Google Translate

luni, 28 noiembrie 2011

Ce-şi face omul cu mâna lui, lucru manual se cheamă. Mai nou, se numeşte handmade.


Plenul Senatului a decis miercuri, 23 noiembrie, cu 112 voturi pentru, 5 abţineri şi 2 voturi împotrivă, că Mircea Geoană şi-a pierdut, de drept, statutul de membru al Biroului Permanent şi preşedinte al Senatului.
După aflarea deciziei, Geoană s-a închis în biroul său.


Bătălia pentru preşedinţia Senatului a fost câştigată de PDL.
Democrat-liberalul Vasile Blaga, susţinut de Coaliţie, a fost ales preşedinte al Senatului, invingându-l pe contracandidatul său, Titus Corlăţean, propus de USL.
Blaga a întrunit 69 voturi "pentru" şi 63 "împotrivă".

Vasile Blaga este noul şef al Senatului.
Votul a fost secret. Senatorii din ambele tabere s-au mobilizat pentru a participa la vot, însă au fost şi absenţi: Verestoy Attila, de la UDMR, care ar avea probleme de sănătate şi Miron Mitrea, de la PSD. La rândul său, fostul preşedinte al Senatului, Mircea Geoană, a anunţat că nu va participa la vot.


Tensiunile nu au ocolit Coaliţia astăzi, PDL fiind obligat să cedeze UDMR şefia SGG, în schimbul susţinerii lui Vasile Blaga la preşedinţia Senatului.


Cu şansele cele mai mari să devină al doilea om în stat, Vasile Blaga îşi face, astfel, revenirea în prima linie a politicii, acolo de unde căzuse în urmă cu şase luni.

Secretar general al PD, ulterior al PDL, Blaga este considerat unul din principalii artizani ai victoriilor portocalii din ultimii ani, dar şi ai succeselor electorale ale lui Traian Băsescu. Deşi, cu acesta din urmă, nu are relaţii din cele mai bune.

Senatorul PDL Vasile Blaga a declarat, fiind întrebat de jurnalişti dacă a discutat cu preşedintele Traian Băsescu pe tema preluării preşedinţiei Senatului,
că el a discutat de mai multe ori cu şeful statului.


Asa cum se cuvine,
Felicitari Domnului Vasile Blaga,
noul Presedinte al Senatului Romaniei
Admin

18 comentarii:

  1. ,,Cei din urma vor fi primii''...

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi s-a hotarat castigatorul alegerilor din 2012!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe primele doua poze. Pur si simplu superbe. Felicitari Vasile !
    Tristete si .. perpelxitate. Parca i-ar spune Antonescu lui Ponta:" Vezi ba boule unde ne-a dus ambitia ta ?"

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar Blaga,are atitudinea unui profesor: " Antonescu, Ponta, nu mai vorbiti in banca, ca va scot afara din clasa! "

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai noroc, Vasile!
    Sunt curios cine va plati pentru aceasta mare gafa! Au inceput deja unele justificari dementiale ale PSD! Cica mai bine cu Blaga la sefia senatului, decat cu Geoana. Eu zic sa refaca alianta de dupa alegerile din 2008, daca tot se iubesc atat. Cum sa scapi de raul puterii actuale, daca opozitia ii face jocul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai ce ar putea sa spuna, ca au gresit ? Ponta nu ar recunoste nici mort ca a fost un prost chiar daca este. Asa ca o da pe: " mai bine cu Blaga, si asa nu ne-a ajutat Geoana , ati vazut cum ne injura, e clar ca era vandut, bine am facut ca am scapat de el, etc." Texte pentru fraieri. Au scapat de un prostanac si au ramas cu un prost... si fudul pe desupra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunati desteptarea!
    Urmeaza un material incendiar!
    CD-SCMD nu vede, nu aude! Are treburi!
    D'aia suntem noi intre preferintele multora!
    Le suntem utili, le aducem "gratis" ce le trebuie: informatia (informatiile) de care au nevoe! P.S.: STOPATI limbarita unor idioti!

    RăspundețiȘtergere
  8. off topic,scuze!
    Tocmai am primit decizia re....
    Are toate anexele si suma corespunde perfect cu cea postata pe tabelele mapn.Acu' sa vad ,sa verific cu adev CMZ ca suma e mai mica fatza de calculele @trofin(pe care le-am facut dupa adev CMZ).
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  9. Scuze pt poza.E la mishto!Am si uitat de fraierul ala.Acusi o sterg
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  10. Blondele iar vorbesti dintre sticlele goale de sub masa?

    RăspundețiȘtergere
  11. La tine a inceput ,,luna cadourilor'' mai devreme !
    Nu te chinui prea tare cu verificarile pe CMZ.
    Probabil in scurt timp va trebui sa mergem cu sufertasul.Cine mai poate.
    Restul asteapta acasa ''ultima vizita''.

    RăspundețiȘtergere
  12. TOP GUN
    Cum s-ar zice ,dintre raul cel mare ne-am pricopsit cu raul cel mic,adica decat sa fie cineva la sefia senatului de la ungurime,tot mai bine cu portocaliiiiiii diliiiiii astia!!!!!Avem ce-am votat,adica o clasa politica imatura politic ,unde scopul principal, este furaciunea institutionalizata si imbogatirea peste noapte ,fara numar,fara numar!!!!!! Si unde mai pui, ca incultura unor ministri e promovata cu surle si trambite ,celebrele bancuri cu nutisor si anastase sunt deja in presa occidentala,una ,confunda monarhia cu republica,alta habar n-are sa numere!!!!!!Minunat,iubesc tarisoara asta,meritam totce ni se intampla din cauza lasitatii noastre!!!!!!
    Ma ingrijoreaza Stelica,sper ca n-o fi repauzat brusc si subit,o fi primit depesa de la gabita,Stelica,nu ne da emotii ca facem bam!!!!!Mai,mai,smecherul,sta la peluza intelepciunii lui,si-si rade in barba!!!!!Hai,Stelica,tu ai priceperi in marketing de serotonina,dibuiesti tu si solutii ptr.o veselie provizorie stimulata de o tuica buna,nu-i asa???????Hai,ca n-o sa te acuzam de vis fals si uz de vis fals,parol!!!!!I'm kidding,cred ca dadaceala si teacher-ala,basca si goana dupa cumparaturi cu d-na maresal,zau ca sunt epuizante,si a mai fost si black -friday,vai Stelica,ce stresant!Stelica,pai se poate sa-ti dezamagesti fanii,fara tina sunt fara busola!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. aviz 11;30 si 12:09(acelasi ranced)
    credeti sau nu,nu conteaza....restul sa manance ce au invatat o viata.... kkt!
    Don Corleone
    Hai Paaa!!latrati,ca latrati degeaba

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce sa vada ? Cine ? Dogaru ? Pai Dogaru a fost invitat la Alba Iulia de 1 Decembrie si a plecat acolo cu 3 zile inainte, sa pregateasca " demonstratiile " Ce sa faci, vechile iubiri nu se uita niciodata. Si uite asa, se plimba domnul istoric pe banii sindicatului pe la Perla Muresului, ori de cate ori i se face dor de ... o actiune , o intalnire a avocatilor, un CNR. Ce, numai Pricina a avut colege la gradinita? A bagat si el acolo o vizita la filiala Alba Iulia si .. Chelu deconteaza, ca de, doar e seful lui care il sustine si ii da salariu de 40 de bulioane de la sindicat.Eheheheeeeeeeeeeeeeee, dulce ca mierea e cotizatia de sindicat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu e prima oara cand dogaru se plimba pe banii sindicatului in interes personal, bifand -ca si Oprea - cate o vizita pe la filiale. Bine ca nu are si sindicatul elicopter, dar cine stie, poate isi va trage, pentru vizitarea filialelor mai.. indepartate.Poate si avion. De aia voia domnul Dogaru sa deschida filiale in strainatate, ca sa se poata plimba si in strainatate pe banii sindicatului, la invitatia filialelor de afara. Smecheras dogarelul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dogaru si cativa talibani ne-au "bagat" de nu o sa ne mai vedem unul cu altul! Luati aminte, trei cuvinte! Vai de noi! P.S.: Nu uitati, platiti Cotizatia! Inainte, ca la curbe!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai multe organizaţii ale UNPR Timiş vor migra la PSD, în frunte cu fostul preşedinte al UNPR Timişoara, Filip Stancu.
    ========================
    Anunţul a fost făcut marţi, într-o conferinţă de presă comună ţinută de liderul PSD Timiş, Titu Bojin, preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, şi fostul şef al UNPR Timişoara, Filip Stancu. Cei trei au afirmat că vor veni spre PSD Timiş aproximativ 700-800 de membri ai UNPR care înainte făceau parte din organizaţiile Timişoara, Giroc, Ghiroda şi Comloşu Mare. Deocamdată au făcut acest pas 14 dintre cei 27 de membri ai Biroului Permanent Municipal al UNPR Timişoara.
    „Le mulţumesc că au făcut pasul înspre noi. Vreau să vă spun că nu a fost niciun fel de presiune făcută asupra lor. Este pentru prima dată când negociem venirea unui număr aşa de mare de membri. Este vorba de circa 700-800 de persoane”, a spus Titu Bojin.
    Atât preşedintele PSD Timiş, cât şi fostul lider al UNPR Timiş au ţinut să precizeze că acest gest nu a fost condiţionat de funcţii sau privilegii în cadrul organizaţiei social-democrate.
    „Nu au venit cu niciun fel de pretenţii, nicio solicitare de funcţii. O parte din ei se întorc acasă”, a mai spus liderul PSD.
    La rândul lui, Filip Stancu a afirmat că episodul UNPR a reprezentat o „mare păcăleală”, iar în Timiş acest partid are doar „un rol decorativ”. Sursa: tion.ro

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri