Google Translate

marți, 13 decembrie 2011

CD al SCMD, provoaca un nou scandal! Pe surse, se anunta noi demisii


După o pauză destul de mare, revin asupra subiectului SCMD dar nu cum voiam eu, cu o continuare a serialului CNR minţit ci cu un episod care ne arată ce se întâmplă cu cei care se pun contra vârtejului şi votează contra majorităţii. Din câte ştiţi, la CNR de la Alba Iulia, a existat un vot împotriva ROF. Acuma am primit liber la publicare, şi pot spune că votul a aparţinut domnului Dogaru Dumitru, preşedintele filialei Slatina care a încercat zadarnic să susţină punctele de vedere ale membrilor filialei care îl investiseră cu voturile lor. Alături de dânsul au mai fost câţiva preşedinţi de filiale, ale căror nume nu le fac publice, neavând acceptul lor. Cu toate astea, aşa cum spuneam şi anterior, ROF ul a fost votat cu multe articole antistatutare sau total nedemocratice, datorită mai multor factori asupra cărora nu mai revin .

Ce s-a întâmplat mai departe ? Păi pe undeva s-a decis pedepsirea raufăcătorilor.
Istoric:

Filiala Slatina este o filială relativ mică, sau mai bine zis mică spre mediu, dacă facem comparaţie cu unele filiale de până 100 de membri. La Slatina sunt în jur de 200 de membri cotizanţi, din care marea majoritate cadre provenind din MI. Deşi mică, filiala a fost una activă,cu acţiuni serioase şi ca om care a urmărit activităţile acesteia şi în general activităţile filialelor, o pot cota undeva în Top Ten - ul SCMD ca iniţiatoare de activităţi şi participare. Preşedintele filialei, ca şi întregul birou au făcut de multe ori sacrificii şi au scos bani din buzunare pentru ca filiala să meargă. Nu sunt singurii, situaţii de genul acesta se mai întâlnesc şi prin alte filiale, mai mult sau mai puţin , dar la Slatina acestea au căpătat aspecte dramatice.

De la începutul anului, filiala a trimis –conform indicaţiilor conducerii şi legilor financiare,- propunerea de buget al filialei pe 2011. Ce a făcut conducerea sau mai zis departamentul financiar ?

NICI PÂNĂ LA ACEASTĂ ORA FILIALA NU A PRIMIT RĂSPUNS LA PROPUNERILE DE BUGET ŞI NU A PRIMIT DOCUMENTUL APROBAT SAU NU DE LA Bucureşti. Este prea departe probabil şi costă mult trimiterea prin poştă. Una la mână.

Ca orice filială şi filiala Slatina are nevoie de un sediu. A primit dezlegare de la centru să îşi caute un sediu şi să trimită soluţiile către Bucureşti. Ceea ce filiala a făcut, trimiţând iniţial informaţiile cu variantele găsite apoi cu acordul CD, contractual de închiriere a spaţiului spre a fi semnat de ordonatorul de credite şi reprezentantul juridic al persoanei juridice, recte preşedintele SCMD. Deci document semnat şi parafat de CD .
Două la mână.

În Rezoluţia CNR din data de 20.10.2011 scrie negru pe alb: ”La dezbaterile pe marginea raportului s-a aprobat initiativa Comitetului Director (CD) de a se acorda un cuantum de 30% din cotizatii catre filiale, cuantum care va ramane acelasi si in anul 2012. In mod expres, acelasi cuantum pentru anul 2012 a fost dezbatut si votat la sfarsitul lucrarilor. S-a votat, de asemenea, ca filialele mici si cele nou infiintate sa fie, ca si pana acum, sprijinite financiar pentru desfasurarea activitatilor sindicale.”

Deci CNR a decis ca din fondul de 70 % (imens pentru 9 membri ai Comitetului Director plus membrii de familie, prieteni din copilărie, foşti colegi care sunt „angajaţi” sau contractanţi ai SCMD) să se sprijine filialele care nu pot acoperi cu cei 30% alocaţi, cheltuielile curente , de chirie, întreţinere şi alte cheltuieli STRICT NECESARE SUPRAVIEŢUIRII FILIALELOR. Asta scrie la pricaz dar nu se aplică nici la necaz.

Şi acum să ne explicăm :

Filiala Slatina trebuie să plătească chirie pentru sediu, 7oo RON pe lună, sumă cunoscută şi aprobată de CD DECI ŞI DE ŞEFUL DEPARTAMENTULUI FINANCIAR. Pe lângă asta, pentru sediu se mai plăteşte lunar şi suma de 150 RON pentru facilităţi, deci un total de 850 RON pe lună.

La cei să zicem 200 de membri, cota de 30% ar fi cam de 8000 de lei. Acum dacă socotim de câţi bani are nevoie filiala pentru a plăti chiria şi întreţinerea sediului, ar fi 850x12 = 10200 RON pe an . Deci, dacă Slatina ar cheltui pe an bani numai pentru chiria şi întreţinerea sediului, i-ar mai trebui din partea SCMD 1800 RON. Şi asta este strict numai pentru sediu, fără a lua în calcul cheltuieli de deplasare ale membrilor BO chemaţi la şedinţe din localităţile de domiciliu altele decât Slatina, cheltuielile prilejuite de diversele activităţi la care au participat, manifestări, pancarde , banere, mobilier, computer, materiale de birotică etc. Membrii biroului nu şi-au permis să cumpere din banii filialei nici măcar pixuri. Ba mai mult, mobilierul din sediul filialei este adus de acasă de secretarul general al filialei în vreme ce
la alte filiale s-au dat bani pe fotolii de piele.

Acestea sunt calculele . Să vedem care este acuma situaţia. Situaţia este gravidă şi prezintă umflături.

Filiala Slatina, in ciuda repetatelor cereri şi rugăminţi a primit până în prezent doar 4400 RON adică jumătate din suma la care avea dreptul prin decizia CNR şi ne aflăm la jumătatea ultimei luni a anului, lună în care CD cere insistent plata în avans cotizaţiilor pe anul 2012. Pentru ce domnule Dogaru Mircea, dacă dumneavoastră nici la sfârşitul anului nu daţi banii filialelor pentru plata chiriei ?Păi dacă nici banii cuveniţi filialei nu au venit decât pe jumătate, când să mai primească şi ajutorul promis de CNR ? Astea sunt glume ostăşeşti marca Dogaru ... Mircea. Ba mai mult, la o cerere de a i se trimite banii, şeful filialei e chemat la Bucureşti, ca să se umilească acolo, cerând ceea ce îi revenea de drept.

Toate aceste date şi fapte sunt reale, pot face dovada celor spuse, în caz că cineva din CD va încerca să conteste cumva ceea ce spun. Se pune întrebarea cum a rezistat până acuma filiala în sediu dacă nu a primit banii nici pe jumătate pentru plata chiriei ? DIN BUZUNARELE PROPRII , DIN PENSIILE MEMBRILOR BIROULUI OPERATIV. ATÂT DE SĂRAC ESTE SINDICATUL ÎNCÂT FILIALELE ÎŞI PLĂTESC ÎNTREŢINEREA LA SEDIU DIN BANII PROPRII.

Unde sunt cotizaţiile sindicaliştilor domnule Dogaru Mircea ? DE CE VĂ BATEŢI JOC DE OAMENI DOMNULE DOGARU MIRCEA ? Nu cumva pentru ca preşedintele filialei şi filiala Slatina a fost mai vocală şi nu a făcut sluj la picioarele auguste ? Nu cumva pentru că domnul Dogaru Dumitru preşedintele filialei Slatina a exprimat corect votul membrilor de filială la CNR şi a taxat un ROF făcut în bătaia de joc a sindicaliştilor?

Aşa sunt tratate filialele mici care nu au puterea să vă forţeze mâna sau nu vă cântă în strună?

Acuma este clar ca lumina zilei de ce insistaţi dumneavoastră să aveţi cât mai multe filiale mici prin toate colţurile de străzi din oraşe si sate, ca să le puteţi manevra mai uşor, ca să depindă financiar de “mila măriei sale “ să nu poată cârmi stânga sau dreapta faţă de decizia atotputermnicului pentru că s-ar vedea cu raţia înjumătăţită. Am vrut să scriu RUŞINE DOMNULE DOGARU, RUŞINE STIMAŢI MEMBRI AI COMITETULUI DIRECTOR, dar scriu degeaba , ceea ce cer eu de la dumneavoastră, nu aveţi. NICI UNUL . Situaţia filialei Slatina spune asta , nu eu. Aviz tuturor filialelor mici mijlocii şi mari. Banul e ochiul dracului dar şi mijlocul prin care sunteţi stăpâniţi.

Acuma înţeleg şi eu băiat de provincie cum se aplică politica guvernului, la sindicate. PDL dă bani primăriilor de culoare portocalie, iar Dogaru bani de fotolii filialelor botaniste.
NU PUI BOTUL NU IEI POTUL..


Epilog.
Preşedintele şi secretarul general al filialei şi alţi membri ai biroului îşi vor prezenta demisia în semn de protest faţă de modul în care ei personal, filiala au fost trataţi de conducerea sindicatului, de Comitetul Director, fiind puşi în situuaţia de a nu îşi putea plăti chiria sediului. Nu este exclus ca filiala să se desfiinţeze. ASTA AŢI DORIT DOMNULE DOGARU MIRCEA ? DESFIINŢAREA CELOR CARE NU VA PUPĂ PAPUCII ?


Întrebare : NU VI SE PARE DOMNILOR DIN COMITETUL DIRECTOR CĂ DUMNEAVOASTRĂ VĂ LĂFĂIŢI ÎN 2.000.000 RON PE AN ÎN TIMP CE FILIALELE NU AU CU CE SĂ ÎŞI PLĂTEASCĂ CHIRIA FIIND ÎN SITUAŢIA DE A FI EVACUAŢI ? NU CREDEŢI CĂ PROCENTAJUL AR TREBUI INVERSAT ?
Eu zic că e necesară o altă întrunire a CNR.

P.S. Umblă zvonul că speriat de iniţiativa filialelor din Bucureşti care s-au unit într-un consiliu, exact pentru a se apăra şi feri de astfel de situaţii jenante, iniţiativă care va fi urmată si scriptic de filialele oltene cât mai curând şi poate şi de altele, domnul Dogaru Mircea s-a gândit să înfiinţeze dânsul nişte structuri regionale în fruntea cărora să pună ca ”direcţional “ câte un reprezentant al CD tocmai în ideea ce a controla totul şi de a fi sigur că nu mişcă nimeni în formaţie. Ce vor spune filialele, se vor lăsa iarăşi călcate ăn picioare ? Poate cele cu fotolii de piele în sedii, vor aplauda iniţiativa şi vor cere cu supuşenie un alt lanţ care să le strângă gâtul. Îi sugerez domnului Dogaru Mircea să nu încerce în zona asta că se rup lanţurile.
Publicat de Neacsu

===========

12.12.2011
Victorie definitiva! Dictatura a fost zdrobita!
titreaza
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE - COMITETUL DIRECTOR,
cu privire la:


Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Biroul de Informare şi Relaţii Publice
C O M U N I C A T
În şedinţa din 12 decembrie 2011, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul competent să judece recursul în interesul legii, legal constituit în fiecare dintre cauze, a soluţionat un număr de 2 recursuri în interesul legii, fiind pronunţate următoarele soluţii:

Decizia nr.28 în dosarul nr. 27/2011. Respinge, recursul în interesul legii declarat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea interpretării şi aplicării unitare a dispoziţiilor art. 3201 alin.1 şi 7 din Codul de procedură penală, cu privire la momentul procesual până la care sunt aplicabile prevederile referitoare la procedura de judecată simplificată. Obligatorie, potrivit art.4145 alin.4 din Codul de procedură penală. Pronunţată, în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2011.

Decizia nr.29 în dosarul nr. 29/2011. Respinge recursurile în interesul legii declarate de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de Colegiile de conducere ale Curţilor de Apel Braşov, Cluj, Craiova şi Galaţi privind aplicarea dispoziţiilor Legii nr.119/2010, raportat la art. 20 alin. (2) din Constituţie, art. 1 din Protocolul nr.1 adiţional la Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi art. 14 din Convenţie, referitor la recalcularea pensiilor prevăzute de art.1 din lege.Obligatorie, potrivit art.3307 alin.4 din Codul de procedură civilă. Pronunţată, în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2011.

După redactarea considerentelor şi semnarea deciziilor, acestea se vor publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Purtător de cuvânt al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
judecător Georgeta Barbălată
==============


Trebuie asteptat 45 de zile!
Pana atunci, rabdare si tutun!
"Considerentele",
pot fi cu totul diferite de ce cred unii "acum"!
Admin

96 de comentarii:

  1. .. in sfarsit ,a aparut NeaCisu cu singurul subect pe care-l stie !!Nu UE,Nu NATO si doar sindicatul!!!!!Problema de interes ..national!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleu, don Cashule, pai nu-ti zisei mai acu ceva timp in urma sa dati lovitura de palat in CD? Ce dracu faceti? Uite o sa rida de noi "4 clase" ala de Czar si zgubiliticul de-si zice Akordelu...Cit despre prietenul tau Stelian P nici nu vreau sa mai comentez! Dar ia spune-ne "cu dragostea cum stai"?

    RăspundețiȘtergere
  3. Racnetul asta al lui Dogaru "VICTORIE", parca-i din filmul "Mihai Viteazul", momentul in care popa (unul dintre Buzesti)striga acelasi lucru, pentru ca in clipele imediat urmatoare sa fie strapuns de sageti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cashule ai aruncat piatra in balta, acum vino de-o scoate!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anos 13 decembrie 2011, 09:19
    Hai sa fim corecti- foor klas ,ai tu si tot neamul tau de gabori spoitori de tingirii!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea sa va refaceti logica si calculele. La aceasta ora, fiecare membru SCMD e parte in 2 procese coordonate de SCMD si care costa bani. Fondurile SCMD provin exclusiv din cotizatia anuala de 120 lei a fiecarui membru. Dar avocatii care nu sunt membri SCMD, ci fac parte din cabinete obisnuite de avocatura contractate de SCMD lucreaza pentru bani, nu fac voluntariat si nu reprezinta SCMD ca intreg in proces, ci iau bani in functie de numarul de membri efectiv reprezentati si care sunt parte individuala in procese, fiecare in judetul sau. De exemplu: filiala Slatina 200 membri x minim 50 lei de membru pentru avocat (pret derizoriu, daca au alta optiune mai buna sa o faca publica) = 10 000 lei doar pentru avocat. 50 lei la avocat e ceva simbolic per membru, dar provine din cotizatia de 120 lei, deci doar 70 lei mai raman la SCMD. Practic fiecare avocat merge cam pe 10 000 onorariu, in alte orase, fara 200 lei per membru reprezentat nu te baga niciun avocat in seama, asta inseamna ca onorariul depaseste chiar valoarea cotizatiei si cam asta e situatia generala. Practic nu ajung banii pentru procese doar din acea cotizatie, iar cand ceri alti bani oamenilor, unii sar in sus ca ei au platit cotizatie, nu sunt capabili sa inteleaga ca platesc 2 procese exact din acea cotizatie, SCMD neavand alti bani. Si atunci? Filiala Slatina poate sa aiba dreptate cu cei 30% doar daca are avocat platit independent de SCMD, insa si in acest caz cineva nu intelege ca acei 30% nu sunt furati, ci folositi mai mult ca sigur pentru plata avocatilor altei filiale aflate deja in proces caz in care avocatul cere banii prompt, iar SCMD ii vireaza obligatoriu. In acest ultim caz,filiala are dreptate, insa cineva nu intelege ceva elementar: avocatii sunt platiti din cotizatie doar sa nu li se mai ceara oamenilor alti bani. Solutia corecta e ca fiecare filiala sa isi primeasca cei 30% inapoi este ca sa isi plateasca avocati independenti in afara acelor bani de cotizatie, insa la cati ingusti sunt pe lume, asta inseamna un nou conflict. Si ar mai fi o varianta: desfiintarea filialei, caz in care fiecare scoate 4 000 de fiecare proces din cele 2 si merge pe cont propriu. Cum e mai rentabil si mai logic?

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rentabil si logic ar fi ca Dogaru sa posteze pe blogul lui Hirciog, sau sa transmita scris filialelor, argumentele care conduc la aceste cheltuieli! Stau si ma intreb, oare la CNR nu s-a votat/aprobat bugetul SCMD pe 2012? Care au fost argumentele/justificarile aduse in favoarea acestuia, ca doar acum de bani "se ocupa" generalul Nastase si nu "Catalin copil de casa"?

    RăspundețiȘtergere
  8. Intrebare din popor:
    Cezare, tu ti-ai luat BAC-ul la sfirsitul clasei a 4-a?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Anonim 13 decembrie 2011, 11:15. Dar la filiale se cunoaste acest lucru foarte bine. Doar oamenii care nu fac parte din filiale sau care poate ca fac parte doar formal, fiind rupti de filiale in realitate, nu sunt constienti ca procesele in care sunt la aceasta ora costa bani. Doar avem contracte individuale cu avocatii, scrie clar cat costa si in anumite cazuri este evident ca depaseste acea cotizatie anuala. SCMD ne-a ajutat efectiv sa ne salvam banii si sa nu platim fiecare 8000 lei la avocati individual, practic SCMD ne reprezinta in procese mai mult moca, s-a ferit sa ceara bani suplimentari in afara cotizatiei. Adevarul ca facerea de bine e cam ... stim noi vorba si ca la multi dintre noi, logica incepe unde se termina armata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Erata-four classes
    La cat eram de istet ...puteam !!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  11. Atunci e foarte bine! Daca bugetul a fost aprobat "in cunostinta de cauza" si cu argumentele de rigoare, atunci ce sa mai comentam?
    Are si Nea Cashcavalu dreptate in privinta controlului/auditului care s-a facut in sindicat, care a scos la lumina anumite ilegalitati si la care a participiat si Dragos Icleanu. Zic: are dreptate 100%! Ei si ? Inafara de a ne lamenta pe bloguri si a ne scuipa unii pe altii ca mitzele, altceva nimic!
    Puneti mina de la mina toti cei care sunteti implicati in aceasta poveste, cei din Capitala, precum si cei din judetele limitrofe daca considerati ca "sindicatul a luat-o pe linga normalitate" si dati-l jos pe Dogaru, ca doar n-o fi traian basescu, sau guvernul piticului!

    RăspundețiȘtergere
  12. Czare din ce-ai postat sa intelegem ca ti-ai luat BAC-ul dupa 4 clase, dar examenul de maturitate l-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  13. Cezare, desi ai multe bube-n cap si-n c...r, "in naivitatea ta" ai ramas un baiat simpatic. Uite ca-n democratie: tu esti reprezentantul pdl, unpr si udmr, iar noi "restul lumii". Dar apropo: tu cit timp pierzi zilnic la toaleta?

    RăspundețiȘtergere
  14. ,,La cat eram de istet ...puteam !!!Czar ''
    Puti si acum!

    RăspundețiȘtergere
  15. TOP GUN
    ADMIN,
    Parerea mea e, ca subiectul postat de tine ieri,era mult mai interesant ptr.noi,daramite ptr.tara!!!!!!Acordului interguvernamental la care vom fi de 'acord 'si ADERA si noi ,basca ca se lasa si cu modificari de constitutie,trebuia tratat mai pe indelete!!!!!Stelica,e in twin peeaks si-n ceata,pai crezi tu ca percuteaza asa repede.?????El ia decizia in pasi de menuet si ne-o transmite in clinchet de sabie !!!!! Depinde de interes,de fes,daca tot ne-o 'trage' zilnic presedintele,macar sa puna de-un amor pasional!!!!!!....Adica ,de-un referendum ,in vederea modificarii constitutiei,adica englezii pot sa spuna Nu,iar noi ca sa fim pe placul U.E.,trebuie sa acceptam orice,si repercusiunile ,consecintele cine le suporta??????Pana una alta,subiectul de ieri se prefigura mai interesant cu atat mai mult cat astia-s la guvernare si soarta noastra depinde de prostiile,de fapt, comisioanele incasate din vinderea acestei tari!!!!!!Cand Mircica si Valerica, or ajunge in varful piramidei,promit ca-i 'omor'eu,(din dragoste) sa fim siguri,ca subiectul e epuizat for ever!!!!! Alte chestiuni sunt importante si arzatoare la ordinea zilei!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA SI ,SA FITI IUBITI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. @12:20
    Sa stii ca pt. Cezar nu-i timpul pierdut! Si acum poate comanda unul din batalioanele de vidanjori in rezerva ale lui Hotzanu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, TOP GUN are dreptate! Era mai interesant subiectul de ieri. Acum o luam iar de la capat cu Dogaru, Cashu, Czar, anonimi pro si contra etc....Uite, daca TOP GUN ne-a promis "c-o sa le faca de 40 de zile" potentialilor vinovati, propun sa schimbam in masura posibilitatilor admin, subiectul.

    RăspundețiȘtergere
  18. HA,HA ,HA o sa va arate el Nea Cisu ! Adica subiectul lui ii KK?!!

    RăspundețiȘtergere
  19. !@Anus 13 decembrie 2011, 12:19 - mai intai eu nu sunt reprez. cui ai hamait tu!! Apoi, voi sunteti poate RASUL LUMII.....Czar

    RăspundețiȘtergere
  20. Czar,daca ai probleme ia un Prostanolol!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai, mai, mai....
    Cat am putut rade! Ma dor toti muschii!
    Ati sesizat "suveica cheltuirii banilor"???
    Aloo, videne/dogariene ... ai adus "borduriada" in sindicat, tati! Acum, cand fluiera "vantu" prin visterie, ai scos pe tapet "ingineria": suveica zecilor de avocati, in cele peste 20.000 de procese (dupa cum te laudai), fara cap si fara coada-spun eu, cu sume de 10.000/capita avocat! Eheee .... spuneau deseori, mai multi pe aici... banul este ochiul dracului! Sa te creada cine vrei, tati! PS: Chestia asta cu "tati" stiti de la cine vine! De la tatal ingineriilor financiare, demnul inaintas al membrilor marcanti ai CD, Vantu pe numele sau adevarat, sau SOV, numele de scena!

    RăspundețiȘtergere
  22. Iata ce inseamna "micile" filiale!
    Usor de supus, manipulat, dar costuri enorme!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim 13.47 Bingo !
    Logica.
    Intram in judecata lui Solomon, dar nu cel de la Craiova.
    Si tu ai dreptate.partial.
    1.Dar matale fortezi un pic. Nu fiecare membru de sindicat are 2 procese pe rol, 2 procese au numai cei care au primit decizia de revizuire si le-a scazut pensia iar acestia sunt foarte putini, asa ca nu mai umfla nota de plata.
    2. Cei 30 % trebuie dati prioritar catre filiale, altfel sunt scoase in strada si ne facem de kko. Abia dupa ce am rezolvat problemele esentiale, se cumpara masini, calculatoare, lap topuri, fotolii de piele, cauciucuri, carbuni pentru gratar, etc. Prima urgenta este supravietuirea filialaleor altfel nu veti mai avea nici membri si deci nici cotizatii.
    3. DACA AVOCATII CER BANII INAINTE CA LA BORDEL, IAR CONDUCEREA SCMD PLATESTE NISTE AVOCATI CARE NICI NU SE PREZINTA LA PROCESE , PENTRU CA AU EI O " STRATEGIE " DESTEAPTA, NU E VINA FILIALELOR.
    4. De ce se mai mentin contracte cu case de avocatura care de doi ani de zile au pierdut tot si nu fac altceva decat sa consume ? Din ce Pricina ?
    5. Procesul pe 735 este un proces inutil, facut la ambitie , in defavoarea sindicalistului, pentru ca este introdus pe o lege care nu mai exista. Cu sau fara acest proces, revizuirea merge inainte si fiecare trebuie sa porneasca alt proces dupa primirea deciziei de revizuire. Si atunci , de ce am introdus proces pe 735 ? Sa spuna domnul Dogaru. Si sa plateasca tot dansul.
    6.Bugetul pe 2012 nu a fost dezbatut la CNR. De ce ? Din cauza proaastei organizari a activitatilor, crizei de timp si planificarii nerealiste a discutioilor .CD credea ca vine , atara hartia, sup[une la vot si trece la masa festiva. A fost repartizart spre rezolvare CD adica acelorasi persoane care au papat banii pe 2010, si nici in ziua de azi nu au demostrat cum sau nu au justificat in totalitate banii. Iar cei care au facut abuzuri sunt inca in dunctie. Deci pregatiti-va pentru un buget .. asemanator pe 2012. Cu multe gratare.
    7. Daca cd NU POATE SA FACA FATA SOLICITARILOR SI MANAGEMENTULUI FINANCIAR SI JURIDIC AU DOUA VARIANTE :
    - demisia
    - inversarea procentului alocat din cotizatii, iar filialele sa se descurce cu procesele . Si asa tot personale sunt procesele , nu in numele sindicatului
    CINE II OPRESTE SA ADOPTE UNA DIN ACESTE MASURI, PRIN CARE SCAPA DE DURERI DE CAP ?
    8.Nu eu imi postez materialele aici , ele sunt preluate de catre admin . Pentru orice reclamatii pe tema asta adresati-va administartorului de blog.Nu tin sa fiu injurat pe toate blogurile, imi e suficient al meu. Aviz amatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Hai lasa Cashule ca si tie iti place sa fii si injurat si laudat, ca doar esti oltean, ce dracu...Iti place sa fii "pe val" indiferent cum! Ia fa proposeurile astea postate aici, in scris, marelui sef de trib Dogaru, sa-i vedem reactia! Sa vedem totodata, daca ai "molan rouge" in instalatia hidraulica si cit te mai suporta "druizii" din CD!
    Asterix

    RăspundețiȘtergere
  25. Recomand un bors din capete si cozi de crap ,facut si servit pe malul baltii,cu vantul sufland in fata si ploaia picurand pe dupa gat si in castron!! E super tare !!Uiti de toate si de toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Cezare d-aia esti asa de micinos, ca esti pescar in ape tulburi? Doamna ti-a bilet de voie, garidule?

    RăspundețiȘtergere
  27. Foarte multi vizitatori!
    Pacat ca doar putini, indraznesc sa comenteze!
    Intotdeauna, se ridica o intrebare: de ce?
    Nevoia de opinii, puncte de vedere, e clara!
    Forumul discutiilor este liber, necenzurat!
    De unde insa, atata lasitate???
    Ne poate cineva explica?

    RăspundețiȘtergere
  28. Admin-ule ... nu te mai intreba de ce , din multii vizitatori , doar putini indraznesc sa comenteze ...
    De ce ? Pentru ca celorlalti le este scirba sa se confrunte cu cezar (si intregul lui pomelnic de nume) , cu akord , cu stelian p-ul ... d'aia ...

    RăspundețiȘtergere
  29. Si ce propui 17:24 ???
    Cum vezi solutia ???

    RăspundețiȘtergere
  30. Spui Io, spui Io, tovarasa!
    Sa facem un blog pentru fetite, cu fundite!
    Cu bujori in obrajori! Nu-i bine asa???
    Vai voua care va dati catane batrane, harsaite in poligoane de instructie, in aplicatii, misiuni grele in teatrele de operatii etc.!
    Cata lasitate, cata ipocrizie! Cat cameleonism!
    Cum faceti pe mironositele ... !

    RăspundețiȘtergere
  31. La cratite cu voi!
    Trimiteti nevestele! Trimiteti copii, nepotii!
    Sunt sigur ca va dau lectii de atitudine, opinie, curaj civic!

    RăspundețiȘtergere
  32. Asterix
    Daca as spune ca te inseli nu m/ai crede si poate nici eu nu as reusi sa fiu subiectiv 100%.Imi place sa cred ca te inseli totusi. Nu imi place in nici un caz sa fiu injurat si nu mai mult ca unui om obisnuit sa fiu laudat. As minti daca as spune ca nu imi face placere sa aflu ca sunt apreciat sau ca cineva e multumit de ceea ce fac .Dar de aici pana la a face sau spune ceva numai de dragul de a fi bagat in seama , mai este mult, foarte mult. Te asigur ca nu e cazul .
    In ceea ce priveste propunerea de a-i trimite lui Dogaru parerile mele, am incetat de a mai face asta din momentul in care am vazut ca vorbesc cu peretii, asa cum a patit si ffiliala Slatina si alte filiale. Se stie.
    Iar experimente si " testari" asa de amorul atei, ca sa vada lumea ca am antigel in sistem, nu fac . Nu ma caracterizeaza. Dupa cum spuneam, eu spun ce si cand am de spus pentru ca trebuie sa spun , nu pentru a demonstra ceva nu stiu cui.
    In ceea ce priveste curiozitatea cat ma mai suporta cei din CD intrebarea se pune cat vor mai fi ei suportati.

    RăspundețiȘtergere
  33. Si Generalii mor, nu-i asa?
    A fost un AS al serviciilor secrete!
    Azi am aflat! Mi-a fost SEF! Un mare OM!
    Fie-ti tarana usoara, Generale!
    ==============================
    A murit figura legendara a UM 0215
    Posted by Radu Tudor on November 21st, 2011

    Generalul Dan Gheorghe, figura legendara a UM 0215, serviciul de informatii al Ministerului de Interne, a murit in aceasta dimineata. Generalul implinise recent 68 de ani si suferea de mai multi ani de o grava boala cardiaca. Numit in 1992 cu avizul CSAT in functia de director general al UM 0215, Dan Gheorghe a dus aceasta unitate in rindul serviciilor secrete importante.
    Nu putine au fost momentele cind razboiul dintre SRI si UM 0215 s-a transat in biroul presedintelui de atunci, Ion Iliescu. Adversitatea dintre Dan Gheorghe si Virgil Magureanu s-a declansat in 1991. Magureanu, director al SRI, l-a schimbat pe colonelul (de atunci) Dan Gheorghe din functia de comandant al Brigazii Antiteroriste. Ruptura a survenit in urma atentatului esuat asupra ambasadorului Indiei la Bucuresti, Julio Francis Ribeiro, la 19 August 1991, pe Bulevardul Aviatorilor. O grupare de extremisti sikh il condamnase la moarte pe ambasador pentru ordinele de reprimare a miscarii sikh pe vremea cind ocupa functia de sef al politiei din Punjab. Ambasadorul Ribeiro a fost grav ranit, dar a fost salvat de medicii romani. In 1986, Ribeiro fusese tinta unui alt atentat, in care de asemenea a fost ranit.
    Dupa functia de comandant al Brigazii Antiteroriste si apoi sef al UM 0215 timp de 5 ani, generalul Dan Gheorghe a fost numit in 1997, la schimbarea de regim, in functia de director general al Directiei Generale de Pasapoarte si a Politiei de Frontiera, functie din care a fost trecut in rezerva din motive medicale.
    Din 2001, pentru o scurta perioada de timp, a fost consilierul directorului SRI Radu Timofte, decedat si el anul trecut. Apoi generalul Dan Gheorghe a fost numit director adjunct pentru securitate al Aeroportului Henri Coanda (Otopeni). (....)

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonime de la 18.05 (cetzarushule)
    Care-ar fi solutia ?!... sa va bage admin in ... zdele mamicilor voastre ...

    RăspundețiȘtergere
  35. La problema ridicata de ANUS - 13 decembrie 2011, 17:24
    si pe langa propunerile pertinente ale unor comentatori,mai vin si eu cu una:
    Sa faca cineva un mic bilant al injuraturilor si jignirilor adresate lui Ak,Czar etc., macar pe ultimele doua zile !
    Daca eu am injurat mai mult decat am fost injurat, promit sa ma retrag pt. todeauna de pe acest blog!!

    RăspundețiȘtergere
  36. PS Il rog pe Admin sa verifice si sa publice daca la 18,05 sunt eu Czar asa cum zice idiotul asta!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Lasa bei Czare ca oricum nu mai conteaza. Ne-am obisnuit cu tine, Cezar, Bonaparte,TNT, Legionarul, Taunul s.a. Esti precum Munchausen:elimini prin toti porii cite-o nazdravanie pe secunda. Apropo...pe unde umbla maidanezul ala de Hakordelu, prietenul tau? L-au saltat cumva hingherii?
    PS. Las ca-ti trece c-un pahar de bere rece!

    RăspundețiȘtergere
  38. Cezare, faptul ca "esti pe prima pagina" trebuie sa te bucure!Cind nu vei mai fi bagat in seama, atunci e grav...
    Cit despre injuraturi, ia fa tu o statistica la ultimele 3 postari si-o sa vezi ca peste 50% din comentarii si reactii schizofrenice sunt ale curleonului tau. A devenit obositor deja; el comenteaza, el raspunde, el ii analizeaza pe toti, le da calificative, ride, plinge...parc-ar fi basescu in persoana.
    Ia zi garide,ai mincat azi borsh de peshte? Ai avut si ciusca?

    RăspundețiȘtergere
  39. Da o sa-i lipim poza lui Czar si celuilalt ca in Texas, cu o recompensa de 10 mii de euroi viu sau mai putzin vioi (sa miste si el acolo un pic din picioare, ca un gindac de bucatarie). Hi, hi, hi!

    RăspundețiȘtergere
  40. Dedicatie pt.Cetzarus suparaciosul:
    " Nastratin Hogea-ntr-o vreme nouă măgari dobândind
    Şi într-o zi toţi aceştia la păşune scoşi fiind
    S-a dus seara ca să-i strângă de pe câmp unde era
    Şi de sunt toţi ca să vază, începu a-i număra.
    Ieşind dar la număr tocma, pe unul încălecă,
    Luă pe toţi după urmă şi la casa lui plecă.
    Când mergea pe cale însă stătu iar a-i număra,
    Şi văzu că înaintea-i numai opt măgari era;
    Se uită, se miră singur cu unul ce s-a făcut,
    Şi văzând o groap-adâncă pe unde a fost trecut,
    Gândi că poate într-însa unul din ei a căzut,
    Când a privit el cu ochii aiurea şi n-a văzut;
    Descălecă şi se duse în groapă a se uita,
    Dar ce să vadă într-însa, când degeaba căuta ?
    Se-ntoarse ş-începe iarăşi măgarii a-şi număra,
    Şi văzându-i că sunt nouă, începu a fluiera;
    Iar încălecă pe unul, şi până-ntr-un loc mergând,
    Să-i mai numere o dată iarăşi îi veni în gând.
    Şi văzând că şi acuma iar la număr opt era
    (Că pe cel de supt dânsul nicidecum nu-l număra)
    Stând: – Ciudat lucru ! el zise – or ochii mei sunt stricaţi,
    Or că eu nu poci să-i număr, cum merg ei amestecaţi !
    Şi descălecând îi puse câte unu-unu-n rând
    Şi pe fiecare mâna puind el şi numărând,
    Ieşiră măgarii tocma noauă, după cum au fost,
    Ş-încălecă iar pe unul, făcându-se singur prost.
    Plecând însă cu-ndoială, nu se putu stâmpăra
    După ce puţin mai merse, stătu iar a-i număra,
    Şi măgarul de supt dânsul nenumărând iar aşa,
    Tot opt ca şi pân-acuma, ceilalţi la număr ieşea.
    Într-acest timp, trecând unul, i-a zis: – Nu te supăra,
    Fă bine şi te opreşte măgarii a-mi număra !
    Ca să văz şi tu ca mine tot aşa lipsă îi scoţi,
    Or că mie mi se pare că nu sunt la număr toţi.
    Începu omul acela măgarii a-i număra,
    Arătând întâi cu mâna de supt el care era.
    Hogea îi zise (văzându-l că începe de la el):
    - Dar ce ! mă pui şi pe mine în rând, omule mişel ?
    Şi necăjit de aceasta, acasă cu ei s-a dus
    Şi aci iar cu nevasta ca să-i numere s-a pus."

    RăspundețiȘtergere
  41. @ano=kkt
    nu mai esti amuzant ... esti ridicol si plictisitor in acelasi timp;pierdere de vreme cu un anonim prost multiplicat din 2 in 2 minute.
    @ano
    Hai arata-ne mai departe "judecatile de valoare"
    Rezolvi altceva in afara de a-ti etala prostia?
    Hai rezolva tu si latra,ca latri degeaba.O sa faci "galbenare" de oftica hi,hi
    Pe mine m-ai plictisit cu "ideile" tale din ultimele 10-15 postari.....numai tampenii si idiotenii ai spus.Reciteste-le maine cand te trezesti din betie si da-ti palme....auzi!ANONIM=KKT
    eu am plecat ca am lucruri mai bune de facut decat sa citesc ce scrie un idiot.
    Intrebati-l pe admin daca voi mai accesa acest blog de acum inainte.O sa va raspunda simplu:NU
    "Se fini la comedi"
    semnat
    bercea mondialu'
    pt. conformitate
    dogaru m
    avizat
    galca,&comp

    RăspundețiȘtergere
  42. @ano 19:21 (multiplicatul)
    spunand ca eu sunt maidanez crezi ca tu esti inteligent anonimule?? sau doar nu mai ai argumente si te pricepi doar la injuraturi.
    Pot sa-ti raspund la fel dar nu pot sa cobor atat de jos .Asta esti ,asta stii,asta faci.
    din pacate inca existi.
    maidanezul
    PS pot sa-ti raspund pe masura ta si la nivelul tau pt ca nu te-am jignit niciodata dar iti dau un mic exemplu ca sa vezi ce ti se poate intampla
    E doar un ex.
    "tu cum crezi ca te-ai nascut?Cateaua care te-a nascut(scuze.. fatat) a intalnit un maidanez si din impreunarea lor a iesit o jigodie.Ei acum iti place???reciteste post-ul tau de la ora 19:21 si dupa aia poate poti si sa gandesti
    semnat
    seful catelelor
    mierlici

    RăspundețiȘtergere
  43. Of, of ce ma fac cu tine, fratele meu blondel? Recunoaste: iar ai uitat sa-ti iei Rudotelul si Diazepamul! Dar ia spune-ne, ti-au dat aia de pazesc "glumeti" ca tine, bilet de voie in oras cumva?

    RăspundețiȘtergere
  44. ce bou, fratilor e verdeeeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. boul ala verde e bun la dogaru in brazda!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Salvarea euro începe să se ducă pe copcă. Mai mulţi lideri europeni contestă acordul de la summit

    RăspundețiȘtergere
  47. @ Cashu Ba neica, nu stii ca pentru demararea procesului trebuie sa fie un contract intre avocat si cel pe care il reprezinta? Si contractul ala e pe o suma de bani ca n-o fi pe bete de chibrit.
    Si mai lasa-l pe Dogaru ca prea semeni cu o javra care sare la nadragii oamenilor. Ai toate sansele ca intr-o zi sa iei un sut in bot asa cum merita toti coteii obraznici. Dai cu clanta toata ziua de parca tu ai fi super vizorul SCMD. Cine esti si interesele cui le reprezinti? Visezi un conglomerat de sindicalisti pe oltenia si astepti sa te puna presedinte. N-o sa fie asa. Iar aia de la Slatina au impresia ca au inventat gaura la macaroana. Sa stii ca daca tipi nu inseamna ca ai si dreptate. Dupa ce au facut o afacere proasta vor sa vina Chelu cu servieta de bani sa-i scoata din cacat.
    In alta ordine de idei pilda cu magarusii lui Nastratin Hogea e aplicabila pentru filiala Slatina dar si pentru felul in care faci tu socotelile.

    RăspundețiȘtergere
  48. @ano 08:25 ,
    Vad ca in mintea voastra, a "dialoga" este sinonim cu amenintari si injuraturi! In loc de argumente, jigniri si atacuri la persoana! Culmea este ca o faceti pe banii celor "executati"! Ma intreb cat de normali puteti fi!

    RăspundețiȘtergere
  49. anonim 08.25
    AFACEREA PROASTA A FACUT-O CD SI CEI CARE AU SEMNAT CONTRACTUL. Nu i-a obligat nimeni sa semneze contractul. Ei l-au semnat . Si stai tu linistit cu suturile,nu imi e frica .
    Doar nu merg descult, nu sunt olog. Daca esti dispus, iti stau la dispozitie . Spune locul si ora si vedem cine le primeste.
    In ceea ce priveste conglomeratele, iarasi fabulezi. Ai vise eroicce se pare in lipsa de alte preocupari. Banuiesc ca esti acelasi avocat care a postat si pe blogul meu, asa ca nu mai incerc sa te conving de ceva ce nu vrei sa intelegi. Inteleg ca iti faci datoria de subordonat zelos fara identitate , fara curajul raspunderii, fara coloana . Spor la munca !

    RăspundețiȘtergere
  50. Nea Cashule nu te lasa! Hai, o directa, un crosheu acolo ceva! Ne ne face de ris...Vrem sa te punem presedinte pe regionala Sud a SCMDU-lui!

    RăspundețiȘtergere
  51. I-a cazut bretonul in ochi!!hi,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  52. Sa si-l lipeasca ca basescu cu ciunga!

    RăspundețiȘtergere
  53. Cezare unde disparusi mai frate? Ori te saltara mascatii ca pe vrajitoarele alea din Bucale?

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonime de la 14.53 ...
    Cum unde-i cetzarushul ? Este la el pe bloaga si-si (auto)posteaza comentarii cu cit de multi vizitatori are el ...

    RăspundețiȘtergere
  55. Dedicatie pt.Czar suparatul:
    "
    de Geo Dumitrescu [Geo_Dumitrescu ]
    Păroasă, cocoţată într-un pom,
    maimuţa meditează despre om.
    (El doarme sub copac, gol, după scaldă-
    ogoru-i tare, ziua fu prea caldă...)
    Urât e, Doamne! -cugetă maimuţa-
    rău l-a-ntocmit natura, sărăcuţa!
    (aşa arată , deci? -vai tare-i slut!-
    aşa ceva de cînd sînt n-am văzut!...):
    anapoda, fără măsură,
    lung de statură,
    cu şira-băţ, subţire şi prea dreaptă,
    şi-n sus de ochi, pleşuv,
    cu-n fel de treaptă...
    Prea mare-n cap, în labe e prea scurt,
    iar cît despre culoare-
    sfinte soare!-
    parcă-i făcut din ouă şi iaurt!
    Şi să-l auzi vorbind -ce-i umblă gura,
    maimuţărind în sunete natura!...
    Cum naiba stă pe labele din urmă?...
    Cu ce se scarpină şi cu ce scurmă?...
    Şi cum se urcă oare în copac?
    (Şi-o muscă-i vine ăstuia de hac!)
    Nici coadă n-are, maică, ptiu!, nici blană-
    pe ger o să-l ia dracu de pomană!...
    Şi tot aşa zicea...
    -Măre Vlahuţă,
    cum să se tragă ăsta din maimuţă?!...

    Morala:
    Dacă ţi-ai lepădat coadă şi blană
    şi-ai coborît devreme din copac,
    să nu te-aştepţi, tu, mîndră lighioană,
    c-ai să le fii maimuţelor pe plac!..."

    RăspundețiȘtergere
  56. Pt. Planu-ca mi-e sila sa postez pe bloaga lui, bloaga similara cu a acadmicianului Cezar:
    Planule hai mai lasa-ne cu SCMD-ul tau, USL-ul, tau si "morala ta subtzire"!Am inteles ca n-ai fost militar...Multumim ca te-ai preocupat de "cazuistica pensiilor noastre", dar nu sari calul ca nu-i cazul! Am apreciat munca ta, am depreciat si "calitatea ta de a fi obiectiv" prin prisma interesului, precum s.a.
    Lasa-ne, paraseste-ne la momentul asta cind incaai esti pe val. Plano, "drum bun si nu uita ca te iubesc"....

    RăspundețiȘtergere
  57. pissst! Plaunu sunt apolitic! Minca-i-ar viermii pe toti "politicienii" care de 22 incoace ne-au pus pe chituci!

    RăspundețiȘtergere
  58. @tembelul ,,ca mi-e sila sa postez pe bloaga lui, bloaga similara cu a acadmicianului Cezar''

    Flocea,nu mai folosi peria dela WC pentru a te spala pe dinte.
    Am fost delicat si am folosit o foma ,,moale'',altfel trebuia sa ma adresez cu o formula dura (%$@#@&^&%^$%#$@).

    RăspundețiȘtergere
  59. Stim Cezare ca esti un dur, iar sefii te-au reglat in c.r!
    Sa traiesti mei cezarel cu minte de berbecel!

    RăspundețiȘtergere
  60. @admin si @neacsu nu ati abandonat lupta, bravo sunteti demni de lauda, spre rusinea mea nu-mi fac timp sa particip si eu. Voua si tuturor cititorilor si "spadasinilor" blogului va doresc sanatate, viata plina de impliniri si sarbatori fericite alaturi de familiile si prietenii vostri.

    RăspundețiȘtergere
  61. @dapix,
    Multumim si bine ai revenit. Admin

    RăspundețiȘtergere
  62. @dogaru &all
    ce ma mai distrez!!!!
    citat din dogaru(din art de mai sus)
    " doar membrii SCMD, care castiga - si vor castiga matematic in justitie - isi vor redobandi si onoarea si demnitatea militara si drepturile decurgand din calitatea de militar in rezerva, ei urmand a fi supusi REGULARIZARII adica si regulati si cu banii luati"
    deci e clar ,hi hi
    El comandante a zis-o nu eu.Verificati.
    Ce inseamna sa nu ai proprietate cuvintelor...si dogaru sigur n-o are
    scmd-isti deja el comandante v-a avertizat hi,hi
    semnat
    gura pacatosului adevar graieste.

    RăspundețiȘtergere
  63. ..."art de mai sus"-e din plano sau scmd.
    hai pa ca m-am lamurit.A cata oara??? hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  64. adica vor fi regulati dupa ce vor castiga "matematic" de cine si de ce,si care ei?.De dogaru?? ?Pai sunt deja super regulati de dogaru & profitorii si n-au castigat nimic.
    a naibii limba romana ce feste iti joaca daca esti ciumec
    cotizantul top ten

    RăspundețiȘtergere
  65. Neata buna copii! Ei cum ati dormit, v-ati odihnit bine? Bravo voua! Ia sa vedem si ce-a mai zis lumea pe-acilea...
    1. Corleonu ca de obicei, nimic important;
    2. Cezar...o care-l supararati pe bietul ingeras si-i furarati sugiucul/suzeta? Sper sa-i treaca acestui Caligula modern care promite multe...
    3. Nea Cashu, Ilie Sherbanescu al nostru ca de obicei cu SCMD-ul...
    4. Hopa anonimi contra lui Plano! Ce s-o fi-ntimplat? Oare reactia acestora se datoreaza faptului ca dupa o prietenie de 3 ani intre Plano si SCMD, primul "a reziliat" contractul? Dar asa-i in politica trebuie "sa fii om de lume noua sa furi closca de pe oua" si "nu poti face omleta daca nu spargi ouale".
    Avem noroc cu domnul Burcu care ne permite "sa ne producem" in toata plenitudinea talentului nostru pe blogul domniei sale...Daca am fi fost pe alte bloage, ehe...unele din comentariile noastre ar fi ajuns cu siguranta la cos. Asta insemna cu adevarat democratie. Cind apare Cashu, apar si cei care-l contreaza; cind apar ananonimii apar si Corleonu sau Cezar. In acest fel, "sistemul se autoregleaza" in jurul valorii de echilibru, adica strict al subiectului postat de Admin...
    Hai ca va las ca am treaba! O zi buna tuturor si "box" intre cei de la stinga la dreapta si de sus in jos!

    RăspundețiȘtergere
  66. @08:08 ,
    Factor X, dar matale cine mai esti?
    Vi, ne regulezi/reglezi pe toti si pleci!
    Nu ne lasa cu ochii-n soare!
    Mai stai nana pe la noi!
    Un pic de tavaleala, nu ti-ar strica nici tie!

    RăspundețiȘtergere
  67. Sunt ca uliul si stau cu ochii pe voi ca pe butelie! E mai greu cu mine la aterizare, ca doar de aia mi se zice cum mi se zice...
    ULIU

    RăspundețiȘtergere
  68. Cred ca asa e mai bine...
    Cezare, te vad, te vad! He, he, he! Jos scurmacele de pe butelie!

    RăspundețiȘtergere
  69. las ca te jumulesc io de pene.
    o sa arati ca un paun fezandat
    o zi buna sa ai si grija mare la "penaj"

    RăspundețiȘtergere
  70. Uliu liu stai linistit ca lui curleonu ii place sa ciufuleasca barzoiul nu altceva!

    RăspundețiȘtergere
  71. @ ALL - Ma, da pana la urma cum a ramas cu filiala Slatina? Silentio stampa. Discutia a fost deturnata. Cashu a aruncat pisica si acum tace ca porcu'n popshoi. Oare chiar asa, Dogaru e de vina? Categoric, da! Dogaru Dumitru, presedintele filialei Olt. Si oare n-o fi avut si domnia sa un oarecare avantaj? Ia zi, mai Cashule - imparti beneficiul cu Dogaru? Cat e partea ta?

    RăspundețiȘtergere
  72. Lucrurile sunt neclare ca la un meci dintre "U.Craiova si Pandurii Tg.Jiu..." E ca pe frontul din primul si-al 2-lea razbel mondial, cind de Craciun beligerantii se intilneau la mijloc in "no mans land", beau, mincau sarbatoreau, dupa care in ziua urmatoare o luau iar de la inceput!

    RăspundețiȘtergere
  73. De pe "Imobiliare.Net"
    Pret: 350 LEI - Olt , Slatina
    SLATINA INCHIRIEZ APARTAMENT 2 CAMERE ZONA CENTRALA DECOMANDAT ETAJ 3 MOBILAT SI UTILAT F . CURAT CHELTUIELI MICI GARANTIE"

    Si-atunci ce sa mai vorbim? Nea Cash ca valul a pus botu la o facatura! L-au lucrat dushmanii de clasa! Trebuia sa ramina doar la ce cunostea el si nu la lucraturile altora!
    Cashule stai o tura ca la "Piticot"!
    mobiliaru

    RăspundețiȘtergere
  74. ..Anonimul..cunoaste! Asteptam detalii!!!Pazvante

    RăspundețiȘtergere
  75. Două dintre cele mai mari bănci europene, Commerzbank şi UniCredit, au anunţat că-şi vor restrânge activitatea în unele ţări din Europa de Est care înainte reprezentau pieţe prioritare. La sfârşitul săptămânii trecute, doar zvonurile apărute pe internet privind starea băncilor suedeze, care deţin 40% din sistemul bancar local, au fost suficiente pentru a-i determina pe letoni să retragă peste 14 milioane de euro din bănci precum Swedbank sau SEB.

    România, printre cele mai vulnerabile ţări

    Aceeaşi situaţie se poate observa şi în România. Subsidiarele din România ale băncilor greceşti au pierdut 1,2 miliarde de euro din depozite de la începutul acestui an, a declarat Nicolae Cinteză, directorul Direcţiei Supraveghere din Banca Naţională a României (BNR), în cadrul seminarului EU-COFILE, organizat de Alpha Bank, BNR şi Asociaţia Română a Băncilor.

    „În Braşov, un oraş din Transilvania cu 300.000 de locuitori, sucursalele a cel puţin 12 bănci străine, majoritatea din zona euro, sunt la fiecare colţ. În Bulgaria, Croaţia, Macedonia, Polonia, România şi Serbia, cel puţin 20% din activele totale ale sistemului bancar sunt deţinute de creditori cu sediul în Grecia, Irlanda, Italia, Portugalia sau Spania, ţările din zona euro care au cele mai mari probleme", scriu jurnaliştii „The Wall Street Journal".

    Atunci când întregul sector bancar european a început să se confrunte cu probleme, instituţiile au promis că nu vor renunţa la activele din Europa de Est. Dar discursul s-a schimbat acum. Băncile din Belgia, Germania, Grecia, Irlanda, Italia şi Portugalia au început să-şi vândă activele din regiune, sperând să atragă atenţia băncilor sănătoase.

    RăspundețiȘtergere
  76. Apopo de banci!
    Iata ce au facut nenorocitii, unde ne-au dus prin desfiintarea, devalizarea intentionata a bancilor cu capital autohton! Iata de ce trebuie sa nu uitam vinovatii! Vinovati care nici pana azi nu-i stim cu nume si prenume, daramite sa plateasca pentru faptele lor!
    @Anonim 15:54, Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  77. Apropo de Brasov,
    Apropo de Transilvania!
    Apropo de situatia social-economica!
    Cred ca ar fi util si foarte interesant sa POSTAM la COMENTARII "stiri locale" din toata tara! Asa am afla multe, foarte multe! Am fi interconectati DIRECT, fara manipularea si dezinformarea mass-mediei centrale, aservite puterii, politicienilor sau unor interese de grup!

    RăspundețiȘtergere
  78. Salam! Pana la urma voi esteti singurii militari din NATO fara pensii militare la fel ca fetitele de la bordeluri. Papagali mai esteti!

    RăspundețiȘtergere
  79. Atentie la carduri!

    "Visa: Posesorii de carduri trebuie să fie atenţi la conturile lor, cei fraudaţi primesc banii înapoi
    Posesorii de carduri victime ale fraudei ca urmare a unei probabile breşe de securitate în baza de date a unui procesator din Europa vor primi banii înapoi, în conformitate cu termenii şi condiţiile băncii emitente, afirmă Cătălin Creţu, director general al Visa Europe pentru România.
    "Visa Europe a fost informată de probabilitatea unei breşe de securitate în baza de date a unui procesator din Europa. S-a deschis o anchetă în acest sens şi lucrăm îndeaproape cu băncile pentru a ne asigura că posesorii de card sunt protejaţi. Întrucât ancheta este în curs de desfăşurare, nu putem oferi mai multe informaţii în acest moment. În cazuri ca acesta, rolul nostru este de a sprijini investigaţia derulată şi de a proteja deţinătorii de carduri. Posesorii de carduri trebuie să fie atenţi la conturile lor şi să raporteze băncii emitente orice activitate suspectă sau neobişnuită. Posesorii de carduri care sunt victime inocente ale fraudei îşi vor primi banii înapoi, în conformitate cu termenii şi condiţiile băncii care le-a emis cardul ", a afirmat Creţu, într-un comunicat remis MEDIAFAX.
    CEC Bank a anunţat anterior că blocat mai multe carduri ale clienţilor după ce a primit notificări că este posibil ca anumite informaţii să fi fost compromise la nivelul unei baze de date internaţionale.
    "Banca a primit sesizări oficiale conform cărora informaţiile aferente unui număr de carduri emise de instituţii financiare din România şi din străinătate au fost posibil compromise la nivelul unei baze de date internaţionale", se arată într-un comunicat al CEC.
    Pentru a proteja disponibilităţile băneşti ale clienţilor şi în conformitate cu prevederile contractuale, CEC Bank a blocat mai multe carduri şi va reemite altele fără costuri pentru clienţi.
    Oficialii CEC au mai arătat că atacul nu a vizat doar cardurile CEC Bank şi nu se datorează eventualelor vulnerabilităţi ale sistemului operat de bancă."

    RăspundețiȘtergere
  80. Saleam de Sibiu, Bacau sau Soia?

    RăspundețiȘtergere
  81. Nea Cashule unde esti? Unde te pitisi vere? Facut-ai rost de sediu, da au ba? Vezi ca cea mai buna varinta d.p.d.v. al raportului Calitate/Pret e aceea de a inchiria o rulota. Are Cezar una legata de Mobra aia a lui...cred c-o lasa ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  82. Nea Cashule daca nu v-o da Czar puneti mina de la mina si cumparati una de asta de-a noastra, traditionala cu coviltir!

    RăspundețiȘtergere
  83. U ălă băăăă ....
    Nu ne mai facem bine veci!

    RăspundețiȘtergere
  84. Mei, mei l-am vazut mai acu citeva zile pe don Corleone intr-o rulota de asta de-a noastra cu coviltir. Cred ca e dealer autorizat pt. asa ceva. Vedeti, luati legatura!

    RăspundețiȘtergere
  85. Ia auziti acilea:
    "Ouăle marcate cu codul "3" vor fi interzise la comercializare începând din 2012.
    Incepând cu data de 1 ianuarie 2012, ouăle provenite de la găinile crescute în cuşti neîmbunătăţite nu se mai dau spre consum public, ci se dirijează direct spre industrializare sau distrugere, urmărindu-se cu stricteţe trasabilitatea acestora, pentru a nu putea fi comercializate pentru consumul public şi se vor putea comercializa ouăle marcate cu codul «3» provenite numai de la găini crescute în cuşti îmbunătăţite, conform standardelor comunitare", precizează ANSVSA.
    În prezent, comercializarea ouălor pentru consum în România se realizează cu respectarea prevederilor prevederile Ordinului ANSVSA nr. 73/2005 care reprezintă transpunerea în legislaţia naţională a Directivei Consiliului European nr.4/2004 şi care previde că, pentru asigurarea trasabilităţii, ouăle trebuie să fie marcate cu un număr distinctiv.

    Astfel, ouăle trebuie să fie marcate cu un cod identic cu cel al exploataţiei iar marcajul trebuie să fie lizibil şi să aibă o înălţime de cel puţin doi milimetri.

    Numărul distinctiv este compus din cifrele 0, 1, 2 sau 3 şi reprezintă modul în care au fost crescute şi hrănite găinile: 0 - producţie ecologică, 1 - sistem extensiv, oul provine de la găini crescute în aer liber, dar hrana lor nu este neapărat ecologică, 2 - la sol, ouăle provin de la găini crescute în ferme, dar în hale, la sol, hrănite cu furaje clasice şi 3 - în baterii, ouăle provin de la găini crescute în baterii (cuşti, îmbunătăţite sau nu).
    De asemenea, pe ouă mai trebuie trecute codul de ţară (RO), judeţul şi alte trei cifre, care corespund codului exploataţiei."
    Cezare, ouale tale ce cod au maica?

    RăspundețiȘtergere
  86. Senatul nu va mai verifica dacă Germania are o datorie istorică de peste 18 miliarde de euro către România. Blaga: "BNR a spus că nu ne sunt datori"
    sursa: http://www.gandul.info/financiar/

    RăspundețiȘtergere
  87. U ălă băăăă ....
    Cin' se pune cu Germania???
    Don Basescu? Ma apuca rasu'plansu'!

    RăspundețiȘtergere
  88. Baaa! Da ouale lui Cashu nu vreti sa le numarati? Ca au incercat sa altii sa numere ouale lui Nastase si stiti ce au patit. Apropo, tocmai a fost achitat. Dar sa revenim la oile... ouale lui Cashu - asta nu are decat doua dar mai poate lua imprumut de la sindicalistii din Slatina, ca tot au ramas fara sediu. Sau mai bine infiinteaza Regiunea de Sud si atunci are la oua... Cam clocite, ce-i drept, unele...

    RăspundețiȘtergere
  89. E bune si alea. Oltean fiind, Cashu sigur i le vinde lui Cezar, ca sa nu iasa-n paguba.

    RăspundețiȘtergere
  90. Mei, mei pe unde mama dracului va pitirati? Parc-ati fi toti pe nasalie...ori poate va faceti conspecte ca pe vremuri dupa discursul lui basecu?

    RăspundețiȘtergere
  91. Băsescu şi CSAT le pun românilor pielea la saramură: vor cumpăra noi avioane militare de luptă:
    http://www.cotidianul.ro/basescu-si-csat-le-pun-romanilor-pielea-la-saramura-vor-cumpara-noi-avioane-militare-de-lupta-167074/

    RăspundețiȘtergere
  92. Vrajitorul din orZ15 decembrie 2011 la 21:58

    2(@) all

    http://romaniamegalitica.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  93. @19.34
    Da,NOI .Noi le platim!Ei le cauta prin nisip,ca nu prea mai stiu pe unde sunt si daca le gasesc,le curata o firma,,....'',alta le ,,revitalizeaza'',una le modernizeaza si tot asa pina-n 2020 cind un roman va dovedi ca ,,sforta din dodoasca'' este ,,@'' si am dat banii pe carat apa cu curu.Scuze,cu ciurul .
    Dar de platit am platit !!

    RăspundețiȘtergere
  94. @Comisaru - Comisare, ziceai "CD al SCMD, provoaca un nou scandal! Pe surse, se anunta noi demisii". Cred ca sursele erau infectate. Ca de demisii, nici vorba. Poate dl. Dogaru... Dumitru.
    @Anonim - Nu se pitira nicaieri - se impartara in doua grupe - unii verifica sursele comisarului iar ceilalti numara ouale lui Neacsu. Sa nu-si incurce joburile, dragii de ei. Cum? Adica sa verifice sursele lui neacsu si ouale comisarului.
    @Amiralul - Mare dreptate ai, Amirale

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri