Google Translate

vineri, 15 iulie 2011

Nu pot sa cred ca este adevarat. Manipulare ordinara sau M.Ap.N. are o problema.


Litigiu inedit la Tribunalul Neamţ. Pensie militară redusă cu mesajul
La Mulţi Ani cu sănătate

* urarea i-a fost scrisă, pe cupon, unui maior în rezervă, din Piatra-Neamţ, căruia
i-au fost tăiaţi 931 de lei din pensie
* ofiţerul a dat în judecată MApN şi a avut câştig de cauză
* judecătorii i-au "taxat" drastic pe oficialii bucureşteni care l-au luat la mişto pe pensionar



O sentinţă civilă (numărul 176) dată luna aceasta de Secţia Comercială a Tribunalului Judeţean Neamţ, dezvăluie modul în care oficialii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) îşi bat joc de pensionarii cărora le-au tăiat din banii cuveniţi, precum şi ilegalităţile făcute de responsabilii MApN. Protagonistul acestui cinic eveniment este pensionarul Z.M., din municipiul Piatra-Neamţ, maior în rezervă, care are un copil student în întreţinere, soţia grav bolnavă şi căruia, din pensia de 2.333 de lei i-au fost tăiaţi 931 de lei. Problema a fost că pensia i-a fost redusă până la 1.402 lei, fără să fi fost înştiinţat anterior punerii în plată pentru luna ianuarie 2011.

Instanţa a constatat "modul persiflant în care a înscris pe cuponul pensiei reduse
«La Mulţi Ani cu sănătate»"

Aşa cum spuneam, Z.M. a cerut emiterea unei ordonanţe preşedinţiale prin care, în regim de urgenţă, magistraţii nemţeni să suspende decizia de pensionare contestată, până la soluţionarea cererii pe care maiorul a formulat-o în cadrul Comisiei speciale a MApN şi, totodată, să-i fie plătită pensia la valoarea celei primite în decembrie 2010,
adică înainte de recalculare.

Pensionarul a avut câştig de cauză, iar în motivarea sentinţei, printre altele, instanţa a subliniat:
"La pronunţarea prezentei ordonanţe, instanţa va avea în vedere şi modalitatea discreţionară, abuzivă, în care a procedat pârâtul (MApN - n.r.) procedând la sistare fără comunicarea anterioară a actului care a stat la baza reducerii pensiei precum şi la modul persiflant în care a înscris pe cuponul pensiei reduse «La Mulţi Ani cu sănătate»".
Judecătorii au mai admis şi caracterul urgent al suspendării deciziei prin care i s-a redus pensia pietreanului, luând în considerare faptul că bătrânul a ajuns în imposibilitate de a-şi achita obligaţiile financiare, iar reducerea pensiei până la data soluţionării contestaţiei depuse la MApN îi putea provoca prejudicii ireparabile. A.M. le-a mai spus magistraţilor că are un copil student în întreţinere, iar soţia îi este grav bolnavă, cu diagnosticul de "ciroză hepatică B plus D - formă colestatică", iar pensia acesteia (de 465 de lei) nu este suficientă pentru a-i asigura un tratament medical corespunzător.
"Pe fondul ordonanţei preşedinţiale, Tribunalul specializat reţine următoarele. Este evident că diminuarea drepturilor de pensie, astfel cum a avut loc prin decizia contestată, este de natură să afecteze onorarea obligaţiilor financiare pe care reclamantul le are. Costurile utilităţilor pentru un trai decent coroborate cu situaţia familială, respectiv un copil student în întreţinere şi soţia grav bolnavă şi cu o pensie modică, insuficientă pentru asigurarea unei medicaţii corespunzătoare, sunt elemente de natură să justifice ideea că prin această măsură i se aduc prejudicii majore, care nu ar putea fi altfel înlăturate",
 au mai stabilit judecătorii nemţeni, dându-le astfel o palmă peste obraz celor de la M.Ap.N.
Joi, 14 Iulie 2011
Autor: Mihai SAVA

Sursa text:

Acest text circula in mediul miilor de pensionari militari!
Am reusit sa identific sursa, autorul.
Autor: Mihai SAVA
Stiri Locale din Judetul Neamt  REALITATEAMEDIA.RO
Nu putem ramane indiferenti! Avem obligatia sa clarificam!
Este reala situatia?
Exista "O sentinţă civilă (numărul 176) dată luna aceasta de Secţia Comercială a Tribunalului Judeţean Neamţ" care sa cuprinda cele relatate?
Poate cineva sa ne trimita/arate o copie?
Daca DA, M.Ap.N. are o problema deosebit de grava!
Daca NU, manipularea trebuie sanctionata legal.
Admin

45 de comentarii:

  1. Eu nu vad decat "trucarea"acestui caz.De ce???
    1.Sa se mentioneze ca este vorba de pensia din ianuarie,cand toti le-am primit calculate pe baza salariului minim brut pe tara-situatie ce s-a reglementat in februarie [reparatoriu]=s-au dat banii inapoi inclusiv pe luna ianuarie.
    2.Pe toate cupoanele s-a tiparit LA MULTI ANI CU SANATATE in semn de respect deoarece fusese noul an intre timp.
    3.de ce denaturati adevarul in stil dogarian?
    4.Sa-ti fie rusine ...admin.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  2. succes in continuare imi place ceea ce faci numai ginduri de bine din partea mea

    RăspundețiȘtergere
  3. @all
    Daca ai fi avut ,,norocul'' sa ,,o cotesti'' in ianuarie,pe certificatul de deces ar fi putut fi supraimprimat ,,LA MULTI ANI CU SANATATE in semn de respect deoarece fusese noul an intre timp.''
    judex

    RăspundețiȘtergere
  4. @Avram Iancu,
    Atitudinea ta belicoasa fata de mine, nu iti face cinste! Este de neanteles! Eu am reprodus acest "viral pe internet" deoarece am constatat ca pe 14 iulie a.c., a facut obiectul unei STIRI in media locala nemteana, fiind ulterior PRELUATA si RETRANSMISA catre o multime de fosti militari! Este vadit SCOPUL acestei STIRI LOCALE, daca nu corespunde realitatii.

    Prin INTERVENTIA mea, eu nu DENATUREZ! Dimpotriva, doresc sa CLARIFIC ADEVARUL! Am scris asta, dar tu din MOTIVE care imi scapa, nu doresti sa tii cont! Preferi sa ataci aiurea!
    Cu ce si cand ti-am gresit?

    RăspundețiȘtergere
  5. Admin, prea "le cauţi în corne unora" care zău că nu merită...cum ar fi Chigru2-Avram Iancu şi alţii... Lasă-i să-şi vadă de drum şi să clocească acolo unde se aseamănă şi se adună că altfel ai văzut: apar şi ei ca păduchii în frunte, ba o mai fac şi pe-a nevricoşii! Dacă stau prost cu glagoria să se ducă şi să se trateze! Nu -i cazul să citim noi toate prostiile şi inepţiile pe care le debitează!
    Omul cu bască de fier (băsescosu)

    RăspundețiȘtergere
  6. TOP GUN
    Admin,
    Vezi daca nu esti cumintel si ai tot felul de framantari si nelinisti risti sa fii tras de urechi, sa fii admonestat,basca ca mai trebuie sa -ti fie si rusine,asa ca sa fie tacamul complet,pour la bonne bouche Admin,fiecare are un cap pe umeri sa JUDECE sa,proceseze informatia,sa fie liber in alegerea optiunilor!!!
    Dar tocmai ce-ai scris, un reportaj despre romani,despre umorul lor ,despre ingeniozitatea si despre faptul ca romanul s-a nascut poet,asa ca ce te mai mira arsenalul bogat al camarazilor tai!!!!! Nu se face ce-a facut Tigrisor2,in calitate de camarad,faptul ca tu esti amfitrionul acestor site-uri ,asta-i basca,asa ca Acum ma intelegi si pe mine.
    WEEKEND EXCEPTIONAL!!!!
    P.S.Admin. eu zic ca data viitoare sa postezi un subiect care sa nu deturneze adevarul,sa nu frizeze ridicolul si daca se poate sa nu fie trivial!!!! Eu zic sa te apuci de muzica,compozitie ,arta culinara sau despre Kamasutra,sigur vei primi aplauze la scena deschisa,sa vezi atunci felicitari si ropote de ....ce vrei tu!!!!!Oricum ,n-ai cum sa multumesti pe toata lumea, cineva trebuie sa te mai si injure,eu stiu tu vrei coronita de premiant!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnilor , se vede treaba ca sinteti mai noi pe aici ... sau ca , avind "in portofoliu" mai putine site-uri vizitate , nu-l cunoasteti pe asa zisul Avram Iancu (pentru a nu se confunda cu Avramutul cel adevarat) , tigri2 , laicul ...
    Stilul lui de procesare a informatiilor este foarte impulsiv , iar urmarea este ca 'emite' comentarii care mai de care mai "belicoase" ... Probabil ca , dupa un timp , isi da seama de eventualele erori de interpretare ... dar nu retin sa fi vazut vreo retractare din partea sa ...
    Este posibil ca aceasta 'viteza de reactie' exacerbata sa fie o 'deformare profesionala' , desi ar fi trebuit sa inteleaga ca tastatura nu este mansa unui avion/elicopter ... si ca aceasta , tastatura , poate fi manevrata si dupa un oarecare/mai lung timp de gindire ...

    Si-apoi , printre alte calitati ale romanilor nu este aceea ca fiecare este singurul detinator al adevarului adevarat ??

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi nu am inteles daca este o sentinta sau o ordonanta presedintiala ... am inteles ca a fost justificata tot persiflant/la mishto ... Altfel spus judecatorii , stiau ca ceea ce fac (in situatia data) nu are nici o valoare ... deoarece acea decizie de recalculare a pensiei (in baza HG 735/2010) este ca si inexistenta prin anularea HG 735/2010 de catre OG 1/2011 . Ca urmare si-au permis sa faca un mic circ prin care sa fie multumita toata lumea : si cel care le-a cerut ajutorul , dar si , mai ales , presa care sa faca vilva pe tema curajului/probitatii/umanismului/etc. de care dau dovada judecatorii ... Intentia de 'circ' a respectivului act este prezenta si in argumentele (fundamentate pe nici o lege ... "sotie bolnava" ,"copil student" , "onorarea cheltuielilor" , "modul persiflant" ...) folosite de acestia in fundamentarea respectivei hotariri.

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand , nu vad de ce litigiul este inedit ?!
    In al doilea rand , de ce unora nu li se pare normal , ca un militar , sa fi contestat decizia de recalculare (revizuire) ?!
    In al treilea rand , scmd nu are legatura cu acest caz ( pensionarul a actionat individual ) .
    Stirea este reala , dosarul s-a judecat la Tribunalul Neamt .
    Omul in cauza , mai realist si mai intelept decat multi comentatori de pe aici , a considerat ca este mai bine sa nu piarda timpul si sa actioneze in instanta .
    Celor care considera penibil subiectul: ce subiect , mai serios decat acesta , doriti ?
    Scrieti poezii , va injurati , filozofati . dar , ati uitat de propriile pensii .
    Va mira faptul ca , o instanta din tata aceasta , a ascultat si a luat in considerare doleantele unui pensionar militar ? Cititi bine motivarea , cititi bine stirea , apoi comentati . Instanta nu a luat in bascalie cererea unui om disperat . Voi da . Halal militari !
    Militarului care considera de bun gust expresia " La Multi Ani , cu sanatate !" , scrisa pe cuponul respectivului , cu pensia taiata cu 932 lei , cu situatia familiala prezentata : esti ori nesimtit ori PDL-ist . Oricum , militar , nu poti fi numit .
    Am incercat , de multe ori , sa aduc in discutie unele probleme juridice , legate de pensiile militare . Nu se poate , pe niciun blog . Discutati despre orice , doar despre pensii nu discutati .
    Cei care credeti ca nu are nici un fel de importanta , daca ati contestat sau nu decizia de recalculare sau revizuire , o sa aveti surprize . Sa dea Dumnezeu sa ma insel ! Nu mai ascultati de toti smecherii , cei care ati fost nedreptatiti , mergeti in instanta ( nu costa nimic ) . Actionand individual , fiind un litigiu cu privire la pensie , nu va trebuie avocat .
    Va sfatuiesc sa actionati individual , fara sprijin SCMD ( avocatii isi bat joc ) , cu sau fara avocat .

    Sanatate , la toata lumea !

    RăspundețiȘtergere
  10. @mos alecu,
    Esti un intelept! Ai multa, foarte multa dreptate! In zilele acestea insa, acest text (fie ca exista sau nu exista), este scos de la naftalina in presa locala - pentru a i se da greutate, credibilitate - si absolut "intamplator", nu fac proces de intetie nimanui, este preluat in forta si comentat la greu, mai ales de ... cine credeti???
    Oare, o fi vreo legatura???
    Daca este, este foarte grav!
    Si lipsit total de onoare!

    RăspundețiȘtergere
  11. tot cu obiceiuri proaste ati ramas , domnule admin . pacat . chiar nu trebuia sa stergeti comentariul .
    rusine !

    RăspundețiȘtergere
  12. anonimule 19:24,
    - prima reactie: sa te fac si eu ...!
    - a doua reactie: "omul" inca nu stie sa posteze comentarii, dar a invatat de mic sa'njure;
    - a treia reactie - sa caut in SPAM.
    ___________
    Am avut dreptate! "Omul", inca nu ai aflat inca, cel putin doua lucruri:
    1.Pe Blogurile mele, nu se sterg comentariile!
    2.Inainte de a jigni gratuit, mai bine te intreaba, "omule": dar daca eu nu stiu sa comentez? daca este o problema tehnica? ce trebuie sa fac sa nu mai fiu asa belicos?
    3.Dupa cum se vede, comentariul tau prea lung si defectuos editat, a fost salvat de platforma blogger in SPAM. Dar eu, care verific zilnic INBOXUL SPAM, nu le sterg, ci le dau drumul la publicare! De retinut: un COMENTARIU STERS,
    ESTE STERS PENTRU VECIE!

    RăspundețiȘtergere
  13. ,, Operatie estetica

    Gheorghe:

    - Ce ai vecine de esti suparat?

    Costel :

    - L-am imprumutat pe Ion cu 20.000$ sa isi faca operatie estetica!

    Gheorghe

    - Si, nu iti mai da banii?

    Costel:

    - Nu il mai recunsoc! ''

    Era minunat sa fi avut un semn de recunoastere pentru comentatorul dela 16.51. Dar daca nu-i,nu-i !
    8-imistu'

    RăspundețiȘtergere
  14. @ano 16:51;
    Cu cine te certi matalii?
    Pai admin sau noi am scris despre ineditul litigiu? Nevricosule, ia mai citestii o data, ti rog! ia vezi matalii cine este ala de a scris si ia-l pi el la f_t_omor! Ori ... Ia-l pe tac-tu de urechi! Iar pi noi sa ne scutesti di sfaturilii matalii. Sau te simtasti cu musca pi caciula? ai vreo treba cu aflarea adevarului? Cui vrei sa dai sfaturi? Fii cumintii si stai blandu! Ori vrei sa te bagi singur in sama?!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hopa-Hopa, taica Popa!
    Cred ca iar i-am prins cu fofarlica pe astia cu trambitatul "sucesurilor", marilor lor "sucese" in instantele patriei! In loc sa continue injuraturile zile in sir la adresa MApN-Oprea, smechereala de dambovita li se sparge in cap acum! Ala cu nervii, asa sa fie? Ia fii tu sincer si spune pe fata, cum este tarasenia?

    RăspundețiȘtergere
  16. @admin,nu am nimic cu tine si de ce atitudinea mea ar fi belicoasa in fata unei "provocari mincinoase"si instigatoare?Daca este sa ne spunem cate o parere sa o spunem clar ,fara ocolisuri si denaturari .Iar daca cineva are alta parere de ce sa nu si-o spuna ,sau te deranjeaza contrazicerea?Nici eu nu sunt de acord cu regimul actual dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l denaturam si sa-l dam jos prin minciuna numai cu scopul de a aduce USL la putere,sa vina dar pentru ce vor ei puterea ,li s-au golit "jeburile[buzunarele]?
    Iar Mos Teaca pe ce struna canta ,i-am zis ceva sau in tara asta orice tribunal cu un judecator care da un verdict scobindu-se in diferite orificii face legile tarii?Imi mentin parerea dar nu cu scop de cearta ci asa ca sa se stie.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  17. @tigri2
    Iar ai intrat in ,,paranormal''.
    Daca te maninca (sub coada),da-ti cu FLIT !
    Judex

    RăspundețiȘtergere
  18. @Avram Iancu,
    Cine pe cine provoaca? Unde vezi tu aici provacarile la care faci trimitere? Pe cine acuzi? Pentru care motive? Poti fii mai coerent?
    Poti discuta civilizat, fara sa jignesti?
    Fara atacuri la persoana?

    RăspundețiȘtergere
  19. Newsin: Preşedintele Traian Băsescu a promulgat legea de aprobare a OUG 1/2011 privind măsurile în domeniul pensiilor militare.
    CCR a respins pe 6 iulie contestaţia a 131 de parlamentari PNL şi PSD pe Legea de aprobare a OUG 1/2011 privind măsurile în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, constatând constituţionalitatea actului normativ.
    Potrivit unui comunicat de presă, cu unanimitate de voturi, Curtea a constatat că sunt neîntemeiate criticile de neconstituţionalitate extrinsecă a dispoziţiilor Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, fiind respectate prevederile art.115 alin.(4) şi (6) din Constituţie referitoare la condiţiile de adoptare a ordonanţelor de urgenţă.
    În plus, conform CCR, sunt inadmisibile criticile de neconstituţionalitate intrinsecă a dispoziţiilor Legii de aprobare a OUG 1/2011, întrucât autorii obiecţiei de neconstituţionalitate nu au formulat o veritabilă critică de neconstituţionalitate intrinsecă, ci au prezentat o analiză teoretică a unor decizii ale Curţii Constituţionale şi ale Curţii Europene a Drepturilor Omului, fără a contesta conţinutul normativ al legii supuse controlului de constituţionalitate.
    Prin urmare, susţine CCR, autorii obiecţiei nu au respectat exigenţele art.10 alin.(2) din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, potrivit cărora sesizările adresate Curţii Constituţionale trebuie să fie motivate.
    Camera Deputaților a adoptat, pe 21 iunie, legea de aprobare a OUG privind recalcularea pensiilor militarilor, respingând amendamentele formulate de opoziție, care a anunțat că va sesiza Curtea Constituțională, întrucât actul normativ ar încălca principiul neretroactivității legii.
    Legea de aprobare a OUG 1/2011 a întrunit 168 voturi favorabile, 116 "împotrivă" și șapte abțineri. Contestaţia parlamentarilor USL a fost înregistrată pe 28 iunie.
    Conform OUG, plata pensiilor militarilor se va face la nivelul din decembrie 2010, dacă în urma recalculării au scăzut, urmând ca după finalizarea recalculării, statul să recupereze sumele dacă au fost mai mari decât cele calculate pe principiul contributivităţii. Executivul a menţinut principiul după care pensiile sub 3000 de lei nu vor scădea.

    RăspundețiȘtergere
  20. In ceea ce priveste figurantul care si-a asumat initiativa pe rapirea, prin lege, a dreptului nostru la munca, in numele tandemului Basescu-Boc, acesta este Mihai Seitan, pe care SCMD l-a dat in judecata.
    Cine-l opreste pe Dogaru sa munceasca????

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai incurcat-o mos alecule ! Te-a pus dracul sa il lauzi pe motanel iar el , ca un adevarat maidanez , musca mina care vrea sa-l mingiie ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu raspund la anonimi=neica nimeni,lasi care se ascund in spatele anonimatului sau prostanaci care vorbesc ca sa nu-i ia somnul dar nici sa nu-i cunoasca lumea.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  23. Jocul de-a contestatia a luat sfarsit!
    Jocul de glezna al OPOZITIEI, elegant exprimat in formularea CCR: autorii obiecţiei de neconstituţionalitate nu au formulat o veritabilă critică de neconstituţionalitate intrinsecă, ci au prezentat o analiză teoretică ... bla-bla-bla.

    Orice OM cu ceva minte si intelegere a celor ce se intampla in politichia damboviteana, stia inca de la inceput ca DEMERSUL OPOZITIEI, este doar PRAF IN OCHII fraierilor! A fost un demers pur demagogic! Poate mai creste ceva in sondaJE!

    RăspundețiȘtergere
  24. Nici nu vrea sa ma gindesc la ce vei pati.
    Sper ca protectia animalelor vegheaza !
    Judex

    RăspundețiȘtergere
  25. Motanele , dar nu te intrebase nimeni nimic ... de ce te bagi ca musca in lapte ?
    Chestia cu 'maidanezul' ti se potriveste de minune ...

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce...motănel? Nu fraţilor, mîrtan în toată regula! Ce pereche de mînuşi ar ieşi din pielea lui dacă n-ar fi mîncată de molii...
    Mai bine l-am împăia şi l-am duce la Antipa-
    Raj Kipur

    RăspundețiȘtergere
  27. Anti pa ? Ce belea !Dar adio nu ar vrea ?
    Gheorghe Gheorghiu Bej

    RăspundețiȘtergere
  28. Cainii ,sunt si ei de mai multe feluri.In general ,pe langa unul sau doi dulai ,mai de soi, se aduna JAVRELE;dulaii nu musca ,nu prea latra ,toata treaba o fac javrele,rapanoase,raioase si slabe[in cazul nostru-proaste].Javrele nici la inmultire nu participa ,ar strica rasa si sunt incapabile;oare asa o fi si cu javrele noastre?tigri2

    RăspundețiȘtergere
  29. Consulta un medic.Veterinar.

    RăspundețiȘtergere
  30. Voi aveti nevoie de veterinar deoarece aveti si sunteti JIGODII.t2

    RăspundețiȘtergere
  31. Hai la culcare chigrule c-a trecut "1001 de seri"!

    RăspundețiȘtergere
  32. Rau e sa fii manga, mai omule, mai!
    Rad si copchii di tine! Mai omule, mai!

    RăspundețiȘtergere
  33. daca am gresit , imi cer scuze . dar , nu este prima data cand acele comentarii ale mele , care se refeara strict la actinile din instanta , ajung in SPAM .
    nu dau lectii nimanui , am incercat sa exprim un punct de vedere . scuze . vad ca aici nu prea se poate discuta decat politica .
    inainte de a scrie , m-am interesat privind dosarul in cauza : nu este nicio facatura , puteti verifica .
    dealtfel scmd nici nu pomenescte de caz . logic,nu il avantajeaza .
    daca ati fi la fel de solidari si in viata de zi cu zi , asa cum sunteti la bascalie , tare bine ar fi .
    pana atunci , nici scmd si nici alt pensionar , nu a ajutat , macar cu un sfat , sotia militarului decedat ( cazul de la Brasov ) ; aceeasi situatie si la Piatra Neamt .
    si in final , verificati daca am injurat . cu bine .

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  34. Pina la urma,era vorba de o decizie de revizuire ?
    8-imistu'

    RăspundețiȘtergere
  35. tupak amaru,
    Apreciez "tonul" tau mai calm de azi, desi nu te poti abtine sa ne tragi un pic de urechi doar asa, sa te aflii in treaba.
    Spui si confirmi ca dosarul exista. OK, dar nu dosarul este cheia-problema. Articolul scris si publicat in media locala nemteana se refera nu la dosar, ci la o SENTINTA a magistratilor, data ca o "palma MApN"! Acea sentinta ne intereseaza!
    Spui si aperi scmd, ca " nu pomenescte de caz . logic,nu il avantajeaza". Te inseli, sau vrei sa ne prostesti pe noi!
    Articolul aparut pe 14 iulie a.c., a fost preluat imediat si publicat pe groups.yahoo.com/group/roarmy230/message/15594; scmdsector6.blogspot.com/ etc. De ce asta? Simplu: se doreste de "cineva", continuarea incaierarii oamenilor, invrajbirii pensionarilor cu MApN-ul. In loc sa cautam dialogul, unii fac tot ce le sta in putinta pentru a-l pierde definitiv, sau indeparta cat vezi cu ochii!

    RăspundețiȘtergere
  36. tupak amaru,
    (scriu mesaje scurte, pentru a nu pati ca tine: sa ajunga in SPAM); nu vrei sa vezi si sa intelegi ca acel "cineva" se "chinuie de zor" sa lamureasca oamenii - in speta noastra pensionarii - ca nu au alte SOLUTII decat procesele in instante loco sau CEDO? Nu vrei sa vezi ca "cineva" explica mereu ca "procesul individual" costa ENORM iar cea mai buna solutie este "veniti alaturi de noi", "noi va aparam"??!!
    Nu vrei sa intelegi ca "cineva" nu agreeaza UNIREA tuturor pensionarilor intr-o FORTA UNICA?
    Sigur, aici, la acest punct, sunt multi mai multi decat: "cineva"! Sunt toti sefii si sefuletii ajunsi mai mult sau mai putin democratic, in fruntea celor multi! Sa-si piarda ei "fotelurile", "pozitiile", "avantajele"?

    RăspundețiȘtergere
  37. @anonim (G)
    Ai patit-o si pe blogul meu cu postarile prea lungi.
    Administratorii de bloguri interactioneaza cu doleantele cititorilor in masura in care si cititorii sunt dispusi sa citeasca ce s-a scris despre pensii pe blog si sa puna intrebari la care nu s-a raspuns.
    Sentinta 176 de la Neamt este reala si am postat-o in intregime pe blogul meu pentru a se obisnui cat mai multi cu procedurile si modul de administrare a probelor.
    Unii n-au inteles ca acea sentinta a dat o suspendare vremelnica a deciziei de recalculare a pensiei si nu poate impiedica revizuirea pensiei.

    RăspundețiȘtergere
  38. UMBLATI CU CIORBE REANCALZITE!!

    RăspundețiȘtergere
  39. @ano 13:20,
    La cine te referi? Cine umbla ...? Cine a incercat marea cu degetul? De ce acum cand se spun cu adevarat lucrurilor pe nume nu va mai convine? De ce ati renuntat sa mai ridicati in slavi cele intamplate la Neamt? Sa comentati? Pai ... hai comentati aici!
    Ce nu va convine???!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. 13:32
    Ce adevaruri firtate? Esti tu cumva detzinatorul adevarului absolut, Mama Omida, sau arunci si tu ca nu ai treaba/ocupatzie cate-un vint asha din cauza caldurii? Tzie iti convine situatzia? Daca da, stai shi vezi-ti de-ale tale...Poate unii chiar sunt indreptatiti sa nu fie multumiti-si cu motive serioase.

    RăspundețiȘtergere
  41. Suparacilaaa ... ,
    Fii cuminte ca'nainte,
    Nu fii prost, cum ai fost!
    (Iar dac' ai platit cotizatia, Nu te-am pus noi!)

    RăspundețiȘtergere
  42. Pe masura ce va citesc comentariile, ma dumiresc:
    O situatie veche, reala, confirmata de Plano 10, pe 14 iulie in mod INABIL, printr-o sursa locala, (preluata apoi in forta si imediat de supusii-haidamaci ai lu' "cineva"), s-a incercat a fi transformata intr-o noua gulguta de adunat fraieri platitori de cotizatii! Se vede ca APELUL disperat, adresat disponibilizatilor din MAI, nu a dat rezultatele scontate! Nu s-a grabit nimeni sa vina la ... "protectia promisa" cu surle, trambite, tamburi majori si umbrelute colorate!
    Au, au banii mei ... Mai, omule, mai ...

    RăspundețiȘtergere
  43. Vinturele de la 14,49, fugi pe blogul tau si fii cuminte Juvei-kule, TNT-ule shi cum itzi mai zici .zarush!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri