Google Translate

joi, 16 iunie 2011

Nu am sa public pe site-urile de Internet aceste dialoguri, pentru ca nu doresc sa subminez SCMD-ul. dixit D.Rinciog

From: Sindicatul Militarilor sindicatulmilitarilor@gmail.com


Date: 2011/6/15

Subject: Re: RAPORTUL DE VERIFICARE

To: Icleanu Dragos dragos.icleanu@yahoo.com
Cc: "1 Nastase Ctin: Gl. mr. coord. ec.fin." cnastase@yahoo.com , "SCMD-Dep. Juridic-col. Caloian Monica" scmdjuridic@yahoo.com , Rasa bogdan razzvanel2002@yahoo.com

Buna seara domnule Icleanu,

1. Oficial, dvs. insiva ati concluzionat si ati semnat pe raportul Comisiei de control ca nimeni nu a furat nimic din SCMD. Ati mai concluzionat in raport doar ca au fost facute cheltuieli fara justificari (documente) legale si ca unele cheltuieli au fost neeconomicoase (aceasta ultima concluzie este neadevarata si o pot demonstra cu cifre oricand, la orice capitol doriti). Acum veniti si faceti afirmatii si insinuari grave, care ar putea sa va coste un proces in justitie, proces pe care, in mod evident, l-ati pierde;

2. In afara de faptul ca slabind increderea semenilor in SCMD, va taiati singur creanga de sub picioare, nu este corect, nu este moral sa-l acuzati si sa-l tot calomniati pe dl. Apostol. Dimpotriva, ar trebui sa-i multumiti pentru ca, fara dumnealui, SCMD nu ar fi existat si, fara SCMD, dvs ati fi primit si acum acea pensie injumatatita de Guvern in ianuarie a.c.

3. Nu Apostol este dator SCMD-ului ci SCMD-ul ii datoreaza inca multe acestui coleg. Ar trebui sa stiti sa socotiti ce costuri implica folosirea a doua masini personale in beneficiul SCMD, peste 70.000 de Km, si sa vedeti daca acele cauciucuri, cativa carbuni cumparati si celelalte cheltuieli care i se reproseaza, acopera uzura si cheltuielile de intretinere ale masinilor. Va spun eu - nici pe departe! ...Si aici nu pun sambetele, duminicilie si alte zile din saptamana, pierdute pentru familia sa si pentru sine. Daca sunteti un om moral, ar trebui sa-i cereti grabnic scuze domnului Apostol!

4. Din cate stiu, vi s-a tot explicat, dumneavoastra si celorlalti membri ai Comisiei, ca acele 34 de bonuri (sau cate or fi fost) au reprezentat "decontul" pentru cele peste 7000 de formulare de legitimatii de membru al SCMD, primite de la o tipografie. Va adresez acelasi indemn sa socotiti in bani si sa vedeti ca SCMD nu a pierdut din aceasta tranzactie, dimpotriva, a castigat;

5. Astept cu sufletul la gura celelalte exemple de ""furt"" din averea SCMD;

6. Nu stiu ce legatura are dna Caloian cu aceste episoade, poate ne spune dansa sau sa ne luminati dvs.

7. Eu nu dezinformez. Prin toata munca mea de pana acum am informat camarazii si, in general, pe toti militarii romani, folosind din plin cea mai ieftina resursa la indemana - Internetul. Inclusiv raspunsul meu la acest mesaj al dvs. se datoreaza tot dorintei de informare corecta a semenilor nostri. Altfel as fi ignorat cu desavarsire mesajul dvs.

8. Nu eu decid publicarea raportului comisiei de control (Personal am sustinut si sustin in continuare ideea de publicare. Sustin aceasta idee pentru ca, desi raportul incearca din rasputeri sa defaimeze SCMD-ul, analizand toata munca unor oameni care construiesc de la zero o organizatie prin prisma unor proceduri valabile pentru unitatile militare sau pentru organizatii care au in spate zeci de angajati si zeci de ani de experienta, cei care il lectureaza isi pot da seama de munca imensa si de rezultatele exceptionale obtinute in timp scurt si cu bani foarte putini, de catre o mana de oameni).

Cam atat, domnule Icleanu! Va stau la dispozitie, in continuare, pentru a va informa despre cum s-a construit si se construieste SCMD-ul, despre importanta acestei organizatii pentru dumneavoastra insiva!

Nu am sa public pe site-urile de Internet aceste dialoguri, pentru ca nu doresc sa subminez SCMD-ul promovand astfel de subiecte pentru publicul larg. Informez doar pe colegii nostri sindicalisti. Avem alte probleme arzatoare de publicat pe site-uri.

Toate cele bune!
Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog


În data de 14 iunie 2011, 01:42,
Icleanu Dragos a scris:

Buna seara Dl Ranciog. Afirmati ca nu a furat nimeni nimic. Cheltuielile cu carburanitii efectuati de Apostol cu cardul fara a avea documente justificative legale, anexate la chitantele de ATM, pe care el le-a depus pentru operare in contabilitate cum se numesc?. Dar cele peste 34 de bonuri de benzina cu numere de serie consecutive, cu care chipurile s-au achizitionat carburanti de la aceeasi statie de benzina, si de la acelasi vanzator, la intervale de timp cuprinse intre 10 si 180 minute in aceeasi zi, cantitati cuprinse intre 5 si 26 de litri cum se numesc?. Pot continua cu exemplele. Intrebati -o pe Dna Caloianu daca am dreptate sau nu?. De ce dezinformati oamenii. De ce nu convocati presedintii de filiale pentru a le pune la dispozitie raportul spre lecturare?. Aveti acceptul meu sa publicati acest e-mail pe pagina principala a SCMD-ului, si sa-l przentati Dl. Presedinte. Dragos Icleanu.
-----------------
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Secretariat
Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
Telefon 0725 562 223
Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr.4, Sector 1
E-mail: sindicatulcmd@yahoo.de Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/
Telefoane: Presedinte: 0728118094, Secretar General: 0722320859;
Purtator de cuvant: 0722131470, Trezorier: 0723603885

Thursday, June 16, 2011
From: "Marian Ilie" marian1950@gmail.com
To:........................
Cand oare vom auzi si "glasul" D-lui Gl.Mr. Nastase in chestiunea rapotului de audit, in care se specifica, clar, ca toate cheltuielile, in perioada auditata, s-au facut fara baza legala? In principiu, este anormal ca domnia sa sa-si duca intr-o tacere desavarsita activitatea de vicepresedinte; sunt tentat sa cred ca a fost cooptat in CD doar ca paravan ...


Totul a plecat, se pare, de aici:


Domnule Comisar sef Burcu,

Apreciez foarte mult "neimplicarea" dumneavoastra politica si sindicala, pentru a nu influenta discutiile si opiniile libere si absolut dezinteresate ale cititorilor!...

De aceea, nu ma pot abtine sa nu va citez: ""Admin spunea...

Prietene Anonim!

Aici nu injura nimeni SCMD!

Unde ai vazut asta? Arata-mi un singur exemplu! Nu confunda SCMD, cu clika din frunte!

Nu confunda niste oameni nevinovati, cu unii care au CHELTUIT DISCRETIONAR miliarde, pe care nici in ziua de azi nu au reusit sa le justifice! Deci.... te rog, fara afirmatii gratuite, doar ca sa te aflii in treaba!

9 iunie 2011, 18:54 ""

Domnule Burcu, noi, militarii, stim ca, atunci cand vrei sa omori o organizatie sau sa castigi o lupta, cel mai simplu este sa-i zdrobesti acesteia conducerea! ...

Din pacate, cei ce vor sa demoleze SCMD-ul, nu prea au de unde sa o apuce pe aceasta conducere. Daca nu stiati, chestia aia cu furtul banilor saracilor si naivilor de sindicalisti, a cazut. Nu a furat nimeni nimic, dimpotriva conducerea centrala si conducerile filialelor muncesc gratuit, uneori zi-lumina, in folosul intregului sindicat.

Va doresc toate cele bune!
lt. Col (r) Dumitru Rinciog
14 iunie 2011
Incurcate sunt caile Domnului, dar mai incurcate sunt ale
D-lui Rinciog, care nu stie ce a facut un popă pervers, in lipsa de ... lucru!
Admin

67 de comentarii:

  1. Stelian P.
    De data asta trebuie sa-i dau dreptate d-lui Rinciog. Daca SCMD ar publica doar parerile membrilor sai (cenzurind cu grija si in spirit democratic parerile slugoilor puterii) increderea in sindicat ar ajunge la genunchiul broastei. Chiar membrii cu greutate sustin ca manifestarile SCMD ii fac de ris pe toti pensionarii militari iar acum ii fac prosti si lacomi pe cei 90% care nu platesc cotizatie la Dogaru. Sindicatul vorbea (si vorbeste) despre pensii de 3000 de euro, "pensii NATO" si tot el, prin cei mai bine hraniti reprezentanti ai sai, vorbeste acum de pauperizarea populatiei si chiar de dezintegrarea teritoriala prin cresterea pensiilor (e vorba despre pensiile celor 90% cumparati de putere, nu despre cei 10% .... "inteligenti,cu onoare si demnitate si dragoste de tara".....)
    Asa e "democratic" in viziunea dogariana, unul vorbeste iar ceilalti au dreptul sa fie de acord.
    "Traiasca Romania ! Moarte FMI !"

    RăspundețiȘtergere
  2. Excrocheria bantuie Romania!tigri2

    RăspundețiȘtergere
  3. TOP GUN
    Stimate Dragos Icleanu,

    Daca dvs.v-ati pus semnatura pe ceva ce ati verificat,nu credeti ca acum e cam tardiv si ca improscand cu noroi chiar nu rezolvati nimic!!!
    Aveati la momentul respectiv doua optiuni :
    Fie sa semnati, daca totul e ok,adica exista bon fiscal,factura fiscala,referat de necesitate aprobat de sefi.
    Fie sa nu semnati daca nu erau toate actele la decont cu semnaturi,stampile etc.!!!!!
    Sa nu-mi spuneti ca a stat Dogaru sau Pricina cu pistolul in ceafa dvs .si va tot ordona ::::
    SEMNEAZA ICLEANULE ,CA-TI ZBOR CREIERII!!!!!
    Deontologic si logic, aveati posibilitatea sa va impuneti atata timp cat va puneti semnatura pe un act oficial sau neoficial.Stiti ca ptr.o semnatura puteti sa intrati la 'mititica'!!!!
    P.S. D-le RINCIOG, dar totusi nu ar fi mai bine sa existe o transparenta privind raportul de audit,sa-l publicati,sa nu mai exista dubii si speculatii asupra cheltuielilor facute!!!!!
    Daca tot o s-o lungiti asa ,membrii si toti ceilalti or sa puna intrebari!!!!
    Faceti chestia asta ptr ca sunteti oameni cinstiti si mai ales ptr.cei din SCMD si filiale,ptr.care nu exista sambata,duminica,familie,casa,se sacrifica ptr.restul!!!!!
    E CHIAR ATAT DE GREU SI IMPOSIBIL????

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord cu top gun , oricine ar fi el.
    In acest moment, cei care au intocmit raportul si nu l-au publicat, sunt lafel de vinovati ca cei ce il tin ascuns .In acest moment pentru fraudele comise, pentru ca in raport se mentioneaza cuvantUl frauda, sunt complici si cei care le-au tainuit.Iar conducerea SCMD pastrand tacerea la o jumatate de an dupa inaintarea raportului, nu face altceva decat sa isi faca deservicii si sa alimenteze zvonurile . Isi fac singuri rau. Sunte deci vinovati.

    RăspundețiȘtergere
  5. TOP GUN
    Stimate anonim de la 9.20,
    Va rog mentionati-mi doar pseudonimul,fara oricine ar fi el,da mari framantari sunt,in legatura cu cine sunt eu!!!!
    Oricum nu sunt Dogaru,nici Pricina,nici vreun sindicalist ,membru,sau din conducerea SCMD-ULUI!!!Va rog ,se poate sa-mi adresati orice intrebare sau nelamurire direct mie ,fara sa ramaneti la o retorica,sau la vreo framantare de genul,'ORICINE AR FI EL'!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR

    RăspundețiȘtergere
  6. Stelian P.
    Citez din d-l Rinciog:

    "Ati mai concluzionat in raport doar ca au fost facute cheltuieli fara justificari (documente) legale si ca unele cheltuieli au fost neeconomicoase...."

    Citatul reda ce scrie in raport (deci iata ca o farima din el e publica) iar eu ca nepriceput in ale cheltuielilor intreb:
    - ce inseamna cheltuieli "fara justificari" ?
    - la ce suma se ridica ele ?
    - cine acopera aceste cheltuieli si din banii cui ?
    Nu mai intreb cit de neeconomicoase au fost alte cheltuieli si de ce.

    RăspundețiȘtergere
  7. TOP GUN
    Da d-le Rinciog,au fost aprobate de cineva aceste cheltuieli,pe ce sau mai cheltuit banii in afara strict de ce trebuia.Contabilitatea le-a acceptat asa fara sa aiba toate documentele in regula,ca pe noi ne freaca doamnele de la CONTA,daca nu suntem in ordine,vai noua!!!!
    Haideti d-lor RINCIOG SI ICLEANU,poate faceti un efort si ne raspundeti si noua,asta ca sa nu mai planeze nici o banuiala asupra nimanui!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. IO vreau sa se explice cumu=i cu alea: masa servita,masa servita masa servita...............................................................................................................................................................................................................................................masa servita !o pagina intreaga Aghata Cristie

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Rinciog,
    Este banuiesc inutil sa mai pomenesc faptul ca ai amenintat cu publicarea integrala a raportului. Este de asemenea superfluu sa mai amintesc faptul ca si domnul Dogaru se lauda cu aceleasi intentii. Este pierdere de timp sa mai mentionez ca nu discutiile despre cheltuielile nejustificate si fraudele comise, asa cum scrie in raport, sunt periculoase pentru sindicat, ci faptul ca au fost facute si se acopera printr-o tacere cel putin suspecta. Dumneavoastra inversati relatia cauza efect. Puneti efectul in fata cauzei si dati vina pe cei care pomenesc efectul in loc sa va intereseze cauza care da nastere la toate aceste discutii. Deservicii SCMD nu fac nici Neacsu, Nici Burcu, Nici Icleanu,nici Zaăor, Nici Ilie Marian, nici Wintzer, nici Filiala Bacau, nici zeci de alti sindicalisti care v-au scris, care au cerut transparenta si onestitate. Vinovati si adevaratii denigratori ai sindicatului sunt cei care au facut aceste pagube si le acopera de luni de zile, care spera ca prostul va uita si timpul va trece.De trei luni ne sperii domnule Rinciog ca vei publica raportul. Am sa intreb si eu ca si colegul dinainte pe Icleanu, ti-a tinut cineva pistolul la tampla si nu ti-a dat voie sa il pui pe blog? Cine , Apostol ? Sau ”constiinta” ? Ca despre onoare e greu sa mai vorbim, dupa atatea promisiuni si ”amenintari” cu publicarea.Domnilor din CD nu realizati ca va bateti joc de increderea oamenilor si de sindicat ? Nu realizati ca in felulasta lumea va alatura celorlalti sefi de sindicate invinuiti de mita si spaga ? Nu realizati in felulasta toata populatia va spune ”pai da, si la militari ca la toate sindicatele. Furturi si minciuni ” La Craiova, domnului Dogaru i s-a pus de catre un sindicalist, de fata cu presa, si reprezentantii partidelor politice si invitatilor, intrebarea legata de acest raport. Jenant, as spune chiar nepotrivit, eu nu am facut si nu as fi facut asta , era o problema interna, dar putea fi evitata situatia daca raportul ar fi fost publicat. Atunci Domnul Dogaru s-a laudat ca isi va impune punctul de veder va publica raportul . Au trecut doua saptamani de atunci. Cine ii tine pistolul la tampla si nu il lasa sa ilpublice ? Domnul Apostol sau ”constiinta ”?

    RăspundețiȘtergere
  10. TOP GUN
    Haideti d-le Anonim,ca d-nii Rinciog si Icleanu,nu si-or fi pus semnaturile pe masa servita,masa servita si iar masa servita,sau o fi aservita !!!!!??? Si apoi domnii n-or manca ca spartii, sa-l ajunga pe Piedone din urma!!!!
    D-nilor Rinciog si Icleanu ,va atentionez ca ptr. cheltuielile legate de deplasare ,cazare si masa servita,servita si iar servita,exista DIURNA,zau nu le mai ascundeti cheltuielile astea,la diverse capitole!!! Incep sa devina un fel de FATA MORGANA,acum se clarifica,acum sunt nitel in ceata,la soare ne putem uita,da' la cheltuieli ,ba.....!!!! Stelica,te incumeti daca ne invita d-l Rinciog sa facem analiza cheltuielilor!!!!??????
    D-l Rinciog,serios devine TOP SECRET RAPORTUL PRIVIND AUDITUL FINANCIAR,daca va place sa vi se bata obrazul cu chestia asta,atunci.....

    RăspundețiȘtergere
  11. Blog TANO.
    Azi am descoperit faptul ca MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing, este trecut in rubrica Blogroll a acestui blog. Imi pare rau, nu stiam! De azi, si TANO Blog, este indexat aici: Linkuri reciproce. Reciprocal links. Link Exchange. Blogroll. Multumesc, Tano!

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule Comisar sef(r) Burcu,
    Acest nou subiect, postat chiar daca autorul declara ca nu este de acord cu publicarea, si pe care nu vi l-a trimis dvs, este o contributie de seama la intarirea SCMD!...
    Dvs. care stiti regulile comunicarii publice, stiti foarte bine ca, in calitate de autor al textului, va pot cere imperativ sa stergeti aceasta postare, ba va pot chema si in judecata.
    Dar nu va cer si nu o sa fac acest lucru. Actionati mai departe. In acest fel ne veti dezvalui adevaratul caracter.
    Ciudata dragoste mai este si asta: cum puteti sprijini o organizatie pe care ati abandonat-o, cu surle si trambite, si pe care o subminati cu fiecare cuvintel si cu fiecare gest pe care il faceti?
    Tara arde si dvs. nu gasiti altceva decat sa publicati acuze mizerabile la adresa SCMD si sa strecurati otrava neincrederii in SCMD, folosind metode pe care eu, personal, le consider abjecte.
    Asa ati facut mereu, la fiecare moment mai important, cand opinia publica a fost cu ochii pe militari.
    In numele adevarului si al neimplicarii, ati atacat in mod perfid SCMD-ul.
    Fiti propriul dvs. stapan, pentru cine va mai crede, domnule Burcu,in continuare!...

    Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  13. ma uit ,citesc si ma ingrozesc!!
    Cand am luat hotararea sa ma "botez" Don Corleone am crezut ca voi fi in topul mafiotilor
    Crunta dezamagire.Am constatat ca la voi acolo in Romanica sunt adevaratii "profesionisti" in domeniul meu de activitate,de la care am multeeeee de invatat(cu toata experienta mea de viata)
    Vin cu primul avion ca sa ma inscriu la un curs de perfectionare la scmd sau unde??
    Mentorul meu,Al Capone ar fi invidios daca ar vedea la ce stadiu de perfectionare s-a ajuns
    Bine ca n-a apucat sa vada!!
    "nevinovatul"Corleone
    P.S.Tocmai am primit un telefon.Triadele+mafia rusa vor sa vina la curs.Au multe de invatat!
    P.S.2Cum se face "aia" cu 34 de bonuri de combustibili in ordine consecutiva luati in aceeasi zi de la aceeasi statie.Cred ca avea rezervorul spart.Bine ca n-a luat foc altceva decat deconturile care i-au incarcat cardul.Cauciucuri mai are?? sau tb sa cumpere??
    rafinaria alfa&omega

    RăspundețiȘtergere
  14. D-le Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog,
    Im pare rau! Nu intelegeti nimic, chiar nimic!
    Eu cred ca NU puteti, nu aveti capacitatea!
    Nu va suspectez de rea credinta, manipulare!
    Eu PUBLIC si "acestea", tocmai pentru ca sunt propriul meu stapan, cunosc temeinic REGULILE comunicarii si transparentei, respectul pe care il port celor care viziteaza acest blog, obligatiile asumate deliberat si pe care inteleg sa le respect!
    Demersul meu cred ca nu slabeste UNITATEA, dimpotriva, este o modesta contributie la un viitor mai bun, fara derapaje ca cele de "azi si ieri"! Imi pare rau, nu vreau sa monopolizez o discutie, in care de multa vreme am vazut ca partenerul o tine "doar pe-a lui"! Pentru un asemenea partener, eu de luni de zile sunt doar bun de injurat, facut in fel si chip, sub diverse acoperiri, la gramada cu multi altii!

    RăspundețiȘtergere
  15. Don Corleone platiti cotizatia la SCMD si veti avea -Masa servita.masa servita,masa servita ...........................................................................................................................................................................................................................................................masa servita plus benzina desigur Toaaaata viata A.Cristie

    RăspundețiȘtergere
  16. TOP GUN
    Bravo DON CORLEONE SAU RAFINARIA ALFA& OMEGA,
    am ras la commentul tau,super tare,apropiat stilului meu umoristic,asa va vreau mai destins si relaxat..... Dar eu zic sa avem rabdare si sa pornim de la prezumtia de nevinovatie,eu am increderea,sper si mai astept ca hocus pocus apare raportul ala.
    Aoleo,en habar n-aveam ca Admin.este Comisar ,hai c-am imbulinat-o,domn comisar,umblati cu catusele,haideti ca eu pe jumatate dupa mama sunt oltean ,de la STREHAIA,asa ca am o pila,asa ca mi-am propus sa zic de bine de acu' inainte,dar nu stiu daca pot!!!!
    DON CORLEONE ,hai domnule,ca facem o asociatie de mafioti intru si eu,mai luam pe careva,tu esti sef,ca ai mai multa experienta,o intitulam
    COSA NOSTRA JR. si-i eclipsam pe astia cu 34 de bonuri,chiar asa 34 de bonuri consecutiv,eu cred ca era ptr..tanc,sau submarin,sau un Jumbo Jet,poate erau bonuri de kerosen????

    RăspundețiȘtergere
  17. @ranciog
    Eu va multumesc ca mi-ati ascultat rugamintea si ati scos Drapelul de Stat al Romaniei ca poza a postarilor dvs.
    In cazul in care nu a fost doar o greseala,eu va multumesc inca o data in modul cel mai sincer!

    RăspundețiȘtergere
  18. peste 2 ore aterizez pe Otopeni!!
    Camera la Marriot a fost retinuta??si sa nu lipseasca fetitele+sampania+caviarul ca vreau sa ma relaxez un pic
    decontul il fac eu mai tarziu si... apropo alimentati-mi si mie masina cu vreo 800 de litri sa am macar plinu' pe jumatate facut
    grazie!!rispettosamente!
    IL CAPO DI TUTTI CAPI

    RăspundețiȘtergere
  19. ai si masa servita ,masa servita masa serv.......

    RăspundețiȘtergere
  20. @Don Corleone
    1.La ce-ti trebuie 800 de litri [a te duci cu trenul si acam atata ia locomotiva Diesel]
    2.La ce-ti trebuie fetitztele?Ca daca sunt mici stiu ca nu esti de aia,iar daca sunt mari ce sa faci cu ele [poate sa-ti care bagajele?].
    Acuma eu zic ca glumeam ,tu ce zici?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  21. ***ca daca te duci cu aeronava personala trebuie sa aterizezi pe Baneasa,Otopeniul este pentru curse internationale iar tu vii de la Iasov.O zi buna si zbor placut[vezi sa nu cazi din pat cand te vei trezi din visare].t2

    RăspundețiȘtergere
  22. TOP GUN
    Don Corleonica,
    TOATE CERINTELE SUNT INDEPLINITE,DA CE DUMNEZEU DE MASINA AVETI???? 800 DE LITRI NU-S CAM MULT?????MAFIOT,MAFIOT,DAR PE PICIOR MARE TRAITI,SA NU AFLE GUVERNUL,CA NU VA VAD BINE.....VA IMPOZITEAZA SI AERUL!!!
    SI DECONTUL PLASATI-L LA SECRETARA SI DACA NU-L FACE BINE DAM VINA PE EA,PAI NU ,DOAR NU STA DE LEMN TANASE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. TOP GUN
    DON CORLEONE,
    Adica cum sa ne intrerupa din visare Tigrisor2,spune-i dom'le ca fetitzele sunt gata indragostite de farmecul personal,asa ca cu siguranta POTI!
    Haide,sa-i facem sic lui Tigrisor2,CA EL MAI REALIST TOT TIMPUL,T2,ZICEAI CA-TI PLAC POVESTILE SI MIE SI DESENELE ANIMATE!!!!!
    HAI BAIETI,C-AM REUSIT SA-L INNEBUNIM PE D-L RINCIOG,NU SE MAI POATE CONCENTRA LA DECONTUL ALA,DACA NOI SUNTEM ZURLII ASA.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai fratilor,nu stiu cum sta treaba in buricul tarii dar aici la Urz si-n restu tarii treaba se cam ingroasa.Pe toti care ii intrebi unde vor sa lucreze spun ca vor sa plece in strainatate ,nu este bine deloc.Facem scoli aici ,pe cheltuiala bietului roman si spuma ne-o ia strainatatea iar noi ramanem cu tziganii si cu hotii,si putinele structuri ale democratiei ,care au mai ramas,sunt slabe iar pensionarii sunt amarati.Si o sa fie si mai rau.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  25. TOP GUN
    Tigrisor2,
    Daca ne mai bagi in melancolie blegoasa,si ne trezesti din reverie si visare,eu cu Don Corleone,iti punem decontul in brate al d-lui Rinciog,si ajuta-l daca-ti arde ,sa ne sperii asa tare,pai eu nu vreau sa raman cu tiganii,nu.!!!! Tigrisor tu esti de la URZ,adica BANUIESC CA URZICENI,nu urzica.....,eu ziceam ca locuiesti in capitala!!!! Sper ca tii la glume si nu mai faci pe VICTIMA mea,da!!!!
    Totul e o gluma,mai si radem,este rau,totul e sa nu o iei personal si ca pe o ofensa!!!!
    Mie imi place sa rad si sunt vesel mai mereu,mentalitate de invingatorsi o buna terapie!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. @avram iancu
    Pai ce ai postat mai sus e valabil si la BV,ca doar ce faci acum descoperiri "iepocale",inventezi apa calda??si io ce-ai vrea sa fac ;sa-mi pun streangu de gat??
    Mai bine sa rad si mai bine sa moara masa decat.....

    RăspundețiȘtergere
  27. io acu' nu-sh cine ma-ntreba de marimea rezervorului.Pai oricat ar fi de mare e mai mic decat ala a lu' apostol ca la el e un petrolier intreeg!hi hi

    RăspundețiȘtergere
  28. @tg
    Pai tocmai d-aia ma facui mafiot ca sa nu afle guvernoiu' si sa nu platesc taxe
    Ahaaaa tu esti invidiosu cu rezervoru!!!!
    VA DORESC O ZI EXCEPTIONALA!
    Vi auguro una giornata fantastica!

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa fim atenti la ce vorbim p'aicea, ca ne dau in judecata! Voi nu vazutara-ti ce zice nenea?
    Ori cere la HAGA inchiderea Blogului! hi hi hi

    RăspundețiȘtergere
  30. Da de Neacsu nu te iei Rinciog, ca uite si el se ia de tine. Pe el nu il dai in judecata ? Sa nu se supere ca l-ai uitat. Mai putulica cu ghivent, uite cum e cu judecata: ca sa il dai in judecata pe Burcu ca a publicat mailul ala in care te faci de kkt iarasi, ar fi trebuit ca acea corespondenta sa fi fost intre tine si el iar tu sa ii fi atras atentia ca nu ii dai acceptul sa o publice . Sa faci dovada ca nu i-ai dat dreptul sa publice corespondenta. Asa, cum se prezinta situatia acuma , tu il poti da in judecata eventual pe celalalt partener de dialog, respectiv Icleanu, dar numai daca i-ai cerut sa nu faca public sau sa nu disemineze continutul corespondentei. Daca nu, are aceleasi drepturi la publicare ca si tine cap sec infumurat. Capisci ? La ce dracu aveti acolo departament juridic daca nu va invata notiuni elementare ? De fapt cu madamele Caloianu si Gratiela nu ma mira. Nu au ce sa va invete saracele.Pana si infirmierii stiu mai multe legislatie decat ele. Ce cauti mai cu capul asta prin conducerea sindicatului ? Altii mai buni nu sunt in armata? De ce accepta militarii astia sa ii faca de ras orice mucos cu fumuri ?

    RăspundețiȘtergere
  31. da raule ce esti!!!ca-mi vine sa te bat!
    de Elena de ce nu zici nimic?? Ha!!
    de ce o lasi sa intre in uitare(ooopps c-am comis-o)!!!
    hai ca am taiat-o urgent!!!!!
    Lo possiamo vedere stasera

    RăspundețiȘtergere
  32. Forse la signora Caloianu e Gratziela potrebbe insegnarci qualcosa

    RăspundețiȘtergere
  33. Nenea ....,
    Nu d-l Icleanu ii di vina!
    Rinciog, are un "bun" obicei:
    se lauda pe la altii, ce le face el unora!
    Rinciog a trimis la mai multi e-mail-ul cu d-l Icleanu si ... RASPUNSUL pe care i l-a dat luminatia lui! Asa a aflat si Burcu! Analizeaza te rog IO - postarea de mai sus! IO asa o pricepui! Stii matale ... cica prostu' nu e prost destul, daca nu e si fudul! cam asa si cu Rinciog: se fudulii si el un pica!

    RăspundețiȘtergere
  34. Aloooo......
    Am descoperit CREMENALUL:
    Sa vina MELITIA, sa vina fuga!
    Este sigur, Marian Ilie! Pai nu vazura-ti ce le-o mai trage? Onor Rinciog, in loc sa raspunda la ce trebe si cui trebe, se ia de noi p'aicea!
    Aista'i treaba, bre?

    RăspundețiȘtergere
  35. ..mese servite,mese servite,mese servite mese ......si un picut de benzol pt. rabla asta....

    RăspundețiȘtergere
  36. Cam asa e cu fudulia. Riciog asta cam duce lipsa la capitolul intelighentzia. Care cica daca nu este, care va sa zica ca nu iezista. Am zis. Acuma, don Rinciog asta una din doua, ori e prost, ori e prost. Pai sa te apuci tu sa arati cat de prost esti pe mail la altul care zici ca ai incredere in el iar el sa mai dea la fo doua milioane asa in secret ce i-ai dat tu si apoi sa te miri ca te arata lumea cu dejetu pe ulita ca esti prost, chiar ca depaseste granitele Romaniei.Si sa te mai si superi ca nu s-a pastrat secretu. Dar daca l-ai lansat stiind ca va ajunge si pe la alte urechi si apoi sa plangi si sa ameninti cu judecata, e de cartea recordurilor. Masochistul anului. Pai trageti-i oameni buni, ca cere si primeste Rinciog asta.Daca ai fi facut scoala la 1512, nene Rinciog, ai fi dat de unul Micu un ala umflat care avea o vorba ” mai elev, tine minte ce spun eu, nu umbla cu curul gol pe langa .. p sculata. Matale esti exhibitionist rau de tot.

    RăspundețiȘtergere
  37. Pai daca i-o face placere?
    De un'e stii matale ca n-o vrea intentionat?
    E' multi care sufera de bagatu'n seama!
    Nici macar nu conteaza cum! Doar sa fie!
    De vazut ca nu-i prima data! A mai facut-o omu'!

    RăspundețiȘtergere
  38. Domule Burcu, imi pare rau, dar ma vad nevoit sa parasesc aceasta comunitate a blogului dumneavoastra.
    Oricat m-as stradui, eu nu ma pot alinia la nivelul lor de intelegere, comportament, atitudine si exprimare.
    Nu-mi sta in fire sa ma injur, de dimineata pana seara cu semeni de ai mei.
    Am sters din favorite blogul dumneavoastra.
    Chiar imi pare rau, pentru ca am fi putut colabora la multe proiecte benefice pentru comunitatea de militari din Romania.
    Timpul ne va spune cine a avut dreptate si ne va arata adevarata fata a fiecaruia.
    Va doresc, in modul cel mai sincer, multa sanatate!
    La fel si prietenilor dumneavoastra virtuali!

    RăspundețiȘtergere
  39. @Sindicatul Militarilor,
    Sa banuiesc ca este una si aceeasi persoana cu D-l Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog ?
    Sa cred, asa cum se identifica Sindicatul Militarilor - ca utilizator - ca ar fi intreaga echipa, iar cel care a postat, un responsabil, un sef? Nu stiu ce sa cred, a trecut cred un an si mai bine de cand v-ati lepadat de mine!
    Va aduceti aminte lucratura?
    In miez de noapte, m-ati aruncat in neantul net-ului, ati taiat toate puntile care ma legau de ceilalti colegi! Gratie catorva sufletisti, ne-am pus relativ repede pe picioare!
    Colaborare?
    Niciodata nu ati dorit asta! M-ati sters din toate Blogrollurile SCMD Central! V-am intins mana prieteneste de mai multe ori! Ati lovit-o!
    Sters de la Favorites, spuneti?!
    Desi regretabil, banuiesc ca faceti referire la cel "personal"! Eu am ZECI DE MII indexati, nu sterg niciunul, cu exceptia cazurilor cand se suspenda singuri, sau inchid site-ul, blogul!
    Ar fi multe de povestit!
    Ar fi fost foarte multe de facut impreuna!
    @Sindicatul Militarilor, decizia va apartine!
    Iar referitor la vizitatorii/comentatorii acestui blog, va rog sa va abtineti sa faceti comentarii! Nu reusiti sa-i intelegeti! Ei au alta perspectiva, intelegere a multor situatii, probleme, pe care domniile voastre nici macar nu doriti sa le luati in discutie, daramite sa le si intelegeti! Aici este o comunitate libera.

    O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Si ieri. Si azi. Si maine. La bine si la greu. Adica, o COMUNITATE DE MILITARI ! " ... Deviza noastra este : Patrie si demnitate ! Libertate comunicarii pe internet! Admin blog, V.Burcu

    RăspundețiȘtergere
  40. pt ranciog
    auzi mai nene nu ma face pe mine handicapat si lipsit de intelegere si sterge-ti dracului Drapelul Romaniei de pe moaca ca ma faci sa-ti spun ca esti handicapat si prost crescut cat cuprinde
    Crezi ca daca ai capul cat damigeana si mintea cat dopul asti cine stie ce frumos??
    Imi spui tu mie ca
    "Timpul ne va spune cine a avut dreptate si ne va arata adevarata fata a fiecaruia."
    Pai timpul ala tocmai a venit si chiar iti arata adevarata fata:PROFITORULE!!!
    SI MAI SPUI:
    "Oricat m-as stradui, eu nu ma pot alinia la nivelul lor de intelegere, comportament, atitudine si exprimare."
    aici iti dau dreptate pithecantropule;niciodata nu vei ajunge la nivelul nostru care este mai simplu,direct militaresc,si mai ales de o cinste fara pata!!Nu ca dumneata sobolan pus pe rontait banutii.Inca o data iti repet
    Di non sentire il tuo nome!!
    scoate din postari drapelul tarii pe care o iubesc si nu-l mai murdari cu tampeniile dumitale

    RăspundețiȘtergere
  41. Wow...
    Lui Rinciog, precum fetelor batrrrane, ii place tavaleala. Urmaritii doarrr interrrventiile de azi: cum se slabeste inghesuiala, cum apare si el! De fapt nu vine sa raspunda la problemele puse, vine doar cu samanta de scandal. O cauta /cere, la foc automat! Apoi, tot el se plange! Omuletul asta, este ceva, de speriat!

    RăspundețiȘtergere
  42. @Don Corleone ,lasa-i in plata domnului ca astia-s mai rai ca Vadim,vor sa se chiverniseasca cu orice pret,Rinciog este un biet pion pe aceasta tabla si nu i-as dori sa sfarseaca precum vor sfarsi leaderii lui deoarece am fost colegi la C-lung si-ar fi pacat.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  43. Astia au tupeu nu gluma! ne-au aburit un an de zile ,ba ca ne scad la jumatate ,ba ca ne ia gradul(de parca ar mai folosi la ceva),au papat banii de cotizatii,NU S_A POTRIVIT NIMIC DAR NIMIC din ce au sustinut si inca mai au glas!
    Au incercat cu nerusinare sa manipuleze o intreaga masa de pensionari numai pentru asi CONSERVA ei niste DREPTURI nemeritate. INCA MAI VORBESC IN NUMELE NOSTRU!
    AU TUPEU NU GLUMA !!CITITORUL

    RăspundețiȘtergere
  44. ==========http://ispandana.wordpress.com/-Va rog INTRATI pe acest link si dati-l mai departe!=====
    ANUNT UMANITAR

    Tot ce pot sa va spun deocamdata: Persoana si tragedia din pacate sunt reale!!. Cunosc parintii lui Dana ,o cunosc pe Dana si stiu de aceasta problema!mai bine zis stiam ca era bine.....Dumnezeu s-o ajute! Poate cineva o ajuta in relatia cu Statul! Poate cineva cu posibilitati se gandeste sa faca o fapta buna-Doamne ajuta !
    Daca cineva doreste sa intre in contact cu parintii fetei,am acest numar-0256/378684-Fam. CORNEL ISPAN
    Vedeti si pe blog-La Micutzu- de la el am aflat si eu

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. Don Corleone ,
    Ce sens au mizeriile astea aici?
    Nu inteleg rationamentul!

    RăspundețiȘtergere
  47. @admin
    rationamentul e simplu!.Intotdeauna trebuie sa stii cu cine stai de vorba!>Are rost sau nu??
    This is the question!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Absolut regretabil!
    Detest pe cei care "coboara" dialogul la nivel de injuraturi, calomnii, atacuri la persoana!
    Ranile devin adanci, se cicatrizeaza greu!

    RăspundețiȘtergere
  49. @admin,va rog sa citit ce spune JJJulia pe blogul sau ,despre noi si cred ca ar fi cazul sa se retraga dintre noi,are o atitudine total ostile fata de noi si ne jigneste in tot ce avem noi mai sfant si mai bun.Va multumesc.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  50. @Avram Iancu

    ,, pensii intre 9001 10.000 lei = 12
    pensii intre 10001 20.000 lei = 8 ( mai precis intre 10 si 13.000)
    pensii intre 20001 30.000 lei = 1 ( 28.000 lei )
    pensii peste 30001 = 2 ( 53.675, respectiv 95.952 ) ,,
    Presupunem ca toate cele 12 pensii intre 9.001,00 si 10.000,00 sunt de 10.000,00 lei.Rezulta ca sunt 23 de pensii cu cinci cifre pe cupon.
    ****************
    Intrebarea este citi dintre ,, fericiti " sunt fostii colegi ai unui cunoscut povestitor...de basme ?
    JudeX

    RăspundețiȘtergere
  51. @anonim ,cativa ,da ,vreo trei mi-au fost colegi dar ei au ajuns pe la Fltila lui nea Nicu ,pe la SRI ,MI,[ca piloti] si restul sunt magistrati si prin ambasade.multumit.?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  52. @ti gri2
    Mergi la un medic,urgent !Sa-ti ei si ceva bagaje; este posibil sa te ,,interneze" pe o perioada mai lunga.
    JudeX

    RăspundețiȘtergere
  53. TOP GUN
    Va rog dati-mi nr . de telefon ai pensionarilor din lista lui JUDEX,(cu pensii asa barosane) ca vreau s-o marit pe mama,cu unul din baietii astia!!!!
    Daca mama ,da lovitura cu vreun baiat ,ne-am scos toata familia!!!! Aoleu,da sa n-o mierleasca repede,ca viu si brutto ,valoreaza o avere!!! Dupa ,valoreaza doar jumate!!!!!
    WEEKEND EXCEPTIONAL BAIETI!!!!!
    P.S. Ce-mi place puiul sasiu cu care ne intampina Admin. E sasiu ,de cand tot citeste la Raportul ala de audit financiar!!!! SIC,SIC !!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Avram Iancu spunea...
    30 mai 2011, 10:46

    ,,eu daca as fi stiut care vor fi smecheriile nu as mai fi stat 10 ani ca acum sa am si eu 5[cinci] cifre la cupon [precum au fostii mei colegi de promotie? "

    http://www.plano10.com/2011/05/era-normal-ca-numai-pensionarii-cu.html?showComment=1306741591130#c4764875923781323174

    ,,precum au fostii mei colegi de promotie? "
    Voice intelegiti?
    -toti colegii;
    -doar unii;
    -citiva;
    -unul

    JudeX

    RăspundețiȘtergere
  55. @AVRAM IANCU,Citez:
    @admin,va rog sa citit ce spune JJJulia pe blogul sau ....
    _______
    Habar nu am cine este, ce blog are si ce spune!
    Sunt milioane de bloguri in Romania....
    Si daca as vrea, nu as putea sa le vad pe toate
    Deci ... ce sens are sa aducem aici, de pe alte bloguri, indivizi care se vor si ei ... bagati in seama? Nu cunosc niciun coleg:JJJulia.
    Daca are Blog, sa-i fie de bine!
    Nu ma intereseaza! Iar daca ma critica, ii respect opinia! Este dreptul fiecaruia!

    RăspundețiȘtergere
  56. Apropo de pensii militare cu 5 cifre!
    Nu EXISTA asa ceva la militari!
    Nu va luati dupa ERORILE celor de la MApN!
    Habar nu aveti ce RAU IREPARABIL faceti tuturor categoriilor de militari vanturand mediatic asemenea gugumanii! Opinia publica, alti idioti, le iau de BUNE! Ganditi-va singuri ce spun, ce se aduna la gura lor vis-a-vis de noi toti. Va rog, puneti punct IDIOTENIILOR ALTORA.

    RăspundețiȘtergere
  57. mi-am trimis informatorii,am bagat vreo 2-3 cu picioarele in galetile cu ciment cu intarire rapida,dupa care 'baldabac" cu ei in apa dar inainte tot mi-au declarat urmatoarele!!
    punctul de pensie scade si scade si va scade in continuare pana la 15lei(citat din "vizionarul" dogaru si altii de teapa lui)
    FYI !!


    Evolutia valorii punctului de pensie din 2001 si pana in prezent



    01.01.2011

    732,8 lei

    Legea nr. 263/2010

    01.01.2010

    732,80 lei

    Legea nr. 12/2010

    01.10.2009

    732,80 lei

    Legea nr. 19/26.02.2009

    01.04.2009

    718,40 lei

    Legea nr. 19/26.02.2009

    01.10.2008

    697,50 lei

    OG nr. 26/27.08.2008
    si OUG 108/18.09.2008

    01.01.2008

    581,30 lei

    Legea nr. 387/31.12.2007

    01.11.2007

    541 lei

    OUG nr. 111/10.10.2007

    01.09.2007

    416 lei

    OG nr. 40/22.08.2007

    01.12.2006

    396,20 lei

    OUG nr. 90/20.11.2006

    01.09.2006

    339,30 lei

    OUG nr. 42/16.08.2006

    01.01.2006

    323,10 lei

    Legea nr. 380/15.12.2005

    01.01.2005

    2.955.592 lei

    Legea nr. 512/22.11.2004

    01.09.2004

    2.869.507 lei

    HG. nr. 1297/19.08.2004

    01.06.2004

    2.759.141 lei

    HG. nr. 808/27.05.2004

    01.03.2004

    2.705.040 lei

    HG. nr. 263/26.02.2004

    01.01.2004

    2.652.000 lei

    Legea nr. 519/3.12.2003

    01.12.2003

    2.584.775 lei

    HG. nr. 1383/27.11.2003

    01.09.2003

    2.472.138 lei

    HG. nr. 1206/22.08.2003

    01.03.2003

    2.345.001 lei

    HG. nr. 218/27.02.2003

    01.01.2003

    2.265.701 lei

    HG. nr. 1474/12.12.2002

    01.12.2002

    2.252.729 lei

    HG. nr. 1301/20.11.2002

    01.09.2002

    2.161.928 lei

    HG. nr. 920/22.08.2002

    01.06.2002

    2.098.959 lei

    HG. nr. 518/23.05.2002

    01.03.2002

    1.999.008 lei

    HG. nr. 195/28.02.2002

    01.12.2001

    1.885.856 lei

    HG. nr. 1169/21.11.2001

    01.09.2001

    1.762.482 lei

    HG. nr. 781/21.08.2001

    01.06.2001

    1.693.066 lei

    HG. nr. 523/31.05.2001

    01.04.2001

    1.597.232 lei

    Dec. Pres. CNPAS nr. 71/20.04.2001

    RăspundețiȘtergere
  58. FYI= "for your information"

    RăspundețiȘtergere
  59. @ti gri2
    Termina cu idioteniile tale si apeleaza la Boc(actualul saf al guvernului) sa-ti gaseasca un loc de munca,sa nu mai bati cimpii !
    JudeX
    P.S. Cu Julia ce-ai avut,ametitule ?

    RăspundețiȘtergere
  60. Un weekend placut tuturor,exceptand dobitocii anonimi de tipul -judex,un aurolac prapadit ce se ascunde in anonimat si arunca cu vorbe proaste.
    @admin[juliablogghing]tigri2

    RăspundețiȘtergere
  61. TOP GUN
    T2,
    Am citit din curiozitate blogul apatridei pretioase,nimic nou sub soare,fiecare a avut si are optiunea de a alege unde vrea sa-si petreaca viata roz bonbon ,in Romanica sau Strainica ,adevarul este ca si eu m-as cara ,daca as fii mai tanar,la 45 de ani,cam tarziu.....!!!!!
    Eu am mai spus , comunismul asa cum a fost gandit de Marx si Engels a avut foarte multe chestii bune,exceptionale dar cum a degenerat el si bataia de joc,dupa,cu infometarea,detinutii politici si alte rele,parca a fost prea mult!!!!
    Daca esti sincer cu tine si faci o PARALELA intre trecut si acum ,intre ce-a fost bun atunci si ce e rau acum ,balanta o sa atarne spre raul de acum.Nu stiu s-ar putea sa fiu nitel subiectiv,dar am apucat si eu vremurile alea,stii atunci copil fiind ,ingrijit de parintii,aveam zic eu tot ce-mi doream,Luna,cred ca n-am cerut-o ca o incasam,in rest ,mi s-a oferit totul!!!! Pot sa zic ca a fost nasol,daca mie mi-a fost bine,n-as minti si n-as glumi pe treaba asta!!!!
    T2,dar de ce te torturezi singur,?????? intrand pe alte bloguri,cu domnite aiurite,e diferenta de mentalitate, shocul varstei,tineri,vis a vis de maturi!!!! Uite daca ai chef,mai facem conversatie noi doi,am intelegere vis a vis de tine,doar ptr.ca ai trecut printr-o operatie,ce zici ???? Eu sunt mai 'open mind',doar ptr.ca sunt inconjurat de tineri si le mai ascult ideile,parerile si parca ma asimileaza si pe mine cu ei!!!!
    s-auzim de bine si DOAMNE AJUTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. @TOP GUN ,ei eu am vrut sa apar interesele lui plano10,practic catre mine nu a zis nimic,dar Plano10 i-a pupat mana si eu am fost facut "amarat"de catre "diva"si gata.Eu o inteleg ,cu toata libertaea de acolo esti monitorizat ,mai ales daca esti "pistruiat"si daca spui ceva ce nu place CIA te cam lingi pe bot.Dar putea sa nu ne faca fara caracter ,asta m-a deranjat.Proverb romanesc:"Daca te bagi in taratze te mananca porcii"=Valabil.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  63. @Tigri
    Multumesc pentru intentie!
    Eu polemizez cu Julia din Texas de vreo 5 ani de zile pe diverse site-uri.
    Nu ajungem decat rareori la un numitor comun!Fiecare o tine pe a lui, dar, tocmai pentru ca ne respectam opiniile continuam sa polemizam pe un ton civilizat. Rareori discutiile ajung la discordia pe care ai constatat-o tu si in care ai intrat cu toata patima de roman.
    Nu e ce braveaza in scris! Dorul de tara o macina, dar, ca mai toti cei care au parasit tara, nu vrea sa recunoasca. Tot printre romani se simte mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri