Google Translate

joi, 27 octombrie 2011

SCMD. CNR, fuse şi se duse! Continuam. Punct cu punct, despre CNR


Revin cu dezbaterea rezoluţiei şi a celor discutate acolo, unele dintre ele chiar deosebit de interesante chiar dacă nu au fost cuprinse în rezoluţie. Vom vedea imediat despre ce e vorba şi vom avea motive să ne întrebăm de ce unele lucruri discutate acolo nu au fost trecute în rezoluţie.


În continuarea rezoluţiei se menţionează faptul că s-a discutat şi aprobat ca fondul de premiere (care între noi fie vorba era o măsură stabilită de CD fără a avea aprobarea CNR) să fie suspendat . S-a mai stabilit ca din totalul cotizaţiei plătite de sindicalişti, 30 % să se dea filialelor iar diferenţa de 70 % să fie gestionaţi de conducere. Este pur şi simplu aberant , procentajul ar fi trebuit să fie exact invers, în condiţiile în care filialele trebuie să îşi plâtească chiria la sedii, deplasările, acţiunile, întreţinerea la sedii, de la lumină, căldură, apă rece apă caldă, la telefon , internet, televiziune, avocaţii. Ce mai rămâne Bucureştiului să gestioneze? Cine poate să răspundă ? Domnul Dogaru, domnul Năstase ...?
Hai să facem un un calcul scurt. Pe anul 2011 au fost înregistraţi peste 20.000 de sindicalişti, după cum susţinea chiar domnul Dogaru. 20000x 120ron = 2.400.000. ron . Asta în lei vechi înseamnă 24.000.000.000. lei . Deci 24 de miliarde în bani vechi. Îndrăzniţi numai să vedeţi ce dobândă se scoate pe banii aceştia. S-a propus ca departamentul financiar să depună în conturile filialelor imediat după livrarea cotizaţiilor în contul sindicatului. Propunerea nu a convenit conducerii, aceasta virând banii in cont filialelor cu ţârâita, în aşa fel încât să beneficieze tot mai mult de sume mari, pentru a obţine dobândă. It is all about money !


Mai departe aflăm că şeful sindicatului a propus ca sindicatul să se opună federalizării ţării. Nu pot să îmi stăpânesc un zâmbet. Domnilor, sindicatul este un sindicat, nu comisie a parlamentului, nu partid politic. Nu am putut face nimic să nu se schimbe legea pensiilor sau să nu ne recalculeze pensiile dar ne opunem cu tărie federalizării ţării. Asta este strategia sindicatului pe anul următor? Asta este tot ce poate realiza gândirea strategică a conducerii sindicale ? Mai trebuia să văd scris după această propunere … aplauze furtunoase. Nu contest importanţa acestui lucru pentru ţară, dar să ne fie clar: este un obiectiv al parlamentului, al forţelor politice, iar sindicatul nu poate face altceva decât ce fac câinii B,C,D, într-o nuntă canină, în care câinele Alfa perpetuează specia în timp ce ceilalţi se muşcă între ei, care să stea mai aproape de televizor. Iar în condiţiile în care domnul Dogaru mânat de orgolii de mascul Bravo, sau Charly recomandă sindicaliştilor să meargă pe cont propriu, nu în numele sindicatului, la întâlnirea cu membrii comisiilor de apărare din cele două camere ale Parlamentului, întâlnire iniţiată de opoziţie,ce şanse crede că mai are să apuce măcar un loc în primul rând la televizor ?


In continuare suntem înştiinţaţi că bugetul de cheltuieli pe anul 2012 a fost trecut pe ordinea de zi doar aşa, pentru derutarea adversarilor, pentru că neavând certitudinea banilor ce se vor încasa nu aveau ce discuta din punct de vedere valoric. Normal ar fi fost să se stabilească procentual cât la sută să se aloce pentru activităţi urmând ca la începutul anului când vor avea şi numărul de cotizanţi să facă transformarea şi eventualele modificări.
Numai că cei din conducere au preferat să solicite şi să primească mandatarea CD cu discutarea şi stabilirea bugetului, după bunul plac . Şi uite aşa uşor , uşor CD va prelua toate sarcinile CNR sub o motivaţie sau alta, iar filialele vor deveni pinguinii Comitetului Director.

Următorul punct discutat a fost Comisia de soluţionare a contestaţiilor. Cum nu ştiu ce atribuţiuni are şi cum va funcţiona, nu pot comenta nimic. Nu cunosc pe cei ce o compun, nu ştiu ce atribuţiuni are, nu am ce comenta la acest moment. Îi cunosc doar pe domnii Tudosie de la Sibiu şi Burneiu de la Caracal, şi dacă toţi au aceleaşi calităţi atunci pot spune că este o comisie bine aleasă.


Următorul punct, cel legat de strategia SCMD pe 2012, este un bluf . Mă aşteptam să văd acolo aspecte legate de relaţiile sindicatului cu partidele politice, sindicatele, cu celelalte asociaţii ale militarilor modalităţi de abordare a proceselor, forme de luptă sindicală ce trebuie adoptate, doctrină, modalităţi forme , metode şi tactici media , posibilităţi de apropiere a societăţii civile, procese ce se vor derula şi strategia pe care se va merge. Nimic din toate astea.


În schimb aflăm că se doreşte încheierea de contracte cu societăţi comerciale , bănci şi alte firme se spune “cu statut preferenţial pentru membrii SCMD “ . Hai să fim serioşi. Despre ce e vorba aici ? Despre contractele cu firmele care îşi fac publicitate pe blogurile sindicatului, despre contractul cu firma de telefonie pentru telefoanele care s-au dat pe ici pe colo pe la unele filiale, în care cei ce au semnat contractul ( conform legilor comerciale) au beneficiat de un bonus substanţial , sau despre ce ? Că nu am vâzut nici un sindicalist, pensionar de 50 de ani care să fie angajat de cineva. Dar uite aşa s-a dat liber la contracte din care vor câştiga doar cei ce le semnează.


 Problema patrimoniului, este mai departe de noi decât este Pământul de marginea Galaxiei. Sindicatul poate pune această problemă doar când va fi recunoscut ca partener de dialog al guvernului, sau Ministerului Apărării Naţionale. Dar atâta vreme cât nu suntem acceptaţi nici să ni se pomenească numele la ceremoniile de depunere a coroanelor , vom rămâne în poziţia căţeilor Beta, Charly, Delta, schelălăind neputincios şi adulmecând fericirea altora. Iar îndemnurile domnului Dogaru de boicotare a întâlnirilor cu parlamentarii ţării sau a activităţilor sociale sau manifestărilor naţionale ne va păstra în această poziţie veşnic.


 Penultimul paragraf face dovada întregii strategii a domnului Dogaru. NIMIC NU ESTE BUN , DACĂ NU PLEACA DE LA MINE ŞI DACĂ NU MĂ SCOATE PE MINE ÎN FAŢĂ. Orgoliul domnului Dogaru conduce acest sindicat şi asta reiese clar, fără drept de tăgadă,
din acest paragraf :
“De asemenea, obiectiv prioritar va rămâne atragerea societăţii civile şi organizarea acesteia pentru acţiune, în jurul programului numit PLATFORMA CIVICA, sprijinirea sau nu a unor canditaţi la viitoarele alegeri fiind condiţionată de adoptarea de catre aceştia a respectivului program. Pe larg, după ce preşedintele SCMD a adus clarificări în ceea ce priveşte strategia coordonării de către SCMD a societăţii civile, Col (r) Pricina Valeriu, vicepreşedinte SCMD, a explicat strategia SCMD în domeniul contracarării ofensivei imagologice şi psihologice declanşata de Guvern împotriva pensionarilor militari - în mod special, şi a pensionarilor - în general, dar şi a salariatilor, atrăgand atenţia că SCMD începe să devină un obiectiv prioritar strategic al Puterii, de înfrângere a oricărei rezistenţe. “
Este cât se poate de clar că domnul Dogaru se crede şi se vrea buricul societăţii şi că orice iniţiativă ar veni indiferent din partea oricui, nu va fi acceptată dacă acesta nu se supune dogmelor izvorâte din luminata minte a Comandantului .

DECI,
”obiectiv prioritar va rămâne atragerea societăţii civile şi organizarea acesteia pentru acţiune, în jurul programului numit PLATFORMA CIVICA, sprijinirea sau nu a unor canditaţi la viitoarele alegeri fiind condiţionată de adoptarea de catre aceştia a respectivului program …. strategia coordonării de către SCMD a societăţii civile”
( a se citi Dogaru în loc de SCMD ).
[ Amintiţi-vă că anul trecut îşi spunea la o emisiune tv , FCMD - FOSTUL COLONEL MIRCEA DOGARUI, în încercarea de a lega definitiv până la confundare numele său de al sindicatului sau invers. ]

Dacă mai are cineva un dubiu, mai pot aduce exemple, din care ultimul este RĂVĂŞITOR .

1. Vă amintiţi când acum un an jumătate parcă, domnul Dogaru flutura ideea formării unei confederaţii cu un sindicat al unei „Forţe” , un sindicat un pic misterios, format la vremea aceea din cam 150 de membri. Ştiţi care a fost argumentul forte al acestei propuneri ? Faptul că acel sindicat a acceptat ca, conducerea federaţiei să fie asigurată de către SCMD respectiv domnul Dogaru să fie preşedintele federaţiei.
2. De ce a boicotat întâlnirea cu parlamentarii opoziţiei ?
Pentru ca nu a fost „ invitat „ personal.
3. De ce a boicotat Ziua Armatei ?Pentru că nu a fost invitat .
4. De ce nu a participat la marile demonstraţii ale sindicatelor ?
Pentru ca nu a fost invitat.


E suficient ? Dacă nu, vă mai dau una caldă şi cu ea închei, pentru că după ea , nu se mai poate comenta nimic. Este ultima dovadă a cultului personalităţii şi aştept un şef de filială care să mă contrazică,
SĂ SPUNĂ CĂ NU A FOST AŞA.

La CNR un şef de filială, membru al grupului care au trimis propuneri le ROF despre care scriam pe blog, a propus ca SCMD să instituie o bursă pentru liceele militare , bursă care să fie acordată celor mai bune medii obţinute de către primii elevii din cele trei licee militare, o bursă care să poarte numele Mareşalului Antonescu, fost elev al Liceului Militar din Craiova, o bursă care să ajute astfel şi să impulsioneze elevii de liceu militar şi totodată să ne facă şi pe noi cunoscuţi în societatea militarilor activi , altfel decât prin proteste . Ba mai mult, s-a propus ca sursa financiară a cestei burse, să o constituie tocmai dobânda obţinută din cotizaţiile membrilor dobândă care anul acesta a fost de câteva sute de milioane. Propunerea , pe care personal o găsesc excelentă, a fost imediat împărtăşită de membrii CNR care au cerut să se voteze. A luat cuvântul domnul Dogaru care a spus că e de acord , cu un amendament :
SĂ SE MEŢIONEZE CĂ …. IDEEA ÎI APARŢINE.

Cel care a venit cu propunerea, a spus că nu îl interesează cine va fi acreditat cu paternitatea ideii , atâta vreme cât este aprobată. Au urmat rumori în sală, iar ... ideea nu s-a mai votat, domnul Dogaru ca preşedinte al prezidiului nu a mai supus-o aprobării plenului, urmând „să ne mai gândim” .


AŞA ESTE CONDUS SINDICATUL.
IATĂ CE PĂŢEŞTE UN PINGUIN CARE NU PUPĂ MÂNA ŞEFULUI, CÂND TRECE PE LÂNGĂ EL
Autor, Marin Neacsu

 
Pinguinul glumet 2 - MyVideo

72 de comentarii:

  1. NATIONALISMUL AGRESIV, HRANA SPIRITUALA A GLOATELOR
    Dornic de singe, maimutoiul reales (in deplina unanimitate) sef al gloatelor dogariene a gasit vinovatii de toate relele care apasa pe poporul roman:
    - Basescu si ungurii (evreii urmeaza saptamina viitoare).
    Sun semnatura altui bolnav (de ura, nu mintal), Teodor Dungaciu, blogul fuhrer-ului sindical gazduieste un material demn de memoria celuilalt fuhrer mort in 1945.
    Redau mai jos, cu scuzele de rigoare, citeva extrase care troneaza in fruntea blogului dogarian si pe care supusii descreieratului ar trebui sa le citeasca cu mina pe barda.
    „Vei plăti, Traian Băsescu, fară nici o îndoială!... Ca să te cocoţi confortabil pe tronul de dictator, Ai adus la guvernare fascista grupare udemeristă. Ştiai exact ce reprezintă această formaţiune iredentistă, şovină, antinaţională... Ai aruncat iraţional Naţiunea Română în ghearele acestei cohorte revizioniste, prin susţinerea la fel de necugetată a unei adunături de derbedei şi mistificatori politici din partidul personal PDL şi din pramatiile traseise din UNPR.... proiectul de schimbare a Constituţiei e în conformitate cu pretenţiile udemeriste: descompunerea Ţării în regiuni, deci şi a Transilvaniei. Dar cum? Cică, pe etape: mai întâi, câteva judeţe (ungurii cu ale lor!), iar apoi constituirea de hălci mai mari, una chemându-se chiar Transilvania, ce va fi făcută plocon Ungariei.... Ai împins cârdăşia cu minoritarii maghiari până la subminarea statalităţii... Ai făcut prieteşug antistatal cu un lider de la Budapesta, al cărui ţel ultim este revendicarea Transilvaniei şi alipirea ei la Ungaria.... Dacă va fi să piară vreodată seminţia românească, atunci ultimul patriot român chemat la Domnul va fî cel de pe urmă care va scuipa cu năduf pe toxica voastră amintire de vînzători de Neam. Şi vom fi, astfel, răzbunaţi, măcar în eternitate!”
    26.10.2011

    Toate acestea apar in 2011 intr-o tara membra a UE si NATO. Cel care le gazduieste cu bratele deschise se lauda ca este coloana vertebrala a societatii romanesti, ca vorbeste in numele poporului.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a pus in aplicare strategia aprobata la CNR. Cred xca astfel de discursuri vor duce la desfintarea sindicatlui, nu demisia membrilor comitetului director.

    RăspundețiȘtergere
  3. COPILASI, MANCATI C...ASTANE, CA TOT E TOAMNA. CEL MAI MARE MANCATOR SE PARE CA ESTE "TELEFONISTUL" NEACSU, RANIT IN ORGOLIU. CASH-ULE, FII LINISTIT, O SA TE JUDECE FILIALA. AM CITIT STATUTUL - CD NU ARE VOIE SA TE SANCTIONEZE. DE ASEMENEA, PENTRU NECUNOSCATORI, NICI MONAC, NICI "FECIOARELE DIN ORLEANS" (A SE CITI BUCURESTI)NU POT SA ISI CEARA DEMISIA PENTRU CA NICI IN STATUT, NICI IN ROF NU EXISTA CUVANTUL "DEMISIE", VIS-A-VIS DE CD. IAR TU, ELENA, STIAI ASTA. (DOAMNE, CE TI-E SI CU ELENELE ASTEA - ELENA DIN TROIA, ELENA LUI CEAUSESCU, ELENA LUI COCOS, ELENA DE LA SINDICAT... NUMAI NECAYURI NE-AU ADUS...)
    ACUM, HAI, PA! VA LAS CA AM ZABOVIT PREA MULT PE NEINSEMNATUL SI PESTILENTIOSUL BLOG.

    RăspundețiȘtergere
  4. anonim09.50.
    Poate ne faci tu trimitere la articolul din statut unde scrie ca membrii CD nu au voie sa isi dea demisia Daca tot spui ca l-ai citit. Daca nu scrie as ceva , atunci se aplica principiul enuntat candva de domnul Rinciog " tot ce nu este interzis este acceptat. " Deci legea le da dreptate si sub acest aspect. Dar domnii din CD au impresia ca formeaza stat in stat, ca si cei de la federatia si liga de fotbal, care acuma se vad ridicati de DNA pentru ca au crezut ei ca federatia este mai presus de lege. Uite ca nu e, asa cum nici CD nu este mai presus nici de statut si nici de lege. Astept sa imi spui ce articol le interzice sa se retraga din COMITETUL DIRECTOR. Daca nu, mai paste iarba .

    RăspundețiȘtergere
  5. @Stelian P.
    ,,...
    Q: Ce fredoneaza un arab intr-un autobuz plin cu evrei ?
    A: TOATA LUMEA, TOATA LUMEA, SARE ACUM CU MINE !!! ''

    RăspundețiȘtergere
  6. @steclutza cu vitriol
    Ai o criza de fiere sau asta-i starea normala?

    RăspundețiȘtergere
  7. @steclutza cu vitriol
    @gaura
    ,,...
    Bula catre musafiri:
    - Ce păcat că în sfârşit plecaţi!''

    RăspundețiȘtergere
  8. Admin si stimati cititori
    Va propun un exerctiu de... bun sim: hai sa vedem daca suntem in stare sa comentam strict pe marginea materialului, cu bune si rele, fara atacuri la persoana, fara jigniri, fara mistocareli de cartier. Daca nu suntem in stare, inseamna ca .. trebuie sa mai dam odata bacul, cu camerele de luat vederi instalate.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Neacsu
    Fi si dumneata mai explicit,altfel se poate intelege ca s-au facut atacuri la persoana si s-au adus jigniri.Iar de dat bacul inca o data poate nu este cazul.Asta ar presupune ca toata lumea l-ar mai fi dat ,caci de luat...

    RăspundețiȘtergere
  10. ''Marius spunea...
    27 octombrie 2011, 11:24
    Din informatiile pe care le am (foarte exacte de obicei) toate pensiile egale sau care au crescut cu citiva lei sunt in realitate mai mici. Mult pina la primirea deciziilor nu mai e. Ramine sa ne convingem, insa imi este teama ca vom fii iar tiriti prin tribunale sa ne pastram veniturile.''
    http://www.plano10.com/2011/10/revizuire-pensii-militare-m-ap-n-tabel.html?showComment=1319703887774#comment-c2546801848568153573

    RăspundețiȘtergere
  11. @anonim 9.50
    Art. 44. din statut zice: Dispozițiile prezentului statut se completează cu normele legale în vigoare în materie.
    Asa ca du-te si te plimba, ca nu ti-e locul pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bei, 14,18 m-as duce daca n-as da de unul ca tine care merita căpuşat! La munca STAVRIDE, nu la intins mina! Vrei respect de la mine de la un civil? Ei bine nu-l ai!
    Tzivilul

    RăspundețiȘtergere
  13. Roadele nationalismului nu intirzie sa apara. Sub articol, pe blogul SCMD (?!!!) apare si primul comentariu:

    „Anonim spunea...
    Un articol de apreciat - bravo !
    De ce nu ne organizam - sa lichidam acesti banditi - vanzatori de tara ? DE CE !!!!...? SCMD....DE CE ???
    Costel N.
    26 octombrie 2011, 17:33 „

    RăspundețiȘtergere
  14. Au mai ramas 3 zile de VOT.
    D-l Neacsu inca nu are situatia "incheiata"!
    Ce credeti, in cele 3 zile ramase vom afla?
    PS: Iar unii criticati la greu nr.zile Sondaj...

    RăspundețiȘtergere
  15. @sticlutza cu vitriol
    Care-i legatura intre nationalism si constientizarea faptului suntem sub cea mai nenorocita guvernare din ultima jumatate de secol?

    RăspundețiȘtergere
  16. @HAMsiaucigasa
    Intotdeauna in perioadele de criza apar puseuri de nationalism, incercari de a arunca vina pe altii si de a nu privi in ograda proprie. Din pacate de la vorbe la fapte trecerea se poate face foarte repede iar nationalismul extrem a dus la milioane de morti. Mai rau este faptul ca multi oameni mai putin educati fac o confuzie intre patriotism si nationalism.
    Nu cred ca in ultimii 50 de ani aceasta a fost cea mai nenorocita guvernare. Ai prins perioada anilor 80 cind caldura era ieftina dar nu se dadea, cind curentul se intrerupea de 6 - 7 ori pe zi ducind pina la urma la distrugerea aparatelor electrocasnice, cind produsele erau ieftine dar magazinele erau sexi (goale), cind trebuia sa te duci la coada pt. 1 l. de lapte la ora 02.00, cind partidul te obliga sa ai 3 ori 4 copii (adica 12), ai mers la munca intotdeauna pe scarile tramvaiului, ai facut iarna un drum de la Cluj la Bucuresti cu trenul, tot pe scari......?

    RăspundețiȘtergere
  17. Stelica pacat ca ai capul ca un dovleac...Daca ai fost apevist stau si ma intreb oare cum ti-o fi incaput cashcheta pe dibla?

    RăspundețiȘtergere
  18. Stelian P
    Am prins perioada de care spui tu. Eu imi amintesc ca erau niste paradoxuri ale acelor vremuri:
    1. desi nu erau somenri, nu toata lumea muncea
    2.desi nu toata lumea muncea, planul se facea
    3.desi planul se facea, magazinele erau goale
    4. desi magazinele erau goale, frigiderele erau pline
    5. desi frigiferele erau pline, lumea se plangea ca nu are ce manca
    6. desi lume se plangea ca nu are ce manca, nu a murit nimeni de foame.
    In afara de aceste paradoxuri, mai existau locuri de munca, se dadeau locuinte din fondul de stat, puteai merge linistit pe strazi la orice ora, copii nu se drogau, sistemul educational era asigurat, sistemul sanitar asemenea, cei bolnavi primeau asistenta medicala si medicamente , sindicatele dadeau bilete de tratament, oamenii isi permiteau un concediu. Unde sunt toate astea acuma ?
    Perioada comunista a fost infloritoare, pe langa cea Basista.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai Stelica P..... delica, Ce-ai facut tu in viata ta? De cand ai tu competenta sa judeci guvernele care au fost? Cati ani aveai in 1980? Ce spui tu ai trait sau ai aflat de la altii si acum te dai rotund (bolovan) sa faci impresie? Mai privighetoare portocalie, in 1980 primeai orice medicament aveai nevoie, asistenta medicala era gratuita, invatamantul la fel (dar cred ca tu n-ai prea fost prin scoli), puteai sa iti planifici veniturile pe ani de zile, copilul tau mergea gratuit la facultate si dupa terminare primea o repartitie la un loc de munca. Ce mai este azi din toate astea? Iti spun eu - clantzaii ca tine, dar atunci erau mai putini.
    @ Anonim 18.56 - SUBSCRIU.

    RăspundețiȘtergere
  20. - Daca sunteti pensionari militari bateti campii si ...mintiti cu tupeu..!!!!
    pentru o paine trebuia sa merg 5 statii cu tranv. si sa stau 3 ore la coada
    -pentru un amarat de pui si 10 oua O coada de4-5 ore
    SI SE PRODUCEA IN TARA SI GRAU SI PUI <OUA
    Acum- inhati caruciorul al mai mare si faci km . prin superM. Alegi ouale sa fie de g. nestresate,invarti 10 paini in mana pana o alegi pe cea mai rumena,dai jos mormanul de portocale ca s-o gasesti pe cea mai rotunda,.....etc Culmea acum nu se produc in tara!
    Asta-i paradoxul!!!!!
    In alte conditii,acum erai inca in armie si tarai portharta pe la munci agricole,industriale sau nu stiu ce poligoane..etc
    Deci totusi de ce mintiti? Da sunt care sa se vaite cu adevarat! De ce nu=i lasati pe ei?? Mai ales astia care aveti de la 3500 in sus si nici 50 De ani inpliniti??

    RăspundețiȘtergere
  21. @Anonim 17.53
    Ai tu ceva date secrete? Din cate vad eu, cei de la Craiova au inceput sa publice articole ale lui Neacsu pe blogul lor. Tie iti spune asta ca vor sa il discute nu ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Cezare, Stavrid bolshevist, bei pe vremea aia Caisa stringea shurubelu ca sa plateasca datoriile FMI, iar datoriile s-au platit in buna parte cu papica cioflin-garule! Asta ca sa ai si tu un acoperish deasupra tartacutzei si sa nu fii nevoit azi sa dormi in cotetzul cu gaini al lui Stelica P.M. mica unde el a fost, este si va ramine sef "for ever"...Cit despre scoala, dupa cum observam cu totii, desi era gratuita pe vremea aia, tie oricum nu ti-a prea placut. Dupa "pregatirea" pe care o afisezi ca urmas al lui Brucan-omul cu tenishi, cred ca ti-ar fi stat mult mai bine brigadier intr-un colhoz undeva prin Mehedinti numarind sacii de varza pe care vajnicele Natashe ii stringeau cu spor si ciupindu-le din cind in cund de partile dorsale; ca doar de ai fi fost sef ce naiba?
    Alexandr Meressiev

    RăspundețiȘtergere
  23. @Ano 20:14 ,
    Mi-as dori o simpla clarificare publica!
    CD al SCMD a dat dovada de lasitate!
    Filiala Craiova a fost mandata sa ia masuri!
    Atat si nimic mai mult!Sa spuna ce trebuie spus!

    RăspundețiȘtergere
  24. 20,38
    Nu cred ca Czar era bun de brigand ier. Eu il cunosc si va spun "din surse sigure" ca nu poate numara pina la 20 decit daca-si da jos tenishii si-si pune la "socoteala" si degetele de la tzurloaie. Daca-l puneti cu numaratoarea peste 20 e musai sa foloseasca betzishoarel, ca altfel nu se descurca (nu alea din "jocul de betzisoare"). Mai bun ar fi fost la pascut gishtele lui Stelian cel de lume noua care-a ciordit cind activa la GAZ closhca de pe oua.
    Cezarel giscarul

    RăspundețiȘtergere
  25. @Neacsu
    Ce spui dumneata despre comentariile aparute dupa 11.25 ale zilei de astazi?
    ***(doar trei stele ,bicose 4... huoOprea)
    .
    ,,Va propun un exerctiu de... bun sim: hai sa vedem daca suntem in stare sa comentam strict pe marginea materialului, cu bune si rele, fara atacuri la persoana, fara jigniri, fara mistocareli de cartier. Daca nu suntem in stare, inseamna ca .. trebuie sa mai dam odata bacul, cu camerele de luat vederi instalate. ''
    Nu trebuieste sa mai stau capra inca o tura !Stai dumneata.Poti?

    RăspundețiȘtergere
  26. Cashule facem cum zici dar cu o conditie:Da jos halatul de apevist si lasa dracului odata tilifonul ala ca ne-ai imbolnavit, zau asha!
    Wilhelm Brinza Cash ca valul

    RăspundețiȘtergere
  27. @CZar
    @sticlutza cu vitriol
    Cum sa-ti zic? Buhai este bine?
    ,,cind partidul te obliga sa ai 3 ori 4 copii (adica 12), ai mers la munca intotdeauna pe scarile tramvaiului, ai facut iarna un drum de la Cluj la Bucuresti cu trenul, tot pe scari......? ''
    ,,pentru o paine trebuia sa merg 5 statii cu tranv. si sa stau 3 ore la coada
    -pentru un amarat de pui si 10 oua O coada de4-5 ore
    SI SE PRODUCEA IN TARA SI GRAU SI PUI <OUA''
    ***
    Ce poti spune dumneata,dle. Neacsu,despre ce si cum se comenteaza? ,,... suntem, ori nu suntem...''

    RăspundețiȘtergere
  28. Ham
    Ce mai e de comentat? Cred ca am propus un exercitiu prea dificil. Data viitoare o sa propun unul cu operatiuni simple, scadere sau adunare.
    Wilhelm
    Te-as ajuta cu placere, dar nevasta tocmai mi-a marturisit acum cateva zile, ca unul din motivele pentru care m-a luat , a fost haina militara. Acuma, ce sa fac , daca o dau jos si divorteaza ? Nu ar fi pacat ? Ramane copilul pe drumuri. Nu pot risca . Asa ca .. mai bine sa uitam de exercitiu si asa este prea complicat .

    RăspundețiȘtergere
  29. TOP GUN
    Vai ,ce marturisire stimate domn Marinica,pai a fost din interessssssssssssssssssssssssssssssssssssssss??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Adica,nu ptr.ca ati fost frumusel,desteptel,subtil,spiritual,sensibil,gospodar,adica,la modul de a gati un ou cu cartofiori prajiti!!!!!!Si vreti sa spuneti, ca haina militara e pe post si de pijama si de haine de casa si afara??????N-o dati niciodata jos????????Pai motivati ca o mai duceti la curatat la Nufaru'!!!!!Fiti pe pace,d-na ,nu divorteaza,ca unde mai gaseste dansa un asa gentleman si plin de calitati?????? Si tata la ccopil,mai gaseste??????I-a spuneti-i ca v-ati gasit o inlocuitoare de vreo 20 de ani,sa-i vedeti reactia????
    I'M KIDDING!!!!,zau asa!!!!!! WEEKEND EXCELENT TUTUROR!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. top gun
    Iti lipseste simtul umorului. Fugi si cauta , poate mai gasesti la Mall.

    RăspundețiȘtergere
  31. @Neacsu 01.38
    Cashule, nevasta ta stie ce ai postat la 01.38? Sterge repede postarea ca te faci de ras in fata ei. Eu cred ca te-a luat pentru ce aveai sub uniforma si sub calota craniana. Nu stiu cum stai sub uniforma dar sub calota craniana stai binisor. Pacat ca iti folosesti mintea in directie gresita. Ceva imi spune ca esti un om bun, cumsecade, dedicat familiei dar... un pic "oltean". Am pus in ghilimele pentru a nu se confunda cu oltean. Esti, probabil, taur sau leu si ai impresia ca detii adevarul absolut. Sa stii ca nu-i asa. Poate ca ai dreptate in unele puncte de vedere dar, asta nu inseamna ca universul trebuie sa se invarta dupa "legea lui Neacsu". Te-a luat valul si, de fapt, acum faci cu totul altceva decat ceea ce ti-ai propus initial. Vis-a-vis de excluderea din sindicat, eu unul as vota impotriva excluderii. Unele din calitatile tale pot fi folositoare unui numar mare de beneficiari, in scopuri mult mai nobile decat cele de acum, cand, lupti de unul singur spre deliciul celor carora le faci jocul. Cred ca impreuna suntem mai puternici asa ca, vezi ce spui la sedinta, revino pe calea cea buna, sper ca oltenii vor sti sa te motiveze iar tu vei sti sa le rasplatesti increderea si CIOCU'MIC SI JOC DE GLEZNA. Iti doresc un week-end linistit alaturi de cei pe care ii iubesti si carora le dedici viata ta - familia ta. Iti transmit sincer anonimele mele urari de sanatate si bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Alexandr Meressiev - Intrebarea a fost simpla si...corect formulata! DE CE MINTITI ?
    PS. Textul scris in viteza si la ,,nervi" reflecta cu atat mai mult ,lipsa de respect ce vi-o port- celor care mintiti evident!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Cezarele de ce mintzi ca stavridul n-are dinti? Ti-amintesti cind ne iubeam prin cucuruzi deshi ploua si eram uzi? Si la campania agricola mergem si tare mult ne bucuram. Mai ales tu erai cel fericit cind dupa gogonele si ardei soldatii ii trimiteai iute la gabjit...

    RăspundețiȘtergere
  34. anonim 09.38.
    Credeam ca cititorii sunt totusi suficient de dotati sub cutia craniana (ca sa folosesc un termen al dumitale), ca sa realizeze ca era vorba de o gluma, ca era o expresie menita sa il faca pe colegul care tot insista sa renunt la uniforma, sa inteleaga ca nu exista nici o sansa sa isi vada visul cu ochii, poate tocmai pentru ca sunt oltean. de fapt, daca ai fi citit atent si ai fi sesizat expresia "unul din motivele pentru care m-a luat , a fost haina militara" ai fi sesizat ca nu am spus nici singurul nici principalul. Am incercat sa evit astfel interpretarile de genul celei a dumitale, dar probabil ca nu am fost suficient de clar. Acuma sper ca m-am facut inteles. Multumesc pentru grija, oricum
    In ceea ce priveste situatia in filiala, iti multumesc din nou, nu stiu cum se vede de unde esti dumneata , de aici lucrurile nu prezinta pericol pentru nimeni. Dici inca odata in ceea ce ma priveste nu sunt probleme .
    In incheeiere iti doresc numai bine si un weekend linistit .

    RăspundețiȘtergere
  35. Lasa halatu kaki si tilifonu, n-auzi don Cashu?

    RăspundețiȘtergere
  36. Scrisoare deschisa D-lui Marin Neacsu si
    celor care il critica de-a-n boulea!
    ==================
    In primul rand multumiri si felicitari pentru articole si comentarii. Bune si foarte bune. Dovada: 1. numarul foarte mare de vizitatori/vizualizari, fac "asezarea" lor de catre Google, in Topul celor mai citite!
    2. comentariile, deloc putine, generate de cele scrise si argumentate aproape matematic.
    In al doilea rand, d-le Neacsu, nu te supara pe cei care te critica/ataca! Probabil o fac fie la comanda, fie din prostie ori invidie! Oricum, nu conteaza! De luat aminte la noi cei multi, cititori si comentatori fideli, nu la ei, oite ratacite!
    Tuturor, O zi buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  37. @11:33
    Din invidie, din invidie! C-are oi/berbece mai multe, mindre si cornute!
    UN PRRRR ISTU

    RăspundețiȘtergere
  38. @12:07,
    Ar trebui sa fiu multumit. Tu esti dovada vie ca am avut dreptate in cele scrise! Si totusi ...! De ce nu iti folosesti tartacuta spre scopuri ceva mai nobile?

    RăspundețiȘtergere
  39. Ca nu vreau! Foloseste-o tu, eventual pe post de ciocan...
    Vino cu ceva "de filozofie" daca tot te dai atit de cocosh de genul: "cine-a fost primul: oul sau gaina?"
    Poate punem amindoi de-o saramura...

    RăspundețiȘtergere
  40. @anonim
    preluare dupa site-ul scmd
    CAUTI BONA??... scrie localitatea si scmd te rezolva.
    schimba-ti pampersii ca pt. CD-scmd se fac mari discounturi

    RăspundețiȘtergere
  41. NEA CISU PRESIDENT ,PRESID..PRESID....etc

    RăspundețiȘtergere
  42. Tot ce se invarte pe aici, este subordonat unei teme false _SCMD
    care scmd?
    care cadre disponibilizate ?
    care reprezentativitate ?
    care obiective comune pentru Toti militarii pensionati?
    Doar un obiectiv ,pentru un grup de..limbaj moderat..
    Mentinerea cuantumului...unor pensii calculate dupa o lege abuziva si nedreapta!!

    RăspundețiȘtergere
  43. 14:53
    Vad ca si tu o invirtzi, asa ca "las-o jos ca macane". Care militari, individule cezarush din grupul celor "cu limbaj moderat", cumva tu? Nu cred! Stii, as fi foarte fericit ca toate, dar absolut toate pensiile de serviciu sa fie anulate, iar cei care au luat in plus sa dea banii inapoi, iar ceilalti sa dea marunt din buze! Asta ca sa nu se mai supere nimeni "militarule"...
    Nicolae Shperlea cintaretz la bouzouki

    RăspundețiȘtergere
  44. TOP GUN
    Domnule Marinica,
    Pai pinguinul n-are cum sa pupe mana sefului ca-i ocupat cu dansul si dantuiala si cu consoarta......!!!!!Ca la el ,nu-i din interes,are frac,sau smoking,nu e verde,deci militar,dar , mai stii o avea grade si functie,ca si la necuvantatoare te pomeni ca-i vreo ierarhie!!!!!!!I'M KIDDING!!!!!!!
    WEEKEND EXCELENT,TINETI APROPE CA NICI NU STITI CE PIERDETI!!!!!!!
    P.S. Banuiesc ca,,,,,,,CADITA ARE JACUZZI,NU-I ASA??????

    RăspundețiȘtergere
  45. @TOP GUN,
    Te-am prins!
    ... pinguinul n-are cum sa pupe mana sefului ca-i ocupat cu dansul ...
    ============
    Eroare!
    Priveste mai atent filmuletul!
    Marinica are dreptate!
    Pinguinul suparat ca nu i se pupa mana, pune piedica confratelui! Hmm ... Ce zici? Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  46. TOP GUN
    Eu ma refeream la dansul pinguinului,stii tu ala celebru,de se danseaza si la nunti!!!!!!!Iar cu chestia asta da, s-ar putea sa ai dreptate,dar crezi ca al ' de pune piedica e vre-un sefulet,sefut,,,,??????//Numai domn'Marinica ,sufera de mania persecutiei,crezi ca se transmite si la necuvantatoare??????/Bine,ca n-a divortat domn'Marinica,ca acu' la batranete rad oltenii lui de el!!!!!!Si ,d-na e destul de desteapta sa faca niste calcule aritmetice,astfel incat sa-i ramana si de bratarici si cosmetice cu staif de prin MALL!!!!!Nu crezi ca d-nele sunt tot timpul ocupate cu astfel de socoteli???????Asa ca mai usor cu subestimarea si cu vrajeala,epic???????I'M KIDDING,O SEARA SUPER EXCELENTA(si sper ca mai ai bani pe card sau in cont,conturi,nu-i asa,ca se repeta faza cu divorturile!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. Mei nu-i Dansul Pinguinului e Dansul Babuinului!
    Atzi fost recenzurati? Vi s-au numarat oauale? Ia vedeti ce recenzor aici...
    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Iata-cum-promoveaza-ungurii-recensamantul-populatiei-362091.html

    RăspundețiȘtergere
  48. ,,Vi s-au numarat oauale?
    ====
    Corect este ,,Vi s-au numarat OALELELE?''

    RăspundețiȘtergere
  49. ,, Doi olteni într-o camera de hotel.
    Unul observa ca celălalt îşi baga şireturile de la bocanci in priza
    si îl întreba:
    - ce faci ba acolo?
    La care acesta mirat ii răspunde:
    - îmi usuc bocancii
    Si de ce ai legat bocancii unul de altul?
    - i-am pus in serie sa nu se ardă! ''

    RăspundețiȘtergere
  50. Bei Cezare l-ai vazut aseara pe mentorul tau, ala cu un ochi, Ciclopu la emisiunea lu Rodica Ulcer? Vezi ai grija cu stomagu...c-am intzeles ca la viata ta ai halit la greu soia.
    Stomat ologu

    RăspundețiȘtergere
  51. ,, Niste studenti la camin stau de vorba. Toti slabi, da` slabi nu gluma...lihniti de foame,numai unul grasut, plinut, rotunjor..

    La un moment dat, unul dintre ei il intreaba:

    -Auzi,spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in comparatie cu noi? Doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim...

    -A, nu, in nici un caz nu fac asta,dar hai sa va spun: Uite cum fac - vezi blana asta de maimuta?
    Dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de la copii, seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma arunca.. si tot asa.

    Unul dintre ei lua si el blana, o imbraca si se duce la gradina zoologica. Toata ziua a mancat de toate, seara, se prefacu ca e mort, vin gardienii si vor sa-l arunce. In schimb, unul dintre ei veni cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum ii e foame.

    STUDENTUL NOSTRU, IN BLANA DE MAIMUTA TREMURA TOT.

    Leul se apropie de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune:

    - Ba`, n-ai o tigara,...ca nici elefantul nu are... ''

    RăspundețiȘtergere
  52. Ce banc!! fix ca o hamsie fara creier(de parca ar avea)

    RăspundețiȘtergere
  53. Daca nu-ti plac bananele mergi la bucatarie !http://www.youtube.com/watch?v=eb0dXZJ1pPk

    RăspundețiȘtergere
  54. "Preşedintele României şi-a râs de Ziua Armatei
    Băsescu a decorat unelte de-ale re-evaluatului Oprea
    1.
    Preşedintele României, Traian Băsescu, a revărsat din nou o ploaie de decoraţii peste diverşi. Decoraţii plătite din bugetul şi aşa sărăcit de incomptenţa guvernării al cărei stăpân este Băsescu T. Printre decoraţi, câţiva cu merite, dar mulţi clienţi sau aflători în treabă din solda „Generalului Izmană”. Şi o surpriză. Mare !

    Şeful statului român a aruncat cu zdrăngănele mai ales în uneltele lui Gabi Oprea, ex-şef „al mafiei personale a lui Adrian Năstase”.

    Unelte prin care generalul ex-specialist în numărat cracii de izmene soldăţeşti a pus la cale după caz, fie hăcuirea pensiilor militare, fie prostirea în faţă a celor care s-au trezit cu bani mai puţini şi cărora li se spunea că au mai mulţi bani. Printre ei, şi un responsabil de la „fuga” lui Hayssam Omar.

    RăspundețiȘtergere
  55. 2. Multele kilograme de decoraţii conferite de Băsescu T. au redus până aproape de dispariţie sensul de distincţie reprezentat de acestea, aducându-le la stadiul de zdrăngănele. Afirmaţiile anterioare sunt rezumatul opiniilor exprimate de unul dintre extrem de rarii experţi români în materie de decoraţii, Floricel Marinescu.

    Deloc întâmplător având în vedere simpatiile neţărmurite, lista noilor decoraţi de Băsescu (la propunerea reevaluatului Oprea) este deschisă de şeful serviciului secret al MApN. Astfel, Ordinul Naţional Steaua României în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, i-a fost conferită generalului-locotenent Savu Gheorghe.

    Dacă anul trecut, în afara lui Savu, cuplul Băsescu-Oprea îl avansa în grad şi pe celălalt locţiitor la comanda serviciului militar secret, Marian Harpău, acum acestuia i-au fost recunoscute din nou meritele. Astfel, lui Harpău i-a fost conferit Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari.

    Printre cei decoraţi îl distingem şi fostul şef al serviciului militar secret, generalul Gheorghe Rotaru, prezentat de oficiosul portocaliu EVZ drept analist militar.

    Poate cea mai interesantă decorare este cea a unuia dintre adjuncţii directorului general al serviciului secret al MApN: generalul-maior Ilie Botoş. Fostul procuror general al României a fost decorat cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari.

    Însă ! Nu este prima decorare a lui Botoş. Cu mai puţin de un an în urmă, Botoş era iar Cavaler. Acleaşi cuplu Băsescu-Oprea îl cadorisea pe Botoş cu Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler, cu însemne pentru militari.

    RăspundețiȘtergere
  56. 3. Iar ca tabloul fugii lui Hayssam să fie complet, să amintim că în 2007, Băsescu l-a înaintat pe Botoş la gradul de general de brigadă cu două stele.

    Botoş, adică fostul procuror general al României în mandatul căruia singurul terorist din România, Hayssam Omar, a fugit fără a mai fi prins pentru a fi deferit justiţiei române.

    În 2006, Ilie Botoş şi-a dat demisia din funcţia de procuror general în contextul scandalului provocat de fuga lui Hayssam Omar.

    În mandatul de procuror general al României a fost declanşată celebra acţiune contra MISA.

    Hazoasă de-a dreptul este cea de-a doua poziţie din Lista cu Zdrăngănele Oprea-Băsescu: generăleasa Maria Lupu, contabila şefă a MApN. Doamna cu alură de Lina Ciobanu şi de Suzana Gâdea care îi anunţa pe pensionarii militari cărora li se tăiaseră pensiile că banii mai puţini sunt de fapt mai mulţi.

    Şi mai interesant ! Străjerului vorbelor din MApN, Tiberiu Frăţilă, i-a fost răsplătită munca de a se iţi cu telefonul la televiziunile care criticau tăierile de pensii militare, afirmând la fel ca Maria Lupu, că cee ce –a luat de fapt s-a dat.

    Spre doesebire de cei deocraţi, ducătorul de vorbe al ministtului Gabi-Progres (partidul lui cică ar fi progresist) a fost ridicat în grad. A fost avansat de la gradul de comandor la cel de contraamiral. Ziua de Constanţa scrie că Frăţilă a fost coleg cu fruntaşul uneperist Pandele din Voluntari. Adică un furntaş din partidul ministrului-izmană.

    RăspundețiȘtergere
  57. 4. Printre cei 150 de deocraţi se află şi alţi şefi din MApN dar şi câţiva militari simpli care trudesc să ţină în spate unelte, instrumente, atelaje, ultilaje.

    Anul trecut, era avansat în grad Aurel Popa, consilierul ministrului Gabi. Acum a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari.

    De toată isparva este însă decorarea fruntaşului PDL şi fost şef la şcolii de cadre a MApN - Colegiul de Apărare - Mihail Ozunu. Actual secretar de stat PDL în MApN, Ozunu - care a candidat la un post de parlamentar în 2008 din partea pedeliştilor - a fost făcut de Traian Băsescu, la propunerea lui Gabi Oprea, nici mai mult nici mai puţin decât Cavaler al Ordinului Naţional Serviciul Credincios cu însemn pentru civili.

    Acelaşi Ozunu-PDL primea de la şefii săi politico-militari, cu mai puţin de un an în urmă cea mai importantă distincţie a acestui stat: Ordinul Naţional „Steaua României".

    Din toptanul decorărilor nu putea lipsi un alt secretar de stat politic, Viorel Oancea. Dacă anul trecut primea doar Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler, acum Oprea şi Băsescu şi-au reparat greşeala: au tras în el cu Ordinul Naţional „Steaua României" în grad de Ofiţer.

    Preşedintele României a bătut anterior toate recordurile: şi-a decorat purtătorul de cuvânt, fotograful, cameramanul, şi-a avansat pilotul de elicopter şi aghiotantul cel vechi, sunetistul. Şi ... chiar medicul personal ! Nu în ultimul rând Băsescu şi-a decorat finul de botez care e medic. Chiar şi pe Tismăneanu l-a decorat !

    În această nouă repriză, Cotrocenii lui Băsescu au decorat doar 150 de persoane.
    .................
    sursa:
    http://www.cotidianul.ro/basescu-a-decorat-unelte-de-ale-re-evaluatului-oprea-162209/

    RăspundețiȘtergere
  58. Puradelul din Caracal era să damblagească: LA ORDINUL STĂPÎNULUI DORIN COCOŞ, A FOST ÎNFIINŢAT UN NOU PARTID AL POPORULUI (?!)
    =======================
    Nici nu s-a uscat bine cerneala cu care a fost scrisă legalizarea la Tribunal a partiduleţului de garsonieră al lui Dan Diaconescu, că acesta trece deja printr-un proces de canibalizare. Concret, cîţiva dintre căţeii care se gudurau pe lîngă puradelul din Caracal şi se făceau că pun umărul la pungăşia politică a şantajistului, finanţată de Dorin Cocoş, au fondat Partidul Poporului - Legea lui Cojocaru, în frunte cu Constantin Cojocaru. Tentativa de a clona PP-DD nu este una întîmplătoare, iar modificarea ultimelor două litere din titulatură are tîlcul ei. Astfel, neavizaţii sau neatenţii vor confunda gaşca lui Diaconescu cu PP-LC. Acesta din urmă, Partidul Poporului - Legea lui Cojocaru (PP-LC) a fost consfinţit juridic de Tribunalul Bucureşti miercuri - surprinzător de rapid - ceea ce era să-i provoace un atac de dambla lui Dan Diaconescu. Conform unor surse din anturajul celor implicaţi în scandal, şi acest nou partiduleţ este finanţat tot de Dorin Cocoş, în strategia disperată a actualei Puteri de a fărîmiţa votul la următoarele alegeri şi de a-şi crea pretexte de umflare, artificială, a scorului final. Înfiinţarea unei formaţiuni care poate crea uşor confuzie, mai ales în mediul rural, are menirea de a-l ţine în priză pe şoricelul devenit şobolan. În cazul în care acesta va începe să mişte în front, el poate fi, din nou, arestat, iar cele două partide vor fi unificate şi crescute electoral pe seama evenimentului. Astfel, propagandistic, Dan Diaconescu va fi prezentat ca un martir, iar cele două partide, fuzionate, vor avea ca scop imediat eliberarerea lui.

    sursa: Ziarul Tricolorul

    RăspundețiȘtergere
  59. ,,Valeriu Turcan susţine că suma de două milioane de euro este un buget maximal, un plafon stabilit pentru o perioadă de patru ani şi nu reprezintă o sumă alocată pentru cele 35.000 de decoraţii.''

    RăspundețiȘtergere
  60. Milioane, zeci, sute, miliarde EURO [imprumutate], cheltuite aiurea! Basescu, pe astea nu le vede, asa cum nu vrea sa vada EVAZIUNEA FISCALA. Dar ne spune ca nu sunt bani de salarii, pensii etc. Sa traiti si sa VOTATI bine!

    RăspundețiȘtergere
  61. Preşedintele Traian Băsescu asistă, sâmbătă dimineaţă, la slujba de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, care are loc la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, unde s-au adunat aproximativ 10.000 de persoane.
    ==============
    Cata cretinitate!
    Pe astia daca ii scotea cineva la munca, urlau ca din gura de sarpe! Am ajuns rau, fratilor! Ne-au indobitocit si popii, in partile ce-i privesc! Vai mama noastra de idioti!

    RăspundețiȘtergere
  62. E bine ca te incluzi intre idioti.
    Poate aici vei fi fruntas.
    P.S.Vai mama TA de idiot

    RăspundețiȘtergere
  63. Daca toata aceasta omenire ar fi participat la deschiderea oficiala a unui complex de invatamint subventionat de biserica si botezat ,,Andrei Şaguna'' nu era problema.
    Nici eu nu consider ca este normala navalirea romanilor la biserici.Fenomenul este rezultatul cresterii radicale a virstei medii a celor ramasi in tara,a scaderii drastice a nivelului de instruire si a politicii de stat in privinta finantarii bisericii. In cimitire inca nu au bagat bani !

    RăspundețiȘtergere
  64. @ Anonimule de la 15:34...
    Expresia corecta cezarushule este: " Vai de mama ta de idiot!"
    Ce bine ti se potriveste....

    RăspundețiȘtergere
  65. @...In cimitire inca nu au bagat bani !
    NU. Acolo opereaza mafia cimiterelor, "parandaratul" pentru multi, foarte multi! Dar ce stiu idiotii! Ei fac coada la biserici! Fiecare cartier, cat de mic, in zilele "democratiei originale", si-a tras biserica+popa+dascali etc.etc.! Stiu ei politicienii "de ce" subventioneaza la greu din banii publici ... bisericile!

    RăspundețiȘtergere
  66. Apropo de politicieni:
    Am sesizat un fenomen interesant, care a luat amploare dupa "chipul si asemanarea tatalui": copii multora, foarte multora, sunt SEFI si SEFULETI la ... tineret sperante! Eheee ...
    Daca nu s-ar face bani, multi bani din politica romaneasca, si-ar duce ei odraslele in politica?
    Baronii locali, vor sa lase mostenire scaunele parlamentare, puterii in general! VOTATI cu grija, ca aveti pe cine! VOTATI odraslele!

    RăspundețiȘtergere
  67. Se merge pe principiul " copii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri ! "

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim 18.49 - cu tot respectul _mananci kkt !!

    RăspundețiȘtergere
  69. TZ,TZ,NICI NU TI-AM SIMTIT LIPSA!

    RăspundețiȘtergere
  70. Cum a modernizat PDL tzarisoara
    ,,Ce este economia?
    Economie înseamnă sa nu mai cheltuim din salariu, ca sa-l punem la
    banca. Cheltuim numai din ciubucul, care ni-l da seful. (7 ani) ''

    RăspundețiȘtergere
  71. TZ kktul cu respect s-a terminat.Mananca-l pe ala fara.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri