Google Translate

duminică, 20 noiembrie 2011

SCMD. CNR - MINŢIT, MANIPULAT, ÎNŞELAT. Ep.III


Episodul 3 – Constituirea -3
SEDIUL 

Voi continua seria dezvăluirii unor neconcordanţe existente între documentele sindicatului, sau între ele şi alte documente care reglementează activitatea sindicală legile interne şi internaţionale. Unele dintre aceste neconcordanţe sunt de natură minoră, fără implicare juridică, dar care trebuie reglementate şi puse de acord. Altele sunt mai grave. Unele sunt simple scăpări probabil dar sunt şi unele intenţionate şi dacă există elementul intenţional ( pentru că sunt lucruri prea evidente pentru a fi puse pe seama prostiei) atunci te întrebi cine şi de ce a vrut să inducă în eroare, şi pe cine.

Mai rău este că sunt inadvertenţe chiar între documentele de constituire şi dacă grefierul sau judecătorul care a semnat şi ştampilat documentaţia ar mai avea o scuză, mergând pe buna credinţă a solicitantului, cel care a întocmit documentaţia nu se poate scuza, pentru că iată suntem la episodul 3 deci a treia neconcordanţă între procesul verbal de constituire şi statut, documente cu un număr de 5-10 file care ar fi trebuit puricate şi răspuricate înainte de a fi date la judecătorie. Şi atunci, dacă efortul de a verifica 10 pagini nu lua mai mult de o jumătate de oră, cum explică domnii Dogaru, ca preşedinte, domnul Rînciog ca textier şi doamna Graziela Bârlă ca avocat şi şefă de lojă masonică, atâtea greşeli şi chiar aşa de grave ca cele existente, care nu pot fi considerate
greşeli de editare?

Voi continua cu toate aceste dezvăluiri pentru a arăta celor ce au făcut unele greşeli, pe unde trebuie să umble când le va trece frica de judecători şi vor binevoi să intre în normal. Sunt perfect de acord cu ceea ce spune domnul Dogaru în rugămintea sa adresată sindicaliştilor, în partea care menţionează “Orice inadvertenta, orice neintelegere, orice greseala pot fi corectate cu rabdare, prin dialog. Nimeni nu este perfect,
toti suntem perfectibili.”


Acest episod se va referi la SEDIU.

Aici unii vor avea chiar o surpriză totală, pentru că avem 3 documente despre care discutăm şi aici chiar că nu ştiu ce explicaţii se vor da. Câtă vreme a fost o simplă neconcordanţă între statut şi procesul verbal, a mai fost cum a mai fost, acum însă mai apere un element în plus care este surprinzător. Până acum am luat în calcul doar procesul verbal de constituire şi statutul afişat pe pagina sindicatului. De data asta, mai apare un nou element pentru că există modificări … ciudate, care indică în mod clar intenţia.

 Despre ce este vorba?

În procesul verbal de constituire a sindicatului scrie negru pe alb :

În statut – şi aici trebuie să specific, în statutul afişat pe blogul sindicatului, cel care se află şi la filiale - scrie :

“ CAPITOLUL VIII. DISPOZIȚII FINALE ŞI TRANZITORII

Art. 35. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate are sediul în orașul București și își desfășoară activitatea pe întregul teritoriu al țării"

Deci în statut nu s-a specificat adresa care era trecută pe procesul verbal . De ce oare ? A uitat cineva adresa? Că aici e clar că nu mai este vorba de o eroare de tipărire, cum se poate spune era la cazul mandatului Comitetului Director. Deci, de ce nu s-a trecut în statut adresa exactă? Domnule Dogaru, domnule Rînciog, doamna Bârlă, aveţi vre-un răspuns plauzibil ? Aş vrea şi altceva (ca explicatii), în afară de destabilizare, minciuni, javre etc. Aştept Domnule Dogaru explicaţii şi dovezi, nu propagandă. Eu vă aduc în faţă probe, articole din documentele SCMD, dumneavoastră în afară de negări, laude personale, minciuni la adresa celor ce vă arată greşelile, cu ce veniţi ?
Şi cu ce faceţi dovada celor afirmate?

Mergem mai departe. Ştiu, o să spuneţi că nu e nici o problemă că în procesul verbal spune adresa completă şi în statut se menţionează doar oraşul Bucureşti. Aveţi dreptate. Numai că mai intervine şi o a treia variantă care le dă peste cap pe celalalte două şi această a treia variantă este reprezentată de … staţi jos, să nu cădeţi…. STATUTUL SCMD , dar nu cel postat pe blog şi pe care îl cunoaşte toată lumea, ci ... statutul aflat în dosarul de la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti.
?????????????????

Ei bine, acolo e trecută o cu totul altă adresă. Dacă nu mă credeţi citiţi ce scrie la articolul 35:


Deci ... ceea ce avem aici, depăşeşte cu mult varianta unei greşeli de editare,cu atât mai mult cât există două variante de statut, unul cel aflat la judecătorie şi altul cel afişat pe blog, care diferă din câte se vede în anumite aspecte. POATE CINEVA SĂ DEA O EXPLICAŢIE ? DAR PLAUZIBILĂ, NU ABURELI, NU NEGĂRI FĂRĂ DOVEZI, NU ÎNVINUIRI, NU ORDINE DE PEDEPSIRE.

Acum prima întrebare care s-ar pune este DE CE ? Sediul nu este o problemă chiar aşa de importanţă pentru noi nu ? Da, aşa este, pe mine practic nu mă interesează unde a avut sediul sindicatul la înfiinţare. Şi sunt convins că pe nici unul din dumneavoastră.
Dar pe cineva anume da.


Pe JUDECĂTORIA SECTOR 1 Bucureşti.
De ce ?

Pentru că in legea 54/2003 care reglementa activitatea sindicatelor la acea vreme,
se prevedea că :
“Art. 6
(1) Statutele organizatiilor sindicale cuprind prevederi cel putin cu privire la:
a) scopul constituirii, denumirea si sediul organizatiei sindicale; “

Deci sindicatul era obligat să aibe un sediu înainte de a se declara înfiinţarea acestuia. Fără sediu, nu se îndeplineau cerinţele legale. Şi atunci ca să fie ei siguri că nu greşesc au declarat 2 . Frumos nu ? Glumesc, dar ... Judecătoria sectorului 1 nu ar fi chiar aşa de bucuroasă să afle că Sediul SCMD nu era cel declarat de către solicitant, pentru că dacă sediul ar fi altul, atunci documentele trebuiau înaintate la altă judecătorie, care nu era chiar aşa de amabilă. Deci, problema este cu muuuuuuult mai gravă decât o simplă declarare de domiciliu. Deci ori SCMD nu avea sediu când s-a înregistrat, ori a declarat alt sediu decât cel real, ori … de la membrii fondatori trecând prin membrii CD şi terminând cu casa de avocatură TOŢI au făcut nişte declaraţii cel puţin ciudate şi au mai şi semnat.


Iată ce spune legea 54 despre acest gen de .. greşeală :

Art. 53
(1) Constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda de la 20.000.000 lei la 50.000.000 lei urmatoarele fapte:
a) impiedicarea exercitiului dreptului de libera organizare sau asociere sindicala, in scopurile si in limitele prevazute de prezenta lege;
b) conditionarea sau constrângerea, in orice mod, având ca scop limitarea exercitarii atributiilor functiei membrilor alesi in organele de conducere ale organizatiilor sindicale;
c) furnizarea de date neconforme cu realitatea la dobândirea personalitatii juridice a organizatiei sindicale, precum si in timpul fiintarii acesteia. “

Eheeeeeeeeeeeei, cam câte cotizaţii ar face banii ăştia, că mie mi-a stat ceasul.

 A fost o scăpare şi că nu şi-au dat seama, cineva a greşit şi a pus alt sediu din greşeală?

Au fost mai multe persoane care s-au ocupat de întocmirea şi înaintarea documentelor la judecătorie şi au trecut ca sediu fiecare ce a crezut de cuviinţă?

SCMD NU AVEA SEDIU LA ORA DECLARĂRII ÎN INSTANŢĂ?

Au fost mai multe propuneri şi .. nu s-au decis la care din ele să se stabilească?
Aici nu mai poate spune nimeni că a fost o greşeală de editare.
Chiar aşa de căscaţi să fi fost unii oameni încât să nu realizeze că au declarat două sedii în două documente diferite?

PĂI CE FACEM DOMNILOR, NE JUCĂM CU ACTELE JURIDICE AŞA CUM NE JUCĂM CU SINDICALIŞTII ?

UNII OAMENI AR PUTEA SPECULA CĂ DIN CAUZA ASTA NU SE DOREŞTE MODIFICAREA STATUTULUI, PENTRU CĂ POATE JUDECĂTORUL CARE VA LUA STATUTUL AFLAT LA JUDECĂTORIE VA SESIZA CĂ ADRESA TRECUTĂ ACOLO ESTE PE UNDEVA PRIN BRAGADIRU, IAR ACEST LUCRU TRIMITE PE CINNEVA LA ART 53 DIN LEGEA 54
ŞI ...... GHICIŢI!
Eu nu cred aşa ceva. Eu cred că sunt (şi) alte motive!?! Poate cele de care vorbea domnul Dogaru, poate altele, cine ştie?!!
Cine ne dă o explicaţie?
by Marin Neacsu


Comentariile, va apartin!
Admin
===============


In atentia unor critici-comentatori
"MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing "
" O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Si ieri. Si azi. Si maine. La bine si la greu. Adica, o COMUNITATE DE MILITARI ! " ... Deviza noastra este : Patrie si demnitate ! Libertate comunicarii pe internet! "
Este mesajul de credinta al acestui Blog!
Un Blog deschis tuturor celor care vor sa posteze, sa comenteze!
Politica editoriala este stabilita de "ratingul" postarilor, al comentariilor.
DE GUSTIBUS (ET COLORIBUS) NON DISPUTANDUM


Mai mult!
Aveti posibilitatea sa VOTATI fiecare postare!
Ma ajuta sa diferentiez subiectele.
Puteti astfel sa stabiliti singuri, "genul proxim"!
Folositi din plin si acest BUTON.


In semn de respect TUTUROR,
inclusiv celor care nu agreează SUBIECTELE puse AICI in discutie,
recomand cu caldura ALT gen de SUBIECTE, unde puteti posta, comenta:
Click aici:
=============================================
=======================

73 de comentarii:

 1. O intrebare.
  In 2003 se trecuse la RON ? Daca nu, nici o problema, amenda este cat salariul lui Rinciog pe o luna, din cel pe care il platesc sindicalistii. Nu e mare paguba, cam cat cheltuia Apostol la un gratar, sau un plin de benzina de al lui Pricina.
  Dar mai rau este ca astia pe care ii platesc si tin sindicalistii in frunte, sunt ori nesimtiti si mincinosi, ori prosti facuti gramada. Oricum ar fi, nu prea au ce cauta prin fruntea sindicatului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari d-lui Neacsu!
  Asa cum a dovedit de multa vreme,
  Punct ochit, punct lovit! Analiza atenta, pertinenta! La obiect! Cu subiect, predicat si ... PROBE! Avem a multumi!

  RăspundețiȘtergere
 3. O sa fie iara vre-o doua zile de pauza la comentarii, dupa care apar latraii, cum spunea cineva pe aici. De cate ori apare cate o noua dovada ca cei care conduc sindicatul sunt niste hahalere se lasa o liniste de mormant de auzi musca de pe palaria lui Pricina tocmai de la Bruxeles.Apoi,incep cateii lui Dogaru sa latre unul la altul sau toti la Burcu, nu mai conteaza la cine, principalul e sa faca zgomot, sa nu se mai auda musca. Mai are multe din astea Neacsu, ca pana la urma ni se face la toti scarba de sindicatul asta al mincinosilor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce mama ei vrei sa comentaz pe niste fapte evidente ?Ai o idee fixa fixa? Acum sunt curios ce vor sa faca USL-isii cu lunetistul.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mei mei mei, dar chestiile astea au iz penal. Incepe sa miroasa a puscarie.Fals , uz de fals, declaratii in fals in fata organelor judecatoresti, ce dracu domnule toti sefii de sindicate sunt penali? Nici militarii nu au de unde alege un sef de sindicat cinstit sau macar destept? Ca asta de acuma este clar ca lumina zilei ca este ori un penal ori un prost.

  RăspundețiȘtergere
 6. Hai, sictir, cacaciosilor!!! Cashule, nu-ti tai cumva craca de sub picioare?

  RăspundețiȘtergere
 7. Turcule,halva n-ai?
  Sictir nu vrem !

  RăspundețiȘtergere
 8. @Ano 09.52
  Ce sa-si taie cashu?Pana sa-si taie el ceva ar trebuie sa-si taie venele Dogaru ca s-a facut de tot kktul. Bine spunea cineva aici, ori e prost facut gramada ori un escroc penal. si asta nu o spun eu, nici cashu nici altcineva decat faptele lui Dogaru. Poate o sa o spuna si procuratura, cine stie.

  RăspundețiȘtergere
 9. Mei cu totii ati beneficiarii cauciucelor de iarna M+S luate de Dogaru si-acu o facetii pe-a fetele mari?
  SuliMan

  RăspundețiȘtergere
 10. Cashule pei cum era sa treaca mei adresa aia din Bragadiru, ca aia e tocmai cea a fabricii de bere Fulgerul? Da ia spune cum stai cu gumele de iarna pentru turizmu tau?

  RăspundețiȘtergere
 11. Ieu zic ci Dogaru ar triebui si priedieii chieili sindicatulu brvulu jienieral Uoprea.Ci Uoprea tini cu militarii ,ii coriect si cinstit si nu-i trbuiesti caucioaci di iarni pi hieliciptier.Si ari si siediu .
  Ci n-o plieca cu Ciercu...Militar

  RăspundețiȘtergere
 12. DE RASUL OPINIEI PUBLICE

  RăspundețiȘtergere
 13. Bibicu
  Ce dreak vrei sa vezi mei? Poi ce sa faca uslasii cu lunetistul? Ce fac si sindicalistii cu Dogaru, ca li se termina mandatul cam in aceeasi perioada, amandoi si-au prelungit mandatul de la 4 la 5 ani, amandoi dau cu tifla fraierilor, amandoi mint de ingheata apele. Asa ca treci la munca de jos. Nu se va intampla nimic cu nici unul. Sunt destui fraieri care sa puna botul la ce spun ei .

  RăspundețiȘtergere
 14. Buna ziua!
  Domnule ADMIN, constat cu regret ca ai devenit anexa domnului Neacsu... Din cate vad, acesta profita de notorietatea dumitale si iti ocupa "spatiul" numai cu opiniile si "dezvaluirile" lui senzationale si extraordinare.
  O intrebare "nevinovata": dumnealui nu are si el un blog personal?!? Trebuie sa ne ameteasca pe blogul dumitale? Toata stima pentru cei ce cementeaza aici dar pot sa o faca si pe blogul lui ca e mai "direct"!
  Prefesam postarile, articolele si comentariile dumitale si mai putin ale celui ce ti-a "ocupat" casa (fa o statistica si o sa vezi ce iese...)
  Ma intreb daca nu cumva a mai secat "izvorul" ideilor si al articolelor cu adevarat interesante, din perioada de inceput a blogului... poate fi si asta o cauza... Apropo: Neacsu plateste "chirie" pentru ce tot posteaza la mata pe blog? sau e o placere sa ne chinui cu "justitiarul pensionarilor militari"...
  Numai bine si "un praz verde..."

  RăspundețiȘtergere
 15. Dar sa-l inlocuim pe Dogaru cu Oprea se poate ?
  Are si ziar si sediu...In plus in sindicat sunt mai multi militari decit in ...armata(zice Dogaru).Elicopter nu are sindicatul,dar poate ca-si cumpara.

  RăspundețiȘtergere
 16. Bibicule lasa mei omule ca le dam in dotare rachete si avioane facute de cei de la ARCA-nu a lui Noe.

  RăspundețiȘtergere
 17. Si tritem cu primul supersonic de constructie romaneasca un echipaj mixt: Dogaru si Oprea.

  RăspundețiȘtergere
 18. Daca e sa ii luam si lu Dogy helicopter , la ce sa il mai schimbam? Ca va fi la fel ca Oprea, asa ca tot mai buna cheia veche. Ati observat ca nici unul nu se uita la cel cu care vorbeste?Amandoi arunca ochii peste cap si vorbesc singuri. Singura deosebire e ca Oprea gesticuleaza iar Dogaru face spume.Ce va faceti daca Oprea se inscrie in sindicat, ca asta e in stare sa sparga piata si sa vina cu o cotizatie de cateva miliarde.Conform statutului are dreptul sa se inscrie in sindicat, daca renunta la partid. Sa faca rocada cu Dogaru, ca si asa Oprea nu mai are ce vinde din armata, iar Dogaru nu mai are ce vinde la sindicalisti. Si sa se schimbe cu specialisti cu tot, ca oricum Fratila e mai bun ca Pricina, iar studioul armatei e mai dotat ca al sindicatului. Cat despre avocati, ce sa mai vorbim. Ce ziceti, facem rocada ?

  RăspundețiȘtergere
 19. @Mos Ion Roata - Mosule, putea merge cu cercu militar da la varianta cu roata lui mos Ion te-ai gandit?

  RăspundețiȘtergere
 20. Mai bine ii trimitem cu subtersonicul.
  Pe amindoi !

  RăspundețiȘtergere
 21. @anonim 12:12
  Apai dragu mosulu',di undi crezi ci li-o vinit lor idieia cu caucioacili? Dila roati!Ci,criezi ci tati is cu ciercu ?

  RăspundețiȘtergere
 22. Mai Moş Ioane, da cu grădinile cum stai ?S-o facut bucatili? Ai pus şieva la borcane ? Şe îţ mai faşe fata?

  RăspundețiȘtergere
 23. @Admin
  Eu am gasit pe blogul SCMD tot orasul Bragadiru.
  Aici: http://scmdsecretariat.blogspot.com/2011/04/statutul-scmd.html

  RăspundețiȘtergere
 24. Cuzache dragi,ieu is mosu al far di gradini.Ieu maninc (si plig) dipi tarabili piietilor.

  RăspundețiȘtergere
 25. @Admin
  Iata o alta varianta pe o locatie care nu apartine SCMD
  Aici: http://www.scribd.com/doc/45847064/Statutul-SCMD

  RăspundețiȘtergere
 26. Marinica,
  Ia fa rogu-te un desen in rezumat cu "locatiile" aistea ca iaste unu' care nu pricepe! IO crec ca nici nu a cetit ce ai scris talica! Si isplicat cu probe! P.S.: IO am o banuiala: ano este ... cine este??? ... crec ca omu' care vrea ceva click-uri in plus pe bloagele aducatoare de firfirei in centi-USA.
  Parerea mea.

  RăspundețiȘtergere
 27. Curios e faptul ca toate rapandulele se trezesc la coment,doar cand e vorba de sindicat.In rest niste analfabeti sadea,buni de pus la coada vacii!
  Ce treaba au majoritatea sindicalistilor cu probleme asa zis juridice,scotocite de Marin in lipsa unei alte preocupari.Marine, cum D-zeu nu ai sesizat ca si-a scurtat perciunii Dogaru,spre totala insatisfactie a grupei mici de la mh.Chiar nu sesizezi ca sunteti aceeasi mica ,da mica,mica, adunatura care nu intereseaza pe nimeni.Ca va mai cetim,asta e, a disparut Urzica.Eu te sfatuiesc sa-ti continui scrierile la alte publicatii.Mie parca imi placeau.Sa nu ceri ,ca de obicei dovezi ,ca nu le spun.

  RăspundețiȘtergere
 28. @parerea mea
  Cred ca ai perfecta dreptate!!Ai o logica "beton"
  Don Corleone

  RăspundețiȘtergere
 29. @Parerea mea
  Daca te referi la postarile mele de la ora 12.43 si ora 12.46 nu iti inteleg reprosul. Am intarit cele spuse de autorul articolului. Doua surse, doua variante diferite. Care este greseala?
  @Don Corleone
  ??????!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 30. @ano 14:31,
  Modul cum "ai pus-o", lasa loc la "alte alea"!
  Acum esti ceva mai limpede! Lasa lenea cand faci "coment", ca si asa vezi ca ne face 'praf" un "neica"!

  RăspundețiȘtergere
 31. deci nu este nici o neintelegere??
  Ma refeream strict la postarea de la ora 13:01(firfirei centi-USA) a lui@parerea mea.Atat si nimic mai mult.
  link-urile le-am vazut si e ok.
  Pare rau daca nu am fost suficient de precis si explicit.Cer scuze pt. neintelegere!

  RăspundețiȘtergere
 32. er: eliminati semnul "?" dupa prima propozitie

  RăspundețiȘtergere
 33. am schimbat un pic poza si am pus una personala ca m-am saturat de gunoaiele care fura identitati asa cum fura si din scmd.Si altii platesc crezand in sarlatanii aia

  RăspundețiȘtergere
 34. DOMNULE NEACSU,
  Va rog sa studiati mai bine Statutul si Rof-ul SCMD, pt ca cei care asteapta cu sufletul la gura matrapazlacurile celor din SCMD au dreptul la informare corecta!
  Vezi ca, intentionat pentru a manipula rezervistii, acesti indivizi rapaci au omis sau au amplasat ILEGAL in Statutul SCMD, urmatoarele:
  - 30 de virgule;
  - 23 de puncte;
  - 12 cratime.
  Sunt convins ca, impreuna, daca vom studia inca 2-3 ani aceste documente, cu spirit de raspundere, vom mai gasi si alte ilegalitati si manipulari ordinare, incredibile, ale asa zisilor fondatori ai SCMD.
  Se pare ca la Cabinetul Barla s-a lucrat si se lucreaza intens la siluirea gramaticii romane. Si asta numai ca Dogaru sa poata manipula masele de cotizanti.
  Sa le fie rusine!!!...........

  Gramaticul mic

  RăspundețiȘtergere
 35. Bei frac-miu mai bine ne-ai spune daca Don Costel ti-a dat bon fiscal pe produsu pe care l-ai facut ieri si azi la Biserica Neagra si Gara Bartholomeu...ca banuiesc ca la shtrand la Cibo n-ai fost ca n-ai avut timp si gheatza-i cam groasa! Las" c-o spargi cu tu nuca aia de-o ai ca sa nu-ti ploua-n git la Boboteaza! Best regards!

  RăspundețiȘtergere
 36. @Don Corleone ,
  IO vad ca nu scapi de nebun!
  Las-l bre in boii lu' masa! Avea si Neacsu unu, la fel! Se tinea scai de el!S-a plictisit amu'! S-o bagat mintile in tartacuta, atunci cand l-a tratat cu praf de nebagare-n-seama!

  RăspundețiȘtergere
 37. @Anoanus 16:32,. n-oi fi chiar tu chiar ala nebunul de zici? Boii tine-ti-i pt. tine ca vaz ca esti "modelul" acestor necuvintatoare, model care se pastreaza la banca de gene de la USAMV Cluj! Macar de-ai semana cu aia din tabloul lui grigorescu...Probabil esti un fel de boc, dar mai viermanos…
  Nebunul genetic de “negru”

  RăspundețiȘtergere
 38. Anonime de la 21 noiembrie 2011, 11:27 ... ala cu "supraprezenta" neacsului pe aceasta 'bloaga' ...
  Lasa-l pe nenea admin-ul in pace ... el este fost militioner , fost gardian la "mititica" si n-are nici-o treaba cu armata . Dar , daca unu' care se pretinde "fost militar" , fece rating bloagei lui ... ce-l doare pe el in palarie ?
  Individul (neacsu) , care are ce are cu SCMD , are doua bloage (cel putin) ... dar e mare "seceta de cititori" pe acolo ... asa ca foloseste si el spatiul unde sint mai multi (asa se prezinta ei ... mai multi) dobitoci care ii cinta in struna ... Ia vezi la adresele : "//neacsum.blogspot.com/" si "//punctochitpunctlovit.blogspot.com/" . Culmea este ca , in unul din aceste bloguri , pare normal la cap !...

  RăspundețiȘtergere
 39. Nea Cash cavalule publica odata tot ce ai despre ashtia de la SCMD ca zau ca m-ai plictisit cu povestile astea! Ti-am mai spus-o acu 1 an, acu 1/2 an ti-o spun si-acu :fa-ti dracului sindicatul tau, da lovitura de palat, da-i in judecata pe astia cu Dogaru et.co. in frunte, dar las-le odata in cshcavalele masii de telefoane si halate apv-istice! Fa-te preshedinte de sindicat, numeste-ti oamenii in frunte- pe care vrei tu-inclusiv pe Cezar, dar mai termina cu subiectul asta ca ne-ai exasperat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Vad ca nu stii de simtul masurii! Stiu ca ai dreptate-dar pina la proba contrarie- schimba odata dracului subiectul ca-mi ies din minti! Ne-ai aburit cu UNAP-ul tau, fabrica de "semidocti" ca deh vorba aia: raspunzi doar la ce-ti convine! Pina acu 1 an interziceai comment-urile care te criticau pe blogul tau, blog de era negru-de fapt asa a si ramas- ca o gaura neagra, borta curului unei maimutze-scuze de limbaj! Acu postezi cum bine zicea unul de mai sus, "in chirie" la Burcu!” Mai lasa-l omule sa mai si respire, gata te-am inteles, ai dreptate! VREM INAPOI BLOGUL BURCU si nu surogate facute de unul si de altul! Vrem BLOGUL BURCU, blog critic atit la SCMD cit si la alte probleme care ne framinta viata! Vrei superlativul absolut Cash-ule? Da-i nene in judecata, dar sa se termine odata cu acest circ ieftin jucat de Dogaru si acompaniat subtil de Nea Cashcavalu s.a.! Si, observ, asa cum zicea unul mai deunazi ca sunteti toata ziulica pe NET si stati cu mina intinsa la pomana Statului cum bine-ar zice civilii! S-aude Curlionezule??? Hai ca sunteti in putere, prea multe boale cornice nu aveti decit unii a caror boala incepe cu “p” si care ati confirmat-o pe deplin pe unde ati postat!
  Acelasi dar de trefla

  RăspundețiȘtergere
 40. Anonime de la 21 noiembrie 2011, 18:09
  Articolele care se supun discutiei (comentariilor) nu pot fi prezentate (postate) decit de patronul (proprietarul) "bloagei" ... adica ... neacsu nu poate (fara acordul "propretarului" blogului) sa insereze un articol ... si mai "adica" ... unii "propretari" de bloage , in pana de idei , (dar hamesiti dupa "rating") preiau zicerile unor "guristi" care au aderenta la anumiti concetateni (a se vedea OTV) ... obtinind in acest fel audienta care le mareste "cota de piata" ...

  RăspundețiȘtergere
 41. "Doi fraţi şi tatăl lor au fost condamnaţi la moarte pentru că au înşelat 15.000 de investitori, obţinând astfel 1,1 miliarde de dolari, informează The China Money Report."
  Ia vedeti ca unora li se-apropie funia de par!

  RăspundețiȘtergere
 42. Anonim 18.09 Multumesc frumos,dar nu primesc! Nu ma intereseaza afacerea!
  Cred ca ai dreptate!

  RăspundețiȘtergere
 43. Cezare de-ai sti cit te injur io in gind, dar cind meriti ceva meriti, asta e! E bine sa-i judeci pe oameni cu aceeasi unitate de masura!
  Nebunul "black cross"!

  RăspundețiȘtergere
 44. Mai,mai mai,multi nebuni sunteti pe aici !Voi a-ti fost militari ???????!!! Sau ce se vede ,e razultatul, la ce v-a pus Oprea ,in pensie !!!

  RăspundețiȘtergere
 45. @ anonim 20:16,
  Da BA ! ,,a-m " fost militari.Tu ce-ai fost ?
  anonimul scarbit,

  RăspundețiȘtergere
 46. Atentie, atentie, atentie!
  Mai usor cu injuratul PROVINCIA!
  Cei mai multi de pe aici, sunt din Bucuresti!
  Din "satul" cu CD al SCMD! Inteles sau... desenam?!

  RăspundețiȘtergere
 47. @ano,dogarian 20:16
  Da Baaa nu numai ca "a-m" fost,dar voua ce
  "v-a"pus dogaru??M+S??

  RăspundețiȘtergere
 48. @20:52
  ahaaaa deci: MITICI/MITICA!!

  RăspundețiȘtergere
 49. @gramaticul mic
  Fa-i inventarul virgulelor si cratimelor astuia de la 20:16! Parca nu ies la inventar, ca si raportul de audit.Sanatate maxima!

  RăspundețiȘtergere
 50. off topic
  Tiganca bortoasa in intersectie. .. i se rupe apa. Ce sa faca, ce sa faca!? Vede un politist dirijand intersectia:
  - Hauleo, manca-ti-as chipiul lu' matale, mi se rupse apa si am gemeni, ajuta-ma si pe mine sa nasc, traiasca familia ta de haladit !
  - Doamna, dar eu nu am pregatire medicala, nu cred ca pot sa va ajut !
  - Hai, ba printisorule, ca nu ie greu, astepti acolo sa iasa plodu', tai cordonul ala cu briceagu' si gata.
  Politistul isi da acordul.
  Da sa iasa primul puradel din burta tigancii si… intra inapoi repede spunandu-i celuilalt frate:
  - Ba, pupa-ti-as ochii, hai prin spate, ca in fata e curcanii

  RăspundețiȘtergere
 51. Gata, a trecut perioada de criza a dat Dogaru dezlegare la latratori, au iesit la muscat dupa perioada de perplexitate. Au inceput sa il muste pe Neacsu ca scrie, pe Burcu ca prea ce scrie MNeacsu, pe cei care citesc ca citesc , pe cei care comenteaza ca nu sunt de acord, pe toti cei care nu il lauda pe Dogaru. S-au pus pe facut misto si pe prezentat .. variante modificate recent. A dat ordin Dogaru sa modifice varianta de statut de pe blog, incat sa cada de acord cu cea postata de neacsu. Pai daca tot s-a aflat, ma3car sa ramana doua variante doar, nu trei. Doar ca au uitat ca exista o varianta tot oficiala , printata, cea scoasa de Galateanu si Tudor , zisa "O posibila solutie" care are in ea tot varianta " oficiala" cea care a fost expusa pe blogul sindicatului pana azi. Deci incercarea lui papa Rinciog de a drege busuicoul acuma, nu ne arata decat cat sunt de mincinosi si parsivi.Cateii, ciocu mic ca intrati in kko.Macar sa va prinda cu gura inchisa .

  RăspundețiȘtergere
 52. Da??? S-a schmbat stattutul pe blogul SCMD??
  Unde s-a schmbat ca eu tot acolo il vad?
  Sau, Doamne fereste, am vedenii!
  O fi de la bautura ca, recunosc, m-am cam indeletnicit cu ea pana mai acu...
  Cine ma ajuta sa ies din ceata - este acolo Statutul asa cum era, s-au a luat Rinciog alta stampila de la Judecatorie si l-a falsificat?
  MILITARUL TURMENTAT

  RăspundețiȘtergere
 53. S-a schimbat. Intra la secretariat cauta statutul si iti va aparea ROF PAGINA ORGANIZARE IN LOC DE STATUT..
  Acuma se lucreaza la statut. Hai ca e frumos.

  RăspundețiȘtergere
 54. Asa e , Rinciog e in deriva, nu stie ce sa mai faca . Oricum ar da-o nu e bine. Acuma nu mai apare statutul pe pagina secretariatului, apare ROF. S-au tampit de tot.
  MILITARUL TREAZ

  RăspundețiȘtergere
 55. "AMR 176/04.11.2011
  APR 74/04.11.2011
  COMUNICAT DE PRESĂ
  Cu privire la declaraţiile publice ale domnului Traian Băsescu, preşedintele României,
  din 3 noiembrie 2011

  Într-un stat poliţienesc, în care se clădesc tot mai multe pârghii prin care justiţia să fie controlată, îngenunchiată, în care legile se fac de pe azi pe mâine şi se modifică chiar înainte de a intra în vigoare, în care serviciile secrete îşi măresc bugetul, iar pentru justiţie nu se găseşte nici măcar mărunţiş, în care reformele există doar în vorbe şi prestaţii televizate, un preşedinte, într-un ton dictatorial, îşi poate permite să cheme la ordine magistraţii, să-i înfrunte ostil, ameninţător, să-i blameze şi să-i terfelească în piaţa publică din postura părintelui naţiunii căruia i se recunoaşte dreptul de a-şi stigmatiza, la stâlpul infamiei, oamenii legii. Aceasta este România. Statul de drept, preceptele democraţiei, independenţa justiţiei sunt persiflate în mod autoritar.
  Ce nu aminteşte preşedintele este că statul, la rândul lui, este supus legilor, normelor constituţionale. Că statul, prin reprezentanţii lui, nu poate încălca legea fără să fie sancţionat, că hotărârile judecătoreşti sunt pronunţate în baza legilor pe care se află şi semnătura preşedintelui, că nerespectarea actului de justiţie şi instigarea la nerespectarea actului de justiţie atrag repercusiuni tot prin lege stabilite şi ele se pot repercuta inclusiv asupra celor care le-au zămislit.
  Statul este unicul debitor care îşi permite, prin vădit abuz de putere, să stabilească el, deasupra legii fundamentale, condiţiile în care să-şi satisfacă creditorii, care nu sunt alţii decât cetăţenii ţării.
  Judecătorii şi procurorii României nu acceptă nici tonul, nici mesajul dictatorial al preşedintelui ţării, a cărui numire, printre altele, trece prin filtrul Curţii Constituţionale.
  Garanţiile exercitării drepturilor procesuale, a drepturilor omului recunoscute constituţional, consfinţite prin Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, din optica prezidenţială apar ca piedici pe care magistraţii (de parcă numai ei ar fi singurii care participă la realizarea actului de justiţie) le valorifică, întârziind judecăţile pentru că, într-o interpretare excesivă, îşi doresc să aibă zilnic pe rol sute de dosare a mii, sute de mii, milioane de cetăţeni, beneficiari de drept ai unei legislaţii care îi târăşte prin tribunale, iar atunci când au câştig de cauză, hotărârile lor nu se pot pune în practică pentru că România, astfel, s-ar afla într-o situaţie extrem de dificilă.
  Este nefiresc să ni se amintească nouă, magistraţilor, de echilibrul puterilor în stat, în condiţiile în care, prin voinţa politicului, justiţia este scoasă la mezat pe taraba gâlcevilor politice sterile, i se neagă statutul de putere în stat, este obligată să funcţioneze în parametrii bugetari la limita subzistenţei, iar denigrarea ei a devenit politică de stat.
  Da, sunt legi pentru judecători şi procurori.
  Dar sunt legi şi pentru preşedintele României, legi pe care acesta trebuie să le respecte şi care i se aplică aşa cum se aplică fiecărui cetăţean al acestei ţări."

  Preşedinte interimar al Asociaţiei Magistraţilor din România
  Conf.univ.dr.jud. Dan SPÂNU

  Preşedinte al Asociaţiei Procurorilor din România
  Procuror dr.Constantin SIMA

  RăspundețiȘtergere
 56. Neata buna copii! Cum ati dormit azi noapte, bine? Nu s-a desteptat inca tataia Stelian,ca sa posteze ceva la cafeaua de dimineata?

  RăspundețiȘtergere
 57. @Anonim 22 noiembrie 2011, 07:10
  M-am trezit dar astazi ma platesc cei de la INFO.

  RăspundețiȘtergere
 58. Inteleg.Va verificati toti documentele.Si cine nu-si verifica documentele numara banii primiti dela INFO.

  RăspundețiȘtergere
 59. ....In atentia unor critici-comentatori
  "MEHEDINTI Blog online - Open Access publishing "
  " O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Si ieri. Si azi. Si maine. La bine si la greu. Adica, o COMUNITATE DE MILITARI ! " ... Deviza noastra este : Patrie si demnitate ! Libertate comunicarii pe internet! "
  Este mesajul de credinta al acestui Blog!
  Un Blog deschis tuturor celor care vor sa posteze, sa comenteze!
  Politica editoriala este stabilita de "ratingul" postarilor, al comentariilor.
  DE GUSTIBUS (ET COLORIBUS) NON DISPUTANDUM...
  E bine dom'comisar-sef BURCU=ADMIN: ... ratingul ce ti-l aduce Neacsu sa-ti fie far calauzitor si sursa de bani!
  Credeam ca Deviza noastra este cu adevarat: "Patrie si demnitate ! Libertate comunicarii pe internet! " si nu "Rating si Neacsu!". Sunt sigur ca blogurile celelalte pe care postezi au un "rating" mai mare decat cel inchiriat cu cititori cu tot nemaipomenitului justitiar Neacsu...
  Salutare si acelasi praz verde pe care il meriti cu prisosinta de la amicul Neacsu!!!

  RăspundețiȘtergere
 60. "ATENTIUNE ! - ADUNARE GENERALA - Data: 23.11.2011
  .............
  CINE NU A PLATIT COTIZATIA INCLUSIV PE 2012 O POATE FACE LA FATA LOCULUI.La ADUNARE VA FI PREZENT SI CASIERUL DE LA SEDIUL CENTRAL!
  ..........
  SCMD Sectorul 6"

  Scrisul cu litera mare nu imi apartine dar spune multe despre cei carora li se adreseaza.

  RăspundețiȘtergere
 61. SCMD Sectorul 6 este al lui Tudorel?
  Pai si-a dat ori nu demisia?
  Amu ce face? Strange banii?

  RăspundețiȘtergere
 62. "Câteva sute de pensionari au protestat marţi în Piaţa Victoriei, nemulţumiţi de anunţul îngheţării pensiilor şi în 2012, spunând că nu mai pot supravieţui cu banii actuali şi cerându-le guvernanţilor "să nu le grăbească sfârşitul"."

  Unde e Dogaru, cel care vorbeste in numele tuturor pensionarilor din Romania ?
  Unde sunt dogarienii ? Ei protesteaza doar pentru pensii NATO ?

  RăspundețiȘtergere
 63. Au treaba.
  Strang cotizatiile.

  RăspundețiȘtergere
 64. @14:11
  Aici papagalule cu negre pene, aici!

  RăspundețiȘtergere
 65. Stelian P. ,
  I-auzi! Si ei p'aici! Pitis-pitis!

  RăspundețiȘtergere
 66. NEWS!!!!
  Baietii destepti din ENERGIE o cauta cu lumanarea! Iata ce PROPUNERI avanseaza:
  ============================
  Hidroelectrica a cerut Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) să permită majorarea, de la 1 ianuarie, a tarifelor reglementate la care compania livrează energia, cu până la 50%, din cauza creşterii costurilor.
  ===================
  Astia chiar ne vor vor scoate in strada!
  In plina iarna, o REVOLUTIE fierbinte!

  RăspundețiȘtergere
 67. marire si decadere
  Din candidat prezidential sa ajungi direct la excludere??.hmmm!
  Parca e cam exagerat!...Ponta,ce se va alege,praful?
  Don Corleone

  RăspundețiȘtergere
 68. Ceausescu a terminat mai rau !

  RăspundețiȘtergere
 69. Geoana in SPA la Vantu!
  De atunci trebuia dat afara!
  Eheee.... Antecedente privind caracterul ...
  sunt mult mai vechi. Celebra scrisoare, a demonstrat cui avea de aflat ce trebuia!
  Geoana avea in clar, STOFA de TRADATOR!
  Asa ca ... mai bine fara!

  RăspundețiȘtergere
 70. Lasitatea, spiritul de turma si dorinta de a fi in gratiile sefilor si-au spus din nou cuvantul. Poate Geoana a avut partea lui de vina, poate e prostovan, poate a jucat si el ca si toti politicienii, la mai multe capete. Poate a tradat, poate a fost impins la tradare, poate a fost tradat. Nu va spune nimeni tot adevarul. Dar eu sunt mahnit de aceast obicei romanesc de a intoarce spatele unui om pentru ca asa vrea puterea zilei.Si aici s-a aplicat principiul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra". Unde am mai intalnit noi chestia asta ?

  RăspundețiȘtergere
 71. Bravo Neacsu,tu si Geoana!!!De unde stiam megalomnia matale?

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite