Google Translate

vineri, 2 septembrie 2011

Gura păcătoasei, adevăr grăieste! România este condusă, după revoluție, de o gașcă ocultă, transpartinică


O veritabilă bombă aruncă pe piață fostul ministru al Justiției,
Rodica Stănoiu, care declară, cu subiect și predicat, că în România funcționează, de ani de zile, o înțelegere ocultă între cei care conduc din umbră țara, potrivit căreia nu se operează arestări din rîndul lor, conturile fiind reglate, atunci cînd e cazul, doar prin ”arătarea pisicii”.
O înțelegere pe care a încălcat-o, în premieră, Traian Băsescu,
din motive pe care tot fostul ministru le prezintă.


Rodica Stănoiu a făcut o dezvăluire explozivă, marți seara, în emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1TV, potrivit căreia România este condusă, după revoluție, de o gașcă care depășește granițele partidelor politice, unită grație intereselor comune și care nu dă socoteală justiției, grație înțelegerilor care există între membrii acesteia,
indiferent de rotația lor la putere.
România este condusă de un grup intrapartinic. Oamenii ăștia se cunosc de prea multă vreme, au prea multe interese în comun, cîteodată își arată pisica, dar după aceea se temporizează și ei sunt tot ei. Și atunci e greu de presupus că, vreodată, oamenii grei care sunt în partidele care conduc România, dacă au făcut ceva împotriva legii, vor și răspunde”.

Fostul ministru a declarat, că la nivelul respectivului grup transpartinic a funcționat mereu o înțelegere tacită, potrivit căreia membrii săi nu trebuiau să ajungă vreodată în arest. Ea a aruncat, totodată, o altă bombă, declarînd că sistemul s-a blocat în mandatul actualului președinte:

Traian Băsescu a spart această convenție, a spart-o atunci cînd a vrut. Nu a făcut-o atunci cînd trebuia, și față de cine trebuia. A spart această covenție, dar spargerea a luat în mod evident conotația de revanșă politică și nu de justiție. Pentru că unii din grupul acela sunt bine mersi, nici nu știu dacă au trecut vreodată pe la DNA, unii nu au trecut niciodată, spre deosebire de alții, precum Adrian Năstase”.
Fostul ministru a mai spus că marele pericol pentru viitoarea guvernare va fi să meargă pe urmele celei actuale, folosind justiția pentru reglări de conturi politice, Stănoiu susținînd că, la nivelul PSD, se înregistrează deja o presiune de jos în sus pentru asemenea acțiuni revanșarde, după venirea la putere.
”E foarte greu de pus capăt acestui ”circuit în natură”, tehnicile de neutralizare, inclusiv șantajul adversarului cu justiția, se moștenesc de la o administrație la alta și se perfecționează. Pericolul mare e ca viitoarea guvernare să nu facă la fel, ori și mai și ... Oamenii care au fost hărțuiți deja reproșează PSD că nu face și el la fel”
a punctat ea.


Reamintim că, în mandatele actualui președinte, au fost operate o serie de arestări misterioase – spunem asta pentru că după eliberarea celor în cauza regula este așternerea prafului pe dosare – între care se numără cele ale lui Dinu Patriciu, Gigi Becali, Puiu Popoviciu, Ovidiu Tender, Sorin Vîntu, Corneliu Iacubov, Dan Diaconescu, Cătălin Voicu, Laurențiu Mironescu șamd. (Bogdan Tiberiu Iacob)
Sursa text: Misterul arestarilor din mandatul Basescu. Autor: inpolitics


Iata, un fost oficial al Romaniei, recunoaste ceea ce
incerc sa spun si eu de ani de zile. Tara a ajuns pe mana unor mafioti.
Averea intregului popor, vandalizata la cel mai inalt nivel.
Romanii, aruncati in strada, ori trimisi sa-si ia lumea in cap!

Rodica Mihaela Stănoiu,
a fost ministru al Justitiei intre 2000-2004, in cabinetul Nastase.
Senator al Romaniei, in legislatura 1996-2000.
Rodica Mihaela Stănoiu a fost membră în Partidul Social - Democrat până în septembrie 2006 iar în ianuarie 2007 a aderat la Partidul Conservator. Rodica Mihaela Stănoiu este o cercetătoare în domeniul criminologiei și al dreptului penal.

Afirmatiile pe care le face, sunt de competenta sigurantei nationale!
Parchetul General este obligat sa se autosesizeze, din oficiu!
Tacerea poate fi un raspuns. Inseamna ca fostul ministru al Justitiei, spune adevarul!
Caracatita, increngatura mafiotilor, a fost si este asumata legal!
Disolutia autoritatilor statului, perfect explicabila!
Inseamna ca nimeni nu este interesat sa indrepte raul facut!
Romani, treziti-va!
Admin
=======================


Declaratiile politice ale fostului oficial roman,
Ministru al Justitiei,
sunt chintesenta tuturor acestor ani bezmetici!
Sunt recunoasterea ADEVARULUI, "democratiei originale"!
Cititi si dati mai departe!
Admin

35 de comentarii:

  1. Hei, voi astia, coloratii politic!
    Iubitorii de partide si politicieni!
    Acum ce mai ziceti? Daca un ministru al Justitiei, confirma "mafia politica transpartinica", cu voi si zicerile voastre ...
    Cum ramane? Ori nici acum nu e de crezut?!?
    Sa traiti bine,Si ferice de cei saraci cu duhul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Saraci cu duhul sunt cei care cred ca se poate si fara partide politice!
    Buna nota informativa data de Stanoiu in sustinerea marinarului!

    RăspundețiȘtergere
  3. @matinalul 07.13
    ,,ferice de cei saraci cu duhul!''
    Sunt sarac rau (cu duhul),dar portocalii-fistichii-violetii trebuiesc la alegeri ...trecuti cu vederea si ,,lasati la vatra''.
    Cred ca ma indrept spre PRM.Daca tot sunt doar doua cete...
    Zicsieu

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic nou pe frontul politic al Romaniei. Toate astea se cunosc de mult, viata merge inainte. Faptul ca un om politic, fie el si fost membru al justitiei o spune , inseamna ca situatia a devenit disperata pentru ei, politicienii din USL care credeau ca apartenenta la partidul coruptilor partid format din parlamentarii tuturor partidelor, ii scapa de mania lui Basescu.mULTI PROSTI MAI SUNT PE LUMEA ASTA . Basescu si-a pastrat langa el serviciile secrete si justitia. In rest , il doar in duda de toti ceilalti. Si e dispus sa loveasca in tot ce nu ilpoate atinge pe el numai sa se poata mentine la suprafata. Doamna Stanoiu, daca s-a decis sa deschida gurita aia micaei tuguiata si sa verese pe cioc secretul lui Polichinelli, o face fie pentru ca e impinsa de ceata PSD-ilor care vor razbunare si tremura pentru dosarelele lor, fie s-a gandit sa dea ”semn” de marinimie si sa vomite marinelului un pic mascat, ca cei din PSD se pregatesc de un mic revenge deci sa isi ia masurile de rigoare si sa ii popeasca , ca de se vor sculșa il vor popi ei pe el. Parsiva miscare. Oricum ar fi, nu grija fata de opinca a impins-o , pentru ca pe perioada cat a fost minsitru, s-a facut ca nu vede tot ce spune acuma , nici gastiletranspartinice , nici pe Voicu, colegul de partid care ajuta dezinteresat pe oricine putea, nici termopanele. Deci doamna Stanoiu daca vrea sa faca un bine tarii, sa isi ia colegii de mana si sa se autodenunte , cu documente , cu dovezi, cu conturi, si atunci eu o sa cred ca vrea sa faca curatenie in Romania. Pana atunci, ciocu mic, ciocu si mai mic ... rafuielile personale nu ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. @scorpio,
    Excelenta analiza! Pacat de concluzie!
    In niciun caz nu este bine sa retinem, chiar daca nu EXCLUDEM, rafuielile personale dintre gastile mafiote! In opinia mea, "bomba" lansata de madame Stanoiu, daca nu va fi URGENT trecuta la index, in uitare de cei interesati, este ca, iata, se recunoaste la cel mai inalt NIVEL, nenorocirea abatuta asupra tarii, poporului! Se recunoaste ceea ce multi stim de multa vreme: o gasca de NOMENCLATURISTI din linia a II-a si a III-a, au pus mana pe PUTERE, s-au inteles DEMOCRATIC (sub faldurile "tuturor partidelor, atat de iubite de planoX"), sa se propaseasca ei/familiile/ si acolitii, PRIN FURT SI RAPT LA DRUMUL MARE. Praduiala se vrea continuata!
    IN ACTIUNILE LOR, FARA PRECEDENT IN ISTORIA ACESTEI TARI (nici turcii/alti cotropitori nu au facut asta) s-au inteles sa se AUTOPROTEJEZE, sa actioneze unitar, in baza unor metode si mijloace comune. Omerta, ca in cazul tuturor marilor actiuni mafiote, se impunea. Madame, cele afirmate de ea, ai dreptate: merita sa analizam de ce o face, la ce si cui poate servi! Este clar ca daca s-a ajuns ca acest gen de MESAJE sa fie transmise PUBLIC, sa poata fi auzite/vazute de toata lumea, REGULILE STABILITE DE MAFIHOTI, chiar tacit, nu mai functioneaza. Cucoana, cei care au trimis-o sa faca asta, prea ne-au crezut pe toti tampiti! Este bine insa, ca acum STIM OFICIAL ce este cu aceasta tara, popor si ai nostrii CONDUCATORI din 1990 incoace!
    Nu trebuie minimalizat.
    Nu trebuie uitat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-o tara normala, cu oameni sanatosi la cap si INSTITUTII "sanatoase", de "marti" pana AZI, trebuia ca OFICIAL, toti cei VINOVATI, sa fie pusi sun ACUZARE. Daca INSTITUTIILE statului nu au facut-o, POPORUL trebuia sa fie in strada!
    Din pacate, poporul doarme sau spune prostii!
    Romani, treziti-va! Acum ati aflat oficial!
    Caracatita v-a furat tot: bogatii ale solului si subsolului, bunuri, slarii, pensii, viata!
    Caracatita se vrea perpetuata!
    Caracatita trebuie distrusa!
    Acum!

    RăspundețiȘtergere
  7. In atentia tuturor:
    Trebuie sa conturam un MESAJ pentru partide!
    Trebuie sa le spunem RASPICAT: fara BARONI pe liste! Fara "interfete" de doi bani (oameni luati de la lipit afise, si dusi in PARLAMENT, in fruntea MINISTERELOR/SERVICIILOR etc.).
    Jos cu toti acesti indivizi!
    Jos cu cei care ne-au nenorocit!
    Zdrobiti reptilele! Daca nu acum, maine va fi tarziu! Treziti-va, fratilor!

    RăspundețiȘtergere
  8. buna dimineata-care-i miscarea?

    RăspundețiȘtergere
  9. Copiii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri! Retineti! Urmeaza Generatia a III-a!
    Votati SEFII! Votati BARONII!
    Doar ei stiu cum sa faca, sa traiti si voi bine!
    Sferele inalte, nu sunt pentru (po)pulime!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mei, mei ...
    Unde este armia romana?
    Daca nu este penzie, nimic nu este!
    Mei, mei ... Ce pacat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mafiotii, se regrupeaza!
    ========================
    Președintele PSD Buzău, Ion Vasile, s-a înscris în UNPR. Senatorul Ion Vasile care a fost timp de 20 de ani liderul PSD Buzău s-a înscris, vineri, în UNPR.

    “Ion Vasile, senator de Buzău, ales în colegiul uninominal 3, s-a înscris vineri, pe 2 septembrie 2011, în Uniunea Națională pentru Progresul României. Ion Vasile este membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senatul României”, se arată într-un comunicat UNPR, citat de Mediafax.

    De asemenea, Ion Vasile a condus în perioada ianuarie- iunie 2011 interimar filiala județeană a PC. El a renunțat la funcție pe 14 iunie, susținând că la Buzău nici ACD, nici USL nu funcționează, iar conservatorii nu sunt chemați la dezbateri.

    În prezent, UNPR are 30 de parlamentari: 13 senatori și 17 deputați.
    ======================
    Sa felicitam UNPR!
    Sa adune repede, toti BARONII!
    Sa stim si noi, pe cine si cum VOTAM!

    RăspundețiȘtergere
  12. Grijania mamei lor de nenorociti si nenorocite!
    Paiatele din justitie ce pazesc?
    Cu cit mocneste mai mult cu atit mai mare va fi vilvataia!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce pazesc astia din Justitie?
    Mafiotii! Sa nu pateasca ceva!
    Si propriile lor salarii, pensii nesimtite!
    Au acumulat avere, cata frunza, cata iarba!
    Justitia este o alta MAFIE! O alta increngatura!
    De o periculozitate extrema, fiind inamovibila!
    Greu, foarte greu de eradicat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ghilotina!
    Chioaro,tii balanta in echilibru?Justitie impartiala? Nu veti scapa!De data asta stim ca sinteti mai vinovati decit golanii din parlament!Nu aveti pirghii,sunt presiuni politice?Ati facut denunturi,ati demisionat,ati protestat? La ghilotina,gunoaielor!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mei, mei ...
    Care Justitie? Care Lege?
    Pai ei ... e deasupra Legii!
    Ei fac Legea, dupa cum vre muschii lor!
    Iar din cand in cand, cum vre Safu'hal Mare!
    Mei, mei ...

    RăspundețiȘtergere
  16. ... care-i dusmanul sa-i sparg dintii...?

    RăspundețiȘtergere
  17. ..neata fratioare..pe cine caftim..?

    RăspundețiȘtergere
  18. Circul, circului de pe lume!
    ============================
    Autosuficienta, grandomania, se pare ca ...
    vor duce la desfiintrea PDL!
    Acum sunt in ... ilegalitate!
    Urmeaza radierea/dizolvarea legala!
    Rasu'pansu'! Urgent pe Antena 3!
    PDL-eii, au dat-o-n bara!

    RăspundețiȘtergere
  19. Wow!
    *****
    E al dracului de mare, beleaua!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu suficient.Sporeste-o Doamne!
    8

    RăspundețiȘtergere
  21. Şi bomboana pe colivă, sau capsa pirotehnică o pune doamna Stănoiu. Cum care Stănoiu? Rodicaaaaaaaaa. Doamna Rodica, voioasă trece pe lângă junii semănători. S-a gândit să toarne şi dânsa un pic de gaz pe foc si ce ne spune ?

    ”România este condusă de un grup intrapartinic. Oamenii ăștia se cunosc de prea multă vreme, au prea multe interese în comun, câteodată își arată pisica, dar după aceea se temporizează și ei sunt tot ei. Și atunci e greu de presupus că, vreodată, oamenii grei care sunt în partidele care conduc România, dacă au făcut ceva împotriva legii, vor și răspunde”.

    Iată ceva ce toată lumea ştia dar nimeni nu spunea. O mai spuneau unii ziarişti pe ici pe acolo, analişti , sociologi , dar nu membri de partid şi nu foşti miniştri ai justiţiei. Când a avut loc această declaraţie? Marţi seara. Care sunt reacţiile? Nici una . Nici de o parte , nici de alta . Te-ai fi aşteptat ca după aşa o declaraţie, cineva să se inflameze , ori din stânga , ori din dreapta, dar nimic. Şi nici media nu s-a sesizat. S-o fi dat cu praf de linişte ?S-a dat ordin să se aleagă praful ? Că politicienii se fac că nu văd nu mă miră, doar sunt toţi vizaţi şi le e frică să reacţioneze ca să nu zică lumea că se simt cu musca pe căciulă. Dar presa , ce face ? Ce fac marii moderatori, marii apărători ai democraţiei şi legii ? Ce să facă, execută ordinele primite şi pun batista pe ţambal.
    =============
    Cititi: Se ascut sabiile
    Blog MARIN NEACSU

    RăspundețiȘtergere
  22. Nicio sabie.GHILOTINA !
    Gidea

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce sabie? Streanguuuu!!!!
    Funieru

    RăspundețiȘtergere
  24. Haida să-i eleftrocutăm!
    Alt eleftrician

    RăspundețiȘtergere
  25. Beliţ şî cu oleacâ di sari ca sâ nu sî strîci din prima! Din chieli facim ochinci şî oghieli şî di mai rămîni, facim o dobâ pintru Anu Nou ca sâ cînti Cezar cu ie. Da cre câ lu Cezar n-o sâ-i agiungâ pintru o dobâ mari şî dupâ cum văz ieu la chielea ceia nicâ ci-o sâ rămînâ îi facim un ţîgnal cu doauâ bili ca sâ sufli-n iel...Ci zîciţ, ci păreri aveţ?
    Mogorogea Ciubotariu

    RăspundețiȘtergere
  26. Pi tanty Urdea o bilesc io sa nu va bagati

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu ne bagam. Ii bagam !
    Chelaru

    RăspundețiȘtergere
  28. Rectificare la 03.09/14.33
    Nu ne bagam. Ii bagam !
    Temniceru

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa-i afumam cu cuisca !
    Dorel

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri