Google Translate

luni, 20 iunie 2011

PRESEDINTELE SCMD, Mircea DOGARU versus Evenimentul Zilei. Scrisoare deschisa kominternistilor de la ""Evenimentul Zilei"" ! UPDATE: Re: Ev.Z.

luni, 20 iunie 2011.
Scrisoare deschisa kominternistilor de la ""Evenimentul Zilei""

Doamnelor si domnilor agenti ai eternului nostru ocupant,

Am fost informati de domnul lt.col. (r) Marin NEACSU de la Filiala 1 Craiova a SCMD si de catre alti membri de sindicat considerati de dvs. adversari ai conducerii sindicatului, ca le-ati solicitat sa-si puna numele pe un material infamant, pregatit de dvs. dupa tipicul laboratoarelor rosii de pe ruta Moscova - Kiev-Tiraspol - Chisinau - Cotroceni, material “incriminatoriu” la adresa subsemnatului si a col. (r) Valeriu Pricina. Acesta ar urma sa apara maine, 21.06.2011 in fituica dvs.

Daca nu este adevarat, ne cerem scuze pentru dezinformare, daca este adevarat…

Desi ne-am putea justifica aratand ca nici eu nici alti lideri ai SCMD nu am utilizat in interes personal un leu din banii sindicatului, ca nu avem veleitati politice, ca nu ne-a cumparat nimeni si ca aversitatea noastra fata de puterea portocalie se datoreaza exclusiv tiraniei si actelor de tradare ale acesteia, prefer sa va transmit, in nume personal, ca ma lasa rece toate abjectiile dvs. ca la o adica m-as putea declara vinovat de tot ceea ce imi puneti in carca, plus de asasinarea fratilor Kennedy, fara ca aceasta sa schimbe cu ceva fondul problemei: stapanii dvs., cu complicitatea unor jeguri media, distrug sistematic Romania !

Considerand ca oricum nu va mai citeste nimeni, imi iau permisiunea sa nu va salut,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU



Citez:
"Daca nu este adevarat, ne cerem scuze pentru dezinformare, daca este adevarat…"
Admin
P.S.: Posibil ca aceasta STIRE, sa fie ... actualizata!
Tineti aproape!
___________________
UPDATE
_______________________________
Autor: Petrișor Cană

Fostul profesor de istorie a devenit ofiţer la "apelul bocancilor" şi a fost angajat de socrul său în direcţia de propagandă a lui Ilie Ceauşescu. Acum, el se foloseşte de pensionari în interes politic.

Militarii în rezervă au ajuns să ducă un adevărat război cu unii lideri ai sindicatului care îi reprezintă. Aşa cum reiese din declaraţiile multora dintre ofiţerii în rezervă care au facut sau fac parte din Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate în Rezervă şi în Retragere (SCMDRR), în ultimul timp, ţelul pentru care această formaţiune s-a înfiinţat, de a apăra şi a acţiona pentru apărarea drepturilor foştilor militari, a fost deturnat şi transformat într-o propagandă în slujba unor interese personale şi de partid.

Propagandiştii de ieri, sindicaliştii de azi, politicienii de mâine


Cei care conduc sindicatul cadrelor în rezervă sunt foşti propagandişti din perioada comunistă. Unul dintre ei este colonelul în rezervă Mircea Dogaru, preşedintele SCMDRR. El a fost profesor de istorie şi a ajuns ofiţer "la apelul bocancilor", înainte să facă vreo şcoală militară.

Dogaru este secondat de Valeriu Pricină. Cei doi au făcut parte, până în 1989, din Consiliul Politic al Armatei, instrument de propagandă al elitei comuniste. Ulterior, colonelul Dogaru a făcut parte din structurile de contrainformaţii militare, fiind "specialist în manipularea maselor", după cum spune unul dintre membrii organizaţiei. Aşa cum reiese din documentele SCMDRR, Dogaru este "istoric non-conformist". Pricină, la rândul lui, este "specialist în propagandă media.


Parteneriat cu USL
Beneficiind de aceste "calităţi", cei doi şi-au însuşit şi "ideile revoluţionare" ai unor lideri politici precum Dan Voiculescu. Spre exemplu, Mircea Dogaru a fost prezent la congresul Partidului Conservator, care a avut loc pe 3 aprilie a.c.. În plus, un lider local al SCMDRR, colonelul (r) Ioan Mişu Naon, preşedintele filialei Craiova, a încheiat, deja, un protocol de colaborare cu Uniunea Social Liberală (USL).

Alţi lideri locali ai organizaţiei conduse de Dogaru participă la şedinţele alianţei social-liberale din teritoriu sau beneficiază de sprijin juridic din partea acesteia. Organizaţia are, chiar, sprijin în Parlament prin reprezentanţii opoziţiei. Astfel, membrii sindicatului condus de Dogaru au devenit o anexă a unor partide politice.

Apariţii TV, la schimb cu voturi

În schimb, liderii sindicatului îşi fac apariţia frecvent pe posturile Antena 1 şi Realitatea TV, ori de câte ori se organizează, mai mult sau mai puţin justificat, acţiuni de stradă. Spre exemplu, ei au participat la un miting organizat de poliţişti în faţa Casei Poporului. Dogaru spunea că au venit circa 30 de membri, dar în stradă nu erau mai mult de zece.

Oricum, desfăşurarea ultimelor acţiuni de protest din lunile martie şi mai au fost considerate un semieşec. Tot mai puţini membri au venit, în ultima vreme, la manifestările organizate cu diferite ocazii sau la mitinguri. "Am intrat în acest sindicat cu inima deschisă. Acum, însă, nu mă regăsesc în acel grup format din Dogaru, Pricină şi alţii ca ei", a povestit unul dintre membrii fondatori.

"Mă lasă rece"
Criticile nu au contenit nici după creşterea cu 90% a pensiilor militarilor. Comportamentul liderului de sindicat i-a făcut pe mulţi să se întoarcă împotriva lui. Prin intermediul blogurilor sau în şedinţele SCMDRR, unii s-au opus atitudinii dictatoriale a lui Dogaru.
"Domnul Dogaru a intrat în vrie. E atat de supărat, încât nici nu mai realizează ce spune. Dacă înainte de recalculare - revizuire jura pe barba profetului că toate pensiile vor scădea, acuma, când s-a adeverit ca nu toate vor scadea, îl învinuieşte pe Oprea că nu cresc toate, sau în nici un caz a lui. Nici a mea nu creşte, dar asta nu mă împiedică să văd că ale multor oameni au crescut, şi mă bucur pentru ei",
susţine colonelul în rezervă Marin Neacşu.

Când a aflat că vrem să-i punem întrebări, Dogaru a reacţionat:
"Deşi nu am putut justifica, arătând că nici eu, nici alţi lideri ai SCMD nu am utilizat în interes personal un leu din banii sindicatului (...)  prefer să vă transmit, în nume personal, că mă lasă rece abjecţiile dvs." 
"Deşi nu am putut justifica nici eu, nici alţi lideri, că nu am utilizat în interes personal banii sindicatului vă transmit că mă lasă rece abjecţiile dvs.“
 MIRCEA DOGARU, preşedintele SCMDRR

POLITRUC
Ofiţerul socrului

Mircea Dogaru s-a născut pe 30 ianuarie 1955 în Târgu Mureş. A absolvit Facultatea de Istorie şi Filosofie din Bucureşti, în anul 1979. Apoi "a fost chemat" în rândurile cadrelor militare active cu gradul de locotenent.

Până în 1982 a lucrat ca istoric militar la Centrul de Studii şi Cercetări. Până în 1988, a fost istoric la Consiliul Politic Superior. Timp de doi ani a lucrat şi la Aeroportul Otopeni. După Revoluţie a lucrat, o perioadă, în structurile de contrainformaţii militare.

Până în 2004, a mai lucrat ca cercetător ştiinţific, la Editura Militară şi în cadrul Direcţiei Siguranţă Militară. Între 2004 şi 2009, a fost consilier în Parlamentul României. Ce nu reiese, însă din CV-ul său este faptul că el a fost ginerele fostului general Vasile Petruţ, comandantul grănicerilor, desconspirat că lucra pentru ruşi.

Tata socru a fost tras pe linie moartă sub comanda lui Ilie Ceauşescu, la Departamentul Propagandă. Acolo l-a adus şi pe ginerele său, Mircea Dogaru care şi-a început, astfel, cariera militară.

PAGUBĂ
Conducerea sindicatului este acuzată de cheltuirea nejustificată a banilor pensionarilor din Armată.

Printre acuzele care i se aduc lui "lider maximus", cum i se spune, se numără cheltuirea nejustificată a banilor proveniţi din cotizaţii, agresivitatea şi limbajul ce nu fac cinste unui ofiţer.
"La şedinţa care a avut loc în octombrie anul trecut (2010 n.r.), ne-a fost băgat sub nas un aşa-zis raport al Comisiei de Cenzori, despre a cărui existenţă nu ştiam. Ni se impunea să semnăm un document prin care să fie justificaţi trei miliarde de lei (vechi n.r.). Am refuzat şi mi-am dat demisia",
a precizat pentru EVZ unul dintre membri.

"Gaură" de opt miliarde

La solicitarea mai multor reprezentanţi ai organizaţiei, s-a făcut şi un audit din care a reieşit o "gaură" evaluată la circa opt miliarde de lei vechi. În ciuda promisiunilor făcute, Mircea Dogaru nu a publicat nici până astăzi documentul pe pagina oficială a SCMDRR . Colonelul (r) Marin Neacşu care scrie pe blogul său :
"Domnul Dogaru, în şedinţele Comitetului Director, nu dă doi bani pe părerile colegilor. Dogaru impune sistarea oricăror discuţii pe teme interne".
"Dogaru impune «Omerta»"

"Practic, impune «Omerta» în cadrul organizaţiei. Să mai amintesc de unde vine acest obicei şi că în orice democraţie este catalogat drept obicei mafiot ?" , se întreabă ofiţerul. El susţine că, de fapt, durerea lui Dogaru este aceea că îşi pierde o mare parte din cotizanţi pentru anul viitor, pentru că pe anul ăsta marea majoritate au plătit - la cererea domnului Dogaru – "ca la bordel", în avans, deşi au primit doar promisiuni şi vorbe.


TRECUT GLORIOS
Valeriu Pricină realiza emisiuni de pe vremea comuniştilor

Valeriu Pricină, are de asemenea, un trecut "glorios" în propaganda comunistă. El a urmat cursurile liceelor militare din Câmpulung Moldovenesc şi Breaza. Apoi Facultatea de Litere de unde, în anul 1972, a fost recrutat în rândurile Armatei. A lucrat la Consiliul Politic Superior al Armatei. Mai exact, el realiza pentru Televiziunea Română şi Radiodifuziunea Română emisiunile despre activitatea militarilor. A ajuns ofiţer "cu diplomă" în anul 1980, când a absolvit Şcoala de Ofiţeri din Sibiu.

După Revoluţie a fost director pentru mass-media în trustul de presă al Armatei. A fost trecut în rezervă în 2001. Totuşi, între 2001 şi 2003 a lucrat la Direcţia Siguranţă Militară, într-o structură care se ocupa de protecţia imaginii Armatei. Acolo a sudat relaţiile cu Mircea Dogaru şi au pus bazele sindicatului pe care îl conduc.

PROPAGANDĂ
Sindicat transformat în instrument politic

Sindicatul rezerviştilor a luat fiinţă pe 18 august 2009, ca o organizaţie apolitică non-profit a cadrelor militare în rezervă şi în retragere din sistemul naţional de apărare. Are 83 de filiale din care fac parte membri şi simpatizanţi din ministerele apărării şi internelor, SRI, SPP şi STS. Numărul membrilor este estimat de Dogaru la peste 20 de mii de oameni. Cifra este considerată, de mulţi, exagerată.

"Salvatorii militarilor"

În general, rezerviştii s-au înscris în SCMDRR pentru a se opune cumulării salariilor cu pensiile.
"Am văzut o oportunitate în a promova acţiuni împotriva iniţiatorilor legii care ne obliga ca după zeci de ani de carieră să renunţăm la dreptul nostru dacă lucram. Am deschis procese împotriva lui Boc şi a lui Şeitan. În loc să fiu apreciată, am primit numai înjurături. Mi-am dat demisia din funcţia de vicepreşedinte pentru că nu mă identific cu cei din conducerea actuală",
 a precizat lt.col (r) Elena Cobuz.

La scurt timp după înfiinţarea SCMDRR, Dogaru şi Pricină au început să dicteze după propriile reguli. Pe fondul nemulţumirilor cadrelor în rezervă, cei doi s-au erijat în salvatorii pensionarilor.

Propagandă politică pe blog

Ei transmiteau note în care spuneau că noua formaţiune sindicală ar fi singura entitate în măsură să reprezinte interesele militarilor. Răspândirea mesajelor prin intermediul blogului a devenit un mijloc de propagandă politică.

"A fost identificată configurarea unei componente tot mai active, care a vizat subminarea încrederii militarilor în rezervă în unii lideri politici, politicomilitari şi militari prin recurgerea la formele psihologice ale diversiunii", se arată într-un document referitor la activitatea sindicatului. Mulţi şi-au dat seama de acest lucru, iar "lider maximus" a pierdut din această cauză, mulţi membri.

"Mi-am dat demisia pentru că nu mă identific cu cei aflaţi la conducere"
ELENA COBUZ, fost vicepreşedinte SCMDRR
Sursa: Evenimentul Zilei.ro 

No Comment
--------------------
Parerea ... D-lui Marian Ilie
Este o mostra a bataliei electoral-mediatice de pe malurile Dambovitei. "Ai intrat in hora, trebuie sa joci", zice o vorba din strabuni. Pentru electorat? Ce mai conteaza inca doua stele pe firmamentul politicii - plin mai alers cu gainari. Doi camarazi fosti prieteni carora eu le-am sesizat riscul de a nu se deosebi de gloata celor cu "state" mai vechi in politica damboviteana.


Pentru sindicat? Erodare, pierdere treptata a fortei si coeziunii atinse la un moment dat. Sa fi urmarit "maximii" nostri tocmai asta? Nu, in nici un caz, doar ca iluzia de putere ce le-a dat-o forta sindicatului le-a luat mintile. Da, sindicatul este o forta, dar - in stadiul sau actual, inca incipient - este doar in plan teoretic, o forta latenta, a carei activare n-o poate face oricine si oricum; in orice caz, nu cu lozincile de tip bolsevic ce uratesc de fiecare data discursul "maximilor" nostri.

Oricat de carismatic ar fi un lider, actionand de capul sau nu va putea reliza coeziunea care sa dea tarie unei structuri cum este sindicatul. Cata vreme masa nu e intrebata ce vrea si ce poate si nu este antrenata in actul decizional, nu se va angrena voluntar in actiune. Conducerea, in tara asta bolnava de "boala lui Laudatu" si de atatea alte boli tare greu curabile, trebuie sa fie una colectiva, in care varful piramidei sa fie constituit din oamenii cei mai competenti, probi, buni comunicatori si mai ales bine intentionati.

Imi pare rau ca semnalele trase de mine n-au avut ecou; SCMD intra incet-incet in randul puzderiei de sindicate, asociatii, ligi etc din Romania cu existenta cvasi-formala.

Chiar nu putem iesi din tiparele conceptiei acesteia inapoiate (sau "de varf"?) asupra polititcii si, in general, a mersului trebilor in societate? Nu putem oare relua studiul asupra democratiei, de la originile sale ateniene, pana in zilele noastre americanizate? Un studiu atent si aplicat, in care sa identificam si partile bune si pe cele rele.

Cred ca de aici a pornit gresala, in cazul SCMD. Raspunderea este mai ales a liderilor de filiale, pentru ca dinsii ar trebui sa se faca ecoul masei membrilor. Poate ca inca sunt mandri de functiile pe care le detin, poate ca nu-i afecteaza scaderea audientei in randul membrilor din filiale. Poate ca nu-i intereseaza nici eventualitatea ca ei insisi sa ajunga in postura atator si atator politicieni cazuti in dizgratia celor ce i-au ales. Unii din liderii de filiale se vor afla pe listele electorale ale partidelor - si este de dorit ca prin participarea lor directa sa contribuie la eradicarea ciumei portocalii din tara. Ce vom face insa cu germenii cauzatori de imbolnavire sociala? Da, n-am nimic impotriva ca SCMD sa opteze pentru USL - dar optiunea aceasta sa se reflecte in rezultatele concrete ale alegerilor. Asa, punem iar oistea inaintea cailor! Optiunea USL nu este unica alternativa, pentru ca nu toti pensionarii militari vor vota cu USL. Daca luam in consideratie Obiectivele SCMD, important este ca votul nostru sa contribuie la indepartarea de la putere a actualei coalitii nesanatoase, dar si evitarea ramanerii pedelistilor la putere deghizati prin alte partide, cum este cel al lui Dan Diaconescu sau cel in care ma astept a accede Lazaroiu (poate una si aceeasi "Marie"). Exista partide mici, cateva din ele cu bazine electorale bine conturate, dar care nu au nici forta materiala si nici rezerva de cadre de nadejde cu care, participand la alegeri, sa-i poata aduce la vot pe cei 60% dintre romani cu drept de vot care si-au cam pierdut orice urma de incredere in actuala clasa politica.

SCMD nu poate sta departe de politica - asta este o certitudine, dar eu as fi preferat sa militeze pentru o politica de tip nou - altceva decat mizeria asta ce ne asfixiaza de peste doua decenii. - o politica bazata pe dragostea fata de patrie si popor, respectul fata de om, fata de munca, fata de principiile sanatoase care au facut ca alte natiuni sa prospere. Credeti ca nu se poate? Hai sa mai aruncam o privire spre Scandinavia, ca sa ne convingem, ori - de ce nu? - catre China (cea prezentata in cifre si fapte, nu propagandistic) !

Noi, fosti militari, ar trebui sa stim ce e de facut si sa fim convinsi ca drumul pe care merge tara este gresit. Cum anume si in ce masura este gresit, si ce anume este de facut sunt chestiuni pe care numeni - in Afara de Dumnezeu - nu le poate sti, pentru ca sunt chestiuni abstracte ale vietii societatii in care traim. Toate astea trebuie sa fie rodul unei analize care sa implice cati mai multi membri ai societatii - si nu numai in faza de analiza, ci si in cea de decizie si de actiune. S-a dus demult vremea mafaldelor, iar noi romanii am pierdut dureros de mult lasandu-ne soarta in mainile unor "izbavitori" precum Impuscatul sau Ciumatul.
Asta-i parerea mea, draga camarade. Mi-am mai expus-o si in alte imprejurari.


Comentariile ... va apartin!
Reamintesc tuturor: este un blog al comunicarii libere,
un Blog fara moderarea, cenzura comentariilor!
Intotdeauna am crezut in responsabilitatea fiecaruia,
in nivelul de cultura si pregatire!
Va multumesc!
Admin

12 comentarii:

  1. Imi ofer SCMD serviciul de corector! Nu iau mult. La cati cotizanti mai sunt, ne intelegem noi.
    1 . ADVERSITATE nu Aversitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stelian P.
    Cei doi tribuni (ai disperatilor) au primit ce merita. Din pacate, din nou, primim si noi prin comentariile de la articol ceeace nu meritam.

    RăspundețiȘtergere
  3. @stelian P
    Da din pacate,ne-o "luam" fara de vina.
    Sa vedem ce o sa iasa cand presa va incepe sa sape si sa sape si sa tot sape....atunci sa te tii "distracte" pe capul lor.
    La noi in Sicilia regula de baza e discretia la voi nu si fiecare pasare "pre limba ei piere"

    RăspundețiȘtergere
  4. Razboiul are regulile lui. Exista chiar, pentru marii generali, de la Sun Tzu incoace, o adevarata - Arta a Razboiului. S-au scris bibliteci! Dar ... Arta Razboiului, nu este specialitatea trubadurilor Dogaru&Pricina.

    Ce au gandit ei ieri?
    Atacul este cea mai buna forma de aparare!
    Care au fost consecintele?
    Atacul de panica practicat in prea-cunoscutul stil dogarian, s-a dovedit a fi DOVADA pierderii controlului. In loc de VICTORIE asupra "kominternistilor de la Evenimentul Zilei", “El lidero maximo” , s-a TREZIT brusc in CENTRUL ATENTIEI GENERALE! Nimic din ce a facut pana acum, nu a avut forta MEDIA acestui "articolas" incolor, insipid si inodor!

    De curiozitate, dati si voi un SEARCH GOOGLE:
    Fostul propagandist Dogaru manipulează rezerviştii - http://www.google.ro/search?sourceid=navclient&aq=0h&oq=&hl=ro&ie=UTF-8&rlz=1T4GGHP_enRO433RO433&q=fostul+propagandist+dogaru+manipuleaz%c4%83+rezervi%c5%9ftii -

    De acum, Dumnezeu cu mila, domnilor!
    Articolul este plimbat prin toata media!
    Urmarile, abia mai incolo se vor observa!
    In niciun caz, nu vor fi FAVORABILE nici impricinatilor, dar si mai grav, nici pensionarilor militari! Ei vor pierde cel mai mult! Vor pierde garantat razboiul cu media, dar mai ales cu OPINIA PUBLICA, gura targului!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dogaru a inceput sa faca valuri . Daca il baga EVZ in seama inseamna ca DNA -ul e aproape. A sosit avangarda.
    Din pacate articolul este slabut, nu aduce nimic nou, vine cu citate din blogurile cunoscute si de noi, se imprastie ineficient si in plus se mai leaga si de aspecte irelevante. Aveam alte pretentii de la un ziar cu posibilitati. Ceea ce a spus autorul trebuia sa constituie baza de plecare pentru un articol aprofundat. Posibil insa ca sarcina aceasta sa revina altora.Domnul Dogaru da replica in nnota obisnuita, ingamfat, fanfaronard, lipsit de profesionalism,. de parca nici nu ar fi lucrat unde spune EVZ. Cred ca nu a invatat de pe acolo decat ca trebuie sa minta si sa dea sub centura. Slaba scoala a facut.
    Merita remarcat insa ca declaratia domnului Dogaru este prezentata diferit si aici poate ne face careva dovada celor spuse.

    Iata ce spune blodul SCMD: " Desi ne-am putea justifica aratand ca nici eu nici alti lideri ai SCMD nu am utilizat in interes personal un leu din banii sindicatului, ca nu avem veleitati politice, ca nu ne-a cumparat nimeni si ca aversitatea noastra fata de puterea portocalie se datoreaza exclusiv tiraniei si actelor de tradare ale acesteia, prefer sa va transmit, in nume personal, ca ma lasa rece toate abjectiile dv"

    Iata ce spune EVZ:."Deşi nu am putut justifica nici eu, nici alţi lideri, că nu am utilizat în interes personal banii sindicatului vă transmit că mă lasă rece abjecţiile dvs.“

    Acuma cine are dovada celor scrise, e baiat destept cine nu, da dovada de propaganda ieftina si diletantism.

    RăspundețiȘtergere
  6. @cititorul-le, te salut!
    Nu te cotrazic in ce spui, decat partial!
    Scopul celor de la Evenimentul Zilei nu este, nu a fost ce crezi tu: sa dovedeasca ceva! NU!
    A fost doar sa ATRAGA ATENTIA! Punct ochit, punct lovit! 10 din 10, fix in centru.
    Tocmai verficam cele semnalate de un alt comentator! A luat foc netul! Si eu cred ca scopul a fost "acum", doar de a atrage atentia TUTUROR! De a face valuri! Multe valuri!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dogaru, a mai castigat cu brio ... o VICTORIE!
    .... ... a trecut OUG 1! ...... .....
    Ai, ai, ai ... vandutii, kominternistii ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ano 13.59.
    Este posibil sa fie adevarat. Eu cred ca avea un si mai mare impact daca renuntatu la apropourile stil comunist. Si eu spuneam ca asta a fost doar avangarda. Deci aceeasi idee pe care o sustii si tu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mai citit si eu presa pe ici pe colo pe net.E cam nasol!.Da' sigur maine o sa fie si mai nasol!....si de maine incolo,vre-o doua saptamani ii toaca marunt ,maruntel de tot.Ce si-a cautat asta si-a gasit dogaru&comp.
    Vi auguro una buona giornata!
    PS Si cand ma gandesc la perioada de dupa oct. noiembrie incoace cand mai ca era Mesia coborat intre noi bietii muritori de rand

    RăspundețiȘtergere
  10. Hopaaaa...
    ______
    "Mi-am dat demisia pentru că nu mă identific cu cei aflaţi la conducere"
    ELENA COBUZ, fost vicepreşedinte SCMDRR
    ______
    Marea Doamna a SCMD, in discutii la nivel inalt cu kominternistii de la Evenimentul Zilei!
    S-au blocat bietii comentatori!
    Nici nu le vine a crede!
    Vin, vad, citesc si pleaca!
    Usturoi nu mancat, gura nu miroase!
    ELENA!?! Sa faca ea un asemenea pocinog??
    Tradare, tradare, dar sa fi stiut si noi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari Elena! Cam tarziu dar totusi....

    RăspundețiȘtergere
  12. Aiurea, nu e nici un interviu, este un citat dintr-un mesaj de pe blog .Elena oricum nu a spus nimic prin acel comentariu. Vezi doamne nu se identifica . Nu a fost bagata la masa bogatilor, i s-au dat firimituri. Elena este pt CD cam ce este UDMR pentru PD. A santajat de doua ori cu demisia si inca se mai duce pe la cativitati , prin orase, in misiune .. o diurna , o chestie, o maslina, o scobitoare. Si tot cu fundul in doua luntre. Idolul lui don cezar.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri