Google Translate

vineri, 7 octombrie 2011

SCMD. Protest în faţa Academiei Militare. Revista presei


Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) organizează astăzi, de Ziua Internaţională a Muncii De­cen­te, o manifestare în faţa Academiei Militare, la care sunt aşteptaţi să participe 3.000 de oameni. Pre­şe­dintele sindicatului, col.(r) dr Mir­cea Dogaru, spune că, prin acest de­mers, SCMD şi-a propus „să deschidă pârtia” pentru organizarea societăţii civile în jurul unei platforme civice care să îi reprezinte pe toţi românii nedreptăţiţi de măsurile Guvernului Boc.
„Am invitat ca parte a societăţii civile sindicate şi ONG-uri. Ideea e ca pe această temă a muncii decente să oferim societăţii civile posibilitatea să se exprime. Încercăm să organizăm cumva societatea civilă pe ideea unei platforme civice care să reprezinte pentru toate partidele politice voinţa cetăţenilor, punctul de vedere al ce­tă­ţeanului în domeniul socio-econo­mic, pe care politicul trebuie să îl aibă în vedere”,
a declarat Dogaru. Li­derul SCMD a adăugat că sindicatul vrea să le ofere oamenilor un cadru organizat de manifestare, iar astăzi ar urma ca, împreună cu ONG-urile, să pună bazele platformei civice, care să fie îmbrăţişată de 80% dintre români.
„Vom încerca să-i scoatem la vot pe cei 80% dintre români care stau acum în casă. În această situaţie, domnii politicieni vor avea mare grijă ce vor face de aici înainte, pentru că cei 80% dintre români sunt cei mai hotărâţi, clientela de partid este de 20%, dar voinţa va fi a majorităţii”,
 a spus Dogaru, făcând apel la toţi bucureştenii nemulţumiţi de „actuala putere ticăloşită, coruptă şi tră­dă­toa­re” să li se alăture astăzi. Dogaru a precizat că, în paralel cu manifestarea de la Bucureşti, sindicatul organizează manifestări şi în localităţile în care are fialiale şi a acuzat că au existat în anumite localităţi, cum este Piteştiul, presiuni pentru a se renunţa la demers. „Le este frică”, a comentat liderul SCMD.


Circa 400 de cadre militare disponibilizate, membrii ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate(SCMD) protestează, vineri dimineaţă, în faţa Academiei Militare. Protestul este programat să dureze două ore, deși autorizaţia de miting este valabilă până la ora 16.00.

Sunt aşteptate la miting circa 9.000 de persoane de la nivelul întregii ţări, printre care filialele Constanţa, Teleorman, Bucureşti etc.

Acest protest are loc vineri, în ziua în care la Bucureşti debutează, la Parlamentul României, lucrările Adunării Anuale Parlamentare NATO la care şi-au anunţat participarea şase şefi de state.

'Guvernul a luat măsuri excepţionale pentru a împiedica orice manifestare în jurul Parlamentului pe durata evenimentului NATO', potrivit liderului SCMD, colonel în rezervă dr. Mircea Dogaru, potrivit Agerpres.

Ziua Internaţională a Muncii Decente este aniversată de patronate, sindicate şi societatea civilă vineri, 7 octombrie, la nivel mondial.

===================
==============

50 de comentarii:

  1. INCA O VICTORIE A SCMD! TOTI CEI CARE SUNT ACOLO AU PENSII DE LA 3000.00 in sus!! MURITORI DE FOAME

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim 14.46
    Pensia ta de cat este? Si cand vrei sa participi la proteste, dupa ce o sa mori de foame?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba asta cu tilifonul la ureche -esti ridicol rau,rau!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stelian P.
    @Neacsu
    Daca noi murim de foame atunci cei cu pensii de 7-800 ce fac ? Putina decenta NEACSULE !

    RăspundețiȘtergere
  5. Stelian P.
    PS
    Uita-te sus la poza sefului vostru. Crezi ca ala arata a muritor de foame ? Eu cred ca moare de frica daca i se reduc caloriile si trebuie sa-si consume din slanina proprie.

    RăspundețiȘtergere
  6. hai sa o discutam asa "vizual" ca de mult voiam sa o spun.
    1- La intalnirea cu alinutza de la parlament,am venit acasa am deschis rpd PC-ul si prima impresie a fost:
    1-Unde or fi domne mai multi??In prezidiu,sau in sala ca mare deosebire nu este.Pozele va stau la dispozitie(aviz fanaticilor)
    -unii/unele/una zic ca s-au discutat probleme serioase dar nu au decat poze.In rest tb sa credem ceea ce ne spun unii/unele/una??Sonor nexam.De ce??Sau a fost doar un mare faaaass si ei au spus bancuri cu alinutza
    2- ca sa nu va plictisesc prea mult:La meetingul de azi(la scmd ala "national")cu pres. adusi din peste 80 de filiale parca de-abia au fost cat la o nunta mai "rasarita"
    Daca voi ati vazut altceva spuneti-mi si mie!
    acu' astept sa primesc d-alea cu portocalii si alte rahaturi de la tot felul de agramati
    P.S.Si mitingul era autorizat pana la ora 16 parca??Da a tinut ceva mai mult de "2 beri"
    Sau iar ma insel si nu pot vedea eu diviziile de nemultumiti militari.Ca din 160-170.000 ar cam fi avut de unde.Dar deh,niste p...eti!!
    Poate ii mai inmulteste diseara la stiri.Daca m-am inselat acum la prima vedere imi cer scuze!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu parere de rau spun ca au cam inceput sa-si arate roadele neobositei munci anti-sindicat al unui grup la care multi cu nume sau doar scorpio au lucrat.Ne-am ridicat cu atat de mult entuziasm proletar impotriva:Dogarului,statutului,r.o.f-lui,presedintilor vanduti,in general impotriva oricui punea un pic de suflet pentru o idee.Ne-am facut ca nu vedem in nici un chip scopul acestei miscari;ne-am marginit sa vedem doar cazane,cauciucuri,telefoane,trecutul si prezentul lui Dogaru,calitatile de manager ale marilor absenti din miscare etc.-nu ca n-ar fi fost importante-dar aveau un termen si loc de dezbatere.Am hiperbolizat orice nereusite,am reusit sa ne prezentam in fata multora precum niste neispraviti,nesatui de onoruri si bani,rosi de invidii ,neadaptati sau imposibil de adaptare intro societate civila care nu este ca cea din care provenim.Am facut impreuna sa ne fie rusine de noi,sa nu mai avem o minima mandrie a ceea ce-am fost.Lasand la o parte onoarea,vae victis este tot ce-am dobandit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Te inseli profund, d-le gh.stramb !
    Nu noi cei de pe aici suntem vinovatii!
    Pacat ca intelegerea dumitale este asa cum este!
    Cei de pe aici nu puteau face "mai mult" decat zecile de bloguri cu pecetea CD al SCMD!
    Nu puteam noi distruge, ce puteau ei construi!
    Iar daca ar fi asa, atunci au avut garantat, cei de aici, dreptate! Inseamna ca au sustinut, ca la razboi, o cauza dreapta! Cinste lor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Gh. Stramb
    Sa nu spui acuma ca esecurile unul dupa altul ale chemarilor la lupta sindicala ale domnului Dogaru sunt rodul unei persoane. Sincer, speram sa aveti alti ochelari. Nu criticile aduse aici sau la mine pe blog au indepartat oamenii de sindicat sau i-a tinut lipiti de scaune. Nu adevarurile spuse au adus prejudicii sindicatului, ci fapte celor care au dus la aceste critici. Adevarul este ca oamenii nu se simt reprezentati si nici nu vor urma pe cineva care nu poate da nici macar o declaratie de presa fara sa scuipe cuvinte ca imbecil, tampit,nesimtit, sau altceva de genul asta. Din cauza asta nu se duce lumea la aceste mitinguri, nu din cauza mea sau a lui Burcu. Dumneavoastra,. daca cineva va aduce o veste proasta il pedepsiti ca v-a adus-o ? Nu cei care sesizeaza greselile sunt de vina ci cei care le fac. Dar este mult mai usor sa lupti impotriva celor care vad greselile decat inmpotriva celor care sunt sus si le produc. Este mai leher si nu te costa nimic. ASA SE EXPLICA SI LIPSA OAMENILOR LA MANIFESTATII. Le este mai usor sa ii critice pe cei care arata greselile (vezi sindicalistii militari) decat pe cei care le produc (a se cuiti puterea). Explicatia e aceeasi, se schimba doar sistemul de referinta. Daca faci o trnsformare-PDL-CD(SCMD)sindicalisti- neacsu - Burcu si altii putini la numar,vei vedea ca situatia este aceeasi.Din toate punctele de vedere. Doar ca noi cei de aici ne manifestam totusi mai decent. Eu nu am strugat niciodata Jos Dogaru, nici nu am jignit pe nimeni. As putea spune urmand logica dumitale ca din cauza asta tara noastra nu progreseaza, pentru ca cei din sindicat si altii ca ei, f putini, critica conducerea, si se leaga de probleme cum ar fi voturi in senat,plase cu alimente la piatra neamt, paini in sectorul 5, in loc sa puna osul la treaba si sa sprijune eforturile conducerii tarii. Ce spui, domnule Stramb, e drept ce spun eu, sau e .. Stramb ?

    RăspundețiȘtergere
  10. @gh. stramb
    stimate domn!
    Va referiti cumva si la mine?
    Imi pare rau dar eu sunt militar ca si dvs. si spun lucrurilor pe nume scurt concis si la obiect.
    1-Nu am nici o apartenenta politica,sindicala sau de orice alta natura.
    2-Ma deranjeaza cuvintele 'entuziasm proletar'
    Mai bine ii spuneati realism/pragmatism
    3-si cel mai important!!Va rog sa nu mai cautati vinovati acolo unde nu exista.Ia vedeti pe unde-or fi?????ca dvs sunteti in scmd nu eu.
    4-Va stau oricand la dispozitie cu o discutie fata in fata ca intre militari si barbati fara ascunzisuri.intotdeauna un prieten adevarat iti spune si lucruri neplacute;doar dusmanii te mint frumos.
    5-rezolvati-va problemele!Eu le am pe ale mele"proprii si personale"Din acest moment nu va voi mai deranja,dar VA ROG nu mai luati banii oamenilor de pomana(nu suma conteaza ci principiul).Sunt camarazii nostri ai mei si ai dvs
    cu respect.
    P.S.V-am scris aceste randuri doar pt faptul ca pe diferite bloguri multa lume va apreciaza ca fiind un OM deosebit de corect si onest.Altfel nu mi-as fi permis sa va deranjez.Din pacate nu am avut onoarea sa va cunosc.
    Inca odata va rog sa ma scuzati daca v-am deranjat si sa auzim de bine!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Este foarte ciudat cum se schimba optica romanului.
    Daca guvernul incearca sa interzica ziarele on line si pune presei pumnul in gura prin CNA sau alte metode, asta se numeste cenzura si lovitura data libertatii de exprimare .
    Daca insa CD decide sa interzica comentariile pe blogurile sindicatului, este o masura binevenita, care este luata impotriva celor ce vorbesc urat.
    Daca sindicatul, ca parte componenta a societatii ataca conducerea tarii strigand huo Basescu,aratand ca tara este in prapastie, este un act civic, chiar o datorie si indemnul de a participa toti la aceste strigari un lucru normal .
    Daca eu ca membru al sindicatului spun ca se fac greseli si suntem condusi spre dezastru, eu sunt un criminal si urmaresc destabilizarea sindicatului, sunt platit sa il distrug.
    Daca presa si sindicatele sustin ca guvernul este corupt, ca se fac legi care se incalca , inclusiv constitutia, de catre cei pusi in fruntea tarii pentru a proteja aceste legi si a le pune in aplicare, este un lucru demn si cu sau fara probe, aceste prezentari sunt binevenite, iar guvernantii trebuiesc arestati.
    Daca eu arat ca s-au facut cheltuieli fara discernamant,fara baze legale,( si chiar domnul Dogaru recunoaste acest lucru) ca nu se respecta statutul cjhiar de catre conducerea sindicatului si aduc probe in acest sens , inseamna ca eu vorbesc aiurea, sunt vandut , sunt platit de " agenturili straine " pentru a distruge sindicatul, sau " ne-am marginit sa vedem doar cazane,cauciucuri,telefoane,". Cum este Domnule Stramb, cu cate unitati de masura judecam aceleasi fapte ?
    Rusine sa fie celor care au dus la ceste discutii, care au facut toate aceste lucruri, care au provocat aceste discutii prin faptele lor. Nu celor care lupta impotriva lor. Asa trebuie sa fie si la nivel micro si la nivel macro.

    RăspundețiȘtergere
  12. adminuleeeee ce facusi oltene?Dusasi scmd-srl de rapa?TU ESTI VINOVAT!!
    TORQEMADA

    RăspundețiȘtergere
  13. Unde a ajuns sindicatul dupa doi ani de existenta ? A reusit marea performanta sa aduca 1500 de oameni, ca mai mult nu au fost. Presa a prezentat 2-3 momente si atat. Asta este tot ce poate face DOGARU. Nici proprii oameni nu il urmeaza. Dupa atatea esecuri e momentul sa il intrebe militarii ce face pe acolo in afara de chefuri.

    RăspundețiȘtergere
  14. D-le Neascu:esecurile unul dupa altul ale chemarilor la lupta sindicala ale domnului Dogaru sunt rodul unei persoane:ar insemna sa cred neconditionat in puterea de convingere a d-vs.Ceea ce nu este cazul n-o crede nimeni.
    Credeam ca veti pricepe ca am impartit lucurile in actiune si critica,spunand ca d-vostra si d-nul Burcu-nu eu l-am adus in discutie-nu ati vrut decat critica!Nu critica am pus-o sub semnul intrebarii,ci modul neelegant in care s-a desfasurat,cu tinta clara.
    In rest am gasit aceleasi vorbe in postare,mobilizatoare pentru anti:cunoscuti de d-vs.care nu pricep sunetul muzicii.
    As raspunde politicos si anonomului dar cautat pe google ,nu mi-a spus nimic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule Stramb, in care sedinta BOB ati invatat dumneavaostra ca de vina sunt cei care critica conducerea si nu conducerea guverneaza dupa ureche ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Stramb,
    Toat nu am inteles care ese vina mea ? Ca am criticat, ca am criticat neelegant (aici vreau probe va rog, si apoi va arat si eu cum am fost gratulat de domnul Dogaru) sau ca doar am criticat ? La ultima varianta va raspund pe loc : am si laudat cand a fost cazul, dar din pacate am avut fff putine ocazii. POATE INSA IMI SPUNETI UNDE AM CRITICAT NECIVILIZAT SI NEFONDAT. ASTA ESTE MAI IMPORTANT DECAT FAPTUL CA AM CRITICAT.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si ce spuneti despre unitatile de masura.

    RăspundețiȘtergere
  18. ...De fapt cam toti sunteti in EROARE(mai putin don C evident)
    Se zice ca pentru a face un costum bun,esentiala este croiala!!
    Croiala pentru scmd a fost eronata!
    Daca cineva are curiozitatea ,sa citeasca ce spuneam acum un an referitor la scmd.
    Ps. nu am fost si nu sunt membru! O seara super!

    RăspundețiȘtergere
  19. @gh.stramb
    Am promis ca nu va mai deranjez dar o tineti langa-langa pe langa drum pe langa gard.Va rog frumos nu ma OBLIGATI sa-mi schimb parerea despre dvs.E postata un pic mai sus.Fiti demn!!
    ce dreak las politetea de o parte si vreti sa va spun ca mai aveti un pic si dati in plans??
    automat vine intrebarea;Ce interese aveti??
    functie/fonduri/putere/protocoale....bani??
    Aud??
    Hai pe bune!!e bine sa te lingi pe degete din butoiul cu miere??
    Ma cheama Don C si de asta va intreb.mafiotii sunt meseria mea

    RăspundețiȘtergere
  20. care 1500 de oameni??vezi cvadruplu??

    RăspundețiȘtergere
  21. @all
    CONCLUZIA LUI GH.STRAMB???!!!!
    Burcu si cu 3-4 p....ti au daramat scmd-srl reprezentant al 160-170 000 de rezervisti,basca toti cetatenii onesti din bucale plus ceva pe ici pe colo de prin tara+rude,vecini,prieteni bla bla
    Ce tare ma simt!!!
    Ma duc maine sa-mi fac statuie,...ba nu ma impaiez ca e mai ieftin
    P.S.apropos.Intrebare de nota 10.
    dogaru a facut apel sa vina toti cu neveste cu copii cu purcel si cu catel.
    El a dat exemplu personal??Ca pe nevasta-sa n-am vazut-o,hi,hi gata recunosc ca sunt rau dar merita pt. simplul fapt ca magarul vorbeste si in numele meu.Si eu nu sunt ofiter facut la "apelul bocancilor".

    RăspundețiȘtergere
  22. Stelian
    Eu nu am spus ca noi murim de foame. Eu am spus ca nu trebuie sa stam pasibili si nu trebuie sa asteptam sa nu ne mai putem ridica.

    RăspundețiȘtergere
  23. Corleoane
    De unde vrei sa stie Dogarianu chestia cu " priviti la mine, va arat miscarea ? Tu ne panimaes ca este paralelus cu armata? De unde sa stie el sireacu despre izemplul personal?Io cred ca la sindicatul asta iar prinde bine un militar civilizat in locul civilului asta militarizat.

    RăspundețiȘtergere
  24. De genul celor precum col Suciu, din Ţara Beiuşului!Recititi "Ganduri in prag de miting"!
    De ce nu ar fi ca el in "fruncea" SCMD?
    http://mhblogonline.blogspot.com/2011/10/scmd-ganduri-in-prag-de-miting-fain-ai.html

    RăspundețiȘtergere
  25. mda...ganduri in prag de congresu'XIV
    pam,pam!!
    pai e poet latrator sau e militar??Poate se hotaraste ca pe blogul scmd-srl gasiti "lacrimogene" cu nemiluita.Parca toti sunt carpe....in durerea mea.Si mai behaie si pietrareanu ala de zici ca e cenaclu'/ sau babe la priveghi

    RăspundețiȘtergere
  26. Don Corleone, Pietrareanu mai scrie si el o carte, o mai cumpara unul, altul ...
    Stie el ce stie ... Fiecare mai face un ban!

    RăspundețiȘtergere
  27. Stelian P.
    @Neacsu
    Am inteles ce ai vrut sa spui dar cind o sa fim noi in situatia de infometati trebuie sa moara ceilalti 5 mil. de pensionari.
    Nu am nimic personal cu tine si aprob cele scrise mai sus. Ieri eram foarte iritat (deci am reactionat cam impulsiv si imi cer scuze) deoarece fara sa stiu ca Boc e in Timisoara am trecut exact intre cele 4 autocare si manifestanti, intrebindu-ma ce probleme au. M-am salutat cu un lider de la invatamint si omul mi-a explicat pe scurt problemele lor. Ne-am dat mina si in momentul urmator m-am intilnit cu un fost subordonat care aproape ca m-a sufocat in bratele lui. Dupa citeva clipe s-a oprit brusc si amintindu-si de cine m-am despartit s-a schimbat la fata si m-a intrebat:
    - dvs. sunteti la manifestatie ?
    Am simtit ca imi creste tensiunea dar am mers la o cafea si i-am explicat totul.
    Aceste gesturi sunt urmarea actiunilor SCMD care si-a batut joc in numele TUTUROR (si o face cu tupeu in continuare) de militarii activi si de cei care au muncit in armata.
    De ce trebuie sa suport eu asemenea urmari, de ce trebuie colegii mei sa-si imagineze macar o clipa ca eu mor de foame si ii injur in public pe cei care (imi plac sau nu) am JURAT sa le execut ordinele ? De ce trebuie sa creada cineva ca noi pentru bani, pardon pentru onoare, suntem capabili sa fluieram pe timpul Imnului national ?
    Cum putem noi sa urlam ca vrem pensii NATO cind colegii nostri activi nu mai stiu cum sa-si dramuiasca banii ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Stelian P.
    @Neacsu
    Am citit acum si blogul fuhrer-ului si ma crucesc. Iata care este PRIMA cerinta a "reprezentantilor de drept" ai societatii civile:

    "... Locuri de munca GARANTATE, indiferent de varsta, persoanelor majore, prin contracte colective si individuale..."

    Proletari din toate tarile, uniti-va !
    Traiasca sistemul comunist si reprezentantii sai de frunte dintre pensionarii militari !

    RăspundețiȘtergere
  29. Stelian P.
    @Neacsu
    "indiferent de virsta" inseamna ca si regele Mihai are un loc de munca GARANTAT ? Unde ?

    RăspundețiȘtergere
  30. Stelian P.
    Ca sa intelegi mai bine DE CE trebuie sa demonstram, nu sa urlam ca murim de foame , am sa iti da un citat din Niemoller, fost comandant de submarin in primul razboi mondal, pastor in timpul celui de-al doilea :
    „Când a venit Gestapoul sã-i aresteze pe comunişti, nu am spus nimic cã nu eram comunist.
    Când a venit sã-i aresteze pe evrei, nu am spus nimic cã nu eram evreu.
    Când au venit sã-i aresteze pe catolici, nu am spus nimic cã nu eram catolic.
    Când au venit sã mã aresteze pe mine (1937) nu a mai fost nimeni care sã mã apere.”
    Vrei traducerea ?
    " Cand oamenii sarmani mureau de foame , nu am protestat ca eu o duceam bine .Cand profesorii au ramas fara salarii si li s-au inchis scolile, nu am protestat, ca nu eram profesor. Cand oamenii au protestat ca se inchideu spitalele , nu am protestat, ca nu eram in spital......DUMNEATA STAI SI ASTEAPTA, CA INCA NU MORI DE FOAME .

    RăspundețiȘtergere
  31. @neacsu
    iti dau si eu un citat din Voltaire(nu are legatura cu persoana dumitale ci are caracter general)
    Citez din memorie;

    "Nu sunt de acord cu nimic din ceea ce spui,dar mi-as da si viata pentru dreptul tau de a spune"

    P.S.Poate il afiseaza si acolo la scmd srl,poate chiar pe usa lu' dogaru.

    RăspundețiȘtergere
  32. Superb! Dar nu va fi afisat acolo cat timp e Dogaru presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  33. Stelian P.
    @Neacsu
    Demonstrati din partea mea cit vreti DAR NU IN NUMELE MEU. E atit de greu sa intelegi un lucru elementar ?
    Ce zici daca altii o sa ceara si in numele vostru reducerea pensiilor militare ca un mic sprijin al pensionarilor care au doar 7-800 pe luna ?

    RăspundețiȘtergere
  34. Domnule Stramb,
    Ma bucur sincer ca ati ajuns la concluzia ca cei 3-4 care misuna zi si noapte pe aici pe blog, cu dedublarile lor, sunt oameni de doi bani.
    Ei nu sunt cu SCMD, nu sunt cu nimeni, si nu vor fi niciodata.
    Ei se cred buricul pamantului si cred ca fara ei nimic nu se poate construi.
    La viata lor nu au construit nimic si, de fapt nu sunt in stare decat sa strice ceea ce altii construiesc.
    Ei sunt cateii care vor musca pe la spate pe toti oamenii acestui neam care se ridica in fata nedreptatilor. Acesti indivizi, de un egoism infiorator, nu pot crede ca sunt si oameni care isi dedica o parte din viata si din avutia lor, interesului public.
    In mintea lor incetosata, cred ca liderii SCMD accepta sa fie lideri, doar pentru "a umbla la borcanul cu miere" adica pentru a fura banii sindicalistilor.
    Atat pot sa gandeasca, asa ar face ei pusi in fruntea bucatelor, asta este msura lor de a vedea lucrurile.
    Cred ca ar trebui sa luati exemplu lui Rinciog si sa nu-i mai bagati in seama.
    Chiar nu merita sa va pierdeti un timp pretios cu ei!

    avangardistul

    RăspundețiȘtergere
  35. @avangardistul(lu' peshte prajit)

    ce ai nene??Iti patineaza biscuitii??
    Ce "tare"esti!.Ce "concluzii magnifice!!".Uite asa ne cunosti tu pe toti micutza sluga ce esti
    Si cand colo esti doar un parlit amarat ,care nu e in stare sa traiasca pe picioarele lui,ci doar din resturile de la masa bogatilor.
    Uite ce iti spun public:(puteai sa-l suni pe nea...ala)
    Iati-l tu pe gh.stramb&comp si spala-te cu ei pe cap.
    Hai pa lesinatule!.Tu nu esti barbat,esti mop-ul de serviciu

    RăspundețiȘtergere
  36. Steguletul a facut pui
    Steguletul lui Tincioiog a facut pui care acuma se numeroteaza. Si se dau in stamba pe blog. Se baga in seama, isi fac stagiatura de catei responsabili cu laudatul sefului si injuratul dusmanilor sde clasa. Cel mai bun va fi promovat, probabil se dau si diplome. Induiosator !
    "Cred ca ar trebui sa luati exemplu lui Rinciog si sa nu-i mai bagati in seama"
    Uite un sfat pe care "sindicatul militarilor 3 " nu l-a putiut respecta pentru ca este prea prost. Bai tuta, ia-ti un nume de cod , fa-ti curaj si vorbeste in nume propriu, nu mai vorbi in numele sindicatului ca nu inseamna ca daca esti lingusitor 3 prin Bucuresti, reprezinti sindicalistii.Toti lingaii isi pun drapelul pe cap si vorbesc in numele sindicatului. Chiar nu aveti imaginatie nici sa va luati un nick de oameni, va ascundeti sub fustele sindicatului? Are dreptate Stelian , a ajuns orice kkt cu oschi sa reprezinte sindicatul si sa vorbeasca in numele lui. Toti lasii si impotemntii se trezesc scule sindicale.
    In lumea asta prost facuta, kktii ..t in loc sa puta si cate-un prost de tot rahatul, se confunda cu " sindicatul " .

    RăspundețiȘtergere
  37. Tiii! Da faine argumente aveti, unii dintre voi! In special PSL-ul asta! Se inspira direct din latrina, pare-se!

    RăspundețiȘtergere
  38. Scuze copii,in lipsa unui raspuns vad ca va devorati intre voi.Sa aveti grija sa nu va ramana in gat.
    Hai s-o descebaluim putin:
    1.N-am acuzat dand nume pe nimeni pentru o situatie pe care eu poate o percep altfel.Ca domnul Neacsu,Don ... ,alti ilustri,se simt,este o alta problema.
    2.Chiar n-am nevoie de ajutoare pentru a-mi exprima gandurile sau a ma apara in fata unor afirmatii care sunt pe langa,sau langa ,langa Don...-parca asa scriati.
    3.Chiar nu vrem sa recunoastem ca in locul la altceva,sindicatul a facut ceva.Putem s-o disecam pana la Craciun.E un lucru de care nu putem sa nu tinem seama.Ca sindicatul nu-si recunoaste niste nazbatii,balbe,actiuni in pripa etc.este o alta problema si va trebui discutata.
    4.Daca multi pensionari militari-nu-i confundati cu cei dati afara din armata-au avut incredere in sindicat,cine suntem noi sa-i judecam?Mai avem o organizatie care macar le-a dat speranta ca se poate repara ceva.Si faptul ca e prima data cand cineva organizat ridica semne de intrebare asupra unor masuri in domeniul militar,este o realizare!
    Stimati colegi rotunzi,unde sunteti cei care aveti pretentia ca sunteti sau ati fost militari desavarsiti?
    Nu sunt eu cel care il laud pe presedintele Dogaru-o stie si Dumnealui-dar de ce nu ati oferit o alta alternativa?Sau de ce n-o faceti acum?
    5.Domnule Neacsu,haideti sa lasam deoparte vesnica cerinta de-a aduce dovezi,de-a revedea scrierile D-vs.Stiu ca stiti ce va spun,haideti sa nu ne ascundem dupa visinii oltenesti.
    6.Don ...nu ma pot supara pe unul care gandeste mai prost decat mine.Daca ati crezut vreodata ca borcanul fermecat al sindicatului cu bani sau functii este o preocupare a mea,atunci cu un respect pe care nu stiu daca il meritati va spun ceva de dulce din Ardeal.Daca doriti va rog schimbati-va parerea despre mine,decat un asemenea prieten mai bine lipsa.Plang rar si stiu de ce o fac.Acum as plange de mila unora.
    Cu scuze,Va doresc rezolvarea problemelor de catre sindicat

    RăspundețiȘtergere
  39. @stramb
    ca de obicei o dai pe lacrimogene
    as putea sa-ti raspund "pe puncte" dar nu se merita efortul
    La pct 6 raspunsul meu este urmatorul:(si celelalte puncte sunt la fel de idioate.)

    Dupa cum ai scris dai dovada de autosuficienta si aroganta de genul:
    "nu ma pot supara pe unul care gandeste mai prost decat mine...." seriooos dom'ne??
    "Daca doriti va rog schimbati-va parerea despre mine....bla bla"-Ok s-a rezolvat de mult.dumneata m-ai determinat s-o fac

    scuzele nu cred ca se accepta!!
    P.S.citez
    "Stimati colegi rotunzi,unde sunteti cei care aveti pretentia ca sunteti sau ati fost militari desavarsiti?"
    Hmmm! cata "eleganta" stil dogaru!
    deja m-ai plictisit. Celelalte puncte le lasam pe seama prostilor care nu sunt in sindicat cati or mai fi ei 2-3 acolo ca restul de 160 000 sunt la voi si cotizeaza+rude+neveste+copii+prieteni+cunostinte+5 milioane de pens. civili+cetatenii onesti si atatia altii ca nu se mai termina enumerarea.
    Nu va cunosc,dar m-ati dezamagit cumplit!
    Parca sunteti toti din plastilina si sterge dogaru cu voi pe jos.Sindicatul e BUN dar voi conducatorii sunteti varza
    si ca ultima dovada(desi nu sunt obligat cu nimic fata de nimeni) citeste postarea de azi de la data de 8 octombrie 2011, 10:14
    Sindicatul Militarilor 3 spunea...

    Pana la urma de ce nu va dati tel unul altuia ca tot vorbiti numai intre voi?Sau sunteti....unul si acelasi??
    Mersi de lepre n-am nevoie
    NOAPTE BUNAAAAAA!! ca oricum dormiti pe voi

    RăspundețiȘtergere
  40. @stramb
    In loc sa va pierdeti timpul cu prosti ca mine mai
    bine mergeati sa sarbatoriti INCA O 'VICTORIE' A SCMD aia de ieri.
    dar am o nelamurire:asta a fost aia FINALA sau urmeaza .......?
    bine ca ati renuntat la pasul de defilare in tzoale civile si la umbrelute.
    Babutele alea(5-7 la numar) de 60-70 de ani cu broboade si cizme de cauciuc aduse direct din camp ce erau???tot militari??
    Le poti vedea timp de 1-2 sec incl. pe inregistrarea scmd-srl in flancul drept al adunarii.ASTA NUMESTI D-TA CINSTE??
    sau acum o dati pe politica cu(inca si inca odata) cu caprovarza aia numita" platforma civica"Parca ati fi acum 20 de ani pe vremea FSN-ului.

    RăspundețiȘtergere
  41. Platforma Civica din Polonia conduce in sondaje, inainte de alegeri.
    O veste proasta pentru detractorii nemembri ai SCMD!:):)
    S-ar merita o minima recunostinta pentru SCMD, fiind prima organizatie civica din Romania care protesteaza public impotriva intentiei de impozitare si inghetare a tuturor pensiilor, inclusiv ale imberbilor care macane portocaliu si izmenar pe toate site-urile.

    RăspundețiȘtergere
  42. am aruncat o privire pe site-ul scmd ca sa vad "noutati"Baietii astia o trag cu copy/paste de te apuca greatza
    gata am un film bun de de vazut
    Ne vedem cand ne-om vedea!

    RăspundețiȘtergere
  43. ce faci "polonezule" planox? copy/paste??
    vezi ca mai e o alianta si in Taiwan "originalule"

    RăspundețiȘtergere
  44. Românii e nişte rataţi. Uitaţivă la voi şi-o să vă regasiţi în toată umilinţa şi neputinţa acestui neam, toţi, fără excepţie!
    Graurus Asparagus
    PD. Dacă graurele ăl bătîn nui bun la scris şii dead, luaţil pe grăuraşu ori grăuretele! Clar? Saude Dogaru, ArpaCaşu, Rînciogaşu, Cezăraşu, Akordaşu, Steli-caşu, Strîmbaşu şi A-Re(î)daşu?

    RăspundețiȘtergere
  45. Asparagus
    Cum de te umilisi cu atatea greseli de scriere, ca un ratat al scolii romanesti?

    RăspundețiȘtergere
  46. @ Neacsu spunea...8 octombrie 2011, 09:12
    "Cand profesorii au ramas fara salarii si li s-au inchis scolile, nu am protestat, ca nu eram profesor. Cand oamenii au protestat ca se inchideu spitalele , nu am protestat, ca nu eram in spital."
    Domnule, dacă le tratăm pompieristic, vă dau dreptate, dar...trebuie să punem în ecuaţie toate cunoscutele! ... şi nu mai departe trebuie să luăm în calcul atitudinea total nelalocul ei a sindicatelor din învăţămât faţă militarii activi şi rezervă în anii de graţie 2007-2009 pe toate posturile de televiziune! ...Amu, de ce să mă bag în borşul lor ?
    Şi domnule Neacşu, credeţi că un guvern închide şcoli şi spitale aşa din senin, fără a exista cercetări în prealabil pe aceste segmente despre eficienţa acestor entităţi! ... despre numărul copiilor, rata natalităţii, eficienţa spitalului. Nu cred domnule!... Ştiu că astfel de măsuri sunt dureroase şi neplăcute, dar ar fi mult mai dureroase dacă nu s-ar lua! ...odată trebuie să înceteze această risipă a fondurilor publice. Cum se explică faptul că, banii alocaţi la sănătate sunt de 4 ori mai mulţi, dar calitatea actului medical a scăzut...nu e ceva putred în zonă cu pricina?

    RăspundețiȘtergere
  47. Baze109
    Matale in ce tara traiesti ?
    Ce spui acolo de calcule si cercetari in prealabil ? Tu ai citit ce ai scris? Ceausescu a murit de mult. Atunci se mai planifica ceva . Acuma nu se planifica decat banii la partid si cei cei proprii. Intrebi unde sunt banii din sanatate? Pai intreaba-i pe directorii de spitale ( toti ai partudelor de guvernamant) si pe cei din conducerea Casei de sanatate (PDL-ist si el) . Intreba-l pe fostul ministru al sanatatii de ce a demisionat. De ce a plecat din guvern ? Ghici! De ce s-au certat PDL cu UDMR ? Ghici ! Ce au negociat cand au schimbat ministrul sanatatii ? Ghici !Asa ca domnule nu ma vorbi prostii, ca te rad si curcile.
    In plus, toti sefii de inspectorate scolare si de scoli si licee sunt numiti pe criterii politice. Cum gestioneaza ei aceste institutii? Singura lor grija e sa nu faca profesorii greva , sa ii ameninte cu destituirea daca ies in strada. ATAT.

    RăspundețiȘtergere
  48. BUNA DIMINEATA,
    1. M-am gandit mult inainte sa scriu. Am citit toate comentariile. AM RAMAS CU UN GUST AMAR. Oare toti care posteaza sunt militari? E posibil asa ceva? Sa ne balacarim in laturi? Nu am postat de foarte multa vreme pe acest blog. In schimb il urmaresc. Am senzatia ca toti vor sa tina palaria... senzatie falsa. De fapt, fiecare doreste sa-l ajute pe cel care are palaria sa o tina mai bine. Intentia este admirabila, precum si rabdarea d-lui Burcu de a citi toate ineptiile debitate de anumiti anonimi. Problema e ca izmenele se spala acasa, mai bine zis, in casa si nu in mijlocul ulitei. Readuc in atentie spusele lui Mihai Eminescu / DE 2000 DE ANI NI SE SPUNE SA NE IUBIM IAR NOI NE SFASIEM/. Scuze pt. ortografie, nu-mi functioneaza toate tastele, fac si eu ce pot. Problema noastra este micsorarea pensiilor NOASTRE si nu cat de mici sunt ale altora, care, din varii motive, la au asa, dar asta nu ne priveste. Iar daca a fost lume putina la miting, eu am apreciat cam 2500 persoane, chiar 3000, luand in considerare dinamica mitingului, ceea ce se apropie de cifra estimata de SCMD.Ma intreb UNDE AU FOST COLEGII NOSTRI DIN BUCURESTI? Pentru ca, daca erau doar jumatate din membrii SCMD bucuresteni, ALTUL ERA SCORUL. APRECIEZ IN MOD DEOSEBIT SPEACH-UL D-LUI GENERAL POPESCU, pe care am avut onoarea sa-l cunosc in imprejurari tragice / inmormantarea slt. MIHAIL ANTON SAMUILA, coleg si prieten/. APRECIEZ COLEGII CARE, PRIN PREZENTA LA ACEST MITING, au facut dovada ca nu sunt niste oameni de paie ci niste luptatori. Imi mai pun intrebarea - CATI DINTRE CARTITORII DE PE ACEST SAIT AU FOST PREZENTI LA MITING??? E usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune... dar si mai usor este sa distrugi ceea ce incearca altii sa construiasca... De altfel, se stie prea bine ca in Ronanica noastra, daca bate unul un cui, apar sapte care invoca varii motive, ca nu e drept, ca nu e la locul potrivit, etc. Ai dracu' cartitori - NICI UNUL NU VEDE CA CUIUL E BATUT.
    OK. Iertati-ma ca v-am plictisit - e parerea mea.
    2. Multumesc d-lui Burcu pentru publicarea articolului meu de pe SCMD BEIUS. Nu am nici un merit decat ca am amintit ce spunea badica Lancranjan, Dumnezeu sa-l odihneasca, in cartea FIUL SECETEI.
    Am onoarea sa va salut, stimati colegi /numai pe dumneavoastra/. Pe ceilelti, care se baga unde nu le fierbe oala, Dumnezeu sa-i ierte ca eu ii iert si-i inteleg.
    Va doresc o duminica frumoasa.
    Lt.col.r. SIMION SUCIU
    PS - Nu iau in considerare postarile anonime. Cei care posteaza si nu-si dau numele, din punctul meu de vedere, sunt niste lasi. Cum ar zice Eminescu - Voi sunteti urmasii Romei/ Niste lasi si niste fameni/ I-e rusine omenirii/ Sa va zica voua oameni. Dar, poate nu-i intereseaza punctul meu de vedere. PE MINE DA.
    P.P.S. Nu uitati - NUMAI IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI.
    Inca odata, sa aveti o DUMINICA FRUMOASA. VA RESPECT.

    RăspundețiȘtergere
  49. @Buna dimineata
    Deasemenea si eu "APRECIEZ" incercarea de marketing comercial.
    La care hypermarket sunt promotii??
    Cate?.... spre 3000 sau poate 5000 sau poate 8000??....asa din "dinamica"

    RăspundețiȘtergere
  50. @
    Da ,"CA CUIUL" l-ati batut aiurea si va dati cu ciocanu in deshte,nu vede nimeni??
    Sa aveti o zi frumoasa ca aici ninge binisor.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri