Google Translate

marți, 23 august 2011

Periodic si intamplator, aflam lucruri importante! Si ce daca! Turma ramane impasibila, isi rumega prostia


Miliardari din toate topurile, uniţi-vă! Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a luat în vizor mai mulţi afacerişti de top ai Ro­mâ­niei care au rămas în urmă cu plata taxelor către stat.

Instituţia condusă de Sorin Blejnar a trimis „portăreii” după nume gre­le precum Ioan Niculae, Ovidiu Ten­der sau fraţii Micula, potrivit unei analize efecutată de revista Săp­tă­mâ­na Financiară.


Fraţii Ioan şi Viorel Micula ocupă prima poziţie în topul datornicilor de lux. Trei companii din imperiul su­curilor sunt datoare la stat circa 210 milioane de lei. Astfel, cele mai mari debite apar în dreptul European Food SA, de la care ANAF trebuie să recupereze 140.426.776 de lei. Tran­silvania General Import Export SRL are de achitat către stat 41.782.344 de lei, în timp ce European Drinks SA are restanţe totale de 30.085.029 de lei. Săptămâna trecută, Mediafax scria citând surse apropiate că grupul de firme Transilvania vrea să concedieze 4.000 de oameni.


Ioan Niculae, al treilea miliardar al României, cu o avere estimată la un mi­liard de euro, datorează statului circa 55 de milioane de lei din patru mari afaceri ale sale, respectiv Amurco, Amonil, InterAgro şi Rafinăria As­tra Română. Acestea sunt în execu­ta­re silită din cauza datoriilor către stat. Potrivit datelor ANAF, cele mai mari sume trebuie plătite de Amurco SRL, care are de achitat 15.317.718 lei la bugetul de stat, 2.130.245 de lei la bugetul asigurărilor sociale, 186.883 de lei la bugetul asigurărilor de sănătate şi 10.726 de lei la bugetul pentru şomaj. Nici societatea Amonil nu o duce mai bine, având restanţe la stat de 13.833.266 de lei (10.107.177 de lei la bugetul de stat, 2.843.524 de lei la bugetul asigurărilor sociale, 821.544 de lei la bugetul asigurărilor de sănătate şi 61.021 de lei la bugetul pentru şomaj). De asemenea, InterAgro înregistrează restanţe de 10.902.110 lei, iar debitele Rafinăriei As­tra Română – doar către bugetul de stat – însumează 12.766.322 de lei.

Situaţia sa este cu atât mai cu­rioa­să cu cât magnatul a primit timp de un an şi jumătate doar gaze de pro­ducţie internă, şi acelea luate cu dis­count de la Romgaz. Măsura fuse­se luată de fostul ministru al Eco­no­miei Adriean Videanu, dar a expirat la începutul lunii noiembrie 2010 şi nu a mai fost prelungită. Atunci când a devenit clar că autorităţile nu vor mai prelungi favoritismul lui Niculae, miliardarul a declarat de mai multe ori ba că îşi mută combinatele chi­mice în Bulgaria, ba că le vinde ruşilor. Grupul InterAgro are o cifră de afaceri de 600 de milioane de euro şi investiţii în îngrăşăminte, agricultu­ră şi bioetanol. De asemenea, totalul obligaţiilor Galaxy Tobacco, la bugetul de stat, scadente până în iunie erau de peste 62 de milioane de lei.


Robert Negoiţă are şi el o datorie totală de 187 de milioane de lei, respectiv 45 de milioane de euro din plata TVA pe tranzacţiile imobiliare realizate de el în perioada 2006-2008.


Dan Ostahie, patronul lanţului de magazine de electrocasnice Altex, cu o avere estimată la 180 de mi­lioane de euro, are probleme cu banii: au­to­ri­tăţile au început executarea silită pentru 20 de milioane de lei.


Ovidiu Tender este un alt nume mare aflat pe lista neagră a Fiscului, cu o avere de peste 300 de milioane de euro, însă două firme ale acestuia fiind în executare silită. Tender SA are de achitat către stat 6.089.674 de lei, iar Vulcan SA 8.072.262 de lei.


Şi fabrica de hârtie Letea, controlată de Dumitru Sechelariu, o duce destul de greu, restanţele către stat fiind de 5.438.925 de lei. De altfel, Sechelariu încearcă de ceva timp să găsească un investitor dispus să cumpere firma şi să o redreseze.



Şi Dinu Patriciu este exacutat pentru Adevărul Holding care înre­gistrează o datorie de un milion de lei. Fiscul a scos recent la vânzare şi un teren din zona Pipera-Tunari al lui Gigi Becali. El are de plătit TVA pe mai multe tranzacţii imobiliare, datoria totalizând 9,7 milioane de lei.


Unirea Shopping Center, deţinută de Dan Adamescu, este executată silit pentru 228.000 de lei, în vreme ce Upetrom 1 Mai, deţinută de Gabriel Comănescu, datorează statului circa 6,4 milioane de lei.


Anul trecut, am primit o somatie de la
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) pentru fix: 2 lei restanta!
Imperios, mi s-a cerut sa ACHIT urgent debitul, in caz contrar, fiind amenintat
cu EXECUTAREA SILITA! Precizez, este un ADEVAR, nu glumesc!
Admin

===============

Nimeni nu pune punctul pe „i” dar criza mondiala se datoreaza bogatilor lumii. Acesti nesatui cu burti mari si lacomi de averi au acumulat cantitati imense din munca a mii si milioane de oameni. Munca lor este condensata in vilele, masinile, iahturile, kilogramele de bijuterii si miliardele din banci ale celor bogati. La noi imbogatitii de carton au strans averi imense intr-o perioada scurta de timp. Ei au fost ajutati de legi facute special pentru ca ei sa poata fura si jefui atat angajatul cat si statul. Cel mai bun exemplu este faptul ca in Romania a fost stabilit un salariu minim pe economie. Sistemul de categorii, trepte clase si gradatii a fost desfiintat. Astfel indiferent de pregatire, calificare si experienta toti patronii isi platesc angajatii cu salariul minim pe economie. In acest mod ei inseala statul platind un impozit pe munca foarte mic, insela angajatul care va avea o pensie la fel ca salariul, deci minima. In acest mod angatorul reuseste sa acumuleze sume imense.

======================================

44 de comentarii:

  1. Sigur , populimea va exulta (era sa zic ... va ejacula) de fericire ca statul porcotaliu va lua banii de la imputitii de bogatasi ... Populimea nu stie ca , chiar daca s-ar intimpla asa ceva , banii nu vor ajunge la saracime ... vor ajunge la alti bogatasi , mai intelegatori cu nevoile financiare porcotalii pentru alegerile care urmeaza ...

    Dar banii datorati de niste firme (persoane juridice) nu prea au nicio legatura cu averile (banii personali) ai unor persoane fizice ... ( asta este numai pentru 'ungerea la inima' a prostimii...) . Nici un fisc si nici un judecator nu va lua din banii persoanei fizice X pentru a acoperi datoriile persoanei juridice Y (decit , eventual , cei furati de X de la Y) ... Dar , repet , populimea crede , si da votul celor 'care fac dreptate in tara asta' .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa nu mai zicem ca ... sa vedem care porcotaliu indrazneste sa inchida , si sa 'scoata la mezat' pentru aceperirea datoriilor , firmele celor aratati cu degetul ... numai niste manifestari (pasnice ...) ale miilor si miilor de angajati ai acestora le mai lipsesc curvernantilor nostri ...

    RăspundețiȘtergere
  3. @mos alecu,dixit intre altele:
    ... va lua banii de la imputitii de bogatasi ...
    Profund eronat!
    In articolul postat este vorba de TAXE si IMPOZITE, cu care "smecherii" Romaniei de ani si ani fraudeaza statul, pe noi toti!
    @mos alecu, nu te inteleg!
    Ne-ai dovedit tuturor ca esti FB pregatit, ca ai o capacitate deosebita de analiza si sinteza, dar de data aceasta ... ceva nu se leaga! Poti sa ne lamuresti?

    RăspundețiȘtergere
  4. @mos alecu
    Pai atunci SA-I LASE IN PACE daca oricum dupa parerea ta nu conteaza.Daca nu i-au deranjat atatea guvernari anterioare,ba mai mult I-AU AJUTAT sa ajunga accolo unde sunt, de ce i-ar deranja "astia".Te-ai "gandit mult" pana ai venit cu "logica "asta"??
    In concluzie dupa logica ta "LAS' CA-I BINE"oricum n-are rost Toti "e" niste prosti ca "e" multi.
    @admin
    Eu sunt roman dar nu-mi place expresia
    "Turma ramane impasibila, isi rumega prostia"
    Tu esti in afara turmei?? esti coborat cu 'harzobu' din cer?Esti superior tuturor??
    P.S. Din ce partide fac parte "stimabilii" de CAND si CINE i-a ajutat?
    Bineinteles ca nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase,NICI POLITICIENII DIN SPATELE LOR!.
    Despre robert negoita(care partid?) va dau eu detalii destule despre restul nu vorbesc daca nu stiu.
    Hotel Rin Grand Hotel,(vitan barzesti)ati auzit??Ehee turma-i proasta si am fost inclusi cu totii aici daca asa zice ADMIN!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mei, mei ...
    @mos alecu, dar de ce se spune in:
    "Valeria, comentariu anonim", ce zici?
    Sa inteleg ca Valeria, va "depaseste" in intelegerea situatiei generale din Romania?
    Sa inteleg ca Valeria se inseala in analiza ei?
    Sa inteleg ca "bogatasii" sunt deasupra Legii?
    Ca ei isi pot permite sa nu plateasca impozite?
    Ca "taxele si impozitele" sunt doar pentru "populime" (cum spui matale)?
    Mei, mei ... grea problema avem!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim 23 august 2011, 17:31 :
    Cu speranta ca , o a doua lectura a celor doua 'ziceri' ale mele , a fost edificatoare asupra a ceea ce am spus ...

    Recunosc ... in fraza ... : "Sigur , populimea va exulta (era sa zic ... va ejacula) de fericire ca statul porcotaliu va lua banii de la imputitii de bogatasi " ... ar fi trebuit sa scriu "imputitii de bogatasi" intre 'ghilimici' ... pentru ca se refera la perceptia indusa populimii asupra celor care nu 'percuteaza' la cerintele 'stapinirii' ...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Don Corleone 23 august 2011, 17:47 :
    Esenta este : ACESTA ESTE CAPITALISMUL ... PESTE TOT SI ORICIND ...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Don Corleone,
    Sublinierea ta, a conceptului de TURMA, care vad ca esti PRIMUL (felicitari!) in masura sa te deranjeze, merita din plin EXPLICATA!
    In primul rand, ma includ fara indoiala si pe mine! In al doilea rand, din nefericire, in mormanele de carti pe care le-am "rumegat" la viata mea, am gasit foarte bine explicate resorturile PSIHOLOGIEI MULTIMILOR (umane si non-umane)! O multime, tot multime ramane!
    Stiu ca doare, dar inca de zeci si zeci de ani, de la FANARIOTI incoace, poporul roman se comporta fix dupa "regulile turmei"! Este dureros, este regretabil, dar nu trebuie sa facem pe capra raioasa, cu coada pe sus!
    Trebuie sa CONSTIENTIZAM!
    Sa recunoastem raul, defectele dobandite!
    Trebuie sa ne SCHIMBAM noi, individual, pentru a produce SCHIMBAREA SOCIALA a tuturor!
    Nu am vrut sa jignesc pe nimeni!
    Oricum, termenul este dur si imi cer scuze!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonim 23 august 2011, 17:47 :
    Nu stiu cine este Valeria , si nu inteleg de ce nu m-ar depasi in intelegerea situatiei ... Oricine are dreptul sa viseze... Repet : "Esenta este : ACESTA ESTE CAPITALISMUL ... PESTE TOT SI ORICIND ... "

    Taxele si impozitele sint pentru toti . In articol se spune ca niste FIRME (PERSOANE JURIDICE) sint datoare statului ... dar sint supuse oprobriului public (nu ca nu ar merita ... dar nu in contextul datoriilor firmelor) deci sint 'aratate cu degetul' niste PERSOANE FIZICE ... care sint sigur ca si-au platit taxele si impozitele legate nemijlocit de numele lor ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei toti din articolul de mai sus,sunt stiuti de ani si ani de zile,doar ca ,gunoiul a fost bagat sub pres.
    Acum @mosul ne induce ideea ca oricum "n-are rost"
    dupa care tot el se plange prin analize "savante" ca nenorocitii nu "aduce bani" la buget si coruptia e'n floare.Nu crezi ca ar trebui sa te hotarasti.Ori e BINE ori NU-I BINE,nu doar asa sa te exprimi in stil "ghita contra"
    Deci e bine ca ii ia la control sau nu??Fii transant.Eu zic ca-i bine sa dea banii cuveniti la buget asa cum face orice amarastean dintre noi.
    Si asta-i doar varful aisbergului.Mai sunt mii si mii la fel.Toti stiu ca stiti si aveti exemple cu nemiluita.Doar adunati banii si vedeti cat iese.Dar nu va mai plangeti ca aveti/sunt pensii mici.....ca d-aia
    repet:
    Deci e bine ca ii ia la control sau nu??

    RăspundețiȘtergere
  11. @Don Corleone 23 august 2011, 17:47 :
    Nu am spus : "Toti "e" niste prosti ca "e" multi.'
    Dar asta nu inseamna ca daca 'e multi' ... 'nu e prosti' ...

    RăspundețiȘtergere
  12. @mos alecu
    Dati-mi voie sa va spun ca va inselati.
    Va contrazic categoric.Exemplele sunt inutile
    Cred ca azi sunteti intr-o zi mai proasta.Nu-i nimic toti o patim din cand in cand.
    Va citez mai jos:

    mos alecu spunea...
    @Don Corleone 23 august 2011, 17:47 :
    Esenta este : ACESTA ESTE CAPITALISMUL ... PESTE TOT SI ORICIND ...

    RăspundețiȘtergere
  13. @mos alecu:
    " ACESTA ESTE CAPITALISMUL ... PESTE TOT SI ORICIND ..."
    ==================
    Nu am nevoie eu si copii mei de acest CAPITALISM
    ==================
    @mos alecu:
    "sint 'aratate cu degetul' niste PERSOANE FIZICE ... care sint sigur ca si-au platit taxele si impozitele legate nemijlocit de numele lor ... "
    ==================
    EROARE, de 3*EROARE!
    Persoanele fizice pe care le aperi (nu inteleg ce te mana in lupta aceasta ...), nu sunt ce spui: sunt PATRONII, sunt cei care ne sfideaza (ei si beizadelele lor)! Sunt cei care au alimentat/alimenteaza politicienii de rahat ai Romaniei, sunt cei care au furat/praduit averea intregului popor, iar acum ne dau lectii de democratie, de buna purtare, de intelegere si acceptare a raptului pe care l-au savarsit in "complicitate" di '90 incoace!
    @mos alecu ... nu te inteleg ...!
    Regret enorm, dar AZI nu POT sa te pricep!

    RăspundețiȘtergere
  14. @mos alecu
    Va rog nu va eschivati!!

    repet:
    Deci e bine ca ii ia la control sau nu??
    Scurt pe doi,fara multe "abureli"

    RăspundețiȘtergere
  15. @Don Corleone 23 august 2011, 18:06 :
    Vezi ca iar ti-ai atins limita de incompetenta ... Unde am spus eu ceva despre : "dupa care tot el se plange prin analize "savante" ca nenorocitii nu "aduce bani" la buget si coruptia e'n floare."

    Sa-i ia 'la control' ... sa-i ia 'la laba' ... sa-i ia la ce 'vrea muschii lui' ... dar sa nu-mi vorbeasca de nume de oameni , cind e vorba de nume de firme... Pentru regiile si societatile statului (care sint , si acelea , 'foarte datoare' la bugetele statului) ii 'afiseaza' pe bashinescu sau pe boc (fiind acestia unii din reprezentantii statului) ?

    De ce nu intelegeti ca totul este o 'mashinatiune' , o diversiune pentru a indrepta atentia in directii false ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Va promit sa iau "la mana" miliardar cu miliardar, sa vedem cum au facut "primul milion", cat de legal au procedat, dar mai ales ... cum TOATE GUVERNELE lu'peste, de dupa '90, i-au protejat si albit!
    Va veti ingrozi, cei care nu cunoasteti!
    Apropo, si de POLITICA!
    V-ati gandit cine sunt cei care ne CONDUC de peste 20 de ani? EI, tot EI si urmasii lor!
    Sunt UNII si ACEIASI, la PUTERE ori in OPOZITIE!
    Cateva MII de SMEHERI cu TUPEU si RELATII (inclusiv internationale, prin vanzare de tara), au incalecat un popor de peste 23 de milioane, pe care acum, il EXTERMINA, milion cu milion! Pacat de noi, fratilor!

    RăspundețiȘtergere
  17. De multe ori le spuneam si sefilor mei : "lasati-o , balta !" ... Asa imi spun acum mie ... daca nu se intelege ca aratarea (ca principali vinovati ai situatiei de azi a Romaniei)a citorva indivizi (care precis au si "bube-n cap" ... dar mai mult ca sigur sint "blindati" legal) , deci daca nu se intelege ca asta este doar putin "circ" pentru populime ... n-are sens ...

    Aduceti-va aminte ca , unii dintre 'incriminatii' de azi au mai fost prin aresturi ... pentru problemele firmelor ... si ??????????

    RăspundețiȘtergere
  18. Lasa bre ...
    Nu te supara, ca-i apara mos alecu!

    RăspundețiȘtergere
  19. @mos alecu,
    Matale nu pricepusi ...
    Aici sunt dati asa , de izamplu ... doar cativa!
    Pai sigur ca ai dreptate! Ei sunt cu miile, dar nu se poate face "intr-o zi", ce nu s-au facut in 20 de ani! Dar ai si perfecta dreptate, intr-o singura directie: totul e joc de glezna, de imagine partinica! Nici pana acum, Nici acum, acesti MILIARDARI nu au patit si nu vor pati nimic! Doar ca ... speriati nitel, vor CONTRIBUI ... MAI MULT, la pusculita "partidului, in toate conducator"! Asta e, asta va fi!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mei, mei ...
    Dar pe Negoiţă ala, cini l-a legat cu lantul de parete? Sau asa e la partide? Te tin in zgarda?
    Mei, mei ... lucru' dracului!

    RăspundețiȘtergere
  21. mos alecu spunea...
    @Don Corleone 23 august 2011, 17:47 :
    Esenta este : ACESTA ESTE CAPITALISMUL ... PESTE TOT SI ORICIND ...
    23 august 2011, 18:14
    Cine zice ca Mos Alecu nu are dreptate???????!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Bugetul statului, intre altele, se cladeste si pe colectarea TAXELOR si IMPOZITELOR! Din acest BUGET, se platesc, intre altele, salarii, pensii, ajutoare sociale etc.
    @mos alecu,
    Atunci, rogu-te sa ne explici:
    Cum de esti de acord cu NEPLATA de catre unii a TAXELOR si IMPOZITELOR? Asa este in CAPITALISMUL PERCEPUT DE DOMNIA VOASTRA?
    Miliardarii sa fie scutiti? Sigur, e vorba de TOTI miliardarii lu'peste, nu numai de ai unora!
    Iar daca pana acum, din motive cunoscute mai mult sau mai putin de catre "populime" acesti nenorociti de imbuibati au fost iertati/scutiti, s-o tinem asa, langa, pana la sfintele moaste? Sa-i lasam dupa cum vor muschii lor? Sa-i lasam sa calce pe cadavrele noastre, ale copiilor nostrii? Cum e mos alecu?

    RăspundețiȘtergere
  23. O ultima chestiune!
    Am vazut ca esti tare la aritmetica!
    Poti sa ne lamuresti care au fost METODELE si MIJLOACELE folosite de acesti indivizi care, RECORD MONDIAL, au acumulat AVERE in cativa ani cu mult mai mare decat MILIARDARII lumii in zeci de generatii? Cum poti avea intelegere si mila fata de SNAPANII din Romania ???
    Chiar iti plac? Ii accepti?

    RăspundețiȘtergere
  24. Mei, mei ...
    Voi nu vedeti ca turma doarme, rumega ...
    Ia stati bland! Mai luati si voi un mic, o bere!

    RăspundețiȘtergere
  25. Hai luaţ de la Băsescu, luaţ de la Băsescu!

    RăspundețiȘtergere
  26. http://www.cotidianul.ro/fiscul-roman-pacalit-de-milionari-germani-155677/

    RăspundețiȘtergere
  27. Ulaaaa ... baaaa ....
    Ce-mi plac pozele! Ce de mafioti avem! Unul si unul, sa ne traiasca! Al dreaku sa fiu, de nu-i asa! Mommm ... si cum sa uita unii, frate! Brrr!

    RăspundețiȘtergere
  28. @mos alecu
    Am facut apel la domnia voastra sa va reveniti considerand ca sunteti intr-o zi mai proasta(a fost un gest de politete elementara si o mana intinsa spre dvs).
    Ma obligati sa constat ca sunteti de o incapatanare fantastica si ce e cel mai grav,ramaneti la fel chiar si atunci cand sunteti constient ca nu aveti dreptate.In aceste conditii nu se poate discuta!!V-o spune unul din turma.Sa fiti sanatos si fericit!!
    Va rog sa nu-mi raspundeti.Nu are rost sa-i plictisim si pe altii cu nimicuri lipsite de importanta.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mai intii pentru cel care decreteaza ca nu am priceput ... apoi spune ca am dreptate , ba chiar 'perfecta dreptate'... Cind este cristalizata opinia ... s-o afle si ceilalti ...

    Pentru toti ceilalti ... mai cititi o data ... si inca o data ... si inca o data ... ce am spus ... Eu am vorbit in contextul legilor statului 'romanesc' (legi care sint intru totul copiate dupa legile celorlalte state capitaliste) ... Nu am vorbit in termenii viselor 'egalitatii si dreptatii' (gen Valeria ... sau multi de pe aici) ... Tot ceea ce mi se imputa poate constitui un bun articol pentru 'gazeta de perete' a scolii primare din Cocirlatii din Vale ... dar daca se doreste 'stat de drept' ... situatia se cam schimba...

    RăspundețiȘtergere
  30. @mos alecu,
    De ce stat de drept vorbesti dumnetata?
    Cu procurorii si judecatorii aflati deasupra Legii? Cu procurorii si judecatorii care pentru interesu lor, salariile si pensiile NESIMTITE pe care si le-au facut IARTA si ascund pe banda rulanta pe MAFIOTII NEAMULUI?
    @mos alecu,
    Nu ne da lectii noua! Stai bland in statul matale de drept/drepti, ca stai bine!
    D'asta ne meritam soarta!
    D'asta nu ne mai facem bine!
    In vecii, vecilor! Amin!
    p.s.@don corleone ... nu fii trist!
    Te uita mai bine in jur! Oricum, Nu te supara, frate!

    RăspundețiȘtergere
  31. Oameni buni,
    Ce dreak are mos alecu?
    E frun neam cu unu' din mafiotii astia???
    Mosuleeee .... iti da careva, ceva si matale???
    Nu vezi ca te faci rasu' satului??

    RăspundețiȘtergere
  32. Mă siliţi să intervin...Aşa cum i-am apărat de furia populimii pe nepotu Cezar şi pe Akord, aşa trebuie să-l apăr acum pe Moş Halecu. Lăsaţi omul în pace! Poate are şi el o zi proastă, sau astea i-or fi principiile...iar cînd se ajunge la principii, fiecare dintre noi e cu "aia a mă-sii".

    RăspundețiȘtergere
  33. Sa traiti, Dom'Pramier!
    Am inteles! Lasam in pace mosu!
    Dar Guvernu, Guvernu-i gata???
    Ca facem cu fatucile alea? Le l'om ori nu?
    Aia, mai ales cu ... numaratoarea!

    RăspundețiȘtergere
  34. @Cezar uncle
    Mare noroc sa te avem printre noi.
    Da' hodorogu' are dreptate!
    Zicsieu

    RăspundețiȘtergere
  35. Măi fiţ copii cuminţi că am în traistă, pt. voi drept cadou, fel de fel de funcţii grase prin ministere. Nu va fi uitat nimeni, dar chiar nimeni! Hai fuguţa faceţi listuţa!
    Să nu uitaţi că Mediul şi Telecomunicaţiile sunt arvunite deja (Anonimu de la 21,25 şi NeaCîşu)...
    Propuneţi sau înscrieţi-vă în guvernoiu din umbră!
    Aştept provincia:

    RăspundețiȘtergere
  36. @Cezar uncle
    Care guvern,care umbra?La racoare cu ei,in ocna!
    Di nu ,sararu!

    RăspundețiȘtergere
  37. @all
    Maine va doresc o zi mai buna ca azi si la fel in fiecare zi!!
    @anonim
    daca-i vorba de numere la fatuce eu ma bag(conditie obligatorie-fatucele sa aiba cel putin 35 de primaveri-ca eu "joc " la "old boys".Sper sa fac fatza nu fetze-fetze.pentru tanti udrea m-as inscrie si in PDL f-o 2 zile cu conditia sa ma plateasca in natura macar vre-o 2 ore.Eu zic ca-i buna rau...dar gusturile nu se discuta .
    Cat despre crin si antonescu recunosc.Imi plac barbatii....dar numai la o bere si nu e cazul lor(I think)
    @anonimul mai mult decat cunoscut.
    Nu sunt trist,ma uit in jur si vad bine,foarte bine,sunt doar dezamagit de colegii mei care nu au curajul sa spuna ca dincolo de ONOARE SI DEMNITATE se ascund doar mici interese fatarnice(financiare) pentru care ei isi vand tot ce ar trebui sa aiba mai scump adica exact ONOAREA SI DEMNITATEA de care unii fac atata "tapaj"
    Astept injuraturile de rigoare de la cei cu "onoare si demnitate"

    RăspundețiȘtergere
  38. Robert Horvath spunea...
    24 august 2011, 04:44

    @ Cezar
    Singura postare inteligenta . Schimbarea unor incompetenti cu alti incompetenti nu va schimba mai nimic.

    RăspundețiȘtergere
  39. ,,In vederea analizei stadiului organizarii C.N.R. si al materialelor ce urmeaza a fi prezentate, presedintele S.C.M.D. convoaca luni 29 august a.c., la orele 16.00...''

    RăspundețiȘtergere
  40. Faptul ca IMBUIBATII ROMANIEI, care nu-si platesc TAXELE si IMPOZITELE,nu produce REACTII din partea celor care citesc, te lasa masca!
    Care sa fie explicatia? Poate cineva sa ne lamureasca?

    RăspundețiȘtergere
  41. Interesant ar fi fost de REMARCAT si marile intreprinderi (care au mai ramas ale statului), unde de ani si ani nu se PLATESC "darile la stat", iar GUVERNELE lu'Peste, periodoc, au sters si STERG DATORIILE ISTORICE de mii si mii de miliarde! Si totusi, acolo se platesc salarii, prime, medicamente compensate, pensii!
    Haideti sa lasam lenea, sa scoatem gunoaiele!

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai,voi vreti sa-l lasati pe Hoara fara vila parintilor si automobilul prietenului?
    LI-curicul hu ilei

    RăspundețiȘtergere
  43. Pensionarii militari vor lua atitudine, doar atunci cand vor ramane fara pensii, sau cu pensiile diminuate drastic! Pana atunci, fiti linistiti, nu se baga! Se cred deasupra, cred ca nu este treaba lor! Dar "atunci", va fi prea tarziu! Eheee, habar nu aveti ce va urma!
    Dormiti linistiti, sfarsitul este aproape!
    Problema e sa nu va basicati prea tare!
    Durerile vor fi insuportabile!

    RăspundețiȘtergere
  44. Plosnitza de Hoara.Cind l-au scapat din mina sindicalistilor probabil ca s-a gindit sa nu moara degeaba.Acum conduce un ,,hirban '' cica de 75.000 ieuroi,al unui prieten,iar parintii ii costruiesc la Snagov o vilutza.
    LI-curiciul HU

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri