Google Translate

joi, 2 iunie 2011

Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) aruncat in haos, de factorul politic! Vina apartine Parlamentului, presei si sindicatelor, dixit Ministrul Igas

Sindicaliştii din poliţie ameninţă cu proteste, după ce au fost anunţaţi printr-un document întocmit de Direcţia Financiară din cadrul MAI şi semnat de ministrul Traian Igaş le este redusă norma de hrană cu aproximativ 550 de lei,
măsura fiind motivată de lipsa fondurilor.

Sindicaliştii din poliţie ameninţă cu proteste, după ce au fost anunţaţi printr-un document întocmit de Direcţia Financiară din cadrul MAI şi semnat de ministrul Traian Igaş le este redusă norma de hrană cu aproximativ 550 de lei, măsura fiind motivată
de lipsa fondurilor.
Liderul Pro Lex, Vasile, Lincu, a declarat că s-a interesat la Ministerul Administraţiei şi Internelor în legătură cu această măsură şi i s-a comunicat că măsura a fost luată pentru că nu sunt fonduri pentru plata integrală a acestor venituri.

Lincu a făcut referire la Legea 69/2010 care prevede că MAI are obligaţia, pentru a se încadra în buget, să ajusteze sporurile facultative şi care nu sunt în cuantum fix, respectvi salariul de merit ţi de execelenţă. Liderul sindical a susţinut că în continuare se vor da aceste salarii de merit şi de excelenţă.
El a precizat că un salariu de excelenţă înseamnă 50% din venitul salarial şi este acordat pentru cinci la sută din personal, 90% dintre cei care-l încasează fiind şefi.

Vasile Lincu a mai spus că salariul de merit reprezintă 20 la sută din salariu şi este plătit pentru 30 la sută din efectiv.

Potrivit lui Lincu, acest salariu de excelenţă înseamnă un salariu primit de un poliţist în execuţie.

El a precizat că în nota ministerului se arată că diferenţa oprită din norma de hrană va fi dată la sfârşitul lunii iunie sau luna viitoare, dar a subliniat că acest lucru este posibil să nu se întâmple pentru că nu sunt fonduri.

Toţi angajaţii MAI afectaţi de reducerea normei de hrană, un poliţist va câştiga maximum 1.200 lei

Toţi angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor vor fi afectaţi de reducerea normei de hrană de la 720 la 130 de lei, venitul lunar al unui angajat urmând să ajungă la maximum 1.200 de lei.


Liderul Sindicatului Pro Lex, Vasile Lincu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că reducerea normei de hrană, măsură dispusă printr-un document emis de Direcţia Financiară din cadrul MAI şi semnat de ministrul Traian Igaş, va afecta peste 100.000 de persoane, adică pe toţi angajaţii ministerului.

Potrivit acestui document, norma de hrană va fi redusă de la 720 la 130 de lei în luna iunie, fără a se specifica ce urmează să se întâmple din luna următoare.

După această diminuare a veniturilor, un poliţist va câştiga între 800 şi 1.200 de lei lunar.
"Dincolo de efectele neacordării normei de hrană cuvenite pentru luna iunie, apreciem că măsura are rolul de a testa gradul de suportabilitate al poliţistului român ameninţat cu destituirea",
 a spus Lincu.

La rândul său, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Toader Paraschiv, a susţinut că norma de hrană era o măsură compensatorie acordată poliţiştilor de mai mult timp.

Potrivit lui Paraschiv reducerea normei de hrană duce la o diminuare a veniturilor cu aproximativ 30%.

Premierul Emil Boc a solicitat Corpului de Control să efectueze o anchetă la Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), legată inclusiv de modul de calcul al salariilor pentru unii angajaţi. Acest control a fost demarat din 19 mai.


Ministrul de resort, Traian Igaş, a declarat, marţi, că restructurarea MAI trebuie făcută neapărat, întrucât în caz contrar există riscul să nu mai poată fi plătite în integralitate salariile celor angajaţi în structurile MAI.

Acesta a mai precizat că restructurările ar fi trebuit făcute de mulţi ani şi că lipsa reorganizării a condus la situaţia în care România are cu o sută de poliţişti la 100.000 de locuitori, peste media europeană.

Întrebat dacă mai sunt suficienţi bani pentru plata angajaţilor din structurile MAI de la 1 iulie, ministrul a evitat să dea un răspuns exact, susţinând că nu doreşte să discute despre cifre şi că în momentul când va anunţa numărul celor care vor fi disponibilizaţi va oferi toate detaliile legate de acest aspect.

Traian Igaş declara, luni, la Guvern, că angajaţii MAI vor primi în luna decembrie salarii reduse cu 30 la sută dacă programul de disponibilizare a poliţiştilor nu va fi derulat.

Camera Deputaţilor nu a adoptat, marţi, proiectul de lege privind disponibilizările din MAI, fiind înregistrate 150 de voturi "pentru", 132 "împotrivă" şi opt abţineri. Pentru adoptare ar fi fost necesare 167 de voturi favorabile.

Sursa: Mediafax.ro;
Norma de hrană pentru poliţişti, redusă cu aproximativ 550 lei. Salariul maxim al unui poliţist va fi de 1.200 lei
Cititi si aici:
140.000 de angajaţi MAI vor avea salariile tăiate. Ministerul a decis reducerea normei de hrană. Ministrul Igaş anunţă că în iunie încep concedierile




ROMÂNIA
MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
PRECIZARE
Nr. 209 din 2 iunie 2011
Referitor la unele aspecte prezentate în mass-media cu privire la acordarea normei de hrană pentru personalul MAI în luna iunie a.c., ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, precizează:

Potrivit Notei-raport aprobate în data de 1 iunie 2011, măsura acordării a 130 de lei din valoarea financiară a normei de hrană pentru lucrătorii MAI va fi aplicată numai în luna iunie, urmând ca din trimestrul III al anului în curs să se acorde diferenţa aferentă. Măsura a fost luată pentru încadrarea în prevederile bugetare aprobate pentru semestrul I al anului 2011, în baza Legii bugetului de stat pe anul 2011.

Vreau să asigur pe toţi lucrătorii MAI că este vorba despre o situaţie temporară, despre o amânare şi nu despre o tăiere a drepturilor, iar diferenţa de bani va fi returnată integral.

Este regretabil faptul că Legea privind unele măsuri speciale pentru încadrarea în limitele bugetare pentru MAI în anul 2011 a fost respinsă de Parlament şi că suntem nevoiţi în acest moment să afectăm – chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp - drepturile salariale ale tuturor angajaţilor. Asigur personalul MAI că procesul de reformă pe care l-am demarat se va desfăşura într-o manieră corectă, în beneficiul modernizării instituţiei şi în folosul angajaţilor care îşi fac datoria cu profesionalism şi responsabilitate.

Întotdeauna salariaţii şi-au primit drepturile cuvenite, chiar dacă au fost şi în trecut situaţii asemănătoare, când au fost amânate plăţile pentru drepturi suplimentare cum ar fi dreptul la banii de haine sau dreptul la norma de hrană.

Mă aştept de la liderii de sindicat să aibă o reacţie echilibrată, să informeze corect membrii pe care îi reprezintă şi să nu mai facă spectacol mediatic inducând ideea că este vorba despre tăieri salariale.

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Mai rau de asa, nici ca se poate!
Dupa declaratii si masuri iresponsabile,
dregerea busuiocului devine extrem de dificila!
Nimeni nu stie ce sa mai creada!
Mass-media, netul au luat foc!
Oamenii sunt derutati!
Promisiunile ministrului, fara acoperire!
Indiferent de evolutia evenimentelor, este nevoie de unitate!
De discernamant, in luarea celor mai adecvate masuri!
Valabil pentru toata suflarea, din toate partile implicate!
Eheee ... unde esti tu COMPETENTA !?!
Admin

66 de comentarii:

  1. Opozitia daca mai trimiteti oameni la televiziuni care incita la revolte si tot felul de tampenii in strada fara sa propuneti urgentarea a ceva asemanator cu ipafas10 , veti fi raspunzatori ptr. fiecare infractiune si gest antipopor , veti fi notati in istorie cu aceste probleme , fiti constienti ca 15 milioane de romani nu sant chiar usor de hipnotizat si dresat in 2011 , mai bine parasiti parlamentul si vor fi bani ptr. politisti si altii pana se mai rezolva cu FISCUL bani la buget !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma intreb asa ca ...ignorantu... daca cumva se revolta politaii si jandarmii , pe cine ii scoate in fata lor ?
    Raspunsuri, variante:
    > firme de paza angajate cu licitatie,
    >voluntari , din termocentrale,
    >parlamentari ai puterii,
    >batausi inchiriati ....etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ministrul de Interne, Traian Igas, a explicat, joi, care este situatia reala a reducerii normei de hrana a politistilor si i-a acuzat pe liderii de sindicat, despre care a spus ca au venituri de zeci de ori mai mari decat angajatii carora le plang de mila, ca dezinformeaza opinia publica si creeaza panica.

    "Incep prin a face un apel la adresa liderilor de sindicat sa nu mai dezinformeze, asa cum fac de fiecare data. S-au transformat in analisti politici, se pricep la tot si la toate. Ii chem sa vina alaturi de noi, avem un proces greu de trecut(...) Avem aceeasi tinta, sa modernizam acest minister, ar fi bine sa o facem impreuna, nu separat", a declarat Igas, intr-o conferinta de presa sustinuta joi, la cateva ore dupa declansarea scandalului. ..............

    Igas: Liderii sindicali dezinformeaza si creeaza panica.
    http://www.ziare.com/traian-igas/ministru-interne/igas-liderii-sindicali-dezinformeaza-si-creeaza-panica-1098649

    RăspundețiȘtergere
  4. @admin ,fondul negru e obositor pentru citit ,nu se paote pune un fond deschis?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  5. La Plano este fod deschis.Pasul sus si botul jos.
    Traienel jr.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tigrule dar carnea de porc nu-i grea? Că doar no să ne zici că eşti vegetarian.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo ,domnilor,imi cer scuze ,dar cred ca am nimerit la gradina zoologica.Pentru cei doi anonimi ,chiar ati absolvit o scoala ,aveti ceva studii ,varsta ,daca nu mergeti la discoteca sau la pescuit pe centura.@admin chiar admiti asemenea porcarii pe acest blog?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  8. CHISHC-O !
    SI AI GRIJA LA SIRME!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu-mi place sa jignesc, dar voi, cativa o faceti cu mare placere! Blogul este necenzzurat, liber la comentarii, pe responsabilitatea fiecaruia! Atunci... de unde acuzatiile la adresa mea? Chiar credeti ca o sa stau dupa fiecare sa vad ce si cum posteaza? Sa fime seriosi domnilor, am lucruri mult mai importante de facut! Cui nu-i place,
    La revedere!

    RăspundețiȘtergere
  12. Fara trivialitati, domnilor!
    Ganditi-va ca va citesc sute de oameni, zilnic!
    Calitatea si pregatirea domniilor voastre, este in joc! Chiar nu va intereseaza?

    RăspundețiȘtergere
  13. La vot, la vot, la vot să se vadă care-i netot!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc!
    Ideea este buna!
    Tim de trei zile (vineri, sambata si dumineca) aveti posibilitatea de a DECIDE. Moderam sa nu comentariile? Moderarea implica un filtru pe care il voi face daca veti decide asta, urmand a da drumul numai COMENTARIILOR curate! Voi aveti posibilitatea de a decide. De retinut ca moderarea ar presupune si o oarecare intarziere, in aparitia comentariilor! Este firesc, sunt singur! Deci, una din marile probleme, ar fi ca nu mai apar imediat, in timp real! Va invit sa VOTATI. Decizia voastra, va fi respectata de mine!

    RăspundețiȘtergere
  15. Păi bine domnule Admin ce-am făcut? Ne lăudăm şi chiar este lăudabil faptul că blogul nu este cenzurat iar acum o cotim la 180 grade? Credeam că am evoluat puţin...Sunt câţiva (cărora nu doresc să le dau numele) care "pe bune" stau prost cu nervii, reacţionează violent la orice glumă şi au apucături de "centurişti". Eu le propun să se autocenzureze sau să se trateze (în cel mai rău caz) şi să nu ne strice nouă socotelurile pe aici.
    7-ic
    PS. Şi care vor fi criteriile de filtrare? Nu crezi că aici intervine subiectivismul?

    RăspundețiȘtergere
  16. Ha, ha, ha! Suntem tari cu totii! Admin de ce sa nu faci un sondaj de exemplu cu urmatorul subiect: "Sunteti de Akord ca Cezar, 8, Stelian P, Top Gun, Neacsu, Danila, Plano, Ica, PKM, Tigri2 si tot neamul lor de anonimi, heruvimi, serafimi s.a. sa fie cenzurati si sa nu mai posteze pe blog"?
    Eu sunt de parerea celui de-a postat mai sus, ca cei care se simt mai nevricosi sa se abtina de la porcisme, iar "restul liber la program".

    RăspundețiȘtergere
  17. De POMINA, la SCMD Craiova:
    ____
    02.06.2011
    Filiala 1 Craiova – USL

    Astazi, 02.06.2011, Filiala 1 Craiova a decis cu unanimitate de voturi sa incheie un protocol de colaborare cu USL la alegerile locale din Municipiul Craiova.
    Au fost prezenti si reprezentanti ai filialelor SCMD din cele 5 judete de la vest de Olt, spre a aprecia daca este cazul sa incheie protocoale similare la nivelul localitatilor lor.
    Presedintele SCMD a anuntat ca se va incheia un protocol de colaborare cu USL, punctual pe localitati, la nivel central, ceea ce nu exclude posibilitatea incheierii unor protocoale cu alte partide la nivel local, daca interesele SCMD si nationale o cer.
    La Craiova, protocolul de colaborare cu USL a fost votat in pofida incercarii de destabilizare a doi dintre strecuratii dlui Oprea in SCMD. Nici macar acestia nu au avut curajul sa voteze impotriva colaborarii cu USL.

    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    ___________
    Vrei mai multe, mereti aici:
    http://neacsum.blogspot.com/2011/06/cronica-unui-protocol-inutil.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MarinNeacsu+%28MARIN+NEACSU%29

    RăspundețiȘtergere
  18. pentru nevricosul de mine nu mai e nevoie de nici un fltru.Gata am disparut
    Va doresc mult succes admin si tuturor celorlalti
    uitati ca am existat vre-o data.sunt sigur ca n-o sa-mi simtiti lipsa
    cu respect!
    P.S.un filtru cu criterii obiective dpdv limbaj se impune cu siguranta.oricum nu ma mai intereseaza;viata merge inainte si fara bloguri sau poate cu atat mai bine

    RăspundețiȘtergere
  19. akord75,
    Numai lasii parasesc campul de lupta!
    Nu cred ca faci parte din aceasta categorie!
    Personal, am viata cea mai ingrata!
    Trebuie sa ma aplec asupra tuturor opiniilor!
    Inclusiv celor care ma injura, calomniaza!
    Asta inseamna comunicare, democratie!

    RăspundețiȘtergere
  20. De acord, o democratie prost inteleasa!
    Violata salbatic, de multi tembeli!

    RăspundețiȘtergere
  21. Comunicatul SCMD privind actiunea de la Craiova , publicat ciudat de repede, ca de obicei prezinta lucrurile cu jumatati de adevar.
    Din cei doi destabilizatori doi destabilizatori strecurati ai lui Oprea unul este membru de partid PSD, celalalt, respectiv subsemnatul a parasit biroul operativ Dolj acuma mult timp exact in urma unei intalniri de taina a doi din colegii de birou, cu reprezentantii UNPR Dolj. Cei mai vechi pe aici, cunosc aspectul. Si ca sa remintesc colegilor din CD Bucuresti cat de infiltrat sunt le propun sa reciteasca aceste doua articole :
    http://scmdfiliala1craiova.blogspot.com/2010_04_01_archive.html
    http://scmdfiliala1craiova.blogspot.com/2010/02/scrisoare-deschisa-ministrului-apararii.html
    articole intocmite de unul din cei doi infltrati. Se pare insa ca pentru a contracara ideile care nu sustin punctul de vedere oficial al Bucurestiului, nici o tampenie nu este prea mare. Si tot pentru respectarea adevarului, unul din cei doi infiltrati a votat impotriva protocolului , iar celalalt , membru de partid PSD a votat probabil cum i-a cerut partidul.
    Vizavi de modul in care Bucurestiul informeaza masa mare a sindicalistilor cu privire la unle activitati din teritoriu, merita amintit si modul total rautacios in care a prezentat aspectele de la adunarea din 16.12 2010,cand -culmea- a fost facuta membra de onoare doamna Cristiana Anghel . Sa fie o simpla coincidenta faptul ca ambele activitati de decernare a diplomelor de excelenta unor oameni de catre filiala Dolj sunt prezentate cu jumatati de adevaruri ?Aici este dovada :http://scmdfiliala1craiova.blogspot.com/2010/12/clarificare.html
    Orice comentarii sunt de prisos.

    RăspundețiȘtergere
  22. TOP GUN
    Eu vreau sa fiu COCO CHANEL si sa arat a top model,pai cu Stelica ,cine se mai razboieste?????
    Chiar vi se pare ca limbajul meu e trivial????? Eu zic ca-i parfum de tei, altoit cu GIVENCHY!!!!!
    Baieti,un limbaj decent totusi trebuie sa existe,ca suntem gentlemeni,glumite,bancuri cu subinteles ,voalate,asa hai ,ca n-o fi foc.
    Eu sunt mai aprig ,cum il depistez pe Steluta,ca iar o da in balarii si-n SF-uri cu portocaliiiiiiiiiiiiiiiiiiii diliiiiiiiiiiiiiiiii lui ma aprind . Si oprea ,mafiotul ,porcul de serviciu si lacheul nevropatilor astia,atunci imi vine sa-l 'iubesc'pana-l 'omor',(pe Stelica evident)din dragoste,ca asa-s eu patimas,il invidiez pe Mr.DANILA cu calmul lui englezesc si umorul lui molipsitor.......
    WEEKEND EXCELENT DOMNILOR!!!!! SA FITI IUBITI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Top Gun are dreptate! Trebuie sa existe umor ca altfel ce facem aprindem luminarile pe blog?
    7-ic

    RăspundețiȘtergere
  24. Foarte de Akord, umorul este PARTE a oamenilor inteligenti! Dar problema este cu cei care folosesc injuraturi, cuvinte obscene, trivialitati! Acela nu este umor, este mitocanie! Norocul nostru ca pe aici, au fost extrem de rare cazurile! Cate un ratacit meteoric, plin de frustrari si alte "boale"!

    RăspundețiȘtergere
  25. Asa cum am scris aseara pe blog, "cei care se simt cu musca pe caciula" ar trebui sa-si revizuiasca putin comportamentul, sa se autocenzureze....
    7-ic

    RăspundețiȘtergere
  26. Moderarea discutiilor inseamna interzicerea unor expresii sau cuvinte jignitoare , ceea ce este un lucru bun, nu cenzurarea opiniilor. Potrivit sondajului la ora actuala, ori nu s-a inteles ce inseamna moderare, ori sunt mai multi cei care nu se pot abtine de la jigniri si injuraturi. Sta sa fie procentajul real, de 1 la 3 in defavoarea oamenilor cu bun simt ?

    RăspundețiȘtergere
  27. fara filtre Admin! astea sunt mai incolo spre Rasarit. Cica trebuie musai sa si Vibrezi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Si Cezar are dreptate (mi-e greu s-o recunosc, dar "ce-i a cezarului e al cezarului")! Fara filtre ca altfel se va ajunge ca pe blogurile Neacsu si Ica, adica comentatori putini sau deloc...Eu inca odata propun ca cei mai nevricosi sa se abtina de la marlanii si sa lase blogul sa mearga inainte asa cum a mers si pana acum.
    7-ic

    RăspundețiȘtergere
  29. Un singur IP trebuie interzis la anonimi, si s-a rezolvat! Stii tu care este acela! Toti ceilalti sunt ok. Fac, prin comentariile lor, blogurile mai atractive!

    RăspundețiȘtergere
  30. @7-ic,
    Interesele sunt mari.
    Un blog ca asta, cu atata libertate in exprimare, nu are cum sa fie dorit de unii. Si ce fac atunci? Simplu: incerca sa-l scoata din circuit cumva, sau compromite. De asta ar fi bine, sa nu permitem noi, cei multi, unora sa-si faca de cap. Bine zice romanul: nu mor caii..

    RăspundețiȘtergere
  31. mei, eu acu vinii de pe la Czar.
    stiti voi ce-mi vazura ochii? e unii care se cred buricu'pamantului, floarea blogurilor, doar ei cu dreptul de a pune pe toata lumea la punct, iar cand o mai si incaseaza, se supara ca fufele prinse pe centura sau vacarii pe sat. mei, mei ... ce oameni ciufuti ...

    RăspundețiȘtergere
  32. Elena Udrea sustine ca a scapat de datoria de trei milioane de euro, pe care o avea la banca si care ii provoca insomnii. Ministrul dezvoltarii regionale si turismului a pus cu ceva vreme in urma de-o mica afacere imobiliara, insa socotelile ei au fost date peste cap de criza. "Acum nu mai am nici terenul, nici creditul", a anuntat Udrea.

    Wowwww..........
    Altii platesc o viata pentru 30-50 de mii de euro! Iar astia achita ... 3 milioane o data!
    Alooo ... unde esti tu Tepes Doamne???

    RăspundețiȘtergere
  33. Apropo,
    De Ritzii ce mai stiti?
    De Comisiile lu'peste de prin parlament, alea cu anchetele, ce se mai aude? Mumaaaaaa ...... ce isi mai bat astia TOTI joc de noi, de amarastenii neamului! Bravo lor, e destepti!

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai baieti da ce Plano a dat faliment? Vaz c-a inchis birtu...

    RăspundețiȘtergere
  35. Am si eu o intrebare la dumneavoastra:Pe unele bloguri cica-i musai sa si Vibrezi.Bun!
    Problema-i daca unul isi tine mana in buzunar si incepe sa vibreze cu o frecventa.........ce dreak i se intampla??

    RăspundețiȘtergere
  36. TOP GUN

    Domnilor,


    Sa nu v-auda Stelica,ca ziceti de madame Udrea,ca-i febletea lui,aoleo,va dati foc la valiza,nu vede si nici nu aude ca nu mai apucam sa zicem MOARTE FMI,! ,de X,Y ca ne omoara astia ,ba prin inanitie,ba cu E - coli,pana vine FMI sa ne resusciteze,suntem 'gatati 'toti!!!!
    Chiar asa ,de unde o fi avut NUTISOR o valiza de bani,datoria a achitat-o intr-o singura zi?????
    Ce zici STELICA,faci o analiza asa cum numai tu stii sa faci,ca doar zici ca ai lucrat in 'cercetare'(D.I.M.)?????Ce rai suntem ,invidiosi si ne roade rau de tot pizma!!!!! of.of.!!!!!!
    Mr.DANILA, n-aveti o oratanie cu numele Nutisor???? Poate balana????? Lasati orataniile si apucati-va de curatenie ,ca n-o sa vina sefu' sa gaseasca prapad in casa!!!! Stiu ca aveti simtul umorului si ca o sa zambiti,nu-i asa?????

    RăspundețiȘtergere
  37. Cezare cand te-oi prinde sa vezi ce-o sa vibrezi tu,,,mai ceva ca heshapamentul de la MOBRA aia a ta! Ia zi-ne a terminat Strelicla serialul "Jandarmul la plimbare" sau mai are? Schimba-l cu Tigri2 ca deja i-a expirat garantzia. Hai, sa ne spuna felina cum a fost la intilnirea aia a lui de gr.IV!
    Shandokan spaima tigrilor

    RăspundețiȘtergere
  38. TOP GUN de-ai şti ci şmotru fac io amu...mamâ, mamâ. Şî parcâ văz câ cucoanii n-o sâ-i placâ ci-am făcut...mai ghini nu făcem ninica câ iera tăt un drac!
    .........
    Bre da nu vâ mai certaţ atâta câ nu-i ghini! Ie uitaţ pintru cei cari sâ dau tari, da tari di tăt îi pohtesc la mini la stînâ câ tot am o boalâ di urs cari li dă târcoali lui Steliclâ ţăpuşoru şî lu Trăienel magariu. Sâ sî iei la trîntâ cu baragladina dacâ-s vitej. Da hai sâ vă zâc doauă lucruri:
    1. Pi ţăpuşoru nieu îl cheamâ Steliclâ câ-i ţîntat, ari o ste întri coarni şî cân iera nicuţ be lapti dintr-un şîp di vodcâ;
    2. Ursului îi placi cel mai tari şî mai tari carnea di magari câ chipurili îi mai dulci dicât a altor dobitoaci.
    Hai câ vă las c-am treabâ la greu şî-n noaptea aiasta plec la Capitalâ dupâ babâ. Ghini câ nu ma duc pi Mobrâ ca Cezărel câ dacâ mă prinde o ploaie mă uda pânâ la...ţurloai şî-ni strîca bunatati di cogioc di oai!

    RăspundețiȘtergere
  39. @CEZAR
    ,, daca unul isi tine mana in buzunar si incepe sa vibreze cu o frecventa.........ce dreak i se intampla?? ,,

    Itzi cade ,,tencuiala,, !

    Mesterul Manolea

    RăspundețiȘtergere
  40. Haliodor cumva? Câ-i dintr-un sat di lîngâ târgu nieu, mînca-l-ar lipchitorili sâ-l mânânci di balaoachiş (câ-i balaoachiş din satu di porojeni Manolea)!
    La alegirili preşâdinţiali din 2008, prostovanii iştia ai nei sâ mai şî lăudau cu iel lua-l-ar boala sâ-l ieie.

    RăspundețiȘtergere
  41. TOP GUN,

    MR. DANILA,
    Spor la treaba,drum bun,sa va intoarceti sanatosi!!!!!!!
    Tare-i ursul asta,dar nu poate sa 'haleasca' 'magarul original',surogatul ,sau tizul lui de la stana, nu-i asa gustos ca cel de la palat.......!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Bre dragii niei pretini, tari, tari di tăt ţîn io la voi. La tăţ, la tăţ (şî mai ales la Cezărel pi care l-am vazut crescând pi blog ca pi un copchil nic)! Di ci vă zîc di Cezărel? Câ atuncia cân îl văd câ postezâ sîmt uiti chiar în capu chieptului o furnicăturâ ca şî cum ni s-ar foi rânza-n mini di foami. Noi l-am crecut pi băietu ista, da din pacati din cân în cân o mai ie prin buruieni. Cân l-oi întâlni sâ videţ voi ci părechi di palmi o sâ-i trag, aşa cum tragi un tatâ băietului, mai cu nilâ.
    Hai câ va las câ dacâ nu fac bec prin casâ sâ videţ ci melesteie/făcăleţî pi schinari primesc di la babâ...

    RăspundețiȘtergere
  43. Bre oamini buni ia videţ voi filmu ista câ-i legat di ci-o postat şăfu pi blog:"FMI , cum se falimenteaza o tara ,Argentina 2001." http://www.youtube.com/watch?v=b9431aEEc8s
    Io mi-s mai prost da cre câ samânâ oleacâ cu ci sî-ntîmplâ la noi...Videţ câ pi YouTubi găsâţ şî restu filmuleţîlor!
    PS. Domnu Burcu ieu ti rog pi matali sâ mai stăi olecuţâ cu filtrarea comentariilor. Nu di alta da poati unora le-o vini mintea la cap şî n-or mai faci prostii...Şî ast-toamnâ o mai fost unii cari începusîrâ sâ îngiuri pe-aici, da pînâ la urmâ s-o lasat păgubaş...Io zîc câ tăţ sîntim băieţ cu oleacâ di glagorie, nu caldarari di cei cu fusti lati şî colorati...

    RăspundețiȘtergere
  44. Da , pe blogurile mele nu se comenteaza, sau nu se comenteaza ca aici sau pe alte bloguri si acest lucru nu ma deranjeaza . Decat sa apara injuraturi, si jigniri mai bine lipsa. Asta a fost alegerea , nu sa cenzurez, ci numai sa dau voie sa comenteze oameni care au curajul raspunderii sa semneze macar sub un id de bloger.Am discutat aspectul si cu Burcu, mi-a spus ca voi pierde nu ma deranjeaza, cine vrea sa citeasca citeste , cine vrea sa comenteze comenteaza, nu fac bani de pe urma accesarii asa ca nue nici o problema daca la mine pe blog nu se injura. Am discutat cu Burcu si problema de aici, la un moment dat , cu ceva timp in urma a fost tentat sa puna filtre iar eu l-am sfatuit atunci sa nu o faca , pentru ca in asta consta farmecul acestui blog, in faptul ca oamenii pot discuta liberi. Numai ca in ultimul timp expresiile de mahala s-au inmultit mult prea mult.Decizia ii apartine , indiferent de rezultatul sondajului, dar daca cei care nu se pot abtine vor continua sa se produca in acelasi mod, trebuie sa faca ceva. Poate cei care vor sa il dicrediteze sunt cei care fac astfel de comentarii de usa cortului, nu cei care se revolta impotriva unor astfel de comentarii. Acesta imi este punctu lde vedere iar Burcu este prea matur si prea experimentat ca sa nu stie si singur ce vrea sa faca . Ma raliez celor ce sustin autocenzurarea comentatorilor, si comentariilor. De la sicanari, intepaturi, mici lovituri , antipatii, polite, nu trebuie sa se sara la badaranii, expresii licentioase, injuraturi, expresii din canalizarea rurala.

    RăspundețiȘtergere
  45. .....La 24 Ian. a.c. profitind de ajutorul nesperat dat de guvernanti, un alt grup de dogarieni si-au dovedit inalta educatie patriotica fluierind si huiduind copios pe timpul intonarii Imnului national.
    Avind ceva si impotriva bunului Dumnezeu, manifestarile de inalta educatie au continuat si pe timpul rugaciunii „Tatal nostru”, care evident ca nu a figurat in cei 7 ani de acasa ai unor fosti militari. (Ei se inchina si acum sfintului Lenin iar in loc de Cruce pupa secera si ciocanul.) Pensionarii „militari” isi justifica gestul prin faptul ca ei si-au fluierat comandantul suprem (lucru normal in armata), nu Imnul national
    Colonelul sindicalist nu s-a multumit cu ultima victorie asa ca a anuntat cu surle si trimbite o noua convocare: 6 milioane de pensionari, plus „natia romana”, au primit ordin sa se prezinte in piata Victoriei la 1 martie pentru batalia finala. La 04.02 colonelul s-a autoavansat maresal asa ca circul e deschis in continuare iar biletele costa doar 120 lei/an.
    Batalia finala a inceput prin convocarea viitorilor participanti. Apelind la coarda lor sensibila ordinul incepe astfel:
    -„Doamnelor si domnilor, Daca mai aveti un dram de creier,….”
    Din pacate pentru lupta finala cei care aveau doar un dram de creier au ramas acasa iar maresalul a concluzionat cu tristete: “La Bucuresti, pe un ger naprasnic,…”
    Fuhrer-ul isi revine repede si anunta ca 1 martie a fost doar “o repetitie” pentru lupta finala care s-a aminat pentru data de 16 martie cind gerul ala napraznic va fi doar o amintire urita.
    Urmeaza un nou apel civilizat adresat viitorilor participanti:
    “Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti, sa-si regaseasca, cu ajutorul SCMD, constiinta de popor, ca sa stie pentru ce se vor bate pe 16 martie….”
    Gloatele au reactionat asa cum era de asteptat si fuhrer-ul bifeaza o noua victorie prin neprezentare.
    Vazind ca, invidiosi pe talentele sale oratorice, o serie de slugoi pedelisti ii fac o concurenta neloiala si antinationala dogarianul-sef face apel la un scriitor vestit (renumitul BDM) si la 25.05.a.c. lanseaza prin pana respectivului un nou apel plin de patetism supusilor sai:
    “zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați,… militari/polițiști cu instinctul de conservare complet atrofiat, dar lași, totodată, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra. „
    Care sunt efectele ? Pai….
    _________________
    Sursa: Blogu'lu' Cezarel ~ Multam fain! ~

    RăspundețiȘtergere
  46. Mai Stelica da-o-n branza masii de treaba! Chiar nu te-ai plictisit de cat debitezi? Mai lasa-ne si eventual posteaza la subiect! Vezi ca e unul care ti-a pus niste intrebari pe blogul lui Cezar, intrebari la care dorim sa ne raspunzi...adica de ce voi cei cu mov pe epoletzi (culoare predestinata si stii tu de ce..,) atzi dus-o bine cu furaciunile si in timpul lui Ceasca si acum, pe cand noi mancam pe la popote zeama chioara si cerseam o felie de piine in plus. Te rog sa te abtii de a mai da sfaturi la unul si la altul atunci cand tu esti...
    Tzi-am spus-o shi pe blogul lui Cezar ca nu-mi creste/scade pensia shi n-am simpatii politicice de niciun fel...Daca ai ceva sa ne spui, spune-ne, daca nu (e)migreaza pe INFOM unde de altfel va duceti veacul shi tu shi altzii...
    Faramitza Lahmbru

    RăspundețiȘtergere
  47. Stelian P.
    @Faramitza Lahmbru
    Dupa cum vezi (sper) nu eu am postat aici textul respectiv dar nu ma deranjeaza.
    Care VOI cu epoletii mov ? Eu nu am purtat asa epoleti asa ca adreseaza-te la alta masa.

    RăspundețiȘtergere
  48. Bine, scuze...da ia zi-ne-ne de ce arma esti sau,...esti si tu ca PLANO un suporter /chibitz al celor militareshti!
    Faramitza Lahmbru!

    RăspundețiȘtergere
  49. PS. Adica Stelica eshti de izmene, da au ba?
    Acelashi Fara mitza...

    RăspundețiȘtergere
  50. PS2 (la prima)...celor militareshti?

    RăspundețiȘtergere
  51. Stelian P.
    @Acelashi Fara mitza...
    Daca am scris romaneste ca nu am purtat epoleti mov inseamna ca nu am fost de izmene. Tu faci parte din cei 40% ?

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu stelica, eu sunt un hofitzer batran, cu Academia Frundze, dupa care am facut liceul la seral, dupa care am ajuns mare shef...shi-n final te-am avut! Te-am avut la shcoala militara shi ai hevoluat asha chum hai fost format! Ce pacat, ce pac, pac, at!
    Fara Mitza Lahmbru

    RăspundețiȘtergere
  53. Stelian P.

    "vineri, 3 iunie 2011
    Comunicat nr. 28/03.06.2011
    Va informam despre un fapt care ne bucura: Tribunalul Valcea, in pronuntare, a admis actiunile a 7 colegi sindicalisti si, pe cale de consecinta, deciziile de pensionare emise in temeiul Legii 119/2010 si HG nr. 735/2010 au fost anulate.
    In aceasta situatie pentru colegii nostri se revine la deciziile de pensionare emise in temeiul Legii nr. 164/2001.
    Sentinta poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Curtea de Apel Pitesti.

    Departamentul Juridic"

    Poate cineva sa-mi explice cei aia Legea 735/2010 ca eu stiam ca e abrogata de mult ?
    SCMD se lauda cu victoria impotriva unui inamic mort ?

    RăspundețiȘtergere
  54. @shteclutza cu vitriol
    ,,HG nr. 735/2010 ,,,ce drac nu vezi ce-ai copiat? Sau ai facut scoala doar ascultind povesti ca cele pe care le tot scoti de prin sertare ?!Cine ti le scrie ?

    RăspundețiȘtergere
  55. ŞTIREA ZILEI.
    Sebastian Lăzăroiu, noul ministru al Muncii. Băsescu a semnat decretul de numire.
    ____
    Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a lui Sebastian Lăzăroiu în funcţia de ministru al Muncii, acesta urmând să depună jurământul la Palatul Cotroceni, la ora 18.00, a anunţat Administraţia prezidenţială.

    RăspundețiȘtergere
  56. @Anonim-Nu ma satisface(sac) raspunsul.Io cred ca mai sigur ti se vor uda pantalonii!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Da Cezare ştim...pe tine te-ar satisface ceva lung si gros "ca pe mineca cojocului.
    Biuze Dulci

    RăspundețiȘtergere
  58. Cata impertinenta! D'aia o sa bage admin filtru,sa elimine anonimii astia impertinenti!!
    PS. da Buze Dulci s-ar putea sa reuseasca!!
    Ro-Bosnia 2-0 Czar

    RăspundețiȘtergere
  59. Ce faceti fratilor, voi votati "DA"? Votati un "NU" hotarat!
    Zorba Elenul

    RăspundețiȘtergere
  60. In ATENTIA prietenilor mei, care au Blog:
    Zilele acestea, m-am straduit (nu stiu daca am si reusit), sa-mi fac bannere (acele FOTOGRAFII micute, afisate cu titlul blogului inscris), pentru blogurile mele. Cine doreste sa le plaseze pe blogul lui, este liber sa o faca. Multumesc!
    P.S.: Atentie, cand plasati FOTOGRAFIA in rubrica "adaugati un gadget", nu uitati sa puneti si link-ul blogului in cauza! Admin

    RăspundețiȘtergere
  61. am votat NU .... seara buna

    RăspundețiȘtergere
  62. @==NELANELYKA== ,
    Bine ai venit!
    Este reciprocitate in schimb de link-uri si sustinere! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  63. Măi, măi ce hoţomani sunt unii. Au fugit şi s-au înscris repede la fata asta pe blog. Să-i urăma lui NELANELIKA "bun venit" pe acest blog.

    Zorba Elenul
    PS. NELANELIKA îţi mulţumesc că ai votat "NU"!

    RăspundețiȘtergere
  64. @Zorba Elenul,
    Eroare!
    Am raspuns cu reciprocitate, la pasul facut de noua noastra colega! Dincolo de onoarea gestului care ma obliga, ma vad inca o data nevoit sa reamintesc: numai impreuna vom putea razbi! Intotdeauna am fost alaturi de prieteni! De prietenii adevarati! La bine si la greu!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri