Google Translate

duminică, 9 octombrie 2011

SCMD. Zeci de mii de pensionari militari, facuti albie de porci de Presedintele SCMD Mircea Dogaru


-in atentia obedientilor slugarnici –
Stimati domni colegi care va proclamati demnitatea in genunchi, cu mana intinsa in fata Puterii, ce v-a transformat din rezervisti in asistati sociali sau ”beneficiari” dependenti de punctul de pensie,

SCMD v-a informat, in repetate randuri, ca ”recalcularea” a fost un proces ilegal si retroactiv.

SCMD a stopat recalcularea la 28.09.2010, dar, in mod ticalos si perfect ilegal, ministrii in cauza au continuat-o, emitand deciziile ilegale (nule de drept) din decembrie 2010. SCMD le-a spulberat la ICCJ si atunci stapanii vostri, persistand in ticalosie, au declarat ca ei au abrogat HG 735/2010 si au inventat OG 1/2011, transformat fraudulos in Legea 165/2011, prin care nu fac decat sa incerce sa legalizeze, introducand termenul ”revizuire”, deciziile nule de drept din decembrie.

Pe de alta parte, v-au prostit, aruncandu-va, ca la caini, cateva oase, adica de la cateva zeci de lei la cateva sute, efectiv sau cu titlul de promisiune, ca sa nu va prindeti ca nu mai sunteti militari in rezerva, ci simpli civili, dependenti de punctul de pensie. Acesta a fost 738,28 lei in 2010, este 732,34 lei in 2011 si va fi 540 in 2012. Mai mult, toate pensiile noastre, fie ele marite propagandistic, fie nu, sunt platite ilegal, operandu-se un transfer de fonduri, fara acte justificative.

Situatia va fi reglementata in 2012, prin zisa REGULARIZARE, adica vi se vor lua banii inapoi, ca foloase necuvenite din drepturi de pensie. Apoi, ca toti civilii, pentru ca suntem astazi considerati civili, veti suferi procesele de INGHETARE a pensiilor (in sensul ca nu vor mai creste) de PLAFONARE (limitarea platii la 4 puncte de pensie), de IMPOZITARE (de la 0 lei, cu 10%) si, in fine, de executare a ceea ce mai ramane, cu 15%, prin LUSTRATIE.

Ati fost indemnati sa nu va alaturati noua, sau unii sa se retraga din procesele declarate inutile.

Va informam ca din cele 21 753 de procese, declansate de SCMD impotriva deciziilor nule de drept, deci implicit impotriva revizuirii ramase fara obiect, desi judecatorii de la Bucuresti ne-au fixat termene la pastele cailor, desi cei de la Iasi, Focsani, Craoiova, etc. au dovedit ca sunt ori incompetenti ori santajati, ori ticalosi, adica slugi ale Puterii, peste 2500 de procese au fost deja castigate in teritoriu, iar prin succesul de exceptie obtinut de colegii de la Buzau, astazi, 6 octombrie a.c., la Curtea de Apel Ploiesti, numarul deciziilor definitive si irevocabile, obtinute de SCMD se ridica la 77.

In concluzie stimati tovarasi gradul, manipulati si obedienti, SCMD a ciuruit Legea 263/2010, care nu mai este o lege unica pentru pensionari.

Prin hotararile Curtilor de Apel din Pitesti, Ploiesti si Brasov, deocamdata 77 de membri SCMD, din Ramnicu Valcea, Targoviste, Buzau si Sfantu Gheorghe, si-au redobandit STATUTUL DE MILITARI IN REZERVA. Au redobandit definitiv si irevocabil conditiile impuse de legile ocupationale abrogate de Guvernul Boc la 01.01.2011 (dreptul la munca, grad si pensie, ca proprietati). In conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004, 77 de membri SCMD au redevenit cadre militare si de politie in rezerva.

Speram ca numarul acestora sa creasca rapid, la cateva mii, pentru a anula, in beneficiul tuturor pensionarilor din Romania, fie militari fie civili, Legea 263/2010 cu ticaloasele prevederi care decurg din ea.

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Militarilor,
joi, 6 octombrie 2011

Victorie a colegilor din Filiala Buzau a SCMD
Victorie SCMD : Legea 263/2010 a fost spulberata!


Am primit pe e-mail textul de mai sus, cu rugamintea de a fi publicat aici.
Motivatia? Pentru a fi cunoscut, comentat liber, fara cenzura.
Am citit si recitit de cateva ori. Imi părea incredibil.
Am crezut ca este o farsa! Dar, din pacate, este original.
Marca Dogaru.
Admin
=========================


MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing,
se delimiteaza net de continutul textului publicat, de injuriile,
calomniile si aberatiile sustinute de Presedintele SCMD Mircea Dogaru,
la adresa zecilor de mii de pensionari militari, facuti inca o data albie de porci.
Admin

==============

90 de comentarii:

  1. Stelian P.

    "Locuri de munca garantate, indiferent de varsta,.."
    07.10.2011

    Un sindicat condus de bolnavi mintal. Ma intreb daca cei care ii platesc in continuare nu au si ei probleme.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da de asta ce ziceti?

    "Noi, reprezentanti de drept ai Societatii civile, intruniti astazi, 7 octombrie 2011......,"

    Adica ei sunt de "drept" autointitulati??

    Pai si eu ce fac,daca vreau sa deschid ceva acolo O PLATFORMA, ONG ceva ...Eu nu mai pot ca EI sunt de drept???
    nasol astia mi-au luat caimacul:):)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si in DITAMAI PROCLAMATIA un analfabet a scris cu un singur "i"(ghici unde in primele 4 cuvinte):)
    O fi crezut ca e pe blog???

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana in prezent Instantele judecatoresti au anulat Decizii de recalculare nu decizii de revizuire.
    OUG nr.1 prevede revizuirea tuturor Deciziilor de recalculare care au partial sau total, in baza de calcul, salariul mediu pe economie, inclusiv cele anulate de instantele judecatoresti.
    Este un neadevar ca cei 77 sau cati au castigat in instante vor ramane pensionari militari pe Legea 164.

    RăspundețiȘtergere
  5. @plano10
    ....ce elegant puteti fi!
    mai precis este o minciuna si nici macar nu-i prima.

    RăspundețiȘtergere
  6. Partea proasta este ca nici unul nu a castigat definitiv si irevocabil. sa ca pana una alta, din pacate nu a castigat nimeni nimic. Iar pe OG1, nu s-a deschis inca vreun proces, pentru ca nu au venit deciziile. Dar stati linsititi, in 2012, urmeaza alte procese se va cere iarsasi cotizatia in avans pentru declansarea acestor procese, alti pasi , alte cererri, alte tabele semnate pentru desemnarea domnului Dogaru drept reprezentant legal, etc. Lungeste Doamne boala !

    RăspundețiȘtergere
  7. Stelian P.
    @Plano10
    Apreciez ca poti fi si obiectiv.
    Ce zici, de prevederea "locuri de munca garantate, indiferent de virsta"?
    Nu cumva primul care va beneficia de ea se numeste...Basescu ? Daca stiam pentru ce lupta sindicatul ma inscriam si eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am primit pe mail si fiind duminica incerc sa va binedispun asa cum pot si eu.Oare o sa reusesc??
    Unii dintre dvs sunt tare incrancenati.
    Mai ales cei care simt ca "le fuge pamantul de sub picioare"


    Compunere liberă despre FEMEIE a elevului Gigel din clasa a IV-a

    Femeia este o fiinţă, pe care Dumnezeu a lăsat-o pe pămînt după chipul şi asemănarea lui, deşi toţi o preferă după chipul şi asemănarea lui Pamela Anderson. De fapt şi femeia este tot un fel de Dumnezeu, căci pe pământ e atotputernică. Nimic nu se face fără ea: nici politică (vezi madam Thatcher), nici vâlvă (vezi Mrs Hillary Clinton), nici miliarde (vezi madam Rotschild), nici copii (vezi mama).
    Femeile sunt de două feluri: tinere şi foarte tinere.
    Cele mai în vîrstă intră în categoria „femei bine”. „Femeile bine” sunt acelea care au împlinit 50 ani şi de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importanţă vîrsta, ci cosmeticele, fiindcă fiecare produs cosmetic acoperă 2-5 ani. Aşa că dacă o femeie foloseşte 20 de cosmetice poţi să spui despre ea că nici nu s-a născut încă, deşi primeşte deja pensie.
    Femeia este subiectul celor mai multe cîntece de dragoste, de aceea dragostea este întotdeauna un cîntec. Tata spunea că fără femei nu se poate trăi, iar cu femei este imposibil de trăit. Cea mai mare calitate a femeii este zestrea. Cel mai mare defect al femeii este maică-sa. Dar aşa cum inventatorii au inventat avionul fără pilot, revolverul fără zgomot, tot aşa se încearcă o altă invenţie: zestrea fără nevastă şi soţ fără soacră. Cred că cel care va pune la punct aceste două mari invenţii va primi Premiul Nobel pentru Pace.
    Femeile se pot împărţi, după cum spune unchiul Costel, în alte trei categorii:
    femeile care au suflet şi sunt stimate, cele care au caracter şi sunt admirate şi cele care au "nu-ştiu-ce" şi sunt căutate. Eu nu ştiu de ce sunt căutate, că doar nimeni nu se joacă cu ele de-a v-aţi ascunselea, ci de-a v-aţi găsitelea. Unchiul Costel îi şoptea lui tata despre una: „Ce mi-am căutat mi-am găsit, iar acum mi-e frică să nu-mi găsească ceva şi medical”.
    Femeia este de genul feminin, deşi unele poartă pantaloni, după cum unii bărbaţi sunt de genul masculin şi poartă şorţ de bucătărie. Femeia, spune legenda, s-a născut dintr-o coastă. De aceea se pricepe atît de bine să mişte şoldurile. Prima femeie care a păcătuit a fost Eva. A doua femeie au fost toate celelalte.
    Cică Eva a păcătuit cînd a muşcat din măr. E posibil să fie adevărat, fiindcă într-o seară, cînd mama era plecată de acasă, l-am auzit pe tata, care era cu o vecină în salon, strigîndu-i: „Ho, nebuno, nu mă muşca!”. Probabil că pe întuneric l-a confundat pe tata cu un măr. Într-adevăr, cînd a ieşit el din cameră, avea urme de muşcătură pe gît, exact acolo unde este mărul lui Adam. Pe urmă, ca în Biblie, tata i-a şoptit vecinei: „Acum pleacă repede, că dacă vine acasă şarpele, s-a zis cu noi!”.
    Eu l-am întrebat: „Despre ce şarpe vorbeşti, că acasă nu trebuie să vină decît mama!”.
    Enervat, tata mi-a plesnit două palme, de m-am văzut cu toţi sfinţii, aşa cum scrie la Biblie. Cînd s-a înapoiat mama, i-am cerut să-mi explice legenda. În loc să-mi explice mie, i-a explicat lui tata, după care l-a gonit din Rai şi abia după două luni s-a întors.
    Atat ştiu despre femei. Pentru rest am să mă uit pe gaura cheii.

    RăspundețiȘtergere
  9. ......aaaaa esti cam ramas in urma DC.!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Plano10 spunea ...
    ===================
    Pana in prezent Instantele judecatoresti au anulat Decizii de recalculare nu decizii de revizuire
    OUG nr.1 prevede revizuirea tuturor Deciziilor de recalculare care au partial sau total, in baza de calcul, salariul mediu pe economie, inclusiv cele anulate de instantele judecatoresti.
    Este un neadevar ca cei 77 sau cati au castigat in instante vor ramane pensionari militari pe Legea 164.
    ===================
    Plano10, ai NOTA 10.
    ===================
    In cateva cuvinte ai DEMONSTRAT juridic, pertinent ce spunem noi pe aici de luni de zile. Ai DEMONSTRAT minciuna, inutilitatea unor procese fara "obiect", dar cel mai IMPORTANT, faptul ca si in CONTINUARE, Dogaru MINTE. Incearca sa PROSTEASCA pe cei mai putin instruiti juridic, dar cu ceva banuti in buzunar. Este vadit, stiut de toti cei cu pregatire juridica, sau CORECT INFORMATI:
    - Dogaru nu este interesat de ADEVAR, de ce se poate obtine juridic LEGAL! El bate campii cu un singur SCOP: sa ameteasca oamenii, sa faca rost de COTIZATII + "mereu" alti bani, pentru hienele de AVOCATI pripasiti la oile de muls!
    Bravo, FELICITARI Plano10!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca aveti dreptate in ce spuneti.
    De aceea SCMD nu are avocati de marca.
    Niciun profesionist care se respecta, nu vine la ciuguleala, la prostirea perpetua a clientilor! Din aceste motive cred ca a plecat si chestorul Abraham. Nu a vrut sa fie partas la mega-afacerea lui Dogaru&Co. Omul tine la onoarea si demnitatea lui. Cinste lui!

    RăspundețiȘtergere
  12. @cezar
    Cu unele da cu unele nu

    RăspundețiȘtergere
  13. @Don Corleone
    In problemele juridice am fost foarte serios in informarea corecta a cititorilor.
    Altfel mai calcai tu pe blogul meu doar ca sa te tai in clont pe aspecte politice?
    Regret ca juristii SCMD nu pot sa cenzureze juridic discursurile politice ale d-lui Dogaru.
    Asa isi pierde dansul credibilitatea intr-un demers, de altfel, necesar si util pentru disponibilizati.

    RăspundețiȘtergere
  14. @stimate d-nule plano 10
    Postarea mea de mai sus se refera strict,dar strict @cezar si la cu totul alt subiect:):)

    In rest ai dreptate referitor la informarea juridica(de ce sa nu recunosc daca asa este) si n-ai dreptate in privinta ochelarilor de cal pe care ii porti dpdv politic precum si in privinta limbajului uneori descalificant.
    Ai mai putea invata cate ceva de la adminul acestui blog in privinta obiectivitatii si a corectitudinii administrarii unui blog
    E suficienta o comparatie si vei vedea mari diferente.Si infoM dpdv admin (redactie cum le place lor/lui sa-si zica) este mai obiectiv)
    Ne lasa sa ne "paruim" dar nu intervin niciodata in favoarea unuia sau altuia.

    Repet la final:Dpdv informare juridica -jos
    palaria!!
    o zi buna va doresc!

    Cu politica n-am nici in clin nici in maneca incerc sa fiu cat pot de obiectiv.
    singurii care ma enerveaza sunt aia de la scmd-srl(sefimea) pt simplul fapt ca acolo sindicalisti sunt camarazii mei,si mie imi pute de la o posta a afacere necurata.Simtul meu de dreptate se cam revolta!!
    Tu le cam tii partea fix de la "labarelile" alea numite politice cand scmd s-a agatat ca inecatul de pai(in loc de pai citeste USL) ca pana atunci te interesa strict juridic si dupa aia ai luat-o in brazda iavas-iavas politic

    RăspundețiȘtergere
  15. @plano10
    ...si ca mi-adusei aminte!
    Ce dracu de sindicat mai e ala care "o arde" tot politic??
    Ce se va intampla cand aliatii vor veni la putere?
    Cum isi mai apara sindicalistii?Iti spun tot eu;
    Ii transforma peste noapte in membri de partid si uite asa sefimea-p...limea si-a atins scopurile pe spinarea sindicalistilor
    Hai zii tu ca mint!

    RăspundețiȘtergere
  16. ...si uite asa ne alegem cu senatorul/deputatul dogaru, pricina,ranciog etc.....cu prefectul cobuz,suciu,stramb,apostol....cu directori de decocentrate si autonome cat cuprinde cum ar fi ....plano 1o(ptiu ca asta ultima o gresii):):)

    RăspundețiȘtergere
  17. Dogaru si politica ...
    Uauuu ... ma rup de ras!
    Cine sa-l ia in serios si pe ce planeta?
    Chiar crede cineva ca asa se face politica azi?
    Voi nu vedeti ce patimeste Vadim Tudor?
    Discursurile lui Dogaru sunt pentru alte lumi!
    In UE Dogaru nu va fi primit nici la masa servitorilor, daramite la una a elitelor!
    In rest, parole, parole! Bani sa iasa!

    RăspundețiȘtergere
  18. @DC. aaaaa ,ma refeream la chestiile alea ..sexuale!! urma sa te documentezi spionand pe G.C.??!!
    Eu zic sa dai o raita pe blogurile ...oamnenilor de stiinta(Sic)
    PS. De ce te agiti atata cu problemele defunctului sindicat? Cei care cotizeaza sunt fostii barosani,care au ciupit destul cu L164!
    Sa-i ciupeasca si Dogaru daca atat ii duce mintea!
    In felul acesta poate se restabileste echilibrul!

    RăspundețiȘtergere
  19. ce sa-ti povestesc soro, s-a trezit si Plano din betie. Dupa ce lea pupat mana lui Dogaru si avocatilor lui, ridicandle in slavi strategiile, acuma brusc i s-a luat albeata de pe ochi si vede ca procesele propuse nu au nici o sansa. Acuma un an ce spunea planorul ? Il ridica in salvi pe Dogaru. Ai ramas fara cititori Plano, si teai gandit sa mai iei de pe aici ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Plano10, nu fi trist!
    Asa e "unii"! Cum le spui adevarul, cum te iau la injuraturi! Astia sunt ei, cu ei defileaza!
    Oricat ai incerca, precum Boc si guvernarea: merg de-a-n boulea! A demonstrat-o neacsum!

    RăspundețiȘtergere
  21. @Mai, copii neastamparati
    Asa cum Neacsu a criticat din punct de vedere organizatoric Sindicatul, eu am criticat, pe blogul meu sau aci, mai toate gafele juridice ale D-lui Dogaru.Nu m-am bagat in treburile lor organizatorice ca nu ma pricep.
    Ati uitat de disputele pe care le-am avut in 2010, dupa publicarea L 119/2010, cu cei din Sindicat si cu multi dintre voi, cand sustineati ca nu trebuie sa obtineti adeverintele de venituri de la CMJ ? Singura care a inteles importanta obtinerii acelui document a fost ELENA, dar n-a putut sa-i lamureasca pe cei din CD al SCMD.
    Unii dintre voi sunteti ..la gramada... impotriva SCMD si nu prea stiti de ce. Cu toate ca multe actiuni ale Sindicatului au fost benefice si pentru punga voastra.
    Tineti de Sindicat ca s-ar putea sa va mai trebuiasca!
    Pensiile revizuite s-ar putea sa fie supraimpozitate daca nu stiti sa va organizati.
    Cei care sunt stimulati sa faca pe gica contra pe site-uri, lasati-o mai moale ca o sa va injure o generatie intreaga de rezervisti.

    RăspundețiȘtergere
  22. Haida -de chiar asa??

    zice plano10
    "Singura care a inteles importanta obtinerii acelui document a fost ELENA"
    (scrisul cu majuscule apartine autorului)

    pentru admin ADMIIIIIN!!
    Nu sunteti cumva amabil sa cautati intre orele 17:19-18:07 ca lipseste o post. de-a mea.Exact prima si cea mai importanta,ca nu mai inteleg oamenii astia nimic(vedeti prin debara,lada de scule,printre muraturi si zacusca sau poate in beci unde tineti butoaiele cu vin)Ca doar n-o fi tocmai la spam ce naiba!:)

    P.S.Nu ca pana acum ar fi inteles cineva ceva;ca io mi-s mai prost asa de felul meu:)

    RăspundețiȘtergere
  23. @plano 10
    Ca sa-mi scrii si mie numele cu majuscule(ca nici al lu' Doamne-Doamne nu se scrie asa) cu cine sa ma pun pe bune ? cu TINE sau cu ALINUTZA
    Mai bine cu ea,ca deeee......

    RăspundețiȘtergere
  24. .....si mai e si sefa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. @Don Corleone,
    S-a rezolvat! Am gasit postarea in SPAM.
    Ca intotdeauna, si in cazul altora, i-am dat drumul! Poate fi citita mai sus!

    RăspundețiȘtergere
  26. @admin
    multumesc frumos
    Asta e, se mai intampla din an in paste.Sunt chestii tehnice absolut de inteles.Da' sigur nu era prin proviziile de iarna pe la zacusca?(ca unii "specialisti" asa ar crede):)
    multumesc pt promtitudine
    O seara buna!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Comentariile nu pot fi manipulate!
    Nu pot fi facute sa apara si sa dispara arbitrar! Asupra fiecarui comentariu doar doua persoane pot actiona: autorul si admin, la care adaugam "regina": PLATFORMA BLOGGER. Din pacate, inca mai sunt probleme cu SPAMUL. Deseori (acum vad ca mai rar), trimite "orbeste" in spam si ce nu trebuie.
    De retinut: aici nu se face moderare/cenzura!

    RăspundețiȘtergere
  28. Noapte buna si o saptamana spornica tuturor!!

    Dacă o mai ţine criza economică tot aşa, vor mai rămâne doar două
    bănci: banca de spermă şi banca de sânge.
    Când vor fuziona, noua bancă se va numi "The Bloody Fucking Bank."



    >>>El si ea la restaurant.
    >>>Ea, sorbind dintr-un pahar de vin:
    >>>-Sa stii ca nu poate fi vorba de sex inainte de casatorie.
    >>>El: - Atunci suna-ma dupa ce te mariti.

    ......
    >>>La un proces legat de evaziunea fiscala dintr-o companie, judecatorul intreaba:
    >>>- Inculpat, recunoasteti ca dvs. ati incercat sa scapati de plata
    impozitelor si taxelor prin metoda descrisa mai devreme de comisarul Garzii Financiare?
    >>>- Sincer, nu, dar si metoda descrisa de dumnealui merita atentie

    >>>...................................................................
    >>>Poezie in franceza:
    >>>Je m'appelle Vasile Mure
    >>>Je venii de la padure
    >>>Je gasii nevasta-n pat
    >>>A cote cu-n alt barbat
    >>>Quand je preparai ciomagu'
    >>>Mon ami sarise gardu'
    >>>Il tomba dans la urzici
    >>>Sur son cur numai basici!
    >>>....................................................................
    >
    >Doi purici au castigat la LOTO
    >- Tu ce ai de gand sa faci cu banii castigati? intreaba unul dintre ei.
    >- In primul rand, imi cumpar un caine numai al meu...
    >
    >
    >Un studiu sociologic arata ca barbatii, in general, ies la baut din doua motive:
    >1. N-au nevasta
    >2. Au nevasta

    Doi indragostiti, pe o banca, in parc:
    - Iubitule, cand o sa ne casatorim o sa avem doi copii, un baiat si o fata.
    - Dar de unde stii?
    - Amandoi sunt la mama, la tara .

    Inginerul agronom catre badea Vasile:
    - Bade, cu metoda asta invechita nu o sa obtii nici cinci kile de pere din
    pomul asta...
    - Ai dreptate, e prun...



    Bin Laden ajunge la Poarta Raiului.
    Sf. Petru deschide vizeta portii, il vede si exclama, terifiat:
    - TU, tocmai TU vrei sa intri aici?
    - Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti doua minute sa iesiti cu totii!!!


    Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba:
    - Domnisoara, acceptati compania mea pentru 200 euro?
    - Da! - zice ea.
    Sergentul se intoarce si striga:
    - Companieee, inainteee mars!

    - Tata, imi cumperi te rog, un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu
    camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3?
    - Ti s-a suit la cap, nu te poti droga si tu ca si ceilalti copii??

    - Dragul meu, in curand vom fi trei...
    - Asta e o veste buna! raspunse el sarutand-o.
    - Mama a obtinut divortul si va veni sa locuiasca cu noi...

    Profesoara: Care este opusul rasului?
    Bula: Sexul.
    Profesoara: Bula, cum poti sa spui asta?
    Bula: Pai rasul este: ha ha ha si sexul este: ah ah ah!

    RăspundețiȘtergere
  29. @Corleone
    Stimabile Homo neanderthalensis, fiindca tot am pierdut o buna bucata din timpul meu citindu-ti batele, ca altfel nu le pot numi, - spre deosebire de Homo sapiens, care mai si rationeaza si, atunci cand nu e de acord cu ceva stie sa argumenteze articulat, nu doar sa emita icnete injurioase printre altoiri furioase cu bata - nu vreau sa ma despart, pentru totdeauna, de un asa exemplar reprezentativ al speciei, fara a preciza, pentru masa de aplaudaci si de voyeuristi care saliveaza pe marginile elucubratiilor manifeste ale tale (tu oricum nu poti intelege) ca anafebetul exista o nuanta fina si totusi atat de evidenta intre substantivul comun, de genul manusculin, la numarul plural, nearticulat ''reprezentanti'', foarte corect folosit in context, si acelasi substantiv, numai ca articulat cu articolul hotarat -i, ''reprezentantii'', la care te indemni a 'gandi' tu! (lol).... Dar se pare ca 'Homo neanderthalensis' pana nu e si si fudul...:))))
    Roaga-l pe Neacsum sa-ti explice ce rol are articolul hotarat in limba romana, ca se pricepe! Pe bune, mai ''militar'' de mucava!

    Homo gramaticus...alias...va las sa va ganditi...:))))))

    RăspundețiȘtergere
  30. Erata: "anafabetul'' e un cuvant ce trebuie ignorat in mijlocul comentariului de mai sus.
    Homo gramaticus

    RăspundețiȘtergere
  31. Concluzie: analfabetul striga visceral: analfabetii!

    Once again,
    Homo gramaticus

    RăspundețiȘtergere
  32. @homo gramaticus??????
    eu nu mai zic nimic.Ii las pe ceilalti care citesc, sa judece.

    RăspundețiȘtergere
  33. Bei CurLeone, bei da tu n-ai nicio treaba? Toata ziua pe NET cu PET-u de bere-n brate si cu hamsiile pe masa?
    Chelneru voios

    RăspundețiȘtergere
  34. Daca sunetul "i", auzit la sfarsitul unui substantiv masculin la plural, formeaza silaba cu consoana dinaintea lui, inseamna ca substantivul este articulat, deci trebuie scris cu doi "i"

    RăspundețiȘtergere
  35. .. ati auzit bai ..narojilor!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Pe scurt si pentru coloneii cu 4 clase primare incl. pt "homo gramaticus"
    cum e corect?
    Noi reprezentanti sau reprezentantii?
    ce dracu chiar va bateti joc si de propriile persoane.vreti sa va fac eu alfabetizare acu' la batranete??Daca sunteti asa de "incuiati" macar aveti bun simt.Dar nici asa ceva nu aveti!!
    Va reproduc inca odata textul.Voi chiar sunteti prosti sau va faceti? Ma scuzati dar nu cred ca va faceti
    citez din nou din superbul text numit PROCLAMATIE oare???



    “PROCLAMATIA

    din Piata Eroilor Patriei

    " Noi, reprezentanti de drept ai Societatii civile, intruniti astazi, 7 octombrie 2011"

    ...si mai aveti pretentii de ofiteri???

    RăspundețiȘtergere
  37. @cezar
    Doamne, cata dreptate ai avut!!
    Ma las pagubas.Am incercat degeaba sa fie bine.
    Pur si simplu nu am ce/cine discuta prin scmd.Astia sunt disperati,habar n-au ce spun
    Inca odata ai avut dreptate;
    Sa plateasca sa plateasca sa plateasca daca-s prosti.
    Multumesc de sfat si tin cont de el.
    imi permit sa te citez;
    "De ce te agiti atata cu problemele defunctului sindicat? Cei care cotizeaza sunt fostii barosani,care au ciupit destul cu L164!
    Sa-i ciupeasca si Dogaru daca atat ii duce mintea!
    In felul acesta poate se restabileste echilibrul!"

    P.S.iti sunt indatorat!

    RăspundețiȘtergere
  38. @col(r)lica pavel(scmd)
    esti un mincinos.!!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. ...Intinezi memoria propriului frate cu ceea ce inventezi.
    SA-TI FIE RUSINE!!!!!PAGANULE/POLITRUCULE

    RăspundețiȘtergere
  40. Pentru mine, o profunda dezamagire. Pentru dumneavoastra?

    http://inregistrari.antena3.ro/view-30_Sep-2011-Conexiuni_cu_Valentin_Stan-22.html
    Comentarii : http://www.antena3.ro/emisiuni/conexiuni-cu-valentin-stan/emisiunea-din-data-de-vineri-30-septembrie-2011-138589.html

    http://inregistrari.antena3.ro/view-07_Oct-2011-Conexiuni_cu_Valentin_Stan-22.html
    Comentarii : http://www.antena3.ro/emisiuni/conexiuni-cu-valentin-stan/emisiunea-din-data-de-vineri-07-octombrie-2011-139439.html?cpage=2#comments

    RăspundețiȘtergere
  41. @Catre stop cocorleone stop
    Vezi stop ca stop dupa stop cuvantul stop "noi" stop este stop o stop virgula stop. Asta stop spune stop totul stop despre stop cum stop interpretezi stop.
    Esti stop cu stop patru stop clase stop neterminate stop? A, stop scuze stop. Pe stop vremea stop ta stop scoala stop de stop ofiteri stop era stop de stop trei stop clase stop. Altceva stop ai stop mai stop facut stop?
    Un stop coleg stop spune stop ca stop ai reusit stop sa stop dai stop bacul stop anul stop trecut stop. Felicitari, stop caci stop anul stop nu stop mai stop aveai stop sanse stop fiindca stop nu stop s-a stop mai stop copiat stop.
    Sanatate bere lunga.

    RăspundețiȘtergere
  42. CurLeone vezi c-ai intrecut masura mojicule! Cum iti permiti sa faci afirmatii de genul celei de la 15:38? Vezi ca nu toti cei care au iesit cu 164 sunt membri ai scmd cum afirmi tu impreuna cu cealalta minte "seaca de Murfatlar-Cezar". Daca ai fost un betiv si un golan pe timpul cit ai activat in armata era normal ca fostii tai sefi si camarazi sa te "serveasca" la prima ocazie, pentru merite deosebite, cu a 3-a cizma, frustratule!
    Cu deosebita stima si aleasa consideratie
    CurDeLeone

    RăspundețiȘtergere
  43. Lasati certurile fratricide!
    Platiti ori nu platiti amenda?
    ==============================
    Amenzile pentru lipsa asigurarii obligatorii a locuintelor intarzie sa apara: Nici un primar nu va da amenzi, avertizeaza iar presedintele Asociatiei Comunelor din Romania
    ==============================
    Asiguratorii si primarii s-au contrat din nou luni pe tema obligativitatii asigurarii locuintelor impotriva cutremurelor, inundatiilor si alunecarilor de teren si mai ales asupra amenzilor care s-ar cuveni teoretic incepand cu 5 august 2011 celor neasigurati. "Nu am dat si sunt sigur ca nu o sa fie nici un primar care sa dea amenzi", a avertizat Emil Draghici, presedinte al Asociatiei Comunelor din Romania (care reprezinta peste 70% din cele 2853 de comune din tara). "In situatia grea in care se afla cetatenii nu putem sa mergem sa le dam si amenzi", a spus si un reprezentant al primariei sectorului 4 din Bucuresti. In replica, Nicolae Musat, seful City Insurance a cerut acestora sa lase interpretarile si sa aplice legea: "amenda este una dintre conditiile pentru ca sistemul sa functioneze", a spus acesta.
    ===============
    Stim bine, cu totii,nemerniciile asiguratorilor!
    Stiu bine si ei, dar vor in disperare, tot bani!
    Bani, bani si iar bani! S-a dat si Lege sa le dam bani! Nu conteaza nemerniciile!
    Corb la corb, nu scoate ochii!
    Dar ... De unde mama dracului atatia bani?

    RăspundețiȘtergere
  44. Apropo de bani! De dat bani!
    Mai vor si altii, multi, tot mai multi bani!
    ========================
    Europarlamentarii doresc o crestere serioasa a bugetului Uniunii Europene pe 2012, cifrele propuse fiind aproape de nivelul celor stabilite in proiectul adoptat de Comisia Europeana. Astfel, au fost respinse propunerile Consiliului ministrilor finantelor si ale bugetelor de limitare a cresterii bugetului UE. In continuare, Parlamentul European si statele membre ale UE trebuie sa se puna de acord asupra cifrelor care vor alcatui bugetul de anul viitor, urmand ca forma finala sa fie adoptata la finalul lunii noiembrie.
    =========================
    Noi trebuie sa platim obligatoriu tot ce ne cer!
    De primit inapoi, cu taraita, mai vedem!
    Chiar ... pauza! Sunt altii la rand!

    RăspundețiȘtergere
  45. Wowww ....
    Eba, Becali, Vadim & Co ! Saracii ...
    S-au rupt cu munca la UE si acum mai vor si bani
    Dar pana la urma ... cu ce au ajutat astia Romania, poporul roman? Stie cineva, ceva?
    Au venit ei saptamanal, lunar, trimestrial ori macar semestrial sa spuna ce au facut concret?
    ==============
    Pentru ce avem acest Parlament UE?
    Cum traim noi mai bine?
    Ca de la an la an, o ducem tot mai rau!

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  47. Da cu obligativitatea cauciucelor de iarna ce parere aveti? Oare nu-i suficient s-avem M+S (all seasons)...si daca le-am avea oare de iarna nu le-am purta degeaba pe masini atit timp cit la primul pospai de zapada circulatia din Romanika se blocheaza si asta din cauza putorilor de drumari care au cistigat licitatiile de dezapezire pe de-a moaca? In Romania, iarna nici cu ATS-ul/ATL-ul nu razbesti...
    ATS-istu

    RăspundețiȘtergere
  48. m-am razgandit!!
    sunt asa de lacomi inculti si prosti ca nu merita raspuns
    auzi gogomanie de oligofren.... "testament nescris" pus in gura unui mort de un frate lacom si nesimtit
    Eu zic;Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!
    ...iar voi cititi "testament nescris" pe site-ul scmd ca sa vedeti pana unde ajunge lacomia ....

    RăspundețiȘtergere
  49. Inca o stire interesanta:
    Alegeri comasate in noiembrie 2012.
    ========================
    Premierul Emil Boc a condus o şedinţă a conducerii PDL care s-a ţinut la Timişoara, ocazie cu care şi-a informat colegii că a luat decizia ca alegerile de anul viitor să aibă loc în luna noiembrie.

    „Am luat decizia de a susţine comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. Există şi la nivelul Coaliţiei un punct de vedere comun cu privire la acest subiect, ca alegerile locale să se desfăşoare în luna noiembrie împreună cu cele parlamentare”, a afirmat Emil Boc, potrivit unei înregistrări audio difuzate de site-ul pressalert.ro. În cadrul aceluiaşi discurs, premierul Boc şi-a informat colegii de partid că UDMR „încă nu doreşte regionalizarea”, dar că se fac paşi pe acest subiect care ar trebui tranşat până pe 15 noiembrie, în acest moment discutându-se o formulă de 12 judeţe. „Reorganizarea administrativ-teritorială, vreau să ştiţi că nu discutăm acum de desfiinţarea de comune sau oraşe, ci de comasarea judeţelor. Lucrăm la o formulă cu 12 regiuni în momentul de faţă, pornind de la regiunile istorice, unde am mai făcut un pas în relaţia cu UDMR, care încă nu doreşte regionalizarea. Până în 15 noiembrie ne-am propus să tranşăm acest subiect pe formula pe care PDL a înaintat-o după prima formulă iniţială anunţată de preşedinte, de 8 plus 2. Deci vom şti până în 15 noiembrie ce se întâmplă cu această soluţie”, a spus Boc.

    RăspundețiȘtergere
  50. Care bataie de joc nea Vasile ? Ce asta e bataie de joc ? Pai ce ai uitat cand ii face pe toti vitei sau prosti? Ce daia sa ochii peste cap , ca o fetita de pension . Pai acuma a fost boier, ca se apropie cotizatiile pe anul viitor,. Stai sa vezi injuraturi din Ianuarie cand va vedea cu cat au scazut incasarile. Atunci sa te tii injuraturi. O sa intre toti birjarii in pamant de rusine ca i-a intrecut un sef de sindicat. Si asta e bataie de joc ? Bataie de joc a fost pe seama sefilor de filiale care au facut propuneri pentru completarea ROF. Acolo bataie de joc, nu aici .

    RăspundețiȘtergere
  51. 10 octombrie 2011, 18:08 - Grasa de Cotnari
    Grija mare ca ma superi si ai imbulinato daca intri in vizorul meu-Czar

    RăspundețiȘtergere
  52. @all
    ATENTIUNEEEE!!
    pe blogul scmd puteti comanda pizza cu doar 3 lei cu livrare acasa....zum-zi(nu se specifica daca doar pentru sefime)
    reclama sta "tare bine" deasupra stemei scmd.
    asa da munca sindicala!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Cashule da-o draq de treaba! Ai promis ca nu mai apari cu chilifonu ala si-n salopeta de apv-ist! Stii ca te poate salta oprea pt. port ilegal de salopeta, ori nu cunosti cind trebuie s-o porti? Eu auzisem din noul statut ca poti s-o porti numai pe timpu somnului si musai incaltat cu cizmele ale din promotie...

    RăspundețiȘtergere
  54. daca doriti credite ...de orice fel sau cort,hi,hi
    gasiti deasemenea la magazinul scmd-srl
    va rugam accesati site-ul scmd si va puteti face cumparaturi on-line la preturi duble.Se face discount pt cei cu cotizatia la zi.asta inseamna ca ei vor plati pret normal,ceilalti dublu

    RăspundețiȘtergere
  55. Gata fratilor dupa kila de hamsii pe care am halit-o am reusit in sfirsit sa bag aeru in 4 PET-uri de Noroc. Hic, hic! Ei si voi...nu ma luati chiar intotdeauna in seama c-asa-i in ebrietate cad in fund, mai cad pe spate, ma mai tirii si pe coate...Hic, Hic!

    RăspundețiȘtergere
  56. @ D.C.-Gonflabile vere Este?? vreau o duzina ca vine iarna si e mai greu cu deplasarea!!?? CZar

    RăspundețiȘtergere
  57. http://www.formula-as.ro/2011/983/societate-37/ghimpele-din-inima-romaniei-tinutul-secuiesc-14118

    RăspundețiȘtergere
  58. @Corleone
    ,,...Cu mentiunea ca societatea civila nu inseamna acea parte a societatii care nu are pistoale, asa cum s-a inteles cand a fost emanat programul absolut imbecil si anticonstitutional intitulat ”controlul Societatii civile asupra Armatei” ci, acea parte a societatii care, prin lege, nu are acces la actul politic decizional (structurile militare, biserica, sindicatele, profesorii, educatorii, politistii, magistratii, functionarii publici, etc) va punem la dispozitie textul Proclamatiei, respectiv programul numit PLATFORMA CIVICA, votata in unanimitate de delegatii ONG-urilor si sindicatelor prezente la Bucuresti. Numarul aderentilor va fi comunicat dupa ce vom insuma toate datele de la actiunile desfasurate in paralel de SCMD in Tara:


    “PROCLAMATIA


    din Piata Eroilor Patriei


    Noi, reprezentanti de drept ai Societatii civile... "
    ==========================
    Deci o parte doar dintre REPREZENTANTII ...
    Capisci??
    --
    Otravadeshobolan

    RăspundețiȘtergere
  59. Las Cezare ca de gonflabile iti face mandea rost din cauciuc natural 100% marca Firestone! Ce-i drept au cam fost ele vulcanizate, c-au petice la greu da pentru tine cre ca-s bune. Ti-ar veni la fix ca o manusa. Daca nu-ti plac astea de mai sus, pt. tine, la oferta am din alea romanesti, patriotice, de tractor...marca KROM! Stii tu alea de pe vremea lui tzatza Ileana-prima academicianca a tarii.
    Gumaru

    RăspundețiȘtergere
  60. @cezar
    lasa-l pe magaru'curdeleon(ora 19:41) in pace ca pute a afaceri sindicale de departe si e disperat.
    hai sa-ti spun io ca astia mai au un pic si-i loveste benga.
    Mai bine comanda si tu o pizza cu 3 lei de la scmd srl( cu comanda la domiciliu)
    Dar atentie la pretul asta jegos risti sa mananci creieri putrezi de admin site scmd
    Nici la gunoi nu gasasti pizza mai ieftina ca la scmd
    "COMANDATI CU INCREDERE ZUM-ZI C-O MIERLITI SIGUR"Gasiti la discretie la scmd-srl!!!

    De cand ma stiu mi-am dorit asemenea "sindicat corect" cu pizza la domiciliu la pret de sobolani morti,cu oferte de credite si corturi militare vandute de la gunoi.
    UN ADEVARAT SINDICAT DE MILITARI:):)Ce mandru sunt de asemenea "reclama" facuta militarilor

    RăspundețiȘtergere
  61. No ca deja au scos-o p'aia cu pizza.deci astia sunt mai rau ca secu'... in mai putin de 1 ora dupa ce am scris eu.
    Acum e bine !! sa vezi ce-o sa-i f..ta pe astia patronul de la ZUM-ZI ca nu respecta contractul platit cu bani grei(dar nici reclamele la credite ale bancilor nu mai sunt si acolo sunt bani multi multi de tot)sincer eu n-as vrea sa fiu in locu' lu' ala care a halit banii din reclame,dogaru e cu pluta si acu o sa vina "unii" sa intrebe de ce nu mai e reclama daca ei au platit-o.Deci nu mai aveti de unde lua pizza !pam,pam dar....nici credite!!!
    Alooo.... brd,reiffeissen va luati teapa??
    Unde sunt reclamele?? ca banii i-ati dat!

    RăspundețiȘtergere
  62. Este foarte corect ''noi, reprezentanti'', adica niste reprezentanti printre altii... Articolul ar fi presuspus arogarea rolulului de singuri reprezentatnti, ceea ce nu cred ca a vrut sa spuna autorul.
    Deci, don Corleone, mai studiaza...sau aminteste-ti, ca doar ai facut romana-engleza, daca-mi aduc bine aminte...

    Homo Grammaticus, de data asta serios!

    RăspundețiȘtergere
  63. Apropo de reclame care poti sa spui cine incaseaza banii pe ele, Rinciog sau Sindicatul ? Ca blogul e al lui Rinciog din cate zicea chiar el dar oamenii acceseaza paginile sindicatului . Si atunci cum face , face juma juma cu Dogaru pe banii din reclame ?

    RăspundețiȘtergere
  64. @homo gramaticus
    reciteste textul "PROCLAMATIEI" (nu cea de la Alba-Iulia)si spune-mi;Va intra in istorie,sau la cosul de gunoi al istoriei??Aud??
    referitor la gramatica....mai ai de invatat.Nu-ti mai aroga merite pe care nu le ai,devii ridicol si e pacat la parul tau alb.
    Du-te si ia-ti o pizza de la scmd cu 3 lei(sau un credit) ca mai nou cu asta se ocupa scmd
    Cinste voua cinste celor care va iau banii,ca nu-i prost cine cere e prost cine da.
    acum e clar?.. sau te incapatanezi in prostie??
    Banuiesc ca da ,altfel ai da dovada de inteligenta
    Nu-i nimic eu nu am nimic de pierdut...dar tu??
    iti doresc toate cele bune ......lasa nu mai conteaza,esti pierdut!!

    RăspundețiȘtergere
  65. @Corleone
    La ce maninci tu pe bloguri ,pizza de shobolan ti-e desert !
    Otravadeshobolan

    RăspundețiȘtergere
  66. ...banii din reclame intra strict in cont admin site cf contract admin site/client restul...N luate cate K
    si de ce crezi ca au disparut?? nenea R s-a cacat pe el cand i-am zis de ZUM-ZI(ca era la negru si tac-su dogaru nu stia de manarie)Acum a si aparut aia cu ING dar e OK e cu contract pe dogaru.Ce sa mai zic ...mi-e scarbaaaaa
    Ai auzit "homo gramaticus imbroboditus"??

    RăspundețiȘtergere
  67. gata s-a rezolvat!!
    broker Iforex pe site scmd la acest moment(pe langa ING)
    Grabiti-vaaaaaaa!!

    RăspundețiȘtergere
  68. Bei, bei fratzicilor statzi asha! Ia vedetzi voi de colea cum ii da ora exacta CurLeonu lu Cezar cel calare pe MoBra:
    http://www.youtube.com/watch?v=SBxfm4n1zK0&feature=related.
    Io cred ca daca CurLeonu i-ar mingiia putzin mai tandru bijuteriile de familie ale Traienelului ala, i-ar da shi putzin lapte. Daca nu lapte macar putin laptzi.
    Karabahu din Nagorno

    RăspundețiȘtergere
  69. @otrava de sobolan ora 21:35
    ESTI RIDICOL prin ceea ce ai postat!!
    dau dovada de indulgenta si iti dau dreptate cu privire la PROCLAMATIA LU'....
    Da atunci ce cauta virgula dupa cuvantul "Noi"???
    Da esti o otrava fara pic de curaj,doar un las in plus pe langa alti cativa.
    din partea mea spalati sosetele CD-scmd-srl in continuare,masochistilor

    RăspundețiȘtergere
  70. @Corleone
    ,,Noi'',adica membrii SCMD,parte a societatii civile...
    Sa nu-mi spui ca la viata ta ai citit doar etichete !
    Ia vezi, ce relama este pe SCMD CENTRAL !
    Otrava

    RăspundețiȘtergere
  71. @Corleone 22.39
    Mai Gaura, la ora 20.40 comentariul meu este format integral din decupaje ale comunicatului SCMD ! Esti cu capul?
    Mai da dovada de ceva indulgenta,ca-i musai.
    Otrava

    RăspundețiȘtergere
  72. Descilceste tu.Ce ,nu esti pensionar ? Ai alta treaba pina-ti vine somnul ?
    Incalcitul

    RăspundețiȘtergere
  73. Bai PAPAGALILOR eu ma refeream la CaUCIOACE pt. masina!
    La ce v-a dus gandul,nu va rusine tapi batrani!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  74. Draga Corleone/Neacsum, ai nevoie de ajutor calificat. Acela de care beneficiaza cei a caror
    personalitate se dedubleaza/tripleaza/cvadrupleaza/cvintupleaza... Asta cred eu, reprezentant (sic!) al oamenilor...si-atat.

    Homo grammaticus

    RăspundețiȘtergere
  75. @dom' Gaura (de leu)
    Nu misti nimic? Esti ocupat,te cultivi!
    Ai inceput sa citesti fraze mai lungi,ori urmaresti publicitatea de pe SMCD?
    Otrava(deshobolan)

    RăspundețiȘtergere
  76. Mei, mei Rinciogu a dat liber la injuraturi/comentarii pe blogul SCMD asa ca spor la...

    RăspundețiȘtergere
  77. ,,asa ca spor la... ''
    N-am avut spori.Probabil se inmultesc alfel !Prin...diviziune?
    Branconerul

    RăspundețiȘtergere
  78. @shobolanu'
    vezi ca poti vinde cratiti si oale ZEPTER!!!!
    ZICE RECLAMA SCMD-SRL.adevarat site de "militari"
    succes "domnule ofiter"poate iei si tu acolo 3-5% dupa ce bati din usa-n usa:)
    Da la mine sa nu vii ca ti le sparg in cap

    si ca sa-ti fie mai usoare vanzarile ia de aici

    http://miljobsoferte.blogspot.com/2011/10/posibile-angajari-la-trustul-zepter.html

    RăspundețiȘtergere
  79. @shobolanu'
    vezi ca mai jos semneaza chiar ala...vae victis prof.dr.doc. dogaru.Pe bune verifica shobolane!

    RăspundețiȘtergere
  80. @shobolanu' otravit
    ....si in completare supa de varza la pastila(1 capsula=4 castroane)
    zice dogaru nu eu,asa ca n-ai de ce sa te superi.Vezi ca e acolo la "manifest scmd"
    iarasi e pe bune fraiere!!
    Din pacate pentru creier astia n-au nici o reclama.
    Condoleante shobolanule

    RăspundețiȘtergere
  81. @gaura
    Ai uitat sa ne povestesti cum merge cu priceperea in citirea frazelor lungi.Cit despre oale,...oalelei!
    Pina la urma ai priceput ce ti-a scris prietenul tau,Dogaru? Ori citesti la fel ca Igash?
    Otrava(deshobolan)

    RăspundețiȘtergere
  82. cat...nu "cit"vechitura ce esti
    se vede ca pastilele de varza ale sefului tau te-au cam dus de cap
    oare ..czar ce mai face??

    RăspundețiȘtergere
  83. @gaura
    Da,eu sunt o molie !Tu ce fel de musca esti?
    Otrava

    RăspundețiȘtergere
  84. Sunt excluse persoanele care se cred vizate si primesc acest banc inclusiv conducerea scmd !!!
    



    Se duce un agent de poli­ţie la librărie şi cere vânzătoarei :
    – Daţi-mi un caiet cu cerculeţe!
    – Domnule nu există caiete cu cerculeţe, nu se fabrică aşa ceva, dacă doriţi avem cu pătrăţele, de matematică sau dictando, cu liniuţe.
    –Nu, eu vreau cu cerculeţe...
    Apare un inspector, şef al poli­ţistului, şi vânzătoarea îi explică păţania. Ofiţerul îl trimite pe sub­al­tern la plimbare :
    – Pleacă, dom’le, nu vezi că eşti tâmpit, cum naiba caiete cu cercu­leţe, nu există aşa ceva... După care acesta îi cere vânzătoarei :
    – Doamnă, vreau şi eu nişte cer­neală pentru clasa a IV-a şi glo­bul României...
    – Cum naiba, domnule cernea­lă pentru clasa a IV-a şi ce glob al României visezi?
    Noroc cu chestorul care apare şi, aflând tărăşenia, îi spune subal­ternului :
    – Pleacă măi de aici că faci Po­liţia de râs, nu vezi ca eşti tâmpit, cum naiba cerneală pentru clasa a IV-a şi globul României, când Româ­nia a intrat în U.E....
    Pleacă ofiţerul admonestat, iar fostul general zice :
    – Vă rog să-mi daţi nişte plicuri rotunde că am de trimis nişte cir­cu­lare către toate secţiile unde se află asemenea imbecili...
    Nu râdeţi, doamna, eu îi cunosc dinlăun­tru, adică din interior, cum ar veni!

    RăspundețiȘtergere
  85. @gaura
    Si reclamele lui Dogaru au mai mult umor.Te-ai rablagit?
    Otrava

    RăspundețiȘtergere
  86. io cand ti-am zis ca nu pricepi..ca nu te duce capatzana!! Vezi ca te-au prostit pastilele de varza??
    oricum desene nu-ti fac....:)

    RăspundețiȘtergere
  87. si apropo reclamele lu' dogaru au mai mult umor. E si normal hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  88. Mei, treziti-l pe Corleone, ca vorbeste singur pe aici!...
    Admin, trage-l de maneca si spune-i ca interlocutorii au adormit sau au plecat la taiat coceni, pe camp, etc.

    OCHIUL SI TIMPANUL
    Schimbul n

    RăspundețiȘtergere
  89. Care ,,corleone'' ?
    ,,gaura''
    este numele.
    Otrava(deshobolan)

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri