Google Translate

marți, 29 noiembrie 2011

Rusine să vă fie,sforarilor! Pensionarii militari, bătaia de joc a unor netrebnici. UPDATE


Consiliul Fiscal dă dreptate Ziarului Financiar
care a ridicat problema creşterii cheltuielilor cu pensiile speciale ca urmare a reformei pensiilor. Explicaţia este că recalcularea pensiilor s-a făcut acordând câte doi ani vechime pentru fiecare an de lucru pentru cadrele MAI, MApN şi serviciile secrete. Aşa se face că un pensionar "special" în vârstă de 43 de ani ajunge să aibă 45 de ani vechime, aşa cum arată decizia de pensionare alăturată.

Ziarul Financiar a scris, în urmă cu două săptămâni, că reforma sistemului de pensii a majorat cele 159.000 de pensii speciale ale poliţiştilor, militarilor şi lucrătorilor din serviciile secrete în loc să le reducă, aşa cum şi-a asumat Guvernul.

Consiliul Fiscal a arătat o săptămână mai târziu că aceste pensii au crescut, în medie, cu 30%, de la 1.755 de lei la 2.289 de lei/lună, efortul suplimentar fiind de 1 mld. lei.

Niciun oficial nu a explicat de ce reforma despre care s-a spus că va aduce economii a ajuns să coste mai mult statul. În privinţa pensiilor speciale, explicaţia a fost găsită: pensionarilor "speciali" li s-a calculat, pentru un an de muncă, doi ani de vechime, după cum reiese dintr-o decizie de recalculare (facsimil).


Aşadar, în cazul unui locotenent colonel de 43 de ani, trecut în rezervă în 2008, i s-a calculat, în 2011, un stagiu de cotizare de 45 de ani, deşi el a lucrat doar 20 de ani. În baza acestui calcul, a obţinut o pensie brută de 2.654 lei/lunar, ceea ce înseamnă că el ia în mână o pensie de 2.230 de lei.

Această creştere explică în parte şi adâncirea deficitului fondului de pensii evidenţiată de ZF, care arăta în august, pe baza evoluţiilor cheltuielilor cu pensiile din prima jumătate a anului, că deficitul se va majora pe întreg 2011, în urma reformei pensiilor, cu 1 mld. euro faţă de 2010, adică cu o treime.

Deficitul fondului de pensii este aşteptat să ajungă în acest an la 3,5 mld. euro, adică la 2,7% din PIB-ul estimat la aproximativ 129 mld. euro.

Consiliul Fiscal dă dreptate Ziarului Financiar care a ridicat problema creşterii cheltuielilor cu pensiile speciale ca urmare a reformei pensiilor

Consiliul Fiscal - autoritate care sprijină Guvernul în procesul de elaborare şi derulare a politicilor fiscal-bugetare şi a cărui opinie este obligatorie la aprobarea bugetului sau la rectificare - observă, analizând şi el diferenţa dintre declaraţiile iniţiale şi realitate, că demersul de recalculare nu a condus la economii, ci dimpotrivă la cheltuieli suplimentare.
"Cu toate că iniţial exerciţiul de recalculare a pensiilor speciale anticipa, conform calculelor Ministerului Muncii, economii bugetare substanţiale la nivelul cheltuielilor cu pensiile, în cele din urmă putem constata că acest demers s-a concretizat în cheltuieli suplimentare cu pensiile aferente celor 159.000 de pensionari din această categorie (aproximativ 1 mld. lei cheltuială anuală suplimentară), în condiţiile în care pensia medie corespunzătoare creşte în urma recalculării de la 1.755 lei (nivel utilizat pentru fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2011) la 2.289 lei în anul 2012 (o creştere medie de 30,4%)",
 a precizat Consiliul fiscal condus de Ionuţ Dumitru, economistul-şef al Raiffeisen-Bank.

La fundamentarea proiectului bugetului pentru 2011 fostul ministru al muncii Ioan Botiş nu a putut explica modul în care s-au alocat sumele pentru pensiile speciale, arătând că recalcularea s-a făcut şi se face nu de către casele de pensii ale căror date sunt publice, ci de către instituţiile implicate - respectiv Ministerul Apărării, Ministerul de Interne şi serviciile secrete. Aşadar, aceste instituţii au recalculat pensiile "în sus" întrucât, chiar dacă nu au contribuit deloc la sistemul de pensii, foştilor militari, poliţişti şi agenţi secreţi li s-a calculat ca vechime dublul perioadei lucrate, iar ca nivel de contribuţie toate veniturile obţinute în această perioadă ca şi cum ar fi fost "taxaţi" cu acel 9,5% obligatoriu în cazul angajaţilor de rând pentru toţi banii câştigaţi.


Proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe 2012 arată că în România sunt 4,76 mil. pensionari cu pensii de asigurări sociale, care au o pensie lunară de 747 lei, şi 159.000 pensionari plătiţi prin Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Serviciul Român de Informaţii, cu o pensie medie lunară de 2.289 lei. Pentru aceste pensii speciale se cheltuiesc 4,4 mld. lei, adică aproape 10% din întreg fondul alocat pensiilor în România (47 mld. lei).

Proiect de buget 2012: Pensiile speciale sunt cu 17% mai mari decât înainte de reformă

Fostul ministru al muncii Mihai Şeitan a explicat în felul următor majorarea deficitului de pensii în prima parte a anului. În urma reformei, a spus el, toate pensiile speciale au fost incluse în sistemul public. Dar nu toţi militarii sau activi care contribuie de acum înainte (li s-au majorat salariile cu exact suma cu care trebuie să contribuie) ar fi început încă din primele luni ale anului să o facă din cauza întârzierii în funcţionarea caselor de asigurări, în vreme ce toate pensiile au intrat automat în plată.

Alături de pensii, alte două fonduri de asigurări, cel de sănătate şi şomaj, apasă asupra bugetului de stat. Este de aşteptat ca acestea să acumuleze în 2011 un deficit de minimum 3,3% din PIB. Economistul Laurian Lungu de la Macroanalitica aprecia recent că, dacă se doreşte eliminarea deficitului, nu doar impozitarea tuturor pensiilor este soluţia, ci trebuie ca întreg fondul de pensii să fie redus cu procentul cu care el este deficitar, adică 28%.

Exemplu de recalculare a unei pensii speciale: decizie dată în ianuarie 2011
Un locotenent­-colonel în vârstă de 43 de ani, trecut în rezervă în 2008, are o vechime de 45 de ani muncă deoarece pentru fiecare din 20 de ani lucraţi într-o unitate militară a mai primit încă un an vechime, deci încă 20 de ani vechime, la care s-au adăugat şi studiile.

În acest fel punctajul de pensie obţinut este de 3,14 puncte, ceea ce înseamnă o pensie de 2.307 lei (3,14 X pensia medie).

Pensia sa totală este însă de 2.654 de lei pentru că se mai adaugă un "Ordin/Semn onorific pentru 20 de ani" de 347 de lei pe lună.

Aşa s-a întâmplat cu pensiile din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne şi Serviciile Speciale.
Prima Sursa a rusinoasei manipulari, dezinformari,
incaierarii generalizate: Ziarul Financiar



Pensia medie plătită celor 159.000 de foşti militari, poliţişti şi angajaţi ai serviciilor de informaţii a crescut după recalculare cu peste 30%, de la 1.755 de lei la 2.289 de lei pe lună, deşi Ministerul Muncii anticipa o reducere, se arată în opinia Consiliului Fiscal privind proiectul de buget.
"Cu toate că iniţial exerciţiul de recalculare a pensiilor speciale anticipa, conform calculelor Ministerului Muncii, economii bugetare substanţiale la nivelul cheltuielilor cu pensiile, în cele din urmă putem constata că acest demers s-a concretizat în cheltuieli suplimentare cu pensiile aferente celor 159.000 de pensionari din această categorie (aproximativ 1 miliard de lei cheltuială anuală suplimentară), în condiţiile în care pensia medie corespunzătoare creşte în urma recalculării de la 1.755 lei (nivel utilizat pentru fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2011) la 2.289 lei în anul 2012 (o creştere medie de 30,4%)",
precizează Consiliul Fiscal.

Potrivit unei expuneri de motive ataşate proiectului de lege privind bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2012, la stabilirea necesarului de fonduri pentru plata pensiilor s-au avut în vedere 4,76 milioane de pensionari de asigurări sociale plătiţi prin Casa Naţională de Pensii Publice, cu o pensie medie lunară de 747 lei şi 159.000 pensionari plătiţi prin Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Serviciul Român de Informaţii, cu o pensie medie lunară de 2.289 lei.


Grav! Deosebit de GRAV!
Ordinara manipulare si dezinformare
a facut "deliciul stirilor" tuturor gugustiucilor!
Click aici:

Specularea in mod mizerabil a unui singur "document" si extrapolarea acestuia in mod tendentios la nivelul tuturor celor 159.000 pensionari, plătiţi prin Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Serviciul Român de Informaţii,
este nu numai o JOSNICIE, este o CRIMA.
Admin


A doua Sursa a rusinoasei manipulari si dezinformari,
a incaierarii generalizate,
Autoritate Guvernamentala care fara a verifica temeinic
informatii de presa, opinii diversioniste ale unora sau altora,
arunca in piata publica spre lapidare,
159.000 de fosti militari!
Cui serveşte, în această ţară? Unde vreti a se ajunge?
Cine este Consiliul Fiscal ?!? - Urmati linkul!
[Un nou mentor, paznic, cioban la stana de incompetenti ai Guvernului!]
Nu sunt functionari publici, dar ii platim din bugetul de stat!
Admin

==============
REMEMBER
===========================
14 NOIEMBRIE 2011
CLICK AICI:

=========================
UPDATE
==============

1 Decembrie 2011

==================

(Click pentru mărire)

Shoriciu'deneamt spunea...
Cutremur de gradul opt in lumea informatiilor digitale !!
2 decembrie 2011, 22:53
=========
Multumesc, Shoriciu'deneamt!
Admin
================

Cainele, cel mai bun prieten al omului!

Iubiti animalele si copii!

159 de comentarii:

  1. Idiotul ala de ziarist nu a aflat ca dupa L119 pensia se calculeaza dupa contributivitate? De unde venituri pentru cei 20 de ani in plus? Asta era valabil pe L164! Daca este o eroare trebie de urgenta reparata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariile voastre, atitudinea si opiniile argumentate pot demonta "masinaria de facut zgomote", pot imprastia "samanta de scandal"!
    Reiterez o rugaminte si re-lansez un SEMNAL DE ALARMA: lasati orgoliile, lenea! Sa ne adunam si sa ne sustinem cu inteligenta cauza! Vedeti unde au dus "smiorcaielile", "analizele", "fluturasii vanturati mediatic" si "invidia" unor idioti? Unii au luat de "bun", iar acum ne dau in cap tuturor! Va fi greu, foarte greu de invins prostia, ura, jigodismul ridicat la rang de virtute!
    Nemernicii vor sa linseze 159.000 de pensionari militari, lansand pe piata ABERATII de genul:
    "recalcularea pensiilor s-a făcut acordând câte doi ani vechime pentru fiecare an de lucru pentru cadrele MAI, MApN şi serviciile secrete."
    Prieteni, treziti-va!
    Romanii sunt usor de pacalit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Incep sa obosesc sa tot explic mecanismele concrete de calculare a pensiilor (atit in sistemul L.164/2001 cit si al L.263/2010) ... mai ales ca sint destui dobitoci si dintre "ai nostri" care nu pot intelege aceste lucruri ; ei bazindu-se , ca baba Leana , pe ideea : "a spus la televizor" sau "a scris in ziar" ...

    Hai sa vedem despre ce este vorba cu acel lt.col. care si-a pus decizia de pensie la dispozitia presei ... probabil nemultumit fiind ca i s-a redus pensia . Spun "probabil" ... in ideea ca nu a fost pilot , caz in care este posibil sa-i fi crescut pensia datorita luarii in calcul a sporurilor specifice aviatiei militare ... Exista , insa , specialitati militare care beneficiau de "alte conditii de munca" (cu spor de vechime in munca de 100%), dar care nu au avut sporuri care sa nu fi fost luate in calcul in baza L.164 ... in cazul lor pensia (pe L.263) este mai mica ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Respectivul lt.col a avut o vechime in serviciu de 24 ani , din care 20 ani si 10 luni a fost pe o functie in care a beneficiat de "alte conditii de munca" . Pentru cei 20 ani si 10 luni i s-a calculat o "vechime in serviciu" (pe L.164) , "stagiu de cotizare in specialitate" (pe L.263) , de 40 de ani si ceva ... Astfel totalul "vechimii in serviciu"/"stagiului de cotizare in specialitate" a devenit de 45 ani 2 luni si 24 zile (in calcule = 45 ani)
    Sa vedem ce sa face cu acesti 45 de ani .
    Pe L.164 :
    - pentru 25 ani vechime avea 64% (din baza de calcul)
    - pentru ceilalti 20 ani vechime mai avea 40%
    - pentru eventualele perioade de contributie la fondul de pensie suplimentara mai avea citeva procente ...
    Total : 64+40+x= MAXIMUM 100% din baza de calcul (solda din ultima luna) . Pensia lui era "solda din ultima luna majorat cu 15% (cred ca avea Ordinul MM cl.2)"

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe L.263 :
    - se calculeaza "punctele de pensie" pentru cei 21 ani 5 luni cit a fost cadru militar
    - pentru cei 20 ani 10 luni (in care a "beneficiat" de "alte conditii de munca" , punctajul , calculat mai sus , se majoreaja cu (doar) 50%
    - se calculeaza "punctele de pensie" pentru cei 2 ani 4 luni in care a fost elev
    _se aduna punctajele astfel calculate , se imparte la 20 , se inmulteste cu "valoarea punctului de pensie" , se aplica majorarea de 15% pentru Ord.MM , si ... gata ... asta-i pensia de 2654 lei pe care o va primi...

    Ati vazut pe undeva aparind cei 45 de ani atit de "huiduiti" de populimea revoltata ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Apare intrebarea : "Si la ce mai foloseste inscrierea celor 45 ani 2 luni in Decizia de pensie ?"
    La stabilirea posibilitatii de a iesi la pensie . Pentru a putea iesi la pensie (pe L.263) trebuie sa ai un anumit stagiu de cotizare ... daca nu ai acel stagiu de cotizare , nu poti iesi la pensie ... Prin majorarile (prevazute de lege) de 25% , 50% si 100% a stagiilor de cotizare REALE (anii calendaristici reali cit a muncit "impricinatul") se realizeaza corelarea intre stagiile muncite in conditii normale si stagiile muncite in conditiile de munca diferite de cele normale ...
    Aceste calcule se vor face , si vor fi utile (dar nu la stabilirea cuantumului pensie) , pentru cei care urmeaza sa iasa la pensie ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru noi , astia ... re... re... , inscrierea acelui stagiu de cotizare nu are nici un fel de utilitate (prin L.119/2010 am fost declarati toti ca fiind "pensionari pentru limita de virsta" ...) ... cel putin pina in prezent (daca nu le-o da prin gind sa ne mai arda si pe acest motiv ...
    De ce este inscrisa acea valoare pe decizia de pensie a lt.col. in cauza ? Pentru ca asa este softul calculatoarelor ... avindu-se in vedere faptul ca se va folosi si pentru calcularea pensiilor viitoare ... la care stagiul de cotizare va fi determinant in stabilirea POSIBILITATII de a iesi la pensie .

    RăspundețiȘtergere
  8. @mos alecu ,
    Regretabil! Nu ati inteles nimic din fondul problemei! De mai bine de un an, o tineti mai multi "langa", cu aceste calcule idioate! Le mai faceti si publice! Poporul, opinia publica are alte pareri! Vedeti cum dati apa la moara celor care abia asteapta? Cat de greu este sa pricepeti? Chiar "doare" sa ganditi un pic ???

    P.S.1: Stiti care este marele risc?
    Sa ramaneti doar cu aceste "calcule" !!!
    Argumentele cerute AICI, nu sunt "calculele dumitale"! Altceva trebuie! Lumea si tot IDIOTUL trebuie sa priceapa "de ce" MILITARII s-au bucurat in Romania si oriunde pe mapamond de salarii, pensii si alte drepturi "diferite" de cele ale "civililor"! Aici trebuie dusa lupta, nu in "calcule" de doi doi bani! De cand armata nu mai este "obligatorie", este si mai dificil sa-in faci pe unii, sa priceapa in ce consta!
    Eheee, greu la deal cu boii mici!
    P.S.2. "Boii", sunt "magarii" care "latra" periodic, la cei 159.000 de fosti militari!
    Fereasca-i Dumnezeu, sa aiba nevoie de noi!

    RăspundețiȘtergere
  9. din nefericire , asa cum am mai spus , in toate aceste cazuri , apare intotdeauna si opinia d-lui dogaru sau a unei filiale scmd - opinie contrara intereselor militarilor .
    cred ca ar trebui luata atitudine ( actiuni in instanta ) impotriva celor care duc aceasta campanie murdara .
    urmarind propriul interes , conducerea scmd , incepe sa devina cel mai mare inamic al pensionarilor militari .
    "limbarita" la TV , prezentarea eronata a unor prevederi ale legii pensiilor , au efect .
    civilii , cu pensii mai mici decat noi , necunoscatori ai legilor , sunt usor de manipulat .
    poate membrii simpli ai scmd ar putea sa-i transmita , d-lui dogaru , sa se abtina de la astfel de campanii de presa " comandate " , in cele mai multe cazuri , chiar de el .


    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  10. In concluzie : ziaristii si limbistii de comentatori aferenti "stirilor" respective ... maninca c...t atita timp cit se leaga de acei 45 ani vechime la un pensionar in virsta de 43 de ani .
    Aplicindu-li-se zicerea Lapusneanului : "prosti ... dar multi !" avem putine sanse de a schimba perceptia ... atita timp cit si dintre "ai nostri" le cinta in struna ...

    RăspundețiȘtergere
  11. @tupak amaru,
    Te salut! Stii ca am gandit si IO ca si tine?
    Este fff posibil, sa fie FIX asa!
    Oricum, va fi prea tarziu!
    Raul este deja facut!

    RăspundețiȘtergere
  12. Lume, lume!
    Pe adresa SENATULUI, dam de stire:
    ===================
    Scrisoarea de intenţie a Guvernului privind un împrumut preventiv de la FMI, aprobată de Senat.
    ...................
    Senatorii au aprobat, în şedinţa de plen de marţi, proiectul privind ratificarea Scrisorii de intenţie semnată de autorităţile române la Bucureşti la 10 martie 2011 şi transmisă FMI prin care România ar putea împrumuta ''preventiv'' încă 3,6 miliarde de euro.... .
    =====================
    Domnilor senatori, altceva sa APROBATI, sa ne spuneti si noua, celor care v-am trimis in PARLAMENT: modul cum au fost cheltuite zecile de miliarde euro, imprumutati in anii acestia. Am reusit sa trecem peste 100 miliarde !!!
    Asta este ce ne doare! Vrem sa aflam fiecare cent/euro, pe ce s-a DUS DREAK-ului!
    Asteptam cu nerabdare raspunsul!

    RăspundețiȘtergere
  13. mos alecu ,

    argumentele dumneavoastra sunt foarte bune . bazate pe lege . din nefericire , cei care apar la Tv , "aparandu-ne" drepturile , au alte preocupari si interese . politrucii ...tot politruci .

    pentru anonim :
    am urmarit fenomenul ,destul de atent , constatand , in toate aceste cazuri :

    - "ideea " este lansata , de o filiala SCMD (sector 5 , sector 6 , iasi , craiova , cluj ) ;
    - apare in presa , preluata , de regula de : Romania Libera , Ziarul Financiar ( apartine trustului Media Pro) , Ziua Veche - aici bantuie foarte multi "fosti " militari ;
    - "ideea "este sustinuta si de casa de avocatura Galca .

    incet , incet , trebuie sa le prezentam numele acestor "militari " si ... mai ales, trecutul lor . poate intelegem mai bine ce urmaresc si pe cine servesc .
    raul este facut , suntem intre ciocan si nicovala
    ( PDL -UNPR vs. USL ) , dar trebuie sa reactionam .

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  14. Baronii SScmd fac totul ca legea 119 sa pice! Fac asta demult.Daca au pierdut ei ceva nemeritat vor sa fie toti loviti sperand in felul acesta la o actiune de masa si probabil chiar in forta. Trebuie izolati iar actiunile lor demontate cu argumente de bun simt!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Anonim 29 noiembrie 2011, 17:22 :
    Desi imi miroase cunoscut "stilul" ...

    Ar fi interesant de vazut daca cineva poate "duce lupta" de informare in asa fel incit "lumea si tot idiotul" sa priceapa ca militarii au dreptul/trebuie sa primeasca solde/pensii mai mari decit ceilalti , fara ca acel "cineva" sa poate raspunde la PRIMA intrebare pe care i-o va pune "lumea si tot idiotul" : "De ce acel lt.col. are , la virsta de 43 de ani , o vechime de 45 de ani , ceea ce a condus la o pensie de 2600 lei? " . Pentru ca tot "rationamentul" construit de Ziarul Financiar , preluat apoi de RL , de acolo porneste ...
    Dupa ce li s-ar fi explicat ca cei 45 a
    de ani nu au nici o relevanta in stabilirea cuantumului pensiei ... s-ar fi putut trece si la "hau-hau-uri" (asa fiind percepute de lume si tot idiotul) de genul : patriotism , riscuri , importanta sociala , bla-bla-bla...

    RăspundețiȘtergere
  16. "CEZAR spunea...

    Idiotul ala de ziarist nu a aflat ca dupa L119 pensia se calculeaza dupa contributivitate? ,,,,,"
    Pai bine mei unitarian de-al alui mic si urit mirositor cu numele de boc,de unde ai avut tu contributivitate si cu ce-ai contribuit la ea?

    RăspundețiȘtergere
  17. @mos alecu, @mos alecu,
    Tot pe alaturi, tot pe alaturi!
    O tii una si buna: calculul, calculele!
    Nu, colega! Nu asta e esenta, partea grava!
    Ai insa, undeva, dreptate! Te citez:
    "Incep sa obosesc sa tot explic" ...
    #######################
    P.S.: Iar ca BONUS, te rog sa gandesti un pic: chiar crezi ca OPINIA PUBLICA va sta sa te asculte, sa te citeasca, sa te inteleaga???
    Crezi ca cineva va fi dispus la asta?
    Crezi ca ii va interesa?
    Cinstit, ce crezi?

    RăspundețiȘtergere
  18. Anus 18.30- Mai latra tu mult si s-ar putea ca opinia publica cum zice unul sa zica la fel si drept urmare sa fii recompensat pt. serviciile in slujba natiunii ..cu o binemeritata pensie sociala(350 lei noi) Multi prosti pe lumea asta!!

    RăspundețiȘtergere
  19. ESENTA MIZERIEI,
    sustinuta mediatic si zic ei RECUNOSCUTA inclusiv de Consiliul Fiscal:
    ===================
    Misterul pensiilor speciale a fost dezlegat!

    "recalcularea pensiilor s-a făcut acordând câte doi ani vechime pentru fiecare an de lucru pentru cadrele MAI, MApN şi serviciile secrete."
    ===================
    @mos alecu,
    are asta treaba cu ce spui matale?
    Exemplul acela cu "lt col." este "aiurea", bagat acolo pentru "prostime", pentru efectul de scena! Iauzi neamule, "are 43 de ani si 45 de munca"! Uauuuuuu ... ce urla prostimea!
    Vezi acum manipularea ?????
    Dezinformarea ????
    Daca nici acum,
    Ma dau batut!

    RăspundețiȘtergere
  20. in Ziua Veche , dupa militari nesimtiri , urmeaza judecatoriii nesimtiti , cu salarii nesimtite . asta dupa ce Dogaru infiera judecatorii aserviti puterii .

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru PENSII, ei zic ca nu sunt bani!
    Iata insa, ce spune un MINISTRU:
    ================================
    Laszlo Borbely: Anul acesta s-a cheltuit un milion de euro pentru strângerea algelor de pe plajele litoralului.
    ================================
    Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a afirmat, marţi, la Constanţa, că în acest an s-au cheltuit ''extraordinar'' de mulţi bani, circa un milion de euro, pentru strângerea algelor de pe plajele litoralului şi a precizat că procesul de formare a algelor în cantităţi mari poate fi atenuat prin realizarea de investiţii pentru menţinerea unei ape mai curate în zona Mării Negre... .
    =================
    Asta nu vede, nu comenteaza mass-media!
    Consiliul Fiscal, nici atat!
    In Pensiile militarilor, gasesc ei deficitul!
    In ajutoarele sociale, banutii handicapatilor!

    RăspundețiȘtergere
  22. Mei Cezarushule de la 18,43:
    ".....Multi prosti pe lumea asta!! "
    Asa-i ai dreptate, dar nu ti-ai dat seama ca esti seful lor? Vai de tine, mai pune mina pe gramatica analfabetule!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai ,,ciordit'' ceva Cezarica?De ce te temi ,cuculica?Vrea populimea sa ne taie?Sa ne taie,ca am fost si suntem condusi de ospatari.Iar tu,distrugatorul de aplicatii,du-te si-ti linge alea in continuare.
    Ranile !

    RăspundețiȘtergere
  24. "luminati-as fatza"
    Bai nea mos alecule DE CE NU SPUI ca ti se reduce pensia cu 30%(TREIZECI LA SUTA)si asta "te mana in lupta" si nimic altceva-doar propriul interes.Ca TU ai fost militar cum am fost eu popa PARSIVULEEEE!!!
    Don Corleone
    PS azi am primit decizia re.... cu toate anexele si corespunde perfect cu suma postata pe sitele
    mapn.Asa ca si eu am obosit ca TU un "militar" facut la apelul bocancilor cu pile politice sa te tot ascult cat de mult ai furat si acum nu mai poti sa suporti ca nu ti se mai admite furtul.Marss!!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  25. @mos alecu
    Esti in aceeasi situatie cu "jurizda" elena,si de asta "va iubiti"
    De fapt va doare in c.r de toti ceilalti.Interesul vostru e primordial.Dupa voi... sa se aleaga praful.Asta e !!
    in armata au fost si d'astia ca voi,civili imbracati in uniforma.Dar aveti tupeu nu gluma!!!
    Fara nici un pic de respect...ca de unde??
    Don Corleone
    PS Auzi?.Nu te intereseaza dreptatea ci doar cei 30% ai tai si ai jurizdei.Ceilalti in conceptia ta pot sa moara.Mare netrebnic poti fi!!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  26. Maica-stareță a Mănăstirii Tăriceni din Călărași a născut gemene, la Spitalul Pantelimon din Capitală. Scandal în sânul Bisericii Ortodoxe Române: o maică stareță a născut! Și nu, nu este vorba despre vreun miracol. Maica-stareță a Mănăstirii Tăriceni din județul Călărași a fost internată la Spitalul Sf. Pantelimon din București după ce, în ultima vreme, s-a plâns de dureri de spate și la un picior. Numai că, la spital s-a constatat că ea era însărcinată. Maica-stareță și-a ascuns sarcina, astfel că celelalte călugărițe nu au știut nimic.

    Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online > Evenimentul Zilei > EVZ.ro http://www.evz.ro/index.html#ixzz1f7N1acnN
    EVZ.ro

    RăspundețiȘtergere
  27. Racheta,cum de le stii tu pe toate asa bine?
    Spune-ne ceva si despre maresalul tau iubit !
    Vezi ca miine te chiama sa-ti actualizeze softul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Don ...este tampitel de felul lui,sau numai din cand in cand?Sunt cativa cititori care nu suporta sa aiba si altii opinii!Dar sa mai aiba si dreptate!!!
    Apel la ratiune facea nenea admin.Ratiune din partea unor cazoni ce si-au baut si mancat cismele???Unii chiar merita sa-i reguleze ospatarii;nu arata nimic din ceea ce se presupune ca ar fi putu fi catanie. Cum spune Dogaru?Vae ...

    RăspundețiȘtergere
  29. @kkt 19:37
    Pai sa va "taie" ca si voi ati taiat frunza la caini pilangiilor,si acu v-o taie voua dogaru cu cotizatii(dogaru???alt "militar profesionist") hi,hi
    Don Corleone
    pt cine doreste ii pot pune la dispozitie scan-uri dupa documentele primite azi.EXCLUS javrele bagate in armata pe usa din dos

    RăspundețiȘtergere
  30. Las ca va reguleaza dogaru pe voi slugilor.Si va mai ia si banii!!
    "Ca nu-i prost cine cere e prost cine da"
    La multe tribunale inainte tovarasi!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Cita dreptate ai kurlandezule! Si noi te vom baga prin dos...
    Auzi la nebun "Don Curleone"! Bai aurolacule du-te ba si te trateaza...

    RăspundețiȘtergere
  32. Curileoane lipsa ta de tinere de minte este demonstrata . De asemenea este si justificata de spusele celor care te cunosc drept un mare insetat ... Am spus de mai multe ori ca imi scade pensia cu 25% , nu cu 30% .
    De asemeni nu vad legatura intre cele spuse de mine aici si cele vomitate de tine ca raspuns ...
    Au dreptate cei care ne vor "jupuirea" atunci cind vad ca printre militari sint/sinteti si de-alde tine ...

    RăspundețiȘtergere
  33. Mei, mei, voi stiti ca Don Corleone are o firma de vinde pampershi si suzete in Piata Sfatului din Bv? E ezpert mai ales in suzete...

    RăspundețiȘtergere
  34. curios .
    te deranjeaza trofin si mos alecu . cei care au prezentat strict prevederile legale si probleme tehnice .
    si care , au ajutat pe militari .
    tot nu am inteles ce ai primit : decizie de recalculare sau decizia de revizuire ?
    am inteles ca nu ai nimic de ascuns . trimite toate documentele . interant este mosul de calcul .
    pentru a ne lumina si pe noi ce ne asteapta .

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  35. 5Chirurgi


    Cinci chirurgi, fosti colegi de facultate, dupa niste ani de practica,
    se intalnesc la un simpozion.
    Spre seara merg impreuna la o bere si despre ce crezi ca discuta?
    Bine'nteles tot despre meserie.

    1. Primul zice:"Mie, pe masa de operatie, imi plac contabilii - cand ii
    deschizi, inauntru totul este numarat, totul este ordonat."

    2. Al doilea:"Eu prefer electricienii - cand ii deschizi, totul este
    codificat pe culori... nu poti sa te incurci."

    3. Al treilea, zice: "Mie imi plac bibliotecarii - inauntrul lor, toate
    organele sant plasate in ordine alfabetica... e usor de lucrat."

    4. Al patrulea, se baga si el: "Mie imi plac aia din constructii - cu ei
    te-ntelegi usor daca mai raman ceva piese in plus..."

    5. Al cincilea, isi da si el opinia: "Orice ati zice, baieti, mie imi plac
    politicienii - sunt cel mai usor de operat; astia, cand ii deschizi, n-au
    mai nimic inauntru... nici maruntaie, nici creieri, nici fudulii, nici sira
    spinarii... Si unde mai pui ca au capul si curul piese interschimbabile -
    in orice ordine le-ai pune, functioneaza la fel.
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  36. @tupak amaru
    si cum ai vrea sa le trimit ....
    pe adresa tupak@yahoo/gmail.co..ro sau prin porumbei calatori??
    Oricum singurul care le va primi va fi admin. daca il intereseaza,nu un oarecare tupak(scuzati)care nu stiu cine este(inca odata scuze)Poate sunteti CD-SCMD sau iliescu,ponta,antonescu,basescu,elena udrea(aia mi-ar fi buna "odata")samd.deci ma-ntelegeti??
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  37. Mai Curleoane-Hakordele, mai baiatule, tu esti dus rau cu pluta! Ai deviatii comportamentale serioase: sari la gitul unora, revii cu bancuri de cacao, dupa care iar dai cu muci-n fasole! Cred ca cel de ti-a facut recomandarea sa te tratezi avea dreptate. Cauta-te omule, dar cauta-te peste tot si repede!

    RăspundețiȘtergere
  38. Lasati omul sa se bucure.Cica ia crescut cu 11%,adica ar putea primi aproape 1800.
    Pacat ca si-a incheiat ,,cariera''la o vechime asa frageda.

    RăspundețiȘtergere
  39. "stimati" ano=kkt
    Pai daca nu am fost fericitul detinator al sporurilor si matrapazlacurilor,facute pe colt de birou"in sedinta de comisie"???....Aia e! voi cu cine credeti ca vorbiti.Baietasi eu stiu mai bine ca altii "ce va poate pielea"
    Meserie sunteti cu pluta....la intrigi sunteti asi
    Pacat de voi ca ati mai luat si solde,ca la o adica va tradati si mamele nu doar tara
    Don Corleone
    Un mafiot cu onoare

    RăspundețiȘtergere
  40. @ ano=kkt 21:42
    vezi ca la scoala de partid ai cam sarit peste gramatica.Ce conteaza!!Erau mai importante cuvantarile "celui mai iubit" pe care l-ai slugarit

    RăspundețiȘtergere
  41. Da Corleoane n-ai fost, nu esti si nu vei ramine decit un biet mafiot...probabil din ala de impune taxa de protectie vinzatorilor de bomboane agricole.

    PS. Tu n-ai fost cumva membru PCR? Pe vremea lui Ceasca doar "problemele" nu erau pcr-isti!

    RăspundețiȘtergere
  42. ,,O vecină da peste un puşti care stă pe scări şi plânge.
    - Ce-ai păţit, puişor?, îl întreabă ea.
    - Tată a păţit-o, se smiorcăie puştiul. S-a lovit la deget cu un ciocan.
    - Şi atunci tu de ce plângi?
    - Pentru că la început am râs.''

    RăspundețiȘtergere
  43. Mei, mei lasati-l pe Akordelu in pace! Asa era sistemul pe vremea lui Caisa: clasa muncitoare avea prioritate in toate alea si mergea in Paradis. Asa a ajuns Akordelu de la incarcator sef de roaba pe santierul de la Colibasi, ofitzer de RL.

    RăspundețiȘtergere
  44. @ano=kkt 23:21
    vorbesti prostii!! ...si mari si multe,ca sa nu adormi probabil
    Don C

    RăspundețiȘtergere
  45. Pt. Don (W) C
    Cam subtirel blondelule, cam subtirel...Din toti anii tai de glorie militara de-abia, de-abia ai ajuns maior. Spune-ne, confezea-te, nu-i asa ca si pe tine te-a invins sistemul?

    RăspundețiȘtergere
  46. Mei, mei, mei ...
    Tara arde iar voi ...
    Mei, mei, mei ...
    Buna dimineata, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  47. Asa sa fie, o dimineata buna!

    RăspundețiȘtergere
  48. Mircea Dogaru, latraul de serviciu:
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    Faptul că bugetul asigurărilor sociale de stat este împovărat în 2012 cu un supliment de cheltuieli de un miliard de lei în urma recalculcării pensiilor, a fost remarcat şi de Consiliul Fiscal.Decizia recalculăriipensiilor speciale s-a dovedit a fi, contrar aşteptărilor, foarte costisitoare pentru buget.

    „Cu toate că iniţial exerciţiul de recalculare a pensiilor speciale anticipa conform calculelor Ministerului Muncii, economii bugetare substanţiale la nivelul cheltuielilor cu pensiile, în cele din urmă putem constata că acest demers s-a concretizat în cheltuieli suplimentare cu pensiile aferente celor 159 de mii de pensionari din această categorie (un miliard de lei cheltuială anuală suplimentară), în condiţiile în care pensia medie corespunzătoare creşte în urma recalculării de la 1755 lei (nivel utilizat pentru fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2011) la 2.289 lei în anul 2012 (o creştere medie de 30.4%)”, se menţionează într-un document al Consiliului Fiscal.

    Cum s-a ajuns la această majorare a pensiilor şi în ce bază legală au fost operate? Se pare că deciziile de recalculare a pensiilor au condus la un asemenea rezultat. Mai mult, ziariştii de la Ziarul Financiar au prezentat o astfeld e decizie prin care unui ofiţer pensionat la vârsta de 43 de ani i s-a calculat o vechime în muncă de 45 de ani.

    „Deciziile de recalculare au fost emise ilegal şi aleatoriu”, consideră Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, în rezervă şi retragere.
    ..................
    "Pensiile de lux au fost mărite prin Legea Tăcerii" - Romania Libera

    RăspundețiȘtergere
  49. Ministerul Apărării Naţionale explică cum ar fi trebuit să crească pensiile speciale.
    ====================================
    * În cazul militarilor care au lucrat în condiţii speciale, deosebite şi alte condiţii, la vechimea efectivă în muncă se adaugă o vechime suplimentară potrivit H.G. 1294/2001 (spre exemplu, un pilot militar beneficiază de condiţii similare grupei I de muncă din legislaţia aplicabilă salariaţilor din sectoarele civile de activitate).

    * Vechimea totală în muncă este compusă din vechimea efectivă în muncă plus vechimea suplimentară dată de încadrarea în grupele de muncă (condiţii deosebite, condiţii speciale sau alte condiţii), similare grupelor III, II si I de muncă din legislaţia aplicabilă salariaţilor din sectoarele civile de activitate. Pentru cadrele militare în activitate încadrarea în grupele de muncă se face conform prevederilor H.G. nr. 1294/ 2001, privind stabilirea locurilor de muncă şi activităţilor cu condiţii deosebite, condiţii speciale şi alte condiţii (publicată în Monitorul Oficial nr. 849 din 2001).

    * Potrivit art. 1 din H.G. nr. 1294/2001, „Locurile de munca si activitatile cu conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice pentru cadrele militare in activitate din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Interne, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Protectie si Paza, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Ministerul Justitiei, in sensul prezentei hotarari, se definesc dupa cum urmeaza:

    a) locurile de munca si activitatile cu conditii deosebite sunt cele care implica existenta unor factori de risc generati de specificul activitatii militare, cu repercusiuni asupra sanatatii si/sau capacitatii de actiune a cadrelor militare;

    b) locurile de munca si activitatile cu conditii speciale sunt cele care implica existenta unor factori de risc ridicat, generati de specificul activitatii militare, cu repercusiuni grave si ireversibile asupra sanatatii si/sau capacitatii de actiune a cadrelor militare;

    c) locurile de munca si activitatile cu alte conditii sunt cele care implica pericol permanent de vatamare corporala grava, invaliditate, mutilare, suprimare a vietii ori de pierdere a libertatii - captivitate, terorism, rapiri, luari ca ostateci ori alte asemenea situatii - si pentru care nu se pot lua masuri de prevenire sau de protectie”.
    .................
    "Ministerul Apărării Naţionale explică cum ar fi trebuit să crească pensiile speciale" Romania Libera

    RăspundețiȘtergere
  50. @D.C.- pensie LUUUUUNGA cu sanatate ! Ii meritata!!

    RăspundețiȘtergere
  51. PS. Am uitat sati mai transmit ceva. Nu mai bea atita posirca si metilic ca te ia de cap. Tu stii ca ai probleme de tinar.
    Of ce-mi doresc si eu o pensie ca a ta dar la infanterie...

    RăspundețiȘtergere
  52. De acord cu CEZAR, nu si cu Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  53. TOP GUN
    Dragii mei interlocutori virtuali,
    Macar azi de SFANTUL ANDREI,sa fim mai buni si mai rezervati la commenturi,sau macar sa incercam o oarecare toleranta,cu cei care viziteaza site lui Adminelu'.Vorba lui Peter Pan,de fapt motto-ul blogului domniei sale,cine are alte idei,altele decat ale lui,nu=l jigneste,ci-l completeaza!!!!!! Macar sa reflectam ,inainte de a sari cu degetul pe tasta sau la jugulara!!!!!!Fiecare are dreptate in felul sau,dar de aia suntem diferiti si nu suntem la indigo,ptr.asta nu trecem la atacuri sub centura sau injunghieri pe la spate!!!!! Putem avea un dialog civilizat cu cel de langa noi!!!!!! Le doresc tuturor celor care poarta numele de Andrei sau Andreea ,multi ani fericiti,sanatate,sa aiba parte de flori ,cadouri tort ,sampanie,iubire si impliniri alaturi de familie!!!!!LA MULTI ANI!!!!!!!
    TOATE CELE BUNE SI SA FIM IUBITI!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. pentru don Corleone ,
    multumesc pentru postarea de la plano 10 .
    acolo si doream sa le prezinti . chiar doream sa vad cum arata o decizie .
    la revedere .

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  55. Top Gun, rimele au jugulara?

    RăspundețiȘtergere
  56. TOP GUN
    DEPINDE DE........GUSTIBUS!!!!!!!,DE INTERPRETARE SI DE ASTRE,DE MUZE,DA,DA, SA NE AMUZE!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA VA DORESC!!!!!!!
    P.S. Poate postati o melodie ptr.'sfintisori' zilei de azi!!!!!
    P.P.S Nu vreau sa am divergente cu nimeni,draga anonim de la 10.25,daca vrei sa ai ultimul cuvant,be my guest!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  57. TOP GUN
    Erata;sfintisorii cu 2 de i evident,uneori ca sa-i dau dreptate 'decanului de varsta si de morala 'adica Stelica,mai gresesc si eu si tastatura asta imi face probleme!!!!!! Fac precizari ca sa nu mai zica unii si altii c-o fi ,c-o pati,ca eu nu recunosc niciodata daca gresesc!!!!!!Multumita persoana?????? .e ok????? Mie imi place fair play-ul asa ca,de ce n-as recunoaste??????
    TOATE CELE BUNE STIMATI AMICI VIRTUALI SI O ZI EXCEPTIONALA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. @tupak amaru
    cu placere!
    O zi buna!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  59. @CEZAR
    multumesc si iti doresc la fel.
    Si bonus sanatate ca-i mai buna decat toate
    Despre clone?....doar gunoaie si atat.
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  60. Ticăloşilor, aţi greşit la recalcularea pensiilor speciale cu 100% în plus!




    MĂRIME TEXT
    de LUCIAN DAVIDESCU
    8173 VIZUALIZARI | COMENTARII 59
    ...probabil intenţionat


    pensii-militare+ Click pe grafic pentru mărire + Vă mai amintiţi de “pensiile nesimţite”, de “principiul contributivităţii” şi de “responsabilitatea fiscală”? Toate au fost argumente pentru recalcularea pensiilor speciale – care să nu se mai bazeze pe ultimele salarii ci pe media întregii cariere - proces care trebuia să reducă cheltuielile statului.


    La final, cheltuielile au crescut cu 30%, adică un miliard de lei, şi o vreme n-a fost clar de ce. (Caricaturizând, cei "80% din ultimul salariu" s-au transformat în 104% din ultimul salariu!)


    ZF a descoperit de ce: la finalul recalculării, totul a fost înmulţit cu DOI! Aşa a fost posibil, de exemplu, ca un lent-colonel să iasă la pensie la 43 de ani cu 45 de ani vechime.


    N-au îndrăznit să scrie asta explicit în lege, ci doar au delegat atribuţiile de recalculare către ministerul Apărării, ministerul de Interne şi serviciile secrete, care doar au transmis rezultatele către casele de pensii. De unde concluzia că trebuie să treacă doi ani de vechime pentru fiecare an muncit încă nu este clar.


    Cel mai probabil, din cumularea tuturor condiţiilor favorabile, din toate legile care mai sunt sau nu în vigoare. Or, scopul legii era să pună pe picior de egalitate un militar cu un contribuabil obişnuit, trecând chiar peste faptul că în cazul primului contribuţia n-a existat ci trebuie presupusă. Încadrarea în grupele de muncă ar fi permis eventual un spor de 25% sau, în cazuri rare, 50%. Până la 100% este jaf din buzunarele celorlalţi pensionari şi ale contribuabililor.


    Abuz în serviciu, fals în acte, subminarea economiei naţionale? Fără exagerare, pentru treaba asta ar trebui ca un lot de miniştri şi funcţionari să înfunde puşcăria!



    Citeşte şi: Pensiile de lux au fost mărite prin "Legea Tăcerii"

    RăspundețiȘtergere
  61. Ano 14:32 ,
    Asa este, si acolo fiinteaza un cuib de vipere!
    Din nefericire, alimentate si de DOGARU care este citat la greu, bagat in seama (wowww, ce mult ii place!), ca UNIC detinator al "adevarului" in lumea pensionarilor militari. Aberatiile si ineptiile vanturate de DOGARU, ajuta enorm "sfoararii" si puterea in scopul lor "nobil" de a incaiera oamenii, de a abate atentia de la adevaratele GAURI NEGRE prin care se scurg banii de la buget, miliardele de euro imprumutate!

    RăspundețiȘtergere
  62. Curleoanedekkat, pai numai MAIOR ai reusit sa ajungi??????Mai nimicule, pai tu ne porcaiesti pe NOI?? Ti-au dat si tie niste zloti amarati, atat merita soricul tau pentru ei...vai de tine!Pai, mai P..fara ochi, mie imi creste nesimtita cu 600 ron si nu am lins niciun curLEON..Neispravitule, invidiosule, nerusinatule, mai ai curajul sa apari pe bloguri, du-te ma pe blogul analfatului si pupati-va in curLEON, ca , deh, cine se aseamana se aduna,aduna-s-ar praful de voi!

    RăspundețiȘtergere
  63. @17:19
    Da ultimii 10 ani pe functie de lt col la max.iar primii 10 pe functie de maior la max. dupa care m-am plictisit sa stau in cimitirul elefantilor si am iesit la pensie de mai mult de 10 ani la varsta de 41 de ani si de atunci nu am stat degeaba HAHALERO DE LA ORA 17:19!!
    Ca ai un limbaj...vai de tine si de viata ta cu grade cu tot:):)
    Si am de gand sa le mai halesc pensia fo'20 si ceva de ani.Te-ai prins hahalero de ce uneori e mai bine sa fie "subtire si lunga" decat groasa si scurta?.E simplu neanderthalianule
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  64. Intelegeti si voi, macar in ceasul al 13-lea!
    Chiar nu ne intereseaza acest gen de comentarii!
    Atacurile la persoana, suburbane, va descalifica! Chiar vreti sa "demonstrati" ca ARMATA a avut in componenta si asemenea cadre?
    Mai mult de atat, nu va duce capul?
    Ne-am plictisit, lasati-ne!
    Sau schimbati macazul!

    RăspundețiȘtergere
  65. Unde apare Corleonul, gata si scandalul! De ce oare? Corleoane ti-ai pus vreodata intrebarea de ce intotdeauna cind postezi pe unde postezi, ceilalti fac front comun impotriva ta? Uite pina si afirmatia ta: "Da ultimii 10 ani pe functie de lt col la max.iar primii 10 pe functie de maior la max. dupa care m-am plictisit sa stau in cimitirul elefantilor si am iesit la pensie de mai mult de 10 ani la varsta de 41 de ani si de atunci nu am stat degeaba " dovesdeste faptul ca ai probleme comportamentale grave. Ce-ai fi vrut ca toti sa se pensioneze la 41 de ani ca tine? Vad ca-ti place foarte mult sa pozezi ca victima! Dar, ia spune-ne ceva compensatorii ai luat?
    Revenind la reactia unora-nu prea ortodoxa impotriva ta, cred ca este o reactie similara cu a corpului omenesc care secreta anticorpi impotriva virusilor. Uite Corleone pe acest blog mai posteaza si Czar, dar n-am observat la el niciodata niste reactii atit de imprevizibile si suburbane ca ale tale. Ai primit decizia, ti-a crescut pensia? Bravo s-o maninci sanatos si cit mai mult timp! Sa stii ca nu tuturor le-a crescut pensia si nu din "cauza L164" ci din faptul ca nu li s-au gasit veniturile.
    Te rog corijeaza-ti comportamentul fata de unii de posteaza pe-aici si, probabil nu vei mai fi intimpinat cu atita ostilitate!

    RăspundețiȘtergere
  66. @D.C. Te rog nu ne fa de rusine! Ia exemplu de la ...grad mare frate ,dupa cum se lauda ! Da dovada ca ai culura ce P--a mea!!

    Curleoanedekkat, pai numai MAIOR ai reusit sa ajungi??????Mai nimicule, pai tu ne porcaiesti pe NOI?? Ti-au dat si tie niste zloti amarati, atat merita soricul tau pentru ei...vai de tine!Pai, mai P..fara ochi, mie imi creste nesimtita cu 600 ron si nu am lins niciun curLEON..Neispravitule, invidiosule, nerusinatule, mai ai curajul sa apari pe bloguri, du-te ma pe blogul analfatului si pupati-va in curLEON, ca , deh, cine se aseamana se aduna,aduna-s-ar praful de voi!
    30 noiembrie 2011, 17:19

    RăspundețiȘtergere
  67. Erata -cultura
    Ai auzit? Cica si lui ii creste cu 6 bulioane!
    Hai sa fim bucurosi ca, un an am batut in clape si pentru jegul asta !
    Sa-i spuna cineva cum ca, gradele nu mai conteaza demult! Eventual domnule -dar nu-i cazul pentru neanderthalianul asta! Amin

    RăspundețiȘtergere
  68. Cezare prin ceea ce ai postat adineauri ai dovedit ca esti ceea ce spuneai: O P fara creier!

    RăspundețiȘtergere
  69. ......,,pe blogul analfatului...."asa scrie jegul

    RăspundețiȘtergere
  70. Miine sarbatorim amintirea Marii Uniri.
    De ce nu pot sa ma bucur?
    De ce privesc mai mult in pamint?
    De ce nu ridic privirea?
    .
    DE CE NU RIDICATI PRIVIREA?
    ROMANI SUNTEM SI HOTARELE ACESTEA ODIHNESC DOAR O PARTE O OASELOR INAINTASILOR NOSTRI!
    ..
    ...
    Iar a tăcea şi laşii ştiu!
    Toţi morţii tac! Dar cine-i viu
    Să râdă! Bunii râd şi cad!
    Să râdem, dar, viteaz răsad,
    Să fie-un hohotit şi-un chiu
    Din ceruri până-n iad!
    ...
    Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
    E rău destul că ne-am născut:
    Dar cui i-e frică de război
    E liber de-a pleca napoi,
    Iar cine-i vânzător vândut
    Să iasă dintre noi!

    Eu nu mai am nimic de spus!
    Voi braţele jurând le-aţi pus
    Pe scut! Puterea este-n voi
    Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
    Că zeii sunt departe, sus,
    Duşmanii lângă noi!
    .
    http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/decebal.php

    RăspundețiȘtergere
  71. Din Bucovina, pentru toti romanii La Multi Ani!
    Traiasca Romania Mare, traiasca poporul roman, traiasca Armata Romaniei!
    Nu va pierdeti speranta in mai bine, vor veni si vremurile noastre…
    Inca odata felicitari pentru bloguri si pentru munca depusa in acest sens, domnului comisar sef Burcu!

    RăspundețiȘtergere
  72. RUSINE Admin: E ziua Romaniei... Printre atatea porcarii ce le gazuiesti ai fi putut strecura (daca nu cumva ai interzis la asa ceva) si un banner cu "Traiasca ROMANIA!". Suntem romani cu totii

    RăspundețiȘtergere
  73. @ano 12:48 ,
    Intre a fi cretin sau/si idiot vezi vreo diferenta? (Dar unii ... asa sunt ei... nascuti sa jigneasca, sa umple cu noroi, mizerii, tot ce vad in jurul lor! Nu au mama, nu au tata!
    Nici macar Dumnezeu!)
    Tuturor, La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  74. "....
    Că ţara-i bogăţia ce veşnic ne rămâne
    Şi glasul ei ce îndeamnă: „Deşteaptă-te, române!”
    Nu ne-nspăimântă nimeni cu forţa sau pustia
    Trăiască libertatea, trăiască România!"

    LA MULTI ANI ROMANIA!
    LA MULTI ANI COMPATRIOTI, ORIUNDE V-ATI GASI!
    De suflet:
    Stefan Hrusca "Clopotul Reintregirii" http://www.youtube.com/watch?v=jw60SZwwIxY&feature=related
    Mariana Anghel "Veniti Români sa cerem dreptul " http://www.youtube.com/watch?v=QlnyUy5OQa0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  75. LA MULTI ANI ROMANILOR ! LA MULTI ANI NEA VASILE !

    RăspundețiȘtergere
  76. Pe cretinoidul de la ora 12:48, care se "vaita" ca NU VEDE UN BANER cu "Traiasca ROMANIA!", IATA CE SPUNE UN COMENTATOR: "azi e 1 Decembrie, fasole cu ciolan, sarmale, alcool, manele si tot setul"!!!!
    Pentru acest comentariu si "cadoul" de 1 Decembrie, oferit de Admin tuturor romanilor, mergeti AICI:
    =============
    Mina de la Budureasa. Romani, treziti-va, ramaneti fara tara! Incredibile investitii si resurse ale subsolului, praduite cu sprijin Guvernamental. Aurul de la Rosia Montana, din alte zone ale tarii, pica pe Locul II
    =============
    http://romaniamegalitica.blogspot.com/2011/11/mina-de-la-budureasa-romani-treziti-va.html
    =============
    Sau ramaneti linistiti cu fasolea, ciolanul, sarmalele, alcoolul si manelele fiecaruia!
    La Multi Ani, Romani fara de Tara!

    RăspundețiȘtergere
  77. ..... si tot setul"!!!!
    Wowww! Ce inspirat a fost!
    Ce mult ne pot spune HUIDUIELILE, cu care au fost GRATULATI Boc si Basescu! Bravo, POPOR!

    RăspundețiȘtergere
  78. Cashule, lasa dracului tilifonul ala si halatul de apv! Macar de Ziua Nationala! Ai aprobare cumva de la pretinul tau oprea sa porti halatul?

    Tuturor, fara resentimente si fara suparare:
    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  79. Cata inghesuiala la fasole ...
    Cata lipsa de demnitate nationala ...
    Cat rau au putut a ne face! Cum ne-au facut pe milioane si milioane sa ... intindem mana!
    Sa le cersim, apoi sa le multumim pentru pomana!
    Asta este Ziua Nationala?Ce sarbatorim?Pe cine?
    Cui dam onorul? Hotilor de neam si tara?
    Celor care ne-au vandut en-gros si en-detail?
    Romani, treziti-va! Romani, desteptati-va!
    Dati-le cu fasolea in cap! Refuzati pomenile!

    RăspundețiȘtergere
  80. 16,07
    N-ai cu cine, n-ai cu cine shefu! Uite chiar acum Czar molfaie la ciolan in piata din TM. Ii curge toata osinza aia pe palton si nici macar n-are batista...Vai de mama noastra...Ii curg si mucii si ii sterge cu mineca...

    RăspundețiȘtergere
  81. ...asa-i sa-mi sugi ..ciolanul!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  82. Ps. ..esti ofticat pentru ca tu nu ai mai ..apucat!A dracului jagardea...

    RăspundețiȘtergere
  83. Mei, mei lasati-l pe Cezar in pace ca de frig si-a halit si mucii pe piine. Cezare macar i-ai condimentat cu sare si piper asa cum iti plac tie, ori i-ai halit direct de pe mineca paltonului?

    RăspundețiȘtergere
  84. Sa nu uitati cum a fost sarbatorita Marea Unire in 2011 !Pastrati inregistrarile,protejati-va amintirile !
    ***
    Traiasca ROMANIA,asa cum a fost la Marea Unire !

    RăspundețiȘtergere
  85. Presedintele Romaniei isi incepe discursul adresindu-se intii reprezentantului bisericii,apoi celor din legislativ ,samd.
    Ce ne asteapta? Constitutia Romaniei mai reprezinta legea suprema?
    Ce cauta biserica pe primul loc?
    Are dreptul Basescu sa faca acest lucru?
    Ma simt vindut !!

    RăspundețiȘtergere
  86. Biserica nationala care a fost de-a lungul veacurilor unul din simbolurile natioanale si care si-a sprijinit neamul in vremuri de restriste a ajuns sub acest controversat Ciubotea, o institutie satanica, faraonica si impotriva noastra!Preotii sunt platiti din bugetul statului, dar fura si de la vii si de morti. In urbea meam un popa a refuzat sa ingroape un om sarman pt. ca nu avea suficienti bani! Ginditi-va si la Kitsch-ul care se va numi Catedrala Mintuirii Neamului, constrita din felia de piine si pe oasele romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  87. Biserica nationala care a fost de-a lungul veacurilor unul din simbolurile natioanale si care si-a sprijinit neamul in vremuri de restriste ... STITI ca ACUM, si-a "tras" un Sfant Portocaliu??? Intrebare de 1000 puncte:
    Cine? Unde? Cum?

    RăspundețiȘtergere
  88. "Un astfel de înaintaş al nostru devine astăzi sfânt, iar eu nu voi pierde prilejul de a mă închina în faţa sfintelor feţe bisericeşti prezente aici şi a Sfântului Andrei Şaguna", a încheiat Traian Băsescu.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/basescu-la-canonizare-nu-pierd-prilejul-de-a-ma-inchina-in-fata-sfintelor-fete-bisericesti_882597.html#ixzz1fJDq3tWr

    RăspundețiȘtergere
  89. Daca nu vrem in PDL ne vor supune prin presiunea religiei.Vai de viitorul populimii din regiunile ,,pastorite,''in acest fel.
    Cod rosu!

    RăspundețiȘtergere
  90. @I satzic,
    Ai castigat!
    Sfântului Andrei Şaguna, este SINGURUL portocaliu din intreaga ICONOGRAFIE romaneasca!

    RăspundețiȘtergere
  91. ,,Icoana cu pricina a fost făcută la indicațiile Patriarhului Daniel, șeful Bisericii Ortodoxe Române. În icoană, Mitropolitul Andrei Șaguna apare îmbrăcat în veșminte colorate în portocaliu.

    Deși se vede cu ochiul liber că este vorba de portocaliu și nu de altă culoare, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Stoica a declarat că este vorba de galben auriu.''
    .
    http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/icoana-lui-saguna-e-portocalie.html

    RăspundețiȘtergere
  92. Inainte de alegeri vom fi ...
    ,,Pentru a veni in sprijinul romanilor cu venituri modeste care nu isi permit sa plateasca serviciile oferite de biserica, Patriarhul Daniel a anuntat ca se vor pune in vanzare in fiecare lacas sfant abonamente pentru exorcizari, la pretul promotional de doar 200 de lei pentru 8 intrari si 280 de lei pentru 12 intrari. Primul roman care si-a facut deja abonament la biserica este chiar presedintele statului, Traian Basescu, care a precizat ca decizia este una necesara, dat fiind ca o noua criza bate la usa.

    Potrivit reprezentantilor BOR, pensionarii vor primi abonamente gratuite la toate bisericile din tara, iar elevii si studentii vor beneficia de abonamente la jumatate de pret. "Incepand cu luna noiembrie a acestui an, romanii vor fi exorcizati doar pe baza de abonament, bisericile trebuie sa isi asigure si ele activitatea", a mai spus Patriarhul Daniel pentru trombon.ro. ''

    Reprezentantii BOR au mai anuntat ca abonamentul nu poate fi folosit de altcineva in afara de posesor, iar intrarile pentru exorcizare se vor face la o singura biserica.

    Pentru exorcizarea animalelor, romanii vor putea merge in biserici speciale, impreuna cu un veterinar, fara sa fie necesar un abonament special.

    RăspundețiȘtergere
  93. ... purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Stoica a declarat că este vorba de galben auriu.!!!!!!
    ===================
    Asta are orbul gainilor!
    Problema este alta si deosebit de GRAVA!
    Nemernicii SFATUITORI ai "puterii portocalii", care au depasit demult faza "astia nici sa fure nu stiu", se FOLOSESC cu inteligenta de TOATE metodele si mijloacele legale si ilegale pentru a ramane la PUTERE!
    Aici, in acest caz CONCRET, prin pangarirea Bisericii Ortodoxe Romane, ne aflam in fata unui MESAJ SUBLIMINAL! Un mesaj pentru cei multi si mai putin instruiti, dar credinciosi de felul lor! Unii cu adevarat, din tata'n fiu!
    ==============================
    Probabil că cel mai faimos episod al controversatei istorii a mesajelor subliminale este cel întâmplat în 1957 în Statele Unite, când patronul unei firme din New Jersey, James Vicary, l-a convins pe proprietarul unui cinematograf să fie de acord cu promovarea unor produse (floricele şi Coca-Cola) prin intermediul unor cadre de foarte scurtă durată (0,03 secunde) în proiecţie, repetate pe tot timpul filmului. "Studiul" s-a desfăşurat pe perioada a 6 luni, mii de americani fiind astfel atraşi într-un "joc" de care nu aveau habar. Cele două mesaje erau: "Beţi Coca-Cola" şi "Mâncaţi floricele de porumb". Vicary a susţinut că vânzările la Coca-Cola au crescut cu 18%, iar cele la floricele cu 58%.
    =======================
    Votati PDL! Votati PDL!
    Iata mesajul din Sfanta Biserica, promovat de BOR prin icoanele portocalii ale Sf. Andrei Şaguna! Acum intelegeti si de ce Guvernul aloca in nestire BANI pentru proiectul "fiecare cartier/strada, cu Biserica lui/ei"?!?

    RăspundețiȘtergere
  94. Mei, mei HALT! Mesaj de la sefu meu! Prea-Fericitu Ciubotea stie ca sunteti niste tilhari si vreti sa-i sterpeliti ciubotele cele noi, care de-abia-s unse cu dohot. Aveti grija d-ale vostre daca nu vreti sa fiti aghesmuiti cu vreo afurisanie. In alta ordine de idei, Prea-Fericitul a hotarit sa-l excomunice pe Cezar din cauza c-a lins in post ciolanul si...si mai ales ca si-a luns mucii!

    RăspundețiȘtergere
  95. Cu tot respectul, iar se confunda INSTITUTIA cu oamenii care o conduc. Aceeasi poveste cu "statul e un prost gospodar", "institutiile statului sa-si faca datoria" si altele de genul asta. Statul NU POATE fi un prost gospodar! El a fost pus de noi prin vot in bratele tampitilor, idiotilor, hotilor si ale altor "ilustri" pentru care e greu sa mai gasesti epitete din aceeasi categorie, care la randul lor si-au pus in fruntea institutiilor toate lichelele si loazele.
    Stima si respect tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  96. ,,I: De ce cozonac e de genul masculin, iar paine de genul feminin?
    ..R: Cozonacul are oua! ''

    RăspundețiȘtergere
  97. @21:39
    Corect este un cozonac, doua cozonace. Habar n-ai.

    RăspundețiȘtergere
  98. @CEZAR
    La tine in beci !
    ,,Explicatia cuvantului cozonac , dictionar explicativ roman (DEX)
    COZONÁC, cozonaci, s.m. Prăjitură făcută din aluat dospit, frământat cu ouă, lapte, unt, zahăr şi ingrediente. – Cf. bg. k u z u n a k. ''

    RăspundețiȘtergere
  99. Salut, cirma!
    Multumesc pentru incercare,dar nu-i nici un ,,sau''.
    Incearca botoasa lui tata varianta ,,cozonacuri'' ?

    RăspundețiȘtergere
  100. Salut Akoarde! Ai vazut ca decizia ta de revizuire a aparut pe site-ul SCMD? Ce faci, pactizezi cu inamicul, sau ai primit ceva in plus la pensie pentru asta?

    RăspundețiȘtergere
  101. ..Mie la defilare cel mai mult si mai mult mi-a placut detasamentul ...jurisdelor !!!
    Moamaaaa, ce mai ridicau ele piciorusele......pana la stele!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  102. Cezar ca Cezar tot nesimtit. Pana nu se leaga el de juriste, pe care pana acum cateva luni le pupa prin toate dosurile, nu se lasa. Ce poti sa faci? Spui Cezar si tragi apa !

    RăspundețiȘtergere
  103. Nesimtit(a) esti tu! Fratele meu cel mic a spus doar ..cuvinte frumoase despre jurizde !!!

    RăspundețiȘtergere
  104. Mei, mei, mei ...
    Iubiti animalele si copii!
    Dar maidanezii, maidanezii nu v-au placut?
    Mie, DA! Imagini de neuitat!
    Mei, mei, mei ...
    De ce vor unii, sa-i omoare?!?

    RăspundețiȘtergere
  105. La tembelizor nu prea i-am vazut.Mie mi-au placut...jurizdele!mama,mama...Czar

    RăspundețiȘtergere
  106. Personalitati ale Romaniei ii cer lui Basescu sa nu promulge legea cainilor fara stapan
    =========================================
    Actori, regizori, compozitori, critici de film, ziaristi, pictori, sportivi, in total 133 de personalitati ale Romaniei, i-au trimis presedintelui Traian Basescu o scrisoare prin care ii cer sa nu promulge legea cainilor fara stapan, care prevede si varianta eutanasierii animalelor culese de pe strada. Pe lista se regasesc Radu Beligan, Florin Piersic, Claudiu Bleontz, Nicu Alifantis, Leonard Doroftei, Cristian Topescu, Doina Levintza, Cristian Mungiu!
    "Fara a o desconsidera, problema cainilor fara stapan poate fi gestionata si rezolvata prin masuri eficiente de catre serviciile comunitare, politici publice coerente si alocarea unor resurse adecvate. Eutanasierea este o masura extrema, care contravine prevederilor referitoare la drepturile animalelor recunoscute de instrumente internationale, reglementari comunitare cu caracter obligatoriu", se arata in sesizarea trimisa Curtii Constitutionale.

    RăspundețiȘtergere
  107. NA, SA FITI FERICITI!!• Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a doamnei general de brigadă – cu o stea Lupu Maria din Ministerul Apărării Naţionale;

    RăspundețiȘtergere
  108. Posted by: danlupu | June 19, 2010
    Scrisoare deschisa adresata de Pavel Corut domnului Daniel Ciubotea, seful bisericii ortodoxe romane
    Stimate domnule Daniel Ciubotea,
    Nu folosesc in scrisoarea mea rangurile de patriarh sau preafericit, deoarece ma adresez omului Daniel Ciubotea, asa cum il cunosc: inteligent, cult, framantat de responsabilitatile unei functii aflata in contradictie cu propria constiinta de personalitate complexa si evoluata, din acest secol luminos. Sunteti primul om din aceasta tara care poate clarifica gravele contradictii din mintile a milioane de adepti judeo-crestini si va rog sa o faceti. In acest scop, va rog sa folositi un post de televiziune, cu un anunt prealabil care sa concentreze atentia celor interesati, pentru a raspunde urmatoarelor intrebari din sfera dumneavoastra de activitate:
    1. Dumnezeu este autorul gravelor infractiuni descrise in Biblia aprobata de sinodul BOR, cum ar fi pruncucidere, genocid, instigare la fratricid si paricid, instigare la inselaciune si furt, protejarea unor incestuosi, proxeneti si perversi, doritori de sacrificii umane etc? Chiar si cel mai putin cult om din tara crede ca Dumnezeu poseda cele mai nobile insusiri de personalitate, cum ar fi creativitatea, atotcunoasterea, moralitatea desavarsita, non-violenta etc. Cum sa intelegem noi, oameni simpli, modelul abominabil de Dumnezeu pe care ni-l oferiti prin Biblie, mai ales prin Vechiul Testament? Sa ne comportam la fel de infractional?Nu putem, deoarece suntem oameni civilizati, creatori si morali. Ce cred copii nostri, carora le bagati religia cu de-a sila in cap, despre acest model? Nu cumva, prin punerea faptelor abominabile din Biblie in sarcina lui Dumnezeu, savarsiti o grava blasfemie?Nu cumva, in textul original al Bibliei, nu era vorba de Dumnezeul nostru perfect, ci de niste abominabili zei ai salbaticilor israeliti, cum ar fi Sabaot, Iahve, Adonai, Eli, Elohim? Daca raspunsul este afirmativ, cum va permiteti sa savarsiti o blasfemie atat de cumplita si sa faceti partasi la ea naivii religiosi care va cred slujitorul Domnului?
    2.Stiintele au demonstrat ca molecula noastra de Univers, veche de circa 13.5 miliarde de ani, contine cateva cateva sute de miliarde de galaxii aflate in expansiune prin spatiul universal. Galaxia noastra, Calea Lactee, are un diametru de 100.000 de ani lumina, astfel ca sistemul nostru solar, cu un diametru de 13.5 miliarde de kilometri, pare un bob de orez situat intr-un brat interior al ei, in vecinatatea stelei Betelgeusa, din constelatia Orion. In aceste conditii, cum putea Dumnezeul Universului cobori pe un fir de praf numit Terra, sa devina mai mic decat un microb, pentru a crea cele expuse in Biblie? Nu cumva Dumnezeu este mult mai mult mai grandios decat maruntii zei elohim si Sabaot imaginati de anticii israeliti? Daca zona noastra de Univers are 13.6 miliarde de ani, Soarele nostru 4.5 miliarde de ani si Pamantul, 4.4 miliarde de ani, cum va explicati ca Biblia, pretins inspirata divin, afirma ca geneza universala a avut loc in anul 3760 i.e.n.? La acea data, pe teritoriul tarii noastre existau comunitati de europizi, egiptenii aveau doua regate, sumerienii si pelasgii scriau etc. Care este adevarul despre geneza universala, cel din Biblie sau cel descoperit de stiinte?

    RăspundețiȘtergere
  109. 3. Conform evangheliilor canonice, aprobate de institutia pe care o conduceti, judeul Jeshua, zeificat ulterior sub numele de Isus Christos, credea in zeii abominabili din Vechiul Testament si in miturile infirmate de stiinte din acest text. Conform Talmudului, a fost procreat de o jidoaavca, Miriam, inainte de casatorie, din relatii sexuale cu soldatul roman Pandera. Nici o sursa istorica serioasa nu-l mentioneaza pe Jeshua. Cum poate un individ semisalbatic, inchinator la zeii abominabili din Vechiul Testament, total necunoscator cu privire la modul de aparitie si functionare a sistemului nostru universal, sa fie declarat fiul lui Dumnezeu, ba chiar si Dumnezeu? De cand un soldat roman, Pandera, a ajuns Sfantul Duh? Putea Sfantul Duh sa coboare din plan divin, sa fecundeze o jidovcuta semisalbatica, in contra propriei porunci precizata in Biblie si in apocriful lui Enoh? De ce timp de 325 de ani, pana la conciliul de la Nikeia, Jeshua a fost considerat numai un reformator religios, apoi a fost declarat fiul lui Dumnezeu si parte din Divinitatea vazuta, in mod monstruos si irational ca „sfanta treime”? Nu cumva imparatul Constantin a amenintat episcopii cu moartea de la acest conciliu, sa voteze aceasta blasfemie? De altfel Jeshua a afirmat mereu ca este fiu de om si-l numea tata pe unul din zeii salbatici israeliti, Eli. Conform evangheliilor canonizate, Jeshua a intrebat simplu, omeneste, plin de disperare Eli, Eli, de ce m-ai parasit? Credeti ca un fiu al lui Dumnezeu ar fi trait ca un salbatic, s-ar fi lasat torturat si ar fi invocat ajutorul unui zeu tribal israelit?
    4. Conform Evangheliei dupa Matei, Miriam a avut sapte copii: Jeshua, Icob, Iosif, Iuda, Simon, Melha si Esa. Cum se face ca la conciliul de la Efes, Miriam a fost declarata Fecioara si Maica Domnului? Aveau salbaticii episcopi competenta de a face o astfel de declaratie ori au savarsit o blasfemie? O femeie care a nascut sapte prunci poate fi fecioara?

    RăspundețiȘtergere
  110. 5. Toti oamenii de stiinta care au civilizat Umanitatea au facut minuni palpabile, care demonstreaza ca au fost soli divini, trimisi sa ne lumineze mintile si sa ne modeleze moral personalitatile. Numai in ultimii 200 de ani, dupa ce teroarea judeo-crestina a mai slabit, acesti soli divini ne-au oferit minuni cum ar fi energia electrica, telefonul, radioul, becul electric, televizorul, avionul, elicopterul, motorul cu explozie, racheta spatiala, statia orbitala etc. Dumneavoastra cum probati pretentia de slujitori ai lui Dumnezeu? Aveti vreo legitimatie semnata de insusi Atotputernicul? Ati facu vreo minune? In caz afirmativ, aratati ce minuni ati savarsit! Sugestionarea si conditionarea psihica a naivilor religiosi nu este o minune, ci o actiune negativa, care poate duce la alienare, deoarece preotii nu cunosc psihicul uman.
    6. Daca Jeshua zis si Isus Christos a fost fiul lui Dumnezeu, de ce promisiunea lui de a cobori imparatia cerurilor pe Pamant, in timpul vietii apostolilor, nu s-a confirmat? De ce secta religioasa notri, din care a derivat judeo-crestinismul, s-a divizat in 15-20 de culte si secte care s-au confruntat si se confrunta violent? De ce Isus Christos n-a oprit crestinii sa se dezbine si sa lupte intre ei? De ce Isus Christos a permis ca, in numele sau, sa fie ucisi circa un miliard de pamanteni? Isus Christos a fost fiul lui Dumnezeu sau un mistic judeu semisalbatic, asa cum erau toti oamenii din urma cu 2000 de ani?
    7. Jeshua a recomndat adeptilor sai sa nu se inchine in public, ca fariseii, ci in cea mai linistita camera din casa lor. Primul martir al crestinatatii, sfantul Stefan, a fost lapidat de farisei pentru ca le-a strigat un adevar de necontestat Cel Atotputernic nu incape in constructie facuta de mana omeneasca. Daca fondatorii religiei judeo-crestine v-au spus clar sa nu faceti lacase de cult, de ce cheltuiti banii populatiei pe constructii faraonice? De ce puneti naivii sa se inchine la intalnirea unor biserici? De ce va incalcati propriile dogme?

    RăspundețiȘtergere
  111. 8. Fondatorul religiei dumneavoastra, Jeshua, v-a recomndat sa nu adunati averi pe Pamant, ci in ceruri. De ce incalcati aceasta porunca, spoliind populatia in mod direct, prin taxe religioase si indirect, cu ajutorul statului ai carui lideri i-ati corupt la acest gest incorect? Ce avere poseda BOR in prezent si din ce surse a strans-o? Cate miliarde de euro a primit BOR de la statul roman, prin retrocedari, donatii, subventii si ajutoare salariale? Ce faceti cu aceste averi dumneavoastra, „slujitorii Domnului Isus Christos”? De ce luati taxe si de la oameni care nu va imbratiseaza ideile, folosind forta coercitiva si fiscala a statului? E corect?
    9. Daca Dumnezeu a creat tot ce exista in Univers, cine a creat personajele malefice antidivine satan, diavol, drac, demon etc.? Si-a creat Dumnezeu adversari? Daca au aparut din alta parte, de ce Dumnezeu nu-i distruge? In slujbele dvs spuneti ca Dumnezeul l-a surpat pe Diavol. Daca l-a surpat, cum se face ca, ulterior, sustineti ca exista? Nu cumva prin inventarea diavolului, vreti sa explicati si sa scuzati defectele omenesti? Nu cumva slujitorii religiosi si cei indoctrinati de ei creaza diavoli cu imaginatia lor, lansandu-i in mentalul colectiv, sub forma de entitati psihoenergetice receptabile telepatic de persoane nevinovate? Nu cumva aceasta este cauza multor alienari si crime justificate religios? Sa va amintesc cati oameni au foist ucisi de fanaticii religioasi in Romania, numai in ultimii 20 de ani?
    10. Religia judeo-crestina practica cea mai cumplita forma de rasism, rasismul justifcat divin. Ea afirma ca un singur popor terran, evreii, a fost ales de Dumnezeu si o singura tara, Israelul, este sfanta. Acest fapt creeaza sentimente de frustrare si de inferioritate copiilor nascuti in alte tari si popoare, precum si resentimente la adresa poporului evreu. E adevarat ca evreii sunt singurul popor ales de Dumnezeu si tara lor, singura tara sfanta? Daca e adevarat, cum se explica faptul ca, dupa aparitia acestor afirmatii, evreii au fost prigoniti in intreaga lume? Dumnezeu e sadic, sa-si supuna poporul ales la suferinte? Cum se explica faptul ca in Israel n-a fost si nu exista pace, desi e „tara sfanta”? Cum se explica faptul ca arienii, o rasa nealeasa de Dumnezeu si necreatoare de religii, au facut cele mai multe minuni din ultimile doua secole? Ei au inventat motorul cu aburi, motorul cu explozie, becul electric, telefonul, radioul, televizorul, avionul naveta spatiala, calea ferata etc. Cine i-a inspirat sa faca aceste lucruri bune, daca nu Dumnezeu? De ce Dumnezeu n-a inspirat indivizi din „poporul ales” sa descopere si sa inventeze aceste bunuri si valori civilizatoare? E Dumnezeu un salbatic care se da cu capul de ziduri ca rabinii sau un civilizator de oameni?

    RăspundețiȘtergere
  112. 11. Cum explicati aparitia celor trei rase principale, europida, negroidasi mongoloida, fiecare cu subrasele ei, fiecare cu patru grupe sangvine, cu RH pozitiv si negativ, din cuplul primordial Adam si Eva, de o singura rasa, cu o singura grupa sangvina si cu un singur tip de RH? Puteau aparea rasele actuale numai in ultimii 5760 de ani? Cum se explica faptul ca scrieri sumeriene si carpatine anterioare genezei biblice vorbesc deja de mai multe rase? Nu cumva crearea cuplului primordial Adam-Exa si pacatul originar savarsit de ei este o poveste puerila, pe care n-o mai cred nici retardatii mintal? De unde si-a luat Cain sotie, daca singura femeie de pe Terra primordiala era mama sa Eva? Prin incest repetat nu se putea, deoarece ar fi dus la degenerarea si disparitia Omenirii dupa cateva generatii.
    12. Religia iudeo-crestina se bazeaza pe frica de Dumnezeu. In textul original al Bibliei, Moise afirma ca zeul tribal Iahve a venit sa bage spaima in desfranatii de israeliti semisalbatici, pentru a-i face ascultatori, dar calugarul Ieronim a identificarea dintre Iahve si Dumnezeu, cu ocazia traducerii Bibliei in limba latina, in sec. 3 e.n.Iahve este Dumnezeu? Trebuie sa ne temem de Dumnezeu ori sa-i acordam toata increderea noastra? Psihologia a demonstrat ca frica este un sentiment negativ, care naste ura la adresa celui care infricoseaza. Ne invatati sa-l uram pe Dumnezeu? In timpul modern, nici animalele nu se dreseaza cu frica. Cu atat mai putin, nu putem educa oamenii cu spaima.
    13. Conform apocrifelorbiblice, Jeshua zis si Isus Christos s-a nascut pe data de 28 martie in Nazaret, iar pana in sec 4 e.n. ziua lui de nastere s-a sarbatorit pe 18 aprilie si pe 29 mai. De ce ati schimbat locul nasterii lui in Betleem, unde n-a fost nici un recensamant in acel an? De ce ati schimbat data nasterii pe 25 decembrie, de Craciunul arian sau de sarbatoarea Sol invictus? Ce semnifica acest fals probat cu propriile dumneavoastra documente? Conform evangheliilor canonice, Jeshua zis si Isus Christos a fost rastignit la doua zile dupa terminarea Pesahului ebraic, la o data fixa, deci. De ce schimbati in fiecare an ziua mortii si invierii? Sarbatoriti de fapt, un anume eveniment astronomic, care nu are nimic de-a face cu povestea evanghelica?
    14. Dumneavoastra, judeo-crestinii, va arogati dreptul de a judeca morala adeptilor si folositi sintagma inselatoare morala crestina. Ce fel de modele morale indicati mirilor in ziua cununiei? Mirelui ii spuneti sa se poarte ca patriarhul Avraam, un proxenet care-si trimitea sotia sa se prostitueze cu faraonul, un tip lipsit de orice credinta in Dumnezeu si predispus la orice compromis pentru a supravietui si a castiga. Miresei ii recomandati sa se veseleasca ca Sara, o femeie desfranata, care intretinea relatii sexuale contra cost cu faraonul si a incercat sa procedeze la fel cu regele Abimeleh. Ii mai recomandati miresei sa se inmulteasca ca Rasela, o idolatra care se inchina la terafimi (serafimi) din lut, o hoata care a furat idolii parintesti si o mincinoasa care si-a mintit tatal pentr a pastra idolii. Le mai dat ca exemplu de moralitate pe Iacob-Israel, un escroc care i-a luat fratelui dreptul de mostenire pentru un blid de linte, si-a inselat tatal pentru a-i fura binecuvantarea si averea, si-a inselat socrul pentru a-i lua turma, apoi s-ar fi luptat cu insusi Dumnezeu.
    Biblia abunda in fapte imorale savarsite inclusiv de Jeshua zis Isus Christos. De pilda, Jeshua a blestemat un smochin sa se usuce pentru ca , intamplator, nu avea rod cand ii era lui foame. Jeshua a blestemat orasele in care n-a fost bine primit. Jeshua bea cot la cot cu scursurile societatii. Jeshua a amenintat Omenirea ca a venit sa semene dezbinare chiar si in familii iar amenintarea lui s-a confirmat. Jeshua nu se spala pe maini inainte de a manca etc. Evanghelia e plina de imoralitati si manifestarile orgolioase ori misogine ale „iubitorului de oameni” Jeshua.
    Vechiul Testament abunda in crime, jafuri, tradari, furturi, inselaciuni, silnicii, omoruri.Aceasta este morala judeo-crestina?

    RăspundețiȘtergere
  113. 14. Dumneavoastra, judeo-crestinii, va arogati dreptul de a judeca morala adeptilor si folositi sintagma inselatoare morala crestina. Ce fel de modele morale indicati mirilor in ziua cununiei? Mirelui ii spuneti sa se poarte ca patriarhul Avraam, un proxenet care-si trimitea sotia sa se prostitueze cu faraonul, un tip lipsit de orice credinta in Dumnezeu si predispus la orice compromis pentru a supravietui si a castiga. Miresei ii recomandati sa se veseleasca ca Sara, o femeie desfranata, care intretinea relatii sexuale contra cost cu faraonul si a incercat sa procedeze la fel cu regele Abimeleh. Ii mai recomandati miresei sa se inmulteasca ca Rasela, o idolatra care se inchina la terafimi (serafimi) din lut, o hoata care a furat idolii parintesti si o mincinoasa care si-a mintit tatal pentr a pastra idolii. Le mai dat ca exemplu de moralitate pe Iacob-Israel, un escroc care i-a luat fratelui dreptul de mostenire pentru un blid de linte, si-a inselat tatal pentru a-i fura binecuvantarea si averea, si-a inselat socrul pentru a-i lua turma, apoi s-ar fi luptat cu insusi Dumnezeu.
    Biblia abunda in fapte imorale savarsite inclusiv de Jeshua zis Isus Christos. De pilda, Jeshua a blestemat un smochin sa se usuce pentru ca , intamplator, nu avea rod cand ii era lui foame. Jeshua a blestemat orasele in care n-a fost bine primit. Jeshua bea cot la cot cu scursurile societatii. Jeshua a amenintat Omenirea ca a venit sa semene dezbinare chiar si in familii iar amenintarea lui s-a confirmat. Jeshua nu se spala pe maini inainte de a manca etc. Evanghelia e plina de imoralitati si manifestarile orgolioase ori misogine ale „iubitorului de oameni” Jeshua.
    Vechiul Testament abunda in crime, jafuri, tradari, furturi, inselaciuni, silnicii, omoruri.Aceasta este morala judeo-crestina?
    15. Daca preotii sunt slujitorii Domnului, ed ce savarsesc infractiuni si fapte imorale, incepand de la blasfemii si terminand cu perversiuni sexuale? De ce BOR a tacut malc atunci candguvernarea crestin-democrata a legalizat homosexualitatea, o fapta profund imorala si interzisa de legile divine, dar se opune legalizarii prostitutiei, o practica naturala? BOR este interesata sa dezvolte homosexualitatea? De ce? De ce dvs, ca patriarh, n-ati exclus din breasla monahala calugarii homosexuali dovediti cu probe, ci i-ati mutat de colo, colo?
    16. Cum se explica faptul ca, dupa introducerea religiei in scoli si o agresiva propaganda religioasa, faptele imorale si infractionale au crescut in natiunea noastra, incepand de la copii si adolescenti? Au crescut jafurile, perversiunile sexuale, consumul de droguri si alcool, libertinajul public, coruptia politicienilor sprijiniti de BOR etc. Sa credem ca BOR este o simpla organizatie de tip mafiot, care nu are nimic in comun cu Divinitatea, ci isi vede numai de afacerile

    RăspundețiȘtergere
  114. 17. De ce BOR nu este interesata de viata cetatenilor din tara? In 20 de ani de dezmat religios, BOR s-a imbogatit, numarul bisericilor a crescut vertiginos, dar nivelul de trai al cetatenilor a scazut dramatic. In aceasta perioada, natiunea noastra a pierdut un milion de oameni morti si doua milioane de imigranti. Pentru cine a facut BOR atatea biserici, daca natiunea moare sub ochii nepasatori ai preotilor?
    18. Religia judeo-crestina practica magia prin contigenta si alte falsuri similare? De exemplu, de ce spoliaza naivii care ating moastele unor indivizi pretinsi sfinti, falsul brau al Maicii Domnului, icoane pretins facatoare de minuni? Toate acestea constituie infractiuni de inselatorie si trebuie pedepsite conform legii penale romane. De ce icoanele si moastele n-au produs ploi la nevoie si nu le-au putut opri cand a trebuit? Nu-i o salbaticie sa pui oamenii sa se inchine la niste ciolane ale unor necunoscuti din trecutul salbatic si la niste lemne vopsite? Unde vreti sa duceti acest neam?
    In sclavagism? De cand sunt cetatenii robii lui Dumnezeu si nu oamenii lui Dumnezeu?
    19. De ce judeo-crestinismul se adreseaza Divinitatii nepoliticos, la persoana a doua singular, tutuindu-l pe Dumnezeu, de parca ar fi pascut porcii impreuna? De ce, in schimb, foloseste formula de politete Domnia Voastra pentru niste vremelnici lideri pacatosi cat incape? Cum sa va ajute Dumnezeu, daca il insultati in toate felurile posibile?
    20. De ce amenintati mereu oamenii cu sfarsitul lumii terane? Apolcalipsa lui Ioan, un delir al unui nebun mistic, este o astfel de amenintare. Omul amenintat sufera psihic, se teme, se demobilizeaza de la invatatura si munca, isi dezvolta asteptari negative care il imbolnavesc si-l ucid. Cate astfel de crime au pe constiinta preotii judeo-crestini? Ati amenintat ca, in anul 2000, va veni Isus Christos calare pe un nor, sa judece populatia. Acum amenintati ca sfarsitul lumii va veni pe 21.12.2012. Ce va fi la acea data?
    21. Care este pozitia dvs fata de atrologie, vrajitorie, samanism si superstitii? De regula, in ziare si reviste, stirile religioase apar alaturi de astfel de informatii iar diverse calugarite concureaza cu tigancile vrajitoare la inselat naivii cu pretinse minuni.

    RăspundețiȘtergere
  115. 22. Care este pozitia dvs fata de constructia faraonica si inutila, botezata pompos catedrala manturii neamului? Neamul nostru se va mantui cu niste ziduri scumpe sau cu credinta, cunoastere, creatie si comportare morala? Cat va costa aceasta sandrama mistica si de unde sunt banii cu care o veti ridica? De ce ati luat bani de la gurile flamanzilor, prin intermediul statului, pentru a construi aceasta monstruozitate inutila? Chiar nu intelegeti ca Omenirea se indreapta catre viitor, astfel ca peste decenii, nimeni nu va mai avea nevoie de biserici si catedrale? La primul contact stabil cu extraterestrii, toate religiile se vor prabusi iar acest contact este iminent.
    23. V-ati dat seama ca bisericile contribuie la raspandirea bolilor infectioase, prin sarutarea icoanelor si folosirea unei singure lingurite pentru cuminecatura? Oamenii nu realizeaza ca au luat microbii, deoarece nu se imbolnavesc imediat, ci dupa o perioada de incubatie a virusilor. Ce veti face? Veti continua sa imbolnaviti lumea?
    24. Judeo-crestinismul este monoteist sau politeist? Daca e monoteist, cum se face ca incercati sa-l inlocuiti pe Dumnezeu cu diverse constructii speculative, inventate de salbaticii din urma cu 16 secole si ati creat un intreg panteon de zei numiti sfinti? Nu sint prea multi pentru sanatatea mintala a practicantilor?
    25. Preotii sint prestatori de servicii religioase platite de populatie, deci, liberi profesionisti. E cinstit ca ei sa ia salarii si de la stat? Sint ei cinstiti cand iau taxele de la populatie, atat fata de oameni, cat si fata de Patriarhie? Nu cumva majoritatea preotilor inseala si populatia si Patriarhia, bagand in buzunar sumele incasate? Ce faceti dvs cu salariul de la stat, caci primiti tot ce va trebuie gratis. Cand veti decide sa renuntati la salarii si sbventii statale?
    Domnule Daniel Ciubotea, poporul care v-a dat un cec in alb vrea sa mai afle multe de la dvs, in mod direct, cum a discutat si cu cel mai important om din stat, Presedintele Romaniei. Aveti urmatoarele posibilitati de actiune:
    1. Va faceti ca ploua, sperand ca, peste spusele mele, se vor asterne tacerea si uitarea. In acest caz, gresiti enorm, caci voi relua periodic intrebarile, din ce in e mai multe si mai incisive iar populatia va fi nemultumita ca patriarhul nu vine la televizor sa clarifice problemele.
    2. Puteti trimite un purtator de cuvant sa balmajeasca niste vorbe masluite. Populatia va fi dezamagita de lasitatea dvs.
    3. Va luati inima in dinti si, folosindu-va inteligenta, puteti incerca sa pacaliti populatia, dand raspunsuri pe langa intrebari. Majoritatea vor descoperi ca-i inselati si va voir taxa fara mila .
    4. Nu-mi plac revolutiile, dar daca raspundeti cinstit la aceste intrebari, veti destrama perfidele mituri salbatice ale judeo-crestinismului. Atunci voi striga in gura mare ca sinteti un OM.
    Va asteptam cu nerabdare, la dezvaluiri, nu la confruntari violente.
    Pavel Corut.

    RăspundețiȘtergere
  116. Băsescu a promulgat eşalonarea până în 2016 a plăţii drepturilor salariale câştigate în instanţă
    ========
    Preşedinţia informează că şeful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind respingerea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 18/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar.

    Deputaţii din Comisia de Buget-Finanţe au decis, în octombrie, să prelungească termenul de plată a drepturilor câştigate în justiţie de către bugetari de la 31 decembrie 2012 - cât era prevăzut în OUG 71/2009 - la 31 decembrie 2016 şi să modifice şi procentele anuale de returnare a sumelor respective.

    "Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii până la 31 decembrie 2011, se va realiza după o procedură de executare care începe astfel: în anul 2012 se plăteşte 5% din valoarea titlului executoriu, în anul 2013 se plăteşte 10% din valoarea titlului executoriu, în anul 2014 se plăteşte 25% din valoarea titlului executoriu, în anul 2015 plăteşte 25% din valoarea titlului executoriu, în 2016 se plăteşte 35% din valoarea titlului executoriu", potrivit raportului preliminar adoptat în unanimitate de Comisia de Buget-Finanţe.

    RăspundețiȘtergere
  117. Pavel Corut??
    Un dezaxat care toata viata l-a plagiat pe Erich Von Daniken dupa care prin anii '90 a reaparut cu alte elucubratii.Acum vad ca l-a adus la lumina din nou bunul prieten Vadim.cititi cititi cititi!!
    ca anonimul de mai sus stie doar "copy/paste" doar va reusi sa deturneze discutiile cu articole din fituici.Vai ce noutati!!
    pt fraier!Daqca vrei sa te dai MARE e suficient sa postezi link-ul.Te-ai prins?

    RăspundețiȘtergere
  118. Iar ai aparut rapanule? Iar ai crize? Vezi corcodele, akordele sau cum dracu-ti mai zici, ca-ti postara aia la SCMD fisa de rviZuire. Asa esti tu de felul tau, agent dublu, sau ai cazut in cap cind erai mic si nu-ti functioneaza intotdeauna girocompasul?

    RăspundețiȘtergere
  119. Generalul Gabi-Izmană l-a decorat pe Prea-Republicanul Daniel

    http://www.cotidianul.ro/generalul-gabi-izmana-l-a-decorat-pe-prea-republicanul-daniel-165806/

    RăspundețiȘtergere
  120. @ano=kkt 20:02
    Daca esti prost...ESTI PROST!!!!
    Poate sa posteze cine vrea cu un simplu "Save as"luat de pe Plano10
    TANTALAULE!!!hi,hi
    Si afla TANTALAULE ca nu am ABSOLUT NIMIC cu SCMD
    ba dimpotriva ....dar am mare belea cu dobitocul sef+hotii care va conduc.
    Du-te spala-te cu apa rece,da-ti doua palme in fata oglinzii si poate iti revii
    PS.Scuze dupa cat esti de anonim probabil ca esti si tu unul din hotii care ati pus botul la banii camarazilor mei.O sa va caute procuratura candva nu stiu cand.Dar eu dorm linistit.Tu NU
    Militareste spus;AI CAM BELIT-O!Degeaba te umfli in pene pe bloguri ca esti kkt la c.r hi,hi si hotii asa trebuie sa pateasca INTOTDEAUNA!!!

    RăspundețiȘtergere
  121. Schimbam subiectul? Daca DA, ce doriti?
    - o PROBLEMA de siguranta nationala?
    - o MAGARIE Guvernamentala?
    - un SUPER RESAPAT (reevaluat)?
    ========================
    Trei SUBIECTE FIERBINTI.
    Pe care il doriti in weekend?

    RăspundețiȘtergere
  122. Io zic ca o problema de siguranta nationala! Dar sa se pronunte si ceilalti vizitatori!
    Multumim Admin pt. oferte!

    RăspundețiȘtergere
  123. Dedicatie unui betziv

    "Stau in crasma si visez,
    Vinul, berea cum o beau,
    Si cand cred ca ma distrez,
    Vad ca doar pe-un scaun stau.

    Capu-ncepe de ma doare,
    N-am idee ce-i cu mine,
    Stau la geam sa vad un soare
    Si-necaz parca nu vine.

    Doi betivi in fata mea,
    Stau intruna si se cearta,
    Si se-njura pentru ea,
    Pentru sticla ce e sparta.

    Ochi-ncep de ma triseaza,
    Cand se-nchid – cand se deschid,
    Numai berea ma-nstristeaza,
    Ca e numai un lichid!

    Stau, privesc si nu ma-nchin
    Cum alcoolul mi i-a luat,
    Dar incerc ca sa obtin
    Si sa-nvat cumva vre-un sfat.

    Unii vin si altii pleaca
    Numai doi pe-un scaun stau,
    Si paharele le seaca
    Nu ca-i cald, ci ca le beau.

    Timpul merge inainte
    Si alcoolul tot la fel,
    Nu stiu daca mai tin minte
    De sunt eu sau este el ?"

    RăspundețiȘtergere
  124. nefericitul Danila2 decembrie 2011 la 20:56

    Daca ar fi dupa dorinte,cred ca doliul national in ,,cinstea '' ,,plingaciosului''ar iesi pe locul intii( ,,dupa sondaje'') !
    Cred.
    Atunci sa vezi cum ies ,,romanii'' sa priveasca ceremonialul.
    Dupa acoperirea cu pamint si batatorirea temeinica a acestuia,se ,,servesc'' sarmale?

    RăspundețiȘtergere
  125. eheee prostanacule hot sindicalist dogarian,ai aflat ce inseamna "save as" ca la furat identitati esti la fel de bun ca si la furat banii sindicalistiulor

    RăspundețiȘtergere
  126. numai ca tu clona esti cam verde(incl. la nick-ul furat).Oare astepti mascatii in fiecare noapte??
    Nasol de tine!

    RăspundețiȘtergere
  127. Cutremur de gradul opt in lumea informatiilor digitale !!

    http://blogatu.ro/wp-content/uploads/2009/10/mailu-lu-base23.jpg

    RăspundețiȘtergere
  128. Cele mai frumoase cuvinte care s-au scris vreodata despre acest devotat slujitor al omului ciinele, au fost ale lordului George Gordon Byron – poate cel mai mare dintre poetii romantici englezi.

    Acest epitaf a fost scris pe piatra de mormant a cainelui sau, Boatswain, care s-a nascut in Terra Nova, in mai 1803, si a murit la Newstead, in 18 noiembrie 1808 :

    "In acest loc se afla ramasitele unei fiinte care era frumoasa fara sa fie vanitoasa, era puternica fara sa fie dispretuitoare, era curajoasa fara sa fie violenta si avea toate celelalte virtuti ale omului, dar fara sa aiba defectele si viciile lui."

    RăspundețiȘtergere
  129. merita vazut E DIVERTIS CURAT.M-am distrat pe cinste.parca erau atacati de doua batalioane in camp gol
    "MAI JOS UN PIC"???
    Eu stiam ca se comanda in grade,min,sec sau eventual metri.
    O groaza de munitie consumata de-amp..lea
    precis sunt "meseriasii" lu' goutkha,civili "BETON"


    http://www.jurnalul.ro/observator/afganistan-soldati-romani-schimb-focuri-talibani-video-598170.htm

    RăspundețiȘtergere
  130. Admin-ule ... bai nene comisare ... de ce intrebi ce doreste populimea pentru 'vichend' ... Ai bagat de seama ca ar avea vreo importanta ce scrii tu aici , pentru comentariile akordului sau ale (multilor) cerzarei ? ... Ii doare-n c.r de ce propui tu ... ei vin cu 'desfasuratorul' primit de la partid ... si ... da-i , si lupta ... impotriva scmd ... Altceva ... 'hau-hau-ri' ... Tu nu vezi ca numai alde akord , asa-zisul cezar , si , citeodata , jigodia de steli p-ul ... mai scriu pe aici ? ...

    RăspundețiȘtergere
  131. Akordule de la 03.12 11.06 ...
    Ar trebui sa-ti spun :"bai , boule!" ... dar ar fi o afirmatie redundanta ...
    Militarii pe care ii mistocaresti tu sint INFANTERISTI IN PLINA ACTIUNE DE LUPTA ...
    Nu sint artileristi (rachetisti) AA (despre care ai auzit tu in , scurta ta perioada de activitate) ... Nu au aparatura cu care sa masoare unghiuri si distanta (la 'marele fix') ... iar mitraliorul care executa focul nu are aparate de ochire care sa foloseasca gradele (minutele si secundele) pe care le ceri tu ... Idiotule ... te bagi ca musca-n c...l calului ... in domenii in care esti ca un c...t in drum ...

    RăspundețiȘtergere
  132. Akordule de la 03.12 11.19
    To bou esti ...
    Vezi ca este un film americanesc (in stilul propagandei lui Goebels) despre vitejia americanilor (si a pretenilor lor afganii) in lupta impotriva 'agresorului' sovietic ...
    Acum se intimpla exact la fel ... numai ca 'timpitii care o iau pe cocoasa' sint americanii ...
    Cind dracu' te mai destepti si tu ? Probabil de aia te-au dat afara (abia cu gradul de maior) ... si-au dat seama ca esti timpit rau de tot...

    RăspundețiȘtergere
  133. @kkt 11:10
    apropo de jigodii(ca sunt vorbele tale de anonim cu "caracter")
    ce cauti pe aici.Ti-e pofta iar de bani de la sindicat?

    RăspundețiȘtergere
  134. iarasi anonim?? esti plictisitor,ca prost ai fost din totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  135. @ Akord-ai dreptate! Tu ai ras eu am rosit! Cei mai neinstruiti militari de-ai mei la o tragere de lupta cu compania sau plutonul(nu mai vorbesc de batalion) se comportau ma bine. Astia au consumat munitia pe o zi lupta cel putin. Daca un militar (in termen) de-al meu tragea in poligon asupra unei tinte o serie lunga -mai mult de 4 cartuse IL OMORAM ! Gourkha in actiune -desigur!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  136. Alt bou cu numele unui imparat roman celebru! O loaza!

    RăspundețiȘtergere
  137. PS. Si erau subunitati si mai bune decat ale mele!!

    RăspundețiȘtergere
  138. Da am vazut si eu ca lupta cu un "inamic numeros"
    dar nu se aude nici macar un foc de arma de la "inamic"
    "Militarii pe care ii mistocaresti tu sint INFANTERISTI IN PLINA ACTIUNE DE LUPTA ..."
    Boulica!! care ACTIUNE DE LUPTA???
    Se vede ca ai stat la birou toata viata si-ai mazgalit hartoage.Nu esti bun de nimic.Doar de tzatza!

    RăspundețiȘtergere
  139. @boulica
    mars la sindicat la halit banii oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  140. Pai Cezar n-a depasit niciodata functia de comandant de pluton!!! El tragea foarte bine, dar la sticlele de "Saniuta"!

    RăspundețiȘtergere
  141. @cezar
    Pe bune Am vazut filmuletul a 3-a oara.E de "coma"
    PS>Iti apreciez sinceritatea si corectitudinea.Asa ar trebui sa fim toti

    RăspundețiȘtergere
  142. Si nici macar nu-i prinzul.Pina-n seara...

    RăspundețiȘtergere
  143. Inamicul ,,ala" oricat de imbecil ar fi fost ,mai intai le trimitea cu titlu de cadou ,cateva lovituri de aruncat. de 82 sau 120 cu traiectorie curba, drept in centrul dispozitivului. Printre ele cateva cu fum si apoi dupa ce nu se mai vedea on cu cetatean veneau sa-i intrebe de CNP...Czar

    RăspundețiȘtergere
  144. @cezar
    referitor la consumul de munitie:)Iti dau o explicatie justificativa desi NU imi face(DELOC) placere
    Se cam c..cau pe ei de frica desi inamic ioc pe nicaieri
    porcarii cu neinstruiti d'astia s-au intamplat si-n '89 poti fi sigur.Doar idiotii de anonimi nu-si dau seama.ei sunt porniti doar pe "facut bani"prin inselaciune

    RăspundețiȘtergere
  145. Mai ce-a mai pierdut Armata din rindurile ei! 2 dobitoci: akord si cezar. Duceti-va la oprea sa va resapeze, reevalueze, revizuiasca....

    RăspundețiȘtergere
  146. Autodedicatie:

    "Aş face-o remarcă stupidă:
    Oricine-ar putea recunoaşte, deşi mi-e greu
    Chiar dacă Prostia-i gravidă
    E rău că la termen îi naşte, aşa cum sunt născut şi eu!

    "Lipsa iodului din sare produce cretinism"

    Nu-i iod în sare, se-nmulţesc cretinii
    De-aceea îşi dă seama şi-un nerod,
    Citind atent sondaje de opinii,
    Că mulţi consumă sare fără iod, inclusive eu. "

    RăspundețiȘtergere
  147. Anus 12.02- Eu si Akord suntem doar doi mici ,,meseriasi" A pierdut armata multi Meseriasi mai mici sau mai mari !! A ramas cu multi papagali ca tine si doctori ca urdea !! Czar

    RăspundețiȘtergere
  148. Anus sule Cezare, tu si al-lalt nu puteti fi decit 2 tinichigii, in cel mai bun caz ospatari de-ai lui Basescu. Voi sunteti produsul a ceea ce spunea cirmaciul vostru, ca "scoala scoate numai timpiti". Voi sunteti 2 exemple elocvente in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  149. @CEZAR
    Hai sa-ti dau si textul de la filmul lolek&bolek
    "În premieră pe 2011, urmăriţi imagini cu băieţii noştri, angajaţi într-un crâncen schimb de focuri cu insurgenţii din Afganistan. Atenţie, înregistrarea conţine, pe alocuri, un limbaj dur, nerecomandat persoanelor sensibile."

    Auzi aici:CRANCEN??? schimb de focuri. ha,ha
    Cu cine frate CU CINE??
    Aviz putorilor purtatori de hartoage

    RăspundețiȘtergere
  150. @AK- Ce ma oftica este ca astia nu stiu nici macar sa .....simuleze ceva...credibil ! Intelegi? nu mai detaliez ca poate citeste dracului si ..un taliban !!Czar

    RăspundețiȘtergere
  151. @CEZAR
    Buna coincidenta!Nevertebratilor anonimi
    tu le zici "anus"eu la zic "kkt"
    Uite ca li se potrivesc perfect amandoua.Ba chiar se "completeaza"ha,ha

    RăspundețiȘtergere
  152. Frac-miu las-o dracului de beutura! Nu ti-e rusine? M-a trimis mama sa te-adun de sub masa de la crisma! Nu ti-e rusine asa un pic de restul familiei? Uite si ce prieten ti-ai gasit: un analfabet cu numele de Cezar! Pai asta n-are mai multa scoala decit numarul claselor de tren de pe vremuri! Cu d-astia de-si ling mucii de pe mineca paltonului ti-ai gasit sa fii tu prieten?

    RăspundețiȘtergere
  153. @akord verzitura/verde/venin
    pai ma-ta nu era la crasma?C-o vazui p'acolo trageau betivii satului de ea.Am salvat-o mi-a fost recunoscatoare si....tu te-ai nascut.Da eram beat(si ea era manga) si tu suporti consecintele(cretinism 100%)

    RăspundețiȘtergere
  154. Frac-miu, da mama noastra a fost si inca este mama prostilor, tu fiind ultimul ouat dintre noi, detinind recordul in materie si avind si certificat de caliatate ISO! Marsh la troaca rimatorule!

    RăspundețiȘtergere
  155. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri