Google Translate

luni, 22 august 2011

UPDATE. Fierbinţeală mare. Traian Băsescu, invitat diseară la TVR | LIVE TEXT


Fierbinţeală mare. Si la propriu si la figurat.
Domnul Președinte (Premier si toate ce-o mai fi) Traian Băsescu,
va fi în această seară, începând cu ora 21.00, invitatul unei ediții speciale la TVR1.


Realizand importanta istorica a momentului,
de insemnatate exceptionala pentru patrie si intreg poporul care a mai ramas fidel cauzei,
MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing,
va invita sa fiti pe aici, pentru a urmări cele mai importante declarații ale șefului statului.


Daca aveti oarece a intreba deoarece, va rog s-o faceti!
Raspunsul il veti primi voi, cat de curand!
Domn Presedinte nu uita, si nu iarta!
Carcotasii, pot sa spuna ce doresc,
dar noi vom merge inainte!
Cu Salut voios de pionier,
Admin
====================
UPDATE
LIVE TEXT
=============


Președintele Traian Băsescu susține că e nevoie ca în maxim doi-trei ani să se creeaze Statele Unite ale Euopei , singura soluție ca Euopa să facă față provocărilor globalizării. Președintele a pledat este în această seară pentru această temă în cadrul unei emisiuni la TVR1 găzduită la reședința sa de la Neptun.



 * DESPRE PROIECTUL ROȘIA MONTANA: Aș vrea să văd începută exploatarea aurului de la Roșia Montana. Acest aur trebuie să ajungă în rezervele BNR. Trebuie să ne consolidăm rezervele. Ar trebui să aducem rezervele noastre de aur la peste 200 de tone în următorii ani. E treaba guvernului să renegocieze partajarea beneficiilor.

 * "Eu as vrea sa vad inceputa exploatarea aurului la Rosia Montana. Pe forumuri a fost o controversa foarte puternica, dar unii de dragul ecologiei, altii se gandesc ca vom pune banii la buget pentru deficite sau somaj. Nu. Noi avem nevoie de acest aur pentru a-l duce in rezerva BNR. Incertitudinea viitorului obliga orice stat care isi poate consolida rezervele si cred ca din exploatare ar trebui sa ridicam rezerva la cel putin 200 tone aur in urmatorii ani, pentru ca vedeti cat sunt de volatile monedele".


 * DESPRE STATELE UNITE ALE EUROPEI: Statele Unite ale Europei nu este o formulă nouă, a fost avansată și pe vremea lui Churchill. Dar e un moment de criză economică și cu riscul de a reveni la criză, or în situații de criză e nevoie de măsuri îndrăznețe. De aceea am spus că e nevoie ca repede, în doi-trei ani, să se creeze Statele Unite ale Euopei. Procesul de globalizare ne arată cât de mici suntem fiecare în comparație cu capitalul, cu piața. S-a dovedit că guvernele pot fi înfrânte de piață. Sistemul global va mătura tot ce e lipsit de forță, de capacitatea de a-l înfrunta. Capitalul nu mai e deținut de state.


** Crearea UE a însemnat cedarea de suveranitate din partea UE. Statele UE trebuie să se obișnuiască cu noile realități.


** Pactul Euro e o soluție la care au aderat toate statele din zona euro plus altele din afară, inclusiv România. Asta înseamnă să ne așeyăm cheltuielile până în 2020 pe niște fire pe care trebuie să le urmăm. Asta înseamnă o cedare de suveranitate.


** România nu renunță la obiectivul de a intra în zona Euro în 2015.


** Oamenii politici trebuie să convingă popoarele că Statele Unite ale Europei nu le afecteaă personalitatea, identitatea, cultura. Oamenii politicii vor trebui să ia această decizie în maxim doi-trei ani. Dacă nu se va trece la implementarea procesului unificare nu doar monetară, ci și fiscală....


** Sigur, că sună rău să știi că TVA-ul nu se mai stabilește la Bruxelles, că cota nu va mai fi unică, ci progresivă sau că va fi de 20%, și nu de 16%. Dar va trebui să înghițuim această pastilă pentru ca Europa să fie viabilă în fața globalizării. Eu sunt un atalntist, susțin parteneriatul cu SUA, dar Europa trebuie să aibă forța să adopte soluția politică corectă. Euopa are o mare problemă acum și soluția ține de ceea ce poate faceși cum poate concura peste 5-10 ani.


===============================================
Iata cele mai importante declaratii facute de Traian Basescu:
===============================================
Despre Statele Unite ale Europei
• In primul rand nu este o idee noua. A mai fost discutata, dezbatuta. Churchill este unul dintre ultimii proeminenti care au propus-o.
• Este un moment de criza economica si cu riscul de a se reveni in recesiune. Inca nu suntem la acest stadiu, dar exista si acest risc.
• In situatii de criza trebuiesc masuri indraznete. E foarte greu sa spui azi, ca politician, ca ar trebui create atat de repede pe cat se poate - doi, trei ani - ca ar trebui create Statele Unite ale Europei
• Guvernele au dovedit ca pot fi infrante de piata, de vointa investitorilor
• Sistemul global va inlatura tot ce este lispsit de forta, care nu poate rezista
• Statele au resurse mult mai mici decat le-ar trebui si resursa e in mana sectorului privat, a marilor companii, a bancilor, iar statele trebuie sa se gandeasca cum pot face fata pentru a da confort celor care detin banii ca le pot da si banii inapoi.
• Acum ne confruntam cu o criza de incredere a marilor investitori in guverne, pentru ca fiecare guvern luat in parte e pus sub semnul intrebarii daca mai poate returna banii pe care eventual i-ar imprumut
• Trebuie sa ne obisnuim cu realitatile, toate statele membre ale UE au facut cedari masive de suveranitate cand s-a infiintat serviciul extern al Uniunii, cum la fel se pune problema Pactului de Stabilitate. Este un pact prin care ne obligam la anumite repere in bugetele nationale si acum vine si o Comisie Europeana care sanctioneaza nerespectarea normelor.
• Mai mult, se pune problema cresterii Fondului European de Stabilitate Financiara. Acum are o valoare de 240 mld. de euro, Grecia a tras deja de doua ori, Irlanda si ea, Portugalia la fel. Se pune problema maririi acestui Fond iar accesarea banilor se face in conditii stricte de respectare a unor canoane bugetare.
• Deja nu mai faci ce vrei, daca vrei sa fii in UE sau sa accesezi bani din acest fond.
• Europactul, pactul pentru Euro este o solutie la care au aderat toate statele din Zona Euro si state din afara. Asta inseamna ca suntem obligati sa ne asezam cheltuielile si obiectivele pana in 2020 pe niste fire pe care trebuie sa le urmam.
• Daca nu, tara e penalizata. Deci sunt cedari de suveranitate, oricat ne-am face ca nu intelegem.
• Romania isi mentine obiectivul de a adera la Zona Euro in 2015, nu vrem sa nu facem parte din aceasta familie europeana, iar crearea unui guvern al Zonei Euro e altfel spus decat am spus-o eu. Acest guvern va avea ca prim obiectiv politicile monetare si fiscale ale fiecarui stat, si aici era un element total de suveranitate.
• Avem o contradictie majora, care a facut sistemul sa tremure din temelii, o politica monetara unica la Zona Euro si o politica fiscala nationala.
• Nu se poate urmari o politica monetara unica fara sa existe si o politica fiscala care sa o acompanieze.
• Rezultatul e guvern la nivelul zonei euro ca prima propunere.
• Eu insumi nu stiu daca e solutia pe care clasa politica romaneasca si poporul roman o vor adopta.
• O astfel de decizie nu poate fi luata decat printr-un referendum in care romanii sa se pronunte.
• Sunt convins ca Germania, Franta, Italia, Spania au aceleasi analize pe care le am si eu si vad crearea Statelor Unite ale Europei ca o solutie pentru Europa.
• Probabil ca politicienii ar duce-o la fel de bine sin intr-o Europa unita si intr-una individualizata, dar obligatia polticienilor e sa garanteze sanse de viitor pentru popoarele pe care pretind ca le servesc.
• Marea problema e daca avem liderii politici care sa convinga popoarele ca asta este solutia? Raspunsul meu e indoielnic din punct de vedere al acestei convingeri. Nu am convingerea ca oamenii politici de astazi au forta sa convinga popoarele ca SUE nu le afecteaza cultura, traditiile, personalitatea fiecarui popor. Nu cred ca aceasta generatie de oameni politici poate sa convinga popoarele.
• Evolutia lumii nu ne da si sansa termenului lung. Oamenii politici europeni vor trebui sa ia aceasta decizie in maxim doi trei ani. Daca nu o vor lua si nu se trece la implementarea procesului de unificare fiscala, dincolo de trei ani s-ar putea sa fie prea tarziu, pentru ca implementarea necesita timp.
• Suna rau sa stii ca TVA se stabileste undeva la Bruxelles, ca va fi o cota de 20%, suna extrem de rau acum pentru orice om din Romania, si totusi va trebui sa inghitim aceasta pastila daca vrem ca Europa sa fie viabila in fata globalizarii.
• In momentul de fata discutam doar de mari puteri economice si puteri emergente, tari cu populatii enorme in raport cu tari precum Grecia sau Romania, or e clar ca Europa trebuie sa aiba forta de a adopta solutia politica corecta.
• Eu voi sustine, desi sunt un atlantist, nu pot sa spun eu vreau un parteneriat cu SUA ca si cum nu as trai in Europa.
• Europa are o problema acum si solutia e ce poate face si cum poate concura peste cinci ani. Acum, Europa pierde in mod continuu din competitivitate, care s-a bazat mult pe imprumuturi.

Despre proiectul Rosia Montana
• Am spus si in opozitie, si ca presedinte am spus ca sustin acest proiect. Nu e o noutate, dar acum il sustin mai mult ca oricand, din motive pragmatice.
• Uitati-va ce se intampla cu toate monedele, au probleme de stabilitate si de depreciere. Daca va uitati ce s-a intamplat in ultimii cinci ani, pretul aurul a crescut de la 620 de dolari uncia acum cinci ani la 1.890 de dolari. O diferenta de 1.270 de dolari cu perspectiva cresterii pana la 2.300 - 2.400 de dolari anul acesta.
• Eu as vrea sa vad inceputa exploatarea aurului la Rosia Montana.
• Pe forumuri a fost o controversa foarte puternica, dar unii de dragul ecologiei, altii se gandesc ca vom pune banii la buget pentru deficite sau somaj. Nu. Noi avem nevoie de acest aur pentru a-l duce in rezerva BNR.
• Incertitudinea viitorului obliga orice stat care isi poate consolida rezervele si cred ca din exploatare ar trebui sa ridicam rezerva la cel putin 200 tone aur in urmatorii ani, pentru ca vedeti cat sunt de volatile monedele.
• As avea toata increderea intr-un euro al SUE.
• Ca sef de stat parca as vrea sa-mi pun tara in siguranta, de aceea cred ca exploatarea de la Rosia Montana trebuie sa inceapa.
• Cred ca Romania trebuie sa-si mareasca rezerva de aur pentru viitor. Cum sa fie renegociat contractul, nu ma pricep.
• Daca in ultimii cinci ani aurul a crescut cu aproape 200%, cel al argintului a crescut cu 500%
• Trebuie sa iesim din demagogie, am discutat inainte de emisiune cu ministrul Mediului angajamentul companiei mixte. Statul roman are o redeventa de 4% care vine automat, ceea ce inseamna la 300 de tone ca 20 de tone vin gratis in rezerva BNR. Probabil o renegociere ne-ar aduce ceva mai mult.
• Ar trebui sa dam drumul la exploatare pentru ca am creste rezervele de aur si pe de alta parte cream locuri de munca.
• Romania va mai deschide in perioada urmatoare doua exploatari de aur. Un zacamint de 50 de tone si altul de 54 de tone, cu companii romanesti.

Despre acuzatiile formulate de Victor Ponta:
• Omul acest e atat de imatur ca imi e si jena sa-i mai raspund. E un om imatur care pana sa ajunga la maturitatea necesarea unui lider de partid va impinge partidul in opozitie inca 20 de ani. Atat il duce capul, atata face.
• Va pot garanta ca eu ca sef de stat nu am avut nicio finantare de la Gabriel Resources, dar il pot intreba daca stie sigur ca Gabriel Resources a finantat pe cineva, am fost doar doi candidati in turul doi.
• In orice caz, nu trebuie sa luam in serios un om imatur.

Despre demisia lui Cseke Attila
• A facut bine ca a plecat, pentru ca prin pozitiile lui a facut ca Ministerul Sanatatii sa cheltuiasca extraordinar de multi bani nejustificat.
• Eu ma uit unde se duc banii. Daca la CNAS s-a stabilit un oarecare echilibru, la bugetul MS e o mare problema cu programele nationale.
• Am avut o discutie cu actualul ministru (n.r. - Ritli Ladislau) inainte de a depune juramantul. S-au stabilit niste prioritati pe termene. Asta a fost si discutia, ca nu-i primesc juramantul daca nu respecta acele termene.
• Acolo trebuiesc facute cateva lucruri. Sper ca dl ministru sa le faca in termen, asa cum a promis, pentru ca e o chestiune de onoare.
• Si la CNAS trebuiesc vazute abordarile clientale si fraudele, dar asta nu se rezolva decat prin actiunea institutiilor statului si nu implica revenirea la un sistem centraliza dinainte.
• De ce autonomia Casei e o problema iar autonomia Tinutului Secuiesc nu e o problema? Daca avem vreo sansa spre mai bine, e cu cat impingem lucrurile spre teritoriu, spre adiminstratiile locale.

Despre votul uninominal
• Daca proiectul depus de PSD vizeaza vor uninominal intr-un tur sau doua tururi, necompensat, orice varianta este buna.
• E mult prea multa incorectitudine cu votul uninominal compensat. Este clar ca sansa tarii e sa-si reduca si cheltuielile sociale, si de functionare a statului.
• Avem 54 de programe sociale, trebuie sa ramana noua mari programe sociale.
• Trebuie sa ne dimensionam statul la ce putem suporta financiar, si asta inseamna reorganizare administrativa, oricat s-ar supara unii sau alti.

Alegerile din Neamt si Baia Mare
• Din rezultat rezulta un singur lucru: USL este si va fi un esec electoral. Ori de cate ori PSD si PNL pierd alegerile, alegerile sunt fraudate. Asta nu le scuza perfomanta proasta, si nici un roman nu o sa creada acest slogan.
• Eu privesc mai atent la Maramures, unde marea Alianta a lua 41 de procente si imediat dupa a fost PDL cu 35%. Cam aici stam cu voturile. La Piatra Neamt, a pierdut de a rupt PSD
• Eu l-am atentionat amical pe Antonescu - pe care il consider la fel de imatur -, "de ce vrei sa ramai in opozitie si dupa 2012?". I-am spus-o pentru ca imi pare rau de liberali, mi-ar parea rau sa-i vad in opozitie si dupa 2012. Va trebui sa revina cu picioare pe paman si sa vada cat fac electoral daca vor sa guverneze.
• Eu nu ma joc de-a Constitutia. Art. 103 se refera la partide care obtin 51%. Aliantele sunt variabile. Trebuie sa citeasca foarte bine articolul 103, sa inteleaga foarte bine ce s-a intamplat la aceste alegeri si sa decida in consecinta.
• Alianta DA nu a revendicat niciodata 51%.
• Cu peste 51%, presedintele nu mai are voie sa consulte nicio alta formatiune politica. Daca ar fi vrut Constitutia sa includa si aliantele, daca scria acolo la 103: aliante, asociatii de bloc si orice altceva, tocmai pentru ca aliantele sunt variabile...
• Negocierile trebuiesc facute, daca USL va obtine 70 sau 30%, pentru mine e egal. Daca in interiorul USL e un partid care va avea un 51% din membrii parlamentului, nu voi mai chema niciun partid la consultari.

Zvonurile legate de numirea lui Dinu Patriciu premier
• Luati slugoii astia de la televiziuni care sunt obisnuiti sa primeasca bani de la el si intrebati-i cand li s-a spus sa lanseze zvonul acesta. Cum va puteti imagina ca e posibil sa faci o asemenea desemnare?
• Eu nu am avut nimic cu Patriciu niciodata. Rosca Stanescu si Patriciu au pornit un razboi in numele opiniei lor, ca eu am trimis dosarului lui Patriciu in instanta.
• Nu-mi plac spectacolele de la DNA. Una e ancheta, si alta showul. Spectacolele de la DNA nu plac.

Sursa text: HotNews.ro

33 de comentarii:

  1. He, he, he, Admin "gînd la gînd cu bucurie"!
    Pe ăsta din poză îl pun bine în guvernul meu, îl pun la păstrare! La beci...să nu se strice!

    RăspundețiȘtergere
  2. Schimbare de ,,macaz'' la lumina zilei?
    Urmeaza UP DATE ?
    Ceva fierbinte?
    8-imistu'

    RăspundețiȘtergere
  3. PS. Scuze am uitat sa semnez: Cezar"s uncle!(h:19;15)

    RăspundețiȘtergere
  4. @19.15
    Apuca de largeste beciul,ca marfa este...cacalau!
    Zicsieu

    RăspundețiȘtergere
  5. Mei, mei ...
    Si nici nu incepu emisia ...
    Mei, mei ...
    Apropo ... dar pe, cu Lenuta cum ramane?
    Mei, mei ...
    S-o pastram si pe ea (la beci, in beci...)!
    Buna rau, de buna! Mei, mei ...
    Fara ea, nu poci!(As zice s-o l'om si pe Ritzi!)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mei, mei ...
    Daca ,,o cazezi''pe Nutzi,pentru echilibrul infernului,cazeaza-o si pe Andreea Vass !
    Zicsieu

    RăspundețiȘtergere
  7. Mei, mei ...
    Dac' o l'om pe Vass, musai si pe Roberta A_A_E.
    O frumusete, dar avem nevoie si de o "numaratoare"! O pune cu numaratoarea!
    Iar "purtatoare de vorbe" ... pe ... E_B_A!
    E _UE, vorbeste bine, mult si mai ales,ce trebe!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Mei, mei ...
    E_B_A vorbeste daca are ce sa ,,citeste''.Cautati inregistrarile in care minunatia lui taticu ,,voroveste'' intr-o sala, in fata tineretului.Urmaritii ochii.Stinga-dreapta,sus-jos...Si cred ca au folosit minim doua proiectoare,pentru ca minunata muta si capul ,cu tot cu ochisori.
    Zicsieu

    RăspundețiȘtergere
  9. Mei ... mei ...
    Nu fi rau ...
    Daca e "handi'hap", ajutam si noi la ea!
    Ii dam sa aiba de "cetit"!
    Ajutam un om nacajit! O dam iarasi la ...UE.
    Asta daca i-o mai place, o mai vre!
    Mei, mei ...
    Ca doara e ... "fata lu' tata"!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doua minute pina la ...Ha,ha,ha !

    RăspundețiȘtergere
  11. Voi chiar va uitati la derbedeul asta?

    RăspundețiȘtergere
  12. Pssst.....
    A inceput .... baa.... e de belea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Baaa da urat mai este..nu ma mai uit

    RăspundețiȘtergere
  14. Urît, mai urît ca mine, beţiv şi tîlhar! Băi frate, golanul să reprezinte pe cine-o vrea, dar nu pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ha,ha,ha!Lasa ca va pun eu pilea pe gard,gauzarilor !

    RăspundețiȘtergere
  16. @ALL
    ,,Ca sef de stat parca as vrea sa-mi pun tara in siguranta''
    SEF DE STAT?
    COMANDANTUL SUPREM?
    ,,Halatul,cit e halatul?''
    CRETUlescu

    RăspundețiȘtergere
  17. Bei, bei ce-i lipseşte chiorului:Statele Unite ale Europei, că aici în Rumunika le-a rezolvat pe toate! Vorba aia: "Cei lipseşte chelului-tichie de mărgăritare".
    Ca să nu-i cadă scufia poate ar trebui să i-o lipim de ţeastă cu nişte pioneze.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dar aurul, aurul din BNR unde l-a pitit Isărescu? Să-nţelegem că-n loc de aur, BNR are la tezaur belete higienice fără de valoare?

    RăspundețiȘtergere
  19. Aşa au fost furate alegerile în judeţul Neamţ „SCHEMA PINALTI” - scrie TRICOLORUL,Vadim
    ======================
    ... la Neamţ, sub bagheta lui „Pinalti”, bandiţii din PDL au testat un nou tip de „suveică electorală”, care se poate dovedi fatal pentru Opoziţie. Concret, pedeliştii lui Gheorghe Ştefan au bătut coclaurile, împărţind cadouri electorale în schimbul buletinelor sau al datelor de identitate ale persoanelor care au acceptat şi al promisiunii că, în ziua votului, nu vor călca în secţia de votare. Aceşti oameni au fost centralizaţi în Tabele de lucru, pînă cînd numărul persoanelor sfătuite să stea acasă a fost de două ori mai mare decît estimările privind rata prezenţei la vot. Pe baza acestor date colectate dinainte, duminică au fost organizate adevărate „batalioane de asalt“, care au fructificat datele de identificare colectate şi care au fost cărate în secţiile de vot cu autobuze, microbuze şi autoturisme, pentru a vota în numele absenţilor. Schema a fost pusă la punct cu complicitatea membrilor conducerii anumitor secţii de vot, chiar nominalizaţi de Opoziţie şi care au fost plătiţi să închidă ochii la această operaţiune. Cu mici disfuncţiuni, ea s-a dovedit imbatabilă. Astfel, în orice moment al zilei respective, indiferent de numărul celor prezenţi la urne, PDL a controlat totul, venind la urne cu un număr de buletine în favoarea sa, egal cu prezenţa benevolă la vot, indiferent cu cine au votat benevolii. Concret, dacă pînă la o anumită oră, într-o secţie de votare veneau 10 alegători, pedeliştii aduceau cu încă 10 persoane, care votau în favoarea candidatului PDL, pe buletinele deja colectate, indiferent de ce opţiuni electorale îşi exprimaseră cei venit la urne de bunăvoie. Astfel, se explică prezenţa aproape dublă la vot din judeţul Neamţ în comparaţie cu Maramureşul, precum şi diferenţa uriaşă dintre primul şi cel de-al doilea clasat. Această nouă metodă de fraudare, testată duminică la Neamţ şi preconizată să fie aplicată în 2012 în majoritatea colegiilor electorale din România, combinată cu modificarea Legii electorale, care va permite alegerea parlamentarilor dintr-un singur tur, va fi principala schemă de menţinere la Putere a găştii lui Traian Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ştiţi care e marele cîştig al alegerilor de duminică? - scrie Tricolorul, Vadim
    ============================
    Le-a mai tăiat din nas celor doi fătălăi, Crinuţa şi Victoriţa, care ne scoteau ochii că făcătura USL are 70%. Uite că abia dacă adună 30%...
    ============================

    RăspundețiȘtergere
  21. Base pierde din vedere ca, daca se modifica Legea electorala, in sensul ca mandatul se atribuie celui care a obtinut cel mai mare numar de voturi intr-un colegiu, partidul sau alianta care obtine 40-45% din voturi pe tara poate sa castige 60-70% din mandatele parlamentare.
    Nu va indrazni Base sa desemneze alt premier decat al USL, daca aceasta are mai mult de jumatate din mandatele parlamentare.
    De o va face...asa cum zicea Ponta, ii vor explica direct Constitutia...suspendandu-l.

    RăspundețiȘtergere
  22. Greseala . nU LIE-A MAI CAZUT DIN NAS. Ei tot cai breji se cred si acuma guita ca le-a furat altul din troc.Pi daca ei cred ca o sa mearga la votare impotriva lui Basescu care are tot sistemul la picioare, doar cu sondajele de acuma un an , sau altele comandate, vor primi peste rat pana le va da sangele. Iar acuma s-a lamurit si mai mult lumea cat de aerieni sunt. Au pierdut si mai mult din sustinatori, pentru ca lumea a vazut ca nu sunt buni decat sa oracaie . Sunt impotenti.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu au consilieri buni, nu stiu sa comunice cu lumea, trateaza lumea cu superioritate, se bazeaza doar pe ura romanilor impotriva lui Basescu, fara sa realizeze ca aceasta ura va duce la absenteism atata vreme cat nu primesc altceva in chimb, cat nu vad nicaieri omul pe care sa il urmeze. Romanii au nevoie de un nou lider in care sa creada. Din pacate acesta nu exista .

    RăspundețiȘtergere
  24. @Anonim
    Greseala lor este ca nu dau pomeni ca portocaliii si izmenarii, poate vrei sa spui.
    Pungile lui Pinalti tin de foame o saptamana... si dupa aia iar incep sa oracaie impotriva regimului de base.
    Chestia cu impotenta o imprumuti din prostiile debitate de nen`tu Base.
    Nu va mai dati voi ingrijorati sau preocupati de soarta USL!
    Faceti-va griji pentru soarta base-n bocilor! Latul se apropie...

    RăspundețiȘtergere
  25. Calm Plano calm!!Ce-ai patit?Nu mai ai aer??
    Asta cu latul seamana a vadimisme sau dogarisme

    RăspundețiȘtergere
  26. Mei,mei, care ai consumat alcool pe-acilea? Atentzie nu fumati si nu umblati cu foc deschis ca sarim in aer!
    PSI-ul

    RăspundețiȘtergere
  27. Cele mai bune afaceri cu statul le face conform statisticilor -peste 64.000.000€/anual-(tocmai au spus-o cei mai buni prieteni ai lui,Realitatea TV)
    ia ghici cineee??"persecutatul" Voiculescu.
    Pai stai sa vina USL la putere si atunci sa vezi "afaceri de afaceri" ca asta nu se satura niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mei, mei ...
    Dar la asa subiecte tari (unele idei doar strict personale, dar cu efect puternic asupra unor drogati, bolnavi de sindromul Basescu), nu vad COMENTARII pe masura! Ia viniti cu totii, sa videm cum e cu cele zise de EL COMANDANTE, ca iar ne trezim cu Robertica, Nutzica etc. ca incep a ne face capu'mare, ca ce bine ar fi, daca am face si drege, asa dupa cum si in ce fel, spunea SUPREMUL maria sa ....
    Mei, mei ...
    Astia vor sa ne testeze! Sa le dam si noi, ce vor ei: raspunsuri, pe masura maretelor idei!

    RăspundețiȘtergere
  29. Mei, mei nu putem ca ne sare la jugulara portocaliul de Gaura de Leu!
    Iepurli altoit

    RăspundețiȘtergere
  30. Mei, mei ...
    Chiar asa? Va este frica tare?
    Mei, mei ...
    Nu va fie frica ... Maine va fi mai rau!

    RăspundețiȘtergere
  31. Stiti ce deosebire este intre uslasi si basisti ? Denumirea . Altceva, nimic.Aceleasi apucaturi, aceleasi ambitii,aceiasi grija fata de om , aceleasi replici, aceiasi miopie cand e vorba de greselile proprii, aceeeasi ura fata de cei ce nu le impartasesc ideile, acelasi obicei de a da vina pe ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  32. @Cititor
    Chiar atat de lipsit de imaginatie esti incat nu percepi nicio deosebire intre cele doua tabere de politicieni?
    Sau, asa trebuie sa spui pentru demobilizarea electoratului?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri