Google Translate

luni, 26 septembrie 2011

USL se crede pe cai mari. USL se inseala. Aroganta Liderilor, da de pamant cu Alianta


Presedintele PNL Crin Antonescu i-a transmis luni liderului PC Dan Voiculescu faptul ca trebuie sa se hotarasca daca vrea sa faca "jocurile lui Traian Basescu", intrucat felul in care a fost gestionata de conservatori situatia candidaturii lui Sorin Oprescu dinamiteaza USL.

Discutia a avut loc luni, in biroul presedintelui PNL, si la ea au participat nu doar Crin Antonescu si Dan Voiculescu, dar si presedintele PSD Victor Ponta si cel al PC Daniel Constantin, au declarat pentru NewsIn surse politice.


Conform surselor citate, conservatorii ar fi dorit ca anuntarea lui Sorin Oprescu drept candidat al USL sa fie reluata, de data aceasta si cu prezenta liderului PC, ceea ce i-ar fi pus in incurcatura pe Crin Antonescu si Victor Ponta, care l-au prezentat pe Primarul General de saptamana trecuta drept candidatul Uniunii pentru un al doilea mandat.


Crin Antonescu i-a spus lui Dan Voiculescu faptul ca este "inacceptabila" modalitatea in care liderii PC au actionat, saptamana trecuta, in privinta anuntului pentru sustinerea lui Sorin Oprescu. Presedintele PNL i-ar fi transmis fondatorului PC ca liberalii nu vor accepta ca in viitor conservatorii sa aiba vreun drept de veto in privinta candidatilor.


Potrivit surselor citate, Victor Ponta a sustinut pledoaria colegului sau de Uniune, Crin Antonescu, astfel ca mesajul transmis conservatorilor a fost ca nu se va ceda niciunui fel de santaj, iar PC este liber ca, daca nu accepta conditiile din interiorul Uniunii,
sa isi urmeze propriul drum.

In urma acestei discutii, Dan Voiculescu si Daniel Constantin ar fi parasit sediul PNL, fara sa mai participe la sedinta USL, au mai declarat sursele citate.

Ulterior, conservatorii au anuntat ca se reunesc miercuri in sedinta Biroului Politic.

Sursa:

Fiecare pasăre pe limba ei piere.
 Sau gura bate ... câmpii.
Sa spui ca Dan Voiculescu face Jocurile lui Basescu ...
Mai bine ar fi tacut!
Cred ca cele intamplate in ultimele luni in politica ALIANTEI,  sunt
vadit indreptate impotriva INTERESELOR acesteia. Am spus si repet:
Victor Ponta si Crin Antonescu, ingroapa definitiv PSD/PNL. 
Aroganta acestora este inimaginabila!
Prefer sa ma opresc aici.
Admin

3 comentarii:

  1. Va fi haos pe străzi sau nu? Guvernul trece ordinea publică şi circulaţia rutieră la poliţia locală, adică la foştii gardieni publici
    ===============
    CSAT a aprobat, luni, concepţia de reconfigurare a sistemului de ordine publică, Guvernul urmând să adopte legislaţia necesară pentru transferul de responsabilităţi în domeniile ordinii publice şi circulaţiei rutiere de la Poliţia Naţională către Poliţia Locală.

    "CSAT a aprobat concepţia de reconfigurare a sistemului de ordine publică prin transferul de personal şi responsabilităţi în coordonarea administraţiei locale. În acest context, Guvernul României va adopta legislaţia necesară pentru transferul de responsabilităţi în domeniile ordinii publice şi circulaţiei rutiere de la Poliţia Naţională către Poliţia Locală pentru a creşte astfel eficienţa acţiunilor de pe teren", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale remis Mediafax.

    De asemenea, în cadrul şedinţei, CSAT a aprobat semnarea acordului între Guvernul României şi Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru amendarea acordului între Guvernul României şi Guvernul S.U.A referitor la măsurile de protecţie a informaţiilor militare secrete de stat încheiat la Washington la 21.06.1995.

    RăspundețiȘtergere
  2. Primar dupa primar, paraseste USL.
    La Mehedinti, 10 primari au trecut la PDL.
    Groparul PSD la MH este Baronul local DUICU.
    Pacat! Iar daca te gandesti ca MH a fost mereu al PSD, te apuca dracii! Dar... ce stie PONTA?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai spune ceva rau despre cei doi gemeni Dalai Lama ca o sa spuna lumea ca esti portocaliu. Azi l-am auzit pe Chiriac spunand ca daca USL merge in ritmul asta va pierde categoric alegerile. Este prima oara cand se recunoaste de catre cineva din .. lumea buna ca PONT-ESCU se pierde pe drum .Eu spun asta de cateva luni si sunt invinuit ca fac jocul puterii. Toti vad ca USL merge pe un drum prost, ca se dezintegreaza inainte de termen, numai ei nu .. Poate e mai bine . Cu acesti orbi la putere dadeam din groapa in groapa. Mai bine Becali. Ala macar e mai naiv dar nu face pe desteptul. Nu e fudul.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri