentru o coastă ce-mi poţi oferi?
    ………………………………..
    Un copil vede masina tatalui sau, cand iese de la scoala, dupa care intra inpadure.. Curios, il urmareste si in masina mai era cu matusa Mimi. Se duce repede acasa la mama-sa.
    - Mami, mami, l-am vazut pe tati cu matusa Mimi in masina, erau in padure, el oajuta sa-si dea bluza jos, ea pantalonii... apoi tati o pupa si...
    - Stai asa, cand vine acasa, la masa povestesti din nou, sa vad ce fata face.
    La masa
    - Ia zi Ionel, ce ai facut tu azi?
    - Am fost la scoala, apoi l-am vazut pe tati trecand cu masina, si in masinaera tanti Mimi, si s-au oprit in padure, si tati o ajuta sa-si dea bluza jos sitanti Mimi il ajuta sa-si dea pantalonii, apoi tati o pupa si apoi au inceputsa faca ce faceau mami si unchiu Nelu cand tati era plecat de acasa...
    …………………………..
    Felicitare la radio:
    - O felicit pe scumpa mea Maria cu ocazia zilei ei de nastere, ii doresc numai bine, o iubesc si va rog sa-i puneti melodia "Eu niciodata nu macasatoresc cu tine".
    …………………………..
    - Mamă, la uşă e un nenea care strînge donaţii pentru azilul de bătrîni.
    - Bine, dă-i-l pe bunicul.
    …………………………
    - Eu am ajuns in sfarsit la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.
    - Si sunteti multumiti?
    - Bineinteles! O zi bem, o zi mancam …
    ………………………….
    Ytzic avea tata evreu si mama tiganca.Intr-o zi s-a dus la taica-sau si l-aintrebat:
    - Tata, eu ce sunt, evreu sau tzigan?
    Taica-sau:
    - Da de ce intrebi , este chiar asa de important?
    - Da tata, pentru ca Strul are o bicicleta si nu stiu ce sa fac, sa i-o fur sau sa negociez cu el?
    ……………………………
    Într-un sat, un preot merge la slujbă. Lângă biserică, vede un măgar mort într-un accident de maşină şi sună imediat la poliţie.
    - Sunt preotul satului. Am găsit un măgar mort.
    - Şi ce, zice poliţistul ironic, vreţi să-l îngropaţi cu popă?
    - Nu, zice preotul, eu doar am anunţat familia.
    …………………………..
    Doua blonde stau la taifas:
    - Auzi, fata, in dormitor am bec cu senzori... aseara cand am gemut, s-a aprins.. ce romantic!!
    - La mine, tot cartierul are bec cu senzori.
    - De unde stii?
    - Aseara,cand am gemut, s-au aprins toate becurile!!!
    ……………………………

    RăspundețiȘtergere
  116. hi hi!

    Cum sa faci fericita o femeie? Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR:
    1. un bun prieten
    2. partener
    3. iubit
    4. ca un frate
    5. ca un tata
    6. ca un sef
    7. un electrician
    8. un tapiter
    9. un mecanic
    10. decorator
    11. stilist
    12. sexolog
    13. psiholog
    14. exterminator de gongi
    15. un bun ascultator
    16. organizator
    17. foarte curat
    18. simpatetic
    19. atletic
    20. cald
    21. atent
    22. galant
    23. inteligent
    24. simpatic
    25. creativ
    26.tandru
    27. puternic
    28. intelegator
    29. tolerant
    30. prudent
    31. ambitios
    32. capabil
    33. curajos
    34. determinat
    35. sincer
    36. pasional

    Fara a uita sa :

    37. faca complimente
    38. iubeasca shoppingul
    39. fie onest
    40. foarte bogat
    41. relaxant
    42. fidel

    si de asemenea :

    43. sa acorde femeii multa atentie
    44. sa-i acorde mult timp
    45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge

    si FOARTE IMPORTANT:

    46. niciodata sa nu uite:
    * zilele de nastere
    * aniversari
    * evenimente organizate de ea


    Cum sa faci un barbat fericit?

    1. dezbraca-te
    2. da-i mancare

    RăspundețiȘtergere
  117. Al dreak don Corleone si asta-i plin de bancuri!da macar astea sunt bune ca ale lui Akord toate rasuflate-Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!????

    RăspundețiȘtergere
  118. Ce Ce Cezar e e este c c cai m mai t tare ca ca A A kord?
    De de mostene

    RăspundețiȘtergere
  119. uite ca se potriveste!

    Dumnezeu s-a saturat ca lumea tot trecea din Rai in Iad si invers. A
    hotarat sa faca un gard intre Rai si Iad. A chemat pe organizatorul de licitatii,
    pe Sf. Petru si i-a cerut sa-i gaseasca cei mai buni constructori.

    Sf. Petru dupa indelungi licitatii electonice a adus in fata Domnului 3
    constructori: un francez, un american si un roman.


    Dumnezeu ii ia la intrebari:
    - Francezule, cu cat imi faci gardul?
    Francezul raspunde:
    - Cu 5000 de euro. Folosesc tehnologie franceza de ultima generatie,
    muncitori chinezi toti unu si unu.
    - Americanule cu cat imi faci gardul?
    Americanul raspunde:
    - Cu 10000 de euro, dar folosesc tehnologie de ultra-noua generatie, stalpi
    cu senzori de miscare, fire wireless, camere de filmat prin satelit cu
    servere etc.
    - Romanule cu cat imi faci gardul?
    Romanul raspunde:
    - Pai, cu 15000 de euro.
    Pai si ce faci de banii astia, intreaba Domnul.
    - Pai (si apropiindu-se de urechea Domnului) iti dau Tie 5000 de euro ca
    mi-ai dat licitatie, 5000 de euro ii tin eu ca am castigat licitatia, iar
    restul de 5000 ii dam francezului sa faca gardul.

    MORALA:

    Cam asa se realizeaza cele mai multe investitii in RO, printre care
    si .....construirea de autostrazi;

    Ati vazut vreodata gard intre Rai si Iad ?

    -Nu.
    -Si nici autostrazi in Romania .

    RăspundețiȘtergere
  120. Akord = Don CurLeone cumva ?

    RăspundețiȘtergere
  121. @cezar
    sa nu-i vorbesti de rau pe morti!! ca o sa te bantuie chiar si virtual.Fantoma lu' akord75 te va vizita pe blog si o sa-ti sara toti teragigamegakilo....biti alea alea-hac!

    RăspundețiȘtergere
  122. @ano 22:39
    ai grija cum vorbesti!!!!!!!!
    cine nu aude nu vede si tace traieste 1000 de ani in pace!
    a fost primul si ultimul avertisment,altfel te vei trezi cu teava mea in gura

    RăspundețiȘtergere
  123. ...de la pistol.ce credeai nebunaticule!!

    RăspundețiȘtergere
  124. Esti batrin si nu-ti mai ia pistolul foc! Hi, hi, hi!

    RăspundețiȘtergere
  125. pe incercate-lea??
    chiar ai curaj??

    RăspundețiȘtergere
  126. Domnule Comisar sef Burcu,
    Apreciez foarte mult "neimplicarea" dumneavoastra politica si sindicala, pentru a nu influenta discutiile si opiniile libere si absolut dezinteresate ale cititorilor!...
    De aceea, nu ma pot abtine sa nu va citez: "Admin spunea...
    Prietene Anonim!
    Aici nu injura nimeni SCMD!
    Unde ai vazut asta? Arata-mi un singur exemplu! Nu confunda SCMD, cu clika din frunte!
    Nu confunda niste oameni nevinovati, cu unii care au CHELTUIT DISCRETIONAR miliarde, pe care nici in ziua de azi nu au reusit sa le justifice! Deci.... te rog, fara afirmatii gratuite, doar ca sa te aflii in treaba!
    9 iunie 2011, 18:54 ""
    Domnule Burcu, noi, militarii, stim ca, atunci cand vrei sa omori o organizatie sau sa castigi o lupta, cel mai simplu este sa-i zdrobesti acesteia conducerea!...
    Din pacate, cei ce vor sa demoleze SCMD-ul, nu prea au de unde sa o apuce pe aceasta conducere. Daca nu stiati, chestia aia cu furtul banilor saracilor si naivilor de sindicalisti, a cazut. Nu a furat nimeni nimic, dimpotriva conducerea centrala si conducerile filialelor muncesc gratuit, uneori zi-lumina, in folosul intregului sindicat.
    Va doresc toate cele bune!
    lt. Col (r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  127. Don Rinciog!!!!!!!!!!! Mie cu 35 ani vechime, Tzoprea mi-a marit-o cu -31%! Deci cum munciti!?
    Faramitza

    RăspundețiȘtergere
  128. Sh-a murit Akordu
    Pe-o scandura lata
    Cu pensia sculata
    Maiiiii..........
    Goagal

    RăspundețiȘtergere
  129. E clar de ce hacordelu s-a raspopit in doncorlica ... Akord se laudase ca fusese ofiter , si trebuia , de ochii lumii , sa vorbeasca mai lustruit ... Dar mintea lui nu era pentru asa ceva si-i era tare creu sa se prefaca... S-atunci s-a facut Don Corle... sa-si poate arata adevarata figura ...

    RăspundețiȘtergere
  130. Scoala-te Akoarde,
    Scoala-te baiete
    Ca vin nishte fete
    Fete din Piteshti
    De unde tu eshti
    Shi-s din PDL
    Shefa Nutza e
    Scoala-te Akoarde
    Ca nu e frumos
    Shi politicos
    Ca sa zaci pe masa
    Cand ai pensie grasa
    Scoal de multzumeshte
    La partidu lu peshte
    Ca ei tzi-o marira
    Shi chiar tzi-o lungira
    Shi-i atat de lunga
    De nu-ncape in punga
    Dar la anu cica
    Iar tzi-o vor face mica
    Fiindca nu e bani
    Ca-s datzi la sarmani
    Ca sa il voteze
    Shi sa candideze
    Prietenul tau Boc
    Mare cat un floc.

    RăspundețiȘtergere
  131. deci in asemenea conditii spuse cu ipocrizie maxima de ano:08:11(el ma critica pe mine ca m-am raspopit si pot vorbi liber precum corleone(dar nu mai sunt akord 75),uitand in acelasi timp ca el posteaza ca anonim.
    Devin si eu anonim si sa vedeti ce va mai incurc borcanele.Ce curva masculina poti fi mai omule!!
    vreti razboi?;ok o sa-l aveti daca bunul simt v-a parasit cu desavarsire
    din acest moment corleone a murit paaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  132. M'da merge sa v-o trag!daca luptam cu arme egale
    raspopitu'

    RăspundețiȘtergere
  133. @anonim 09.33
    du-te si scrie poezioare de kko prin wc-urile publice dar dupa ce te stergi cu degetul sa ti-l inmoi in gura ca sa alunece mai usor pe faianta.Ai ceva 'talent' de scris in buda
    succes si nu uita sa-ti umezesti degetul! artistule mondial(de wc ce esti)!!
    femeia de serviciu

    RăspundețiȘtergere
  134. @Domnule Burcu
    Treaba cu degetu in gura este de domeniul "Folosirea de cuvinte obscene,atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului,afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri,trivialitati,injurii se vor sanctiona prin stergerea integrala a comentariului,sau chiar interzicerea dreptului de a posta,prin blocarea IP-ului folosit." sau de domeniul "Admin. http:/ /mhblogonline. blogspot.com/, nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului."?
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri