Google Translate

vineri, 21 octombrie 2011

SCMD. REZOLUTIA Consiliului National al Reprezentantilor SCMD Alba Iulia - 20.10.2011


Intrunit statutar in zilele de 18-20 octombrie 2011, la Alba Iulia, Consiliul National al Reprezentantilor SCMD (CNR) a votat in unanimitate, la primul punct al ordinei de zi, raportul privind activitatea desfasurata de SCMD in perioada iulie 2010-octombrie 2011, raport prezentat de catre presedintele SCMD. La dezbaterile pe marginea raportului s-a aprobat initiativa Comitetului Director (CD) de a se acorda un cuantum de 30% din cotizatii catre filiale, cuantum care va ramane acelasi si in anul 2012. In mod expres, acelasi cuantum pentru anul 2012 a fost dezbatut si votat la sfarsitul lucrarilor. S-a votat, de asemenea, ca filialele mici si cele nou infiintate sa fie, ca si pana acum, sprijinite financiar pentru desfasurarea activitatilor sindicale.
CNR a aprobat decizia luata de catre Comitetului Director in anul 2011, de a se sprijini cu o suma de bani familiile membrilor SCMD, in caz de deces al acestora, la cererea filialelor. Prin vot unanim s-a hotarat sa se acorde acest ajutor si in 2012, cuantumul fiind stabilit in functie de disponibilitatile financiare ale SCMD.

La punctul 2 al ordinei de zi a fost dezbatut Regulamentul de organizare si functionare a SCMD (ROF). Dupa ample dezbateri, propunerile de modificare si completare au fost introduse imediat in cadrul proiectului si, in final, ROF a fost aprobat cu majoritatea voturilor (s-a inregistrat un singur vot impotriva).

S-a votat ca punctele 4 si 6 ale ordinei de zi, respectiv prezentarea bilantului contabil pe anul 2010, rezultatul controlului intern si proiectul de buget de venituri si cheltuieli, sa fie prezentate prioritar. Acestea au fost sustinute de catre vicepresedintele SCMD, Gl. Mr. (r) Nastase Constantin, care a raspuns si intrebarilor privind masurile luate de CD, acestea fiind votate in unanimitate.

La punctul 5 al ordinei de zi, s-a constatat ca adoptarea ROF-ului face imposibila continuarea activitatii Comisiei de cenzori, date fiind noile cerinte legale. In aceasta situatie, CNR a aprobat atat activitatea comisiei cat si solicitarea membrilor comisiei de a li se retrage aceasta calitate. A fost aleasa o noua Comisie de cenzori in urmatoarea componenta:

1. Lt. Col. (r) Sturza Alexandru – Filiala 1 Deva
2. Mr. (r) Ghinescu Cornel – Filiala 1 Ploiesti
3. Mr. (r) Balaiita Sorin – Filiala 1 Alexandria

In prima sa sedinta, comisia de cenzori si-a desemnat presedintele, in persoana dl avocat Balaiita Sorin, care are si calitatea de expert contabil autorizat.

La punctul 7 al ordinei de zi – hotarare asupra petitiilor, apelurilor si propunerilor adresate CNR in perioada iulie 2010-octombrie 2011, CNR a luat in discutie cererile de demisie ale Lt Col (r) Cobuz Elena, vicepresedinte SCMD si Col. (r) Monac Constantin, Secretar general al SCMD. CNR a aprobat in unanimitate decizia CD de a se proceda in conformitate cu Statutul si legislatia in vigoare, respectiv suspendarea pe un an de zile a celor doi petitionari, acestia urmand sa-si pastreze calitatea de membri ai SCMD.

De asemenea, a fost prezentata situatia doamnei vicepresedinte Lt. Col (r) Winzer Ana, a carei suspendare a fost prelungita pentru inca un an, masura care se incadreaza in competentele CD.

A fost dezbatuta si petitia Col. (r) Icleanu Dragos, membru SCMD, transmisa prin e-mail, decizia CNR fiind aceea ca dl Col. Icleanu sa fie pus in discutia Adunarii generale a Filialei Sector 6 Bucuresti, care va informa CD cu privire la masurile luate impotriva domniei sale. La acest punct, s-a propus, din partea filialelor teritoriale si s-a votat in unanimitate ca filialele sa ia masuri imediate impotriva membrilor care au continuat si continua sa pericliteze prin activitatea lor, desfasurata in interes personal sau extern, imaginea si existenta sindicatului. S-a votat in unanimitate sa se ia masuri impotriva acelora care au sustras si refuza sa predea documente apartinand sindicatului. S-a votat in unanimitate sa se ia masuri impotriva celor vinovati de scurgeri de informatii din Sindicat si, de asemenea, masurile legale impotriva celor care au de restituit sume de bani sau bunuri materiale, obiecte de inventar si active fixe apartinand sindicatului.

La propunerea filialelor din teritoriu s-a votat cu majoritate de voturi (3 voturi impotriva, din parte filialelor din Capitala), sa fie anulat fondul de premieri de 10% din sumele destinate filialelor, acestea urmand sa valorifice cele 30 de procente care le revin, exclusiv pentru activitatile de sindicat, chirii, etc.

La propunerea presedintelui SCMD, CNR a aprobat in unanimitate ca SCMD sa se implice cu toate fortele in lupta impotriva reformei administrativ-teritoriale - premisa a desfiintarii Romaniei prin federalizare, si pentru sustinerea oricaror initiative de referendum in aceasta chestiune.

CNR a aprobat in unanimitate solicitarile CD privind:

· Mandatarea CD pentru aprobarea, la inceputul anului viitor, in functie de incasari, a proiectului de buget;
· Trecerea, acolo unde este cazul, de la conventii civile la contract de munca pentru personalul tehnic al SCMD, cu respectarea legislatiei in vigoare, prin organizarea de concursuri, pentru ocuparea functiilor remunerate si incheierea de contracte de munca numai pe perioade determinate.

S-a constituit, conform punctului 9 al ordinei de zi, Comisia de solutionare a contestatiilor, formata din:

1. Col. Racasan Stefan – Vicepresedinte SCMD
2. Col Tudosie Stefan – Presedinte Filiala 1 Sibiu
3. Plt Adj. Petcu Daniela – Presedinte Filiala 1 Sector 5 Bucuresti
4. Col Pricina Valeriu – Vicepresedinte SCMD
5. Col Iancu Valerica- Presedinte Filiala 1 Sector 2 Bucuresti
6. Col Gurau Petru – Presedinte Filiala 1 Braila
7. Cpt Cdor Burneiu Dorel – Presedinte Filiala 1 Caracal
8. Col Aromanesei Radu – Presedinte Filiala 1 Timisoara
9. Col. Mandasescu Horatiu – Vicepresedinte Filiala Sector1 Bucuresti

Aceasta comisie urmeaza sa-si aleaga presedintele, la prima sa sedinta.

In ceea ce priveste strategia SCMD pe 2012, conform aprobarii de modificare a ordinei de zi, punerea in discutie a acesteia a inceput in seara zilei de 19.10.2011, prin abordarea relatiilor cu partenerii de dialog social, si a continuat in sedinta din 20.10.2011.

S-a subliniat necesitatea actionarii in vederea incheierii de contracte cu statut preferential pentru membrii SCMD, cu societati comerciale, banci si alte firme in vederea absorbtiei ca forta de munca si calificarii, acolo unde este cazul, prin cursuri gratuite pentru membrii SCMD.

In ceea ce priveste sanatatea, s-a aprobat actionarea in instanta de judecata a Guvernului, pentru nerespectarea prevederilor legale privind asistenta medicala gratuita pentru militari si familiile lor precum si neasigurarea gratuita a medicamentelor.

Referitor la patrimoniul Armatei, s-a aprobat generalizarea eforturilor de aparare si recuperare a proprietatilor imobile care au apartinut organizatiilor si structurilor militare.

Un obiectiv important va ramane in continuare primirea de noi membri si diversificarea metodelor de asistenta juridica, sub coordonarea si strategia unica elaborata de catre Departamentul juridic al SCMD pentru fiecare proces in parte. Aceasta este o dorinta expresa a tuturor reprezentantilor filialelor, pentru ca numai sub coordonarea stricta a Departamentului juridic membrii SCMD pot fi protejati in relatiile cu Guvernul si avocatii. Activitatea Departamentului juridic a fost expusa pe larg de catre Lt Col (r) Caloian Monica, sef al departamentului, care a raspuns pe larg tuturor intrebarilor in scopul clarificarii strategiei SCMD in acest principal domeniu.

De asemenea, obiectiv prioritar va ramane atragerea societatii civile si organizarea acesteia pentru actiune, in jurul programului numit PLATFORMA CIVICA, sprijinirea sau nu a unor canditati la viitoarele alegeri fiind conditionata de adoptarea de catre acestia a respectivului program. Pe larg, dupa ce presedintele SCMD a adus clarificari in ceea ce priveste strategia coordonarii de catre SCMD a societatii civile, Col (r) Pricina Valeriu, vicepresedinte SCMD, a explicat strategia SCMD in domeniul contracararii ofensivei imagologice si psihologice declansata de Guvern impotriva pensionarilor militari - in mod special, si a pensionarilor - in general, dar si a salariatilor, atragand atentia ca SCMD incepe sa devina un obiectiv prioritar strategic al Puterii, de infrangere a oricarei rezistente.

La concluzii, presedintele SCMD a subliniat ca, pornind de la un mic grup de militari in rezerva, SCMD a ajuns deja un fenomen social de masa si un fenomen istoric, pentru cea mai mare parte a natiunii romane el reprezentand ultima speranta, iar pentru fortele politice, un partenere de dialog si negocieri.

Textul rezolutiei a fost prezentat, discutat, completat si aprobat la incheierea lucrarilor CNR.

Alba Iulia, 20.10.2011
Publicat de Sindicatul Militarilor
Sursa: 21.10.2011

REZOLUTIA Consiliului National al Reprezentantilor SCMD Alba Iulia - 20.10.2011

Comentariile, va apartin!
Admin

86 de comentarii:

  1. TOP GUN
    ELENUSH,
    Bagai de seama ce sfaturi pertinente iti dadu amicul nostru,bunul si dragalasul Stelica,imi faceam probleme asupra sanatatii lui,zic dom'le,daca nu i-a ramas osul de stavrid a lui Cezarica ,jucaus si el de altfel,si nu s-a virusat cand compune el cate un mail,ei atunci, putem sta linistiti cu corazonul!!!!!Deci ,tu nu esti o columbofila inraita si nici o fumatoare inraita,tu foloseste draga mailul ,spre disperarea rautaciosilor!!!!!!
    Deci Stelica,se erijeaza si extinde aria curiculara de la nepot, la noi astialalti,deh,dadaceala si teacher-reala ii consuma multe calorii si multi neuroni si asa extenuati,asa ca, din cand in cand mai baga un shortcut,adica o minciunica de proximitate ,ne pune pe noi pe piste gresite!!!!!!Asa bunaoara ,se credea 'aclimatizat' pe plaiurile Begai,pai la naiba cum venea el la intalnirile cu tine de la TIMISOARA,via BUCURESTI,cu avionul,deci o cheltuiala la buzunar,sau daca pensioara si asa e mica,facea un efort cu trenul,deci timp irosit aiurea,peste 8 ore,ceva e putred in DANEMARCA.....!!!!!!Pe infomilitar ,imi raspundea mie ceva cu statul si privatul ,ca are colegi,generali,care odata iesiti la pensie,predau in univ .particulare.....Pai,la naiba Stelica,fieful univ.particulare e in Buc.nu la Timisoara!!!!!!Deci Pinochio,pardon Stelica,generalii astia ,colegii tai sunt bucuresteni,serios,numele mari sunt ori, in gasca lui Basescu,sau au fost,ca i-a matrasit base de la actori la figuratie,ca n-aveau voie sa aiba si pensie barosana si sa fie si consilieri,da???????Asa ca retine odata ptr.totdeauna ca daca minti,la naiba ,macar retine ce-ai mintit ca te prindem cu ocaua mica,si doar tu lupti ptr.dreptate si adevar si alte blablauri si nimicuri de astea de nu-ti folosesc la nimic, nici in viata ,nici in toilette,epic,nu??????/ Stelica,ce sa-i faci asa sunt eu mai carcotas si nu pot sa las pe datorie,dar daca tot mi-ai ridicat mingiuta la fileu ,ghinionul tau!!!!!!! Eu stiu ca esti mai puriu asa,ca te-a lasat si laptopul si PC,dar o reminiscenta de la DIM,tot ti-a mai ramas,asa ca la naiba fa si tu odata sa se potriveasca minciunile, daca tot vrei sa ne derutezi si sa ne pimbi pe piste gresite si sa ne duci cu zaharelul,asta de amoru'artei!!!!!!
    WEEKEND EXCELENT SI,SA FITI IUBITI FOR EVER!!!!!!
    P.S. Am vrut sa plasez commentul mai inainte cu vre-un sfert de ora dar adminelu’,mi-a luat-o inainte,c-asa-i in tenis!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rai mai sunt presedintii astia de filiale!...
    In loc sa ne ofere un spectacol cu paruieli si injuraturi, uite ca au votat, in unanimitate, si ROF-ul, si activitatea organelor de conducere, si cate a mai vrut Dogaru...
    Pacat, s-a ratat un spectacol! Si, zau, cand ma gandesc la cat de amarat trebuie sa fie Neacsu, ma incearca si pe mine parerile de rau!
    Dar lasa, ca se va razbuna el - ii va da in judecata pe SCMD-istii care nu tin cont de opinia lui, impreuna cu eroii, nepatatii si virtuosii Monac, Winzer si Cobuz, si astfel va intra in galeria marilor eroi ai rezervistilor militari ca fiind cei care au lichidat SCMD-ul!...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar oare de ce nu l-au exclus si pe Neacsu?...
    Te pomenesti ca vor sa-l lichideze?!...

    NEDUMERITUL MILITAR

    RăspundețiȘtergere
  4. Stelian P.
    Unanimitatea asta deplina mie imi place. Imi aminteste de vremurile cind ma uitam dupa fete si cunosteam si motivul. Ma ingrijoreaza insa foarte tare punctul 9. Vad acolo o comisie formata din 9 doamne si domni, toti cadre active. Poate ma lamureste cineva si pe mine care e situatia. Ori persoanele respective au intrat in UNPR si si-au reprimit gradele furate, ori Rezolutia asta a fost scrisa si aprobata la masa festiva intre doua sticle cu tarie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ii inteleg pe cei din CD, dar nu inteleg cum CNR a putut sa ceara sanctionarea d-lui Dragos Icleanu, cel care, in exercitarea unui mandat incredintat de CD, a semnalat o serie de nereguli in gestionarea fondurilor sindicatului.
    Cand cineva demisioneaza dintr-o functie nu-l mai pastrezi in acea functie.
    Postul celui care demisioneaza dintr-o functie a unui organ ales al unei organizatii neguvernamentale ramane vacant si, pana la urmatoarea intrunire a organuli competent, daca e cazul, este desemnat un interimar.
    La CNR-ul de la Alba Iulia se impunea completarea functiilor ramase vacante prin demisii din CD.

    In ce temei demisionarii au fost suspendati din functii pe care, de fapt, nu le mai exercita?

    RăspundețiȘtergere
  6. Stelica ,
    SCMD are putere mai mare decat UNPR. UNPReii isi avanseaza cadrele in rezerva, pe cand SCMD eii ii reactiveaza. Pai ce se compara istoricu cu veselaru? Nu se compara nu ?
    Si apropo de vot , cred ca votul ala contra a fost al cuiva din CD , la rugamnintea lui Dogaru, ca sa nu se prinda lumea ca e ca la partid.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce facem fratilor, ca acuma il judeca in BOB pe icleanu pentru ca a vrut sa ii informeze cum e cu controlul. Care urmeaza ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 18.52.
    Va era frica de paruieli si injuraturi ? Ete buba . Pai de ce ? Ca doar nu era nici un motiv nu?
    Dar asa de curiozitate, daca toate au fost asa linistite, conform programului, ROF a fost dezbatut in filiale si apoi rescris de initiatori, ce s-a mai discutat pe 19 o zi intreaga ? Nu era totul clar, nu tinuse conducerea cont de propunerile filialelor ? Cam nebuloasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma insel eu, sau pe neacsum l-au trimis "inapoi", sa-l judece si sa ia "masuri cu indisciplinatul" filiala?! Ciudata solutie!

    RăspundețiȘtergere
  10. La pomul laudat, sa nu te duci cu sacul!
    O Rezolutie de doi bani, o rezolutie care nu descalceste problemele, plina de "greseli juridice", din care sindicalistul de rand nu pricepe nimic! Doar ca ... CD este si ramane: "Acelasi film prost si mai mult decat atat"! O "durabila manarie" financiara!
    Dormiti linistiti, CD vegheaza!

    RăspundețiȘtergere
  11. Scelalaituri,atat se mai aude!La oase !!!Ha ha ha ,ce v-am tras-o.Voi cand faceti un sindicat al idiotilor?
    Pe cine mai intereseaza soarta de sindicalist alui neacsu?Dogaru l-a ignorat si nu l-a exclus.Mai ,mai si of.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bei, bei singura salvare a noastra sta in organizatia de tineret a SCMD-ului aia ca a PRM-ului: tinere sperante pina la 80 de primaveri condusa de Cezar, CurDeLeone si Stelian P-nu tzapul, alalalt...bunicul din Scufitza Rosie!
    Patlagica

    RăspundețiȘtergere
  13. Am o intrebare :
    SCMD lupta pentru apararea sau desfiintarea statutului si drepturilor cadrelor militare si respectarea demnitatii si valorilor sistemului militar ? Pentru cei care spun da, eu le spun ca nu .
    Cititi cine face parte din comiisia de rezolvare a cererilor:
    plt Ddj. Petcu Daniela. Ce va face doamna plt maj ? Va judeca cererile si cauzele unor ofiteri. Si va discuta reclamatiile, sesizarile, contestatiile acestora. Deci Colonelul va fi judecat de plt maj. Nu e asa ca e conform statutului cadrelor militare si respecta demnitatea cadrelor si ierarhia militara ? In rezerva sau nu, SCMD lupta pentru pastrarea legaturii cu armata si pastrarea gradelor militare . De ce ?Ca sa isi bata tot ei joc de ele ? Imi e greata !
    PSL

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim 49.
    Replica ta seamana cu a lui Basescu . Numai ca el a dat o replica din filmul Cu mainile curate.A ta este din filmul Cu mainile Murdare.Oricum replica ta arata ca te bucuri enorm ca ati scapat usor . Vezi ca te bucuri prea devreme. Mie mi se pare ca va-ti traso singuri.Nici nu stiti ce va asteapta. Iar Dogaru nu l-a ignorat pe Neacsu. Il ignora, daca nu scria pe blogul sindicatului ce a scris despre el. Mie imi pare ca lui Dogaru i-a fost frica de Neacsu ! Asa vorbeste lumea prin Bucuresti. Tu nu mergi pe strada asta ?

    RăspundețiȘtergere
  15. mai,mai tuturor le e greata mai ales kkti-lor de anonimi,alde patlagica si alte zborshituri
    Eu ma distrez pe cinste!Pe bune!
    @PSL
    Asta cu "plotonera" cu general "sub buric" fu buna bai oltene hi,hi
    Vezi cum vorbesti ca isterica are in "subtordine"
    la ea in filiala nu mai putin de 7(sapte)colonei....si toti sunt pres de sters picioarele.vai de ei si mama lor!!
    o seara buna!!
    PS gheneralu' il tine acasa pe post de papagal,ca-l vazui si la TV mai de multisor cand ea cotcodacea la A3 si el luase moaca de prost

    RăspundețiȘtergere
  16. Si ca sa scurtam limbarita;
    asteptam cotizatiile pe 2012.Pam,pam!
    atunci sa vezi disperare urlete si acuzatii !!
    Ca lumea pleaca pur si simplu.Imbuibatii inca mai traiesc din "slanina" de peste vara,da se termina si aia si urmeaza sa dea cu "subsemnatu' hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 20.49.
    Nu putem face un sindicat al idiotilor, pentru ca nu e voie sa fie doua sindicate pe aceeasi ramura de activitate. Ne-ati luat-o inainte. Ne resemnam.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim 20.32. Neacsu scapa. Acuma il judeca pe Icleanu . Nu vezi ce spune tipul ala de la 20 49? Zice ca Dogaru l-a ignorat pe Cashu. Ma intreb daca o fi statutar. Deci daca inteleg, cei care vor sa plece din sindicat si isi dau demisia, sunt suspendati. Iar cei care arata ce vraji face Dogaru, sunt pusi in discutia BOB si apoi ignorati sa le crape obrazul de rusine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Admin,
    Gata mama, inchide casa de pariuri. Nu l-au exclus pe cshu, scoate-l de la urna ca se sufoca. Sa dea de baut, ca cine stie, poate l-am scapat si noi cu votul nostru. Pune mneata o vorba buna sa dee si el o tuica .

    RăspundețiȘtergere
  20. Cashu nu da nimic...
    El da d'alea cu; "dumneata" nu stii nu poti nu vrei
    niciodata nu spune ,"dumneavoastra"
    Da'l iertam ca e capos!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu l-au uitat pe Cahu, dar vor mai intii sa-l "prelucreze" putin la filiala, sa-l faca CashCaval.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mai oameni buni, dar daca Cashu-i PRM-ist, ai? Daca-i de-a lui Vadim noul frate de cruce al lui Dogaru?

    RăspundețiȘtergere
  23. Mie in cariera doar cativa(putini sefi) mi-au zis dumneata(si atunci cu juma de gura) in rest mi s-au adresat cu dumneavoastra.
    Sa va amintesc modul de adresare din RDM ??

    RăspundețiȘtergere
  24. Corleone mai fugi taica pe Infom ca te cauta "baietii veseli"...

    RăspundețiȘtergere
  25. Va fac oferta prospatura!!
    Miron Cozma si-a tras partid.Se numeste Partidul Social Democrat al Muncitorilor.Pe bune :)

    RăspundețiȘtergere
  26. CorcodeluDeLeone te-ai culcat, ori de "Noroc" te-ai impiedicat?

    RăspundețiȘtergere
  27. Don Corleone
    Lasa bre ca unii nu spun decat dumneatu.Dar tu cand injuri cum spui, duceti-va in p mamii dumneavoastra? Sau asa spuneau doar sefii ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Uite ca aparura si anonimii de serviciu ai scmd
    Cam tarziu tovilor cam tarziu.Va plateste nea ala degeaba

    RăspundețiȘtergere
  29. Hakordelu Harzapelu de noroc nu s-a-mpiedicat ci in dinsul a calcat.

    RăspundețiȘtergere
  30. Nea Admin, daca tot ti-i drag sa-l tii pe Casu in drapta sus pe blog, fa-i si o poza, sa-l vaza toata lumea cat de chipes este.

    TOP MODEL

    RăspundețiȘtergere
  31. Da fara uniforma de tobosar si statie radio l;a ureche....

    RăspundețiȘtergere
  32. Hei, omu de la 12,13! O poza cu Cashu, dar fara tilifon si halat de apv-ist!

    RăspundețiȘtergere
  33. Vedeti-va de treaba, Carcotasilor, ca veti pati ca Huidu! Situatia lui Neacsu este inca nedeslusita! Voi nu stiti sa cititi? Voi nu ati vazut ca Dogaru (speriat de un proces anuntat!!), l-a trimis din nou in "corzile" Filialei Craiova, sa ia ei masurile ce se impun cu cei care "gandesc altfel"? Votul trebuie sa continue! Se pare ca cele 8 zile ramase, vor fi insuficiente! Filiala nu cred sa se pronunte in acest termen! Asa ca ... lasati carcoteala!

    RăspundețiȘtergere
  34. Iubirea, grija fata de Neacsu, va face sa nu vedeti aberatiile din atat asteptata Rezolutie?!
    Nu este treaba mea, dar stau si ma intreb: chiar asa? Nimeni nu vede, nimeni nu pricepe?

    RăspundețiȘtergere
  35. Anonimule de la 22.10 15.59 ...
    Pai , daca un individ gindeste altfel decit organizatia din care face parte ... inseamna ca cineva (ori el , ori organizatia) a gresit atunci cind s-a inscris/a fost cooptat in respectiva organizatie .

    Tu te inscrii in partidul OTV daca nu esti de acord cu ceea ce se face acolo ?

    Ca sa nu mai spun : cind , intr-o familie , apar divergente de opinii ... se produce divortul ... In nici un caz , sotul care se crede Fat Frumos/cel mai curat/cel mai destept/cel mai mai ... nu ramine casatorit ... dar striga pe toate drumurile ca celalalt este urit/prost/curvar ... asa ceva poate face numai un "sot" timpit de tot ...

    RăspundețiȘtergere
  36. Saraci cu duhul!Nu beneficiati nici de ...prosti dar multi!Ce mai stiti de Dogaru,ca neacsu ne spune el!
    Apropo:Sindicatul idiotilor e in curs de facere.Nu stiati,va laudati degeaba ca umblati prin maruntaiele netului.Raman la ideea ca reprezentati idiotenia in forma ei gregara.
    Ati vazut cate voturi a avut ,intro forma sau alta camaradul neacsu?Cam atat reprezentati adunatura de neimpliniti de aici.
    Si ce-o sa faceti ,ca latratul s-a terminat?Cred ca ce stiti mai bine:va mancati intre voi,cum ati facut si pana acum.Ma mir ca dumneata Neacsu te asociezi cu toti pierde vara!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. In oricare dintre variante/solutii, d-l Neacsu nu este si nu va fi: un "sot" timpit! Ratiunea Votului de pe acest Blog, tocmai asta este: sa stabileasca cine este/sunt "tampitul/tampitii"!
    CD sau BOB? Oricum, noi nu am Votat "vinovatia" lui Neacsu, deoarece NU exista! Delictul de opinie, este numai in capul celor care nu admit dialogul, comunicarea! P.S.: Interesant este ca "majoritatea" celor care au VOTAT cred ca d-l Neacsu "nu va fi dat afara"/cred in NORMALITATEA la cap a celor care se tot chinuie sa-l judece pentru ca le arata din interior greselile, abuzurile si chiar magariile!

    RăspundețiȘtergere
  38. @ano 16:42 ;
    Chiar nu iti este jena de "limbajul" pe care il folosesti? Eu stiu ca in "ograda" voastra este "limba oficiala", dar nu dorim "importuri"!
    P.S.:Noi suntem oameni! Iar oamenii nu latra! Am facut precizarea, deoarece capacitatea voastra de intelegere este limitata la nivelul instinctelor primare! Limbajul fiind deja o forma/dovada a evolutiei! Nu este cazul vostru!

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonime de la 16.42 ...
    Steli p-ule ai inceput sa 'te dai dupa piersic' si nu-ti mai folosesti numele ?

    RăspundețiȘtergere
  40. Rog pe cei ce comenteaza pe aici sa nu raspunda celor ce folosesc limbaj de birjar, indiferent ce punct de vedere ar sustine. Replicile jignitoare nu merita comentate.
    Anonim 15.59.
    De unde ai inteles dumneata ca voi fi discutat in adunarea generala ? In rezolutie se pomeneste de Icleanu. Sau poate stii ceva din culise ? Oricum ar fi , nu ma sperie nici o discutie in fata Marii Adunari Nationale. Nu am comis nici o crima,nu am trecut pe linia continua, deci nu sunt probleme . Mai grav este ca se urmareste debarcarea Bursucului care a suparat padurea tutelara si pe elefanti si i s-a recomandat sa isi pregateasca bagajele. Asa finut, nu in mod direct. A fost certat pana s-a decis sa isi ia jucariile. Dar nu i s-a dat voie sa plece cu jucariile asa ca va sta pana le va da in primire. Ca asa e in tenis. Din SCMD nu pleaca nimeni cand vrea el ci cand si cum vor cei din conducere.
    Tot din culisele CNR se spune ca domnul Monac a fost "fezandat"sistemnatic cu ajutorul echipei de zgomote pana s-au convins toti ca este cel mai corupt, cel mai rau, cel mai..., ca a inselat sindicatul, ca a mancat banii sindicalistilor. Din tot ce continea raportul financiar a fost "explicat" sefilor de filiala in amanunt numai capitolul Monac, pentru ca exista si o parte referitoare la modul in care s-a sfarsit idila CD-sediu-Monac.Detaliile acestui divort au fost explicate si amplificate in asa fel incat toata lumea sa se convinga ca acolo era buba. Si uite asa a fost suspendat cand el ceruse sa fie inlocuit.

    RăspundețiȘtergere
  41. Appropo ,
    Don Corleone,
    Eu folosesc "dumneata" ca forma de respect, pentru ca nu pot spune tu celor pe care nu ii cunosc si cu care nu am stabilita o relatie de tutuire reciproca. Dumneavoastra am spus si spun celor mai in vasta ca mine si/sau de la care am invatat, invat sau consider ca am ce invata. Cum dumneata nu ai facut proba nici uneia din situatii, sper ca acest termen de politete sa nu te deranjeze prea tare. Dar daca tii neaparat, ne putem vorbi si la pers a doua plural, nu ma deranjeaza. Acest mod de adresare cand nu se impune de la sine , poate merge si impus.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ala de sus, hanonimul de la 16,42 nu-i Stelica moshul ci CurDeLeonu Hakordelu Hartzapelu! E ala de-si imparte problemele dumneata"/"dumneavoastra" cu Cashu.
    Cashtana
    PS. N-ati vazut cum Cashu si CurDeLeonu isi vorbesc conspirativ?

    RăspundețiȘtergere
  43. Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
    ===================
    Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,
    nu pentru patule, nu pentru pogoane,
    ci pentru văzduhul tău liber de mâine,
    ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
    ===========
    Nu are legatura cu Dogaru&Co!
    Ei vorbesc ca sa aiureasca!
    Libertate, democratie, comunicare ... abureli!

    RăspundețiȘtergere
  44. @Dogaru&Co!
    Inca nu ati aflat ce este cu ...
    Libertatea, democratia, comunicarea?
    Cum se "traduc" astea in "organizatia" voastra?

    RăspundețiȘtergere
  45. 22,34
    Ce democratie tovarase? Aia a catzeilor ori a dulailor? Cit despre libertate vezi de-ti baga mintile-n cap ca nu-i buna; dauneaza grav sanatatii! Nu ne supara ca-ti punem parul pe bigudiuri! Auzi la el: libertate, democratie, comunicare...
    CuCuClanu

    RăspundețiȘtergere
  46. Stelian P.

    „Vă rog să transmiteţi conducerii SCMD felicitări pentru excelenta organizare şi desfăşurare a lucrărilor CNR de la Alba-Iulia; chiar dacă uneori au fost controverse şi atitudini cam deplasate din partea unora, apreciem că în final bunul simţ colectiv al celor care au servit o viaţă Armata a biruit.
    Cu deosebită stimă ,
    Biroul Operativ al Filialei 1 Timişoara”
    22.10.2011

    Pe blogul SCMD Timisoara invitatia de mai sus lipseste cu desavirsire. Oare de ce ?

    RăspundețiȘtergere
  47. Da cine sa transmita? Ca io n-am inteles?....ca e postat pe net!Las' nene ca le dau io un Fw

    Aaaaa de fapt e doar un pic de reclama?Uite domle ce greu ma prind! Si pe vremea lu' ceasca se proceda la fel."Du-te bai si da o telegrama de felicitare",nu ca ne-ar interesa da'uite asa sa vada lumea si pe deasupra ne aparam si fundu' de sefu al mare si ramanem in posturi.Ca daca-i vine vre-o idee??:):)

    RăspundețiȘtergere
  48. Curleonule ar trebui sa-ti evaluezi dupa cite Noroace mai poti scoate , cit de cit , enunturi valabile !
    Cind depasesti 'pragul' ... las-o 'balta' ... si nu te mai baga in discutii...

    RăspundețiȘtergere
  49. @TOP GUN
    Dragul meu, ai cam ramas in urma cu stirile. Te informez ca ii decontam transportul de la Timisoara la Bucuresti si retur. Deci problema banilor era rezolvata.
    Dar am fost inlocuita de Plano10... Asta e, accept crunta realitate si .. ma consolez cu gandul ca poate, vreodata, o veni soarele si pe strada mea.

    @Anonim 21 oct. 18.52
    Stimata Doamna / Stimate Domn,
    Nu stiu (si nici nu vreau sa stiu) cum a prezentat Dl. Dogaru situatia mea la Alba Iulia. Cert este un lucru - asa cum rezuta din ce e postat pe blogul SCMD, una a vorbit cu mine si cu totul altceva v-a prezentat dumneavoastra. Nu voi comenta, e doar o constatare. Va rog sa remarcati, insa, ca incepand cu data de 29 dec. 2010, data demisiei mele din C. Director, nu am zis nicio vorba impotriva SCMD. Si am "furat-o" la greu pentru asta, inclusiv pentru ca nu mi-am motivat demisia. Deci, pot fi acuzata de orice, mai putin de faptul ca vreau sa distrug acest sindicat sau altele asemenea.
    VREAU DOAR UN SINGUR LUCRU - sa inceteze orice raport juridic dintre mine si C. Director. Suspendarea pe o perioada determinata, asa cum s-a decis la Alba Iulia, nu rezolva situatia.
    Ce se intampla? Mi se aplica art. 53 din Constitutie? In ce baza mi se restrange ... dreptul de a fi libera? Oare cei care au votat ca eu sa raman in C. Director, impotriva vointei mele au citit Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor fundamentale? Fireste ca da, ca a fost invocata de nenumarate ori in ultimii ani. Stiu domnii respectivi ca nu pot fi obligata sa fac parte dintr-o structura daca eu nu mai doresc lucrul acesta?
    Revenind (ca ma ia valul cand imi aduc aminte de promisiunile neonorate ale dlui Dogaru! in care am crezut, ca proasta! Si pe care dumnaelui nu le va recunoaste in veci!),
    Nu ma consider "virtuoasa si nepatata", am si eu puzderia mea de defecte. Dar, ma repet - doresc sa nu mai existe niciun fel de raport juridic intre mine si C. Director si din acest motiv voi face tot ce este omeneste si legal posibil sa realizez acest lucru, fara a aduce vreo atingere sindicatului. Daca acest lucru nu se poate realiza pe cale amiabila (si cred ca nu se poate), voi merge mai departe.
    PS De unde ideea ca daca se modifica componenta C. Director, se desfiinteaza/se poate desfiinta SCMD? DACA ar fi vrut cineva din tara asta sa desfiinteze SCMD pana acum, ar fi facut-o de zece ori, nu o data! Rog cititi caile de atac din C.pr.civ. si convingeti-va!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. @ano/kkt 11.43
    te-a lasat dogaru de serviciu la sediu??nasol de tine tocmai azi.
    Baii ce te mai oftici!!hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  51. @11:43
    vezi ca la sect 5 e de serviciu d-na plt adj.Da-i ei raportul colonele nu mie.

    RăspundețiȘtergere
  52. @ELENA ,
    Multumim si sa fi iubita!
    Un lucru insa: ce treaba are Plano10?
    Unde, cand si cu ce te-a inlocuit el pe tine?
    Asta daca ... ni se poate spune si noua!
    P.S.: Apreciez la maxim sinceritatea ta, chiar daca (dupa cum si tu recunosti), e usor tardiva!
    Oricum, mai bine mai tarziu, decat niciodata!
    Dogaru, prea ne-a facut pe toti albie de porci!

    RăspundețiȘtergere
  53. Elena,
    Ti-a trebuit un an de zile, ca si lui Icleanu, ca sa intelegi ca unii oameni nu inteleg de vorba buna, ca onoarea sau bunul simt nu ii caracterizeaza, sau ca orice incercare de rezolvare pe cale amiabila este interpretata drept slabiciune sau teama. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Ca sa nu mai spun ca si cei de pe margine pot interpreta fiecare in felul lui sau de pe pozitia lui.Ai grija insa ca orice incercare de a face ceva impotriva vointei .. supreme va fi taxata ca atac la adresa interesului sindicalistilor. Sa nu cumva sa fii facuta responsbila pentru toate oalele sparte de CD pana la plecarea ta de acolo, asa cum este facut responsabil domnul Monac acuma.S-ar putea ca Neacsu sa fie considerat copil de ţâţă pe langa ceea ce vi se va pune voua in cârcă.
    In ceea ce priveste soarta sindicatului daca se ajunge la judecatorie, aceasta ... problematica a fosat ridicata si intretinuta chiar de cei doi corifei din frunte. Ei au spus-o prima oara acuma un an, ei au intretinut-o, ei se tem. Or fi stiind ei ceva ce stiu foarte putini.Oricum faptul ca au continuat sa va forteze o legatura cu CD impotriva vointei voastre spune mai mult decat e necesar.

    RăspundețiȘtergere
  54. Apropo, Elena , ce parere ai de cazul expus pe blogul meu. Ca jurist.

    RăspundețiȘtergere
  55. @Anonim, 13.56
    Nu pot sa spun, ca sunt mahnita!!!! Am detaliat pe blogul lui Plano10.
    Sper ca pe-aici se stie de gluma!
    @Neacsu
    Am marele defect de a crede in oameni si in cuvantul lor. Am marele defect de a incerca sa nu fac rau, chiar cu riscul de a ma expune eu. Maaaama, si ce-o fur pentru asta! si ce sunt facuta in toate felurile! Dar asta e...
    Am citit (parca ti-am mai declarat ca fac zilnic "apelul" blogurilor militare) ce ai postat. Subiectul merita analizat in detaliu (o sa revin pe tema asta, ca e prea importanta), dar ca prima observatie - iata de ce e necesar sa se ceara judecarea in lipsa. Asta nu inseamna ca avocatul are dr. sa lipseasca de la proces. Dar, pentru cazuri absolut imposibil de prevazut, esti acoperit.
    ELENA

    RăspundețiȘtergere
  56. Cashule hai ca deja ne-ai plictisit! Daca nu-ti convine sinicatul berbecului de dogaru fa-ti altu si lasa-ne*-n plata Domnului! Ia-l si pe betivul ala de Serban-Cur de Leu/Akord sau cu dracu i-o zice si duceti-va unde ....mutu....surdu...roata!

    RăspundețiȘtergere
  57. Elena,
    Cazul e mai mult decat o simpla chichita procedurala. Vezi tu, avocatii, dupa ce ca sunt platiti sa te apere, deci platiti sa isi faca meseia, mai cer si un spor sau norariu de castig, de parca omul i-ar plati sa piarda, nu sa castige in onorariul platit in avans.Uite altii care cer banii in avans....ca .. SCMD. Deci pe langa faptul ca nu s-a achitat de datoria fata de client( cine il penalizeaza?) in cazul nostru se mai pune si problema departamentului juridic, cel care trebuia sa rezolve problema delegarii. Cineva spunea ca acest caz nu e singular, dar -si mai grav- ca ar fi premeditat.Matale care o cunosti pe sefa departamentului juridic , poate o convingi ca este in interesul ei sa dea o explicatie, eventual pe blogul SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  58. Stelian P.
    @ELENA
    Formularea din postarea dvs. "..una a vorbit cu mine si cu totul altceva v-a prezentat dumneavoastra..." este expresia mai delicata a formularii "minte de pica tencuiala" ?

    RăspundețiȘtergere
  59. @Stelian P
    Doamne, nu vreau sa fac astfel de acuze! dar eu am vorbit cu dl. Dogaru inainte de sosirea colegilor la A. Iulia un lucru (pot prezenta desfasuratorul de la tf meu de Vodafone, daca cineva are dubii. Inregistrarea nu o am, da' o putem cere de la cei care ne asculta). Cum am incetat sa mai fiu credula, vazand si rezolutia CNR, m-am interesat si eu de felul in care s-a pus in discutie cazul meu (care, la drept vorbind, nu necesita mai mult de un minut, maxim 3: Cobuz si-a dat demisia. Luati act de asta. trebuie ales un alt vicepresedinte pe pb juridice. Suntem legal intruniti ... etc). Mi s-a relatat altceva.
    OK, nu disper, maine, cu calm si cu forte noi, ma intalnesc cu un avocat specialist in dr. muncii. Cu tot respectul pentru CNR, nu pot accepta pct. 7 din rezolutie.

    PS Sunteti in Timisoara sau la Ramnicu Valcea?

    RăspundețiȘtergere
  60. @ELENA
    Incerc si eu ce m-a invatat Plano cu logarea.
    Sunt in Timisoara.

    RăspundețiȘtergere
  61. Anonim 16.55.
    Imi este permis sa iti aplic principiul si indemnul? Daca eu trebuie sa plec sau sa imi fac alt sindicat pentru ca nu imi place( parerea ta) sindicatul lui Dogaru, sau Dogaru, iti pot sugera in virtutea aceluiasi principiu sa iti cauti alt blog? Ar fi cam aceeasi situatie, numai ca tie nu iti percepe nimeni taxa pentru ca intri pe acest blog. Asa ca pentru banii pe care ii platesc eu la sindicat, am macar dreptul sa pun intrebari. Daca tu nu esti platit sa faci aceste comentarii sau sa intri pe acest blog, nu imi da sfaturi de genul asta. Dar daca cumva esti platit, imi cer scuze, fa-ti datoria. Nu vreau sa iau coniacul de la gura copiilor.
    In plus , singurul care mi-ar putea cere sa nu mai intru ar fi Admin.Daca mi-ar cere acest lucru, as face-o imediat pentru ca este casa lui si chiar daca este deschisa nu intru fara accept.

    RăspundețiȘtergere
  62. @Neacsu
    Nu pune la suflet. Cind eu am anuntat aici ca ma retrag o perioada, unii au intrat in coma alcoolica de bucurie. Fie-ti mila de sanatatea lor chiar daca ei nu te vor.

    RăspundețiȘtergere
  63. ,,Inteleptul e intelept si in pielea goala! Un batranel se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Matroana il conduce la o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea , aceasta ii spune: - Mosule, dezbracarea sa trecem la treburi serioase !!! Se dezbraca mosul , iar tipa ii ia hainele si le arunca pe geam.
    - Ce faci, nenorocito ??! sare batranelul suparat. - Lasa, mosule, nu-ti face probleme, ca pana dimineatza vom face dragoste de-or sa-ti ramana hainele mari !!! Tipa se dezbraca la randul ei, iar mosul ii ia hainele si le arunca pe geam. - Ce faci, tataie, te razbuni ?!?! - Ba nicidecum, da' pana mi se scoala mie, se schimba moda !!!! ''

    RăspundețiȘtergere
  64. @neacsu.....@16:55
    Lasa-l "saracu'"(cu ghilimele) ca e inca de serviciu la sediu(face si el un ban pt coniacu' cu care isi hraneste "gura la copii lui")Si pe deasupra la ora 19:00 trebuie sa dea raportu' la d-na plt.adj. care este cu permanenta la sect 5
    Lasati-l sa se concentreze pe minciuni,mai are doar un sfert de ora!! hi,hi

    Si l-a mai apucat si turbarea tocmai acum!!
    PS cand am zis "saracu' " ma refeream la pensie

    RăspundețiȘtergere
  65. @18:41
    bun/mishto/ca lumea,il "vand"mai departe!!

    RăspundețiȘtergere
  66. @neacsu
    Ala de la 16:55 nu-si poate cauta alt blog.El are ordin sa posteze aici si musai "anonim".Astia sunt n-ai ce le face.Pur si simplu dau pe dinafara de "demnitate si onoare"si ne mai fac de ras si pe noi toti ceilalti

    RăspundețiȘtergere
  67. si de ce cum si cand a inlocuit-o plano pe elena??
    ca explicatiile ei sunt absolut evazive sau de loc.
    Daca planox este???......pam,pam.I-a iesit porumbelu' d-nei consilier.
    ranciog??? sau altu' din CD ca la tel. se converseaza zilnic.Oricum se presupune ca are ceva pregatire juridica(deci nu-i ranciog)doar cu conditia sa nu fie "specialist" ca celelalte hahalere
    @16:55 colonele(mai precis lt.col.)Ai dat raportul la subof. de"permanenta"??Ca a trecut ora 19:00,tristule!!

    RăspundețiȘtergere
  68. @planox(preluare de pe blog plano10)

    Eu iti arat unde scria de 30% tu arata-mi pe aia 40% ca n-au existat niciodata.Arata-mi si mie o pensie UNA SINGURA CARE SCADE CU 40%??In virtutea telefoanelor dintre voi faceti o mica mafie ca sa ascundeti adevarul?Cat crezi ca o sa tina..?
    ps
    Tu intai sa inveti bunul simt referitor la postarea/stergerea/repostarea comenturi-lor sterse de autor si repostate de tine fara nici un accept.Stii ce magarie impardonabila ai facut si nu ma astept din partea ta in continuare decat la minciuni.Dar nu vei ajunge departe in acest fel.Ma astept sa-l stergi si pe asta asa ca imi iau masuri.Cine te-a invatat sa minti in halul asta si sa te aduni cu cine nu trebuie,sau esti membru scmd si inca ceva sefulet!

    PS eu nu ma vaitam dar mi-a facut planox o magarie pe blogul lui de nu va puteti inchipui
    Am rabdat si am rabdat dar deja e mai magar decat magarul.
    Am sa va explic cu lux de amanunte in zilele urmatoare

    RăspundețiȘtergere
  69. @plano10
    Hai ma chiar asa cu 40%?? Cine te/va crede ca mai ai un pic si ajungi la "fatidicul" 69%
    Asa ca refa tu calculele sau spala-te cu apa rece ca elene spune ca nu se pricepe la matematica.
    Nici macar la regula de 3 simpla???Atunci ce pretentii sa mai ai!!

    RăspundețiȘtergere
  70. ,,M-am uitat in calendar. Sfarsitul lumii, 21 decembrie, 2012, pica vineri. Deci lucram toata saptamana ca prostii iar vineri zbang...Dar cum ramane cu weekend-ul???''

    RăspundețiȘtergere
  71. Va mai explic odata pt ca elena iarasi "abureste" ca sa fiu elegant:
    1-Elena spune:am pierdut 1084 lei la pensie
    2-Elena spune (acum vre-o doua luni) am pierdut 27-28% din pensie
    Pe cale de consecinta presupunand ca a spus adevarul(lucru greu de crezut datorita duplicitatii de care da do0vada)rezulta

    1084..............28%
    X.................100%
    X=pensia ACTUALA=3871,4285lei NET
    Ce simplu e daca nu aburim prea mult!!
    Dar ce ne facem daca aplicam regula de 3 simpla la colega cu pierdere de -1800 lei(pierderea ei ai mai mare decat intreaga mea pensie actuala)
    AICI E UN MARE SEMN DE.. ?
    apar apoi intrebari de genul,vechime,functii,grade,SPORURI etc,etc DAR IN ULTIMA LUNAAAAAA





    Elena spune:
    Nu ma pricep la calcule.....

    Hai nu zau nici la 3 simpla sau minti de-ngheata apele
    si ma semnez cu mandrie ca eu NU MINT!!
    DON CORLEONE

    RăspundețiȘtergere
  72. ,,În Sicilia nu există "Martorii lui Iehova"...Sicilienilor în genere nu le plac martorii!
    ''

    RăspundețiȘtergere
  73. Don Corleone
    Daca esti cu memorie scurta si cu minte si mai scurta si nu ai inteles glumele dintre Plano, Stelian si Elena, stai naibii in banca ta, nu te mai baga intre ei ca musca in ... calului!
    Nu vezi ca nu te baga niciunul in seama?
    Lui Elena ii scade pensia, stiu si eu, ca ii stiu si nr. de cupon si m-am uitat pe tabel. Si, ce-i cu asta? La cuantum, nu a mintit, a spus exact cu cat ii scade. Ete na, a gresit regula de trei simpla si de aia nu mai pot dormi eu la noapte.
    Sau te-a pus Dogaru sa te iei din nou de ea asa cum te-ai luat de Monac zilele trecute ca primeste bani de la Sindicat. Care bani? De la cine? De unde scoti tu tampeniile astea?
    Al cui joc parsiv il faci? si vii si te dai mare anti-sindicalist pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  74. Curleoane ...
    Ca sa nu creada lumea de pe aici ca tu chiar ai fi destept , tot de acolo de unde ti-ai adus postarile :

    mos alecu spunea...
    23 octombrie 2011, 22:00

    @Don Corleone 23 octombrie 2011, 21:24 :
    La spusele : "Arata-mi si mie o pensie UNA SINGURA CARE SCADE CU 40%??"

    Tabelul din oct.2011 , dosarele de pensie nr. 55556902 ; 085544492 ; 54555540 ; 51557372 ; 54555674 ...
    Descoperite "din privire" ... Nu am reusit/nu mi-am propus sa gasesc pensie care sa scada cu EXACT 40 % ... probabil or fi fiind si de acelea

    mos alecu spunea...
    23 octombrie 2011, 22:02

    085544492 se va cit 08554492

    RăspundețiȘtergere
  75. Numarul mare de vizitatori zilnic, spune ceva!
    Oamenii vor sa afle adevarul, sunt dornici de comunicare libera, neangradita! Pacat ca nu au toti "disponibilitatea" de a comenta, de a spune ce gandesc, ce ar vrea sa stie. In egala masura, regretabil ca d-l Icleanu refuza dialogul tocmai cu cei care il pretuiesc, il baga in seama fara a-l jigni. Idem d-l Monac!

    RăspundețiȘtergere
  76. ,,De ce dacă Ion se consideră Napoleon, este internat la spitalul de psihiatrie, iar dacă îşi spune Isabella - este numit minoritate sexuală?''

    RăspundețiȘtergere
  77. mos alecu
    marketing "la greu".Si-a adus si laudatori!
    @"stimabilul"anonim 22:02(casca ochii la ghilimele)
    ... ca uite asa va stimez eu pe voi anonimii/kkt

    "Ii stii si numarul de cupon"
    Ce tareeee esti !! hi hi(ce buni prieteni sunteti)
    PS dogaru m-a pus sa te-ntreb ca daca unii nu stiu regula de 3 simpla si nu-i problema ca asa zici tu(ca doar au "studii superioare")tu ce stii??Stii si altceva decat nr.cupon de pensie??
    amarasteanule!!
    De ce e vina mea ca dau de prosti care-si mai dau si cu "firma-n cap"??Si tu demonstrezi ca am dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  78. @gaura
    Iar ti s-au sleit hamsiile ?

    RăspundețiȘtergere
  79. Dragos spunea.....Anonimului de ora22.20.Multumesc pentru pretuire.Dar te rog nu te supara.Am mai spus-o pe acest blog.Atata timp cat pe acest blog sunt comentatori anonimi(stiu ca este permis acest lucru si mai stiu ca blogul este liber),jignesc,fac misto cand nu e cazul,injura,nu sunt capabili sa desfasoare un dialog civilizat si rational am hotarat sa nu mai comentez pe acest blog.Eu toate comentariile le-am semnat ,iar REZOLUTIA a confirmat ca eu sunt. Cu stima Dragos Icleanu.p.s.Scuze ca-mi apare "ANONIM",dar se pare ca nu stiu eu sa lucrez cu contul Google.

    RăspundețiȘtergere
  80. @all,
    Avand in vedere punctul de vedere al d-lui Dragos Icleanu (24 octombrie 2011, 00:42 ) precum si unor e-mail-uri primite in acelasi sens din partea mai multor vizitatori si comentatori ai acestui Blog, va invit respectuos pe cei care " jignesc, fac misto cand nu e cazul,injura, nu sunt capabili sa desfasoare un dialog civilizat si rational", sa se ABTINA de la astfel de practici!

    Atacurile la persoana, dezgroparea unor potcoave de cai morti, jigiri si trivialitati, sunt CAUZE care vor conduce la STERGEREA unor astfel de comentarii. Va rog, intelegeti! Avem mult mai multe PROBLEME DEOSEBITE de discutat!
    Lascati mistocareala de gang/cartier altora!
    Va multumesc tuturor, pentru intelegere!
    P.S. 1.Multumesc special, pentru revenirea pe Blog, in calitate de comentatori a d-nei ELENA si d-lui Dragos Iclenu! Va astept si cu materiale pe e-mail. Posibilitatea este oferita oricui doreste acest lucru.
    P.S. 2..: Va invit sa COMENTATI cu incredere!
    Va asigur ca vom sti sa fim civilizati, sa ne respectam reciproc, in limitele bunului simt!
    Pentru micile necazuri eventual pricinuite, derapaje ale unor comentarii, va cer eu scuze!
    Va asigur ca nu au facut-o cu rele intentii!
    Cel putin eu asa am convingerea, credinta!

    RăspundețiȘtergere
  81. IN COMPLETAREA LUI D.C.CEZAR spunea...
    24 octombrie 2011, 09:36

    @PLANO-iarasi te bagi in treaba militarilor!
    Anonimul de mai sus numai a ,,creionat"o parte din activitatea militarilor adevarati. Pe spatele lor s-a cladit o ,,armata ''paralela de functionarime cu epoleti si uniforma care faceau legea si beneficiau de toate avantajele.La razboi nu FACEAU NIMIC_DISPAREAU DE PE SCENA
    AUZI locotenent pe functie de lt. col.??!! Stii intr-un R .Mc. ce insemna o functie de lt. col.? Ajungeai pe o asemenea functie dupa 20 de ani,cursuri ,academie, comenzi de esaloane luptatoare(cp.,B.etc)
    Imi mentin afirmatia _intr-o ev. noua lege apensiilor militare pentru stabilirea unor SPORURI REALE-sa se raspunda la intrebarea? CE FACEAI IN CAZ DE MOBILIZARE=RAZBOI?? Surprizele ar fii mari! Ti se face greata. IN NATO Pe un luptator il deservesc 7(sape) de la logistica!!!

    RăspundețiȘtergere
  82. PS> Atentie il deservesc nu il CALARESC

    RăspundețiȘtergere
  83. Cetzarushule , daca vrei sa te dai corect , ia-o si pe asta (tot de acolo):

    mos alecu spunea...
    24 octombrie 2011, 12:03

    @CEZAR 24 octombrie 2011, 09:36 :
    Daca iti mai sustii afirmatia cum ca : "IN NATO Pe un luptator il deservesc 7(sape) de la logistica!! " ... inseamna ca tot restul peroratiilor tale "se duce de ripa" ...
    Stii ca luptatorii "englezesti" , pina cind nu le-a fost asigurat un "personal sanitar" la fiecare "personal luptator" ... nu au acceptat sa semneze contractele pentru "razboiul golfului" , episodul I ?

    RăspundețiȘtergere
  84. Si tu chiar crezi aburelile astea,gen Mos Alecu?
    Gandeste numai la modul de transport si dispunere in teren
    Luam de aiurea -Armata pura-3000 !! Inca 3000 de pers,sanitar dupa ei?? hai sa fim seriosi,te vad un anonim destupat la minte,ce dracului

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri