Google Translate

luni, 1 august 2011

Din nou cu şi despre SCMD


Nu am mai scris de mult despre activităţile sindicale şi unii îţi frecau probabil mâinile de mulţumire crezând că am adormit.

Nu am mai scris pentru că nu poţi scrie nimic despre nimic. Am răsfoit din când în când paginile CD al SCMD şi nu am văzut altceva decât reclame şi muzică. Reclame la bănci, reclame de telefonie:

• Oferta a Reiffeisen Bank pentru cadrele militare in rezerva si in retragere - cont curent cu card de debit atasat, pentru pensie
• Oferta de colaborare pentru membrii de sindicat
• SCMD alaturi de Fundatia Culturala Rosia Montana
• Oferta Vodafone pentru membrii SCMD

Toate aceste oferte, pe care sindicalistul militar le accesează – din neştiinţă - bucuros că sindicatul s-a gândit la sufletul său, în loc să îi aducă bucurii şi oferte cu adevărat speciale, nu fac altceva decât să umple contul personal al posesorului Blogului, care nu este SCMD cum ar crede marea majoritate a sindicaliştilor, ci marele sindicalist Dumitru Rînciog. Şi atunci de ce să mai intru acolo ? Şi atunci de ce să mai intre sindicaliştii pe acel blog? Ca să facă domnul Rînciog burta mare? Thanks but no thanks!

Ce spune departamentul juridic al SCMD despre acest tertip al domnului Rînciog de folosire a paginii sindicatului, pentru rotunjirea contului personal ? Ce spune departamentul financiar, nu are posibilitatea financiară să preia acest cont Google de la domnul Rînciog intrând astfel în legalitate plătind ca orice asociaţie pentru utilizarea contului şi preluând apoi legal încasările din programul Ad Sense şi publicitate? Când va pricepe şi domnul Dogaru că vremea provizoratului a trecut şi este momentul să intre în legalitate, să pună lucrurile pe făgaşul lor normal, să elimine amatorismul şi orgoliile din conducerea unui sindicat care se doreşte avangardist?

Când înţelege domnul Dogaru că nu poate acţiona fără filiale şi nu poate lua decizii în numele sindicatului fără să consulte filialele ? Cum este posibil să închei un protocol de 10 rânduri pe genunchi, ca să nu spun pe un şerveţel , fără ca oamenii din teritoriu să fie măcar informaţi ?

Protocolul, apărut pe blogul MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing, dar lipsă din pagina SCMD ( probabil nu a mai avut loc din cauza reclamelor de publicitate) pare a fi autentic, cel puţin semnătura domnului Dogaru şi ştampila par autentice şi dacă este aşa, sunt curios când va informa domnul Dogaru şi pe ceilalţi membri SCMD inclusiv departamentul Juridic, pentru că cel puţin doamna Elena Cobuz (cu care am discutat azi şi care chiar dacă nu mai este vicepreşedinte a SCMD şi preşedinte a departamentului juridic, este totuşi membru activ al acelui departament şi ar fi trebuit cel puţin informată dacă nu consultată) habar nu avea despre acest protocol liliputan.

Să fiu scuzat dar la termenii şi forma protocolului, pare a fi o hârtie semnată la beţie, aşa cum a semnat şi Molotov -parcă- retragerea trupelor ruseşti din România. Dacă nu ar fi fost ştampila pusă pe document aş fi jurat că asta e explicaţia amatorismului, diletantismului cu care este întocmit documentul. Domnule Dogaru, ne facem de râsul lumii cu asemenea protocoale. Dumneavoastră vă uitaţi ce semnaţi sau semnaţi tot ce vă pune Rînciog în mapă aşa, la repezeală, să scăpaţi de corvoadă?


Şi dacă tot suntem la activităţi SCMD , să notăm o nouă întâlnire a filialei Dolj a SCMD cu parlamentari ai USL. Şi aici avem de a face cu un pic de amatorism, dacă ne uităm la anunţul postat pe blogul filialei Doljene:

Intalnire SCMD Dolj - Deputat Alina Gorghiu
În ziua de 31.07.2011 ora 11.00, membrii Filialei 1 Craiova a SCMD se întâlnesc cu deputatul PNL ALINA GORGHIU, pentru a dezbate probleme legate de situaţia societăţii româneşti în ansamblu precum şi probleme referitoare la pensile militare.
Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova

Păi bine mai biroule, care ai scris acest anunţ, aşa te-a învăţat pe matale la şîcoală, să dai informaţii incomplete? Oi fi şi cercetaş de meserie. Mai ştii care sunt principiile cercetării ?

Să îmi fie cu iertare, aceasta pare să fie o informare, nu o invitaţie şi atunci să nu ne mire că la activitate au participat doar aproximativ 50 de oameni. E adevărat, unul şi unul , ca oamenii lui Galibardi. Lipseşte cu desăvârşire locul evenimentului şi invitaţia către cei ce doreau să participe. Ori a fost făcut anunţul numai pentru anumite urechi şi atunci era mai bine s se specifice care membri ai filialei se întâlnesc, ori Craiova s-a molipsit de la CD. Doamne fereşte!

Pentru informarea membrilor de sindicat cu activitatea desfăşurată, redau mai jos firul acţiunii.

Duminică, 31.07.2010 orele 11.30 a avut loc la sediul PSD sala Oglinzilor, o nouă întâlnire a membrilor filialei Dolj a SCMDcu unii membri ai USL, mai concret ai PLN şi şi mai concret, domnişoara deputat Alina Gorghiu, domnul senator Mircea Diaconu, domnul deputat Ionuţ Stroe şi doamna Elena Cobuz, membru SCMD , consilier pe probleme militare al domnişoarei Alina Gorghiu.

Întâlnirea a debutat cu o discuţie internă între sindicalişti - veniţi în număr destul de mic dar din motive obiective - şi doamna Cobuz, având ca subiect pensiile militare şi modul în care departamentul juridic al SCMD se implică în rezolvarea problemelor sindicaliştilor.

După sosirea celorlalţi invitaţi, discuţia s-a axat pe modul în care USL se implică şi se va implica pe aspecte ce ţin de legea unitară a pensiilor, respectiv reintroducerea pensiilor militarilor şi a celorlalte structuri din Sistemul Naţional de Apărare în sistemul pensiilor ocupaţionale. Domnişoara Gorghiu a dat asigurări că aceasta este una din priorităţile USL imediat după câştigarea alegerilor din 2012 dar a cerut sprijinul SCMD şi al tuturor celor interesaţi, în realizarea unui proiect de lege viabil, fiabil şi documentat, până la momentul alegerilor.

Pragmatic şi principial, aşa cum ne-a obişnuit şi în emisiunile televizate, domnul senator Mircea Diaconu a atras atenţia rezerviştilor militari să nu cadă în plasa abil întinsă de guvernanţi şi să nu accepte jumătăţile de măsură, respectiv principiul contributivităţii, atâta timp cât armata îşi desfăşoară activităţile după o lege separată, care o privează de drepturile celor care se supun principiului contributivităţii. “ Aici este vorba de respectarea unor principii şi nu de cuantumuri ”, spunea domnul senator, adăugând: “Hai să ne ţinem de mâini, hai să fim uniţi, să deratizăm odată ţara aceasta . Ne aflăm într-o ţară sub ocupaţie şi nu putem izbândi decât împreună !”

Vizavi de principii, domnişoara deputat Alina Gorghiu spunea :
„ Eu, dacă vom câştiga alegerile, într-o revizuire a legii pensiilor, nu pot trece peste principiul neretroactivităţii legilor sau peste cel al dreptului câştigat ! Sunt principii de drept peste care nu se poate trece.”
S-a pus în discuţie şi modul în care unii parlamentari USL au votat OUG 1./2011, cu accent pe cazul Nini Săpunaru. Domnişoara Gorghiu a menţionat că este vorba probabil de o greşeală a sistemului electronic deoarece domnul Săpunaru a votat ca şi ceilalţi colegi de partid. În lămurirea acestui aspect, deputatul Nini Săpunaru a cerut tuturor organelor abilitate, verificarea modului în care i s-a înregistrat votul.

Întâlnirea avut loc la cererea Filialei Dolj a SCMD, care a profitat de iniţiativa deputatei PNL , care desfăşoară un turneu prin ţară.

Cam atât despre activităţile SCMD.

Să auzim de bine !
Marin Neacsu

Ma bucur ca pot avea colegi, care vor sa posteze pe acest blog!
Multumesc tuturor colaboratorilor!
Multumesc comentatorilor!
Multumesc vizitatorilor!
Admin

46 de comentarii:

  1. Buna dimineata!
    Ma grabesc asa ca o sa fiu scurt.
    NU VA MAI AGITATI!
    Eu sunt linistit
    De al 01.01....armata va avea "salarii NATO"
    Pe cale de consecinta di vara pensionarii vor aea "pensii NATO" dar retroactiv incepand cu 01.01.
    ASA A ZIS dogaru!!!!
    A mintit el vreodata???.....de mai multe ori???
    N-am dormit toata noaptea gandidu-ma la ce paritate se face plata.La $ sau Eu ca America conduce NATO dar noi suntem in zona euro???
    Diferenta de paritate e mai mare de 25% deci mi-ar fi mai buni 2000 de euro penzie decat 2000$
    Gata ma duc la banca sa deschid 2 conturi noi sa aiba unde imi vira astia "penzia"ca doar nu s-o cocosa postasul cu atata banet la el+ca la banii astia trebuie sa-i las o atentie de fo 100 si lui
    Va sfatuiesc mergeti la banci si deschideti conturi
    dogaru nu a mintit,nu minte,si nu v-a minti
    S-am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asa........

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes garantat pentru trafic/audienta/rating ...
    Orice , despre SCMD , atrage comentatorii ca o bucata de ... brinza ... , mustele ...
    Hai , so pe ei , nesimtitii dracului ... cu sindicatul lor ... si noi cu nici-o bucatica de ciolan ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Musca nu trage la .. branza. Toata lumea stie. Ai vrut sa foloseti alt termen de comparatie pentru SCMD ? Rusinica!

    RăspundețiȘtergere
  4. ..... cu şi despre SCMD

    La unii e "CU"
    La mine e"DESPRE"

    ratingul pe bloguri il face chiar scmd "de buni si frumosi ce sunt"

    Neacsule-hai sa te-ntarat- la tine cum este....si/si??

    RăspundețiȘtergere
  5. @neacsum
    Esti superOK. Apreciez sinceritatea !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mei, mei, mei ....
    Voi nu videti ceva ultra interesant?
    @Ano 09:30, scrie/recunoaste despre:
    - trafic/audienta/rating ;
    - bucatica de ciolan ...
    =============
    Pai ... avem a multami, desi incearca sa ni le transfere noua, celor de aici! Pai ... nu tine!
    - Pe aici, nu este nici macar "una bucatica" reclama, deci ... nu avem interes nici, nici, nici;
    - iar daca din "marele ciolan" SCMD a mai ramas doar "o bucatica", cine ce interes ar avea sa piarda vremea cu "firimiturile"? Eheee .... ce nenorocire pe capul lor! Unde a dus rontairea fara cap dar cu lacomie a firfireilor lui Catalin copil de casa!
    In concluzie: pastrati-va linistiti "bucatica", sau ce a mai ramas din ea! Noi am spus din vreme, de mai multe ori: pacat de cele intamplate! Pacat de oamenii corecti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Primarul Parisului era foarte îngrijorat în privinta invaziei de porumbei de pe Champs-Élysées.

    Nu putea nicidecum să-i alunge din oras. Întregul Paris era plin de rahat de porumbei.
    Parizienii nici nu mai puteau călca pe alei, nici să conduci nu mai avea niciun haz.

    Costa o avere să tot cureti străzile si trotuarele.

    Într-o zi intră în primărie un om care-i face primarului o ofertă.

    „Îti pot scăpa frumosul oras de plaga columbească fără nicio plată.
    Dar trebuie să promiti că nu-mi vei pune nicio întrebare.

    Sau, îmi poti plăti un milion de euro si să-mi pui o întrebare.”

    Primarul cântări oferta si o acceptă rapid.

    A doua zi, omul se cătără în vârful Turnului Eiffel, îsi descheie redingota si eliberă un porumbel albastru.
    Porumbelul albastru dădu de câteva ori din aripi si apoi se pierdu în înaltul cerului parizian.

    Toti porumbeii din Paris au văzut porumbelul cel albastru si s-au adunat în aer în urma acestuia.

    L-au urmat cu totii într-un nor urias spre Răsărit, departe, departe.

    A doua zi, porumbelul cel albastru s-a întors complet singur la omul ce-l astepta încă în vârful Turnului Eiffel.

    Primarul era în extaz. A considerat că omul si porumbelul albastru au înfăptuit o adevărată minune scăpând Parisul de plaga porumbească.
    Desi omul cu porumbelul nu ceruse nimic, primarul i-a înmânat un cec cu un milion de euro si i-a spus că, într-adevăr, voia să-i pună o întrebare.

    Chiar dacă s-au înteles că nu-l costa nimic pentru curătarea orasului, se hotărâse să plătească un milion pentru a putea pune O ÎNTREBARE.

    Omul acceptă banii si-l invită pe primar să-i pună UNICA întrebare.

    Primarul întrebă:

    „Aveti si un tigan albastru??”

    RăspundețiȘtergere
  8. Fratilor, e de rau!
    Pe pagina ailalalta (adica din urma),
    l-au ologit gorobetii pe varu Cezar!
    Iar el ... nic, nica! Ce faci bre?
    Plangi si taci?! Te dai batut?

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai, pe blog adunarea!!! Ce-aţ murit cu tăţî? Scoal Cezare din somnu cel di moarti în cari te-adîncirâ friptura grasâ di curcan şî vinu molan! Haidi nu fi golan, dă un sămn di viaţâ...precum gîndacu di Colorado strochit cu chiatrâ vînîtâ cari înainti de-a da ortu popii mai zvîcneşti oleacâ din chicioari.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Trăinel ,
    Ce stii ? Post-mortem se mai dau decoratii??
    Iar daca da, sa-i cautam si sa le isplicam cazul nost'! E tare grava problema si foarte dureroasa! Era un coleg brava! Sa dea domnu, sa nu fie asa de rau. Sa mai traiasca sireacu'!

    RăspundețiȘtergere
  11. Decoraţii nu ştiu a sî mai da, da uitaţ în sămn di respect pro fund-înţălegiţ voi ci vreu sâ zîc, putem sâ-i dăm lu Cezar o cupâ. O facim din chieli cum îi ceia di la oghieli, câ din asta avem distulâ şî împăcăm şî capra (nu ţapu) şî curechili. Ci zîciţ, votăm?

    RăspundețiȘtergere
  12. Decoratie ? Aia,ceatirna ? Ce atirna,scuze.Ceatirna-i un fel de ...flescoi .
    e-ON...

    RăspundețiȘtergere
  13. Papagali nenorociti! Voi credeti ca mor caii cand vor magarii!??

    RăspundețiȘtergere
  14. Robert Horvath wrote...
    @ Don Corleone ESTI DE O INCULTURA ENCICLOPEDICA. CHIAR SI PRESEDINTELE BASESCU A CITITI IN VIATA...
    Continue >>

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, ma, da!
    II buna di tat ideea! II dam una cupa!
    Ca pi vremuri La Steaua, La Dinamo!
    Ii dam ... Cupa Cupelor! ori ... o centura?
    Hait! Ce zici ... o centura n-ar fi brava?

    RăspundețiȘtergere
  16. Votam, votam cu bilele la vedere ca oricum avem fiecare cite 2! Cezar oricum nu poate vota ca am auzit pe NET ca el e omul cu o singura bila, la fel cum PLANU e omul cu 10 bilutze.
    Biliardosu

    RăspundețiȘtergere
  17. Valeu,care-ai adus zmintitu' si aici ? Fugiti bei,ci aist impusci si curentezi pi tati !
    e-ON...

    RăspundețiȘtergere
  18. Mei, mei....
    A vinit CEZAR! CEZAR traieste!
    CEZAR, nu te lasa! P.S.: Alooo ...
    Pi cini facusi mata .... zmintit ???

    RăspundețiȘtergere
  19. Robert Horvath !
    Aista-i fugit din cameshi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Carantina, carantina!!!!!! Lasati-l pe mister H de partea cealalta, la PlanoX, unde-si bea cafeiul zilnic si se dueleaza cu Akord!

    RăspundețiȘtergere
  21. Astia de la Cezar in jos ,cred ca-s intelectualii din armata ! Cour de Leone

    RăspundețiȘtergere
  22. Robert Horvath !
    ???? Aista, cini mai ie ???
    De cari cameshi vorovesti matalii?

    RăspundețiȘtergere
  23. Garantat,mai putin Galbejitul ala cu basca-Tnt-atul!

    RăspundețiȘtergere
  24. @ANO FELUL 21.51
    Armata nu-i cladire de birouri,asa ca ,in afara de ceva intelectuali,este plina de narozi.
    Da,matali,matali esti mai sus de Cezar?Sincer,nu pari!
    Scortzea

    RăspundețiȘtergere
  25. Mei, mei ...
    "Cezar oricum nu poate vota ca am auzit pe NET ca el e omul cu o singura bila, la fel cum PLANU e omul cu 10 bilutze."
    _________
    Aistea's informatii clasificate! Nu trebe date la pablic-relaisan! Voi vret' sa vina piste noi aia care supravegheaza datele? Numai ca dezbaturam cazu'! Mai cu grija, ... cu oaulii!

    RăspundețiȘtergere
  26. Admin stai o tura pe tusha ca la Piticot c-ai greshit! Nu Molotov ci Hrusciov.

    RăspundețiȘtergere
  27. hai ca m-ati facut sa rad cu pofta!!!
    aveti umor nu gluma

    RăspundețiȘtergere
  28. Mei CL-istule shezi blind cu mister RH al tau! Sper ca nu-tzi trece cumva prin minte sa ni-l aduci pe cap pe-acilea.
    RH pozitiv

    RăspundețiȘtergere
  29. @bai don Corlieoni,
    sper ca n-ai venit sa ni diturnez atantia dila ci discutam!?Ia,zi una scurti,di verificari !
    e-ON...

    RăspundețiȘtergere
  30. Mei, mei ...
    Care Admin? care Molotov? care Hrusciov
    Mei, mei ... spune si noua! Sau ti spun lu'Cezar, care mi-a zas c-o sa cheme baietii buni din Deta! Stiti, nu? Deta-i acolo, la el! Asa ca ... ia videti-va voi, di treaburili vost', ca punem gasca pi voi!

    RăspundețiȘtergere
  31. e-ON-uli am pierdut legătura în cascâ cu Cezar! Fii bu şî dă oleacâ drumu mai mult la curent ca sâ-l pot auzî mai bini!

    RăspundețiȘtergere
  32. Mhheei, mhhei am auzit ca cautati piele pt. cupa lui Czar. Ii donez eu ca si-asa am destula, ba imi mai si atirna prin unele locuri...

    RăspundețiȘtergere
  33. CEZAR e plecat la DETA.
    Negociaza cu ce a mai ramas din gasca!
    O si videti voi pe dreaku, acusi-acusi!
    Vine si tigri2, cu ieroplanele ...
    Aista, a vorovit sa vina si Smecher cu F15/F16/A10 si ce-o mai visa el cand nu-i la TV
    Razbel, omor va fi! Bagati bine la cap!

    RăspundețiȘtergere
  34. Cititi si beti-va cafeaua, militari rezervisti !
    http://ziarero.antena3.ro/1312177392-Dementa_la_MAI_IJP_Covasna_a_adoptat_Tinutul_Secuiesc_in_noua_stema_oficiala

    RăspundețiȘtergere
  35. Cind se lumineaza de ziua trecem dealul si rezolvam problema cu stema.Tu ramii acasa,sa fii odihnit cind ne intoarcem.Ca altfel nu poti sa ne freci ridichea eficient.
    Scortzea

    RăspundețiȘtergere
  36. Sa-l luam si pe Cezar cu noi ca parc-a zis c-a fost pifan-cercetas. Ne trebuie si de-astia care sa fie iutzi de picior ca shoshoii.
    Shoshonu

    RăspundețiȘtergere
  37. Halt, halt!!!!!!!!Ne trebuie shi-un telefonist, voi stit vreo-unul?

    RăspundețiȘtergere
  38. Desteptaaaaarea Cezare la planton!

    RăspundețiȘtergere
  39. V-am lasat urme pe scoarta cerebrala(acum nu ca ati avea prea multa) zurbagiilor! Nici-o postare fara Czar!
    Ce instructie as baga in voi,trupe speciale v-as face( mai ales magarul si cu tapu!!
    Hai, desteptarea ruginitilor! Czar

    RăspundețiȘtergere
  40. Czar,
    Bravo! Le-ai tras-o tovaraseste!

    RăspundețiȘtergere
  41. Afirmatii neclare ale celor doi deputati PNL sau incomplet redate.Sa lase sa se inteleaga ca militarii care au castigat pe Legea 119 vor pierde?Risca sa fie votati numai de 10% dintre militari.
    Voi reveni cu precizari pe propriul blog dupa concediu.

    RăspundețiȘtergere
  42. @Plano
    De unde ai dedus tu asta?
    Se doreste o lege OCUPATIONALA, dar care nu va afecta deloc cresterile celor carora li s-a marit pensia pe legea 119.
    Oricum, in viitorul apropiat (pana la finele saptamanii) va urma un comunicat la PNL (USL) care va contine precizarile/clarificarile necesare.

    RăspundețiȘtergere
  43. MESAJ.......... ANONIMILOR SI GOLANASILOR DE CARTIER SAU DE CAZARMA !

    Serviciilor le este frica de mine si nu invers ! Eu sunt trecut prin multe...am trecut pe langa streang...nu-mi este frica de nimic si de nimeni
    Uitati-va cu atentie la fotografii. Am eu o figura care de om fricos ?
    Anonimii nu au nume sau onoare.
    Ei fug si se ascund ca niste sobolani....
    Deschideti si privit cu atentie...
    Eu traiesc intr-un oras dur si nimeni nu m-a atacat niciodata ......NICIODATA
    Am o figura de gangster si........... poate sunt unul.
    Multa atentie . Daca aveti ceva de spus
    sa ne intalnim fata in fata......Nu mai raspund unor fricosi....si golanei
    Deschideti si studiati cu atentie
    Repet am doua facultati de arta cu diploma si o scoala de corectie fara.
    Ultima m-a invatat multe ...stiu sa dau un cap in gura si chiar mai multe.
    In Japonia am devenit un maestru al luptelor martiale. IN SUA am facut parte.....
    http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html
    http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html

    CONCLUZIE : EU NU AMENINT PE NIMENI DAR MAI BINE PASTRATI DISTANTA......

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri