Google Translate

duminică, 2 octombrie 2011

Cui îi este frică de Vladimir Putin? Personal il admir, îi doresc succes!


Va incerca Putin sa recladeasca URSS?
Majoritatea politologilor din fostul spatiu sovietic dau un raspuns afirmativ la aceasta intrebare, urmarind cu ingrijorare evenimentele din ultima vreme.

Ca viitor presedinte, Vladimir Putin va spori eforturile de reintegrare in spatiul post-sovietic a catorva dintre republicile vecine. Cel putin asa cred observatorii politici din tarile invecinate Rusiei. Instrumentul principal de ghidare a activitatii politicii externe ar putea fi gigantul Gazprom, conform unei analize Deutsche Welle.

Observatorii independenti din fostele republici sovietice exprima o imensa ingrijorare fata de intentiile lui Vladimir Putin, care si-a anuntat candidatura la presedintia Rusiei. Noile incercari ale Moscovei de reintegrare a fostilor sateliti ar putea fi periculoase, crede politologul bielorus, Vladimir Mackiewicz.

"De aceasta data, Putin nu va veni sa rezolve problemele curente ale tarii sale, ci va avea misiunea de a transforma Rusia intr-o mare forta mondiala", spune expertul din Belarus. S-ar putea sa asistam la o incercare de consolidare a unei noi Uniuni Sovietice. "Belarus ar putea fi prima tara care ar simti pe propria piele aspiratiile Rusiei", completeaza specialistul.

Politologul Olga Abramova, fost deputat al parlamentului din Belarus, este convins ca Putin va duce aceeasi politica de acaparare vizavi de Belarus. Uniunea vamala dintre Rusia, Belarus si Kazahstan a fost creata in mod deliberat, chiar acum, inainte de alegeri.

Conform ei, aceasta uniune este un fel de trambulina electorala pentru tandemul Putin-Medvedev. Abramova este convinsa: dupa alegeri, ca un nou pas catre asimilarea Belarus, Moscova va incerca sa impuna rubla ruseasca in aceasta tara.

Gazprom - un instrument letal in politica externa

Analistul politic ucrainean Valeri Chalii crede, de asemenea, ca Putin va incerca consolidarea unei noi uniuni. "Putin este ferm convins de necesitatea reintegrarii fostelor republici sovietice", sustine politologul ucrainean. Acesta considera ca instrumentul principal de presiune, de care se va folosi Putin, va fi gigantul Gazprom.

El aminteste ca Rusia a folosit intotdeauna monopolul sau in sectorul energetic ca o arma politica.

Georgia, ingrijorata

Georgia urmareste, de asemenea, cu mare interes dezvoltarea preelectorala a evenimentelor din Rsuia. In urma cu doi ani cele doua tari s-au luptat intr-un razboi in Abhazia si Osetia de Sud. Tbilisi este serios preocupata de lipsa de progrese in procesul de democratizare a Rusiei.

"Odata cu reintoarcerea lui Putin la carma Rusiei se vor consolida tendintele autoritare ale acestuia, iar politica Kremlinului va deveni extrem de agresiva", crede Kakha Gogolashvili, de la Fundatia pentru Studii Strategice si Internationale din Tbilisi.

Georgia este dispusa sa negocieze cu Medvedev care, cel putin in fata lumii, a aparut ca un politician mai liberal. Nimeni din Georgia nu traieste cu iluzia ca, sub conducerea lui Putin, Rusia va incerca sa rezolve problemele din Abhazia si Osetia de Sud.
Duminica, 02 Octombrie 2011, ora 15:45
Sursa: Ziare.com
========================

============================

Cui îi este frică de Vladimir Putin?
Nu trebuie sa fii nici foarte destept si nici mare politolog,
pentru a intelege si recunoaste ca
Vladimir Putin (Владимир Владимирович Путин),
este cel mai puternic, capabil, important Lider mondial.
Noua sa Candidatura la Presedintia Rusiei, a dat multora frisoane!
Personal il admir, ii doresc succes!
Regret ca nu avem si noi, asemenea Lideri!
Admin

51 de comentarii:

  1. Noi nu vom putea sa avem niciodata asemenea lideri!!
    Anvergura liderului este data printre altele si de marimea-puterea mosiei peste care domnesti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu admin
    Cat timp Putin este conducatorul altei tari,"este periculos"dar daca si noi am avea unul la fel eu as fi foarte multumit.Poate ar fi necesar un "Putin român".Uitati-va ce se intampla/intamplat in RO in ultimii 20 de ani si in acelasi timp cum a rezolvat Putin dezastrul lasat in urma de Eltzin si Gorby.Daca aveti rabdarea sa priviti un pic in urma veti vedea ca Putin a redresat Rusia catre era pe marginea prapastiei(chiar cu riscul de a se rasti urat de tot la americani prin anii 2000)Si aici fortele militare ruse+bogatiile naturale au avut un cuvant greu de spus.
    Pana la urma el lupta pentru Tara lui asa cum ar trebui sa faca oricare conducator.
    Cat despre revenirea la URSS e trasa de par rau de tot.Poate un fel de SUR(rusiei) echivalent SUE sauSUA

    P.S. Si integrarea aia vamala nu a fost facuta cu tancurile ci de comun acord si cf. intereselor tuturor partilor.Nu cumva si aia "mici" sunt interesati sa se "lipeasca"??
    scuza-ti viteza dar acum am plecat .Deja e tarziu.
    O seara buna tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bei, bei dar voi îl aveţ pe putinică de Costanţa! Iel îi cel mai tari din parcari, başca câ-i şi "om însămnat" di Cel di Sus(ca Gorbaciov da numa ăn altă zonâ a tărtăcuţîi)! Ăst al nost îi cel mai tari în "corăbioarili" alea di pi sticli...
    Murfatfleţu

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu riscul de a supara, o sa spun ca avem si noi un Putin si este chiar presedinte.
    Este la fel de activ, are aceeasi tenacitate in urmarirea scopurilor, aceeasi dorinta de a se mentine la putere prin orice mijloace , aceeasi foame de putere, aceasi placere in a-si urmari si pedepsi dusmanii aceeasi siretenie diabolica in jocurile polirice si trasul sforilor.
    Ceea ce ii deosebeste insa este locul, pregatirea, atitudinea fata de valorile traditionale,sustinerea si sprijinul si scopul.
    Daca Putin traieste in Rusia, are o pregatire fizica si intelectuala de exceptie, respecta Rusia si traditiile ei, armata, biserica, poporul rus, are sprijinul celor pe care ii respecta, iar scopul sau este bunastarea si dezvoltarea Rusiei si a rusilor, Basescu traieste in Romania, este o epava fizica si intelectuala, nu respecta nimic, nu se sprijina decat pe serviciile secrete si Curtea Constitutionala pe care si le-a subordonat prin santaj si mita, iar scopul sau este bunastarea familiei sale si atat.
    In plus este mult mai diabolic si mai insensibil mult mai dispus la compromisuri si tradare pentru a se mentine la putere.

    RăspundețiȘtergere
  5. In Romania postdecembrista ar fi putut ajunge presedinte un fost ofiter de securitate, asa cum s-a intimplat in Rusia?
    Nuuuuu!
    Legea CNSAS interzice si romanii nu-i suporta pe fostii ofiterii de informatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Putinii bani pe care ii avem, se vor imputina si mai mult. Viata pensionarilor, un iad:
    ============
    Consumatorii de electricitate vor plăti anul acesta cu 1.12% mai mult, în urma aplicării legislației de sprijinire a energiilor regenerabile, iar de anul viitor, factura va crește cu 4,76%, potrivit unui comunicat al Asociației Române pentru Energie Eoliană (AREE). „La o pondere estimată de circa 4% a producţiei de energie eoliană pentru 2012, AREE a calculat o influenţă la preţul energiei electrice de 4,76%, ceea ce va duce la o creştere a inflaţiei de 0,23%", se arată în comunicatul AREE.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si ca sa raspund la intrebare, de Putin le e teama la toti cei care au de gand sa messuiasca cu rusii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 22.33
    Da, dar CNSAS NU SPUNE NIMIC DE INFORMATORII SECURITATII NU? bA MAI MULT, LE ASCUNDE SI MASLUIESTE DOSARELE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Atentie si la Jocul de glezna al BNR, cu privire la cresterea aberanta a cursului EURO. Toata mizeria, sinonima cu cea din fiecare sfarsit de an, are explicatia in platile de anul viitor, in EURO! Bine se spunea pe aici: turma isi rumega in tacere prostia! Guvernantii, fac ce vor, cum vor, cu cine vor! Lor le trebuie multi, foarte multi bani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Rusia este o mare, foarte mare putere!
    Cat de idiot trebuie sa fii sa nu vezi asta?
    Sa nu tii cont de interesele tale ca stat, cand te raportezi la o asemenea putere?
    Vom plati scump, foarte scump paranoia!
    Nimeni nu are timp de idioti!
    Nimeni nu va da "pomana" nimanui!
    Totul se plateste "cash"!
    Ce daca ne vom imprumuta la rupere!
    Asta vor si ei! Sa ne imprumutam! Cat mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Apropo de subiect:
    Intre mai marii lumii, orice este posibil!
    Mai ales ca unii, nici nu mai sunt asa de mari!
    Va propun un mic EXERCITIU, de imaginatie:
    Incepand cu Ziua X, Romania intra din nou sub influenta Rusiei! Cine va face "coada" la usile noului ... Mare Licurici? Cine isi va pune cenusa in cap? Ce explicatii ar putea da?
    Orice "exercitiu", este foarte posibil!
    Atunci sa vezi distractie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca ar avea putin ochii mai drepti si Bashica al nostru ar semana putin cu Putin...
    Putina

    RăspundețiȘtergere
  13. Unde nu este, nici Dumnezeu nu cere!
    Basescu ar fi avut un model celebru, la care personal a spus ca aspira: Tepes!
    L-a ratat! Definitiv! Irevocabil!
    In rest ... ia gogosa, neamule!
    Mai bine facem ca bulgarii de la Varna!
    Vom propune si sustine un MAGAR, la alegeri!
    De ce? Simplu: are mai mult caracter!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine s-a amorezat de Puțin de Rusia?

    RăspundețiȘtergere
  15. AirPlanox, ghiaurule cum ai scapat neghintuit de la otomani, sau...
    Sinan

    RăspundețiȘtergere
  16. Muicaaaaa ....
    Se duce dracului Sandramaua lu'Basescu/SUE:
    ................
    La sfârşitul anului
    Marea Britanie ia în calcul ieşirea din Uniunea Europeană
    ----------------
    Un vot istoric ar putea avea loc în luna decembrie. Acesta va decide dacă Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, conform antena3.ro, care citează Daily Mail.

    Camera Comunelor va supune dezbaterii şi va vota iniţiativa de organizare a unui referendum în care britanicii să decidă dacă mai vor sau nu menţinerea Marii Britanii în interiorul UE.

    Guvernul ar putea să nu fie obligat să organizeze referendumul, dar presiunea asupra autorităţilor din partea opozanţilor menţinerii Regatului Unit în UE este din ce în ce mai mare.

    „UE este astăzi complet diferită de cea la care au votat britanicii să adere în 1975. Este timpul să ne reexaminăm poziţia", a declarat parlamentara laburistă Natascha Engel.

    Dezbaterea a venit după ce a fost lansată o petiţie, semnată de mai bine de 100.000 de oameni care cer organiozarea acestui referendum.

    RăspundețiȘtergere
  17. Portughezii au ieşit în stradă din cauza măsurilor de austeritate
    ========================
    Proteste masive în Portugalia. Peste 130.000 de oameni au ieşit în stradă la Lisabona, pentru a contesta măsurile de austeritate impuse de Guvern, potrivit realitatea.net.

    Cetăţenii sunt nemulţumiţi de măsurile pe care autorităţile trebuie să le ia la cererea Uniunii Europene şi a fondului Monetar Inetrnaţional. În urmă cu câteva luni, cele două instituţii au oferit Portugaliei un pachet financiar de 78 de miliarde de euro pentru a ajuta ţara să evite incapacitatea de plată. În schimbul banilor însă, oficiali de la Lisabona trebuie să impună o serie de măsuri drastice de austeritate, precum reducerea cheltueililor bugetare, majorarea taxelor şi implementarea unor reforme controversate.

    "Trebuie să muncim din greu şi să rămânem pe străzi pentru ca Guvernul să nu uite de strigătele noastre. Ne-am săturat! E o ruşine pentru ţara noastră şi din păcate toată lumea trebuie să plătească pentru această criză cauzată de bogătaşi şi de capitalişti. Iar cei care vor plăti cel mai greu sunt muncitorii", au spus unii protestatari.

    RăspundețiȘtergere
  18. Isărescu: Ne prăbuşim împreună cu Europa
    ========================================
    România nu va supravieţui unei economii europene care se prăbuşeşte. Avertismentul vine de la Mugur Isărescu. Declaraţia lui contrazice toate declaraţiile optimiste din ultima vreme ale premierului Emil Boc, care - vă amintiţi - este convins că măsurile de austeritate luate în 2010 ne vor feri de o revenire în forţă a crizei.
    ===============
    A crezut cineva in SUE?
    Muicaaaa ... se duce dreaku sandramaua!
    Eheee .... s'atunci sa videm noi pe unii!
    Pe astia care taras'grapis, bagara Tara in UE!
    UE, UE, ce mai 'UE!

    RăspundețiȘtergere
  19. Marea Britanie: Peste 35.000 de oameni au protestat la Manchester impotriva reformelor
    =========
    Peste 35.000 de oameni au iesit in strada la Manchester protestand impotriva reformelor adoptate de guvernul Marii Britanii. Participanti la mars au fost membrii sindicatelor, studentii, activistii pentru drepturile animalelor, reprezentati ai laburistilor. Marsul a coincis cu conferinta Partidului Conservator, informeaza BBC.
    =====================
    O toamna fierbinte, fierbinte!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mii de persoane au protestat la Budapesta impotriva masurilor de austeritate luate de guvern: "Orban, pleaca!"
    ========================
    Sâmbătă, 1 Oct 2011 Actualitate |
    Cateva mii de persoane au protestat sambata, in capitala Ungariei, impotriva taierilor de pensii si a altor masuri de austeritate luate de Guvernul de la Budapesta, transmite Reuters. La demonstratie au luat parte pensionari si sindicalisti. Manifestatia de sambata face parte dintr-o serie de proteste impotriva Executivului condus de Viktor Orban, lansate de sindicate sub numele de "Ziua Z".
    =================================
    Q.E.D.
    America (?), nici ei nu se simt deloc bine!
    Iata de ce este FOARTE BUN, Putin!
    In Rusia? NO PROBLEM!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mei, mei ...
    Vi s-au suparat pretinii!
    Ei asteptau americanii, SUE lu'Basica...
    Capitalism pe paine! Miliardari tătă lumea!
    Ce dreak ati facut? Acu'cand moare capitalizmu'!
    ( O zice ala, doctoru' in economie, Nouriel Roubini: Karl Marx a avut dreptate, capitalismul se poate autodistruge! )
    Mei, mei ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Karl Marx, pentru prostovanii ce "au ce au cu rusii": Karl Heinrich Marx (* 5 mai 1818, Trier/Germania - † 14 martie 1883, Londra/Marea Britanie) a fost un filozof german, economist și publicist, întemeietor împreună cu Friedrich Engels al teoriei socialismului științific, teoretician și lider al mișcării muncitorești.

    Marx a argumentat că sistemul capitalist, la fel ca și sistemele socioeconomice precedente, produce tensiuni interne care îl conduc la distrugere. Așa cum capitalismul a înlocuit feudalismul, capitalismul va fi înlocuit de comunism, o societate fără clase care urmează unei perioade de tranziție în care statul va fi un instrument al dictaturii proletariatului. Pe de altă parte, Marx argumentează că schimbările socioeconomice se produc prin intermediul activității revoluționare organizate. În acest model capitalismul va lua sfârșit prin activitatea organizată a clasei muncitoare internaționale.
    ===============
    Chiar asa?
    Ne vom intoarce de unde am plecat?
    Blestemati mai putem fii, vere!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim
    Ce au Marx si Engels cu rusii?

    RăspundețiȘtergere
  24. Pana acum(1989)capitalismul nu a putut sa-si bata joc de majoritatea oamenilor.Era in competitie cu socialismul si nu dadea bine. Disparand socialismul, capitalismul isi arata adevarata fata!

    RăspundețiȘtergere
  25. @plano10
    Trezeste-te !!!
    Au la fel de mult precum iubitul tau Iliescu si pupilu' nastase+"micul titulescu"(oare cine o fi??)
    semnat:
    comunistoidul care "nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase"
    Te recunosti usor Plano10??doar esti dintre ei si pentru ei tovarase!!

    RăspundețiȘtergere
  26. @cezar
    pana sa postez eu a aparut postarea ta.Dar pe cuvant ai dreptate!!.acum fara concurenta e mult mai simplu sa-si arate adevarata fatza(capitalismul).
    Asta nu inseamna ca sunt de acord cu fanaticul si indoctrinatul plano10
    plano10=asteapta la "ciolan"atat stie sa faca asta face ca sa -si umple matzul indiferent de poporul in care traieste.Interesul lui e SUPREM!!pe ce ?? pe blog??

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru tifosu de la 12:34
    Eşti sigur că Marx şi Engels era nemţ? Mai gîndeşte-te...Io zic că era ovrei, adicătelea şloimi ai patriei şi ăştia "aleş" sunt cam apatrizi. Şi ca să fim cinstiţ pînă la capăt, fără a se crede că suntem antisemiţ, tre să recunoaştem că neamu lui Moize a înfiinţat şi capitalizmu şi comuniszmu. Pretinii ştiu de ce...
    Marchizu de Barabas

    RăspundețiȘtergere
  28. Nea Cshu cind ai finala decisiva cu Rinciogu, ca sa stiu sa-mi iau bilet! Sper sa nu cada capitalismul pina atunci si s-ajungem ca acu 15 ani la bulgari cind oamenii care circulau cu tramvaiul, in locul banilor plateau "in natura" ba cu oaua, ba c-o bucata de shorici.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pai nu ai auzit ca nu mai are Rinciogu gloante? Cu ce vrei sa traga, cu scuipat? Ce vrei sa spuna ? Nu ai vazut ca l-a intrebat cashu cum e cu procesul ala si el sta ascuns in papusoi ? Ia taiat popa limba saracu. O sa iasa dupa 7 octombrie sa mai trambiteze vreo 20000 de militanti Tine aproape, urmeaza o noua victorie a scmd

    RăspundețiȘtergere
  30. Mei, mei, io stau si ma-ntreb...oare ce face toata ziulica marele CD? Cu ce-sh umplu copii ashtia timpu la sindicat, ca doar sunt platitz pentru asta din banu nostru?

    RăspundețiȘtergere
  31. Mica ceata moare din nou de dragul s.c.m.d?Faceti ce faceti si iar RUSINE Dogaru ca nu semeni cu Neascu!!!La Alba Iulia voi propune sa fie exclus Neacsu si sa fie facut membru onorific pe viata ,sa aveti ce scrie .Daca vorbim despre c...ve,eu sunt convins ca tot Neacsu va fi martor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim 19.50
    Mei mei mei, dar cine esti talica mai anonimule de mergi la Alba Iulia si mai ai si drept de vot ? Vrea-un membru fondator,mwembru in comitetul directorilor, sau presedinte de filiala Craiova ? Daca vii cu o propunere asa de frumoasa de ce nu ne spui si cine esti sa aibe si neacsu cui sa multumeasca. Ia uite domnule cu ce se ocupa presedintii de filiala, trimit anonime si injura pe bloguri. Frumos va sade ditamai reprezentantii nationali sa va semnati anonimi pe bloguri

    RăspundețiȘtergere
  33. Poporul cere un nou articol despre CD-SCMD.
    Cine scrie? D-l Neacsu are 5, la loc de cinste!
    Citite, comentate! Cine urmeaza? Tot d-l Neacsu?
    Mai vrea cineva? Poate scrie unul si R-----g!
    Unul pe indelete, lamuritor!

    RăspundețiȘtergere
  34. @ano 3 octombrie 2011, 19:50
    Frumos va "sade"toarsu secretat(nu secretar)BOB partid.Va "admir" sunteti plin de "curaj"
    cf.spuselor dvs(dvs este un eufemism,nu-l luati in serios)rezulta ca neacsum este martor!!
    Pe cale de consecinta TU ESTI CURVAAA!!
    si ca sa nu existe dubii te citez curvo!
    "Daca vorbim despre c...ve,eu sunt convins ca tot Neacsu va fi martor."
    P.S.eu ti-am mai zis ca esti prostutz(cu indulgenta)dar tot e bine ca esti perseverent in prostie iar noi astia "neica nimeni" ne mai si distram.hi,hi!!
    si te rog sa folosesti denumirea corecta,pe care
    am deslusit-o si am postat-o acum mai bine de un an.
    se numeste SCMD-SRL(ca e pe profit/ar tb sa fie)

    RăspundețiȘtergere
  35. @ano 3 octombrie 2011, 19:50
    am uitat sa va urez din toata inima:
    COTIZATI,COTIZATI,COTIZATI!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Pana la un nou articol, dau eu o veste de ultima ora. Din sursa sigura, se pare ca SCMD a avut pana acuma deja 2 intalniri ale CNR. Cea de pe 18 Octombrie este a treia. De ce nu s-a spus nimica si ce sa discutat in cea de care stiu decat foarte putini? Poate sa ne spuna Rinciogu? Eu il cred pe ala care mia spus.

    RăspundețiȘtergere
  37. Asta da stire!
    Vrem amanunte!

    RăspundețiȘtergere
  38. Si Cashu nimic, nimic? Macar un fault acolo? Mei, mei si mai ziceti ca sunteti la curent cu toate...
    Curiosu
    Da lu AirPlanoX i-au facut ghinturile pina la urma si care-i pasul lor?
    Ghiventu

    RăspundețiȘtergere
  39. Curleoane vezi ca Dogaru ti-a facut rost de bilete la tratament. Stii tu de care (bilete nu tratament). Ia de ti le ridica pina nu ti le sperie altul cu boli mai grave.

    RăspundețiȘtergere
  40. "stimate anonim" ca de curaj ce sa mai vorbesc!!
    Daogaru are nevoie de tratament nu eu,asa ca da-i biletele sefului tau,poate primesti si tu o prima ,ceva din banii fraierilor.
    Ma si mir cum de ai curaj sa postezi ca anonim!!
    si vrei sa-i reprezinti pe militari??
    P.S.si trimite-l mai intai la frizer!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Am inteles vere ce vrei tu sa spui, dar nu era mai bine sa faci tratamentul atunci cind trebuia si nu acum in extrasezon? Stii tu...lipsa de halate, shlapi si alte accesorii de care ai musai nevoie.
    Tizu

    RăspundețiȘtergere
  42. pamflet! PAM,PAM!!

    BAAAAAi!!!!
    VA SPARG!!!anonimilor!!
    Eu sunt militar !!Am cultura ce p..la mea

    RăspundețiȘtergere
  43. Io te-ntelese-i vere da te verificai ca sa ma conving cu "convingatoru"
    Mare serpalau mai esti si tu:hi,hi!!
    acusica stiu cu cine ma conversez
    Don Corleone=mic copil fatza de tine
    Vezi ca nu e compliment/ba dimpotriva!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Gata vere la culcare ca miine am treburi. Tu daca vrei sa faci plncton in locul lui Cezar...treaba ta!
    PS. Da sa stii ca nu ti-ar sta chiar rau in functia lui El Comandante...Sa ai 3 loctiitori buni, cum e Cezar, Cashu si PlanoX n-ai greturi!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ufffff!acum e mult mai bine!!

    RăspundețiȘtergere
  46. planton sa faci tu!!
    eu fac plancton ca am cultura ce ..la mea

    RăspundețiȘtergere
  47. Tata, nu stiu acuma mai mult dar stiu ca e pe bune. Sa spuna Rinciog de nu e asa . Sa se jure el ca nu e adevarat..

    RăspundețiȘtergere
  48. Curleoane ala ghibos din poza care-i pupa poala lui Gionelu nu esti tu cumva ca prea bine semeni?

    RăspundețiȘtergere
  49. Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a implinit azi 59 de ani. La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  50. Putin candidat.
    ==============
    Partidul la putere rus, Rusia Unită, l-a anunţat vineri seară pe primul ministru, Vladimir Putin, candidat la alegerile prezidenţiale din martie 2012, într-o adresă către poporul rus publicată pe site-ul său, informează Agerpres.

    "Rusia Unită îl propune pe liderul său, preşedintele partidului, Vladimir Vladimirovici Putin, în postul de preşedinte al Rusiei", a declarat partidul în această adresă publicată în vederea alegerilor legislative de la 4 decembrie. "Vom valida această decizie în conformitate cu legislaţia rusă", după stabilirea oficială a datei alegerilor prezidenţiale ce ar trebui anunţată la sfârşitul lunii noiembrie, a precizat partidul.

    Această declaraţie confirmă doar anunţul făcut la 24 septembrie, când actualul preşedinte Dmitri Medvedev a propus partidului să sprijine candidatura lui Putin, la un congres al acestei formaţiuni, acceptând la rândul lui să conducă lista Rusiei Unite la alegerile legislative. "Ne aşteptăm să sprijiniţi partidul nostru şi pe liderii noştri şi suntem siguri de victoria noastră", subliniază Rusia Unită.

    Vladimir Putin, preşedinte timp de două mandate /2000-2008/ l-a numit apoi pe Dmitri Medvedev succesor al său la Kremlin în imposibilitatea de a participa în 2008 pentru un al treilea mandat consecutiv. Mai mult decât atât, o reformă constituţională adoptată în 2008 a prelungit durata mandatului prezidenţial de la patru la şase ani începând din 2012. Teoretic, Putin, 59 de ani, poate astfel să se prezinte din nou în 2018 şi să rămână la putere până în 2024.
    ===============
    Rusii stiu ce vor: un Lider puternic!
    Singurul Lider (intre altele), care a inteles cine este si cu ce se ocupa SOROS! MASURA DISPUSA? I-a inchis si expulzat toate ONG-urile!
    La noi? Bursierii Soros, au ajuns ministrii!
    Secretari de stat, directori generali etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
  51. Rusia, Kazahstan şi Belarus au pus bazele Uniunii Eurasiatice
    =================
    Preşedinţii Rusiei, Belarusului şi Kazahstanului au semnat un acord la Moscova, prin care îşi "integrează" economiile de 2 trilioane de dolari, punând astfel bazele Uniunii Eurasiatice, scrie Bloomberg.

    "Vom crea o uniune economică eficientă şi de durată", a spus preşedintele rus, Dmitri Medvedev.

    Cele trei foste republici sovietice, care au împreună o populaţie de 170 de milioane de persoane vor avea un singur spaţiu economic, de la 1 ianuarie 2012.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri