Google Translate

luni, 14 noiembrie 2011

Bambilici mediatic cu pensiile fostilor militari. Tembelismul unora, deliciul altora!


Guvernul a publicat pe mfinante.ro proiectul legii bugetului pe 2012.

 "Reforma" sistemului de pensii a majorat pensiile speciale cu 17% în 2012 faţă de 2010. Bugetul pentru pensii al MApN, MAI şi SRI este de 4,4 mld. lei.

Bugetul de pensii pentru Ministerul Apărării creşte în 2012 cu 9% faţă de 2011, până la 2,47 miliarde de lei, pentru Ministerul de Interne cu 5%, până la 1,62 miliarde de lei, iar pentru Serviciul Român de Informaţii cu 6%, până la 327 milioane de lei.


Bugetul de pensii al Casei Naţionale de Pensii şi Asigurări Sociale (CNPAS) creşte cu doar 0,05%. Astfel, statul îşi asumă în bugetul pe 2012 o cheltuială de 4,41 mld. lei cu pensiile celor 159.000 de foşti angajaţi din structurile Ministerului de Interne, Ministerul Apă­rării sau din cadrul Serviciului Român de Informaţii, care vor primi o pensie specială medie de 2.289 de lei pe lună. Pensia "nor­mală" medie încasată de cei 4,76 milioane de pensionari este bugetată pentru 2012 la 747 de lei.

Aceasta este pentru prima dată când sunt prezentate cheltuielile defalcate cu pensiile speciale în proiectul de buget. În 2010, potrivit unor date obţinute de ZF de la ministere, statul a cheltuit 3,6 mld. lei pentru plata celor aproape 156.000 de pensii speciale, iar valoarea medie a pensiei era de 1.946 de lei net. Aceasta înseamnă că între 2010, anul de dinaintea reformei pensiilor, şi anul 2012 cheltuielile cu pensiile speciale au crescut cu 800 mil. lei. Astfel, mult-lăudata reformă a pensiilor, al cărei scop era să reducă deficitul, arată că a creat unul şi mai mare.


"Reforma pensiilor a vizat includerea pen­sionarilor care provin din armată, poliţie şi SRI în sistemul public de pensii. Prin recalcularea pensiilor speciale, a rezultat că aproximativ 80% din pensionari nu au avut scă­deri ale pensiilor, ci unora chiar le-au crescut, pentru că au avut venituri mari atunci când au fost activi. Era normal ca bugetul de pensii să crească, evident, dar nu la asemenea nivel (cu 21% pentru pensiile speciale - n.red.), pentru că nu văd de unde", a spus Mihai Şeitan, fost ministru al muncii şi unul dintre iniţiatorii reformei pensiilor.

Cheltuielile cu pensiile speciale au crescut cu 180 de milioane de euro în ultimii doi ani, în condiţiile în care deficitul la fondul de pensii a ajuns la peste 3,6 miliarde de euro. Statul a reuşit să facă economii de 10 milioane de euro prin recalcularea în scădere a pensiilor unor alte categorii de pensionari speciali, foşti diplomaţi, parlamentari, angajaţi ai Curţii de Conturi, personal din Ministerul Justiţiei şi foşti lucrători în sectorul aeronautic civil.


Ziarul Financiar a scris încă din 2007 că pensionarii speciali, care nu reprezintă decât 150.000 - 160.000 de oameni (adică mai puţin de 4% din numărul total de pensionari de circa 4,7 milioane) costă statul anual un miliard de euro, adică 10% din bugetul total de pensii. Pensia medie a unui fost salariat al MAI sau MApN este de trei ori mai mare decât cea pe care statul o acordă celorlalte categorii de pensionari.

Principalii beneficiari ai pensiilor speciale sunt foştii angajaţi din structurile ministerelor de Interne şi de Apărare, precum şi cei din serviciile speciale (SRI, SIE sau SPP). Salariaţii din aceste structuri nu au cotizat (până în acest an) în timpul vieţii active pentru pensia de stat şi nici nu şi-au primit pensia din bugetul public de pensii, ci integral prin alocări de la bugetul de stat către ministerele respective.

"Nu se cunosc date despre pensionarii speciali pentru că, până acum, nu au intrat niciodată în sistemul public de pensii. Eu cât am fost şef la Casa de Pensii nu am ştiut câţi pensionari militari sunt sau ce pensii au. În continuare administrarea pensiilor militarilor se va face de către structurile specializate din cadrul ministerelor",
a mai spus Şeitan.


Cele mai mari pensii speciale vor primi în 2012 foştii angajaţi ai SRI, în­trucât pensia medie pentru această categorie depăşeşte 3.000 de lei, pensiile lor fiind de peste două ori mai mari decât salariul mediu net pe economie şi de peste trei ori mai mari decât pensia medie la nivelul întregii ţări.

Cu toate acestea, bu­ge­tul de pensii este, în pro­porţie de aproape 20%, finanţat din bugetul de stat (din TVA, impozit pe venit, accize etc.), restul venind din contribuţiile celor care muncesc activ şi cărora li se reţine lunar 9,5% din salariul brut.

Şi foştii salariaţi ai MApN, adică peste 80.000 de pensionari speciali, primesc o pensie medie de peste 2.000 de lei pe lună, în timp ce foştii poliţişti sau funcţionari care au lucrat în penitenciare primesc o pensie medie în cuantum de aproape 1.900 de lei pe lună.

Sursa:
Buget 2012: pensiile speciale sunt cu 17% mai mari decât înainte de reformă
14 noiembrie 2011,
Autor: Adelina Mihai


Din nou tembelismul unora, ne arunca in ordinarele analize ale unor neaveniti.
Din nefericire, consecintele pot fi dezastruoase.
Daca multi dintre noi nu am inteles "nimic",
stau si ma intreb: ce putem cere altora?
Admin

63 de comentarii:

  1. M. Sarbu-apara pensionarii speciali!!O vazui si pe asta!!
    PS. Mingea la fileu-si pensionarii speciali au calculul facut dupa contributie. Salaizarea determina pensiile mai mari!! Ei ce ziceti????Czar

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vad aici un joc foarte periculos. Asa cum cum se plangeau foarte multi pensiile au fost reclaculate/revizuite (cel putin la ministerul lui Oprea dupa ureche si simpatii. Ei bine se pare ca acuma prin acest nou scandal, tocmai asta se doreste, sa se dovedeasca, ca ... pensiile speciale au crescut nejustificat si sa se .. reviziuasca revizuirile. Pazea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pensionarii militari care umpleau studiourile lui Voiculescu asta vara vor cunoaste efectul de bumerang al vorbelor lor. Am ascultat-o recent pe doamna Petcu la un post tv, plangandu-se de .. opulenta pantofilor doamnei Udrea.M-am intrebat involuntar daca nemultumirea respectiva era a doamnei Petcu sau a presedintelui unei filiale sindicale si daca dansa fusese invitata acolo ca femeie sau ca sindicalist militar. Daca era invitata ca femeie , de 3 sau 4 ori, era ok, dar ca un sef de sindicat sa se planga pe post ca doamna Udrea poarta pantofi de firma, si nu sosoni, este penibil .

    RăspundețiȘtergere
  4. Mei, mai lasa odata tilifonu ala si halatul apv-ist ca ne-ai inebunit cu ele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca o data vedem ca unii analisti care isi fac veacul pe la TV-urile mogulilor sau "scriu" ziare de doi bani, nu au mama, nu au tata! Zeul lor este BANUL si INTERESUL celui care plateste!
    Regretabil este ca decredibileaza total conceptele de profesionalism, deontologie, dreptate, adevar etc. Pacat de profesionisti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va dati seama ca acesta este un cadou otravit? Scopul publicarii acestor cresteri este de a alimenta ura impotriva militarilor in rezerva. Si cand te gandesti ca din 80.000 cam 16.000 au reduceri intre 20-80%. Nu-i vrajeala. Au scazut unele pensii cu procente foarte mari ca din scaderi sa alimenteze 60% din cresteri. Restul... de la buget, coane Fanica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tehnica manipularii, dezinformarii, este dupa cum se vede simpla. Iata, o fatuca, o stralucita necunoscuta, in mod tendentios comenteaza "bugetul pe 2012", dar nu asta o intereseaza! Fatuca vrea sa semene ura intre romani, dupa chipul si asemanarea tatalui! Vrea sa invrajbeasca, sa semene samanta de scandal!
    Faptul ca "nimic nu este intamplator", s-a demonstrat imediat: articolasul a fost preluat si citat-comentat la greu de "analistii" aflati in solda unora sau altora, atragand in caruselul defaimarilor si pe unii politicieni, abonati seara de seara prin platourile TV. De aici si pana la incaierarea generala, nu mai este mult! Au gugulanii ce mesteca, zile in sir!
    Nenorocirea este ca Armata, MILITARII, fostii militari, sunt pusi la zid, improscati cu ura, cu noroi si tot felul de mizerii, de toti idiotii neamului. P.S.: Iar maine, maine de va fi NEVOIE, aceeasi IDIOTI vor plange si urla din toti rarunchii: Armata, sa vina Armata! Armata, e Salvarea noastra! Militari, va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  8. D'aia o sa dea Dumnezeu o BELEA romanilor, cat Ceahlaul de mare! Sa-si aduca IDIOTII aminte ca sunt incapabili sa se descurce fara ARMATA!
    Atunci insa, poate fi prea tarziu!
    In locul Armatei, sa cheme "analistii de azi", politicienii de tot rahatul, mogulii, hotii de neam si tara! Sa vina astia! Sa rezolve ei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cumva 90% se bucura de crestere? Ma insel? Ce vina au ziaristii cand citeaza o situatie scoasa in evidenta de Ministerul Finantelor? Sa nu fie mirarea mare cand punctele adunate se vor imparti la 30 nu 20. Atinci fondul actual va fi mai mic cu 33%. Deci? O sa traim si o sa vedem?!

    RăspundețiȘtergere
  10. Lasa-i mai,ca-s prosti de bouane !Crezi ca la necaz idiotii politizati vor avea de suferit ?Pentru a suferi trebuieste sa ai simt !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu vreau sa ma bucur de otrava cresterii.
    ,,Gluma'' dementilor de a schimba un contract in derulare va influenta negativ stabilitatea statului. Cit o mai fi !

    RăspundețiȘtergere
  12. ziaristii au vina ca mint , sau sunt lipsiti de profesionalism . publica informatia , fara sa verifice nimic .
    ministerul de finante nu a publicat aceste date .
    iar datele sunt gresite .

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  13. @tupak amaru
    Probeaza !

    RăspundețiȘtergere
  14. Se pare ca iarasi hamesirea unora va face probleme tuturor,la fel ca pe 164

    RăspundețiȘtergere
  15. Consultati tabelele...Daca M.Ap.N. A AFISAT DATE CORECTE !

    http://www.plano10.com/2011/11/trofin-vasile-sinteza-despre-pensii.html

    RăspundețiȘtergere
  16. @ano 14:09 ,
    Niste sinteze la fel de idioate, precum analizele si unele articole de presa! Dau apa la moara celor care ne invidiaza de-a prosta!
    Dar pentru a intelege iti trebuie si ceva minte!

    RăspundețiȘtergere
  17. la capitolul "cheltuieli pensii speciale " :
    2010 - 3,64 mld . lei
    2011 - 4,084 mld. lei
    nu se poate . pensiile militare , in anul 2011 , au ramas la acelasi nivel , ca in 2010 .
    dumneavoastra ati primit alta pensie in 2011 ?

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  18. @tupak amaru
    Stiu cu certitudine cincizeci de ,,proveniti...'' care treptat,incepind cu aprilie 2011,au primit revizute pe plus.Eu,inclusiv !
    Nu te ,,arunca''.

    RăspundețiȘtergere
  19. „Iar stimatilor colegi fosti militari, nemembri ai SCMD, le recomandam sa deschida dracului odata ochii, pentru ca noua ofensiva de imagine impotriva noastra, a tuturor, vizeaza si o lovitura politica si are consecinte dezastruoase si in privinta sperantelor lor.”
    Honor et patria......

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca poporul e prost si nu vrea sa priceapa ii face un bine Dogaru, cu forta:

    "PS:
    Stimati cetateni, oare chiar nu v-ati pus intrebarea daca, dupa ce-am fost facuti nesimtiti cu 20 de milioane pensie, si am devenit simtiti cu pensii de un miliard, de ce Dumnezeu mai iesim in strada?! Si de ce mai continuam procesele? Ganditi-va bine si raspundeti-va, pentru ca nu exista decat doua solutii: ori noi, membrii SCMD, suntem nebuni, ori Puterea minte de ingheata apele, iar dvs. sunteti de vina pentru ca o credeti. Daca este asa, va meritati soarta si vom fi nevoiti sa va aparam, de dragul generatiilor viitoare, cu sau fara acordul dvs!”

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  21. @tupak amaru
    Optimistu are dreptate, Deciziile de recalculare pentru cei cărora le-au crescut pensia au fost însoţite, în marea majoritate, de creşterea pensiei, cu plata retroactivă a diferenţei de pensie de la 01.01.2011. Iar mulţi din cei care la trecerea în rezervă erau pe funcţii superioare gradului s-au trezit avansaţi, pe cuponul de pensie, în grad.

    RăspundețiȘtergere
  22. ,,incepind cu aprilie 2011,au primit revizute pe plus.Eu,inclusiv !''
    REVIZUITE am spus.
    La urmatoarea revizuire s-ar putea sa scada,dar pina atunci mamaliga se raceste...
    Presimt ca 98% dintre deciziila de revizuire care nu au fost trimise inca vor fi pe minus.

    RăspundețiȘtergere
  23. din cate cunosc eu , nu au fost emise deciziile de revizuire .
    oricum , pana la 01.11.2011 , conform og1 , nu puteau fi eliberate .
    datele "furnizate" , neoficial , de cele doua ministere , cu cresteri de 300- 500 lei , nu prea bat cu datele din tabelele in discutie .
    as fi curios sa vad o decizie de REVIZUIRE .


    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  24. Va supun atentiei un caz absolut autentic.
    Un ofiter, iese la pensie, anticipat, dupa 33 de ani cu o pensie de 2600 lei( cca 1000 de dolari in anul si in luna respectiva).
    Dupa revizuire pensia ii creste la 2900 de lei, adica 935 de dolari. In 4 ani pensia i-a "crescut" cu - 65 de dolari. Acesta-i adevarul adevarat. Nu povesti, care nu tin cont de inflatie.

    RăspundețiȘtergere
  25. @tupak amaru
    Curaj.

    O cautare imagini Google ,,decizie revizuire pensie''!
    Tara-i plina de decizii de revizuire a recalcularii.Cind se va face ,,Ajustarea revizuirii recalcularii'' vei afla...

    RăspundețiȘtergere
  26. tara asta este plina de oameni ca tine , bascaliosi , atunci cand nu trebuie .
    eu vorbesc serios .

    si iti inteleg supararea . si perseverenta , in a ma combate .

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  27. Stelica lambă afumată de-a lui Ilici ce esti! Pai bine doml”le, dacă tu ai frecat mosorelul prin armată ca Mateiaş gîscarul şi n-ai făcut decît conspectezi Fi7, fiind întiiul mergator al CFI-ului/Reviziei sau cum dracu i-o mai zice acu-audit trăgînd din cînd în cînd cîte-un pîrţ şi cîte-o privire galeşă la coteţul unde-o ţineai pe Doina purcica unităţii, nu înseamnă că toţi sunt la fel de "culţi" si "educati" intr-ale porcariei. Asculta semidoctule, nu toti au umplut sticlele de bere cu aer ca sa merite "epitetele" tale de om fara obraz. Tot persisti si persisti in aceeasi gainareala ieftina, care-ti este etalonul de referinta, incercind sa ne aduci pe toti la acelasi numitor, numitor pentru care esti platit din plin cu banii nostri ai tuturor cetatenilor acestei tari! Spre exemplu io “telectualule” de cînd am ieşit din şcoală şi pînă am OPTAT să divorţez unilateral de PROSTIA, CORUPŢIA ŞI INCOPETENŢA din armată, am avut numai funcţii de comandă-de la locţiitor al unui R AA şi pîna la cea de şef de secţie în cea mai importanta Direcţie a SMG-ului. Cu zile astronomice lucrate, copii pe care-i vedeam doar cînd dormeu, DLEN, aplicaţii vara-iarna, omologari de tehnica militara ş.a. Tu ce-ai facut carieristule cu perioada completa de cotizare? Mi-e silă să mă uit la unii din voi…unii cu liceul la seral, care nu stiu sa lege 2 vorbe si agramati cit cuprinde! Vezi si aici la unii care postează…
    Parca mai ieri te laudai cu nu stiu ce afaceri, calatorii cu avioplanul pe la chinej, incercind vezi doamne sa ne impresionezi "cit de capabil esti tu draga Doamne". Retrospectiv, cind vin de la munca mea, de la SRL-ul meu si deschid acest blog, observ pe z ice trece ca acaparezi "spatiul virtual", de la orele 01 a.m. si pina la 12 p.m. Ce s-a-ntimplat, te-au dat afara de la "firma" sau din "pur dezinteres" vrei sa ne faci educatie politica, dar numai intr-un sens? Abtine-te de a mai comenta, fa-o in nume propriu….Tine-ti dogarienii si anmcrr-istii aproape si improsca-i cu laturi daca ai probe; nu generalize la TOTI cum face si Dogaru şi celălalt de-i spune Iliesscu sau cum dracu i-o zice, teoriile tale de Nichipercea,
    Nu ma provoca ca nu esti de “calibrul” meu…
    Ostrov-gotul

    RăspundețiȘtergere
  28. Pai da ca la unii mai batrini de se dau grande p-acilea, stagiul de cotizare a constat in vizitarea permanenta a cazanului popotei cind erau OSU si se bagau la cazan CPF-uri sau cite-o felie de brinza! Nu-i asa Steliane? Ia povesteste-ne tu noua cum era in Armya ta cu vechime completa si cum acum "tinerii" de 60 ani vor marsalui voiosi prin Afganisatn cintind "Ia te uita ce mai fete"!

    RăspundețiȘtergere
  29. Box! Box! Box!
    Hi, hi, hi ...
    Ti-o trasa Steli-pule!

    RăspundețiȘtergere
  30. Plano 10, le-o trage de ... Luminare:
    ================================
    SCMD: Comunicat nr. 45 pentru 305 pacaliti, nu "privilegiati" .
    305 pensionari sunt indrumati gresit sa investeasca cu formula executorie sentinte judecatoresti care au anulat Decizii de recalculare pensii, decizii care, prin lege, OUG nr. 1/2011, sunt revizuibile din oficiu.
    Comunicatul uita sa le spuna pensionarilor ca sentintele irevocabile ar trebui si legalizate de grefa Tribunalului, inainte de investire cu formula executorie.
    Mai trebuie sa plateasca la SCMD si onorariul de succes! Care succes daca, dupa revizuire, "privilegiatii" trebuie sa reia procesul de contestare de la capat?
    Bine ca nu le-a sugerat "privilegiatilor"sa plateasca si un executor judecatoresc prin care sa puna in executare silita Casele Sectoriale de Pensii.
    Asa cum am mai precizat, potrivit art. 20 din Metodologia de revizuire, sunt supuse revizuirii si pensiile prevazute de Legea 119/2010 ale caror cuantumuri au fost stabilite prin hotarari judecatoresti.

    RăspundețiȘtergere
  31. @EXCALIBRU!-trebuie sa intelegem ca prima ta functie(grad lt.)a fost de locţiitor al unui R AA şi pîna la cea de şef de secţie în cea mai importanta Direcţie a SMG-ului" Mai sa fiu al dracului asta da EXCALBRU !
    In aceasta situatie nu-ti fa probleme pensia ta garantat se va TRIPLA pe noua lege
    Hai sa traiesti mare EXCALIBUR !

    RăspundețiȘtergere
  32. @20.35
    Gluma,gluma,dar unde-ai facut armata ? Nici eu nu-s mare specialist,dar te poti gindi ce era(CA NU STIU DACA MAI AVEM)un RAA ? Cite perechi de bocanci avea o racheta sol-aer dintr-un regiment si la ce norma lua masa ?

    RăspundețiȘtergere
  33. Mei, mei poate ne povesteste si Cashul din istoria vietii lui; "par exemple" cum a fost la UNAP, "supt conducerea grandioasa a lui Mureshan" ca vorba ceea...invatamint cit cuprinde de-o facura si pe Helena Hundrea zpecialista in "Strategii nationale de aparare", asta in timp ce chiorpescu, dupa lege trebuia sa aprobe "marea strategie" in termen de 6 luni de la investire si n-a facut-o, da cu-i pasa? Nu mai zic de homologu lui Stelian sheful mafiei personale a lui Bombonel…Ia zi-ne ceva Nea Cash Cavalule de nevasta aia noua a lui Mureshan imbracata toata in MOV- ca-i la moda: Ce preda si cum preda ca i-o nu prea am putut s-o dramaluiesc dupa cunostintele elevate pe care le citea de dupa niste foi de hirtie?
    Hai curaj ca nu-i singurul caz d-acolea! Vrei sa tzi-i amintesc io? De fabrica de doctoranzi a lui "Marin Boy", Frunzeti s.a. de veni si DNA-ul, da pleca ca nu le dadu voie chioru sa le ia amprentele la faptasi/borfashi....
    Offf Doamne, Doamne am jurat ca-mi voi iubi aproapele si mai ales fostii camarazi de arme, da vaz ca nu se poate! Treba mai intii sa-i dau “cu curu pe DRUJBA” pe ei, unii chiar de-mi sunt ca fratii ca sa renastem ca pasarea Phenix din propria cenusa…Doamne Te rog dezleaga-ma de legamint ca sa pot sta drept in fata Ta la Judecata cea de-apoi!
    VLAD IVO STOK Calugarul

    RăspundețiȘtergere
  34. R6AA din Bg.6 AA multumit?

    RăspundețiȘtergere
  35. PS. Ba mai aveam si movile si fanfare pe la altii de mai sus de noi...

    RăspundețiȘtergere
  36. Da sa ne spuna CasCavalul cum opreau ei inamicul cu tenta grrrrrroasa si in degrade!!

    RăspundețiȘtergere
  37. N-au fost rachete au fost KS 19!

    RăspundețiȘtergere
  38. ,,tara asta este plina de oameni ca tine , bascaliosi , atunci cand nu trebuie .
    eu vorbesc serios .
    =======
    si iti inteleg supararea . si perseverenta , in a ma combate . ''
    ===
    Nu te cred ! Ori esti martian,ori...
    Vorbind serios,daca ai fost...si inca nu ai primit ...o a doua decizie este rau pentru tine.
    Prietenii stiu de ce !(pentru ca nu prea s-au gasit dovezile veniturilor tale pe unde ai facut ce-ai facut).Si stii cum iti vor revizui calculul?(precis ai fost ,,popa''?)

    RăspundețiȘtergere
  39. Dragul meu meu Kaput, post si rugaciune, dezlegarea pacatelor pentru Poruncile 6, 8 si 10, iar in rest vom mai vedea...Ce-avem a pierde? Io unul am primit de la Prea Fericitul dezlegare pentru acestea, asa ca...
    Om vedea fiule, om vedea...Ceva in curind se v-a-ntimpla...
    "Nestiute si schimbatoare sunt caile Domnului..."
    VLAD IVO STOK Calugarul

    RăspundețiȘtergere
  40. @VLAD IVO STOK Calugarul
    Adevarat schimbatoare !
    Si nu numai caiurile.

    RăspundețiȘtergere
  41. Plano 10, le-o trage de ... Luminare:
    =======================
    SCMD: Comunicat nr. 45 pentru 305 pacaliti, nu "privilegiati" ...............
    =======================
    Acum, Nu are nimeni Nimic a spune?
    =======================
    Plano 10, faci singur cat tot Dep. lor Juridic!
    Felicitari, prieten al celor pacaliti!
    Poate citesc si ei, inainte de a mai plati taxe pe prostie si umflat buzunarele altora!
    Adica ... ONORARII DE SUCCES! + Taxa Dogaru!

    RăspundețiȘtergere
  42. Domnul Galca stie sa milogeasca bani iar domnul Dogaru la fel Nici nu mai stiu ce sa mai minta, ca sa scoata banii de la sindicalisti, Care succes ? Onorariul de succes se plateste cand ai castigat la ultima instanta definitiv si irevocabil, fara nici o alta posibilitate de apel. Cu care proces a ajuns Galca pana acolo, ca nu am inteles. Cata nesimtire.

    RăspundețiȘtergere
  43. Daomnul Galca nu stie decat sa milogeasca bani, iar dogaru la fel. Onorariul de succes se achita dupa ce ai primit sentinta definitiva irevocabila si executorie in ultima instanta. Cu care proces au ajuns Dogaru si Galca in aceasta faza, cand ei abia au papat banii pe prima infatisare? Nesimtitii. Cati prosti or pune botul ?

    RăspundețiȘtergere
  44. Galca e plecat la curs la Brussels si nu mai are bani de tocat. Cine il ajuta si pe el cu un onorariu si promite succesuri cand se intoarce. Hai, fiti umani, ajutati un biet avocat sa se simta bine in strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  45. Dar voi cind mergeati la poligon ?

    RăspundețiȘtergere
  46. Anonime de la 15 noiembrie 2011, 20:48 ...
    Scrie , domnule , corect . Nu se spune "Zpecialista" ... ea este "specialiZda" ...

    RăspundețiȘtergere
  47. He! He!
    Cata jale pe aici!
    Orice ati face si orice ati spune, veneticii si tradatorii care imputesc locul pe acest blog, nu pot sa puna la pamant SCMD-ul!
    Cre ca veti ramane someri, cameleonilor fara credinta si tradatori din neam in neam!
    Poate va pieri odata samanta voastra cea blestemata!
    DOAMNE IARTA-MA!

    RăspundețiȘtergere
  48. La m m munca, la m m munca c c ca asta la c c creiat pe om din mai mai muca! U u uitati ce a arata S Seitan: Ci ci cica asa a are C C Cezar pin pin pintecele de m mare! Da ci ci cica are di ba ba bataturi la bu bu buci de de l l la porthart!
    Domnul Maimuca

    RăspundețiȘtergere
  49. Bre da uni-i Cashu? Nu ni povestesti ninica? Sta ca purceaua lu Stelian chitita in papusoi...
    Ilii di la primarii

    RăspundețiȘtergere
  50. Poate ne explica domnul Neacsu si cum se trateaza durerile de gilca...

    RăspundețiȘtergere
  51. Cetiti,poate ajuta !
    .
    http://www.ionpetrescu.ro/
    .
    Dar trebuieste rabdare,ca-i mult material.
    Daca spun mult,apoi mult ii !

    RăspundețiȘtergere
  52. ...ăla cu jalea, suspinu şi-ntristarea...Şi tu la muncă că avem la greu! Nu mai încerca să ne ridici morala câ-i prea grea pt. tine şi nu se scoală nicidecum-precum iapa lui Vizantea.

    RăspundețiȘtergere
  53. @ano 22:22 ,
    Eu inteleg ca esti prost, ca nu te ajuta tartacuta ... dar ... sa te mai si lauzi?!!!
    Ori ... vrei neaparat sa confirmi: Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul!

    RăspundețiȘtergere
  54. Gata! Tăţ la muncă! Cei di-o fost la benoclare ş-ascultari să-ş facâ treaba în ist noapti ghini câ mîni tre să de raportul la prima orâ încrucişătorului! Cii di-o fost apv-işti la planctoani (s-audi Cezari?), verificări di gărz şî ronduri mai cieva ca ceia a lu Rembrandt, nirosîtu ciorapilor guşterilor dacâ-s spalaţ pi ţurloai ori îs asudaţ di iemoţii câ vor să facâ vreo năzdrăvanii...Cii di la Pinitenciari sâ-i verifici pi tăţ din sfert în sfert di orâ şî sâ consemnezâ în registru pi cari parti dorm puturoşîî! Gata la treabâ şî nu mai cascaţ gurili celea ca cucu la giermi! Eezecutareaaaa!
    Ilie di pi la primării

    RăspundețiȘtergere
  55. Bre da tari ni-i dor di Robert...tari di tăt! Nu di cela di Anjou, di Horvath ist al nostru! Vreţ cumva sâ-l chem sî sî mai revigorezî starea di spirt? Zîceţ repegior; Da au ba?
    Tot Ilie di-n primarii

    RăspundețiȘtergere
  56. @Ostrov-gotul
    Cu dusuri reci ai incercat ? Face bine la ten.

    RăspundețiȘtergere
  57. "Obiectivul Puterii, declarat de seful statului, este reducerea numarului pensionarilor la 1,5 milioane, iar aceasta se poate face numai prin disparitie fizica.”
    15.11.2011
    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    Daca cu "pensionarii militari nesimtiti" nu vrea nimeni sa-mi dea un link, macar la afirmatia de mai sus aveti ceva probe, un link, o inregistrare video sau audio ?
    Ma ajutati sa-l dau in judecata pe Basescu pentru genocid sau asistam din nou la minciuni dogariene ?

    RăspundețiȘtergere
  58. @Steliane cum bine zicea cineva pe aici, la munca tataie, la munca !

    RăspundețiȘtergere
  59. @16 noiembrie 2011, 08:22
    Pai eu asta fac, muncesc. Voua nu va place cuvintul si nu vreti nici macar sa ma ajutati.

    RăspundețiȘtergere
  60. TOP GUN
    Stelica,
    Daca esti in dilema,cu scrisul sau cu GAZ-ul,eu zic sa incerci,rock,paper,scissors,varianta moderna a datului cu banul,asa,ca Stelica,tu care esti un stralucitor in arta mimetismului,sigur vei stii ce vei face,....cu gandul la brunetica focoasa ,a,nu e prea prozaic,si tocmai ne-ai marturisit slabiciunea ptr.nutisor,'specialiZda',da,da,cu masterate 1000 si cu facultati tot...... hai,1001,nu nopti,facultati,ea e mai desteapta decat brunetica ta ,de vreme ce-o eclipseaza aceeasi nutisor si gandul ti-e la ea,doar gandul a mai ramas......restul e.....stii tu ce!!!!!I,M KIDDING ,NU-I ASA?????,de amuzament,ca-i tare in parcare Stelica!!!!!HI,HI,HA,HA!!!!!
    O ZI EXCEPTIOOOOOONALAAAAAAAAAAAA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  61. @TG
    Vrei sa-mi explici mai in detaliu ce legatura este intre subiectul discutat si "...rock,paper,scissors,varianta moderna a datului cu banul...ARTA MIMETISMULUI..brunetica focoasa...nutisor...nopti...facultati..." ?
    Ti-ar prinde bine la CV. (PENTRU CEI CARE INCA NU IL CUNOSC)

    RăspundețiȘtergere
  62. TOP GUN
    Stelica,
    Mai in detaliu?????????Pai,ar dura cam vreo 7 ore,cam cat ai pierde pe la Circa financiara,asa ca m-am rezumat la continuarea raspunsului OSTROV-GOT(ULUI),in stilul meu haios!!!!!!si mai finut totusi, fata de altii care te ''mangaie bland si cu mila"!!!!!!!Cat despre CV,eu zic sa merg pe mana ta si sa mi-l fabrici tu,ca doar cam cu asta te-ai ocupat,sau te-ai risipit in alte cauze pierdute???????Multumit de raspuns,dragalasule??????? Calmeaza-te si sper sa revii la sentimente mai bune!!!!! Sincer,n-am nimic cu nimeni de impartit,tu chiar imi esti simpatic si ceilalti la fel!!!!!!Daca o vei percepe ca pe o gluma,vei avea numai de castigat,serios,nu suntem in Army,la ordine si disciplina si nici in razboi!!!!! Tonul tau se vrea un pic belicos,dar treaca de la mine ,cica sa ne iubim aproapele!!!!!!Stelica,nu-ti mai arunca buzduganul,ca,zau mie nu mi-e frica!!!!!!O ZI EXCEPTIONALA SI SA FITI IUBITI !!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri