Google Translate

duminică, 7 august 2011

Împăratul roman Nero, a fost acuzat de popor că a dat foc Romei. Basescu-PDL, ar da foc Romaniei?


Anunțul-șoc al lui Băsescu, potrivit căruia nu e dispus să dea guvernarea USL nici măcar dacă ia peste 50% în alegeri are, în mod cert, motivații profunde. Enormitatea e prea evidentă pentru a nu exista motive solide în spatele debitării ei, mai ales că actualul președinte a numit un premier, în 2004, exact din partea unei alianțe tip USL, adică DA. E clar că șeful statului știe ce riscă aruncînd asemenea teorie nedemocratică pe tapet, iar cîștigul scontat trebuie să fie pe măsura pierderilor de imagine.
Care ar fi motivele anunțului lui Băsescu?



În ultima vreme se petrec evenimente interesante, aparent fără legătură unele cu altele. Ministrul Borbely e luat la puricat de organe, la fel și Ponta. Patriciu atacă tot mai dur USL și pe Antonescu, dar lansează chemări la împăcare lui Băsescu și intră vertiginos în grațiile presei portocalii, oamenii lui Tăriceanu ies și ei la rampă cu înțepături la adresa alianței liberalo-pesediste, Petre Roman, finul lui Patriciu, anunță că așteaptă ca Băsescu să-l reactiveze politic (?!!), gruparea Vanghelie zguduie tot mai tare barca pesedistă, Iliescu repune pe tapet ideea suspendării președintelui. Iată că, mai nou, Băsescu anunță la B1TV că nu va da guvernarea pe mîna USL chiar dacă ea cîștigă alegerile, îl laudă voalat pe Patriciu și îl face arșice pe Tăriceanu, neuitînd să adauge, însă, că visează la o guvernare PDL-PNL-UDMR. În fine, am mai avut și scandalul amorsat de Jeffrey Franks, cu ale sale majorări de salarii dezmințite mincinos de către pedeliști. Pentru că problema se discutase, cu adevărat, în coaliție.

Ai spune că de vină sunt efectele caniculei, dar noi înclinăm să credem că în spatele tuturor acestor mișcări se coace, de fapt, un mega-scenariu spectaculos, care va da în clocot cel mai probabil în octombrie-noiembrie.


Mai precis, dinspre Băsescu începe să se simtă mirosul fricii.
Situația economică încordată la nivel internațional, cu o Americă abia scăpată de un faliment răsunător și cu o Grecie salvată tot in extremis în UE, fac ca revenirea economică palpabilă în buzunarele românilor, pe care se baza PDL pentru revenirea în sondaje, să devină o utopie în următorul an.


Inițial, PDL preconiza ca, din toamnă, să dea drumul unor manevre populist-economice, care să marcheze startul reabilitării partidului în sondaje; de acum, e clar că nu există resurse pentru așa ceva, drept pentru care puținul existent va fi aruncat pe piață abia anul viitor, cît mai aproape de perioada alegerilor. Deconspirînd posibilitatea unei mărunte reveniri a salariilor bugetarilor, șeful delegației FMI nu a făcut decît să dea planurile de taină ale PDL peste cap. Dacă se va da ceva înapoi, va fi doar anul viitor, iar anunțul pompos trebuie musai făcut de guvernanți și nu de Jeffrey Franks, în numele goanei după procente electorale.


Un alt aspect demn de remarcat e că, de la congresul încoace, PDL nu a făcut nici măcar un sfert de pas în direcția reformei interne profunde pe care mai toată lumea o clama pînă la forul amintit. Nicio clarificare doctrinară, nicio deschidere a partidului, nicio analiză la rece a efectelor congresului, nici măcar sondajul anunțat ritos de Radu Berceanu, care ar fi trebuit să determine dacă, după o lună de la alegerea noii conduceri, se simte ceva în bine. Totul a încremenit.

În aceste condiții, e clar că Băsescu nu mai poate sconta pe ridicarea PDL, ci,
strict, pe prăbușirea adversarilor.


Acțiunile sale din ultima vreme au ca unic scop zguduirea USL. Una dintre direcțiile majore este ruperea PNL, prin fîlfîirea promisiunii de primire la putere alături de PDL, subliniată de anunțul privind refuzul de a da guvernarea USL orice s-ar întîmpla la alegeri. O promisiune pe care Patriciu o ia în serios și lucrează tot mai fățiș pentru transpunerea ei în viață. De ce are grijă Băsescu, însă, să îl execute public pe Tăriceanu, deși acesta se plasează tot în aripa adversă lui Antonescu? Răspunsul e simplu: Tăriceanu nu e pe placul păpușarilor lui Băsescu, adică a americanilor, mai ales de cînd cu propunerea de retragere a trupelor românești din teatrele de război ale
Orientului Mijlociu.
Patriciu, în schimb, e filo-american pînă în măduva oaselor, de aceea trebuie ”valorizat” cît mai puternic în perioada care urmează.


Demnă de remarcat e și schimbarea de macaz în cazul lui Ponta. Dacă, pînă de curînd, liderul pesedist avea dedicată o strategie specială din partea PDL și a Cotrocenilor, constînd în ridiculizarea sa permanentă și menținerea la nivelul imagistic al unui țînc politic, anchetarea sa de către DNA anunță, brusc, o reevaluare.

E clar că Ponta devine un adversar de temut, așa că schema ”imaturul” trebuie să lase loc artileriei grele, adică procurorii regimului. Din acest punct de vedere, pentru Ponta putem spune că necazul cu DNA e cea mai bună veste din ultima vreme, e semnul că e în creștere și că devine amenințător.

În fine, un alt mare pericol pentru Băsescu e ca UDMR să cedeze insistențelor USL și să se alipească respectivei construcții politice. Pentru a preîntîmpina asemenea scenariu, s-a dat drumul, de curînd, scandalului Borbely, un avertisment discret pentru alți capi ai uniunii care se știu cu anumite muște pe căciuli.


Din nefericire pentru opoziție, manevrele lui Băsescu nu sunt lipsite de șanse reale de reușită, mai ales că, atît în PSD, cît și în PNL există grupări aflate în război cu actualele conduceri. O ruptură a PNL în toamnă, dublată, spre exemplu, de un eșec al lui Ponta în meciul cu Vanghelie ar contura o imagine de slăbiciune majoră a USL, cu efecte grave la vot. Noua amenințare cu suspendarea și chiar arestarea președintelui arată limpede că opoziția e conștientă de risc. Dacă, în schimb, Antonescu și Ponta rezistă pe picioare și își mențin partidele întregi, cel care pierde este Traian Băsescu, cu al său PDL cu tot.
Se anunță, deci, un meci puternic în toamnă, cu atît mai mult cu cît situația de pe scena politică se vrea a fi tranșată nu în următoarea campanie electorală, ci, în interesul Cotrocenilor, cu cîteva luni bune înaintea ei. (Bogdan Tiberiu Iacob)

Da. Nu exclud o toamna fierbinte.
Prevad cea mai nenorocita campanie electorala.
Conditia SINE-QUA-NON, absolut necesara pentru VICTORIA USL, este
trezirea LIDERILOR la realitate. Intoarcerea cu fata spre popor zi de zi,
nu doar in campania electorala. A te culca pe laurii unei iluzorii, ipotetice victorii, garantat ESECUL. Adio 50+1.
Admin

75 de comentarii:

  1. Băsascu-i omu dracului câ-i însămnat, adicâ-i şpanchiu. Sî uitâ cu-n ochi la făinâ şî cu cel-lalt la slăninâ. Cre câ o sâ scăpăm tari greu di iel şî numa împăiet...
    Amu sâ vadâ ăia di l-o votat, câ vorba ceia "L-aş lasa ieu da nu mâ lasâ iel pi mini"!
    Haidiţ câ vă las c-am masâ rezervatâ pintru cinâ la Intercontinental. Tre sâ mă-ntîlnesc cu Marcel Gîtenstein sâ videm ci boala facim cu criza aiasta.

    RăspundețiȘtergere
  2. ,, Mai precis, dinspre Băsescu începe să se simtă mirosul fricii."
    Groza. Mirosul groazei!
    Tic-tac,tic-tac.
    Nimic nu este vesnic.Tic-tac,tic-tac.
    Ce bine le-ar sta dupa gratii,la proces !
    8-imistu'

    RăspundețiȘtergere
  3. Stati cuminti.
    USL este in vacanta!
    Ati vazut ce spunea BOC azi?
    Fara vacanta, fara concedii, maxima alerta!
    Ca intotdeauna, Boc-cel-mititel, are dreptate!
    PDL-eii stiu ce fac. Muncesc ei si pentru altii!
    Cand vor culege roadele, sa nu ne mire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bei, tu asta ultimul...Daca te aude PlonoX, de suparare ii cade parul din nas...ca mararul de pe picioare i-a cazut deja. Czar

    RăspundețiȘtergere
  5. Mei, mei ...
    Czar, tu iar vrei trozneala?
    Mei, mei ... IO propus armistitiu, pace!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va fac pe toti. Ati auzit?Czar bey

    RăspundețiȘtergere
  7. Am primit chestia asta pe mail.O fi scrisa de un destept??.Nu va stresati!Nu a scris-o Cezar
    ------------------------------------------------

    În faţa votului, un prost este egal cu un deştept.

    Dar doi proşti nu sunt egali cu doi deştepti, pentru că, din doi
    deştepti, unul n-o să vină la vot, fiindcă i se pare că totul e lipsit
    de sens.

    Trei proşti nu fac nici atât cât trei deştepti, pentru că, din trei
    deştepti, unul are probleme existenţiale şi nu vine la vot, iar altul
    e sigur că o să iasă tot ăia şi n-are sens să se mai ducă.

    Patru proşti contra patru deştepţi?

    Exclus! Din patru deştepti, unul n-are Mercedes şi i se pare că n-o să
    se schimbe nimic, altul ştie el cine o să iasă, iar al treilea preferă
    să adoarmă la un film bun de cinematecă.

    Rahat, asta e democraţia: 100 de deştepti n-or să facă niciodată cât
    un singur prost care votează!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie sa mi-o faci primul. Poate imi place....dupa care poti sa le-o faci la toti

    RăspundețiȘtergere
  9. dedicatie pt.cezar(cu"c"mic)
    *Medicul meu a insistat să trec pe la dumneavoastră, spuse pacientul către psihiatru.Dumnezeu ştie de ce, căci eu am o căsnicie fericită, o slujbă sigură, mulţi prieteni, n-am griji... - Aha, spuse psihiatrul, luându-şi carnetul de notiţe. Şi de când zici ca ai senzaţia asta...*

    RăspundețiȘtergere
  10. Un tip racoleaza o tipa. O plateste si intra intr-o camera de motel unde , in timp ce tipul facea dusul de rigoare, tipa constata cu stupoare ca e in aceea perioada a lunii...
    -Ce ma fac? Am primit banii...tipul e chiar dragut...as vrea si eu ...o sa sting lumina ...n-o sa-si dea seama si cand se va trezi eu voi fi demult plecata.
    Zis si facut. Dupa o noapte furtunoasa, plina de sex, tipul se trezeste si linga el o balta mare de sange si tipa nicaieri...
    -Am omorat-o! si se duce sa-si verifice pistolul, acesta avea toate gloantele...
    -Am taiat-o cu cutitul! verifica in bucatarie cutitul, acesta fara urme de sange...
    -Am taiat-o cu lama! merge in baie , verifica aparatul de barbiarit...intact. Cand ridica capul si se vede in oglinda, striga:
    -AM MANCAT-O!

    RăspundețiȘtergere
  11. Guguştruţii sunt prea destepti ca sa mearga la vot,opozstruţii stau cu capul in nisip, nu răspund la provocări, Băstruţul lucrează, iar justruţia lucrează şi ea, pentru Băstruţ.Să nu vă mire dacă Băstruţul va avea o altă formaţiune politică la alegeri, care va avea cam 30-40%.Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, iar până la alegeri mai sunt atâtea zileeeeeee.Nu este exclus la PSD să treacă sub 20% iar PNL să se spargă. Dar nu este exclus să se spargă şi PDL.Totul depinde de sefii de partide. Până acuma unul singur a dovedit că poate să-şi controleze oamenii: Băsescu. Şi a reuşit sa îşi bage nasul şi în UDMR, acolo unde nu putea să intervină nimeni din afară.La această oră Băsescu are toate pârghiile.Are şi punctele de sprijin : Vanghele, Tokes , Patriciu.Just watch.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu va mai luati de Cezar ca ati incurcat-o cu mine. Tigrii2

    RăspundețiȘtergere
  13. vai vai ce frica ne este...superman il apara pe ccccccccc...zar,am dat in balbaiala de frica justitiarilor
    matza blanda....

    RăspundețiȘtergere
  14. dedicatie pt.cezar(cu"c"mic)
    *Medicul meu a insistat să trec pe la dumneavoastră, spuse pacientul către psihiatru.Dumnezeu ştie de ce, căci eu am o căsnicie fericită, o slujbă sigură, mulţi prieteni, n-am griji... - Aha, spuse psihiatrul, luându-şi carnetul de notiţe. Şi de când zici ca ai senzaţia asta...*

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc TIGRULE!!Nu-i baga in seama! Nu observi cat sunt de ..subtiri!!
    Nu am postat nimic aici!Voi posta numai cu emblema...daca voi mai posta! O saptamana super!

    RăspundețiȘtergere
  16. Prevad cea mai nenorocita campanie electorala.
    dixit adminu. Moammmmm..... cata dreptate are:
    ___________
    Politicieni pe banii deturnaţi de Sorin Ovidiu Vîntu, titreaza azi Evenimentul Zilei.Peste 9000 de cititori online. Dar ....
    Stiti care este Beleaua??? Nicoleta Savin, autoarea articolului, scrie doar de "beneficiarii" PSD, PNL. Nu am gasit nici macar unul de la PLD! Chiar asa madam ??? Chiar niciunul? Nici macar ... "de ruda"?
    Redeschiderea dosarelor lui SOV, au un singur scop: distrugerea sistematica, zi de zi a unor POLITICIENI ACTUALI USL, fost beneficiari/in solda lui Sorin Ovidiu Vantu! FOARTE BINE!
    Dar IO ii vreau pe toti, indiferent de culoarea lor politica.(Dar ... conteaza ce vreau IO?) P.S.: Sa nu va asteptati sa fie arestat, sa raspunda pana la urma si SOV! Aiurea! Vor raspunde: Iliescu, Nastase, Vacaroiu etc. etc.
    SOV este blindat!

    RăspundețiȘtergere
  17. Redeschiderea dosarelor lui SOV, cea mai inteligenta "miscare" facuta de PUTERE, de pana acum, in obtinerea victoriei PDL in alegerile din 2012. A inceput, cred si eu, CIRCUL.
    USL, este in vacanta! La munte, la mare ...
    Distrati-va, baieti!

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Proba ,de culoare.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  22. La ora 00.18,imbecilul care s-a data "Avram Iancu"sa observe ca data si ora apar cu verde .tigri2

    RăspundețiȘtergere
  23. @TIGRII-2 Cu adevarat IMBECIL ala care zici ca s-a dat drept TIGRII-Avram Iancu!
    Eu propun sa-i dam toti ce ne arata Zavoranca ! OK !!??
    PS. totusi nu vezi ca la toti ii cu verde

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. @ TIGRII-2-ultimul coment. pe care-l mai pun aici.
    Daca faci o analiza sa depistezi un faptas -Porneste in mod obligatoriu de la motive. De ce te-as fii atacat eu??
    PS ai grija ca Marlanul C . ii sprijinit de nici nu-ti trece prin cap cine! sau cine stie???

    RăspundețiȘtergere
  26. @avram iancu
    Te luminasi cum e cu parsivii??
    Si eu cand iti/va spuneam ca in timp adevarul iese la lumina.
    Nu-i nimic nu ma grabesc, nu sunt vinovat, cu atat mai mult am sa ma bucur atunci cand borfasii vor primi ce merita de la viata si colegi
    Vezi ca te sun in fix 10 min din momentul postarii mele
    Fantomas

    RăspundețiȘtergere
  27. @Avram Iancu, @CEZAR,
    Chiar credeti ca ne intereseaza razboaiele voastre personale? Sau interesul poarta fesul? Vreti sa ne aburiti, sa uitam Qestiunea zilei?
    La macro, asa face si PUTEREA. Mereu abate atentia cu cate ceva! Iar gugulanii uita, belesc ochii la ce li se pune mai nou pe sticle!

    RăspundețiȘtergere
  28. @cezar
    citez din putul gandirii cezariene
    "PS ai grija ca Marlanul C . ii sprijinit de nici nu-ti trece prin cap cine! sau cine stie???"


    raspuns;
    Azi elena udrea mi-a adus si flori de la basen'boc si am si pus-o odata cu ea.E BUNA!!
    ESTI MULTUMIT FRAIERE!!
    vezi ca astia de care am zis sunt la pitici.Paiii daca-l sun Ioooo Paaa Obama si Paaaa Putin dreak te-a luat
    Du-te la psihiatru ca de nivelul psiholog ai trecut de mult. hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  29. Lumeee, lume!
    Postacii portocalii, postacii cu norma, postacii platiti din buncherele puterii, au pus ochii si pe acest blog! Vedeti singuri, cum se straduie saracii sa duca in derizoriu sau cat mai departe ouale firbinti. Zice cineva de cazul SOV si eventualele motivatii ale redeschiderii dosarelor. Pai... postacii au sarit imediat si au dus la dracu in praznic ideea! Vad ca PlanoX bate campii cu acelasi subiect, dar pe inverse! El vede totul doar cum ii convine! PlanoX, esti in eroare tata! Cu de-ai ca tine, USL va taia frunza la caini si in urmatorii ... 100 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  30. PENSIILE MUŞCĂ DIN SALARII
    http://www.realitatea.net/transcript/2011-08-08/10
    _________
    Pensiile muşcă din majorările salariale. Au recunoscut acest lucru şi guvernanţii. Deficitul la fondul de pensii este de 14,2 miliarde de lei. De ce există acest deficit şi şi ce majorări salariale s-ar putea acorda din această sumă, ne spune acum Liana Subţirelu. Bună dimineaţa, liana
    [Liana.]
    Bun găsit. Povara pensiilor devine de la an la an tot mai grea pe umerii guvernanţilor şi a românilor. Pentru că sunt mai puţini contribuitori decât pensioanri, statul trebuie să facă rost de 14,2 miliarde de lei. Dacă facem un calcul simplu, vedem că Guvernul ar putea acorda un salariu minim fiecărui român. Mai exact 21 de milioane de salarii minime. Tot cu această sumă ar putea fi plătite 10 milioane de salarii medii pe economie. Dacă aceşti bani nu ar fi înghiţiţi de sistemul de pensii şi ar fi disponibili, să spunem, doar pentru plata salariilor în sistemul bugetar, asta ar însemna că fiecare bugetar ar primi în plus la salariu 986 de lei. dacă raportăm această sumă la salariile medii pe domenii, date de INS, majorările ar arăta astfel salarii cu 54% mai mari în administraţie, cu 81% în sănătate şi 75% în învăţământ. Totul este însă un calcul ipotetic. Deficitul există şi trebuie acoperit. De ce s-a ajuns în această situaţie? sistemul de pensii în România se bazează pe solidaritate socială. Ce înbseamnă acest lucru vedeţi în materialul următorÎn România, din contribuţiile salariaţilor se plătesc pensiile actuale. Cum numărul angajaţilor (APARE SCRIS PE ECRAN 4,2 MILIOANE ANGAJAŢI) este mai mic decât cel al pensionarilor (APARE SCRIS PE ECRAN 5,4 MILIOANE PENSIONARI), statul trebuie să acopere diferenţa de plată. Fostul ministru al muncii a încercat să explice această situaţie printr-o comparaţie neinspirată.
    _________
    Ce manipulare ordinara! Iar vor incaierare!

    RăspundețiȘtergere
  31. Cred ca inca NU am vazut o STIRE MAI GRAVA, decat aceasta! Practic, Realitatea TV instiga paturi intregi ale populatiei, unii impotriva altora! Acesta sa fie pretul mentinerii unora la PUTERE? Sau la libertatii lui SOV? O incaierare generalizata a romanilor? O revolta cu consecinte imprevizibile?

    RăspundețiȘtergere
  32. 2 Maidanezi! CurdeLeu/Akordelu si Cezarelu! Gata m-au convins. Au mincat numai compot de prune pina acum. Si eu care i-am dat lui Cezar sa publice pe blog romanul foileton „Iurii Gagarin si piticii din Hurziceni”, iar aluilalt care e cam dus cu pluta rau de tot, scapat de la Sopoca, eseul „Rolul gaitzului de lamba la rachetele a.a. din bete de chibrituri si dinti de pieptene”. Tigrii2

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Analizati profilele si vedeti ca cel cu verde nu-si da identitatea da-i-ar muica-sa...

    RăspundețiȘtergere
  35. @admin,sunt tigri2 si va rog ca de cate ori apare acest indicativ sau Avram Iancu sa-mi stergeti postarile tigri2

    RăspundețiȘtergere
  36. Dupa ce m-au muscat de fund si m-au vorbit pe la spate si Curdeleu/Akordu si celalalt pilotul de muste Tigri2, acum vor sa ne impacam. Ca sa vezi cita obraznicie si fatarnicie la unii.

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu vad Avraamimai multi.
    Gagazici

    RăspundețiȘtergere
  38. Referitor la cine din ce musca.
    Nu pensiile musca din salarii. Statul,asta care acum nu mai poate,sa dea pensionarilor actuali inapoi echivalentul actualizat al contributiilor retinute din salarii si pa.
    Iar ,,ziarista" sa puna mina pe carte daca se baga in probleme diferite de lenjeria personajelor dela Bamboo...
    Un ,,profitor abonat la mila statului"

    RăspundețiȘtergere
  39. Vad ca si @cezar de la 21.57 este fals.Care crucea...nu ai ce face.Mai bine ai avea grija de centuristele din famelia ta.

    RăspundețiȘtergere
  40. Cel ce falsifica este un analfabet sau un pustan ,jucator de "mana"deja s-au compromis aceste bloguri.Studiati si analizati cat de prostanac e tipul[jegul uman].

    RăspundețiȘtergere
  41. Uita-te bine la tine. Tu esti falsul,iar alalaltul originalul.Meri si dormi.Are cine sa-ti tina locul.

    RăspundețiȘtergere
  42. Bey, bey, da care mai sinteti pe bune pe-acilea ca pe nebune nu stim. Sunt 4 Chigri, 2 Czari si ce-o mai fi...
    Trebuie sa-i punem la detectorul de minciuni de 380V. Auzi la Chigru 2:
    "...Apoi Cezarica vazand ca a ramas singur sau cu vreo doi nesemnificativi pe blog si stiind ca si cu mine a terminat ce si-o fi zis ia sa impusc doi iepuri dar ,practic a calcat in norocul din carare".
    Bai hotariti-va odata care cu ce noroc, dar sa nu miroase.

    RăspundețiȘtergere
  43. @cezar
    Tot nu intelegi ca esti un bou?
    Nici n-ai cum, ca doar de-aia esti BOU
    Ai blog;si ce daca!! sterge-te cu el la c..r si dupa aia la gura.
    Orice bou poate avea un blog,dar nu toti cei care au bloguri (spre norocul nostru) sunt boi.
    Deocamdata e doar unul si bagator de "strambe" si culmea culmilor isi pune rahatul de Fiat(masina de duzina) ca emblema,de parca ar fi cine stie ce Veyron
    Exista dovada mai mare de prostie decat asta??
    Sigur NU!!
    saracu' tigri2 cat te-a ajutat,a scris pt.tine si tu stai ca o lepra si astepti mura'n gura

    RăspundețiȘtergere
  44. Bai ia potoliti-va ca indata aprind lumina si fugiti ca gindacii de bucatarie. Hai luminati-va meclele sa vedem daca sunteti in evidenta populimii! Gata, apelul de seara.

    RăspundețiȘtergere
  45. Asa !In dulapuri alinierea.Miinile la control.

    RăspundețiȘtergere
  46. Nea Puiac, nea Puiac vino cu becul negru sa vad pe care din astia trebuie sa-i anesteziez cu ciomegul.

    RăspundețiȘtergere
  47. escu in din chineza se traduce 'cur de maimuta' asa ca totul se leaga |Problema se pune la caop...

    RăspundețiȘtergere
  48. Pai da fratelo,curdeleu,curdetigri si acum curdeciumpanzeu. Mai lipseste castravetele murat al lui Terente si8 gata.

    RăspundețiȘtergere
  49. @Curdeleu&Tigri2
    M-ati injurat, m-ati spurcat si scuipat, mi-ati pus in mina ceva mare si urit mirositor, iar acum vreti sa va iert? Niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  50. Din lectiile de zoologie:
    "Tocmai asta vreau sa zic ,daca eram eu apareau cu rosu".
    Era cumva pe ciclu tigri2?

    RăspundețiȘtergere
  51. Mai ia mai du-te in aia mati adica a prostituatei aleia de te-a fata si lasa-ne in pace .Si sa te pupe undeva si acela care-ti permite sa-ti lasi balele pe blogul lui si nu te sterge[la fund]inseamna ca are si el o mica contributie[o fi complice?].Mei mei nevasta sau sora ,fiica ta mai face centura,cat ia pe o partida.?

    RăspundețiȘtergere
  52. @admin ,daca nu stergi toate porcariile astea iti promit ca praful se va alege de blogul tau ,o sa fie o mare porcarie.

    RăspundețiȘtergere
  53. Au ajuns hienele sa se sfasie intre ele...Cand era vorba sa besteleasca vreun postac bine intentionat, javrele atacau in haita, in frunte cu dezacordatul mintal, sustinut de incultul posesor de blog si agramatul mamifer zburator...Ce mai ciurda de lepre!!

    RăspundețiȘtergere
  54. @admin,daca nu faci ordine in identitatile duble am sa te actionez in judecata pentru uzurparea identitatii.

    RăspundețiȘtergere
  55. Mai asta cu "uzurparea identitatii"...Mai ai frati pe-acasa? Te pomenesti ca l-oi fi avind inregistrat la OSIM agramatule!

    RăspundețiȘtergere
  56. Nu am frati acasa dar,in schimb o am pe maicata si nu vrea sa se dea dusa.

    RăspundețiȘtergere
  57. Mai motane rapciugos (08.08 23.54 ; 08.08 23.55 ; 09.08 08.14 ; 09.08 08.40) ... ai promis ca nu mai spui nimic pe aici , si ca te duci sa te lingi sub coada , de durere ca nu te baga nimeni in seama ...

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu pot sa fac ce spui[cu linsul] e treaba maicati.

    RăspundețiȘtergere
  59. Dragii mei camarazi si prieteni doresc sa-mi cer mii de scuze pentru rautatile pe care vi le-am produs. Mi-am ascuns numele sub nenumarate Nicknameuri, am facut mishto de toti de aici, am complotat cu Tigri2 si Akord impotriva bunului mers al discutiilor, dar gata, ajungeeeee! M-am uitat in oglinda, iar ce-am vazut acolo m-a speriat rau de tot. Semanam cu Traienel – Ciushdei sau cu Stelica tapul-nu mai stiu exact...dar oricum cu unul dintre ei. Va rog sa ma iertati...ce ziceti? Promit sa ma dezic de miorlaiturile lui tigri2 care a cam depasit masura (intre noi fie zise, cred ca are ceva probleme comportamentale, adica stigleti la mansarda).

    RăspundețiȘtergere
  60. Mai retardatule ,tu nu ai unde te juca cu putza in tarana ,du-te la ma-ta sau la sora-ta si lasa-ne in pace.Du-te dracului la o casa de toleranta sau la un wc public si acolo poti sa-ti satisfati poftele de animal tampit,De acum te las sa vorbesti singur ,javra umana ce esti.Adica ce javra esti inapoiat mintal.,si fac ceva pe mormantu ma-ti ai a strabunilor tai.

    RăspundețiȘtergere
  61. .

    ,,În pragul unei noi crize economice mondiale, guvernul României știindu-se cu musca pe căciulă a pregătit o nouă strategie propagandistică menită a induce ideea că NU această putere politică este vinovată pentru tsunami-ul financiar care ne va lovi cu și mai multă forță decât în 2009."
    .................................
    ,,Surprinzător sau NU, la B1 Tv, într-o emisiune politică al cărei invitat era COZMIN GUSA se diseca același subiect al " pensiilor nesimțite ale magistraților, directorilor din ministere și ale foștilor șefi de Stat Major al Armatei" . "

    RăspundețiȘtergere
  62. Daca vom dormi si vom continua sa ne ocupam de "altele", in cazul unei CRIZE profunde, nenorocitul acesta de Guvern, in loc sa-si "taie" investitiile de "milioane euro", aducatoare de "parandărăt", cu certitudine va proceda din nou la "taierea" pensiilor si salariilor. Constat ca deja mediatic au inceput a pregati terenul! Atentie! Tacerea, lasitatea si indiferenta, ne pot costa enorm! Ei nu au mila. Ei si tot neamul lor, au din ce trai!
    Romani, treziti-va!

    RăspundețiȘtergere
  63. La cît di "mari" o sâ agiungâ pensiile, vor trebui sâ li disăci sub microscop. Da poati nu aiasta-i problema...problema-i câ ar trebui sâ-i învăţăm oleacâ minti pi tăţ jăgoşî iştia di politicieni. Să-i scărchinăm oleacâ pi schinari cu hahău! Ci păreri aveţ?

    RăspundețiȘtergere
  64. DA, trebuie sa facem si noi EXACT ce fac si ei. Sa-i "scarmanam" zilnic, sa le explicam hotarat ca VOTUL pe care abia il asteapta anul viitor, nu il vom mai da ca "orbetii". Mai mult, sa stie nenorocitii ca ii poate astepta inclusiv puscaria, ca BOGATIA acumulata prin furt si abuz, indiferent cate garzi si-au pus sa-i pazeasca, nu-i poate apara de furia poporului flamand, dezlantuit pentru o cauza dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  65. @10.32
    Multi sunt mai speriati decit inainte de 1989.
    ,,Parandaratul" este motorul ocuparii si pastrarii pozitiei in schema. Banii provin din trafic.
    Cu procurorii cunoscuti deja, pentru realizarile ,,marete", Romania nu poate iesi din actuala situatie.

    RăspundețiȘtergere
  66. Deci asa Cezare, sticleti la mansarda. Pai bine mai vinzator de bomboane agricole, eu tiam fost ca un frate si tu ma musti de curleon? Rusine sati fie.

    RăspundețiȘtergere
  67. ,, In urma cu un an, fundatia FACIAS si SCMD au lansat ideea revizuirii Constitutiei in baza art.150, in sensul obtinerii suspendarii / demiterii presedintelui si prin vointa populara.

    SCMD a demarat propria actiune de strangere a 500.000 semnaturi in acest scop, incluzand si ideea desfiintarii Curtii Constitutionale.

    Ulterior ne-am angajat, fata de sindicatele din invatamant si Miscarea Nationala de Rezistenta sa prelungim actiunea prin strangerea a..."
    ....................

    RăspundețiȘtergere
  68. @11.04,mai zdreanta umana,ajunge,nu vezi cat esti de prost ,inceyeaza odata ,du-te si te joaca de-a pititea cu sora-ta.De acuma o sa vorbesti singur ca Monika tatoiu la Antena 3.

    RăspundețiȘtergere
  69. Dragi camarazi va promit ca-mi schimb nickname-ul din Avram Iancu-care este un erou national si nu un pirlit asa ca mine, in Tigru negru din Urziceni. Ce pare aveti?

    RăspundețiȘtergere
  70. Bai mai bine il schimbi in vanzatorul de seminte

    RăspundețiȘtergere
  71. @8,
    Ai dreptate!
    Fantasmagoriile, au murit una cate una!
    SCMD, prin al sau CD iresponsabil, este definitiv compromis! Nimeni, absolut nimeni, nu baga in seama aceasta structura, care s-a indepartat definitiv de scopurile si idealurile sale! Asa cum ne-au demonstrat, SEFII s-au folosit de asa zisul sindicat, ca de o simpla si banala inginerie financiara! Nu exista nici macar un simplu, minim succes! Pacat de membrii!
    Pacat de cei care au crezut altceva!

    RăspundețiȘtergere
  72. Doctorul:Imi pare rau sa va spun ca aveti rabie si veti muri in curand.
    ,,Pacientul:Dati-mi repede un pix si o hartie.
    D:Vreti sa va faceti testamentul?
    P:Nu...vreau sa fac o lista cu cei pe care vreau sa-i musc inainte de a muri..."


    Kaa

    RăspundețiȘtergere
  73. Prieteni,
    Pot trage o CONCLUZIE: nu este de rau! Este de foarte, foarte rau! Stati pe aproape! Va voi arata in curand si DE CE !?! Apelurile lansate pe acest Blog la unitate, desteptare a celor care dorm, nu erau POVESTI. Dar, ca intotdeauna, din pacate la noi romanii, prostia, lasitatea, indolenta multora, au fost mai puternice, mai aproape de mentalitatea celor care au citit cele scrise si comentate de unii cu buna credinta! Asta este, sa nu ne miram de ce urmeaza! Se pare ca ne meritam soarta!

    RăspundețiȘtergere
  74. Nero a distrus Roma,Base a distrus RO, si cezar(cu"c" mic) incearca sa distruga bloguri
    Fiecare dupa cum poate.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri