Google Translate

joi, 23 iunie 2011

Presedintele SCMD Mircea DOGARU, jigneste inca o data, fara numar, pe toti cei care nu-i cotizeaza. De la Presedintele Basescu, la ultimul plutonier, nimeni nu scapa




Mircea Dogaru, Presedintele SCMD, a mai produs un document inestimabil,
in deja cunoscutu-i stil, plin de abjectii, injuraturi si calomnii, la adresa tuturor celor care nu-i cotizeaza, nu-i impartasesc "opera".
Redau integral aceasta "scrisoare", deoarece aici este singurul loc unde poate fi comentata, unde se pot exprima opinii libere

22.06.2011
Scrisoare deschisa membrilor si simpatizantilor SCMD

Razboiul Noului Geniu al Carpatilor cu militarii
sau
Din frauda in frauda spre Dictatura finala

Remember
Aflat, ab initio, pe lista baietilor utilizabili a facatorilor de “”revolutii””, Noul Geniu al Carpatilor a fost adus trap-saltat in Tara, in cadrul Marii Pacaleli din Decembrie si azvarlit direct in guvern. S-a achitat cu brio de misiune, punandu-ne pe butuci, direct sau prin intermediari, flota, CFR-ul, TAROM-ul. Cu ajutorul Iliescului a fost facut parlamentar si, ulterior, prin rebeliune, sef de partid. Si tot cu ajutorul Iliescului a fost promovat, fara sa fi castigat real alegerile, primar al Capitalei si, de doua ori, presedinte. Dictator se vrea singur pentru ca i-a intrat in cap ca merita, el fiind unicul dotat cu creier si menit de Dumnezeu sa conduca o natie de acefali carora trebuie sa le explici ca unor copii mici ca Legea Fundamentala a Tarii este facuta doar spre a fi incalcata iar Binele este ceea ce le spune el nu ceea ce vad si simt ei.

La distrugerea armatei prin “”reforma”” nu a contribuit esential dar compenseaza prin desavarsirea distrugerii ei astazi, ca si prin “”reforma”” Internelor si SRI. Nu poti distruge definitiv o tara daca structurile ei militare sunt intacte sau capabile inca de rezistenta. Si, cu ajutorul fiilor si nepotilor vechilor kominternisti, strategic implementati consilieri sau raspanditi prin structurile staliniste de politie politica (CNA, CNSAS, ANI, DNA, etc), al inventatei Curti Constitutionale, al unei tarle de fomisti botezati pompos “”jurnalisti””, “”analisti””, “”formatori de opinie”” si, mai ales, al aliatilor iredentisti, a purces la treaba.

Cu militarii activi problema s-a rezolvat repede! Cu ajutorul ministrilor penali si al curvelor din sistem, au fost transformati in presuri prin amenintarea cu trecerea in rezerva si promovarea in grade si functii a lichelelor servile, handicapatilor (unul a functionat ca sef al SMG) si a marineilor proprii.

Inceputul
Au ramas insa “”nesimtitii”” de rezervisti care cumulau “”si pensii si salarii”” si nu mai puteau fi santajati. Drept care incurcau groaznic locul ca experti si consilieri la primarii, prefecturi, consilii judetene, guvern, parlament, presedentie, ba chiar la ANI, DNA si in magistratura, impotrivindu-se, nenorocitii indopati cu patriotism, tuturor marilor tunuri. De pilda, distrugerii propriei industrii de armament, paralel cu importul, contra filodorme substantiale, de stifturi nezburatoare si neplutitoare scoase din uz de “”aliati””.

Asa a aparut Ordonanta din 28 decembrie 2008, pe fondul declaratiei ministrului Apararii (transferat de la PSD) ca va da inapoi “”miliardul”” primit drept compensatie, miliard pe care, oficial, nu avea cum sa-l posede, de vreme ce a fost trecut in rezerva mult inaintea Ordonantei 7, cu gradul de capitan (cel de maior i-a sosit la termen in clipa in care MApN ii intocmea dosarul de debarasare). Dar SCMD, constituit si in curs de legalizare la acea data a reactionat prin avocatul poporului si Ordonanta a picat pe 5 ianuarie 2009.

Declansarea campaniei “”nesimtirii””
Atunci s-a declansat campania “”Nesimtitii de militari cu pensii nesimtite de 20 de milioane”” desi pensiile noastre aveau o medie de 14 930 000 lei vechi la MApN si 14 400 000 lei vechi la MAI. Campanie sustinuta prin Emil Boc si Mihai Seitan, cu ajutorul jegurilor din media obedienta si care, in mod stalinist, trebuia sa intoarca natiunea romana impotriva militarilor, bagand in capul trogloditilor ideea ca haiducul Basescu ia de la bogati sa dea la saraci. In realitate Basescu ia de la toata lumea si-i da Elenei Udrea, adica lui insusi!

Desi avea ca adversari 5 milioane de papagali care inca nu se dezmeticisera, fanii Basescului, SCMD a reactionat, alertand camarazii din NATO si UE asupra “”precedentului romanesc””, participand voluntar la toate manifestarile centralelor sindicale, inclusiv in Parlament, contracarand in media si amenintand grav realegerea la 6 decembrie a Noului Geniu al Carpatilor.

Limitarea dreptului la munca
Pe acest fond s-a dat, strategic, Legea 329/2009 care ne-a limitat, contrar Constitutiei, legislatiei europene si oricarui principiu de drept, dreptul la munca. SCMD a deschis un val de procese pe discriminare dar Geniul Carpatilor si-a atins scopul – pe data de 10 decembrie 2009 rezervistii au fost dati afara din slujbe sau obligati sa renunte la pensii de dragul slujbelor, devenind astfel santajabili. Imediat s-a declansat campania pentru “”Legea sistemului unitar de pensii”” sub acelasi slogan al “”Nesimtitilor de militari cu pensii nesimtite””. In paralel, considerandu-se ideea SCMD buna (adunarea sub acelasi steag a rezervistilor din toate structurile) Oprea, Blaga si Sarbu (autorul, ca PSD-ist, al proiectului Legii pensiilor) au primit ordinul sa-I atraga pe toti liderii “”structurilor organizatorice ale cadrelor militare in rezerva si in retragere”” sa topeasca SCMD si ONG-urile militarilor intr-un “”partid al generalilor”” in rezerva PDL si in slujba Noului Geniu al Carpatilor. Nedandu-si seama ca ne vor ‘’si regulati si cu banii luati””, unii nedotati din nascare, dusi cu pluta sau servili si ticalosi din fire au pus botul. Nu si SCMD pe ai caror principali lideri ii lasa rece gradul de general sau chestor.

Ofensiva impotriva dreptului la proprietate asupra gradului si pensiei
Batalia s-a dat in Parlament pe fondul motiunii simple impotriva lui Gabriel Oprea (ocazie cu care 3 senatori au declarat ca reprezinta interesele filialelor SCMD Satu Mare, Craiova si Ploiesti). Grupuri SCMD au fost prezente in sala strigand tuturor votantilor pro-guvern “”sluga”” si “”veti plati in decembrie”” si obligandu-i pe adeptii d-lui Oprea sa renunte la vot si sa fuga. In Capitala si in toata tara SCMD a participat sub insemne proprii la marile manifestatii ale sindicatelor, fraternizand cu cei manipulati sa ne urasca. De frica respingerii, “”Legea sistemului unitar de pensii””a fost retrasa la Comisia pentru munca si Guvernul si-a asumat raspunderea pe un “”pui”” menit sa ne anuleze calitatea de militar si sa ne ia retroactiv un drept de proprietate (gradul si pensia) – Legea 119/2010, cu metodologia sa “”stiintifica”” exprimata de cele doua HG-uri (735 si 737).

Neputand ataca in justitie Legea, SCMD a atacat consecintele ei, in procese pe discriminare si HG 735 ca act administrativ. In replica, Geniul Carpatilor a cerut distrugerea SCMD prin activarea cartitelor si manipularea naivilor sau prin lovituri de imagine gravitand in jurul acuzei adusa pe rand liderilor sindicatului, de deturnare a circa 8 miliarde din cotizatii cand aceasta, la data respectiva nu depasea cifra 3. S-a mizat pe “”principiul caprei””, pe dictonul “”nu iese fum fara foc”” si pe exploatarea grandomaniei romanului, ca principal defect colectiv. Cei care nu sunt in stare de nimic dar care, in mintea lor, sunt Cezari, Napoleoni sau, cel putin Decebali, urmau in viziunea Basescului, sa sara in sus fericiti ca exista pete in soare. Dar s-a uitat ca este vorba despre militari care stiu ce inseamna diversiunea. Prea putini s-au lasat prada propriei gelozii sau nebunii.

Riposta SCMD
SCMD a raspuns pe masura atacului psihologic si de imagine, anuntand zilnic organizarea de ample manifestatii pe data de 25 Octombrie 2010 la Cotroceni, MApN, Curtea Constitutionala si la prefecturi in toata tara. Si, in ciuda impotrivirii disperate, stimulata de Cancelarul Germaniei care i-a atras Geniului atentia ca va fi o palma data cu piciorul imaginii sale, le-a organizat si desfasurat!

Pe 25 octombrie 2010 SCMD a fost perceput de federatiile si centralele sindicale drept egal, consolidandu-si pozitia la ampla manifestatie din Piata Constitutiei din 27 Octombrie.

Primul vot prin frauda, in vazul si in dispretul natiunii
In replica, Geniul a declansat ofensiva pentru distrugerea miscarii sindicale, contracararea rezervistilor prin crearea din pedelei si uneperei a unei alte armate de rezerva (facand generali din fruntasi, colonei si chestori din plutonieri, amirali din maistri militari si ministri din chelneri) si a strecurat, pe fondul scandalului declansat de Legea 119/2010, aproape neobservat, daca n-ar fi fost FRAUDA ANASTASE, Legea 263/2010 care ne rapeste cu totul dreptul la munca si proprietatea numita grad militar, transformandu-ne din rezervisti in “”asistati”” prin abrogarea legilor noastre ocupationale. Cat priveste pensiile, acestea au fost rapite retroactiv, pe fondul tentativei de reducere a salariilor bugetarilor cu 15%. Scandalul international iscat l-a facut pe Geniu sa renunte la pensii. Nu si la cele militare si ale altor “”nesimtiti”” cu legi ocupationale, pe care le-a executat cu ajutorul magistratilor care au admis ca legile se aplica selectiv si retroactiv in Romania.

In mod diversionist s-a anuntat ca salariatii vor fi executati la 1 iulie alaturi de pensionarii “”nesimtiti””. Nu si militarii care vor fi executati pe 1 ianuarie 2011, pentru ca, pe “”principiul caprei””, natia sa fie multumita ca o patesc si ei. Intuind diversiunea, SCMD a reactionat imediat, facandu-se partenerul si portavocea tuturor celor loviti de lege, dar si a pensionarilor civili in ansamblu. A actinat in strada, in parlament, in media, la Secretarul General al NATO, la comisiile UE.

Oprea, Igas si Maior in afara legii
Cu data de 28 septembrie 2010 s-a obtinut SUSPENDAREA DEFINITIVA SI EXECUTORIE a HG 735/2010. “”Recalcularile”” retroactive trebuiau sa inceteze imediat. La fel falsul in acte publice numit “”adeverinta de venit””! In timp ce Blaga, apoi Igas si Maior si-au tinut cu prudenta gura, pacalit de nespecialista in finante-contabilitate Maria Lupu, Gabriel Oprea si trambitele domniei sale, uitand povestea cu “”daca o singura pensie militara scade imi dau demisia”” au batut campii trei luni si jumatate ca Hotararea Curtii de Apel Cluj este valabila doar pentru 7 persoane (executate si ele, culmea, prin “”recalculare””).

Am fost insultati, atacati murdar in media, fapt benefic pentru ca am decis un control intern care, in ciuda violentei de limbaj, specific militara, nu a constatat nici un furt, nici o delapidare ci doar o debandada reparabila in hartiile contabilitatii. Tinand cont de toate observatiile, SCMD s-a reorganizat, aducand din ce in ce mai mult a structura militara: Departament financiar-contabil, Departament juridic, Departament media, etc, cu sprijinul profesionist al Departamentului organizatoric. Simdicatul s-a intari atat de mult, incat infiltratii, depistati si aflati sub observatie, mai maraie doar pe la colturi si fac incursiuni pe sest, din ce in ce mai rar, in provincie, iar la ultima magarie ordonanta de Geniu si executata de gazeta puilor nascuti vii, dl lt col Marin Neacsu ne-a prevenit cu o zi inainte ca i-a refuzat pe gazetarii care l-au vanat, ca nimic din ceea ce i se pune in carca nu-i apartine deoarece d-sa chiar daca nu ne inghite personal, ramane loial SCMD. In acelasi timp, dna Lt Col Elena Cobuz , detasata de noi intr-un domeniu special si extrem de important pentru SCMD s-a oferit sa vina martor intr-un eventual proces, pentru ca, de asemenea, i s-a pus numele pe o seama de ineptii elaborate, am aflat noi, de birourile speciale create de unele servicii pentru filarea, discreditarea si distrugerea SCMD. Nu este cazul de procese, stim de mult cate magarii s-au pregatit impotriva noastra, ce contin si unde vor apare si ne vom distra, candva sa demonstram ca tin de barfele strecurate in dosarele noastre, inainte de 1989 de delatorii, apoi tradatorii lui Ilie Ceausescu, astazi mari figuri publice, la fel de tradatoare. Ii avertizam totusi pe oamenii Geniului sa renunte la amenintarile cu moartea la adresa unor lideri ai sindicatului (“”Ai grija ca o sa te lase franele la masina, ca o sa-ti cada ceva in cap””, etc) sau la adresa membrilor lor de familie, pentru ca cine sapa groapa altuia va cadea singur in ea!

Victoria SCMD si noua frauda portocalie
Listele cu “”recalculatele”” d-lui Oprea si furibunda campanie a cateilor d-sale au cazut la 7 ianuarie 2011, cand ICCJ a spulberat definitiv HG 735. Atunci, SCMD a organizat “”Marsul cel lung”” din Capitala si actiunile din strada de la 24 ianuarie, somandu-i pe tovarasii Boc si Basescu sa revina la 15 februarie cu pensiile din decembrie, cu exceptia celor marite demonstrativ, ca investitie in imagine, care sa ramana in noul cuantum. De frica, respectivii s-au conformat dar au nascocit OUG 1/2011 si, in locul “”recalcularii”” – “”revizuirea”” (aceeasi Marie cu alta palarie). Astfel au aparut noile minciuni si noua lista bagata sub nasul lui Oprea de nespecialista Lupoica. Aceasta a fost deja verificata de rezervisti care au constatat ca mii de cadre nu apar, ca altii sunt trecuti de 2-3 ori, ca datele nu corespund cu ceea ce le vine pe deciziile de revizuire, ca in mii de cazuri calculul pe alte baze duce la acelasi rezultat, fapt posibil doar dupa aritmetica Robertei Anastase si ca cele doar doua pensii militare de peste 50 milioane lei (5000 roni) s-au transformat in 1659 de pensii intre 50 milioane si 1 miliard lei vechi, grevand bugetul lunar cu 20 milioane lei noi pe fondul de pensii si cu 1,6 miliarde lei noi anual pe cntributiile la asigurari sociale. Asadar, pedepsirea “”nesimtitilor cu pensii de 20 de milioane”” costa bugetul numai pentru Armata 80 milioane euro/an. La acestea se adauga cheltuielile imense de birotica, aparatura, si personal angajat in aberanta “”recalculare – revizuire””! Halal economie!

Declansand, dupa actiunile de protest de la 1 martie, 21.753 de procese si castigand deja peste 1000, SCMD a demonstrat ca OUG 1/2011 care ne transforma in “”beneficiari””, luandu-ne toate drepturile decurgand din contractul cu statul, NU ARE OBIECT, DEOARECE REVIZUIESTE NISTE DECIZII DE PENSIE NULE DE DREPT, LUATE ILEGAL, IN PLINA PERIOADA DE SUSPENDARE DEFINITIVA SI EXECUTORIE. Cu alte cuvinte, nici legea trecuta fraudulos prin Camera si VOTATA LA DOUA MAINI, nu are obiect.

Desi am fost impiedicati in mod huliganic si anticonstitutional sa participam la dezbateri, am avut totusi 8 observatori in sala care se constituie in martori, iar televiziunile ne dau inregistrarile video ca probe. Vineri, 24 iunie a.c., la orele 10.00 a.m., vom depune la Parchetul General primele trei plangeri penale impotriva fraudatorilor.

Lupta continua
Vom cere oficial presedintelui Senatului sa nu-si puna semnatura pe noua Lege si, in final, ii vom da in judecata pe Roberta Anastase si pe complicii sai, vinovati de frauda in dauna a peste 160000 de rezervisti.

Cele mai stralucite minti in domeniile finante si contabilitate si juridic ale Romaniei au fost invitate de noi in aceeasi zi, 21iunie 2011 la orele 16.00, la Clubul Zebra din Capitala sa dezbata impreuna cu adevaratii reprezentanti ai media, frauda si vidul de legislatie in domeniul pensiilor militare.

S-a constatat ca se desfasoara o TRANSMITERE SI MANIPULARE DE FONDURI PUBLICE FARA ACTE JUSTIFICATIVE, NICI O PENSIE MILITARA, MARITA SAU MICSORATA, NEFIIND PLATITA LA ORA ACTUALA LEGAL. Aceasta pentru ca de la 1 ianuarie 2012, sa fim executati retroactiv, retinandu-se si celor carora le-au crescut pensiile in ianuarie si celor carora le-au revenit cele din decembrie, “”foloase necuvenite din drepturi de pensie””.

Si va mai avertizam ca, dupa executarea noastra prin scaderea punctului de pensie (doar suntem “”beneficiari””, adica civili prin OUG 1/2011), apoi prin “”regularizare””, va mai urma o scadere de 15 % din ceea ce ramane, pe legile “”lustratiei”” pentru ca am fi servit statul care l-a facut om pe tovarasul “”Basescu””.

De doi ani conducerea SCMD va avertizeaza ca gongul final va fi dat de sfartecarea Tarii, prin regionalizare, ca tandemul Basescu-Boc ne vrea plecati aiurea cu traista in bat sau “”iesiti pe cale naturala din sistem””, fiindca, de facto, statul roman nu mai exista si natiunea romana incurca locul. Dovada v-a furnizat-o iesirea isterica a noului Geniu al Carpatilor la intalnirea cu liderii opozitiei. Frauda din Camera Deputatilor fiind descoperita, d-sa a facut spume ca o fiara. Ca i-a insultat pe opozanti, e treaba lor. Din punctul nostru de vedere sunt tineri, specializati si cel putin sunt treji cand ies in public. Ca sindicat noi oricum ne aliem la alegeri cu toti cei care lupta hotarat pentru debarcarea bolsevicilor portocalii, inclusiv cu politicieni adevarati din PDL, UNPR si UDMR, ba chiar si cu Dracul, la nevoie! In ceea ce ne priveste, din monologul Basescului noi am retinut, evident, ceea ce ne intereseaza:

“”Singurul izvor de prosperitate este munca!””, a proclamat, cu tupeu stalinist, noul Geniu al Carpatilor. I-auzi braul! Atunci de ce ne-ai furat dreptul la munca, prin Legile 329/2009 si 263/2010, hombre?

Mai mult, “”grait-a Zarathustra, “” Ca politician am cele mai bune relatii cu cetatenii din Harghita si Covasna. Am obtinut mai multe voturi in Harghita si Covasna decat in Tara””. Gura pacatosului, adevar graieste! Adica in mintea Basescului, Harghita si Covasna nu mai fac parte din Tara numita Romania inca din 6 decembrie 2009! Asta a fost conditia realegerii? Tradare contra voturi?

Joi, 23 iunie la statuia lui Carol IVom dezbate toate problemele amintite la pichetarea de joi, 23 iunie de la Piata Palatului, cu incepere de la ora 11.00, cand, pentru noi si in sprijinul politistilor, executati cu sau fara lege, vom cere arestarea grupului de hoti parlamentari ai Geniului, condus de Roberta Anastase. Toti membrii si simpatizantii SCMD care pot veni, sunt invitati. De asemenea, daca s-au trezit, si purtatorii de grade care au crezut ca “”onoarea si demnitatea”” se pot obtine in genunchi, cu mana intinsa spre generalul fruntas Ontanu sau spre ministrii Igas si Oprea, pot sa ni se alature. Vom incerca, din nou, sa-i trezim la realitate pe bucuresteni.

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


Iresponsabilitatea d-lui Mircea Dogaru,
este dovedita din plin de multe pasje ale acestei asa-zise "scrisori deschise".
O adunatura dezlanata, incoeerenta, de afirmatii belicoase, injurii de tot felul!
In nevoia paranoica de a fi bagat in seama, de a se face, crede domnia sa, util pe esicherul politichii dambovitene, umple din nou cu abjectii, laturi, injuraturi si calomnii, o multime de oameni nevinovati! Nu ma intereseaza de razboaiele si victoriile trambitate in relatiile cu cei de la PUTERE, dar ma simt profund jignit ca fost militar, de acuzatiile pe care le aduce la liber, otova, tuturor celor care nu-i cotizeaza.
M-am supra-saturat, sa fiu facut alaturi de zeci de mii de colegi, ofiteri si subofiteri, fosti militari sau activi, de acest individ fara scrupule, albie de porci.
Am facut deseori APEL, sa se adreseze strict celor din ograda domniei sale! 
Iata rezultatele, dovada! Iata ce si cat a putut intelege!
Cum comentati?
Admin

95 de comentarii:

  1. Cum sa se comenteze? Lumea e la legat la vie, la stropit, la strans lucerna. Au inceput sa se coaca visinele trebuie stanse pana nu le strang cotofenele.
    Nu ma mira comunicatul SCMD, e in nota obisnuita,nici nu merita cometat. Eu ma asteptam insa sa dea curs apelului Forumului Civic al Romanilor din Harghita Covasna si Mures si sa dea adunarea SCMD la Sf Gheorghe. Asa ceva as fi dorit sa spuna istoricul militarul si patriotul Dogaru, nu sa dea iarasi intalnire la una mica in fata unor porti, urmata de o conferinta de presa la o crasma. Dansul insa nu participa la nici o activitate in care nu e vioara 1. O vioara dezacordata.Nu vede evenimentele, nu profita de ele, nu se orienteaza, orgoliul primeaza. Nu vom fi niciodata ceea ce pretindem si vrem sa fim daca ne rupem de restul societatioi civile si dorim sa conducem, fara sa dovedim ca meritam sa conducem. Doar cu aere de comandanti fara calitati , nu facem nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. @neacsu
    din pacate dogarelu s-a referit si la dvs.Care-i adevarul?? desi eu pe dogaru nu-l cred nici in ruptul capului
    @admin
    am 'urlat' alaturi de stelian P si alaturi de altii de zeci de ori ca dogaru sa nu se mai refere la toti ci doar cu expresia "militarii in rezerva care fac parte din sindicat"
    Eu si altii, multi am zis, tot noi am auzit.Deci asa NU SE MAI POATE!!
    @ALL
    Incepe sa devina un "concurent"serioos al lui Vadim si al partidului RM,atat ca exprimare cat si ca numar de membri(din ce in ce mai putini)
    Cel putin Vadim are un respect profund pt. militari(desi e si el VARZA);Dogaru?...nici macar atat,ci doar disperarea ca intr-o zi va trebui sa dea socoteala si asta il face sa turbeze

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta a luat-o razna rau de tot! Cum sa le ceri sa vina alaturi de tine unor piloti militari, scafandri, marinari, parasutisti si tuturor celor care au castigat substantial la pensie? ( si sigur nu prin meritele lui Dogaru si SCMD-ul lui)

    "Astia" sunt lacomi si prosti in viziunea lui Dogaru. Nu le spui ma, ca abia acum li s-a facut dreptate si ca voi, SCMD-ul trebuia sa va sustineti doar cauza voastra, aceea de a nu vi se reduce pensiile, desi gurile rele spun ca majoritatea acestora (pe legea 164), erau obtinute prin mita, larg raspandita si prin armata. Ia incearca sa faci publica lista militarilor pensionati pe legea 164, care au avut functii de conducere mai mult decat ultimele 3 sau 6 luni cerute de lege. Statistica va fi interesanta. Ce-ai zice de un procentaj uluitor? (25-75%?!) Asa ca, "ciocu mic" Dogarule. Da inapoi banii primiti necuvenit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Don Corleone , Domnul Dogaru in dorinta de a isi da importanta, poate vorbi in numele tuturor romanilor. Cine il mai crede? Cati dintre sindicalisti se regasesc in cuvintele lui?Cati il mai urmeaza ? La ultima adunare au fost 150 de oameni. Mi-a spus cineva care a fost acolo. Si astea sunt rezultatele activitatii personale.Oamenii stau inca in sindicat pentru ca au platit. La anu sindicatul va pierde 50 % din cotizanti, cel putin . Pacat, cu alta conducere , sindicatul ar fi devenit ceea ce spune domnul Dogaru ca este deja.

    RăspundețiȘtergere
  5. scuze; incerc doar sa vad daca pot posta.
    Julia

    RăspundețiȘtergere
  6. Uauuu....
    Doamna ELENA ... misiune speciala ...
    Iauzi neamule ... misiune speciala!
    Brrr .... oita ... brrrr!

    RăspundețiȘtergere
  7. @19.50
    Ne birrii mult la cap ? A ?
    Dadicica

    RăspundețiȘtergere
  8. Comunicat SCMD:
    "Manipulare la Sfantu Gheorghe
    La Sfantu Gheorghe este liniste si pace. Pe romani, unguri si alte nationalitati conlocuitoare ii doare drept in cot de aiurelile basesciene privind reorganizarea administrativa, drept pentru care cineva a incercat sa tulbure apele, lansand o chemare a romanilor in Piata Mihai Viteazul, in acest weekend.
    Manifestul a fost lansat ca din partea Forumului Civic. Conducerea acestuia a dezmintit insa hotarat organizarea unor astfel de manifestari.
    Rugam filialele SCMD din Harghita, Covasna si Mures, ca si pe simpatizantii SCMD din aceste judete, sa nu dea curs nici unei invitatii la vreo manifestare stiintifica sau nestiintifica, daca nu vine direct de la IPS Ioan Selejan, arhiepiscopul Harghitei si Covasnei sau de la domnul profesor dr. Ioan Lacatusu."
    Ciudat. Pentru Dogaru, Regiunea Autonoma Maghiara, autonomia asqa zisului tinut Secuiesc sunt sunt aiureli basesciene. Ce o sa spuna domnul Dogaru cand va vedea ca au devenit realitate? Isi va da demisia din calitatea de istoric pentru ca a fost prost si nu si-a dat seama cine e Basescu ?Sa tratezi atat de superficial un subiect atat de dureros este criminal, iar pentru un pretins istoric o dovada de tradare. Sau ceea ce nu pleaca de la el, nu este adevarat ? Paranoia i-a luat mintile .

    RăspundețiȘtergere
  9. Scmd este o pagina inchisa ,o mana moarta ! de ce va mai agitati?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ne agitam pentru ca starea normala a materiei asa este,agitata,mai Elefantule !
    Dadecica

    RăspundețiȘtergere
  11. @ anonime 23 iunie 2011, 17:31
    Sunt alergic la par de ti gru.
    A lergic

    RăspundețiȘtergere
  12. Pastrati-va Sindicatul! S-ar putea sa mai aveti nevoie de el in urmatorii 3 ani de joaca, cat mai are Basescu mandat.
    Cat despre centralizarile teritoriale basesciene, vad ca unii sunt mai ingrijorati de Harghita si Covasna decat de desfiintarea proprilor judete.
    Uite, de exemplu, valcenii si gorjenii nu vor sa li se desfiinteze judetele... pentru ca fondurile sa fie bagate din nou, ca pana in 1968,in fundul celor din centrele regionale.
    Nu stiu ce zic severineni si slatinenii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai ai auzit talica mai planule, sa isi ceara mehedintenii autonomia ? De ce ar fi ingrijorati oamenii de jos ? Poate primarii si politicienii, ca isi pierd functiile si privilegiile. Tu punctul lor de vedere l-ai exprimat ? Bravos, traiestin in cercuri inalte. Sau ti s-au destainuit si tie oltenii, ca secuii domnului Hunor. Mai mai mai, Vorbiti fratilor in numele vostru si lasati aerele de purtatori de cuvant. Mai bine fugi si mai promoveaza-ti blogul pe undeva .

    RăspundețiȘtergere
  14. @Anonim
    Tu i-ai intrebat pe mehedinteni daca vor sa se gospodareasca singuri sau daca sunt de acord sa cerseasca la Craiova fonduri de dezvoltare?
    Tu al cui purtator de cuvant te facusi? Precis al craiovenilor, nu?
    Atata autonomie in Sf Gheorghe, cata la Craiova, Severin, Caracal, Rm Valcea sau Tg-Jiu

    RăspundețiȘtergere
  15. TOP GUN
    Parca vad ca toate judetele astea 8+2,vor cotiza si la Bucuresti,nu-i asa ca de aici se da ora exacta,asa ca banii,vor ajunge in cota parte si la noi ,ca doar n-or gandi guvernantii nostri fara combustibil in procesul elaborarii proiectului regionalizarii!!!!!!
    Si oltenilor ,care-s mai cu mot sa li se dea fonduri de la ungurime,secuime,bosgorime sau ce-or fi ei!!!!Sper ca ati realizat ca este o gluma!!!
    Weekend excelent tuturor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Weekend excelent tuturor!!!!
    Adica .... liber la blogereala!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ponta și Antonescu cer intervenția SUA în "problema șah la rege".
    Co-preşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, i-au trimis o scrisoare deschisă ambasadorului SUA, Mark Gitenstein, în care îi solicită să-şi exprime public un punct de vedere cu privire la afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa Regelui Mihai I.

    "Nu ar fi prima dată când, în calitate de ambasador, v-aţi exprima un punct de vedere în legătură cu un subiect important de pe agenda publică internă. Şi, în acest caz, este foarte necesar să aflăm cu toţii poziţia Ambasadei SUA despre acest episod din istorie şi în legătură cu acuzaţiile pe care Traian Băsescu le aduce Regelui Mihai", i-au scris Ponta și Antonescu ambasadorului.
    _______
    Incredibil!
    Cat pupicurism la astia doi!
    Cata lipsa de demnitate nationala!

    RăspundețiȘtergere
  18. Putoii astia doi, ne fac de rasul lumii!
    Preferabil ar fi sa plece din politica, sa lase fraiele altora mai doxati, cu experienta si pregatire corespunzatoare! Am senzatia ca va fi nu vai de noi, va fi "vai si amar de noi"!
    Nu este primul derapaj major!
    Au dat de multe ori cu batu'n balta!
    Ma uit deseori cum rad ca prostii, debitand prostii, enormitati! Isi fac de ras, compromit definitiv partidele din care fac parte! Romani, trageti-i de maneca! Vorba generalului Chelaru: sa le spunem verde-n fata: plecati acasa! Vom schimba pe Basescu, cu doi gugustiuci!
    La propriu si figurat! Punem pariu???

    RăspundețiȘtergere
  19. @Anonim
    Nici atat nu te prinzi ca scrisoarea are sarcasm cat cuprinde la adresa ambasadorului SUA, cel care-si permite sa dea comunicate doar pe temele de interes pentru Base, cum a fost cel pe tema averilor licite.
    Din pupincurism pentru cel De base tu nu poti sa citesti in aceasta cheie scrisoarea liderilor USL.

    RăspundețiȘtergere
  20. Plano10 ,
    Doar o intrebare pentru tine:
    Cat de cretini au putut fi crezand ca ambasadorul USA se va preta la a da un raspuns la o scrisoare imbecila? Sa inteleg ca USL nu mai vede in USA un viitor partener? Ca isi poat permite LIDERII DE MUCAVA sa ia la 11 m pe ambasador? Care ar fi castigul din toata povestea asta? Ia spune tu, ca te vad istet foc, capabil sa citesti in variate chei!

    RăspundețiȘtergere
  21. @plano10
    pozitia ambasadorului SUA reprezinta POZITIA SUA(ca nu vorbeste de capul lui asa cum lalai dumneata
    Te-ai lovit la cap !?
    La mine in Sicilia unde caprele mananca doar ciulini si maracini intrebareaq-i simpla!
    Ce facem ii lasam pe imbuibati sa se imbuibe in continuare sau nu!
    Sau tu plano 10 iti vezi din nou doar propriile interese si nu te intereseaza tara asta.De fapt din partea ta nici nu ma mai mira nimic.Esti doar un pres(carpa politica,nu prescurtarea de la presedinte)cu limba scoasa de un cot in asteptarea unei functii si cu blog cum mai sunt alte jde mii.Esti si cu dogaru si cu dracu si cu lacu,numai roman nu esti!ce dracu incerci sa ne aburesti pe noi militarii?Du-te la tara si vrajeste-le pe babutze cu politica ta de doi bani.Aici sunt oameni destupati la minte si nu tine cu gargara ta.
    Vezi ca mai ai pe blog niste scormonitori in rahat care asteapta un raspuns de la tine precum de la dogaru;vorbe multe si atat sa se simta si ei bine

    RăspundețiȘtergere
  22. Plano10,
    Vad ca te dai lovit! Nu vrei a raspunde!
    Voi continua eu, incercand sa raspund acuzatiilor tale: NU, prietene! Nu sunt un Fan_Basescu! De departe, NU. Dimpotriva! Dar nici REGALIST peste noapte, nu am cum! Ai auzit ce spunea azi-noapte Dogaru, prietenul tau, la OTV? Ai auzit cum maria sa regele a primit luna de luna 200.000 USD pensie de la Ceausescu/statul roman? Adica din banii mei, ai tai, ai nostrii??? Ai vazut cum in lacomia sa regala, dupa spusele istoricului Dogaru a cautat sa obtina prin RETROCEDARE de la poporul roman cata frunza, cata iarba, fara temei legal? NENE Plano10, lasati fandoseala, regalismul de doi bani si sa le spunem verde in fata: hotilor, dati-ne inapoi tot ce ati luat cu japca, cu sprijinul tradatorilor/vanzatorilor de neam si tara!
    Aste este adevarul Plano10, nu ce bat campii de vreo doua zile incoace, toti "peste noapte monarhistii" + "gugustiucii" tai iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  23. @anonim si nu prea
    De ce nu vrei sa discutam, asa cum ne stim? E caraghios sa-ti schimbi identitatea functie de subiect?
    Ambasadorul sa-si vada de treaba lui!Nu scrie in fisa postului si in uzantele diplomatice ca poate sa intervina brutal in politica interna a Romaniei.
    Astia doi tineri politicieni, pe care voi, comentatori de MUCAVA, ii blamati la comanda, nu le au p-alea basesciene....cu suptul la licurici; mari sau mici.

    RăspundețiȘtergere
  24. Vrei sa-ti mai spun ceva?
    Basescu, prin "sah la rege" (ma rog la Dumnezeu sa fie sah-mat!), a facut cea mai desteapta mutare posibila! Incredibil, dar adevarat!
    Imi poti spune TU, de ce este asa?
    Dar vad ca nu ai chef! Iti spun eu: pentru voturi, pentru imagine! A castigat enorm in fata maselor, la cei multi cu stampila! Pe ei mizeaza Basescu! El este LUP in politica, nu gugustiuc! Stai sa vezi ce va urma! Cine va creste in sondaje! Apoi ... mai vorbim!

    RăspundețiȘtergere
  25. @plano
    Lasa domne blogu asta in pace, nu vezi ca posteaza mereu un individ periculos si dubios cu identitate multipla?

    RăspundețiȘtergere
  26. Plano10,
    Nu identitatea mea conteaza!
    Eu nu candideaz la nimic! Nu am nevoe sa pup mana nimanui! Nu-mi indoi coloana nici in fata unora, nici a altora! Eu exprim doar opinii personale, puncte de vedere proprii! Un anonim oarecare, pe un blog oarecare! Fara culoare politica, dar cu multa onoare, demnitate si respect fata de neamul meu romanesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim!
    Nu iti indoi coloana in fata nimanui,nu?
    Scuiparea in fata adversarilor lui Basescu nu este un gest clar de partizanat politic?
    Nu pacalesti pe nimeni, nana!

    RăspundețiȘtergere
  28. @plano10
    Ete na ca ai ajuns tu un oarecare "mare specialist" in politica externa a SUA si stii ce poate/nu poate spune ambasadorul SUA

    te citez;
    "Ambasadorul sa-si vada de treaba lui!Nu scrie in fisa postului si in uzantele diplomatice ca poate sa intervina brutal in politica interna a Romaniei."
    Vezi ca te apropii periculos de rapid de statutul de limbricoid.Du-te si linge-o pe isterica Dana Grecu dar n-ai sa iei niciodata banii pe care ii haleste tanti aia

    RăspundețiȘtergere
  29. @plano10
    Deci
    ...ii cunosti si fisa postului si intervine si "brutal"
    Esti de tot rasul!
    semnat
    barbatul de serviciu de la ambasada SUA

    RăspundețiȘtergere
  30. TOP GUN
    Daca Base e LUP IN POLITICA,CA SA-L CITEZ PE ANONIMUL DE LA 13.49,ATUNCI VARIANTA POSIBILA,PROBABILA SI CERTAMENTE 100%,E ,CA NUTISOR E SCUFITA AIA ROSIE DE BASM,SE ALIAZA CU VANATORUL,IN PARTENERIAT PUBLIC SI PRIVAT SI-L IMPUSCA PE LUP,IA PALATUL ,A,CU ASALT SI TRAIESTE SI TRAIM SI NOI FERICITI PAN' LA ADANCI BATRANETI!!!! SI UITE ASA VOM DOBANDI SI ONOAREA SI DEMNITATEA SI RESPECTUL FATA DE NEAMUL ROMANESC !!!! si uite asa se destrama vraja si vrajitoarea cea rea sucomba,de rea ce e!!!!! SI VOM FI IAR CE-AM FOST SI MAI PRESUS DE ATAT!!!! S-a defectat aerul conditionat si eu sunt pus pe ghidusii si sotii sa mai destind un pic atmosfera!!!!Important sa nu mai fiti asa patimasi baieti,ca va pregatiti de weekend!!! La Cezarica e pachetul de concediu atractiv,all inclusive,muzica,antren,buna dispozitie,cu gratarul venim de acasa!!!!!
    WEEKEND RACOROS!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. ...Scuiparea in fata adversarilor lui Basescu...
    NU, nana! Le-am spus ce cred eu, celor doi!
    Vrei sa spui ca au facut bine? Cui? Tarii?
    Partidelor din care fac parte? NU, nana!
    Au gresit profund! La un AS al lui Basescu, ei au dat pe afara de prostie, de gugumani ce sunt!

    RăspundețiȘtergere
  32. TOP GUN,
    Te salut! Nu suntem patimasi!
    Avem doar ceva opinii diferite!
    Unul raspunde din anonimat cum il duce mintea, altul dupa cum ii dicteaza interesele prezente, dar cu gandul mai ales la cele viitoare!
    Stii povestea:cu un ochi la... si cu altul,la...

    RăspundețiȘtergere
  33. @plano10
    Nu te scuipa nimeni absolut deloc!
    dar de ce iti permiti si de unde cunosti fisa postului unui ambasador.
    Ti-am mai spus.El exprima pozitia statului respectiv,e declaratie oficiala,si a fost 'intoarsa pe toate partile' inainte de a fi data publicitatii,tocmai pentru ca pune in joc raspunderea diplomatica si politica a unui stat(nu posteaza ca tine la comanda lu'profesorasu' de tara crin-care fie vorba intre noi e 'tare'n gura' dar daca il iei la bani marunti e "varza cu carnati"la fel ca si imaturul "procuror" care voteaza tot la doua maini ca si ceilalti banditi,dar el e PROCUROR
    Casa regala a MSRM de ce tace malc????
    si te-ai gasit tu aparatorul cosmic!Simti cumva miros de bani??

    RăspundețiȘtergere
  34. eu aproape inteleg de ce se cramponeaza unii de marimea pensiei-nu e rau- dar daca stii sa mai faci si altceva,mai poti castiga un ban.
    stand la carciuma si-a be'criticand pe blogul mh. orice,ma indoiesc de reusita!
    nu stiu cum doamne iarta-ma a ajuns atata militarime sa se priceapa la orice!
    nici Dogaru nu ne mai scapa de stupizenie!

    RăspundețiȘtergere
  35. @plano10
    astept cu mare interes luarile tale de "pozitie"
    (orice fel de pozitie hi,hi) in favoarea lu' dogaru&gashca
    Vezi !de asta imi esti inferior!
    Eu nu datorez NIMANUI NIMIC spre deosebire de tine care esti supus.......
    Eu sunt libeeeeer! Si ce bine e!!

    RăspundețiȘtergere
  36. DON CORLEONE,
    Te salut si te citez:
    ~ Casa regala a MSRM de ce tace malc???? ~
    Nu tace! Asculta, culege ce spun, scriu gugustiucii! Asteapta sa vada din ce parte va bate vantul! Casa regala doar stie ce a facut in Romania si atunci, si acum! Stie cat de mult cele 20 de milioane de romani se dau in vant dupa altetele lor regale! Ia sa intreb romanii ce zic de averea retrocedata de politicieni? Ce zic de pensia lunara platita ani si ani de zile de Ceausescu pe sest regelui? Dar ce mai zic de don Colonel DUDA si multele milioane dolari papati in anii astia de capitalism bezmetic, din banii publici? Nu i-o fi fost rusine altetei sale? Si cate multe altele!

    RăspundețiȘtergere
  37. TOP GUN
    PTR.ANONIMUL DE LA 14.33,
    Ca sa te completez pe tine,cu 'ochii unul incolo,altul dincolo,'seful meu Dumnezeu sa-l odihneasca,ardelean veritabil,ne zicea ca noi: 'VREM SI CU SLANA UNSA SI CU SUFLETUL IN RAI!!!!'!!!!!
    Romanasii, cam asa vor ,totul sau nimic,latini aprigi,ce vrei!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Sa mai discutam si de un copil di flori al regelui Mihai cu acte-n regula? Un copil pe care nu il recunoaste, dar CASA REGALA nici nu dezminte o asemenea situatie?! Atunci? Despre care REGE vorbim? Mihai? Cine este asta? Ce a facut el pentru poprul roman? Sa fim seriosi domnilor! Aici, ca si in cazul lui Basescu, ma vad nevoit sa-i dau dreptate lui Dogaru! Cum dracu s-o face, ca in doua zile, si unul si altul, au marcat cate un AS! Asta valabil pentru cine reuseste sa citeasca in CHEI, vorba lui Plano10! P.S.: Plano10, nu sunt suparat!
    Te salut si iti respect opiniile. Sunt ale tale!

    RăspundețiȘtergere
  39. Sa mai discutam si de o principesa care se dadea in barci cu nu stiu cine prin Anglia?
    A scris suficient presa si despre asta! Deci?
    Cui luam unii apararea? Cum este posibil asta?
    Cine falsifica istoria? Vreau argumente!
    Vreau sa dovediti ca nu am dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  40. @admin & all

    Baaaaaaaaaa!!
    Mi-a venit mintea a de pe urma.

    Adminu "s-a inteles" cu plano10,ca asta sa faca "gat" pe blogul MH si uite asa a rascolit viesparu' ca mi s-or incins sarmele in cap si-n calculici
    Astia doi fac blat frateee!!
    Peshte 2 sapt. se duce adminu' la plano10 si face el "gat" acolo si rascoleste viesparu' ca la plano daca te uiti vezi la commenturi zero mai peste tot,desi baga politica "la greu" sau poate tocmai D'aia
    Ia zi adminule te-ai prins??
    atentie la ghilimele si sa nu tragi concluzii gresite!

    RăspundețiȘtergere
  41. Don Corleone,
    Viesparu l-a intaratat Basescu, Dogaru azi-noapte, gugustiucii din opozitie care din nefericire au cazut in plasa abil intinsa...
    D'aia mor eu de necaz!
    In loc sa dea OPOZITIA marile lovituri de imgine, le da Basescu! Se pare ca el face singur, cat toti ceilalti la un loc! De asta mor de ciuda! Mare pacat ca OPOZITIA nu are in PREZENT oameni politici adevarati! Politiceni ca Iliescu, Nastase, Tariceanu! Politicieni de forta, nu papagali! Asta e nenorocirea, cred eu!

    RăspundețiȘtergere
  42. TOP GUN
    Da,pe principiul,intarata-i drace ca si mie imi place,sau sa moara si capra vecinului,adica PLANO10??????
    Nu cred ca face Admin.blaturi,alea-s la fotbal,pe blog ,nu,nu......Admin.lucreaza subtil la nivelul mentalului si constientului colectiv,cu zaibarul si prazul!!!!! Admin, nu intrati in sinergia si meandrele necunoscutilor,BAGATI SUBTILUL DIN ARSENAL!!!!!
    Subtilul,d-aia e subtil ca se volatilizeaza repede,trebuie sa fim cu ochii pe el,pe subtil,nu pe Admin,ca pe butelie!!!!!ADMIN,STIU CA ESTI UN TIP HAIOS,SPER CA NU TE SUPERI PE MINE,AERUL E DE VINA ,DACA S-A DEFECTAT ,EU MAI FAC O GHIDUSIE,DE CE-AS FI SERIOS?????
    In definitiv,lucrurile vor merge in directia in care vor guvernantii, asa ca deja pana la vot peste 3 ani,stau linistit,are cine sa vegheze!!!!ATI ZAMBIT MACAR, UN PIC????!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. @Anonimi si @pseudonimi
    De ce ati introdus voi pe domnul Vasile in discutia mea cu unul dintre anonimi?
    Voi stiti ce nu stiu eu! :):):)

    @anonim si nu prea
    Vad ca s-a dat voie de la imparatie sa fie laudati fostii lideri social-democrati si liberali!
    Toti au fost terfeliti de propaganda puturoasa basesciana la timpul lor, nu?

    RăspundețiȘtergere
  44. Aici inclina balanta spre Basescu! Si culmea, asta e raul raului! Ceva mai rau ca dracu!
    Sa vina cine-o veni ca ne-a bagat rau in rahat!
    Si Dogaru e un pic mai bun ca asta! Sa vina Dogaru cu banii de pensii!

    RăspundețiȘtergere
  45. @TG
    Nu ma pot lauda cu umorul tau nici pe departe,sau mai de loc,dar daca tot zici ca n-ai aer,respira si tu in punga.Cica face bine macar la atacurile de panica

    RăspundețiȘtergere
  46. vot O.U.G.1/2011!...
    ________
    Imi pare destul de rau dar azi am aflat ca generalul a votat cu puterea cand totul a stat intrun vot. D-le Mircovici te sterg din memorie.
    ________
    Cu desnadejde si resemnare am auzit, daca e adevarat, ca si g-lul Badalan a votat O.U.G.1/2011!...As ruga pe cei care pot sa se informeze daca asa este!...
    ________
    Da asa este. Puteti vizualiza pe site:
    http://www.cdep.ro/pls/steno/eVot.Nominal?idv=8131
    ________
    Eu ii inteleg pe toti!
    Nu condamn pe nimeni!
    Asa a fost la vot si dupa ....
    P.S.: Discutii culese de pe net!

    RăspundețiȘtergere
  47. Sa ne mai intrebam ce l-a apucat sa se lege de Regele Mihai ? Aceeasi nebunie a « intoarcerii la popor » in termenii impusi de muschii lui imbibati cu Whisky, cum zic gurile de canal(e) de informare. Stie ca poporul, in majoritatea sa, nu agreaza regalitatea, si mai stie ca romanii cinstesc memoria Maresalului.(.....)
    ___________
    O ceva mai lunga scrisorica!
    Semneaza un om destept, nu-i dau numele!
    Importanta este opinia!

    RăspundețiȘtergere
  48. Doamne cât s-au inflamat domnii Ponta şi Antonescu şi ce RPD a devenit PSD -ul regalist, căt de jignit se simte domnul Ponta prin declaraţia domnului Băsescu vizavi de trădarea lui Mihai. Nu i-am văzut pe sus numiţii luând atitudine atât de categorică vizavi de regionalizarea României. Nici nu puteau să se inflameze, pentru ca ar fi inflamat la rândul lor UDMR-ul cu care încă mai speră să cadă la înţelegere , iar o negare a regionalizării le-ar tăia din start orice încercare de negociere. Au prin însă urma pisicii acuma şi aleargă după ea cu ravnă, dornici să arate lumii cât de vaşnici apărători ai dreptăţii sunt. Şi într-un exces de zel demn de o cauză mai bună, fac o greseală mai mare decăt speranţele de victorie la alegeri, trimiţând o jalbă domnului ambasador Mark Gitenstein , prin care îi cer să îşi exprime punctul de vedere vizavi de punctual de vedere personal al domnului Băsescu. (.......)
    ______________
    Un articol MARE, cat o zi de post! Dar... F.BUN!
    Cititi aici:

    http://neacsum.blogspot.com/2011/06/usl-joaca-sah.html?

    RăspundețiȘtergere
  49. Anonim 19.26.
    Nu stiu cine esti, iti multumesc pentru aprecieri , dar te rog, nu mai fa astfel de trimiteri, mai ales din anonimat. O sa se creada ca imi fac singur reclama si urasc acest lucru. Multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  50. D-l Neacsu ,
    Felicitari! Este cald de moarte!
    Nu am rabdare-putere sa ma loghez!
    Nimeni nu te suspecteaza!

    RăspundețiȘtergere
  51. @....
    Oare toarsu Iliescu ce parere are vis-a-vis de MSRM ,ponta ,crin,basescu,......si mai ales fata de ceea ce a facut chiar el acum 20 de ani(vezi,interdictia de intrare in tara a Regelui Mihai timisoara,etc anii '90-91)
    Asteptam parerea super avizata a lui plano10 ca sa vedem cum impaca el s...a cu subprefectura HI,HI
    Traiasca partidul monarhist al oamenilor muncii de pretudindeni!!
    vizitiul SHAF!!

    @NEACSU
    articolul e chiar bun,da bun nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
  52. off ce-am mai ras si l-am vazut de trei ori!!
    E al lu'Neacsu!!(facand abstractie de you tube)
    +ca e plin de invataminte in cazul de fata

    http://youtu.be/mR6xvzXpEVo

    RăspundețiȘtergere
  53. Chestia cu Elefantul...
    Mi-a adus aminte de Magariul lu"Traianel!
    Apropo ... dar pretinu'nost Danila... un'e-o fi?
    Ii simtasc tare mult lipsa! Si inca la cativa..!

    RăspundețiȘtergere
  54. Cu pretinii... ca si unii copii!
    Fiecare, la casele lui!
    De cand si-au tras bloage... mai rar sau deloc!
    Ori vin, fac pe nervosii, trantesc doua vorbe...
    Pleaca ... precum cocorii! Aista-i viata, pretini! Cu lumini si multe umbre!

    RăspundețiȘtergere
  55. Da de chemarea lu Neacsu la sf, Gheorghe nu zici nimic?Pana si Noua dreapta a dat dezmintiri. NEAcISU l-a halit ca pe o galusca fierbinte
    Deci acum se vede cine-i roman-la Sf. Gheorghe ha.ha,ha,

    RăspundețiȘtergere
  56. OK, mai greseste omu'!
    Dar altceva, nu vrei sa remarci mata?
    Cum se isplica faptu' ca daca nu se povesteste de dat ceva bani, ori de luat, nu prea se ingesuie nima sa mai voroveasca si de alte cele?
    Oare, nu cumva banu',nenorocitu asta de ban, le-a luat mintile multora? Bani, bani si iar bani!
    Cred ca si in pat, doar bani viseaza!

    RăspundețiȘtergere
  57. E normal sa fie asa!
    Ai bani, ai de toate!
    Banul, tine loc de orice!
    Moneda de ... schimb universal!

    RăspundețiȘtergere
  58. Neacsu sa ne puna o foto cu el pe calul lui Mihai! Sa vedem si noi cine-i roman adevarat

    RăspundețiȘtergere
  59. Anonim21.13(21.44)
    Faptul ca am crezut in acel apel si in faptul ca romanii se mai potmobiliza pentru a-si apara pamantul nu nu este un lucru de care sa imi fie rusine, oricat ai incerca dumneata sa fii ironic. Dar faptul ca dumneata te bucuri pentru acest esec si ironizezi o astfel de actiune te descalifica. Ma intreb ce cauti pe acest blog. Aici comenteaza oameni de onoare, militari, patrioti. Dumneata cu ce ocazie prin curtea asta ?

    RăspundețiȘtergere
  60. I-auzi braul!
    ________
    Cu desnadejde si resemnare am auzit, daca e adevarat, ca si g-lul Badalan a votat O.U.G.1/2011!...As ruga pe cei care pot sa se informeze daca asa este!...
    ________
    Generalii parlamentari, pana la acest VOT, erau Dumnezeii neamului dogarian! Azi, sunt facuti albie de porci, infractori cu dosare "pe rol", lipsiti de onoare etc.! Stiti ce este cumplit?
    Manuta asta de omuleti, se pare perdanti prin efectul Legii, nu intelege de nicio culoare ca 85% este cu mult mai mult, enorm de mult fata de 10-15%! Nu intelege ca GENERALII nu puteau RATA interesele MAJORITATII, pentru a da satisfactie catorva perdanti! Este atat de greu?

    RăspundețiȘtergere
  61. Auziti ce-o intoarce neaCisu ca la Craiova! Mai bine ti-ai cere scuze in fata celor care au citit ,,galusca" inghitita cica de un ofiter cu experienta si mare patriot bla,bla.
    Ce te faci cu aia care au crezut si au plecat deja la sf. Gheorghe -sa vada lumea cine-i adevarat roman????

    RăspundețiȘtergere
  62. textul de mai jos am incercat sa-l postez pe blogul plano10
    Mi-a aparut anuntul ca"pot fi postate doar textele "echipei"eu sunt interzis.Oricum nu mai postasem la el de luni de zile,dar acum s-a luat de mine si de tigrii2 desi nici nu il bag in seama,asa ca m-am simtit dator cu un raspuns.
    Si ce sa vezi!!
    "pot fi postate doar textele "echipei"
    Ete na!!uite de asta nu mai pot eu!
    Poate sa latre la luna impreuna cu "echipa" compusa din el,el insusi,si "dansul".Deja sunt trei!!

    CE ZICE EL;
    Daca tu(se refera la T2) si cu @Akord, continuati bâza CI-stă pe acest blog... va dau cuvantul meu ca sterg toata arhiva blogului pe problematica pensiilor militare!
    Au termen, cei care v-au trimis, sa va retraga din post pana pe 30 06.

    raspunsul meu.

    @plano10
    daca eu aici nu postez nu inseamna ca stimatii mei colegi nu citesc si alte bloguri

    1-esti irecuperabil,absurd si sluga politica pana in maduva oaselor.Esti orice numai roman nu esti!
    2-sterge-te cu arhiva ta "pretioasa" exact acolo unde trebuie.Crezi ca numai tu detii aceste informatii??Sarman de tine!(voi trimite eu link-urile necesare pentru cei ce au nevoie de ele-SANTAJISTULE!!)
    3-ti-am mai spus si ti-o repet si aici
    IMI ESTI INFERIOR dintr-n motiv simplu.
    TU ESTI SLUGA,EU SUNT LIBEEER!......si ce bine ma simt!
    Nu am mai postat aici de ff mult timp si nici nu am de gand sa o mai fac,dar esti un mare parsiv,atunci cand vezi ca-ti moare blogul!
    vezi-ti nr. de postari si "mori incet"(ma refer la blog)Ti-e iti doresc sanatate,viata lunga si macar acum sa-ti indrepti sira spinarii,dupa o viata traita in slugarnicie fata de cei de la care astepti functii si bani.
    NU VEI PRIMI NIMIC!!
    Iti faci iluzii.Tot ce vei face,vei face prin munca proprie nu prin pupat funduri de politicieni.Dar daca asta ti-e caracterul.....!

    RăspundețiȘtergere
  63. Atentie marita!! maine la Sf. Gheorghe ,langa calul lui Mihai ,NeaCisu va numara- romanii adevarati-

    RăspundețiȘtergere
  64. Domnilor, se poate sa ai o informatie gresita. Nu murea nimeni daca mergeam la Sfantu Gheorghe! Sper ca "maine", sa nu fie prea tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  65. ...apoi va face un pansaj calului! Vanatorul de Muste

    RăspundețiȘtergere
  66. Bini,bini bre da cu calu ce-ai avut?

    RăspundețiȘtergere
  67. Daniiiiiila,bai Danilaa,undi iesti ? Aratiti ,ci doara n-ai fi plecat la adunari,pisti dial .
    BLASTAMU'pamintulu'

    RăspundețiȘtergere
  68. Danila, Don Corleone, Stelian P., Cezar, tgr2 etc.etc. .....Plecat-au, bre!? Undii sa fie?
    Iaste ori nu iaste?

    RăspundețiȘtergere
  69. alea jacta est!
    Non ottiene!

    RăspundețiȘtergere
  70. bai don Corlieoni
    Zii pi romaniesti, ci-mi sari tandara.Ci tot zici acolo,parca-i fi ciala dila triicoceni.Nu ni mai putem intaliegi nici cu tini ?!

    BLASTAMU'pamintulu'

    RăspundețiȘtergere
  71. Czar-prezant.....da chir ce ai avut cu calul?

    RăspundețiȘtergere
  72. Danilaaaa....,
    Ia spuni-ne ti rugam frumosu:
    Cini te sparie di ti bagasi sub acoperire?

    RăspundețiȘtergere
  73. Na,o aparut si musca...

    RăspundețiȘtergere
  74. Banc de la Braila...

    Un tip bine intalneste o tipa, la fel de buna, si vrea sa o ia de nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.

    - Dar nu stim minic unul despre celalalt, spune ea.

    - Nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul, o linisteste el.

    Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare. Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare. Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

    -Ai fost incredibil, iubitule, il intampina ea, inca surprinsa de reprezentatie.

    -Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul.

    -Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 50 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand nici un fel de oboseala.

    -Ooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot.

    -Nu, spune ea, am fost curva in Braila si lucram pe ambele maluri ale Dunarii...!!!

    RăspundețiȘtergere
  75. No more coliva

    Am citit un zvon cum ca UE ne va "obliga" sa ne ingropam si noi ca ei. Si ca restul lumii. Ce frumos ar fi. Desi articolul si comentariile erau pe un ton foarte indignat.

    Care ar fi diferentele:
    Inmormantare UE:

    1. A crapat Hans.
    2. Constatam asta.
    3. Aducem si un medic / scoatem certificat prin care constatam asta si pe hartie
    4. Sunam firma servicii funerare. comandam una bucata sicriu
    5. Il ducem pe Hans la capela.
    6. Anuntam pe cei apropiati ca a crapat Hans. Le zicem adresa capelei.
    7. Ne adunam la capela, schimbam o vorba despre Hans.
    8. In cursul aceleiasi zi, pompele funebre vin, il ridica pe Hans si il ingroapa / incinereaza / impaiaza / criogenizeaza / ce-o fi, in functie de preferinte.
    9. Odata ingropat, Hans acolo ramane. Daca doresc, vizitatorii sunt bineveniti cu o floricica sau fara.

    RăspundețiȘtergere
  76. Inmormantare romaneasca.
    1. A crapat nea Gica

    2. Constatam asta. Inainte de a suna medic sau de a scoate certificat sunam pe toti care il stiu sau nu pe Gica si anuntam asta

    3. Revenim cu certificatul si ne facem loc prin marea de oameni care au venit sa il vada pe Gica mort si sa bea gratis o tuiculita. Intre timp Gica e tinut pe masa trei zile. Asa mort, da.

    4. Aducem 3 femei sa il spele si 2 barbati sa il barbiereasca - ritual antecrestin, apropo -

    5. Sunam popa. Ne rugam de popa sa vina de parca ar fi ceva nemaintalnit si nemaipomenit de nou in cariera lui si ne imprumutam de bani, ca daca nu e multumit ni-l lasa pe nea Gica pe masa si se cara. De parca nu tot din banii nostri ar fi platit, pastele ma-sii azi si maine de curva cu patrafir.

    6. Pe langa oamenii care se foiesc prin casa, ne vor mai intampina pe drum inca pe atatia, ca sa nu mai vorbim de cei care vor veni direct la cimitir.

    7. Pregatim echipamentul lui nea Gica, compus majoritatea din elemente tot antecrestine. Bani pe ochi, colac in mana, prescura pe piept - sau invers? - costumul sau cel mai bun care i-a ramas cam mic / mare si niste pantofi cu talpa de carton ca e pielea scumpa si si-asa e mort.

    8. Convoiul: Unul cu un brad / pom / schela cu fructe agatate in el (tot pagan e si asta). Unul cu o cruce. Toti cu lumanari. Altii cu steaguri si prosoape.Inca minim 2 cu sfesnice. Nu uita coliva. Inca minim doi cu coroane. Inca vreo doi care sa duca "darurile" - obiecte de uz personal, bucati de material textil, batiste, mobila, o gaina vie uneori, care se trece peste groapa, etc

    9. Fanfara. Tigani mai mult sau mai putin treji, care sa chiorlaie din instrumentele lor cantece de mare factura spirituala, cum ar fi "Pe langa Plopii fara Sot", "Drumurile noastre Toate", "Treceau batalioane romane Carpatii", "Dunarea albastra " (n-aveti idee cum suna asta la TROMBON)

    RăspundețiȘtergere
  77. 10. Bocitoare. intre 3 si 5 babe bete si senile care sa il calareasca pe nea Gica si sa zbiere de parca li se scot ovarele pe cur. De multe ori nu au absolut nici o treaba cu raposatul si il vor boci pe un nume generic, d.ex. "Vasile"

    11. Ii cinstim bine pe toti, de la popa la tigani, ca doar n-au venit sa il ingroape pe unul, au venit sa crape in ei si sa bea. Firesc. Pornim cortegiul.

    12. La fiecare rascruce - intersectie - vom opri tambalaul (tigani, bocitoare, alamuri, zbierete, cersetori, bomboane, claxoane) si preotul va citi o extenie. Intre extenii, cine stie canta din toti plamanii "Sfinte Dumnezeule" in varianta funebra. Pentru ca exista si varianta vesela. Care nu se canta. Totusi, avand in vedere lipsa de voce a celor din cortegiu si betia generala, puteti sa cantati si Macarena ca nu se simte.

    13. Ajungem la biserica. Ne dam foc cu lumanari, umplem tot de ceara, urlam TARE sa stie LUMEA ca noi SUFERIM pentru ca A MURIT GICA, BAAAAAAAA!!! In timpul slujbei, cream confuzie si razboi, aruncand cu bani si bomboane catre liota de cersetori. Punem si "vamile" pe jos, obicei - cum altfel? - antecrestin si ala. Potrivim vata in nas lui Gica, nu de alta dar de atata jale si lumanari si tamaie a inceput sa se cam lichefieze.

    14. La cimitir. Se sapa groapa, se urla, se trece gaina, se desface pomul, se impart prosoape, restul de daruri (teoretic oamenilor saraci, practic tot intre neamuri, pe principiul nimic nu se pierde, doar se imprumuta), se bea, se stropeste cu vin mormantul, continua slujba.

    15. Dupa cimitir. Se merge la casa lui Gica unde se bea, se bea, se bea, se mananca cel putin 3 feluri de mancare, se ia si la pachet ca doar e pomana, se vorbeste despre politica, vreme, rapita, Geoana, alegeri, inflatie, chirii, varice, butoaie, vinul de anul asta, hemoroizi, nunti, botezuri, Mutu, Steaua, femeia vecinului, orice numai Gica nu.

    16. Dupa ce l-ai ingropat, reiei paranghelia la 3, 9, 40 de zile, 1 an, 2, 3, etc totul culminand cu 7 ani cand il dezgropi pe Gica sau ma rog ce a ramas din el, il stropesti cu vin si-l bagi la loc. Pe langa asta mai ai si vreo 400 de sarbatori de pomenire a mortilor.

    RăspundețiȘtergere
  78. @Neacsu
    Aveţi dreptate. Subscriu în totalitate la opinia exprimată de dumneavoastră vis a vis de Dogariciu. Militarul din el nu poate depăşi faza socialismului ştiinţific şi păcat că...o parte dintre militarii în rezervă cât şi unii activi, încă sunt racordaţi la emanaţiile lui "patriotice". Mi-aş dori să apuc ziua când acest individ va înţelege să vorbească în numele sindicatului...şi atât !!!
    Nu îmi voi schimba părerea: Dogaru = dobitoc !

    RăspundețiȘtergere
  79. ....cica neaCisu ,,din pristolul de la Roma,dadea calului ovaz"-i-o fi facut si un pansaj?

    RăspundețiȘtergere
  80. @bazel09
    Mda...dar daca citeste si plano10 ce ati postat?
    E gata beleaua, ca pentru el inca nu s-a inventat cuvantul "obiectivitate"sau "sinceritate"

    RăspundețiȘtergere
  81. Aha!Si voi sunteti doi sfinti.Atunci pacat c-am murit si n-am prins ziua de dupa.De dupa Traian.

    RăspundețiȘtergere
  82. eu va doresc ca intotdeauna sa fiti drept si sa nu pupati niciodata mana nimanui (ca eu sunt jjjmecher si imi e pupata mana)

    RăspundețiȘtergere
  83. @ano 14:31
    Facile essere la vostra polvere!

    RăspundețiȘtergere
  84. @Don Corleone
    Nu-ţi face probleme. Îmi cunoaşte părerea despre Dogariciu.
    Văd că nu mai pot comenta pe blogul lui. Probabil este din nou în "restructurare!" ;)

    RăspundețiȘtergere
  85. pai ia vezi pe armya ca au patit-o si altii cu plano10,inclusiv eu.tocmai cand ma vaitam mai tare hop si ei ca au patit la fel.Ce sa-ti fac daca noi nu putem sa lingem astia te exclud.Plano 10 este "democratul" perfect din acest pdv
    ia vezi si aici;
    http://cezar-armyia.blogspot.com/2011/06/de-acum-comanda-la-vm-by-czar.html#comments

    incepand cu 25 iun. ora 11:29

    RăspundețiȘtergere
  86. @admin
    sa nu te superi!Nu-i fac reclama lui C-zar dar oamenii tb sa fie in cunostinta de cauza

    RăspundețiȘtergere
  87. Da voi vedeti ce chelie are ala care imi pupa mana??Nu comentati chiar nimic sau iar ati plecat la iarba verde, ca la bv timpul e nashpa
    Adica eu am muncit degeaba sa gasesc asemenea "minunatie" de chelie?

    RăspundețiȘtergere
  88. Daca ai fi gasit una cu cheliosul si licuriciul...

    RăspundețiȘtergere
  89. tot timpul sunt unii nemultumiti!!

    RăspundețiȘtergere
  90. Tu fiind dintre cei multumiti.

    RăspundețiȘtergere
  91. Nu (o)prea!
    da tu cine esti?Mama lu' peshte prajit?
    Lacomia TA NEMULTUMITA!!.Te saturi greu Ai??
    P.S.vezi ca(virguloi) curiosii mor rpd.curiosule!

    RăspundețiȘtergere
  92. Nu,eu sunt mama lu'peste la PRO tzap !Mai omule,usurel,nu sari la primul venit,ca ar puteasa fie de-al tau.

    RăspundețiȘtergere
  93. Mei fratilor mei-ce ziceti cati romani adevarati o fi numarat neacsu?

    RăspundețiȘtergere
  94. @curleone,nu vezi ca te straduiesti sa fii bagat in seama,ca te bagi ca musca-n fundul iepei?Stai cuminte nu te mai zbate ca pestele pe uscat ca te faci de kkt.

    RăspundețiȘtergere
  95. Plano 10,
    Razbelul tau cu neacsum, m-a determinat sa-ti citesc si recitesc postarile! Omule, nu prea iti fac cinste! Sunt prea de tot! Tu le mai tii minte? Daca nu, fara suparare, nu ar strica sa le revezi iar pe viitor fie iti declari public si deschis pozitia, fie te vei afunda mai rau! Nimeni nu este naiv!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri