Google Translate

joi, 15 septembrie 2011

UPDATE. SCMD, bomba! Oficial si legal, actualul CD al SCMD, care va sa zica, nu exista!


În ţara asta fiecare face ce vrea el, indiferent ce spune legea că trebuie să facă. În ţara asta , lucrurile se fac mai ales, la plesneală, aş spune la mica plesneală, afacerile se aranjează la telefon, mita se dă în parcări, documentele judecătoreşti se aprobă la o masă la restaurant sindicatele se înfiinţează pe lângă drum statutele se scriu pe genunchi. Iar când pune cineva întrebări, toţi cei care au concertat după ureche, fără partitură, se simt jigniţi, îţi sar la beregată îţi arată că drumul spre iad este pavat cu bune intenţii. Dar stau cu un ochi vigilent pe ceea ce fac alţii şi strigă hoţul atunci când altul face ce fac ei .

Cam aşa se întâmplă şi cu SCMD.
Iata ce scria domnul Dogaru ( mă rog, scria e un fel de a spune , mai corect spus este dădea ordin să se scrie ) pe blogul SCMD :

„ - Joi, 8 septembrie 2011, la orele 08.00, la Tribunalul Bucuresti, incepe batalia pentru reinstaurarea democratiei in Romania regimului de tiranie -

Maine, 08.09.2011, la Tribunalul Municipiului Bucuresti (TMB) la orele 08.00, se judeca actiunea intentata de Viorel Ringhilescu, presedintele Partidului Democrat Roman, pentru dizolvarea inexistentului, la ora actuala, partid numit PDL.

PDL si-a schimbat statutul la 14.05.2011 si era imperativ obligat sa depuna, sub sanctiunea cu dizolvarea, noul statut si modificarile facute, pana la 13 iunie a.c. Cel mai prost student la drept, in anul al II-lea de studii, cand parcurge Teoria generala a dreptului, stie ca in prezenta unei sanctiuni nu poate fi vorba de ”termen de recomandare” ci de ”termen de decadere”.

Iata ca ceea ce urmarea Puterea in privinta SCMD (sa ne prinda la judecatorie cu vreo modificare in actele depuse, facuta sub presiunea latratului vreunui Neacsu intern) s-a dovedit a fi capcana in care a cazut PDL-ul datorita suficientei, incompetentei si prostiei liderilor si juristilor proprii. Legal, PDL-ul nu mai exista! Maine vom fi prezenti in calitate de coloana vertebrala a societatii civile si caine constitutional de paza al democratiei, alaturi de dl. Ringhilescu.”

Trecând peste limbajul de birjar sau drojdier de cartier al domnului Dogaru la adresa mea , un coleg de sindicat în ultimă instanţă, coleg care nu a folosit niciodată termeni jignitori la adresa domniei sale chiar dacă l-a criticat de foarte multe ori, ba mai mult când am aflat că urmează un atac la persoană l-am anunţat personal prin telefon, şi m-am delimitat de acel atac deşi mi se ceruse concursul (imi cer scuze domnului Cana dar trebuia să apăr sindicatul în faţa altora din afară, chiar dacă nu sunt de acord cu tot ce se întâmplă în interior), nu pot să nu remarc totala neinspiraţie a conducerii SCMD. La noi există o vorbă înţeleaptă care spune “ să nu vorbeşti de funie în casa spânzuratului“ . Se pare că în Comitetul Director nu se cunoaşte acest proverb . Este momentul să îl aducem la cunoştinţă . S-a tot spus că vorbesc prostii şi am fost contrazis mereu cu injurii, ameninţari şi minciuni, ba că aş fi vândut nu ştiu cui, ba că sunt UNPR-ist, (chiar ieri un fost coleg de serviciu, care de altfel mă cunoaşte bine şi ştie că nu sunt un om cu două feţe, mă tachina întrebându-mă nevinovat dacă sunt sau nu membru al UNPR. M-am făcut că nu-i înţeleg ironia, nu voiam să mă cert cu un prieten pe motive sindicale) ba că vreau răul sindicatului, culminând cu faptul că aş vrea să îi iau locul lui Dogaru. Inutil să mai răspund la asemenea aberaţii dar m-am decis aşa cum spuneam să dovedesc că am dreptate cu orice risc. Toţi cei care au considerat că în loc să poarte un dialog, este preferabil să îmi aducă injurii, sa încerce să mă discrediteze şi să bagatelizeze cele spuse şi dovedite cu argumente, vor avea ocazia să continue şi de acum încolo.


Revenind la funie, cum spuneam, ce s-a întâmplat PDL s-a întâmplat şi SCMD care este condus cu pricepere de o armată de profesionişti consiliaţi de un compartiment juridic format din peste 60 de jurişti ( expresiile nu îmi aparţin sunt preluate din comunicatele CD al SCMD )cu firme de avocatură célèbre, care nu au câştigat NICI UN PROCES( nu vorbesc aici de procesele câştigate individual sau în grup de unii membri de sindicat pe teritoriu. ma refer strict la cele intentate de CD şi avocaţii tocmiţi de CD ) pentru sindicat.
Şi ca să nu mai lungesc vorba, iată cum stă treaba.

Pe data de 03.02,2011, Comitetul Director anunţa cu surle şi trâmbiţe renunţarea la serviciile celor două doamne care făcuseră parte din ORGANUL DE CONDUCERE al SCMD respectiv doamnele Winzer şi Cobuz şi primenirea CD cu noi membri . Postez spre exemplificare citatele din procesul verbal al CD:

“ Procesul verbal al sedintei Comitetului Director - 03.02.2011

PROCES VERBAL

Încheiat astazi, 03.02.2011, in sedinta comuna a Comitetului Director si a membrilor fondatori ai SCMD.

Prezenta la sedinta a Comitetului Director:
1. Col. (r) Dogaru Mircea-prezent
2. Gl. Bg. (r) Balan Iosif-prezent
3. Col. (r) Pricina Valeriu-prezent
4. Col. (r) Monac Constantin-prezent
5. Lt. Col. (r) Cobuz Elena - absenta
6. Lt. Col. (r) Winzer Anisoara – vicepresedinte suspendat
7. Lt. Col. (r) Apostol Catalin -prezent
………………………………………………………………………………………….

S-a prezentat celor 15 membri fondatori prezenti situatia controlului financiar intern. Nu exista fraude, lipsuri ci doar dezordine in tinerea contabilitatii, in sensul lipsei multor rapoarte de necesitate si a altor formulare, precum si o suma de bani la filialele din teritoriu care trebuie justificata prin facturi sau, in caz de necheltuire, trimisa inapoi in contul central, pentru a se incheia anul financiar 2010;

S-a estimat ca doi dintre membrii Comitetului Director au fost scosi din circuit, asupra a inca doi actiunea de denigrare si santaj a avut consecinte devastatoare si-n aceste conditii, Comitetul Director a cerut sprijinul membrilor fondatori in baza drepturilor si obligatiilor statutare pe care acestia le au in perioadele dintre alegeri, conform Statutului, Art. 9, al. 3 b;

• A fost propus si in unanimitate votat ca vicepresedinte cu probleme financiare si de investiti al sindicatului, dl. general Constantin Nastase. Domnia sa va raspunde din acest moment de organizarea si coordonarea activitatii economico-financiare, pentru orice problema, nedumeriri si „ingrijorari”, membrii SCMD putand a i se adresa direct;

• A fost prezentat Departamentul organizare cu sarcinile multiple pe care acesta le va avea in viitor. In unanimitate, domnul Col. Tudor Marian a fost propus, votat si cooptat vicepresedinte in cadrul Comitetului Director, urmand a preda coordonarea Departamentului unuia dintre loctiitori.

• Tinand cont de ponderea pe care o au cadrele provenite din MAI si servicii in cadrul SCMD (2/3) si de necesitatea absorbirii celor 18.000 de cadre care urmeaza a fi disponibilizate din Politie, Jandarmerie, Pompieri, domnii comisari sefi Varban Aurica (membru fondator) si Racasan Stefan, presedintele Filialei 1 Sector 2, au fost propusi, votati si cooptati ca vicepresedinti in Comitetul Director.

Sedinta se incheie. Semneaza membrii Comitetului Director.
Col. (r) Dogaru Mircea
Gl. Bg. (r) Balan Iosif
Col. (r) Pricina Valeriu
Col. (r) Monac Constantin
Lt. Col. (r) Apostol Catalin
Gl. Mr. (r) Constantin Nastase
Col. (r) Tudor Marian
Col. (r) Racasan Stefan
Col. (r) Varban Aurica “

Toate bune şi frumoase, nu contest dreptul membrilor (e adevărat aici se pot discuta alte aspecte, legate de drepturile membrilor fondatori care sunt "mai egali "decăt toţi membrii de sindicat, dar ţine de modificarea statutului ) de a propune completarea CD , dar atenţie, de a face propuneri de completare, pentru că cei care au dreptul să schimbe individual sau colectiv Comitetul Director sunt membri CNR.

Deci ce trebuia să se facă statutar şi normal ? Să se covoace în termen de 30 de zile CNR şi să se voteze propunerile de modificare, conform Statutului SCMD, art 15,pct.1 b şi k.

Fără votul CNR , noii membri nu îşi pot intra în atribuţiuni, nu pot participa la şedinţele CD nu pot vota, nu pot lua decizii, tot ce se realizează sub această componenţă este nul şi fără efect. O să spuneţi că fabulez, sau de unde acest termen de 30 de zile, că nu scrie nicăieri. Ba scrie. In Legea 54/2003 care este legea privind organizarea şi funcţionarea sindicatelor. Iată ce spune această lege la art 20:

“ Art. 20
(1) Organizatia sindicala este obligata sa aduca la cunostinta judecatoriei unde s-a inregistrat, in termen de 30 de zile, orice modificare ulterioara a statutului, precum si orice schimbare in compunerea organului de conducere “

Ce spune statutul la art 15 din Statut ?
CAPITOLUL V. ORGANELE DE CONDUCERE ALE SINDICATULUI

Art. 15. Organele de conducere ale sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate sunt:
– Consiliul Național al Reprezentanților;
– Comitetul Director;
– Biroul Operativ


DECI, SCMD TREBUIA SĂ ADUCĂ LA CUNOSŞTIINŢA JUDECĂTORIEI UNDE S-A ÎNREGISTRAT , ÎN TERMEN DE 30 DE ZILE, ORICE SCHIMBARE IN COMPUNEREA ORGANULUI DE CONDUCERE.

Contestă cineva faptul că acest Comitet Director este organul de conducere al SCMD ? Nu ! Deci cum rămâne cu legea ? A fost ea încălcată sau nu ?

Ştiu ce o să spuneţi, o să spuneţi că nu am de unde să ştiu eu, un amărât de sindicalist dacă CD a înştiinţat sau nu judecătoria unde s-a înregistrat, cu privire la modificări . Îmi pare rău că vă contrazic. Iată ce am primit azi :


PRECIZEZ PE PROPRIA RĂSPUNDERE CĂ DOCUMENTUL ESTE AUTENTIC

Din căte se poate vedea, până la data de 09.09.2011, CD nu a înştiinţat judecătoria sect 1 (unde s-a înregistrat) cu privire la modificările făcute în componenţa Comitetului Director, aşa cum ar fi trebuit deci … spuneţi dumneavaostră ce urmează că pe mine mă podideşte … râsu – plânsu . Nu cunosc ce urmări legale pot apărea vizavi de acestă situaţie, nu e treaba mea , nici nu vreau să ştiu. Ceea ce ştiu este că toate hotărîrile CD luate sub această componenţă sunt nule, asta o poate spune şi " cel mai prost student la drept, in anul al II-lea de studii, cand parcurge Teoria generala a dreptului, " ca să îl citez pe domnul Dogaru.Dar casele noastre de avocatură nu ştiu, pentru că masoneria este mai importantă decât sindicatul . Apropo, chiar nu interesează pe nimeni că destinele sindicatului sunt “ apărate “ de un şef al unei loje masonice şi toate datele privind cadrele militare înscrise în sindicat de la adresă , la CNP, nr de tel, nr de dosar de pensie, SUNT LA DISPOZIŢIA ŞEFEI UNEI LOJE MASONICE ? Chiar aşa de indiferenţi am ajuns cu propria soartă? Păi atunci de ce ne mai agităm atâta? Pentru ce? Ne merităm soarta fraţilor. Staţi liniştiţi, au alţii grijă de noi.

În concluzie, sugerez domnului Dogaru să ia legătura cu domnul Boc şi să îl intrebe , dânsul ce face cu PDL că sunt cam în aceeaşi situaţie şi ar fi bine să lucreze împreună. Două capete gândesc mai bine decăt unul. Sau poate are cineva o soluţie, că e groasă. Pe noi nu ne apără judecătorii ca pe guvernaţi.

Acuma poate să spună şi dânsul ca si Boc, ca nu e nici o problemă că nu au fost depuse actele în termen de 30 de zile, numai că ce ne facem cu ce spunea mai sus , in materialul postat pe Blogul SCMD ?

“PDL si-a schimbat statutul la 14.05.2011 si era imperativ obligat sa depuna, sub sanctiunea cu dizolvarea, noul statut si modificarile facute, pana la 13 iunie a.c. Cel mai prost student la drept, in anul al II-lea de studii, cand parcurge Teoria generala a dreptului, stie ca in prezenta unei sanctiuni nu poate fi vorba de ”termen de recomandare” ci de ”termen de decadere”.

Aş fi dorit să semnalez toate aspectele prin mail , dar după primul mail trimis cu propunerile pentru ROF mi s-a spus că nu mă înscriu în zona de interes a domniilor lor, deci .. asta e. Intenţionez să cer Judecătoriei Sect 1 să îmi comunice paşii care trebuie făcuţi în vederea normalizării activităţii SCMD cu toate riscurile ce urmează, pentru că nu am bani să plătesc un avocat ca să mă lămurească. Aşa cum îmi recomanda domnul Rînciog, am trecut la fapte şi voi merge mai departe.

PS : Sincer vorbind, asta este doar o parte ( nu cea mai gravă) din ... gravele erori şi - hai să fiu blând – neconcordanţe între SCMD şi legile ţării, între CD şi statut. Toate la timpul lor. Poate acuma domnul Dogaru va fi mai atent ce spun unii “lătrăi “ va realizeaza că dialogul este mai de folos decât jignirile.

MARIN NEACSU,
Un simplu sindicalist în slujba adevărului, oricare ar fi el.


Oficial si legal, CD al SCMD,
care va sa zica, nu exista!
Zice romanul:
Cine o cauta, o gaseste!
Admin
=========================================
UPDATE
========================


vineri, 16 septembrie 2011
Nu mai visati cai verzi pe pereti!...

Domnul Neacsu si alti clienti mai vechi ai Puterii s-au gandit, pe modelul actiunii ”radierea PDL”, sa dea o lovitura SCMD, solicitand Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti date privind modificari statutare.

Lasand la o parte faptul ca in spatele actiunii radierea PDL se afla si SCMD, ii atentionam ca spera degeaba!...

SCMD nu a facut modificari statutare si nici nu va face. Alaturi de vicepresedintii suspendati, conform statutului, pana la alegerile generale care vor avea loc peste 3 ani, membrii fondatori au numit, statutar, niste interimari care isi pot desfasura activitatea pana la alegerile generale.

Ii mai avertizam totodata, pe cei care au ca unica preocupare, de doi ani de zile, negarea a tot ceea ce face SCMD si denigrarea conducerii acesteia, ca nu vor avea nici o sansa, nici in privinta indepartarii SCMD de Statut. Toate actele emise sau actiunile efectuate de SCMD sunt verificate de catre Departamentul juridic, pentru a nu se iesi din litera Statutului.

In ceea ce-l priveste pe acest individ care se declara sindicalist militar, asteptam ca Filiala 1 Craiova sa ia, statutar, masurile care se impun, presedintele filialei urmand sa le comunice Consiliului National al Reprezentantilor.

A venit timpul sa separam graul de neghina pentru ca ne asteapta o batalie extrem de stransa.

Suntem fericiti sa anuntam ca, deocamdata, prin Decizii ale Curtii de Apel Pitesti (Dosarele 1206/90/2011, 1207/90/2011 si 1274/90/2011), un numar de 23 dintre membrii SCMD din Filiala 1 Ramnicu Valcea si-au redobandit definitiv si irevocabil statutul si drepturile de militar, pensiile lor urmand sa cresca in conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004, in functie de cresterile soldelor activilor.

Este doar inceputul. Ne vom stradui sa largim bresele produse in Legile 119, 263/2010 si 165/2011, pana la abrogarea acestora!

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

La problemele ridicate, iata care a fost
raspunsul oficial al Presedintelui SCMD.
~ Reprodus conform dreptului la replica. ~
Admin

187 de comentarii:

  1. woooooooooooooooooooooooooow wooooooooooooooow woooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!
    CUM ESTE POSIBIL? Ce ai facut Dogarule? Daca "datorita suficientei, incompetentei si prostiei liderilor si juristilor proprii, legal, PDL-ul nu mai exista," Nu se poate spune exact acelasi lucru si despre SCMD ?Cum spuneati domnule Dogaru, lideri si juristi incompetenti si prosti ? Frumoasa eticheta v-ati pus! Sa o pastrati cu mandrie. Vai de mama lui de sindicat ce prosti si incompetenti il conduc. Dar cati prosti ii urmneaza.Cati spuneati ca sunt ? 21000? Scadeti unul, Neacsu.. Se pare ca e singurul care vede cata prostie e in SCMD. Mai scadeti unul, pe mine. M-am lamurit!
    Un sindicalist .. mai putin

    RăspundețiȘtergere
  2. Sindicatul prostilor. Asa ar trebui sa se numeasca de acuma acest sindicat. Condus de prosti, pentru prosti.Trebuie sa fii prost sa il mai pastrezi pe Dogaru in fruntea sindicatului. Sau masochist. Asta e armata de rezerva? Bine ca ati iesit la pensie fraierilor. Ascundeti-va undeva sa nu va mai gasesca nimeni si nu mai cereti grade in rezerva. Cu asemenea lideri si denumirea de militar in rezerva, este o jignire la adresa societatii.
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  3. Armata de rezerva!? Ramii in sindiacat.MAI MULTI PROSTI LA UN LOC POT FACE MAI MULT DECIT...Decit citiva prosti singuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mei, mei ...
    Lasati smotoceala intre voi!
    Il rugam pe d-l Ranciog sa vina, sa ne lumineze!
    Mei, mei ... fara tavaleala!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce tavaleala mei ? Tu stii ce e in Bucuresti acuma ? Cum suna telefoanele si se convoaca consiliul de securitate ? Cui ii mai arde de raspunsuri pe blog cand le arde scaunul sub cur ?Rincoog este luat la omor ca nu a avut de lucru si s-a luat de cisu cum ii zice lumea. pentru ca se pare ca el a formulat raspunsul ala destept. Asa vorbeste lumea .E jale mare.
    Sectorul suflete

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha,ha !Ii aduce de acasa prin curieri ? Lasa ca e treaba buna. Era timpul de scuturat sacul. Ha,ha,ha !
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  7. Jale nejale, e de mirare ca nu mai sare nimeni acuma s spuna ca neacsu minte sau vorbeste prostii.S-a cam dat stingerea pe la casele dogarienilor. Stau si ma intreb ce se intampla acuma, daca cineva , in baza acestor documente cere desfiintarea SSCMD. Ce se intampla ? Cine e jurist, care stie ? Pute nasol treaba si Dogaru e in mare shit. Si mai facea misto de Boc. Acuma sa il ia de mana si sa joace hora unirii impreuna . Cum spunea, prosti si incompetenti. E prima oara cand se pare ca are dreptate si Dogaru.
    M are shi T

    RăspundețiȘtergere
  8. In cazul partidelor se risca...dematerializarea.In legea sindicatelor se amintesc niste amenzi,dar nu pentru intirzierea depunerii modificarilor in statut sau componenta organeor de conducere.
    Domnule Dogaru,ati ramas cu ...vergeaua pe teava !
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  9. Lasati-i "dom'ne in pace"macar 2-3 luni ca tocmai incepe sezonul de trecere la caocioace de iarna si-i afectati pe unii/unul exact unde-l doare mai tare;la buzunar!
    limbaj moderat!

    RăspundețiȘtergere
  10. anticontra
    Daca e asa , mare noroc pe saracii platitori de firfirici in teschereaua CD, inseamna ca pot plati in continuare. Traiasca prostia. Dar cum ramane cu prostii si incomtetentii. Iezista sau nu ?
    Nedu Meritul

    RăspundețiȘtergere
  11. @Nedu Meritul
    Decit sa duci grija celor care dau banii de buna voie ,cauta-ti de lucru si afla de ce guvernul ia banii cu japca dela toti si nu da socoteala nimanui.
    Uite,afla de ce mama dracului a instalat sistemul de vot electronic la parlament cine l-a instalat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ano 20.27
    Uite ca au aparut Dogarienii Iara incep acuma sa mute lovitura principa pe tradatori, portocalii, UNPR-isti, de parca aia sunt de vina ca Dogaru e prost si incompetent. Nu o spun eum o spune el singur. Ano, vrei sa stii de ce fura parlamentarii bani cu japca ?
    Pai asta a aflat-o Dogaru. Ca doar a lucrat la parlament. Intreaba-l pe el.
    Nedu Meritul

    RăspundețiȘtergere
  13. Rinciog. Il vrem pe Rinciog. Zi tete ceva ca nu avem ce ii face lui neacsu. Spune ceva in puii mei ca ne-a lasat asta fara vorbe in cantec. Cat o mai lalaim ?
    fara glas

    RăspundețiȘtergere
  14. Vrem pe NeaCashu presedinte, vrem pe NeaCashu presedinte, vrem pe NeaCashu presedinte!!!!!!!!!!!!!!!
    Ura, VIvat, Vivat!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. @domnul cu OTV-ul,PP-DD-UL 21.38
    Partidului Popular Maghiar din Transilvania !!!
    Ce PPDD,MP,PM,samd!
    Anunta-ma si cind se termina,sa pornesc TV-ul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mei, mei e KO ? Da, au ba? L-a facut Cashu pe Rinciog knockout? Brava lui, brava!!! Am cistigat si pareul si pureeul!!!!!!!!!!!!
    Nenea Neacsu prezidente!!!!!!!Ura!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Aplauze prelungite.Participantii se ridica in picioare si scandeza ,,UNITATE''(adica sa mergeti la unitate pentru noi adeverinte,ca altfel ...).Din spatele multimii se aude ,,Jos Dogaru si ai lui,spaima cauciucului''.

    RăspundețiȘtergere
  18. Gata, e pauza, 0-0. Ia ziceti ce mai e pe aici ? E meci ? Cine bate pe cine ? Pai ce ne facem ca cashu cnu vrea presedinte, trebe sa ne gandim la altu. Se ofera cineva ? Ce ar fi sa licitam ? Sa scoatem foctia la licitatie ca Dogaru nu cred ca mai sta mult. Cine ofera ? Licitatia pleaca de la 4 caucicuri de iarna. Care da mai mult? Da vreau oameni seriso nu ca neacsu care se sterge cu Rinciog la cur si dupa aia ne lasa asa in ploaie. Eu nu-l mai votez nici daca ma roaga. Bai Cashule cand dai jos cu mos Cracium adu pe altcineva sa ne aduca cadouri, nu ne lasa as cu gatii intinsi.
    Spectator

    RăspundețiȘtergere
  19. @anonim"destept"15 septembrie 2011, 20:27
    Esti mandru nevoie mare ca se dau banii la scmd-srl de buna voie.Perfect adevarat!!
    Si la ghicitoarea aia de-ti ghiceste in bobi se dau banii tot de buna voie.Problema e ca fiecare isi gaseste prostii lui.
    Acuu...care "e" mai prosti? aia sau ailalti
    Daca vrei te si injur:limbaj moderat hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
  20. Un tip care lucra la o fabrică de conserve, se plânge psihiatrului:
    - De trei săptămâni sunt obsedat să-mi bag penisul în tăietoarea de castraveţi.
    Am visat asta noapte de noapte, apoi nu am mai putut dormi.
    La fabrică nu mă mai puteam concentra la nimic altceva.
    Mă gândeam mereu la acelaşi lucru. Ieri am făcut-o!
    - Dumnezeule, gâfâie îngrozit psihiatrul şi ce s-a întâmplat?
    - Am fost concediat.
    - Şi tăietoarea de castraveţi?
    - A fost concediată şi ea!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai fratilor fiti atenti; nu va mai luati de Hakordelu ca se antreneaza din greu la curlingi. N-ati vazut ca acolo la el la Bv. e un centru sportiv renumit de curling?

    RăspundețiȘtergere
  22. Stelian P.

    Instalatii ??? Despre ce instalatii e vorba ?

    „....4. Prin atitudinea dumneavoastra demna, veti face pe plac si ”culturalului“ dvs. ex-ministru, dovedind ca aveti ”sange in instalatii”!…
    Honor et Patria! Vae victis!”
    15.09.2011

    RăspundețiȘtergere
  23. @Stelian P.,
    De ce te intrebi? Ce te mira?
    Este limbajul specific unui doctor in stiinte!
    Bine ca nu ne injura iarasi otova ...

    RăspundețiȘtergere
  24. @Corleone(don este pentru oameni cu maniere)
    ===========
    ,, Acuu...care "e" mai prosti? aia sau ailalti
    Daca vrei te si injur:limbaj moderat hi,hi! ''
    ===========
    ,,Acuu'' este sigur ca meriti toate suturile pe care le primesti unde le primesti.
    AntiConta

    RăspundețiȘtergere
  25. Stelian P.
    @Anonim 09:47
    Din pacate limbajul nu ma mai mira. Ma intreb insa daca cei care il platesc se simt reprezentati de acest individ ?
    Comunicatul din care am citat incepe sa-mi intareasca presupunerea ca sindicatul devine un fel de Caritas cu 20.000 de platitori si 2-3 cistigatori.

    RăspundețiȘtergere
  26. @steclutza cu vitriol(Stelica,nu tzapul)
    ========================================
    "Au fost disponibilizaţi cei care nu au avut âsuficient în instalaţii şi nu au luat examenele", a declarat Traian Igaş.
    ================

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:
    ------
    Igas precis nu este doctor !!
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  27. Frăţicilor da cu guvernu meu cum rămîne, ai?

    RăspundețiȘtergere
  28. TOP GUN
    Stelica,
    Raspunde tu draguta,ca esti dr.in de toate,ce-ti mai trebuie titlu,dai tu niste sfaturi si faci tu niste analize, de toata frumusetea!!!!!!Mai Stelica,nu mai face tu presupuneri de tot felul,gen: s-au volatilizat cotizatiile membrilor!!!!!!! ESTI SIGUR?????ESTE CERTA INFORMATIA,SAU E PE SURSE??????!!!!!!!!Cand o verifica Garda financiara,Anaful Prafu' ,Parchetu' si alte institutii pretioase investite cu verificarea fraudelor,atunci daca Dogaru,'fuhrerul,'cum il alinti tu,e vinovat sa plateasca,sa faca inchisoare ,nu mergem pe presupuneri,pe speculatii si alte hipsterisme d-astea jegoase.Daca ai fost militar,acu' in rezerva ,in orice logica,tactica si mai ales strategie, mergi la Fix,nu mergi pe presupuneri,pe daca,pe o fi sau n-o fi,ca se duce naiba sandramaua si ne spulbera ghici cine ????INAMICU',nu ala ipotetic,ala adevarat!!!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA,UN WEEKEND LA FEL SI,SA FITI IUBITI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Inamicul e AICI, TOP GUN. Sau, ma rog, coloana a 5-a. Il vezi foarte clar cum scoate limba se schimonoseste, face tumbe, spume la gura, rage, pune piedica, se da spiritual, se da ...Don, se da cu rahat, se da cu oricine ii promite ca-l reactiveaza, ca-i pune o vorba buna la patron sa nu-l dea afara, sau ii da ceva banisori, ca tare-s buni. Mi-e sila de ei la fel ca de gasca de portocale verzi. De fapt sunt acelasi aluat. Sau rahat. Dar totusi sunt interesanti cum se screm sa gaseasca unde sa lovesca, cum se bucura ca niste copii cand pot arunca cu laturi. Ia inchipuie-ti ca-i aveai pe astia alaturi pe campul de lupta. Iti dai seama ce combateau ei (cu umor si spirit, fireste) hotararile comandantului si cum il infierau ei cu argumente pertinente, in timp ce inamicul va tragea pielea peste urechi la toti (lor, poate, mai cu mila, ca de!, i-au fost utili). Scarbe mai periculoase decat cei ce-ti spun in fata ca te vor rece.

    RăspundețiȘtergere
  30. TOP GUN
    SIMPATICUTULE DE LA ORA 11:54,
    Naspa e ,daca scarbele te lucreaza pe la spate, DACA VOR PUNE Pret pe capu' tau,ca te vor viu,mort,discutabil ca-ti poti inscena moartea sau, atentie IMPAIAT ,BUN DE ANTIPA!!!!!!,maine-i deschiderea la muzeu,Doamne ,sa fie.... GRATIS, mama soacra,VORBA LUI CONU' SPIRACHE DIN TITANIC VALS!!!!! dACA RAHATUL CU CARE SE DA don ,MIROASE A SALVATTORE FERRAGAMO,ALTFEL NE MIROASE?????? NU,???????!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. @16 septembrie 2011, 11:54,
    Eu vad ca esti turbat, dar e problema ta!
    Nu incerca sa musti, ca bagi in spital oameni nevinovati, oameni care nu umbla sa ciordeasca banii altora, in asa zise scopuri nobile!
    Deocamdata, probele sunt impotriva voastra!
    Pe zi ce trece, va vor infunda si mai rau!
    Baieti, patinati cu grija! Gheata este subtire!
    Unul, bazat pe probe.

    RăspundețiȘtergere
  32. @ anonim 16 septembrie 2011, 11:54,
    Dupa parerea ta ar fi bun/cel mai bun/ in lupta cu inamic real urmatorii;
    1.dogaru-cdt=victoria asigurata(col. pregatit pt."lupta"?????-cf studiilor)
    2.apostol-sef st.maj./si loct logistica(ca le are p'alea cu banii)=intocmire planuri furaciune
    3.ranciog-sef BOPL+Cc diversiune(ca asta e de sacrificiu oricum
    4.elena-sef BDS ca da totul"pe goarna" si prin cumul e buna si la capitulare neconditionata ca la cat se pricepe in juridic nu trebuie decat sa ...taca.

    Cat despre banii dati de buna voie mergi la ghicitoare ca tot de buna voie ii dai cum am mai spus.Diferenta e stabilita doar de gradul de prostie si nimic mai mult

    RăspundețiȘtergere
  33. @Corleone
    ,,Don Corleone spunea...
    @anticontra
    Pai daca votezi NECONDITIONAT cu PRM e BINE esti destept!!????
    Poa sa ti-o traga prin spate/fata/sus/jos/din orice pozitie ca tu esti "destept".Ii votezi NECONDITIONAT.Deci poti sa inghiti orice neconditionat.Ca doar asta ai dorit.
    Doamne !mare ti-e gradina si multi ii sar parleazul
    semnat
    pentru/prostul cu P mare

    15 septembrie 2011, 15:44
    Anonim spunea...
    Mai rau ca aillti nu mai au ce face.In shimb ala cu BROSCANU-N GIT o sa aiba o problema.O sa-i fie gitul tot ocupat,dar o sa-i fie dor de broasca.
    Si nu te mai da ingretosat,ca deja bag de sama esti in rahat.Sau in ce partid?

    15 septembrie 2011, 17:30 ''

    RăspundețiȘtergere
  34. Un ardelean vede în vitrina unei librarii un volum al presedintelui, intitulat "The future of Romania ", şi zice încet:
    - Iată o carte de mare actualitate!
    - Cum aşa? se miră un trecător.
    - Păi, nu ştii să citeşti?
    "Te futură, of, Românie...!"

    RăspundețiȘtergere
  35. Bulă ajunge la școală, Alinuța îi arunca o hartie mototolită în cap strigând:
    - Head Shot!
    El ia cartea și îi plesnește una peste față:
    - FACE BOOK!

    RăspundețiȘtergere
  36. @Corleone(don este pentru oameni cu maniere)
    ,,Daca
    USL-ul nu-si misca fundul mai mai repede si nu isi asuma prin contract electoral un program pe care daca nu-l respecta sa-si piarda legimitatea voi vota cu PRM NECONDITIONAT.
    =============
    SI VOI CONVINGE PE CIT DE MULTI POT !!! ''
    AntiContra

    15 septembrie 2011, 15:03

    RăspundețiȘtergere
  37. Băsescu a semnat revocarea lui Lăzăroiu şi numirea Sulfinei Barbu la Ministerul Muncii
    ======================
    Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretele privind revocarea lui Sebastian Lăzăroiu din funcţia de ministru al Muncii şi numirea Sulfinei Barbu la conducerea Ministerului Muncii, jurământul urmând să fie depus de către aceasta luni.

    Cererea de revocare vine după ce ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat, într-un interviu pentru "Gândul", că şi-ar oficializa intrarea în politică nu într-un "PDL aşa cum este el acum", ci dacă ar fi vorba de o mişcare mult mai largă de centru-dreapta.

    Fie că-i spune Albă ca Zăpada, fie Mişcarea Populară, Lăzăroiu consideră că, fără o asemenea structură, prezenţa PDL la guvernare în următorii ani ar fi pusă sub semnul întrebării, pentru că democrat-liberalii ar pierde alegerile din prezidenţiale, iar preşedintele este cel care joacă cel mai important rol în ceea ce priveşte prezenţa unui partid sau altuia la putere.

    "Am ezitat întotdeauna să mă înscriu într-un partid politic, să mă înregimentez politic. Acum aş face-o, dar aş face-o dacă ar fi vorba nu de PDL, aşa cum este el acum, ci de o platformă mai largă de centru-dreapta. (...) Sunt interesat să mă implic în asemenea mişcare, în asemenea platformă (Mişcarea Populară - n.r.). (...) PDL poate câştiga chiar şi aşa alegerile din 2012, problema e că le va pierde sigur pe cele din 2014. Asta-i marea problemă. PDL trebuie să construiască din 2011, 2012, acel proiect şi să-i convingă pe români că e un proiect viabil, pe 10 ani de acum înainte. Dacă reuşeşte să formuleze acest proiect, să construiască acest vehicul care să capteze centrul-dreapta va câştiga şi în 2012, va câştiga şi în 2014, ceea ce va însemnă încă un ciclu de guvernare", a spus Lăzăroiu.

    El a explicat că liderii PDL susţin acest proiect pentru că mulţi dintre ei şi-au dat seama cât de important este preşedintele.

    "Ei au văzut ce rol are preşedintele în acest sistem constituţional. Dacă ai preşedintele, poţi să stai 10 ani la guvernare, dacă nu ai preşedintele, poţi să stai 10 ani în opoziţie", a spus Lăzăroiu.

    El a adăugat că nu a vorbit despre mişcarea de centru-dreapta cu preşedintele Traian Băsescu, singurele discuţii cu şeful statului avându-le atunci când era consilier prezidenţial şi a lansat-o pe piaţa politică pe Albă ca Zăpada.
    ====================
    Un derbedeu mai putin!

    RăspundețiȘtergere
  38. Lazaroiu un derbedeu mai putin??.OK foarte bine ai zis!!
    Si as adauga: Nu atat derbedeu pe cat de mult dobitoc.Asta este.Subscriu 100%
    Felicitari!!@anonim 16 septembrie 2011, 20:49
    P.S.Cu moaca aia de visator/drogat/imbracat e clar ca parca era luat din boscheti dobitocu'

    RăspundețiȘtergere
  39. Ia auziti de colea fratilor:
    " Domnul Neacsu si alti clienti mai vechi ai Puterii s-au gandit, pe modelul actiunii ”radierea PDL”, sa dea o lovitura SCMD, solicitand Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti date privind modificari statutare.
    Lasand la o parte faptul ca in spatele actiunii radierea PDL se afla si SCMD, ii atentionam ca spera degeaba!...
    SCMD nu a facut modificari statutare si nici nu va face. Alaturi de vicepresedintii suspendati, conform statutului, pana la alegerile generale care vor avea loc peste 3 ani, membrii fondatori au numit, statutar, niste interimari care isi pot desfasura activitatea pana la alegerile generale.
    Ii mai avertizam totodata, pe cei care au ca unica preocupare, de doi ani de zile, negarea a tot ceea ce face SCMD si denigrarea conducerii acesteia, ca nu vor avea nici o sansa, nici in privinta indepartarii SCMD de Statut. Toate actele emise sau actiunile efectuate de SCMD sunt verificate de catre Departamentul juridic, pentru a nu se iesi din litera Statutului.
    In ceea ce-l priveste pe acest individ care se declara sindicalist militar, asteptam ca Filiala 1 Craiova sa ia, statutar, masurile care se impun, presedintele filialei urmand sa le comunice Consiliului National al Reprezentantilor."
    Cititi si va cruciti!
    Dogaretelui iar i-a sarit cureaua de distributie.
    Hakordeonul

    RăspundețiȘtergere
  40. Ptiu drace c-o pusera pe sulfina.
    L-au dat jos pe dracu'si l-au pus pe tac-su.Ptiu ...

    RăspundețiȘtergere
  41. adica a dat ordin 'democratul' daogaru
    RADETI-L PE NEACSU!!
    citez:
    "In ceea ce-l priveste pe acest individ care se declara sindicalist militar, asteptam ca Filiala 1 Craiova sa ia, statutar, masurile care se impun, presedintele filialei urmand sa le comunice Consiliului National al Reprezentantilor."
    "curat murdar coane fanica"-in stilul bine cunoscut.Se mai mira cineva??
    cotizati,cotizati,cotizati....zicea ăăăăăăăă ,cine???
    ca Lenin parca a zis altfel

    RăspundețiȘtergere
  42. ...aia cu "sa ia statutar masurile care se impun"
    puteeee de la o posta a kominternism.
    Bai frate au trecut 70 de ani si astia sunt tot in epoca lui Stalin.
    imi aduc perfect aminte cand m-au "executat" pe linie de BOB partid de'alde astia ca elena si restul libidinosilor.exact la fel sunau indicatiile de partid
    "sa ia statutar masurile care se impun"
    Daca e cineva curios sa afle de ce m-a pedepsit PCR prin ciumeti precum elena/dogaru si alti consumatori de timp si cafele imbunatatite prin armata(nu ea personal,ca nu scapam cu viata) ci alte matracuci vandute pe doi creitari-elena a avut de la cine sa invete!
    va stau la dispozitie

    RăspundețiȘtergere
  43. ...si eram un parlit de lt cu cas la gura.Abia terminasem scoala de un an de zile dar EI trebuiau sa aiba "obiectul muncii"sa produca "cazuri" sa justifice "activitatea" nenorocitii dracului,de nu i-ar mai rabda pamantul!!
    gata scuze ca mi-am adus aminte prin ce-am trecut si n-a fost usor de loc
    limbaj moderat-zic eu
    P.S.Toti am fost comunisti mai mult sau mai putin.Dar una e sa fii un nenorocit de activist cu patalama,slugoi PCR(elena stie)si cu totul altceva e sa stii meseria armelor nu doar sa porti uniforma.Asta e ceva mai greu
    Sunt constient ca mi-am castigat o groaza de dusmani in acest mod,dar eu nu am de ce sa-mi fie rusine.Rusine sa le fie lor!!tupeistilor de partid

    RăspundețiȘtergere
  44. Oare ce se ascunde sub masurile statutare ale lui Dogaru ? Acest Jimmy Hoffa se pare ca a dat ordine mult mai clare filialei Craiova. Si baietii se misca. Ia cititi ce scrie un coleg de filiala lui neacsu pe blogul lui :
    Anonim spunea...
    Sa-ti fie rusine magarule .O sa fii linsat,intr-o zi, de fostii colegi
    .CVe spuneti ? Asta ii mai trebuie lui Dogaru acuma, instigare la omor. Omul asta nu se dezlipeste de prostie. Eu in locul lui Neacsu l-as da in judecata pentru instigare la omor. Uite ce inteleg unii sa faca la instigatiile lui Dogaru. Daomne fereste! Pe asta nu credeam sa o vad .

    RăspundețiȘtergere
  45. @Corleone(don este pentru oameni cu maniere)
    Daca ai impresia ca a respecta o regula,o lege, este dovada apartenentei la o comunitate depasita istoric ,atunci poti calatori in junglele virgine. Succesuri!
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  46. Fratilor e groasa. Se pare ca Neacsu a lovit in plin de vreme ce ii dedica Dogaru un articol separat presarat cu minciuni abureli si amenintari. Vorbeste de statut, de masuri statutare, dar nu e in stare sa spuna conform caror articole din statut. E clara ca habar nu are ce scrie pe acolo. Si da ordin sa il rada pe Cishu. Nici macar nu a avut inspiratia sa o faca pe sest, prin telefon. Chiar ca e prost omul asta.

    RăspundețiȘtergere
  47. @ ano 22.56
    ,,lunetistul'' este un indicativ OCUPAT de ,,incrucisatorul''!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Dogarelu-i muuult mai tare ca JIJI+Vadim la un loc! Cred ca l-a scapat saraca maica-sa in cap cind l-a luat din scaldatoare.
    Nena Cashu te iubim cu Dogaru de gilci murim! Vivat Cashu, vivat, vivat!
    Cashtana

    RăspundețiȘtergere
  49. @ ano 22.56
    ,,In ceea ce-l priveste pe acest individ care se declara sindicalist militar, asteptam ca Filiala 1 Craiova sa ia, statutar, masurile care se impun, presedintele filialei urmand sa le comunice Consiliului National al Reprezentantilor.''
    =
    http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/
    =

    RăspundețiȘtergere
  50. @@@@tovarasul anticontra (facatorul de PV-uri BOB)
    in armata pe bani grei/meserie soc si tei/reprezentantul "fortei politice conducatoare a SSMD" acum cu pensie burduhanoasa
    CITEZ;
    "Nu sunt de acord cu nimic din ceea ce spui, dar mi-aş da şi viaţa pentru dreptul tău de a vorbi." Voltaire
    Voi nenorocitilor nici nu m-ati lasat sa scot o vorba.Ati sarit toti sa vorbiti si sa aratati cat sunteti de devotati PCR ca nu stiati cum sa iesiti in evidenta nenorocitii dracului.
    Si cand am ajuns in fata ministrului Ap.N si au vazut aia ce faceau niste nenorociti ca voi la esaloane mici,v-a venit bumerangul fix in cap de sus in jos.NENOROCITILOR!!!
    Parca erati pe mosia lu ma-ta in armata romana
    limbaj moderat ca-l strang de gat pe nenorocit cu pensie de 3000 de lei dupa o viata de lins cur la PCR si tot nemultumit esti NENONOROCITULE
    FARA limbaj moderat

    RăspundețiȘtergere
  51. Hooo, gata Hakordele ca ti se umfla glanda si-ti plesnste.

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu vrei cam multe incrusisatorule? ramai incrucisat. pana acuma nu te-am vazut pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  53. @Corleone(don este pentru oameni cu maniere)Precis nu erai asa cind te ciufuleau ,,burtosii''.Nu ar fi lasat un... anormal sa se ,,joace'' cu armament.
    @all
    Art. 20. - (1) Organizaţia sindicală este obligată să aducă la cunoştinţă judecătoriei unde s-a înregistrat, în termen de 30 de zile, orice modificare ulterioară a statutului, precum şi orice schimbare în compunerea organului de conducere.


    (2) Pentru aprobarea modificării statutului sunt aplicabile, în mod corespunzător, dispoziţiile art. 14-19.

    (3) Judecătoria este obligată să menţioneze în registrul special prevăzut la art. 17 alin. (1) modificările din statut, precum şi schimbările din compunerea organului de conducere al organizaţiei sindicale.
    =
    =
    =
    CAPITOLUL V. ORGANELE DE CONDUCERE ALE SINDICATULUI
    Art. 15.
    Organele de conducere ale sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate sunt:
    -Consiliul Național al Reprezentanților;
    -Comitetul Director;
    -Biroul Operativ.
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonim23.11
    Tu ce ai inteles de acolo ? Eu nimic. Decat ca s-a dat ordin sa ii ia caii de la bicicleta lui cishu.Eu as fi dorit sa vad ceva gen ”conform art. ...” Asa am fost invatati de cishu. El numai asa vorbeste. Dogaru nu stie limba asta ?

    RăspundețiȘtergere
  55. @lunetistul 7
    Incrucisatorul(lunetistul) doarme la 3COCENI.
    Nu te agita,ca-ti apar riduri !
    Dorel

    RăspundețiȘtergere
  56. Volanul, ambreiajul acceleratia si frina!
    Bi, bi!

    RăspundețiȘtergere
  57. @23.11
    La nivel ,,inalt'' se vorbeste altfel.Vezi parerea ,,lunetistului'' despre ,,rime''.
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  58. De unde? De-abia acum taie copacii sa faca scuturi dacice.

    RăspundețiȘtergere
  59. @olteni
    Taci ca-i bine si imi revenii,dupa ce ma enervai,cu toti papagalii da-mi trecu.Nu mi se umfla nici vena,desi crapai de 2-3 ori.sa se bucure fara numar fara numar.Acu daca multi fusera si mai multi ramasera dupa ce se dusera la CNR.

    RăspundețiȘtergere
  60. judecatorul de serviciu17 septembrie 2011 la 00:56

    Se pare ca nici domnul Neacsu nu stie ce pedala a apasat ca tot vorbesc unii de volane pe aici. CeeA ce evidentiaza documentele postate aici arata CLAR SI FARA ECHIVOC ca SCMD a efectuat modificari in statut. Nu e vorba doar de o asa zisa modificare a componentei Comitetului Director. Componenta acestuia este o problema stautara. Facand modificari in componenta Comitetului Director s-au modificat prevederile statutare atat in ceea ce priveste calitatea cat si cantitatea. Dupa cate am vazut, componenta Comitetului Director este de 7 membri. In noua organigrama sunt 9 . Deci prevederile statutare au fost modificare deci faptul trebuia inaintat automat catre judecatorie. Domnul Neacsu sau oricine altcineva este indreptatit sa ceara daca doreste masurile legale conform legii54. Ba mai mult, judecatorul care a analizat cerera domnului Neacsu trebuia sa se autosesizeze si sa procedeze la sanctionarea SCMD daca se constata ca faptul este consumat. Cum domnul Dogaru a confirmat practic prin declaratia sitata mai sus ca a operat modificari in componenta Comitetului Director, din acest moment Judecatoria secdtorului 1 trebuie sa treaca la masurile legale.Subliniez, in acceptiunea juridica, statutul a fost modificat, deci trebuie sa se treaca la procedurile art. 14-19 din L54.

    RăspundețiȘtergere
  61. Bai frate parca suntem in filmele cu prosti...De fapt ce dracu, ca doar suntem romani.

    RăspundețiȘtergere
  62. judecatorul de serviciu17 septembrie 2011 la 01:10

    Mai pe scurt, modificarea numerica si nominala a organului de conducere , in speta Comitetul Director afecteaza de facto si de jure articolul din statut care STATUTEAZA acest aspect. Prin urmare articolul respectiv fiind viciat decizia de modificare a componentei comitetului Director a adus modificari statutului. Trebuia in mod clar procedat la inaintarea documentelor cu proces verbal de modificare aprobat de forul suprem al SCMD catre judecatorie in termenul prevazut de lege. Neindeplinirea acestei prevederi legale a legii atrage dupa sine decaderea SCMD. Cine spune altfel, nu e jurist, e lautar.

    RăspundețiȘtergere
  63. Cezare scoal de fa planton!!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. apropos CE MAI FACE FIRMA PIPEREA?????
    au luat banii si-au "taiat-o"?????sau muncesc din greu.Hai elena spune-ne ca tu stii si ceea ce nu stii.

    RăspundețiȘtergere
  65. Asa o fi judecatorule, ca prea zici cu foc, si poate stii ce spui, dar eu tot nu pot sa cred ca Dogaru e atat de prost si ne crede atat de prosti. Adica aici se vede negru pe alb si am citit si eu Legea 54 , ca sa ma conving,ca SCMD a incalcat legea.deja. Trebuia sa raporteze modificarile scrie negru pe alb in lege , iar Dogaru vine si spune : Toate actele emise sau actiunile efectuate de SCMD sunt verificate de catre Departamentul juridic, pentru a nu se iesi din litera Statutului.
    Domnule omul asta e prost rau, sau ne crede pe noi mai prosti decat el ?Cum sa pui botul la o afirmatie fara acoperire, o minciuna sfruntata, cand faptele si documentele dovedesc ca au incalcat legea ? Ce dracu domnule suntem toti tampiti ?
    Nedu Meritul

    RăspundețiȘtergere
  66. Mei mei mei , ce spune PlanoX despre opinia judecatorului ? Parca e jurist. Nu-si da si el cu presupusu pe aici, sau nu il lasa Dogaru sa deschida gura ? O face si el parte din cei 60 de juristi care il consiliaza pe Dogaru si a primit ordin sa spuna ce vrea Dogaru sau sa taca in veci ?

    RăspundețiȘtergere
  67. AirPlanu nu poa să deschidă gura că dac-o deschide îi iese tot aerul din instalatie.

    RăspundețiȘtergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  69. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  71. karadeniz
    @ TOP GUN
    E un blog denumit "Filozofie pe bordura"
    Postarea are titlul "Cazurile speciale n-au ce cauta nicaieri" si este din 24 ianuarie 2011.
    http://www.opencube.ro/2011/01/cazurile-speciale-n-au-ce-cauta-nicaieri/

    RăspundețiȘtergere
  72. @ KARA...deci pana acum ai stiut si ai tacut??!!
    alta-i ideea insa -explica-i astuia ce si cum!!!

    RăspundețiȘtergere
  73. Karadeniz da pe unde ti-ai pierdut stindardul?

    RăspundețiȘtergere
  74. @ TOP GUN,
    Regretabil!
    Ai preluat ca papagalul aiureala unui frustrat si crezi ca ai descoperit America! Pacat, te credeam ceva mai destept si chiar ... original! M-ai dezamagit nana! Pacat de tine si comentariile de pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  75. @ TOP GUN ,
    Si inca ceva:
    Daca un bou iti umple inboxul cu execrabile injuraturi, tu ce faci? Le promovezi mai departe pe criteriul ca altii sa nu mai injure? Pacat de un asemenea rationament din partea ta!

    RăspundețiȘtergere
  76. @ TOP GUN ,
    M-am gandit bine!
    Acest Blog nu poate gazdui ineptiile unui idiot, jignirile profunde adresate militarilor romani, altor mari personalitati care au facut sa vibreze inimile a milioane si milioane de romani! Din profund respect pentru toti acestia, a trebuit sa procedez la deratizarea celor trei postari ale tale! Regret, dar asta e!

    RăspundețiȘtergere
  77. Daca tot a fost (ala cu aia in gura tot din trei in trei vorbe) la 300 de interviuri degeaba(dupa cum singur recunoaste,e absolut clar ce stie si poate face retardatul.Un gunoi de colt de bloc in plus
    A zis IT????Ma faceti sa rad....
    rude de-ale mele de gr.I lucreaza/au lucrat la Siemens in Brasov ca informaticieni si au fost trimisi in PA tot la Siemens pe salariu super bun in $.
    De "IT-isti" ca astia care sprijina gardu'sunt satul
    Ii recomand ca dupa cele 300 sa mai mearga la vreo 200 de interviuri poate gaseste loc la ingropat retele
    P.S.
    Da nu a fost razboi.Dar nici la nemti,francezi,italieni,suedezi,norvegieni,etc,
    etc.Si militarii "aia" iau bani degeaba??
    Copilu'e clar.N-are carte,nu stie NIMIC pe lumea asta,dar ar vrea el muuuulte si MOCA.
    @TOPGUN
    Daca atat poti si ai generalizat in stilul "ce gandesc civilii" prin exemplul ratatului de mai sus,inseamna ca esti la fel,adica dezamagitor cu toate "poantele" tale sub care ascunzi multa ura sub saluturile alea "spirituale"dar de fapt jalnice,ca si tu ai carte pana la "genunchiul broastei"

    RăspundețiȘtergere
  78. @admin
    Ce misto!!Pana sa scriu eu ce aveam de scris ai sters porcariile si acum nu mai am "puncte de referinta".DA bine ai facut!!!!

    RăspundețiȘtergere
  79. Mei, mei a gresit si omul odata si acum ii sariti la beregata! Gata a gresit si sunt convins ca nu cu intentie! E plina lumea de nebuni si civili si militari sau n-ati observat? In spiritul care ne caracterizeaza pe cei care postam pe aici, io zic sa-i hakordam circumstantele atenuante de rigoare. Totusi Top Gun ramine prietenul nostru, asa cum ramin si Cezar, Hakord, Nea Cahu...si pomelnicul poate continua-chiar si Rinciogu, de ce nu?. Parca noi n-am mai dat cu mucii in fasole? Si-apoi spuneti-mi si mie daca exista o granita fixa intre normalitate si nebunie/prostie...E foarte usor sa pasim dintr-o zona in alta fara sa ne dam seama, la fel cum in fiecare dintre noi zace sub forma latenta cite un incornorat mai mic sau mai mare "tot cu bune intentii".
    Muchea Incornoratus

    RăspundețiȘtergere
  80. Ce am pierdut,ce am pierdut?Are careva o copie de rezerva?
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  81. VEZI AICI DISTRACTIE__ http://www.opencube.ro/2011/01/cazurile-speciale-n-au-ce-cauta-nicaieri/
    17 septembrie 2011, 12:40

    RăspundețiȘtergere
  82. In spiritul care ne caracterizeaza pe cei care postam pe aici, io zic sa-i hakordam circumstantele atenuante de rigoare. Totusi Top Gun ramine prietenul nostru, asa cum ramin si Cezar, Hakord, Nea Cahu...si pomelnicul poate continua-chiar si Rinciogu, de ce nu?.
    ========================================
    CORECT!
    Sunt perfect de Akord!
    A fost o simpla neantelegere, un mic derapaj!
    Cu totii, sunt bine-veniti! Spor la lucru!
    Sa aveti o zi exceptionala! - nu-i asa TOP GUN?

    RăspundețiȘtergere
  83. Interesant de stiut cum va reactiona presedintele filialei, daca va lua pozitia calului care bea apa la comanda lui Dogaru sau isi va pastra coloana si demnitatea de ofiter, nu de sluga. Cert este ca Neacsu are dreptate si nu a gresit cu nimic. S-a interesat daca CD a procedat legal. Si s-a dovedit ca nu a procedat legal. Deci vina apartine in totalitate lui Dogaru si juristilor pe care ii plateste de pomana. Pe aia ar trebui sa ii puna in discutie la CNR, nu pe Neacsu. Daca Naom pune botul la ordinele lui Dogaru, se poate sterge de pe lista ofiterilor cu demnitate si poate intra pe cea a lingailor.
    Admin, ia pune domne de un sondaj sa vedem ce crede lumea ca va face filiala Craiova, va pune botul la ordinele lui Dogaru sau nu ? E interesant de vazut ce fac jienii , sunt zapcii sau haiduci?
    Iancu Jianu - neutru

    RăspundețiȘtergere
  84. Stelian P.
    S-A REZOLVAT CU PENSIILE NATO !

    De mai mult de 24 de ore sindicatul anunta o realizare extraordinara si nimeni nu spune nimic.

    „Suntem fericiti sa anuntam ca, deocamdata, prin Decizii ale Curtii de Apel Pitesti (Dosarele 1206/90/2011, 1207/90/2011 si 1274/90/2011), un numar de 23 dintre membrii SCMD din Filiala 1 Ramnicu Valcea si-au redobandit definitiv si irevocabil statutul si drepturile de militar, pensiile lor urmand sa cresca in conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004, in functie de cresterile soldelor activilor.”

    23 de sindicalisti au reinviat LEGEA 164/2001. 23 de sindicalisti si-au recistigat gradele furate. 23 de sindicalisti vor avea din ianuarie pensii NATO si nimeni nu spune nimic ?

    RăspundețiȘtergere
  85. ....ca de fiecare data voi nu injurati pe cine trebuie!!!
    Ganditi-va la scmd-emis.tv-cupoane fluturate samd! politica strutului nu ajuta la nimic! opinia civililor ASTA ESTE! chiar de ce nu explica Karadenitz-cum sta treaba?credeti ca in alte tari(SUA.GERMANY etc)civilii mor de fericire cand aud de salariile si pensiile militarilor? sunteti copii mici.problema-i ca ei nu prea au habar iar militerii nu vin la tv. sa planga cum ca mor de foame cu 3500 incond in care salariul mediu este1700 lei

    RăspundețiȘtergere
  86. OK!
    Propunerea cu SONDAJUL este buna!
    M-am conformat. Puteti sa votati!
    Va fi interesanta predictia noastra!

    RăspundețiȘtergere
  87. Io parca cred ca Jianu era la origini zapciu si dupa aia "s-a metamorfozat" in haiduc. Tipic romanesc! Azi esti in PSD, miine in PNL ori PDL! Ehe...romanul are traditii la din astea. Cit despre Nea Cashu...are dreptate, da ce va face cu ea? Daca acum la acest CNR unii ar fi ceea ce se pretind si nu fulare impletite, atunci l-ar debarca pe popindaul ala din virf si ar alege o conducere cu adevarat care sa reprezinte interesele Sindicatului. Pacat de Sindicat, pacat ca este distrus chiar de conducere.
    Muchea Chios
    PS. Pai ce-o sa-i faca lui Cashu? O sa-l dea afara merinosul! Bai frate si dintre atitia ex-militari, de la care eu unul aveam pretentii, pe unii cunoscindu-i chiar personal nu s-a gasit unul care intr-adevar sa fie conducator...L-au lasat pe linge blide ala paranoic sa se dea in spectacol pe la tv-uri.
    In alta ordine de idei, inca astept pe ringul de box marea si ultima confruntare dintre Nea Cashu si Rinciogu. Vreau sa pariez si sa ma-nbogatesc!

    RăspundețiȘtergere
  88. @Stelian P.,
    Te salut si inteleg ironia! Ai dreptate!
    Hai sa le lansam o provocare:
    Sa puna pe Blog macar o singura decizie a instantei, din cele 23 trambitate!
    Stau si ma intreb: vor sa ne prosteasca, sau formularea lasa de dorit!
    Toma necredinciosul

    RăspundețiȘtergere
  89. Admin , Nu asta era intrebarea. Intrebarea era , va executa filiala Craiova ordinul lui Dogaru ? Ca de exclus nu au cum sa-l excluda. Era interesant de vazut daca filiala Craiova e formata din lingai sau din oameni certicali .
    Iancu Jianu- neutru

    RăspundețiȘtergere
  90. Pai dupa cum zice unul pe blogul lui Cishu, filiala a decis. O sa il linseze . Asa s-a exprimat unu care probabil reprezinta filiala . Asa ca ce va mai tot intebati ?

    RăspundețiȘtergere
  91. Asa e admin, intebarea sa se refere la ce va face filiala, ca excluderea o poate decide doar CNR. Vrei sa ne tii legati aici o luna ?Murim de curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  92. Ce relevanta are sondajul? Pe cine-l interes. daca-l dau afara sau nu dintr-o organizatie moarta??!!cine-i Nea CISU?

    RăspundețiȘtergere
  93. Este clar ca la EXCLUDEREA de catre FILIALA m-am referit, deoarece asa o cere chiar Dogaru!
    Filiala sa ia masuri!

    RăspundețiȘtergere
  94. Miza SONDAJULUI este uriasa!
    Va dovedi OBEDIENTA sau nu, a Filialei Craiova fata de Stapnul Absolut! Asta vrem sa vedem!

    RăspundețiȘtergere
  95. Stelian P.
    @Toma necredinciosul
    Formularea e cit se poate de clara:

    "....pensiile lor urmand sa cresca in conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004, in functie de cresterile soldelor activilor.”

    Cred ca prima ta varianta este cea reala si esti foarte blind in exprimare.

    RăspundețiȘtergere
  96. @Stelian P.,
    ... Limbaj moderat ...
    Macar sa ne respectam noi pe noi, daca "ei" nu ne respecta! Toma necredinciosu

    RăspundețiȘtergere
  97. Statutul SCMD
    Art. 14.
    Pentru neîndeplinirea obligațiilor statutare de către membri se prevăd următoarelesancțiuni:
    a) atenționarea verbală și scrisă;
    b) suspendarea;
    c) excluderea.
    Cazurile de excludere se pot sesiza în scris Comitetului Director de către oricare dintremembrii sindicatului.Organul abilitat a decide sancțiunile cu atenționarea verbală sau scrisă și suspendarea esteComitetului Director.
    ====
    Excluderea se hotărâște de către Consiliul Național al Reprezentanților cu 2/3 din numărulde voturi valabil exprimate.

    RăspundețiȘtergere
  98. @cei trei cavaleri ai...
    Terminati cu ,,limbajul moderat'',ca va bip,bip!

    RăspundețiȘtergere
  99. @nea adminuuuu
    eu votai olteneste da mata pusasi intrebarili nashpa,da nashpa rau de tot.
    adica neacashu va fi exclus sau nu???
    eu votai cum votai(sic)Da nu asta ma interesa.Pa mine ma interesa daca laba trista de presedinte de filiala(care o fi ala)va lupta dupa lege si interesu' sindicalistilor sau se facu sluga la merinos desi daca neacashu e sau nu exclus pe cale de consecinta se pot trage si concluziile,dar nu mi se pare fair-play.
    Poate reformulezi intrebarile si sa-mi dai dreptul sa mai votez odata daca intervin schimbari semnificative .Daca NU e, NU ca nu-i mare bai

    RăspundețiȘtergere
  100. Bai frate, da voua va trebuie chiar intrebari ca in chestionarele auto? E clar ca ai de sus il vor pe Cashu exclus, for ever din sindicat, iar momentul este cit se poate de prielnic acu cind va avea loc al XIV-le Congres! Asta e! La momentul actual cred, de fapt sunt sigur ca este si vorba de orgoliile personale ale celor 2 combatanti: Dogaru&Nea cshu

    RăspundețiȘtergere
  101. PS. Nici o suparare pt. Nea Cashu ca-l pun Ministru la Interne in guvernu lui mandea!

    RăspundețiȘtergere
  102. Anonime 16.53
    Ai spus :
    "Bai frate si dintre atitia ex-militari, de la care eu unul aveam pretentii, pe unii cunoscindu-i chiar personal nu s-a gasit unul care intr-adevar sa fie conducator...L-au lasat pe linge blide ala paranoic sa se dea in spectacol pe la tv-uri."

    Pai nu s-a gasit nici unul , din cei indicati de tine , SA INFIINTEZE ACEST SINDICAT ...

    RăspundețiȘtergere
  103. Statutul SCMD
    Art. 28.
    Filialele Județene:
    (1) Sindicatul înființează filiale, organizații, județene;
    (2) Filialele județene sunt conduse de un Birou Operativ Județean, format din președinte,vicepreședinte și secretar. Președintele filialei face parte de drept din Consiliul Național alReprezentanților, putând fi înlocuit prin mandat de secretar general sau vicepreședinte;
    (3) Filialele județene nu au statut juridic;
    (4) Birourile Operative Județene aprobă înscrierile de noi membri,
    asigură colectarea cotizațieimembrilor și reprezintă sindicatul în relațiile cu organele administrației locale
    ==
    SE VA COMLETA CU:
    - ,, ... ia, statutar, masurile care se impun, presedintele filialei urmand sa le comunice Consiliului National al Reprezentantilor.''
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  104. Pai mie mi-a zis un nene din bv(avocat bun si fost militar) urmatoarele
    Daca nenii aia au castigat in instanta "penzia" asa cum au vrut ei BRAVO LOR SI E PERFECT.
    Da aici apare buba aia nasoala;
    suma aia hotarata de instanta este FIXA .
    Daca pensiile scad e bine si foarte bine,ca astea castigate in instanta raman "beton"
    Dar daca daca cresc sal. in armata sau orice "alea,alea...ce vreti voi" penziiili raman TOT FIXE.
    Daca nenii aia vor sa obtina majorarile respective incepe din nou dileala cu trebonale,taxe timbru,avocati si toate kkt-urile

    Hai repede unu' meserias juridic sa ma lamureasca ca eu parca as crede si nu prea....

    Baaaa sa nu va puna dracu sa mi-o recomandati pe elena ca aia scrie 500 de randuri si nu spune nimic...doar cat e ea de desteapta si frumoasa(si alea cu copy/paste hi,hi) si nu sunt interesat.

    Scurt si la obiect ;suma castigata in instanta E fixa sau NU???Eu zic ca da!!
    Adminuuu!!
    Mai baga de-un sondaj!!

    P.S.Nu-l chemati nici pe mos alecu ca pana se cacaie ala mor si judecatorii si impricinatii

    nashu' corleone

    RăspundețiȘtergere
  105. Nasule nu-i fixa! Se lungeste (cel putin a mea se face cit mineca cojocului) in functie de mai multi factori cum ar fi: temperatura, tzelia, vinul rosu pe care-l consumi...Fii atent don Nanase la tarie c-am auzit ca-ti place! Nu-i buna (taria) ca ti-o inmoaie si-n cel fericit caz ajunge la borcanu cu formol ca aia lu Terente.

    RăspundețiȘtergere
  106. Curdeleule , dar de ce te mai intereseaza situatia pensiei restabilite in justitie ? Parca te laudai , si ridicai osanale celor in cauza , ca pensia ta pe legea 119 este mai mare ca cea pe care o primeai pe legea 164 ! Chiar si in aceasta situatie ai de gind sa-i dai in judecata sa-ti plateasca valoarea veche ?

    RăspundețiȘtergere
  107. Ba Corcodele Hakordele da urit nik ti-ai mai ales: CurdeLeone! Pai bine ma, pina si ala cu maimutza e mai simpatic.

    RăspundețiȘtergere
  108. @ano 17 septembrie 2011, 19:05

    Acum pe bune,referitor la bautura ca vad ca am picat cel mai betiv din blogurile planetei.
    Asta a nascocit-o odata demult unul care ma "iubeste" mult de pe un alt blog.Nici macar nu m-a vazut vreodata in viata lu,asa cum nici tu nu ai habar cine sunt si cum sunt.Dar iti e mai usor sa arunci cu noroi,nu-i asa??Si eu pot spune despre tine orice,de la consumul de droguri pana la pornografie pedofila/gerontofila sau chiar necrofila ,dar la ce ajuta????
    Doar glume de prost gust facute poate chiar de adevaratii betivani.Cine poate stii?? Poate tu?
    Acum toti care nu ma au la inima baga la "inaintare"prostia nascocita de celalalt.
    Don Corleone

    P.S."calomniaza calomniaza!!Chiar daca adevarul iese la lumina,ceva ceva tot ramane"
    Poate asta iti este stilul de viata.Prost stil.

    RăspundețiȘtergere
  109. Pe bune astia ultimii doi anonimi(adica e doar unul) sunteti chiar ingramaditi sau vreti sa treaca postarea mea si sa n-o vada si ceilalti.
    De ce v-ati inflamat asa brusc??Stiti ca am dreptate si nu va convine??
    Nu conteaza va agitati degeaba incercand sa deturnati discutia.Va tzatzaie c.... deja??
    Apropo am sa repostez poate totusi citesc si cei bine intentionati,ca de "gusteri sunt satul
    Hai Pa!! ca poate aveti treaba sa lingeti blide la scmd

    RăspundețiȘtergere
  110. Pai Nasule cu ce-am gresit? Io am zis ca trag cite un vin rosu, maninc tzelina si stau cu catargu la soare! Ti-am zis de tarie asa...ca un sfat prietenesc. Te-ai suparat cumva?

    RăspundețiȘtergere
  111. repost

    Pai mie mi-a zis un nene (avocat bun si fost militar) urmatoarele
    Daca nenii aia au castigat in instanta "penzia" asa cum au vrut ei BRAVO LOR SI E PERFECT.
    Da aici apare buba aia nasoala;
    suma aia hotarata de instanta este FIXA .
    Daca pensiile scad e bine si foarte bine,ca astea castigate in instanta raman "beton"
    Dar daca daca cresc sal. in armata sau orice "alea,alea...ce vreti voi" penziiili raman TOT FIXE.
    Daca nenii aia vor sa obtina majorarile respective incepe din nou dileala cu trebonale,taxe timbru,avocati si toate kkt-urile

    Hai repede unu' meserias juridic sa ma lamureasca ca eu parca as crede si nu prea....

    Baaaa sa nu va puna dracu sa mi-o recomandati pe elena ca aia scrie 500 de randuri si nu spune nimic...doar cat e ea de desteapta si frumoasa(si alea cu copy/paste hi,hi) si nu sunt interesat.

    Scurt si la obiect ;suma castigata in instanta E fixa sau NU???Eu zic ca da!!
    Adminuuu!!
    Mai baga de-un sondaj!!

    P.S.Nu-l chemati nici pe mos alecu ca pana se cacaie ala mor si judecatorii si impricinatii

    nashu' corleone

    RăspundețiȘtergere
  112. Incearca si la Nea cshu, poate-i acasa!

    RăspundețiȘtergere
  113. @Corleone(don este pentru oameni cu maniere)
    Ca specialist poate ai fost bun.Dar dupa cum te porti pe bloguri,ca om,cred ca ai probleme.Mari.Vrei sa cred ca ii cunosti personal pe toti cei carora le adresezi comentarii lipsite de ...politete(sa spunem, desi politete este extrem de putin spus).Glumele pe care le aduci sunt bune,chiar foarete bune.Cum poti explica acest ,,dualim'',aceasta combinatie intre meltean si intelectual ?
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  114. Astept sa fiu exclus. Abia atunci va incepe meciul cel mare. Nu e vorba de orgoliu. E vorba de faptul ca am dreptate. Si daca am, nu cedez. Cei care mi-au fost colegi, sefi sau subordonati stiu ca asa am fost mereu. Ar fi pacat sa ma las prostit acuma, la pensie. Deci astept. Toate prostiile lor sunt in favoarea mea.

    RăspundețiȘtergere
  115. Apropo de cei 23 din vorbire!
    Este ABERANT ce spune Dogaru!
    Daca totusi EXISTA ceva, e cu totul ALTCEVA decat spune DOGARU! In concluzie: nu va luati dupa "unul" care nu stie "cum si cu ce" sa mai abureasca oamenii, sa-i determine sa COTIZEZE!
    Punem pariu? Toma necredinciosu

    RăspundețiȘtergere
  116. Neacsule stai linistit! Chiar de te dau aia lui Dogaru afara am vazut ca ai un loc rezervat in guvernul de pe Planeta Maimutzelor. Chiar portofoliul Internelor...

    RăspundețiȘtergere
  117. @neacsum
    Cazurile de excludere se pot sesiza în scris Comitetului Director de către ORICARE dintre membrii sindicatului.
    ======
    Organul abilitat a decide sancțiunile cu atenționarea verbală sau scrisă și suspendarea esteComitetului Director.
    ========
    Excluderea se hotărâște de către
    Consiliul Național al Reprezentanților cu 2/3 din NUMARUL DE VOTURI VALABIL
    ================
    *****
    Eu NU CRED CA 2/3 si-au pirdut mintile!
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  118. Eu cred ca da . 2/3 din presedintii de filiala ii sunt fideli lui Dogaru. Unii chiar datori iar multi vanduti.

    RăspundețiȘtergere
  119. Pai daca sunt alde Swider , Comanescu si Tudor, colegii de pahar ai lui Dogaru, cum ati vrea sa voteze ?

    RăspundețiȘtergere
  120. Une-i lista membrilor CNR ?
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  121. Statutul SCMD
    ,,Consiliul Național al Reprezentanților este organul suprem de conducere al acestuia șieste constituit din reprezentanții județelor și membrii Comitetului Director.''

    RăspundețiȘtergere
  122. "Eu cred ca da . 2/3 din presedintii de filiala ii sunt fideli lui Dogaru. Unii chiar datori iar multi vanduti."
    Datori la cotizatie?

    RăspundețiȘtergere
  123. ,, Președintele FILIALEI face parte de drept din Consiliul Național alReprezentanților,...''
    ===
    ,,Consiliul Național al Reprezentanților este organul suprem de conducere al acestuia și este constituit din reprezentanții jUDETELOR''
    ======
    Eu pariez pe prima formulare.
    Intrebarea era cine sunt OAMENII,cu nume,nu ca functie.
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  124. 2/3 din presedintii de filiala ii sunt fideli lui Dogaru .....iar multi vanduti.
    ===================
    Eroare!
    Multi au fost cumparati: cu deplasari/cazare, bunuri si servicii, telefoane/convorbiri moca, premii si alte privilegii pe banii oamenilor!
    Astia va sunt multi Sefi de filiale/secretari.

    RăspundețiȘtergere
  125. Ano 20:45
    Nu-i chiar asa...Poate or fi unii, dar nu generaliza!

    RăspundețiȘtergere
  126. Mai ...voinicilor,luati-va cite un nume.Voinic 1,voinic 2, samd.
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  127. Poftim bomba!
    Cineva mi-a confirmat acum un minut:
    indicatie de la CENTRU, catre conducerile filialelor: nu mai cititi/nu se merita/le faceti rating gratuit, blogurile lui Neacsu si Burcu! Astia trebuie izolati.Poftim, ce spuneti?
    Iar voi asteptati pe aici sa-si spuna parerea!
    Hi, hi, hi ....

    RăspundețiȘtergere
  128. Hakordele da sursa, nu mai veni cu vraji.
    Voinicu1

    RăspundețiȘtergere
  129. Asta explica lipsa comentariilor!
    Pai... se pun ei rau cu El Comandante?
    Sa le taie apoi macaroana, gazul, subventia?
    Saracutii ... ca vorba aia ... e criza mare,
    mon cher!

    RăspundețiȘtergere
  130. Presedintii de filiale ar face bine sa-si bage in cap ca sindicalistii nu sunt sclavi.Marea majoritate au vrut sa-si protejeze pensiile in comun.Cei cu mintea acasa au inteles ca se pot realiza sisteme de ajutor,camine,poate chiar spitale.Unii s-au gindit din prima la furat.Asta,ultima,nu caracterizeaza majoritatea.
    Membrii fondatori nu pot fi niste canalii.Iar unii dintre noi pot avea dreptate in disputele interne.Chiar si ...NeaCISHU.
    ===========
    Domnule DOGARU,
    NU MIZATI PE FAPTUL CA TINEM LA REGULI
    NUMAI CIND ESTE VORBA DESPRE PENSII !
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  131. @AntiContra,
    Nu te ambala!
    D-l Prof.dr.Dogaru nu stie nici macar sa porneasca un calculator, daramite sa uzeze de el. Fi bland, asemenea mesaje nu ajung la imparatie! I se spune doar ce vrea/doreste, precum pe vremuri Cabinetelor 1 si 2.
    Gica_contra

    RăspundețiȘtergere
  132. @Gica_contra
    Lasa ,ca-l anunta Rinciog !
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  133. ,,Fi bland''.
    TU ESTI HALITORUL DE ,, I '',nu Gica_contra .

    RăspundețiȘtergere
  134. Mei, mei dar unde-i AirPlanoX? A tras aer in piept, sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  135. Măi fraţilor mai este o varinată în cazul lui nea Caşu...Ce-aţi zice dacă Dogaru i-ar face o propunere de colaborare la cel mai înalt nivel ca să aplaneze pe moment situaţia? E indicat din partea lui Dogaru să-şi ţină duşmanul cât mai aproape şi să nu "internaţionalizeze" pe moment conflictul...

    RăspundețiȘtergere
  136. eu sunt suparat pe admin din cauza articolului de mai jos.
    http://mhblogonline.blogspot.com/2011/09/un-neica-nimeni-ajuns-miliardar-intre.html

    A tinut mai putin de 24 de ore si mi se parea chiar savuros si realist.Am rugat pe planox pe toate blogurile si aici si pe altele,inclusiv pe blogul lui sa-mi explice care-i treaba cu sefu" de cabinet al Arogantului.
    Raspunsul lu'planox.??NIMIC NIMIC NIMIC parca nici nu exista,parca a murit,nu raspunde nici nu stiu daca mai traieste,el care de obicei este super prompt in a da replici.
    Plano te rog spune-ne si parerea ta,ca pe blogul tau la acest articol ai preferat sa te comporti ca strutul si nisipul.Daca asa vrei sa ne conduci cu asemenea comportament .NU NE TREBUIE..Iti mai dau link-ul odata
    http://mhblogonline.blogspot.com/2011/09/un-neica-nimeni-ajuns-miliardar-intre.html
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  137. anticontra??.....dupa cum te numesti nici nu mai stii de care pereti te dai cu capu'
    iti propun ceva mai logic si potrivit tie;
    "anticontravarzacucarnati".
    Nu-i asa ca pari mult mai inteligent??

    nasu'lu'finu'corleone

    RăspundețiȘtergere
  138. @CEZAR"s big brother
    Cum adica ,,să-şi ţină duşmanul cât mai aproape'' ?Am ajuns sa ,,ne dusmanim'' doar pentru probleme minore in timp ce ,,alesii'' lunetistului accelereaza procedurile marilor jafuri nationale?
    =====
    Domnule Dogaru,
    Nu ne jucam ,,7 pietre''.Activii nu pot ,,macani''.Justitia a ajuns de are nevoie de de resuscitare.
    Credeti ca biserica va salva tara din dezastrul ce urmeaza? Spiritul religios se cladeste in timp.Timp in care nu vom mai avea nici macar magarii de care fac glume ,,oaspetii'' nostri de peste ocean.
    Daca Neacsu are dreptate ? Si multi deja stiu ca are.
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  139. Cîte-odată orgoliile mărunte şi copacul din faţa noastră nu ne fac să vedem problemele de fond, precum şi pădurea adevărată.
    Ar fi bine sa greşesc...

    RăspundețiȘtergere
  140. Excluderea se hotărâște de către
    Consiliul Național al Reprezentanților cu 2/3 din NUMARUL DE VOTURI VALABIL


    adica nu TOTAL ci doar valabil(adica din cei prezenti??)DACA SUNT DOAR 3???
    si mai ales cine numara voturile si stabileste daca sunt sau nu valabile?Pai tot CD al SCMD Nu v-ati prins???

    1.sefii de filiale sunt pusi cu acordul merinos.Altfel nu se poate
    2.obligati,vanduti,cumparati,bla,bla,bla
    3.recititi primul paragraf
    4.Il exclud aia pe neacashu.Ok...si ce daca???
    asta cu excluderea nu este o rezolvare pentru viitorul scmd.Cu sau fara cashu scmd are bube care vor ramane oricum,ca nici planox nu le mai scoate cu USL cu tot

    RăspundețiȘtergere
  141. Votul prin corespondenta, ca doar ala cu nume englezesc de slanina lucreaza si vegheaza.
    Bacon sky

    RăspundețiȘtergere
  142. Eu am scris cele de mai sus si imi asum raspunderea
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  143. Gata eu va las...M-am urcat în bananier!
    NB la toţi! Nu uitaţi să-l sculaţi pe frac-miu să facă planton...

    RăspundețiȘtergere
  144. @anticontravarzacucarnati
    La nivelul acesta prezentarile sunt cele existente.
    Spiritual cum esti iti scapa faptul ca in curind nu vei mai putea protesta in Romania in nici un fel.,,In imediata apropiere a gărilor, porturilor, aeroporturilor, staţiilor de metrou, unităţilor spitaliceşti, obiectivelor militare sau a celor asigurate cu pază militară, a depozitelor de carburanţi sau materiale explozive, a zonelor şi obiectivelor cu risc ridicat de radiaţii şi contaminare, a unităţilor economice cu instalaţii, utilaje sau maşini cu grad ridicat de pericol în exploatare, ori pe traseele sau locurile unde se execută lucrări edilitar gospodăreşti de amploare.''
    Imediata apropiere fiind ceva de genul ,,cit mai aproape de marginea din dreapta ''.Deocamdata ,sub observatie,mai putem face ,,git'' pe net.
    Fii fericit !
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  145. ete na!!
    nu mai ai loc in tara??Pe bulevard nu-ti place??
    Doar la cernavoda vrei sa dai cu pietre??
    sau la la vre-un depozit de munitie??
    Iti recomand cladirea parlamentului/guvernului/cotroceni.Nu e inclusa in conditii.Sau nu-ti ajunge si vrei musai sa demonstrezi pe pista de la kogalniceanu.
    am zis eu bine ca esti anticontravarzaaaaa...
    P.S.conditiile astea nu sunt puse la intamplare.Si in UE/SUA e la fel si nu afecteaza dreptul la demonstratie nicidecum.
    Daca tot ai cap de ce il tii doar ca sa nu-ti ploua in gat.
    Daca iti place anarhismul,afla ca eu il detest cu tot ce comporta el.
    as vrea sa te vad cum faci "gat" in stilul asta in SUA.Dar nuuu, aici desigur e dictatura.Aud cuvantul asta de 20 de ori pe zi la TV(stii tu care)si e cea mai buna dovada ca...NU ESTE.
    unde dracu s-a mai pomenit ca intr-o tara cu dictatura(d-aia adevarata) toti prostii sa poata urla ca e ...dictatura.E pur si simplu o contradictie in termeni

    RăspundețiȘtergere
  146. @anticontra

    si ca sa scurtam discutia iti doresc;

    Atunci cand te grabesti mai tare si "te arde buza"cand vi de la sute de km distanta sa gasesti cateva sute de demonstranti care iti blocheaza soseaua si nu poti trece si nici nu-i poti ocoli ca"asa vrea muschii lor"
    am patit-o eu pe vremea PSD cu clasa muncitoare de la roman SA timp de 4 ore.Si ce vina aveam eu si alte sute de soferi blocati in coloana??
    Asta iti doresti asta vei avea
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  147. Steli p-ul ala de la 18.09 00.49 ... Alea recomandate de tine nu cumva sint dintre cele "asigurate cu paza militara" ... vezi ca "jandarii" sint militari ...
    Desteptu lu' peste , ai vazut demonstratii de amploare (nu proteste individuale) pe linga Casa Alba , Elisee , Downing Street 10 ??

    RăspundețiȘtergere
  148. Curule al lui leone...Tocmai asta este ideea ... ca tu sa te alaturi lor , pentru a se elimina cauzele care au condus la protestul lor , si sa nu mai fii nevoit sa astepti 'la coada' ...

    RăspundețiȘtergere
  149. Unitatea asta de masura, ,,in imediata apropiere'' citi kilometri are?
    Este corect sa nu se blocheze accesul ambulantelor,pompierilor,transportului in comun.Este corect sa se asigure perimetre de siguranta obiectivelor cu risc potential(munitii,substante periculoase...),dar legea trebuieste sa fie extrem de clara. ,,In imediata apropiere''...,,ori pe traseele sau locurile unde se execută lucrări edilitar gospodăreşti de amploare''.
    Nici in apele teritoriale nu o sa se mai poata organiza miting,ca au paza militara !
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  150. ''ai vazut demonstratii de amploare (nu proteste individuale) pe linga Casa Alba , Elisee , Downing Street 10 ?? ''
    =====
    http://antimedia.info/antisitem/protest-la-casa-alba-politia-a-arestat-peste-100-de-manifestanti
    =====

    http://www.guardian.co.uk/world/2009/jan/03/gaza-israel-protest-shoes-london
    =====
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  151. TOP GUN
    Admin,
    Voi,tu,eu si altii,nu traim intr-o colivie de sticla,este nevoie ca informatia,sa circule,la un moment dat, poate deveni asul din maneca,cine detine informatia ,detine suprematia!!!!!!!!!Voi,mi-ati si pus anatema,de 'PAPAGAL',de anonimul /17 sept/14.58/Stelica,are expresia lui favoriva,cu deja celebru'genunchi al broastei!!!!!!!
    Sa intelegeti si tu Admin' si camarazii tai si amicii mei virtuali,ca si eu am crezut in onestitatea ta ,in coloana vertebrala,in nevinovatia ta,nu am pus sub semnul intrebarii acuzatiile care ti s-au adus si ptr.care ai fost destituit tu si seful tau Valentin,stii tu care,el facuse o frauda de milioane bune cu aparatura medicala,da????? ti-ai amintit????? de Valentin????? Asa ca in comparatie cu mine si acuzatiile aduse de voi,eu sunt NEVINOVAT,parfum de tei,nu tin nici cu voi ,nici cu FILOZOFIA LUI PE BORDURA,RETARDATA SAU NU,tin cu fair playul si deontologic,nu era sa ma puneti la stalpul infamiei,ptr.o chestie zic eu MINORA!!!!!!!!!!Eu am avut incredere in tine,in faptul ca esti nevinovat ca ti s-au facut niste nedreptati,ca s-au scris mizerii despre tine in ziarul local,ca ti-ai pus toata familia la conducere,prin diverse comune,etc.ERAU INFORMATII,SUNT LIBERE SA CIRCULE,CONTEAZA DE EDUCATIA FIECARUIA CE CREDE DESPRE.....,LA UN MOMENT DAT PTR.UNII SA FIE CHIAR ASUL DIN MANECA SI SA DETINA SUPREMATIA!!!!!!!!!Si eu am fost socat de ce-am primit pe mail,mai ales ca mi-l trimisese o ruda de-a mea,ofiter,stiind da,aversiunea mea fata de cei ce scriu prostii despre militari.Am in familie unchi,veri ,ofiteri,unchi morti pe front,da.....deci URA FATA DE ARMATA ESTE EXCLUSA,si tu stii asta Admin!!!!!Ruda mea chiar vroia civilizat sa-i trimita cateva randuri,dar s-a lecuit .risca injuraturi,la greu,blesteme si alte invenctive!!!!!!Esti amfitrionul acestui site ,ai libertatea sa-mi blochezi IP-ul,poti sa ma admonestezi doar pe mine,asta ca sa devina asa o practica,de ceilalti, te rog eu frumos nu te lua ,sunt asa de inocenti si dragalasi ,a si haiosi si simpatici LA SUPERLATIVUL ABSOLUT!!!!!! V-ati dat seama,ca eu sunt capul tuturor rautatilor,ati prins ideea,??????!!!!!!eu, sunt infractorul nr.1,accept sa puneti un pret pe capu' meu,da,nu ma las prins,decat in VIATA!!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR SI,SA FITI IUBITI,CU DRAGOSTE,NU CU 'URA MEA FATA DE VOI'.......????????? E CORECT CITATUL STELICA,CA-TI APARTINE!!!!!!!???????

    RăspundețiȘtergere
  152. Pai daca asta este "ideea" ca sa ma alatur lor/tie inseamna ca ideile sunt proaste putine si mai ales fixe.Chiar esti".... ingramadit"!!
    auziti logica de "carnat":
    anonim 18 septembrie 2011, 08:05,scrie
    ".Tocmai asta este ideea ... ca tu sa te alaturi lor , pentru a se elimina cauzele care au condus la protestul lor , si sa nu mai fii nevoit sa astepti 'la coada' ..."

    desteptul ne da indicatii cu ce ar trebui sa facem daca suntem blocati in trafic!!
    Tipule!! esti de un absurd perfect.La doctor ai fost??Du-te urgent,paranoia ta e grava

    RăspundețiȘtergere
  153. @topgun
    1...Eu m-am saturat de vorbele tale dulcegi si lipsite de continut de saluturile tale unsuroase dar care de fapt sunt pline de ura si cinism.Vorbesti ca o muiere NF.Numai cine nu vrea nu observa ca tu de fapt esti/te crezi mistocar,si dupa aia iti razi in pumni ca un nemernic
    2...persisti si in prostie ca asa esti construit

    Aia cu " genunchiul broastei"(dupa cum zici)IMI APARTINE !Stelian P este complet nevinovat.Eu am folosit expresia .Minima decenta te obliga sa-ti ceri scuze pentru acuzele aduse unui nevinovat.ESTI IN STARE??Eu nu cred
    ceea ce era de demonstrat s-a intamplat.
    Intr-adevar genunchiul broastei e mult mai sus decat intelectul tau.
    Don Corleone

    P.S.Si nu mai acuza oameni nevinovati indiferent care sunt acestia.Urat caracter mai ai!
    Ma dezgusti cu aerele tale de detectiv.
    Hai salut!

    RăspundețiȘtergere
  154. TOP GUN, eu sunt cel care ti-a luat apararea la fel cum i-am luat-o si lui Cezar si lui Akord/Corleonul si nu numai- desi nu impartasesc in totalitate opiniile si ideile acestora- atunci cind poate din prea mult patos "s-a mai sarit calul".
    Cu toate divergentele de opinie, consider totusi ca inca pot dialoga virtual cu acestia chiar intepindu-ne cite-odata.
    Eu spun sa ne oprim aici cu subiectul asta. Uneori 2 cuvinte spuse atunci cind nu trebuie fac mai mult decit 2 palme. Fiecare dintre noi gresim, poate avem si zile mai proaste, poate nu luam intotdeuna cele mai bune hotariri pe moment, asa ca...Ai fost, esti si vei ramine prietenul nostru virtual cred...
    Muchea Incornoratus
    PS. Deci ramii prietenul nostru, da?

    RăspundețiȘtergere
  155. Se putea sa n-apara si Hakordelu?
    ...Si tocmai ce vorbeam de "pacea si prietenia intre popoare"!

    RăspundețiȘtergere
  156. TOP GUN
    Stimati interlocutori,
    Sa pornesc de la folclorul mioritic,care suna cam asa ::::
    'FERESTE-MA DOAMNE DE PRIETENI,CA DE DUSMANI MA APAR SINGUR!!!!!!'Sunt de acord cu cele spuse de tine mai sus ai dreptate ,iti sunt recunoscator ptr.faptul ca mi-ai luat apararea,nu vreau sa tineti aiurea cu mine,doar ca sa-mi dati dreptate nemeritata !!!!!TOT CE VREAU EU, E SA TINETI CU DREPTATEA, CU FAIR PLAY-UL.!!!!!Sa avem un ton civilizat si mai ales sa nu fim subiectivi,vis a vis de cineva care nu prezinta interes si nu avem nici un avantaj!!!!!!!!
    Corleone,akordele,TU CHIAR VORBESTI SERIOS,n-ai tras o bauta dimineata,macar in logica ta bahica,recitesti mizeriile scrise,AI O LOGICA MACAR,ASA DE DRAGUL GRADULUI SI FUNCTIEI avute in army??????? Hai sa-ti explic asa tutorial,benevol,daca la lectia de strategie,logica ai lipsit mai mult si n-ai aprofundat!!!!!!!Bun asadar cu materialul clientului,vorba lui Mr.Right,Stelica.....Asadar ,ai pretentia ca eu si redau pasajul tau::::''Aia cu " genunchiul broastei"(dupa cum zici)IMI APARTINE !Stelian P este complet nevinovat.Eu am folosit expresia .Minima decenta te obliga sa-ti ceri scuze pentru acuzele aduse unui nevinovat.ESTI IN STARE??Eu nu cred
    ceea ce era de demonstrat s-a intamplat.
    Intr-adevar genunchiul broastei e mult mai sus decat intelectul tau.
    Don Corleone
    Reiau ideea ,deci da,imi pot cere scuze unui om nevinovat recte Stelica,dar atunci cand tu nu esti RESPONSABIL SI NU-TI ASUMI NICIODATA NICIO ACTIUNE,PREFERI SA SEMNEZI ANONIM,DOAR SA NU RiSTI IAR INJURATURI!!!!!Tu crezi ca eu, sunt Mama Omida,ca sa intuiesc oare,sa dau cu banu', acu' cui sa cer scuze lui Mr .RIGHT, sau unui derbedeu oarecare aflat si el ca musca in lapte pe aici>>>>Asadar ,domnii mei daca aveti pretentia la scuze ,respect,n-o mai dati la cacealma anonima,asumati-va responsabilitatea faptelor voastre ,respectati-va pe voi si intre voi si,atunci veti fi respectati de ceilalti!!!!!!Intre mine si tine,e o neta diferenta,in favoarea mea evident,de cultura,de toleranta,de decenta,de civilizatie,de educatie ,de cei 7 ani de-acasa,eu ma feresc de etichetari la adresa amicilor virtuali,pe cand tu,ii injuri la greu sub anonimat si cu pretentii,fratioare de scuze,cui unui anonim?????? Pai,fa tu dovada unui fair play iesit din comun,asuma-ti tu responsabilitatea si dupa aia poti avea pretentii!!!!! Eu zic,ca asa-i crect,daca chiar nu vrei sa faci de RAS HAINA MILITARA,FUNCTIA,GRADUL!!!!!!! ESTI DE AKORD SERBANICA DORULET DE LA BRASOV???????
    HAI,TE SALUT SI EU!!!!!!!

    P.S.Si nu mai acuza oameni nevinovati indiferent care sunt acestia.Urat caracter mai ai!
    Ma dezgusti cu aerele tale de detectiv.

    RăspundețiȘtergere
  157. TOP GUN
    Serios,aerele de detectiv,nu strica,daca vrei sa faci o crima perfecta iei in calcul totul,Serbanica,macar analizeaza toate pistele,pune-te si-n locul inamicului si gandeste ca el!!!!!Vei avea si satisfactii si REVELATII,am lucrat cu materialul tau,ce sa-i faci oi fi eu ruda cu Stelica,vreo crenguta din ARBORELE GENEALOGIC,o FI TRECUT SI PE RAMUREAU MEA!!!!!
    Dorulet,sincer asa tu ai avut colegi care te suportau?dar prieteni,tu esti multumit de faptele tale,de comportamentul tau,de sfaturile pe care le dai celorlalti???? Macar,analizeaza,reflecteaza si poate Dumnezeu iti arata calea cea buna,serios!!!!!Poate reusesti tu sa te schimbi,spre bucuria celor din jur!!!!Hai,ca n-ai foarte mult de lucrat!!!!!! O ZI EXCEPTIONALA,SA FII IUBIT,FARA EXCESE ,DA?????

    RăspundețiȘtergere
  158. ....ca de fiecare data voi nu injurati pe cine trebuie!!!
    Ganditi-va la scmd-emis.tv-cupoane fluturate samd! politica strutului nu ajuta la nimic! opinia civililor ASTA ESTE! chiar de ce nu explica Karadenitz-cum sta treaba?credeti ca in alte tari(SUA.GERMANY etc)civilii mor de fericire cand aud de salariile si pensiile militarilor? sunteti copii mici.problema-i ca ei nu prea au habar iar militerii nu vin la tv. sa planga cum ca mor de foame cu 3500 incond in care salariul mediu este1700 lei

    RăspundețiȘtergere
  159. @tg
    detectivii lu'peshte.Tu si RH,hi,hi
    adevarul este "ca,cu capu'" sunteti cam dusi amandoi

    RăspundețiȘtergere
  160. sursa;
    http://www.gandul.info/puterea-gandului/cum-m-am-vandut-lui-basescu-8764333

    Cum m-am vândut lui Băsescu
    de Lelia MUNTEANU Postat la: 17.09.2011 10:06 Ultima actualizare: 17.09.2011 10:58
    … Am aşteptat, cu stoicism, să curgă toate înjurăturile: ale postacilor de partid (cu ei n-am nimic, le dau o pâine de mâncat - poftă bună!); înjurăturile prietenilor; înjurăturile calde, cordiale ale celor care de ani de zile mă detestă sincer; înjurăturile întâmplătoare ale celor care s-au nimerit prin preajmă; înjurăturile fără drept de apel ale celor care mă înjură cu ştaif, din principiu; înjurăturile prompte ale celor care nu se coboară niciodată mai jos de titlu; înjurăturile elaborate, savante, ale celor care intră pe forum ca să se dedice plăcerilor solitare.

    M-au obligat să încalc porunca a unsprezecea şi să-mi recitesc textul. Mai întâi i-am dat târcoale, precum cocalarul dn Spania: Dar vai! Vai, ce se intamplă? Incredibil! Un editorial cu climă bizonică!



    Ce-am înţeles eu din "Romania, slujnica unuia pe nume Victor Ponta"? Că e un text tâmpit. Ce-a fost în mintea mea să mă risc şi să încerc să exprim un truism atât de complex: că, ales şi instalat la Cireşica, preşedintele este, atunci când trece graniţa, un simbol naţional. Dacă strigi după el şi-l faci de baftă, îţi umpli ţara de respect, dai în tine, dai în fabrici şi uzine. Iar când cel care face asta e şeful Opoziţiei (o instituţie!), cu atât mai naşpa. (Acelasi personaj, care îşi duce viaţa prin studiouri de televiziune şi se hrăneşte cu rating, întrebat de moderatori ce părere are despre ultimul discurs al preşedintelui tării, răspunde invariabil, senin: nu l-am ascultat, nu mă interesează ce zice. Păi, bine, Victoraş, cum ai tu grijă de România? Dacă şeful statului anunţă într-o zi că ţi-a acordat Meritul Sportiv sau că te cheamă la guvernare sau că - bate în lemn! - pune impozit pe inteligenţă?).

    Mi-am recitit textul şi m-am prins imediat că m-am vândut lui Băsescu. Altfel nu se explică de ce n-am observat că, ducându-se chitit, cu treabă, la Marele Licurici, în Biroul Oral, preşedintele României nu era nevoie să intre pe uşa servitorilor, ci direct pe fereastră. Trebuie să mă fi vândut convenabil (deşi întotdeauna mai merge o pungă - abia aştept alegerile!), de vreme ce n-am băgat de seamă că România nu e o ţară, e o glumă fără poantă şi aşa trebuie să rămână până vine USL-ul la putere.

    În loc să-l iau pe Băsescu cu huo de la aeroport, m-am apucat, în ticăloşia mea, să tabăr pe bietul Ponta. Mi-e clar că de fapt îmi doresc fierbinte o dictatură participativă. Aşa cum m-am bucurat că s-a împrăştiat societatea civilă, că s-au pitit sindicatele, m-aş bucura să nu existe opoziţie. Să rămână Boc pe loc (cum pomenesc de premier, mă trece un fior liric), până când s-o mărita Albă ca Zăpada cu unul dintre pitici.

    RăspundețiȘtergere
  161. Adio indexari de pensii, adio revenirea la salariile din 2010!-DIXIT TRAIAN BASESCU
    ========================================
    ....a afirmat Traian Basescu la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV.

    Basescu: abandonarea programului convenit cu FMI, mai rea decat revenirea la recesiune

    Seful statului a spus ca toata lumea trebuie sa fie constienta ca nu poti merge cu indexari la pensii cand ai deficit de 3,6 miliarde de euro. "N-ai cum sa mergi cu revenirea integrala la salariile din 2010 cand inca ai un excedent de 200.000 de salariati", spune Traian Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  162. SI PENSIILE NATO-ce se intampla cu ele?

    RăspundețiȘtergere
  163. A zis dogaru ca se dau pensii NATO?: A zis!
    Atunci sa le dea el.

    RăspundețiȘtergere
  164. Bei, alea se lungesc! Mai bine te-ai intreba de pensia ta...Ca daca HUOOOOOPrea ti-a marit-o, ti-a marit-o pe hirtie. Pune in rama Decizia si uita-te la ea! Sau...daca n-ai de aia la umblatoare, foloseste-o!

    RăspundețiȘtergere
  165. Ce zice Dogaru ? Sa nu mai citeasca sindicalstii blogurile lui Cashu si Burcu ? Ca sa nu la faca rating ? Domnule, Seful unui sindicat este invidios pe ratingul unor bloguri particulare? Cine e atat de prost sa creada asta ? Nu vede nimeni ca ii e frica ca citind ce scrie pe aici sindicalistii vad ce oameni ii conduc ? Domnule Dogaru ce dracu tovarase istoric va e frica de doua bloguri amarate? Pai dumneavoastra aveti 60 si va e frica de doua ? Si de cand ati schimbat politica? Acum o saptamana domnul Rinciog promitea ca va promova aceste doua bloguri , ca sa vada lumea ce prostii se scriu pe aici , sa ii faceti de ras pe neacsu si burcu. Acuma v-ati schimbat optica ? Ce dracu, nu va mai hotarati odata ? Sau dati cu banul ? Asa conduceti sindicatul?
    PSL

    RăspundețiȘtergere
  166. Ha, ha, ho, ho!...
    Nu va mai ambalati asa, baieti!...
    Degeaba umblati cu fofarlici, degeaba il tot muscati de... pe Dogaru! N-aveti ce-i face SCMD-ului.
    Dar o intrebare tot ma roade: la ce v-ar folosi, bre, desfiintarea SCMD, pe care o doriti, in frunte cu cel mic si negru, of, mereu imi scapa numele, ala, olteanul ala mic si muncit de tot felul de complexe, inclusiv ala a lu Napoleon?

    Barabula de pe foc

    RăspundețiȘtergere
  167. Nu vrem moartea pacatosului ci indreptarea lui!

    RăspundețiȘtergere
  168. Dedicatie speciala: De la Z.S.A. pentru AKORD 75 si nu numai!
    FARA NUMAR, FARA NUMAR!
    LA MULTI ANI, SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI TUTUROR ARTILERISTILOR SI RACHETISTILOR A.A.!

    RăspundețiȘtergere
  169. TOP GUN
    Adminelu',
    Iti multumesc ca mi-ai repus comment-ul cu raspunsurile ptr MUCHEA INCORNORATUS SI SERBANICA DORULET 18/SEPTEMBRIE/11.35/,asadar esti un ofiter corect si impartial,ce sa-i faci asa e-n democratie,avem dreptul la replica,chiar cu riscul ca adevarul doare si sinceritatea e deranjanta!!!!! Ne mai asumam si riscuri ,de RESPONSABILITATI ,nu mai zic.......
    @ STELICA,
    Ce sa-i faci,imi cer scuze ,esti nevinovat,asta-i manevra lui DORULET,el e deficitar la mai toate capitolele,ce sa-i faci daca faci prozeliti printre TESTOSTERONI si-ti plagiaza expresiile,ori se inscrie in LOGICA BAHICA,ori are ORGASME MENTALE si creierul e in erectie,datorita ingurgitarii unor cantitati uriase de CEAI CU BROMURA,reminiscenta de pe vremea armatei obligatorii......,!!!!!stim,ca ceiutul cu bromura-i ptr .altceva,dar fiecare organism reactioneaza altfel,la Dorulet,o fi invers , a fost o glumita marca io!!!!!!!
    TUTUROR,O ZI EXCEPTIONALA INCLUSIV LUI Admin,lui Stelica si celorlalti interlocutori!!!!

    RăspundețiȘtergere
  170. Neaţa verişorilor! Mă bucurez că lucrurile au reintrat pe un făgaş "normal"-sper. Aveţi grijă la portofele pe vremurile astea! Nu ţineţi bănuţii la bangă...
    Vă salut de pe Wall Street

    RăspundețiȘtergere
  171. TOP GUN
    ADMINELU', a initiat un sondaj de opinie,daca-l da afara pe stimabilul domn Neacsu,ei da sa pariem sau mergem pe burta?????Lasand gluma la o parte,iata cum vad eu problema,sau cel putin eu asa as proceda in locul augustei persoane!!!!!
    Intuitia mea imi spune ca nici MIRCIULICA si nici VALERICA,nu sunt niste capcauni cu care nu se poate discuta si nici CD,nu e un balaur cu 7 capete,iar domnul Neacsu,croitorasul cel viteaz, sa puncteze 7 dintr-o lovitura!!!!!Banuiesc, ca daca s-ar lasa si de o parte si de alta orgoliile,s-ar discuta 'face to face,'cu cei doi,amiabil,s-ar intruni CD,d-l Neacsu ar veni cu propunerile si amendamentele respective in schimbarea statutului,eu nu cred ca cei doi bossi ar tine-o ca surda la mormant!!!!!! Mi se pare de bun simt ,sa ai un dialog civilizat,lasand la o parte acuzatiile aduse celor 2....Pana la urma trebuie acordata prezumtia de nevinovatie,organele abilitate sa-si faca datoria si daca cei doi sau mai multi sunt vinovati sa plateasca!!!!!! Nu mi se pare normal sa creezi un precedent,sau sa improsti cu noroi,sa-ti pui semnatura pe un act si dupa sa acuzi de nu stiu ce masuri coercitive si de faptul ca tu ai fost obligat cu pistolul la tampla ........ AM exagerat un pic!!!!!!!! ,ma refeream la domnul DRAGOS Icleanu,daca i-am retinut bine numele!!!!!! Nu poti fi subiectiv ,nici cu votul,nici cu sondajul,sa nu fim acuzati de nu stiu ce interese!!!!!!! Domnii Dogaru,Pricina si Neacsu sper sa se-nteleaga pe cale amiabila,pana la urma totul are o rezolvare,in definitiv daca se lasa orgoliile la o parte si d-l Neacsu vine cu propuneri destepte si inteligente in folosul tuturor membrilor,nu vad de ce cei doi ar fi contra doar sa-l necajeasca si sa-l ciufuleasca nitel pe d-l Neacsu!!!!! Daca se pun interesele membrilor mai presus de orgolii ,ambitii,fite si alte prostii toata lumea are de castigat!!!!! Sincer,e mai teribilist Mirciulica,dar cred ca totusi si el un om cu slabiciunile si vulnerabilitatile lui,nu cred ca-i spune stimatului domn,ca usa e deschisa ptr.a iesi!!!!! Serios ar pierde un tip capabil si istet,parerea mea!!!!! Sa nu ma acuzati ca tin ba cu Mirciulica,ca nu-l placeti voi,ba cu d-l Neacsu!!!!!! Fiecare avem dreptul la prezumtia de nevinovatie si la sanse egale,trecand peste faptul ca odata la cativa ani,mai masluim votul din condei!!!!!!!
    Asa ca nu pot sa votez subiectiv, sa avem putintica rabdare,poate asistam la un miracol la GROTA REVELATIEI,ASTA BONUS!!!!!!
    P.S. Banutii,la CEC or fi in siguranta??????

    RăspundețiȘtergere
  172. Top Gun cu guvernu asta de-acum nimic nu-i sigur in Romanika!!!
    Da ia zi:tu pe cine pariezi la categoria musca, (ca i-am descalificat de la cocoshei)? Nea Cashu sau Rinciogu? Nu de alta dar am facut rezervari la Madison Square Garden si am mai si pariat o multime de pitaci...

    RăspundețiȘtergere
  173. TOP GUN
    Amandoi sunt de calibru mare,nu fac pariu,ca nu-mi place sa pierd banii aiurea,eu joc doar la loto!!!!!! Fiecare are dreptate in felul lui!!!!!!
    Cezarica,vere,daca castig potul cel mare la loto,Bora Bora,SCRIE PE BILETUL MEU DE AVION!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  174. Top Gun,
    Daca esti tot cel de acuma un an , Raspunsul meu este inutil. Daca insa esti alta persoana , iti recomand sp recitesti ce am postat eu pe blog si inclusiv aici . Am mentionat, dar probabil ca nu citit atent, ca am trimis domnului Rinciog propunerile si punctele mele de vedere vizavi de ROF oferindu-mi disponibilitatea la dialog. Mi s-a raspuns ca propunerile mele nu pot fi luate in seama pentru ca nu au venit pe cale ierarhica. Ce trebuia s afac in continuare , sa ii rog frumos sa discute sau sa citeasca ce le-am trimis? Nu obisnuiesc sa imi pun corespondenta pe blog, dar la nevoie pot proba ceea ce spun . Asa ca .. propunerile si cele spuse de dumneata trebuiesc spuse partii care a refuyat dialogul. Eu am facut tot ce tine de mine . Apropo, filiala SCMD Dolj a primit ordin sa ma discute in sedinta BOB. Am fost invitat la discutii, asa ca sa ne cunoastem, nu pentru ca s-a perimit ordin sa fiu mazilit. De un an , de cand am iesit din Biroul nu am mai fost invitat la discutii, acuma si-au adus brusc aminte ca exist si vor sa imi cunoasca parerea despre mine . Odata chemat la discutii, vor vota masurile pe care trebuie sa le ia impotriva mea, şi cu asta au facut totul legal asa gandesc ei . Ti se pare cumva ca sunt dispusi la discutii despre Sindicat, sau la discutarea lui Neacsu?

    RăspundețiȘtergere
  175. Si ei si noi te cunoastem Neacsule, esti un neispravit, un om de doi bani!...

    Pistolar 123

    RăspundețiȘtergere
  176. Pistolar 123
    Nu e nevoie sa spui cum e neacsu, se vede. Daca tu crezi ca cuvintele tale pot schimba ce vad toti cei ce citesc aici, inseamna ca suntem mai prosti ca tine. Du-te la lins talpi pistolar de duzina.Vezi ca lui dogaru i-a crescut curul de cand a ajuns presedinte de sindicat. Fugi repede la pupat, e loc si pentru tine .

    RăspundețiȘtergere
  177. Sigur, voinicule de la 12.32, ai dreptate cum de am uitat sa punctez: cine se aseamana se aduna!...
    Sunteti, pe acest blog, cativa curajosi si cavaleri ai luptei impotriva SCMD, unul si unul (poate chiar doar unul care se dedubleaza - scorpion, curleon, si alte animale.
    Ori sunteti vanduti, ori aveti ceva legaturi dereglate pe la etajele superioare sau poate un simplu sindrom napoleonian...

    Pistolar 123

    RăspundețiȘtergere
  178. Chestia cu sindromul Napoleonian vine de la Dogaru. Deci tu ori esti Rinciog, mana cu care scrie si se sterge el la cur,ori un papagal care repeti ce spune seful ca sa dai bine pe langa el. Cauta si tu pe cineva sa iti scrie textele ca esti penibil.

    RăspundețiȘtergere
  179. @09:38
    Da ce bine i-ai zis-o 'manutei murdare'
    Acum dupa toate astea se poate sterge si la gura,ca mare diferenta nu-i
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  180. Se vede de la o posta ca sunteti "telectuali"! Ce limbaj, ce idei alese, ce orizonturi de gandire mai aveti!...

    Pistolar 123

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri