Google Translate

vineri, 14 octombrie 2011

Mafia transpartinica isi spune cuvantul. Gândește-te bine! Este si problema ta, a familiei tale. Alegeri 2012. Ep.1


Majoritatea consilierilor judeţeni sunt asociaţi sau acţionari la diferite firme, iar o mare parte desfăşoară contracte cu statul. Ei furnizează de la consultanţă juridică şi servicii de salubritate la deja celebrul pachet „Corn şi lapte", după cum rezultă dintr-o sinteză a Mediafax.

Agenţia Naţională de Integritate a iden­tificat 747 de consilieri judeţeni care sunt titulari în 1.200 de firme, iar 10% dintre aceste societăţi derulează contracte pe bani publici. În multe cazuri, licitaţiile câştigate de firme au fost organizate tocmai de consiliul judeţean pe care asociatul sau acţionarul îl conduce sau din care face parte, ori de primăriile din judeţ conduse de „apropiaţi". A nu se înţelege că apartenenţa politică ar fi neapărat un criteriu de câştigare sau, dimpotrivă, de pierdere a licitaţiilor, pentru că sunt multe cazuri în care consilieri judeţeni ai PDL fac afaceri cu autorităţi locale conduse de PSD şi PNL. Şi invers.

De pildă, în judeţul Alba, unde Consiliul Judeţean este condus de democrat-liberalul Ion Dumitrel, licitaţia pentru Programul „cornul şi laptele" 2011-2012 a fost câştigată de SC Albalact SA, al cărei consiliu de administraţie îl are pe post de vicepreşedinte tocmai pe consilierul judeţean Ioan Dârzu (PSD). Valoarea contractului? 3,9 milioane lei fără TVA.

Într-un top al activităţilor prestate pe bani publici găsim: asis­tenţă juridică, servicii de salubrizare, construcţii, asigurarea de produse de panificaţie şi lactate, dar şi organizarea de spectacole.

La capitolul „asistenţă juridi­că", merită o menţiune aparte consilierul judeţean Adrian Gheor­ghiţă (PDL Constanţa), asociat la Societatea Civilă de Avocaţi Lişcanu şi Gheorghiţă. Firma men­ţionată a încheiat peste 60 de contracte de asistenţă juridică şi reprezentare litigii cu primării din judeţ şi cu Direcţia Apelor Dobrogea Litoral.

Apoi, mai sunt destui consili­eri judeţeni care câştigă bani fru­moşi din participarea în diferite con­silii de administraţie. Printre aceştia, consilierul Adrian Dumitru Bendea, preşedinte al PDL Abrud, care a câştigat în 2010 ca membru al CA al SC RMGC SA Ro­şia Montană suma de 49.200 lei.

Până la 13 firme/consilier

Recordul în materie de număr de firme pare să aparţină consilierului constănţean Ion Dumitrache (PSD). Acesta se mai poate lăuda cu o avere consistentă: mai multe terenuri în judeţele Constanţa, Dolj, Tulcea şi Caraş-Severin. Consilierul constănţean este secondat în top de social-democratul Ioniţă Toma (CJ Prahova), acţionar la 12 firme.

Printre consilierii care derulează afaceri cu statul îl găsim şi pe consilierul judeţean Alin Simota (PNL, Hunedoara), finanţatorul echipei de fotbal Jiul Petroşani. Două dintre firmele acestuia au câştigat licitaţiile pentru reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva şi, res­pectiv, pentru reabilitarea bazei sportive „Michael Klein" din municipiul Hunedoara.

La rândul său, consilierul jude­ţean Mora Akos Daniel (PNL, Mu­reş) este acţionar şi director la o firmă care a beneficiat de con­tracte de peste 13,3 milioane lei, cu autorităţile publice. Trebuie menţionat şi preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc (PDL), investigat de ANI pe motiv de conflict de interese, deoarece o firmă, ale cărei acţiuni sunt deţinute în proporţie de 75% de soţia şi fiica acestuia, a avut mai multe contracte cu Muzeul de Artă Timişoara, instituţie publică aflată sub autoritatea CJ Timiş.

Tot din Timiş atrage aten­ţia situa­ţia consilierului ju­de­ţean Nicolae Florin Bîtea (PDL), care a încasat în timpul mandatului 28.300 lei de la Parlamentul European, pentru serviciile de consultanţă acordate Elenei Băsescu.

„GIP Miţubişi" şi averi peste ocean

O privire aruncată pe declaraţiile de avere ale consilierilor judeţeni dezvăluie că mulţi dintre aceştia nu au prea simţit criza, numărând în continuare zeci de hectare de teren, imobile, maşini de lux şi sume consistente în bănci. La capitolul „autovehicule", de interes este declaraţia consilierului arădean Ionel Giurgelea (PDL), din care aflăm că acesta deţine un „GIP Miţubişi".

Într-un top al şefilor de CJ cu averi considerabile figurează Gheor­ghe Seculici (PDL, Arad) şi Nicuşor Constantinescu (PSD, Constanţa). Dacă primul arată că soţia sa are zeci de hectare şi două imobile în Arad, dar şi o proprietate în SUA, al doilea deţine, singur sau împreună cu soţia, terenuri în judeţele Constanţa, Tulcea, Neamţ şi Ilfov şi trei imobile, în Con­stanţa, Bucureşti şi Piatra Neamţ.
Sursa text:



Consultanta PDL pentru Elena Basescu: 45.200 de lei.
Doi consilieri judeteni din Timis, membri PDL, i-au acordat consultanta europarlamentarului Elena Basescu. Consilierul judetean Nicolae Florin Bitea (PDL) a incasat, in timpul mandatului de consilier judetean, suma de 28.300 de lei de la Parlamentul European. Bitea a spus ca banii i-a incasat pentru servicii de consultanta acordate europarlamentarului Elena Basescu. "Am incasat acei bani pentru consultanta la cabinetul europarlamentar al Elenei Basescu. Contractul a fost incheiat pe persoana fizica, nu pe firma", a spus Bitea, contactat de Mediafax. El e si si secretar executiv al Organizatiei de Tineret a PDL Timis, informeaza Adevarul. http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/web-politic-elena-basescu-consilier-judetean-timis-pdl-consultanta-europarlamentar_0_571143342.html


 Lucrurile de jos sunt o imagine a lucrurilor de sus!
"Cum este sus, aşa este şi jos. "
Mafia transpartinica isi spune cuvantul.
Papusarii, de peste 20 de ani, unii si aceiasi! La putere, ori in opozitie!
Restul, Marionete de doi bani. Interfete ale Stapanilor!
Bucura-te! ca inca mai exişti, biet popor!
2012. Alegeri.
Admin

33 de comentarii:

  1. Nea burcule cum faci matale ca tot bolnav de sefie esti...aici ma refer ca nu te simti dumneata bine daca nu esti cumva intr-o pozitie de unde sa vorbesti celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ano 17:18 ,
    Care-i deranju'?
    Cu ce te simti lezat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietene 17:18,
    397.044 am facut Click pe aici!
    Chiar ne crezi pe toti tampiti?
    "Nea burcu", cu ce te deranjeaza analfabetule?
    Iti strica afacerile? Nu te mai voteaza lumea?
    Iti este teama ca vei urma la rand? Ep.2,3,4...?

    RăspundețiȘtergere
  4. @ciudatul dela 17.18
    ,, nu te simti dumneata bine daca nu esti cumva intr-o pozitie de unde sa vorbesti celorlalti. ''
    Sper ca te simti bine vorbind singur !
    (Singur,singur,dar tot se inregistreaza...)
    I satzic

    RăspundețiȘtergere
  5. Uauuuu ....
    Si ce faceti cu inregistrarile? Cui servesc?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei na !Intreaba-i pe ei,...
    I satzic

    RăspundețiȘtergere
  7. Nenea Burcu, Pazea!
    Vezi ca te inregistreaza astia!
    O spun in gura mare! Ti-au facut dosar, vere!
    Cred ca deranjul cel mare, pleaca de la "poza2"!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si tu ai dosar !Ala vechiul ,dela ,,tovarasi'' si unul nou, dela ,,domni''.
    I satzic

    RăspundețiȘtergere
  9. @I satzic,
    Vorbesti serios? De unde stii tu nana?
    Cum de stii cine are si de la cine dosare?
    Pai ... inca nu am scapat de "dosare"?
    Ale dreakului vremuri traim, vere!
    Eu dosar, ala dosar, noi ... dosare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Toata lumea are dosar !
    Eu am dosar Noi avem dosare
    Tu ai dosar Voi aveti dosare
    El are dosar Ei au dosarele noastre !
    .
    I satzic

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi nu-i votam, dar se vor "vota" singuri.
    Atat cat sa ramana la ciolane.
    ILIE C-O CHILIE

    RăspundețiȘtergere
  12. Prin corespondenta ! Sa raminana cu gheara pe ciolan,sa nu-l apuce oricine.Ca ei maninca doar muschiul !
    I satzic

    RăspundețiȘtergere
  13. Bietii de voi....
    Cum ati auzit de dosare,
    Cum ati calatorit spre alte zari!
    Bravos popor! Bravos natiune!
    Cat curaj! Cata dorinta de schimbare!
    Ma apuca rasu'plansu'!
    Vivat, PDL! Vivat Boc, actual si viitor
    Prim Ministru!

    RăspundețiȘtergere
  14. Romanii trebuie sa aibe puterea de a nu vota in 2012 NICI UN CANDIDAT AL PARTIDELOR CARE AU FOST LA PUTERE PANA IN PREZENT.Sa voteze alti candidati independenti sau ai unor partide care nu au fost implicate in dezastrul actua, in functie de ceea ce stiu despre ei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Destept baiat esti... neacsule ...
    Si care-s aia curatii ... cei din partidul lui "albu ca zapadu" ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Replica anului: “Decat sa mearga la Sfanta Paraschiva, romanii mai bine ieseau la miting”
    Castigator Mircea Dogaru.
    Maine o sa-l vedem pe Dogaru prin biserici, indemnand credinciosii sa renunte la religie si sa se inscrie in sindicat, spunandu-le decat sa dati banii la cutia milei, mai bine mi-i dati mie. CASTIGUL VOSTRU E ACELASI.
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai ,,unsurosi'' ca asti de acuma nu am vazut .UNPR-istii sunt inclusi !
    I satzic

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu este de gluma, nici de ras!
    Domnul Neacsu are dreptate!
    Asta trebuie sa facem fiecare, unde poate si cat poate: sa lamurim pe cei care fac listele pentru viitoarele alegeri, sa nu puna pe aceste liste, HOTII, TRADATORII DE NEAM SI TARA!
    Respectul meu, Domnule Neacsu!

    RăspundețiȘtergere
  19. mai bine cititi :

    http://tano-tanocariddi.blogspot.com/2011/10/ne-puteam-opri-la-nistru.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fchwee+%28TANO%29

    RăspundețiȘtergere
  20. D'aia ne-au incalecat clanurile mafiote!
    Va doare in cot de cei cu voi!
    Bateti campii, cu tot felul de idiotenii!

    RăspundețiȘtergere
  21. Erata:
    Va doare-n cot de ce-i cu voi!

    RăspundețiȘtergere
  22. Gresit colega!Gresit! Oprea ne va face pensia mare, deci de restu populimii nici in brishca nu ne doare!
    CurCuBeu, var cu CurDeLeu

    RăspundețiȘtergere
  23. Da,pensie mare,dupa ,,contributie''.Armata ca la CAP !COMANDANTII ,,ISI LUSTRUIESC CURUL DE POMANA PE SCAUNE ''.Poate nici nu trebuiesc comandanti.Nici ingineri.Si in principiu nici nu trebuiesc oameni cu carte.Mai bine sa dea pensii si mai mari la pistolari,ca ei sunt talpa !

    RăspundețiȘtergere
  24. Da, da, pistolarii e talpa...iadului!
    TalpEsh

    RăspundețiȘtergere
  25. Da toti aveti dreptate ,daca Oprea ne-a crescut pensiile el e taticutu pe el sa il votam.Pe el si peai lui ca sunt ai nostri fara carte multa dar descurcareti si mai ales orientati trebuie sa-i alegem.Si cum spune dl Neacsu ai lu Oprea nu au fost la guvernare si e cnstiti.Cred ca a venit si timpul nostru ce dl Neacsu,neaVasile si noitoti anonimii nu putem conduce?Sa vezi atunci crestere economica..suntem noi prosti dar tot mai multi.Traiasca interesul national si noi pe langa el.

    RăspundețiȘtergere
  26. ,, pe el sa il votam.Pe el si peai lui ca sunt ai nostri fara carte multa dar descurcareti si mai ales orientati trebuie sa-i alegem ''
    Sa-i alegem la rubrica ,, de neales'' !!!
    Sau de ales pentru a fi judecati in prima urgenta ?
    I satzic

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim 15.59
    Orio esti prost, ori te prefaci, dar rezultatul e acelasi. Pai ai lui Oprea sunt la guvernare . Dar tu vrei neaparat sa il musti pe burcu si pe neacsu si ce zici tu , ca ar fi bine sa faci un pic de misto de ei. Fugi la Dogaru sa-ti dea banii acuma ..

    RăspundețiȘtergere
  28. Mei,mei..de ce jignesti cobeligerantii, adica participantii la trafic?Eu ma refeream la cei doi pentru ca ei sunt lideri de opinie si sunt adevarati cmbatanti au expertiza si dupa cum scriu se vede ca sunt telectuali si au convingeri in ton cu ce doreste prostimea.Tu onanimu de la 1642 se vede ca esti cu scoala la FF si refuz dialogul cu tine.Eu credeam ca aici toti vorbim aceiasi limba si avem aceleasi convingeri,ca deasta a creat nea Vasile blogul.Hotule esti gelos pe Neacsu ca e mai frumos si mai destept ca tine si ca il asteapta un viitor luminos.Asta da lider.

    RăspundețiȘtergere
  29. Neacsu e Oajdea din SCMD si isi face bine treaba si pentru asta nu va fi da afara.Gruparea lui il va invinge pe Dogaru si sindicatul va fi al lui Oprea pana la alegeri.Hmm...ce ziceti?Daca reuseste ce functie ii da Maresalul?Asta e misiunea.La cat e de destept si informat si cu sustinerea pe care o are DESFINTA DE MULT SINDICATUL.Saavem incredere in ce face omul.

    RăspundețiȘtergere
  30. I zic (hooo sa nu sariti pe mine) ca sa-i dam lu Cezar ce-i a cezarului adicatelea ce-i dadu fi-su vitreg Brutus, lu Dogaru sa-i dam neshte butoaie sa le puna doagele ca tot ie sezonu tulburatilor acu si oricum lu asta ii lipsesc nishte din astea, lu CurdeLeonu sa-i facem intrarea la tzirc ca sa fie alaturi de frumoasa lui fumeia cu barba, iar lu Cashu sa-i antamam un job la stina lu Beeecali din Paring. Io zic ca i-am multzumi pe toti.
    Grivei
    PS. Mei si nu va mai luati de Cashu ca-i mai frumos ca Muuuajdea!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri