Google Translate

miercuri, 2 noiembrie 2011

Elena Udrea, Lady Power! Absolut fascinant... Timpul va decide!


Mult timp, în lume, dar mai ales în România, s-a crezut că politica este prin excelenţă un joc al bărbaţilor. Că e nevoie să joci după regulile lor, pentru a avea acces la funcţii importante, mai puţin la funcţia cea mai importantă în stat. Au fost însă câteva femei care au reuşit să arate că-şi doresc şi pot ceva mai mult decât posturi de executanţi. Sunt acele femei-iconice care au schimbat felul în care politica se face în lume. Sunt femeile care au arătat că pot fi mai bune decât un bărbat chiar la jocul pe care ei l-au inventat.


Aşa se face că, în acest moment, există nu mai puţin de 9 femei care deţin funcţia de preşedinte al ţărilor lor: Dilma Rousseff (Brazilia), Laura Chinchilla (Costa Rica), Roza Otunbayeva (Kârgâstan), Dalia Grybauskaite (Lituania), Cristina Kirchner (reconfirmată preşedinte al Argentinei pe 23 noiembrie), Pratibha Patil (India), Ellen Johnson Sirleaf (Liberia), Tarja Halonen (preşedinte al Finlandei din 2000) şi Mary McAleese (Irlanda).


După cum puteţi vedea, sunt ţări dintre cele mai diverse: de la ţări cu probleme de dezvoltare economică destul de grave (precum în Africa), până la ţări europene cu un nivel de trai ridicat. Ceea ce înseamnă că accesul femeii la vârful politicii nu este condiţionat de dezvoltarea economică a ţării, ci doar de priceperea ei.


Se pare că acest lucru a început să fie înţeles şi de vecinii noştri bulgari. Maglena Kuneva a obţinut locul trei în alegerile prezidenţiale cu o săptămână în urmă, fiind votată de 14% din electorat. Fostul comisar european a candidat din partea Mişcării Naţionale pentru Stabilitate şi Progres, partidul care l-a propulsat pe Simeon al II-lea în 2001 la funcţia de Prim-ministru.


În logica aceasta, mi-aş dori foarte mult să văd că, şi în România, unul dintre partidele mari e suficient de deschis să propună o femeie curajoasă şi pricepută la cea mai importantă funcţie în stat.


Mult timp m-am ferit să vorbesc despre faptul că sunt femeie în politică. Într-o anumită măsură, chiar aflată în interiorul unei lumi misogine, nu am vrut să vorbesc despre discriminările la care sunt supuse femeile politician. Acum însă, cred că, prin rezultatele obţinute de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi de mine personal în interiorul partidului, am arătat tuturor că o femeie poate munci 14-16 ore pe zi, în fiecare zi, uneori mai mult şi mai bine decât un bărbat.


Şi asta chiar si pe tocuri, mergând şi la coafor, şi, mai ales, fără să mă transform într-un bărbat. În acest moment, nu mai am niciun complex să militez public pentru promovarea femeilor în politica românească. Aşa cum în alte părţi se poate, chiar foarte aproape de noi, sunt convinsă că şi România începe să renunţe la structura sa patriarhală şi să accepte faptul că femeile pot fi politicieni mai buni decât bărbaţii.


Şi, prin extensie, femeile pot ocupa orice funcţie de conducere pe care o deţine astăzi un bărbat. Am un respect deosebit pentru cele care reuşesc în lumea bărbaţilor, în orice ramură ar fi, care-şi fac o carieră şi luptă mereu pentru a ajunge şi mai sus.


Despre asta şi despre felul în care poţi rămâne femeie chiar creându-ţi o carieră am vorbit într-un interviu pe care l-aş cataloga drept foarte viu, acordat revistei TABU, al cărei nou număr apare mâine. Ca să fac puţin teasing, alături de interviu, veţi găsi şi un mic pictorial cu mine pozând în cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie. Pentru că tot se întreabă unele tabloide cum aş arăta brunetă, aveţi ocazia să vedeţi mâine în TABU.
Sursa :



Mi-am propus sa consemnez si eu, subiectul zilei!
Intre Grecia si Elena Udrea-Interviu TABU, am ales ...
Lady Power!
Intuitia, imi spune ceva! Timpul va decide!
Admin

60 de comentarii:

  1. Se pare ca te ..fascineaza don Burcu !!
    La urne lady... nu ia nici 5% -Pe pariu

    RăspundețiȘtergere
  2. @Admin
    Da, e o femeie frumoasa si puternica. Dar sa nu uitam cat rau ne-a facut. Sa nu uitam ca a fost prima care a reactionat in ianuarie 2011 si a zis ca daca s-a anulat hg 735 nu e nimic, vom da alta! Idioata pamantului! Doamna profesoara de drept! A demonstrat ca habar nu are de legea contenciosului administrativ, una din legile de baza ale sistemului de drept romanesc. Ce as mai vorbim de constitutie, ca e deja peste puterile ei!
    Din RESPECT PENTRU NOI, nu as fi pus-o pe blog.
    Dar... daca asta e dorinta domniei-voastre....

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai de mama noastra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Udrea nu conteaza, daca se vorbeste de bine sau de rau, nu-i pasa, numai publicitate sa iasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam subtiri "anonimii" la acest subiect. Ca doar n-or fi fascinati de "farmecele" unei "iesite din garantie" la 40 de ani. De altfel, daca-i studiati panoul frontal veti avea ocazia sa descoperiti ridurile de pe gat si "peisajul selenar" de pe obraji. Daca-i studiati cv-ul o sa va mirati ce "blindata" e in studii militare(???). Cand a facut cucoana asta armata de a putut accede la Universitatea Nationala deb Aparare? Ia uite: Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, Doctorand în Ştiinţe militare
    Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, Masterat în Securitate şi apărare naţională
    Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, Colegiul de Management al Resurselor Apărării, Educaţional şi al Achiziţiilor
    Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, Colegiul Naţional de Apărare “Carol I”, seria a XIV-a, Expert în securitate şi apărare naţională.
    Mai, sa fie, uite ca militarii nu pot accede iar o civila sare direct la studii post-academice, doctorate, etc. Se adevereste zicala: In lumea asta prost facuta/ rahatii..."
    Si uite-asa, noi, militarii profesionisti suntem scosi din sistem si ingrosam randurile agentiilor de protectie si paza iar coana Nutzica, fara un minut de armata ajunge... doctor in stiinte militare.
    Apropo, saptamana trecuta am incercat sa ma angajez la o firma de paza - raspunsul m-a siderat - nu aveam curs de agent de paza. Dar 31 de ani cat am fost in armata si am avut diferite functii pe aceasta linie - santinela, caporal de schimb, comandant de garda, ofiter cu pregatirea garzii, ofiter cu verificarea pregatirii garzii, ani de zile cat am fost OSu, cu pistolul cu munitie la brau, astia ce au insemnat? MAp.N. nu poate (???) da aviz si chiar daca-ti da, nu este recunoscut de politie. Deci atunci am fost bun, acuma nu. Iata ca, maior sau lt.col. sau col. in rezerva trebuie sa faci scoala de soldat. Rahat pe bat. Mi-e greata. si CA SA FIE TACAMUL COMPLET NI SE MAI PUNE SI BIRUL PE FUM...
    Anonim 2

    RăspundețiȘtergere
  6. Din ,,gindirea'' puterii
    -

    http://atitudini.wordpress.com/2011/11/01/vizita-lui-wiliam-branza-in-brief-a-venit-a-vazut-s-a-facut-de-ras/

    RăspundețiȘtergere
  7. Intrebare: daca politica e o curva, femeile care o "imbratiseaza", cum s-ar putea numi?

    RăspundețiȘtergere
  8. @anonim 2,3,4....n
    citeste L 333/2003 si dupa aceea poti vorbi.Dar ca sa vorbesti sa te afli in treaba ,esti degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ica
    Cu se numesc? Simplu - les-bi-e-ne!

    RăspundețiȘtergere
  10. TOP GUN
    Asadar,veni si randul blondinei !!!!!Oare de ce?????? ,se inghesuie tabloidele si toti fraierii sa-i intre in voie?????Or fi aflat ei cat este de desteapta duduita si cum face ea diferenta, intre monarhie constitutionala si republica,celebrul interviu luat de Turcescu,unde nutisor de la Plescoi,a 'STRALUCIT',gratie intrebarii abil pusa de Turcescu!!!!!Unii o considera,adica misoginii, gen Mircica Badea o chubby person,altii din presa britanica o considera o saucy person!!!!! Acu', ramane sa reflectam noi cum naiba, a parvenit tipesa asta,la naiba a stiut cum sa dea cu cretu' in stanga,in dreapta,a intrat in patu' si sub plapuma cui a trebuit,a facut compromisuri de dragul banilor si a puterii,ca Cocos ala,n-o fi ALAIN DELON si nici GEORGE CLONEY ,ARE BANI SI PUTERE,COMBINATIA LETALA PTR.PITIPOANCE!!!!
    O ZI EXCELENTA TUTUROR!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. @TOP GUN
    De ce esti rautacios ? Poate ca duduita a confundat monarhia cu republica exact asa cum l-ai confundat tu pe "neacsum..." cu "Anonim". La naiba !

    RăspundețiȘtergere
  12. O zi buna va doresc si multumesc pentru comentarii! Celor care ma acuza si nu numai:
    Aveti idee de ce am postat Lady Power??!
    Chiar ma credeti dus cu capul, sa dorm cu pozele duduitei in brate? Hmmm .... cine se incumeta la cateva raspunsuri???? Aici va fi aici! ... Dau un ceai fierbinte!

    RăspundețiȘtergere
  13. TOP GUN face si el exact,dar exact atat cat il duce capul.Si mai e si mare "umorist":):)
    Postarea lui face parte din categoria "barfa de tzatze pe marginea santului" si nimic mai mult

    O ZI EXCELENTA TUTUROR!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Admin.
    Ma incumet eu dar sa fie fara zahar. La ultimele alegeri prezidentiale din SUA nu as fi crezut nici in ruptul capului ca un om de culoare o sa conduca America (si nu numai). M-am inselat. "Doamna putere" poate si ea sa insele pe multi in siguranta lor, mai ales ca la noi si femeile voteaza.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine a inteles ca prin acest articol Burcu o omagiaza pe Elena, sa se lase de citit bloguri, ca le citeste degeaba. Nu ati observat oare ca nu face altceva decat sa expuna ceea ce spune madam Cocoasa ? Nea Vasile, semnalul de alarma , este bine venit. Greseala de a lua aceasta unealta Basista in deradere ne va costa mult. Gestul ei nu este gestul unei femei duse cu pluta ci un scenariu bine pregatit , bine pus la punct care foloseste toate mijloacele , inclusiv nurii, pentru a aduce chiar si un vort, pentru a adauga chiar si o caramida la temeila viitoarelor alegeri. Ceea ce ieri vi se parea o imposibilitate, azi vi se pare o gluma, maine vi se va parea ceva deja banal, iar la alegeri o varianta. Nimic nu este intamplator, iar modul pasiv in care romanul priveste -asa cum spunea chiar Elena- cu ochii umezi la picioarele si balcoanele doamnei ministru( care iata, se foloseste iarasi de aceste "utilitati" pentru a lua mintile barbatilor , cum le lua candva prin Bacau sau Buzau, pe cand Cocos era un ilustru necunoscut) ne arata cat de decisa este sa se foloseasca de cele mai josnice metode pentru a parveni sau cum spune dansa, promova imaginea proprie. Burcu a facut foarte bine ca a lasat textul asa, virgin , in speranta ca veti sesiza pericolul. Unii insa s-au repezit sa ii sara la beregata si sa decreteze starea de tradare. Usurel baieti, usurel ca va faceti de ras.

    RăspundețiȘtergere
  16. TOP GUN
    STELICA,
    Fii putin atent si judeca corect cu capu' de pe umeri ,nu cu ala din pantaloni!!!!!!!Este o neta diferenta intre faptul ca eu chiar nu am observat ca-mi scrisese PETER PAN,adica domn' Neacsu,scuzabil,la mine,la duduita e chiar catastrofal,este chestie de incultura,impardonabil in calitatea sau 'calitatile'pe care le are!!!!!Inadmisibil,sa te prezinti la un talk show si sa dovedesti cat esti de proasta si inculta si intr-un fel, a aratat prostilor care i-au votat,ca au ceea ce merita!!!!La mine ,nu se pune,eu nu sunt politician,,nu ma prezint la nici un talk show,asa ca ,situatia nu se compara,nu-i asa??????? Poti,sa faci diferenta,neuronii sunt fresh,dadaceala si teacher-ala sunt epuizante,nu-i asa!!!!!??????I'M KIDDING,zau asa,cat despre voi mai analizati si pe dunga si pe bie!!!!!!,ca doar sunteti destepti,(nitel la andro....dar asta-i realitatea,ce naiba sa-i faci????!!!!(nu ne ascundem dupa degete ,ne vine si noua randu'))))
    O SEARA EXCELENTA ,SPRE DISPERAREA COZILOR DE TOPOR!!!!!
    P.S. LASA NAIBA PREJUDECATILE CA OBAMA-I DE CULOARE,PRINCIPALUL E CA-I SUPER DESTEPT,SPRE DEOSEBIRE DE nutisor de la Plescoi,comparatia mi se pare fortata si inutila,te faci de ras 'briliante' chiar nu-i onorant, tu atotstiutorul,......se pare ca m-am inselat!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca Burcu dorea s-o faca de KK gasea ceva imagini adecvate ..si sunt destule!~
    Don Burcu a pus zeita adica-,,Elena Udrea, Lady Power! Absolut fascinant... Timpul va decide! "
    Drept urmare NEA CISULE tilifonul te-a afectat! Cearta-ti nepotii ,nu pe noi!

    RăspundețiȘtergere
  18. Perfect Marine! Fara alte cuvinte. Ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  19. @TOP GUNEL
    Situatia se compara si nu te avantajeaza. Tu aveai raspunsul sub nas dar te incapatinai sa nu-l vezi si continuai sa gafezi chiar cind te atentionau si altii.
    Duduita nu avea raspunsul sub nas asa ca a gresit, tu il aveai dar....
    Nu crezi ca e in avantajul tau daca eviti subiectul ?

    RăspundețiȘtergere
  20. @top gun
    o fi prost curdeleu dar tu esti idiot de-a binelea
    ai citit macar ce-ai scris?DROGATULE!!

    RăspundețiȘtergere
  21. miercuri, 2 noiembrie 2011
    In atentia Birourilor Operative ale Filialelor din Capitala si jud. Ilfov


    1.Maine, joi, 03.11.2011, la orele 13.00, la sediul Partidului National Liberal din Bd. Aviatorilor, nr. 86, conducerea acestui partid organizeaza o conferinta de presa pe probleme de aparare, in ideea demararii unui dialog care sa conduca la un punct de vedere comun in privinta politicii de aparare romanesti. Rugam birourile operative ale filialelor sa desemneze 1-2 reprezentanti - oameni interesati si de dialog, care sa participe la aceasta activitate. Reprezentantii vor avea asupra lor legitimatiile emise de catre SCMD.
    2. Presedintii filialelor SCMD din Bucuresti si jud. Ilfov, sunt rugati sa participe luni, 07.11.2011, orele 16.00, la sediul central al SCMD, la o consfatuire extrem de importanta, prinvind apararea nationala in cadrul proiectului de guvernare al Opozitiei. In situatia in care presedintele filialei nu se poate prezenta personal, atunci va delega un vicepresedinte sau pe secretarul filialei.


    Honor et Patria! Vae Victis!


    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    Publicat de Sindicatul Militarilor la 16:30

    RăspundețiȘtergere
  22. Se pare ca domnul Dogaru a fost invitat la activitate, altfel nu ar fi dat verde la sindicalisti .

    RăspundețiȘtergere
  23. Stelian P
    "...Duduita nu avea raspunsul sub nas asa ca a gresit, tu il aveai dar...."
    Dar in ianuarie cand DNA PROf. UDREA (de drept, evident!) zbiera ca dupa HG 735 (abrogata), "vom da o alta hotarare de guvern"... Atunci ce ii trebuia? Si isi va da doctoratul! Si va fi doctor in drept!

    RăspundețiȘtergere
  24. @ano 18:25, al cu imaginile adecvate!
    Ce nana esti gelos? Le vrei pe astea doar pentru tine? Hai nu fi trist! Lasa holbatul la poze, citeste textul, vezi autorul, pricepe mesajul, iar mai apoi, daca inca nu intelegi cum sta treaba, ne spui, iar noi ... No Problem!
    Te vom ajuta! Nu toti pricep din prima! Altii, niciodata! Iar ce este si mai grav, nu accepta nici ajutorul! O tin pe-a lor, pe langa drum!

    RăspundețiȘtergere
  25. Adrian Păunescu a murit !!
    Noi ce facem ?!

    RăspundețiȘtergere
  26. +17

    ,,Premierul Emil Boc a semnat în această dimineaţă noua lege a anvelopelor (Legea 1237 /2011), act care intră în vigoare imediat! şi care modifică substanţial prevederile anterioare. Totuşi, şoferii nu trebuie să fie speriaţi: noua lege va fi disponibilă de mîine în toate benzinăriile din ţară . Broşurile costă 10 lei şi achiziţioarea lor este obligatorie.

    Iată care sînt principalele modificări pe care le aduce noua lege:

    1. Cauciucurile de iarnă devin obligatorii pentru toate categoriile de participanţi la trafic, indiferent dacă este vorba de autoturisme, motociclete, biciclete, role, cărucioare de butelie sau cizmele de cauciuc folosite la promenadă prin noroaiele drumurilor comunale şi judeţene. Legea nu face discriminări, aşa că fiţi cetăţean corect!

    2. Fac exceptie de la această regulă cazurile sociale, care-şi pot dovedi starea pauperă cu talonul de la Audi Q7 sau Mercedes SLK.

    3. Cauciucurile de iarnă vor fi în trei variante diferite: pentru polei, pentru gheaţă şi pentru ninsoare. Cetăţenii sînt obligaţi să folosească tipul corect de cauciuc pentru fiecare situaţie. În caz ca situaţia pe teren este amestecată, conducatorii auto trebuie să folosească cel puţin un cauciuc din fiecare tip.

    4. Poliţia va verifica în mod minuţios orice conducător de Logan. Dacă acesta este în regulă, oamenii legii au obligaţia să constate dacă respectivul individ are trusa de prim ajutor, roata de rezervă, ratele plătite la bancă, unghiile tăiate şi, evident, şapcă.

    5. Cetăţenii de etnie rroma care-şi pun lanţuri la cauciucuri sînt rugaţi ca, mai întîi, să le scoată de la gîtul nevestelor.

    6. Cauciucurile all-seasons vor fi interzise. Prin această măsură Guvernul vrea să impulsioneze industria românească de cauciucuri importate.

    7. Cetăţenii sînt obligaţi să-şi monteze cauciucuri de iarnă chiar dacă nu intenţionează să meargă cu maşina în timpul iernii. Aceasta ar putea fi furată pînă la primăvară şi nu putem pune hoţii - nişte cetăţeni nevinovaţi - în pericol.''
    Mai multe bancuri: http://www.mioritice.com/#ixzz1calGSFU3

    RăspundețiȘtergere
  27. Sondaj IMAS: Alianţa Opoziţiei este cotată la 52% în octombrie în condiţiile în care, înainte de formarea Uniunii Social Liberale, cele două partide componente, PSD şi PNL, aveau împreună 58%.

    Potrivit aceleiaşi cercetări efectuate de IMAS pentru ziarul „Adevărul", USL se află cu mult în faţa PDL, partid cotat cu 17,6% din opţiunile celor care s-ar prezenta la vot. Chiar dacă a pierdut câteva procente de la începutul anului, alianţa Opoziţiei are alte câştiguri, crede preşedintele Pro-Democraţia, Cristian Pârvulescu. „Putem vorbi de un succes al Opoziţiei. Liderii Opoziţiei au contribuit la apariţia alternativei, cu toate greutăţile pe care le-a cunoscut USL. Pentru ei era important să se menţină peste bara psihologică de 50%", afirmă Pârvulescu.

    Analistul a adăugat că în condiţiile în care USL are un avantaj de 35 de procente faţă de PDL, Traian Băsescu îşi va dori şi mai mult să împingă PDL într-o logică bipolară. „Democrat-liberalii au însă un dezavantaj, pentru că anul viitor sunt alegeri, iar ei nu au făcut niciun pas concret pentru realizarea Mişcării Populare", afirmă Pârvulescu.

    Partidul lui Dan Diaconescu, pe locul trei.
    Potrivit sondajului, pragul electoral ar mai fi depăşit de Partidul Poporului, cotat cu 14,4%, de UDMR - 7,4% şi de PRM, cu 5%.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sondaj IMAS:
    =================
    Biserica, de zece ori mai mulţi suporteri decât Parlamentul.
    Clasamentul încrederii în instituţii este dominat, în continuare, de Biserică - 80% şi Armată - 67,7%, singurele care au peste 50% la capitolul opţiuni favorabile. Mass-media are 44,4% în timp ce 44,3% din subiecţi au răspuns că au încredere în Primărie. Poliţia se bucură de o cotă de 38,2%, SRI are 36,9% iar Justiţia 24,2%. Instituţiile esenţiale într-o democraţie se află la coada clasamentului: sindicatele sunt apreciate de 19,3% din respondenţi, Preşedinţia de 14,3%, Guvernul de 10,4%, iar Parlamentul de 8,3% .

    România, într-o direcţie greşită.
    Potrivit sondajului, foarte mulţi români sunt dezamăgiţi de situaţia economică din ţară: 48% afirmă că sunt „foarte nemulţumiţi", 36,9% au răspuns „nu prea mulţumit" şi doar 4,1% sunt mulţumiţi. Răspunsuri similare au venit şi la întrebarea legată de satisfacţia faţă de nivelul de trai, unde peste două treimi din români au păreri negative.

    Astfel, 34,7% nu prea sunt mulţumiţi, 32,3% sunt foarte nemulţumiţi, în timp ce doar 13,9% s-au declarat mulţumiţi. Majoritatea covârşitoare a celor intervievaţi - 83,9% sunt de părere că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, în timp ce doar 11,4% cred că direcţia este bună. De altfel, 63,4% din respondenţi cataloghează prestaţia actualului guvern drept mai slabă decât a celui anterior, 25,7% consideră că este la fel şi doar 5,9% cred că este mai bună.

    RăspundețiȘtergere
  29. ATENTIE, NOUTATI:
    =================
    Pentru unii "interesant", pentru altii "util", am introdus o noua OPTIUNE de cautare pe Blogurile personale!
    ================================
    Nu trebuie decat sa faceti Click pe "mhBlogonline" sau "2012 Hronicul semnelor ..." ori "Romania megalitica", butoanele imagine, din dreapta blogului! Asteptati sa se incarce, apoi cititi ce doriti: articol, comentarii. Dintr-o privire, aveti acum toate postarile publicate! Cred ca este util celor interesati de arhiva blogurilor! Admin

    RăspundețiȘtergere
  30. Ma incumet si eu la niste raspunsuri, ca o cunosc personal, de pe vremea cand fata era un no name : e perfect adevarat ce spune Vadim Tudor ca fata se prostitua cu arabii care aveau case de schimb valutar in Bucuresti ( asta pe vremea cand era studenta ).

    Catdespre aspect, si cand avea 20 de ani, tot ca acum la 40 arata, la fel de matura. Ca era doar o pitzi fara creier, n-are rost sa mai spun, ca asta se vede cu ochiul liber si acum.

    RăspundețiȘtergere
  31. TOP GUN
    Stelica si corleone,
    Situatia nu e comparabila si nici similara,da,baieti,voi doi judecati cu ce aveti prin pantaloni,chiar daca e flescaiala mare!!!!!Chiar voi nu va dati seama,ca i-a nu trebuie sa aiba raspunsul sub nas,sa-l citez pe Stelica,raspunsul trebuia sa-l aiba la purtator,in creierasul,ei,nu?????daca e absolventa de nu stiu cate facultati,nspe miiii...... de masterate ,DECI O 'CULTA',nu vii si te prezinti ca o inculta,fara sa ai habar ce inseamna monarhie constitutionala si ce republica prezidentiala!!!!Una,e sa nu vezi ce-mi raspunde mie x sau y si alta e sa fii incult ,proasta,si culmea sa fii politician,ministru,cu facultati si masterate o mie!!!!!Serbanica,dorulet,tu ai un comportament de psihopat si nevropat,nici ceiutul cu bromura ,nici MUSCATELUL,nu-si mai fac efectul!!!!Macar in memoria si-n amintirea parintilor tai decedati,arata-ne ca n-a fost in zadar educatia si cei 7 ani de acasa ii ai!!!!
    Nu mai jigni pe toti si nu mai face tu etichetari de tot soiul,macar cinsteste memoria parintilor tai,care s-au straduit sa-ti dea o educatie,nu sa fii un rebut al societatii!!!!Fiecare avem pareri si idei diferite,dar asta nu inseamna sa ne porcai tu pe toti!!!!!Serios,fa-ti un control si o evaluare
    psihiatrica si dupa aia mai scrie-ne!!!!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR!!!!!
    P.S. PINOCHIO,STIU CA TE DERANJEAZA ADEVARUL, TU,CARE MINTI TOT TIMPUL,DAR FA MACAR DIFERENTA INTRE SITUATII,UNA E SA FII INCULT SI PROST SI PE FUNCTIE DE MARE MINISTRU SI ALTA E SA NU OBSERVI CEVA.........OBSERVATIA ,NU ESTE CATALOGATA INCULTURA ,DESTEPTULE!!!!!!!!
    TZIPI,MA MIR CA NU ESTI LUATA IN TARBACA,SPUI NISTE CHESTII DERANJANTE LA ADRESA LUI nutisor,o nulitate,o inculta,o tarfulita ieftina!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. @TOP GUNELUSH
    Vad ca insisti in gafa ta in loc sa uiti subiectul. Hai sa incerc altfel:
    - voiam sa-ti spun cu delicatete ca tu nu esti tocmai cel mai indicat sa critici cultura doamnei. De ce ? Deoarece tu aveai raspunsul sub nas, deoarece vreo doi cititori te-au avertizat ca nu vezi bine dar insisti in greseala, deoarece si dupa ce ti-am explicat si eu mai pe larg, tot ai gasit motive sa arunci vina pe scrisul prea mic. "Tirfulita, inculta, nulitatea" nu avea multele tale facilitati, nu a fost ajutata de nimeni, nu avea monitorul sub nas, nu avea imensa ta pregatire asa ca a gresit. Marea diferenta care va desparte este aceea ca ea a recunoscut greseala, tu insa insisti si acuma in gafa ta. Incearca sa judeci situatia si poate intelegi macar acum cine e mai incult si mai nulitate dintre voi doi.
    In alta ordine de idei un militar adevarat nu ataca o femeie intr-un mod atit de vulgar ci ar trebui sa o apere. Aici eu gresesc, nu sunt "militar adevarat".

    RăspundețiȘtergere
  33. Pt satisfacerea anumitor gusturi("oameni de cultura")propun un pictorial cu Laura Vasile,d-na Andronescu,sau Sulfina Barbu.
    Pe Mazare nu-l mai propun ca deja l-a realizt in playboy spre deliciul membrilor de partid si a celor ce scriu cu majuscule si atunci cand e cazul si cand nu e:):)

    VIZIONARE PLACUTA TUTUROR!!!!!!!!O ZI EXCEPTIONALA!!!!!!SA FITI IUBITI
    KIND/BEST REGARDS!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. @Don Corleone
    Eu zic sa nu le dai prea multe idei ca miine apare PRM-ul cu Mitzura Arghezi.

    RăspundețiȘtergere
  35. Faceti o mare confuzie- Una-i politica si alta-i poza in pictoriale!
    Pentru politica ai nevoie de oameni destepti,bine pregatiti si dedicati unei cauze!
    Pentru pictoriale ai nevoie doar de.......
    Deobicei nu prea se amesteca aceste domenii de activitate !

    RăspundețiȘtergere
  36. Hai noroc la toata lumea şi bine v-am regăsit! Duduia asta din foto mi-a fost vreo 2 ani amantă. Ehe ce vremuri, ce vremuri dom"le...
    Dar să vă pun o întrebare: Ce legătură există între Helena Hundrea şi Nicolae Labiş? Cine răspunde corect cîştigă un premiu!

    RăspundețiȘtergere
  37. Curleoane si tu steli p-ulea , cit sinteti voi de militari ... n-o puteti apara pe haimana atita timp cit si labe 1 tv au facut-o praf si pulbere...
    Si cine conducea operatiunea de 'demontare' a mitului dreptului politicianului de a face ce vrea in timpul sau liber ?
    Cea mai portocalie dintre sustinatorii portocaliilor : Andreea Pora ...

    RăspundețiȘtergere
  38. @Anonim 3 noiembrie 2011, 11:13
    "labe 1 tv" ? Tu de unde postezi, din baie ?

    RăspundețiȘtergere
  39. Mei, mei ...
    Mai usor cu tavaleala ...
    Rad copchii de voi ...
    Va afla nevestilii, s-apoi sa vezi ...
    Mei, mei ... ce oamini, ce vremuri ...

    RăspundețiȘtergere
  40. @ano 11:13
    Este foarte simplu:E buna sau nu e buna??.
    Eu zic ca e buna,buna cu "draci" la varsta ei(n-are treaba cu politica,scula mea nu ssssssstie politica)
    Politica sa f..ti tu +(plus) bonus mitzura arghezi; ca uitai de ea,iar in timpul liber poti sa faci vanatai in cot in baie,dar sa-l inviti si pe top gun ca e specialist la labareala
    PS @ano11:13 ;Da ce i-ai "tinut tu lumanarea" prapaditule lu madam udrea??
    Io zic ca- i buna !!
    ceilalti(ano11:13) sa-l f.ta pe base,boc,crin,ponta si ce-or mai gasi pe acolo

    RăspundețiȘtergere
  41. @11:13
    Si nu uita de Mazareeeee!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Chiar nu credeam ca anonimii astia de la scmd sunt l..agii!Da uite ca vor sa demonstreze cu orice pret:)

    RăspundețiȘtergere
  43. Ma apuca dracii cind tot vad ,,vaca merinos'' latita pe tot monitorul.

    RăspundețiȘtergere
  44. @21:35
    vezi ca ai buton de turn-off
    iti recomand mitzura/androneasca/o laba/....

    RăspundețiȘtergere
  45. eu am fost "mafiotul"
    ia-o si pe/la baie in cot

    RăspundețiȘtergere
  46. si Mazareeeee nu uita de Mazareeeeee.iubiti-va!!!
    ia-l si pe laba top gun si iese un "menage a trois"

    RăspundețiȘtergere
  47. criza economica:):)

    Unul se duce la benzinărie:
    - Pune, te rog, 5 picături de benzină în rezervor şi 3 picături de ulei la motor!
    Băiatul de la benzinărie:
    - Vreţi să mă şi băşesc puţin în cauciucuri?

    RăspundețiȘtergere
  48. Bei crulioani, da tii ti sa mai scoala, bre? Bei, bei, bei, ce natang esti...

    RăspundețiȘtergere
  49. Beii lu Curlionoi Akordioni i se sculează tăt tim pu la ordin că-i meletar di hăla di careră şî-n plus ş-o mîngîie tătă zîua cu limba precum Grivei coteiu.
    Hinghe riu

    RăspundețiȘtergere
  50. Curleoane si steli p-ule , acum am inteles ... voi o apreciati ca "ministreasa" pe madama ...
    pentru ca voi ginditi cu ... "scula" care "nu ssssssstie politica)" ...
    Asa , da ... articolul postat de admin. si-a atins scopul trezirii constiintelor ...

    RăspundețiȘtergere
  51. @Anonim 4 noiembrie 2011, 10:59
    Ti-au trebuit doar doua zile ca sa intelegi ? Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  52. Radeti, voi radeti copii ...
    Dar ... ia vedeti cum urca-n TOP!
    L-a "incalecat" pana si pe nea Mircea!

    RăspundețiȘtergere
  53. stelica si curlioane,
    Tratati-va depresia si frustrarile din vremea cand erati activi si raspundeati cu sa traiti,am inteless si acasa,da ,mama,am inteles,depresia si frustrarea ,netratate,duc la schizofrenie si sinucidere ......cat despre scula,nici nu se mai scoala fara viagra!

    RăspundețiȘtergere
  54. mai merge si cu telina....

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna seara, prieteni!
    Ofer un ceai fierbinte tuturor!
    Stati aproape, urmeaza un alt pictorial ...
    extrem, extrem de fierbinte ... ... ...!

    RăspundețiȘtergere
  56. @18:08
    nu vorbi de problemele tale sexuale.Nu intereseaza.
    Se vede cat esti de tare.Esti anonim si-n pat!

    @admin
    Sa nu fie cu Mitzura ,ca se bucura anonimii:):)

    RăspundețiȘtergere
  57. Asta e cu "minunatii" anonimi ai scmd.Trebuie sa te uiti la ceas cand vorbesti cu ei.Oare de ce le e frica sa se logheze??Sunt cu constiinta cam murdara desigur,altfel ce motiv ar avea.
    Asa ca nu ma voi mai uita la ora postarii.Doar atat a ramas din ei.....un amarat 18:08

    RăspundețiȘtergere
  58. @18.42
    Telina este buna.Pe pieptul lunetistului.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri