Google Translate

joi, 15 septembrie 2011

Un neica nimeni, ajuns miliardar intre miliardarii neamului. Vrei si tu reteta? Citeste aici!


Vă este dor de Adrian Năstase? Din ciclul “Dacă doriţi să revedeţi”, pe principiul că “Aceia care-şi uită istoria sunt obligaţi să şi-o retrăiască”, citiţi ancheta publicată de “Adevărul” şi reflectaţi la ce poate face Năstase dintr-un pupil, om de încredere sau cum vreţi să-i spuneţi.

Băieţelul asta – l-am numit pe Truică – nici nu ştia pe unde calcă când a intrat sub pulpana Arogantului. Astăzi, după 10 ani de la punerea pe orbită a Pupilului Truică (căci mai sunt şi alţi pupili…), Arogantul poate fi invidios. Liderul PSD nu poate afişa opulenţa fostului său şef de cabinet Remus Truică, chiar de mai inventează zece mătuşi Tamara. Ca să nu mai vorbim de datul cu subsemnatul la DNA, sport pe care Truică nu l-a exersat. Oare de ce? Că lăcrămaţiuni şi plângeri au fost destule şi au făcut obiectul unor dosare.

Pupilul, băiat tânăr şi de viitor, a fost preluat mascat şi folosit indirect – nu ştim dacă la fel de eficient – de către Călin Popescu Tăriceanu în cei 4 ani de prim-ministeriat. Vorba lui Bogdan Chireac, Remus Truică joacă acum “în altă ligă”, ne salută din mers şi e om de afaceri de mare succes. Dacă PSD revine la putere, probabil că va lăsa puţin afacerile şi se va sacrifica din nou pentru politichie. Pardon, pentru PSD.
Pardon, pentru el!
================================

Deşi toate firmele sale din România sunt fără profit sau inactive, fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase este multimilionar. Afacerile lui din străinătate sunt strict secret. Nu apare în topul celor mai bogaţi români, dar este proprietarul unui domeniu rezidenţial, are o colecţie auto impresionantă, iahturi şi apartamente în Monte Carlo şi Caraibe.


În urmă cu o lună, Patricia Kaas cânta privindu-şi în ochi clientul, un tânăr ajuns la 40 de ani: „ Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Remus!". Bărbatul cu păr grizonat, sacou negru şi pantaloni albi a plătit 80 de mii de euro pentru a o aduce pe cunoscuta interpretă la Snagov. Să-i cânte doar lui.

În urmă cu zece ani îl vedeam pe acelaşi bărbat la volanul unei Dacii luată la mâna a doua, încercând să-şi găsească un loc de parcare în Piaţa Victoriei. Bărbatul, un oarecare Truică Remus, avea să intre într-un palat, Palatul Victoria, clădire unde se va transforma ca în basm dintr-un slujitor, în prinţ. El este unul dintre personajele serialului „Milionarii ascunşi ai României", pe care ziarul „Adevărul" o va derula în mai multe episoade.


Din Palatul Victoria în Palatul Snagov
==================================
În ciuda sărăciei care reiese din bilanţul firmelor din ţară, Remus Truică deţine proprietăţi impresionante. Întrebat prin asistenta sa, Dana Spoială, cum justifică el diferenţa dintre veniturile din ţară şi averea expusă, Remus Truică a refuzat să răspundă.

În pădurea Snagov, la câţiva kilometri de Bucureşti, omul de afaceri şi-a ridicat un palat de vis, pe un teren de cel puţin două hectare. În faţa palatului ridicat pe trei etaje se întinde o piscină mare cât să ancorezi un iaht. Lângă, sunt amplasate două terenuri sportive, unul de tenis şi altul de fotbal.

Cei care i-au călcat pragul spun că vila beneficiază de un sistem avangardist de încălzire care, în mod computerizat, alternează mai multe surse de energie, alegând cea mai eficientă soluţie în funcţie de vreme. Domeniul este patrulat de îngrijitori asiatici, cu ATV-uri şi maşini de tuns gazonul. Dar proprietatea de la Snagov, care se întinde pe câteva hectare, nu e singura agoniseală a lui Remus Truică în cei 8 ani de când a părăsit funcţia de şef al Cancelariei premierului Adrian Năstase.

La diferite evenimente mondene
Truică devine subiect de discuţie, fiind admirat pentru apartamentul său din Monte Carlo, unde ar avea ancorat şi un iaht în valoare de 7 milioane de euro, dar şi pentru vila din Caraibe, de pe insula St. Martin. Pe uscat, Truică a fost văzut la volanul mai multor maşini, valoarea colecţiei auto depăşind un milion de euro: Ferarri (330 de mii de euro), Mercedes S 500 (aproximativ 90 de mii de euro), Mercedes SLR (aproximativ 500 de mii de euro), Range Rover Supercharged (peste 100 de mii de euro) şi un Aston Martin (aproximativ 150 de mii de euro). Remus Truică nu stăpâneşte doar apa şi uscatul. El a cucerit şi aerul, înfiinţându-şi, alături de un asociat, o companie aeriană de transport de pasageri cu elicoptere.
Domeniul ridicat de Remus Truică la Snagov se întinde pe o suprafaţă mai mare de două hectare şi are teren sportiv cu nocturnă şi piscină „olimpică“

Un început total
==============
În aprilie 1999, când avea 29 de ani, tânărul Truică se avânta în afaceri înfiinţând firma TotalNet SA, o societate al cărei obiect de activitate era furnizarea de servicii de internet. I-a mers prost din prima. În primul an de activitate abia reuşise să adune venituri cam cât un chioşc de ziare (90 de mii de lei). Venirea PDSR la guvernare a coincis cu creşterea veniturilor firmei de 25 de ori în doar doi ani.

Conform Ministerului de Finanţe, firma figura în 2001 cu încasări de peste două milioane de lei. Cheia succesului - tipic românească: Total Net a câştigat contract după contract cu multe dintre instituţiile şi companiile de stat de la acea vreme: Ministerul Finanţelor, Petrom, Televiziunea Română. Până şi Palatul Victoria a apelat la serviciile firmei care a montat în Guvern sistemul de videoconferinţe cu prefecţii şi s-a ocupat de tot ce înseamnă furnizarea de servicii de internet
.„În perioada 2001-2002, TotalNet SA a încheiat cu Secretariatul General al Guvernului două contracte privind servicii de internet în valoare de 80.000 de lei (20.000 de euro)", spune Cristian Schrink, director în cadrul SGG.
În spatele acestei afaceri se aflau oameni din prima linie de susţinători şi sponsori ai partidului lui Ion Iliescu. Alexandru Bittner, Adrian Petrache şi Radu Viorel Jianu se numărau la acea vreme printre acţionarii firmei alături de soţia lui Remus Truică, Irina Ioana. În 2002, societatea TotalNet era atât de apreciată de partid încât numele ei este trecut în Strategia naţională pentru implementarea societăţii informaţionale, aprobată de Adrian Năstase printr-o hotărâre de guvern în decembrie 2002. În document, TotalNet este nominalizată printre firmele care au primit licenţe pentru „instalarea, operarea şi întreţinerea unor reţele publice pentru comunicaţii de date".

În aprilie 2002, firma îngrăşată din bani publici devine atractivă şi pentru alţi jucători de pe piaţă. Romanian Data System SA (RDS) cumpără 70% din pachetul de acţiuni. Conform Asociaţiei Naţionale a Internet Sevice Providerilor din România, preţul tranzacţiei la acea vreme a fost de un milion de dolari. Tranzacţia s-a petrecut la mai puţin de o lună după ce Adrian Năstase îl numeşte pe Remus Truică şef de Cabinet în instituţia devenită principal client al TotalNet: Guvernul României.

În ciuda incompatibilităţii evidente, firma controlată de Truică făcea mai departe afaceri cu Palatul Victoria, demarând un contract de modernizare a reţelei comunicaţionale a Executivului. „Slujbaşul" devenise „prinţ"!


Pe urmele soţului
===============
După două săptămâni de la petrecerea de la Snagov, din luna iulie, Irina, soţia lui Truică, era sărbătorită pe Riviera Franceză, la Saint Tropez. Evenimentul a avut loc pe exclusivista plajă Nikki Beach. Irina a împlinit 35 de ani. A vrut autonomie financiară, fapt pentru care şi-a înfiinţat şi ea două firme: Ina Trade SRL şi Team Services SRL. Ambele au profit zero.

Zestrea Irinei, demnă de ANI
========================
În ultima declaraţie de avere, din 2004, când a eliberat postul de şef al Cancelariei premierului Năstase, Truică a ţinut să precizeze că spaţiul comercial achiziţionat în 1999 şi apartamentul din 2001 sunt „proprietăţi dobândite de către soţie înaintea căsătoriei".

În realitate, căsătoria civilă, adică cea care contează din punct de vedere juridic, avusese loc în 1997, cu şase ani înainte de cea religioasă. Or, în aceste condiţii, este greu de demonstrat că Irina a obţinut înainte de căsnicie nişte imobile dobândite după căsătorie, aşa cum susţine soţul ei în declaraţia de avere. Un artificiu demn de atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate.


Remus, cavalerul credincios
================================
Martie, 2003. Remus Truică, participant la prima şedinţă de Guvern a tinerilor, condusă de premierul Adrian Năstase

Din funcţia de şef de cabinet, Truică s-a remarcat mai mult prin viaţa personală decât prin cea profesională. La şase luni de la numirea sa în Cabinetul Năstase, tânărul îşi face o nuntă megalomană cu şiruri de limuzine şi călăreţi îmbrăcaţi în alb, cu trupe de muzică a căror prestaţie l-au costat 40.000 de euro.


Truică s-a afirmat şi prin afacerile controversate pe care le coordona de la Palatul Victoria. În 2003, acesta a pus mâna pe mai multe hectare de teren din pădurea regală a Snagovului, militanţii pentru protecţia mediului reclamând faptul că zona fusese declarată monument al naturii şi rezervaţie naturală. În urma acestui scandal, Adrian Năstase îl eliberează din funcţie pe Truică.

Sancţiunea era dată doar de ochii presei. Afaceristul rămâne un răsfăţat al partidului. La câteva luni după aceeea, în decembrie 2004, prin decretul nr. 1086, Ion Iliescu îl aduce pe Remus Truică în rândul cetăţenilor de seamă ai patriei. Îl decorează cu
Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

 În acelaşi lot al „cavalerilor" se găsesc şi alte persoane controversate: Emilian Cutean (condamnat ulterior la cinci ani de puşcărie pentru prejudicierea statului) şi Irina Jianu (trimisă în judecată pentru dare de mită în dosarul termopanelor lui Năstase). Toţi cavalerii Ordinului „Serviciul Credincios" sunt asimilaţi gradului de locotenent din armată şi primesc onorurile militare cuvenite.

Pleacă ai noştri, vin ai noştri
========================
Plecarea din Guvern a lui Truică a fost de faţadă. În realitate, în ciuda schimbării culorii politice a guvernanţilor, afaceristul a avut grijă să păstreze legături fine cu oamenii din noul executiv de dreapta. Locul eliberat în Guvern de el a fost preluat de un apropiat de-al său: Andrei Marius Marcovici, consilier personal al lui Călin Popescu Tăriceanu. Acelaşi Marcovici este administrator la una dintre firmele lui Truică, TRG Agent de Asigurare, unde Remus deţine 30% din părţile sociale.

Mariajul dintre Truică şi noua guvernare fusese pus la cale, cel puţin în acte, pe o insulă toropită de căldura soarelui caraib, unde îşi are sediul unul dintre acţionarii din TRG, un off-shore. Cu trei luni înainte de alegerile din 2004, care aveau să-l aducă la conducerea Executivului pe Călin Popescu Tăriceanu, Remus Truică înfiinţează societatea Generic Pharma în care se asociază cu un off-shore cu sediul în Caraibe: STG Ventures Ltd., cu adresa pe Insula Tortola (Insulele Virgine Britanice), strada Waterfront nr. 333.

În spatele acestui off-shore se aflau, de fapt, consultanţii politici ai lui Adrian Năstase din timpul alegerilor pierdute în 2004: Shimon Sheves, Tal Silberstein şi Gil Birger. Trei ani mai târziu, acelaşi off-shore oferea consultanţă inamicului politic al lui Năstase, adică lui Călin Popescu Tăriceanu. Consilierea liberalului s-a făcut printr-o firmă în care era acţionar şi Dan Andronic: First One Communication. Potivit unei decizii publicate în 2009 în Monitorul Oficial, STG Ventrures Ltd. deţinea 21,9% din acţiunile firmei First One Communication, care acum este controlată în totalitate de Dan Andronic.

Reţeaua oamenilor de influenţă
===========================
În prezent, Remus Truică a reuşit să-şi formeze o reţea de relaţii care bat până în lumea celor mai bogaţi oameni ai lumii. Pentru el lucrează chiar locotenenţii lui Beny Steinmetz, aflat în top 300 cei mai bogaţi oameni ai planetei. Steinmetz, cu o avere estimată de revista „Forbes" la 4 miliarde de dolari, a trimis-o în România pe belgianca Sandra Meloni Horemans, special să-l ajute pe Truică. Horemans administrează societatea BRG Residencial Consulting Services SRL, unde Remus Truică împarte beneficiile în mod egal cu un off-shore controlat de Steinmetz, Riverside Real Estate Corp, cu sediul tot în Caraibe.

Afaceristul român şi-a construit în ţară o reţea de prieteni din diferite zone ale societăţii. Miron Mitrea, Adrian Năstase, Şerban Mihăilescu, zis Miki Şpagă, Vlad Moisescu, şeful PNL Sector 1 din Capitală, şi omul de afaceri Puiu Popoviciu sunt numai câţiva dintre prietenii lui Truică.

Tot el este şi finul lui Eugen Bejinariu, actual deputat PSD, fost secretar general al Guvernului Năstase. De pe lista prietenilor lui Truică nu pot lipsi cei care l-au „iniţiat" în afaceri: Alexandru Bitnner şi Adrian Petrache, consideraţi oameni de casă ai fostului premier Adrian Năstase.

Bogat, dar fără impozit pe profit la stat
==================================
În România, Truică este acţionar direct în patru societăţi comerciale. Însă toate cele patru firme, în ultimii ani, fie au fost în pierdere, fie nu au avut activitate:
- SC Generic Pharma - pierdere de 40.000 de lei în 2007 şi 2008
- SC BRG Residencial Consulting Services - fără activitate
- SC Cursuri de Gătit Esperanto - firma la care este asociat cu Dan Chişu a adunat datorii la stat de 14.000 de lei şi, conform site-ului ANAF, s-a început procedura de executare silită
- SC TRG Agent Asigurare - pierdere totală de 80 de lei în 2007 şi 2008

- Ina Trade Com - Truică mai controlează prin soţia şi soacra sa societatea Ina Trade COM, firmă aflată şi ea în prăpastie. Conform ultimelor bilanţuri depuse la Registrul Comerţului, firma a adunat în perioada 2006 -2008 pierderi de peste 2 milioane de lei. Ina Trade Com, apare la rândul ei, deţinătoare a 60% din părţile sociale ale Total Air SRL, firmă ce se ocupă cu transport aerian de pasageri.
- SC Total Air - nu iese din şablonul socetăţilor lui Truică: a avut şi ea pierderi de 600.000 de lei în 2008.
Sursa text: Adevărul:Remus Truică, sărmanul putred de bogat, printre milionarii ascunşi ai României Publicat de Nicoleta Savin pe 16.08.2010


Va propun si urmatoarele:
===============================

Truică ne-a urat succes. El are deja!

Cunoscută fiind reticenţa sa în relaţia cu presa, Remus Truică a fost cel mai greu de abordat. Am reuşit, în cele din urmă, să-l contactăm prin intermediul asistentei sale, Daniela Spoială. Aceasta ne-a spus că Remus Truică nu se află în ţară (este rezident în statul Monaco – n.n.) dar că a vorbit cu el, şi nu doreşte să prezinte niciun punct de vedere referitor la acest caz. „Domnul Truică v-a transmis mult succes în investigaţie”, ne-a spus Spoială. Deh, unii cu succes la investigaţii, alţii cu afaceri (tunuri?) de succes!
http://www.ziaristionline.ro/2011/01/17/tunurile-lui-rosca-stanescu-de-la-snagov-50-de-hectare-furate-de-mana-cu-remus-truica-fostul-aghiotant-al-lui-nastase/
======================

Este trecut de 40 de ani, are proprietăţi la Snagov şi în ţările calde, zeci de milioane de euro în conturi, iahturi, maşini de lux, soţie, amante şi îi place să-şi exhibe posesiunile şi viaţa personală. Într-o singură privinţă se dovedeşte foarte discret: originea averii sale. Îi vine greu să explice cum de a băgat el (Remus Truică) Internet la tot Guvernul Năstase şi cum a ajuns proprietar, din funcţia de şef de cabinet al aceluiaşi prim-ministru, pe două hectare din Pădurea Snagov.

Pe cine mai interesează cum a făcut avere?! Nu e mai palpitant să vedem dacă-l iartă jumătatea din Caraibe, la cine rămân odraslele ori unde-şi petrece luna de miere? Televiziunile care nu-l filmează de la sol şi din elicopter, nu dezbat, în amănunt, scene din viaţa lui tumultuoasă şi nu-l dau, în fiecare zi, la ştiri îşi omoară ratingul. În fond, nu a ajuns star din întâmplare. Într-o societate în care banul reprezintă valoarea supremă, miliardarul nu putea fi decât vedetă. Publicul îl devorează ca pe un meniu "de dulce" într-o zi de post, ezitând unde să-l plaseze, la eroi pozitivi sau negativi, dar urmărindu-i fiecare mişcare şi consolându-se cu gândul că şi bogaţii plâng. Este digerat cu trecut cu tot, la fel ca turnătorii la Securitate aflaţi în funcţii publice, şi, dacă mâine, fiscul i-ar pune sechestru pe avere mai că i-ar părea rău de el.

Societatea românescă decretat amnistie morală şi ştergere de cazier. Iată de ce întrebarea standard despre primul milion nu ar mai trebui pusă niciodată.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/miliardarul-vedeta-de-romania-8743535
========================
Peste un metru a sărit de fund în sus dl. Adrian Năstase în faţa următoarei fraze a subsemnatului: "Dl. Năstase a pierdut alegerile deoarece a reuşit să le comunice românilor sentimentul acut că e atât de hulpav încât nu le dă şi lor ceva din ce a furat". Este exact înălţimea la care sărea premierul când citea, prin 2003-2004, anchete în Adevărul cu privire la megapotlogăriile d-lui Remus Truică, şeful său de cabinet. Sau despre cei având funcţia de prieteni ai primului ministru, d-nii Bittner şi Petrache.

Dl. Truică tocmai a împlinit 40 de ani, dintre care mulţi de rodnică activitate. Are nenumărate proprietăţi imobiliare, o vilă-palat şi un iaht în România, altă vilă şi alt iaht în Caraibe, conduce un automobil valorând sute de mii de euro. Pe când era prim-sfetnic al premierului Năstase (social-democrat) a făcut o nuntă de 40.000 de euro pentru a fi bineplăcută lui D-zeu unirea sa cu o creştină, la 6 ani după cununia civilă. Mirii au descins pe peluza din faţa Palatului Snagov dintr-o limuzină albă, înconjurată de 6 călăreţi, tot în alb, în prezenţa întregului cabinet Năstase (social-democrat). Casă de piatră.


Acum, cu prilejul Zilei de Naştere a Domnului Remus Truică, 80.000 de euro a fost numai onorariul Patriciei Kaas, invitată la petrecerea de la Snagov. Desfăşurată probabil pe cele 22,3 ha smulse ilegal de dl. Truică în 2003 din pădurea seculară de stejari a Snagovului. Porcii cu mărul în gură şi berbecuţii la proţap au bucurat inimaţul sutelor de meseni, între care şi megieşi din Caraibe ai sărbătoritului.

Lux porcesc, neruşinare, sfidare, batjocură? Pesemne că acestea sunt cuvintele care vă trec prin minte, cititori ai Gândului, între care mulţi nu ştiţi cum o s-o mai duceţi până la toamnă. Subsemnatul sunt de altă părere: cred că e vorba de o bucurie pură, omenească pe care o încearcă acest fost stâlp social-democrat (şi actual, de vreme ce i-au fost alături d-nii M. Şpagă, M. Mitrea şi E. Bejinariu), în clipa de faţă cuplat cu consilieri ai lui Tăriceanu.

În plină bezmeticeală guvernamentală criminală a PDL-ului lui T. Băsescu, aniversarea d-lui Truică vine să ne amintească, dacă am uitat cumva, ce înseamnă social-democraţia lui A. Năstase. Cele două feţe ale aceluiaşi demon, între care mă simţeam prins în 2004, sunt tot acolo.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/garnitura-la-porc-6550123
=========================

In opinia mea, trebuie sa scoatem acesti sobolani la vedere!
Trebuie sa-i identificam, indiferent de culorile lor politice sau
traseele transpartinice. Trebuie sa cerem sa dea socoteala!
Nu pot admite ca am muncit o viata, atat eu, cat si parintii, bunicii,
pentru a avea acesti derbedei ce fura!
Va invit sa facem asta impreuna!
Trebuie sa-i razbim!
2012, An de hotar!
Admin

21 de comentarii:

  1. ... 80.000 de euro a fost numai TARIFUL Patriciei Kaas! ... Scump, taica, scump! ...

    RăspundețiȘtergere
  2. "In opinia mea, trebuie sa scoatem acesti sobolani la vedere!
    Trebuie sa-i identificam, indiferent de culorile lor politice sau
    traseele transpartinice" , dar , mai ales , sa nu cumva sa fie vorba de portocalii (sau cum s-or mai recolora in viitorul apropiat) .

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ano 08:16,
    Ai auzit de o boala la unii oameni numita
    "orbul gainilor"? Ia mergi talica si te cata!
    Dar ... nu fi trist! E plin Blogul (si asta si alte-restul), inclusiv de portocalii!
    Dupa tratament, mai citeste si arhiva ...
    Dar ... Nu mai plange, baby!
    Nu scapa unul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Citesc si nu-mi vine a crede!
    Cat de indobitocit politic poti sa fii, pentru a plange de mila hienelor astora care ne-au nenorocit viata, salariile, pensiile!
    Iata, sobolanul asta mafiot, plateste cu pretul unei case o muiere, iar "romanul nost", ii plange de mila! Baaaaaaaaaa..... Trezeste-te!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce,nu va place viitorul pe careil pregatesc ,,capabilii'' de azi si de ieri ? Sa-i afumam cu ciusca !

    RăspundețiȘtergere
  6. @Baaaa ... unde ai vazut tu plins de mila , ca si idiotul care vorbeste de 'orbul gainilor' ...
    Faceti voi statistica , pe acest blog , si vedeti ca la darimare este vorba numai de ne-portocalii ...

    RăspundețiȘtergere
  7. ,, Unire, muncitori, unire,
    Și lumea va scăpa de ei!
    Prea mult ne-au despuiat tîlharii
    Ce-n lume, lux, desfrîu se scald:
    Să ne unim toți proletarii,
    Să batem fierul cît e cald! ''
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  8. ,, In cadrul programului de restructurare guvernul s-a gandit sa unifice Penitenciarul Rahova cu Spitalul de nebuni si Regia Protocolului de Stat acordandui ca sediu aripa nefolosita din Palatul Parlamentului. Parlamentul a respins aceasta propunere pe motiv de CONCURENTA NELOIALA ''


    Mai multe bancuri: http://www.mioritice.com/bancuri/categorie/politicieni/?page=4#ixzz1Y0bs6aqL

    RăspundețiȘtergere
  9. Complicitatea autoritatilor la existenta si propasirea, progresul, prosperitatea unor asemenea specimene, este evidenta!
    Obedienta autoritatilor fata de PROTECTORII acestor indivizi, a contribuit in "neamestecul in treburile lor interne" chiar daca de penale!
    Deosebit de GRAV, poate cel mai grav, este faptul ca si dupa ROTIREA LA PUTERE, nimeni nu intreaba pe nimeni, iar de RASPUNS pentru faptele vadit PENALE, nici dracul!
    Concluzia? Una singura: fiind unii si aceiasi, la putere ori in opozitie, se AUTOPROTEJEAZA!
    Sa nu ne mai intrebam unde este dreptatea, unde sunt autoritatile sau ce este de facut!
    Noi suntem doar TURMA! Turma care isi rumega in lasitate ei prostia, vorba lui adminelu!
    Sa traiti bine! O zi exceptionala, cum bine ne zice cateodata, un comentator mai rar la vedere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai ce dreak vorbiti prostii.
    Vine plano 10 si il albeste pe truica la "nufarul" in 2timpi si trei miscari.
    Voi in nemernicia voastra va permiteti sa va luati de inegalabilul nastase si slugile lui??NU SE POATE !!!Ei sunt perfecti.Ei sunt OPOZITIA!!!
    Ce au fost ieri sau alaltaieri nu conteaza.Acum sunt curati.Pulimea a uitat.Plano10=rezolvarea problemelor opozitiei pe blog.Asta e misiunea lui.Plano te rugam REZOLVA!!!I-ai bagat la spalatoria automata si au iesit tot cu pete??
    Plano taiem din indemnizatie !Fa-ti datoria!!
    Rusine sa va fie!!!!!!!!
    BASESCU e de vina!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dogarienii sunt de vina...Nea Stelipu e nevinovat, e curat ca lacrima.Dogaru si ai lui sunt vinovati.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ano 15 septembrie 2011, 13:17
    dupa platitudinile spuse poti merge le piata linistit.Si spala-te cu apa rece ce esti amortit!
    @ano 15 septembrie 2011, 13:40
    Ai dat-o ca nuca-n perete!.
    Ai idei putine si fixe.
    Fugi la scmd ca pierzi imparteala

    RăspundețiȘtergere
  13. @ano 13:49,
    Multumim din inima ca ne-ai luminat!
    Mumaleee .... ce idei exceptionale ai pus pe tapet! Ce put al gandirii poti sa ai!
    Adanc dom'le, adanc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca USL-ul nu-si misca fundul mai mai repede si nu isi asuma prin contract electoral un program pe care daca nu-l respecta sa-si piarda legimitatea voi vota cu PRM NECONDITIONAT.
    =============
    SI VOI CONVINGE PE CIT DE MULTI POT !!!
    AntiContra

    RăspundețiȘtergere
  15. @anticontra
    'Voi convinge cat de multi pot"???(e vorba de PRM)
    Pai nu poti.Nu toti sunt extremisti, si nu folosesc rudotel.Doar cativa.Si tu???

    RăspundețiȘtergere
  16. @anticontra
    Pai daca votezi NECONDITIONAT cu PRM e BINE esti destept!!????
    Poa sa ti-o traga prin spate/fata/sus/jos/din orice pozitie ca tu esti "destept".Ii votezi NECONDITIONAT.Deci poti sa inghiti orice neconditionat.Ca doar asta ai dorit.
    Doamne !mare ti-e gradina si multi ii sar parleazul
    semnat
    pentru/prostul cu P mare

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai rau ca aillti nu mai au ce face.In shimb ala cu BROSCANU-N GIT o sa aiba o problema.O sa-i fie gitul tot ocupat,dar o sa-i fie dor de broasca.
    Si nu te mai da ingretosat,ca deja bag de sama esti in rahat.Sau in ce partid?

    RăspundețiȘtergere
  18. @Don Corleone,
    Invita aici pe Plano X, la un meci al secolului!
    Noi vom asigura galeria! (si masurile de siguranta, sa nu se intample orece!).
    Meciul poate incepe!
    Dr.Gazon

    RăspundețiȘtergere
  19. Tac/Pac... abia acum... Cade la Fix !
    Oare, chiar cade? Si el... si altii?
    Sau e... doar campanie!

    RăspundețiȘtergere
  20. Omul de afaceri Remus Truica,
    retinut in dosarul retrocedarilor ilegale!
    ------------------
    Omul de afaceri Remus Truica a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA Brasov, in dosarul privind retrocedarile ilegale cu prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro.

    Acesta va fi prezentat joi instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, potrivit Realitatea TV.

    Dan Andronic, adus la sediul DNA Brasov pentru audieri

    Si jurnalistul Dan Andronic a fost adus, miercuri seara, la sediul DNA Brasov, pentru a fi audiat in acelasi dosar.

    De asemenea, numele printului Paul apare in dosarul Directiei Nationale Anticoruptie ce il vizeaza pe omul de afaceri Remus Truica. Cel dintai urma sa fie audiat la DNA Brasov, insa i s-a facut rau pe drum si a ajuns la spital.

    Au mai fost adusi miercuri pentru audieri la DNA Brasov in acest dosar Marius Marcovici, fost consilier a lui Calin Popescu-Tariceanu, si Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact.

    Marius Marcovici, retinut de DNA

    Marius Marcovici a fost retinut miercuri de procurorii DNA Brasov, in dosarul privind retrocedarile ilegale cu un prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro. El a fost scos incatusat din sediul DNA in cursul serii.

    DNA a anuntat miercuri ca procurorii efectueaza noua perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2006 - 2015.

    "Sunt efectuate perchezitii domiciliare in 9 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA intr-un comunicat de presa.

    Dosarul de coruptie se refera la 47 de hectare de padure si de teren obtinute in conditii suspecte de printul Paul dupa ce au fost retrocedate.

    Televizunile de stiri anuntau, la sfarsitul lunii noiembrie, ca terenurile ar fi fost primite de printul Paul in anul 2006, in Snagov. O mare parte din acele hectare ar fi fost vanduta catre omul de afaceri Remus Truica.

    In luna octombrie 2014, printul Paul si printesa Lia au fost la audieri la DNA, intr-un dosar privind retrocedarile ilegale, in care este implicat, printre altii, si fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc.

    Sursa: http://www.ziare.com/stiri/dna/omul-de-afaceri-remus-truica-retinut-in-dosarul-retrocedarilor-ilegale-1398172?
    ----------------------------
    Cititi si aici:
    ----------------
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2015/05/remus-truica-in-vizita-la-diicot-pentru.html

    http://mhblogonline.blogspot.ro/2013/06/din-nou-in-actualitate-pensiile.html

    http://mhblogonline.blogspot.ro/2014/10/remus-truica-convocat-disperat-celula.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jurnalistul Dan Andronic, reținut de procurorii DNA.
      ----------
      Jurnalistul Dan Andronic a fost reținut miercuri noapte de procurorii DNA Brașov, în dosarul privind retrocedările ilegale cu un prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro.

      El a fost scos cu cătușe la mâini din sediul DNA Brașov după mai multe ore de audieri.

      În același dosar, au fost reținuți anterior omul de afaceri Remus Truică, Marius Marcovici și Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact. Ei au fost aduși cu mandat miercuri, la sediul DNA Brașov, pentru a fi audiați de procurorii anticorupție.

      Procurorii DNA au efectuat, miercuri, nouă percheziții în Capitală și județul Ilfov, printre care la domiciliul jurnalistului Dan Andronic și la casa de vacanță a acestuia, precum și la domiciliul lui Remus Truică într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 — 2015.

      AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Georgiana Tănăsescu)

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri